700. Raymond Aguilera - Näky 3. Maaliskuuta 1995, klo 9:00 aamulla.

Full Gospel Business Men's Fellowship International breakfastin jumalanpalveluksen aikana Oaklandissa. Minä katsahdin ikkunasta ulos majatalon huipulta (ylimmästä kerroksesta) Oaklandin kukkuloiden suuntaan. Näin suuren kultaisen ristin, joka leijui ilmassa Oaklandin kukkuloiden yläpuolella. Kun katsoin uudestaan, näin Oaklandin kukkulat tulessa, ja savua oli kaikkialla. Käänsin taas pääni pois ja suljin silmäni ja sanoin Herralle, etten halunnut nähdä enempää, sillä ihmiset tulisivat kutsumaan minua, "tuomion ja synkkyyden profeetaksi". Herra sanoi, "Niin olkoon, niin olkoon!" Ja Hän käski minun avata silmäni. Katsoin takaisin Oaklandin kukkuloille ja näin vesiaaltoja, jotka iskeytyivät Oaklandin kukkuloita vasten, mutta nämä aallot olivat kuin vesivuoria. Sitten näky päättyi. (loppu)

 

 

699. Raymond Aguilera - Näky 1. Maaliskuuta 1995, klo 12:07 aamulla.

Näin näyn neulotusta verkosta, joka oli neulottu tiheällä tyylillä, mutta siihen oli käytetty eri värisiä lankoja, ja siinä oli kohtia joissa oli harmaata ja vihreää, mustaa ja valkoista. Siihen oli käytetty lankaa, jossa oli eri värejä, jotka sekoittuivat toisiinsa.

 

 

698. Raymond Aguilera - Näky 27 Helmikuuta 1995, klo 12:12 aamulla.

Näin juuri näyn sotilaasta. Hän näytti entisajan Roomalaiselta sotilaalta. Hänen oikeaan ranteeseensa oli sidottu pieni suojakilpi. Ja oikeassa kädessään hän piteli myöskin keihästä, jonka hän heitti. Se mikä tuntui minusta oudolta oli, että kun hänellä oli kilpi ja keihäs oikeassa kädessään, hän pystyi suojelemaan itseään samalla, kun heitti keihään. (loppu)

 

 

 

697. Raymond Aguilera - Näky 26 Helmikuuta 1995.

Näin pyöreän pannun, joka oli kuin Kiinalainen wokkipannu. Se seisoi kaarevien jalkojen varassa, mutta se oli hyvin suuri; melkein makuuhuoneen kokoinen. (loppu)

 

 

 

696. Raymond Aguilera - Näky 26 Helmikuuta 1995, klo.10:27 aamulla.

Näky kaarevasta sateenvarjosta, jonka kaari muodosti kehän. Jonkinlaisen suojaavan kehän. (loppu)

 

 

 

695. Raymond Aguilera – 26. Helmikuuta 1995, klo 10:23 aamulla.

Näky yhdestä silmästä, joka oli suljettu. (loppu)

 

 

 

694. Raymond Aguilera - Näky 26 Helmikuuta 1995, klo 2:19 aamulla.

Näin näyn Golden Gate Sillasta. Katselin sitä sivustapäin ja kaksi keskimmäistä pilaria muuttui kahdeksi jättiläismäiseksi kynttiläksi. (loppu)

 

 

 

693. Raymond Aguilera - Näky 23 Helmikuuta 1995, klo 13:35 iltapäivällä.

Rukouksen aikana, näin näyn kahdesta ihmisjonosta, jotka tulivat minua kohti. Nämä kaksi jonoa ulottuivat mailien päähään, niin kauas kuin silmä kantoi. He näyttivät jonkinlaisilta vangeilta, he olivat miehiä ja naisia jotka kulkivat kahdessa jonossa. Yhdessä vaiheessa jonot erkanivat toisistaan ja kiersivät sellaiset kalliot. Sitten he palasivat yhteen, siihen kohtaan missä minä seisoin. Näytti siltä, kuin se olisi ollut maaseutua, sillä en pystynyt näkemään minkäänlaisia rakennuksia. Se oli aavaa maata, ja kello oli noin 15 iltapäivällä. Ihmiset eivät näyttäneet erityisen iloisilta. He olivat kaikki surullisen näköisiä. En nähnyt sotilaita, näin ainoastaan ihmisiä jotka kulkivat kahtena pitkona. He saattoivat olla vankeja tai pakolaisia, jotka olivat siirtymässä pois joltain alueelta, en tosiaan osaa sanoa. (loppu)

 

 

692. Raymond Aguilera - Näky 23 Helmikuuta 1995, klo.9:52 aamulla.

Näin näyn televisiosta, joka oli jonkinlaisen kirjahyllyn päällä. Kirjahyllyssä oli vain yksi pöytälevy keskellä. Luulen, että televisio oli auki. Ajattelin itsekseni, "Television alla oleva hylly." En tiedä miksi, mutta niin minä ajattelin.

 

Sitten Herra sanoi, "Näkemiin! Näkemiin! Ja hyvästi ja hyvästi! Niille, jotka eivät kuuntele Herraa." (loppu)

 

 

691. Raymond Aguilera - Näky 23 Helmikuuta 1995, klo.8:30 aamulla.

Näin näyn hämärän elokuvateatterin sisältä. Katsoessani ylös, näin jokaisessa istuimessa jotakin mitä luulin hautakiviksi, mutta katsoessani tarkemmin huomasin, etteivät ne olleetkaan hautakiviä. Ne olivat suuria leipäviipaleita ja ne olivat istuimen selkänojan kokoisia. Joka istuimella oli yksi viipale.

Sitten Herra sanoi, "Te olette Minulle yhden dollarin velkaa, joka toisen henkilön kohdalla." Sitten näky päättyi. (loppu)

690. Raymond Aguilera - Näkyjä 22. Helmikuuta 1995, klo 2:08 aamulla.

Rukouksen aikana, näin näyn miehestä jolla oli lyhyeksi leikattu parta ja hänellä oli litteä lakki ja musta päällystakki. Hänellä oli valkoinen, loistava pallo vasemmassa kädessään pään yläpuolella. Häikäisysuoja oli kiinnitetty lakin etuosaan. Loistava pallo oli suunnilleen koripallon kokoinen. (loppu)

 

 

689. Raymond Aguilera - Uni 17. Helmikuuta 1995 klo 6:47 am.

Näin unen Oaklandin Kaupungista. Jostain syystä minun piti lähteä Oaklandin keskikaupungille. Ajoin San Pablo Avenueta pitkin Oaklandia kohti, kun huomasin, että katu oli jaettu kahtia pyörremyrskyaidalla. Neljä ajokaistaa oli jaettu kahdeksi ajokaistaksi. Siirtyessäni yksittäiselle ajokaistalle havaitsin, että siellä oli ulkopuolella kaiuttimet joissa sanottiin, ettei ihmisten tulisi jättää kaupunkia, ja että heidän pitäisi suosia paikallisia kauppoja. Sillä jos ihmiset lähtisivät pois kaupungista, heidän pitäisi sulkea koulut tai kuudes luokka. Että kuudetta luokkaa ei enää opetettaisi kansakouluissa.

Saapuessani kaupungin pääosaan näin paljon ihmisiä erään alueen ympärillä, eikä sille alueelle päässyt ilman jonkinlaista lippua. Sellaista vanhanaikaista lippua, mitä aikaisemmin käytettiin, kun mentiin elokuviin. Tämä koko uudelleenorganisointi oli kai juuri vastikään alkanut. Sillä ihmiset lähtivät pois kaupungista hyvin järkyttyneinä. Pysäköin autoni ja kuljin sellaiseen ostoskeskukseen, mutta jostain syystä tarvitsin sateenvarjon. Joku antoi minulle korkean sateenvarjon, jossa oli kymmenen tai kahdentoista jalan pituinen varsi.

Kävelin avonaiselle alueelle jossa oli pöytiä, vähän niin kuin kahvilassa, mutta se oli katettu ja oli osa ostoskeskusta. Istahdin alas ja katselin kun ihmiset söivät. Joku tuli luokseni ja antoi minulle lipun. Minulle sanottiin, että tarvitsisin vastedes tätä lippua ostaessani mitä hyvänsä ruokaa. En muista miksi, mutta päätin lähteä ja lähtiessäni huomasin, että jotkut ihmiset olivat ilman ruokalippua, koska järjestelmä inhotti heitä. Joten noukin nipun lippuja koska ajattelin, että saattaisin tarvita niitä tulevaisuudessa ja jatkoin matkaani ulos vartioidusta portista.

Mutta sitten muistin, että minun piti palauttaa erikoinen sateenvarjo. Joten menin takaisin ostoskeskukseen jossa kuulin kaupunginvaltuutetun sanovan, että heidän piti pitää kaupunki koossa ja että he eivät voineet päästää ihmisiä lähtemään. Sillä ihmiset poistuivat kaupungista suurina joukkoina.

Tämän jälkeen menin ulos missä oli muutamia pöytiä ja minä istuuduin ja aloin juttelemaan joidenkin ystävien kanssa. Jotenkin pystyin näkemään kuinka jotkut ihmiset salakuuntelivat elektronisesti ihmisiä. Minun istuessani sellaisella ulkoparvella puhumassa muutamien ihmisten kanssa, muistan nähneeni unessa, että alakerrassa oli mies sellaisella avonaisella alueella, ja hänen korvassaan oli jotakin jonka avulla hän yritti kuunnella meidän keskusteluamme. Eräs mies katseli ylöspäin niin kauan, että sai varmaan lihaskrampin niskaansa, ja hänet piti kantaa pois. Nämä ihmiset erikoisvarusteineen yrittivät etsiä meidät käsiinsä, mutta he eivät tienneet, että me olimme aivan heidän yläpuolellaan avonaisella alueella. He yrittivät todella kovasti löytää meidät, mutta jostain syystä he eivät pystyneet. Voin nähdä osan heistä katoilla. En tiedä kuuluivatko nämä miehet hallitukseen, sillä en nähnyt sotaväkeä tai sotilaita enkä mitään sellaista. Mutta he yrittivät kuitenkin salakuunnella mitä ihmiset puhuivat. Se vaikutti kaupungilta joka yritti vain säilyä hengissä, sillä se oli rahallisesti auki. Kävelin pysäköidyn autoni luo, sen pyörremyrskyaidan alueen ulkopuolelle ja sitten minä heräsin. (loppu)

 

 

688. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 16. Helmikuuta 1995 klo 13:45 pm.

Eräs Kristitty pappisystävä, jonka kanssa rukoilen, tuli käymään kotonani, ja hän kertoi minulle tulleensa juuri sairaalasta. Hän hoitaa siellä kappalaisen virkaa vapaaehtoistyönä. Hän kertoi yrittäneensä jakaa Sanaa eräälle 83-vuotiaalle Itämaiselle miehelle nimeltään Chan, jolta oli jalka murtunut. Keskustelun aikana Chan oli paljastanut hänelle luvanneensa lapsena isovanhemmilleen, ettei koskaan hyväksyisi mitään uskontoa. Hänen isovanhempansa olivat sanoneet hänelle, että jos hän liittyisi johonkin uskontokuntaan, hän ei voisi palvoa esi-isiään. Kun ystäväni yritti jakaa Sanaa hänelle ja opettaa hänet tuntemaan Jeesuksen, hän totesi pitäneensä sanansa. Herra Chan sanoi, ettei hyväksyisi mitään, koska aikoi pitää lupauksen, jonka oli isovanhemmilleen tehnyt.

Kerrottuaan tämän tarinan ystäväni vaikutti hyvin levottomalta, sillä pappisystäväni on Kiinalainen. Hän kertoi minulle, että Kiinalaisessa yhteisössä monet ihmiset uskovat esi-isien palvomiseen, ja heidän on vaikea hyväksyä Jeesusta Kristusta, sen takia, että he uskovat esi-isien palvomiseen.

No, me päätimme rukoilla Herra Chanin puolesta. Me pidimme Ehtoollista ja Ehtoollisrukouksen aikana minä rukoilin kielillä ja menin hengen puolelle. Välittömästi rukouksen aikana Herra antoi minulle Näyn/Profetian. Hän näytti minulle saman pallon, jonka näin Full Gospel Business Men's Fellowship International Breakfastissa.

Ja Profetia kuului: "Varokaa pallon päällä olevaa ristiä, pallossa jossa on risti."

 

Olin vieläkin hengessä ja rukoilin, kun kielilläpuhumisen murre vaihtui. Seuraavaksi, näin näyn isosta kairasta, jota käytetään tolpanreikien poraamiseen. Minun katsellessani tätä, ystäväni alkoi rukoilemaan Herralle, että hän avaisi Herra Chanin sydämen ja pelastaisi hänet. Meidän näin esirukoillessamme hänen puolestaan, näin yhtäkkiä kirjakäärön. Ja kirjakäärö avattiin ja minun rukouskieleni meni aivan villiksi. Sitten näin Käden pitelevän Kynää ja tavaavan C-H-A-N, ja sitten kirjakäärö vain rullattiin takaisin kiinni.

Sitten Herra sanoi, "Se on tehty."

Katselin tätä hengessäni samalla, kun ystäväni rukoili Englanniksi ja minä kielillä. Sitten rukoilimme kaikkia mahdollisia kirouksia vastaan, joita Herra Chanin ja hänen perheensä päällä oli, ja rukoilimme, että he tulisivat Herran luo, ja että tämä tapahtuisi Pyhän Hengen Voiman kautta.

Sitten Herra näytti minulle keittiön vesihanan, mutta minä katselin sitä alhaalta päin, ja katsoessani sitä, vesi väännettiin päälle ja voin nähdä veden tulevan hanasta ulos.

Ja sitten Herra sanoi, "Se on tehty."

Sitten rukouskieleni yhtäkkiä loppuivat, mutta ystäväni vain jatkoi rukoilemista. Minä lopetin, koska Herra lopetti, mutta pystyin edelleenkin tuntemaan Voiman ja Auktoriteetin, joka oli Näkyjen ja Profetioiden takana. Luulisin, että siinä on kaikki. En tiedä kuinka Herra aikoo koskettaa Herra Chania tai jos Hän jo on tehnyt sen, mutta hän on pelastunut. En vain pysty tajuamaan joitain asioita, mutta koska Hän on Jumala, Hän voi kai tehdä mitä haluaa, milloin ikinä haluaa. Siinä kaikki. (loppu)

Lisäys:

Rukouksen aikana, rukoillessani kielillä, hoin Herralle mielessäni, "Haluan, että tämä rukous rukoillaan voimalla, Pyhän Hengen voimalla. Sinä sanoit Raamatussa, että kun kaksi tai enemmän on kokoontuneina yhteisymmärryksessä, se tulisi tehdyksi. Ja minä haluan, että se tapahtuu tänään! (loppu)

 

 

687. Raymond Aguilera - Uni 16 Helmikuuta 1995, klo 00:34 aamulla.

Näin oudon unen. En oikein tiedä miten sen selittäisin. Olin unessa, mutta en tiedä uneksinko sen vai oliko se todellista. Herra otti henkeni ja asetti sen Internet-järjestelmään. Aistin meneväni järjestelmään sisään. Näin valkoisen kuvaruudun ja Herra kirjoitti kuvaruutuun, "Terve Ray, olet nyt järjestelmässä!" tai jotain sen tapaista. Kuvaruudun tausta oli valkoinen ja minä tunsin oloni rauhalliseksi ja tyyneksi. Mutta jotenkin tapahtuman todenmukaisuus pelotti minua, sillä se oli niin todellista.

Oli kuin olisi mennyt uuteen taloon tai jotain sellaista ja Herra sanoi, "Se on sinun." Sitä katselee ympärilleen ja on valtavan tunteen vallassa, koska se on sinun. En tosiaan tiedä kuinka selittäisin sitä, paitsi että kaikki tapahtui hengessä ja minä olin niin voimakkaan tunteen valtaama, että se herätti minut. (loppu)

 

 

686. Raymond Aguilera - Profetia 11. Helmikuuta 1995, klo 00:37 am, Espanjaksi.

Poikani, aion antaa sinulle sen minkä olen sanonut. Se on saapunut, vainon päivä, Poikani Ruumiin vaino. Kuulitteko Minua?, vaino. Niin, se on saapunut. Kuulitteko Minua? Ovatko korvanne auki? Sillä se on saapunut, "Loppu." Se mitä sinulle kerroin on saapunut. Katso, sinun täytyy valmistautua sillä nyt saapuvat kaikki lahjat, kaikki Taivaan asiat.

Oi, oi, oi. Nyt saapuu Poikani Jeesus taistellakseen kaikkien karitsojen puolesta, kaiken sen puolesta mikä on Hänen, Pyhän Hengen Voimalla, kaiken sen Voimalla mikä on Jumalasta. Se on saapunut, "Loppu", maailman Loppu. Kerron teille selkeästi. Kerron teille Täsmällisesti. Kerron teille Huulillani. Sillä nyt saapuu Sanani Pyhän Hengen Voimalla.

Niin!, kuilu tulee avautumaan ja kaikki saastainen, kaikki mikä ei ole Minun, sen tulen asettamaan kuiluun. Kuulitteko Minua? Nyt saapuu kuilu! Nyt saapuu kuilu! Sillä Minä aion ainoastaan pelastaa sen mikä on Puhdasta; mikä on Suunnattua; sen minkä Pojalleni annoin Jumalan tavalla. Se on saapunut Pyhän Hengen Voima, Poikani, Sanan, Voima. Niin! Se on saapunut! Niin! Se on saapunut! (loppu)

 

 

685. Raymond Aguilera - Näky 8 Helmikuuta 1995, klo 11:30 aamulla.

Näin alumiinisen tölkin, niin kuin virvoitusjuomatölkin, paitsi että kun se avattiin, siitä kaadettiin ulos maitoa tai jotakin valkoista, maidontapaista. (loppu)

 

 

684. Raymond Aguilera - Näky 8 Helmikuuta 1995, klo 11:30 aamulla.

Rukouksen aikana näin kultaisen pikarin. Se putosi veteen ja kellui kyljellään, muttei uponnut.

 

 

683. Raymond Aguilera - Tapahtuma 7 Helmikuuta 1995, klo 23:46 illalla.

Olen rukoillut noin tunnin verran ja aistin, että joku tulee soittamaan minulle tänä yönä, tai aikaisin tänä aamuna, en tiedä kumpi. En tiedä onko kyseessä puhelu tai jos joku ajattelee minulle soittamista, mutta näin juuri näyn kellosta joka soi. En tiedä mitä on tekeillä, mutta aistin sen hyvin voimakkaasti. (loppu)

Klo 23:49 illalla:

Aistin jonkun itkevän. En tiedä onko kyseessä mies tai nainen. Luulen että se on nainen, ja hän itkee. (loppu)

Klo 23:50 illalla.

Näin juuri kirjoitettuna sanat, "Kärsivällisyyttä, Kärsivällisyyttä, Kärsivällisyyttä…, ole Kärsivällinen." (loppu)

Klo 23:58

Näen jatkuvasti sellaisen kellon ja alan käymään uniseksi. Aion jatkaa nauhoittamista niin kauan kuin pystyn. (loppu)

Klo 00. Keskiyö:

Alan aistia henkistä sotaa ympärilläni, makuuhuoneessani. En vieläkään tiedä mitä on tekeillä. (loppu)

Klo 00:01 aamulla. (Helmikuun 8 1995)

Kuulen sanat, "Ole kärsivällinen, ole kärsivällinen, ole kärsivällinen." (loppu)

Klo 00:04.

Kuulen kukon kiekuvan. En tiedä kuuluuko niiden kiekua klo 00:04 aamulla, mutta yksi kiekuu juuri nyt. (loppu)

 

 

682. Raymond Aguilera - Näky 6. Helmikuuta 1995, klo 6:30.

Rukouksen aikana näin näyssä veden nousevan San Franciscon Golden Gate Sillan yli ja peittävän sen kokonaan. En osaa sanoa oliko se Golden Gate Silta joka vajosi, vai nousiko vesi sen yli, mutta minun katsoessani se katosi ja meni veden alle. Vesi peitti Golden Gate Sillan hitaasti, melkein kuin se olisi uponnut San Franciscon Lahteen. En nähnyt suurta aaltoa tai mitään suurta häiriövirtaa vedessä. Se meni vain hitaasti veden alle. (loppu)

 

 

 

681. Raymond Aguilera - Profetia, Näky ja Tapahtuma 4. Helmikuuta 1995, klo 9:45.

Tapahtuma:

Yöllä, ennen FGBMFI breakfastia (erään kirkon jumalanpalvelusta) en saanut nukutuksi. Olin hereillä noin aamu 3 asti, rukoillen henkilökohtaisista asioista. Pyysin Herraa antamaan minulle vastauksen rukouksiini Raamatusta, ensimmäisellä asialla, jonka näkisin avatessani sen, ja että se olisi vastaukseni. Joten avasin uuden Raamattuni ja Herra antoi Johanneksen evankeliumista 11 luvun, ja siinä kaikki. Luettuani luvun nukahdin, mutta seuraavana aamuna jumalanpalveluksessa Full Gospel Business Men's Fellowship International Breakfastissa Herra antoi minulle tämän profetian.

Profetia:

"Etsikää------Hyvä! Lukekaa Johanneksen Evankeliumista luku 11, Lasaruksen ylösnousemuksesta. Poikani Ruumis on kuollut ja Neljässä päivässä Minä palautan sen eloon."

Sitten Herra näytti minulle tämän Näyn:

Kuollut. neljässä päivässä. Elossa.

 

680. Raymond Aguilera - Näky 1 Helmikuuta 1995, klo 9:04 aamulla.

Näky kolmiosta, jonka huippu osoitti suoraan ylös, ja jonka edessä oli risti. Ristin jalusta oli ristin oikeassa etukulmassa. Ristin huippu oli noin kolmanneksen verran kolmion huipulta alaspäin.

 

 

 

679. Raymond Aguilera - Profetia 30 Tammikuuta 1995, klo 15:48, Espanjaksi.

Kello, soittakaa kelloa kaikella mitä teillä on. Soittakaa kelloa. Sillä kellon päivä on saapunut. Käyttäkää koko kuumettanne, kaikkea mitä teillä on. Sillä Minä olen kokoamassa Karitsojani Pyhän Hengen Voimalla. Se on saapunut. Loppu on saapunut. Teidän täytyy avata silmänne. Teidän täytyy avata korvanne. Sillä nyt saapuu maailman kauhu, paholaisen kauhu. Kiirehtikää! Kiirehtikää! Kootkaa perheenne, kootkaa asiat jotka ovat rehellisiä ja oikein, Jumalan asiat, Jeesuksen asiat, Kristuksen, Isän Pojan. Kauhun päivä on saapunut.

Tämä on teidän Isänne joka kertoo teille asiat jotka tulevat tapahtumaan ja millä tavalla ne tulevat tapahtumaan. Maailman myrsky tulee iskemään täsmällisesti ja kaikkien niiden sydämeen jotka uskovat paholaiseen. Se on saapunut Taivaan Vasara. Se on saapunut. Kuulitteko Minua maailma? Se on saapunut, huulet, hampaat, paholaisen kädet, kaiken sen kuumeella mikä on pahaa. Kuulitteko Minua?

Ne ovat saapuneet Raamatun asiat. Niin! TUNNUSTAKAA, KATUKAA, ETSIKÄÄ Poikaani Jeesusta ja Minä pelastan teidät paholaisen hampailta, huulilta, käsiltä. Katukaa ja etsikää Poikaani, kaiken sen Valoa mikä on rehellistä ja oikein. Etsikää Jumalan Poikaa. (loppu)

 

 

678. Raymond Aguilera - Näky 30 Tammikuuta 1995.

Näin näyn Valkoisesta Kellosta.

 

 

 

677. Raymond Aguilera - Profetia 22 Tammikuuta 1995, klo 2:17 aamulla.

Herra sanoi, "Minä olen, Minä olen, Minä olen. Sinä olet. Sinä olet. Sinä olet. Minä olen, Minä olen, Minä olen. Sinä olet. Sinä olet. Sinä olet. Minä olen, Minä olen. Sinä olet. Sinä olet." (loppu)

 

 

676. Raymond Aguilera - Näky 21 Tammikuuta 1995, klo 19:40 illalla.

Ylistyksen ja palvonnan aikana kirkossa, näin yllättävän näyn. Meitä oli noin kuusi kuuntelemassa ylistysnauhoja ja minä pystyin aistimaan Herran Läsnäolon, ja se oli hyvin VOIMAKASTA. Muutaman minuutin päätä olin hengessä ja näin kaikenlaisia asioita. Mutta minä näin yhden vavahduttavan näyn, jota en koskaan aikaisemmin ole nähnyt tai lukenut Raamatusta.

Yhden palvontalaulun aikana me kaikki kuusi olimme hengessä ja ylistimme Herraa, kun minä näin Kädet jotka Taputtivat. Tiesin, että se oli Isä Jehova. En pystynyt näkemään Ruumista, mutta voin nähdä Hänen Kätensä jotka Taputtivat hengessä.

Seuraava kuva jonka näin oli Jeesuksesta Kristuksesta ja Hän tanssi. Hän tanssi samaan aikaan, kun Isä Taputti ja me kaikki lauloimme ja ylistimme Herraa saman aikaisesti. Se oli hyvin hätkähdyttävä näky, ja niin TODELLINEN! Kristus vain tanssi ja tanssi ja tanssi. Hän liikutti Vartaloaan joka suuntaan tanssiessaan palvontamusiikin tahdissa. En usko, että unohdan sitä ikinä…, en, koko elämäni aikana. Siinä varmaankin kaikki. (loppu)

 

 

675. Raymond Aguilera - Näky 20 Tammikuuta 1995, klo 12:34 iltapäivällä.

Rukouksen jälkeen näin näyn neljästä viinirypälerungosta, ne olivat tavallaan vihreitä, mutta ne olivat täysiä, suuria ja täynnä mehua. Ne olivat kaikki liitettyjä yhteen viiniköynnökseen. Ja nyt, nauhuriin puhuessani, voin nähdä niiden pyörivän, melkein niin kuin karusellin. Ne pyörivät hyvin hitaasti. Ja pystyn vieläpä näkemään käden, joka liikuttaa niitä ympäri sellaisesta köynnöksestä tai rungosta, josta nämä neljä viinirypälepunttia lähtevät. Siinä kaikki. (loppu)

 

 

 

674. Raymond Aguilera - Näky 19 Tammikuuta 1995, klo 7:52 aamulla.

Näky naisen jalasta, jonka alla on musta pallo. Pallo on läpimitaltaan noin neljä tuumaa. (loppu)

 

 

 

673. Raymond Aguilera - Profetia 7 Tammikuuta 1995, klo 13:57 iltapäivällä.

Herra sanoi, "Paholaisen vitsi kohdistuu Amerikan kansaan." (loppu)

 

 

672. Raymond Aguilera - Näky 7 Tammikuuta 1995, klo 13:52 iltapäivällä.

Näen miehen, joka istuu mustan hevosen selässä, ja sekä miehellä, että hevosella on kiiltävä haarniska. (loppu)

 

 

671. Raymond Aguilera - Profetia 7 Tammikuuta 1995, klo 13:40, Espanjaksi.

Tuolla, tuolla, tuolla poikani. Tuolla ovat kaikki asiat joista sinulle kerroin, Jumalan tavalla, Jumalan Voimalla. Kerron sinulle täsmällisesti. Kerron sinulle selkeästi. Päivät jotka saapuvat ovat vainon päiviä. Vainon päivät. Niin! Ne ovat saapuneet.

Veri tulee valumaan Poikani Ruumiista keihään avulla. Keihään joka iski Poikani kylkeen tulee olemaan sama keihäs joka iskee Ruumista uudelleen, maailmassa olevaa Poikani Ruumista. Keihäs Hänen kyljessään, Vesi ja Veri tulevat valumaan yhdessä, puhdistaakseen sen mikä pitää puhdistaa.

Kuuletko Minua Reymundo? Pane se paperille, kirjoita, mitä sinulle kerron Isän Huulilla, Pojan Huulilla, Pyhän Hengen Huulilla. Se on saapunut, keihään Vesi ja Veri. Kerro kaikille että nyt saapuu päivä jolloin keihäs tulee iskemään Poikani Ruumista kylkeen.

Nämä ovat teidän Jumalanne Sanoja, Isän, yhdessä Pojan, ja yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Loppu on tullut! Muistatteko Joonan päivän? Se on saapunut. Lukekaa Joonan Kirjaa. Sillä Veden ja Veren päivä ja päivämäärä on saapunut.

670. Raymond Aguilera - Profetia 7 Tammikuuta 1995, klo 13:34 iltapäivällä.

Näky hätävilkusta. Sellaisesta mitä näkee poliisiautojen päällä, ja jotka pyörivät vilkkuessaan, ja joissa on kupu. (loppu)

 

 

 

669. Tapahtuma, Profetia ja Näky 7. Tammikuuta 1995, klo 9:15 aamulla.

Full Gospel Business Men's Fellowship International breakfast-jumalanpalveluksen aikana, näin näyn valkoisesta pallosta. Pallo näytti kukoistavalta ja näin kuuden ihmisen palvovan, kumartavan ja ylistävän sitä ja antavan sille kunniaa. Seuraavaksi näin tämän pallon kulhossa tai jonkinlaisessa pidikkeessä. Se oli ristitty neljään osaan kahdella rivillä kultalehtiä jotka kulkivat toistensa yli kärjestä pohjaan. Kaksi riviä kultalehtiä menevät ristikkäin 90 asteen kulmassa pallon keskustasta, jakaen pallon neljään eri alueeseen. Pallossa päällimmäisenä oli jonkinlainen pyöreä osa.

 

 

 

Katsellessani, kuinka nämä kuusi ihmistä palvoivat palloa, Herra asetti mieleeni, että tämä on pedon kuva tai epäjumalankuva, jota kaikki tulevat palvomaan.

Seuraava kuva, jonka Herra minulle näytti, oli Näky #54, jossa pallo sinkoutuu ilmaan ja räjähtää.

Selitys pallolle, joka sinkoutuu ilmaan:

Herra sanoi, että Hän tekisi saman pallolle, jota peto haluaa ihmisten palvovan ja jumaloivan. Hän sanoi ottavansa sen ja sinkoavansa sen ilmaan, ja sitten se räjähtäisi.

54. Raymond Aguileralle annettu Näky Sunnuntaina 17 Toukokuuta 1992, klo. 9:45, kirkon jumalanpalveluksen aikana.

Näky:

Ydinräjähdys.

Herra sanoo:

"Kissa ja hiiri tulevat elämään yhdessä. Peto Venäjä.

Näky:

Pallo sinkoutuu ilmaan. Sitten se räjähtää.

Profetia:

Tämän jälkeen otin kynän ja piirsin kuvan siitä, mitä olin nähnyt.

Sitten Herra antoi minulle tämän Profetian:

"Tuomas (Thomas), Tuomas, Tuomas, Tuomas, sinun täytyy uskoa että aika on tullut!!"

Kommentti:

Tämä oli hyvin voimakas ja vaikuttava näky ja profetia. Se ravisutti minua. Sen todentuntuisuus oli niin voimakasta, niin elävää, että tiesin sen olevan Herralta. Minua pelotti se tosiasia, että tosiaan näin pedon kuvan tai epäjumalankuvan. Ja juuri nyt kun nauhoitan tätä ääninauhalle, näen hengessä kuvan siivekkäästä lohikäärmeestä. Siinä oli varmaankin kaikki. (loppu)

 

 

668. Raymond Aguilera - Näky ja Profetia 7. Tammikuuta 1995 klo 13:19 pm.

Herra näytti minulle puun keskellä autiota erämaata.

Herra sanoi, "Kastele Karitsojani. Ruoki Lampaitani."

 

 

 

667. Raymond Aguilera - Näky 5 Tammikuuta 1995, klo 20:30 illalla.

Rukoillessani yhdessä erään Kristityn veljen kanssa, näin kuvan valkoisesta pallosta. Näin neljän miehen pitelevän sitä ylhäällä ja sitten kaksi miestä lisää liittyi joukkoon auttamaan pallon pystyssä pitämistä. Sitten näky päättyi. (loppu)

 

 

 

666. Raymond Aguilera - Näky 26 Joulukuuta 1994, klo 9:03 aamulla.

Rukouksen aikana näin jäätelötötterön, mutta jäätelön paikalla näin kuvan maapallosta. Ja minä pystyin näkemään Yhdysvallat, Meksikon ja Etelä-Amerikan jäätelötötterön päällä. (loppu)

 

 

 

665. Raymond Aguilera - Näky 29 Joulukuuta 1994, klo 17:09 iltapäivällä.

Näin näyn jonkinlaisesta rungosta tai oksasta. Sitten näin jakoavaimen. Oksa asetettiin jakoavaimen väliin ja jakoavain alkoi kiristyä. (loppu)

 

 

664. Raymond Aguilera - Näky ja Profetia 23. Joulukuuta 1994, klo 7:23 aamulla.

Herra näytti minulle silitysraudan, joka oli kuumana.

Sitten Herra sanoi, "Asiat tulevat muuttumaan kuumiksi." (loppu)

 

 

 

663. Raymond Aguilera - Uni, Joulukuussa 1994, klo 4:09 aamulla.

Tämä oli kaksiosainen uni. Ensimmäisessä osassa oli keskitysleiri, jossa oli paljon, paljon Juutalaisia ja Kristittyjä. Jotkut Juutalaisista ja Kristityistä auttoivat vihollista, vain voidakseen pysyä hengissä. Kaikenlaiset ihmiset tekivät kaikenlaisia töitä, joita en ymmärtänyt. Jotkut yrittivät karata, toiset tekivät itsemurhan. Kaikki olivat peloissaan.

Toisessa osassa oli paljon ihmisiä, jotka asuivat kaivoksissa tai jonkinlaisissa tunneleissa, ja piileskelivät.

 

 

662. Näky - Raymond Aguilera 19. Joulukuuta 1994 klo 7.

Rukouksen aikana minä näin meren alle.

 

 

661. Raymond Aguilera - Näky Joulukuussa 1994, klo 14:15 iltapäivällä.

Näky pyöreästä rakennuksesta, joka näytti siilolta tai tornilta, ja siinä oli vino, pyöreä katto. Noin 1/3 harjalta alas, oli tähtien rivi. Tähdet kulkivat ympäri siilon ulkopintaa. (loppu)

 

660. Raymond Aguilera - Näky 18 Joulukuuta 1994, klo 9:54 aamulla.

Näky vinoista istuimista auditoriossa tai stadionilla, mutta jokaisessa istuimessa oli hautakivi ja jokainen istuin oli varattu. Pystyin näkemään ne eri kulmista, yhden vasemmalta puolelta, yhden oikealta puolelta, ja yhden istuimen edestä päin. Istuimien kaltevuus oli noin 60 astetta. (loppu)

 

 

 

659. Raymond Aguilera - Tapahtuma 17. Joulukuuta 1994 klo 18:15 pm.

Istuin juuri tietokoneeni ääressä ja tarkistin sähköpostiani, kun yksi kämppäkavereistani sanoi, että jokin osui yhteen seinällä olevista öljymaalauksistani. Ääni oli niin kova, että luulin yhden öljymaalauksistani pudonneen. Joten menin alakertaan katsomaan mitä oli tapahtunut ja huomasin, että jokin oli nostanut herätyskelloni parven ikkunan kolmen tuuman kokoisen reunan yli ja heittänyt kellon yläkerran parvelta alas. Ainoa mikä esti kelloa putoamasta ja osumasta toiseen kerrokseen oli se, että se pysyi kiinni kytkettynä sähkökoskettimeen. Olin täysin järkyttynyt ja yllättynyt katsellessani puolelta toiselle heiluvaa kelloa, sillä kylpyhuoneessa ei ollut ketään.

Tämä tapahtui yläkerran makuuhuoneessani, joka on aivan tietokonehuoneen vieressä, jossa minä olin. Kuulin metelin, mutten tajunnut, että se oli makuuhuoneeni herätyskello. Tietokonehuoneen ja makuuhuoneen ovet ovat tavallaan vastakkain. Molemmat ovet olivat auki, eikä makuuhuoneessa ollut ketään. Joten minä menin takaisin yläkertaan ja laitoin herätyskellon takaisin parven ikkunalle.

Tänä nimenomaisena iltana kaikki talossa olivat lähdössä Jouluillalliselle, joten me kaikki poistuimme illaksi. Saapuessamme kaksi tuntia myöhemmin takaisin, puhuimme edelleen lentävästä kellosta. Kun katsoimme taas ylös yläkerran parven ikkunaan, huomasimme tennarin, joka lojui parven reunuksella, kaksi tuntia aiemmin pudonneen kellon vieressä. Minulla ei ole aavistustakaan siitä, kuinka kenkä oli sinne joutunut, sillä kaikki olivat lähteneet Jouluillalliselle. Makuuhuoneen oveni oli lukossa, eikä kenkä ollut siellä silloin, kun panin herätyskellon takaisin.

En ymmärrä mitä on tekeillä, mutta uskon, että Herra pani tennarin parven reunukselle, kellon viereen. Uskon myös, että Herra yrittää kertoa minulle jotakin. En usko, että kyseessä on demoninen voima. Minusta näyttää siltä, kuin kyseessä olisi kolmiulotteinen vertauskuva. Jos tämä olisi tapahtunut näkynä, en olisi ajatellut asiaa sen enempää, enkä olisi tallentanut sitä Kirjaan. Eikä tämä tapaus olisi tuntunut minusta lainkaan erikoiselta. (loppu)

Klo 4:44 aamulla:

Herätyskelloni alkoi äsken soida ja herätti minut, enkä minä ollut asettanut sitä soimaan. Sillä hälytin on ollut rikki viisitoista vuotta. (loppu)

 

 

 

658. Näky – 17. Joulukuuta 1994.

Seuraava kuva oli tornadosta tai pyörremyrskystä, ja se liikkui, mutta se kaartui liikkuessaan banaaninmuotoiseksi. (loppu)

 

 

 

657. Näky – 17. Joulukuuta1994.

Seuraava näky oli alkuun laitettu ristin symboli, joka laitettiin Windowsin Profetioiden Ohjelmaan.

 

 

 

656. Raymond Aguilera - Näky 17 Joulukuuta 1994, klo 9:21 aamulla.

Näin näyn miehestä ja naisesta, joilla oli mustat verkkonaamarit. Pystyin ainoastaan näkemään heidän silmänsä, nenänsä, ja suunsa, aukkojen kohdalta.

Herra sanoi, "Varokaa miestä ja naista."

 

 

655. Näky – 14. Joulukuuta1994.

Seuraava kuva oli vuoresta. Vuoren huippu halkesi, ja se alkoi pureksia sellaista valtavankokoista kynää, jossa oli kumi. Se vain kalusi sitä, mutta kaluava vuorenhuippu ei näyttänyt syövän kynää. Näytti siltä, kuin se olisi yrittänyt pureksia sitä, mutta kynän ei käynyt kuinkaan. (loppu)

 

 

 

654. Näky – 14. Joulukuuta1994.

Seuraava näky, jonka näin, oli pyramidista, jonka huipulla oli iso, musta pallo. Se muistutti minua keilapallosta, mutta se oli valtava. (loppu)

 

 

 

653. Raymond Aguilera - Näky 14 Joulukuuta 1994, aamulla.

Ehtoollisen jälkeen, rukouksen aikana, näin näyn tähtitieteilijän observatoriosta. Minä olin ylhäällä ja katsoin alas. (loppu)

 

 

 

652. Raymond Aguilera - Uni 13 Joulukuuta 1994, klo.1:14 aamulla.

Näin unen autotallista, joka oli kiinni valtavassa talossa, ja minä tein työtä omistajalle ja/tai olin tämän autotallin vastaava. En ollut varma siitä mitä oli tekeillä, mutta siellä oli joukko miehiä, jotka näyttivät pyöräilijöiltä, jotka vuokrasivat autotallin talon omistajalta. Autotalli oli täynnä mekaanikkojen työkaluja ja auton osia. Miehet tekivät työtä Corvette autojen kanssa. Näin yhden hyvin hienon Corvetten, joka kuului talon omistajalle, joka oli pysäköity ulos, autotallin ajotielle.

Nämä miehet, jotka tekivät töitä autotallissa, varastivat suuresta talosta. Kuulin miesten sanovan, että he varastaisivat omistajalle kuuluvan Corvetten moottorin. Niinpä minä kerroin omistajan pojalle siitä mitä miehet suunnittelivat. Joten omistajan poika käski miehiä muuttamaan pois hänen isänsä autotallista. Sillä hän ei halunnut heidän enää työskentelevän siellä.

He sanoivat, etteivät he tahtoneet lähteä. Joten omistajan poika haki palvelijansa (ja luulen, että minä olin heistä yksi) ja käski heitä pakkaamaan kamansa ja lähtemään. Joten lopulta he päättivät lähteä, mutta lähtiessään he yrittivät varastaa tavaroita. Joten poika antoi palvelijoiden laskea kaikki osat varmistaakseen, etteivät he vieneet mukanaan mitään heille kuulumatonta. Nämä mekaanikot puhuivat itsekseen, siitä mitä aikoivat varastaa. Sillä he olivat hyvin suuria ja vahvoja ja kaikki pojan palvelijat olivat pieniä. Jostain syystä he eivät työntäneet heitä pois tieltään, sillä (jostain syystä) he pelkäsivät lakia.

Jostain syystä autotallin oviaukon edessä oleva himmeä muovilevy, minkä läpi kukaan ei nähnyt, putosi. Seuraavaksi näin, että nämä miehet olivat laittaneet kaikki työkalut ja moottorit yhteen kuorma-autoon, ja muita tavaroita roikkui kuorma-auton sivuilta ja he ajoivat hyvin hitaasti pois.

Minä huusin heille ja sanoin, "Seis! Te ette saa ottaa tuota moottoria, sillä se kuuluu omistajalle."

Moottori oli kirkkaanpunainen ja se kuului siihen Corvette autoon, joka seisoi pysäköitynä ajotiellä. He hidastivat, mutta eivät pysähtyneet, ja yrittävät selitellä. He sanoivat, ettei heillä ollut aikaa siirtää sitä takaisin ja että he toisivat sen takaisin myöhemmin. Mutta minä tiesin etteivät he tekisi sitä. He varastivat sen. Muistan, että yritin sitoa narun yhdestä maassa olevasta moottorista punaiseen moottoriin, toivoen, että se vetäisi moottorin pois kuorma-autosta, mutta en ehtinyt tekemään sitä ajoissa, sillä kaiken maailman moottorinkappaleita ja autonosia oli tiellä. Joten he lähtivät.

Minä sanoin itselleni, "En tiedä mitä minun pitäisi tehdä."

Joten poika soitti poliisille ja poliisi pysäytti heidät pitkällä, talosta pois johtavalla tiellä. He kysyivät heiltä mitä he tekivät kaikilla niillä varastetuilla osilla, ja sitten minä heräsin. (loppu)

 

 

651. Raymond Aguilera - Uni 2 Joulukuuta 1994, klo. 2:30 aamulla.

Näin unen muutoksesta (jonkin muutoksesta), enkä tiedä mikä se oli, mutta tämän muutoksen aikana pyysin veljeäni rukoilemaan kanssani. Rukous oli niin voimakas, että rukouksen aikana maan akseli muuttui tai siirtyi muutamalla asteella. Kun aistin sen muuttuvan, en muista rukoilinko silloin vai en, mutta siirtymisen jälkeen veljeni oli kadonnut. Hän oli edelleen elossa, mutta hän oli henkimaailmassa.

Sitten Herra antoi minun ymmärtää, että tulisi olemaan toinenkin muutos. En tiedä tarkoittiko hän planeetan siirtymistä, mutta toinenkin muutos tulisi tulemaan. Sitten veljeni palaisi takaisin elämään, tai palaisi takaisin fyysiseen todellisuuteen, sillä hän oli edelleen elossa. Jotenkin pystyin puhumaan hänen kanssaan, mutta fyysisesti hän oli kadonnut. Sitten minä heräsin. (loppu)

650. Raymond Aguilera - Näky 25 Marraskuuta 1994, klo 3:15 aamulla.

Näen pyörremyrskyn. En tiedä kutsutaanko sitä hurrikaaniksi tai tornadoksi, mutta sillä oli aurinkolasit päällä. (loppu)

 

 

 

649. Raymond Aguilera - Tapahtuma 27. Marraskuuta 1990 klo 22:30 pm.

Kiitospäivänä, Marraskuun 28, 1990, neljä vuotta sitten, ja melkein samana ajankohtana, minulle tapahtui toinen ihme. Yöllä, 27 Marraskuuta, päivää ennen vuoden 1990 Kiitospäivää, olin koko päivän kuullut kaikenlaisia ääniä, joista toiset olivat paholaiselta ja toiset Jumalalta, ja minä olin riidellyt kovasti Jumalan kanssa erityisen ystäväni takia. Olin ihan sekaisin. Yritin selittää Pyhälle Hengelle, etten voinut uskoa mihinkään mitä sanottiin. Joten minä yksinkertaisesti suutuin Jumalan päälle ja sanoin Hänelle, etten halunnut kuulla Häneltä enempää. Että aioin lopettaa kuuntelemasta mitään ääniä.

Äänet hokivat minulle, että erityinen ystäväni oli kelvoton ja toiset äänet hokivat, että hän on hyvä. Tässä vaiheessa elämääni minulle sanottiin kaikkea mitä ajatella saattaa. Joten minä suutuin Jumalan päälle. Aloin riitelemään Hänen kanssaan sillä hetkellä kun Hänen Läsnäolonsa tuli huoneeseeni sinä Kiitospäivän iltana. Noin kello 22:30 sinä iltana muistan riidelleeni Pyhän Hengen kanssa ja minä hoin EI!! kaikkeen mitä Hän sanoi. Pyhä Henki sanoi sitä sun tätä, ja minä hoin EI!, EI!, EI! kaikkeen mitä Pyhä Henki sanoi. Peitin korvani ja sanoin, "EI!, EI!, EI!, mene pois. En aio kuunnella enää ketään. Sillä luulin, että Hän oli demoni. Olin asian suhteen hyvin järkkymätön. Yritin sitoa ja nuhdella sitä. Yritin vaikka mitä. Lopulta Pyhä Henki lopetti.

Ajattelin, että mikä se ikinä olikaan, se vihdoin lopetti. Tässä vaiheessa kello oli 3, Kiitospäivän aamuna. Sitten muutaman tunnin unen jälkeen nousin ylös, noin kello 9:30 aamulla. Kävin suihkussa ja valmistauduin Kiitospäivän Jumalanpalvelusta varten. En tiennyt mihin aikaan sen oli tarkoitus alkaa. Joten laitoin rannekelloni kylpyhuoneen lavuaarin päälle niin etten unohtaisi sitä ja jatkoin valmistautumista. Peseydyttyäni, ja ollessani matkalla kirkkoon, olin yhä vihainen Jumalalle. Olin ollut tien päällä noin kaksikymmentä minuuttia, kun tajusin etten tiennyt olinko aikaisessa tai myöhässä jumalanpalveluksesta. Joten vilkaisin kelloani ja huomasin, ettei minulla ollut kelloa, vaan olin jättänyt sen kylpyhuoneen pöydälle. Olin edelleen poissa tolaltani ja päätin jatkaa matkaa huolimatta siitä, olinko tunnin aikaisessa ja odottaa autossani jumalanpalveluksen alkamista.

Yllätyksekseni saavuin kirkolle noin viisitoista minuuttia ennen kuin se alkoi. Menin sisään kirkkoon ja istuuduin lähelle etuosaa. Jumalanpalveluksen aikana näin näyn Kristuksesta kirkon etuosassa, lähellä pastoria, mutta en vieläkään tiennyt mitä näin, mitä se oli tai kuka se oli. Minulla oli edelleen suuria epäilyksiä. Muistan kertoneeni eräälle ystävälle joka istui vieressäni, mitä näin. Hän järkyttyi siitä mitä pystyin näkemään. Palvonnan jälkeen Pastori aloitti saarnan ja saarnan aikana hän sanoi, että meidän tulisi kiittää Herraa kaikesta siunauksesta mitä olimme sinä vuonna saaneet. Minulla oli edelleen paha mieli, koska en tiennyt ketä olin nuhdellut. Joten minä kaduin.

Minä sanoin, "Herra, olen pahoillani jos loukkasin sinua, mutta en tosiaan tiennyt kuka puhui ja ketä uskoisin, ja pyydän sinulta anteeksi Herra jos olen väärässä."

Sitten sekunnin tai kaksi sen jälkeen kun olin katunut. Huomasin jotain ranteessani. Kelloni ilmestyi ranteeseeni, kuin tyhjästä. Se yllätti minut täydellisesti. Olin järkyttynyt. Kerroin siitä vieressäni istuvalle ystävälleni.

Sanoin hänelle, "Herra laittoi kelloni ranteeseeni. Se ei ollut siellä aikaisemmin."

Hän sanoi, "Mitä!!"

Minä sanoin, "Herra laittoi kelloni ranteeseeni, sillä olin jättänyt sen kotiin kylpyhuoneen pöydälle ja katso nyt kello on minulla."

Hän oli aivan innoissaan ja minäkin olin. Jumalanpalveluksen jälkeen minä kerroin pastorille siitä mitä oli tapahtunut ja että olin riidellyt Jumalan kanssa. Ja että Jumala näytti minulle Voimansa.

"Ei," sanoi pastori, "en usko että se koski voimaa, luulen että se koski aikaa. En usko että se koski voimaa", hän toisti. "Luulen että se koski aikaa."

Mutta minä en uskonut häntä. Sitten päivää myöhemmin kerroin siskolle Herrassa, tapahtuneesta ja hän sanoi samaa.

Hän sanoi, "Jos Herra tahtoisi näyttää sinulle voimansa. Hän voisi lähettää sinut Kiinaan. Hänen ei olisi tarvinnut laittaa kelloasi ranteeseesi."

Tämän toisen vahvistuksen myötä aloin näkemään, että he olivat oikeassa. Sinä iltana Herra ilmestyi jälleen. Ja sinä iltana Herra käski minun mennä vihkimään Mt. Diablo (vuori), Sunnuntaina, 2 Joulukuuta, 1990, ja kertoa perjantai-illan sinkkuryhmälle, että Herra tahtoi ihmisten lähtevän vihkimään vuoren. Sillä Hän aikoi ottaa vuoren paholaiselta pois.

Tämä koko juttu teki minuun valtavan vaikutuksen, sillä tässä, neljä vuotta myöhemmin Herra teki toisen ihmeen MELKEIN TUNNILLEEN samana ajankohtana, siirtämällä väärin poratun ovenrivan reiän 1/4 tuumalla. Tämä Herra, tämä meidän Jumalamme, ei koskaan lakkaa yllättämästä minua. Hän näyttää olevan mailien ja mailien verran edelläni kaiken aikaa. Riitelen Hänen kanssaan vieläkin. Rakastan Häntä vieläkin. Hän antaa minulle vieläkin anteeksi. Hän on hyvin armahtavainen Jumala. Niin, hyvin armahtavainen! Siinä oli kai kaikki. (loppu)

 

 

648. Raymond Aguilera - Tapahtuma 24 Marraskuuta 1994, klo 10 am. Kiitospäivänä.

Tänä aamuna minä menin alakertaan tekemään töitä makuuhuoneen kanssa, jota rakensin eräälle Kristitylle veljelle. Huomasin, että silloin kun olin asentanut ovenripoja, yhden ovenrivan kohdalla olin porannut väärään kohtaan. Ovenripa ei sopinut paikalleen. Niinpä koetin toista ovenripaa ja huomasin, että porattu reikä oli 1/4 verran sivussa. Se merkitsi sitä, että porattu reikä piti tukkia, oveen piti porata uusi reikä ovenripaa varten, ja uusi oveni tulisi näyttämään rumalta.

Joten minä merkitsin oikean kohdan uutta ovenripaa varten korkeammalta (1/4 tuuman verran lähempää saranaa). Sitten juuri ennen kuin aloin poraamaan uutta reikää ovenripaa varten, huomasin jotain outoa. Jostain syystä Herra oli ( jostain ihmeen syystä) siirtänyt virheellistä reikää 1/4 tuuman verran oikeaan suuntaan, ja nyt se oli samassa linjassa merkin kanssa jonka olin tehnyt. Olin hämmästyksissäni ja aloin kokeilemaan ovenripaa joka aikaisemmin ei ollut sopinut. Herra oli korjannut kehnon työni, sillä nyt ovenripa sopi täydellisesti. Kai asia on niin, että kun Herra kerran oli puuseppä ollessaan maan päällä Hän tiesi pettymykseni ja korjasi huolimattoman työni.

Viisi minuuttia myöhemmin eräs Kristitty veli tuli kyläilemään ja rukoilemaan. Niinpä minä kerroin hänelle mitä oli tapahtunut, näytin porausreiän, merkin, ja sen mitä Herra oli tehnyt. Me menimme yläkertaan rukoilemaan, pidimme Ehtoollista ja keskustelimme tapahtuneesta. Meidän puhuessamme, minä muistin jotakin mitä tapahtui vuonna 1990.

 

 

 

647. Raymond Aguilera - Näky 24 Marraskuuta 1994, klo 8:03 aamulla.

Näky kolmiosta, joka oli kivimuurin ympäröimä.

 

 

 

646. Raymond Aguilera - Näky 24 Marraskuuta 1994, klo 7:12 aamulla.

Näky kolmesta narusta, jotka tulivat yhteen pisteeseen, ja ne sidottiin solmuksi. (loppu)

 

 

 

645. Raymond Aguilera - Näky 22. Marraskuuta 1994, klo 22.

Ehtoollisrukouksen aikana näin valkoisen, palavan kynttilän, jonka liekkiä kohti tuli neljältä kulmalta neljä pamppua. Ne olivat taipuneet. Ne muistuttivat minua näystä #396, jonka näin Helmikuun 2, 1994.

396. Raymond Aguilera - Näky 2 Helmikuuta 1994, klo.5:19 aamulla.

Näin näyn neljästä kaaresta ja ne muodostivat ristin ja niiden keskustassa oli Sytytetty Kynttilä.

 

 

Sitten nämä pamput muuttuivat ihmisiksi, jotka kumarsivat ja antoivat almuja ja harjoittivat palvontaa. Kaikki neljä ihmistä kumarsivat keskellä olevaa palaavaa kynttilää kohti.

 

 

644. Raymond Aguilera - Näky 20 Marraskuuta 1994, klo 4:04 aamulla.

Näky jonkinlaisista valkoisista hengistä tai valkoisista pilvistä. Ne nostivat ylös suuria rakennuksia, jotka olivat luhistuneet. Näin miten nämä aaltoilevat, valkoiset kuviot, jotka saattoivat olla Enkeleitä tai henkiä, nostivat maasta rakennuksia ja rakensivat niitä uudelleen ja pystyttivät ne uudelleen perustalleen. Siinä kaikki. (loppu)

 

 

643. Raymond Aguilera - Profetia 20 Marraskuuta 1994, klo.3:05 aamulla.

Huomautus:

Herra painotti minulle, että tulevaisuudessa tulee olemaan joku joka pystyy tulkitsemaan tämän Profetian Tulkitsemattomat kielet. Jos haluatte kopion tästä nauhasta, faksatkaa pyyntönne minulle. Teidän pitäisi myöskin lähettää tyhjä kasetti, sekä postimerkillä varustettu kirjekuori jossa on oma osoitteenne.

Profetia:

Niin, Reymundo. Se on, se on. Se on oleva. Se on oleva. Se on oleva. (Tulkitsemattomia kieliä) Niin, Niin (Tulkitsemattomia kieliä) Se on siellä. Se on siellä. (Tulkitsemattomia kieliä) Oi, Oi. (Tulkitsemattomia kieliä) Se kaatui. Se kaatui. Se kaatui. Isä, Isä, (Tulkitsemattomia kieliä) karhu. Niin, naiskarhu. Niin, naiskarhu. Niin, naiskarhu. (Tulkitsemattomia kieliä) Hän (He, maskuliininen) teki. Hän teki. (loppu)

 

 

642. Raymond Aguilera - Näky 19 Marraskuuta 1994, klo 5:56 aamulla.

Näky laivasta. Luulisin, että se on lentotukialus, ja sen etuosa on räjäytetty pois. Näyttää siltä kuin jokin iso, suurisuinen eläin olisi juuri puraissut pois koko laivan etuosan. Laiva ei ole vajoamassa, mutta sen etuosaan on tullut osuma tai se on tuhottu, aivan vesirajan yläpuolelta. (loppu)

 

 

641. Raymond Aguilera - Näky 17. Marraskuuta 1994, klo 15:07 iltapäivällä.

Näky laivasta. Näen sen korkealta ylhäältä käsin. Näen jonkinlaisen savupiipun, jossa on valkoinen nauha noin piipun puolessa välissä. Luulen, että laiva on harmaa, ja savupiipun valkoinen alue on noin viiden jalan korkuinen, ja se menee kokonaan savupiipun ympäri. (loppu)

 

640. Raymond Aguilera - Profetia 15. Marraskuuta 1994, klo 22:20 illalla.

Herra näytti minulle Valon, sellaisen kummallisennäköisen, pitkänmallisen, harmaanmustan kallion päällä.

Sitten Herra sanoi, "Valo tulee loistamaan Konstantinopolin päällä. Valo tulee loistamaan Konstantinopolin päällä." (loppu)

 

 

 

639. Raymond Aguilera - Näky ja Profetia 11. Marraskuuta 1994, klo 7:49 aamulla.

Näky kolmiosta, jonka kulmat oli leikattu irti ja jonka keskustassa oli silmä. (loppu)

 

Profetia:

Herra sanoi, "Me olemme Kolme, ja Me katselemme (valvomme). Isä, Poika, ja Pyhä Henki." (loppu)

 

 

638. Raymond Aguilera - Näky 9 Marraskuuta 1994, klo 10:10 aamulla.

Näky synkästä mustasta puunoksasta. Oksan päissä on kolme tai neljä valkoista, pyöreää palloa. En osaa sanoa kasvavatko ne puusta esiin vai istuvatko ne vain sen päissä. Ne ovat suunnilleen golfpallon kokoisia. (loppu)

 

 

 

637. Raymond Aguilera - Profetia 8. Marraskuuta 1994, klo 10:35 am, Espanjaksi.

Rakkaani; Sana, Sana on oikein, Ehtoollinen on oikein, mutta asia on niin…, että Poikani Ruumis ei kuule Sanaa oikein. He ovat kuuroja ja he ovat sokeita. He haluavat kuulla vain sen mikä heille sopii ihmisen tavalla. Sellaisia ovat maailman asiat Poikani Ruumiissa. Aion antaa sinulle näkymän niistä asioista jotka tulevat tulemaan. Ja Poikani Ruumiissa olevat ihmiset jotka haluavat kuulla; jotka haluavat nähdä oikean tavan Isässä, Pojassa, Pyhässä Hengessä; heitä Pyhä Henki tulee koskettamaan. Pyhä Henki tulee aukaisemaan heidän silmänsä ja korvansa ja henkensä, niin että he voivat nähdä oikein. Sillä me olemme hyvin lähellä loppua.

Pyhä Henki tulee auttamaan sinua lahjojen kautta, niiden asioiden kanssa joita tarvitset etsiessäsi Poikaa Jeesusta ja Isää. Minä tiedän…, että sinä olet hyvin päättäväinen mies. Minä tiedän…, että sydämesi on suuntautunut Jumalan asioita kohti. Minä tiedän…, maailman asiat, sinua auttavien ystäviesi asiat. Tiedän että hekin ovat suuntautuneita, mutta kaikki tulee menemään hyvin, täsmälleen niin kuin Taivaan Jumala, maailman, kaiken sen minkä näet, kaiken, mitä kosketat, sen kirjoitti. Tämä on sinun Isäsi, yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa, kertoen sinulle Taivaan Viisaudesta.

Maailmassa on paljon niitä jotka tulevat itkemään sen takia mitä he Profetioista tulevat lukemaan. Sillä Pyhä Henki tulee koskettamaan heitä. Heidän silmänsä, korvansa ja henkensä tulevat avautumaan. He tulevat tietämään että he kävelivät kuiluun johtavaa tietä eivätkä edes tienneet sitä. He tulevat pelästymään sillä Pyhä Henki tulee näyttämään heille että he kulkivat paholaisen tavalla, ihmisen tavalla, mutta se on Pyhän Hengen työtä. Kaikki mitä sinun ja sinun ystäviesi pitää tehdä on kirjoittaa Sana TÄSMÄLLEEN niin kuin olen sen sinulle antanut ja lähettää se koko maailmaan Pyhän Hengen Voimalla, ja kaikki tulee menemään heidän kohdallaan hyvin, sinun, sinun ystäviesi ja heidän perheittensä kohdalla.

Sillä Minä suojelen sitä mikä on Minun. Kuulitko Minua? Minä suojelen sitä mikä on Minun! Minä kerron sinulle tarkalleen ja täsmällisesti Sanani kanssa, Jeesuksen, yhdessä Pyhän Hengen kanssa, Isän Huulilla että Minä suojelen sitä mikä on Minun. Minä suojelen kaikkia jotka ovat Pojastani, kaikkia karitsoja joiden korvat ja silmät ovat auki Jumalan tavalla. Nähdään taas poikani ja tyttäreni. Tämä on teidän Isänne yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa, kertoen teille Taivaan Viisautta profeettani Reymundon avulla.

 

 

636. Raymond Aguilera - Profetia 5. Marraskuuta 1994 klo 17:37 pm, Englanniksi.

Minä olen Jumala; Minä olen Maailmankaikkeuden Jumala; maailman Jumala; kaiken sen Jumala minkä näette; kaiken sen Jumala mitä kosketatte. Minä olen ainoa Jumala, joka koskaan on ollut olemassa. Minä olen Herrojen Herra. Minä olen Kuninkaiden Kuningas. Minä olen, Minä olen, Minä olen, Minä olen. Minä olen Jahve. Minä olen Jehova. Minä olen Pyhä Henki. Minä olen siellä, katsoittepa ylös; katsoittepa alas; katsoittepa oikealle; katsoittepa vasemmalle; katsoittepa eteenne; katsoittepa taaksenne. Minä olen, Minä olen, Minä olen.

Muistakaa menneisyyden päivinä, isienne, isien, isien. Muistelkaa viestejä; profetioita; opastusta, jota esi-isillenne annoin. Muistakaa Raamattu. Raamatun päivät ovat käymässä täytäntöön juuri nyt; Jehovan tavalla; Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen tavalla; Pyhän Hengen tavalla. Kaikki mitä teidän tarvitsee tehdä, on avata silmänne, avata korvanne, ja imeä itseenne Jumalan Viisaus.

Teillä on aika loppumassa. Minä kerroin teille monella tavalla, moneen tyyliin, näkyjen kautta, profetioiden kautta, Jehovan kosketuksen kautta. Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen kosketuksen kautta. Pyhän Hengen kosketuksen kautta. Minä kerron teille kaikella vakavuudella. Minä kerron teille mitä…on edessänne, tulevina kuukausina, tulevina vuosina. Mutta jos käännätte päänne, jos käännätte selkänne, ja jos kuljette toiseen suuntaan, kaikki mitä teille tapahtuu, tulee olemaan teidän edessänne, siksi että te käänsitte päänne ja käänsitte selkänne, ja kävelitte tiehenne Herrojen Herran, Kuninkaiden Kuninkaan luota, ja Pyhän Hengen Voiman luota, ja te ette tavoittaneet Isää.

Minä annan teille Viisauden. Minä annan teille Neuvon. Minä annan teille kaiken mitä Tarvitsette. Minä annan teille Lahjat. Minä annan teille Taisteluvarustuksen. Minä annan teille Pyhän Hengen Voiman, Jeesuksen Kristuksen ja Isän Jehovan. Niin että sitten, kun kaikki pysähtyy, ja kaikki ympärillänne oleva luhistuu; muistakaa nämä Sanat. "Teidän Rakastava Isänne; teidän Rakastava Kristus Nasaretilaisenne, teidän Rakastava Pyhä Henkenne, varoitti, ja varoitti, ja varoitti, ja varoitti ja varoitti teitä, ja te käänsitte kasvonne pois, ja te käänsitte selkänne, ja te kuljitte itsen polkua; paholaisen polkua."

Nämä ovat kovia Sanoja. Nämä ovat suoria Sanoja. Nämä Sanat ovat Jehova Jumalalta, Isältä. Sillä tämä ei ole leikkiä, jossa te voitte leikkiä, poimia ja valita, ja tehdä itsen asioita. Sillä kaikki kuuluu Minulle!, ja Minä teen mitä haluan sillä, mikä kuuluu Minulle!

Muistakaa Jumalan viha. Muistakaa Jumalan tuomio. Mutta ennen KAIKKEA, ja ylitse kaiken muun, muistakaa Jumalan RAKKAUS. Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen RAKKAUS. Pyhän Hengen RAKKAUS. Jehovan tavat ja tiet eivät ole tästä maailmasta. Ne ovat Taivaallisia asioita. Ne ovat vanhurskaita asioita. Ne ovat Hengellisiä asioita. Asioita, joita ihmisen mieli ei koskaan pystyisi käsittämään. Joten teillä täytyy olla uskoa, ja teidän täytyy luottaa siihen, että teidän Jumalanne pelastaa teidät KAIKISTA olosuhteista. Sillä ei mikään maailmankaikkeudessa, ole mahdotonta teidän Jumalallenne, Jehovalle, Jeesus Kristus Nasaretilaiselle, ja Pyhälle Hengelle.

Muistakaa Sanani. "Taivaan varoitus on puhdas; se on tahraton; se on suora; se on täsmällinen. Rakkaudella ja Hellyydellä Minä hyvästelen teidät. Kuunnelkaa Profetioita. Kuunnelkaa Sanojani. Sillä Taivaan Viisaus pelastaa teidät; jos silmänne ovat auki; jos korvanne ovat auki; jos avaatte sydämenne ja etsitte Isää. Pyhän Hengen Voiman kautta suunnatkaa nenänne Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen suuntaan. Heidän opastuksessaan, Heidän suunnassaan, teidät johdatetaan Minun tyköni; teidät johdatetaan pelastukseen.

Siunattu olkoon Isä. Minä rakastan sinua Isä. Minä Ylistän sinua Isä. Kaikki Kunnia, Ylistys, Kirkkaus Taivaan Isälle, Isien Isälle. Maailmankaikkeuksien Isälle, äärettömyyden Isälle. Äärettömyyksien Viisaudelle, Kirkkauksien Kirkkaudelle. Minä Palvon sinua Isä. Tämä on Jeesus Kristus Nasaretilainen. Ainoa Poika.

Kiitos Isä. Kiitos Isä. Kiitos Isä. Minä Arvostan sinua. Minä Kunnioitan sinua. Minä Ylistän sinua. Kaikki Kirkkaus ja Kunnia Isälle. Kaikki Kunnia, Ylistys ja Kirkkaus Isälle. Taivaallinen Isä, kello tikittää, sekunti sekunnilta, minuutti minuutilta, määrätty tunti, määrätty päivä, määrätty viikko, tulee saapumaan päätökseen, sillä tavalla, siihen tyyliin, kuin sinä sen suunnittelit. Mikään ei tule jäämään tekemättä. Sillä kun Sinä kerran olet sen sanonut. "Se on tehty!", kirjaimellisesti, täsmälleen. Pyhän Hengen Voiman kautta, Me tulemme saattamaan päätökseen sinun Rakastavan Tahtosi, kerta kaikkiaan. Minä Ylistän sinua Isä. Minä Rakastan sinua Isä, täydellisesti, kokonaan.

Suojele Karitsojani. Suojele Karitsojani. Sillä Minä olen Paimen ja sinä olet Minun Isäni. Suojele Karitsojani. Sillä Me emme tule menettämään ainuttakaan. Sillä päivä joka valittiin, tulee nopeasti ja täsmällisesti. Minä Ylistän sinua Isä. Minä Palvon sinua Isä. Kaikki Kunnia, Ylistys ja Kirkkaus Isä Jehovalle. Kaikki Ylistys, Kunnia ja Kirkkaus Isä Jehovalle, aina ja ikuisesti ja iankaikkisesti, päättymättömästi. (tulkitsemattomia kieliä) (loppu)

 

 

635. Raymond Aguilera - Tapahtuma 5 Marraskuuta 1994, klo 17:45.

Rukouksen aikana Herra tähdensi minulle, että oli HYVIN, HYVIN, HYVIN tärkeää, että Sana pääsisi Etelä-Amerikkaan pian, ja että piti rukoilla Etelä-Amerikan ja sen ihmisten puolesta. Se oli KIIREELLISTÄ!!

 

 

634. Raymond Aguilera - Näky 5 Marraskuuta 1994, klo 16:17 iltapäivällä.

Minä näin maailman, ja siihen asetettiin kääntyvä avain. Se oli sellainen avain, jota käytetään vieterilelujen käyntiin vetämiseen.

 

 

 

633. Näky – 5. Marraskuuta1994.

Sitten näin näyn toisesta linnusta, joka oli samannäköinen kuin kotka, ja oikealta puolelta sen kasvoista oli kolmasosa palanut. Suurin osa palaneesta alueesta oli oikean silmän ympärillä.

 

632. Raymond Aguilera - Näky 5 Marraskuuta 1994, klo 15:30 iltapäivällä.

Minä näin mustan linnun joka näytti kotkalta, istumassa puunoksalla, ja sen nokka oli leikattu irti. Näytti siltä, kuin joku olisi ottanut sakset ja leikannut siististi 95% nokasta irti.

 

 

631. Raymond Aguilera - Näky 5. Marraskuuta 1994, klo 15 iltapäivällä.

Herra näytti minulle Joulukuusen. Kuusen edessä näin kaksi miekkaa, jotka koskettivat toisiaan. Sitten ne alkoivat taistelemaan keskenään. En nähnyt ketään pitelemässä kiinni miekoista. Miekat näyttivät sellaisilta, mitä merirosvoilla oli tapana käyttää. (loppu)

 

630. Raymond Aguilera - Näky 27 Lokakuuta 1994, klo 8:48 aamulla.

Minä näin heinäsorsan, joka ui lammikossa. Sitten näin kuvan siitä, kuinka sorsa söi kalan. (loppu)

 

 

629. Profetia - Raymond Aguilera 26. Lokakuuta 1994.

Herra käski laittaa sananpaikan Joelin kirjasta Profetia Kirjan kanteen.

 

 

628. Näky – 26. Lokakuuta1994.

Minä näin vesimelonin viipaleen, joka oli leikattu pitkittäin, ja sisus, tai makea osa, puuttui.

 

 

 

627. Näky – 26. lokakuuta1994.

Sitten minä näin mustan pyörremyrskyn, tai tornadon. Se oli musta ja korkea. Se oli yläpäästä leveä, ja alapäästä kapea, ja se kulki maaseudun poikki.

 

 

 

626. Raymond Aguilera - Näkyjä 26. Lokakuuta 1994, klo 11:20 aamulla.

Näky:

Minä näin mustan vesiputouksen.

 

 

 

625. Raymond Aguilera - Profetia 25. Lokakuuta 1994, klo 23:29 illalla.

Minä olen, Minä olen, Minä olen kaiken Jumala. Keskittäkää silmänne, keskittäkää korvanne. Sillä Minä olen siellä missä ikinä olettekin. Minä olen, Minä olen, Minä olen. Tämä on Jehova, Poika, yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Muistakaa; tapahtuipa mitä hyvänsä; Minä olen, Minä olen, Minä olen. (loppu)

 

 

624. Raymond Aguilera - Näky 24 Lokakuuta 1994, klo 16:35 iltapäivällä.

Minä näin kalan, joka nielaisi puisen pyykkipojan.

 

 

623. Profetia – 24. Lokakuuta1994 - Espanjaksi:

Herra sanoi, "Vanhin, Vanhin. Vanhimman tuoli". (loppu)

 

 

622. Raymond Aguilera - Näyt ja Profetiat 24 Lokakuuta 1994, klo 16:33 iltapäivällä.

Näin pyörätuolin kahdesti.

 

 

621. Raymond Aguilera - Näky 24 Lokakuuta 1994, klo.16:17 iltapäivällä.

Minä näin metallilankarullan, jonka hatun päällä pyöri valkoinen pallo.

 

620. Raymond Aguilera - Tapahtuma 22. Lokakuuta 1994, klo 12 keskipäivällä.

Keskustelin juuri erään Kristityn veljen kanssa kun hän huomautti minulle, että koirani nuuhki ilmaa omituisen näköisesti. Sitten kuulin hengessäni äänen joka sanoi, " Työnnä sormesi oven väliin, ja sormet jäivät väliin kun ovi paukahti kiinni." Kerroin Kristitylle veljelleni mitä olin hengessä kuullut, ja me vain tuijotimme toisiamme.

Noin tunnin tai kaksi sen jälkeen tulin tosi kipeäksi. Vatsani alkoi kouristella ja minulla oli ruoansulatus vaivoja. Olimme juuri aloittaneet työt alakerran huoneessa, mutta minun oli keskeytettävä työt kivun takia. Joten Kristitty veljeni meni kauppaan ja toi lääkettä vatsahappoja vatsaan sillä aikaa kun minä menin pitkäkseni. Parin tunnin kuluttua nousin taas jaloilleni. Tulin jälleen huonovointiseksi, joten menin makuulle ja aloin rukoilemaan kielillä.

Silloin Herra sanoi, " Mene kylpyammeeseen ja täytä se kuumalla vedellä."

Joten kiipesin kylpyammeeseen, joka oli täynnä kuumaa vettä ja huomasin olevani keskellä henkistä sodankäyntiä, puhuin hyvin kovaa sodankäynti kielillä.

Sitten Herra sanoi, "Täytä kylpyamme niin korkealle että se peittää koko rintakehäsi, niin että ainoastaan kaula ja pää on vedenpinnan yläpuolella."

Sitten sodankäynti muuttui todella voimakkaaksi. Sodankäynti kielet lisääntyivät ja muuttuivat keskitetymmiksi. Ne olivat suoria, selkeitä ja äänekkäitä.

Sitten Herra sanoi, "Siunaa vesi Isän, Pojan ja Pyhän Hengen Nimeen. Silloin se muuttuu Pyhäksi."

Joten tein niin, ja silloin tunsin kuumuuden pääni päällä eikä se johtunut vedestä. Se tapahtui juuri sen jälkeen kun rukouskielet tulivat taas mukaan. Se oli sekä hyvin outoa että tyydyttävää samaan aikaan. Sitten sodankäynti muuttui vieläkin voimakkaammaksi ja ruumiini alkoi täristä ja vettä alkoi loiskua joka suuntaan. Koetin nostaa kädet ilmaan, mutta Herra sanoi, "EI! Pidä ne veden alla."

Joten laskin kädet takaisin veden alle ja rukoilin rukoilemistani kielillä.

Kuulin äänen joka sanoi, "Sulkekaa Reymundon suu! Sulkekaa Reymundon suu! Sulkekaa sen suu, sulkekaa sen suu!"

Ja rukouskieleni oli ihan villinä ja ruumiini ja käteni vavahtelivat veden alla. Halusin nostaa käteni ilmaan, mutta Herra sanoi aina, "Pidä ne veden alla."

Joten pidin ne veden alla ja rukoilin ja rukoilin.

Hoin Herralle, "Pidä ruumiini kasassa, pidä ruumiini kasassa!"

Sillä ruumiissani tuntui siltä kuin se olisi räjähtämässä. Rukoilin niin kovaa, nopeasti ja keskitetysti etten uskonut että ruumiini voisi pysyä kasassa.

Joten mielessäni hoin Herralle, "Pidä minut kasassa, pidä minut kasassa!!"

Tässä vaiheessa rukoilin Kristittyjen veljieni ja heidän perheittensä puolesta, jotka auttoivat minua tässä profetiatyössä. Rukoilin sukulaisteni puolesta ja kaikkien ystävieni sukulaisten puolesta, jotka olivat mukana tässä palvelustyössä. Sitten rukouskielet muuttuivat vielä kovemmiksi ja voimakkaammiksi. En uskonut että ruumiini voisi kestää enempää sodankäyntiä koska se oli niin voimakasta. Mutta jollainlailla Herra piti minut kasassa.

Tämän taistelun aikana näin ydinvoima räjähdyksiä Afrikassa, Etelä Amerikassa, Euroopassa, Kiinassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Näitä ydinvoima räjähdyksiä oli joka puolella ja rukouskielet kävivät yhä villimmiksi ja villimmiksi.

Näin itseni antamassa käskyjä Enkeleille, että ne tekisivät sitä ja tätä. Mutta en tiedä mitä heille sanoin. Lihassani tiesin että annoin heille ohjeita, mutten tiennyt mitä ne ohjeet olivat. Sillä ne annettiin hengessä.

Hengessä puhuessani, antaessani ohjeita Enkeleille villillä rukouskielelläni, muistan ajatelleeni; "Tehkää mitä ikinä Pyhä Henki teitä käskee tekemään, sillä minä en tiedä mitä teille pitää sanoa."

Mutta lihassani ymmärsin että Pyhä Henki antoi ohjeita hengelleni, joiden avulla minä ohjastin Enkeleitä ja Enkelit noudattivat ohjeita.

En tiedä käyttivätkö Enkelit nuolia vai jonkinlaisia luoteja. Pystyin selvästi näkemään että kun demonisiin voimiin osui jotakin, niin sen iskun voimasta ne räjähtivät kokonaan niin että kappaleita lensi joka suuntaan. Näitä ruumiinosia tai hengenosia tai miksi niitä nyt haluaakaan kutsua, lenteli ympäriinsä joka puolella sodankäynnin aikana.

Herra tosiaan puhdisti Taloa. Yhdessä vaiheessa sodankäyntiä pystyin näkemään Enkelit edessäni sotimassa. Kun Enkelit siirtyivät taistelussa eteenpäin, ne jättivät jälkeensä demonien hautoja, joissa oli hautakiviä tuhottujen demonien päällä. En tiedä kuinka pystyin näkemään tämän, mutta minä tanssin hautojen päällä, liikkuen turvallisella etäisyydellä Herran Enkeleiden perässä. Kuten sanottua, katselin itseäni tanssimassa ja ylistämässä Herraa näiden hautojen päällä, ja näin tämän kaiken ilmasta käsin, hengessäni, saman aikaisesti.

Tässä vaiheessa ajattelin sitä kuinka minut piestiin henkihieveriin viime viikolla. Ja nyt sanoin itselleni, nyt on joko minun vuoroni tai Herran vuoro! Sota vain jatkui ja jatkui. Sitten rukouskieli yhtäkkiä loppui, yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin. Jälkeenpäin olin hyvin väsynyt. En edes jaksanut nousta ylös kylpyammeesta. Olin täysin uuvuksissa. Viime viikolla minut tosiaan piestiin henkihieveriin, mutta tällä kertaa kävi toisin päin. No, täytyy yrittää vähän levätä. Siinä oli kai kaikki. (loppu)

 

 

619. Raymond Aguilera - Uni 22. Lokakuuta 1994 klo 6:30 am.

Uni armeijasta, joka hallitsi kaupunkia. Se muistutti minua siitä, miten Saksa miehitti Euroopan Toisen Maailmansodan aikana. Minä löysin itseni eräästä Yliopistosta istumasta pulpetin ääressä, johon mahtui kolme henkeä. Huone oli kapea, ja näytti henkilöjunalta, molemmilla puolilla olevine penkkeineen. Katsahtaessani ylös, edessäni oleva ovi avautui ja kolme sotilasta astui sisään. He kävelivät pulpetilta pulpetille ja käskivät jokaista syömään jonkinlaisen valkoisen tabletin. Se näytti sellaiselta mahahappoa sitovalta tabletilta. Tabletteja kannettiin peltipurkissa, joka näytti tonnikalapurkilta. Peltipurkissa oli ainoastaan kymmenestä viiteentoista tablettia ja ihmisten piti laittaa tabletti suuhunsa ja sitten laittaa tabletti takaisin peltipurkkiin. Jokaisen piti käyttää samoja tabletteja ilman mitään kysymyksiä. Se oli niin julkean näköistä, kun he kulkivat pulpetilta toiselle.

Sitten löysin itseni suuresta ruokalasta jossa upseerit ja armeijan ihmiset söivät kalkkunaa ja muuta hyvää ruokaa. Jostain syystä en ollutkaan enää näkymätön. Kaksi sotilasta jutteli minulle, he kertoivat minulle, mitä olivat päivän aikana tehneet. Minä ajattelin itsekseni, "He luulevat, että minä olen yksi heistä."

Muistan ajatelleeni, "Livistä, ennen kuin he huomaavat, ettet olekaan yksi heistä."

Sitten löysin itseni ulkoa, eräältä kadulta, jota korjattiin. Näin kiertävän poran, joka repi auki aluetta, joka kaipasi korjausta. Ja loitompana kadun toisella puolella, näin siviilejä seisomassa. Eräät sotilaat liottivat näiden ihmisten vaatteita tervassa. Sitten ihmiset pantiin pyörimään valmiilla kadulla. He päällystivät katua vaatteissaan olevan tervan avulla, asfalttilevitystä varten. He käyttivät myös muita tervassa liotettuja ihmisiä luutina, kadun pinnoittamisessa.

Sitten löysin itseni taas Yliopistolta, missä ihmisillä ei ollut lupa kulkea vapaasti.

Seuraavassa kuvassa löysin itseni kadulta katselemasta ihmisjoukkoa, ja sotilaat ratsastivat sinne hevosilla ja alkoivat ampua heitä maahan. Sitten he ratsastivat pois, aivan kuin eivät olisi tehneet mitään väärää. Kaikki kaupungissa oli kovan kurin alla. Ilmeet ihmisten kasvoilla oli niin kuin ihmisillä elokuvassa Schindlerin Lista.

Näin ihmisten auttavan erästä raskaana olevaa naista ja muita avun tarpeessa olevia, mutta se tehtiin hienovaraisesti. Tämä oli hyvin, hyvin surullinen uni siitä, miten ihmiset voivat kohdella toisiaan. Ylpeyden ja ylimielisyyden pystyi selvästi lukemaan kaikkialta sotilaiden kasvoilta.

Muistan tahtoneeni lähteä pois kaupungista kaiken väkivaltaisuuden vuoksi. Kaksi nuorta naista tarjosivat minulle kyydin ulos kaupungista avoautollaan. Ajaja kertoi tarvitsevansa bensaa, joten me pysähdyimme bensa-asemalle, nähdäksemme jos voisimme saada bensaa.

Minä astuin autosta ulos oikomaan jäseniäni. Näin pienen avoimen rakennuksen, jossa oli kolme seinää, ja joka näytti pieneltä autotallilta. Saapuessani rakennukseen sisään, huomasin, että se oli paikka, jossa ihmisiä kidutettiin ja tapettiin. Käännyin lähteäkseni, kun nuori poika ilmestyi taakseni. Hän alkoi kertoa minulle, että hän oli pienen rakennuksen vastaava. Hän käyttäytyi hyvin ylpeästi työnsä johdosta, ja ilmoitti, että oli juuri edellisenä päivänä teloittanut vanhempansa. Yritin olla näyttämättä järkyttyneeltä ja kysyin kuinka vanha hän oli. Hän sanoi olevansa kuusitoistavuotias.

Sitten eräs nainen tuli luoksemme ja sanoi olevansa hänen äitinsä, ja hänkin käyttäytyi hyvin ylpeästi. Mutta minä muistin, että nuori mies oli juuri sanonut tappaneensa vanhempansa edellisenä päivänä. En ymmärtänyt miksi nainen sanoi yhtä ja poika toista, mutta tuntui siltä, kuin poika olisi puhunut totta. Tämä oli kaupunki, missä kukaan ei haluaisi asua, tai missä ei haluaisi jäädä kiinni siitä, että on tehnyt jotakin väärää. (loppu)

 

 

618. Raymond Aguilera - Näky 22 Lokakuuta 1994, klo 00:09 aamulla.

Näky kivestä, joka pudotettiin lampeen, ja ympyränmuotoiset aallot laajenivat törmäyskohdasta.

 

 

617. Raymond Aguilera - Profetia 20. Lokakuuta 1994 klo 13:17 pm, Espanjaksi.

Kyllä Reymundo, mies, joka uskoo olevansa jumala, aikoo käyttää kuvaa jonka sinulle näytin, kertoakseen ihmisille, että on oikein tappaa mustia ihmisiä. Sillä hän haluaa mustien ihmisten maan/maiden, maa-alan, ja hänen tapansa on paholaisen tapa. Sillä paholainen kertoo hänelle asioita. Ja hän tekee kaiken minkä paholainen käskee. Tiedätkö mitä? Päivä tulee tulemaan, ja se on hyvin lähellä, jolloin monet ihmiset tulevat kuolemaan, miehen takia, joka luulee olevansa jumala. Hänellä on paholaisen tapa ja hän on erittäin suuntautunut paholaisen asioita kohti.

Niin Reymundo! Kirjoita kaikki alas. Kerro ihmisille, että heidän täytyy valmistautua. Sillä nyt saapuu luodin päivä, kuolleiden ruumiiden päivä; maan vuoksi; rahan vuoksi; öljyn vuoksi; kaiken sen vuoksi mikä sopii miehelle, joka luulee olevansa jumala. Sinun täytyy lähettää Jumalan Sanat Jumalan tavalla. Sillä se on saapunut, LOPPU! Kaiken sen loppu minkä tunnet, kaikessa siinä mitä näet, kaikessa mitä kosketat. Se on saapunut, ja se on hyvin lähellä, kaikki asiat jotka sinulle olen Jumalan tavalla sanonut. Ne ovat saapuneet, kaikki kuilun asiat. Mutta sinun täytyy kirjoittaa kaikki mitä sinulle sanon, sillä tavalla kuin sen sinulle kerron.

Sillä paholaisen käsi tulee iskemään mustia ihmisiä kaiken sen kanssa mikä on saastaista, kaiken sen kanssa mikä on kuilusta. Se on saapunut. Kyllä! Sinun pitää tehdä kaikki mitä sinulle olen sanonut. Sillä kun kerroin sinulle, että aika oli hyvin lähellä, "Se oli totta!" Se on hyvin lähellä! Se on saapunut, mustien ihmisten veri. Käske kaikkien maailman ihmisten jotka uskovat Jumalaan; Poikaan, Pyhään Henkeen, ja Isään, rukoilemaan, kokoontumaan yhteen rukouksien kautta, kyynelien kautta, kaikkien Jumalan asioiden kautta. Sillä kärsimyksen päivä on saapunut.

Haluan heidän etsivän paikkoja jonne piiloutua. Sillä koko Poikani Ruumiin tulee olemaan pakko piiloutua, ja he tulevat kärsimään. He tulevat kärsimään, koska he eivät tehneet mitä Poikani käski heitä tekemään. Minä käsken ja käsken heitä, eivätkä he kuule Minua. Kerron teille täsmällisesti, "Että LOPPU on saapunut." Teidän täytyy hypätä Arkin päälle. Käske Poikani Ruumiin astumaan sisään Arkkiin. Sillä nyt saapuvat paholaisen liekit. Jos he Rakastavat Isää, ja Poikaa ja Pyhää Henkeä; he tulevat tekemään mitä Minä käsken.

Heidän täytyy lakata tappelemasta, tappelemasta kaikkien niiden kanssa jotka ovat Kristittyjä. Olen väsynyt kuulemaan niiden Kristittyjen kyyneliä, jotka tappelevat toisten Kristittyjen kanssa. Miten Sääli! Mutta paholaisen päivä on saapunut; hän tulee iskemään heitä; hän ei tule välittämään Jumalan asioista; hän haluaa verta; hän haluaa Kristittyjen ruumiita.

Käske Ruumista kokoontumaan yhteen. Ei ole tärkeää minkä nimen alla he kulkevat. Se mikä on tärkeää, on rukoileminen, Ehtoollisen syöminen, katuminen, ja että etsii niitä jotka ovat kaduilla, jotka eivät tunne Minua, ja että etsii paikan minne piiloutua sitten kun kaikki pysähtyy. Sillä ne ovat saapuneet, paholaisen asiat, paholaisen tavalla. Karitsojeni täytyy kuulla, sillä se on saapunut, kirves, paholaisen kirves. Niin! Se on saapunut. (loppu)

 

 

616. Raymond Aguilera -Näky 20 Lokakuuta 1994, klo 13:15 iltapäivällä.

Juliste, jossa on kasvokuva ja sivukuva nuoresta mustasta miehestä, jotka on asetettu apinan tai gorillan kuvan päälle.

Luulen, että Herra sanoo, että antikristus aikoo käyttää tätä julistetta yrittäessään vakuuttaa ihmisiä siitä, että mustat ihmiset polveutuvat apinoista ja että on oikein tapaa heitä. (loppu)

 

 

615. Raymond Aguilera - Näky 20 lokakuuta 1994, klo 8:37 aamulla.

Suljettu nyrkki, joka pitelee jonkin hahmoa, joka on musta, ja näyttää hot-dogin muotoiselta sauvalta. Nyrkki pitää siitä hyvin tiukasti kiinni ja yrittää iskeä jonkinlaisen kalvon tai läpinäkyvän muovikelmun läpi.

 

 

614. Raymond Aguilera - Profetia 20 Lokakuuta 1994, klo 8:33 aamulla. Espanjaksi.

Carmanlita on hyvin "Mañosa." (Espanjankielinen sana joka tarkoittaa: taitava, älykäs, viekas, ovela, häijy.) Kyllä! Carmanlita, Carmanlita, Carmanlita on hyvin mañosa, hyvin mañosa, Carmanlita, Carmanlita. Avatkaa silmänne. Avatkaa korvanne. Carmanlita on hyvin mañosa. Kyllä! Kyllä! Kyllä! (loppu)

 

 

613. Raymond Aguilera - Profetia 20 Lokakuuta 1994, klo 8:19 aamulla, Englanniksi.

Rukouksen aikana Herra, Jeesus Kristus sanoi, "Minä olen maailman Valo. "Minä olen maailman Valo. "Minä olen maailman Valo. "Minä olen maailman Valo. "Minä olen maailman Valo. "Minä olen maailman Valo. "Minä olen maailman Valo. "Minä olen maailman Valo. "Minä olen maailman Valo. "Minä olen maailman Valo. "Minä olen maailman Valo. Minä olen, Minä olen, Minä olen."

Huomautus:

Pystyn tällä hetkellä tosiaan tuntemaan Hänen Läsnäolonsa ja Voimansa. Ylistys sinulle Herra Jeesus Kristus. Ylistys sinulle Herra Jeesus Kristus. Suojele minua. (loppu)

 

 

612. Raymond Aguilera - Näky 19 Lokakuuta 1994, klo 00:35 aamulla.

Ihminen, joka lyö kellon kylkeen kepillä.

 

 

611. Raymond Aguilera - Profetia 19 Lokakuuta 1994, klo 00:31 aamulla.

Herra sanoi, "Minä olen Kaikkivaltias, Jumala Jehova. Sormus (The ring) vedetään kun kello lyö kolme."

610. Näky – 17. Lokakuuta1994.

Sirppi, joka leikkasi maailmaa sirpin muotoon.

 

 

609. Raymond Aguilera - Näky 17 Lokakuuta 1994, klo 11:06 aamulla.

Tuhansia ihmisiä seisomassa alastomina kahdessa rivissä, niin että miehet olivat oikealla ja naiset vasemmalla puolella. Näin heitä niin kauas kuin silmä kantoi, kahteen riviin asetettuina.

 

 

608. Raymond Aguilera - Tapahtuma 16 Lokakuuta 1994, klo 10 aamulla.

Päätin lopettaa tämän kaiken ja aloin soittelemaan veljille Herrassa, jotka olivat auttaneet minua. Aioin kertoa heille aikeistani. Ensimmäisen puhelun aikana löysin faksistani faksin, jossa oli Espanjankielinen kirje. Joten annoin Floridalaisen ystäväni kääntää sen minulle. Joku oli kai ladannut joitain Profetioita ja halusi auttaa.

Sitten toisen puhelun jälkeen eräälle Kristitylle veljelleni, soitin tälle faksi henkilölle; sillä olin saanut käännöksen Floridalaiselta ystävältäni. Kerroin hänelle, että olin väsynyt kaikkeen ja halusin lopettaa ja pienen keskustelun jälkeen. Hän tarjoutui kääntämään Espanjankielelle koko Profetioiden Kirjan, jossa on 603 Profetiaa. Joten me rukoilimme yhdessä ja nyt en vain tiedä mitä minun pitäisi tehdä. Minut täytyy tosiaan rukoilla tämän lopettamisjutun takia. Sillä olen todella väsynyt, auki ja haluaisin, että Herra antaisi tämän työn jollekin toiselle. Siinä oli kai kaikki, aion mennä elokuviin ja yrittää unohtaa kaiken. (loppu)

 

 

607. Raymond Aguilera - Näky 16 Lokakuuta 1994, klo 2:58 aamulla.

Kolmijalkainen jakkara. (loppu)

 

 

 

606. Raymond Aguilera - Tapahtuma 15. Lokakuuta 1994 klo 22:30 pm.

Olen ollut raskaassa sodassa klo 22:30 (illalla) lähtien, ja se on hyvin voimakasta. Vihollinen on iskenyt minua niin kovaa, että olen sikiöasennossa ja rukoilen rukoilemasta päästyäni. Voin itse asiassa tuntea hengessä henkistä kipua, samaan aikaan kun hyökkäyksien aaltoja tulee yksi toisensa perään. Yhdessä vaiheessa löysin itseni läimäyttelemästä itseäni kasvoihin. Minulla ei ole aavistustakaan siitä kuinka se tapahtui, mutta tunnen että jokin käskee minua kiroamaan Jumalan.

Minä toistelin, "Ylistän sinua Herra Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki. Ylistän sinua Herra, Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki."

Seuraavaksi huomasin, että käteni läimäytti kasvojani kolme kertaa, samalla kun minä toistuvasti ylistin Herraa.

Jokaisen lyönnin jälkeen kuulin, "Tämä on Jehovalle; tämä on Jeesukselle Kristukselle; tämä on Pyhälle Hengelle."

Minut lyötiin henkihieveriin, mutta kaikki mitä itselleni saatoin sanoa oli, "Seiso Kalliolla! Seiso Kalliolla! Tämä menee ohi! Tämä menee ohi!"

Sitä jatkui tuntikausia. Minä rukoilin ja rukoilin, että Herra nostaisi tämän pois päältäni, mutta hyökkäykset vain jatkuivat aalto toisensa jälkeen, samalla kun minä makasin sikiöasennossa ja yritin suojella itseäni.

Lopulta saavutin pisteen, jolloin päätin lopettaa Profetioiden kirjoittamisen ja lopettaa kaiken. Sillä en kestänyt enempää. Minut oli lopulta murrettu henkisesti ja hyökkäykset vain jatkuivat yksi toisensa perään. Ja minä rukoilin rukoilemasta päästyäni, kaikkea Herran rukouksesta ja kielillä rukoilemisesta lähtien, kaikkeen mitä mieleen sattui. Ja ne vain jatkoivat iskujaan.

Kello 1:30 aamulla Herra kai lopultakin kuuli rukoukseni. Sillä yhtäkkiä sodankäyntirukouskieleni alkoi ja minä siirryin hyökkäykseen. Tuntuu siltä, kuin hyökkäykset olisivat hälvenneet, mutta voin edelleenkin aistia että vihollinen on täällä. Nyt kello on noin 2 aamulla, enkä ymmärrä minkä takia Herra antoi sen jatkua niin pitkään. Kun sodankäyntirukouskieli alkoi, käteni nousi ilmaan ja jalkani ojentautuivat sängyllä maatessani. Äänet jotka tulivat ulos suustani, olivat nopeita ja kovia, kehoni reagoidessa sodankäynnin Voimaan. Saatoin tuntea rukouskielen kautta tulevan Voiman ja siinä vaiheessa halusin aloittaa nauhoittamisen, mutta rukouskielen Voima oli niin vahvaa etten voinut pysähtyä laittaakseni nauhurin päälle.

Tällä hetkellä minut on lyöty henkihieveriin. Tänä yönä ei kai ole odotettavissa unta. Minä en tajua!!! Herra sanoo Rakastavansa ja välittävänsä minusta. Miksi minusta tänä yönä iskettiin ilmat pihalle. Olen niin väsynyt tähän kaikkeen. Minä tosiaan olen. En usko, että voin kestää paljon enempää. Minä tosiaan kaipaan taukoa. En tosiaankaan pysty näkemään, että sellaista olisi näkyvissä. Muuta en elämässäni näe kuin sodankäyntiä ja sodankäyntiä ja lisää Profetioita ja lisää sodankäyntiä.

En näytä pystyvän taistelemaan tätä yksinäisyyttä vastaan. Se muuttuu välillä niin pahaksi ja voimakkaaksi, että tekisi mieli huutaa! Kun taistelee hengessä, niin toisinaan sitä tuntee jälkeenpäin itsensä niin yksinäiseksi. Tuntuu siltä, kuin Herra olisi lähtenyt lomalle ja sitä on omillaan. Tiedän ettei se ole niin, mutta siltä se tuntuu. Sitä rukoilee ja rukoilee ja sitten joutuu pieksetyksi henkihieveriin. Olen vain niin väsynyt tähän kaikkeen. Olen niin väsynyt.

Muuta en halunnut kuin erityisen ystäväni ja nyt löydän itseni täältä henkisten taistelujen keskeltä sisukset iskettyinä pihalle. Rahallisesti olen aivan auki, fyysisesti ja henkisesti lopussa, eikä loppua näy. No, siinä oli kai kaikki! En vain tiedä mitä minun pitäisi tehdä. En tiedä mitä Herra yrittää minulle opettaa tai mistä on kysymys!!!!! En tosiaan tiedä! Olen vain väsynyt. (loppu)

 

 

605. Raymond Aguilera - Näky 12 Lokakuuta 1994, klo 21:50 illalla.

Rukouksen aikana näin silmän. Sitten silmän pupilli muuttui pyörremyrskyksi. Se pyöri vastapäivään. Minun katsellessani, näin keskustan nousevan ylöspäin ulomman reunan kanssa (?). Se muistutti minua angel food (jonkinlainen sokerikakku) paistovuoasta (baking pan) siinä pyöriessään.

 

 

 

604. Raymond Aguilera - Profetia 11. Lokakuuta 1994 klo 9:14 am, Espanjaksi.

Virka (Post). Nyt saapuu paholaisen virka, paholaisen määrätietoisuudella. Nyt saapuvat kaikki saastaiset asiat. Nyt saapuu kuiluun vievä valtatie, suoraan ja täsmällisesti. Niin! Se on saapunut, paholaisen tapa. Se tulee muuttumaan kuumaksi, koko maailma, paholaisen kuumeella. Sillä tämä on hänen viimeinen tilaisuutensa. Hänen täytyy ajaa aitaukseen kaikki karitsat, jotka ovat hänen. Sillä hänen karitsansa kuulevat hänen sanansa ja he tekevät mitä paholainen sanoo, täsmällisesti. Sillä kaikki paholaisen karitsat; ovat yhtä; ovat saastaisia; ovat kuilusta, demonien kanssa, paholaisen lihan kanssa; tulevat haluamaan tappaa kaiken mikä on puhdasta. Kaiken mikä on Jumalasta, Isästä, yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa.

Kaikki maat joista sinulle kerroin; siellä he tulevat aloittamaan. Eikä kukaan tulee voimaan pysäyttää heitä. Sillä paholainen tulee lietsomaan heitä, ja kaikilla ihmisillä jotka juoksevat paholaisen perässä tulee olemaan paholaisen kuume. Niin! Tämä on Taivaan neuvo, yhdessä Isän, Pojan, ja Pyhän Hengen kanssa.

Ne ovat saapuneet, Kristittyjen kyyneleet. Ne ovat saapuneet, kärsimyksen päivät. Ne ovat saapuneet, kaikki asiat, jotka ovat Raamatussa. Minä käsken ja käsken ja käsken teitä lukemaan sitä, mutta te teette itsenne kuuroiksi. Te asetatte kätenne korvienne päälle ja silmienne eteen. Sillä te ette halua kuulla Jumalanne Sanaa. Te ette halua lukea sitä, mutta nyt saapuvat päivät, jolloin te tulette haluamaan lukea sitä. Mutta ei tule olemaan Raamattuja, joita voisitte lukea. Älkää sanoko, etten kertonut teille.

Sillä jos teillä on puhdas sydän, te tulette tarvitsemaan Raamattua sydämenne vuoksi. Sen takia Minä kerron teille Rakkaudella. Mutta kukaan ei voi tehdä sitä teidän puolestanne, tai sanomaan teille mitään, sillä te uskotte olevanne niin mahtavia. Te juoksette paholaisen kanssa, mutta teidän tulee olemaan pakko valita, paha tapa, tai oikea tapa. Juuri nyt se on helppoa. Te voitte ostaa Raamatun ja lukea sitä joka päivä, joka yö. Kaikki mitä haluatte on siellä, Raamatussa, mutta teillä ei ole aikaa etsiä Jumalaanne.

Merkitkää se allakkaanne; "Nyt saapuvat päivät jolloin te tulette etsimään Jumalaa eikä Hän tule kuulemaan teitä. Sillä teillä ei ollut aikaa mennä lukemaan Raamattua." Käsken teitä selkeästi! Käsken teitä täsmällisesti! Jos käännätte Minulle selkänne! Minä tulen kääntämään Selkäni teille! Älkääkä sanoko, etten kertonut teille. Kun kyyneleenne alkavat valumaan silmienne edessä; niiden asioiden vuoksi joita tulette näkemään; niiden asioiden vuoksi jotka teidän tulee olemaan pakko tehdä. Sillä paholainen ei tule antamaan teille mitään mahdollisuuksia. Hän tulee syömään teidän päänne demonien hampaiden voimalla.

Miten sääli! Että siinä teidän nenänne edessä ovat Jumalan asiat, ettekä te näe niitä, ettekä etsi niitä. Miten sääli! Sillä teillä on kaikki Taivaan mahdollisuudet; kaikki Poikani Jeesuksen mahdollisuudet; kaikki Pyhän Hengen mahdollisuudet; kaikki Isän mahdollisuudet. Mutta te uskotte, että voitte tehdä sen omalla tavallanne. Mutta teidän tapanne tulee johdattamaan teidät kuiluun; käsi kädessä demonien kanssa; käsi kädessä paholaisen kanssa.

Miten sääli! Että olitte niin likellä ja menetitte KAIKEN. Sillä te ette halunneet lukea Raamattua; sillä teillä ei ollut aikaa tehdä niitä asioita, jotka ovat oikein. Miten sääli! Sillä se on niin helppoa, mutta Minä en tule Pakottamaan teitä. Mutta muistakaa!, kun Minä käännän Selkäni ja kuljen toiseen suuntaan Karitsojeni kanssa, niiden kanssa jotka kuulevat Minua. TE ASETITTE ITSENNE SINNE, TE ITSE! Kukaan ei auttanut teitä; te ja teidän sydämenne, kaiken sen kanssa mitä teillä oli; te tunsitte oikeat asiat, ja te tunsitte pahat asiat, ja te valitsitte pahat asiat.

Muistakaa! Että teidän Isänne kertoi teille, suoraan ja täsmällisesti. Ja te kerroitte Hänelle, ettei teillä ole aikaa. Sillä nyt teillä on oikein hauskaa. Eikä teillä ollut aikaa lukea Raamattua, sillä teidän mies- ja naispuoliset ystävänne halusivat tehdä pahoja asioita. Nämä asiat Minä teille kerron; tänä päivänä, tänä päivämääränä. Että se on saapunut, teidän loppunne, paholaisen tavalla.

 

 

603. Raymond Aguilera - Profetia ja Tapahtuma 7 Lokakuuta 1994, klo 01:11 aamulla, Englanniksi.

Tapahtuma:

Perjantai-iltana eräs Kristitty veli (se jonka kanssa lähdin Kanadan Torontoon) ja minä, lähdimme syömään. Päivällisen aikana hän näytti minulle Päiväkirjan, jossa oli kaikki Herralta saamansa Sanat, jotka hän oli vastaanottanut ihmisten kautta, joilla on arvostelukyvyn lahja. Hän näytti minulle kaksi erillistä kohtaa, joissa sanottiin, että hänelle annettaisiin Abrahamin liitto. Meidän puhuessamme tunsin Herran sanovan minulle, että tämä piti paikkaansa. Herra tähdensi minulle, että HÄNEN henkilökohtainen suhteensa oli tärkein osa tätä liittoa.

Profetia:

Samana iltana rukoushetkeni aikana Herran Läsnäolo täytti huoneeni. Niinpä minä kysyin Herralta oliko Hänellä Liitto Kristityn Veljeni kanssa.

Herra sanoi, "Kyllä. Abrahamin Liitto."

Minä kysyin Jehovalta, "Mikä on Abrahamin Liitto."

Jehova sanoi, "Kunnioita Isääsi."

Herra ei sanonut enempää. Joten minä kysyin, "Mitä se Kristitylle Veljelleni merkitsee?"

Jehova sanoi, "Rakas Poikani (My Beloved Son)."

 

 

602. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 1 Lokakuuta 1994, klo 9:45 aamulla, Englanniksi.

Rukouksen aikana Full Gospel Business Men's Fellowship International Breakfastissa, Kalifornian Emeryvillessä, Minä sain Herralta Sanan. Herra sanoi, "Se on tehty!"

Näky:

Näin ihmisjoukon seisomassa. Sitten ilmestyi Kirkas Valo, jonka keskustassa oli Kyyhkysen kuva. Valkoinen Valo oli niin Kirkas, etten osaa sanoa oliko se Kyyhkynen joka säteili, vai oliko siinä kaksi erillistä asiaa, Kirkas Valo ja Valkoinen Kyyhkynen. Tämä Valkoisen Valon ja Valkoisen Kyyhkysen sekoitus leijui seisovien ihmisten yläpuolella. Tämän tapahtuessa Herran Läsnäolo oli ÄÄRIMMÄISEN VOIMAKAS! Sitten Kyyhkynen nousi ylös ja katosi, ja kaikki mitä jäi jäljelle, oli ÄÄRIMMÄISEN KIRKAS, VALKOINEN VALO. Sitten se katosi. Herra sanoi, "Siemen!"

Näky:

Sitten ilmaantui nainen, jolla oli Valkoinen Hääpuku ja Huntu. (loppu)

 

 

601. Raymond Aguilera - Näky 30. Syyskuuta 1994, klo 20:00 illalla.

Minä näin viisikulmaisen tähden joka makasi maassa ja jokin piti sitä alhaalla jokaisesta kulmasta käsin. Minun katsoessani sitä, tähden keskusta alkoi aaltoilemaan ylös ja alas. Aivan kuin se olisi halunnut kohota ylös itsestään, muttei pystynyt; koska sitä pidettiin alhaalla sen viidestä kulmasta.