Raymond Aguileran profetiat – Babylon

Tämä sivu pdf-muodossa. (kuvat mukana)

Raymond Aguileran profetiat – Babylon

Babylon, Baabel

Katso myös sivua nimeltä USA

876. Näkyja Profetia - Raymond Aguilera 14. Maaliskuuta 1996.

Näky:

Herra näytti minulle Japanin kartan, jossa oli linna Japanin pohjoisosassa.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Japani on yksi Antikristuksen kymmenestä sarvesta (kuningaskunnat) Ilmestyskirjassa. Japani tulee yhdistymään yhdeksän muun kanssa ja hyökkäämään Babyloniin yhdessä hetkessä”. (loppu)

 

 

952. Näky - Raymond Aguilera 30. Elokuuta 1996.

Näin tumman maaplaneetan, josta kohosi suuri musta talo taivaisiin. Sitten tämä musta joki tai musta öljyn aalto kaatoi mustan talon takaisin maahan.

 

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Musta talo on Babylon ja musta öljyn virta on antikristus". (loppu)

 

 

1141. Profetia - Raymond Aguilera 29. Joulukuuta 1997.

Baabelin torni – historia toistaa itseään. Tämän päivän kirkot rakentavat Baabelin torneja, yrittäen päästä Taivaaseen heidän opeillaan, heidän sanoillaan. Ja historia toistaa itseään. Minä tulen PYSÄYTTÄMÄÄN heidän Baabelin torninsa, näin sanoo Jehova, näin sanoo Jeesus, näin sanoo Herra. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1234. Tapahtuma - Raymond Aguilera 12. Helmikuuta 1999 klo22:00.

...

Sitten Herra sanoi minulle, "Haluatteko kuulla vielä enemmän! Naapuri tulee pettämään naapurinsa. Äiti tulee pettämään lapsensa. Vanhemmat tulevat syömään lapsensa ruokana. Jotkut teistä tulevat toivomaan, että olisitte kuolleita, mitta Minä en anna teidän kuolla. Liiton Arkki on valmiina! Vasara ja sirppi ovat valmiina! Babylonian kukistuminen on valmiina!Mutta tässä on tarpeeksi tältä illalta!"

...

 

 

1302. Tapahtuma - Raymond Aguilera 5. Huhtikuuta 1999.

Herra antoi minulle Jesajan kirjan 47:n luvun.

33/38:

Jes. 47:1 Astu alas ja istu tomuun, sinä neitsyt, tytär Baabel, istu maahan, valtaistuinta vailla, sinä Kaldean tytär; sillä ei sinua enää kutsuta hempeäksi ja hekumalliseksi.

Jes. 47:2 Tartu käsikiviin ja jauha jauhoja, riisu huntusi, nosta helmuksesi, paljasta sääresi, kahlaa jokien poikki.

Jes. 47:3 Häpysi paljastuu, häpeäsi näkyy; minä kostan enkä ainoatakaan armahda.

Jes. 47:4 Meidän lunastajamme nimi on Herra Sebaot, Israelin Pyhä.

Jes. 47:5 Istu äänetönnä ja väisty pimeään, sinä Kaldean tytär; sillä ei sinua enää kutsuta valtakuntien valtiattareksi.

Jes. 47:6 Minä vihastuin kansaani, annoin häväistä perintöni, minä annoin heidät sinun käsiisi; et osoittanut sinä heille sääliä, vanhuksellekin sinä teit ikeesi ylen raskaaksi.

Jes. 47:7 Ja sinä sanoit: "Iäti minä olen valtiatar", niin ettet näitä mieleesi pannut, et loppua ajatellut.

Jes. 47:8 Mutta nyt kuule tämä, sinä hekumassa-eläjä, joka istut turvallisena, joka sanot sydämessäsi: "Minä, eikä ketään muuta! Minä en ole leskenä istuva enkä lapsettomuudesta tietävä."

Jes. 47:9 Mutta nämä molemmat tulevat sinun osaksesi äkisti, yhtenä päivänä: lapsettomuus ja leskeys; ne kohtaavat sinua täydeltänsä, huolimatta velhouksiesi paljoudesta, loitsujesi suuresta voimasta.

Jes. 47:10 Sinä luotit pahuuteesi, sinä sanoit: "Ei kukaan minua näe". Sinun viisautesi ja tietosi, ne sinut eksyttivät, ja niin sinä sanoit sydämessäsi: "Minä, eikä ketään muuta!"

Jes. 47:11 Sentähden kohtaa sinua onnettomuus, jota et osaa manata pois; sinut yllättää tuho, josta et lunnailla pääse, äkkiä kohtaa sinua perikato, aavistamattasi.

Jes. 47:12 Astu esiin loitsuinesi ja paljoine velhouksinesi, joilla olet vaivannut itseäsi nuoruudestasi asti: ehkä hyvinkin saat avun, ehkä herätät pelkoa.

Jes. 47:13 Sinä olet väsyttänyt itsesi paljolla neuvottelullasi. Astukoot esiin ja auttakoot sinua taivaan mittaajat, tähtien tähystäjät, jotka kuu kuulta ilmoittavat, mitä sinulle tapahtuva on.

Jes. 47:14 Katso, he ovat kuin kuivat korret: tuli polttaa heidät; he eivät pelasta henkeään liekin vallasta. Se ei ole hiillos heidän lämmitelläkseen eikä valkea, jonka ääressä istutaan.

Jes. 47:15 Tämän saat sinä niistä, joista olet vaivaa nähnyt: ne, joiden kanssa olet kauppaa käynyt hamasta nuoruudestasi asti, harhailevat kukin haarallensa, ei kukaan sinua pelasta.

 

 

1971. Profetia - Raymond Aguilera 7. Marraskuuta 2009 klo 11:14.

Espanjaksi:

Kuilu on odottamassa teitä, jos ette kuuntele Minua. Minä olen kertomassa teille Selkeästi ja Asian ytimeen. Kuilu on odottamassa teitä, jos ette kuuntele Minua. Täältä tulee Lopun Päivä, Kristuksen Päivä. Avatkaa silmänne, avatkaa korvanne, täältä tulee Jumalan Päivä, Asian ytimeen! Muistakaa, jos te ette avaa silmiänne ja korvianne; teidän täytyy mennä kuiluun. Selkeästi, Minä olen kertomassa teille totuuden. Tämä on teidän Isänne, Pojan kanssa, Pyhän Hengen kanssa. Älkää sanoko, etten Minä kertonut teille, koska Minä kerroin teille Asian ytimeen. Täältä tulee Minun Poikani Päivä!

Englanniksi:

Herätkää, kuulkaa pasuunoita, kuulkaa Jumalan Musiikkia. Herra on tulossa määrättynä hetkenä, määrättyyn paikkaan. Ihmiset, jotka rakensivat Baabelin tornin, olivat peloissaan kun se tuli kumisten alas. Muistakaa, kaikki tulee kumisten alas Herran Päivänä, Asian ytimeen.

Jumalan Voima on kaikki. Jumalan Voima on Rakkaus, mutta teidän täytyy totella Herraa suurista asioista pieniin asioihin. Jos Herra käskee teitä menemään tuonne, te menette sinne! Jos Herra käskee teidän tehdä jotakin, te teette sen! Älkää kysykö, onko se oikein tai väärin, Herra on aina OIKEASSA! Muistakaa, Jumalan Voima on ääretön. Jumalan Voima on aina OIKEASSA! Asiat joita te ette ymmärrä, te tulette ymmärtämään myöhemmin. Teillä täytyy olla uskoa, teillä täytyy olla kyky Luottaa teidän Isäänne Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen, ja Pyhään Henkeen.

Sillä kun seinät tulevat kumisten alas teidän henkilökohtaisesta Baabelin tornistanne, kun teidän naapureitanne ei enää ole, kun teidän hallituksianne ei enää ole, ja kun taistelu on teidän ja Saatanan välillä, Ainoa joka voi suojella teitä on Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki. Muistakaa Minun Sanani; ne ovat oikeita ja Asian ytimeen. Minä en unohda teidän kuuliaisuuttanne, jos te Rakastatte Minua; te teette sen, mitä Minä sanon. Jos te ette välitä, no ongelma on teidän, niin on myös kuilu. Muistakaa kuilu; se on odottamassa teitä. Ja jos te ette välitä Jumalan teistä, se (kuilu) tulee kutsumaan teitä. Se tulee kuulostamaan suloiselta, se tulee kuulostamaan mukavalta. Se tulee kertomaan teille, mitä tahansa te haluatte kuulla, mutta te tulette löytämään kuilun, jos ette tottele Jumalaa, jos ette luota Jumalaan, jos ette Rakasta Jumalaa.

Sanat jotka kerron teille, voivat olla ilkeitä ja kovia joillekin ihmisille, mutta jos te uskotte Jumalaan, jos luotatte Jumalaan, silloin ne ovat teidän pelastuksenne. Jumala ei halua satuttaa ketään, mutta teidän täytyy totella Jumalan asioita. Lukekaa Raamattua, tutkikaa sitä, ottakaa Ehtoollista, rukoilkaa. Rukoilkaa koko sydämellänne, sillä Herran Päivä on tulossa. Kukaan ei tule tietämään Päivää tai Hetkeä, muttaolkaa siitä varmoja, että se tulee kun vähiten sitä odotatteja te tulette jäämään yksin paholaisen kanssa vastakkain, jos te ette usko Herraan Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen, ja Pyhään Henkeen. Minä tulen käskemään Minun poikaani Reymundoa lähettämään tämän sanoman ulos maailmaan. Muistakaa, että teitä on varoitettu, teille on kerrottu, teitä on Rakastettu. Vastuullisuuson henkilökohtainen asia. Muistakaa, että teille on kerrottu, teitä on varoitettu, teitä on Rakastettu. (loppu)