R. Aguileran Profetiat Suomeksi 2200-2001

Tämä sivu Pdf-muodossa. (kuvat mukana)

2200. Profetia - Raymond Aguilera 2. Maaliskuuta 2014 klo 17:45.

Näky: Herra antoi minulle näyssä suuren, tyhjän viinilasin.

Sitten Herra sanoi, ”Lue seuraavat sananpaikat ja ymmärrä mitä ne sanovat. Sitten jatka Sanani lukemista.

Jes. 55:11 niin on myös minun sanani, joka minun suustani lähtee: ei se minun tyköni tyhjänä palaja, vaan tekee sen, mikä minulle otollista on, ja saa menestymään sen, mitä varten minä sen lähetin.

Joh. 14:6 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.

Joh. 8:12 Niin Jeesus taas puhui heille sanoen: "Minä olen maailman valkeus; joka minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus".

 

Profetia: Sitten Herra sanoi, ”Näitkö tämän suuren viinilasin?"

"Kyllä", Minä sanoin.

Oletetaan, että tämä tyhjä viinilasi on henkilö, ja kun tämä viinilasi tulee täyteen Pyhää Viiniä, tämä henkilö on pelastettu. Sen ei ole väliä kuinka viinilasi tulee täytetyksi, kunhan se vain tulee täytetyksi. Joka kerta kun henkilö kuule Minun Sanaani, hän saa ruokalusikallisen osan Viiniä laitettuna viinilasiinsa. Sen ei ole väliä tulevatko ne puolitotuuksista tai sanoista, joissa on jonkin verran totuutta. Ne voivat tulla elokuvasta, harhassa olevalta pastorilta, niin kuin jotkut ihmiset sanovat, raamatusta jolla on väärä nimi. Sen ei ole väliä onko se puolitotuus vai onko siinä jotain totuudesta. Se antaa tälle henkilölle jonkin verran Pyhää Viiniä, joka laitetaan hänen viinilasiinsa. Syy tähän on tämä: Minun Sanani ei palaa tyhjänä takaisin.

Joten älkää uskoko ihmisiä, jotka sanovat, ”Älkää katsoko tätä tai lukeko sitä, koska tämä ei ole koko totuus Jumalasta. Sillä Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki kontrolloivat kuinka Minun Lampaani saavat täyteytensä. Jotkut ihmiset saavat viininlasinsa täyteen nopeasti, toiset hitaammin. Tärkeä asia on tämä, ihmisten täytyy etsiä Jehovaa, JeesustaKristusta ja Pyhää Henkeä, ja tulla pelastetuiksi. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2199. Profetia - Raymond Aguilera 26. Helmikuuta 2014 klo 9:12.

Näky:

Herra antoi minulle näyssä sokerittoman donitsin.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Presidentti Obaman aivot ovat kuin tämä donitsi. Siinä on suuri reikä keskellä, eikä mikään määrä riisiä pysty sitä täyttämään."

Karju ja karhu tulevat taistelemaan katkeraan loppuun asti. Koska Presidentti Obama ei vieläkään osaa sitoa kengännauhojaan, taistelu tulee käymään pahemmaksi. Sillä Saatana kontrolloi tätä taistelua.

Avatkaa silmänne ja ymmärtäkää tulevat tapahtumat. Sillä Karju tulee itkemään monet kyyneleet kunnes on hänen loppunsa.

Pommit ovat valmiina, armeijat ovat valmiina.

Taivaat tulevat olemaan täynnä kuin mehiläisiä, valmiina pistämään kaikkea mikä liikkuu. Jaettu maailma tulee kaatumaan, niin kuin Saatana tulee kaatumaan.

Ne, jotka ovat Jumalan Hengessä; olkaa onnellisia, että ette ole lavealla tiellä tuhoon. Kuunnelkaa Hyvän Paimenen ääntä ja totelkaa Hänen Sanojaan. Suomut epäuskoisten silmillä tulevat säilymään loppuun asti, sillä he seuraavat maailman teitä Saatanan avustajien kanssa.

Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! Tämä on Sana teidän Taivaalliselta Isältänne Jehovalta. Minun Poikani tulee olemaan siellä oikealla aikana ja oikeassa paikassa.

 

 

2198. Näky - Raymond Aguilera 25. Helmikuuta 2014 klo 15:38.

Näky:

Herra antoi minulle näyn Herran Enkelistä Moukaroimassa jonkinlaisia kiinteitä Salamia maaperään. En ole koskaan aiemmin nähnyt tällaisia Salamoita. Ne olivat kiinteitä, kuin naulat, ja Enkeli iski niitä maahan Vasaralla. Niitä oli kaksitoista kappaletta, jotka iskettiin maaperään ympäri Israelin maata. Sitten Herra asetti Kätensä kaikkien kahdentoista salaman päälle. Joten näky loppui nuo kaksitoista kiinteää salamaa ympäri Israelin maata ja Herran Käsi niiden yllä.

Profetia:

Voimien Voima suojelee Israelin. Tämän maailman loppu tulee olemaan niin kuin on kerrottu Raamatussa. Joten lukekaa Raamattua Pyhän Hengen Silmin. Tätä hetkeä kukaan ei tiedä, paitsi Jehova.

Keskity Reymundo, ja Minä kerron sinulle lisää toisena päivänä. Ole valmiina, ole vahva, ole rohkea, sillä lihassa oleva Kristuksen Ruumis ei tule uskomaan sinua, mutta tämä ei ole tärkeää. Sillä Saatana on riisunut heidät aseista. Pidä keskittymisesi Jehovassa, JeesuksessaKristuksessa, ja Pyhässä Hengessä. Sillä sama vasara, joka iski salamoita, tulee myös iskemään aseista riisuttuja kirkkoja. Ole rauhallinen, ole tyyni, sillä loppu on tämän maailman edessä. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2197. Profetia - Raymond Aguilera 25. February 2014.

Jumalan asiat, Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen, asiat ovat hullutusta heille, joilla ei ole Jumalan Henkeä.

 

 

2196. Profetia - Raymond Aguilera 25. Helmikuuta 2014 klo 8:58.

Näky:

Herra näytti minulle tumman taivaan, jossa oli runsaasti kirkkaita tähtiä. Sitten näin miehen peniksen laukaisevan siemenensä tummalle taivaalle.

Profetia:

Reymundo, mies joka laukaisee siemenensä ilmaan on samanlainen kuin mies, joka ei opeta lapsilleen Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen teitä. Sillä ne molemmat on heitetty hukkaan, siemen ja lapsi.

Lapsen sydän on kallisarvoinen. Sille täytyy neuvoa Jumalan tiet. Heitä täytyy opettaa etsimään, ja he tulevat löytämään Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen.

Raamatunpaikka:

San. 22:6 Totuta poikanen tiensä suuntaan, niin hän ei vanhanakaan siitä poikkea. 

Kaikki Kunnia, Voima Kuuluu Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle, ja Pyhälle Hengelle. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2195. Profetia - Raymond Aguilera 16. Helmikuuta 2014 klo 14:08.

Annettu Raamattupaikka:

Mar. 8:34 Ja hän kutsui tykönsä kansan ynnä opetuslapsensa ja sanoi heille: "Jos joku tahtoo minun perässäni kulkea, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua.

Mar. 8:35 Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun ja evankeliumin tähden, hän pelastaa sen.

Mar. 8:36 Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi vahingon sielullensa?

Mar. 8:37 Sillä mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi?

Mar. 8:38 Sillä joka häpeää minua ja minun sanojani tässä avionrikkojassa ja syntisessä sukupolvessa, sitä myös Ihmisen Poika on häpeävä, kun hän tulee Isänsä kirkkaudessa pyhien enkelien kanssa."

 

Profetia:

Maailma näkee niin kuin maailma (näkee). Maailma rakastaa maailmaa. Maailmalla ei ole rauhaa, sillä heissä ei ole Jumalan Henkeä itsessään. Maailma ymmärtää maailmaa ja sen teitä.

Voit nähdä maailman tavat hallituksissa, Kirkkojen johtajissa, heidän ylistysmusiikissaan. Siellä ei ole mitään kunnioitusta Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen asioille.

Kello käy, ja jokainen päivä on yksi päivä lähempänä Minun Poikani tuloa. Ilmasto, hirttäjän silmukka on valmiina, kuolleitten ruumiitten haju saapuu sopivana hetkenä. Voimien Voima hallitsee loppuun asti.

Minä tulen loppuun asti suojelemaan sen, mikä on Minun. Raha ei pelasta teitä. Teidän maailmalliset yhteytenne eivät suojele teitä.

Näen ihmisten jatkuvasti taistelevan Profeettojani vastaan, mutta nämä ovat Suojelukseni alla. Minun Totuuteni tulee esiin ja vapauttaa ihmiset. Maailma ei pysty pysäyttämään Sanaani. Kirkot eivät pysty pysäyttämään Sanaani, eikä niiden johtajat.

Lukekaa Raamattua ja lukekaa Raamattua päivittäin, ja löytäkää Jumalanne Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki. Kirous tulee maailman ja sen johtajien ylle. Sokeat tulevat johtamaan sokeita kuiluun asti. Kuilu tulee hymyilemään ja avaa suunsa ja syö tämän maailman pahuuden. Tämän maailman ihmiset tulevat hymyilemään ja nauramaan tälle Profetialle, mutta heillä ei ole aavistustakaan omasta tulevaisuudestaan. Maailmalliset kirkot tulevat olemaan suurimmalta osin shokissa, sillä he uskoivat enemmän maailmaan kuin heidän Jumalaansa, Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen, ja Pyhään Henkeen.

Jerusalem, Jerusalem, Jerusalem, Minä olen lähettämässä Poikani pian. Ole kärsivällinen, sillä hetki on melkein täällä.

Jerusalem, Reymundo, tee itsesi valmiiksi sillä hetki tulee luoksesi pian.

Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! Teidän Jumalanne on puhunut rakastavan viestin Taivaasta.

 

 

2194. Profetia - Raymond Aguilera 7. Helmikuuta 2014 klo 10:30.

Tänä aamuna ajaessani ja rukoillessani kirkkojen johtajien puolesta, Herra sanoi, "Akateemisia Kristittyjä".

Sitten myöhemmin Herra sanoi:

Nämä ovat Kristittyjä, joilla on toinen jalka maailmassa ja toinen etsimässä Jumalaa maailman silmin. Sitten Herra antoi minulle tämän sananpaikan:

(Ilm. 3:15-16)

Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava!

Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos.

Sokeat ovat johdattamassa sokeita. Useimmat akateemiset Kristityt eivät usko Pyhän Hengen Hengellisiin Lahjoihin. He vieläkin yrittävät tieteellisin keinoin ymmärtää kuinka Mooses Jumalan kautta jakoi vedet. Tällä tavoin Kristuksen Ruumis on riisunut itsensä aseista. Sokeat ovat johdattamassa sokeita, seuraten Saatanan teitä ja viisautta. Minä tulen oikeasti sylkemään heidät ulos Suustani.

Reymundo, valmistaudu menemään takaisin Israeliin. Kerron sinulle enemmän tulevina kuukausina. Muistakaa Herran Pelko on Viisauden alku. Ihminen ei tule koskaan ymmärtämään Jumalan Ajatuksia. Katsokaa ihmeitä ja uskokaa uskon kautta, seuraten Pyhän Hengen Voimaa. Tehkää itsenne vahvoiksi, ja totelkaa. Jumalan Voima ja Kirkkaus on teidän kanssanne. Varat tulevat, joten keskity, kaikki tapahtuu ajallaan Jumalan voimalla tarkasti. Älä hermostu ympärilläsi olevien ihmisten tähden, Minun karitsani. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2193. Profetia - Raymond Aguilera 30. Tammikuuta 2014 klo 7:08.

Herra antoi minulle Sanan: "Iisebelin henki", sitten nimen Katy Perry.

Profetia:

Saatana on riisunut aseista monet kirkot uskolla, ettei ole ollenkaan Hengellisiä Lahjoja. Demoniset henget ovat kaikkialla, ja monet kirkot ovat sokeasti seuraamassa Saatanan opetuksia. Siellä on hengellinen sota käynnissä kaikkialla Kristuksen Ruumiin ympärillä. Nämä kirkot toteuttavat sananpaikkaa, "Sokeat johdattavat sokeita." Tämä sananpaikka tulee täyttymään, ja ne molemmat tulevat kaatumaan.

Iisebelin henki on elossa ja voi hyvin monissa naisissa. Sairauksien henget ovat yhä elossa ja voivat hyvin monissa ihmisissä. Annoin Ruumiilleni Voiman taistella näitä demonisia henkiä vastaan, mutta Saatana on tehdyt heidät vaarattomiksi. Näiden maailmallisten kirkkojen täytyisi lukea Raamattua hengelliset silmät auki. Jos kirkot avaavat ovensa Saatanalle, hän mielellään tulee sisään ja ottaa vallan. Pahuus synnyttää pahuutta.

Jumalan Voima on siellä, mutta täytyy uskoa profetiaan, parantamiseen ja kaikkiin Herran lahjoihin. Ne joiden on tarkoitus kaatua, tulevat kaatumaan, ne joiden on määrä pelastua, tulevat pelastumaan. On olemassa vanha sanonta, "Joku voi johdattaa hevosen veden ääreen, mutta kukaan ei voi pakottaa sitä juomaan. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2192. Profetia - Raymond Aguilera 16. Tammikuuta 2014 klo 14:30.

Profetia:

Yhdysvaltojen Presidentti on mañoso (Espanjan sana: Ovela, juonikas, hankala).

Liikkuuko käärme kun sen pää on leikattu pois?

Kiemurteleeko mato kun se katkaistu kahtia?

Ensimmäinen tulee viimeiseksi.

Näky:

Näky Kolmiosta.

Profetia:

Kun kärpänen laskeutuu alasimelle ja vasara iskee sitä, lentääkö kärpänen pois?

Jumalan Teot tulevat järkyttämään maailmaa. Herra pelko on viisauden alku.

Sulaako voi kuumuudessa? Niin se on myös ei-uskovien kanssa.

Näky:

Sain näyssä vasemman silmän, mutta siinä ei ollut silmää, vain musta palanut silmänkuoppa.

Profetia:

Näkeekö loppuun poltettu silmä?

Minä en ole pelaamassa pelejä! Minä en myöskään yritä kutittaa teidän korvianne, niin kuin he tekevät kirkoissa. Minun Kyllä on Kyllä, ja Minun Ei tarkoittaa Ei!

Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2191. Profetia - Raymond Aguilera 9. Tammikuuta 2014 klo 14:27 Espanja & Englanti.

Espanja:

Asco (Espanja sana tarkoittaen – Iljettävä, Inhottava), Asco, Asco, todo es (kaikki on) Asco.

Si, Reymundo todo es Asco.

Englanti:

Se antaa Minulle Nälkää, kun näen maaplaneetan, sillä se antaa Minulle Asco, ja Minä haluan syödä sen. Jotta minä voisin tuhota kaiken pahan. Paha synnyttää pahaa. Kaikki on tullut niin pahaksi, että tullut kärsimättömäksi tuodakseni Minun Ruumiini Kotiin. Valheet ovat yleisiä, Presidentistä tavalliseen ihmiseen. Vaimot eivät tottele miehiään, miehet jahtaavat maailman teitä, pahuus, ylpeys ja ego ovat kaikkialla. Taisteluja ja lisää taisteluja on se, mitä Minä näen tässä maailmassa. Saatanan tiet ovat täyttäneet planeetan. Kukaan ei halua seurata Jumalan, JeesuksenKristuksen,ja Pyhän Hengen Teitä. Kukaan ei lue Raamattua. Minä en ole Sokea, Minä näen ja laitan ylös kaiken, ja enkä unohda yhtään asiaa. Tämä on Minun Sanani, menkää ja jatkakaa sen tekemistä mitä olette tekemässä, ja Me puhumme lähemmin tuomiolla. Muistakaa, että näen teidän pahat tienne. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

2190. Näky - Raymond Aguilera 28. Joulukuuta 2013.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle näyn Kultaisesta Kellosta, joka heilui puolelta toiselle. Joka kerta kun Kello heilahti puolellensa se soi, ja kun se soi, Kello säteili Kirkasta Valkoista Valoa.

 

 

2189. Profetia - Raymond Aguilera 3. Joulukuuta 2013.

Rukouksen aikana Herra sanoi, ”Vanhin, Vanhin, Vanhin, Minun Sanani ovat kultaa arvokkaammat.”

 

 

2188. Profetia - Raymond Aguilera 14. Marraskuuta 2013 klo 10.

Rukoillessani Carlin kanssa tänä aamuna Herra näytti minulle kirjoituskynän, ja käski minun jatkamaan profetianettisivujemme päivittämistä. Sillä niitä tultaisiin tarvitsemaan tulevaisuudessa. Sitten Herra näytti minulle kuusi metallilankaa, joiden toinen pää oli taitettu 90 astetta ja kosketti maata Israelin ympärillä.

Sitten Herra sanoi, "Kaikki sinun Israelin Missiomatkasi valmistavat Israelin maaperää. Sillä Israel tulee olemaan järkähtämätön ja ankkuroitu. Israel ei tule liikkumaan, sillä Minä tulen suojelemaan Israelin loppuun asti.

Sillä maailman ihmiset, ja monet, monet Kristityt eivät tule koskaan ymmärtämään mitä sinä ja sinun missiopartnerisi olette tehneet. Nämä missiomatkat ovat hyvin tärkeitä Israelin maan tulevien tapahtumien tähden. Vaikka kukaan ei ymmärtäisi Herran teitä, Herra tahto tulee toteutumaan."

 

 

 

2187. Profetia - Raymond Aguilera 2. Marraskuuta 2013 klo 14:29.

Kyllä, minun poikani, tämä on sinun Jumalasi, kaiken Jumala jonka sinä näet ja kosketat, kaikki mitä Oli, On, ja On Tulossa Olemaan.

Jumalan Kuume on tulossa tarkasti. Monet tulevat kaatumaan, koska ruokakupat ovat pilaantuneet. Hallitus välittää vähemmän, vaikka he jostakin puhuisivatkin, tämä valheiden typeryyden hallitus. Saatana on syvälle juurtunut tähän hallitukseen.

Muistakaa, Jumalan Sanoissa on Voima. Joten rukoilkaa ja rukoilkaa, ja Jumalan asiat tullaan paljastamaan teille. Näen ongelmat kotirintamalla ja Minä tulen huolehtimaan niistä. Teidän Jumalanne näkee tarkasti kaiken.

Voimien Voima on puhunut. Muista pysyä hiljaa, ellen minä käske sinun puhua.

Miehen tiet eivät ole Jumalan Teitä. Hevonen tulee vetämään kaikki pahat saarnaajat kuiluun ja pelastaa lauman. Kaikki on kohdallaan ja Minun Aikataulussani, joten pysykää keskittyneinä. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2186. Näky - Raymond Aguilera 1. Marraskuuta 2013.

Herra antoi minulle näyn ihmisen pääkallosta maavallilla, sitten seuraavaksi näin sen maassa pystysuorasta näkökulmasta.

Sitten Herra sanoi, "Orinda."

Huom: Orinda on pieni kaupunki San Francisconlahden alueella.

 

 

2185. Profetia - Raymond Aguilera 17. Lokakuuta 2013.

Rukoilin Herraa ja kysyin Häneltä kysymyksen. Minä olin nähnyt televisio-ohjelman nimeltään LA Preachers, missä nuori nainen meni lääkäriin ja vaihdatti itsensä mieheksi.

Profetia:

Minä kysyin Herralta, ”Onko hän(=she) mies vai nainen?”

Herra sanoi, ”hän(=she) on yhä nainen ja tulee aina olemaan nainen. Mies ei voi muuttaa mitä Jumala on luonut. On olemassa vain yksi Jumala ja tämä on Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki.

 

 

2184. Muistiinpanot Israelin Missiomatkalta 2013

Elokuun 2, 2013 Rukous: Ray, Ron, Carl, Cheryl klo 16-17 pm.

Sana: Minun rauhani teille, Uskolliset palvelijat.

Näky: Mies, jolla oli valkoiset hiukset ja oli pukeutunut valkeisiin vaatteisiin, tutkimassa jousiammunta jousta (jousi ja jänne olivat valkoisia)

Cherylin vaikutelma: Ray on nuolen kärki, Ron ja Carl ovat nuolenpään toiset kulmat.

Sana: Sen jälkeen kun olette kastelleet siemenet, puhaltakaa shofariin. Voidelkaa shofar ennen kuin käytätte sitä ensimmäisen kerran.

Sana: Lähtekää viikon kuluttua.

Kuinka kauan: 12 päivää.

Elokuun 2, 2013 jatkoa

Sana: Odottakaa myöhäissadetta.

Sana: tulkaa, Minä olen odottamassa teitä.

Elokuun 5th, klo 21:45 PM.

Sana: Älä kastele siemeniä Pyhän Haudan Kirkon edessä.

Lähdimme San Franciscosta Elokuun 9. klo 11:20 am lentokoneella. Saavuimme Elokuun 10. klo 17:15 pm.

Sana: Tule, Minä olen odottamassa sinua. (Vastauksena Rayn rukoukseen lentokoneessa pyytämässä turvallista matkaa)

22 PM 8/10/2013 Vierastalossa

Näky: Riippulukko.

Sana: Se tulee avautumaan.

(Tiedän Hänen tarkoittavan lukituksen avaamista)

tulkinta: Hän on viittaamassa taivaaseen.

Näky: Ruumis, joka oli saanut iskun rintaan, joten se oli nojautumassa taaksepäin.

Näky: Joku, joka oli ristiinnaulittu, nähtynä takaa (ainoastaan pään laki näkyvissä)

Näky: Daavidin tähti

Sana: Kaikki tämä on tapahtumassa koskaAadam & Eeva söivät puun hedelmää.

Sana: Ja käärme tullaan murskaamaan.

Sana: Elämän rengas (ring=rengas, sormus) on valmis.

Sana:Elämän rengas (ring) on Jeesuksen kruunu.

Sana: Ja mikä on loppuun suoritettu, sitä ei kukaan voi rikkoa.

Näky: Kengännauhat kengän rengasniiteissä. (XX muodossa menossa ylhäältä alas)

X

X

Sana: Kengännauhat sidottuina kengän kielen alaosassa.

Näky: Heiluva giljotiinin tapainen instrumentti Heilumassa koko ajan alemmaksi.

Sana: Se on turhaa yrittää ja juosta poispäin Minusta (Jumalasta). Se on turhaa edes yrittää.

Sana: Ja tätä Sanaa ei voida rikkoa.

Näky: Valtava tarraaja. (sellainen joita käytetään autojen romuttamoilla nostamaan ja siirtämään autoja.)

Sana: Ja puhtaat ja kauniit tulevat näkemään Jeesuksen tulemuksen, ja tulevat näkemään ihmeen taivaasta.

Näky: Suuri käämi (noin 8 tuumaa korkea) joka oli täysin takussa.

Näky: Tienviitta, jossa oli suuntaviittoja osoittamassa jokaiseen suuntaan.

Näky: Tynnyri, jossa oli oransseja hiiliä palamassa, säteilemässä valkoista valoa ympäri tynnyriä.

Sana: Menkää sänkyyn ja levätkää.

 

Sunnuntaina Elokuun 11. 2013 klo 8:45 AM

Ray – Rukous, mihinkä menisimme?

Sana: Tehkää kaikki alueellanne ensin ylös pohjoiseen ja sitten menkää etelään.

 

9:40 amTeko: Voitelimme shofarin ja siunasimme veden.

 

9:45 am Teko: Jaffa, lähellä Beit Immanuelin puistoa.

Teko: Pirskottelimme vettä ympäri puistoa. Jälkeenpäin Ron puhalsi Shofariin.

 

12:55 PM Haifa, vastapäätä Haifan sataman sisäänmenoa.

Teko: Siunasimme veden. Pirskottelimme vettä ympäri vihreää aluetta Haifan satamaa vastapäätä. Jälkeenpäin Ron puhalsi shofariin.

 

9:25 PM

Näky: Kokonainen sikalauma takapuolet tähän suuntaan. (Takapuolet meitä päin, kun otimme ehtoollista.)

Mahdollinen selitys: Maalliset mielet näyttämässä inhonsa + paheksuntansa Kristukselle.

 

Maanantaina Elokuun 12. 2013

Rukous seuraavan pysähdyksen puolesta.

Sana: Sanon teille koska teidän täytyy tietää.

 

9:45 AM

Teko: Siunasimme veden.

9:55 AM

Teko: Pirskottelimme vettä vihreälle alueelle Hotelli Avivia vastapäätä. Jälkeenpäin Ron puhalsi shofariin.

 

Elokuun 12. 2013 klo 10:40 AM.

Siunasin veden ja pirskottelin veden puiston alueella Kapernaumin Kappelin vieressä.

10:42 AM: Ron puhalsi shofariin.

 

Beerseba yleisesti

vaikutelma 10:54

Sana: Hyvät ja uskolliset palvelijat.

 

9:20 PM

Näky: Television ”jäniksen korvat” -antenni, jonka ympärille oli kiedottu vaate. Yksi vaatekappale kiedottuna sen päälle.

Näky: Hyönteinen - heinäsirkka tai torakka, nähtynä pään takaa, liikkumassa eteenpäin.

Näky: (Numero 3, mutta kirjoitettuna takaperin)

Selitys: Minä suojelen teitä.

 

Elokuun 13. 2013 Beerseba klo 7:03 AM

Näky: valkoinen pilvi, matalalla lähellä maata, satamassa rivissä olevien vanhojen talojen päälle.

Näky: Avoin rantavarjo.

 

Rukous sen puolesta, että pitäisikö meidän pysyä Eilatissa

 

Näky annettu: T=C (Ray kysyi, mitä T=C tarkoitti)

Selittävä Sana: Itsehillintä = Hyvinvointi (Temperance = Comfort)

 

Elokuun 13. 2013 klo 9:50 AM

Majatalo / uintiklubi, lähellä Ilmavoimien museota

Teko: Siunasimme veden

Teko: Pirskottelimme veden ympäri puistoa virkistyskerholla, sitten Ron puhalsi shofariin.

 

Elokuun 13. 2013 klo 5:45 PM Eilatissa

Näky: Oikean jalan ja nilkan luuranko, ja pultti meni läpi luun nilkan alueelta.

Näky: Vaunujen rengas, jossa oli neliönmuotoinen keskiö keskellä.

 

18:02 PM

Rukoilimme, että pitäisikö pirskotella vesi

Sana: Tee se.

 

18:05 pm Siunasimme veden, pirskottelimme veden suorassa linjassa Eilatin lentokenttää vastapäivää olevassa puistossa.

18:07 pmJälkeenpäin Ron puhalsi shofariin

 

Elokuun 14. 2013 klo 1:51 am Eilatissa.

Sana: Kiitoksia teille hyvät ja uskolliset palvelijat.

3:24 AM

Sana: Minä olen mitä oli, on ja tulee olemaan. Rauha tullaan rikkomaan, Israelin hakkaaminen tulee alkamaan kalkkunan (turkey) päivänä. Hevoset tulevat juoksemaan kun niiden ratsastajat heiluttavat miekkojaan. Monet tulevat katumaan ja veri tulee virtaamaan. Viattomat tulevat itkemään "Miksi, Miksi, Miksi?" Jumalan Voima tulee olemaan siellä suojelemassa sitä mikä on Hänen. Saatana ajattelee olevansa niin älykäs, mutta hän on jo hävinnyt.

Kunnia olkoon Isän

Kunnia olkoon Isän

Kunnia olkoon Isän.

Maailma tulee olemaan hämmentyneenä loppuun asti. Sillä ihmisen synnit ovat suuret. Kun joku tappaa lehmän, joka antaa maitoa, maito lakkaa vuotamasta tarvitseville. Kun joku ampuu itseään omaan jalkaansa ja sitten ihmettelee, miksi hän ei pysty kävelemään. Tällä tavalla se tulee olemaan lopun aikojen aikana. Vastaus kaikkiin kysymyksiin tulee alkamaan Kirjaimilla J E E S U S. Jos te uskotte Jeesukseen, jatkakaa uskomalla aivan loppuun asti ja teille tulee käymään hyvin. Veitsi tulee leikkaamaan suoraan ja siististi suoraan lihan läpi luuhun asti. Muistakaa maito, jalka, veitsi. Viimeiseksi, muistakaa Kirjaimet J E E S U S. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

5:23 AM

Sana: Herra sanoi, "Te näitte Carlin jalan. Muistakaa mitä tapahtui kaikille niille mustille saksanpähkinöille, joiden yli teidän autonne ajoi ja murskasi.

 

8/15/2013

Rukoilimme, pitäisikö meidän mennä tänään Jerusalemiin.

Yleinen tuntemus: Meidän tulee mennä molempiin Jerusalemin kohteisiin tänään kastelemaan maa, missä siemenet olivat levitettyinä.

Näky:

Neliönmuotoinen kyltti, kulmista pyöristetty, ja siinä oli valkoinen reuna. En nähnyt siinä mitään kirjoitettuna, mutta se oli sininen väriltään ja keltainen johto oli kiedottu kyltin ympäri monta kertaa (6-7 kertaa)

 

Jerusalemissa, Mt. Herz Elokuun 15. 2013

10:40 AM: Pirskottelimme siunatun veden ympäri Muistopuistoa.

10:50 AM: Jatkoimme veden pirskottelua toisessa osassa Puistoa. Siunasimme toisen vesipullon.

10:55 AM: Jatkoimme veden pirskottelua Puistossa betonisen lavan takana.

11:10 AM: Lähestymässä National Leaders Memorial Puistoa.

Sana: Pysähtykää! Älkää menkö pidemmälle. Menkää seuraavaan paikkaan.

 

Mt. Herzl, Elokuun 15, 2013 10:15 AM

Ron puhalsi shofariin

 

Gilo Puisto, Elokuun 15, 2013 klo 12:14 PM

Missä pirskotella, Ray rukoili.

Sana: Minä tulen ohjaamaan teitä, kun te olette pirskottelemassa.

 

Teko 12:20 pm: Veden siunaaminen.

Teko: Pirskottelimme vedenGilo Puistossa.

Teko: Ron puhalsi shofariin.

 

12:30 PM: Rukoilimme mitä tekisimme seuraavaksi.

Sana: Teidän tehtävänne on ainoastaan totella.

Tuntemus: Ajaessamme takaisin, jotakin muuttui Hengessä.

 

14 PM: Tuntemus: mene takaisin huoneeseen rukoilemaan.

Sana: Sinä olet minun Profeettani ja sinun vastuusi on keskittyä ja kuunnella Minua selkeästi.

 

Elokuun 15, 2013

Sana: Seitsemän vitsausta ovat valmiina.

Taivaan portit ovat avoinna.

Pilari, joka pitää vanhurskautta pystyssä, tulee rikkoutumaan ja kaatumaan.

Maaperä tulee avautumaan ja nielemään kaiken mikä on pahaa ja syntistä.

Mitä Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki avaavat, tulee pysymään auki.

Mitä He sulkevat, tulee pysymään suljettuna.

Jumalan sinetti tullaan asettamaan Hänen omiinsa.

Loput tullaan tuhoamaan.

Muistakaa Sanani. Loppu on edessänne. Uskoitte tai ette.

Korttitalo tulee kaatumaan ja loput tullaan polttamaan.

Talo, talo, talo.

 

Elokuun 16, 2013 Jerusalemissa klo 11:25 am Puutarhahaudalla.

Sana: Sen ei ole väliä, onko tämä se paikka vai ei. Mikä on tärkeää on se, että se tapahtui ja että se on totuus.

 

14 pm Daavidin kaupungissa.

Sana: Ota rauhallisesti Mr. Profeetta.

 

21:08 pm Ehtoollisen aikana

Näky: Puutarhahauta ja alue lähellä linja-autoasemaa (Pääkallokukkula).

Elokuun 17, Jerusalem at 3:28 AM

Sana: Saatana kokoaa korkean kasan viattomista ja hän ei välitä, ovatko ne kuolleita tai eläviä.

3:28 AM

Näky: Käärme uimassa veden alla (vain häntä oli näkyvissä, liikkumassa edestakaisin.

 

Klo 3:28 am.

Sana: Talo minun poikani, talo hän (Saatana) tulee hyökkäämään Minun Taloani vastaan kostolla. Minun Karitsoitteni pitää pysyä keskittyneenä. Afrikan länsirannikko tulee aloittamaan väkivallan. Tappaminen, raiskaukset ja tuho tulee olemaan yleistä.

Näky: Aurinkopaneeli. (Rukous, pitäisikö meidän mennä Mount Zion Fellowshipiin)

Elokuun 17, 2013 klo 9:55 PM

Jerusalem, ehtoollisen aikana

Näky: Lintu, jolla oli pieni oksa suussaan.

Näky: Kivivalli, missä oli avautuma, niin kuin hautakammio, musta sisältä mutta sen edessä ei ollut kiveä.

 

Elokuun 18, 2013 klo 22-24 PM Jerusalem 24/7 Rukouskeskuksessa.

Näky: Valtava käärme; Kun se avasi suunsa, se oli 9 tai 10 jalkaa korkea. Sitten mies käveli sisälle suuhun pitkän kepin kanssa ja asetti sen suun sisälle niin ettei sitä pystytty enää sulkemaan.

Näky: Kultainen risti, jolla oli Kristus, ylhäältä nähtynä.

Näky: Kultainen Kuninkaan kruunu.

Näky: Kultainen kruunu, missä oli ohut otsanauha (noin 2 tuumaa leveä), ja kruunun edestä tuli esille kobrakäärmeen pää.

Näky: Katsomassa maaplaneettaa ulkoavaruudesta. Se oli pimeä ja sitten valo alkoi ilmestymään niin kuin kuori maan ympärille.

Näky: Rautalanka, joka oli aluksi pystysuorassa, sitten se rutistui alas kaarena niin kuin siinä oli C.

Sana: Jos sinä taivutat rautalankaa ja kieputat sitä tarpeeksi nopeasti, se ottaa kaaren muodon osittain niin kuin kiinteä esine. Tämä on se mitä pastorit tekevät vääntääkseen Jumalan Sanan sopimaan omiin tarkoitusperiinsä.

Näky: Suuri maapora (augur), noin 2 jalkaa läpimitaltaan.

Sana: Pastorit ovat kaivamassa omaa kuoppaansa.

Näky: Vesiputous (hyvin suuri vesiputous)

Sana: Tuuli puhaltaa missä se haluaa.

Sana: Mitään ei tapahdu, ettei sitä nähdä tai merkitä ylös. Ihmisen kukistuminen on edessänne.

Näky: Tulivuori

Näky: Tuliperäisen tuhkan virta, virtaamassa Israelin läpi.

Sana: Syökää Minun Ruumiini. Juokaa Minun Vereni. Minun Hetkeni on tullut.

Näky: Mies, jolla oli päällään viitta (nähtynä takaa päin) ja kädet kohottuna korkealle, oli katsomassa laakson yli kohti kukkulaa, jossa oli taloja.

Sana: Soita kelloa, Reymundo.

Näky: Ydinräjähdys

Sana: Reymundo, valita tämän maailman tähden ja niiden tähden, jotka tulevat kuolemaan.

Sana: Suuntaa kasvosi valliin päin ja rukoile. Nöyryytä itsesi Reymundo.

 

Elokuun 18, 2013 klo 19 pm Jerusalemissa, Hotellissa

Sana: Seuraava tehtävä on rukoilla Jerusalemissa kaduilla ja vallin ympärillä. (Herra tulee kertomaan minulle koska tämä tullaan tekemään.)

Kommentti: Rayn toimiston oven avautuminen itsestään. Se, ettei Carlin jalka ollut kipeä, ei ollut sattuma.

Sana: Tämä on todellista.

 

Klo 21:35 pm.

Näky: Miehen kaulaketju

Sana: Hän pitää päällään kaulakoru juhliakseen tehtävää, joka on suoritettu.

Näky: Numero 52

 

Elokuun 19, 2013 klo 8:45 am Jerusalem.

Sana: La tasa de Deus. (Herran Kuppi)

Sana: Ota ehtoollista.

Sana: Rauha maailmalle.

 

 

 

2183. Profetia - Raymond Aguilera 16. Heinäkuuta 2013 klo 11:47.

Kuulkaa te, kuulkaa te, kuulkaa te! Jokainen seisomaan, oikeuden istunto alkaa! OiMaa, te ette ole tehneet parannusta ja teidät on havaittu syyllisiksi. He, jotka ovat tarkoitettu pelastumaan, tulevat pelastumaan, he jotka ovat tarkoitettu tuhoutumaan, tulevat tuomituiksi. He, jotka ovat juopuneet maailman teistä tulevat tietämään, kuka on Voimien Voima. Synnin tiet ovat kuolema, Jeesuksen Kristuksen tie Iankaikkinen elämä. Teidän suuntanne, teidän elämänne, on teidän valittavissa; elämä vai kuolema. Hevonen on kyntänyt maan ja siemenet on istutettu.

Mene, mene, Reymundo, ja kastele siemenet Israelissa. Aika on tullut. Elävän veden kaivo on auki niille, jotka ovat pelastuksen siemenet Jeesuksen Kristuksen kautta. Kastele ja kastele siemeniä, minun poikani. Loppu on maailman edessä, sokeat ja tyhmät tulevat näkemään Jumalan koston. Reymundo, siemenet tarvitsevat vettä, kaikki on valmiina. Varat tulevat, käske Carlin ja Ronin valmistautua, siliä se on Minun Ajallani, ei heidän, sillä loppu on tämän syntisen maailman edessä. Minun Suojani on sinun ylläsi. Joten keskity tähän Missiomatkaan. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2182. Näyt - Raymond Aguilera 10. Heinäkuuta 2013 klo 13:45.

Rukoillessani Israelin Missiomatkan puolesta Herra antoi minulle seuraavat näyt.

Näky: Herra näytti minulle lasin kirkasta juomavettä, jossa vesi lasin sisällä pyöri vesipyörteenä.

Näky: Sitten Herra näytti minulle jotain, joka näytti kuin tulipallo iskemässä maahan. Tämä tulipallo muuttui tulenmuotoiseksi käveleväksi jalkapariksi. Se oli kävelevä tulenliekki ihmisen muodossa, mutta voin nähdä sen muodon vain vyötäröstä alaspäin. Kun näin tämän liekin kävelemässä, voin myös nähdä sen jalkojen välissä miehen sukuelinten tulisen muodon.

Näky: Sitten näin kahdet sakset. Ne olivat sellaisia joita parturit käyttävät, ne olivat vierekkäin niin että niiden kahvat koskettivat toisiaan.

Näky: Sitten näin the talon ikkunan yläkulman. Olin sisällä katsomassa ulos.

Näky: Sitten näin vesimelonin siemeniä.

Näky: Sitten näin the putken pään, josta pakotettiin ulos jotain nestettä.

Näky: Sitten näin taivaalta päin samanlaisen kupolin kaltaisen rakennuksen kuin Kalliomoskeija on. Katsoessani alaspäin sitä, kupoli avautui neljässä osassa.

Sana: Sitten Herra sanoi, "Hyvin tehty hyvät ja uskolliset palvelijat."

 

 

2181. Profetia - Raymond Aguilera 2. Heinäkuuta 2013.

Rukoillessani Carlin kanssa Herra antoi minulle seuraavaa:

Näky: Minä näin suuren vesipaljouden, jossa oli pieni vesiputki uponneena veden alla. Jotenkin vesi oli poistumassa tämän vesiputken kautta.

Sitten Herra antoi minulle sananpaikan:

Matt. 7:13 Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät;

Matt. 7:14 mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.

 

Sitten Herra sanoi, "Näettekö, mitä Minä olen sanomassa?"

2180. Profetia - Raymond Aguilera 17. Kesäkuuta 2013 klo 10:39.

Rukoillessamme Israelin Missiomatkan puolesta Herra antoi minulle näyssä sivukuvan naisen rinnasta.

Sitten Herra sanoi, "Sinä ja Carl olette yhä ruokittavina Minun Rinnastani. Minä kerron teille koska lähteä Israeliin. Herran Maito on ilmaista ja maistuvaa, mutta muistakaa, kuuliaisuus on polku vapauteen ja iankaikkiseen elämään. Tie rauhaan ei tule vihan, huutamisen ja tappelemisen kautta. Tällainen käytös ei ole Jumalasta. Tämä on Saatanan ja hänen seuraajiensa tie. Pysy rukouksessa, ja Minä tulen antamaan sinulle enemmän tulevina päivinä. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

Sitten klo 12:20:

Leijonan tie on Rauha iankaikkinen. Lankarulla ja neula ovat korjaamaan jotakin rikkinäistä. Muistakaa parannus. Muistakaa, että Minä voin rakentaa ruumiin luurangosta valmiiksi ihmiseksi.

 

 

2179. Profetia - Raymond Aguilera 15 kesäkuuta 2013 klo 7:43.

Rukouksen aikana, Herra käski minun nousta ja ottaa Ehtoollista. Tämän jälkeen menin takaisin vuoteeseen ja Herra alkoi puhua.

"Reymundo, laita kenkäsi jalkaasi ja sido kengännauhasi. Tee itsesi valmiiksi mennäksesi Israeliin. Kutsu Israelista on yltämässä Minun Korviini."

Näky: Sitten näin kuinka suurta kirjakääröä käärittiin kerältä ja avattiin.

Näky: Sitten näin ruumiin istumassa suuren kanuunan piipulla. Kanuunan piippuosa oli asetettu ylös tämän ruumiin takapuoleen sisälle. Sitten kanuuna ampui tämän ruumiin korkealle taivaalle.

"Ihmiset tulevat sanomaan rauha, rauha, rauha, mutta siellä ei tule olemaan rauhaa.

"Tämän päivän seurakuntaruumis on nukuksissa ja etsimässä itselleen vastauksia. He etsivät omia kiinnostuksen kohteitaan, rahaa, seksiä, voimaa, maailman teitä. He tulevat sanomaan sinulle, 'Herra Aguilera, miksi sinä olet sanomassa tällaisia asioita meistä? Sillä me teemme suuria asioita Kristuksen Ruumiille. Ja tässä sinä tulet ja yrität tuhota kaiken sen minkä me olemme tehneet Kristuksen Nimessä.'

"Sinä sano heille, Reymundo, 'Pois Minun tieltäni te haureudentekijät,valehtelijat, te ylpeyden ja voiman etsijät. Te ette pysty pettämään Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä. Teidän on paras mennä ja lukea Raamattunne uudestaan Jumalan Hengellä ja Silmillä. Sillä te ette petä Minua, te vuohet. Jumalan Rakkaus on siellä, sillä Minä olen kaiken Tekijä, Tuhoaja mitä oli, On ja Tulee Olemaan. Niin kuin Presidentti Obama valehtelee Yhdysvaltojen kansalle, te valehtelette Minun Laumalleni. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! Mutta muistakaa kun teidän polvenne polvistuvat tuomiolla, Me tulemme korjaamaan teidän tienne.'

 

 

2178. Profetia - Raymond Aguilera 14. Kesäkuuta 2013.

Väkivalta Daytonissa, Ohiossa tulee olemaan kauheaa.

 

 

 

 

2176. Profetia - Raymond Aguilera 25. Toukokuuta 2013 klo 6:01.

Varhain tänä aamuna Herra antoi minulle tulkinnan Sanoille, "Fiddle dee, fiddle dumb" Profetiassa 2175.

Fiddle dee = Joku joka tottelee Herraa.

Fiddle dumb = Joku joka ei tottele Herraa.

Sitten Herra antoi minulle toisen sanonnan ilman sen merkitystä.

"Twiddle dee, Twiddle dumb."

Minä olen, Minä olen, Minä olen, minun poikani. Sinun ja Carlin täytyy mennä Israeliin. Minä tiedän ettette te kumpikaan ymmärrä, mutta tämä täytyy suorittaa. Hevonen ilman ratsastajaa tulee oikealla hetkellä. Kastellut Siemenet tulevat itämään ja kukoistamaan kastelun jälkeen.

Minun Vanhimpani, kaikesta tullaan huolehtimaan, varoista, matkasta, rukouksista, suojeluksesta. Muista hevonen ilman ratsastajaa. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2175. Profetia - Raymond Aguilera 23. Toukokuuta 2013 klo 8:43.

Rukoillessani tulevan Israelin Missiomatkan puolesta Herra antoi minulle seuraavat Näyt ja Sanat.

Näky: Näin raskaana olevan naisen paljaan vatsan. Sitten Herra sanoi, ”Uusi syntymä, uusi kansa.”

Sotarummut tulevat lyömään. Sodalla tulee olemaan lopputulos.

Liiton Arkki ...

Katsokaa länteen.

Tornit tulevat kaatumaan.

Tulkaa Jeesuksen luo. Tulkaa Jeesuksen luo. Tulkaa Jeesuksen luo.

Pommit tulevat nousemaan ja putoamaan, mutta lopputulos on Herran

Niin kuin lehmä nuolee, niin myös sika.

Rattaat tulevat kääntyvät kun kaasu putoaa.

Alakerta kohoaa kun sää muuttuu.

Fiddle dee, fiddle dumb.

Rupi. (=scab)

Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2174. Profetia - Raymond Aguilera 19. Toukokuuta 2013 klo 17:19.

Näky: Herra näytti minulle avoimen suun, jossa ei ollut hampaita. Sitten Herra sanoi, "Pureskellakseen sinulla täytyy olla hampaat."

Näky: Sitten Herra näytti minulle miehen kävelemässä jaloissaan valkoiset kengät. Sitten Herra sanoi, "Mies valkoiset kengät jaloissaan on mies, joka kävelee Pyhällä Maalla."

Jokaisen täytyy nöyryytettävä itsensä, ennen kuin Hänet voidaan korottaa.

Jumalan Liikehdintä liikkuu Hänen Henkensä kautta.

Rikkoutunut astia hajoaa kappaleiksi. Ainoastaan Pyhä Henki pystyy korjaamaan heidät.

Mahdottomuuksien Jumala on sinun Jumalasi, Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki.

Israel, Israel, täältä Minä tulen taas Minun Puhdistavan Veteni kanssa.

Räjähdys tulee sinusta itsestäsi. Ole valmiina puhdistusta varten. Ainoastaan puhtaat tulevat pelastumaan ja tämä on varma.

Minun Kaivoni tullaan avaamaan Minun Karitsoilleni, Minun Lampailleni.

Muistakaa, kun vähiten sitä odotatte, loppu tulee. Olkaa kuin neitsyet, joilla on heidän öljynsä ja lamppunsa valmiina. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2173. Profetia - Raymond Aguilera 16. Toukokuuta 2013.

Minä tiedän ettet ymmärrä syytä tälle Israelin missiomatkalle, tee vain se mitä Minä haluan sinun tekevän. Minä ymmärrän Carlin tunteet, mutta häntä tarvitaan siellä. Jumalan tiet ovat vaikeita ymmärtää lihassa. Minä olen johdossa, ja tiedän tarkasti mitä olen tekemässä. Vaikka sinä näkisit Herran suunnitelman, sinä et voisi ymmärtää sitä lihassa. Minä tulen lähettämään sinulle varat Israelin missiomatkaa varten. Muutos on tulossa, jase on Herran tiellä. Voimat jotka ovat tulevat yllättymään ja pelästymään, mutta siellä ei ole mitään joka voisi pysäyttää Herra suunnitelmat. Kaikki Voima ja Mahti kuuluuJehovalle, Jeesukselle Kristukselle, ja Pyhälle Hengelle. Olkoon niin!Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2172. Näyt - Raymond Aguilera 15. Toukokuuta 2013.

Rukoillessani tulevan Israelin missiomatkan puolesta kun Herra tuli Hengessä ylleni ja antoi minulle seuraavat näyt.

Minä näin kolme tai neljä tyhjää viinipulloa. Ensimmäisessä pullossa oli suppilo sen suulla, ja viiniä kaadettiin suppiloon.

Sitten minulle näytettiin suuri silmä, ja minä pystyin hengessä näkemään syvälle sen sisään.

Sitten minä näin hyvin suuren tulisen kuopan, niin pitkälle kuin silmä pystyi näkemään.

 

 

2171. Profetia - Raymond Aguilera 13. Toukokuuta 2013.

Rukouksen aikana Herra sanoi, ”Muistatko Reymundo ne siemenet, jotka istutit Israelissa viime vuonna? Nyt Minä haluan, että sinä menet sinne ja kestelet ne.”

Näky: Sitten Minä näin itseni kastelemassa maata muovisella juomapullolla paikassa, jossa joitakin siemeniä oli levitetty.

2170. Profetia - Raymond Aguilera 28. Huhtikuuta 2013 klo 17:10.

 

 

2169. Näyt - Raymond Aguilera 24. Huhtikuuta 2013.

Herra antoi minulle nämä näyt rukouksen aikana:

Näky: Näky Presidentti Obamasta roikkumassa köydestä, mikä oli sidottu hänen kieleensä.

Näky: Sitten minulle annettiin näky Venäjän symbolista, vasara ja sirppi.

 

Näky: Minulle annettiin näky koko maailman järkkymisestä.

Näky: Sitten minulle annettiin näky Juutalaisesta Menorasta.

 

Sana: Sitten Herra sanoi, ”Tässä kaikki tällä kertaa!”

 

 

 

2168. Profetia - Raymond Aguilera 24. Huhtikuuta 2013.

Rukoillessani Carlin kanssa Herra näytti minulle rukoussirkan.

 

Sitten minulle näytettiin rukoussirkka luonnollisessa ympäristössään.

 

Sitten Herra sanoi, "Paholainen on kuin rukoussirkka. On hyvin vaikeaa nähdä sitä sen luonnollisessa ympäristössä."

Sitten Herra antoi minulle näyssä tasasivuisen kolmion.

 

 

 

 

2167. Tapahtuma - Raymond Aguilera 23. Huhtikuuta 2013.

Rukouksen aika Israelissa, Herra antoi minulle näyn Kalliomoskeijasta vanhassa Jerusalemissa, ja moskeijan päällä minä näin hyvin suuren siivekkään lohikäärmeen.

Sitten myöhemmin, Minä kysyin Herralta Bostonin Maratonin pommituksesta ja heistä jotka kuolivat siellä.

Sitten Herra sanoi, ”Missä on sota (Hengellinen Sota), siellä on uhreja.”

 

 

2166. Näky - Raymond Aguilera 21. Maaliskuuta 2013.

Näky: Herra näytti minulle puisen nuijan, sellaisen jota Tuomari käyttäisi, naulaamassa naulaa puukappaleeseen.

Näky: Minulle annettiin näky päästään aukinaisesta vesiputkesta, joka tuli ulos maavallista; vesi valui siitä ulos.

Näky: Sitten minulle annettiin näky särkyneestä keraamisesta juoma-astiasta.

 

 

2165. Näky - Raymond Aguilera 21. Maaliskuuta 2013.

Herra antoi minulle näyn kahdesta hyvin suuresta valkoisesta ovesta. Ne olivat pystysuorassa asennossa ja vierekkäin. Niissä ei ollut minkäänlaisia ovinuppeja, ja ovet olivat kiinni. Ainoa asia joka piti ne kiinni, oli kultainen kynä. Kynä oli asetettu vaakasuoraan näiden kahden oven väliin, niin kuin puomi, joka estää näitä kahta ovea avautumasta.

 

 

2164. Profetia - Raymond Aguilera 10. Helmikuuta 2013.

Näky:Herra näytti minulle käärmeen vasemman silmän, jossa oli valkoinen neulansilmän pisto.

Näky: Sitten Herra näytti minulle kaksi sateenkaarta vierekkäin.

Näky: Sitten näin Suuren Miekan.

Profetia: Reymundo, tiedätkö että Saatana tuntee asioiden oikean järjestyksen, ja hän oikeasti vihaa homoseksuaaleja, mutta hän rohkaisee sitä tuhotakseen ihmisen?

Kirjoitus on seinällä tälle maailmalle, ja vain Hengellä täytetyt ihmiset näkevät mihinkä tämä on menossa. Niin sanotut viisaat ja oppineet eivät näe Herran tuloa. Jeesuksen sydän vuotaa kadotettujen tähden. Paha synnyttää pahaa loppuun asti. Etsikää Jeesusta ja te tulette pelastumaan. Tämä tarkoittaa myös noita kadotettuja pastoreita jotka uskovat tietävänsä se kaiken. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2163. Näky - Raymond Aguilera 20. Tammikuuta 2013 klo 00:45.

 

 

2162. Näky - Raymond Aguilera 4. Tammikuuta 2013 klo 4:30

Rukouksen aikana Herra näytti minulle näyssä korkean kivivallin, sellaisen joka on Vanhassa Jerusalemissa. Voin nähdä tämän holvikaarisen porttikäytävän ja joitakin esineiden hahmoja sisävallin vieressä. Voin nähdä jonkin kävelevän portin läpi, ja kun se käveli porttikäytävässä olevien esineiden lähelle, voin nähdä, että se on suuri uros Leijona, jolla oli täysi leijonanharja.

Sitten minulle näytettiin tukeva teurastajan pölkky, ja sen päällä oli osittain kynitty valkoinen kana makaamassa. Näin myös jonkun kädet pitämässä sellaista kulmikasta veistä, joita teurastajat käyttävät pilkkomaan lihaa.

Seuraava näky oli kitara. Näin nuolen ampuvan kitaran läpi ja jäävän siihen kiinni. Nuoli meni kitaran läpi takaapäin, ja meni läpi, tullen ulos etupuolelta, jääden siihen, muutaman tuuman päähän pyöreästä kolosta, joka on edessä.

Sitten minulle näytettiin numero "6".

Sitten minulle näytettiin suuri trimmaamaton valkoinen villakoira, joka näytti valkoiselta karitsalta.

Sitten minä näin sorsan lentämässä järveltä.

 

 

2161. Profetia - Raymond Aguilera 2. Tammikuuta 2013 klo 9:05.

Katsokaa Iranin Presidentti Mahmoud Ahmadinejadia. Omissa silmissään hän on rauhan ruhtinas.

Typerysten ruhtinas, Presidentti Obama, uskoo olevansa suurin Presidentti, mitä maailma on koskaan tuntenut. Ollessaan typerysten typerys, mitä muuta hän uskoisi?

Yhdysvaltojen Kongressi on typerysten huone, jotka seuraavat typerystä.

Tämä maailma on menossa hengellisten mittasuhteiden jyrkänteen laidan yli.

Sokeat ohjaavat sokeita, ja jos tunnette yhtään Raamattua, tiedätte kyllä mitä tämä tarkoittaa.

Voit kyllä kertoa typerykselle, näyttää että hän on typerys, joka päivä ja yö, päivästä toiseen, kuukausia kuukausien perään, ja hän ei tule koskaan näkemään sitä, tai uskomaan sitä. Mikä häpeä, ihmiset eivät lue Raamattua. Rukoilkaa ja rukoilkaa, etsikää Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä.

Luulen, että Minun tulee näyttää tälle maailmalle uudestaan, mitä Herran pelko on. Mikä häpeä. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

2160. Näyt - Raymond Aguilera 1. Tammikuuta 2013 klo 14:52.

Näky:Herra näytti minulle näyn jonkinlaisesta hyvin suuresta rakennuksesta tai kaupungista pilven päällä.

Näky:Sitten näinelefantin, jolla oli päällään aurinkolasit, ojentavan kärsäänsä ja ottavan nenällään vettä kulhosta tai astiasta.

Näky:Sitten näinkauniin alastoman naisen makaamassa selällään ja hän liikutti jalkojaan viettelevästi. Hän oli jossain todella korkealla pimeällä taivaalla.

Näky:Sitten näin jonkinlaisen eläimen, se näytti alligaattorilta, jolla ei ollut jalkoja. Eläin oli väriltäänharmaan, vihreän ja pinkin sävyjä,ja se oli liikkumassa maan päällä.

Näky:Sitten näinSuuren vasaran tulevan alas taivaalta. Se näytti kuin olisi aikeissa vasaroida jotakin.

Näky:Sitten näinkuinka ohjus ammuttiin ilmaan.

Sana:Sitten minulle annettiin sana: "Yhteisymmärrys (Accord)".

Näky:Sitten näinValkoisia Pilviä kaikkialla taivaalla.

Näky:Sitten näinkuinka nelisivuinen pyramidi murskattiin ylhäältä alas.

Näky:Sitten näinkuinka korkea, hoikka kuppi leikattiin kahtia.

Näky:Sitten näin jonkun ohjaamassa liikennettä.

Sana:Sitten minulle annettiin sanat, "Rauha, Rauha, Rauha."

Sana:Sitten minulle annettiin sanat: "Alfa, Omega."

Näky:Sitten minulle näytettiinikkuna ja tynnyri(=drum).

Sana:Sitten minulle annettiin sana, "Tietoliikennetorni".

Näky:Sitten minulle näytettiinkuppi kahvia.

Näky:Sitten minulle näytettiin parabolinen kaari.

Näky:Sitten minulle näytettiin numero, "8".

Sana:Sitten Herra sanoi, "Siinä kaikki!"

 

 

2159. Profetia - Raymond Aguilera 30. Joulukuuta 2012 klo 10:08.

Näky: Herra antoi minulle näyn, kuinka planeettaa tehtiin ulkoavaruudessa. Planeettaa koottiin osissa niin kuin palapeliä.

Sitten minulle näytettiin suuri kananmuna, joka näytti mailien mittaiselta, Sitten Herra sanoi, "Elämä on muodostumassa tämän munan sisällä tätä planeettaa varten. Kun planeetta on valmis, tämä elämä tulee täyttämään tämän planeetan. Sitten Herra sanoi, "Minä olen Universumin Tekijä, Rikkoja. Minä olen mitä Oli, On, ja Mitä Tulee Olemaan. Herra ilman alkua tai loppua. Elämän Tekijä ja kaiken sen Päättäjä mitä on tehty."

Reymundo, kerro maailmalle kaikki mitä Minä olen näyttänyt sinulle, sillä maailma on tulossa loppuun pian, ja Minun Kristittyjeni pitää kuulla Minun Sanani.Heidän täytyy lukea Raamattujansa, rukoilla, ja keskittyä Hengessä ja tuleviin tapahtumiin, sillä kukaan ei tiedä Herran ajoitusta. Niin kuin salama iskee idässä ja se tulee näkymään lännessä, niin se tulee olemaan myös lopun aikoina. Muistakaa kapea portti, kapea tie. Olkoon niin, Voima ja Mahti ovat puhuneet universumin asioita. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2158. Profetia - Raymond Aguilera 25. Joulukuuta 2012.

Minä olen, Minä olen, Minä olen, mitä Oli, On, ja kaikki mitä Tulee Olemaan. Minä olen Voimien voima. Olen nähnyt sinun viime kuukausien vaikeudet, mutta pysy keskittyneenä, kaikki tulee järjestymään. Minä näen vihaiset meilit joita saat ja henkilökohtaiset ongelmat joita joudut kohtaamaan. Kirjoita vain mitä Minä kerron sinulle.

Asia, joka puhkaisee Obaman saa hänet putoamaan kuin kiven. Hänen valheensa, egonsa ja ylpeytensä ovat nostaneet hänen ajatustapansa uskomaan, että hän on jumala. Hänen uskonsa puute tullaan näyttämään hänelle, kun hän putoaa kuin kivi. Ihmiset eivät tule koskaan ymmärtämään, että on olemassa vain Yksi Jumala, joka teki kaiken mitä te näette, kosketatte, ja asiat joita te ette näe. Ihmiset, jotka lukevat Raamattua, näkevät kaikkien niiden hallitsijoiden kaatuneen, koska he yrittivät istua Minun Valtaistuimelleni. Kuka tahansa, jonka Minä asetan valtaan voidaan poistaa hetkessä, mutta epäuskoinen maailma he eivät ymmärrä tätä, koska heiltä puuttuu Jumalan Henki. He ovat kaikki leveällä tiellä, mikä johtaa kuolemaan.Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2157. Profetia - Raymond Aguilera 18. Joulukuuta 2012 klo 2:45.

Minä olen, Minä olen, Minä olen, mitä Oli, On, ja Tulee Olemaan, Voimien Voima.

Näky:
Sitten Herra antoi minulle näyssä lehdettömän kuolleen puun kuivan kuivassa autiomaassa. Puussa näin pommin muotoisen heliumpallon.Pallon naru oli juuttunut tämän kuolleen puun oksaston yläosaan.

Vanhin, vanhin, vanhin, kirjoita mitä Minä sanon ja mitä sinä näet. Jumalan Voima ja Mahti on siellä. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! Maaperä tulee järisemään, Taivaan Liekit tulevat putoamaan. Hevoset tullaan vapauttamaan. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! Maa tulee avautumaan ja nielee kaiken, mikä on pahaa ja hurskaat ei-uskovat.Voimat, jotka ovat, tulevat tuntemaan ja näkemään Jumalan Voiman varmasti. Sillä ne eivät ole mitään ja tulevat kastelemaan housunsa Herran tulossa. Muista, Reymundo, Minä tulen suojelemaan sen, mikä on Minun varmasti. Minun Henkeni on siellä, Minun Enkelini ovat siellä, MinunRakkauteni on siellä avoimin Käsin. Minun Rauhani Minä annan sinulle, Minunpieni profeettani. Nyt mene takaisin nukkumaan ja lepää.

 

 

2156. Profetia - Raymond Aguilera 16. Joulukuuta 2012 klo 8:18.

Näky:
Rukouksen aikana Herra antoi minulle näyn puisesta rististä. Sellaisen, joita käytettiin vanhoilla hautausmailla. Sitten näky yhdestä tuollaisesta metallitähden muotoisesta aseesta, joita käytetään itsepuolustustaistelulajeissa. Sellainen ase, joka heitetään.

Profetia:
Sitten Herra sanoi, "Onko siellä eroa Pahuuksien välillä?" Saatana on irti koston kanssa. Loppu on tämän maailman edessä, ihmiset eivät vieläkään tunne Pahuuden todellisuutta. Pahuus. Onko mitään eroa nimillä, Hurrikaani Sandy ja Sandy Hookin Elementary School (peruskoulu)? Se kaikki ratkeaa isolla kirjaimella E. Pahuus (=Evil) on tullut ja näyttänyt naamansa.

Ihmisten täytyy avata silmänsä ja korvansa. Etsikää, ja te tulette löytämään Herran noina vaikeina aikoina. Pahuudella on monta, monta kasvoa, ja se on kaikkialla ympärillänne. Herra Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki on varoittanut tätä maailmaa. Tehkää parannus, etsikää Herraa, käyttäkää kapeaa tietä, sillä leveä on tie, joka johtaa tuhoon. Pysykää hereillä ja älkääkä unohtako öljyä lamppujanne varten. Herra on tulossa, mutta kuinka tietäisitte sen, jos ette avaa noita Raamattuja?

Paikat tässä maailmassa tulevat vähemmän turvallisiksi, kun aika etenee. Pahuus tulee yleisemmäksi, koska ihmiset ovat jättämässä Jehovan, Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen, ja seuraavat enemmän ja enemmän saatanan teitä. Totuus on Totuus, ja Totuutta ei voida muuttaa. Hyvä vai Paha, ihmiset tulevat näkemään molemmat, kun taistelu Herran ja Saatanan välillä kehittyy. Sekasorto ja viha tulevat kohtaamaan johtajat ja tavalliset ihmiset, jotka ovat jättäneet Herran polun. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2155. Profetia - Raymond Aguilera 14. Joulukuuta 2012 klo 11:54.

Herra näytti minulle kuvan hampaasta, jossa oli reikä.

Sitten Herra sanoi, "Näetkö tämän reiän, Reymundo?"

Sanoi, "Kyllä."

Näetkö kuinka hampaan valkoinen alue on muuttunut tummaksi ja mustaksi.

Sanoi, "Kyllä."

Sitten Herra sanoi, "Tällä tavoin se on Kristuksen Ruumiissa. Pahuus ja synti syö pois sen mikä on puhdasta ja valkoista. Tämä tapahtuu kirkkojen johtajista alas tavalliseen henkilöön, joka etsii Jehovaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä. Saatana asettaa heille syötin, ja he kompastuvat.

Ihmisten pitää lukea Raamattujaan, rukoilla, ja nauttia Ehtoollista. Paholainen ei ole mikään typerys, mitä tulee Kristittyjen ja ei-uskovien huiputtamiseen. Herran Sydän ja Rakkaus on siellä, mutta jokaisen täytyy etsiä sitä puhtaalla sydämellä, rukoilla, että olisi suojassa itseltään ja Saatanalta, sillä nuo kaksi ovat sinun henkeäsi vastaan. Menkää hiljaiseen paikkaanne ja rukoilkaa ja lukekaa Raamattuanne päivittäin. Teidän silmänne tulevat avautumaan Jumalanne todellisille totuuksille. Etsikää ja te tulette löytämään. Sitten näette reikien loppuvan hengellisessä ruumiissanne. Avatkaa silmänne ja korvanne ja pelastakaa itsenne. Rakastan teitä kaikkia. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2154. Profetia - Raymond Aguilera 10. Joulukuuta 2012 klo 11:15.

Mitä eroa on myrkyllisellä käärmeellä, piikkirauskulla ja antikristityllä? Kaksi ensimmäistä iskevät tappaakseen, ja antikristitty iskee tappaakseen Kristityn. Käärme ja Piikkirausku: Toinen iskee edestä, toinen takaa. Antikristitty iskee mistä tahansa, ja niin monta kertaa kuin vain voi.

Kristittyjen täytyy pitää haarniskansa päällään kaikkina aikoina, erityisesti lopun aikana. Kukaan ylempänä olleista hahmoista ei tule välittämään kuinka he iskevät sinua, sillä paholainen on heidän pomonsa. Jamie Foxx uskoo Obaman olevan hänen herransa ja pelastajansa, joten Minä tulen lähettämään heidät molemmat samaan paikkaan; kuiluun. Mustien ja pahojen henkien kuuluu elää yhdessä. Ihmiset, jotka pelaavat pelejä Jumalan asioilla, tulevat oppimaan, mikä on rangaistus häviämisestä.

Minä suojelen sen, mikä on Minun, ja mikä on Minun, sen Minä pelastan. Paimen on siellä, Minun Sanani on siellä, Minun Rakkauteni on siellä. Minulla on tämä pahuuden imuri Hengessä, joka tulee imemään kaiken, mikä on pahaa, tältä pieneltä planeetalta. Kun aika tulee, Minä tulen imemään kaiken pahan tämän pahuuden imurin kuilupussiin. Sitten Me tulemme näkemään, kellä on Valta ja Viimeinen Sana.

Jatka rukoilemista Minun pieni Reymundoni. Tiedän asioiden tulevan hankaliksi, mutta sinä olet tekemässä hyvää työtä. Muista vain pitää suusi kiinni ja kuuntele ainoastaan Minua; Jehovaa, JeesustaKristusta, ja Pyhää Henkeä. Viha on tulossa sinua kohti, mutta sinä olet Minun Käsissäni. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2153. Näyt - Raymond Aguilera 5. Joulukuuta 2012.

Näyt:
Herra antoi minulle näyn elefantista, jonka vasen syöksyhammas oli rikkoutunut.

Näyssä pesualtaan vesihanaa. Veden juoksu meni alas viemäriin.

Näyssä sivukuva suuresta urosleijonasta, jonka häntä oli ylhäällä muodostaen sydämen.

Näky miehestä soittamassa kitaraa.

Näyssä suuri timanttisormus, jossa oli monia timantteja.

Näky suuresta vesimassasta. Vedessä oli aaltoja..

Näyssä jonkinlainen aika kello.

Sitten Herra sanoi, "Söi sokeat."

 

 

2152. Profetia - Raymond Aguilera 30. Marraskuuta 2012.

Pystyykö alkio tuntemaan kipua? Pystyykö alkio tuntemaan kipua? Se pystyy tuntemaan kipua ja kuulee. Koska tämä on totta, miksi kukaan tappaisi elävän vauvan, silloin kun he ovat niin avuttomia?

Tämänkaltainen tuomio kuuluu Jumalalle, joka teki kaiken mitä te näette, kuulette, kosketatte, mitä oli, on, ja tulee olemaan. Amerikka tee parannus kaikesta laittomasta tappamisesta mitä te teette! Muistakaa kuinka Kain tappoi Abelin. Hänen verensä huusi minulle. Muistakaa, viaton veri pystyy huutamaan, ja Minä kuulen sen, vaikka se olisi vasta kohdussa. Kosto on Minun, ja Minä tulen korjaamaan tämän tappamisen pahuuden Amerikassa. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2151. Profetia - Raymond Aguilera 28. Marraskuuta 2012 klo17:11.

Minä olen mitä Oli, On, ja Tulee Olemaan, alusta loppuun. Kun hevonen kaatuu, niin tulee Yhdysvallat kaatumaan. Yhdysvallat on ollut suojeltuna useita vuosia. Nyt kun he päättivät seurata Saatana, heidän sortumisensa tulee. Onnettomuuksia, myrskyjä, maanjäristyksiä, hyökkäyksiä tullaan lähettämään teidän Jumalaltanne, Jehovalta, Jeesukselta Kristukselta, ja Pyhältä Hengeltä.

Muistakaa ne kaikki kerrat, jolloin Israel ja Juuda lankesivat uskottomuuden takia, jota he tekivät vieraiden jumalien kanssa. Uhraten lapsiaan vieraille jumalille ja kaikkiin näiden ihmisten synteihin. Niin myös Yhdysvallat tulee siirtymään kurituksen ja puhdistuksen aikaan. Monet tulevat kuolemaan, ja silti he eivät näe syntejään. Syntiset ihmiset eivät koskaan katso itseensä. Se on aina jonkun toisen syytä. Minä puhuin Israelin maalle uudestaan ja uudestaan, mutta he sulkivat silmänsä ja korvansa. Tämä sama koskee Yhdysvaltoja.

Minä (Itse) voisin kävellä sisään johonkin kirkoista Yhdysvalloissa ja antaa heille Sanan, ja he yrittäisivät potkaista Minut ulos ja sanoisivat Minulle olla tulematta koskaan takaisin. Monta, monta kertaa Minun Sanani on yrittänyt päästä sisään Yhdysvaltoihin, mutta vain ihmisten kautta, rahalla jota he rakastavat niin paljon, on tämä voinut tapahtua. He tulevat itkemään ja itkemään, mutta Minä en kuuntele ilman Henkeäni olevia valehtelevia kirkkoja. Minä suojelen sen mikä on Minun, Henkeni Voimalla. Kirkon johtajat tuntuvat unohtavan, että Minä olen kaikkien asioiden Pomo. Minun Valtaistuimella on tarpeeksi tilaa vain Minulle, mutta he eivät tule koskaan ymmärtämään tätä. Kaikki kuuluu Minulle, ja Minä voin tehdä Omallani mitä haluan. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!