Dumitru Dudumanin Karhu Näyt

Suuri Karhu

1997

Kaksi päivää ennen kuin vein isäni sairaalaan, minä kuulin hänen äänensä varhaisina aamun tunteina. "Minä näin jotakin." Niin kuin yleensä, otin nauhurini esille ja menin hänen vuoteensa viereen. Hän ei antanut minun nauhoittaa sitä. En muista kaikkea mitä hän sanoi, mutta haluan jakaa teille sen minkä muistan. Minun isäni ilmoitti, "Herra näytti minulle hyvin suuren karhun. Se oli rakennuksen kokoinen, ja se alkoi taistelemaan aseettoman miehen kanssa." "Näetkö mitä Minä olen näyttänyt sinulle" ääni sanoi, "Tällä tavalla se tulee olemaan kun vaikeudet tulevat Amerikan ylle. Kukaan ei pysty puolustamaan häntä. Ainoastaan ne, jotka luottavat Minuun, tulevat varjeltumaan. Kaikki tulee alkamaan niin kuin voimakas sade aurinkoisena päivänä. Hetkellä jolloin sitä vähiten odotatte." Siellä oli enemmänkin, mutta en muista loppuja.

Virginia Boldea (Dumitru Dudumanin tytär)

 

 

Karhu Herää

Viimeinen kolmesta viimeisestä Dumitrulleannetuista viesteistä Huhtikuussa 1997.

Minä polvistuin sänkyni viereen, niin kuin teen joka ilta ennen kuin menen nukkumaan. Lopetettuani rukoilemisen, minä avasin silmän, mutta en ollut enää huoneessani. Sen sijaan löysin itseni metsästä.

Katsoin ympärilleni ja näin oikealla puolellani miehen, joka oli pukeutunut valkoisiin. Hän osoitti sormellaan ja sanoi, "Katso ja muista."

Minulta kesti vähän aikaa löytää se, mitä hän oli osoittamassa. Se oli pieni karhu, joka vaikutti puolikuolleelta maatessaan maassa. Kun jatkoin tämän karhun katsomista, se alkoi hengittämään syvemmin. Jokaisella kuluvalla minuutilla, se vaikutti elvyttävän itseänsä, ja kun katsoin, se tuli myös koko ajan vihaisemmaksi.

Sitten se alkoi kasvamaan. Pian se oli suurempi kuin metsän pohja, ja kun se kasvoi suoremmaksi, se tuli myös koko ajan vihaisemmaksi. Sitten se alkoi kuopimaan maata siten, että kun sen käpälä raapaisi maata, maaperä tärähteli.

Karhu jatkoi kaiken sen tuhoamista, mikä oli sen tiellä kunnes se tuli joidenkin miesten luo, jotka yrittivät hätistellä sitä pois keppien kanssa. Tähän mennessä karhu oli kasvanut niin suureksi, että se yksinkertaisesti murskasi nämä miehet jalkojensa alla ja jatkoi raivoamistaan.

Olin pökertynyt siitä mitä näin ja kysyin vieressäni seisovalta mieheltä, "Mitä tämä tarkoittaa?"

"Ensiksi he luulivat, että suuri karhu oli kuollut," mies sanoi, "Kun se sitten alkaa jälleen kerran liikkumaan, he pitävät sitä harmittomana. Yhtäkkiä se tulee sitten kasvamaan jälleen kerran voimakkaaksi määrätietoisena ja väkivaltaisena. Jumala tulee sokaisemaan niiden silmät, jotka jatkuvasti polkevat jalkoihinsa Kristuksen veriuhrin, kunnes koittaa päivä jolloin karhu iskee nopeasti. Tämä päivä yllättää heidät valmistautumattomina, ja se tulee olemaan juuri niin kuin sinä näit."

Mies sanoi, "Kerro Minun kansalleni, että päivät ovat rajatut ja tuomio on julistettu. Jos he etsivät Minun kasvojani ja vaeltavat Minun edessäni vanhurskaudessa, niin Minä tulen avaamaan heidän silmänsä, jotta he voisivat nähdä vaaran lähestyvän. Jos he ainoastaan tarkkaavat lähestyvää vaaraa, he myös tulevat yllätetyiksi ja heidät tallataan jalkoihin. Ainoastaan vanhurskaudessa he tulevat löytämään turvan."

Yhtäkkiä olin jälleen kerran yksin huoneessani polvillani, hien peittäessä kasvojani.

 

 

Karhu Leopardin Nahassa

- 1996 -

Sen jälkeen kun olin matkannut kolme ja puoli viikkoa Amerikan läpi, pääsin viimein takaisin kotiin. Kaikki oli niin kuin ennenkin, olin vain vähän väsynyt. Minulle ja myös perheelleni yllätyksenä, Pyhäinmiestenpäivänä (Halloween) ollessamme ostoksilla lähimarketissa, minä en pystynyt hengittämään enää. Lapset huolestuivat, ja he veivät minut ensiapuklinikalle. Vähän ajan kuluttua olin sairaalan sängyssä. Sen mukaan, mitä lääkärit sanoivat, minä olin melkein kuollut, ja he tekivät diagnoosin toisensa perään vahvistaen epäilyksiään. Tajuan nyt, että jos Jumala ei olisi puuttunut asiaan, minä en eläisi enää. Syy miksi vielä olen kanssanne, on se että jumala kuuli monien veljien rukoukset kaikkialta, ja että jumala vielä tarvitsee minua. Saatanan suunnitelma oli lopettaa minun elämäni. Tämä näytettiin minulle monta kertaa, kun olin sairaalassa. Ja vaikka kuinka huonoksi tunsin itseni ruumiissani, minä olin aina tietoinen kaikesta mitä tapahtui ympärilläni. Kun olin puhumassa erään lapsenlapseni kanssa, joka oli jäänyt olemaan kanssani, minä yhtäkkiä näin suuren pedon ilmestyvän huoneeni Se hyppäsi minua kohti, kita auki, valmiina repimään minut kappaleiksi. Se näytti karhulta, joka oli peitettynä leopardin nahkaan. Se näytti tarpeeksi suurelta, jotta minä olisin voinut seisoa täysin pystyssä sisällä sen kidassa. Silloin minun oikealta puoleltani ilmestyi valkoiseen pukeutunut mies miekka kädessään. Hän iski miekkansa petoon, sanoen:

"Jo riittää, sinun ei ole lupa satuttaa häntä."

Tämä näytettiin minulle kolme kertaa, ja se kauhistutti minua. Kuitenkin minä tiesin, että joku oli siellä suojelemassa minua, Tänään kun kirjoitan tätä kirjettä, olen kotona ja kiitän jumalaa ja kaikkia niitä, jotka ovat pitäneet minut rukouksissaan. Antakoon Pelastaja teille iloa, ja terveyttä ja olkoon teille siunattu Kiitospäivä (Thanksgiving).

 

 

Kiina Ja Venäjä Iskevät

Dumitru Dudumanin ilmestysnäky 22.4.1996

Rukoiltuani menin nukkumaan. Olin yhä hereillä, kun kuulin yhtäkkiä torven soivan. Ääni huusi minulle: "Nouse seisomaan!"

Olin näyssäni Amerikassa. Kävelin kodistani ulos ja aloin etsiä henkilöä, joka oli puhunut minulle. Kun katselin ympärilleni, näin kolme samalla tavalla pukeutunutta miestä. Kahdella heistä oli aseet. Yksi aseistetuista miehistä tuli luokseni. "Minä herätin sinut näyttääkseni sinulle, mitä on tulossa", hän sanoi. "Tule kanssani."

En tiennyt, mihin minua vietiin. Mutta kun saavuimme erääseen paikkaan, hän sanoi: "Pysähdy tähän!"

Minulle ojennettiin kiikarit ja minun käskettiin katsoa niiden läpi.

"Seiso siinä, älä liiku, ja katso", hän jatkoi. "Tulet näkemään, mitä he sanovat ja mitä he valmistelevat Amerikkaa varten."

Kun katsoin näin suuren valon. Sen yläpuolelle ilmestyi tumma pilvi. Näin Venäjän presidentin, lyhyen ja pyöreähkön miehen, joka sanoi olevansa Kiinan presidentti, ja kaksi muuta. Nuo kaksi muuta sanoivat myös, mistä he olivat kotoisin, mutta minä en ymmärtänyt. Joka tapauksessa tajusin, että he olivat joltain Venäjän hallitsemalta alueelta. Miehet astuivat ulos pilvestä.

Venäjän presidentti alkoi puhua kiinalaiselle miehelle. "Minä annan sinulle maan kaikkine ihmisineen, mutta ensin sinun tulee vapauttaa Taiwan amerikkalaisista. Älä pelkää, me hyökkäämme heidän kimppuunsa takaa päin."

Ääni sanoi minulle: "Katso mistä kohtaa venäläiset tunkeutuvat Amerikkaan."

Näin miten nämä sanat kirjoitettiin: Alaska, Minnesota ja Florida.

Sitten mies puhui jälleen: "Kun Amerikka alkaa sodan Kiinan kanssa, venäläiset iskevät ilman varoitusta."

Kaksi muuta presidenttiä sanoivat: "Myös me tulemme taistelemaan sinun kanssasi." Kummallakin oli jo suunniteltuna paikka, mistä hyökkäys alkaisi.

Kaikki puristivat käsiä ja halasivat. Sitten he kaikki allekirjoittivat sopimuksen. Yksi heistä sanoi: "Olemme varmoja, että myös Korea ja Kuuba ovat meidän puolellamme. Ei ole epäilystäkään siitä, ettemme voisi yhdessä tuhota Amerikkaa."

Venäjän presidentti alkoi puhua painokkaasti: "Miksi antaisimme amerikkalaisten johtaa meitä? Miksi emme hallitsisi itse maailmaa? Amerikkalaiset tulee potkaista ulos myös Euroopasta! Silloin voisin tehdä Euroopalle mitä minä haluan!"

Vieressäni seisova mies sanoi: "Mitä sinä näit merkitsee seuraavaa: venäläiset ovat olevinaan ystäviä ja he sanovat kunnioittavansa yhteisiä sopimuksia. Mutta kaikki mitä minä olen näyttänyt sinulle, tuo esille sen, miten kaikki tulee TODELLISUUDESSA tapahtumaan. Sinun tulee kertoa amerikkalaisille, mitä Amerikkaa vastaan suunnitellaan. Kun kaikki sitten toteutuu, ihmiset tulevat muistamaan Herran puhumat sanat.

"Kuka sinä olet?" kysyin.

"Minä olen Amerikan suojelija. Amerikan synnit ovat nousseet Jumalan eteen. Jumala sallii tämän tuhon tapahtua, sillä hän ei voi enää sietää niin suurta pahuutta. Jumalalla on kuitenkin edelleen oma kansansa, joka palvoo häntä puhtaalla sydämellä tehdessään hänen työtään. Jumala on valmistanut taivaallisen sotajoukon pelastamaan nämä ihmiset.

Siinä katsoessani suuri sotajoukko, joka oli hyvin aseistautunut ja valkoisin pukeutunut, ilmestyi eteeni.

"Näetkö tuota?" mies kysyi. "Tämä sotajoukko käy taisteluun pelastaakseen minun valittuni. Silloin Jumalaa pelkäävän ja jumalattoman ero tulee olemaan ilmeinen."