(Scroll down for english version)

Sonnin (Amerikka) Tappaminen / The Killing Of The Bull

Bob Neumann, 1998

Minä seisoin tuossa suhteellisuuden paikassa, jota Jesaja kutsuu Näkylaaksoksi. Kun tulin tietoiseksi tästä, niin näin hahmon, joka oli niin sanotusti odottamassa minua. Niin kuin ennenkin Hänen päällään oli matka-asu, raskas hupullinen täysviitta. Ja toisin kuin muina kertoina kun olen nähnyt Mestarini, Herran Sebaotin tällä tavalla puettuna, niin nyt myös minulla oli päälläni samanlainen hupullinen viitta.

Kun tulin Hänen luoksensa, Hän nyökkäsi Päätään ja kääntyi ja käveli minun kanssani niin että olin aivan Hänen vasemman olkapäänsä takana. Me kävelimme nopeasti sekä tarkoituksella että keskittyneesti, kunnes saavuimme leveämmälle avoimelle alueelle. Sitten Hän pysähtyi, teki puolikäännöksen minua kohti ja ilmoitti tyynesti: ”SINUN TÄYTYY TIETÄÄ SE, MITÄ PIAN TULEE TAPAHTUMAAN”.

Hän käänsi Päätään ja katsoi tämän tilan keskiosaan, ja siellä seisoi Texas Longhorn-tyyppinen ‘sonni’. Juuri samanlainen, jonka voit nähdä Texas Yliopiston jalkapallopeleissä tai arvopaperimarkkinoiden mainoksissa. Sen sarvet olivat leveät ja niiden huiput olivat vaikuttavat. Se seisoi sellaisen valokehän keskellä, minkä ‘spottivalo’ voisi tehdä.

TÄMÄ ON AMERIKAN TODELLINEN JUMALA” ilmoitti MESTARINI. Hitaasti ‘sonni’ alkoi liikkua ja kohdevalo seurasi ‘häntä’, mihin tahansa ‘sonni’ liikkui kohdevalo liikkui ‘hänen’ kanssaan. Silloin tällöin se näytti liikahtavan äkillisesti ja tekevän poseeraus asennon. ”JA TÄLLÄ TAVALLA SE ON OLLUT”, ilmoitti Herra, ”MUTTA TÄLLÄ TAVALLA SE ON NYT....” Kun ‘sonni’ seisoi paikallaan, niin valo alkoi liikkua poispäin ‘hänestä’, ja ‘sonni’ yritti liikkua takaisin valoon. Joka kerta valo liikkui kauemmaksi ja ‘sonnin’ täytyi aina liikkua nopeammin ja nopeammin pysyäkseen valossa. Nyt vaikutti siltä, että ‘sonni’ jahtasi valoa ja eikä pystynyt koskaan sitä saavuttamaan.

Tässä kohdassa olin jo tajunnut, että me seisoimme areenan kaltaisen alueen sisällä, ja tämä alueen ulkoreunalla oli ”hahmoja”, mutta en kuitenkaan pystynyt erottamaan heistä mitään muuta kuin heidän varjoisat olemuksensa.

NYT SINUN TÄYTYY NÄHDÄ SE MITÄ ON TAPAHTUNUT, JA MITÄ TULEE NOPEASTI TOTEUTUMAAN...”

Sonni’ seisoi jälleen areenan keskellä ja valo oli ‘hänessä’. Ensimmäisen kerran huomasin suuren hahmon seisomassa vastapäätä meitä tuijottamassa ‘sonnia’. Hänen kokonsa ja muotonsa olivat samat kuin Minun KAPTEENIINI, mutta hän oli ”varjohahmoinen”, ja minä tiesin sen olevan ‘PETO’.

Kun käännyin HERRAN puoleen kysymysten laukatessa mielessäni/hengessäni, niin HÄN nosti VASEMMAN KÄTENSÄ ja kaikki jäätyi paikoilleen, aika/avaruus/ikuisuus, kaikki pysähtyi kuin kuolleena niin sanotusti.

Rennolla liikkeellä HÄN työnsi HUPPUNSA taaksepäin ja jälleen kerran katsoin minun KUNINGASTANI KASVOIHIN. Puolikkaan hymyn ja pienen Päänsä kääntämisen kanssa Hän läpsäisi minua olkapäälle ja selitti.

KERRAN MINUN KANSANI RAKENSI KULTAISEN VASIKAN KUVAN PALVONTANSA KOHTEEKSI. AMERIKKA ON SALLINUT TUON VASIKAN KASVAA TÄYSI-IKÄISEKSI JA SE EDUSTAA KAIKKEA SITÄ MITÄ AMERIKKA PALVOO.” Yhtäkkiä tunsin jotakin oikeassa kädessäni, ja minä katsoin ja näin joitakin kolikoita.

KENENKÄ KUVAN SINÄ NÄET?” HÄN kysyi. Katsoin kättäni ja näin viisisenttisen, neljännesdollarin, ja kolikon joka kultaiselta ja kolikon joka näytti hopeiselta. Minä pystyin sanomaan vain ”se et ole sinä HERRA”. ”NO MITÄ SIINÄ SITTEN SANOTAAN?” Hän kysyi lempeästi. Minä vastasin ”JUMALAAN ME LUOTAMME”. (In God We Trust)

Kääntyen valokeilassa olevaa ”sonnia’’ kohti, Hän selitti.

IHMINEN EI VOI PALVELLA KAHTA MESTARIA. SINUN KANSASI VALITSI PALVELLA MAMMONAA EIKÄ MINUA. USKONNOLLISET KUVAT SINUN KÄDESSÄSI JULISTAVAT MAAILMALLE HEIDÄN LUOTTAMUSTAAN HEIDÄN JUMALAANSA. OLETKO HUOMANNUT MIKÄ ON HEIDÄN JUMALANSA?”

Tämän jälkeen me käännyimme ja kävelimme ‘sonni’ luo. Ja ‘hän’ alkoi jälleen liikkua. Se näytti huomaavan meidän lähestymisemme, mutta se ei välittänyt meistä. Katsoin ja ihmettelin mitä minun pitäisi nähdä. Jostain syystä aloin tuijottamaan sen nenää, mutta en saanut siitä selvyyttä.

TÄMÄ ON ELÄIN, JOTA EI OLE KESYTETTY. SE JUOKSEE SINNE MIHINKÄ SE HALUAA JA SITÄ EI VOI KONTROLLOIDA”. Tässä kohdassa sain kuvan nenärenkaasta, josta ‘sonnia’voisi johdattaa . ”HEIDÄN JUMALAANSA EI VOIDA HALLITA NIIN KUIN HE HALUAISIVAT SITÄ HALLITA. JOTEN HE TULEVAT VAIHTAMAAN SEN PIAN. MUTTA OLETKO HUOMANNUT MINKÄÄN OLEVAN VÄÄRIN HEIDÄN SONNISSAAN?”

Nyt tätä minun piti todellakin miettiä, ja kun aloin kävellä sen ympäri niin se vastasi luontonsa kutsuun ja päästi muutaman gallonan virtsaa ja hyvin suuren ‘tortun’. Eläin ei välittänyt vähääkään siitä mihinkä ja koska se päästi jätöksensä. Ja sen ympärillä oli hajallaan paljon samanlaista tavaraa. Mutta kun se teki näitä ‘talletuksia’, niin minä sain katsottu kunnolla sen takamusta ja tajusin ettei se oikeasti edes ollut mikään sonni. Se oli vain ‘härkä (kuohittu sonni)’.

VALHE MENEE PALJON SYVEMMÄLLE KUIN SE, ETTÄ KUKA HEIDÄN JUMALANSA ON. HEIDÄN EPÄJUMALANSA EI VOI TEHDÄ SITÄ MITÄ HE KAIKKEIN ENITEN SILTÄ HALUAVAT, LISÄÄNTYÄ ITSESTÄÄN. TÄMÄ ON SE VALHE, JOKA TULEE TUOMAAN TUHON SINUN MAALLESI. SINÄ SANOIT KANSOILLE JA TÄMÄN MAAILMAN RUHTINAILLE, ETTÄ JOS HE JOISIVAT SINUN MALJASTASI JA PALVOISIVAT SINUN EPÄJUMALAASI, NIIN SILLOIN HE VOISIVAT LISÄÄNTYÄ ITSEKSEEN. MUTTA SINUN JOHTAJASI TIESIVÄT, ETTEI SE PYSTY SIIHEN, JA NIIN HE OTTIVAT KAIKEN SEN RIKKAUDEN, JONKA TÄMÄ EPÄJUMALA PYSTYI OTTAMAAN NIILTÄ, JOTKA USKOIVAT HEIDÄN VALHEENSA, UNELMANSA, JA NÄKYNSÄ. NYT HE TULEVAT ISKEMÄÄN TAKAISIN SINUN JUMALASI KAUTTA.”

Lausuttuaan tämän Hän kääntyi poispäin ja palasi takaisin alkuperäiseen tarkkailu paikkaamme. Ja vaikutti täysin oikealta pudottaa nuo kolikot jalkaani lähellä olevaan tuoreeseen ’terttuun’, ja otin paikkani hänen vieressään.

Ja yhtä helposti kuin aika pysähtyi, niin se lähti käyntiin uudestaan. ‘Peto’ tuli lähemmäksi härkää. Härkä vetäytyi taaksepäin. Se ei haastanut tai kaapinut maata niin kuin näet härkätaisteluissa, mikä oli toinen vahvistus sille ettei se ollut ‘sonni ’.

Yhtäkkiä kohdevalo hävisi ja koko ‘areena’ oli nyt nähtävissä. Kaiken kokoiset ja muotoiset varjoiset hahmot täyttivät areenan istuimet. Kun seisoin ja katselin niin odotuksen ja vääjäämättömyyden tunne kasvoi.

Yhtäkkiä pasuunoiden äänet päästivät pitkän ‘musikaalisen’ fanfaarin ja kun se loppui, niinsilloinsonnia’ ‘iskettiinja se horjui taaksepäin, ja kun ‘yleisö’ ‘hurrasi’, ja samalla sonni vakaannutti jalkansa ja heilutti päätänsä selvittääkseen sitä.

Me odotimme jälleen. Ja ilman varoitusta ‘pasuunoiden fanfaari’ alkoi. Se oli kovempi ja kesti pidempään, kun se loppui niin ‘sonnianykäistiin toiselle sivulleenja jälleen hurraa huudot nousivat. Nyt neljä pitkää, syvää viiltohaavaa ilmestyi jokaiseen kupeeseen, ja veri alkoi vuotamaan.

Nyt odotusaika oli lyhyempija minä aloin laskea. Ja taas kolmas fanfaari, ja hurraat olivat nyt kovemmat ja kestivät pidempään kun jälleen kerransonniaiskettiin taaksepäin ja se melkein putosi jaloiltaan.

Neljäs hyökkäys jätti syvät haavat sen jokaiseen neljään jalkaan.

Viides hyökkäys työnsi sen pään alas ja kun se putosi polvilleen, niin sen koko ruumis alkoi vavahdella ja täristä. Kun se pääsi jälleen jaloilleen, niin veri vuosi sen sieraimista ja sen suusta tuli vaaleanpunaista vaahtoa, ja minä ajattelin ‘hullun lehmän tautia’.

Kuudes hyökkäys tuli ilman odotusaikaa ja tällä kertaa sitä iskettiin taaksepäin sellaisella voimalla, että se putosi jaloiltaan ja se liukui taaksepäin jätöksiensä keskellä.

Tällä kertaa ‘sonni’ joutui kamppailemaan päästäkseen ylös, ja oli selvää että sen takajalka oli hajalla. Kun seitsemäs fanfaari aloitti niin varjoiset hahmot ryntäsivät areenalle ja ottivat kiinni ‘sonnista’, ja he käänsivät sen selälleen ja pitivät sitä alhaalla.

Huomasin pedon tulevan lähemmäksi lyhyt kapea miekka kädessään. Ja kun fanfaarit loppuivat, hän leikkasisonnin’ niskanja hurraa-huudot kohosivat ylös samalla kun uskomattomat määrät pieniä elukoita ryntäsi juomaan sen verta.

Kun hurraat loppuivat niin kahdeksas fanfaari aloitti ja peto leikkasi sonnin mahan ylhäältä alas. Kun tämä suolistaminen tapahtui, niin hurraat alkoivat jälleen ja monet suuret elukat alkoivat syömään sen sisälmyksiä.

Yhdeksäs fanfaari ja hurraat tulivat kun pää leikattiin irtiraadosta, ja samalla raato revittiin ja paloiteltiin.

Ja välittömästi tuli lyhyt kymmenesfanfaari ja hurraa-huudot, kun nuo elukat juoksivat neljään eri suuntaan jokaisella lihanpala mukanaan.

Tässä kohtaa huomasin, että sen silmät olivat juuri nyt lasittuneet kun sonni/härkä/ Amerikka lopultakin kuoli kaiken tämän julman käsittelyn jälkeen; hereillä ja tietoisena kaikesta siitä mitä oli tapahtunut.

Ja kun tämä näkymä hävisi täysin, niin me käännyimme ympäri ja tällä kertaa kävelimme hitaasti sinne mistä olimme tulleet. Kävellessämme HERRA selitti sitä mitä juuri olin todistanut.

 

SEITSEMÄN ISKUA TULLAAN ANTAMAAN, MUTTA KYMMENEN TUOMIOTA ON VARATTU EGYPTIÄ VARTEN.

SEITSEMÄN ISKUA TUOVAT ALAS AMERIKAN EPÄJUMALAN.

KAKSI ENSIMMÄISTÄ ON JO ISKETTY, JA SINUN MAASI VUOTAA VERTA.

 

ENSIMMÄINEN ISKU AJOI TEIDÄN JUMALANNE TAAKSEPÄIN, MUTTA SE TULI VÄHÄN MATKAA TAKAISIN.

TOINEN ISKU LEIKKASI SYVÄLLE SEN LANTEISIIN JA HEIKENSI SEN VAHVIMPIA KOHTIA.

KOLMAS ISKU TULEE KOHTA, JA SE ISKEE SEN TAAKSEPÄIN JA SE EI TULE SAAMAAN TAKAISIN MENETETTYÄ MAAPERÄÄNSÄ.

NELJÄS ISKU TUHOAA SEN KYVYN LIIKKUA JA VÄISTÄÄ SEURAAVAA ISKUA, MIKÄ TULEE OLEMAAN RUTTO VIHOLLISELTA, JOTA ETTE ODOTTANEET.

JA SE ON VIIDES JA RATKAISEVA ISKU.

KUUDES ISKU RAMPAUTTAA TEIDÄN EPÄJUMALANNE JA TOIMITTAA SE PEDON AHMITTAVAKSI.

SEITSEMÄS ISKU ON KUOLEMAN ISKU.

JA SILTI TULEE KAHDEKSAS, YHDEKSÄS, JA KYMMENES, JOTKA RIISUVAT, JAKAVAT, JA AHMIVAT. NE OVAT SE RAVINTO, JOTA TARVITAAN PEDON VOIMISTAMISEKSI SITÄ LYHYTTÄ AIKAA VARTEN MIKÄ HÄNELLÄ ON JÄLJELLÄ.”

Tässä kohtaa me pysähdyimme ja HÄN kääntyi minua kohden ja asetti jälleen kerran HUPUN PÄÄNSÄ PÄÄLLE.

TÄMÄN TAKIA MINÄ LÄHETIN SINUT GOOSENIIN, SILLÄ MINULLA ON JÄLJELLÄ JÄÄNNÖS JOPA EGYPTISSÄ. BABYLONIAN SYDÄMESTÄ OLEN KUTSUNUT HEITÄ, JA NE JOTKA TUNTEVAT MINUN ÄÄNENI KUULIVAT JA TULIVAT ULOS. MUTTA EGYPTISSÄ HE OVAT SIDOTTUINA JA MINÄ LÄHETÄN PALVELIJOITANI HEIDÄN LUOKSEEN SIIHEN ASTI KUNNES SUUTTUMUS ON MENNYT OHITSE JA VITSAUKSET OVAT KAATUNEET NIIDEN PÄÄLLE, JOTKA OVAT KOVETTANEET SYDÄMENSÄ.”

KAIKKI TULEE MENEMÄÄN HYVIN”, Hän nauroi kun hän samalla puristi minua olkapäästä.

SINÄ TIEDÄT MITÄ TÄYTYY TEHDÄ JA SINÄ TULET TEKEMÄÄN SEN. SIELLÄ ON MONIA, JOTKA LÖYTÄVÄT SUOJAN MYRSKYN JA PIMEIMMÄN YÖN KESKELLÄ. VARTIOITSE MINUN LAMPAITANI VIELÄ VÄHÄN AIKAA, OLD DOG”.

Ja se loppui.

Selah

Bob Miamissa / Goosenissa

 

 


 

The Killing Of The Bull - Bob Neumann

1998

I was standing in that place of relativeness that Isaiah called the valley of Vision. When I was aware of this fact I saw a figure who was waiting for me, so to speak. As before HE was dressed in traveling attire, a heavy full cloak with a hood. Unlike the times I have seen my MASTER, the LORD OF HOSTS dressed this way, I too seemed to be wearing the same hooded cloak.

As I came to HIM HE nodded HIS HEAD and turned and walked with me just at and behind HIS left shoulder. We walked quickly and with both purpose and intent till we seemed to enter a much wider and open area. When HE stopped, HE made a half turn toward me and calmly stated: “YOU MUST KNOW WHAT IS ABOUT TO TAKE PLACE”.

HE turned HIS HEAD and looked out into the center of this space and there stood this large Texas Longhorn type ‘bull’. Exactly what you would see at U-Texas football games or on commercials for the stock market. It’s horns were wide and came to quite impressive points. It stood still in the center of a circle of light as a ‘spot light’ would cause.

THIS IS THE TRUE GOD OF AMERICA” stated my MASTER. Slowly the ‘bull’ began to move and the spotlight moved with ‘him’, wherever the ‘bull’ moved the spotlight moved with ‘him’. Every now and then it seemed to move suddenly and strike a pose. “AND THAT IS HOW IT HAS BEEN”, stated the LORD, “BUT THIS IS HOW IT NOW IS....” As the ‘bull’ stood still the light began to move away from ‘him’ the ‘bull’ would move to get back into the light. Each time the light moved farther and the ‘bull’ had to move farther and faster to stay in the light. Now it seemed the ‘bull’ was chasing the light and never really catching it.

By this time I had a good idea that we were standing inside an arena like area and there were “figures” on the edges of the area but I couldn’t distinguish anything besides shadow-figures.

NOW YOU MUST SEE WHAT HAS HAPPENED AND WHAT WILL QUICKLY COME TO PASS...”

The ‘bull’ stood again in the center of the arena and the light was on ‘him’. For the first time I noticed a large figure standing across from where we stood, staring at the ‘bull’. In size and shape he was identical to MY CAPTAIN but a “shadow-figure” and I knew it was the ‘BEAST’.

As I turned to THE LORD with questions running through my mind/spirit HE lifted HIS RIGHT HAND and everything froze, time/space/eternity, everything stopped dead so to speak.

With a casual move HE brushed back HIS HOOD and I once again looked into the FACE of my KING. With a half smile and a slight turn of HIS HEAD HE slapped me on the shoulder and explained.

ONCE MY PEOPLE BUILT AN IMAGE OF A CALF OF GOLD TO WORSHIP. AMERICA HAS ALLOWED THAT CALF TO GROW UP AND REPRESENT ALL THAT IT WORSHIPS.” Suddenly I felt something in my right hand and I looked and saw some coins.

WHOSE IMAGE DO YOU SEE?”, HE asked. as I looked into my hand and saw a nickel, a quarter, and a coin that looked like gold and a coin that looked like silver. All I could think was “it isn’t you LORD”. “THEN WHAT DOES IT SAY?” HE asked gently. I replied “IN GOD WE TRUST”.

As HE turned toward the “bull’’ in the light HE explained.

MAN CAN NOT SERVE TWO MASTERS. YOUR PEOPLE CHOSE TO SERVE MAMMON AND NOT ME. THE RELIGIOUS IMAGES IN YOUR HAND DECLARE TO THE WORLD THEIR TRUST IS IN THEIR GOD. HAVE YOU NOTICED THEIR GOD?”

With that we turned and walked to the ‘bull’. And ‘he’ began again to move. It seemed to notice our approach and ignored us. I looked and was wondering what I was supposed to be looking for. For some reason I began to stare at it’s nose and couldn’t figure it out.

THIS IS AN ANIMAL THAT HAS NOT BEEN TAMED. IT RUNS WHERE IT CHOOSES AND CAN NOT BE CONTROLLED”. With that I had an image of a nose ring, where you would lead a ‘bull’. “THEIR GOD IS NOT CONTROLLED AS THEY WOULD LIKE IT TO BE. SO THEY WILL CHANGE IT SOON. BUT HAVE YOU NOTICED ANYTHING WRONG WITH THEIR BULL?”

Now I really had to wonder and I began to walk around it when it responded to nature and released a couple gallons of urine and a very large ‘patty’. The animal had no concern where it hit when it splattered. And it stood in a good scattering of similar stuff. But with the ‘deposit’ I got a good look at the posterior and realized it really wasn’t a bull after all. Just a ‘steer’.

THE LIE GOES FAR BEYOND WHO THEIR GOD IS. BUT EVEN THEN THEIR IDOL CAN NOT EVEN DO WHAT THEY SEEK THE MOST, REPRODUCE ITSELF. THAT IS THE LIE THAT WILL BRING THE DESTRUCTION OF YOUR COUNTRY. YOU TOLD THE NATIONS AND PRINCES OF THIS WORLD IF THEY DRANK FROM YOUR CUP AND WORSHIPPED YOUR IDOL IT WOULD REPRODUCE ITSELF. BUT YOUR LEADERS KNEW THAT IT COULD NOT AND TOOK ALL THE WEALTH IT COULD FROM THOSE WHO BELIEVED THEIR LIES, DREAMS, AND VISIONS. NOW THEY WILL STRIKE AT YOU THROUGH YOUR GOD.”

With that statement HE turned away and returned to our place of observation. And as it seemed appropriate I dropped the coins in the fresh patty near my feet and took my place at his side.

As easily as time stopped it began again. The ‘beast’ came closer to the steer. The steer shied away. It did not challenge and paw the ground like you see in bullfights, another confirmation that it was not a ‘bull’.

Suddenly the spotlight disappeared and the ‘arena’ was now seen. The shadow figures filled the arena’s seats, all sizes and shapes. As I stood watching the sense of anticipation and imminence grew.

All of a sudden a roar of trumpets blared a long ‘musical’ fanfare and as it ended the ‘bull’ was ‘struck’ and reeled backward and as the ‘cheers’ of the ‘crowd’ arose it steadied it’s feet and shook it’s head to ‘clear the cobwebs’.

We waited again. And without warning the ‘trumpet fanfare’ began. It was louder and lasted longer, as it ended the ‘bull jerked to it’s side and again the cheer rang up. Now four long deep gashes appeared on each flank and blood began to flow.

Now the wait was shorter and I began to count. Again the third fanfare and cheers were louder and longer as again the ‘bull’ was struck backward and nearly fell off it’s feet.

The fourth assault left laceration across all four legs.

The fifth assault pushed it’s head down and as it fell to it’s knees it’s whole body began to tremor and shake. As it came to it’s feet again blood flowed from its nostrils and pink foaming from the mouth and I thought ‘mad cow disease’.

The sixth assault came with no waiting period and this time it was struck backward with such force it was knocked off it’s feet and slid backward in it’s excrement.

This time the ‘bull’ struggled to get up and it was obvious a rear leg was broken. As the seventh fanfare began shadows charged out into the arena and took hold of the ‘bull’ and turned it on it’s back and held it down.

I noticed the beast come forward with a short slim sword in it’s hand. And as the fanfare ended he slashed the ‘bull’s’ neck and as the cheers went up small black critters in unbelievable numbers ran out to drink the blood.

As the cheer ended the eighth fanfare began and the beast slashed the belly of the bull from top to bottom. As the disembowelment occurred the cheers began and many large critters began to feed on the entrails.

The ninth fanfare and cheer came as the head was severed from the carcass as the carcass was drawn and quartered.

And immediately a short tenth fanfare and cheer came as the critters ran off in four different directions each with a chunk of meat.

At this point I noticed the eyes just now glaze over as the bull/steer/america finally dies after all this brutal treatment; awake and aware of all that took place.

As the scene completely vanished we turned around and this time slowly retraced our steps. As we walked THE LORD explained what I had witnessed.

 

SEVEN BLOWS WILL BE GIVEN BUT TEN JUDGMENTS ARE RESERVED FOR EGYPT.

SEVEN BLOWS WILL BRING DOWN THE IDOL OF AMERICA.

THE FIRST TWO HAVE STRUCK AND YOUR COUNTRY BLEEDS.

 

THE FIRST WAS A BLOW THAT DROVE YOUR GOD BACKWARD, BUT IT CAME BACK A BIT.

THE SECOND BLOW CUT DEEPLY INTO IT’S LOINS AND WEAKENED IT’S STRONGEST POINTS.

THE THIRD BLOW WILL COME SHORTLY AND WILL STRIKE IT BACKWARD AND IT WILL NOT RECOVER IT’S LOST GROUND.

THE FOURTH BLOW WILL NOW DESTROY IT’S ABILITY TO MOVE AND EVADE THE NEXT BLOW WHICH WILL BE A PESTILENCE FROM A FOE YOU DID NOT EXPECT.

THAT IS THE FIFTH AND DECIDING BLOW.

THE SIXTH BLOW WILL CRIPPLE YOUR IDOL AND DELIVER IT TO THE BEAST FOR DEVOURING.

THE SEVENTH BLOW IS THE DEATH BLOW.

YET THE EIGHTHNINTH, AND TENTH THAT WILL STRIP, DIVIDE, AND DEVOUR WILL BE THE NOURISHMENT NEEDED TO EMPOWER THE BEAST FOR THE SHORT TIME HE HAS LEFT.”

At this point we stopped and HE faced me and once again placed the HOOD over HIS HEAD.

THAT IS WHY I SENT YOU TO GOSHEN FOR I HAVE A REMNANT EVEN IN EGYPT. IN THE HEART OF BABYLON I CALLED TO THEM AND THOSE WHO KNOW MY VOICE HEARD AND CAME OUT. BUT IN EGYPT THEY ARE IN BONDAGE AND I SEND MY SERVANTS TO THEM TILL THE INDIGNATION IS PASSED AND THE PLAGUES HAVE FALLEN UPON THOSE WHO HAVE HARDENED THEIR HEARTS.”

IT’S GOING TO BE ALL RIGHT”, He laughed as he gripped my shoulder.

YOU KNOW WHAT WILL NEED TO BE DONE AND YOU WILL DO IT. THERE ARE MANY WHO WILL FIND SAFETY IN THE MIDST OF THE STORM AND THE DARKEST OF THE NIGHT. GUARD MY SHEEP OLD DOG A LITTLE WHILE LONGER”.

And it ended.

Selah

Bob in Miami/Goshen