2100. Profetia - Raymond Aguilera 25. Heinäkuuta 2012 klo 9:30.

Minulla oli kipu vasemmassa olkapäässäni. Sitten Herra alkoi antamaan minulle näkyjä.

Siinä oli pimeys kaikkialla, ja minä olin katsomassa ylöspäin tästä maassa olevan kuopan sisältä. Herra ohjasi minut uskomaan, että koko ihmiskunta oli tämän pimeän kuopan sisällä katsomassa ylös ja ulos kohti pimeää taivasta. Kun katsoin ylös ja ulos pimeälle taivaalle, voin nähdä valon täyttävän taivaan ja pimeyden väistyvän. Sitten aurinko ilmestyi, ja kaikki tuli riemukkaaksi ja toiveikkaaksi.

Mitä Herra oli näyttämässä minulle, oli että ihmiskunta oli haudattu pimeän kuopan sisälle ja uskovat tulevat näkemään Herran tulon ja he tulevat näkemään Herran tulon rakkauden, rauhan, toivon ja onnen. Uskovat tulevat näkemään Valon tämän maailman pimeyden läpi.

Profetia:
Minä olen, mitä näette, mitä koskette, mitä oli, on, ja tulee olemaan. Niin kuinsinä (Reymundo) näit Valon tulevan pimeyden kuilun ylle, näin se tulee olemaan myös Herran tulossa. Muutokset tulevat pelottamaan monia, ja monet tulevat olemaan iloisia. Olen näyttänyt maailmalle uudestaan ja uudestaan, että Jumala on olemassa, mutta he hautaavat päänsä ja piiloutuvat Totuudelta. Mutta Totuus on Totuus. Pahuus on tulossa loppuun uskoville. Joten olkaa valmiina ja lukekaa Raamattujanne ja hankkikaa öljyä lamppuihinne. Sillä ette tiedä millä hetkellä Herranne ja Pelastajanne tulee. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2099. Profetia - Raymond Aguilera 22. Heinäkuuta 2012 klo 9:42.

Näky: Näky, jossa shakkipelin sotilasta siirrettiin.

Profetia: Maailma on suuri shakkipeli, ja siellä tulee olemaan vain yksi voittaja; Jeesus Kristus.

Sotilaita ollaan siirtämässä nyt, mutta lopputulos tulee olemaan sama. Olen täyttämässä Minun Lupaukseni useiden vuosien takaa. He jotka uskovat Minun Poikaani Jeesuksen Kristukseen tullaan pelastamaan. Loput tulevat menemään ei-uskoville määrättyyn paikkaan. Aika on lyhyt, ja sotarummut ovat soimassa, sotilaita ollaan liikuttamassa. Niin kutsuttu peli on tulossa loppuun. Monet tulevat kuolemaan ja monet tullaan pelastamaan iankaikkiseen iloon. Muistakaa: Päästäkseen Isän luo, täytyy mennä Pojan Jeesuksen Kristuksen kautta.

Reymundo, Reymundo, niin kuin aina sanon sinulle, kaikki tulee menemään hyvin Israelissa. Siemenet, siemenet,siemenet. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2098. Profetia - Raymond Aguilera 20. Heinäkuuta 2012 klo 5:49.

Minä olen mitä on, oli, ja mitä tulee olemaan. Kirves on puun luona, avatkaa Raamattunne ja lukekaa Herran tulosta. Älkää unohtako että varoitin teitä ennen kuin se tapahtui. Vikaturvalliseen systeemiin tulee vika. Maailma tulee olemaan kuin tappaja-ampiaisten armeija tai systeemi. Minun Suunnitelmani ovat paikoillaan.

Reymundo, älä huolehdi, kaikki tulee menemään hyvin Israelissa. Maailma ei koskaan ymmärrä Herran teitä. He rakastavat syntiä enemmän kuin Jumalan teitä. He rakastavat tosi-tv ohjelmiaan televisiossa, koska ne eivät ole totta. He opettavat toisiaan käyttäytymään huonosti. Totuus on, että Minä olen tulossa ja he eivät tiedä tai välitä siitä. Muistakaa kymmenen neitsyttä ja heidän lamppunsa. No näillä ihmisille ai ole edes lamppuja saati öljyä. He uskovat, että: "Minä olen hyvä ihminen, Jumala ei tekisi tätä minulle!" Ihmisen tiet eivät ole Jumalan teitä. Muistakaa, Herra saattaa tehdä tämän, ja se ei mahdollisesti tunnu oikealta ihmisen näkökulmasta, mutta Herra Tiet ovat aina oikein.

Lukekaa kaikki Israelilaisista, jotka eivät totelleet Minua erämaassa Egyptistä lähdön jälkeen. Ihmisen tie johtaa kuolemaan ja Herran tie johtaa Pelastukseen ja Iankaikkiseen elämään. Valinta on teidän. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2097. Profetia - Raymond Aguilera 15. Heinäkuuta 2012 klo 14:47.

Lehmän turkki on punainen, mutta Henki on temppelin päällä. Kruunu on asetettu, suunnitelma on valmis. Pasuuna tuo lopun tulemisen. Miekka tulee heilahtamaan, sotilaat tulevat kaatumaan. Avatkaa silmänne, avatkaa korvanne, avatkaa Raamattunne Herran tuloa koskien. Hetki tulee yllenne varoittamatta. Valmistautukaa ja valvokaa.

Mitään ei tulla tekemään salassa. Kuunnelkaa Minun Profeettojani, sillä hetki on lähellä. Mikä vaikuttaa valkoiselta tulee olemaan mustaa ja mikä vaikuttaa mustalta tulee olemaan valkoista.

Reymundo, tee suunnitelmasi lähteä Israeliin Elokuun 5. ja 10. välillä. Anna sinulle enemmän tietoja myöhemmin. Synnytyskivut ovat alkaneet ja planeetan ravistelu ja kalistelu on alkanut. Merkitkää se kalentereihimme ja tarkkailkaa merkkejä Hengessä. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2096. Profetia - Raymond Aguilera 13. Heinäkuuta 2012.

Poikani, Pohjois-Afrikka yrittää täyttää käsisuppiloa pitämällä sitä ilmassa. Neste tulee suulle, mutta suppilo ei koskaan täyty. Ainoa Rauha tulee Herralta, Hänen ajallaan. Lain (ihmisen lain) valta ei merkitse mitään tässä osassa maailmaa.

Israelin missiomatka merkitsee Herran tulon alkua. Pitää kylvää siemeniä ennen kuin mitään voi kasvaa. Elämän taito on seurata Herraa kaikissa asioissa. Kylvetty siemen on täysin valmis, ohjelmoitu tekemään asiansa. Reymundolle tullaan näyttämään mitä tehdä siellä kun hän pääsee sinne.

Ihmisten tarvitsee tietää, että Herralla on järjestys ja Hän asettaa kaikkien asioiden tahdin. Ei tule olemaan rauhaa ennen Herran tuloa. Joten rukoilkaa ja lukekaa Raamattujanne. Etsikää veljiänne ja sisarianne, nauttikaa ehtoollista päivittäin, sillä loppu on edessänne. Tämä on Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki.

 

 

2095. Näky - Raymond Aguilera 6. Heinäkuuta 2012.

Rukoillessani Israelin missionmatkan puolesta, Herra antoi minulle näyssä suuren puun keskellä metsää. Puun paksu kaarna oli oudon väristä: armeijan vaaleanvihreää tai vaaleanharmaan sammaleen puun väristä. Toinen outo asia, sillä oli valkoiset lehdet.

 

 

 

2094. Profetia - Raymond Aguilera 23. Kesäkuuta 2012.

Mene Israeliin ja kylvä joitakin siemeniä (oikeita siemeniä) uutta alkua varten. Minä lähetän jonkun toisen kastelemaan niitä. Minä tulen lähettämään sinulle enemmän Israel varoja tulevina päivinä. Älä huolehdi – tottele vain. Muista, että Jumalan tiet eivät ole ihmisen teitä.

 

 

2093. Profetia - Raymond Aguilera 21. Kesäkuuta 2012 klo 15:30.

Iltapäivärukoukseni aikana, aloin rukoilla tulevan Israelin Missiomatkan puolesta kun Herran Henki tuli päälleni. Olin lukenut vertauksia Matteuksen Evankeliumista.

33/38:
Matt. 13:13 Sentähden minä puhun heille vertauksilla, että he näkevin silmin eivät näe ja kuulevin korvin eivät kuule, eivätkä ymmärrä.

Matt. 13:14 Ja heissä käy toteen Esaiaan ennustus, joka sanoo: 'Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, ja näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö.

Matt. 13:15 Sillä paatunut on tämän kansan sydän, ja korvillaan he työläästi kuulevat, ja silmänsä he ovat ummistaneet, etteivät he näkisi silmillään, eivät kuulisi korvillaan, eivät ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi.'

Matt. 13:16 Mutta autuaat ovat teidän silmänne, koska ne näkevät, ja teidän korvanne, koska ne kuulevat.

Matt. 13:17 Sillä totisesti minä sanon teille: monet profeetat ja vanhurskaat ovat halunneet nähdä, mitä te näette, eivätkä ole nähneet, ja kuulla, mitä te kuulette, eivätkä ole kuulleet.

Näky: Vaikka Herra ei sanonut mitään koskien tulevaa Israelin Missiomatkaa, minä rukoilin Presidentti Obaman puolesta ja Herra näytti minulle ylösalaisin olevan särkyneen viinilasin.

 

Sitten pyysin Herraa näyttämään minulle enemmän ja Herra näytti kolikoita tippumassa taivaasta ja Herra sanoi, "Pennejä Taivaasta."


Kauan aikaa sitten
Miljoona vuotta BC
Parhaat asia elämässä
Olivat täysin ilmaisia.
Mutta kukaan ei arvostanut
Taivasta, joka oli aina sininen.
Ja kukaan ei onnitellut
Kuuta, joka oli aina uusi.
Joten oli suunniteltu, että ne katoaisivat silloin tällöin
Ja sinun pitäisi maksaa saadaksesi ne takaisin.
Tämä on se mistä myrskyt on tehty
Ja sinun ei pitäisi olla peloissaan, sillä
Joka kerta kun sataa, se sataa
Pennejä taivaasta.
Etkö tiedä, että jokainen pilvi sisältää
Pennejä taivaasta.
Te löydätte omaisuuden tippuvan
Kaikkialle kaupunkiin.
Olkaa valmiina sateenvarjonne ylösalaisin.
Vaihtakaa ne auringonpaisteen ja kukkien paketteihin.
Jos haluatte asioita joita rakastatte
Teidän pitää saada sadekuuroja.
Joten kun kuulette sen ukkostavan
Älkää juosko puun alle.
Siellä on pennejä taivaasta sinulle ja minulle

 

 

2092. Profetia - Raymond Aguilera 9. Kesäkuuta 2012 klo 9.

Rukoillessani Israelin Missiomatkan puolesta, minulle annettiin tämä:

Näky: Näin kolikon ja sitten näin jotakin mustaa, joka näytti kuin öljymöykyltä. Seuraavaksi, minä näin kuinka jotakin vuodatettiin maahan X kirjaimen muodossa. Kysyin sitten Herralta, oliko mustuus jonka olin nähnyt voiteluöljyä, sillä halusin tietää oliko yhteyttä mustuudella ja kirjaimella X. Herra vastasi ainoastaan jättämällä henkeeni vaikutelman, että X jonka olin nähnyt oli tehty voiteluöljyllä.

Profetia: Tuomio tulee olemaan nopea. Oikeus on istumassa. Minä suojelen mikä on Minun. Erämaa kutsu on lähellä. Minä tulen näyttämään Minun Kirkkauteni voimille jotka ovat.

 

 

2091. Näky - Raymond Aguilera 4. Kesäkuuta 2012.

Rukoillessani Carlin kanssa tulevan Israelin Missiomatkan puolesta, Herra näytti minulle pretzelin ja sanoi, ”Minä tiedän, että elämä on kuin pretzel, mutta Minä silti haluan sinun menevän Israeliin.” Sitten minulle näytettiin kaksi kanuunaa. Sitten Herra sanoi, ”Kanuunat osoittavat edelleen ilmaan.”

 

2090. Näky - Raymond Aguilera 2. Kesäkuuta 2012.

Näky:Herra antoi minulle näyssä kiemurtelevan,kapean joen, soljuvan alavirtaan. Virta oli täynnä keppejä, suuria, keskikokoisia, ja myös pienikokoisia oksia. Joki oli täyteen pakattu näillä oksilla, virraten yhdessä tasaisella vauhdilla alaspäin virrassa. Näin keppien liikkuvan alavirtaan niin kauas kuin silmä pystyi näkemään.

Sitten Herra sanoi, "Joka ikisen polven pitää polvistua, ja jokaisen täytyy tehdä tiliä teoistaan, JOKAISEN. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! Olen antanut teille Minun Sanani. Tämä on Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki.

 

 

2089. Näyt - Raymond Aguilera 24. Toukokuuta 2012 klo 3:20.

En voinut nukkua ajatellen tulevaa Israelin missiomatkaa, joten aloin rukoilla, ja minulle annettiin joitakin näkyjä varhain aamulla.

Ensiksi minulle näytettiin puupala, 1x1 tuumaa leveä, ja 12 tuumaa korkea, seisomassa pystyasennossa, ja dynamiitin sytytyslanka oli kiinnitetty sen huippuun. Se oli sellainen lanka, joka pitää sytyttää tulitikulla.

Seuraavaksi näin kolme miestä seisomassa auton ulkopuolella. Miehet näkivät 30 jalkaa pitkän käärmeen maassa. Käärme liikkui nopeasti ylös lähellä olevaa puuta, ja sieltä se hyppäsi heidän autoonsa. Miehet olivat pelokkaita kun he katsoivat käärmettä silmästä silmään, ja kukaan heistä ei tiennyt mitä tehdä.

Sitten, noin kaksi tuntia myöhemmin, näin Evan pitävän noin 4-5 jalkaa pitkää onkisiimaa, ja onkisiima oli käärmeen suussa. Tämä oli samanlainen käärme, jonka olin nähnyt aiemmin.

Sitten näin pallon ja mailan, mutta pallo näytti maaplaneetalta.

Viimeiseksi, minulle näytettiin maaplaneetta, jonka horisontin ylle oli tulossa Valkoinen Valo.

 

 

2088. Näky - Raymond Aguilera 22. Toukokuuta 2012.

Soitin Carlille rukoillaksemme tulevan Israelin Missionmatkan puolesta. Minä halusin kysyä Herralta:

1. Koska meidän pitäisi lähteä Israeliin.

2. Kuinka kauan meidän pitäisi olla siellä.

3. Kuinka paljon rahaa tarvitaan matkaan.

Sitten rukouksen aikana Herra antoi minulle näyssä Miekan, joka oli puoliväliinasti maassa kiinni Israelissa.

 

 

 

2087. Uni - Raymond Aguilera 19. Toukokuuta 2012.

Minulla sain unen Bill O'Reillysta. Unessa Bill O'Reilly oli hyvin vihainen, koska joku oli palkannut uuden henkilön työhön ilman hänen suostumustaan. Hän olisi halunnut Irlantilaisen henkilön tähän asemaan. Näin, että mitä vihaisemmaksi hän tuli, sitä punaisemmaksi hänen naamansa tuli, ja hän alkoi huutamaan kelle tahansa ja kaikille. Jopa hänen ulkomuotonsa muuttui, se muuttui puoli mieheksi ja puoli käärmeeksi. Yläosa näytti kuin vihaiselta mieheltä ja alaosa näytti kuin suurelta liikkuvalta anakonda käärmeeltä. Unessa minun annettiin ymmärtää, että tämä viha tekisi hänet fyysisesti sairaaksi.

Sitten minä näin Ison kirjaimen "Y", ja sitten lankamaisen Kristityn kalasymbolin.

 

 

2086. Profetia - Raymond Aguilera 15. Toukokuuta 2012.

Tämän päivän Kristityt sanovat minulle: "Minä todella rakastan sinua Herra, mutta minä kuljen omia teitäni ja teen omia asioitani ja olen siunattu tehdessäni näin. Siunaa minua Herra, Siunaa minua Herra, Siunaa minua Herra.” Tämä on kaikki, mitä Minä kuulen tämän päivän Kristityiltä. Joten muistakaa, te pastorit, kun teidän polvenne kohtaa maan, teidän täytyy vastata Minulle.

Katsokaa Barack Obamaa, Yhdysvaltojen Presidenttiä, joka väittää olevansa Kristitty, ja uskoo olevan oikein, että mies nai miehen ja nainen nai naisen. Sitten Hän menee televisioon ja valehtelee ja johtaa harhaan kaikkia siinä mitä hän uskoo, saadakseen apua niihin asioihin joita hän aikoo tehdä. Käyttäytyykö Kristitty Presidentti näin?

He voivat maalata heidän sateenkaariaan, mutta se ei ole se sateenkaari, jonka Minä loin.

Katso, pian alasin ja vasara saapuvat, ja se tulee suoristamaan kaiken.

Reymundo, Minä todella tarvitsen sinun menevän Israeliin. Varat tulevat saapuvat pian. Sano Carlille, että Minä tarvitsen häntä siellä myös. Valmistautukaa, olkaa keskittyneitä ja rukoilkaa joka päivä, ja kaikki tulee menemään hyvin. Myrsky tulee nousemaan tässä osassa maailmaa, ja Minä tarvitsen teidän molempia siellä valmistamaan maaperää. Kerron enemmän teille kun pääsette sinne.Minun Rauhani teille molemmille.

 

 

2085. Profetia - Raymond Aguilera 13. Toukokuuta 2012.

Tule, tule Minun poikani Israeliin tapaamaan Minua. Minulla on asioita, joita haluan näyttää sinulle. Kyllä, Minun poikani, Minä toivotan sinut tervetulleeksi. Tapahtumien järjestys tulee olemaan niin kuin on ilmoitettu Raamatussa. Profetiat ja siemenet tulevat yhteen Israelissa. Minun sotivat Enkelini ovat täällä. Minun suojelevat Enkelini ovat täällä.

 

 

2084. Profetia - Raymond Aguilera 12. Toukokuuta 2012 klo 6:22.

 

 

2083. Profetia - Raymond Aguilera 11. Toukokuuta 2012 klo 9:45.

Olet hengellisen hyökkäyksen alla. Pysy valppaana ja korvat avoinna.

Näky:

Näin yhden noista cowboyn kannuksista. Sitten näin pienen mustan linnun, jolla oli jotain punaista väritystä päässään.

Sana: Kaikki tulee menemään hyvin. Soppa on purkissa nyt, mutta se tullaan kuumentamaan myöhemmin. Ihmiset tulevat sanomaan, "Rauha, Rauha, Rauha. Mutta siellä ei tule olemaan rauhaa. Minä tiedän ne huolet, jotka tulevat sinun työsi mukana, mutta luota Minuun.

Hevosilla on länget päällä, ja ovat valmiina. Keihäät ovat teroitettuja ja teräviä.

Varat tulevat pian, joten erota kuukausittaiset laskusi Israelin missiomatkasi laskuista. Rentoudu ja pysy keskittyneenä. Tiedän, ettet ymmärrä, mutta sinä olet Minun Käsissäni.

Käärme tulee metsästämään jänistä. Jänis pysyy kolossaan kunnes on aika hänen liikkeelleen. Haukka on myös etsimässä jänistä, mutta jänis on heitä kumpaakin viisaampi.

Ihmiset yrittävät puhua sinut ympäri tähän tai tuohon, mutta kuuntele ainoastaan Jehovaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä. Pidä suusi kiinni, ellen Minä sano sinulle, että puhuisit. Ruokalista on asetettu, ja ruoka on kypsentymässä. Ihmiset ovat niin typeriä, että he tulevat keittämään ja syömään lapsensa todistaakseen asiansa. Olen määrännyt Minun Enkelini ympäröimään sinut ja suojelemaan sinut, koska Saatana on vihainen, ja hän tietää ettei voi tehdä yhtään mitään. Hän yrittää pysäyttää sinut, mutta sinä olet Minun Rakastavissa Käsissäni. Joten valmistaudu tälle Israelin Missiomatkalle niin kuin toisille missiomatkoille. "Luottamus, Luottamus, Luottamus" on Avainsana, ja Tottele Jumalaasi. Älä huolehdi rahan tai mission puolesta. Kaikki tulee menemään hyvin.

Näky: Sitten Herra antoi minulle näyn numerosta "6".

 

 

 

2082. Profetia - Raymond Aguilera 9. Toukokuuta 2012 klo 4:15.

Helvetin portit tulevat avautumaan ja vastaanottamaan sen mikä ei ole minun. Minä olen Alku ja Loppu, iankaikkisesta iankaikkiseen, Alku, Loppu, kaiken Viimeinen Sana.

Kulma on rikottu, ja se tullaan korjaamaan. Ihmisen kukistuminen tulee olemaan ihmisen aikaansaannosta, paholaisen avulla. Toimittakaa talonne, sillä lopun alku on täällä. Siellä tulee olemaan syy ja seuraus (cause and effect), sitten se tulee alkamaan. Hallitusten johtajat ovat idiootteja, ja tulevat seuraamaan Saatanaa loppuun asti. Sokeat tulevat johtamaan sokeita. Virran suunta ei tule muuttumaan. Sokeat ja tyhmät tulevat seuraamaan sokeita ja tyhmiä. Erämaan kutsu on täällä. Erämaan kutsu on täällä.

Lukekaa Raamattuanne ja rukoilkaa, rukoilkaa ja rukoilkaa itsenne ja perheittenne puolesta. Portto sanoo, "Anna minulle, anna minulle. Minä haluan mikä on minun." Hän ottaa ja sitten juoksee karkuun nauraen ihmiskunnalle.

Postita se, Reymundo, ja lähetä se ulos maailmalle. Minä tulen lähettämään sinut takaisin Israeliin. Minä lähetän sinulle varat ja kerron sinulle koska, ja mitä tehdä siellä. Ihmiset eivät tule uskomaan sinua, mutta se ei ole sinun ongelmasi, vain tottelet, jaa kaikki tulee menemään hyvin, suuren uskon pieni mieheni.

Muistakaa Kaarihitsin. "Sinä ostit sen. Hyvin käytetyt rahat." Kuuliaisuus, Kuuliaisuus, Kuuliaisuus. Tämä on Jumalan kutsu, ja sielun pelastus. Muistakaa Abraham. Muistakaa Nooa. Muistakaa Jumalan Sana. Minun Rauhani on sinun kanssasi ja sinun.

 

 

2081. Profetia Ja Näyt - Raymond Aguilera 8. Toukokuuta 2012.

Muutamana viime päivänä olen lukenut Jesajan ja Jeremiaan kirjoja, ja taakka rukoilla Israelin puolesta on ollut päälleni.

Tänään, rukouksen aikana, Herra antoi minulle muutamia näkyjä ja sanoja.

Näky:

Ensimmäinen näky oli kolmepiippuinen haulikko. Sitten Herra näytti minulle vasaran ja sirpin. Sitten näin suuren puukon leikkaavan suurta juustokuutiota. Seuraavaksi, näin suuren kukon kiekuvan aamulla. Sitten suurta kumilenkkiä venytettiin.

Sana:

Sitten Herra sanoi, "Vanhin, Vanhin, Vanhin."

Näky:

Näen suuren vasaran iskevän suuren rautakiilan maahan.

Sana:

Sitten Herra sanoi, "Rukoile Israelin hallituksen puolesta."

Sitten soitin Carlille, ja me rukoilimme, ja Herra näytti minulle suuren puisen pilarin joka kannatteli puista laituria veden päällä. Sitten minulle annettiin näky kamelista.

Myöhemmin Herra sanoi, "Sinetti on rikottu."

"Keitä se yli öljyn."

"Muistakaa kanava, sitten lämpötila tulee nousemaan. Kiirehtikää, Kiirehtikää, Kiirehtikää. Erämaan kutsu on täällä. Lyö minua, lyö minua, lyö minua. Mikä on keltaista muuttuu punaiseksi. Kiirehtikää, Kiirehtikää, Kiirehtikää."

Herra sanoi, "Maailma tulee olemaan mustelmilla."

"Ismaelin päivä saapuu ilman varoitusta. Kiirehtikää, Kiirehtikää, Kiirehtikää."

"Matojen päivä. Tässä kaikki tällä kertaa."

2080 Profetia - Raymond Aguilera 7. Toukokuuta 2012 klo 1:00.

Kyllä, kyllä. Oksa joka rikottiin, tulee parantumaan ja tulee kokonaiseksi. Prosessi on alkanut tarkasti. Ihmisten täytyy etsiä Jumalaansa, Universumin Luojaa ja Murskaajaa. Me olemme lähestymässä aikaa, jolloin heidän täytyy keskittyä Herraan Jehovaan, Herraan Jeesukseen Kristukseen, ja Herraan Pyhään Henkeen. Minun Rauhani tulee kohtaamaan maailmaa hädän aikana. Pahuus on leviämässä planeetan läpi hallituksista hallituksiin, jotka seuraavat ihmisten teitä. Ihmisen seuraamisessa ei ole tulevaisuutta.

Tulevaisuus on ainoastaan Jehovassa, Jeesuksessa Kristuksessa ja Pyhässä Hengessä. Teidän täytyy etsiä Häntä koko sydämellänne, mielellänne ja hengellänne. Teidän täytyy muistaa, että te ette voi pettää Jumalaa. Jumala on täydellinen oikeus, täydellinen rauha ja seesteisyys. Jumala on kaikkea, mitä ihminen etsii. Jos te olette etsimässä vastauksia tämän planeetan ongelmiin ihmisten tavoilla, te tulette epäonnistumaan ja te tulette kaatumaan paholaisen käsiin.

Ihmiset ajattelevat ja uskovat olevansa niin fiksuja, älykkäitä ja viisaita. Minun Silmissäni he eivät ole mitään. Ihminen ei tule ikinä saavuttamaan rauhan ja levollisuuden tavoitteitaan. Ihminen haluaa valloittaa, varastaa, dominoida, hallita, huijata, seurata vääriä jumalia, tehdä kaikkea mikä on Jumalaa vastaan (anti-God). Ihmisen aika on melkein ohi.

Joten jos haluatte selviytyä ja jos haluatte tulevaisuuden, etsikää Jehovaa, etsikää Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, etsikää Pyhää Henkeä. Hän loi kaiken, mitä oli, on ja tulee olemaan. Kun te olette Jumalan Käsissä, te olette voittaneet taistelun. Jotkut eivät tule ikinä ymmärtämään tai uskomaan, että siellä on Jumala. Siellä on paikka, joka on sallittu tämänkaltaisille ihmisille. Ihmiset eivät halua myöntää sitä; siellä on paholainen. Siellä on pahuuden voima turmelemassa ihmiskuntaa. Ihminen on turmeltunut, paholainen on turmeltunut. Nämä kaksi ovat yhdistämässä voimiaan tuhotakseen itsensä. Muistakaa, teitä on varoitettu.

Joten, jos haluatte pelastua,ja haluatte elää ikuisesta rauhassa, etsikää Jumalaanne Jehovaa, JeesustaKristusta ja Pyhää Henkeä. Vastaukset maailmankaikkeuteen ovat siellä. Muistakaa Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki. Me tarkkaamme, Me suojelemme sitä, mikä on meidän, ja ainoastaan sitä mikä on meidän. Etsikää Minua mielellänne, ruumiillanne, hengellänne. Se on hyvin yksinkertaista, mutta teidän täytyy uskoa. Teillä täytyy olla uskoa ja teidän täytyy luottaa Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen ja Pyhään Henkeen. Kun hän kertoo teille asioita joita te ette ymmärrä, luottakaa Jumalaan.Pysykää polulla. Hän tulee näkemään teidät vaikeiden aikojen läpi, mutta teidän täytyy uskoa. Teidän täytyy haluta uskoa. Kukaan ei tule pakottamaan teitä. Kukaan ei voi turmella teitä menemästä etsimään Jumalaa, koska Jumala voi lukea teidän sydämenne. Hän voi lukea teidän mielenne. Hän voi lukea teidän henkenne. Hän lukee kaiken. Olkaa rehellisiä itsenne kanssa ja Herra tulee olemaan rehellinen teidän kanssanne. Muistakaa, siellä on aika tulossa, jolloin teidän polvenne tulee tapaamaan maan. Sitten Meillä tulee olemaan tämä henkilöltä henkilölle keskustelu siitä, mitä te teitte, kuinka te teitte sen ja kehenkä te todella uskotte. Tämä on yksinkertaista, suoraa ja asian ytimeen. (loppu)

 

 

2079. Profetia ja Näyt - Raymond Aguilera 5. Toukokuuta 2012 klo 6:05.

Herra antoi minulle seuraavat näyt ja profetiat.

Näky:

 

Herra antoi minulle näyssä suppilon ohut pää ylöspäin.

Sitten Herra sanoi, "Jos joku vuodattaa suppilon pienempään päähän se tulee kattamaan suuremman alueen, mutta jos vuodattaa suppilon laajempaan päähän se kattaa kapeamman alueen ja on vuodatuksessaan tarkempi."

Profetia:

(Kielet) kiirehdi, kiirehdi, kiirehdi. (Kielet) kuulkaa Minua, kuulkaa Minua pienillä korvillanne. (Kielet) oksennus, oksennus. (Kielet)

Obama on pelaamassa typerää peliä.

(Kielet) Muistakaa Isä meidän rukous.

(Kielet) kiivetkää taivaan junaan.

(Kielet) kiirehdi, kiirehdi, kiirehdi.

(Kielet) hankkikaa lippunne, hankkikaa lippunne.

(Kielet) Vanhin, Vanhin, Vanhin.

(Kielet) Ehtoollinen, Ehtoollinen, Ehtoollinen.

(Kielet) Minä olen, Minä olen, Minä olen, Minun poikani. Yksi ja Ainoa, rauha teille ja teidän, Minun Rakkaani. Universumin luoja, rikkoja.

 

 

2078. Profetia - Raymond Aguilera 3. Toukokuuta 2012.

Benny Hinnillä on ollut monia mahdollisuuksia seurata Herraa Jeesusta Kristusta, mutta sen sijaan hän on valinnut seurata hänen jumalaansa, rahaa. Hän tuli tähän maailmaan ilman mitään ja hän tulee lähtemään siitä ilman mitään. Ei ole mitään eroa Bill Maherilla ja Benny Hinnillä. Näin sanoo, Jehova, Jeesus Kristus Nasaretilainen, ja Pyhä Henki.

 

 

 

2077. Uni - Raymond Aguilera 3. Maaliskuuta 2012.

En ole nukkunut kovin hyvin viime aikoina. Tänään minulla oli uni tuhansista ja tuhansista kastemadoista. Näin unta niistä läpi koko yön. Sitten kun heräsin, tunsin itseni piristyneeksi ja minulla oli paljon energiaa.

 

 

2076. Näky - Raymond Aguilera 1. Helmikuuta 2012.

Herra herätti minut ja sanoi, "Vanhin, Vanhin."

Sitten minulle annettiin näky sadoista, ehkä tuhansista Aasialaisista miehistä, joilla oli siististi kaljuksi ajetut päät.

Sitten Herra antoi minulle näyn kirveestä, mikä näytti luolamiehen kirveeltä. Siinä oli kiviterä; puinen varsi sidottuna kiviterään.

 

 

2075. Tapahtuma - Raymond Aguilera 9. tammikuuta 2012 klo 6:30.

Uuden Vuoden Päivänä minulla oli hyvin outo tapahtuma. Olin syvässä unessa, kun minut herätettiin noin kello 4:30 aamulla, voimakkaalla naisen kirkaisulla ja sitten joillakin pelokkailla itkevillä äänillä. Seuraavaksi, tunsin kuin jokin jätti minun huoneeni ja meni poikien huoneeseen. Hassu asia oli; tuntui kuin mikä tahansa se oli, joka jätti huoneen, meni ulos suoraan oven läpi, avaamatta sitä ensiksi, ja se meni ulos sieltä suojelemaan poikia. Mikä tuli mieleeni, että ehkä toinen pojistani oli näkemässä painajaista, tai oli herännyt kirkumiseen. Olin aikeissa nousta ylös ja tarkistaa heidät, mutta sitten tunsin että Eva olisi varmaan huolehtimassa poikien tilanteesta. Hetkeä myöhemmin tunsin kuitenkin syyllisyyttä, koska kirkaisu oli ollut niin jäätävä ja pelottava. Joten nousin ylös ja menin poikien makuuhuoneeseen ja löysin heidät molemmat syvässä unessa. Tämä pelotti minua vielä enemmän kuin naisen kirkaisun kuuleminen. Tiesin, että Eva oli tarkistanut pojat sen jälkeen kun ensimmäisen kerran olin kuullut kirkaisun, mutta nyt en voinut löytää häntä mistään. Minä etsin ympäri taloa häntä ja lopulta menin alakertaan hänen toimistoonsa. Minä astuin sisälle ja löysin hänet sieltä.

Minä kysyin häneltä, mikä oli hätänä, mitä tämä kaikki kirkuminen oli. Hän katsoi minua yllättyneeltä ja sanoi, ettei hän ollut kuullut mitään kirkumista. Hän kertoi minulle, että oli ollut juuri rukoilemassa. Mutta hän mainitsi minulle, että tämä oli toinen kerta kun joku tuli hänen huoneeseensa kysymään jotain kirkuvista äänistä. Hän kertoi minulle, että muutamaa viikkoa aikaisemmin pojat olivat tulleet alakertaan sanoen kuulleensa kirkumista. Eva kertoi pojille ettei ollut kuullut kirkumista ja, että kaikki oli hyvin. Mutta pojat olivat vakuuttaneet, että olivat kuulleet voimakkaita kirkuvia ääniä yläkertaan asti.

Tänään Herra paljasti minulle, että kirkuvat äänet, jotka olin kuullut, kuuluivat sisarentyttärelleni. Eilen minulle selvisi, että hänen miehensä oli tehnyt itsemurhan pari päivää sen jälkeen kun olin kuullut kirkumisen. Herra kertoi minulle, että nainen itkemässä ja kirkumassa oli minun sisarentyttäreni itkemässä kuolleen miehensä tähden. Hän oli se, joka oli miehensä, sen jälkeen kun tämä oli tappanut itsensä.

Näky: Sitten Herra antoi minulle kuvassa yhden vaateripustimen roikkumassa tyhjässä komerossa.

 

 

2074. Tapahtuma - Raymond Aguilera 4. Tammikuuta 2012.

Rukouksen aikana minä kysyin Herralta kaikista niistä minua koskevista valheista, joita oli tullut minun pöydälleni muutamana viime päivänä.

Herra sanoi, ”Enkö Minä varoittanut Juudaksesta monia vuosia sitten, ja sinä tiedät kirjoituksista profeetasta ja hänen perhekunnastaan. Onko mitään uutta auringon alla?

Ihmiset pelkäävät mitä ihmiset sanovat ja eivät pelkää Herraa, Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä. Minä aion kertoa sinulle vain yhden kerran – pidä suusi kiinni. Kaikki on menossa hyvin, joten pidä huomiosi sinun Herrassasi. Haluan sinun postittavan tämän.

 

 

2073. Profetia - Raymond Aguilera 20. Joulukuuta 2011 klo16:19.

Kielet:

Profetia:

Kuunnelkaa Minun Sanojani; päivä on tulossa lähemmäksi, jolloin sota alkaa. Tämä sota alkaa ja tulee koskettamaan jokaista planeetalla. Te voitte haudata päänne hiekkaan. Te voitte piiloutua huoneeseenne. Te voitte jatkaa leikkimistä, teeskennellen ikään kuin se ei olisi siellä, mutta se on tulossa, piditte siitä tai ette. Kansakunta nousee kansakuntaa vastaan. Ihmiset tulevat kuolemaan kuin kärpäset. Minä olen varoittanut tätä planeettaa tuhansia vuosia. Puhdistakaa tienne, tehkää sitä mikä on oikein, seuratkaa Minun Sanaani. Minä jatkuvasti lähetän profeettoja, ja te ette tule kuuntelemaan. Te suljette silmänne, te tukitte korvanne ja teeskentelette etten Minä ole olemassa.

Tämä sota on kulman takana. Se tulee tapahtumaan kun vähiten sitä odotatte. Ruumiita tulee olemaan joka paikassa. Nälänhätä tulee olemaan yleistä. Te uskotte olevanne niin fiksuja. Te uskotte olevanne niin viisaita. Ainoat viisaat lukevat Raamattua, tottelevat Minun Sanaani, nöyryyttävät itsensä. He auttavat toinen toistansa suopeudella joka tavalla millä pystyvät.

Kuuliaisuus – kuuliaisuus Jumalalle on tärkeää, vaikka te ette ymmärtäisi sitä mitä Herra teille sanoo, teidän täytyy se kuitenkin tehdä. Teidän on parasta tehdä se! Minä en pelaa pelejä. Tämä ei ole jotain, josta voisitte sanoa, ”No, minä teen sen myöhemmin. Minä odotan vahvistusta.” Jos todella tiedätte sen olevan Minulta, teidän on parasta tehdä se! Muistakaa, ottakaa ehtoollinen, auttakaa veljiänne ja sisarianne kaduilla. Lukekaa Sanaa, rukoilkaa, rukoilkaa, ja rukoilkaa. Rukoilkaa itsenne puolesta, rukoilkaa veljienne ja sisarienne puolesta. Rukoilkaa niin kuin ette ikinä ennen olisi rukoilleet. Sillä tämä sota tulee koskettamaan jokaista. Muistakaa, ainoastaan typerykset jatkavat vain asioidensa tekemistä ja teeskentelevät, ettei mitään ole tapahtumassa. Olkaa viisaita, olkaa älykkäitä, etsikää Isäänne Jehovaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä.

Voihuuto niille julistajille, jotka ovat etsimässä dollaria, te ajattelette olevanne fiksuja. Te ajattelette olevanne viisaita. Te ajattelette olevanne rikkaita. Minä tulen litistämään teidät niin kuin Minä litistän kärpäsen. Te ette voi sanoa Minulle, ettette tietäneet tai ettette ymmärtäneet, koska teidän epäjumalanne on pankki, teidän epäjumalanne on kymmenykset. Minä en välitä kuinka suuria te ajattelette olevanne tai kuinka nokkelia te olette. Minä tulen litistämään teidät kuin kärpäsen.

Olkoon niin! Olkoon niin! Täältä tulee sota joka pelästyttää maailman. Muistakaa Minun Sanani, sillä Jehova ei valehtele. Jehova on todellinen. Jeesus Kristus Nasaretilainen on todellinen. Pyhä Henki on todellinen. Muistakaa, paholainen on todellinen myös, ja hän haluaa teidät, ja hän on kutsumassa teitä. Muistakaa, seuratkaa Herraa, Jeesus Kristusta, Pyhää Henkeä ja teidän Isäänne Jehovaa, ja rukoilkaa ja rukoilkaa. Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

2072. Näky - Raymond Aguilera 15. Joulukuuta 2011.

Rukouksen aikana Herran Henki tuli ylleni kun rukoilin Israelin puolesta. Hengessä pystyin näkemään tämän Valkoiselta näyttävän Pilven tulevan alas Jerusalemin vanhaan kaupunkiin. Pilvi otti liikkuvan pyörremyrskyn muodon suppilon muotoisen alaosan menevän alas Jerusalemin portille, jonka Carl ja minä voitelimme viime vuonna. Katsellessani tämän Valkoisen pyörremyrskyn liikkuvan portilta portille, se kasvoi korkealle taivaaseen ja Hengellinen voima voimistui minun toimistossani. Tunsin kuin olisin kohta leijumassa ilmassa. Pystyin näkemään suppilopilven levittäytyvän ulkoavaruuteen asti.

Jonkin ajan kuluttua nähtyäni ja koettuani tämän, Herra lopetti näyn ja antoi minulle kuvan kolmesta miehestä.

 

Ensimmäinen oli Dr. Mike Murdock.

 

Toinen kuva oli Joel Osteen.

 

Kolmas kuva oli Benny Hinn.

Sitten Herra sanoi, "Nämä kolme miestä ovat suuri vitsi Minun Silmissäni ja he tulevat maksamaan tuomiolla.

 

 

2071. Tapahtuma - Raymond Aguilera 12. Joulukuuta 2011.

Viimeiset kolme päivää Herra on antanut minulle Sanan: "Oshima".

2070. Israelin Missiomatka 2011
27. Lokakuuta 2011 – 11. Marraskuuta 2011

(Huom! Katso videot ja kuvat englannikielisiltä kotivuilta)

2066. Profetiasta -

Lokakuun 7, 2011 klo 6:17.

Sana Herralta koskien tulevaa Israelin Missiomatkaa.

"Sinä tulet ajamaan seipäitä maahan ja lasket raja-aidat tuleville tapahtumille. Kaikki tulee menemään hyvin."

Israelin Missiomatkan Muistiinpanot 2011

 

 

2069. Profetia - Raymond Aguilera 13. Lokakuuta 2011.

Rukouksen aikana Herra ohjeisti minua lopettamaan rukoilun ja ottamaan ehtoollisen. Joten Minä lähdin toimistostani ja menin keittiöön ottamaan ehtoollisen. Kaataessani viiniä osa siitä vuosi lattialle. Olin todella pahoillani tämän takia ja rukoilin parannuksen rukouksen, pyytäen anteeksiantamusta Herralta.

Sitten Herra sanoi, "Niin myös Israelin veri tulee vuotamaan maahan."

 

 

2068. Näky - Raymond Aguilera 11. Lokakuuta 2011.

Herra antoi minulle näyn jossa joku pesi käsiään viinillä. Näin kuinka viinipullo vuodatettiin miehen käsille kun hän pesi käsiään.

Näky:

Näky ympyrästä jaettuna kolmeen yhtä suureen osaan.

Näky:

Näky lentävästä kyyhkysestä.

Näky:

Näky alligaattorista, jonka suu oli auki.

Sitten Herra sanoi, "Jumalan Verso, Jumalan Verso."

 

 

2067. Näky - Raymond Aguilera 9. Lokakuuta 2011.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle näyn miehestä istumassa polvillaan ja pää oli painettuna maahan asti. Pystyin näkemään hänen paljaan selkänsä ja se oli nyljetty lihaksiin asti.

Sitten Herra sanoi, ”Nämä ovat tulevaisuuden aikoja.”

 

 

2066. ProfetiatjaNäyt - Raymond Aguilera - Syyskuu & Lokakuu 2011

 

 

2065. Profetia - Raymond Aguilera 27. Syyskuuta 2011 klo 12:15.

Vanhin, Vanhin, Vanhin, muistatko ihmeen, jossa Minä laitoin sinun monitorisi toimimaan kun se ei ollut tietokoneesi pistokkeessa? Niin, tässä Me olemme taas. Minä haluan sinun menevän takaisin Israeliin. Israel tulee räjähtämään niin kuin, jos joku ravistaisi limsapulloa ja sitten ottaisi korkin pois.Limonadi menee kaikkialle. Tulen lähettämään sinulle varat, jotka tarvitset ja kerron sinulle enemmän kun valmistaudut ja kun pääset perille. Minä tiesin, että sinä tiesit tämän olevan tulossa, mutta älä huolehdi, kaikki tulee menemään hyvin. Voima ja Minun Enkelini tulevat olemaan sinun kanssasi. Pelaajilla on heidän roolinsa ja näyttämö on rakennettu. Useimmat ihmiset eivät tule ymmärtämään sinun missioitasi ja useimmat ihmiset eivät välitä. Jumalan tiet eivät ole ihmisen teitä. Muistakaa, Minä tulen olemaan siellä sinun kanssasi. Tottele niin kuin aiemmin ja ole kärsivällinen. Minulla on Minun Aikataulunija voin ainoastaan antaa sinun tietää tiettyjä asioita. Niin kuin aina, varat tulevat, joten pysy rukouksessa ja näe Jehovan, JeesuksenKristuksenja Pyhän Hengen Kirkkauden manifestoituvan maailmalle. Tiedän, mitä olet ajattelemassa, rentoudu ja älä huolehdi niin paljon. Muistakaa, Minä tulen olemaan aina teidän kanssanne.

 

 

2064. Näky - Raymond Aguilera 25. Syyskuuta 2011.

Rukoillessamme Carlin kanssa Israelin puolesta, Herra antoi minulle näyssä paalun kiinnitettynä maahan, pitkiä leveitä nauhoja oli kiinnitetty paalun huippuun. Nauhat tulivat alas ja levittäytyivät ulospäin. Nauhat levittäytyneenä se näytti kuin pieneltä teltalta.

Sitten Herra antoi näyssä; kolme miestä kaivoi jonkinlaista pimeää tunnelia. Tunsin hengessä, että tunneli oli salainen.

 

 

2063. Näyt - Raymond Aguilera 24. Syyskuuta 2011 klo17.

Viime viikon aikana joka kerta kun olen rukoillut, Israel on ollut mielessäni. Tänään rukouksen aikana minun Henkeni oli tulessa Israelin puolesta, ja Herra antoi minulle seuraavat Näyt ja Sanat:

Herra sanoi, "Ristin Naula."

Näyssä iso kirjain "Y".

Näky, jossa käsi oli vetämässä tai repimässä kitaran kieliä.

Herra sanoi, "Rukoile."

Näky kirveestä. Sitten Herra sanoi, "Kirves on Puun juurella."

Näyssä torpedo, jota oltiin laukaisemassa.

Näyssä vene, joka oli liikkumassa tulisella järvellä tai joella.

Näky Pyörremyrskystä.

Näin kaksi seppää litistämässä raudan palaa.

Herra sanoi, "Ishmael"

Herra sanoi, "Hassaten kiristys."

Näyssä joku yritti naulata naulaa kumivasaralla.

Näyssä talo talon sisällä.

Herra sanoi, "Täytyy rakentaa Kalliolle."

Herra sanoi, "Rotta on irti."

Näky harmaasta hevosesta.

Näyssä koiras riikinkukko höyhenet levitettyinä.

Herra sanoi, "Koska se on Minun."

Herra sanoi, "Minä olen Minun poikani. Minä olen Minun poikani. Minä olen Minun poikani."

 

 

2062. Profetia - Raymond Aguilera 16. Syyskuuta 2011.

Kaikki mikä luotiin alkoi Jehovasta, Jeesuksesta Kristuksesta, ja Pyhästä Hengestä.

Kaikki mikä loppuu, loppuu Jehovalla, Jeesuksella Kristuksella, ja Pyhällä Hengellä.

Kaikki se mitä Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki ohjeistettu sinua tekemään ja sinä et tehnyt, on kirjattu sinun nimelle.

Onko eroa harrastaa seksiä tai rakastella?

Näky:Herra antoi minulle näyn, jossa ruskealla hevosella oli aurinkolasit päällään.

Näky: Näky kahdesta hevosesta kilpailemassa vierekkäin ja aivan tasoissa.

 

 

2061. Näyt - Raymond Aguilera 13. Syyskuuta 2011 klo 6:30.

1. Näky: suuri, täydellisesti leikattu timantti.

Merkitys: Jeesus Kristus.

2. Näky: käärme toisen käärmeen sisällä. Voin nähdä sisäpuolella olevan käärmeen kiemurtelevan ja liikkuvan toisen käärmeen keskikohdasta kohti päätä.

Merkitys: Pahuus pahuuden sisäpuolella yrittää taistella kontrollista.

3. Näky: Sfinksin pää Egyptissä.

Merkitys: Egypti.

4. Näky: summan symboli ∑.

Merkitys: Jos lasket ne yhteen, niin ymmärrät.

5. Näky: sian pää.

Merkitys: Paha hallitsija on tulossa.

6. Näky: sukellusvene.

Merkitys: Varokaa.

7. Näky: yksi noista muistonauhoista joita ihmiset pitävät autoissaan kuolleiden kunniaksi tai muistoksi.

Merkitys: Monet ihmiset tulevat kuolemaan.

8. Näky: väärä ja aaltoilevan näköinen risti.

Merkitys: Teidän uskonne koetellaan.

9. Näky: valkoinen antautumislippu.

Merkitys: Tulee olemaan antautuminen.

10. Näky: kolme naista, joilla oli pitkät karvaiset parrat.

Merkitys: Naiset jotka haluavat olla miehiä, mutta aina tulevat olemaan naisia.

11. Näky: Kivi jonka ympärille on sidottu lanka. Lanka näytti sellaiselta jolla voisit nähdä lahjapaketissa, mutta ilman käärepaperia (oli vain Kivi ja lanka).

Merkitys: Jeesus Kristus on Lahja.

12. Näky: suuri torvi. Se näytti sellaiselta torvelta, joita käytettiin vanhoissa levysoittimissa 1920-luvulla.

Merkitys: Jeesus Kristus on varoittamassa maailmaa, joten kuunnelkaa Häntä.

 

 

2060. Näyt - Raymond Aguilera 11 Syyskuuta 2011 klo 8:05.

1. Näky: suuri, täydellisesti leikattu timantti.

2. Näky: käärme toisen käärmeen sisällä. Voin nähdä sisäpuolella olevan käärmeen kiemurtelevan ja liikkuvan toisen käärmeen keskikohdasta kohti päätä.

3. Näky: Sfinksin pää Egyptissä.

4. Näky: summan symboli ∑.

5. Näky: sian pää.

6. Näky: sukellusvene.

7. Näky: yksi noista muistonauhoista joita ihmiset pitävät autoissaan kuolleiden kunniaksi tai muistoksi.

8. Näky: väärä ja aaltoilevan näköinen risti.

9. Näky: valkoinen antautumislippu.

10. Näky: kolme naista, joilla oli pitkät karvaiset parrat.

11. Näky: Kivi jonka ympärille on sidottu lanka. Lanka näytti sellaiselta jolla voisit nähdä lahjapaketissa, mutta ilman käärepaperia (oli vain Kivi ja lanka).

12. Näky: suuri torvi. Se näytti sellaiselta torvelta, joita käytettiin vanhoissa levysoittimissa 1920-luvulla.

 

 

2059. Tapahtuma - Raymond Aguilera 4. Syyskuuta 2011.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle sormen, jossa oli viilto, maaplaneetan yllä. Katsellessani sormea se alkoi pudottamaan veripisaroita eri puolelle planeettaa.

Sitten Herra sanoi minulle, "Uskotko, että Minä voin heittää tämän suuren ongenkoukun järveen ja vetää järven maalle?”

Minä sanoin, "Kyllä, Minun Herrani."

Sitten Herra antoi minulle kuvan Israelin maasta, sitten Helsingin kaupungin, Suomessa ja sitten Euroopan.

Sitten Herra näytti minulle näyn kylkiluusta ja sanoi, ” Tiedätkö, että Minä tein naisen miehen kylkiluusta?”

Minä sanoin, "Kyllä, Minun Herrani."

 

 

2058. Profetia - Raymond Aguilera 25. Elokuuta 2011.

Herra antoi minulle näyn 2-pyöräisestä polkupyörästä, josta etupyörä puuttui. Sitten Herra sanoi, ”Tällä tavalla ihmisten seurakunta yrittää liikuttaa Minun Seurakuntaani. Olkaa Pyhät koska Minä olen Pyhä.”

 

 

2057. Näyt - Raymond Aguilera 21. Elokuuta 2011.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle näyssä mustan, leikatun, kiven, timantin muodon. En tiedä onko mustia timantteja olemassa, mutta tämä näytti sellaiselta. Tämä musta kivi oli pystysuorassa kärjellään. Sitten se leikattiin keskeltä kahdeksi osaksi.

Sitten Herra näytti pystyn, valkoisen, sytytetyn kynttilän. Sitten se leikattiin keskeltä alas. Molemmat puolet pysyivät pystyssä ja palamassa. (loppu)

 

 

2056. Tapahtuma - Raymond Aguilera 10. Elokuuta 2011 klo 12:15.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle hengessä näyn lapsen lelusta, hyrrästä, joka makasi kyljellään. Katsoessani tätä hyrrää, se nosti itsensä ylös kärjelleen ja alkoi pyöriä. Hämmästyin nähdessäni tämän.

Sitten Herra sanoi, "Miksi tämä hämmästyttää sinua? Etkö usko, että Minä voin saada lelun nousemaan pystyyn huipulleen ja pyörimään?"

"Sinä olet Jumala, sinä voit tehdä kaiken mitä haluat," Minä sanoin.

Herra sanoi sitten, "Uskotko, että voin laittaa yhden Golden Gate sillan torneista pyörimään kuin hyrrän?"

"Kuka minä olen kyseenalaistamaan sinua, Minun Herrani!"

"Ymmärrätkö, että oven saranat on tehty avautumaan ja sulkeutumaan," Herra kysyi.

Ne ovat kuvottavia asioita, joita näen kirkoissa tänä päivänä. Etsikää minua niin kuin lapsi ja pelastakaa itsenne. Maailman tuho on käsillä ja ihmisillä ei edes ole Raamattuja. Kuolema ei ole loppu uskoville Kristuksessa.

"Nuo odottamattomat valot Jerusalemin yllä eivät olleet mikään sattuma," sanoi Herra. Muistakaa, että Minun Reymundoni Voiteli vanhan Jerusalemin portit. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

- Katso videot englanninkielisiltä sivuilta.

 

 

2055. Näyt - Raymond Aguilera 9. Elokuuta 2011 klo17:19.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle joitakin näkyjä, vertauksia, ja Sanoja.

Näky: Näin miehen, jolla oli päällä puku ilman takkia, ja nuoren miehen päällään pikaruokaravintolan lakki, paistamassa hevosen satulaa (niin kuin joku paistaisi sikaa) tangolla avotulen yllä.

Näky: Näin matalan pöydän, jolla oli valkoinen pöytäliina. Tämän pöydän päälle oli aseteltu shakkipeli. Sitten joku veti pöytäliinan shakkipelin alta, ja shakkinappulat eivät kaatuneet, mutta pieni Eiffel-tornin hahmo ilmestyi shakkilaudan päälle.

Näky: Näin keittiön vesihanan, ja sen lankaverkon sisälle, joka filtteroi veden, oli jäänyt kala ansaan.

Näky: Näin hevosen vetämässä vaunuja ja Herra sanoi, "Sillä joka vetää vaunuja, on voima."

Sana: "Pedon merkki tullaan laittamaan tämän maailman viisaisiin ja oppineisiin."

Sana: "Muistakaa hullun lehmän tauti."

Näky: Näin pohjattoman kaivon.

Sana: "Voiko perhonen lentää ilman siipiään?"

Sana: "Tekeekö jonkun hiusten väri ihmisen?"

Sana: "Voiko ihminen todella tehdä Jumalan työn?"

Näky: Minä näin valkoiseksi maalatun ikkunalasin.

Näky: Minä näin Jeesuksen Kristuksen käden, jossa oli naula tai vaarna.

Näky: Näin oven, jota kukaan ei pystynyt avaamaan.

Sana: "Vanhin, Minä annan sinulle Minun Rauhani."

 

 

2054. Näyt - Raymond Aguilera 8. Elokuuta 2011 klo 10:05.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle seuraavat näyt:

1. Kello.

2. Tyhjä viinilasi.

3. Tyhjät viinilasit ryhmiteltynä hunajakennon muotoon.

4. Sitten näin noin 10-vuotiaan tytön. Mutta tällä tytöllä oli puu kasvamassa päänsä päältä; puu oli yhtä korkea kuin hän. Puussa oli myös hedelmiä kasvamassa sen oksissa.

5. Näyssä hiekkatiimalasi.

6. Näyssä miekka.

7. Näyssä naamio.

Lopetin tähän ja sanoin Herralle, "Kiitoksia näyistä."

Herra sanoi, "Ole hyvä."

8. Näyssä vasara ja sirppi.

Sitten Herra sanoi, "Se on helppoa kuin: 2, 4, 6, 8,10

 

 

2053. Näky - Raymond Aguilera 5. Elokuuta 2011.

Herra herätti minut varhain aamulla ja antoi minulle näyssä luuranko. Katsoessani sitä hengessä, se näytti miehen luurangolta. Sitten näin alaselän rikkoutuvan kahteen osaan.

Kysyin Herralta oliko se mitä minä näin, minun luurankoni.

Herra sanoi, "Ei".

Sitten minä kysyin, "onko se minun veljeni Tedin luuranko?"

Herra sanoi, "Ei".

Sitten Herra sanoi, "Se on Minun Poikani kirkon tai Ruumiin selkäranka. Kirkossa on monia osia, mutta sen selkä on rikki. Siellä ei ole mitään yhteyttä etsiessään vanhurskautta, rakkautta, ja tottelevaisuutta. Heistä on tullut kuin Fariseukset ja Saddukeukset.

 

 

2052. Näyt - Raymond Aguilera 3. Elokuuta 2011 klo 11:30.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle useita näkyjä:

1. Liikkuva kivi avaruudessa.

2. Kolme Kiveä toinen toisensa päällä.

3. Majava iskemässä maata hännällään.

4. Tyhjä viinilasi.

5. Äärettömyyden symboli.

6. Suurennuslasi.

7. Sytytetty kynttilä.

8. Lusikka kauhapuoli alaspäin ja takapuoli ylöspäin ja siinä oli materiaalia.

9. Miehen naama, jossa pitkä tumma parta ja punaraitainen päähuivi.

10. Mustepullo.

11. Puhuvat huulet.

12. Lintu kuonokoppa nokassaan.

13. Valkoisen kukan terälehden.

14. Suuren katon peittämässä maaplaneettaa.

15. Kädet pitämässä kiinni kannettavaa tietokonetta.

16. Suuri metalli raami pitämässä pystyssä sata jalkaa korkeaa Valkoista Palloa.

17. Kala.

18. Tulivuori.

19. Raamattu.

20. Hersheyn suukko karamellia.

21. Traktorit tekemässä suurta kuoppaa.

22. Ydinräjähdys.

 

 

2051. Raymond Aguilera – Profetia 29. Heinäkuuta 2011.

Rukouksessa Herra antoi minulle näyn maaplaneetasta ulkoavaruudesta katsottuna. Kun katsoin alas planeettaa, pystyin näkemään pienen pisteen. Kun kohdistin huomioni tähän pisteeseen tuli selväksi, että se oli Eiffel-torni Pariisissa. Sitten näin räjähdyksen laukeavan lähellä Eiffel-tornia.

Sitten Herra sanoi: ”Kirjoita kaikki ylös, sihteeri, juuri niin kuin minä sanon sinulle. Kuolema ja tuho tulee Ranskaan pommilla, joka tulee lähettämään shokkiaaltoja ympäri maailmaa. Minä käsken maailmaa tekemään parannuksen ja parannuksen, mutta kukaan ei kuuntele Minua. Se on eri asia jos ei-uskovat, mutta myös Jeesukseen Kristukseen uskovat ovat kuuroja ja sokeita. Ihmiset mieluummin miellyttävät ihmistä kuin Jumalaa. Joten Minun Kova Käteni tulee lyömään Ranskan maata heidän sokeutensa tähden ja koska eivät kuule Herraa. Minun Poikani Jeesus Kristus kuoli tämän maailman puolesta, ja jälleen ihmiset sulkevat silmänsä ja sulkevat korvansa. Olkoon niin. Olkoon niin. Olen puhunut. Älkää sanoko etten kertonut teille ennen kuin se tapahtuu. Herätkää ja keskittykää Jeesukseen Kristukseen, sillä loppu on edessänne. Muistakaa, teidän Jumalanne ei valehtele. Voimien Voima on antanut teille viestin Taivaasta.