2300. Profetia – Vihaa, vihaa ja enemmän vihaa (Sain tämän Israelissa 2015)

2300. Profetia - Raymond Aguilera 1. Elokuuta 2015.

Näky: Minä näin suuren wc-pytyn, joka näytti kuin keraamiselta kukalta, joka oli halkaistu kahtia. Seuraavassa näyssä jonka näin, Presidentti Obama istui tällä kukan näköisellä wc-pytyllä.

Profetia:

Paha tuottaa pahaa. Saasta tuottaa saastaa. Lukemalla raamattua jokainen voi kertoa eron. Jokainen voi nähdä mikä on puhdasta ja mikä on saastaista pahaa.

Ihmiset aina etsivät pahuutta ja syntiä kuuluisissa ihmisissä ja maailman tapahtumista, mutta eivät näe pahuutta itsessään tai lähellä olevissa ihmisissä. Pienet paheet kasvavat suuriksi paheiksi.

Vihaa, vihaa ja enemmän vihaa on kaikkialla maailmassa. Jokainen yrittää selittää tätä, mutta se vain on demonista. Rauhantekijät ovat vihaisten ihmisten uhreja. Jos joku haluaa selvitä Taivaaseen, hänen täytyy luovuttaa tämä viha. Siellä on aina joku syy tulla vihaiseksi. Pahuus on pahuutta, siitä huolimatta kuinka joku sen haluaa nimetä. Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki näkee kaiken, tulee korjaamaan kaiken. Niin kuin aurinko nousee ja laskee, ja te tiedätte tämän tapahtuvan ja olette riippuvaisia siitä, niin te voitte myös uskoa sen, että teidän Isänne Taivaassa korjaa tämän viha ongelman. Koettakaapa työntää sormenne tuleen ja nähdä miltä se tuntuu. Näin minä korjaan viha ongelman. Jokainen pystyy kontrolloimaan vihansa jos he todella haluavat tehdä sen. Mutta jos ihmisellä on kätensä saatanan ympärillä ja eikä halua päästä irti hänen lämmöstään; He myös tulevat tuntemaan minun helteeni.

Ihmiset tarkkailevat kaikenlaisia tapahtumia ympäri maailmaa todistaakseen tämän tai tuon asian oikeaksi. Ja he unohtavat todella katsoa itseään heidän vaelluksessaan Jeesuksessa.

Jokainen tahtoo olla johtaja ja johtaa, ja he unohtavat heidän vaelluksensa vanhurskautta. Jokaisella on heidän sormensa osoittamassa sitä tai tätä. Jokaisella on vastaus maailman ongelmiin. Mutta ongelmat alkavat pienistä ihmisistä, suurien ongelmien kanssa, jotka yrittävät opastaa muita.

Korjatkaa ongelmat Jeesuksen ristin juuressa pelolla ja vavistuksella. Oletteko kuulleet lausunnon, ”Viisauden alku”? Tämä lausunto ei ole muuttunut. Mitä on syvällä jonkun sydämessä, on se minkä Jumala tuomitsee, ei mikään höttö minkä ihminen laittaa esiin muille.

Tämä maailma on niin korruptoitunut; Kristityt syövät Kristittyjä niin kuin he söisivät kanasämpylän aamiaiseksi ja käyttävät Raamattua todistaakseen asiansa.

Ihmisten todella täytyy lukea raamattujaan ja panna käytäntöön mitä he lukevat Vasara ja alasin ovat valmiina murskatakseen kaiken pahan maailmasta. Lakatkaa katsomasta merkkejä taivaalta ja katsokaa ensin syvälle itseenne nähdäksenne oletteko oikeassa suhteessa Jumalaan. Joten katsokaa että olette oikeassa suhteessa Jumalan kanssa ja Meillä on juhlat Taivaassa kaikki aika, mitä aikaa on. Lukekaa tämä ja opettakaa itsellenne Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen tiet. Olkoon menneeksi! Olkoon menneeksi! Olkoon menneeksi!

 

2299. Profetia – 2015 Missiomatkan Videot.

http://www.prophecy.org/2299pro.htm 

2267. Profetia - Raymond Aguilera 15. Maaliskuuta 2015 klo 13. 

Rukouksen aikana Herra antoi minulle Sanan, “Reymundo, haluan sinun menevän takaisin Israeliin ja Voitelevan alueet lähellä Israelin hallituksen rakennuksia. Minä tulen kertomaan sinulle milloin ja missä myöhemmin. Sinulle tullaan antamaan ohjeet koska lähteä ja palata Israelista.”

16. Maaliskuuta 2014 klo 11.

Herra antoi minulle toisen Sanan koskien tulevaa Israelin Missiomatkaa.

Herra sanoi, “Haluan sinun menevän Ranskaan ja Englantiin ja Voitelevan alueet heidän hallitusrakennustensa ympäriltä myös.”

 

 

2298. Profetia – Voimallinen Hengellinen kokemus.

2298. Tapahtuma – Raymond Aguilera 31. Heinäkuuta 2015.

Kävellessäni viime vuonna Jerusalemissa Länsimuurin ympäri, minulla oli voimakas hengellinen kokemus. Tämä tapahtui ensimmäisen vanhan Jerusalemin muurin ympärikävelyni aikana. Noin puolivälissä matkalla muuria ympäri, tunsin selittämättömän hengellisen kokemuksen. En pystynyt selittämään sitä. Minä vain tiesin, että jotakin tapahtui Israelin pitkässä historiassa tai jotain tulisi tapahtumaan tässä paikassa tulevina päivinä.

Uskon, että mainitsin tästä Ronille myöhemmin samana päivänä. Tämä paikka tuli minulle hengessä yhä uudestaan viime vuoden aikana. Muistan, että kerran soitin Israeliin ystävälleni ja mainitsin siitä hänelle. Hän uskoi sillä olevan jotain tekemistä Rockefeller Keskuksen kanssa, joka oli kadun toisella puolella tästä paikasta.

Toin tämän asian uudestaan esille kun me viisi nautimme päivällistä Jerusalemissa. Päivällisen jälkeen mainitsin, että halusin mennä tälle paikalle Jerusalemin muurin luona. Kun kävelimme sinne Herra antoi minulle joitakin profetioita ja sanoja. (Katso Carlin muistiinpanoja alla)

Ilta oli alkanut tummua kun me lähestyimme tuota muurin kohtaa. Huomasin, että siellä oli mies pakettiauton luona, yrittämässä korjata puhjennutta rengasta. Tämä rikkoutunut pakettiauto ja perhe olivat juuri siinä paikassa, missä minulla oli tuo hengellinen kokemus viime vuonna. Olin huolestunut, koska tämä oli hyvin vaarallinen paikka ja miehellä oli vaikeuksia, koska hän ei pystynyt kohottamaan pakettiautoa tarpeeksi korkealle jotta hän voisi poistaa tyhjän renkaan. Näin hänen vaimonsa ja lapsiensa leikkivän auton ympärillä.

Tuona hetkenä en tiennyt, mitä tehdä. Joten kävelin takaisin Carlin luo ja kysyin oliko hänellä voitelu öljyä. Hän sanoi, että hänellä oli. Joten kävelin takaisin näiden ihmisten ympäri ja voitelin alueen muurin läheltä, missä olin saanut tuon voimakkaan hengellisen kokemuksen. Tästä noin puolen minuutin kuluttua näin hälytysvalot päällä olevan poliisiauton, joka oli menossa vastakkaiseen suuntaa, tulevan kadun keskijakajan yli ja pysäköivän rikkoutuneen pakettiauton taakse. Pyysin Carlia videoimaan tämän jostain syystä.

Sitten aikaisin seuraavana aamuna, Herra antoi minulle seuraavan profetian.

Profetia: 31/7/2015 klo 5:37.

Onko hirvellä sarvet? Tiedät, että sillä on.

Kun joku näkee ja uskoo, ymmärrys lisääntyy.

Minulla oli syyni ja tarkoitukseni kun näytin tuon paikan muurissa kävellessäsi Jerusalemin Muurin ympäri. Halusin näyttää sinulle, että sinun Jumalasi, Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki tietää kaiken, tulevaisuuden, menneisyyden, ja nykyisyyden. Se, että sinä ja ystäväsi olitte siellä juuri tuolla hetkellä, oli Minun Ajoitukseni. Huomasit, että poliisi tuli pelastamaan tuota perhettä vain sekunteja sen jälkeen kun olit voidellut muurin. Jos et olisi voidellut muuria juuri tuolla hetkellä tämä perhe olisi tapettu.

Tiedän, että halusit tietää tuosta Jerusalemin muurin kohdasta jo vuosi sitten, mutta Jehovalla on kaikki asiat hallinnassa. Tämä tapaus osoittaa sinulle kuinka tärkeitä sinun missiomatkasi ovat. Ihmiset tulevat elämään tai kuolemaan niiden asioiden tähden, jotka sinä olet tehnyt missiomatkoillasi. Rukoile, pysy keskittyneenä ja kaikki tulee menemään hyvin missiomatkallasi loppuun asti. Mene takaisin nukkumaan ja lepää. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

Carlin muistiinpanot Profetioista ja Näyistä, jotka tuli rukouskävelymme aikana kun menimme Jerusalemin Muurin kohtaan, jonka Voitelin.

Profetia: 30/7/2015

18:24: He tulevat kaatumaan kolme kerrallaan.

18:25: Tulee olemaan suuri valkoinen pilvi noiden kukkuloiden yllä. (Missä Puutarhahauta on ja missä Kristus ristiinnaulittiin)

18:27: Ihmiset tulevat etsimään kanoja, mutta eivät tule löytämään niitä ollenkaan.

18:28: Sinä olet kirjoittamassa maailman historiaa.

18:29: Ihmiset tulevat tuntemaan Jumalan Käden Voiman.

18:31: Kaikki Valta ja Kirkkaus kuuluvat Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle, ja Pyhälle Hengelle. Minä suojelen sen, mikä on minun.

18:40: Ray tunsi kuinka ihmiset ampuivat vanhan kaupungin muurilta lähellä Damaskoksen porttia.

18:42: Tulee olemaan maanjäristys ja tämä kukkula tulee siirtymään Sakariaan Luolan yläpuolelle. (=Zacharias Cave)

18:52: Punainen alus (vessel=alus, astia), Punainen alus, Punainen alus.

19:03: Voitelin Jerusalemin muurin kulmat Rockefeller keskusta vastapäätä.

 

 

2297. Profetia – ”Miksi Sinä teit musiikin meille?”

2297. Profetia - Raymond Aguilera 16 kesäkuuta 2015.

Kysyin Herralta, ”Miksi Sinä teit musiikin meille?”

Herra sanoi, ”Se auttaa sydäntä fyysisesti ja Hengellistä ruumista.”

Sitten Herra kysyi, ”Miksi kysyit tätä?”

Minä sanoin, ”Seuraava missiomatka on hyvin lähellä ja halusin nähdä, oletko sinä minun kanssani.”

Herra sanoi, ”Reymundo, Reymundo, rahat ovat tulossa, aika ja paikka annetaan oikeana aikana – ole kärsivällinen. Kaikki menee hyvin. Onko sinulla muuta mitä haluat kysyä?”

(Hiljaisuus minun puoleltani)

Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2296. Profetia – Elämä on haasteita syntymästä kuolemaan.

2296. Profetia - Raymond Aguilera 10. Heinäkuuta 2015.

Reymundo, pata on kiehumassa, keitto on melkein valmis. Päivällinen tarjoillaan kohta. Päivällisen jälkeen tulee olemaan pitkä lepo. Elämän keitto on kestänyt pitkään ihmisen vuosissa, mutta Jehovalle se ei ole mitään.

Onko maailma syönyt Elämän Leipää? Onko Kristuksen Ruumis syönyt Elämän Leipää? Syövätkö Kristilliset seurakunnat Elämän leipää? Jotkut eivät syö. Sillä heillä on heidän omat sääntönsä siitä kuinka löytää pelastus.

Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen säännöt laitettiin olemaan tarkoitusta varten. Luoja tietää kaiken, ja Minä tarkoitan ”Kaiken”. Tietääkö Ihminen kaiken? Enpä usko.

Pahuus synnyttää pahuutta ja tämä tarkoittaa myös asioita, joita tapahtuu joissakin seurakunnissa. Sillä jotkut eivät tunne minua, ja he eivät kuulu Minulle – Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle, ja Pyhälle Hengelle.

Reymundo, ajattele tätä vaikka näin, ei ole mitään eroa siinä kuinka Saatana harhautti Eevaa puutarhassa, ja siinä mitä on menossa joissakin näissä seurakunnissa. Saatana houkuttelee syötillä heitä ja he nappaavat koukkuun ja tämä koukku vie heidät helvettiin.

Sitten Herra antoi minulle nämä sanankohdat Matteus 7: 21-23

7:21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.

7:22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'

7:23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

Nämä seurakunnat lukevat Raamattua ilman Jumalan Henkeä ja he uskovat löytäneensä Jumalan. Ainoa minkä he ovat löytäneet, on heidän itse luomansa jumala, haavejumala. Tämän maailman loppu on lähellä ja he uskovat, että heidän haaveilunsa tulee pelastamaan heidät.

Niin Reymundo, tämä riittää tästä asiasta. Sinun missionmatkasi on melkein täällä taas, ja Minä olen huomannut, että sinä olet tehnyt valmisteluja. Minä tulen lähettämään varat Jumalan Voimalla. Minä lähetän Minun Enkelini Jumalan Voimalla. Minä lähetän Minun Rakkauteni Jumalan Voimalla.

Reymundo pidä huomiosi yksin Jehovassa, Jeesuksessa Kristuksessa, ja Pyhässä Hengessä. Sillä maailma ei tule koskaan ymmärtämään Jumalan Teitä. He, jotka uskovat Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen, ja Pyhään Henkeen seuraavat Jumalaa Taivaaseen. He, jotka uskovat itseensä, tai Saatanaan, seuraavat Saatanaa helvettiin. Tämä on yksinkertaista, suoraa ja asiallista. Tulee vielä päivä, jolloin ei ole enää aamua – vain pimeyttä ja tuskaa. Minä tiedän ettette te halua kuulla tätä, mutta tämä on totuus.

Elämä on haasteita syntymästä kuolemaan ja jokaisen täytyy tehdä monia päätöksiä tämän ajan aikana. Ihmisten täytyy lukea Raamattujaan, jos heillä ei ole sitä, heidän tulisi mennä ja ostaa yksi ja lukea sitä kuin heidän elämänsä riippuisi siitä. Tässä kaikki tällä kertaa Reymundo, jatka päivääsi. Olkoon menneeksi! Olkoon menneeksi! Olkoon menneeksi!

 

 

2295. Profetia – Pasuuna on Minun huulillani.

2295. Profetia - Raymond Aguilera 9. Heinäkuuta 2015.

Pasuuna on Minun huulillani. Sotahuuto kumpuaa. Hirviöt tulevat ulos ja ovat menossa kohti vuoria ja laaksoja Saatanan kostolla. He huutavat, ”Irrottakaa heidän päänsä, puhdistetaan tämä maailma, sillä maailma on meidän.”

Sota syttyy, ja ihmisen kirkko on yhä nukuksissa, pelaillen kirkkopelejään.

Katsokaa ja nähkää, kuka on hereillä. Se on Minun Maanalainen Kirkkoni. He näkevät kuka on todellinen vihollinen. He ovat tulemassa yhteen. Heidän rukouksensa ohjaavat heitä, sillä he tietävät mitä on tulossa. Kasvokkain, käsikkäin, vierekkäin, he taistelevat tämän maailman loppuun asti.

Tulkaa tänne Minun Lapseni ja kuunnelkaa Minun sanojani, sillä loppu on edessänne. Etsikää ja te tulette löytämään Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen Voiman ja Ohjauksen. Pukekaa Jumalan sotavarustus, ja pitäkää se yllänne sillä loppu on edessänne. Lukekaa Raamattujanne ja ymmärtäkää Jumalan tiet, Universumin Luoja ja Tuhoaja. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2294. Profetia– Sanomia Herralta.

2294. Profetia- Raymond Aguilera 6. Heinäkuuta 2015.

Rukouksessa tänä aamuna, 7. kesäkuuta 2015 7:30 AM, Herra ohjeisti minua postittamaan muutamia Sanoja, jotka Hän oli antanut minulle edellisenä päivänä.

Ensimmäinen Sana: ”Punaisen virran lammas.”

Toinen Sana: ”RoomanHaara (tai oksa).”

 

 

2293. Profetia – Koska pitäisi etsiä Jumalaa?

2293. Profetia - Raymond Aguilera 2. Heinäkuuta 2015.

Koska pitäisi etsiä Jumalaa? Se pitäisi olla ensimmäinen asia kun heräätte! Teidän pitäisi ylistää ja kunnioittaa teidän Jumalaanne. Jumalan etsiminen tulisi olla ensimmäinen asia joka teidän pitäisi tehdä. Ei vasta sitten kun olette kuolinvuoteellanne.

Teidän Jumalanne, Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki, näkee kaiken ja totuudessa lukee teidän sydämenne. Rukoilkaa kolmelta ja seitsemältä siksi koska haluatte niin tehdä, ei koska teidän pitäisi se tehdä. Päivittäinen rukoileminen pitäisi olla tavallista teille.

Maailmallisen Kristityn mielentila on rukoilla; kun jotain menee pieleen, kuolinvuoteella, tai seurakunnan kokouksissa. Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki tietävät kaiken teistä. Hän tietää jos te heräätte rukoillen, jos te kiitätte Herraa kun syötte, kun te näette kaikki siunaukset, jotka Hän on antanut teille, kun te rukoilette niitä asioita, joita te tarvitsette ja haluatte. Teidän Jumalanne näkee kuinka usein te rukoilette perheidenne ja ystävienne puolesta.

Rukoileminen on teidän VOIMANNE lähde Kristuksen Ruumiissa. Se avaa Oven Taivaaseen ja teidän Jumalanne luo. Rukoileminen ja ylistäminen, rukoileminen ja ylistäminen, rukoileminen ja ylistäminen ovat VOIMAN lyömäase tämän syntisen maailman asioita vastaan.

Etsikää niin te tulette löytämään! Etsikää niin te tulette löytämään! Etsikää niin te tulette löytämään! Nyt ymmärrättekö Minun tarkoitukseni. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2292. Profetia – Yhdysvaltojen Korkeimman Oikeuden Tuomarit.

2292. Profetia - Raymond Aguilera 1. Heinäkuuta 2015.

Niilin joki tulee virtaamaan punaisena.

Kun korttitalo kaatuu, kärsimys alkaa. Tämä on Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki. Sydänten jyskytys tulee olemaan ankarinta keskipäivällä.

Yhdysvaltojen Korkeimman Oikeuden Tuomarit, jotka äänestivät homoavioliittojen puolesta, tullaan kahlitsemaan ja sitomaan köydellä nenästä nenään, ja johdatetaan tuomiolle viimeisenä päivänä. Näin sanoo Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki, monien kaatumisesta.

Jehova kuulee ja näkee kaiken mikä on ihmisen sydämessä. Tämä on se mitä Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki, Tuomitsee.

Ihminen haluaa kuolemaa ja tuhoa. Joten sitä Minä tulen antamaan heille. Veren virtaaminen on täällä; sillä pahuus on kutsumassa Saatanaa ja hänen opetuslapsiaan.

Neulansilmän läpikulkemisen” aika on täällä jälleen. Bill O’Reillyllaja Donald Trumpilla molemmilla on sama ego ja ylpeys kuin tämän päivän ihmistekoisella kirkolla. Kun Minä puhun Sanojani; asiat tapahtuu tarkasti. Reymundo, kirjoita mitä Minä kerron sinulle, sillä ihminen ei voi muuttaa Minun Sanojani. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2291. Profetia - Raymond Aguilera 30. Kesäkuuta 2015.

Rukouksen aikana Herra sanoi, “Punainen Rooma, Punainen Rooma, Punainen Rooma”

2290. Profetia - Raymond Aguilera 8. Kesäkuuta 2015.

Näky:

Herra näytti minulle käden, josta puuttui muutamia sormia ja siinä oli monia suuria haavoja.

Profetia:

Hollanti, Tunisia, varokaa; tauti on tulossa teitä kohti. Minun Rakas Kukkani, tauti on tulossa teitä kohti koska te jätitte minut – Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki.

Texasin sydän tulee säätämään lakeja pysäyttääkseen sinut (taudin), mutta taudit eivät tule tottelemaan. Kanada on nukuksissa ja tulee kärsimään tästä.

Tauteja ja enemmän tauteja, on teidän tulevaisuudessanne Minun Kansani, uskon puutteen tähden maailmassa ja Kristuksen Ruumiissa. Tämä on teidän palkkionne nimetessänne sen ja vaatiessanne sitä (naming it and claiming it). Nyt, te kadotetut, menkää vaatikaa palkintoanne sillä te olette sen ansainneet. Ne, joilla on ei tule olemaan. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

Lukekaa, lukekaa ja jatkakaa Raamattujenne lukemista. Etsikää Jeesusta ja Pyhä Henki tulee suojelemaan teitä. Pitäkää usko ja luottamus Jeesukseen Kristukseen; teidän Kuninkaitten Kuninkaanne, teidän Pelastajanne, ja teidän Johtajanne.

 

2289. Profetia - Raymond Aguilera 6. Kesäkuuta 2015.

Näky:

Herra antoi minulle näyn, jossa maanalaisen rautatieasemaa remontoitiin ja maalattiin.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, “Maanalaisen rautatieasemalle tullaan hyökkäämään päivän aikana.

Missä on lehmiä, siellä tulee olemaan maitoa.

Aamiaisen aikana monet tulevat kuolemaan. Sillä poliisilla tulee olemaan sokea piste (=blindsided) suuren kaupungin sydämessä. Sokeat johdattavat sokeita ja monet tulevat kuolemaan. Maailman Pelastaja on tulossa, ja useimmat eivät välitä.

Vain ne jotka menevät kapean portin läpi tulevat elämään. Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki on puhunut – Voimien Voima. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

2288. Näky - Raymond Aguilera 5. Kesäkuuta 2015.

Herra antoi minulle näyn Richard Bransonista, jolta puuttui yksi hänen etuhampaistaan.

Sir Richard Charles Nicholas Branson on brittiläinen liikemies ja sijoittaja, joka tunnetaan Virgin-brändistään, johon kuuluu yli 400 yritystä. wikipedia.org

 

2287. Tapahtuma - Raymond Aguilera 5. Kesäkuuta 2015.

Herra antoi minulle kolme sanaa, ja minä laitan ne listaan tähän. Minulla ei ole aavistustakaan mitä tämä tarkoittaa.

1. Imaami (Imam)

2. Ex-Mom or XMom

3. Lapsukaiset lukekaa Raamattujanne.

 

2286. Profetia - Raymond Aguilera 4. Kesäkuuta 2015.

Paholaisella on pehmeät, lämpimät huulet. Kun suutelette häntä ja rakastelette hänen kanssaan, te ette tule saamaan pysyvää tyydytystä. Se on kaikki hetken kestävää.

Te tiedätte Hillary Clinton, Nancy Pelosi, ja muut prostituoidut; heillä on Iisebelin Henki, ja he ovat olleet Saatanan rakastajia useiden vuosien ajan. Jos heillä ei olisi Saatanaa, heillä ei olisi mitään minkä puolesta elää. Vallan rakastaminen saa monet lankeamaan. Saatanalla on voimakkaat pehmeät lämpimät huulet ja nämä ihmiset tekevät kaikkensa saadakseen rakkauden täyttymyksensä häneltä.

Jehovan Rakkaus on kestävää ja aina täyttävää. Muistakaa vaeltaa Jehovan ja Jeesus Kristuksen Hengessä; ja Pyhä Henki tulee näyttämään teille tien Taivaaseen. Lihallinen rakkaus ei kestä. Se on täällä tänään ja poissa huomenna. Saattakaa itsenne Henkeen ja etsikää Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä. Rukoilkaa ja rukoilkaa, Minun lapseni ja kuulen teitä. Etsikää Minua ja te tulette löytämään Minut. Pysykää poissa Saatanan lämpimiltä huulilta ja etsikää Jeesusta Kristusta, ja te tulette löytämään Minut, Jehovan.

Korttitalo tulee kaatumaan, mutta teidän Talonne Taivaassa kestää iankaiken. Tässä kaikki tällä kertaa, Minun Lapseni rukoilkaa rakkaittenne puolesta, ja kertokaa heille että lukevat Raamattua.

 

2285. Profetia - Raymond Aguilera 3. Kesäkuuta 2015.

Reymundo, haluan sinun keskittyvän enemmän tulevaan missiomatkaan. Lähetän sinulle varat tätä missiomatkaa varten seuraavien viiden viikon aikana, sitten vähän lisää tämän jälkeen. Valmistaudu hengellisesti ja fyysisesti tee ruumiisi valmiiksi tätä missiomatkaa varten. Sinun kumppaniesi pitää myös tehdä tämä.

Tiedän, että olet kuullut Kiinan Suuresta Muurista; niin siellä on myös suuria hengellisiä muureja ympäri maailman. Ne tulevat kukistumaan yksi kerrallaan kunne ne ovat kaikki tulevat alas. Tämä on yksi syy tälle missiomatkalle. Muutokset tulevat iskemään tätä pientä planeettaa. Pahuuden maailma yrittää tuhota sen mikä on vanhurskasta.

Ihmisten täytyy lopettaa ihmisen kirkon seuraaminen ja lukea koko Raamattu, rukoilla ja rukoilla, kunnes Pyhä Henki alkaa näyttämään heille Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen tiet. Maailmalliset pastorit eivät voi suojella teitä, he eivät voi suojella edes itseään. Lakatkaa seuraamasta sokeita ja kuunnelkaa Pyhää Henkeä. Tässä se Voimien Voima on. Pahuus on tulossa teitä päin, nenä nenään, silmä silmää, henki Henkeen.

Rukoilkaa Reymundoni puolesta, sillä hänellä on paljon lautasellaan. Kaikki missiomatkalla tulee menemään hyvin, sillä tämä on ollut suunnitteilla useita vuosia. Jehova tietää kaiken ja Hän hallitsee tätä pientä planeettaa. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

2284. Profetia - Raymond Aguilera 3. Kesäkuuta 2015. 

Kun avaatte Anne Frankin kirjan, niin mitä odotatte lukevanne? Teidän Kristittyjen on parasta herätä ja lukea Raamattujanne, sillä molemmat kirjat ovat tosia. Joissakin maissa, se tulee olemaan hyvin vaikeaa tehdä tämä. Uskokaa Minun Sanani siitä. Kukaan ei pidä sodasta, mutta se on elämän realiteetti Aatamin ja Eevan lankeemuksesta lähtien.

Presidentti Obama ja muut ei-kristityt, jotka kätkevät Saatanan taktiikkojen todellisuutta, tulevat tuntemaan sodan tuskan. Älkää sanoko ettei; Jehova varoittanut teitä. Sillä pahuus on tulossa teitä kohti. Voimien Voima on puhunut.

 

2283. Tapahtuma - Raymond Aguilera Joulukuu 1975

(Huom. Katso tähän tapahtumaan liittyvät kuvat alkuperäisiltä englanninkielisiltä kotisivuilta.) 

Minun Anne Frank tarinani

Eräänä päivänä, useita vuosia sitten, luin kirjan ”Anne Frankin Päiväkirja”.

Tämä kirja vaikutti minuun niin paljon, että päätin tehdä hänestä suuren veistoksen.

Kun olin saanut veistoksen Anne Frankista valmiiksi, päätin lahjoittaa sen Anne Frank Stichting-museolle Amsterdamissa.

---

Sain kirjeen Anne Frank Stichting-museolta kiitosten kera, mutta sanoivat veistoksen olevan liian suuri ja heillä ei ollut varoja valaa sitä pronssiin. He sanoivat, että he ottaisivat yhteyttä Otto Frankkiin, Anne Frankin isään, katsoakseen olisiko hänellä mitään ideoita.

---

Sitten myöhemmin, sain mukavan kirjeen Anne Frankin Isältä, Otto H. Frankilta, joka selvisi Toisen Maailmansodan Holokaustista. Hän ehdotti, että lahjoittaisin sen Juutalaiselle Organisaatiolle Yhdysvalloissa.

---

Etsiessäni paikkaa johon voisin lahjoittaa Anne Frank-veistoksen, taideopettaja, Contra Costa Yliopistolla tuhosi Anne Frank-veistoksen ja Elvis Presley-veistoksen jonka myös olin tehnyt. Opettaja, joka tuhosi nämä veistokset, oli laittanut erään taiteiden laitoksen oppilaan tekemään sian hahmon Anne Frankin veistoksen muottiin. Voit nähdä sian yhdessä sanomalehtiartikkelissa. Tämä kouluttaja piti Natsi Hakaristeistä, sillä hän oli maalannut niitä kaikkialle taide-esineisiin ja seinille.

---

Oikeuskanne ei johtanut mihinkään. Yliopisto sanoi maksavansa 1500 dollaria, mutta he eivät koskaan tehneet niin. Jos jollakulla on mahdollisuus lukea tämä kirja, se tulee avaamaan silmänne todelliseen historiaan.

 

 

2282. Profetia - Raymond Aguilera 31. Toukokuuta 2015.

Salaman voima iskee tähän planeettaan voimalla, joka ravisuttaa tämän planeetan. Hevonen ja härkä valjastetaan yhteen väärään aikaan ja väärässä paikassa, sillä tämän ei pitäisi tapahtua.

Tämä planeetta ei tule koskaan löytämään rauhaa koska ihmiset eivät etsi Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä. Tämä merkitsee sitä, että Minun täytyy ottaa Minun kaksi Sormeani ja puristaa se tyhjiin. Minun Uusi Maailmani tulee korvaamaan sen, mikä oli pahaa. Minun Alasimeni muokkaa Minun Uutta Maailmaani nytkin puhuessani. Paha on synnyttänyt pahuutta siihen pisteeseen asti, että sen täytyy tulla eliminoiduksi. Planeetta tulee poksahtamaan niin kuin joku poksauttaisi ilmapallon. Voimien Voima on puhunut.

 

 

2281. Profetia - Raymond Aguilera 26. Toukokuuta 2015.

Rukoillessani rukousparini kanssa tulevan missiomatkan puolesta, Herra antoi minulle näyssä suuren vuodelakanan joka oli kuivumassa pyykkinarulla. Sitten näin käsiparin ottavan lakanan, venyttävän sitä ja ravistelevan sitä ilmassa.

Rukousparini ja minä emme tajunneet tämän näyn vertauksen merkitystä. Rukoilimme selitystä. Sitten myöhemmin seuraavana päivänä, Herra sanoi, ” Valkoinen lakana oli puhdas ja kuiva. Kaikki mitä enää tarvittiin oli ravistaa rypyt pois.

Varat tähän missiomatkaan tulevat; Voimien Voima saa aikaan Hänen tahtonsa Euroopassa ja Israelissa. Minä tiedän alun ja lopun. Minun suunnitelmani oli valmis tuhansia vuosia sitten. Mene Reymundo kaikki on valmistettu. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!”

2280. Profetia - Raymond Aguilera 8. Toukokuuta 2015.

Sana:

Rukoillessani uuden, Lontoon, Pariisin ja Israelin, missionmatkan puolesta, Herra sanoi, ”Odota paikallasi, kunnes Minä kerron sinulle koska sinun pitää lähteä.”

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyn, jossa joku iski vasenta kättään oikeassa kädessä olevalla vasaralla. (Tunsin Hengessä, että tämä tapahtuisi sille joka ei tottelisi Herraa.)

Näky:

Sitten minulle annettiin näky kultaisesta sormuksesta, puolitoista tuumaa läpimitaltaan.

 

 

2279. Profetia - Raymond Aguilera 2. Toukokuuta 2015 klo 14.

Mitä te aioitte tehdä, kun hevonen lakkaa juomasta juottokaukalosta, ja nyrkki tulee tyhjästä ja iskee teitä kasvoihin?

Rauha, rauha, rauha, jokainen haluaa rauhaa, mutta rauhaa ei tule olemaan. Ihmisten täytyy herätä ja lukea Raamattua, sillä kuoleman enkeli on edessänne. Teidän ainoa suojanne on Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki. Älkää odottako, että nyrkki iskee teitä, vaan menkää sisälle Raamattuun.

Muistakaa Pariisi. Muistakaa Lontoo. Muistakaa Israel. Voiteleminen tulee suojelemaan ainoastaan sen, mikä on Minun. Hidastustöyssyt ovat teillä edessä, loppu on teillä edessä. Minun Käteni on siellä ja niin on myös Saatanan nyrkki. Valinta on teidän, sillä varat tätä missiomatkaa varten ovat tulossa kohti Minun Reymundoani, jotta tämä missiomatka tulisi suoritetuksi. Muistakaa, olen varoittanut teitä tarkasti. Tuli ja veri on siellä. Voima on siellä.

Näyttämö on valmistettu, osallistujilla on heidän roolinsa. Lukekaa Raamattua ja nähkää mitä lopun aikoina tulee tapahtumaan. Yllättäkää itsenne ja lukekaa Jumalastanne sillä Hän suojelee teidät jos te todella uskotte Häneen. Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki tulee lukemaan teidän sydämenne ja päättä kohtalonne. Hevonen on melkein lakannut juomasta, joten teidän on parasta avata tuo Raamattu.

 

 

2278. Profetia – 30. Huhtikuuta 2015.

Kyllä, Reymundo opossumi ei ole kuollut; hän näyttelee. Opossumi nousee ja hyökkää ympärillään olevia kohtaan voimalla ja kostolla. Hän jättää jälkeensä kuoleman ja tuhon jäljen etsiessään valtaa. Hän on huijannut maailmaa. Maailma vaipui uneen koska, he uskoivat kaiken mitä hän sanoi. Hän tulee siirtymän länteen kunnes hän tulee rauhan merelle. Siihen on syynsä, miksi opossumi näyttää rotalta. Olkaa varoillanne kun näette keltaisen lipun. Ihmiset uskovat sen olevan valkoinen lippu, mutta se ei ole. Kun ihmiset juoksevat ympäriinsä kädet taskuissaan, he tulevat hyökkäyksen kohteeksi takaa päin.

Kaikki Voima ja Kunnia kuuluu Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle, ja Pyhälle Hengelle. Lepää Reymundo, sillä Israel ja Eurooppa tulevat pian. Minä lähetän varat ja turvallisen matkan. Taistelut kotona tulevat loppumaan Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhälle Hengen Voimalla ja Mahdilla.

 

 

2277. Profetia - Raymond Aguilera 22. Huhtikuuta 2015 klo19:15.

Herra Jehova on tehnyt monia astioita. Yksi on nimeltään Hillary Clinton. Tämän astian varhaisessa elämässä, tämä ruukku kehitti halkeamia itseensä. Myöhempinä vuosina tämä ruukku kehitti itseensä reikiä, jotka eivät pysty pitämään sisällään totuuksia. Tänä päivänä tämä ruukku näyttää reikäjuustokuutiolta jossa monia, useita valheellisuuden reikiä. Omassa mielessään hän on täydellinen, voimakas, ja todella rehellinen.

Hän on vain yksi esimerkki korruptoituneista poliitikoista. He janoavat valtaa ja todella uskovat ansaitsevansa voimallisia asemia tässä elämässä. Jumala ei ole todellisena heidän elämässään. Tämä tauti tulee heidän läheisyydestään Saatanan kanssa. Saatana on kontrollissa ja ei edes tiedä sitä. Saatanalla on armeija tällaisia seuraajia. Nämä ihmiset myyvät, tappavat, prostituoivat ja antavat pois mitä tahansa saadakseen tätä valtaa. Tämä on kaikki, mitä näillä ihmisillä on mielissään.

Hillary Clinton uskoo ettei kukaan tiedä hänen salaisia kauppojaan. Mutta Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki tiesi kaiken ennen kuin hän oli syntynytkään. Sokeat johdattavat sokeita; on Saatanan ja hänen seuraajiensa luonne. Tulee päivä jolloin hän saa tämän selville, mutta se tulee olemaan liian myöhäistä hänelle. Tuomio on hänen ovellaan kaikesta pahasta mitä hän on tehnyt.

Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

Hän on sitonut solmun omaan köyteensä.

 

 

2276. Profetia - Raymond Aguilera 15. Huhtikuuta 2015 klo16:22.

Reymundo, kuuntele mitä Minä sanon ja kirjoita ylös Minun Sanani. Lontoo ja Pariisi uskovat olevansa suojassa, mutta ne ovat kuin ohutkuorinen tomaatti. Sitten kun kuori on rikkoutunut (=compromised), sisältö vuotaa kuin ketsuppi. Ihmiset itkevät ja tulevat katkeriksi. Kuolleet eivät ole enää koska heidän johtajansa vajavaisesti suojelevat heitä, niin kuin kirves halkaisee puun niin myös tomaatin kuori tulee halkeamaan. Liha on liha, mutta Henki on taistelemassa myös. Ihmisten täytyy mennä sisälle Jumalan Sanaan ymmärtääkseen Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen tiet.

Reymundo, keskity sillä näiden kolmen valtion Voiteleminen on lähellä. Rukouksen Voima on Voimaa. Älä huolehdi raha-asioista, ongelmista kotona, kaikki on Jehovan Käsissä.

Ihmiset eivät tule koskaan ymmärtämään Jumalan teitä koska heille ei ole annettu tätä ominaisuutta lihassa. Ymmärtääkö vastasyntynyt maailman teitä? Näin on myös ihmisen kanssa koskien Hengen teitä. Jumalan Hengesssä on enemmän asioita kuin ihminen pystyy ymmärtämään. Niin kuin Raamattu sanoo, ”Kertooko saviruukku savenvalajalle hänen työnsä?”

Kunnia sinulle Isä. Kunnia olkoon sinun Isä. Kunnia olkoon sinun Isä, Suurimmista Suurin. Minä - Jeesus tulen olemaan oikeaan aikaan, oikeassa paikassa lopun aikoina. Minä rakastan sinua Isä. Minä rakastan sinua Isä. Minä rakastan sinua Isä. Minä odotan sinun Sanojasi. Sano minulle ja Minä teen sen Isäni. Tämän maailman pelkuri on valmiina hyökkäämään Lontooseen, Pariisiin, ja Israeliin Saatanan hampailla. Isä, täytä aukot näillä alueilla Minun Isäni.

 

 

2275. Profetia - Raymond Aguilera 11. Huhtikuuta 2015 klo 9:10.

Reymundo, oletko koskaan puristanut finniä ja nähnyt visvan tulevan ulos? Tämä on se mitä Minä tulen tekemään tälle planeetalle. Minä aion puristaa sitä kunnes kaikki paha tulee ulos. Sitten kun se on parantunut me aloitamme uudestaan lyhyeksi ajaksi kunnes lopullinen loppu tulee. Risti tullaan ylös nostamaan kunnes lopullinen puhdistus tulee. Tänä aikana teillä ei tule olemaan nimeä se ja vaadi sitä pastoreita, sillä he tulevat olemaan Minun Helvetin paikassani. Teillä ei tule olemaan hallitsijoita, jotka uskovat olevansa jumalia. Jumalan Henki tulee hallitsemaan kaikkea ja siellä tulee olemaan rauha. Jumalan rakkaus on kaikkialla ja teidän ystävänne tulevat olemaan TODELLISIA YSTÄVIÄ.

Tämä riittää tällä kertaa; Jehova on puhunut kaikella rakkaudella mitä on. Muistakaa, olkaa valppaina ja rukoilkaa tulevan missiomatkan puolesta. Kaikki tulee menemään hyvin. Rauha olkoon sinun kanssasi Minun Poikani. Rauha olkoon sinun kanssasi Minun Poikani.

 

 

2274. Profetia – 10. Huhtikuuta 2015 klo00:23.

Metsät ovat mustuneet, mutta ne tulevat kasvamaan uudestaan. Teidän Herranne Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki voi uudelleen kasvattaa kaiken, mikä on mustunut.

Katsokaa siemeniä, jotka istutitte ruukkuihin terassillanne. Ne tulevat kasvamaan ja te voitte syödä satoanne. Lontooseen, Pariisiin, ja Israeliin tullaan hyökkäämään voimalla ja vallalla, mutta teidän Jumalanne suojelee omat ihmisensä siellä. Pysy keskittyneenä Minun Reymundoni sillä sinä lähdet pian uudestaan. Varat tulevat. Minun Enkelini tulevat olemaan sinun kanssasi. Keskity ja rukoile, keskity ja rukoile, ja sinun Isäsi Taivaassa korjaa ongelmat, mitkä sinulla on kotona. Voima ja Valta on puhunut. Teidän Isänne Taivaassa ei tee virheitä. Minä tiesin kaiken ennen kuin te synnyitte ja lopputuloksen.

Tämän maailman ihmiset vaeltavat lihassa ja heillä ei ole ymmärrystä Hengen asioihin. Hengellä täytetyt Kristityt ymmärtävät Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen asiat. Te olette tarpeeksi vanhoja ymmärtääksenne kuinka lyhyt elämä on tällä planeetalla. Ihmisten on vaikea ymmärtää, mitä iankaikkisesti eläminen on, mutta se on totuus. Pysykää levollisina ja rukoilkaa, sillä Minä kuulen kaiken.

Muistakaa kun auto ajoi Carlin nilkan yli. Teidän Jumalanne – Jehova Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki suojeli hänet. Tässä on riittävästi, mene vuoteeseen ja lepää, sillä meillä lisää työtä tehtäväksi huomenna. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2273. Profetia - Raymond Aguilera 3. Huhtikuuta 2015 klo16:30.

Kyllä, Reymundo, salamurhaajan luoti tulee löytämään kohteensa. Kaikki tulevat tietämään miksi se tapahtui. Monet sulkevat silmänsä ja eivät usko sitä koska he uskoivat valheet.

Hevonen kulkee tietä ja monet tulevat itkemään. Tämä on se, mitä tapahtuu kun maailma tulee sokeaksi ja kuuroksi Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen Sanalle. Ego ja ylpeys ovat monille Saatanan seuraajille kuolemaksi. Etsikää ja te tulette löytämään Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen. Jehova tulee suorittamaan suunnitelmansa kirjaimelleen, pitivät ihmiset siitä tai ei.

Vaunut eivät tule liikkumaan ilman mustaa hevosta. Maailma tulee muuttumaan putoavien pommien kanssa. Minne voi kuolema paeta Jehovalta, Jeesukselta Kristukselta, ja Pyhältä Hengeltä? Muistakaa, että olen varoittanut teitä tuhansia vuosia. Kuolema on kuolema ja elämä on elämä ja ainoastaan Jehovalla on molemmat hallinnassa nuorimmasta vanhimpaan. Muistakaa Lontoo, Pariisi, ja Israel sillä Jehova on näin säätänyt tarkalleen.

Paholaisen pyörremyrsky tulee liikkumaan ympäri maailman vauhdilla. Sitten se löytää Jehovan ja putoaa kuolleena paikalleen.

Te voitte ripustaa takkinne ja hattunne naulaan ja rentoutua ja odottaa kunnes Saatana tulee ja ripustaa teidät kaulastanne naulaan, niin kuin te teitte hatulle ja takille, hymy hänen kasvoillaan. Te ja Saatana voitte piiloutua niin paljon kuin haluatte, mutta Minä tiedän aina missä te olette. Ei ole vielä liian myöhäistä – avatkaa Raamattunne ja lukekaa Jumalan Sana. Pyhä Henki opettaa teille Jumalan asiat.

 

 

2272. Profetia - Raymond Aguilera 1. Huhtikuuta 2015 klo 15:46.

Reymundo, ota esille kasviruukkusi ja istuta vähän siemeniä. Ruukku on valmis, siemenet ovat valmiit, multa on valmis, tuottaakseen Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen ihmeet. Haluan sinun Voitelevan Lontoon, Pariisin, ja Israelin hallintorakennusten maat. Ne tarvitsevat Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen suojeluksen. Sillä tulevat tapahtumat tulevat iskemään näihin alueisiin. Herra suojelee sen, mikä on Hänen loppuun asti. Nämä maat uskovat olevansa suojassa, ne eivät ole sitä Hengessä.

Kun vasara iskee kelloa – ihmiset tulevat ymmärtämään, että loppu on heidän silmiensä edessä. Kun lehmä jolla on kello liikkuu, kello soi ja lehmän omistaja tietää missä lehmä on. Aseta kello Lontoon, Pariisin ja Israeliin ympäri käyttäen Jumalan öljyä. Reymundo, Herran Enkelit tulevat ympäröimään Voimalla ja Vallalla paikat, joissa on Voiteluöljy. Haukka varjelee ja suojelee poikasensa.

Maailma on nukuksissa Saatanan suunnitelmille, sillä he eivät lue Raamattua. Tämän päivän kirkot etsivät – niin kuin hiiri etsii juustoa lähellä hiirenloukkua. Kun sen jousi laukeaa kiinni, on jo liian myöhäistä. Muistakaa, että Minä olen varoittanut teitä sillä Minun Reymundoni lähtee näille alueille pian. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

Mitä te tulette tekemään – etsittekö Jumalaanne vai juustoanne?

 

 

2271. Profetia - Raymond Aguilera 29. Maaliskuuta 2015 klo14:12.

Herra näytti minulle kaksi lasillista täynnä vettä. Sitten Herra sanoi, ”Toisessa lasissa on myrkkyä. Toinen lasi on lasi Jumalan vettä.” Sitten Herra sanoi, ”Kumman sinä tulet juomaan? Kummassakaan vesilasissa ei ole mitään makua, mutta toinen tulee lähettämään sinut iankaikkiseen kuolemaan ja toinen lasi iankaikkiseen elämään. Näin se tulee olemaan lopun aikoina. Tässä yhtenä hetkenä – mennyt toisena, valinta on teidän. Elämän resepti on Raamatussa – kuoleman resepti on teidän itsekkyydessänne ja ahneudessanne. Siksi siellä on sotia ja nälänhätää.

Monet ihmiset uskovat, että Reymundo on hullu mennessään kaikille näille Missiomatkoille Jumalansa tähden. Mitä ihmiset eivät tajua, on se, että loppu on heidän edessään, ja he yhä juovat myrkkyvettä kupista, jonka Saatana on antanut heille. Muistakaa, Minä varoitin teitä monta kertaa ja ohjeistin teitä lukemaan raamattua ja etsimään Minun Poikaani Jeesusta Kristusta. Pyhä Henki tulee johdattamaan ja ohjaamaan teitä Taivaaseen. En voi selittää sitä tarkemmin kuin tässä. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

2270. Profetia - Raymond Aguilera 29. Maaliskuuta 2015.

Herra sanoi, ‘Ei ollut sattumaa, että Harry Reid satutti silmänsä.” 

Sitten Herra näytti minulle Profetian 2128.

2128. Profetia - Raymond Aguilera 8. Marraskuuta 2012 klo 3:01.

Minä olen mitä te näette, mitä oli, on, ja tulee olemaan. Jumalan Voima tulee paljastamaan ja rikkomaan sen mikä ei ole Minusta. Obama on rikkinäinen astia. Minä tulen heittämään hänet maahan. David Axelrod ja Debbie Wasserman Schultz tullaan molemmat kiroamaan heidän jatkuvien valheidensa tähden Harry Reid'n ja Nancy Pelosi'n kanssa, koska he valehtelevat ja eksyttävät Minun kansaani.

Yhdysvaltojen kansa pitää pahuudesta, joten pahuutta Minä annan heille. He haluavat kärsiä, joten kärsimystä minä annan heille. Niin kuin urossika, joka pitää mudasta, niin Minä annan Yhdysvalloille heidän mutaansa. Synti rakastaa syntiä, ja molemmat tulevat kaatumaan. Jumalan Voima on Voimien Voima. Torvi tulee jyrähtämään vanhurskaille ja epävanhurskaille, sillä paha hallitsee Yhdysvalloissa. Poliitikot puhuvat abortista ikään kuin se olisi vanhurskasta, ja äidin oikeudesta tappaa jälkeläisensä, jos ne ei ole sopivia. Oikeus elämään kuuluu Jumalalle, Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle, ja Pyhälle Hengelle.

Hurrikaani Sandy ei ollut iso tai suuri myrsky. Ihmiset eivät ole nähneet isoa tai pahaa myrskyä kunnes he näkevät Jumalan koston iskevät sitä mikä on pahaa tässä maailmassa.

Muistakaa sananpaikka: Matteus 7:13 – 14"Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; 14 mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät."

Voimien Voima on Puhunut. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2269. Profetia - Raymond Aguilera 20. Maaliskuuta 2014.

Murhan päivä tulee järkyttämään maailmaa. He eivät koskaan tule ymmärtämään, että maailma on hengellisessä sodassa, niin kuin myös fyysisessä sodassa. Aseet ovat tähdättyinä ja valmiina. Vanhin, Vanhin, maailma tulee muuttumaan laukauksen jälkeen. Paha taistelee pahaa vastaan kunnes antikristus vakiinnuttaa Saatanan tahdon. Possu on lautasella ja muut siat tulevat syömään sen. He tulevat syömään niin paljon, että heidän vatsansa puhkeamaan. Sitten rotat syövät tähteet.

Mene, Reymundo! Voitele, Englanti, Ranska, ja Israel. Sillä Jehovan Voima tulee olemaan sinun kanssasi, tarkasti. Varat tulevat Voimien Voimalla. Tee itsesi vahvaksi ja rohkeaksi. Sen ei ole väliä mitä ihmiset sanovat sinun palvelustehtävästäsi. Sillä Jehova hallitsee kaikkea. Tiedän, että tunnet itsesi voimattomaksi ja avuttomaksi, mikä on totta lihassa, mutta sinun Jumalasi on siellä Voimien Voimalla saattaakseen loppuun Hänen suunnitelmansa. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2268. Profetia - Raymond Aguilera 19. Maaliskuuta 2015.

Presidentti Obama uskoo, että hän on niin älykäs ja nokkela, mitä Israeliin tulee. Hän uskoo voivansa kovistella pääministeri Benjamin Netanyahua, mutta Voimien Voima hallitsee. Presidentti Obama voi uhkua ja puhkua niin paljon kuin hän haluaa. Koska hän ei tunne Raamattua, niin kuinka hän voisi ymmärtää Jumalisia periaatteita? Hän ei kunnioita Pääministeri Benjamin Netanyahua ja seuraa omia saatanallisia arvojaan. Hänen tulisi lukea kertomus Daavidista ja Goljatista. Ei ole mitään mikä voisi pysäyttää Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen. Jos hän lukisi tämän Profetian, hän ei ymmärtäisi mitään mitä Minä olen puhunut – Sillä hänessä ei ole Jumalan Henkeä itsessään. Hänen täytyy tajuta, että asiat voivat kaatua hyvin pienen kiven iskusta. Kortti talo ei ole kovin voimakas jos joku ottaa siitä yhden kortin pois. Olkoon niin. Olkoon niin. Olkoon niin.

Presidentti Obama kävelee oikea kenkä vasemmassa jalassa ja vasen kenkä oikeassa jalassa. Kuinka Presidentti Obama voisi kulkea suoraan pää kierossa väärin päin ja kävelykengät väärissä jaloissa? Ylpeys, Ylpeys, ja Ylpeys – voiko kukaan sanoa mitään enempää tästä Presidentistä? Hänen tulisi piilottaa päänsä sillä täältä tulee tuo pieni kivi Jumalan iskulla.

Seuraavaan kertaan Reymundo, pysy keskittyneenä ja jatka rukoilemista sillä tähän maailmaan on tulossa muutoksia Jehovan Käden Voimalla ja Vallalla, loppu on täällä. Rakkaudella ja kiintymyksellä jätän sinut nyt.

 

 


2267. Profetia - Raymond Aguilera 15. Maaliskuuta 2015 klo 13.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle Sanan, ”Reymundo, haluan sinun menevän takaisin Israeliin ja Voitelevan alueet lähellä Israelin hallituksen rakennuksia. Minä tulen kertomaan sinulle milloin ja missä myöhemmin. Sinulle tullaan antamaan ohjeet koska lähteä ja palata Israelista.”

16. Maaliskuuta 2014 klo 11 :

Herra antoi minulle toisen Sanan koskien tulevaa Israelin Missiomatkaa.

Herra sanoi, ”Haluan sinun menevän Ranskaan ja Englantiin ja Voitelevan alueet heidän hallitusrakennustensa ympäriltä myös.”

17. Maaliskuuta 2015 klo 8:02 :

Kissa on ulkona laukusta.

17. Maaliskuuta 2015 klo 12:55 :

Pedatkaa sänkynne valmiiksi sillä Minä aion laittaa tämän maailman uneen. Hevonen vetää vaunuja ja hevonen tulee kompastumaan, sitten siellä tulee olemaan suuri herääminen. Rukoilkaa ettei se tapahtuisi talvella sillä silloin te tarvitsisitte useita peittoja. Teitä on varoitettu ja varoitettu ja silti te ette kuuntele. Muistatteko klapikoneen, jonka Reymundo osti halkoakseen halot? Sillä tavalla Minä tulen halkaisemaan tämän maailman. Toinen puoli menee oikealle ja toinen vasemmalle. Oikea puoli menee Taivaaseen. Tähteet ja vasen puoli menee Saatanan kanssa. Mikä on oikein on oikein. Muistakaa Minun Sanani, sillä ne ovat Oikeat ja Totuudelliset. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

Liekit ovat hyvin kuumat ja valmiina kaikkea jätettä varten. Nukkukaa ja nukkukaa ja yrittäkää piiloutua tulevilta tapahtumilta, mutta se ei muuta mitään, paitsi teidän loppunne. Jehova on puhunut kaikella Voimien Voimalla, mitä oli, on, tulee olemaan.

Kruunu on valmis, tulitikku on sytytetty, varat Reymundon seuraavaa missiomatkaa varten ovat valmiina. Jos uskotte, että tämä seuraava Missiomatka on tuhlausta, se tulee olemaan teidän tuhlaamista. Minun Suunnitelmani on määrätty ja tulee täyttymään sekunnilleen. Avatkaa silmänne ja menkää sisälle Raamattuun ja antakaa Pyhän Hengen opettaa teille Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen teitä.

Te olette typerysten typerys, ja typerysten Kuningas jos ette kuuntele Jumalaanne Jehovaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä. Niin kuin sanoin aiemmin: Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2266. Näyt - Raymond Aguilera 29. Tammikuuta 2015.

Näky:

Minulle annettiin näyssä yksi piste, ja kolme linjaa lähti poispäin tästä pisteestä.

Näky:

Näin vettä täynnä olevan lasin vuodattavan ulos verta.

Näky:

Näin puukon leikkaavan ihmisen lihaa.

Profetia:

Herra sanoi, ”Pauna lihaa jokaiselle syntiselle. Susi tulee ottamaan pois lampaan nahkansa.

Kynä kirjoittaa ja silmä ei näe mitään.

Herra paljastaa ja ihminen nauraa.”

Näky:

Näin pitkät letitetyt hiukset ja veneen kuivalla lammikolla.

Näky:

Näin pöydän, jonka päällä on korkkiruuvi ja sen vieressä sinetöity korkillinen tyhjä viinipullo

Näky:

Näinhyrrän.

 

 

2265. Profetia - Raymond Aguilera 28. Tammikuuta 2015 klo 11:20.

Reymundo, sinun pitää ostaa klapikone tänään. Haluan sinun käyttävän sitä. Sillä tällä samalla tavalla Minä aion halkaista tämän maailman. Minä tulen halkaisemaan kaikki, perheet, maat, armeijat, kaiken minkä tiedätte. Mikä on Minun, sen vien Taivaaseen, ja loput menevät Saatanan kanssa hänen kotiinsa. Ei Voimalla, vaan Minun Hengelläni nämä asiat tulevat tapahtumaan. Reymundo, kirjoita kaikki mitä Minä sinulle sanon, sillä tuo päivä on tämän maailman edessä. Erotus siihen mikä on Valkoista ja mikä on mustaa, tulee silloin kukaan sitä vähiten odottaa. Mikä on ylös, tulee olemaan alas, mikä on alas, tulee olemaan ylös. Useiden Kristuksen Ruumiin pastoreiden ja opettajien kaatuminen on edessänne. Joten jos olette viisaita Hengessä – teidän on parasta ottaa Raamattunne valmiiksi esille ja rukoilla kaikella sydämellänne.

Suomut tulevat putoamaan monien ei-uskovien silmiltä ja suomut tulevat kehittymään ja muodostumaan joidenkin uskovien silmille. Sillä heidän sydämensä on enemmän kiinni tämän maailman asioihin kuin Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen ja Pyhään Henkeen. Kaikki Voima ja Valta kuuluu Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle, ja Pyhälle Hengelle. Ainoa Pelastus mitä kellään on, käy Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen kautta.

Ala Reymundo halkaisemaan halkojasi ja näytä maailmalle, että Herra on tulossa Voimalla ja Oikeudella asioiden ytimeen. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2264. Profetia - Raymond Aguilera 25. Tammikuuta 2015 klo 23:44.

Minun Sanani ovat kuin illallinen Lapsilleni. Kyllä, Reymundo Minun Sanani on ruokaa tämän maailman kadotetuille. Jos tämän maailman lapset söisivät Minun Sanojani, heidän henkensä tulisi terveeksi ja voimakkaaksi.

Tämä itsekeskeinen maailma uskoo, ettei heillä ole tarvetta Jehovalle, Jesukselle Kristukselle ja Pyhälle Hengelle. Mutta kun he ottavat viimeisen henkäyksensä, he tulevat näkemään erheensä. Jumalan asioilla on järjestys ja jokaisen täytyy oppia tämä järjestys syömällä Jumalan Sanaa. Jumalan löytämiseen ei ole mitään suurta salaisuutta – Etsikää ja te tulette löytämään Hänet. Ainoa pelastus teidän kuollessanne on Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki. Tämä on yksinkertaista, suorasanaista, ja asian ytimeen. Aloittakaa lukemalla Raamattua ja rukoilemalla ja Jumala tuo teidät Hänen käsiinsä. Syökää Minun Lapseni ja tulkaa tyydytetyiksi.

Minun Vanhin, Minun Vanhin, voit mennä nukkumaan nyt ja lepää Minun rakkaani, seuraavaan kertaan.

Tapahtuma (26. Tammikuuta 2015 klo 5:48):

Seuraavana aamuna demoninen voima alkoi vetämään peittoja pois sängyltäni. Pidin kiinni peitoista ja rukoilin ja rukoilin kunnes demoninen voi päästi irti ja meni pois. Ihmiset, demoniset hyökkäykset ovat TODELLISIA!

 

 

2263. Profetia - Raymond Aguilera 16. Tammikuuta 2015 klo 12:34.

Minä olen mitä oli, on, ja mitä tulee olemaan. Rauha tulee rikkoutumaan. Korttitalo tulee romahtamaan, niskat tullaan venyttämään. Hevoset tulevat juoksemaan villeinä ja lampaista tulee vuohia. Ihmisten kirkot tulevat kaatumaan ja piiloutumaan päivänä jona Herra tulee. Kauhujen kauhu kaatuu ihmiskunnan ylle.

Minä olen varoittanut tätä maailmaa ja olen varoittanut tätä maailmaa ja he eivät kuulleet Herrojen Herraa, Kuningasten Kuningasta. Ihmiskunta on kaivanut oman kuoppansa ja Herrojen Herra tulee auttamaan heitä sinne. Tottelevaiset tulevat seuraamaan Kuningasten Kuningasta Taivaaseen.

Kuu tulee olemaan täysi ja taivas kirkkaan sininen, kun vasara iskee pahuuden voimia. Vetäkää Raamattunne esiin ja lukekaa tämän maailman lopusta. Teidän kätenne ja sormenne tulevat vuotamaan maassa ryömimisenne tähden.Etsikää ja te tulette löytämään. Rukoilkaa, rukoilkaa kunnes kurkkunne on kipeä. Näin sanoo Ensimmäinen ja Viimeinen Sana. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2262. Profetia - Raymond Aguilera 10. Tammikuuta 2015.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle naisen seisomassa. Näin hänen kyykistyvän ja ulostavan pitkän mustan aineen.

Profetia:

Varokaa sillä portto on edessänne. Kaikki on oikein ja tarkasti.

Näky:

Minä näin korkean puun, jonka hedelmä varisi maahan ja homehtui.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, ”Tottelemattomuus merkitsee loppua teille.”

 

 

2261. Profetia - Raymond Aguilera 31. Joulukuuta 2014.

Näyt:

Herra näytti minulle kaivamiseen tarkoitetun hakun täysi kuun ollessa taka-alalla.

Sitten Herra näytti minulle ohuen lankun, jossa oli yksi naula jokaisessa kulmassa.

Sitten minä näin naisen päällään ohuet alushousut.

Sitten näin venetsialaiset säleverhot.

Sitten Herra näytti porkkanan maassa kasvamassa.

Profetia:

Sitten Herra sanoi: X merkkaa paikkaa. Kaksi salamaniskua iskee samaan paikkaan samaan aikaa. Saatanan porttohenki laskeutuu tämän maailma naisten ylle.

Vanhin, vanhin Minä olen sinun kanssasi kaikissa asioissa, rukoile, rukoile ja jatka rukousta.

Karju on vapaana ja etsii ruokaa. Reymundo tässä oli kaikki nyt.

2260. Profetia - Raymond Aguilera 28. Joulukuuta 2014.

Rukouksessa Herra määräsi minun kertomaan maailmalle rukoilemaan Israelin puolesta – tulevien tapahtumien takia.

 

 

2259. Profetia - Raymond Aguilera 21. Joulukuuta 2014.

Herra antoi minulle näyn mustasta hevosesta, jonka vasen silmä oli kultainen. Sitten Herra sanoi, ”Hyökkäys tulee takapuolelta. Sitten se katoaa.”

Sitten näin naisen vasemmanpuoleisen silmäripsen, joka oli ohut ja tumma.

Sitten Herra sanoi, ” Pahuus ja valheet tulevat takaisin niille jotka elävät valheessa. Hullu on hullu loppuun asti ja hän ei tule muuttamaan tapojaan. Valmistukaa muutokseen koska pahuus on kulman takana. Kirjoita se ylös ja lähetä se ulos.”

 

 

2258. Profetia - Raymond Aguilera 19. Joulukuuta 2014 klo 14.

Vuohi tulee johtamaan. Sokeat tulevat johtamaan sokeita.

Minä olen tehnyt kuilun, mikä on leveä ja syvä vuohille ja sokeille. Minä näen kaiken. Minä tiedän kaiken.

Vaunut eivät mene hevosen eteen.

Aina on aina; ajalla ei ole mitään merkitystä tässä kuilussa, jonka Minä olen tehnyt. Näin sanoo Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki.

Muistakaa siemen. Hyvä siemen tuottaa hyvää hedelmää. Paha siemen täyttää Herran kuilun.

Hedelmällisten sydämet tulevat täyttämään Taivaan ainaisesti.

Ajan kuluessa Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki tulee erottamaan hyvän pahasta. He, jotka hyökkäävät Minun Profeettojani tai Minun Sanaani vastaan, tulevat löytämään Herran kuilun. Muistakaa, että teitä oli varoitettu kirjaimellisesti ja tarkasti. Sen ei ole väliä, jos te uskotte olevanne oikeassa. Mikä on tärkeää, että teidän Isänne Taivaassa on aina oikeassa. Teidän on parasta ajatella selkeästi ennen kuin hyökkäätte Minun Profeettojani tai Minun Sanaani vastaan, sillä siitä tulee hinta maksettavaksi. Mikä menee ympäri, tulee ympäri. Lukekaa Raamattua alusta loppuun ja oppikaa teidän Jumalanne, Luojanne tiet, kaiken Rikkoja mitä oli, on. Niin, Reymundo, voit lopettaa nyt ja kirjoita tämä ylös ja lähetä se ulos.

 

 

2257. Profetia - Raymond Aguilera 11. Joulukuuta 2014 klo21:09.

Näky:

Näin juustoraastimen.

Näky:

Näin hedelmä- tai vihannesmehustimen.

Näky:

Näin kypsän niljakkaan Avokadon.

Profetia:

Iisebel on ulkona ja työssä Kristuksen Ruumiissa. Ulkonäkö tulee ja menee, mutta Iisebelin henki on yhä sama. Hän näyttää puhtaalta, mutta hän on likainen. Hän on Maukkaan näköinen appelsiini, mutta sisältä pilaantuneelta maistuva sitruuna. Hän on kullalla päällystetty arvoton prikkakolikko. Teidän Jumalanne tietää kaiken. Kukaan ei voi pettää Jumalaa.

Iisebelillä ei ole mitään ongelmaa pistää puukkoa toisen selkään. Rikkokaa Iisebelin kahleet. Hän on kuvottava, kuvottava, minun poikani. Hän voi olla kuuma kuin Chilipippuri ja kylmä kuin jäävuoren sisus.

Jumalan oksan täytyy olla varuillaan hänen tähtensä. Saatana on yhä pettämässä naisia ja käyttää heitä niin kuin hän teki Eedenin puutarhassa.

Kun nainen syö ruokaa se menee sisään ja sitten tulee ulos. Kun nainen syö Iisebelin, henki menee sisään ja pysyy kunnes hänen aikansa on täysi.

 

 

2256. Profetia - Raymond Aguilera 10. Joulukuuta 2014.

Rukouksen aikana Herra sanoi, ”Nainen luotiin tukemaan ja auttamaan miestään.”

Sitten Herra antoi minulle seuraavan sananpaikan:

1. Ms. 2:20 Ja ihminen antoi nimet kaikille karjaeläimille ja taivaan linnuille ja kaikille metsän eläimille. Mutta Aadamille ei löytynyt apua, joka olisi hänelle sopinut.

1. Ms. 2:21 Niin Herra Jumala vaivutti ihmisen raskaaseen uneen, ja kun hän nukkui, otti hän yhden hänen kylkiluistaan ja täytti sen paikan lihalla.

1. Ms. 2:22 Ja Herra Jumala rakensi vaimon siitä kylkiluusta, jonka hän oli ottanut miehestä, ja toi hänet miehen luo.

1. Ms. 2:23 Ja mies sanoi: "Tämä on nyt luu minun luistani ja liha minun lihastani; hän kutsuttakoon miehettäreksi, sillä hän on miehestä otettu".

 

 

 

2255. Profetia - Raymond Aguilera 9. Joulukuuta 2014.

Rukouksessa, Herra sanoi, "Jumalan morsian jauhoi Leviathanin."

 

 

2254. Profetia - Raymond Aguilera 22. Marraskuuta 2014.

Iisebelin tuomioistuin (=court) on täällä. Kyllä Reymundo, Iisebelin tuomioistuin on täällä. Syö siitä ja maista tätä pahuutta. Herrojen Herra tulee rankaisemaan häntä hänen pahuudestaan. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! Herra näkee kaiken ja tietää kaiken tarkasti.

Klo 8:42 AM.

Näky: Minä näin näyn haudasta, jossa oli musta risti.

Sitten Herra sanoi, ”Missä on hunajaa, siellä on mehiläisiä.”

Sitten Herra sanoi, ”Ymmärrätkö Minun pointtini? Jos kengät sopii sinä tulet käyttämään niitä. Kuoleman haju on kaikkialla ympärillänne. Sytyttäkää kynttilänne, sillä teidän täytyy ottaa osaa hautajaisiin. (loppu)

 

 

2253. Profetia - Raymond Aguilera 15. Marraskuuta 2014.

Espanjaksi:

Él encontró el oso. Encontró el programa al punto.

(Hän löysi karhun. Hän löysi ohjelman tarkasti.)

Englanniksi:

Taivaan Karttaa on Jeesuksen Kristuksen kautta. Lukekaa Karttaa (Raamattu) ja te ette tule hukkumaan. Voima ja Mahti on Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen. Jos olette janoisia ja nälkäisiä ottakaa Ehtoollinen. Tieviitat ovat kaikkialla ympärillänne. Uskokaa ja Luottakaa teidän Jumalaanne, Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen, ja Pyhään Henkeen.

Voimien Voima on puhunut tarkasti.

Espanjaksi:

Castigo, Castigo, Castigo de las llamas. (rangaistus, rangaistus, rangaistus liekeistä.) (loppu)

 

 

2252. Rukouskävelyt Vanhan Jerusalemin kaduillaja ympäri kaupungin vallin.

http://www.prophecy.org/2252pro.htm

 

 

2251. Tapahtuma - Raymond Aguilera 17. Syyskuuta 2014.

Rukouksen aikana Herra sanoi, ”Vanhin, Vanhin, Jumalan tulella, sinä voit alkaa postittamaan Israel-missiomatkan videoita.”