Näky Jeesuksesta ja Kahdesta Profeetasta.

Dan Fineman

2003-04-15


Rakkaat lukijat,

Sinä varmaan tiedät jo nyt, että yksi niistä alueista, jolla Jumala käyttää minua, on että minä osoitan kohti toisia profeettojaJa tästä voi nousta jonkinlaista hämmennystä. Jumala antoi minulle näyn, jonka Hän käski postittaa kotisivuilleni, jotta se auttaisi selittämään Hänen aikomuksiaanJos luet profetiat tarkasti, niin näet ettei Jumala koskaan käske sinua etsimään profeettoja, vaan sen sijaan kuuntelemaan oikeiden profeettojen sanoja, koska ne ovat Jumalan sanojaEnnen kuin aloitan näyllä, minä lainaa joitakin aiempia profetioita.

(Tämä ensimmäinen katkelma viittaa Thomas GibsoniinHuomaa että sen kohteena ovat sanat eikä profeetta.)

#1

Maksa. Minun poikani. Maksa hänelle takaisin. Maksa hänelle takaisin. Maksa hänelle takaisin, koska ne sanat jotka minä annoin hänelle puhuttavaksi, ovat muovanneet ja muokanneet sinua. Ne Sanat, jotka annoin hänelle puhuttavaksi, ovat vahvistaneet ja auttaneet sinua. Joten haluan sanoa minun ihmisilleni, että olen asettanut hänet heidän yläpuolelleen, jotta he voisivat kuulla ne sanat, jotka Minä olen antanut hänelle.

#2

Haluan teidän tietävän tämän, jotta ette hämmentyisi ja tulisi valehtelijoiden pettämiksi. Sillä Minä olen lähettänyt minun oikeat profeettani, ja minä olen paljastanut salaisuuteni heille, ja he ovat olleet uskollisia jakaessaan minun sanani teidän kanssanne. Nämä profeetat, ja tämä on vain osittainen lista, mutta olen valinnut nämä nimet tarkasti. Minä olen valinnut ne tarkasti. Nämä profeetat, nämä profeetat ovat ilmoittaneet minun tahtoni ja minun sanani. He ovat Dumitru Duduman, Bob Neumann, Ray Aguilera, ja Thomas Gibson. Minä haluan ihmisteni lukevan niiden profetioiden sanat, jotka Minä olen antanut heille, lukevan ne, sillä Minä puhun niiden kautta. Haluan teidän etsivän nämä sanat, sillä ne ovat minun sanojanija ne antavat minulle kunniaa.

#3

Lukekaa minun sanaani. Rukoilkaa minua ja oppikaa kuulemaan minun ääneniJakun te kuulette minun puhuvan oikeiden profeettojeni kautta, älkää katsoko heihin, älkää ottako silmiänne pois minusta.Älkää tulkitko tätä sanaa mielellänne, sillä minä olen kutsunut ihmisiäni olemaan alamaisia ja kuuntelemaan niitä sanoja, joita minä annan todellisille profeetoilleni, koska haluan että minun seurakunnassani on järjestysMinun todellisten profeettojeni sivuuttaminen ja pilkkaaminen on synti, joka ei jää ilman rangaistusta, ellei siellä ole parannusta.