Raymond Aguileran profetiat – Suomi

 

1252. Tapahtuma - Raymond Aguilera 16. Maaliskuuta 1999.

Profetiat, Näyt ja Tapahtumat väliltä 1252 - 1319 on saatu Euroopan rukous- ja missiomatkan aikana. Tämän matkan aikana tapasin Evan ja Irenen ensimmäistä kertaa henkilökohtaisesti. Eva tuli minun kanssani Länsi-Euroopan matkan ajaksi ja Irene opasti minua mission toisessa osassa, hän näytti minulle Kiovaa, Ukrainassa.

Länsi-Euroopan Missiomatka.

Irene yhden meidän kävelymatkamme aikana Kiovassa. Irene ja minä Pääsiäisaterialla hänen talossaan. Se oli Irenen idea ottaa valokuvia Kiovasta. Eva ja minä emme ottaneet yhtään kuvia Länsi-Euroopassa. Sillä me tunsimme, että meidän tehtävämme oli rukoilla, eikä katsella nähtävyyksiä.(kuvat puuttuvat)

Muuten kuin nämä kuvat, minä huomasin, että Eva ja Irene tekivät monia samoja asioita, joten aloin uskoa Herran antaneen heille molemmille saman käsikirjoituksen. He molemmat huolehtivat minusta, niin kuin emo huolehtii hänen poikasistaan. He molemmat huolehtivat rahasta, suurimman osan ruokailuista, ja tekivät suurimman osan matkojen järjestelyistä (taksit, junat, bussit, laivat, jne.). Minun täytyy myöntää, että minun oli vaikeaa alistua ja olla nöyrä, mutta minä vain sanoin itselleni, "Herra on oikeasti hallitsemassa. Joten Raymond, pidä sinä vain suusi kiinni!" Koko missiomatka meni erittäin hyvin, minä annan Herralle kaiken ylistyksen!

Turussa, Suomessa Pääsiäissunnuntaina, Huhtikuun 4, Eva vei minut katsomaan tätä vanhaa Presbyteeri Kirkkoa, ja me kävelimme ulos kadulle, me kävelimme ohitse kun Kansallisen Presbyteeri Kirkon Piispa antoi haastattelua televisioon. Sitten melkein yksi viikko myöhemmin, Irene vei minut katsomaan Venäläistä Ortodoksista Luostaria päivä heidän Pääsiäisensä jälkeen. Ja minä löysin itseni ympäriltä sotilaita, ihmisiä, ja televisio reporttereita haastattelemassa heidän Patriarkkaansa heidän televisiokanavalleen. Mutta tällä kertaa yhtäkkiä minun rukouskieleni alkoi rukoilemaan.

Toinen asia, jota pidin outona, Eva kertoi minulle pitävänsä, rakastavansa, tai välittävänsä tästä miehestä ja hän näytti minulle hänen kuvansa, ja hänellä oli hyvin suuret jalat. Sitten samana päivänä kun Irene ja minä kävelimme kohti Luostaria, hän alkoi kertomaan minulle (ilman syytä), että hänen ex-miehellään oli erittäin, erittäin suuret jalat. Tämä muistutti minua siitä kuvasta, jonka Eva oli näyttänyt minulle. Monta kertaa he molemmat sanoivat melkein samoja asioita kävelyiden ja aterioiden aikana. Niin kuin minä sanoin aiemmin, se oli kuin he olivat opetelleet saman käsikirjoituksen. Tämä oli todella outoa!

Toinen asia, jota pidin huvittavana, että tämän koko Euroopan matkan aikana ja hengellisten taistelujen jälkeen, minä halusin aina juoda Seven-Up tai Sprite juomaa. Joskus hengellisen sodankäynnin jälkeen, minä en pystynyt juomaan tarpeeksi. Sillä minä tunsin, että tulisin kuolemaan fyysisesti, jos en joisi vähän. Sitten kun pääsin kotiin, tämä nälkä saada Seven-Up tai Sprite juomaa, jätti minut. Hyvin outoa!!

Minun täytyy valitettavasti sanoa, etten kierrellyt (nähtävyyksiä) Euroopassa ja ainoastaan kävin vähin kiertelemässä Turussa, Suomessa, mutta en nähnyt kovinkaan paljon Kiovaa, Ukrainassa. Joten minä ylistän Herraa siitä, mitä minä näin.

Siellä oli voimakas hengellinen sodankäynti muutamassa paikassa, mutta missiomatka meni yleisesti todella hyvin. Ylistys Herralle uudestaan!

 

 

1255. Näky - Raymond Aguilera 18. Maaliskuuta 1999 klo 8:30.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle hengessä leveän punaisen juovan muodostuvan sen liikkuvan junan taakse, jossa minä olin. Tämä leveä punainen juova tuntui seuraavan liikkuvan junan takana, kun me olimme menossa Helsinkiin.

 

 

1256. Tapahtuma - Raymond Aguilera 18. Maaliskuuta 1999 klo 22:30.

Euroopan missiomatkan alussa, kävellessäni hotellilta kaupungin läpi Helsingissä, Suomessa, Pyhä Henki laskeutui päälleni. Pelästyin välittömästi, sillä yhtäkkiä tunsin kuin minä olisin osa Kuoleman Enkeliä kävellessäni läpi tämän tumman, lumen peittämän kaupungin katuja. Tämä sai minussa halun vain itkeä.

Tuntia myöhemmin:

Herra antoi minulle näyssä sydämen jonka yli meni tämä pitkä sauva tai miekka. Sitten näytti kuin toinen puoli tästä miekasta olisi kuumennettu, sillä se tuli kirkkaanpunaiseksi ja sitten miekka survaistiin sydämeen sisään suurella Voimalla.

Näky:

Sitten minulle annettiin näky tästä nenästä joka näytti kuin se olisi leikattu pois kohtisuoraan irti naamasta. (loppu)

Sitten hotellilla Herra sanoi, että minä olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja etten huolehtisi, ja että vain tottelisin ja noudattaisin Hänen ohjeitaan. (loppu)

 

 

1257. Profetia - Raymond Aguilera 18. Maaliskuuta 1999 klo 16:45

Kissa päästetään vapaaksi. Pöllo tulee kirkumaan. Muistakaa Karhu. Muistakaa pöllö. Muistakaa kissa.

 

 

1260. Näky - Raymond Aguilera 19. Maaliskuuta 1999 klo 2:30.

Herra antoi minulle näyssä Englantilaisen poliisin kupolinmuotoisen kypärän (joka näyttää metalliselta armeijakypärältä), mutta poliisin kypärän huippu oli tulessa. Voin nähdä korkeat liekit tässä poliisin kypärässä.

Sitten Herra sanoi, "Minä olen, Minä olen, Minä olen."

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyn jostakusta korkea-arvoisesta armeijan virkailijasta. Hän näytti Itäblokin maan armeijan upseerilta, sillä hänellä oli suuri, leveä ja korkea armeijan päähine. Hänellä oli myös useita kultaisia sotaväen metalleja kauluksessaan ja rinnassaan. Hänellä oli myös valkoiset hiukset. Kun hän käveli, minut asetettiin hengessä hänen yläpuolelleen ja katselin häntä, kun hän kulki tälle avoimen alueen lävitse tässä kaupungissa. Päivä oli aurinkoinen ja kaunis. Näin toisten sotilaiden kävelevän tämän armeijan upseerin ohitse. Päättelen siitä tavasta, jolla toiset sotilaat huomioivat hänet, että hän on hyvin korkea-arvoinen ja tärkeässä asemassa armeijassa.

Sitten Herra sanoi, "Tämä on se mies joka kuuluu siihen nenään, joka oli leikattu irti." (loppu)

Näky klo 8:00:

Herra antoi minulle numeron 44, sitten numeron 48. (loppu)

Näky:

Herra näytti minulle numeron 5. (loppu)

Näky klo 9:45:

Herra näytti minulle taivaan. Katsoessani taivasta, se tuli hyvin tummaksi ja hyvin pelottavaksi. (loppu)

Näky klo 9:55:

Sitten herra antoi minulle näyn rotasta. Sitten veitsi tuli alas ja leikkasi sen pään pois. (loppu)

Näky klo 11:15:

Herra antoi minulle näyssä kilpikonnan kilven. En voinut nähdä kilpikonnan päätä, jalkoja tai häntää. (loppu)

Kielet.

 

 

1264. Näky - Raymond Aguilera 20. Maaliskuuta 1999 klo14:15.

Päivä tai kaksi aiemmin Herra oli käskenyt minun mennä Maarianhaminaan ja rukoilla siellä. Joten kun pääsimme Maarianhaminaan, Suomessa, Herra antoi minulle näyn puhelimesta, jonka kädessä pidettävä luuri oli väärin päin puhelimen päällä. (Tämä oli Ranskalaisen näköinen puhelin.)

Sitten Herra sanoi, "Maarianhaminantäytyy odottaa puhelimen soimista”.

 

 

1266. Tapahtuma - Raymond Aguilera 20. Maaliskuuta 1999 klo15:24.

Matkalla Tukholmaan, Ruotsiin laivassa tunsin saman Kuoleman Enkelin, jonka olin tuntenut Suomessa, Helsingissä. Tunsin, että Kuoleman Enkeli tulisi matkaamaan samaa reittiä kuin laiva jolla minä olen. Tämä on hyvin outo tunne hengessä. Melkein kuin joku pystyisi maistamaan kuoleman tällä reitillä. Itse asiassa tunsin että minä tein karttaa tai polkua tälle Kuoleman Enkelille matkustaa. Se muistutti minua Israelin Pääsiäisestä (= Passover) Mooseksen aikana, missä Enkeli kulki ohi (=passed over) Israelilaisten jotka olivat laittaneet veren oviensa ympärille ja kaikki Egyptin esikoiset kuolivat. (loppu)

 

 

1342. Tapahtuma - Raymond Aguilera 9. Kesäkuuta 1999.

Kirje sähköpostilistalle: Hei Veljet ja Sisaret,

Minä olen lähdössä Suomeen 10. Heinäkuuta 1999 ja sitten tapaan Carlin ja Markin 19. Heinäkuuta Zurichissä, ja sitten me kolme tulemme lentämään sieltä Israeliin. Minä olen Suomessa 7 päivää asentamassa tietokonetta Evalle. Hän on jättänyt työpaikkansa ja aikoo kääntää Profetia Kirjan suomen kielelle. Hän on jo aloittanut ja hän yrittää tehdä niin paljon kuin pystyy yhden vuoden ajan. Hän on tehnyt käännöstyötä 10-15 vuotta vanhalla Mac-tietokoneella. Joten vietyäni tämän rukouksessa Herralle, olen saanut luvan ostaa hänelle tietokoneen ja internetyhteyden, jotta hän voisi työskennellä.

Myös, tarvitsisin vähän lisää rukouksia. Olen 4 viikon päästä lähtemässä Suomeen ja hengellinen sodankäynti on tasaisesti kasvamassa. Minulla on edelleen vaikea saada unta ja olen löytänyt aamuisin pienen määrän verta syljessäni. Minun vatsani on ollut hapokas aika ajoin, minun kurkkuni on arka, ja minun verenpaineeni on korkean rajalla. Minulle on myös parin viimeisen päivän aikana kehittynyt vasempaan käteeni jonkinlainen ihottuma. Olen rukoillut Herraa tämän puolesta, mutta minun ruumiini ei ole vielä kunnossa. En olisi halunnut käyttää Israel matkan rahoja lääkäriin ja labrakokeisiin, mutta tein niin. Lääkäri ei usko sen olevan mitään vakavaa, mutta me otimme muutamia veritestejä ja minun rinnastani otettiin röntgenkuva. Havaitsin vähän verta syljessäni kun olin Kiovassa, Ukrainassa, mutta se meni pois ja alkoi uudestaan viikko sitten.

Pitäkää rukouksissa tämä Israelin missiomatka. Puhuttuani pari kertaa Markin kanssa, hän myös sanoi tunteneensa hengellisen sodankäynnin kasvaneen. Me todella tarvitsemme voimakasta rukoussuojaa, tarpeeksi varoja, ja voimaa pysyäksemme keskittyneinä tämän matkan aikana. Minun pitäisi saada tulokset laboratoriotesteistä ensi viikolla ja puhun lääkärille silloin. Luulen, että siinä oli kaikki tällä erää. Jumalan siunausta teille kaikille.

Teidän Kristuksessa, ray

 

 

1345. Tapahtuma - Raymond Aguilera 25. Kesäkuuta 1999.

Kirje sähköpostilistalle:

Hei Veljet ja Sisaret,

Olen kuluneena viikkona yrittänyt valmistautua tulevaa Israelin missiomatkaa varten. Olen rukoillut, lukenut Raamattua, ja viettänyt laatuaikaa Herran kanssa joka päivä, ja yrittänyt keskittyä. Se tuntuu kuin olisin sisällä hengellisen sodan ketunkolossa, jonka yläpuolella lentelevät pommit ja luodit. Hengellinen sodankäynti on ollut voimakas parina viime viikkona, mutta viimeiset pari päivää tämä sisäinen voima on tullut minun ylleni. Eilen jopa minun kurkkuni, mikä on vaivannut minua, alkoi yskimään mielettömästi noin puolen tunnin ajan ja sitten kun olin lopettanut yskimisen, kurkkuni vaikutti parantuneen. Kipu vain lähti.

Ja tämä hengellinen sisäinen voima vahvistuu ja vahvistuu, mitä enemmän luen Raamattua. Tulen lähtemään Heinäkuun 10, joten minulla on noin kaksi viikkoa jäljellä, ennen kuin lähden Suomeen ja sitten Israeliin 19 päivä. Minä näen jatkuvasti tätä outoa näkyä, ikään kuin voisin nähdä itseni tässä hengellisessä ketunkolossa – minä otan pitkän SYVÄN henkäyksen – ja hyppään penkereen yli ja juoksen niin nopeasti kuin pystyn heiluvan miekan kanssa. Minulla ei ole aavistustakaan, mitä siellä on hengessä, mutta Herra sanoi että mene – joten minä olen menossa. Toivoisin, että voisin paremmin selittää sen mitä näen, mutta siellä ei ole sanoja joilla selittää tätä.

En yritä huolehtia siitä, ettei ole tarpeeksi rahaa tai missä meidän olisi tarkoitus majailla. Ainoa asia, jota voin ajattelen, missä minun on tarkoitus voidella maaperä, Mutta tiedän, että tämänkin Jumala tulee näyttämään meille. Sillä Hän on jo antanut meille ensimmäisen paikan (Tel Avivin ulkopuolella, ensimmäisenä päivänä). Luulen, että kaikki mitä voin enää tehdä, on hypätä yli tuon penkereen, heiluttaa tuota miekkaa ja ANTAA HERRAN TEHDÄ TAISTELEMINEN!

Teidän Kristuksessa, ray

PS: Me silti vielä tarvitsemme rukoussuojaa tämän Israelin missiomatkan aikana. Jumalan siunausta.

 

 

1533. Tapahtuma - Raymond Aguilera 11. Heinäkuuta 2000 klo 12:30.

Kun Carl ja Minä kävelimme Santiagon kaupungin lävitse, Chilessä, Herra asetti vaikutelman henkeeni, että meidän pitäisi löytää sanomalehden toimisto ja asettaa mainos sanomalehteen. Tämä hengellinen vaikutelma kasvoi vahvemmaksi ja vahvemmaksi, joten mainitsin sen Carlille. Me näimme vartijan toimistokompleksin edessä ja kysyimme häneltä, tiesikö hän missä sanomalehden toimisto olisi, mutta hän ei tiennyt missä kaupungin lehti sijaitsi. Joten me rukoilimme johdatusta, kun me kävelimme kaupungin lävitse, löytääksemme sanomalehtitoimiston. Me tulimme jollakin tavalla johdatetuksi sivukadulle, ei kovinkaan pitkän matkan päästä siitä kohdasta, missä tämä vaikutelma tuli minulle hengessä. Siellä me löysimme sen edestä kyltin, missä vaikutti olevan erilaisten julkaisujen nimiä. Me kysyimme sisältä, ja vastaanottovirkailija pyysi englantia puhuvaa työntekijää auttamaan meitä. Kävi ilmi, että hän oli Suomesta. Toimien uskossa, me kysyimme normaalien mainosten hintoja tässä ilmaisessa viikoittaisessa sanomalehdessä, mikä meni Santiagon lähiseudulle ja sen yli 300,000 asukkaalle. Me saimme normaalien mainosten hinnat ja Suomalainen mies alkoi kääntämään meidän englanninkielistä tekstiä espanjankielelle ja me menimme ulos rukoilemaan pitäisikö meidän asettaa tämä mainos.

Sitten Herra sanoi, ”Voitele rakennuksen edusta ja mene asettamaan mainos.”

Sen jälkeen kun olimme maksaneet mainoksen, me menimme ulos Voitelemaan maaperän.

Sitten Herra antoi meille ohjeet, minkä kohdan Voidella. Hän sanoi, ”Voitele ruoho (betonisen jalkakäytävän vasemmalla puolella), ja pallon muotoinen monumentti. Sitten Herra sanoi, ”Voitele ruoho betonisen pallonmuotoisen monumentin oikealta puolelta, sitten Voitele puun edusta”. Tämä oli jalkakäytävän edessä. Minä huomasin, että tämä muodosti kolmion, se muistutti minua Kolminaisuudesta.

Sitten Herra vaikutti henkeeni, että meidän Voitelutyömme Chilessä oli valmis.

 

Mainos, jonka me asetimme PLC Publicaciones Lo Castillo SA:

Jeesus on Tulossa!

El Senor lähetti meidät 15,000 Km Yhdysvalloista rukoilemaan Chilen, Brasilian, Argentiinan, Perun, Kolumbian, ja Venezuelan puolesta.

Rukoilkaa meidän kanssamme kadotettujen ja teidän veljienne ja sisarienne puolesta Kristuksessa.

Reymundo Aguilera ja Carlos Gustafson

Verkkosivu: www.prophecy.org

 

Sitten rukouksen aikana me kysyimme Herralta, ”Miksi sinä toit meidät Etelä-Amerikkaan?”

Herra sanoi, ”Minä toin teidät Etelä-Amerikkaan, koska Minä rakastan teitä.”

Sitä öljyä koskien, jonka vuodatimme sanomalehtitoimiston eteen, Carl rukoili, että tämä olisi Jumalan sinetti Hänen sielujensa ylle Chilessä.

Sitten Herra sanoi, ”Carl rukoili oikein”.

 

 

2059. Tapahtuma - Raymond Aguilera 4. Syyskuuta 2011.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle sormen, jossa oli viilto, maaplaneetan yllä. Katsellessani sormea se alkoi pudottamaan veripisaroita eri puolelle planeettaa.

Sitten Herra sanoi minulle, "Uskotko, että Minä voin heittää tämän suuren ongenkoukun järveen ja vetää järven maalle?”

Minä sanoin, "Kyllä, Minun Herrani."

Sitten Herra antoi minulle kuvan Israelin maasta, sitten Helsingin kaupungin, Suomessa ja sitten Euroopan.

Sitten Herra näytti minulle näyn kylkiluusta ja sanoi, ” Tiedätkö, että Minä tein naisen miehen kylkiluusta?”

Minä sanoin, "Kyllä, Minun Herrani."