Raymond Aguileran Profetiat - USA

Tämä sivu pdf-muodossa. (kuvat mukana)

Raymond Aguileran Profetiat – USA

Usa, Setä Samuli (=Uncle Sam)

Katso myös sivua koskien Babylonia.

186. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 13. Elokuuta 1992 klo 8:29 am ja 8:33 am.

Näky: klo 8:29 am.

Näin näyn miehestä joka oli lipputangon huipulla jonka kärjessä oli pieni punainen pallo. Hän roikkui siinä kiinni, kädet ja jalat sen ympärille kietoutuneina. Sitten hän alkoi valua alaspäin. Näen Yhdysvaltojen alkuperäisen lipun, jossa on kolmentoista tähden kehä. Miehen lipuessa alaspäin pitkin lipputankoa, näen lipun tangon huipulla, mutta aluksi mies oli huipulla, ilman lippua. Miehen lipuessa alaspäin lippu jotenkin ilmestyi huipulle. Nyt Hän seisoo tangon juuressa nyörejä sitomassa. (Kielet?)

Profetia: klo 8:33 am.

Hetki on täällä. Aika josta aikaisemmissa Profetioissa ilmoitettiin, on saapunut. Sillä te tulette näkemään ihmeellisiä merkkejä Jehovalta. Taivaan Luojalta; Tähtien Luojalta; Maailmankaikkeuden Luojalta yhdessä Poikani Jeesus Kristus Nasaretilaisen ja Pyhän Hengen kanssa. Sillä ihmeet, sillä merkit ja ihmeet ovat täällä. Teidän Taivaallinen Isänne tulee näyttämään Maailmalle Suuruutensa Voiman, Kunnian, ja Majesteettisuuden.

Sillä Jehova Jumala tulee tuomaan Lampaansa, Karitsansa, kotiin; Ne jotka ovat Puhtaita, Tahrattomia, ja Vanhurskaita, jotka Rakastavat Jehova Jumalaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä täysin ja kokonaan. Sillä Minä lupasin heille Elämän Puun Ensi Hedelmät. Sillä he kestivät. Sillä he ovat Puhtaita ja Tahrattomia, ja he rakastavat Jumalaansa koko Sydämellään, Sielullaan, ja Mielellään.

Sillä heidät nostetaan ja korotetaan Taivaaseen Poikani, Jeesus Kristus Nasaretilaisen kanssa määrättynä aikana, määrättynä hetkenä. Uskollisuutensa ja rakkautensa tähden Jumalaansa kohtaan. Heidän palkkionsa odottaa heitä, sillä Minä rakastan heitä niin, sillä hetki ja päivä jolloin tälle Maapallolle osoitetaan Jehovan Voima. Sillä Jehova Jumala tulee ravisuttamaan sitä, kääntämään sen ylösalaisin, sillä he pilkkaavat Jumalaansa, sillä heidän syntiset tapansa ovat inhottavuus Jehovalle, sillä tilinteon päivä on täällä.

Minä, Jehova Jumala, tulen lähettämään Tähden Taivaista, ja tämä Tähti tulee osumaan Maahan sellaisella Voimalla että Maapallo tulee tietämään kuka on Maan ja Taivaan, Maailmankaikkeuden, tosi Jumala, Sillä kaikki mikä on pahaa, kaikki mikä on ilkeää, tullaan viemään päätökseen.

Minun Poikani kuoli uhrauksena Puhtaiden, Tahrattomien, ja Vanhurskaiden puolesta; loput lähetetään helvetin kuiluun, missä on iankaikkinen itku ja hampaiden pureminen. Sillä he käänsivät selkänsä Jumalalleen, Jehova Jumalalle, Jeesus Kristus Nasaretilaiselle, Kuninkaiden Kuninkaalle, Herrojen Herralle, ja Pyhälle Hengelle. Se tulee olemaan heidän palkkansa ikuisesti. Sillä Jehova Jumalan tavat ovat Puhtaat; Tahrattomat; ja Vanhurskaat. Niin olkoon! Niin olkoon!

 

 

673. Raymond Aguilera - Profetia 7. Tammikuuta 1995, klo 13:57.

Herra sanoi, "Paholaisen vitsi kohdistuu Amerikan kansaan." (loppu)

 

 

812. Raymond Aguilera - Näky, Profetia ja Tapahtuma 6. Lokakuuta 1995, klo 20:30.

Näky:

Hartauden aikana Full Gospel Business Men's Fellowship Internationalissa, näin näyn yhdeksästä hahmosta, jotka ympäröivät Setä-Samulin (eli Uncle Sam, - Amerikan vertauskuva, Kääntäjän huom.), miehen, jolla on silinterihattu ja asu, jossa on Amerikan värit, ja nämä yhdeksän hahmoa iskivät Setä-Samulin maahan, ja sinne hän jäi.

 

 

868. Profetia - Raymond Aguilera 4. Joulukuuta 1990.

Huom: KeskusteluJeesuksen Kristuksen kanssa.

Ray: "Missä ne ovat? Missä ovat ne yhdeksän kohtaa, joista kerroit minulle?"

Jeesus: "Diablon vuori, Hong Kong, Samaria, Italia, Irak".

Ray: "Herra Jeesus Kristus nuo ovat ainoastaan viisi kohtaa. Sinä sanoit, että niitä on yhdeksän. Oletko sinä siellä?"

Jeesus Kristus: "Kyllä, Minä olen täällä."

Ray: "Missä ovat loput neljä? (pitkä tauko) Miksi Sinä et vastaa? Missä ovat muut neljä?"

Jeesus Kristus: "Washington D.C, Etelä-Afrikka, Brasilia, Amsterdam". (Uskon, että se on Amsterdam. Kasetti oli niin huono tässä kohdassa, että en voi ymmärtää sitä, mutta minulla on Amsterdam merkittynä kartalleni.)

Ray: "Miksi se kesti sinulta niin kauan antaa minulle neljä muuta nimeä?"

Jeesus: "En ollut varma pitäisikö Minun kertoa se sinulle."

Ray: "Miksi?"

Jeesus: "Koska sinun ei ole tarkoitus tietää kaikkea. Kaikki ei ole sinulle, Mutta Minä päätin kertoa sinulle koska ihmiset tulevat kysymään sinulta. Sillä maa kuuluu nyt Jumalalle, paitsi Irak. Se on ainoa paikka mikä on jäljellä."

Ray: "Mutta sinä sanoit minulle, että siellä oli kaksi paikkaa."

Jeesus: "Tiedän, että kerroin sinulle siellä olevan kaksi paikkaa, mutta toinen paikka on jo selvitetty."

Ray: "Missä olivat ne kolmekymmentä, kolmekymmentä ihmistä jotka halusit pelastaa? Missä paikassa?

Jeesus: "Kaksi olivat Brasiliassa ja kaksikymmentäkahdeksan ihmistä Irakissa. Ihmiset Brasiliassa ovat turvassa nyt. Mutta Tiistaina (tänään on 4. Joulukuuta) 7 päivän kuluessa Irakin kohtalo tulee ratkaistuksi. Minun ihmiseni tulevat olemaan vapaita, mutta Minun Isäni omaisuus vapautettiin aikataulussa sunnuntaina Joulukuun 2. Mutta sillä pahalla oli voima ja kontrolli yli hallitusten ja ympäröivät alueet eivät olleet turvallisia; samalla tavoin kuin muut paikat (7 paikkaa). Mutta Brasilia on turvassa nyt. Irak tulee olemaan turvassa Tiistain jälkeen."

Ray: "Mikä on sinun mielipiteesi Yhdysvalloista?"

Jeesus: "Amerikan Yhdysvallat on mahdollisuuksien maa, mutta myös synnin maa. Se on kauhistus MinunIsälleni niiden monien pahojen ja ilkeidenasioiden tähden, jotka tulevat tapahtumaan Diablo vuoren ja Washington DC:n välillä ennen vapautusta. Asiat tulevat muuttumaan. Se Paha on ilmassa. Sota on alkanut ja Minun Enkelini, Minun ArkkiEnkelini ovatlyömässä tervaa ulos Saatanan pahuudestakerta kaikkiaan. Se tulee olemaan vielä jonkin aikaa ennen kuin sota on ohi, joten sano ihmisille olemaan hyviä, rukoilemaan Isää, Suuri Minä olen, Poikaa, Minua, Hänen ainoasyntyistä Poikaa, JeesustaKristusta Nasaretilaista, ja Pyhä Henki tulee näyttämään teille kuinka. Sillä kaikki KOLME OVAT YHTÄ ja YKSI JUMALA, joka loi koko maailmankaikkeuden."

Ray: "Minä kysyin sinulta avaruusolennoista, jotka tulevat muista maailmoista. Onko siellä eläviä olentoja toisilla planeetoilla, toisissa maailmoissa, maan lisäksi?"

Jeesus: "Niin kuin kerroin sinulle aiemmin, pahuuden esineet, joita näette taivaalla liikkuen hyvin nopeasti, ovat Saatanasta. Saatanaja hänen pahuuden enkelinsä ovat avaruusolentojen luojia. Sillä Herra, Suuri Minä olen, loin ainoastaan ihmisen omaksi kuvakseni, mutta ihminen tuli Saatanan pilaamaksi. Saatanalla on valta maan ylitse, mutta sodan jälkeen hän tulee olemaan kahleissa, helvetissä, kunnes hänet vapautetaan viimeistä taistelua varten. Hän loi avaruusolennot, jotta ihmiset jahtaisivat heitä ja kohtelisivat heitä kuin jumalia. Hän haluaa ihmisten kohtelevan avaruusolentoja jumalina, koska ne ovat Saatanallisia olentoja. Se onyksi toinen hänen tempuistaan, joilla hän pettää tyhmiä ja sokeita. VOI!--ihmiselle, joka ei usko Herraan JeesukseenKristukseen, Suureen Minä Olen, ja Pyhään Henkeen."

Ray: "Oletko sinä yhä siellä Herra Jeesus Kristus?"

Jeesus: "Kyllä."

Ray: "Kävelikö Jeesus Kristus lihassa?"

Jeesus: "Kyllä."

Ray: "Kuoliko Hän meidän syntiemme puolesta ristillä.?"

Jeesus: "Kyllä."

Ray: "Nousiko Hän kolmannen päivän jälkeen taivaaseen."

Jeesus: "Kyllä."

Ray: "Onko Hän istumassa Isän oikealla puolella.?"

Jeesus: "Kyllä."

Ray: "Ansaitseeko Jeesus Kristus kaiken Kunnian, ja Voiman, ja Kirkkauden ja onko Hänellä kaikki Auktoriteetti ja Herraus nyt ja aina."

Jeesus: "Kyllä."

Ray: "Häiritseekö se sinua, kun minä testaan sinua?"

Jeesus: "Ei, haluan sinun testaavan Minua, uudestaan ja uudestaan. Koska paha tulee yrittämään sinun harhaan johtamista, Ray. Hän pelkää sinua... ...Hän on peloissaan, muta hän tulee lähettämään toisia johtamaan sinua harhaan, hyökkäämään sinua vastaan, mutta sinä olet Isän Käsissä ja Minun Käsissäni, ja mikään, mikään ei voi koskaan vetää sinua pois heistä. Ja Saatana tietää tämän. Sillä hän on tuomittu pahuuden henki."

Ray: "Kuinka paljon meillä on noin suurin piirtein aikaa, ennen kuin lopun taistelu tähdissä tulee.Tarkoitantaivaassa tai ilmassa tai mitä tahansa terminologiaa sinä käytät."

Jeesus: "Se on taistelu ilmassa. Taivas on siinä mukana. Maa on siinä mukana." (tämä on kaikki mitä minun on lupa kirjoittaa. loppu)

 

 

957. Näky - Raymond Aguilera 31. Elokuuta 1996.

Näin hengessä kuvan Yhdysvalloista, ja näin ja kuulin ilmahälytyksien soivan kaikkialla Yhdysvalloissa. (loppu)

 

 

1453. Näky - Raymond Aguilera 16. Helmikuuta 2000 klo19.

Herra näytti minulle näyssä vanhan miehen. Hänellä oli päässään hattu. Hatun päällä oli ylösalaisin oleva metallisanko. Sitten näin hatun yläpuolella kanan, ja kana muni munan. Aistin, että tämä mies oli Yhdysvaltojen Setä Samuli (=Uncle Sam)

 

 

1706. Näky - Raymond Aguilera 8. Lokakuuta 2002 klo 23:12.

Herra antoi minulle näyssä cowboyhatun. Näky alkoi sivunäkymällä tästä cowboyhatusta ja kun se kääntyi ja tuli kasvokkain minun kanssa, ampuva ase ilmestyi sen eteen. Ampui ilman taukoa, mutta kukaan ei pitänyt hattua päässään. Kaikki mitä näin oli cowboyhattu ja tulittava ase.

Sitten koko näkymä muuttui näyksi Setä Samulista, jolla oli hänen suuri Hattunsa ja osoittava sormi.

 

 

1818. Profetia - Raymond Aguilera 22. Huhtikuuta 2005 klo 5:50.

Näky klo 5:30 AM:

Olin syvässä unessa yläkerrassa vuoteessa, kun Herra herätti minut ja antoi minulle tämän näyn. Herra otti minut korkealle ulkoavaruuteen hengessä ja kun katsoin alas, näin Yhdysvallat. Näin kuinka Yhdysvaltoja venytettiin ulospäin itä- ja länsirannikoilta. Se näytti kuin kumikarttaa Yhdysvalloista oltiin venyttämässä ulospäin.

Tämän jälkeen, en pystynyt saamaan uudestaan unta. Joten päätin mennä alakertaan ja rukoilla, ja tämän rukouksen aikana Herra alkoi puhumaan minulle. Joten noudin nopeasti pienen kasettinauhoittimeni ja nauhoitin Herran Profetian, kun Hän puhui. Nauhoituksen alussa minä olin yrittämässä vasta herätä, joten sitä osaa voi olla vaikeaa kuulla.

http://www.prophecy.org/sound/1818pro.mp3

Profetia:

Niin kuin kynä tulee pisteeseen, niin myös tulee Yhdysvallat venytetyksi. Itärannikolta länsirannikolle, tämä maa tulee venytetyksi niin kuin kuminauha. Ihmiset tulevat valittamaan kaikesta, politiikasta uskontoon, siitä asti kun aurinko nousee ylös. Pahuuden voimat tulevat venyttämään tätä maata. Ainoa asia, joka tulee pitämään sitä kasassa, ovat Jeesus Kristus, Pyhä Henki ja Isä Jehova.

Joskus Jumalan Tiet ovat vaikeita. Joskus Jumalan tiet ovat helppoja, mutta se kaikki tulee loppuun. Joko te seuraatte Herraa, Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, - tai maailmaa. Monet ihmiset katsovat Jumalaan saadakseen vastauksia, mutta monet ihmiset eivät seuraa Jumalan Teitä. Ja silti he pyytävät Jumalaa tekemään tämän ja tekemään tuon, mutta kun tarve Jumalalle on lakannut – he menevät takaisin maailmallisiin teihin. Paholaisen asiat tulevat ovat silti yhä paholaisesta.

Monet ihmiset uskovat että uskonto, Herran Jeesuksen Nasaretilaisen etsiminen, menee liian pitkälle. Jotkut uskovat ettei se mene tarpeeksi pitkälle. Muistakaa Raamatun Sanat, teidän täytyy tulla alas tuolta aidalta. Joko te olette Minun puolellani tai Minua vastaan. Monet ihmiset vihaavat Jumalaa tässä maailmassa. Paholainen on tehnyt hyvää työtä menemällä sisälle ihmisten mieliin ja heidän sydämiinsä. Mutta ellette te mene tuolle kapealle polulle koko sydämellänne, mielellänne, ja sielullanne, te ette tule koskaan tietämään tätä.

Jumalasta puhuminen ei ole tarpeeksi. Minä näen kaikkien näiden ihmisten kirjoittavan näitä pieniä asioita näissä chattihuoneissa esittämässä omia mielipiteitään ja yrittävän selittää Raamattua, kirkon oppia, oikeaa ja väärää. Se on yksi asia kirjoittaa, yksi asia ilmaista omia näkökantojaan, se on kokonaan toinen asia seurata Herraa puhtaalla sydämellä, puhtaalla mielellä. Puhuminen on helppoa, puhuminen on halpaa! Jos te haluatte seurata Herraa, lukekaa Raamattua, alusta loppuun, rukoilkaa. Seisokaa, menkää polvillenne, menkää makaamaan, sen ei ole väliä, mutta rukoilkaa. Rukoilkaa sydämellänne. Rukoilkaa sielullanne. Ja älkääkä vain hokeko tyhjiä sanoja, koska Jumala voi lukea teidän sydämenne.

Te ajattelette, että se ei ole mahdollista, varsinkin kun teihin koskee niin paljon ja te olette itkemässä kivun kyyneliä. Te tunnette, että siellä ei ole Jumalaa. Siellä ei ole kukaan kuuntelemassa. Siellä ei ole ketään, jolla olisi myötätuntoa. Mutta siellä on Jumala. Hän kuuntelee teidän kyyneleenne. Hän pyyhkii teidän silmänne, jos te annatte Hänen tehdä sen. Hän tulee pitämään teistä kiinni ja halaamaan teitä ja suutelemaan teitä, jos te annatte Hänelle mahdollisuuden.

Hän tulee ratkaisemaan teidän ongelmanne, mutta teidän täytyy seurata Herran teitä. Teidän täytyy LUKEA RAAMATTUA! Teidän täytyy RUKOILLA! Teidän täytyy ottaa EHTOOLLISTA! Teidän täytyy AUTTAA veljiänne ja sisarianne kaduilla, naapuristossanne, ihmisiä perheissänne. Teidän täytyy tappaa tuo ylpeys. Teidän täytyy ottaa tuo seuraava askel. Sitten te tulette tuottamaan hedelmää, ja tämä hedelmä tuottaa enemmän hedelmää. Ja ennen kuin te tiedättekään, teillä tulee olemaan suuri Kristillinen perhe, mutta ainoa tapa millä tämä tulee toimimaan on – jos teillä on Jumalan Sydän, tämän Rakkauden vilpittömyys joka osoittaa Taivasta kohti. Mutta älkää tehkö sitä Taivaan tähden, älkää tehkö sitä minkään muun tähden kuin itsenne tähden.

Sillä täältä tulee tilinteon päivä koskien kaikkea sitä, mitä te olette tehneet, mitä te ette ole tehneet, mitä teidän olisi pitänyt tehdä. Älkää antako sen pysäyttää teitä, jos olette tehneet joitakin pahoja asioita. Tehkää parannus, pudotkaa polvillenne, rukoilkaa Herraa. Hän tulee antamaan teille anteeksi, mutta vain asioiden sanominen ei merkitse mitään. Teidän täytyy muuttaa sydämenne. Teidän täytyy muuttaa elämäntapanne. Pahuus synnyttää pahuutta. Jumalan Hedelmä tuottaa Jumalan Hedelmää.

Muistakaa Käskyt; Rakastakaa Jumalaa koko sydämellänne, mielellänne ja sielullanne ja Rakastakaa naapurianne niin kuin itseänne. Tehkää teidän työnne ja Jumala tulee tekemään Hänen työnsä. Mutta elämän tie on kuoppainen, siinä on sen kuopat, sen ylämäet ja alamäet ja sen käännökset oikealle ja vasemmalle. Mutta keskittykää Herraan Jeesukseen Kristukseen Nasaretilaiseen ja Pyhä Henki tulee opastamaan teitä ja tulee ohjaamaan teidät Isän Jehovan Käsivarsille. Rauha olkoon teidän kanssanne Minun Lapseni. Rauha olkoon teidän kanssanne. Herra Jumala näkee kaiken, kuulee kaiken. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1942. Profetia - Raymond Aguilera 12. Toukokuuta 2009 klo 7:28.

Obaman silmä tullaan lävistämään tarkasti. Hän uskoo olevansa haukka, mutta hän ei ole mitään. Hän on etana, jonka limainen polku ei johda mihinkään. Ylpeys ja ego eivät merkitse mitään. Jehovan Voima on kaikki. Muistakaa, Obaman silmän lävistäminen tulee olemaan suora, tulee olemaan tarkka. Hinta tulee olemaan suuri tälle maalle, tälle niin sanotulle Yhdysvalloille, koska sokeat johtavat sokeita, he kaikki putoavat kuoppaan. Pahuuden nälkä on valmis. Näin olen puhunut.

Joten mitä tullaan tekemään sovittuna aikana; pahuutta pahuuden päälle, kuolemaa kuoleman päälle. Hevonen on vetämässä härkää, härkä on vetämässä vaunuja. Avatkaa silmänne, avatkaa korvanne. Kaikki on edessänne. Sokeat, kuurot, paholaisella on lautanen valmiina, haarukan ja veitsen kanssa, valmiina syömään kaiken sen, mikä siellä kuuluu hänelle, paholaisen voimalla ja vallalla.

Muistakaa, Jehova on Puhunut. Jehova on Varoittanut. Jehova on Rakastanut. Jos etsitte Jumalaanne, Jehovaa, jos etsitte Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, jos etsitte Pyhää Henkeä, te löydätte pelastuksen. Lukekaa Raamattua. Auttakaa veljiänne ja sisarianne Herrassa. Joten – joten se tulee tapahtumaan tarkasti, kirjaimelleen, loppuun asti. (loppu)

 

 

2129. Profetia - Raymond Aguilera 8. Marraskuuta 2012.

Näky:
Herra antoi minulle näyn Suuresta Laivasta.

Sitten Herra sanoi, "Jos Minä leikkaan laivan pituussuunnassa kahteen osaa, pysyykö laiva pinnalla?"

Minä sanoin Herralle, "Se uppoaa."

Sitten Herra sanoi, "Pysyykö jaettu kuningaskunta pystyssä?"

Minä sanoin Herralle, "Raamattu sanoo, ettei itsensä kanssa riitautuva talo pysy pystyssä."

Sitten Herra sanoi, "Niin myös Yhdysvallat tulee kaatumaan, sillä se on jakaantunut. Ihmisten pitää lukea koko Raamattu alusta loppuun. Loppu on maailman edessä, ja vain muutamat kuuntelevat Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen Sanoja. Muistakaa, maailmaa oli varoitettu useaan kertaan Minun Profeettani, Reymundon kautta. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!"

 

 

2131. Profetia - Raymond Aguilera 9. Marraskuuta 2012.

Herra sanoi, "Beershebaan, Israeliin, hyökätään ensimmäisenä."

Näky:
Sitten Herra näytti minulle Egyptiläisen pyramidin ja suuren tumman varjon peittämässä suurinta osaa sitä.

Sitten Herra sanoi, "Egypti tulee peittymään pimeyteen."

Näky:
Sitten Minulle näytettiin korkealla oleva ponnahduslauta kiinnitettynä vedettömän uima-altaan viereen.

Sitten Herra sanoi, "Yhdysvaltojen hallitus tulee hyppäämään ponnahduslaudalta tyhjään altaaseen. Sitten Yhdysvaltojen hallitus tulee näyttämään Israelille keskisormea.

Sitten Herra sanoi, "Portto tulee esille.”

Näky:

Sitten Minä näin Valkoisen Hevosen, jolla oli jonkinlainen metallinen sarvi(=horn) kiinnitettynä päänsä eteen.

 

 

2135. Profetia - Raymond Aguilera 11. Marraskuuta 2012 klo19:03.

Abortti, Abortti, Abortti. Yhdysvallat on paikka, missä on laillista murhata. Tapaa, tappaa, tappaa mikä on viatonta. Yhdysvallat on kuin puoliksi paistettu hampurilaispihvi. Toinen puoli on poltettu karrelle, toinen puoli on raaka. Raaka ja poltettu.

Toinen puoli nauttii murhasta ja käyttää sitä tullakseen valituksi, ja he hymyilevät kun he saavat kaikki nuo äänet tuhoon meneviltä ihmisiltä. Minä tulen näkemään nuo iloiset ja ylpeät ihmiset Tuomiopäivänä, ja meillä tulee olemaan Silmästä silmään tuomio. Minä lupaan, se tulee olemaan lyhyt ja lopullinen tuomio. Se ei tule kestämään kauan päätöksen saamiseen. Kaikki poliittiset johtajat tulevat ensimmäisinä tuomiolle. Ei ole mitään eroa kun Natsit tappoivat Juutalaisia ja Yhdysvallat tappaa syntymättömiä. Mutta Minun Oikeuttani kukaan ei pysty pakenemaan. Mitä he eivät ymmärrä on se, että tämä antaa Minulle oikeuden päättää. Eikö olevin hassua? Ihmisen eteen kiertyvät hänen tekonsa.

Teidän Jumalanne, Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki, teidän rakastava Jumalanne tulee hoitamaan kaiken pahan.Muistakaa Yhdysvaltojen johtajat, Minä en pelaa pelejä elämällä. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2138. Profetia - Raymond Aguilera 14. Marraskuuta 2012 klo 7:35.

Ei ollut mikään sattuma, että Barack Obama valittiin Yhdysvaltojen Presidentiksi. Minä, Jehova asetin hänet sinne rangaistakseni häntä ja tätä maata heidän syntiensä tähden. Presidentti Barack Obama ei ole tyhmä sattumalta. Hänen tyhmyytensä on suunnitelman tulos. Ei ole mitään satumaa, että ihmiset vaeltavat ympäriinsä suomut silmillään. Hurrikaani Sandy ei ollut mikään sattuma. Kaikki on paikallaan syntistä ja katumatonta maata varten.

Synti, joka on tullut Yhdysvalloista polttaa Minun Silmiäni, viattomien tappaminen. Se suoranainen pahuus, joka on tullut tästä maasta, on saavuttanut pisteen, jossa sitä täytyy nuhdella. Laillistettu abortti, homoseksualismin hyväksyntä, murhat, aviorikokset ja lista vaan jatkuu ja jatkuu. Paha synnyttää pahaa. Yhdysvallat muuttunut täysin pahempaan suuntaan. Pastorit ovat dollarin perässä ja eivätkä todella etsi Jumalaa, joka teki kaiken, mitä näette, mitä ette näe, kaiken mitä kosketatte, kaiken mitä oli, on, ja tulee olemaan.

Olen lähettänyt Profeettani Reymundon useisiin maihin ympäri maailman valmistaakseni sen loppua varten. Hänelle on annettu yli 2000 profetiaa, näkyä ja tapahtumaa ja lisää on tulossa, varoituksena tälle maailmalle muutoksesta, joka on tulossa. Mikään eikä kukaan pysty pysäyttämään Minun Sanaani. Kirjoitus on seinällä. Avatkaa silmänne ja pelastukaa, sillä sukaan ei pysty pysäyttämään Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2151. Profetia - Raymond Aguilera 28. Marraskuuta 2012 klo17:11.

Minä olen mitä Oli, On, ja Tulee Olemaan, alusta loppuun. Kun hevonen kaatuu, niin tulee Yhdysvallat kaatumaan. Yhdysvallat on ollut suojeltuna useita vuosia. Nyt kun he päättivät seurata Saatana, heidän sortumisensa tulee. Onnettomuuksia, myrskyjä, maanjäristyksiä, hyökkäyksiä tullaan lähettämään teidän Jumalaltanne, Jehovalta, Jeesukselta Kristukselta, ja Pyhältä Hengeltä.

Muistakaa ne kaikki kerrat, jolloin Israel ja Juuda lankesivat uskottomuuden takia, jota he tekivät vieraiden jumalien kanssa. Uhraten lapsiaan vieraille jumalille ja kaikkiin näiden ihmisten synteihin. Niin myös Yhdysvallat tulee siirtymään kurituksen ja puhdistuksen aikaan. Monet tulevat kuolemaan, ja silti he eivät näe syntejään. Syntiset ihmiset eivät koskaan katso itseensä. Se on aina jonkun toisen syytä. Minä puhuin Israelin maalle uudestaan ja uudestaan, mutta he sulkivat silmänsä ja korvansa. Tämä sama koskee Yhdysvaltoja.

Minä (Itse) voisin kävellä sisään johonkin kirkoista Yhdysvalloissa ja antaa heille Sanan, ja he yrittäisivät potkaista Minut ulos ja sanoisivat Minulle olla tulematta koskaan takaisin. Monta, monta kertaa Minun Sanani on yrittänyt päästä sisään Yhdysvaltoihin, mutta vain ihmisten kautta, rahalla jota he rakastavat niin paljon, on tämä voinut tapahtua. He tulevat itkemään ja itkemään, mutta Minä en kuuntele ilman Henkeäni olevia valehtelevia kirkkoja. Minä suojelen sen mikä on Minun, Henkeni Voimalla. Kirkon johtajat tuntuvat unohtavan, että Minä olen kaikkien asioiden Pomo. Minun Valtaistuimella on tarpeeksi tilaa vain Minulle, mutta he eivät tule koskaan ymmärtämään tätä. Kaikki kuuluu Minulle, ja Minä voin tehdä Omallani mitä haluan. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2334. ProfetiaKosto iskee Yhdysvaltoihin.

2334. Profetia - Raymond Aguilera 23. Maaliskuuta 2016 klo 9:30. 

Näky:

Herra näytti minulle Puukon leikkaamassa Yhdysvaltoja Pohjoisesta Etelään.

Profetia:

Minun kostoni tulee iskemään Yhdysvaltoja heidän pahuutensa tähden. He ovat tappaneet syntymättömiä, he ovat hyökänneet Kristuksen Ruumista vastaan, ja varastavat kaiken minkä pystyvät. He rikkovat hymy kasvoillaan kaikkea sitä vastaan mikä on Jumalasta.

Katsokaa syvällisesti menneitä johtajianne, ja nyt katsokaa minkälaisten johtajien te haluatte hallitsevan Yhdysvaltoja. Tämän maan ihmiset eivät tule välittämään siitä mitä tässä Profetiassa sanotaan, Reymundo, koska he eivät usko Jumalaan - Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen, ja Pyhään Henkeen. Jopa monet kirkkojen johtajista eivät usko profetiaan, sillä heidän toinen jalkansa on maailmassa ja toinen jalka fantasiakristillisyydessä. Mutta kun Minun Käteni iskee Yhdysvaltoja, te tulette tietämään ja ymmärtämään, että Koston Jumala on olemassa.

Lukekaa Raamatusta Vanhasta Testamentista mitä tapahtui Israelin pahoille johtajille, ja te tulette näkemään mitä voi tapahtua Yhdysvalloille, jos ette tee parannusta teistänne. Tämä ei ole Vitsi – tämä on realiteettia! Teidän elämänne tulee riippumaan siitä, mitä te teette, ja kuinka te kasvatatte lapsenne. Kadotuksen jyrkänteen reuna on edessänne jos ette käytä jarruja pahuuteenne. Reymundo kirjoita tämä ylös ja lähetä se ulos, sillä Minun Puukkoni on valmiina veistämään Yhdysvaltoja. Olkoon niin!Olkoon niin! Olkoon niin!