Raymond Aguileran profetiat – Pöllö

 

http://spiritofgod.acheim.com/index.php/animals/animals-m-z/37-owl

http://www.barr-family.com/godsword/owl.htm

 

 

55. Raymond Aguilera - Profetiat ja Näyt 18. Toukokuuta 1992, kielillä.

...

Näky:

Näen astian jossa on kukkanen.

Profetia:

Astia jossa on kukkanen tulee kaatumaan ensimmäisenä, astia jossa on etikkaa vie voiton astiasta joka saapuu Sodan keskivaiheessa. Sillä se mikä on oikein päin on väärin päin, ja se mikä on väärin päin on oikein päin. Ja Susi ja Kettu juoksivat henkensä edestä. Sillä Katumuksen hetki tuli Pöllölle nopeasti.

Sakset jotka leikkaavat Nauhan, leikkaavat Käden joka sitoi Nauhan. Ja Nauha on Punainen, mutta Käsi, jossa Sakset on, sen Käden vereen ei haavalla ole vaikutusta. Sillä Käden voima on suurempi kuin Kansan veri.

Sillä Sodan kulkueen Rauha saapuu Manalan Portille sinä aamuna josta kerrottiin Jeremian Profetiassa. Sillä itkevä Profeetta näki vihollisen päätöksen seuraukset. Ja viattoman veren teurastus, ilman Miekan katumusta, sen johdosta mitä nähtiin, tulee tapahtumaan hetkenä jolloin kuu on ylhäällä ja näkyy selvästi molemmille Osapuolille; Laaksossa jossa on puu johon Jeesus Kristus Nasaretilaisen Ruumis ripustettiin.

Sillä Lammas voittaa Vuohet, sillä päivän ja yön hetki tulee olemaan täysin veren peittämä. Sillä Abelin veri valutetaan ajan loppuun asti, Laaksossa miekan avulla.

Sillä miksi, miksi, miksi järkyttää Lukuisia Kristittyjä sian saapuminen. Sillä tähti laskeutuu laaksoon, jossa Peura (Deer) ja Vuohet osallistuvat Rauhan Neuvotteluun. (Tulkitsemattomia kieliä?)

Espanjaksi:

miksi? Rakkaus. (Tulkitsemattomia kieliä?)

Espanjaksi:

Rakkaus. Oi, mitä vielä! mitä vielä!

Englanniksi:

Katsokaa taivaalle, sillä Punainen Kilpikonna lentää niin kovaa kuin pääsee lyödäkseen Jaguaarin. Sillä Egyptin Sfinksit ovat Punaisessa Veressä, sillä heidän Epäjumalansa ovat inhotus elävälle Jumalalle.

 

 

103. Raymond Aguilera - Profetia maanantaina 22. Kesäkuuta 1992 klo 1:27 am.

Minä rakastan sinua Ray. Pöllö tulee puuhunsa Marraskuun keskivaiheilla. Pöllö kaatuu ensimmäisenä. Pöllö kohtaa Herhiläisen. Herhiläinen tulee teloittamaan Pöllön, sillä Peto haluaa ainoastaan ne jotka ovat tottelevaisia häntä kohtaan. Sillä paholaisen valtakunta on Kuolema. Sillä Pedon valtakunta on käsillä. Sillä Pedon valtakunta tulee sortumaan niin kuin Raamatussa kerrottiin. Viitekohdat löytyvät Joelista, Makkabealaisten kirjasta, Johanneksesta (evankeliumi tai kirjeet?), Ilmestyskirjan kuudennesta luvusta.

Teurastus joka tapahtuu tulee pelästyttämään koko Maailman, sillä he tulevat tuntemaan avuttomuutta. He tulevat tuntemaan itsensä hylätyiksi sillä Jumalan Viha tulee puhdistamaan Maapallon kaikista pahoista tavoista kerta kaikkiaan. Sillä he eivät etsineet Minua. He eivät Katsoneet Minun puoleeni. He rakastivat tavaroitaan, omaisuuttaan, äitiään, isäänsä, vaimojaan ja poikiaan ja tyttäriään enemmän kuin Jumalaansa. Sillä he eivät koskaan seuranneet Jehovan teitä. Heidät siitettiin pahuuteen. Joten he Kuolevat pahuuteen, näin sanoo Jehova.

...

 

 

166. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 23. heinäkuuta 1992 klo 12:15, Englanniksi.

...

Profetia:

Varokaa Afrikkaa, sillä se tulee räjähtämään väkivaltaisuuksista ja koettelemuksista.

Sillä Mustien Kansojen pelot tulevat osoittamaan selväksi ja todeksi sen, että paholainen on vahvoilla. Paholainen tulee kiertämään kuin villi jalopeura koettaen syödä ja niellä kaiken ja kaikkea mikä liikkuu, se on oikeudenmukaista, se on puhdasta, se on moitteetonta, se on Jumalasta.

Varokaa Afrikan manteretta, sillä sen mantereen väkivaltaisuudet tulee leviämään metsäpalon lailla Pohjoisesta Etelään ja Idästä Länteen. Väkivaltaa ja kauhua jonkalaista Maailma ei ole koskaan aiemmin nähnyt tai kuullut. Sillä demoniset vallat ovat voimissaan Afrikassa ja ne ovat vapaana, mutta demonisten valtojen voima tulee lisääntymään sitä mukaa kun Arkin hetki lähestyy.

Joten varokaa Pyhimykseni, Lampaani, Karitsani, jotka olette Afrikassa. Lähetyssaarnaajat, ihmiset jotka asutte siellä keskellä ei mitään, jotka olette vihollisten, paholaisten, demonien, saartamat, vahvistakaa itseänne, olkaa rohkeita. Sillä hetki on tullut jolloin kiljuva jalopeura ahmii ja silpoo kaikkea mikä liikkuu, se on oikeudenmukaista, se on puhdasta, se on moitteetonta, Pohjoisesta, Etelästä, Idästä ja Lännestä.

Kaikki Afrikan mantereella purkautuu väkivaltaisuuksiin, sillä Saatanan voima on vahva tällä mantereella. Siis älkää huolehtiko. Sillä teidän Jumalanne Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki tulee olemaan teidän ja teidän veljienne ja siskojenne kanssa. Vahvistakaa itseänne.

Sillä piiloutumisen aika alkaa kun karhu ja pöllö lähtevät Egyptiin sotimaan. Valmistautukaa, kertokaa veljellenne ja kertokaa siskollenne, että hetki tulee kun karhu ja pöllö lähtevät Egyptiin sotimaan. Suojelkaa Lapsianne, suojelkaa vaimojanne, suojelkaa perheitänne, rukoilkaa Jumalallenne Jehovalle koko sydämellänne, koko mielellänne, koko sielullanne. Sillä se päivä tulee päällenne kuin varas yöllä.

...

 

 

237. Raymond Aguilera - Profetiat ja Näyt 28. Marraskuuta 1992 klo 18:30.

Näky:

Näen ydinräjähdyksen.

 

Profetia:

Kuulen jotakin, joka liittyy pöllöön. "Kun pöllö lähtee liikkeelle."

Näky:

Näen kultasäkin. Näen ihmisen näköisiä, vaikka ne eivät oikeastaan ole ihmisiä. En oikeastaan käsitä, mutta ne ovat ihmisten kuvia.(Tulkitsemattomia kieliä)

 

Profetia:

"Kun pöllö lentää takaisin pesään. Kun pöllö lentää takaisin pesään. Tarkkailkaa pöllöä. Ydinpommi asetetaan kun pöllö lentää itään. Pöllö. Pöllö on luihu. Pöllö on viisas. Kun pöllö lentää itään, pommi räjähtää. (Tulkitsemattomia kieliä) Varokaa kolmikyntistä? ( tai kolmisorkkaista?) (three clawed foot) jalkaa, varokaa kolmikyntistä jalkaa. Kun Vapauden Kello soi. Kun Vapauden Kello soi. Kolmikyntinen jalka. Käpälä jossa on kolme kynttä."

 

 

258. Raymond Aguilera - Profetia 29. Joulukuuta 1992 klo 9:40 am, Englanniksi.

Minä rakastan teitä, pysykää rauhallisina. Olkaa kärsivällisiä. Olkaa viisaita. Jumalan asiat ovat Taivaan asioita, ne ovat Puhtaita, Vanhurskaita ja Tahrattomia. Sillä Harmageddonin päivä on edessänne. Älkää pelätkö. Sillä Jehova Jumala, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki on teidän kanssanne, vieressänne, joka askeleella. Tämän maailman asiat tullaan eliminoimaan kertakaikkisesti. Minä Rakastan teitä kaikkia, Lapseni, ilman poikkeusta, mutta haluan teidät Tahrattomiksi. Haluan teidät Puhtaiksi. Peskää itsenne. Puhdistakaa itsenne Saatanasta ja kaikista hänen teistään. Sillä Harmageddonin päivä on edessänne.

Sota Taivaissa voimistuu. Sota Maapallolla alkaa lisääntymään kun pöllö lentää itään. Sillä pöllöllä on kaava Petoa varten. Peto on asemassaan. Pedolla on roolinsa. Pedolla on nälkä Karitsoihini, Lampaisiini. Yhdistäkää Kristuksen Ruumis. Lakatkaa tappelemasta. Sillä loppu on edessänne. Rukoilkaa, Rukoilkaa ja Rukoilkaa. Yhdistäkää perheenne, veljenne ja siskonne Kristuksen Ruumiissa.

Sillä se mikä on edessänne on jotain mitä maailma ei koskaan aikaisemmin ole kokenut. Pahan voimakkuus; - se tulee lisääntymään päivä päivältä, tunti tunnilta, hetki hetkeltä. Sitten se saapuu pisteeseen jolloin loppu tulee. Me, Jehova Jumala, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki, tulemme tietämään mikä kuuluu Saatanalle ja mikä Jehova Jumalalle. Tämä tulella Puhdistaminen tulee erottamaan Lampaat vuohista, Hyvän pahasta, Valon pimeydestä, ja sitten Me aloitamme alusta. Ne jotka Rakastavat Jehova Jumalaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä menevät Taivaaseen. Ne jotka rakastavat Luciferia joutuvat elämään Luciferin kanssa. Näin sanoo Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki.

...

 

 

1184. TapahtumajaNäky - Raymond Aguilera 27. Heinäkuuta 1998 klo 8:00.

Olin syvässä vakaassa unessa ja näkemässä unta, kun Herra herätti minut. Hän sanoi, "Como le va?", (kuinka menee?).

Kysyin Herralta, "Miksi olet herättänyt minut?"

Näky:

Ja Hän antoi minulle näyn pöllöstä, jolla oli nokka, joka näytti pässin sarvelta tai vuohen sarvelta. (loppu)

...

 

 

1257. Profetia - Raymond Aguilera 18. Maaliskuuta 1999.

Kissa päästetään vapaaksi. Pöllo tulee kirkumaan.Muistakaa Karhu.Muistakaa pöllö.Muistakaa kissa.

 

 

1329. Profetia - Raymond Aguilera 13. Toukokuuta 1999 klo 1:30.

Euroopan sydänmaa tullaan tuhoamaan korjauskelvottomaksi.Pöllö tulee lentämään pohjoiseensitten sota alkaa. Muistakaa pöllö! Muistakaa Minun Jalanjälkeni! Kuun ja auringon sijainti tulee olemaan paikallaan. Minä tunnen ihmisten sydämet. Minä tunnen Saatanan ja hänen seuraajiensa sydämet. Olkoon niin! Olkoon niin! Kaikki tulee tapahtumaan Minun Suunnitelmani mukaan tarkasti, kirjaimellisesti – Jehovan Tahto tullaan suorittamaan loppuun. (loppu)

Tapahtuma:

Yllä olevan profetian jälkeen kysyin Herralta, ”Miltä tämä nainen, jonka Sinä olet valinnut olemaan minun vaimoni näyttää? Onko mahdollista, että hän lähettäisi minulle valokuvan? Anna anteeksi minulle jos olen väärässä kysyä tätä."

Herra sanoi, "Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!"

 

 

1450. Profetia - Raymond Aguilera 16. Helmikuuta 2000 klo 1:20.

Näky:

Sain näyssä Maailmanpyörän.

Profetia:

Sopimuksen tahtoon myöntyminen tulee tapahtumaan kun pöllö ja karhu ottavat yhteen mahtavalla voimalla.Karhu tulee voittamaanpöllö tulee lentämään pois siipirikkona.Karhu tulee keräämään talteen sen, mikä hävisi taistelussa.Muistakaa Kiova (Ukraina), muistakaa kirkko (Venäjän Ortodoksi), muistakaaJumalan Sana! Sillä Jumalan Sana ei palaa tyhjänä takaisin. Armeijat ovat valmiina. Paholaisen voima ja valta on valmis. Varokaa porttoa. Sillä portto on valmis myös! (loppu)

 

 

1648. Profetia - Raymond Aguilera 12. Syyskuuta 2001.

Rukouksessa minä kerroin Herralle olevani pahoillani etten postittanut rukouspyyntöä katastrofin tähden viime kuussa. Sitten Herra sanoi, ”En Minä sanonut, että sinun pitäisi postittaa se. Sanoin vain, että rukoilisit!”

Sitten Herra sanoi, ”Tulee vielä yksi lisää. Kuu menee pimeäksi, varokaa pöllöä.”

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyn, jossa valkoiselta näyttävä mallinukke oli ajamassa tai ajoneuvon ratin takana. (loppu)

 

 

2218. Profetia - Raymond Aguilera 19 Maaliskuuta 2014.

Putin iskee pallon ulos areenalta. Venäjä on pahvilaatikko hallinto, ja se palaa poroksi. Siellä tulee olemaan etsintävaloja joilla läpi yön etsitään putoavia esineitä. Heidän ihmisensä tulevat olemaan yöllä peloissaan kun hälyttimet soivat, päivin ja öin, heidän valheellisten sopimustensa tähden. Maa tulee olemaan raunioina. Nälkä ja kipu tulee olemaan palkka heidän pahuudestaan. Kuolema ja tuho tuijottaa heitä kasvoihin. Nuoret ja vanhat sortuvat Herran miekkaan.

Herätkää ihmiset! Herra on Ovella uutta alkua varten. Pelastakaa itsenne, etsikää Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä, vielä kun on aikaa. Kiinnittäkää nenänne Raamattuun, sillä teidän pastorinne eivät pysty teitä auttamaan. Sillä he ovat eksyksissä myös. Muistakaa sokeat, jotka taluttavat sokeita. Molemmat kaatuvat kuoppaan. Opettakaa perheillenne Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen tiet.

Ylpeys ja ego ovat maailman teitä. Saatana ja hänen seuraajansa tulevat tuntemaan Minun käteni kurituksen lopun aikana.

Kavahtakaa Karjua ja karhua, sillä pöllö tarkkailee heitä molempia. Kaikki Kunnia ja Voima kuuluvat Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle, ja Pyhälle Hengelle, Universumin Luojalle ja Särkijälle. Kaiken Ensimmäinen ja Viimeinen, mitä oli, on ja tulee olemaan.

Nyt voit mennä takaisin nukkumaan, Minun Reymundoni. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2243. Profetia - Raymond Aguilera 12. Elokuuta 2014.

Reymundo, Reymundo rauha rikotaan kun pöllö tekee pesänsä. Talvi tulee ajoissa sinä vuonna. Maankamara tulee heilumaan ja kierimään. Salama iskee suurta kaupunkia Euroopassa, joka tulvii ihmisensä.

Ihmiset uskovat, että karamellia tulee tippumaan taivaasta, mutta se tulee olemaan myrkkykaasua. Taivaallinen Herra tulee suojelemaan vain Jeesukseen Kristukseen uskovat. Hevoset ja lehmät ja kaikki peltojen eläimet pakenevat henkensä edessä. Jumalan peukalo aloitti sen ja ainoastaan Herra pystyy pysäyttämään tämän. Pahuus synnyttää pahuutta ja Herra tulee pysäyttämään kaikki pahuuden miehet ja Saatanan.

Ensimmäinen matka muurin ympäri alkaa huomenaamuna. Jumalan Voima on puhunut.

 

 

2349. ProfetiaRotat johtavat hallituksia.

2349. Profetia - Raymond Aguilera 11. Heinäkuuta 2016 klo 14:44.

Kuuntele, Reymundo, suunnitelma on tehty. Pöllö tulee etsimään rottaa. Rotalla on monia, monia jälkeläisiä siroteltuna ympäri maailman. Nämä pienet rotat johtavat hallituksia kaikkialla ympäri tämän planeetan monien pastorien avulla, jotka väittävät, että he tuntevat Jeesuksen Kristuksen. Minä tulen keräämään kaikki nämä pastorit ja hallitusten johtajat ja heitän heidät tähän kuiluun, jonka Minä olen tehnyt heille. Saatana tulee pitämään heitä lämpimänä omalla tulellaan. Sillä he kaikki ansaitsevat siunauksensa vaellettuaan lihassa ja taisteltuaan Pyhää Henkeä vastaan.

Katso ja näe kuinka korruptoineita ovat kaikki nämä ihmiset, jotka pyrkivät virkaan Yhdysvalloissa. Joka vuosi maailman johtajat tuulevat pahemmiksi ja pahemmiksi. Minä olen saanut pahuudesta tarpeekseni. Tuomarit ovat korruptoineita myös, joille oikeus ei merkitse mitään.

Ihmisen tie on lopussa. Jeesuksen Kristuksen tie on teidän ovenne edessä. Tämä profetia ei tule merkitsemään mitään ei-uskoville, sillä he etsivät voimaa, rahaa, ja lihallisia asioita. Muistakaa, mitä Raamatussa sanotaan tyhmästä ja hänen teistään. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!