R. Aguileran Profetiat Suomeksi 800-401

Profetiat 800-401 Pdf-muodossa. (kuvat mukana)

800. Raymond Aguilera - Profetia 24 Elokuuta 1995.

Vertauskuva:

Olipa kerran joukko appelsiineja, jotka vierivät maassa, toiset olivat suuria, toiset pieniä. Ne kaikki alkoivat vierimään hyvin nopeasti ja alkoi sataa. Ja kun satoi, appelsiinit kohosivat ilmaan ja räjähtivät.

Sellainen oli Vertaus, ja jos haluatte tietää mitä se merkitsee, rukoilkaa Jehovaa ja Hän kertoo teille.

 

 

799. Raymond Aguilera - Profetia 23 Elokuuta 1995, klo 21:31 illalla.

Herra sanoi, "Rauha on laskeutunut." (loppu)

 

 

798. Raymond Aguilera - Näky 23 Elokuuta 1995, klo 2:30 aamulla.

Näky Vapauden Patsaasta, joka matkusti AVONAISEN rautatievaunun tai junan päällä, joka meni pimeän tunnelin läpi. Vapauden Patsaan pää ja soihtu sojottivat korkealle ylös, kun juna meni tunnelin läpi, ja pää ja soihtu leikkautuivat siististi ruumiista irti. Joten vapauden Patsas meni tunnelin läpi ilman päätä ja soihtua. (loppu)

 

 

797. Raymond Aguilera - Profetia 21 Elokuuta 1995, klo.4 aamulla.

Herra sanoi, "Malja (the cup) on saanut rauhan."

Kommentti:

Ehtoollinen oli tämä MALJA. (loppu)

Profetia:

Herra sanoi, "Shasta on valmis." (loppu)

 

 

796. Raymond Aguilera - Näky 20 Elokuuta 1995, klo 4 aamulla.

Näky valkoisten, palavien kynttilöiden rivistä, jotka tulivat alas Taivaasta. Kynttilät laskeutuivat alas kulmassa, sitten ne liikkuivat vaakasuoraan, sitten ne laskeutuivat taas alas kulmassa, ja tämä prosessi jatkui. Melkein kuin kynttilät olisivat liikkuneet pitkin jättikokoista sahanterää.

 

 

 

795. Raymond Aguilera - Näky 18 Elokuuta 1995, klo 7:57 aamulla.

Näky vesihanasta, joka avattiin, ja vettä alkoi ryöpytä ulos.

 

 

 

794. Raymond Aguilera - Tapahtuma 18-29 Elokuuta 1995.

Matka Shasta-vuorelle:

Kun vastaanotin Profetian # 778 (Jossa Herra näytti minulle viivan, joka lähti Shasta-vuorelta Kalifornian Osavaltion päähän, ja sanoi, "Piirtäkää puoliympyrä. Kaiken, mikä on tämän puoliympyrän sisäpuolella, tulen tuhoamaan Yhdysvaltojen tottelemattomuuden ja Saatanan seuraamisen tähden. Aion tuhota tämän alueen.") Ja # 780 (Jossa Herra sanoi, "Poikani, katso Shasta-vuoren menneisyyttä (Historiaa). Katso Shasta-vuoren menneisyyttä. Katso Shasta-vuoren menneisyyttä. Shasta-vuori, Shasta-vuori, Shasta-vuori, Shasta-vuori, Shasta-vuori, Shasta-vuori, Shasta-vuori, Shasta-vuori, Shasta-vuori, Shasta-vuori.") päälleni lankesi taakka käydä tarkastamassa Shasta-vuori. Keskusteltuani asiasta erään Kristityn veljen kanssa, jolle olimme tehneet työtä, päätin lähteä Shasta-vuorelle katsomaan, jos Herra näyttäisi tai kertoisi minulle enemmän siitä mitä tulisi tapahtumaan. Joten suunnittelimme matkan, jolla näkisimme Shasta-vuoren ja muutamia tulivuoria, jotka kulkivat suorassa linjassa pitkin Yhdysvaltojen länsirannikkoa.

Ensimmäisenä iltana minä ja kaksi veljeä Kristuksessa leiriydyimme Punapuumetsien alueelle, ja ehtoollisrukouksen aikana Herra sanoi, "Korkealle…, tule tänne, ja Minä näytän sinulle."

Myöhemmin samana iltana Herra sanoi, "Kulkiessasi eteenpäin, Minä näytän sinulle Jumalan asiat."

Nämä Sanat Herralta herättivät kiinnostukseni. Seuraavana aamuna me kolme lähdimme patikoimaan ja katselimme nähtävyyksiä, mutta taakka Shasta-vuorelle lähtemisestä ei jättänyt minua rauhaan. Ainoa kunnon suunnitelma mikä minulla oli, oli että aloittaisin ensimmäisestä tulivuoresta, Mt. Lassenista ja jatkaisin pohjoiseen Mt. Shastalle, ja sitten raivaisimme tiemme ylös Washingtonin Mt. Rainierille. Sen jälkeen menisimme katsomaan laavakenttiä Idahossa ja sitten raivaisimme tiemme Las Vegasiin, Nevadaan, ja Los Angelesiin, Kaliforniaan.

No, samana päivänä ryhmämme kolmannen jäsenen oli pakko palata takaisin San Franciscon Lahtialueelle. Muistan kuinka hän erkani meistä ja lähti etelään, samalla kun me kaksi jatkoimme seikkailuamme tuntemattomaan pohjoiseen, toivoen ja ollen Herran opastuksen varassa. Sillä me lähdimme pohjoisen suuntaan ja ajoimme tietämättä määränpäätä, ilman paljoja rahoja, ja toivoimme löytävämme kunnollisia vastauksia siihen mitä Herra oli suunnitellut Yhdysvaltojen Länsirannikon varalle.

Muistan, että oli myöhäinen iltapäivä, ja me olimme suunnilleen Cascade-vuorten keskivälissä suuntanamme Lassen-vuori, kun Herra sanoi, "Pysähtykää! Leiriytykää tänne!". Olimme juuri silloin ohittamassa leiriytymisaluetta ja ajoimme noin 50 mailin tuntinopeudella. Siinä vaiheessa, kun onnistuin pysähtymään ja kääntämään auton ympäri, olimme ohittaneet muutamalla maililla valtion leiriytymismaaperän. Leiriydyimme sinne yöksi.

Yöllä Herra sanoi, "Menkää suoraan Shasta-vuorelle, älkääkä menkö Lassen-vuorelle, ja levätkää."

Herra toisteli että minun pitäisi levätä, mutta minä vain kulutin itseni loppuun. Joten seuraavana aamuna purimme leirin, ja jatkoimme matkaamme Cascadesien yli suuntanamme Shasta-vuori, tietämättä mitä meidän pitäisi tehdä. Olin pikkuisen huolissani, sillä me vain ajoimme sokeasti ja päämäärämme olimme määritelty hyvin ylimalkaisesti ja me vain odotimme, että Herra kertoisi meille mitä meidän tulisi tehdä. Sillä viimeisimmät ohjeemme, jotka olivat olleet, "Pysähtykää! Leiriytykää tänne!", silloin kun ohitimme leiriytymisalueen 50 mailin tuntinopeudella, olivat saaneet minut vähän huolestumaan.

Oli suunnilleen keskipäivä, ja meillä oli Shasta-vuori näköpiirissämme, ja ajoimme 65 mailin tuntinopeudella moottoritiellä, kun Herra näytti minulle Näyn # 786, ympyrästä, joka meni Shasta-vuoren perustan ympäri.

Sitten Herra sanoi, "Vihi Shasta-vuori öljyllä sen perustan ympäri."

Emme olleet ottaneet mukaamme öljyä vihkimistä varten, koska emme tienneet, että meidän pitäisi tehdä niin. Joten ryhdyimme etsimään kauppaa, josta voisimme ostaa vihkiöljyä, ja tietä, joka voisi viedä meidät hiukankin lähemmäs vuorenjuurta, sillä meidän piti vihkiä se ympyränmuodossa, niin kuin aikaisemmin olin näyssä nähnyt. En odottanut innolla vuoren ympäri patikoimista, siinä tapauksessa, että emme löytäisi tietä, joka menisi vuoren ympäri. Hankimme öljyn, ja löysimme turistien infopisteen vuorenjuurelta, ja tiedustelimme lähellä vuorenjuurta kulkevista teistä. Kun löysimme ensimmäisen tien hengähdin helpotuksesta.

Päätin vihkiä maan siunaamalla sen Isän, Pojan, ja Pyhän Hengen Nimessä, ja kaataa öljyä maahan aina kolmen mailin välein, kunnes olisimme tehneet täyden ympyrän vuoren ympäri. Joten jatkoimme matkaa ja vihimme vuoren perustan aina kolmen mailin välein, yli kolmen tunnin ajan, ja lopetimme täsmälleen siinä kohdassa mistä olimme aloittaneet; täsmälleen kolmannen mailin kohdalla. Se oli minulle vahvistus siitä, että Herra oli halunnut, että se tehdään kolmen mailin välein, eikä kyseessä ollut ainoastaan minun päähänpistoni.

Tiet olivat suurimmilta osin epätasaista hakkuualuetta, jotka olivat täynnä kivenlohkareiden ja kaatuneiden puiden sokkeloita, joiden ohi raivasimme tiemme niin, että autolla joissain kohdissa oli juuri ja juuri tilaa päästä läpi. Ja yhdessä vaiheessa meidän täytyi ylittää nopeasti soliseva puro.

Tämän kolmen tunnin ajon aikana, jotka kulutimme näillä teillä, näimme vain kaksi tai kolme ihmistä, sillä olimme keskellä ei-mitään, ja puiden saartamia. Saatuamme suuren urakkamme päätökseen, taakkani hellitti jonkin verran ja me suuntasimme matkamme kohti seuraavaa määränpäätä.

Seuraava pysähdyspaikkamme oli Crater Lake( Kraatterijärvi), sammunut tulivuori, jonka päällä oli suuri järvi. Illan tullen saavuimme väsyneinä noin kahdentoista mailin päähän Kraatterijärvestä. Leiriydyimme yksityiselle leirintäalueelle, jossa oli suihkut, ja vietimme yön siellä. Muistan rukoilleeni lisää opastusta, mutta Herra ei sanonut paljoakaan uudesta määränpäästämme. No, seuraavana aamuna ajaessamme Kraatterijärven Puiston läpi, Herra käski meitä vihkimään sen yhdestä kohdasta. Joten katseltuamme hiukan nähtävyyksiä, lyhyen lepotauon ja lounaan jälkeen, löysimme paikan tien vierestä ja kaasimme öljyä maahan ja vihimme sen Isän, Pojan, ja Pyhän Hengen Nimessä, ja ajoimme pois ja otimme suunnan kohti St. Helenin vuorta.

Vaikka saavuimmekin St. Helenin leirialueelle aikaisin, päätimme pysytellä leiripaikan luona illan, sillä minä olin taas väsynyt. Ja meillä oli vain tunnin verran tai vähemmän matkaa St. Helenin vuorelle. Sillä ajaminen oli uuvuttanut minut, ja Herra oli käskenyt minun levätä. Joten, lähdimme aikaisin seuraavana aamuna ja käytimme tilaisuutta hyväksemme, ja kiertelimme joka paikassa. Vietimme useita tunteja katsellen tuhoa, joka edelleen näkyi selvästi vuoden 1980 tulivuoren purkauksen jäljiltä. Matkailijakeskus oli hyvin opettavainen, sillä siellä oli filmejä, joissa näytettiin vuoden 1980 tapahtumat, ja yhdessä paikassa oli museo. Tuntuu vieläkin vaikealta käsittää sitä valtavaa voimaa, joka tällä tulivuorella oli, joka jätti jälkeensä tuhoa kulkemallemme polulle. Luulen, että me ihmisinä, emme oikeastaan voi käsittää sitä voimaa, jota Herra voi käyttää; ennen kuin näemme sen kaltaista tuhoa, kuin St. Helenin vuorella; ja käsitämme kuinka puolustuskyvyttömiä oikeastaan olemme. Tämä tosiaan avasi silmäni Jumalan voiman suhteen - olipa kyseessä sitten maanjäristykset, tulivuorenpurkaukset, tai sää -, Herra hallitsee kaikkea ympärillämme olevaa.

Tämän jälkeen taivas peittyi pilvistä, ja me päätimme ettemme ajaisi katsomaan Rainier-vuorta, ja Herra oli ei ollut sanonut, että meidän pitäisi; joten suuntasimme matkamme Cascadesien yli Oregonin Portlandia kohti, jossa tapasimme matkakumppanini vanhan Kristityn ystävän Merivoimista. (Kristitty veli, joka muutama vuosi sitten oli käynyt kotonani yhdessä meidän rukouskokouksistamme.) Vietimme muutaman tunnin hänen ja hänen perheensä seurassa, ja niin saimme tilaisuuden kertoa hänelle mitä Herra oli meille tehnyt sen jälkeen, kun viimeksi näimme hänet.

Lounaan jälkeen suuntasimme Spokaneen, Washingtoniin rukoillaksemme erään pariskunnan puolesta (eräs Kristitty veli oli pyytänyt meitä käymään ja rukoilemaan hänen kanssaan). Sitten suunnittelimme, että menisimme tapaamaan erästä työtiimiä, joka koostui aviomiehestä ja vaimosta, jotka olivat kausittaisia lähetystyöntekijöitä. Heillä oli laivalähetystö, ja he matkustelivat ympäri maailman purjeveneellä ja todistivat Herrasta. Soitimme ensimmäiselle pariskunnalle sen jälkeen, kun olimme leiriytyneet Kansanpuistoon, joka oli muutaman minuutin ajomatkan päässä heidän kotoaan, ja me sanoimme, että haluaisimme tulla käymään ja rukoilemaan heidän puolestaan heidän Kalifornialaisen Kristityn veljensä pyynnöstä. He vaikuttivat yllättyneiltä, sillä Kalifornialainen veljemme oli unohtanut soittaa heille ja kertoa, että olimme tulossa, mutta he ottivat meidät vastaan niin kuin olisimme olleet läheisiä ystäviä. Kävi ilmi, että aviomiehellä oli MS (MS-tauti?) ja hän tarvitsi kainalosauvoja liikkumiseen. Kerroin heille lyhyesti siitä mitä Herra teki tässä profeetallisessa palvelustyössä. Sen jälkeen rukoilimme heidän vuokseen ja Herra antoi meille näkyjä ja sanoja molemman kohdalla.

Kun rukoilimme veljen MS tilan vuoksi, Herra sanoi, "Tiedän, tiedän, tiedän, tiedän!" Keskusteltuamme siitä mitä Herran Sana merkitsi aloimme rukoilemaan hänen vaimonsa puolesta. Minä todella tunsin hänen vaimonsa rakkauden Herraa kohtaan. Hän itki ja oli syvästi liikuttunut rukousistunnon aikana, ja näyt, jotka Herra hänelle antoi, puhuttelivat häntä hyvin henkilökohtaisella tasolla. Noin kahden tai kolmen tunnin kuluttua lähdimme leirintäalueellemme tietäen, että Herra työ oli tullut tehdyksi sen illan osalta.

Seuraavana aamuna suuntasimme kohti Coeur D'Alenea, Idahossa, joka oli vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä, jossa meidän oli määrä tavata purjeveneellä lähetystyötä tekevät ystävämme. Olin tavannut heidät kolme vuotta aikaisemmin yhden kotonani pidettävän Kristittyjen Grilli-illan yhteydessä. Voin lisätä, että he tosiaan tekivät olomme kotoisaksi ja ottivat meidät lämpimästi vastaan, kuin perheenjäsenet. Se sai minut ajattelemaan sitä, minkälaista on saattanut olla alkukirkon aikoihin, kun ihmiset matkustivat kaupungista toiseen, ja Kristityt auttoivat toinen toistaan matkustettaessa. Se oli hyvin mieltä ylentävää. Matkakumppanini sanoi, että kuuden päivän retkeilyn jälkeen, ja teltoissa nukkumisen ja retkimuonan syömisen jälkeen, tämä oli siunaus Herralta. Me istuimme kaikki olohuoneessa ja keskustelimme tuntikausia, kertoen todistuksia Herran siunauksista. Sinä iltana pidimme ehtoollista, ja rukoilimme, ja taas Herra antoi meille näkyjä, jotka koskivat heidän palvelustyötään.

Sitten menimme maata, ja aikaisin seuraavana aamuna nousimme aamupalalle, ja rukoilimme lisää ja pidimme ehtoollista. Kävi ilmi, että kausittaiset lähetystyöntekijät pitivät ehtoollista joka päivä ja olivat tehneet niin jo jonkin aikaa. Viimeisen kahden kuukauden ajan he olivat etsineet toista venettä ja opastusta Herralta, ja olivat odotuskannalla.

Aamupalan jälkeen automme oli taas tien päällä, ja suuntasimme Idahoa kohti, etsien paikkaa nimeltään Craters of the Moon State Park ( Kuu Kansanpuiston Kraatterit). Siellä oli kuulemma laavakenttiä, joita jatkui silmän kantamattomiin. Mutta ollessamme matkalla sinne, tajusimme, ettemme pääsisi sinne ennen pimeän tuloa, joten etsimme leiripaikan noin ajomatkan puolestavälistä. Löysimme tiekartasta leirialueen, jonka nimi oli Bannackin Kansanpuisto, Bannackissa, Montanassa, noin kahdenkymmenen mailin ajomatkan päässä moottoritiestä, - se oli sivussa reitiltämme ja väärässä suunnassa. Pystytettyämme leirin sinne, keksimme, että Bannackin vanha lännen ajoilta oleva (hylätty) aavekaupunki oli kävelymatkan päässä leiripaikaltamme, ja siellä oli noin viisikymmentä rakennusta yhä pystyssä.

Olen aina pitänyt historiasta ja tämä juttu oli minulle yhtä juhlaa, sillä aloin väsymään tulivuorten katselemiseen. (Olimme kuluttaneet suurimman osan ajastamme katsellen tulivuoria ja geologisia alueita melkein matkan alusta asti, koska näytti siltä, että Herra aikoi iskeä länsirannikkoa jollakin, joka lähtisi vanhasta, sammuneesta tulivuoresta, Shastasta). Joten sen takia keskitimme suurimman osan ajastamme ja energiastamme siihen, että voisimme oppia mahdollisimman paljon. Joten Bannackin aavekaupunki tuntui minusta todella juhlalliselta, ja vietin suurimman osan iltapäivästä yksin, katsastaen vanhoja rakennuksia ja paikallista historiaa.

Myöhään samana iltapäivänä, ollessani palaamassa leiripaikalle, huomasin paperisen ilmoituksen, jossa ilmoitettiin, että vanhassa kirkkorakennuksessa pidettäisiin esitelmä. Arvatkaa mitä? Sinä iltapäivänä eräs geologi ohjasi kolmen tunnin luennon ja diaesityksen tulivuorista, maanjäristyksistä, ja Yhdysvaltojen länsirannikon perusgeologiasta, aavekaupungissa, joka oli kahdenkymmenen mailin päässä mistään valtatiestä, keskellä autiomaata, vanhassa kirkossa. Aivan oikein, KIRKOSSA! Pidimme sitä mielenkiintoisena ja se kuulosti yhdeltä sellaisista yhteensattumista. AIVAN!…, TIETYSTI! Ajoitus oli täydellinen, koska seuraava pysähdyksemme olisi Kuu Kansanpuiston Kraatterit, Idahossa, ja luento antoi meille perustiedot sen suhteen mitä tulisimme näkemään, kun pääsisimme sinne. Kuka voi väittää, ettei ole Jumalaa ja että Hän ei opastaisi meitä?

Kuu Kansanpuiston Kraatterit on paikka, jossa voi nähdä sammuneiden tulivuorten pintoja ja kovettunutta laavaa mailien päähän, niin kauas kuin silmä kantaa. Leiriydyimme keskelle vanhoja kovettuneita laavavirtoja ja lähdimme patikoimaan, ja kuljimme maan alle vanhojen laavatunneleiden tai luolien alle, jotka olivat riittävän suuria, että kaksi junaa olisi voinut ajaa niiden läpi. Taas voimme nähdä Herran suunnattoman voiman, joka oli erittäin ilmeistä ja vaikuttavaa. Alue on yksi maamme kuumista paikoista ja voi purkautua koska vain, näkemämme diaesityksen perusteella. Se kai purkautui viimeksi noin 2000 vuotta sitten ja voi taas tehdä sen koska tahansa.

Lähdettyämme Kuu Kansanpuiston Kraattereilta suuntasimme kohti Las Vegasia tapaamaan erästä Kristittyä veljeä, mutta minä pyysin Herraa vapauttamaan minut, sillä en kestänyt enempää matkustamista ja sanoin Hänelle, että halusin lähteä kotiin. Ja ajaessamme moottoritiellä Hän vapautti minut ja sanoi, että voisin lähteä kotiin. No, näin Herra siis opasti meitä ja antoi meille tilaisuuden oppia Yhdysvaltojen länsirannikon tulivuorista. Matkasimme noin 3200 mailia, seitsemän osavaltion läpi ja palasimme kotiin 29 Elokuuta. (loppu)

Huomautus:

Kotiinpaluumme päivänä minulle näytettiin lehtijuttu New Age ihmisten kokoontumisesta Shasta-vuorelle tulevana viikonloppuna. Lehtijutussa kerrottiin, että ihmiset näkivät lentäviä lautasia ja demoneita ja että ihmiset suunnittelivat New Age Harmonian Konvergenssia vuorelle viikonlopuksi. Lehtijutussa sanottiin myös, että eräällä vuoren juurella sijaitsevalla pikkukaupungilla oli vahva New Age tausta. Nyt, näiden tosiasioiden jälkeen, voin nähdä, miksi Herra pani meidät vihkimään vuoren perustan noin kaksi viikkoa ennen ihmisten saapumista New Age Harmonia Konvergenssiin. Tottelevaisuus kannattaa. (loppu)

 

 

793. Raymond Aguilera - Tapahtuma 12 Elokuuta 1995, klo 9:50 aamulla.

Katolisen Kirkon jumalanpalveluksen lopussa, kun kaikki pitivät toisiaan kädestä ja rukoilivat Herran Rukouksen, näin valon tai valkoisen usvan, joka SYÖKSYI koko kirkon sisäpuolelta ilmaan. Sillä se mitä Herra minulle näytti, olivat ihmisten ylistykset, jotka lähtivät Taivaaseen valkoisen pilven tai valon muodossa ja se teki minuun valtavan vaikutuksen ja minä aloin itkemään. (loppu)

 

 

792. Raymond Aguilera - Näky 8 Elokuuta 1995, klo.20:30 illalla.

Näky omenasta tulisen järven yläpuolella. (loppu)

 

 

791. Raymond Aguilera - Profetia 5 Elokuuta 1995.

Herra sanoi, "Kansakunta tulee ahdistamaan toista aina loppuun asti."

790. Raymond Aguilera - Näky ja Profetia 4 Elokuuta 1995, klo 8:11 aamulla.

Herra näytti minulle Shasta-vuoren ja piirsi ympyrän vuoren perustan ympärille.

Profetia:

Herra sanoi, "Kaikki mikä on sisäpuolella tulee tulemaan ulos."

Kommentti:

Herra johti ajattelemaan, että koko vuori räjähtäisi. (loppu)

 

 

 

789. Raymond Aguilera - Profetia 3 Elokuuta 1995, klo 5:41 aamulla, Englanniksi.

Tuomas(Thomas), Tuomas, Tuomas-kaikki olkoon-niin kuin sinut koulutin. Ei yhtään enempää. Katso itseäsi. Tee vain se minkä sinulle olen näyttänyt. Tuomas, Tuomas, Tuomas.

 

 

788. Raymond Aguilera - Profetia 31 Heinäkuuta 1995, klo 8:06 aamulla.

Malja (the cup), malja…, Kirjan malja, malja…, Kirjan, Profetioiden Kirjan.

Espanjaksi:

Kyllä, kyllä. Siinä on kaikki mistä sinulle olen kertonut, profetioiden malja. Siinä on kaikki, profetioiden malja. Kuinka voit poikani? Tiedän, että aurinko poltti sinua. Tiedän, että kaikki menee hyvin työn kanssa, jota teet.

Vaimosi on saapunut päivämäärälleen, täsmällisesti. Hän on saapunut. Tiedän, ettet usko sitä. Minä tiedän ihmisen tavan, mutta kaikki on oikein, kaikki on Minun Käsissäni. Hän tulee soittamaan/kutsumaan sinua. Hän tulee etsimään sinua, sillä hänen sydämensä polttaa häntä. Kuulitko Minua? Hänen sydämensä polttaa häntä.

Päivä on saapunut, jolloin Me tulemme avaamaan Poikani Ruumiin ihmisten sydämet. Tiedän, että sinulla on voima. Sinulla on kaikki mitä tarvitset. Se on saapunut, Jumalan päivämäärä.

 

 

787. Raymond Aguilera - Näky 30. Heinäkuuta 1995.

Herra näytti minulle pienen, pyöreän pallon, ja Hän oli asettanut sen peukalonsa ja etusormensa väliin ja pyöritteli sitä edestakaisin sormiensa välissä, aikaansaaden painetta palloon.

Sitten Hän sanoi, "Tällaisen paineen aion panna Benny Hinnin päälle." (loppu)

 

 

786. Raymond Aguilera - Näky 29. Heinäkuuta 1995, klo 19:45 illalla.

Herra näytti minulle näyn, kun eräs veli Herrassa rukoili. Näky oli Kristuksen Morsiamesta ja minä olin hengessä hyvin lähellä hänen kasvojaan ja voin nähdä kyyneleitä, jotka valuivat hänen suljetusta vasemmasta silmästään. Ja jotakin, joka näytti meikkiharjalta, harjasi kyyneleet pois. Samalla kun veli Herrassa jatkoi rukoilemistaan, aloin näkemään oikean silmän, joka myöskin oli suljettu. Sitten Herran Sormi tuli ja työnsi oikean silmän silmäluomen auki. Yllätyksekseni siellä ei ollut silmää, se oli vain valkoinen tai tyhjä, ja näky päättyi. (loppu)

 

 

785. Näky - 29. Heinäkuuta1995.

Sitten seuraava kuva oli omenasta, jota viipaloitiin voiveitsellä paloiksi. Yksi neljäsosa omenasta paloiteltiin kolmeen osaan. (loppu)

 

 

784. Profetia - 29. Heinäkuuta1995.

Sitten Herra sanoi, "Katsokaa syvälle itseenne ja tuomitkaa itseänne kaikella vakavuudella ja katsokaa OIKEIN kunnolla sitä mitä näette."

 

 

783. Näky - 29. Heinäkuuta1995.

Sitten seuraava näky oli ihmisestä, joka katseli omaa kuvajaistaan peilistä.

 

 

782. Profetia - 29. Heinäkuuta1995.

Sitten Herra sanoi, "Kristuksen Morsian syö yhä hyvän- ja pahantiedon puusta, tiedon puusta."

 

 

781. Raymond Aguilera - Näky ja Profetia 29 Heinäkuuta 1995, klo 19:10 illalla.

Näky:

Rukouksen, ylistyksen ja hartauden aikana Herra näytti minulle kuvan Kristuksen Morsiamesta. Näky alkoi omenasta ja omenaa syötiin. Sitten Hän näytti minulle Kristuksen Morsiamen, joka söi puusta.

780. Raymond Aguilera - Profetia 25 Heinäkuuta 1995, klo.13:22 iltapäivällä.

Herra sanoi, "Poikani, katso Shasta-vuoren menneisyyttä (Historiaa). Katso Shasta-vuoren menneisyyttä. Katso Shasta-vuoren menneisyyttä. Shasta-vuori, Shasta-vuori, Shasta-vuori, Shasta-vuori, Shasta-vuori, Shasta-vuori, Shasta-vuori, Shasta-vuori, Shasta-vuori, Shasta-vuori."

 

 

779. Raymond Aguilera - Näky 22 Heinäkuuta 1995, klo 19:30 illalla.

Näky:

Näky saksista, jotka olivat noin 7 tai 8 tuumaa pitkät, ja jotka avautuivat ja sulkeutuivat.

Näky:

Sitten Herra näytti minulle muutamia kultarenkaita, jotka oli aseteltu päällekkäin muodostaen pienen pyramidin, ja näiden kultarenkaiden päällä oli musta pallo. Sitten siihen ilmestyi Puhtaan Valkoinen Golfmaila, joka löi mustan pallon pois kultarenkaiden päältä. (loppu)

 

 

 

778. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 18. Heinäkuuta 1995 klo 13:46.

Profetia:

Herra näytti minulle viivan Shasta vuorelta Kalifornian osavaltion päähän. Sitten Herra sanoi, "Piirtäkää puoliympyrä. Kaiken, mikä on tämän puoliympyrän sisäpuolella, tulen tuhoamaan Yhdysvaltojen tottelemattomuuden ja Saatanan seuraamisen tähden. Aion tuhota tämän alueen." (loppu)

Näky:

 

777. Raymond Aguilera - Profetia 15. Heinäkuuta 1995, klo 8:12 am, Espanjaksi.

Niin. Kaikki mitä teille olen kertonut, on Totta ja Täsmällistä. Jos asutte Pohjois-Kaliforniassa, Shasta Vuori tulee julkistamaan Jumalan Voiman, kunnes se saavuttaa etelän. Eikä teillä tule olemaan mahdollisuutta siirtyä. Kerroin teille kyynelillä. Kerron teille Totuuden. Se on saapunut, Kalifornian Maanjäristys. Te luulette, että Minä leikin, mutta Minä puhun teille kaikella vakavuudella ja täsmällisesti. Kalifornian ruumiiden löyhkä tulee pelästyttämään maailman. Sillä Kalifornia luulee itsestään suuria. He luulevat olevansa jumalia. Minä kerron, kerron ja kerron heille, ja he hautaavat päänsä maan alle.

Tulen auttamaan heitä siinä, sillä he eivät tiedä mitään, he tietävät ainoastaan paholaisesta. Siinä kaikki minkä he tuntevat ja paholaisen kanssa tulen heidät lähettämään. Kerron teille Totuuden. Sillä Minä olen Jumala, joka loi KAIKEN, yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa. Te tiedätte!, että Minä puhun Totta, ja että kerron teille täsmällisesti. Sillä Minä haluan vain sitä mikä on puhdasta. Haluan vain sitä mikä on vanhurskasta. Lähetin Poikani pelastaakseni teidät, mutta näyttää siltä, kuin te ette haluaisi Minun pelastavan teitä. Sen tähden aion alkaa tappamaan kaikkea sitä mikä on saastaista, kaikkea mikä ei ole Minun.

Kiirehtikää, pelästykää, sillä se mitä olen sanonut, "Tulee tapahtumaan!" Se on alkanut. Sillä Minä olen käskenyt maata syömään kaiken mikä on saastaista; Kaiken mikä ei ole Minun. Ja maa tekee sen mitä Minä käsken. Sillä Minä loin kaiken Sanallani, Pyhän Hengen kanssa. Nyt saapuu Voima vuorelle, Shastan vuorelle. Heräsittekö!, vai nukutteko yhä, odottaen maanjäristystä.

Muistakaa Ehtoollinen jos haluatte pelastaa itsenne. Muistakaa Poikani. Muistakaa Isä. Muistakaa Pyhä Henki. Sillä nyt saapuu maa Jumalan hampaiden kanssa, rouskuttaakseen kaiken mikä on saastaista; Kaiken mikä on paholaisesta. Siinä kaikki, mitä teille tänä päivänä aion kertoa Profeettani Reymundon avulla. Sillä tämä ei ole leikkiä. Tämä on vakavaa! Tämä on teidän ruumiinne, joka joko elää tai kuolee. Kuulitteko Minua? Nämä ovat teidän Isänne Huulet, yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Se on saapunut, kuolleen ruumiin löyhkä. (loppu)

 

 

776. Raymond Aguilera - Profetia 15. Heinäkuuta 1995, klo 7:48 aamulla, Espanjaksi.

Shasta, Shasta. Maanjäristys tulee alkamaan Mt. Shastalla (vuori). Katsokaa sitä, sillä kaikki on paikoillaan (valmiina). Mt. Shastalla, missä se tulee alkamaan. (loppu)

 

 

775. Raymond Aguilera - Näky 14 Heinäkuuta 1995, klo 2:14 aamulla.

Ylistyksen ja hartauden aikana aloin rukoilemaan Benny Hinnin puolesta ja Herra näytti minulle näyn.

Näky:

Näky Valkoisista, Aaltoilevista Kukkuloista, ja pienestä, mustasta marmorikuulasta, joka pyöri ylös ja alas kukkuloita pitkin. (loppu)

 

 

774. Raymond Aguilera - Profetia 13 Heinäkuuta 1995, klo 19:47 illalla.

Varokaa Kristittyni, sillä on olemassa väärennetty Maria. Varokaa Kristittyni. Kuunnelkaa Minun Sanojani ja ainoastaan Minun Sanojani. Sillä paholaisella on väärennös (/jäljitelmä). Kuunnelkaa Jehova Jumalan Sanoja, koska Hän puhuu TOTTA! (loppu)

 

 

773. Raymond Aguilera - Profetia 13 Heinäkuuta 1995, klo 19:37 illalla.

Vastaanottaja: La Roach

Lähettäjä: Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki.

Varoitus. Varo paholaisen salajuonia, sillä hän saartaa sinua ja ajaa sinua aitaukseen. Hän etsii vertasi. Varo Saatanan salajuonia. (loppu)

 

 

772. Raymond Aguilera - Näky 13 Heinäkuuta 1995, klo 7:12 aamulla.

Herra näytti minulle Kolme Laskuvarjoa, jotka kantoivat yhtä lastia. (loppu)

 

 

 

771. Raymond Aguilera - Näky ja Profetia 12 Heinäkuuta 1995, klo 2:11 aamulla.

Olin juuri saanut valmiiksi vastaukset muutamiin sähköpostiviesteihin eräälle veljelle Herrassa, joka kyseli Benny Hinn Profetiasta (# 708). Lähetettyäni hänelle kommenttini ja pidettyäni Ehtoollista ja rukoiltuani, ajattelin Benny Hinniä ja Herra näytti minulle hautakiven. (loppu)

 

Huomautus:

Rukoilin Herralta opastusta pitäisikö minun laittaa näkemäni Kirjaan ja nettiin.

Profetia:

Herra sanoi, "Laita! Sillä ihmisen tahto on tehdä ihmisen tahdon mukaan." (loppu)

Huomautus:

Minä kysyin Herralta jos se mitä Hän sanoi koski minua.

Profetia:

Herra sanoi, "Ei! Minä puhun ihmisen kirkosta!" (loppu)

770. Raymond Aguilera - Näky ja Profetia 10. Heinäkuuta 1995, klo 8:25 aamulla.

Herra näytti minulle näyn suuresta rantavarjosta, jonka alla oli muutama tuoli, mutta ne olivat jyrkän kallioisen rantatörmän reunalla. Asetelma oli lähellä valtameren aaltoja, jotka iskivät vasten alla olevia kalliota.

Ja Herra toisteli Espanjaksi, "Valkoinen Talo, Valkoinen Talo, Valkoinen Talo on asettanut itsensä tänne." (loppu)

 

 

 

769. Raymond Aguilera - Tapahtuma 9 Heinäkuuta 1995, klo 3:00 am.

Olin lauantaina täysin uuvuksissa, joten lähdin telttailemaan, ja suurin osan päivästä meni rukoilemiseen ja siihen, kun yritin viettää laatuaikaa Herran kanssa. Sitten aikaisin Sunnuntai-aamuna, nukkuessani mahallani, demoninen henki hyökkäsi kovaa minua vastaan ja naulitsi minut maahan. Demoninen olio, jonka hampaat puristuivat niskaani, lamaannutti minut täydellisesti. Tunsin valtavan suun, joka kietoutui niskaani, enkä pystynyt liikkumaan. Luulen, että jos sille olisi annettu lupa, se olisi napsauttanut pääni poikki. Olin todella peloissani ja rukoilin rukoilemistani mielessäni, ja yritin kuorsaamalla teeskennellä, että nukuin, mutta voin tuntea sen hampaat.

En oikein tiedä…, enkä tosiaankaan ymmärrä tätä, mutta tuntui siltä, kuin olisin ollut hengessä ja lihassa samaan aikaan. Tosin uskoisin, että olin hengessä, mutta en ole varma. Jotenkin onnistuin hengessä kurottautumaan taakseni ja koskettamaan oliota, mutta fyysinen ruumiini oli halvaantunut, enkä voinut liikkua. Voin vain tuntea valtavankokoiset hampaat, jotka olivat kolme tai neljä tuumaa pitkät ja hyvin terävät. Silloin tajusin olevani pahassa liemessä!!! Joten rukoilin ja rukoilin (JEESUS! JEESUS! JEESUS!) ja seuraavaksi huomasin, että se oli poissa.

Minua vastaan hyökättiin ilman varoitusta. Minusta tuntui siltä, kuin tämä olio olisi murskannut koko yläpuolellani olevan telttakuvun, ja välittömästi kiinnittänyt hampaansa niskani ympärille. Mutta sen jälkeen, kun Herra otti olion pois, näin, että telttani oli edelleen pystyssä, sydämeni hakkasi nopeasti, ja olio oli kadonnut. En osaa selittää sitä, mutta se ei ollut unta. Jokin iski minuun hengessä LUJAA ja NOPEASTI, ja se katosi aivan yhtä nopeasti kuin oli iskenyt, mutta muutaman minuutin ajan oli pelottavaa. (Tuntui, kuin sitä olisi kestänyt tunteja!) Vaikka minulla oli sellainen tunne, että Herra esti sitä sulkemasta leukojaan niskani ympärille. (Kiitos Herra.) Joten pyörähdin välittömästi selälleni ja ylistin Herraa. Nyt minua pelotti alkaa taas nukkumaan, mutta lopulta minä nukahdin.

Henkinen sodankäynti on ENEMMÄN kuin kielillä rukoilemista. Sitä tosiaan taistelee demonisia henkiä vastaan, joiden muoto ja ruumis tuntuu olevan sellainen, ettei sitä lihassa pysty kuvailemaan. Melkein kuin ne olisivat eläimiä hengessä, mutta ne ovat HYVIN, HYVIN TODELLISIA!!! (loppu)

 

 

768. Raymond Aguilera - Profetia 5. Heinäkuuta 1995 klo 9:06 am, Espanjaksi.

Kulkea ohi (Pass Over, tai Pääsiäinen, ks. 2 Moos.12:27, Kääntäjän huom.). Niin! Se tulee Kulkemaan Ohi. Ohi Kulkeminen (Pass Over)(Pääsiäinen?) on saapunut. Kuulitteko Minua? Ohi Kulkeminen on saapunut. Ymmärrättekö? Ohi Kulkeminen on saapunut. Kaikki tulee menemään oikein ja Jumalan tavalla. Kaikki tulee menemään kirjaimellisesti, täsmällisesti; Ohi Kulkeminen. Ohi Kulkeminen on saapunut, ne jotka syövät Ehtoollista. Se on saapunut, Ohi Kulkeminen. Muistakaa Ehtoollinen; joka päivä. Teidän täytyy syödä Ehtoollista. Se on saapunut, Ohi Kulkeminen, Ohi Kulkeminen. Kuulitteko Minua?, kaikki Kristityt, joilla on nälkä Jumalaan; jotka etsivät Jumalaa, koko mielellään, koko sydämellään, koko hengellään. Ohi Kulkeminen on saapunut. Teidän täytyy syödä Ehtoollista, Pyhän Hengen Sydämellä, Poikani, Jeesuksen, Sydämellä, Isän Sydämellä. Kerron teille SELKEÄSTI. Kerron teille TÄSMÄLLISESTI. Jos haluatte selviytyä Ohi Kulkemisesta/Pääsiäisestä.

Minä tiedän ketkä tulevat syömään Ehtoollista joka päivä. Minä tiedän ketkä tulevat nauramaan. Minä tiedän ketkä tulevat vihastumaan. Mutta te, Poikani ja Tyttäreni, te, jotka etsitte Minua sydämellänne, te, jotka syötte Ehtoollista joka päivä rakkaus suunnattuna Isää, Poikaa ja Pyhä Henkeä kohti. Te olette niitä, jotka tulevat selviytymään Ohi Kulkemisesta, Ohi Kulkemisesta. Tiedän, että on paljon niitä, jotka eivät usko Ehtoolliseen. He haluavat tehdä mitä tahtovat, ja sillä tavalla kuin itse tahtovat.

Mutta, Minä kerron teille tänä päivänä täsmällisesti, jos te ette syö Ehtoollista. Te ette tule selviytymään Ohi Kulkemisesta. Sillä nyt saapuu Kuoleman Enkeli. Nyt saapuu Kuoleman Enkeli. Ja kun Hän saapuu, teillä ei tule olemaan aikaa syödä Ohi Kulkemista/Pääsiäisateriaa, Jumalan Ehtoollista. Se mitä kerron on Totta! Se mitä kerron on TÄSMÄLLISTÄ! Se on SELKEÄÄ! Tämä on teidän Isänne, joka kertoo teille Totuuden, yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa.

Minä tiedän, että tällä hetkellä on joitakin, jotka istuvat ja miettivät sitä mitä juuri olen sanonut. Se on hyvä, mutta jos istutte siinä ja odotatte kauan aikaa, te ette tule selviytymään Ohi Kulkemisesta. On toisia, jotka tulevat ottamaan nämä Sanat ja tulevat nauramaan, ja he tulevat vitsailemaan Profetiastani ja profeetasta, joka Sanani lähettää. Minä tiedän mitä heille tulee tapahtumaan, kun Ohi Kulkeminen tulee. Sillä Jumalan asiat ovat vakavia ja täsmällisiä. Ne ovat ELÄMÄN Sanoja! Ne ovat KUOLEMAN Sanoja!, eikä mitään jää välimaastoon.

Jos kuulette Minua, ja jos teette niin kuin Minä sanon; Te tulette elämään. Jos ette!…, MINÄ TAPAN TEIDÄT!, Sanani Voimalla. Kuulitteko Minua? Tämä on selkeää ja täsmällistä. Tämä EI OLE LEIKKIÄ! Tämä EI OLE VITSI! Tämä on Jumalan Sana, SELKEÄNÄ JA TÄSMÄLLISENÄ! Te elätte tai sitten Minä TAPAN TEIDÄT! Tiedän, ettette ajattele juuri nyt (järkytyksestä) koska te pelästyitte Sanoista, jotka teille sanoin. Mutta te ette tiedä mitä pelkääminen on, ennen kuin Kuoleman Enkeli tulee. Mutta te ette voi sanoa etten kertonut teille.

Muistakaa mitä teille kerroin, kun Hän saapuu ja koputtaa oveenne. Jos haluatte pelastaa itsenne, syökää Ehtoollista täsmällisesti. En välitä vaikka olisitte Presidentti tai jos siivoatte Presidentin lattioita. Jos te syötte Ehtoollista, Minä pelastan teidät. Jos ette, Minä TAPAN TEIDÄT! Kuulitteko Minua?, SELKEÄSTI ja TÄSMÄLLISESTI. Se on saapunut, Kuoleman Enkelin päivä. (loppu)

 

 

767. Raymond Aguilera - Näky 5. Heinäkuuta 1995, klo 8:52 aamulla.

Näky jostakin, joka piteli omenaa, ja Sormi työnsi naulan omenan läpi.

 

 

 

766. Näky – 4. Heinäkuuta1995.

Minä näin lentävän kotkan, ja jonkinlainen ohjus/ammus (missile) tuli sen takaa ja sinkoutui sen pään yli, sen siipien välistä. Puhuessani nauhuriini ja katsellessani sitä hengessä, ohjus näytti jakautuvan ja lähtevän eri suuntiin sen jälkeen, kun se oli mennyt kotkan pään yli. (loppu)

 

 

765. Profetia – 4. Heinäkuuta1995.

Sitten Herra sanoi, "Varokaa tätä Afrikan osaa ja katsokaa mitä tapahtuu." (loppu)

 

 

764. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 4. Heinäkuuta 1995, klo 16:44 iltapäivällä.

Herra näytti minulle Afrikan mantereen.

 

 

 

763. Näky – 1. Heinäkuuta1995.

Näky Kolmesta Ruususta (kolmesta erillisestä kukasta), mutta ne tulivat YHDESTÄ NUPUSTA.

 

 

 

762. Näky – 1. Heinäkuuta1995.

Seuraava näky oli rakennuksista, jotka nousivat/kulkivat (go up) koko maan poikki, mutta rakennukset olivat väriltään mustia.

 

 

761. Näky – 1. Heinäkuuta1995.

Seuraava näky oli jonkinlaisesta ristikkosillasta. Minun katsoessani vasen puoli, joka oli ankkuroituna maahan, romahti ja kaatui. En pystynyt näkemään vettä sillan alapuolella.

 

Tämä puoli sillasta luhistui.

760. Näky – 1. Heinäkuuta1995.

Näky haikaloista, jotka uivat vieri vieressä.

 

 

759. Raymond Aguilera - Näky 1. Heinäkuuta 1995, klo 20:00 illalla.

Rukouksen aikana näin näyn jostakin, joka näytti lentokoneen yhteentörmäykseltä ja pirstaleita oli joka puolella. Sen on täytynyt tapahtua metsäisellä alueella, koska näen hiiltyneitä puita.

 

 

758. Raymond Aguilera - Näky 1 Heinäkuuta 1995, klo 17:35 iltapäivällä.

Näin näyn suuresta juhla-ateriasta, ja kaikissa pöydissä oli valkoiset pöytäliinat. Pöytiä oli tuhansia, niin kauas kuin silmä kantoi, ja pöydissä istui mustia olioita pitämässä juhlaa, pitoja. Sitten näky päättyi. (loppu)

 

 

757. Raymond Aguilera - Profetia 1 Heinäkuuta 1995, klo 10:00 aamulla, Espanjaksi.

Full Gospel Business Men's Fellowship Internationalin hartaushetken aikana Herra sanoi, "Tule Minua kohti, Reymundo. Haluan kulkea kanssasi, niin kuin kuljin Eenokin kanssa. Tule! Tule!"

 

 

756. Raymond Aguilera - Näky 29 Kesäkuuta 1995, klo 20:30 illalla.

Näky kauniista Leijonan päästä, jolla oli kaunis leijonanharja. Katsoin sitä edestä päin, mutta sitten näkökulmani siirtyi sivuun. Loput Leijonan ruumiista oli laiha ja luiseva. Se oli pelkkää luuta ja nahkaa, mutta sen pää oli kaunis. Sitten näky päättyi. (loppu)

 

 

755. Raymond Aguilera - Näky 19 Kesäkuuta 1995, klo 9:20 aamulla.

Näin sen roikkuvan osan, joka on ihmisen kurkussa, mutta se oli tähden muotoinen.

 

 

 

754. Profetia – 17. Kesäkuuta1995.

Herra sanoi, "Tämä on Ann aikaisemmasta profetiasta." (#170. Profetia) (loppu)

 

 

753. Näky – 17. Kesäkuuta1995.

Seuraava kuva oli Enkelistä. Hän piteli kahta demonista oliota niskaotteessa, yksi kummassakin kainalossa, melkein kuin olisi iskenyt niiden päitä toisiaan vasten. Demonit olivat ruumiinrakenteiltaan suuria ja voimakkaita. Ne muistuttivat minusta kahta suurta puhvelia, joilla oli isot, tilaa vievät ruumiit. Nyt näen toisen Enkelin, joka kantaa noin 8-vuotista lasta, ja Hän seisoo vasemmalla, sen Enkelin takana, joka pitelee demoneita niskaotteessa.

 

 

 

752. Näky – 17. Kesäkuuta1995.

Seuraava näky oli maapallosta ja pallon pinnassa oli pyöreä, palanut alue.

 

 

 

751. Raymond Aguilera - Näkyjä 17 Kesäkuuta 1995, klo 19.

Hartauden aikana näin näyn ydinräjähdyksestä. Näin sen maasta käsin, katsoen ylöspäin. Se näytti jättikokoiselta puulta.

 

Katsoin sitä tästä suunnasta