900. Profetia - Raymond Aguilera 25. Huhtikuuta 1996 15:55 Espanjaksi.

Se on saapunut. Kyllä, Reymundo, se on saapunut. Valkoinen Talo tulee kaatumaan, paholaisen voimalla ja asian ytimeen. Se voima, joka on iskemässä sinua päähän juuri nyt, on paholaiselta. Se on siksi, koska hän ei halua sinun kirjoittavan sitä, mitä Minä olen kertomassa sinulle; mutta se on Totuus. Valkoinen Talo tulee kaatumaan. Sinä tiedät, että tämä on sinun Isäsi, Hän joka teki maailman, tähdet, kaiken mitä te näette, kaiken mitä te kosketatte. Se on saapunut, Valkoisen Talon lopun päivä. Yhdysvaltojen Presidentti ajattelee itsestään paljon. Hän uskoo, että hän tietää kuinka korjata Jumalan asiat. Mutta Minä kerron teille tarkasti, Hän ei tiedä mitään. Kaikki paholaisen voima, tullaan asettamaan Yhdysvaltojen Presidentin pään päälle, sillä paholainen tulee työntämään Valkoisen Talon nurin, kaikkien paholaisten voimalla. Valkoinen Talo uskoo, että he voivat korjata paholaisen asioita; mutta kun te olette kulkemassa paholaisen kanssa, te ette voi sanoa hänelle mitä tehdä, sillä hän tulee työntämään teidät nurin. Minä tiedän, että Sana, jota olen kertomassa teille, on kova; mutta tämä on Totuus.

Täältä tulee sota, josta kerroin sinulle aiemmin. Kaikki ihmiset tulevat tietämään, että ne asiat, joista Minä ole kertonut sinulle, tulevat tapahtumaan, niin kuin Minä sanoin. Siellä on mies, jolla on maljakko; ja tämän maljakon sisällä, ovat paholaisen suunnitelmat; ja tällä miehellä on maljakko piilotettuna, kyllä – sisällä hyvin vanhassa talossa. Mutta luoti on tulossa; ja se tulee iskemään tätä miestä päähän. Ja, siellä tulee olemaan muita, jotka ovat tulossa; ja he tulevat ottamaan tämän maljakon; ja ne ihmiset, jotka varastavat maljakon, tulevat tuntemaan Yhdysvaltojen Presidentin. Kyllä! He tulevat uskomaan – että tämä maljakko tulee auttamaan heitä; mutta tämä maljakko tulee työntämään heidät alas, heidät kaikki, presidentin, ja hallituksen, sillä tämä voima on paholaisen käsissä. Ja Yhdysvaltojen hallitus ei pysty tekemään mitään, sillä he ovat pelanneet paholaisen kanssa, useiden vuosien ajan; ja paholainen on päällikkö. Kyllä! Se on saapunut; päivä, jolloin Valkoinen Talo kukistuu. Ne asiat, mitkä Minä olen sanonut, ovat Isältä, Pojan kanssa, Pyhän Hengen kanssa.

Minä tiedän, missä tämä maljakko on – sillä Minä kerroin paholaiselle, mihinkä hän voisi piilottaa sen – sillä Minä väsyin kaikkeen siihen pahuuteen, joka tulee ulos Yhdysvalloista. Minun Silmäni näkevät kaiken; ja se kaikki mitä ne näkevät Yhdysvalloista, on pahuus, sillä käsi kädessä he työskentelevät paholaisen kanssa. He eivät usko, että Minä näen, koska he eivät usko jumalaan. He sanovat aikovansa rukoilla; mutta he eivät rukoile – ne ovat vain sanoja. Te voitte kuulla heitä silloin kun joku kuolee, tai kun jotakin pahaa tapahtuu; siellä – he sanovat Jumalan Sanan, ja he kehottavat ihmisiä rukoilemaan; mutta he eivät rukoile, sillä he työskentelevät paholaisen hyväksi. He uskovat olevansa vahvoja. Mutta, muistatteko mitä Minä sanoin teille kärpäsestä? Ja kuinka Minun Käteni tulee tappamaan kärpäsen? Tämä on se, mitä tulee tapahtumaan, sillä he eivät voi pettää Minua.

Yhdysvaltojen ilmasto, tulee muuttumaan, asian ytimeen, veden kanssa, myrskyn kanssa, maanjäristyksen kanssa, sillä Me olemme saapuneet loppuun; ja paholaisen mies, on saapunut. Muistakaa kun Minä kerroin teille katsomaan taivaalle, sillä siellä on tulossa – taivaan asiat? Pommi tulee saapumaan; raihnaisuuden tulevat saapumaan; ja loppu on saapunut, kaiken loppu mikä on hyvää Yhdysvalloissa. He ajattelevat itsestään paljon, jopa ne jotka johtavat kirkkoja; mutta he eivät etsi Minua Jumalan Sydämellä; he etsivät Minua rahan sydämellä. He pitävät voimasta. He haluavat kertoa ihmisille mitä tehdä, mutta he eivät kysy Minulta, mitä Minä ajattelen. Mikä häpeä, sillä koko maailma tulee olemaan peloissaan!

Ne ihmiset, joiden te uskotte olevan niin suuria, tulevat kaatumaan, nopeasti ja asian ytimeen. Mitä suurempia he ajattelevat olevansa – sitä nopeammin he tulevat kaatumaan. Niin kuin Minä kerroin teille aiemmin, teidän Isänne ei valehtele. Kaikki mitä Minä olen sanonut, on suoraa ja asian ytimeen. Täältä tulee mies, joka tulee johtamaan maailmaa, paholaisen voimalla. Muistakaa mitä Minä olen sanonut tuosta sanasta, "SOTA." On hyvin tärkeää, että te tutkitte tuota sanaa, sillä se tulee olemaan se elämä, joka on tulossa – sota ja sota ja sota; sitten, loppu tulee, suoraan ja asian ytimeen. Kaikki sota, Taivaissa, on tulossa Suuremmaksi, Enkelten kanssa ja paholaisten kanssa, ja päivä päivältä, te olette tulossa lähemmäksi loppua.

Ne, jotka haluavat kuulla; tulevat kuulemaan ja ne jotka, haluavat haudata päänsä maahan – jotta he eivät kuulisi, Minä aion auttaa heitä, luodin kanssa. Kyllä! Päivä on tulossa, jolloin te ette halua elää. Ihmiset haluavat kuolla, sillä kaikki tulee menemään todella pahaksi. Ja he tulevat olemaan surullisia koska he ovat syntyneet; ja he tulevat itkemään, "miksi minä olen syntynyt?" "Miksi minä olen syntynyt, sillä minun täytyy syödä minun poikani ja tyttäreni, niin kuin minä syön lehmän lihaa!" Kuulitteko mitä Minä olen sanonut? Se on saapunut, päivä jolloin te tulette syömään poikanne ja tyttärenne paholaisen huulilla, koska te olette nälkäinen. Mikä häpeä! Mikä häpeä, että te ette etsineet teidän Isäänne, Poikaa - Jeesusta, ja Pyhää Henkeä.

Te uskoitte tietävänne sen kaiken; ja nyt te ette voi edes kuolla. Minä olen kertonut teille Totuuden – te ette pysty piilottamaan itseänne; sitten päivä tulee, jolloin te tulette näkemään Minut, Silmästä silmään, Naamasta naamaan; silloin, Minä tulen kysymään teiltä, "Miksi ette etsineet Minua?" Te uskoitte olevanne niin suuria; nyt te voitte näyttää Minulle kuinka suuria te olette, kun te olette pureskelemassa poikanne jalkaa, koska te olette nälkäinen. Mikä häpeä, ihmisen asiat, sillä hän haluaa olla kuin Jumala! Se on saapunut, maailman kärsimykset, paholaisen voimalla. Se on saapunut.

Jos te haluatte pelastaa itsenne, syökää Ehtoollista. Etsikää Minun Poikaani ja tehkää parannusta kaikista synneistä, mitä te olette tehneet, ja Minä tulen pelastamaan teidät. Mutta, jos te käännytte takaisin ja kävelette pois, Minä annan teidän kävellä pois, sillä Minä olen kertonut teille – ja Minä olen kertonut teille; ja te ette tahtoneet kuunnella, koska teillä on kivisydän ja kivipää. Tässä on kaikki, mitä Minä tulen kertomaan teille tänä päivänä, tänä aikana, Minun profeettani, Reymundon kautta. Tarkasti – kaikki tulee tapahtumaan, niin kuin Minä olen sanonut. Tämä on teidän Isänne, Pojan, Pyhän Hengen kanssa, kertomassa teille viisautta Taivaasta. Kyllä! Se on saapunut. (loppu)

 

 

899. Profetia - Raymond Aguilera 24. Huhtikuuta 1996 klo 8:15.

Minun Lapseni, Minun Lapseni, varokaa – sillä siellä on sota teidän edessänne, sota jota te ette pysty tajuamaan. Sota, joka tulee tappamaan monet; joka tulee tappamaan teidän miehenne, teidän vaimonne, teidän poikanne tai teidän tyttärenne. Maailman kyyneleet tulevat virtaamaan niin kuin suuri joki maan lävitse; vuorien lävitse; ilman lävitse. Nämä kyynelten sateen pisarat tulevat putoamaan Minun Rakkaani päälle. Varokaa Minun Lapseni. Varokaa! Sillä se saapuu hyvin pian, jolloin nämä kyynelten pisarat tulevat virtaamaan niin kuin mahtava virta, mutta muistakaa mitä tahansa tapahtuisi, teidän Isänne Jehova, teidän Kuninkaitten Kuninkaanne, Jeesus Kristus Nasaretilainen, ja Pyhä Henki ovat siellä.

Profetiat, jotka annettiin useita, useita, useita vuosia sitten tulevat toteutumaan tulevina vuosina. Monet tulevat näkemään kyynelten virran, veren tulvan täyttymyksen. Sillä maailman pahuus ja Jumalan kosto ovat saavuttaneet sen ajan kohdan, jolloin Jumala tulee toteuttamaan Hänen vihansa sodan kautta; ruton kautta. Kaikki tullaan puhdistamaan, mikä puhdistamista tarvitsee.

Mutta Minun Lapseni, Minä rakastan teitä, ja Minä haluan teidän olevan polvillanne rukoilemassa. Muistatteko ne sananpaikat Matteuksen Evankeliumista, missä sanotaan, että maailma tulisi tuhoutumaan täysin ellei valittuja olisi, mutta teidän Jumalanne Jehova muistaa valitut, pyhät, ja Hänen valtavalla Kädellään pysäyttää maailman tuhoutumisen.

Minä haluan teidän ottavan minuutin ja haluan teidän rukoilevan. Haluan teidän ottavan vähän aikaa, jotta te voisitte katsoa Raamattuun ja opiskella sodista, jotka ovat tapahtuneet ennen. Minä haluan teidän tutkivan SANAA, "SOTA". Minä haluan sen tulevan todelliseksi hengessänne, mielessänne; sillä sitä kohti te olette menossa.

Vaikka paholainen on laittanut tämän siunaa minua, siunaa minua, siunaa minua opin kirkkoon siihen pisteeseen asti, että se on sokaissut heidät Jumalan vihan todellisuudelta, Jumalan kostolta pahoja kohtaan. Katsokaa Vanhasta Testamentista kuinka Herra korjasi asiat sodan kautta; ruttotaudin kautta; tottelemattomuuden kautta.

SANAT, mitkä Minä sanon teille, ovat kovia Jotkut teistä ihmisistä ette halua kuulla sitä, mutta teidän Isänne Taivaasta ei valehtele. Hän kertoo teille totuuden, kaiken aikaa; suoraan, välittömästi ja asian ytimeen. Jos Minä sanon teille, että MINÄ RAKASTAN TEITÄ, Minä tarkoitan että MINÄ RAKASTAN TEITÄ! Jos Minä sanon teille, että Minä tulen korjaamaan teidät, MINÄ TULEN KORJAAMAN TEIDÄT! Jos Minä kerron teille Jumalan vihasta; JUMALAN VIHA TULEE TAPAHTUMAAN! Nämä Sanat ovat RAKKAUDEN Sanoja. Nämä ovat Minun Sanojani suojelemaan teitä tuon saman Sanan kautta. Vaikka Sanat ovat kovia ja suoria ja asian ytimeen. Olin Minä sitten puhumassa johtajistolle, joka on harhaan tai oli se sitten Minä kertomassa teille suoraan tai henkilökohtaisesti, Silmästä silmään, Naamasta naamaan. Edessä olevat asiat ovat KOVIA. Te tulette näkemään kuolemaa. Te tulette näkemään nälänhätää. Te tulette näkemään asioita, joita ette ole koskaan nähneet aiemmin ja ette tule koskaan haluamaan nähdä uudestaan. Niin kuin Minä mainitsin toisessa profetiassa; tämän maailman pahuus on pahempi kuin se on koskaan ollut alun ajasta lähtien, ja se on vakaasti päivä päivältä tulossa pahemmaksi ja pahemmaksi.

Siellä on joitakin jotka eivät ole vielä edes syntyneet, jotka Minä aion pelastaa. Siellä on joitakin jotka väittävät olevansa uudestisyntyneitä mutta eivät ole; jotka puhuvat ylpeydellä; jotka puhuvat petosta, ja siellä on niitä, hiljainen enemmistö; jotka istuvat ja kuuntelevat ja katsovat, ja ovat valmistautumassa. Jotka rukoilevat; jotka tekevät parannuksen; jotka tekevät Jumalan yksinkertaisia asioita Jumalan rakkaudella; joiden huulet eivät edes sano, "Minä olen pelastunut", koska he pelkäävät, että tulisivat tekemään päätöksen jumalan puolesta; joka on AINOASTAAN Jumalan PÄÄTÖS. Muistatteko te ne sananpaikat raamatussa, joissa yksi mies sanoi, "Minä paastoan ja minä paastoan – katso tuota miestä tuolla, hän on syntinen, mutta minä olen Herran seuraaja. Sitten mies, jota hän oli osoittamassa iski rintaansa ja rukoili ja rukoili, ja sanoi minä en ole arvollinen, minä olen syntinen, minussa ei ole mitään hyvää. Mutta hään oli keskittynyt koska hän tiesi Taivaan päätösten kuuluvan Taivaalle. Minä pyydän ainoastaan kuuliaisuutta. Rakastakaa teidän Isäänne- ensiksi. Rakastakaa lähimmäistänne niin kuin itseänne - toiseksi. Tehkää parhaanne mitä teillä on, minä tulen huolehtimaan lopuista. Mutta teidän täytyy tehdä parannus synneistänne, teidän täytyy tehdä parannus.

Tämä sota, tämä katastrofi, mikä on edessänne, on hyvin todellinen. Katsokaa sanakirjasta sana, "SOTA". Katsokaa teidän tietosanakirjoistanne mitä asioita tapahtuu sodan aikana. Se syy, miksi Minä pyydän teitä katsomaan sanakirjasta ja tietosanakirjasta, on koska useimmat teistä ihmisistä uskovat enemmän sekulaareja kirjoja ja kirjoituksia kuin sitä mitä on raamatussa. Joten Minä olen lähettämässä teitä tutkimaan tuota sanaa, "SOTA", koska jotkut teistä eivät usko raamattua. Mutta se mikä on raamatussa, on enemmän totta kuin se mitä te luette sanomalehdistä; mitä te näette televisiossa.

Sillä Jumalan Sana on suoraa ja asian ytimeen, vaikka joskus se on vaikeaa ymmärtää, ja te haluatte soveltaa teidän maailmallisia periaatteitanne Jumalan Sanaan. Mutta Jumala ei ole demokraattinen. Jumala on Kuningas, Kuningasten Kuningas, Isän kanssa, Pyhän Hengen Voiman kanssa. Te ette voi arvostella sitä, mitä te näette raamatussa demokraattisin periaattein. Sillä Minä olen Päällikkö ja mitä Minä sanon, se toimii, piditte te siitä tai ette. Kuulostaa kovalta; kuulostaa ankaralta, mutta teidän täytyy muistaa, Jehova Jumala joka teki tämän lausunnon, rakastaa teitä yli kaiken teidän ymmärryksenne menevällä rakkaudella, rajattomalla rakkaudella.

Että joskus te ette ymmärrä, miksi tietyt pahat asiat tapahtuvat. Te sanotte, "Jumala rakastaa minua, miksi tämän täytyy tapahtua". Jotkut asiat tapahtuvat koska se oli profetoitu, maailman pahuuden tähden. Minä tiesin monia, monia, monia tuhansia vuosia sitten, mitä oli edessä. Minä olen aina varoittanut Ruumista; Ruumis on aina kääntynyt pois ja on kuunnellut maailman asioita, ja monta kertaa he ovat maksaneet seuraamuksilla, koska eivät ole totelleet Herraa.

Joten kuunnelkaa näitä Sanoja rakkaudella sydämessänne, rakkaudella hengessänne, teidän Isällenne Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle Nasaretilaiselle, teidän Kuninkaitten Kuninkaalle, ja Pyhälle Hengelle; sillä Me emme ole teidän vihollisenne. Me olemme Luoja; Me olemme maailmankaikkeuden Tekijä Rikkoja tänään, eilen, huomenna iankaikkisesti. Muistakaa tämä! Me sanomme nämä Sanat rakkauden rakkaudella.

Muistakaa kyynelten joki, joka tulee virtaamaan planeetan läpi korkeimmista vuorista matalimpiin laaksoihin. Ottakaa vaarin Minun varoituksestani; tutkikaa Sanaa, "SOTA". Sillä se on tuijottamassa teitä kasvoihin, vaikka teidän veljenne ja sisarenne eivät tahdo kuulla sitä – KERTOKAA HEILLE! Että Jumala Jehova, Jeesus Kristus Nasaretilainen, ja Pyhä Henki VAROITTAVAT TEITÄ TÄLLÄ MINUUTILLA, tänä päivänä, tuosta Sanasta, "SOTA". Kunnes Me puhumme uudestaan Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen RAKKAUDELLA ja VOIMALLA kertomassa teille, ME RAKASTAMME TEITÄ ilman rajaa. Olkaa hyviä toinen toisellenne; sillä te tarvitsette toisianne KAIKISSA ASIOISSA, ja rukoilkaa ja rukoilkaa ja rukoilkaa, ja ottakaa teidän päivittäin Ehtoollisenne. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

Kommentit:

Mikä voimakas profetia, sillä se jätti minut juopuneena vuoteeseen ja huone oli pyörimässä. Minä en voinut liikkua tai minä pelkäsin nousta sängystäni, sillä minä tunsin että minä tulisin kaatumaan ja satuttaisin itseni. Pyhän Hengen voima oli jättänyt minut huumaantuneeksi niin kuin olisin pyörremyrskyn keskellä.

Jotakin outoa tapahtui tänä aamuna tämän huimauksen ja pelon tunnin aikana. Puhelin soi tämän hetken keskellä. Minä ojentauduin niin hyvin kuin pystyin vastaamaan puhelimeen. Se oli minun veljeni Ted. Hän oli soittamassa vanhempieni talosta, minun vanhempani elävät Vacaville, Kaliforniassa mikä on noin 50 mailia minun talolta. Mikä oli niin outoa tässä puhelussa, oli se tarina minkä oli kertomassa minulle. Se tapahtui suurin piirtein samaan aikaan, kun minä sain viimeisimmän profetian.

Tarina menee näin: Minun äitini puhui puhelimessa sisareni Christinan kanssa, joka asuu noin 50 mailin päässä toisessa kaupungissa. Sen jälkeen kun oli puhunut Christinan kanssa, minun veljeni Gilbert soitti hänelle, joka elää OaklandissaKaliforniassa,mikä on noin 70 mailin päässä. No, äitini ja Gilbertin keskustelun aikana, äitini kuuli sisareni kutsuvan häntä talonsa ulkopuolelta, ja veljeni Gilbert kuuli Christina myös, mutta puhelimen kautta ja sanoi äidilleni, mitä Christina tekee siellä. Joten äitini meni ovelle päästämään hänet sisälle ja kukaan ei ollut siellä. Sitten hän muisti, että hän oli puhunut juuri puhunut hänen kanssaan kymmenen minuuttia aikaisemmin ja ei ollut mitenkään mahdollista, että hän olisi kerinnyt äitini talolle kymmenessä minuutissa. Se oli kuultava ääni, sillä Gilbert kuuli Christinan myös, mutta puhelimen kautta. Äitini on kertonut minulle useaan kertaan, että hän on kuullut minun ääneni ja minun veljieni ja sisarieni äänien kutsuvan häntä ennenkin, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun joku muu perheestä kuuli niitä myös. Tämä on ollut hyvin outo päivä, ja tämä huimaus kesti noin kolme tuntia sen jälkeen kun olin noussut sängystä. (loppu)

 

 

898. TapahtumajaNäyt - Raymond Aguilera 16. Huhtikuuta 1996 klo 22:30.

Ehtoollisrukouksen aikana ja juuri ennen kuin otimme Ehtoollista muutamien kristittyjen veljien kanssa, Herra näytti minulle monikerroksisen asuinrakennuksen kulman. Kun katsoin sitä hengessä, näin sen romahtavan kerros kerrokselta, kunnes se oli täysin tuhoutunut maanjäristyksen voimasta.

Tapahtuma ja Näky:

Sitten näin Valkoisen Hevosen lentävän ilman läpi. Minulle annettiin vaikutelma henkeeni, että se edusti Herran Enkeliä, en tiedä kuinka tiesin sen olevan Enkeli Valkoisen Hevosen hahmossa. Sitten aivan tyhjästä tämä valtava käsi, joka näytti kuin gorillan kädeltä, tuli hiipien ylös ja nappasi tämän Valkoisen Hevosen ilmasta, niin kuin se olisi ollut pieni lintu; murskasi sen, ja paiskasi sen maahan. Sitten tämä käsi jollakin tavalla muunsi sen viisi sormeansa kahdeksi ja ne menivät alaspäin valtavalla voimalla kohti murskattua Enkeliä. En tiedä, iskikö se Enkeliä uudestaan, mutta sillä oli valtava voima sen kahdessa uudelleen muodostetuissa sormissaan.

Välittömästi minun rukouskieleni muuttui, ja minä tunsin kuin olisin räjähtämässä sisältäni ja voin tuntea kuinka minun ruumiini ja henkeni hyppäsivät taistelutilaan. Nousin ylös tuoliltani ja halusin lopettaa Ehtoollisrukouksen ja aloittaa sodankäynnin. Mutta jokin kertoi minulle, että minun pitäisi ottaa Ehtoollinen loppuun ja laittaa veli voitelemaan minut öljyllä, ennen kuin menin sisälle sodankäyntiin. Minä olin tuntenut tarpeen rukoilla kahden viime päivän aikana, mutta en tiedä miksi. Joten seuraavat puoli tuntia, neljäkymmentäviisi minuuttia minä valitin ja löysin itseni makaamassa lattialta käsivarret ulospäin ojennettuna ja jalat yhdessä (ristin muodossa) ja minun rukouskieleni kuulosti hyvin oudolta, ja joka ajoittain oli hiljainen ja toisinaan oli voimakas ja nopea. Minun rukouskieleni käyttäytyi hullusti tänä aikana ja Minä todella menetin ajantajuni.

Tämä suuri karvainen musta gorillan käsi muistutti minua gorillasta elokuvassa, "King Kong," kolmekymmentä- tai neljäkymmentäluvulta. Mutta mikä oli mielenkiintoisempaa, oli se hengellinen sota, jota olin näkemässä. Tämä jättimäinen karvainen musta käsi oli taistelemassa Herran Enkelien Voimia vastaan, ja oli voittamassa niitä. Sitten minä näin jotain, joka näytti aukolta, joka avautui vuoren kylkeen, ja tunneli pidentyi ulos, ja satoja ja satoja mustia hevosia (paholaisia) ampui ulos, ja ne alkoivat auttamaan tätä suurta mustaa kättä, joka oli taistelemassa Valkoisten Hevosten (Enkeleitä) kanssa.

Olin yllättynyt taistelun nopeudesta, siinä ei ollut yhtään turhaa liikettä kummaltakaan mukana olevalta osapuolelta, ja minä voin tuntea hengessä, että Enkelit olivat häviämässä taistelua. Mikä myös oli hämmästyttävää, oli gorillan käsi; tämä olento oli todella valtava verrattuna Valkoisiin Hevosiin. Minä tarkoitan, hänen kätensä oli niin suuri, että se pystyi laittamaan Valkoisen Hevosen kämmenelleen, ja nämä olivat oikean kokoisia Valkoisia Hevosia tai Enkeleitä tai miksi tahansa haluaisit kutsua niitä.

Näky:

Sitten minulle näytettiin satoja ja satoja ristiinnaulittuja ihmisiä risteillä tällä pimeällä alueella, missä oli valkoista savua tai sumua taustalla, ja kuinka heidät revittiin irti risteiltänsä, ja he alkoivat juosta minun ohitseni kun katsoin heitä hengessä. En tiedä mihinkä he menivät tai kuinka he tulivat vedetyiksi pois risteiltänsä.

Näky:

Sitten näin tämän pimeän paikan, jossa oli näitä mustia olentoja, jotka olivat kaatuneet tässä taistelussa Valkoisen Hevosen kanssa, ja ne näyttivät kuin Valkoisilta sulaneilta Lätäköiltä näitten mustien olentojen päällä. Ne kaikki näyttivät kuin Valkoisilta Möykyiltä mustien massojen päällä. Minä uskon, että ne kaikki olivat kuolleita, koska siellä ei ollut mitään liikettä. Mutta kun katsoin ja yritin käsittää, mitä oli tapahtumassa, näin Valkoisten Möykkyjen, jotka olivat kuolleilta näyttävien olentojen päällä, alkavan liikkua. Ne jollakin tavalla kuvassa muuttivat itsensä Valkoisiksi ihmisiltä näyttäviksi Enkeleiksi. Ne eivät enää näyttäneet Valkoisilta Hevosilta. Minä en tiedä miksi tai kuinka se tapahtui, mutta ne menivät takaisin taisteluun.

Näky:

Sitten seuraava kuva oli sadoista ja sadoista Valkoisista Hevosista juoksemassa oikealta kohti vasenta salaman nopeudella ja niiden harjat heiluivat tuulessa. Kun he tulivat taistelun alueelle, he ympäröivät tämän suuren mustan olennon. Tässä kohdassa musta olento näytti noin 5 tai 6 mailia korkealta verrattuna Valkoisten Hevosten korkeuteen, mutta ne ympäröivät sen ja taistelu pysähtyi välittömästi. Ja jollakin tavalla pienet Valkoiset Hevoset nuijivat häntä päältä päin, kun samaan aikaan toiset pysyivät sen piirin ympärillä ja nuijivat hänet tähän suureen maassa olevaan reikään. Se näytti kuin valtavalta kuilulta, sitten tämä valtava kansi tuli suuren kuilun ylle ja he sulkivat sen kiinni. Sitten näky loppui.

Minun henkeeni asetettiin, että tämä suuri olento oli territoriaalinen demoni ja sen demoniset apurit. Voi että, olin hämmästynyt siitä kuinka suuri ja voimakas se oli. (loppu)

Kommentit:

Siellä on paljon enemmän hengessä kuin olen koskaan aiemmin tajunnut. Hengellinen sodankäynti on todellista demonien kanssa, joita me emme näe, ja nämä taistelut ovat tapahtumassa nyt, tällä minuutilla. Tämä on todellisuus, johon useimmat ihmiset eivät edes usko, mutta se on silti todellinen. Kun katsoin tätä hengellistä sotaa, tunsin itseni hyvin avuttomaksi. Olen kysynyt itseltäni näitä kysymyksiä:

1. Kuinka nämä ristiinnaulitut pyhät tulivat imetyiksi pois risteiltänsä niin kuin imurilla?

2. Miksi he juoksivat minun ohitseni tähän tyhjään tilaan?

3. Tulevatko he takaisin risteillensä?

4. Tuliko tämä territoriaalinen Demoni suuremmaksi, koska pyhät otettiin pois risteiltänsä?

Ihmisten täytyy RUKOILLA ENEMMÄN, sillä henkimaailmassa, siellä ulkona on joitakin todella pahoja demoneja. Nämä asiat ovat yli kaiken, mitä meidän mielemme voivat ymmärtää, mutta silti ne ovat hyvin todellisia. Minä opin jotakin hyvin hälyttävää tänä iltana, me todella emme tunne pimeyden voimien laajuutta. (loppu)

 

 

897. Näky - Raymond Aguilera 16. Huhtikuuta 1996.

Näyssä suuri uppoava laiva. Näen laivan peräosan ylhäällä ilmassa ja uppoamassa veteen. (loppu)

 

 

896. Näky - Raymond Aguilera 10. Huhtikuuta1996 klo 20:30.

Rukouksen ja ylistyksen aikana Herra näytti minulle maljan, jota aiottiin kaivertaa leveällä lastalla ja ihmettelin, kuinka Herra voisi kaivertaa tätä maljaa leveällä lastalla?

Joten kysyin Herralta, "Kuinka tämä leveä lasta voisi kaivertaa tähän kaarevaan maljaan?

Sitten silmieni edessä Herra muutti tämän lastan kaarevaksi taltaksi, joka oli ideaalinen kaivertamaan maljan kaarevaan pintaan.

Näky:

Sitten Herra näytti minulle näyssä joukon pieniä värikkäitä kukkia pistävän ulos tästä suuresta ja pitkäpunoksisesta litteästä korista, joka näytti kaksi jalkaa pitkältä litteältä lompakolta.

Näky:

Näky metallisesta työmaan turvakypärästä. Sitten näin metallisaha leikkasi sen kahtia ylhäältä leveyssuunnassa. (ylempää ja poikki siitä missä korvat ovat.)

Näky:

Seuraava kuva oli hirttomiehen silmukka roikkumassa tästä vaakasuorasta tuesta. Tämä tuki ja hirttosilmukka olivat laiturilla veden äärellä. Sitten tämä kala, jolla oli valtavat hampaat, hyppäsi ylös vedestä ja puri silmukkaa ja repi sen irti tuesta ja vei sen mukanaan veteen.

 

 

895. Näky - Raymond Aguilera 10. Huhtikuuta 1996 klo13:30.

Maatessani tauolla ja kuunnellessani ylistysmusiikkia Herra näytti minulle Kolme Valoa liikkumassa taivaalla. Ne tulivat yhteen ja muodostivat YHDEN suuren valon.

Se oli Isä, Poika Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki, ja Herra sanoi, ”Seuraa minua.”

Joten aloin seurata hengessä alas tätä polkua. Se oli suora polku vähän aikaa, sitten siinä oli yhtäkkinen käännös, enkä pystynyt näkemään kurvin ympäri. Sitten näky loppui. (loppu)

 

 

894. Näky - Raymond Aguilera 6. Huhtikuuta 1996 klo 13:00.

Ylistyksen aikana Herra näytti minulle uuden korkean Stratosphere Hotellin ja Uhkapeli Kasinon Las Vegasissa, sen jonka huipulla on vuoristorata. Näin Hotellin ja pienen Kirkkaan Valon, josta kasvoi laajeneva Valkoisen Valon Valkoinen Pallo. Valo alkoi rakennuksen lautasen muodon alapuolelta. Sitten Herra ilmestyi kun Valo himmeni. Hän ilmestyi korkeampana kuin Stratospheren Hotelli ja Kasino. Sitten näin Herran repivän lautasen muodon irti korkeasta tornista kahdella Kädellään, ja heittävän sen maahan.

Sitten Herra sanoi, "Pysy poissa tästä paikasta. Sillä niin kuin Minun Nimeni on Jehova, Minä tulen tuhoamaan sen." (loppu)

 

 

893. Profetia - Raymond Aguilera 4. Huhtikuuta 1996.

Jumalan Voima tulee ilmestymään ihmisten ylle, vanhurskaiden, virheettömien ja puhtaiden ylle määrättynä aikana. Mutta muut, lohikäärme tulee siivoamaan / puhdistamaan, koettelemuksien ja ahdistuksien kautta. Sillä lohikäärmettä käytetään Jumalan instrumenttina puhdistamaan pahuus, syntisyys, niistä jotka eivät tottele tai vaella Hänen säädöksissään (Kristityt jotka ovat pelastuneet, jotka ovat Herran Jehovan tuhlaajapoikia). (loppu)

 

 

892. Profetia - Raymond Aguilera 3. Huhtikuuta 1996.

Rukouksen aikana alkoi Herra puhumaan minulle ja kertomaan minulle asioita. Hän sanoi, "Siunattuja ovat ne jotka ovat elossa; jotka ovat kuolleet; ja jotka ovat kuolleet kuolemalle Kristuksessa." (loppu)

 

 

891. Tapahtumaja Profetia - Raymond Aguilera 3. Huhtikuuta 1996.

Tunsin voimakkaan Herran Läsnäolon. Minun koko henkeäni virvoitettiin. Tunsin itseni niin epätodelliseksi ja väsyneeksi. Niin että pyysin Herraa ottamaan minut. Pyysin Herraa ottamaan minut juuri nyt. Sanoin Herralle, ”Herra minä olen nähnyt liian paljon, Olen kokenut liian paljon. Ota minut juuri nyt.!"

Ja Herra sanoi, "Ei, Ei Minunpoikani! Ei! Ei!" (loppu)

890. Näky - Raymond Aguilera 3. Huhtikuuta 1996 klo20:30.

Ylistyksen ja palvonnan aikana, löysin itseni hengessä suurella ulkoilmastadionilla. Ensiksi näin vain muutamia tyhjiä istuimia, ja paikka vaikutti hyvin hiljaiselta ja rauhalliselta. Seuraava asia jonka näin, oli stadion uudestaan, mutta minä olin korkealla ilmassa ja katsoin suoraan alas sitä. Kun katsoin alas, näin kaikkien istuinten olevan täynnä kannustavia ihmisiä. Katsottuani kauemmin tätä, havaitsin heidän palvovan Herraa. Katsoessani, tämä suuri kirkas Valkoinen Valo ilmestyi korkealle stadionin keskustan yläpuolelle. Ja voit tuntea tämän valtavan Voiman tulevan tästä Valkoisesta valosta. (loppu)

Näky:

Sitten seuraava näky ilmestyi. Näin vaakasuorassa olevan jalan pituisen mustan tangon ilmassa, ja tässä mustassa tangossa oli riippumassa ylösalaisin ja vierekkäin kaksi lähes pyöreää, suurta, keltaista sipulia juuristaan. Sitten kaksikymmentä myöhemmin ylistyksen ja palvonnan aikana, näin kuinka tanko pistettiin ja kaksi sipulia putosi maahan. Kun ne putosivat, ne alkoivat kasvaa kun ne iskeytyivät maahan. Voin nähdä vihreiden varsien kasvavan sipuleista, kun ne makasivat maan päällä. Sitten kaksi valkoista kukkaa kasvoi molemmista sipuleista. Sitten katsoessani hengessä, näin Herran suun avautuvan ja Hän alkoi nuolla kielellään kahta sipulia, joissa oli nämä varret kukkien kanssa. Tämä näytti hyvin epätavalliselta, mutta se näytti minusta samalta, mitä emokissa tekee poikasilleen. Se näytti Rakastavalta ja hellävaraiselta, kun Hän silitti kumpaakin sipulia.

 

 

889. Profetia - Raymond Aguilera 2. Huhtikuuta 1996 klo21:40 Espanjaksi.

Leviatan, täältä tulee leviatan, kostealla lihalla, kaiken sen kanssa mikä on saastaista. Leviatan on saapunut.

Minun poikani ja tyttäreni maailmassa, Minä tiedän teidän olevan etsimässä Minua. Minä tiedän teidän etsivän Minua siellä ja täällä. Missä te työskentelette, ystävienne kanssa, kirkoissa, miehienne ja vaimonne kanssa, te etsitte Minua kaikkialta, mutta Minä olen siellä teidän nenänne edessä. Te voitte ojentaa kätenne eteenpäin, ja te voitte koskettaa Minua.

Monet, jotka uskovat Jumalaan – haluavat kuulla Jumalan Sanaa. He haluavat kuulla sitä suoraan, nähdä mitä Jumala sanoo, Hän joka teki maailman, tähdet, kaiken mitä te näette, kaiken mitä te kosketatte. Teidän täytyy rukoilla. Kyllä! Ensiksi teidän täytyy rukoilla koko teidän sydämellänne. Teidän täytyy tehdä parannus ja teidän täytyy muuttaa se tapa, millä tavalla te olette eläneet. Teidän täytyy etsiä Minun Poikaani, Jeesusta, Jumalan Kyynelillä; Minä kerron teille Totuuden. Teidän täytyy etsiä Häntä ja Pyhä Henki tulee auttamaan teitä.

Kyllä! Te ette näe Häntä, mutta Hän on siellä, kertomassa teille asioita; näyttämässä teille Jumalan tavan, Pojan tavan. Katsokaa! Täältä tulee tämän maailman piste, sen ajan, jolloin te tulette löytämään Minut. Joskus se tulee olemaan hyvin nopeaa. Joskus se tulee olemaan hidasta, mutta se on Selkeää ja Tarkkaa – että Me tulemme näkemään toinen toisemme, Silmästä silmään; Rakkautta Rakkauden kanssa, Koska te etsitte Minua Jumalan Uskolla, Uskolla Kristukseen, Jeesukseen, Pyhän Hengen Uskolla. Tämä on teidän Isänne kertomassa teille viisautta taivaasta.

Minä tiedän kyyneleet, Minä tiedän ne asiat; jotka tapahtuivat teille kun te olitte lapsia. Minä tiedän ne pahat asiat, jotka tapahtuivat teille. Asiat, jotka teidän isänne ja äitinne tekivät teille. Minä näin kaiken ja Minä tulen korjaamaan kaiken. Tämä on Selkeää ja Asian ytimeen, ja Minä tulen etsimään teitä myös. Minä tulen suojelemaan teidät Minun Enkeleilläni, koska te olette etsimässä Minua sydämellänne, pienen lapsen sydämellä. Minä tiedän! Ne kyyneleet, joita te olette itkeneet, koska te ette usko, että Minä olen siellä, mutta kyllä, Minä olen siellä. Minä kuulen kaiken; Minä näen kaiken; Minä korjaan kaiken; ne asiat joita te et voi tehdä itse. Pyhällä Hengellä, Enkeleillä, Minun poikani Sanalla, isän Voimalla – Me tulemme korjaamaan ne asiat, mitkä korjaamista tarvitsevat.

Sillä Minä tiedän nyt, että te Rakastatte Minua sydämenne Rakkaudella. Minä tiedän, että te Rakastatte Minua KAIKELLA, mitä teillä on. Minä tiedän nuo alueet, mitä te ette pysty hallitsemaan, koska teillä ei ole voimaa, mutta katsokaa- Minulla on KAIKKI Voima! Minä voin muuttaa kaiken, jos te olette sairas; jos te tarvitsette jotakin; jos te haluatte muuttaa teidän äitinne, isänne, veljenne tai sisarenne mielen; jos te haluatte heidän myös etsivän Minua. Minä tulen auttamaan teitä, mutta teidän täytyy rukoilla. Teidän täytyy ottaa Ehtoollista. Teidän täytyy kokoontua toisten veljien ja sisarien kanssa, jotka uskovat niin kuin te. Joilla on puhdas sydän ja jotka etsivät Minun Poikaani, Jeesusta Pyhän Hengen Voimalla. Kaikki tulee menemään hyvin.

Minä tiedän asiat jotka tulevat tapahtumaan, ennen kuin ne tulevat tapahtumaan. Kukaan ei pysty pettämään Minua. Mutta katsokaa- Minä tunnen teidän sydämenne. Te etsitte Minua, ja Minä tulen näyttämään teille Jumalan asiat. Minä tulen antamaan teille unia; Minä tulen antamaan teille kuvia, hengen kuvia. Minä tulen antamaan teille näkyjä teidän maailman mies- ja naisystävistänne, ja te tulette kuulemaan Jumalan Sanan. Sillä Pyhä Henki tulee kutsumaan teitä; Hän tulee koskettamaan teitä. Ja joskus te tulette pelkäämään – sillä koskaan, koskaan teidän koko elämässänne te ette ole tulleet sillä tavalla kosketetuksi Pyhällä Hengellä, niin kuin Hän tulee koskettamaan teitä päivinä, jotka ovat tulossa. Tämä on Selkeää ja se on Asian ytimeen; KAIKKI mitä Minä olen sanomassa teille.

Sillä siellä on Meidän edessänne, päivä on tulossa, jolloin te tulette elämään Isän kanssa sellaisella tavalla millä ette ole koskaan ennen eläneet. Koska te tulette olemaan PUHTAITA ja kaikki mitä te näette tai kosketatte, tulee olemaan puhdasta myös. Minä tiedän, että se on hyvin vaikeaa ymmärtää tällaisia asioita, koska te ette ole koskaan tunteneet tällaisia asioita. Sillä täältä tulee päivä, jolloin tämä tulee tapahtumaan. Mutta siellä tulee olemaan tulevaisuudessa joitakin päiviä, jotka tulevat olemaan hyvin kovia. Ja teidän täytyy tehdä itsenne hyvin vahvoiksi.

Sillä siellä tulee olemaan mies, joka haluaa syödä teidät. Ja Minä haluan teidän tekevän itsenne vahvoiksi, mutta älkää huolehtiko siitä mitä tulee tapahtumaan. Sillä kaikki on Minun Käsissäni. Te tulette tarvitsemaan uskoa, jotta teidän Isänne, Pojan Jeesuksen kanssa, Pyhän Hengen kanssa - jotta HE voisivat korjata KAIKEN. He eivät voi ottaa pois mitään, sillä KAIKKI on MINUN ja Minä suojelen sen, mikä on MINUN. Kyllä! Minä kerron teille Rakkaudella. Minä kerron teille Kyynelillä. Minä kerron teille viisautta Taivaasta.

Sillä te KUULUTTE Minulle ja Minä olen teidän, ja kukaan koko maailmassa, kaikissa tähdissä, ei voi rikkoa tuota SANAA! Sillä Me KAKSI olemme YKSI! Ja Minä olen odottamassa teitä Taivaassa. Se on hyvin lähellä. Minä tiedän, että jotkut eivät usko, sillä heillä ei ole uskoa, mutta kaikki mitä te tarvitsette, on vähän uskoa. Ja kaikki tulee menemään hyvin koska päivä päivältä te tulette vahvemmaksi. Ja Enkelit ja Pyhä Henki tulevat näyttämään teille, jotta te voitte muuttua. Jotta te voitte muuttaa teidän vaimonne, teidän poikanne ja tyttärenne, teidän ystävänne, teidän naisystävänne. Minä tiedän sen olevan vaikeaa koske te ette ole koskaan vaeltaneet tällä tavalla ennen.

Teidän täytyy muuttaa kaikki se, mitä te näette, mitä te kosketatte, mitä te etsitte, joka ei ole Jumalasta. Sillä kaikki Jumalan asiat ovat PUHTAITA ja ne ovat SELKEITÄ. Maailman asiat ovat helppoja ja paholainen näyttää teille, ja viedä teidät paikkoihin, jotka eivät ole hyviä; joissa ihmiset juovat; joissa ihmiset ottavat huumeita; paikkoihin joissa te etsitte miehiä ja naisia, paikkoihin jotka ovat saastaisia. Mutta Minä voin korjata kaiken! Teidän täytyy tehdä parannus ja teidän täytyy hallita se mitä te voitte, ja jättää loput Minulle. Mutta teidän täytyy rukoilla, ja teidän täytyy kertoa Minulle, että te olette tehneet parannuksen, ja teidän täytyy muuttaa se tapa millä te olette vaeltamassa. Minä en halua kuulla vain teidän huulianne. Minä haluan kuulla teidän sydämenne. Tämä on se, mikä on tärkeää. Tässä on kaikki mitä Minä haluan kertoa teille tällä minuutilla, tänä päivänä Minun Profeettani, Reymundon kautta.

Kiirehtikää! Etsikää Minua, polvillanne rukoillen teidän Jumalalle parannuksen kyynelten kanssa. Syökää Ehtoollista – ja Minä tulen näyttämään teille Taivaan asiat. Tämä on teidän Isänne, Pojan kanssa, Pyhän Hengen kanssa, kaiken sen kanssa mikä on PUHDASTA ja OIKEAA ja VANHURSKASTA. Kiirehtikää Minun poikani ja tyttäreni, Rakkaudella Minä kerron teille TOTUUDEN. Minä olen siellä teidän nenänne edessä. Nostakaa kätenne ylös ja koskettakaa Minua ja Minä tule SUUTELEMAAN teitä HUULILLE ja Minä tulen halaamaan teitä, ja Meillä tulee olemaan juhla Taivaassa. Sillä te olette löytäneet teidän Jumalanne. Rakkaudella, Minä kerron teille tämän Sanan. (loppu)

 

 

888. Näky - Raymond Aguilera 2. Huhtikuuta 1996.

Näin näyssä Jeesuksen Kristuksen Pään. Sitten katsellessani, näin kuinka Isä otti pois Herran Orjantappurakruunun ja Kultainen Kruunu jossa oli monia Jalokiviä laitettiin Jeesuksen Kristuksen päähän. (loppu)

 

 

887. Profetia - Raymond Aguilera 2. Huhtikuuta 1996 klo 9:58 Espanjaksi.

Minä tulen raapaisemaan teidän päätänne. Minä tulen raapaisemaan teidän päätänne. Kyllä! Minä tulen raapaisemaan teidän päätänne, jotta te voisitte muistaa asiat, jotka Minä olen näyttänyt teille Raamatusta menneinä vuosina, kun te luitte sitä. Te ette tule uskomaan sitä, koska se tulee nopeasti ja asian ytimeen. Nämä ovat niitä asioita, jotka olette lukeneet useita vuosia sitten. Minä tulen raapaisemaan teidän päätänne Minun Sormellani. Ja te tulette tunnistamaan ja te tulette tietämään, että kaikki Jumalassa on tarkkaa ja asian ytimeen. Että Jumalan Sana ei muutu yhdestä päivästä toiseen. Kun Minä sanon jotakin "SE TAPAHTUU," juuri niin kuin Minä sanoin sen ensimmäisellä kerralla. Niin kuin Minä kerroin Profeetoille vuosia sitten. Tarkalleen, kaikki tulee tapahtumaan yksityiskohtaisesti, minuutilleen.

Maailman ihmiset uskovat, että he voivat muuttaa Minun Sanani. He haluavat asettaa sanoja Minun Suuhuni, joita Minä en ole sanonut. Mutta Minä tulen iskemään heitä, niin kuin isken kärpästä. Siellä on joitakin, jotka tulevat nauramaan tällä minuutilla, mutta Minä tulen iskemään heitä niin kuin Minä isken kärpästä. Mutta siellä tulee olemaan hetki ajassa, jolloin he tulevat näkemään Minun Käteni ja he tulevat tietämään! Kuka on se Jumala, joka teki Taivaan, maan, joka teki kaiken Hänen Sanallaan.

Me tulemme näkemään, tietävätkö he sen kaiken, kun he näkevät Minun Käteni suoraan ja asian ytimeen. Minä EN OLE PELAAMASSA PELIÄ! Minä olen kertomassa teille, teidän naamallenne, Silmästä silmään. Minä tulen KATKAISEMAAN TEIDÄN KURKKUNNE! Ja Minä tulen heittämään teidän kurkkunne, teidän naamanne, teidän ruumiinne kuiluun joka on täynnä teidän ystäviänne; jotka uskoivat voivansa pilkata Jumalaa, joka teki maailman, Taivaan, kaiken mitä te näette, kaiken mitä kosketatte, Pojan kanssa, Pyhän Hengen kanssa. Minä en ole LEIKKIMÄSSÄ! Jos Minä sanon teille, että Minä tulen katkaisemaan teidän kurkkunne! Laittakaa se teidän kalenteriinne, koska se tulee tapahtumaan. Ja Minä EN tule välittämään, jos te itkette tai ette. Tämä on TOTUUS!

Se mitä minä olen kertomassa teille asian ytimeen, on saapunut, päivä jolloin te tulette näkemään Minun Silmäni. Ja Minä tulen lukemaan teidän sydämenne. Kaikki se saasta, kaikki paholaisen asiat joita teillä on, mielessä, hengessä. Monet ihmiset uskovat, että Jumala ei ole muuta kuin RAKKAUS, RAKKAUS, RAKKAUS, JA RAKKAUS. Mutta Minä kerron teille tarkasti; tarkasti, että Minä tulen korjaamaan ne asiat, jotka eivät ole minun. Se ei koske Minuun jos Minä näen teidän vertanne, jos te kuulutte paholaiselle. Se ei koske Minun Sydämeeni, jos Minä katkaisen teidän kurkkunne, jos te kuulutte paholaiselle. Se ei satuta Minua tai saa Minun Sydäntäni itkemään, jos te huudatte ja itkette, jos tämä satuttaa teitä.

Te VALITSITTE paholaisen ja Minä annan hänet teille ja Minä aion kääntää Selkäni ja kävellä pois toiseen paikkaan. Sillä Minä kerroin teille SELKEÄSTI, ja Minä kerroin teille ASIAN YTIMEEN! Ja te uskoitte olevanne jumala, koska te voitte kertoa Minulle mitä haluatte. Sillä monia, monia vuosia Minä olen katsonut teitä, maailman ihmisiä, ja Minä en ole sanonut mitään. Ja Minä kuulin Korvillani kaikki pilkkaamiset, jotka he sanoivat Jumalasta. He uskovat olevansa niin suuria, mutta me tulemme näkemään kuinka suuria te olette kun Minä laitan Jalkani teidän päänne päälle. Niin kuin Minä kerroin teille, "Minä EN ole LEIKKIMÄSSÄ."

KAIKKI elämä, kaiken maailman, kaikkien ihmisten, kaiken mitä te näette, kaiken mitä te kosketatte, on Minun Käsissäni. Ja, "MINÄ YKSIN," olen se YKSI ainoa, joka voin tehdä sitä mitä Minä haluan sillä mikä on MINUN. Sen mikä ei ole Minun. Minä tulen antamaan paholaiselle. Ja te ja teidän paholaisenne; Minä tulen korjaamaan, Minun Jalallani, Minun Kädelläni, niin kuin kärpäsen, kirkumassa hengen kuolemaa. Minä olen VIHAINEN! Ja Minä en välitä, jos te olette vihaisia.

Tällä minuutilla, maailman ihmisetovat saastaisempia kuin kaikkena aikana, mitä siellä on aikaa ollut. Ja Minä tulen korjaamaan kaiken YHTENÄ PÄIVÄNÄ, YHTENÄ TUNTINA.Me tulemme saamaan selville, kuka on vahvin, kun te näette Minut Silmästä silmään, Naamasta naamaan. Kun teillä on kielenne roikkumassa ulkona, kun teidän silmänne pullistuvat ulos, kun Minä väännän teidän niskaanneja heitän teidät kuiluun, kaikkien loppujen kanssa jotka ovat saastaisia. Sielläteillä on mukana seurana ystävänne, nejotka uskovat tietävänsä sen kaiken. Kuulitteko te Minua korvillanne? Kuulitteko te Minua päällänne, joilla ei ole päätä, jotka ovat potkimassa lattialla, niin kuinkana jolla ei ole päätä. Minä tulen näkemään teidät! Sillä täältä tulee päivä, jolloin Minä tulen näkemään teidät Silmästä silmään. Laittakaa se kalentereihinne, sillä Minä olen odottamassa teitä Jumalan Voimalla. (loppu)

 

 

886. Näky - Raymond Aguilera 2. Huhtikuuta 1996 klo 9:42.

Näin jotain joka näytti kuin pieneltä soikealta kristalliselta parfyymipullolta, jossa oli monia kristallisia leikkauksia ja se oli kaunis ja pullossa oli parfymoitua oliivi öljyä. Sitten korkki otettiin pois.

Näky:

Näyssä valtava Coka cola pullo (vanhanaikaisen muotoinen). Näin vasemman käden liikkuvan ylös ja alas pullon pinnalla. Sitten Coka cola pullo muuttui öljynporaustorniksi. Sitten tämä öljynporaustorni muuttui Space Needle-torniksi Washingtonin osavaltiossa. (loppu)

 

 

885. Näky - Raymond Aguilera 27. Maaliskuuta 1996 klo20:30.

Herra näytti minulle näyn sytytetystä Valkoisesta Kynttilästä pöydän päällä ja reunan vieressä.

Näky:

Sitten Hän näytti minulle saman Valkoisen Kynttilän maassa. Sitten kun olin katsomassa tämä suuri mustan veden aalto nousi ylös ja oli kaatumassa Valkoisen Kynttilän päälle, mutta jostain syystä musta aalto PYSÄHTYI keskellä ilmaan ja meni takasin alkuperäiseen asentoonsa. Katsoin tämän tapahtuvan kaksi kertaa ja näky muuttui.

Näky:

Sitten tämä suuri tuuli tuli kohti sytytettyä Valkoista Kynttilää ja juuri ennen kuin se pääsi Kynttilän luokse, tämä suuri pyöreä metallinen kilpi ilmestyi sytytetyn Kynttilän ja tuulen väliin. Tuuli ei vaikuttanut Kynttilään.

Näky:

Sitten näin ohuen litteän koneen, joka näytti vaatetangolta, johon voisit ripustaa vaatteitasi tai hattusi. Voin nähdä tämän koneen liikkuvan ja sillä oli käsivarret ja se kantoi nukkuvaa naista.

Näky:

Sitten näin jotakin, joka näytti veneeltä, mutta pystyi lentämään niin kuin lentokone. Sitten näin Herran pitävän Käsissään tätä erikoiselta näyttävää venettä/lentokonetta, ja rikkovan sen kahteen osaan.

Näky:

Sitten näin helikopterin Herran Käsissä ja myös se rikottiin kahteen osaan

Näky:

Siellä oli myös näky kukasta. Näin tämän kukan, joka oli kasvanut tai muodostunut korkean samppanjalasin muotoon. Sitten näin Herra Käsien kaatavan siihen jotakin.

Sitten Herra sanoi, "Minä aion täyttää tämän kukan Minun Nektarillani." (loppu)

 

 

884. Näky - Raymond Aguilera 25. Maaliskuuta 1996.

Herra antoi minulle näyn auton voimansiirrosta. Katsoessani lähemmin auton voimansiirtoa huomasin että siinä oli Kolme Vipua, joilla vaihdettiin vaihteita. (loppu)

 

 

883. Profetia - Raymond Aguilera 25. Maaliskuuta 1996 klo 12:44 Espanjaksi.

Nouse ylös! Nouse ylös, Minun poikani. Minä kerron sinulle totuuden, tarkasti. Sinun täytyy nousta ylös! Sinun täytyy työskennellä, ja sinun täytyy laittaa nenäsi kohti raamattua. Minä tulen näyttämään sinulle Jumalan asiat. Minä kerron sinulle, koska mitä Minä sanoin entisille Profeetoille, tulee tapahtumaan. Minä tulen kertomaan sinulle saman, Jumalan Huulilla, Jumalan Silmillä. Kyllä, lopun asiat ovat täällä nyt. Sinä tulet tietämään, että mitä Minä olen kertonut sinulle, on Totuus.

Maanjäristys saapuu – maailman maanjäristys. Kyllä, maanjäristys tulee saapumaan. Kaikki tulee kaatumaan, ja vesi tulee nousemaan. Suuret kaupungit tulevat romahtamaan, koska maanjäristys tulee olemaan HYVIN SUURI. Koko maailma tulee olemaan peloissaan. He tulevat olemaan peloissaan, koska he tulevat tuntemaan Taivaan Jumalan, Hänen, joka teki kaiken, hänen Sanallaan, Pyhällä Hengellään. Että Hän on Jumalien Jumala. Hän on Kuninkaitten Kuningas. KAIKKI on Hänen Käsissään; kaiken mikä on Hänen; Hän tulee Puhdistamaan. Kaikki mikä EI ole Hänen; Hän tulee antamaan paholaiselle, ja paholainen ja hänen asiansa tulevat olemaan kuilussa kaiken ajan, mikä siellä aikaa on olemassa.

Sinun täytyy kirjoittaa Jumalan Sanat Jumalan tavalla. Sillä se on saapunut, tarkasti, kirjaimelleen, asian ytimeen, kaikki mitä Minä olen kertonut sinulle entisistä Profeetoista, tulee tapahtumaan. Sinä olet ainoastaan yksi... (ei ymmärrettävää), joka voi ymmärtää, jos te luette raamattua, Jumalan Silmillä. Tarkasti, tämä on se, mitä Minä olen kertomassa teille.

Sillä ne, jotka ovat kirkossa kääntävät kaiken ylösalaisin. Ja he eivät etsi selkeästi sitä, mitä Isä haluaa sanoa. Mikä häpeä, Reymundo. Mikä häpeä. Sillä he vääntävät kaiken, he vääntävät joka asian, jokaisella mahdollisella tavalla. Ja he eivät lue Sanaa Jumalan silmillä. He lukevat Sanaa rahan silmillä, huulilla jotka ovat puhtaina valheiden puhtautta. Oi. Oi. Oi. Kuinka kova on ihmisen pää.

Minä tulen näyttämään sinulle asioita, Reymundo, mutta Minä haluan, että sinun pääsi on selvä. Minä tiedän, että sinulla on huolia – sillä ne asiat, joista Minä aion kertoa sinulle, ovat hyvin suuria. Ne ovat sellaisia asioita, joita maailman ihmiset ovat aina halunneet tietää useiden, useiden vuosien ajan. Mutta Minä valitsin sinut ennen muin sinä olit syntynyt, tekemään sen mitä sinä olet tekemässä. Kuulitko sinä Minua Selkeästi, ja Asian ytimeen? Minä EN ole kertomassa sinulle näitä, jotta sinä voisit kohottaa sinun kasvosi tai pääsi. Minä en halua sinun ajattelevan olevasi suuri, sillä suuret asiat kaatuvat! Minä halua sinun etsivän Jumalan asioita Jumalan tavalla, niin kuin pieni lapsi, pienen vauvan silmillä koska vauvat etsivät Minua, selkeillä silmillä, ja puhtaalla sydämellä.

Mutta niin sanotut suuret – etsivät paholaisen silmillä, paholaiseen kohdistettuna, rahaan kohdistettuna. He pitävät vaikutusvallasta. Mutta sinä tiedät, kenelle sinä olet puhumassa. He eivät tiedä. He eivät tunne Sanaa kun he kuulevat sen, koska he uskovat olevansa niin suuria.

Minä kerron teille Jumalan tavan: Joskus te tulette oppimaan hyvin helposti, ja joskus se tulee olemaan vaikeampaa, mutta te tulette tietämään Totuuden. Tutkikaa raamattua, ja Minä haluan teidän rukoilevan, ja Minä haluan teidän tutkivan. Minä tulen auttamaan teitä. Minä voisin kertoa sinulle kaiken mitä sinä haluat yhdessä minuutissa, mutta Minä en halua tehdä sitä juuri nyt. Minä haluan nähdä sinun hikesi pääsi päällä, oppimassa Jumalan asioita, Jumalan tavalla. Mutta oikea tapa on siellä, mutta Minä haluan sinun tutkivan. Kuulitko sinä Minua, Reymundo? Minä haluan sinun tutkivan! Minä tulen antamaan sinulle rahaa taloa varten, puhelinta varten, sinun tietokonettasi varten, kaikkia niitä asioita varten, jotka sinä tulet tarvitsemaan. Mutta kaikkein tärkein asia on TUTKIA, Jumalan Silmillä, Jumalan Korvilla, Jumalan Sydämellä, pienen lapsen Sydämellä. Kuulitko sinä Minua Selkeästi, Asian ytimeen?

Kaikki mitä Minä olen luvannut sinulle, Minä tulen antamaan sinulle Selkeästi, ja Asian ytimeen. Minä tiedän sinun olevan hermostunut. Minä tiedän sinun tuntevan itsesi hyvin yksinäiseksi. Minä tiedän sinun odottavan vaimoasi, mutta kaikki tulee saapumaan aikana, jonka Minä valitsen. Se on lähellä. Sinun täytyy odottaa vielä vähän kauemmin, koska kaikki mitä sinä olet halunnut, Minä aion antaa sinulle. Minä tiedän sen olevan vaikeaa, sillä siellä on ihmisiä jotka eivät usko sinua, mutta tämä ongelma on Minun. Se ei ole sinun, koska Sana on Minun, ei sinun. Ymmärrätkö sinä? Kaikki mitä sinun täytyy tehdä, on kirjoittaa mitä Minä kerron sinulle, ja Asian ytimeen. Ja Minä tulen suojelemaan sinua.

Siellä on monia ihmisiä, jotka eivät pidä sinusta. Siellä on monia ihmisiä, jotka ovat hyvin vihaisia sen tähden mitä sinä kirjoitat Isällesi. Mutta Minä aion korjata heidät, näit sinä sen tai et. Minä tulen korjaamaan heidät tavalla tai toisella. Sillä me olemme saapuneet ajan hetkeen; jolloin ei tule olemaan aikaa. Monet ihmiset tulevat kysymään sinulta kysymyksiä, joihin sinä et osaa vastata. Jos et tiedä, älä sano mitään. He tulevat olemaan vihaisia, koska sinä et vastaa heille, mutta niin kuin Minä sanoin sinulle, "Se on Minun Sanani, ei sinun." Minä tulen korjaamaan heidät. Sillä he uskovat tietävänsä sen kaiken, ja Minä aion näyttää heille, että he eivät tiedä mitään. Mutta Minä aion näyttää heille Jumalan tavalla. Minä kerron sinulle Totuuden. Tarkasti.

Minä tiedän, että se on ollut hyvin vaikeaa näinä menneinä seitsemänä vuotena, mutta kaikki jotka ovat saaneet Minun Sanaani ovat kärsineet, tavalla tai toisella. Tämä on siksi koska paholainen on voimallinen maailman ihmisten sydämissä. Ihmiset haluavat kuulla paholaiselta, ja he eivät halua kuulla Jumalalta. Sillä paholaisen tapa on hyvin helppo. Ja Jumalan tapa on; teidän täytyy tehdä itsenne vahvoiksi; teidän täytyy tehdä itsenne puhtaiksi; ja teidän täytyy etsiä Minua Jumalan Sydämellä. Ja tämä on paljon työtä ihmisille. Tämä on paljon työtä ihmisille, sillä jokainen haluaa sen helppona. Jumalan Tie EI ole leveä, mutta paholaisen tie on HYVIN leveä. Teidän täytyy matkustaa kapealla Tiellä. Sillä teidän täytyy kärsiä, Minun Poikani Ruumiin kanssa.

He (ei uskovat) eivät halua kuulla Sanaa, koska he haluavat löytää Minut helposti ilman kärsimystä, mutta Minä kerron heille totuuden! Se on totta, että Minä olen antanut joidenkin löytää Minut ilman kärsimystä, mutta Minulla on heille joitakin suunnitelmia heille. Loput – se on siksi, koska he eivät tiedä kuinka etsiä Minua niin kuin lapsi. He haluavat kertoa Minulle kuinka Minä voin puhua, mitä Minä voin näyttää, mitä Minä en voi näyttää – mitä Minä en voi tehdä, niin kuin HE ovat jumala; ja Minun pitäisi tehdä mitä he sanovat. Tämä ei ole Jumalan tapa. Tämä on paholaisen tapa. Mutta Reymundo, sinun ei tarvitse huolehtia tällaisista asioita. Kun Minä sanon sinulle jotakin, sinä vain kirjoitat sen ylös ja lähetät sen ulos. Loput- Minun täytyy korjata Minun Sanallani.

Kun te itkette öisin, Minä tiedän teidän tuntevan olevanne yksin. Ja kun teidän sydämenne itkee, koska te tunnette olevanne niin yksin – te uskotte etten Minä kuule teitä, mutta te olette Minun Käsissäni. Muistakaa Sanat, jotka Minä annoin teille vuosia sitten, kun Minä kerroin teille; että teidän pitää laittaa silmänne Minuun kaikissa asioissa, oli se hyvää tai pahaa, seisoa Minun Poikani Jeesuksen Kalliolla, ja olemaan liikkumatta kunnes Minä kerroin teille tekemään jotakin – sillä asiat tulevat menemään ylös ja alas? Te vain muistatte seisoa tai istua Minun Poikani Jeesuksen Kallion päällä. Oli se sitten hyvää tai oli se sitten pahaa, kaikki tulee menemään hyvin. Mutta siellä on asioita, jotka Minun täytyy kertoa Ruumiille, ja teidän korvanne haluavat kuulla sen kaiken. Minä aion antaa teille mahdollisuuden, mutta Minä haluan teidän seisovan Kallion päällä. Kuulitteko Minua Selkeästi, ja Asian ytimeen? Tämä on teidän Isänne, Pojan Jeesuksen kanssa, Pyhän Hengen kanssa, kertomassa teille Viisautta Taivaasta Rakkaudella, Jeesuksen Huulilla, Pyhän Hengen Huulilla, teidän Isänne Huulilla.

Minä tiedän, että joskus sinä uskot, etten Minä Rakasta sinua Jumalan Rakkaudella, mutta kyllä; Minä Rakastan sinua. Minä Rakastan sinua paljon, Reymundo, mutta Minä tiedän, että paholainen iskee sinua päähän ja sinä tunnet itsesi yksinäiseksi. Minä tiedän, että siellä on monia veljiä ja sisaria, jotka eivät halua auttaa sinua, koska heillä on kovat sydämet. He ajattelevat – mutta he eivät tee – mitä Minä kerron heille. Minä tulen korjaamaan heidät. Siellä on monia jotka haluavat tulla vihaiseksi paholaisen liekillä; he haluavat syödä sinut. Minä tulen korjaamaan heidät myös.

Sillä kun Minä sanon jotakin, se tulee tapahtumaan. Kun ihmiset avaavat heidän sydämensä ja he etsivät Minua ja he tekevät sen mitä Minä kysyn heiltä, Minä pidän siitä. Nämä ovat ne, jotka Minä tulen pelastamaan, sillä heillä on Jumalan Korvat, heillä on Jumalan Silmät, heillä on Jumalan Nenä koska heillä on Jumalan Rakkaus. Lasten Rakkaus. Tässä on kaikki, mitä Minä haluan kertoa sinulle tänä iltana, Reymundo. Sinä voit nyt mennä makaamaan ja mennä nukkumaan. Minä tiedän sinun olevan väsynyt. Minä tiedän sinun olevan sairas, mutta sinun täytyy luottaa Minuun. Kaikki tulee menemään hyvin sinun tietokoneesi kanssa, talosi kanssa, vaimosi kanssa (hän, jota et tunne vielä). Lepää ja nuku. Minä tulen puhumaan sinun kanssasi toisena päivänä ja Minä tulen antamaan sinulle lisää viisautta koskien lopun aikoja, ja sinun sydäntäsi. Muistakaa – Minä kuulen teidän Kyyneleenne. Te ette ole yksin. Minä kuulen sinun Kyyneleesi Minun poikani. Lepää ja nuku. Tämä on teidän Isänne, Pojan kanssa, Pyhän Hengen kanssa, kertomassa teille – että Me Kolme Rakastamme teitä koko Minun Sydämelläni. Nuku ja lepää. (loppu)

 

 

882. Näky - Raymond Aguilera 21. Maaliskuuta 1996.

Näin Vapaudenpatsaan soihdun (sen oikean). Mikä oli vaikeaa uskoa – minä näin jonkun kiipeämässä tikkailla sille. Hän kiipesi soihdun reunukselle ja alkoi asettamaan joitain kukkia liekkiosan ympärille. (loppu)

 

 

881. Profetia - Raymond Aguilera 20. Maaliskuuta 1996 klo 1:15 Espanjaksi.

Se on saapunut – se on saapunut! Se on saapunut, liekki taivaasta. Minä en ymmärrä, miksi maailman ihmiset eivät halua kuulla Minua. He ovat kuuroja ja he ovat sokeita. He ovat niin lähellä kuilua, mutta kaikki mitä Minä olen sanonut raamatussa, tulee tapahtumaan - tarkasti! Minä en tule menettämään yhtäkään, koska Minä olen Jumala, ja mitä Minä sanon, toteutuu. Kuulitko sinä Minua, Reymundo? Mitä Minä sanoin, tulee tapahtumaan. Minä sanoin sinulle, että Minä tulisin antamaan sinulle tuon rahan, ja sinä tiedät, että Minä olen antanut sen sinulle. Kun Minä sanon sen – se tapahtuu! Minä tiedän, että sinun veljesi ja sisaresi ovat auttaneet sinua, mutta heidän täytyy auttaa sinua enemmän. Sillä Minulla on asioita, joita sinun täytyy tehdä. Ja Minä en halua, että sinulla on huolta rahasta.

Sillä Minä tulen käyttämään sinua Voimalla, ja paholainen tulee olemaan vihainen. Laita se kalenteriisi. Mutta hän (paholainen) ei voi tehdä mitään. Hän ei pysty tekemään mitään. Sillä Minä tulen suojelemaan sinut Enkeleilläni, Minun Sanallani. Sillä Minä tulen kertomaan sinulle asioita lopun ajasta. Asioista, jotka tulevat tapahtumaan Minun Poikani Ruumiille. Ja Minä haluan sinun mielesi olevan Selkeä. Siellä on monia Minun Poikani Ruumiissa, jotka ovat odottamassa sinulta Sanaa, jota sinä olet kirjoittamassa sinun Isällesi. Kun he lukevat sinun Jumalasi Sanan, Hänen joka teki maailman, taivaan, kaiken mitä te kosketatte, kaiken mitä te näette, kaiken mitä te ajattelette, he tulevat itkemään. He tulevat itkemään, koska he tulevat tietämään, että se on Isä, Pojan kanssa, ja Pyhän Hengen kanssa.

Ne, jotka etsivät paholaista; ne ihmiset, joilla on heidän korvansa tukittuina, ja heidän silmänsä suljettuina. Kyllä! He, jotka ovat sokeita; he, jotka ovat kuuroja. Sillä he haluavat asioita; he haluavat rahaa; he haluavat kaikkia niitä asioita, mitkä eivät ole Jumalasta. He etsivät noita asioita ensimmäisenä, ja joskus, he eivät edes etsi heidän Jumalaansa. He AINOASTAAN etsivät Minua, kun asiat menevät huonosti ja he tulevat pelokkaiksi. Mutta pelon päivä on saapunut. He tulevat etsimään Minua, ja Minä en tule auttamaan heitä, ja Minä en tule kuuntelemaan heitä. Sillä Minä sanoin heille, ja Minä sanoin heille, ja Minä sanoin heille. He käänsivät selkänsä ja he juoksivat ASIOITTENSA perässä. Niiden asioitten perässä, jotka ovat jumalia heille. Katsotaanpa, pystyvätkö nämä ASIAT suojelemaan heitä.

Kyllä! Sillä siellä on tulossa mies – joka haluaa syödä teidät voimalla. Ja se ei ole tärkeää hänelle – mitä te haluatte tehdä, ja mitä te ette halua tehdä. Sillä hänen kenkänsä kanta tulee olemaan teidän kurkkunne päällä, kunnes teidän silmänne pulahtavat ulos teidän päästänne. Katsotaan sitten – jos te etsitte teidän ASIOITA auttamaan teitä. Sillä tämä mies ei tule välittämään. Hän ei ole niin kuin teidän - Isänne; niin kuin Poika; niin kuin Pyhä Henki, jotka Rakastavat teitä kaikella sillä Rakkaudella mitä on. Mutta teidän täytyy etsiä Minua; teidän täytyy muuttaa mielenne, henkenne. Sillä Minä en aio muuttua miksi te haluatte. Teidän täytyy MUUTTUA ja ETSIÄ MINUA! Kyynelten kanssa – Minä kerron teille totuuden. Mutta Minä aion korjata teidät Jumalan tavalla.

Siellä on joitakin, jotka ovat lukemassa tätä Sanaa- tällä minuutilla; he ajattelevat: "Oi- tämä mies on hullu! Hän uskoo puhuvansa Jumalan kanssa. Ja Hän uskoo, että Jumala on puhumassa hänen kanssaan. Hän on todella HULLU! Hänessä on DEMONEITA." Mutta kuulkaa Minua – tällä minuutilla! Siellä on tulossa päivä, jolloin te tulette saaman selville, kenen kanssa tämä mies – Reymundo - on puhumassa. Minä tulen laittamaan sen teidän mieleenne, kun tuo mies laittaa hänen jalkansa teidän kurkkunne päälle. Silloin te tulette ajattelemaan, ja te tulette muistamaan – mitä Minä olen sanonut teille. Me tulemme näkemään - kuka on oikeassa, teidän Isänne vai teidän mielenne, missä on demoneita; joka menee koneiden jumalien perässä, niiden asioita; niitä asioita mitä te haluatte. Me tulemme näkemään onko tämä, minun Reymundoni HULLU.

Jos te haluatte etsiä paholaista; hän tulee antamaan teille miehen, ja hän tulee näyttämään teille paholaisen tavan- teille, teidän perheellenne, teidän ystävillenne. Älkää huolehtiko; paholainen tulee suojelemaan teidät. Hän tietää tavan kuinka suojella teidät. Älkää huolehtiko! Kiirehtikää- jatkakaa vain niiden asioiden tekemistä, joita olette tekemässä. Kaikki tulee menemään oikein hyvin teidän kanssanne. Mutta Minä kerron teille totuuden- siellä tulee olemaan päivä, jolloin Minä tulen asettamaan tämän profetian teidän mieleenne- kun te olette potkimassa koska te ette saa henkeä. Sillä teidän silmänne tulevat pullistumaan ulos kasvoistanne, teidän väärän kielenne kanssa, teidän jumalanne kanssa, teidän paholaistenne kanssa. TARKASTI! Sillä te osoititte teidän nenänne kohti jumalaanne, ja Minä annoin hänet teille.

Mutta loput - Minun Enkelini – ne, jotka etsivät Minua sydämellänsä, Ehtoollisen kautta, kyynelillä, rukouksilla, ja ne jotka tietävät kuinka tehdä parannusta synneistänsä, nuo – Minä tulen suojelemaan. He ovat MINUN! Teidän täytyy valita, minkä Jumalan te haluatte – ja kohdistaa itsenne teidän Jumalanne suuntaan. Mikä häpeä! Sillä Minä tiedän tällä minuutilla – että siellä on monia, monia, monia – jotka eivät tule uskomaan Minua. Ja he tulevat kohdistamaan itsensä heidän paholaisensa kanssa. Mutta tämä on heidän tapansa ja Minä annan heidän mennä, mutta Minun Sydämeni tulee ITKEMÄÄN.

Sillä he tulevat uskomaan, että nämä Sanat tulevat HULLULTA MIEHELTÄ. Mutta HULLUJA ovat he. Mikä häpeä! Kyllä - Minun Pikkuiseni – Me olemme saapuneet kuilun hetkeen, paholaisten sodan aikaan. Lukekaa raamattua alusta loppuun, ja kun olette päässeet loppuun, lukekaa se uudestaan! Ja kun olette päässeet loppuun, lukekaa se uudestaan. Teidän täytyy tuntea ne asiat, jotka ovat Raamatussa, jos te haluatte pelastaa itsenne, teidän perheenne, ja teidän ystävänne. Sillä kärsimyksen päivä on saapunut.

Minä kerron teille Kyynelillä. Minä kerron teille Rakkaudella. Minä kerron teille Minun Profeettani, Reymundon, Minun Rakkaani kautta. Hän on kärsinyt teidän puolestanne. Nyt – seitsemän vuoden ajan – hän on kärsinyt teidän puolestanne. Ja silti – siellä on monia, jotka eivät usko häntä – sillä he ovat taistelemassa toisten veljien kanssa raamatusta, Minun Poikani Ruumiin veljien kanssa. He haluavat tapella, mutta päivä on saapunut – jolloin paholainen tulee päästämään irti tuon miehen. Teidän täytyy keräytyä yhteen Jumalan Rakkaudella. Teidän täytyy työskennellä yhdessä Voimalla! Kuulitteko te, Minua, Selkeästi ja Asian ytimeen? Aika, jolloin kaikki menee helposti, on lopussa. Se on saapunut – paholaisen aika. (loppu)

880. Näky – 17. Maaliskuuta1996.

Laskiessamme käsiä veljen päälle, joka oli pyytänyt rukousta – Herra antoi minulle näyn. Tässä näyssä oli sytyttämätön öljylamppu täynnä öljyä ja sydänlanka oli vielä paikallaan – ilman liekkiä suojaavaa lasikantta. Mikä oli niin epätavallista tässä – tämän sydänlangan (jota Ei oltu sytytetty) päällä oli Valkoinen sytytetty Kynttilä.

Näyn merkitys:

Ihmiset etsivät Pyhää Henkeä yrittämällä sytyttää öljylamppua, mutta sytytetty Kynttilä (Pyhä Henki) on jo täällä.Öljylampulla ei ole mitään tekemistä Sytytetyn Kynttilän kanssa. (Toinen on ihmistekoinen ja toinen on Jumala.)

 

 

879. Näky – 17. Maaliskuuta1996.

Näyssä Herra vei minut takaisin asioihin, joita näin Toronton Airport Vineyardissa, Kanadassa muutama vuosi sitten.

Profetia:

Herra sanoi, "Minun Henkeni on kaikkialla joka paikassa, mutta Minä olenYksi Henki." (loppu)

 

 

878. Näky - Raymond Aguilera 17. Maaliskuuta 1996.

Näyssä auton sytytystulppa lankaosan ollessa alaspäin (keraaminen osa). Tämän auton sytytystulpan (sytytys osan) päällä minä näin pienen vapaudenpatsaan. (loppu)

 

 

877. Näky - Raymond Aguilera 16. Maaliskuuta 1996 klo21.00.

Herra näytti minulle miehen hahmon, jolla oli päällään pitkä kaapu, jossa oli pitkät hihat ja huppu. Yritin katsoa hänen kasvojaan, mutta kaikki mitä näin oli pimeys ja enkä päätä hupun sisällä. Hän kantoi suurta mustaa seivästä oikeassa kädessään, joka ylsi maasta noin jalan verran hänen päänsä yläpuolelle. Hänen vasemmassa kädessään hän kantoi sytytettyä soihtua niin kuin Vapaudenpatsas pitää sitä.

Näky:

Seuraavassa näyssä oli sama sytytetty soihtu – Paitsi tällä kertaa sillä oli hohtava pyöreä rengas liekin alaosan ympäri, mutta se ympäröi sisälleen koko soihdun. Luulen, että sitä voisi kutsua haloksi.

 

 

876. Näkyja Profetia - Raymond Aguilera 14. Maaliskuuta 1996.

Näky:

Herra näytti minulle Japanin kartan, jossa oli linna Japanin pohjoisosassa.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Japani on yksi Antikristuksen kymmenestä sarvesta (kuningaskunnat) Ilmestyskirjassa. Japani tulee yhdistymään yhdeksän muun kanssa ja hyökkäämään Babyloniin yhdessä hetkessä”. (loppu)

 

 

875. Profetiaja Näky - Raymond Aguilera 13. Maaliskuuta 1996 klo20:15.

Profetia:

Pyhä Henki sanoi ylistyksen aikana rukouskokouksessa. "Minä liikun paikasta toiseen, mutta Minä olen YKSI HENKI."

Näky:

Sitten sain näyn Kolmesta Puusta rivissä rinnakkain. Jokaisella puulla oli YKSI Runko. Ja jokaisella Puulla oli Kolme Oksaa kasvamassa sen YHDESTÄ rungosta. Näissä Kolmessa Puussa ei ollut Lehtiä; Niillä oli jotain, joka näytti Valkoiselta vanulta tai Karamellihattaralta kaikkialla jokaisen Puun huipulla.

Profetia:

Herra sanoi, "Jokainen Puu edustaa Kolminaisuutta. Jokainen edustaa Isää, Poikaa, ja Pyhää Henkeä. Kaikki Kolme ovat YKSI. Ja Valkoinen jokaisen Puun huipussa on Jumalan KIRKKAUS." (loppu)

Näky:

Sitten Herra antoi minulle toisen näyn, jossa oli Neljä sytytettyä valkoista KYNTTILÄÄ ympyrässä. Siinä oli jonkinlainen holvi, joka tuli ulos ympyrän keskeltä ja yhdisti kaikki NELJÄ KYNTTILÄÄ. Kaikki Kynttilät olivat liikkeessä myötäpäivään.

Profetia:

Herra sanoi, "Jokainen edustaa Isää, Poikaa, Pyhää Henkeä, ja neljäs edustaa sinua. Tämä on se kuinka Me olemme YHTEYDESSÄ toinen toiseemme. Ja pyöreä liike näyttää kuinka Me Työskentelemme yhdessä."

Hän kutsui sitä YHTEYDEKSI(UNION), mutta se kuulosti minusta siltä kuin Hän kutsui sitä EHTOOLLISEKSI(COMMUNION)myös; joka tapauksessa se oli Kaunista. (loppu)

 

 

874. Näky - Raymond Aguilera 13. Maaliskuuta 1996.

Näin näyssä vasemmanpuoleisen profiilin mustaihoisesta miehen päästä. Huomasin, että hänellä oli suuri arpi kurkussa; se näytti menevän toisesta korvasta toiseen. Se näytti parantuneelta koska Musta Mies oli pystyssä. Hänen hiuksensa olivat hieman harmaaseen päin. Aistin hänestä jotenkin hänen olevan poliittinen ministeri ja jotain poliittista. (loppu)

 

 

873. ProfetiajaNäky - Raymond Aguilera 11. Maaliskuuta 1996 klo 10:57.

Näky:

Herra näytti minulle Valkoisen sytytetyn kynttilän ja se erottautui kahdeksi kuvaksi. Sitten ensimmäinen kuva katosi ja kuva joka jäi jäljelle, oli toinen kuva.

Profetia:

Sen Kynttilän merkitys, joka oli sytytetty (ensimmäinen), oli Kristuksen ruumis; se Kirkko minkä me näemme tänään silmillämme ja kuulemme korvillamme. Se tulee katoamaan maan päältä ja se tulee muuttumaan toiseksi Kynttiläksi. Tämä Kirkko on sata kertaa suurempi kuin Kirkko, jonka me näemme tänä päivänä. Se tulee sulattamaan itseensä Kirkon, jonka me näemme. Tämä on Jehovan Sana. Tämä on Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Sana. Tämä on Pyhän Hengen Sana.

Teitä on varoitettu; Teille on annettu ohjeet. Jatkakaa keskittymällä Jeesukseen Kristukseen Nasaretilaiseen teidän opastajana. Pysykää vahvoina, sillä teidän maailmanne tulee muuttumaan yhtäkkiä ilman varoitusta. Te tulette näkemään monien, jotka väittävät olevansa Kristittyjä, johtajia, uskonnollisten yhteisöjen ihmisiä, seurakuntien ihmisiä, luopuvan, kieltävän, ja irtisanoutuvan, heidän uskostaan, heidän Jumalastaan, Jeesuksesta Kristuksesta Nasaretilaisesta, Pyhästä Hengestä, ja Jehovasta. Te tulette olemaan shokissa; Te tulette itkemään. Sillä ne jotka ovat pettämässä teitä rahan tähden, voiman tähden, kunnian tähden, tullaan paljastamaan. Ruumiin puhdistaminen, johtajiston puhdistaminen, tulee alkamaan kun Kirkot erottautuvat. Katsokaa Sanoja joita Minä olen puhumassa teille, ne ovat luotettavia. Ne ovat TOSIA!

Kirkko tai Kirkot, joita te näette kaikkialla ympäri maailman tulevat katoamaan, mutta sen Kirkon jonka joku näkee, mutta Herra Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki tulevat sulauttamaan itseensä Kirkon jonka jokainen näkee, turhamaisuuden Kirkon, synnin Kirkon, ylpeyden Kirkon, ihmisen Kirkon. Teillä tulee olemaan komero Kirkkoja, Jumalan Kirkkoja, Jumalan Voimalla, Jumalan vahvuudella. Kuunnelkaa Minun Sanojani; sillä ne ovat suoria; ne ovat selkeitä, ja ne ovat asioiden ytimeen. Se tulee tapahtumaan yhtäkkiä ilman varoitusta.

Minä olen antanut Kristuksen Ruumiin – sen minkä maailma näkee – pilkata Jumalaa. Minä olen nähnyt Kristuksen Ruumiin – sen, jonka te näette maailmassa - häpäisevän Minun Sanaani. Minä tulen lopettamaan tämän!, kaiken yhtenä päivänä, kaikki yhtenä hetkenä. Ja sen Ruumiin Kirkko, jonka te näette mutta jota kukaan ei tunnista, tulee vahvaksi, tulee voimalliseksi. Sillä sen pää on Herra Jeesus Kristus Nasaretilainen Isän kanssa, Pyhän Hengen kanssa. Sillä viisaat tulevat tyhmiksi, ja oppimattomat tulevat viisaiksi. Hetki ja päivä on määrätty.

Te olette lähestymässä valtavan nopealla vauhdilla, suurta leveää tyhjiötä, pimeyden jyrkännettä, jota kohti maailma on käymässä ääntä nopeammalla vauhdilla, ilman tietoa siitä, mitä on edessä. Se on nopeasti lähestymässä. Jos te ette käytä jarrujanne, te ja teidän ystävänne menette yli laidan. Teidän täytyy vetäytyä pois maailmasta, maailman ajattelusta, maailman teologiasta, ja siirtyä sisälle maanalaiseen Herran Kirkkoon, Nöyrään Kirkkoon, Vaatimattomaan Kirkkoon, mutta Kirkkoon jolla on Voima. Kirkkoon, joka lukee Raamattua Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen silmillä, Pyhän Hengen silmillä, Jehovan silmillä, Jeesuksen Kristuksen Sydämellä, Pyhän Hengen Sydämellä, Jehovan Sydämellä.

Tehkää parannus! Tehkää parannus pahoista teistänne, ja Minä tulen AUTTAMAAN TEITÄ! Minä tulen asettamaan teidät Minun Käsiini, ja suojelemaan teitä Jehovan Voimalla, Jeesuksen Voimalla, ja Pyhän Hengen Voimalla. Ottakaa Ehtoolista joka päivä. Sen ei ole väliä, jos ihmiset tietävät tämän tai eivät, koska Minä tulen tietämään!Ja tämä on kaikkein tärkein asia maailmankaikkeudessa - Että Minä tiedän! Että teidän sydämenne on kääntynyt Jumalan vanhurskautta kohti, Jumalan puhtautta kohti, teidän parhaalla kyvyllänne. Muistakaa risti! Muistakaa Ehtoollinen! Muistakaa minunPoikani, Jeesus Kristus Nasaretilainen. Sillä Voima ja Kunnia menevät Jeesukselle Kristukselle Nasaretilaiselle. Sillä Hän on Kuninkaitten Kuningas ja Herrojen Herra. Joten näin Minä olen sanonut sen. Tämä on teidän Isänne Jehova Pojan kanssa, Pyhän Hengen kanssa. (loppu)

 

 

872. Profetia - Raymond Aguilera 11. Maaliskuuta 1996 klo 1.30 Espanjaksi.

Simón (Simon), kyllä Simón, Simónin liekki. Kuuletko Minua, Minun poikani? Simónin liekki. Päivä, jona se liikuttaa Minun Poikani Ruumista – se tulee saapumaan- Simónin liekki. Tiedän- että, sinä et tiedä mitä Minä olen sanomassa, mutta se tulee tapahtumaan tarkasti- Simónin liekki- kaiken palaneen kaikki ruvet. Varusta itsesi Jumalan Sanalla! Varusta itsesi! Sillä hän on odottamassa sinua- Simón liekki.

Kyllä! Sinä olet raapimassa päätäsi sormillasi juuri nyt, koska et ymmärrä sitä mitä olen sanonut sinulle. Mutta sinun täytyy kuulla Minua, Selkeästi, ja Asian ytimeen! Simón on saapunut. Kyllä! Hän on saapunut paholaisen voimalla, kaiken voimalla mikä on pahaa. Kyllä! Jos et varusta itseäsi Jumalan Sanalla- Simón tulee syömään sinut. Kuuletteko Minua? Se on saapunut, Simónin voima. Kyllä! Kyllä! (kielet)se tapahtui.Setä, Setä, Setä. Se kaatui! Se kaatui! *Se kaatui!- setä. Setä kaatui. Simón, Simón, Simón, Simón. Kyllä! Pilkka- maailman- tulette kuulemaan maailman pilkan, Tarkasti ja Asian ytimeen. (loppu)

 

 

871. Näky – 10. Maaliskuuta1996.

Näin hengessä tämän erittäin suuren suun, jossa oli täydelliset Valkoiset Hampaat. Katsoessani tarkemmin pystyin näkemään Valkoisten Hampaiden pureksivan jotain keltaista olkea.

870. Näyt - Raymond Aguilera 10. Maaliskuuta 1996.

Näky:

in hevosenkengän muotoisen magneetin. Se oli kokonaan musta paitsi sen päät. Päät oli maalattu Valkoisiksi. Katsoessani magneettia; päissä oleva Valkoinen väri alkoi liikkua ylöspäin kunnes ne kohtasivat magneetin keskellä ja muuttivat mustan magneetin Valkoiseksi magneetiksi.

 

 

869. Profetiatja Näyt - Raymond Aguilera 5. Maaliskuuta 1996 klo 20:00.

Huom:

Nämä näyt ja profetiat saatiin ylistyksen aikana (paitsi viimeiset seitsemän) meidän viikoittaisessa tiistai-illan ehtoollis- ja rukouskokouksessa, jossa oli yhdeksän miestä ja naista kokoontuneena. Melkein ylistysmusiikin alusta lähtien, löysin itseni makaamassa naamallani lattialla, käteni ulos suunnattuina muodostaen "T", ja itkemässä niiden tapahtumien takia, joita näin kahden tunnin aikana lattialla.

Näky:

Ennen kuin naamani meni lattiaan, näin suuren punaisen tsekkausmerkin laulun yllä, jota heijastettiin seinälle. (loppu)

Näky:

Sitten sain näyn suuresta pilvestä, joka peitti Planeetan, saman näyn jonka näin # 2. Profetiassa 18. heinäkuuta 1990, mutta tällä kertaa se näytti pieneltä ja se oli Herran peukalon ja etusormen välissä.

Näky:

Kun katsoin - näin mustan narun kiedottuna Herran Sormen ympärille ja Sormea vedettiin ylöspäin tällä narulla. Voin nähdä pilvisen planeetan Peukalon pään vasemmalla puolella. Sitten Sormi poistettiin, ja planeetta jäi yksin ulkoavaruuteen.

Näky:

Sitten näin Herran koko käden - mutta se oli Nyrkissä, ja siinä oli naru yhä sidottuna ensimmäiseen Sormeen. Sitten näin mustan narun joka oli kiinnitetty Ranteeseen ja narua vedettiin ja koko Käsi nousu ylös pystysuoraan asentoon. (loppu)

Näky:

Seuraava näky oli sellaisesta suitsutusastiasta, josta Herra puhuu raamatussa, ja joku oli laittamassa suitsukkeita siihen polttamista varten. Mutta ennen kuin sen sisältö poltettiin, näin jotakin joka näytti kuin lumihiutaleilta putoavan ilmasta suitsutusastiaan. Niin paljon tätä valkoista ainetta putosi suitsutusastian päälle ja ympäröivälle alueelle – että noin 10 jalkaa korkea kasa peitti suitsutusastian, ja suitsutusastiaa ei pystynyt enää näkemään. Sitten tämä valkoinen aine muuttui kullan näköiseksi kasaksi, joka alkoi säteillä ja loistaa valkoisen pilven näköisenä. Kun tämä kasa oli säteilemässä; tämä pyöreä sateenkaari ilmestyi keskelle ilmaan noin puolivälin kohdalle loistavia pilvien.

Profetia:

Kysyin itseltäni, "Mitä tämä aine on."

Herra sanoi, "Nämä ovat pyhien rukoukset." (loppu)

Näky:

Sitten näin Kristuksen Morsiamen seisomassa Herran edessä, mutta hänen selkänsä oli Herraa kohti, ja Herralla oli Hänen Käsivartensa hänen ympärillään. He molemmat olivat – vain seisomassa siinä hiljaisina – ja heilumassa puolelta toiselle. Sitten tämä suuri valkoinen hohtava rengas, joka näytti kuin Hulavanteelta, ilmestyi heidän ympärilleen ja se alkoi heilumaan ja keinumaan ylös ja alas heidän ympärillään. Renkaalla oli enemmän keinulaudan kaltainen liike. (loppu)

Näky:

Sitten kuin tyhjästä suuri ydinräjähdys ilmestyi ja katosi nopeasti. (loppu)

Näky:

Kun olin hengessä ja ihmettelin, mitä juuri oli tapahtunut, huomasin miehen tanssivan ylistysmusiikin tahtiin hengessä ja ihmettelin, kuka se oli.

Sitten kuulin äänen sanovan, "Se olen Minä, Jeesus."

Seisoin katsomassa Jeesusta tanssimassa täydellisellä ajoituksella ylistysmusiikin tahtiin. Sitten Hän viittoi minua tulemaan alas, ja tulevan tanssimaan Hänen kanssaan. Kaikki mitä tuli mieleeni oli minun syntinen luontoni, kaikki minun menneisyyteni epäusko, and tunsin itseni niin arvottomaksi. Kaikki nämä asiat menivät nopeasti mieleni läpi kun Hän viittasi minua tulemaan alas. Kuinka Hän voi pyytää minua tanssimaan kanssaan kun minulla oli kaikki nämä epäilykset. Joten menin alas ja menin seisomaan Hänen viereensä ja Hän otti minua oikeasta kädestäni kiinni Vasemmalla Kädellään. Me olimme seisomassa niin kuin linjatanssissa tai kuinka Kreikkalaiset miehet tanssivat vierekkäin. Ensin, minä yritin, mutta tämä arvottomuuden tunne oli kaikkialla minun fyysisessä ruumiissani, kun olin katsomassa tätä hengessä, ja minä aloin itkeä ja itkeä lihassa naamani lattiaa vasten.

Ja sanoin Jeesukselle, "En voi tehdä tätä! Minä vain katson kun sinä tanssit."

Joten seisoin taaempana ja katsoin Hänen tanssivan ja tanssivan ja tanssivan henkeä nostattavan ylistysmusiikin tahtiin täydellisellä ajoituksella.

Sitten Hän teki käsiliikkeen uudestaan, ja sanoi, "Tule- ja yritä sitä uudestaan vain seuraten Minua. Se on helppoa."

Joten yritin uudestaan ja ennen pitkää me olimme tanssimassa vierekkäin joka puolella täydellisellä ajoituksella ylistysmusiikin tahdissa. Yksi toinen asia, Minä tulin niin täysin valloitetuksi lihassa, että minä itkin, mutta tanssin hengessä niin suurella ilolla; että minä tulin onnesta huumaantuneeksi, lihassa ja hengessä, sen jälkeen kun olin oppinut kuinka seurata Herraa. Se tuli lopulta hetkeen, jolloin olin niin onnellinen tanssiessani, että Jeesus astui taaksepäin ja katsoi kun minä tanssin Hänelle. Minä olin niin onnellinen, etten halunnut ikinä lopettaa.

Näky:

Sitten näky muuttui ja näin neljä hautakiveä tanssimassa saman ylistysmusiikin tahtiin. Se näytti huvittavalta aluksi, mutta myös ne pysyivät täydellisessä tahdissa musiikin mukana. Katsoin toisen kerran, mutta tällä kertaa jokaisella hautakivellä oli vasen käsivarsi ja ne kaikki pitivät kädessään suurta lusikkaa, jotka olivat melkein yhtä suuria kuin itse hautakivet; kun ne tanssivat täydellisellä ajoituksella keinuen ja heiluttaen suuria lusikoitaan ilmassa. Epätavallisen näköistä, mutta hyvin todellista.

Näky:

Yhtäkkiä näky muuttui jälleen, mutta tällä kertaa näin näöltään Lähi-idästä kotoisin miehen tanssimassa musiikin tahtiin. Sitten miehen, jolla oli puku päällään; sitten naisen, ja ennen pitkää siinä oli ihmisiä tanssimassa niin pitkälle kuin silmä pystyi näkemään. Miljoonia ja miljoonia ihmisiä – kaikki tanssimassa täydellisellä ajoituksella ylistysmusiikin tahtiin. Se oli VALTAVAA katsella tätä hengessä; tätä ihmisyyden massaa liikkumassa ilman, että yksikään henkilö astui yhtäkään askelta harhaan NOPEAN nostattavan ylistysmusiikin tahdissa. Niin kuin sanoin aiemmin, se näytti kuin rivitanssilta. Kaikki nämä ihmiset olivat tanssimassa vierekkäin ja kasvot eteenpäin.

Näky:

Seuraava näky oli tuomarin nuijasta tulemassa alaspäin, samalla kun ihmiset tanssivat täydellisessä muodostelmassa NOPEAN ylistysmusiikin tahdissa; kun Herra katseli tätä. Kun katsoin nuijan tulevan alas ja iskevän puista lautasta, luulin varmasti näkeväni ainakin jonkun putoavan tahdista tai katoavan. Mutta mitään ei tapahtunut ja ihmiset jatkoivat tanssimista ikään kuin eivät olisi edes kuulleet tuomarin nuija iskevän alas. Tämä tapahtui kolme kertaa, mutta yksikään henkilö ei missannut yhtään askelta.

Huom:

Se vaikuttaa hyvin epätodelliselta kirjoittaa tätä – sillä minä voin melkein kuulla ja tuntea nopean ylistysmusiikin, ja nähdä kaikki nuo ihmiset tanssimassa tahdissa Herran edessä.

Se vaikuttaa kuin Herra olisi sanomassa – että kenenkään joka on samassa askelrytmissä Hänen kanssaan, ei tarvitse huolehtia tuomiosta. He eivät edes kuule sitä, koska he ovat Hänessä ja Hänen kanssaan, ja Hänen suojeluksessaan.

Näky:

Seuraava näky oli Jeesuksesta Kristuksesta tanssimassa yksin Kristuksen Morsiamen kanssa. Heillä oli koko tanssilattia varattuna itselleen, sillä en voinut nähdä ketään muuta siellä. He muistuttivat minua Fred Astairea ja Ginger Rogersia kieppumassa ja pyörimässä ympäri ja ympäri tällä laajalla avoimella alueella, täydellisellä ajoituksella ylistysmusiikin tahtiin. Voin nähdä, että Morsiamella oli Päässään, tämä suuri leveä valkoinen hattu, jossa oli tämä musta nauha hatun ympärillä. Katsoin toisen kerran, ja tällä kertaa Hänellä oli päällään toinen suuri hattu (saman tyylinen), mutta sen päältä lähti vaalean värisiä nauhoja (keltaisia & valkoisia). Kolmas hattu oli myös suuri ja valkoinen, mutta se näytti kuin siinä oli reikiä sen lierissä melkein kuin se olisi ollut virkattu. Mutta kaikkein mielenkiintoisin asia oli heidän liikkeensä. He olivat aina TÄYDELLISESSÄ TAHDISSA musiikin mukana.

Huom:

Tämä oli yksi PARHAISTA hengen näyistä, joita olen koskaan saanut ja tulen muistamaan sen useiden vuosien ajan. (loppu)

Näky:

Sitten, ylistyksen jälkeen, ja rukouksen aikana, näin nestemäisen hopeiselta metallilta näyttävän miehen, joka alkoi pelaamaan golfia. Tämä mies muistutti minua Terminaattorista elokuvasta Terminator 2, joka liikkui kuin nestemäinen metalli. Katsoessani hän otti tämän pienen pyöreän pallon ja asetti sen maahan. Aloin ihmettelemään, kuka hän oli.

Profetia:

Sitten kuulin äänen sanovan, "Se olen Minä, Jeesus!"

Minä sanoin, "JEESUS - pelaatko sinä golfia!" yllättynyt ääni tuli ulos minun hengestäni.

Ja Herra sanoi, "Minä tulen ISKEMÄÄN tuon PALLON tuohon REIKÄÄN!" (loppu)

Näky:

Sitten seuraavassa näyssä oli mies päällään tummat aurinkolasit; sellaiset joita Salainen Palvelu käyttää kun he suojelevat Yhdysvaltojen Presidenttiä. (loppu)

Näky:

Seuraava näky oli Kyyhkysestä lentämässä ja se pysyi ilmassa hiljaa liikkuvien siipien avulla; samalla tavalla kuin kolibri tekisi, mutta siivet liikkuivat hitaasti. Sitten näky muuttui ja vesilasi ilmestyi Kyyhkysen eteen ja Kyyhkynen alkoi juomaan vettä. (loppu)

Näky:

Seuraava näky oli petolinnun päästä. (loppu)

Näky ja Profetia:

Seuraavassa kuvassa oli kaunis pieni lintu sanomassa Herralle, "Paranna minun kurkkuni, sillä minä en pysty laulamaan."

Sitten Herra sanoi pienelle linnulle, "Avaa nokkasi ja anna Minun katsoa sisälle sinun kurkkuusi."

Katsottuaan pienen linnun kurkkuun, näin Herran nojautuvan taaksepäin kun pieni lintu sulki nokkansa.

Ja Herra sanoi, "Jatka matkaasisiellä sinun kurkussasi ei ole mitään vikaa!" (loppu)

Näky:

Jollakin tavalla tämän jälkeen, löysin itseni hengessä, mutta kaukana ulkoavaruudessa. Kun katsoin alaspäin kohti tähtiä, voin nähdä, että niillä oli hidas, kieppuva liike. (loppu)

 

 

868. Profetia - Raymond Aguilera 4. Joulukuuta 1990.

Huom: KeskusteluJeesuksen Kristuksen kanssa.

Ray: "Missä ne ovat? Missä ovat ne yhdeksän kohtaa, joista kerroit minulle?"

Jeesus: "Diablon vuori, Hong Kong, Samaria, Italia, Irak".

Ray: "Herra Jeesus Kristus nuo ovat ainoastaan viisi kohtaa. Sinä sanoit, että niitä on yhdeksän. Oletko sinä siellä?"

Jeesus Kristus: "Kyllä, Minä olen täällä."

Ray: "Missä ovat loput neljä? (pitkä tauko) Miksi Sinä et vastaa? Missä ovat muut neljä?"

Jeesus Kristus: "Washington D.C, Etelä-Afrikka, Brasilia, Amsterdam". (Uskon, että se on Amsterdam. Kasetti oli niin huono tässä kohdassa, että en voi ymmärtää sitä, mutta minulla on Amsterdam merkittynä kartalleni.)

Ray: "Miksi se kesti sinulta niin kauan antaa minulle neljä muuta nimeä?"

Jeesus: "En ollut varma pitäisikö Minun kertoa se sinulle."

Ray: "Miksi?"

Jeesus: "Koska sinun ei ole tarkoitus tietää kaikkea. Kaikki ei ole sinulle, Mutta Minä päätin kertoa sinulle koska ihmiset tulevat kysymään sinulta. Sillä maa kuuluu nyt Jumalalle, paitsi Irak. Se on ainoa paikka mikä on jäljellä."

Ray: "Mutta sinä sanoit minulle, että siellä oli kaksi paikkaa."

Jeesus: "Tiedän, että kerroin sinulle siellä olevan kaksi paikkaa, mutta toinen paikka on jo selvitetty."

Ray: "Missä olivat ne kolmekymmentä, kolmekymmentä ihmistä jotka halusit pelastaa? Missä paikassa?

Jeesus: "Kaksi olivat Brasiliassa ja kaksikymmentäkahdeksan ihmistä Irakissa. Ihmiset Brasiliassa ovat turvassa nyt. Mutta Tiistaina (tänään on 4. Joulukuuta) 7 päivän kuluessa Irakin kohtalo tulee ratkaistuksi. Minun ihmiseni tulevat olemaan vapaita, mutta Minun Isäni omaisuus vapautettiin aikataulussa sunnuntaina Joulukuun 2. Mutta sillä pahalla oli voima ja kontrolli yli hallitusten ja ympäröivät alueet eivät olleet turvallisia; samalla tavoin kuin muut paikat (7 paikkaa). Mutta Brasilia on turvassa nyt. Irak tulee olemaan turvassa Tiistain jälkeen."

Ray: "Mikä on sinun mielipiteesi Yhdysvalloista?"

Jeesus: "Amerikan Yhdysvallat on mahdollisuuksien maa, mutta myös synnin maa. Se on kauhistus MinunIsälleni niiden monien pahojen ja ilkeidenasioiden tähden, jotka tulevat tapahtumaan Diablo vuoren ja Washington DC:n välillä ennen vapautusta. Asiat tulevat muuttumaan. Se Paha on ilmassa. Sota on alkanut ja Minun Enkelini, Minun ArkkiEnkelini ovatlyömässä tervaa ulos Saatanan pahuudestakerta kaikkiaan. Se tulee olemaan vielä jonkin aikaa ennen kuin sota on ohi, joten sano ihmisille olemaan hyviä, rukoilemaan Isää, Suuri Minä olen, Poikaa, Minua, Hänen ainoasyntyistä Poikaa, JeesustaKristusta Nasaretilaista, ja Pyhä Henki tulee näyttämään teille kuinka. Sillä kaikki KOLME OVAT YHTÄ ja YKSI JUMALA, joka loi koko maailmankaikkeuden."

Ray: "Minä kysyin sinulta avaruusolennoista, jotka tulevat muista maailmoista. Onko siellä eläviä olentoja toisilla planeetoilla, toisissa maailmoissa, maan lisäksi?"

Jeesus: "Niin kuin kerroin sinulle aiemmin, pahuuden esineet joita näette taivaalla liikkuen hyvin nopeasti, ovat Saatanasta. Saatanaja hänen pahuuden enkelinsä ovat avaruusolentojen luojia. Sillä Herra, Suuri Minä olen, loin ainoastaan ihmisen omaksi kuvakseni, mutta ihminen tuli Saatanan pilaamaksi. Saatanalla on valta maan ylitse, mutta sodan jälkeen hän tulee olemaan kahleissa, helvetissä, kunnes hänet vapautetaan viimeistä taistelua varten. Hän loi avaruusolennot, jotta ihmiset jahtaisivat heitä ja kohtelisivat heitä kuin jumalia. Hän haluaa ihmisten kohtelevan avaruusolentoja jumalina, koska ne ovat Saatanallisia olentoja. Se onyksi toinen hänen tempuistaan, joilla hän pettää tyhmiä ja sokeita. VOI!--ihmiselle, joka ei usko Herraan JeesukseenKristukseen, Suureen Minä Olen, ja Pyhään Henkeen."

Ray: "Oletko sinä yhä siellä Herra Jeesus Kristus?"

Jeesus: "Kyllä."

Ray: "Kävelikö Jeesus Kristus lihassa?"

Jeesus: "Kyllä."

Ray: "Kuoliko Hän meidän syntiemme puolesta ristillä.?"

Jeesus: "Kyllä."

Ray: "Nousiko Hän kolmannen päivän jälkeen taivaaseen."

Jeesus: "Kyllä."

Ray: "Onko Hän istumassa Isän oikealla puolella.?"

Jeesus: "Kyllä."

Ray: "Ansaitseeko Jeesus Kristus kaiken Kunnian, ja Voiman, ja Kirkkauden ja onko Hänellä kaikki Auktoriteetti ja Herraus nyt ja aina."

Jeesus: "Kyllä."

Ray: "Häiritseekö se sinua, kun minä testaan sinua?"

Jeesus: "Ei, haluan sinun testaavan Minua, uudestaan ja uudestaan. Koska paha tulee yrittämään sinun harhaan johtamista, Ray. Hän pelkää sinua... ...Hän on peloissaan, muta hän tulee lähettämään toisia johtamaan sinua harhaan, hyökkäämään sinua vastaan, mutta sinä olet Isän Käsissä ja Minun Käsissäni, ja mikään, mikään ei voi koskaan vetää sinua pois heistä. Ja Saatana tietää tämän. Sillä hän on tuomittu pahuuden henki."

Ray: "Kuinka paljon meillä on noin suurin piirtein aikaa, ennen kuin lopun taistelu tähdissä tulee.Tarkoitantaivaassa tai ilmassa tai mitä tahansa terminologiaa sinä käytät."

Jeesus:"Se on taistelu ilmassa. Taivas on siinä mukana. Maa on siinä mukana." (tämä on kaikki mitä minun on lupa kirjoittaa. Loppu)

 

 

867. Profetia - Raymond Aguilera 28. Helmikuuta 1996 klo 9:45.

Herra sanoi, "Kirjoita ylös MinunSanani vuodelta 1990. Minä tulen näyttämään sinulle, mistä aloittaa ja mihinkä lopettaa."

Profetiat – 4. Joulukuuta 1990:

Huom:

Nämä ovat Profetioita niistä keskusteluista, joita minulla oli Jeesuksen Kristuksen kanssa pari päivää joulukuun 2 päivän Mt. Diablo vuoren voitelemisen jälkeen. Ne annettiin 4 joulukuuta 1990, sinä aikana, jolloin minua opetettiin vastaanottamaan Hänen Sanaansa. Tämä on ainoastaan osa niistä ääninauhoitteesta, joita ei oltu kirjoitettu ylös. Se on ollut minun hyllylläni kuusi vuotta odottamassa Herraa kertomaan minulle, koska lähettää se ulos. Siunausta teille kaikille. Ray Aguilera

Profetia:

...Antakaa Pyhän Hengen opettaa teitä olemaan kuuliaisia myös. Koska siellä ei ole muuta pelättävää, kuin itse pelko. Koska Minun Rakkauteni teitä kohtaan on suuri. Muistakaa, Minulle, MINÄ OLEN, MINÄ OLEN, MINÄ OLEN, Minulle ei ole sellaista asiaa kuin suuret miehet. Minä Rakastan kaikkia ihmisiä yhtä paljon. Minä Rakastan alhaimmista alhaisinta samalla Rakkaudella, mikä minulla on sinua kohtaan, Ray. Minä en Rakasta ketään enempää kuin toista. Sillä Minun Koko olemassaoloni on Rakkaus; Minun Koko Sydämeni on Rakkaus; Minun Koko Mieleni on Rakkaus. Joten Rakastakaa vihollistanne, Rakastakaa vihollistanne. Rakasta vihollisiasi, Ray.

Kerro ihmisille, tunnustamaan syntinsä. Ihmiset, kuunnelkaa Minun Sanojani! Ray, kuuntele Minun Sanojani! Tunnustakaa syntinne. Minä, Suuri Minä olen, Minä olen, Minä olen-Minä olen, Minä tulen antamaan anteeksi kaikki. Kaiken mitä te sanotte; kaiken mitä te teette; kaiken mitä te näette; kaiken mitä te kuulette; kaiken mikä on ylhäältä; kaiken mikä on alhaalta. Minulla on lopullinen, täydellinen anteeksiantamus. Joten kertokaa jokaiselle, että Taivaan Portit ovat kapeat, ja ainoastaan muutamat tulevat menemään sinne. Nämä muutamat ovat vanhurskaita. Nämä muutamat ovat vanhurskaita. Nämä muutamat ovat vanhurskaita. Kristityt ilman tahraa, jotka Rakastavat Minun Poikaani ilman kysymyksiä, ilman tahroja, ilman tahroja, ilman tahroja. Sillä se mikä on Taivaassa, on PUHDASTA ja VIRHEETÖNTÄ.

Minun poikani, kerro Minun Ihmisilleni, kerro Minun Ihmisilleni olemaan varuillaan, varokaa tuota pahaa, sillä tuo paha on kaikkialla, mutta Minä heitin hänet alas ulos Minun Paikoistani Sunnuntaina, Sunnuntaina, Sunnuntaina (Joulukuun 2). Sillä hän on ilmavallan pahuus nyt. Hän on vihainen, mutta kukaan ei välitä siitä Taivaassa. Kukaan ei välitä taivaassa; oli hän sitten vihainen tai ei. Sillä he ovat olleet kyllästyneitä häneen monien, monien vuosien ajan.

Lain täyttymys täytyy tulla loppuun saatetuksi, mutta hän yhä vaikuttaa maailmaan ilmasta. Sota on alkanut, sota on alkanut, Ray. Siellä on taisteluita ilmassa tällä hetkellä, juuri tällä sekunnilla kun me olemme puhumassa. Kristuksen Enkelit ovat taistelemassa Saatanan enkeleitten kanssa, ja Saatanan enkeleillä on yksisuuntainen matka Haadekseen, eivätkä he koskaan pääse pois – ei koskaan. Koska heidän tottelemattomuutensa oli yli kaiken, yli kaiken, mitä Minun Ihmiseni voisivat ikinä käsittää, ja siellä ei ole tietä pois helvetistä. Kukaan ei halua mennä helvettiin, sillä te ette ikinä voi kuvitella sen paikan tuskaa, kidutusta, ahdistusta, jonka Minä olen luonut. Pahojen kadotukseksi. Tottelemattomien kadotukseksi. Baban (Beelsebub) seuraajien kadotukseksi. Epäjumalanpalvelijoiden kadotukseksi.

Sillä siellä on ainoastaan YKSI JUMALA, Minä olen, Minä olen, Minä olen - Minä olen, Jeesus Kristus Nasaretilainen, Neuvonantaja – Pyhä Henki, sillä siellä ei ole mitään muuta, paitsi ME. Me olimme; Me olemme; Me tulemme aina olemaan.

Joten kuunnelkaa, avatkaa silmänne, avatkaa korvanne sillä kello on käymässä, sota on alkanut. Katsokaa taivaalle. Katsokaa taivaalle, sillä taivaalla on ihmeitä, taivaalla on merkkejä, sota, taistelu on taivaalla. Meidän Enkelimme, meidän enkelimme, meidän enkelimme, meidän enkelimme ovat voittamassa Saatanaa juuri tällä sekunnilla.

Katsokaa taivaalle.

Katsokaa taivaalle.

Katsokaa taivaalle.

Siellä tulee olemaan merkkejä ihmeteltäväksi.

Kuu tulee muuttumaan punaiseksi.

Taivas tulee muuttumaan mustaksi.

Tähdet tulevat putoamaan ilmasta.

Tähdet tulevat putoamaan ilmasta.

Taivaat tulevat olemaan mustat.

Taivaat tulevat olemaan mustat.

Sillä Minä tulen tekemään uuden maailman.

Sillä Minä tulen tekemään uuden maailman Minun Pyhilleni.

Minä tulen tekemään uuden maailman, joka tulee kestämään ikuisesti ja ikuisesti ja ikuisesti.

Tämä on Minun Sanani.

Tämä on Minun Julistukseni Minun Lapsilleni, jotka ovat totelleet ja Rakastaneet Minun Poikaani, ja ovat käyttäneet Minun Neuvonantajaani opastamaan heidät heidän Taivaaseensa, olemaan Minun kanssani, heidän Isänsä kanssa, joka Rakastaa heitä koko Hänen Sydämellään.

Sillä yksikään ei putoa Minun Käsieni välistä.

Yksikään ei epäonnistu tulemaan taivaaseen, jos he vain tottelevat.

Totelkaa Minun Poikaani.

Totelkaa Minun Poikaani.

Totelkaa Minun Poikaani, Herraa Jeesusta Kristusta Nasaretilaista.

Sillä AINOASTAAN Hänen kauttansa te voitte tulla Minun luokseni.

Sillä AINOASTAAN Hänen kauttansa te voitte pelastaa sielunne.

Sillä AINOASTAAN Hänen kauttansa te voitte paeta Saatanan kädestä.

Sillä AINOASTAAN Hänen kauttansa te voitte paeta Saatanan kädestä.

Sillä AINOASTAAN Hänen kauttansa te voitte paeta Saatanan, tuon pahan, kädestä.

Murhaaja, valehtelija, huorintekijä, lasten hyväksikäyttäjä, mielen ja sielun hyväksikäyttäjä.

Hänen aikansa on täällä, hänen aikansa on tulossa loppuun.

Hänen aikansa on tulossa loppuun, sillä Minun Sanani on Minun Sanani, on Minun Sanani.

Minun Lakini on Laki, on Laki, on maailmankaikkeuden Laki, tähtien ja Taivaitten, kaiken mitä oli ja on ja tulee olemaan.

Kuunnellen avatkaa korvanne. Avatkaa korvanne Minun poikani ja Minun tyttäreni sillä teillä on ainoastaan YKSI mahdollisuus. Joten KUUNNELKAA - kuunnelkaa neuvonantajaa, Pyhää Henkeä, Pyhää Henkeä, Pyhää Henkeä. Sillä Hän on teidän ohjaajanne kohti Minun Poikaani, Minun PYHÄÄ Poikaani, Minun RAKASTA Poikaani, Minun YHTÄ ja AINOAA, Minun KALLISARVOINEN, Jeesus Kristus, Jeesus Kristus, Jeesus Kristus Nasaretilainen. Sillä Hänen kauttansa, te tulette löytämään ilon, onnellisuuden, rauhan ikuisesti ja iankaikkisesta iankaikkiseen. Joten tämä on teidän Isänne Sana, Minä olen, Minä olen, Minä olen, Minä olen.

Katsokaa taivaalle.

Katsokaa taivaalle.

Katsokaa ihmeteltäviä merkkejä.

Älkää tehkö itseänne sokeiksi, Minä olen teidän edessänne.

Minä olen teidän edessänne.

Minä olen teidän edessänne.

Koskettakaa Minua!

Koskettakaa Minua!

Hyväilkää Minua!

Hyväilkää Minua!

Sillä Minä olen siellä Minun Poikani ja Minun Neuvonantajani kanssa.

Älkää sokeuttako itseänne maailmallisilla asioilla.

Älkää sokeuttako itseänne maailmallisiin asioihin.

Älkää sokeuttako itseänne maailmallisilla asioilla.

Sillä NE OVAT tuosta pahasta, tuosta pahasta.

Tuo paha on teidän vieressänne.

Hän haluaa teidät, koska hän tietää, että hän on hävinnyt.

Hän on hävinnyt.

Hän on hävinnyt.

Minun Lapseni, älkää saattako Minua Itkemään. Älkää saattako Minua Itkemään toisen sielun takia. Älkää saattako Minua Itkemään yhdenkään sielun puolesta, jonka Saatana on ottanut Minun Otteestani teidän kovan päänne takia, teidän kovan päänne vuoksi. Te tulette löytämään Tuonelan ja Kuilun ikuiseksi ajaksi ja iankaikkisuudesta iankaikkisuuteen. Kääntykää Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen puoleen AINOANA toivona, AINOANA tienä, AINOANA polkuna. Hän on Taivaan Porteilla. Hän on Taivaan Porteilla.

Avatkaa sydämenne. Avatkaa mielenne. Avautukaa, Avautukaa, Avautukaa, Avautukaa sillä aika on tulossa, aika on tulossa; sillä Jumalan viha, Jumalan viha, Suuren Minä olen Minä olen Minä olen - Minä olen viha on täällä. Joten kuunnelkaa Minun Sanojani, Suuren Minä olen Sanoja, Minä olen - Minä olen, Minä olen. Sillä aika on täällä ja teidän silmänne tulevat näkemään, teidän elinaikananne, Jumalan vihan. Sillä sen ovat ennalta kertoneet teidän isänne, isät, isät, isät-isät alusta asti, että tämä päivä olisi tulossa. Te olette tappaneet Minun Profeettani. Te olette tappaneet Minun Apostolini. Te olette tehneet kauhistuttavia asioita Minulle, Minun Pojalleni, ja Minun Neuvonantajalleni.

Siellä on ainoastaan yksi jäljellä. Minä säästin parhaimman viimeiseksi. Ne, jotka ovat ensimmäisiä, tulevat olemaan viimeisiä. Ne, jotka ovat viimeisiä, tulevat olemaan ensimmäisiä. Tämä on Minun Lakini. Rakastakaa vihollistanne. Rakastakaa naapurianne. Rakastakaa Jumalaanne, Minä olen, Minä olen yli kaiken; Pyhä Henki, Jeesus Kristus - OVIKÄYTÄVÄ – Ovikäytävä pelastukseen.

Avatkaa korvanne. Avatkaa silmänne. Kuunnelkaa Minun Profeettaani. Kuunnelkaa Minun Profeettaani, sillä Minä en anna hänen tulevan satutetuksi. Minä en anna hänen tulevan kidutetuksi. Minä en anna hänen tulevan heitetyksi vankilaan, koska hän on viimeisistä viimeinen, viimeisistä, viimeisistä, viimeisistä. Loppu on täällä. Minun Lapseni, avatkaa silmänne. Avatkaa silmänne, sillä tämä on teidän Isänne Minä olen, Minä olen. Olkaa armolliset toisianne kohtaan, sillä Minä annan teille armon.

Tämä tie on niin yksinkertainen. Niin helppo. Avatkaa silmänne. Avatkaa silmänne, tämä on Minä olen, Minä olen, Minä olen. Tämä on Minä olen, Minä olen, Minä olen. Tämä on Minä olen, Minä olen, Minä olen - Minä olen, Minä olen - Minä olen. Minä Rakastan teitä kaikkia. Rauha olkoon teidän kanssanne, Minun Lapseni. (loppu)

 

 

866. Näytja Profetiat - Raymond Aguilera 27. Helmikuuta 1996 klo20:15.

Ylistyksen aikana Herra näytti minulle monta näkyä, joten listaan ne tähän siinä järjestyksessä kuin sain ne.

Näky:

Näin suuren tiilisen rakennuskompleksin, joka oli lumen peitossa. Kun katsoin alaspäin tätä kompleksia, näin jotakin lentävän alas taivaalta ja se meni kohti avointa aluetta kompleksin edessä. Kiinnitin silmäni tähän lentävään olentoon, Herra sanoi, että se oli Kerubi. Kuultuani tämän, yritin tarkemmin nähdä miltä tämä Kerubi näytti, mutta kun katsoin, Kerubi tuli ja meni pois katseeni fokuksesta hengessä. Jostain syystä Herra ei antanut minun keskittää katsettani Kerubiin. (loppu)

Näky:

Sitten Herra näytti minulle sydämen. Kun katsoin sydämen muotoa, se avautui keskeltä auki, ja vesi alkoi virtaamaan avautuneen sydämen eri osien ylitse. (loppu)

Näky:

Herra näytti minulle valtavan keltavalkoisen auringon ja tämä pyramidi oli sen edessä. (loppu)

Näky:

Minulle näytettiin lentävä lautanen ilmassa lentämässä. Sitten näin keittiöhanan, mutta hanan nokka oli osoittamassa ylös, eikä alas. Seuraava asia, jonka näin oli vesihanan nokka, joka oli yhtä suuri kuin lautanen, mutta se oli lautasen alla, ja kun vesihana laitettiin päälle; tämä lentävä lautanen meni murskaksi.

Löysin itseni hengessä ilmassa ja seurasin toista lentävää lautasta, joka lensi ylitse tämän vihreän laakson. Sitten jollakin tavalla siihen ilmestyi niitä kaksi, lentämässä vierekkäin. Kun katsoin niitä; ne lensivät yhteen (toinen toiseensa) ja jatkoivat YHTENÄ saman kokoisena lautasena.

Sitten tyhjästä ilmestyi Herran Nyrkki tuli alas taivaasta VALTAVALLA VOIMALLA ja iski tätä lentävää levyä tarkasti keskelle ja pudotti sen taivaalta suoraan alas. (loppu)

Profetia:

Herra sanoi, "Kaikki mitä olet nähnyt on Totta ja Luotettavaa." (loppu)

Näky:

Herra näytti minulle tämän lohikäärmeen, jonka pyrstö liikkui hitaasti ylös ja alas ikään kuin ruoska. (loppu)

Näky:

Minulle näytettiin kaksi kilpavenettä ajamassa kilpaa vierekkäin veden päällä. (loppu)

Näky:

Näin lohikäärmeen pään uudestaan. (loppu)

Näky:

Näin tämän valtavan tulivuoren, missä oli kuumaa sulaa kiveä sisällä. (loppu)

Näky:

Herra näytti minulle ylösalaisin olevan pyramidin seisomassa huipullaan (tai sen kärjellä). (loppu)

Näky:

Herra näytti minulle tämän epätavallisen näköisen karvaisen mustan hämähäkin, jonka ruumis oli leikattu auki. Sitten tämä sinivihreän ja turkoosin värinen ruumis ilmestyi auki leikatun ruumiin keskeltä. (loppu)

Profetia:

Herra sanoi, "Katso ja opi." (loppu)

Näky:

Sitten näin sydämen muodon uudestaan, mutta nyt sydän oli valmis. Katsoessani sitä, näin sormen sydämen päällä, siinä kohtaa missä sydän tulee yhteen. (loppu)

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Jumalan Valtakunta on edessänne." (loppu)

Näky:

Näin tämän jäävallin ja se näytti olevan liikkumassa. (loppu)

Näky:

Minulle näytettiin kaksi riippusiltaa vierekkäin. (loppu)

Näky:

Sitten näin tämän suuren mutta melkein litteän kulhon, ja puinen litteä keppi oli makaamassa tuon kulhon yläpuolella, sen keskustan ylitse. Katsellessani sytytetty valkoinen kynttilä asetettiin kulhon keskustan päällä olevan puisen litteän kepin päälle. (loppu)

Näky:

Näin tämän suuren vuoren, minkä juureen oli kaiverrettu suuri holvi. Tämä holvi oli niin suuri, että se ulottui vuoressa noin kolmasosan korkeudelle. Voit nähdä suoraan vuoren juuren läpi tämän holvin kautta, ja tämän holvatun tunnelin keskellä oli pitkä lauta, joka meni keskeltä läpi vuoren keskustassa olevan holvatun tunnelin. Nyt tätä lautaa oltiin käyttämässä kuin keinulautaa, sillä voin nähdä sen liikkuvan ylös ja alas, ja siinä oli joitakin painoja kummassakin päässä. (loppu)

Näky:

Herra näytti minulle mustan valuraitaisen paistinpannun täytettynä punaisilla kuumilla hiilillä. Kun katselin, valurautainen paistinpannua liikutettiin pari jalkaa ja kuumat hiilet kaadettiin suureen pannuun. Tämä tapahtui useita kertoja katsoessani tätä. (loppu)

 

 

865. Näky - Raymond Aguilera 20. Helmikuuta 1996.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle pitkän tangon, jossa oli Kolme Pyörää. (loppu)

 

 

864. Profetia - Raymond Aguilera 14. Helmikuuta 1996.

Rukouksen aikana kysyin Herralta, että Hän paljastaisi syvällistä sisäistä totuutta raamatusta. Joten sanoin Herralle avaavani raamatun summamutikassa ja Hänen näyttävän minulle jotain Voimakasta ja Syvällistä Hänen Totuudestaan.

Jumalan Läsnäolo tuli minulle ja Herra ohjasi minut Hesekielin Kirjan lukuun 34.

 

 

863. Profetia - Raymond Aguilera 12. Helmikuuta 1996 klo 18.

Olin rukoilemassa Herraa ja kysyin Häneltä jos minun pitäisi laittaa laskuri Profetia Sivuille laskemaan kuinka monta näyttökertaa ne saavat.

Herra sanoi, "Miksi haluaisit tehdä synnillisen asian kuin tämän? Muistatko kuin Minun Rakkaani Daavidin, kun hän laski Israelin heimot? On asioita jotka sinun täytyy tietää ja on asioita sinun EI tarvitse tietää. Selitinkö Minä itseni SELVÄSTI! Älä HUOLEHDI rahasta. Rahat tulevat olemaan siellä! Sillä kaikista sinun tarpeistasi huolehditaan, asuntovelasta, puhelimesta, kaikista asioista joita tarvitset palvelutehtävää varten. Sinun täytyy oppia LUOTTAMAAN! Älä välitä ihmisestä ja mitä hän sanoo sinulle tai kuinka hän sanoo sen sinulle. SINÄ VAIN TEET SEN MINKÄ MINÄ SANON SINULLE! Ymmärrätkö Minua!! Teinkö Itseni Selväksi? Tämä on teidän Isä Jehova Jeesus Kristuksen kanssa, ja Pyhä Henki. Kaikki tulee kääntymään hyväksi, luota vain Minuun." (loppu)

 

 

862. Näky - Raymond Aguilera 9. Helmikuuta 1996 klo20.30.

Rukouksen aikana Herra näytti pari demonista hahmoa pitävän alligaattoria irti maasta ja kyljellään ja siellä oli demoni puremassa kiinni sen kaulaan.

Näky:

Näin ankkurin sidottuna jonkun jalkaan, mutta kun ankkuri vapautettiin sen sijaan, että oli pudonnut; se meni ylös taivaaseen kantaen tätä henkilöä juuri päinvastoin kuin mitä ajattelet että tapahtuisi.

Näky:

Sitten näin mustan pyörremyrskyn ja suuret sakset, jotka leikkasivat pyörremyrskyn huipun pois. (loppu)

 

 

861. Näky - Raymond Aguilera 6. Helmikuuta 1996 klo 12:15.

Näky:

Näky Kyyhkysestä, jolla oli hohde Päänsä ympärillä. Sitten Herra antoi sananpaikan Sakarja 4:6 "Ei sotaväellä eikä voimalla, vaan minun Hengelläni, sanoo Herra Sebaot."

Näky:

Sitten Herra näytti minulle Kyyhkysen, jolla oli oliivin oksa nokassaan.

Näky:

Sitten Herra näytti minulle sen sodankäynnin, joka oli minun ympärilläni. Hän näytti minulle näyn miehestä, joka oli pukeutunut kuin Roomalainen sotilas, makaamassa maassa pitäen kilpeään ylhäällä ja suojellen itseään niin paljon kuin mahdollista, ja tämä suuri demoni iski hänen kilpeään yhä uudestaan ja uudestaan suurella voimalla.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Sinä olet sotilas. Odota hetki Ray, kaikki tulee menemään hyvin". (loppu)

860. Profetia ja Näky - Raymond Aguilera 31. Tammikuuta 1996.

Sain näyn Herrasta päällään pitkä valkea suurihihainen viitta, joka tuli alas hänen jalkoihinsa asti. Hän heilutti Käsiään ylös ja alas hitaasti. (se näytti siltä mitä joku tekisi, jos hän haluaisi lentää käyttäen käsiään ja käsivarsiaan.) Katsellessani näin monien ihmisten Herran edessä polvillaan rukoilemassa. Katsoin Hänen Päätään, ja Hänellä oli orjantappuraseppele, ja orjantappuraseppele muuttui kultaiseksi kruunuksi. Herra näytti erilaiselta; Hänen hiuksensa olivat lyhyet, ja Hän näytti hieman vanhemmalta

Profetia:

Hän sanoi, "Varokaa sillä LOPPU ON TÄÄLLÄ. Kertokaa heille siitä todellisuudesta, mikä on Kristuksen Ruumiin ja Kristuksen Ruumiin jäsenien edessä." (loppu)

 

 

859. Profetia ja Näyt - Raymond Aguilera 30. Tammikuuta 1996 klo 22:30.

Näky:

Näyssä jäätelötötterö, jossa oli vaniljajäätelöä ja sitten tumma, värikäs tötterö, keksi sorttia.

Näky:

Sitten näky muuttui kolmeksi jäätelötötteröksi.

Näky:

Näyssä nippu keppejä sidottuna tiukasti yhteen ohuella valkoisella langalla.

Profetia:

Herra sanoi, "Katsokaa cowboyta Texasista."

Näky:

Herra näytti minulle käärmeen, jonka päätä yritti joku katkaista tylsällä veitsellä. Se ei vaikuttanut käärmeeseen millään lailla. Sitten näin jonkun yrittävän poltto merkitä sitä niskanpuolelle poltinraudalla. He poltto merkitsivät käärmettä niin paljon, että kun he olivat valmiita käärme näytti litteältä kuin pannukakku koko käärmeen pituudelta. Sitten käärme ryhdisti itsensä tai puhalsi itsensä ylös ja kiemurteli pois.

Näky:

Näin puuterinsinisen lentokoneen rikkoutuneena kahtia, sen takaosa oli kadonnut.

 

 

858. Näky - Raymond Aguilera 29. Tammikuuta 1996.

Näin näyssä suuren palkin, joka näytti puhelinpylväältä. Tätä palkkia piti vaakasuorassa asennossa kaksi Kättä. Minun sallittiin nähdä vain Kädet, palkki, ja VALAISTU luola. Katsoessani näkyä, tätä pyöreää palkkia käytettiin iskemään Valaistun veistetyn luolan seiniä. Palkki iski ja iski tämän luolan kivisiä seiniä yhä uudelleen ja uudelleen kunnes se rikkoi kiviset seinät ja saapui pimeään ulos.

 

 

857. Näky - Raymond Aguilera 24. Tammikuuta 1996.

Näyssä suuri raketti lentämässä vaakasuoraan ja kotka seisoi sen peräosaan päin, siivet levällään yrittäen pitää tasapainoaan. Se muistutti minua surffaajasta tasapainoilemassa surffilaudalla.

 

 

856. Profetia ja Näyt - Raymond Aguilera 23. Tammikuuta 1996 klo 22:00.

Profetia:

Tiistai-illan rukouskokouksen rukouksen aikana, Herra sanoi, "Kosto on Minun."

Näky:

Sitten sain sukellusveneen propellista veden alla.

Näky:

Sitten näin ohjuksen tulevan veden alta ja ampautuvan taivaalle. Sitten siellä oli tämä suuri räjähdys taivaalla. Räjähdys valaisi taivaan kasvavana pyöreänä valona. Kun olin katsomassa sitä alapuolelta, juuri ennen kuin kasvava valo täytti koko taivaan, näin kuvan Vapaudenpatsaasta suoraan pyöreän valon keskustan alapuolella. Mikä oli outoa tässä Vapaudenpatsaassa, oli sen korkeus, se oli maileja korkea ylös taivaaseen (ylös valoon asti).

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Yhdessä hetkessä."

Näky:

Näky kahdesta vuoresta liittymässä yhteen ja tulevan yhdeksi.

Profetia:

Sitten myöhemmin, Herra sanoi yhä uudestaan ja uudestaan, "Varo miestä kaksiosaisessa puvussa."

Näky:

Näin näyn vihkisormuksesta, mutta timantin sijasta siinä oli kuva vuokaleivoksesta (cup cake).

Näky:

Sitten näin näyn lapsen käsistä, riippumassa ja heilumassa, käsi käden päällä monissa suurissa metallirenkaissa; sellaisissa joita voit nähdä lasten leikkikentillä. (loppu)

 

 

855. Profetia - Raymond Aguilera 23. Tammikuuta 1996.

Herra sanoi, "Maanjäristys Costa Ricasta. Maanjäristys Costa Ricasta. Maanjäristys Costa Ricasta." (loppu)

 

 

854. Profetia - Raymond Aguilera 19. Tammikuuta 1996.

Herra antoi minulle nimenShelly Rice. Sitten Helmikuu. (loppu)

 

 

853. Näky - Raymond Aguilera 19. Tammikuuta 1996.

Näky avatusta Valkoisesta Sateenvarjosta, jonka ympärillä oli muutamia avattuja mustia sateenvarjoja.

 

 

852. Näky - Raymond Aguilera 18. Tammikuuta 1996.

Herra näytti yläkulman, missä kaksi seinää tapasivat katon. Herra laittoi minun silmäni seuraamaan linjaa kaksi seinää kohtaavat katon kulman. Sitten Herra laittoi minun silmäni seuraamaan molempia linjoja, joissa katto ja seinät kohtaavat, ja liikutti ne kohti kulmaa. Sitten Hän näytti minulle kuinka ne kaikki tulivat yhteen kohtaan kulmassa.

 

 

851. Näky - Raymond Aguilera 18. Tammikuuta 1996.

Herra näytti minulle numeron viisitoista (15). Sitten minä näin numeron kirjoitettuna: 15 yrs. Minun hengelliset silmäni näkivät ykkösen ja viitosen numerosta (15), mutta jostain syystä minun huomioni oli numerossa 5 (numerossa 5 numerosta 15). En ymmärrä, mutta oli jotain erikoista numerossa "5", joka oli numerossa 15. (loppu)