R. Aguileran Profetiat Suomeksi 1800-1601

Tämä sivu Pdf-muodossa. (kuvat mukana)

1800. Näyt - Raymond Aguilera 1. Marraskuuta 2004 klo 15.

Olen rukoillut intensiivisesti kaksi tai kolme päivää tunteja kerralla, ja tässä ovat ne muutamat näyt, jotka Herra antoi minulle:

Näky: Eilen Herra antoi minulle näyn suuresta linnasta. Se oli pimeydessä, ja se oli yöaika. Siinä oli jotain, joka näytti kuin sata jalkaa korkeilta valleilta joka puolella sen ympäri. Sitten etuportit heilahtivat auki, siinä oli kaksi ovea, ja ulos tuli lohikäärme, jolla oli useita päitä, ja se sylki tulta. Se tuli suoraan minua kohti.

Näky: Olin rukoilemassa YhdysvaltojenPresidentin vaalien takia ja rukoilin Bushin puolesta. Herra antoi minulle näyn suuresta puusta, sellaisesta joka näytti Joulupuulta, jonka oksat levittäytyivät alas ja ulos. Et voinut nähdä puun runkoa, oksat levittäytyivät kaikkialle puun runkoa alas asti. Se oli korkea puu.

Sitten kun rukoilin Senaattori Kerryn puolesta, siihen tuli näky polkupyörästä, joka oli tällainen kilpapyörä, mutta siinä ei ollut pyöriä tai ketjua.

Näky:

Tänään marraskuun 1.päivänä rukoilin uudestaan Israelin puolesta. (Viime aikoina kaikki minun rukoukseni ovat olleet kohti Israelia, jostain syystä. Luulen, että Herra on ohjaamassa minua rukoilemaan tähän suuntaan ja en oikeastaan tiedä miksi) Minä näin Jerusalemin. Kalliomoskeija oli poissa ja siellä oli uusi Temppeli. Oletan, että se oli Herran Temppeli, Viimeinen Temppeli. Se oli todella suuri, valtava; se näytti suorakaiteen muotoiselta (Voin ainoastaan nähdä sen edestäpäin). Sen etuovet olivat valtavat. Näin ihmisten menevän sisään ja ulos, mutta oviaukko oli leveydeltään 8-kaistaisen moottoritien levyinen. Tarkoitan, että ne olivat todella leveät, ja näin ihmisten menevän sisään ja ulos.

Sana:

Sitten Herra sanoi, että se sota mitä ympäri maailman oltiin sotimassa terrorismia vastaan, oli hengen sota.

Hän antoi minulle ne jakeet Efesolaiskirjeestä, joissa sanottiin ettemme me taistele lihaa ja verta vastaan, vaan ilmavallan herrauksia vastaan.

Ef. 6:12 Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

Ja minä näin tämän lentokoneen, joka oli lentämässä, hengessä, ja se oli pimeää ulkona ja sitä kohti oltiin heittämässä liekkejä ja Herra sanoi: ”Älä huolehdi; liekit eivät tule satuttamaan sinua.”Ja lentokone lensi liekkeihin ja teki kierteitä ja voltteja ikään kuin se olisi kiusaamassa liekkejä ja se vain jatkoi. Sitten Herra sanoi: ”Mikään ei voi satuttaa sinua, koska Minä olen sinun kanssasi.” Ja sitten hän sanoi yhä uudestaan sanan: ”tiilet, tiilet, tiilet, tiilet”, satoja kertoja.

Tämä on ollut valtava rukoushetki. Satutin selkäni pari päivää sitten ja olen ollut oikeastaan jumissa sängyssä. Mietin jos Herra antoi sen tapahtua minulle, jotta Hän saisi minut sänkyyn rukoilemaan.

 

 

1799. Profetia - Raymond Aguilera 28. Lokakuuta 2004 klo13:42 Espanjaksi.

Se olen Minä. Se olen Minä. Kaikki mitä te näette, kaikki mitä te kosketatte, tulee muuttumaan. Se tulee muuttumaan parempaan.

Kyllä, Minun poikani, kaikki – kaikki mitä te näette, kaikki mitä te kosketatte. Täältä tulee päivä, kyllä, asian ytimeen. Kyllä, – täältä tulee Minun Henkeni, täältä tulee Minun Enkelini. Täältä tulee kaikki, mikä on puhdasta. Kuulitteko Minua? Kaikki mikä on Puhdasta! Täältä tulevat Jumalan asiat.

Kiirehdi, – lepää Minun poikani. Sinä olet työskennellyt kovasti Jumalallesi. Lepää. Kyllä, Minä tiedän, että sinun ruumiisi, sinun mielesi ovat väsyksissä. Kyllä, asian ytimeen. Minä tulen lähettämään sinulle rahaa ja tällä rahalla sinä tulet saamaan tiilet Talosi edessä valmiiksi. Kyllä, – se on Minun Taloni myös Minun poikani! Kun Minä kuljen ohitse, Minä haluan kulkea ohitse kaiken sen, mikä on Puhdasta. Ja Minä haluan kulkea ohi uusien tiilien. Miksi sinä et usko Minua? Sinä tiedät ja Minä tiedän että KAIKKI mitä Minä sanon, on Totuus. Mutta ihmisen mielen on hyvin vaikea uskoa asioihin, jotka ovat suoria (oikeita) ja korrekteja.

Älä huolehdi, Reymundo, Minä tulen lähettämään sinulle kaiken mitä sinä tarvitset, mutta tällä erää, haluan sinun lepäävän. Minä tulen kertomaan sinulle päivän tarkasti, jolloin haluan sinun Asettavan (vuodattavan) Jumalan Öljyn Talon eteen. Kyllä, kaikki tulee menemään hyvin, asian ytimeen.

Täältä tulee liekki, paholaisen liekki, asian ytimeen. Kyllä. Mutta älä huolehdi paholaisen asioista, Reymundo. Sillä siellä ovat Minun Enkelini, siellä on Minun Henkeni, siellä on Minun Rakkauteni. Kyllä, – täältä tulee päivä, jolloin maailma tulee tietämään, että Minä olen puhumassa sinulle. Että Minä olen puhumassa sinun henkeesi. Täältä tulee päivä, jolloin maailma tulee olemaan peloissaan, koska he eivät uskoneet Jumalaan. Mutta Minä tulen asettamaan Minun Enkelini, Minun Henkeni ja kaiken mikä on Minun sinun eteesi ja sinun ympärillesi, sillä he tulevat hulluiksi vihasta, nuo jotka haluavat tappaa pienet, ja nuo jotka vain haluavat tappaa.

Ihmiset eivät usko Jumalaan. Mutta katsokaa! Minä asetin, Minä tein, Minä tein valmiiksi kolon (kuilun). Ja Minä tulen täyttämään tämän kolon (kuilun) kaikilla niillä ihmisillä, jotka eivät sydämissään ja hengessään pidä Minusta. He uskovat olevansa niin älykkäitä, mutta Minä aion iskeä heitä kuin kärpästä, asian ytimeen.

Minä tiedän, että olet kärsinyt näinä viimeisinä kuukausina, mutta älä unohda, joka kerta Minä olen pelastanut sinut. Joka kerta Minä olen ottanut sinut pois noista ongelmista, joita sinulla on ollut – sillä sinä olet Minun Sydämeni ja Minä olen sinun Sydämesi. Kyllä, Minun poikani, – lepää! Minä tulen kertomaan sinulle päivän, päivämäärän, jolloin Asetat (vuodatat) Öljyn talosi eteen, asian ytimeen. Kyllä, – sinä olet Minun ja Minä olen sinun ja tämä on se tapa, jolla se olla pitää – Jumalan asiat, asian ytimeen. Kyllä Minun poikani, lepää! Täältä tulee sinun rahasi tehdäksesi valmiiksi Jumalan työn. Täältä tulevat levon päivät. Kyllä, Minun kauniin. Täältä tulevat Jumalan asiat. (loppu)

 

 

1798. TapahtumajaUni - Raymond Aguilera 23. Lokakuuta 2004 klo 6:30.

Uni 1:

Hengellinen sodankäynti on ollut hyvin voimakasta sen jälkeen kun sain näyt 20 Lokakuuta 2004, ja kaikki näyttää menneen pieleen muutamana viime päivänä. Seuraavana yönä, 21 lokakuuta 2004, minulla oli voimakas uni, jossa kutsuin tytärtäni ja kerroin hänelle, että hänen miehensä Pat voisi pysäköidä heidän rekan vetoautonsa meidän pihallemme Kristus veistoksen eteen. Uni vaikutti niin todelliselta, että se piti minut hereillä muutamia tunteja. Mutta jokin ei vaikuttanut olevan oikein tässä, joten en sanonut mitään hänelle tai Patille. Sitten seuraavana päivänä löysin itseni hengellisessä sodankäynnissä ja se kesti koko päivän.

Uni 2

Seuraavana yönä tämä halu rukoilla tuli ylleni uudestaan ja rukoilin itseni nukuksiin. Sitten aamulla Herra antoi minulle toisen unen. Minulle näytettiin jonkinlainen toimisto ja minun vaimoni oli siellä. En voi selittää sitä, mutta unessa minun piti mennä johonkin paikkaan ja ottaa Eva mukaan autooni. Jokainen toimistossa oli innoissaan ja olivat puhumassa siitä. Minä olin myös, mutta minä en tiennyt, miksi minä olin menemässä. Joten minä lopulta sain tämän työn tai jonkin valmiiksi toimistossa, ja minä sanoin hyvästit jokaiselle toimistossa.

Sitten Eva ja minä lähdimme ulos toimiston ulko-ovesta. Kun minä kävelin Evan takana ulos toimistosta, katsoin ulos toimiston ikkunasta, ja näin tämän Miehen istumassa tämän pöydän tai toimistopöydän ääressä. Hämmennyin kun ensimmäisen kerran näin Hänet, koska minä tunsin Hänet (mutta en pystynyt muistamaan mistä), ja minä sanoi itselleni; - ”tämä on Evan Isä, minun on parasta tervehtiä, jospa minä vaikka heilutan kättäni ikkunan toiselta puolelta”. Joten minä heilutin ja jatkoin kävelemistä autolle ihmetellen, kuka tuo mies oli.

Minä olin kantamassa tätä mustaa kassia mukanani ja minä uskon siellä olleen rahakääröjä. Kun minä kiipesin autoon, auto muuttui suureksi työmatkabussiksi ja paljon ihmisiä Evan toimistosta oli siellä. Minä muistan, että minä pysäytin bussin mennäkseni ostamaan vähän Voiteluöljyä. Kun minä tulin takaisin, minä huomasin Evan asettaneen rahakääröjä kaikkialle bussin lattialle. Minä katsoin häneen ja sanoin: ”Miksi sinä asetit rahat kaikkialle ympäri bussia? Ne tulevat lentämään pois ja ne häviävät.” Hänellä ei ollut vastausta, joten minä keräsin rahat eri paikoista jokaisen katsellessa.

Minä en muista ajaneeni mihinkään, mutta me löysimme itsemme tämän niityn luota soratiellä. Minä kerroin jokaiselle, että meidän piti lähteä bussista nyt, sillä meidän piti Voidella tämä alue, missä oli tämä monumentti. Kun me tulimme ulos bussista minä huomasin, että bussin takaosassa oli jonkinlainen suuri hylly, täynnä tiiliä. Nämä tiilet olivat tarkasti samanlaisia tiiliä, joita minä käytin ajotiessäni. Ihmettelin, miksi kaikki nämä tiilet olivat bussin takaosassa? Minä näin kaikki nämä ihmiset, jotka olivat innoissaan, koska meidän piti Voidella tämä paikka. Kun katsoin ympärilleni, minä huomasin että siellä oli suuri rakennus bussin vieressä ja tämä mies tarkastamassa bussia. Joten minä lukitsin bussin ja kävelin sen taakse, tämän monumentin luo, josta pisti ulos tämä seiväs.

Kun minä heräsin Herra alkoi kertomaan minulle, että minulla oli toinen Voitelun Missiomatka, selittämällä joitakin unen symboleja. Herra paljasti minulle unen joiden symbolien merkityksen, ja sanoi että tämä Voitelun Missio oli minun taloni ulkopuolella. Ensiksi minä luulin, että maaperä taloni edessä piti voidella, koska minä näin itseni vuodattamassa öljyä uuden keskeneräisen tiiliajotien päälle. Mutta sitten Herra johdatti minut hengessä Jeesus Kristus patsaan eteen, missä ei ollut yhtään tiiliä. Se oli vanha patsas, mikä oli noin 14 jalkaa korkea, jonka minä tein 70-luvulla. Herra näytti minulle hengessä Voitelemaan maaperän patsaan edustan öljyllä.

Sitten Herra sanoi, ”Tee valmiiksi uusi tiiliajotie, sen alueen kohdalla, jonka olet Voidellut.”

Tämä oli se ajotien alue Jeesus Kristus patsaan edessä, mikä ei ollut vielä valmis, koska ei ollut rahavaroja. Herra näytti minulle, että monumentti unessa symboloi sitä suurta Jeesus Kristus patsasta, mikä minulla oli etupihallani.

 

Tämä oli sama alue (paikka), jonka olin nähnyt unessa (Uni 1), johonka minun piti pysäköidä rekan vetoauto. Jos minä olisin kertonut Patille ja Cynthialle pysäköimään tuon rekan siihen, se olisi ollut maaperän Voitelemisen tiellä. Nyt minä alan tajuamaan, että tämän tiiliajotie on ollut Herran suunnitelma alusta asti, ja minua on vain käytetty tekemään Hänen Tahtonsa.

Herra joskus vain hämmentää minua! Sitten minä aloin ihmettelemään, miksi Voidella tiilien alle? Miksi Voidella tätä aluetta ensinkään? Miksi minun taloni? Miksi Herra kommunikoi unen symbolien kautta tämän Voitelemisen? Miksi Herra ei kertonut minulle tätä ennen kuin minä aloitin ajotien ja minä olisin Voidellut tämän alueen ja peittänyt sen tiilillä ensin?

Sitten siellä oli tämä kuva tästä miehestä istumassa toimiston sisällä. Se sai minut vapisemaan ja minun henkeni vaikutti tulevan eläväksi, kun minä näin Hänet. En tajunnut, että se oli Isä Jehova tai symboli Hänestä. Hän muistutti minua Varapresidentti Dick Cheneya täydemmällä kasvoilla, ja lyhyet harmaat hiukset sivuilla. Syvällä sisimmässäni minä tiesin, ettei se ollut Evan isä, koska en ollut koskaan nähnyt tai tavannut häntä ja tämä Mies muistutti minua toisesta unesta, jonka olin saanut muutama vuosi sitten, missä minut palkattiin tekemään jotain rakennustyötä Hänelle. Minä olen aina tuntenut, että Hän oli Isä Jehova tai symboli Hänestä.

 

Nyt minun pitää kerätä varoja, jotta voin peittää Voideltavan alueen tiilillä. Minulla ei ole varoja ja luottokorttini maksimissa ja siellä ei ole enempää luottoa luottokortilla. Ehkä minä voisin Voidella maaperän nyt ja asettaa tiilet ensi vuonna kun minulla on enemmän luottoa luottokortillani? Sitten minä ehkä voisin soittaa Carlia tulemaan käymään, jotta me voisimme Voidella maan nyt, koska hän on ollut mukana minun kanssani useimmilla Voitelumatkoilla.

Toivon, että tämä hengellinen sodankäynti loppuisi, sillä minun on todella vaikeaa kirjoittaa tätä ylös. Minä todella tunnen kuin minun ruumiini olisi kuolemassa, tai minun ruumiini olisi räjähtämässä sisältä ulos!

Tämän unen jälkeen menin alakertaan toimistooni ja aloin rukoilla kielillä. Tämä kaksi tai kolme tuntia kestänyt rukousaika oli aivan valtava. Minä tunsin hengessä, että minulla oli Elian Voima, ja että henkimaailmaa oltiin järkyttämässä ja ravistelemassa. Tämä totaalisesti väsytti minut. (loppu)

 

 

1797. Näyt - Raymond Aguilera 20. Lokakuuta 2004 klo21.

Kaikki alla olevat näyt lähtivät voimakkaasta halusta rukoilla, mutta joka kerta kun yritin rukoilla, joku tuli huoneeseen tai puhelin soi. Tämä jatkui koko päivän. Myöhään illalla tunsin itseni niin turhautuneeksi tästä, että soitin Carlille jotta hän rukoilisi puolestani. En ollut puhunut Carlin kanssa kovinkaan kauan, kun hänen puhelimensa soi ja hänen täytyi lopettaa. Joten jätin toimistoni ja menin olohuoneeseen ja sanoin Evalle, että jos puhelin soisi, minua ei saisi häiritä. Olin tehnyt päätöksen mielessäni rukoilla ja päästä rukoustaakastani. Sitten rukoiltuani ja dokumentoituani näyt, hengellinen sodankäynti lähti käyntiin seuraaviksi muutamiksi päiviksi.

Näky:

Näin Kolme Ratasta tai väkipyörää, joita pyöritti yksi hihna.

Näky:

Näin jotain, joka näytti kuin tummalta suklaalevyltä, jonka kulma oli puraistu pois.

Näky:

Näin kivipatsaan, jolla oli leijonan pää. Se näytti kuin se olisi maalattu kultaiseksi tai oli päällystetty kullalla En ole varma kumpi.

Näky:

Näin toisen patsaan, joka oli suuri, harmaa, koiraselefantti, jolla oli suuret korvat ja sen kärsä heilumassa.

Näky:

Näin laivan tai sukellusveneen yössä, ja laivan yläosa oli valaistu.

Näky:

Näin ohuen kihlasormuksen, jossa oli pieni sininen kivi. Mikä oli epätavallista oli se, että kivi oli istutettu jonkinlaiselle ruuville ja kivi voitiin ruuvata ylöspäin noin neljännestuuman matkan verran.

Näky:

Näin viisi tai kuusi kultakalaa uimassa myötäpäivään ympyrää jonossa peräkkäin.

Näky:

Näin jotain, mikä näytti kuin B-2 Häivepommittajalta, mutta se kellui vedessä niin kuin se olisi sukellusvene. Se näytti minusta kuin suuri rausku(sting ray) kelluisi vedessä. Oliko se lentokone vai sukellusvene, sitä en pysty sanomaan koska tämä oli hyvin myöhään illalla.

 

Näky:

Näin United Airlinesin logon tai symbolin (U).

Näky:

Näin sanan ”Roomalaiskirje 21”. Kysymys: Siellä ei ole Roomalaiskirje 21 Raamatussa, ellei tämä tarkoita Roomalaiskirje; Luku 2, jae 1?

Näky:

Näin näyssä valkoisen sytytetyn kynttilän, jonka vaha oli sulamassa sivuille.

 

 

1796. Tapahtuma - Raymond Aguilera 11. Lokakuuta 2004 klo16:35.

Katsellessani ulos kuinka kaksi työmiestä asensi pihatietä taloomme, kaksi asiaa alkoi painamaan henkeäni; se että minulla ei ole varoja saattaa tien asennusta loppuun, ja Brittiläisen panttivangin Ken Bigleyn mestaus.

Minun mielessäni oli koko ajan Raamatunpaikka Luukas 14:27-30, ja Ken Bigleyn mestaus, joten aloin rukoilla näitä kahta asiaa kielillä.

Lk. 14:27 Ja joka ei kanna ristiänsä ja seuraa minua, se ei voi olla minun opetuslapseni.

Lk. 14:28 Sillä jos joku teistä tahtoo rakentaa tornin, eikö hän ensin istu laskemaan kustannuksia, nähdäkseen, onko hänellä varoja rakentaa se valmiiksi,

Lk. 14:29 etteivät, kun hän on pannut perustuksen, mutta ei kykene saamaan rakennusta valmiiksi, kaikki, jotka sen näkevät, rupeaisi pilkkaamaan häntä

Lk. 14:30 sanoen: 'Tuo mies ryhtyi rakentamaan, mutta ei kyennyt saamaan valmiiksi'?

 

Sitten Herra sanoi, ”Älä huolehdi rahavaroista, ne tulevat Meidän taloomme. Henki, joka mestasi Johannes Kastajan, on sama henki, joka mestaa ihmisiä Irakissa.

 

 

1795. TapahtumajaNäky - Raymond Aguilera 15. Syyskuuta 2004 klo 9:30.

Muutamana viime päivänä olen miettinyt pitäisikö minun korjata meidän pihatiemme. Ajotiemme on tehty maasta ja sorasta ja sateisena aikana kivet ja maaperä huuhtoutuu tielle. Se on ollut näin noin 20 vuotta ja olen väsynyt lapioimaan tieltä kiviä ja maata joka vuosi. Me elämme jyrkässä tien mutkassa ja se on vaarallinen kovaa vauhtia tuleville autoille. Olen saanut työstä hinta-arvioita vuosien aikana ja ne ovat aina olleet hyvin korkeita, noin $20,000 - $30,000, ja tämä on liikaa rahaa meille. Meidän pihatiemme on pitkä, noin 100+ jalkaa tieltä. Mutta tänä vuonna löysin tavan korjata pihatie ja se maksaisi meille vain noin $10,000 käyttämällä pihatien laatoitus kiviä ja tekemällä työn itse. Ajattelin maksaa materiaalit luottokortillamme. Joten tänä aamuna kysyin Herralta mitä minun pitäisi tehdä koska meidän taloutemme oli heikoilla.

Näky:

Herra sanoi, ”Lähetä rukouspyyntö.” Sitten Herra antoi minulle näyssä kolmion muotoiselta näyttävän kemikaalipullon.

Nyt, olen hukassa siinä, että mitä tämä kolmiolta näyttävä pullo tarkoittaa.

 

 

1794. Tapahtuma - Raymond Aguilera 12. Syyskuuta 2004 klo 12:15.

Hyvin outo tapahtuma tapahtui minulle tänään. Luettuani Raamattua päätin mennä suihkuun. Pestyäni itseni toisen kerran tunsin ja kuulin jonkun iskeytyvän minuun ja suihkun lattiaan. Katsoin alas ja näin puhtaan 2004 kuparipennin. Sitten Herra sanoi, ”Pennejä taivaasta.”

En tiennyt mitä tämä tarkoitti. Joten etsin internetistä ja löysin, että oli elokuva nimeltään Pennejä Taivaasta (Pennies From Heaven) ja myös löysin joitain sanoja joku oli kirjoittanut.

Pennejä Taivaasta

(Pennies From Heaven)

Löysin pennin tänään Vain maassa makaamassa Mutta se ei ole vain penni Tämä pieni kolikko jonka löysin

Löydetyt pennit tulevat Taivaasta Sen minun isoisäni kertoi minulle Hän sanoi, ”Enkelit heittävät ne alas.” Oh, kuinka rakastin tuota tarinaa.

Hän sanoi, ”Kun enkeli kaipaa sinua He heittävät pennin alas Joskus vain ilahduttaakseen sinua Saadakseen sinut alakulosta hymyyn.”

Joten älä ohita tuota penniä Kun olet tunnet alakuloa Se voi olla penni Taivaasta Jonka Enkeli heitti sinulle.

- Tekijä tuntematon -

 

 

1793. Profetia - Raymond Aguilera 7. Syyskuuta 2004 klo15:53.

Oikeudenistuin on kokoontunut, tuomarinnuija on pudotettu, maailma on tuomittu, rauha tulee rikkoontumaan, sotakoneet alkavat lentämään. Ihmiset kyselevät itseltään, ”Miksi tämä on? Miksi tämä on tapahtumassa? Miksi oikeus on sanonut meidän olevan syyllisiä?”

Silloin Herra Kaikkivaltias Jumala sanoo, ”Te olette laiminlyöneet minun käskyni. Te olette laiminlyöneet tehdä parannusta. Te olette seuranneet muita jumalia. Te olette tehneet liiton paholaisen kanssa. Kaiken mikä on vanhurskasta, te olette korruptoineet. Mikä on oikein, te olette tehneet vääräksi. Te olette tappaneet kaikkien niiden viattomuuden, jotka ovat vanhurskaita. Lapset kuolevat, vauvat tapetaan ennen kuin he ovat syntyneet, ja te olette niitten naisten oikeuksien puolella, jotka tappavat lapsensa, jotka eivät ole vielä syntyneet, ilman mitään ajatusta lapsen puolesta.

Mikä itsekäs yhteiskunta. Te ette lue Raamattua. Te ette tutki Jumalan Sanaa. Te ette rukoile. Te etsitte ihmisten asioita – ihmisen, joka turmelee Jumalan Sanan.

Kuinka voi joku sanoa olevansa kristitty ja tulla Jumalan Sanaa vastaan? Tämän maailman turmeltuneet tuomarit tulevat maksamaan – Jumalan Käsi tulee iskemään kaikkea, mikä on pahaa, kaikkea mikä on paholaisesta. Vanhurskaat kärsivät kaiken pahuuden tähden, mutta Minun Poikani Jeesus Kristus Nasaretilainen on tulossa, tulee korjaamaan kaiken, mikä korjaamista tarvitsee. Minun Henkeni – kun se liikkuu ympäri maailmaa kirkoista kirkkoihin, rukouskammioista rukouskammioihin, nähden sen pahan mikä on lisääntymässä ihmisten kirkoissa. Jotka etsivät urheiluja ennen Jumalaa. Jotka etsivät rahaa ennen Jumalaa. Jotka etsivät paholaista ennen Jumalaa.

Ja silti he kokoontuvat kokouksiinsa, he yrittävät näyttää pyhiltä. He sanovat kauniita sanoja. He yrittävät antaa ohjeita toisille asioista, joita he itse eivät pysty tekemään. Mikä häpeä! Mikä häpeä! Mikä häpeä! Koska tämä planeetta on lähestymässä kaiken loppua, ja Kristuksen Ruumiin täytyy valmistautua, täytyy rukoilla, täytyy etsiä Isää Jehovaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä viattomalla ja puhtaalla sydämellä.

Näen siellä muutamia todella omistautuneita ja paholainen hyökkää heitä vastaan, heidän Herralle omistautumisen tähden. Muistakaa, siemen joka putosi hyvään maahaan, tuotti paljon hedelmää. Hyvä puu tuottaa hyvää hedelmää. Etsikää parannusta. Etsikää teidän Jumalaanne kaikella mielellänne, kaikella sielullanne, kaikella mitä teillä on. Sitokaa ja nuhdelkaa kaikkia demonisia voimia, jotka näyttävät hyökkäävän teitä vastaan päivittäin, Isän Jehovan Nimeen, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimeen, Pyhän Hengen Nimeen. Kaikki mitä te pyydätte Minun Poikani Nimeen, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimeen, tullaan antamaan, tullaan antamaan ilmaiseksi, jos te olette puhtaita, jos te olette keskittyneitä, jos te rakastatte Isää teidän koko sydämellänne, teidän koko mielellänne, teidän koko sielullanne. Jumalan Armot ovat aina siellä.

Mutta muistakaa, loppu on edessänne. Sota on edessänne. Jeesuksen Veri on edessänne. Etsikää ja te tulette löytämään. Kolkuttakaa ja ovi tulee avautumaan. Menkää sisälle kapean portin kautta. Olkaa vahvoja, olkaa rohkeita, olkaa keskittyneitä, sillä hetkeä ja aikaa te ette tule tietämään. Mutta hetki ja aika on edessänne.” (loppu)

 

 

1792. Tapahtuma - Raymond Aguilera 3. Syyskuuta 2004 klo 12:30.

Rukoushetkessäni rukoilin Presidentti Clintonin sydänleikkauksen puolesta ja Herra ohjasi minut lukemaan Luukas 14:25-30.

Lk. 14:25 Ja hänen mukanaan kulki paljon kansaa; ja hän kääntyi ja sanoi heille:

Lk. 14:26 "Jos joku tulee minun tyköni eikä vihaa isäänsä ja äitiänsä ja vaimoaan ja lapsiaan ja veljiään ja sisariaan, vieläpä omaa elämäänsäkin, hän ei voi olla minun opetuslapseni.

Lk. 14:27 Ja joka ei kanna ristiänsä ja seuraa minua, se ei voi olla minun opetuslapseni.

Lk. 14:28 Sillä jos joku teistä tahtoo rakentaa tornin, eikö hän ensin istu laskemaan kustannuksia, nähdäkseen, onko hänellä varoja rakentaa se valmiiksi,

Lk. 14:29 etteivät, kun hän on pannut perustuksen, mutta ei kykene saamaan rakennusta valmiiksi, kaikki, jotka sen näkevät, rupeaisi pilkkaamaan häntä

Lk. 14:30 sanoen: 'Tuo mies ryhtyi rakentamaan, mutta ei kyennyt saamaan valmiiksi'?

 

Sitten myöhemmin Herra antoi minulle näyssä tämän suuren mustan pilvenkaltaisen jutun yrittävän nuolla tästä Valkoisesta kupista (se näytti valkoiselta teekupilta), joka oli tällä pöydällä.

Sitten Herra näytti minulle toisen näyn, ja tämä näky oli kuin ensimmäinen näky, mutta tällä kertaa siinä oli toinen Valkoinen kuppi muutaman jalan päässä ensimmäisestä kupista. Voin edelleen nähdä tämän mustan pilven yrittävän nuolla ensimmäisestä Valkoisesta kupista.

 

 

1791. Profetia - Raymond Aguilera 30. Elokuuta 2004 klo14:54.

Minä olen Herra. Minä olen kaiken Herra – kaiken mitä te näette, kaiken mitä te kosketatte, kaiken mitä te haluatte! Rauha, rakkaus, kärsivällisyys, kestävyys, – kaikki nämä asiat tulevat Herralta Jeesukselta Kristukselta Nasaretilaiselta, Pyhän Hengen Voiman kautta, Isän Jehovan kautta. Rauha ei tule koskaan ihmiseltä. Sillä ihminen rakastaa tuhota kaiken mitä hän koskettaa, kaiken minkä hän näkee, – kaiken minkä hän haluaa. Ihmiset ovat kuolleet vuosisatojen aikana ihmisten ideoiden puolesta. Sillä ihmisen ahneus on suuri, suuri kuin valtameri. Hänen sydämensä ei voi ikinä täyttyä riittävästi asioilla, riittävästi voimalla.

Avatkaa mielenne, avatkaa korvanne, avatkaa sydämenne, muistakaa Morsiamen Sormus tulee ainoastaan niille, jotka rakastavat Isää, jotka rakastavat Jeesusta Kristusta, jotka rakastavat Pyhää Henkeä. Voima ja Mahti Lepäävät Jumalan Käsissä. Rauha ja kunnia olkoon Minun Profeettojeni. Rauha ja kunnia olkoon kaikkien niiden, jotka levittävät Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Sanaa. Sillä Voima ja Mahti Lepäävät Isän, Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen Käsissä. Nämä eivät ole tyhjiä Sanoja – nämä ovat Voiman ja Mahdin Sanoja.

Taivas on paikka, missä elämä alkaa kaikeksi siksi ajaksi mitä aikaa on, ja missä rauha elää ikuisesti. Rauha on ihmisen ymmärryksen ulkopuolella. Sillä ihmisen kunnia on paholainen. Muistakaa, ihmisen asiat ovat pahoja, ilkeitä, – harhaanjohtavia.

Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, Pyhän Hengen Voima ja Mahti tulee olemaan niiden päällä, jotka etsivät Häntä Rukouksen kautta, Raamatun kautta, Rakkauden kautta. Rakkauden Taito on antaminen. Vastaanottamisen Taito on Rakastaminen. Muistakaa, ne jotka antavat, ne jotka vastaanottavat Pyhän Hengen Hengellä tulevat kaunistamaan Kristuksen Ruumista, tulevat auttamaan niitä, jotka apua tarvitsevat, – tulevat Kunnioittamaan Isää, tulevat Kunnioittamaan Poikaa, tulevat Kunnioittamaan Pyhää Henkeä. Veljet, Sisaret jotka puhuvat Ruumiin auttamisesta ja lopettavat tekemättä mitä he ovat sanoneet,ovat kauhistus Herralle. He tulevat maistamaan, he tulevat näkemään Jumalan vihan. Sillä Jumalan asioita ei tule käsitellä kevyesti. Liitto ihmisen ja Jumalan välillä on kestävä. Ihminen ei tule kunnioittamaan hänen liittoaan – Jumala tulee kunnioittamaan kaikkia (Hänen) liittojaan Pyhän hengen Voimalla ja Mahdilla, Hänen Nimensä Voimalla ja Mahdilla. Jeesus Kristus, Kuninkaitten Kuningas, Herrojen Herra tulee korjaamaan ne asiat, jotka tarvitsevat korjaamista.

Muistakaa, te autatte, te rohkaisette, te rakastatte – te tulette vastaanottamaan rauhan ja rakkauden ja Jehovan Kiitokset, Jeesuksen Kristuksen Kiitokset, Pyhän Hengen Kiitokset. Käärmeet myrkkyhampaat tulevat aina puremaan ja kuristamaan pahantekijät. Saatana rakastaa korruptiota, valheita, petosta. Taistelutanner on valmiina – aika on tullut. Ne, jotka Rakastavat Jehovaa; – lukekaa Raamattua. Ne, jotka Rakastavat Jehovaa; – auttakaa Kristuksen Ruumista. Ne, jotka Rakastavat Jehovaa; – pelätkää Jumalaa. Ne, jotka tappavat syntymättömiä lapsia rakastavat käärmettä – rakastavat paholaista, rakastavat itseään.

Kunnioittakaa äitejänne, kunnioittakaa isiänne, kunnioittakaa vaimojanne, kunnioittakaa lapsianne, Jeesuksen Rakkaudella, Jehovan Rakkaudella, Pyhän Hengen Rakkaudella. Sotilas ei koskaan jätä asettaan puhdistamatta, valmistautumatta. Muistakaa Minun Sanani, – loppu on teidän edessänne. Jehovan Voima, Pyhän Hengen Voima tulevat puolustamaan teitä, mutta ainoastaan ne, jotka kuuluvat Hänen Laumaansa tulevat ymmärtämään nämä Sanat. Muistakaa, paholainen on siellä. Teidän Herranne on siellä. Tehkää valintanne!

Kielet:

1790. Näky - Raymond Aguilera 10. Elokuuta 2004.

Minä sain näyn rannekellosta suuren linnan yllä.

 

 

1789. Näky - Raymond Aguilera 10. Elokuuta 2004.

Näin hyvin suuren kuolleen elefantin ruumiin. Se näytti kuin olisi ollut kuolleena pitkän aikaa tai se olisi kuollut nälkään, koska sillä näytti olevan vain ihoa ja luita jäljellä.

 

 

1788. Profetia - Raymond Aguilera 6. Elokuuta 2004 klo 17:26.

Kristuksen Rakkaus on ääretön. Jehovan Rakkaus on ääretön. Pyhän Hengen Rakkaus on ääretön. Muistakaa, kaikki mitä tulee olemaan, kaikki mikä voi järkkyä, tulee järkkymään. Rauha tulee rikkoutumaan ja sota tule alkamaan. Hevonen on valmiina. Portto on valmiina. Antikristus on valmiina. Kaikki ovat odottamassa Taivaan Torvea. Muistakaa, kaikki mikä voi järkkyä, tulee järkkymään. Niin kuin panssarivaunujen telaketjut kierivät maaseudun yli, niin myös lentokoneet tulevat lentämään yläpuolella, katsomassa, etsimässä asioita tuhotakseen paholaisen tavalla.

Ihmisen tiet ovat lopussa. Jumalan tiet ovat tulossa. Ihmiset eivät usko, että Herra on tulossa. He ovat väsyneet odottamaan. He ovat alkaneet etsimään muita Jumalia, muita tapoja joilla helpottavat mieltään koskien tulevaisuutta, koskien elämää kuoleman jälkeen. Mutta älkää pettäkö itseänne; - Herra on siellä, Jumala Kaikkivaltias on siellä, Jeesus Kristus, Pyhä Henki, Jehova Jumala, ovat aina olleet siellä ja tulevat aina olemaan siellä.

Muistakaa, että se mitä ihminen teille kertoo, on valhetta. Ihmisen täytyy perustaa Herran perustukselle. Heidän täytyy lukea Raamattua, heidän täytyy Rukoilla, heidän täytyy ottaa Ehtoollista. Paholaisen tiet ovat kovia, kohdistettuja Helvetin kuiluun. Älkää kuunnelko asioita, jotka ovat antikristillisiä. Älkää kuunnelko muiden jumalien aiota. Älkää kuunnelko Allahia, älkää kuunnelko Buddhaa, älkää kuunnelko Hindu-uskontoa. Älkää kuunnelko ketään, vaan menkää polvillenne ja rukoilkaa, lukekaa Raamattua, etsikää veljiänne ja sisarianne kaduilla. Katsokaa Jeesuksen Silmillä, tarkentakaa Jeesuksen Silmillä, keskittykää Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Silmillä ja Sydämellä.

Kuninkaitten Kuningas tulee; tulee ratsastamaan Hevosella taistelutantereelle. Jeesuksen Armeija on valmiina. Paholaista valmistetaan teurastukseen. Älkää olko tyhmiä, älkää seuratko paholaista. Jumalan tiet ovat Kestäviä, ovat Luotettavia. Jumalan Tiet kestävät ikuisuuden. Muistakaa, Taivaan Rauha tulee laskeutumaan maan päälle Suuren Sodan jälkeen. Muistakaa, Taivaan Rauha on Jumalan Rakkaus. Mikään ei pysty liikuttamaan sitä, mikään ei pysty muuttamaan sitä, mikään ei pysty päihittämään sitä. Mutta vaikeat ajat ovat edessä, joten olkaa varovaisia, olkaa varuillanne, ja etsikää teidän Isäänne, etsikää teidän Kuninkaitten Kuningasta, etsikää Pyhää Henkeä. Kun miekka iskee maata, maa tulee vapisemaan, taivaat tulevat vapisemaan. Olkaa valmiina, olkaa vahvoja, olkaa rohkeita. Olkoon niin, olkoon niin, olkoon niin. (loppu)

 

 

1787. Profetia - Raymond Aguilera 6. Elokuuta 2004 klo 6:33 Espanjaksi.

Kyllä, Minun poikani mitä kuuluu? Mitä kuuluu? Se on saapunut. Se on saapunut, Jumalan asiat. Japanilaisten maa tulee nostamaan itsensä ylös. He tulevat heräämään ylös. Kyllä, se on saapunut, Japanilaisten päivä. Se on saapunut!

Suoja, suoja, kyllä kuinka Jumalan asiat ovat. Kuinka ne ovat. Täältä tulee laiva. Oi, niin suuri laiva – oi, niin suuri. Kyllä, se on pimeä koska kaikki mikä siinä on – on pahaa. Kyllä, se on saapunut, laiva.

Tähti, Jumalan tähti tulee kaiken sen Liekillä, mikä on Hyvää iskeytymään tarkasti, asian ytimeen.

Kuinka ne ovat. Kuinka ne ovat, ihmisen tavat. Kuinka ne ovat. Se on saapunut. Se on saapunut tarkasti, asian ytimeen; sika ja kissa tulevat aloittamaan tappelun. Sika on voimakkaampi. Kyllä, hän on voimakkaampi, asian ytimeen. Hän on voimakkaampi! Kyllä, sika ja kissa tulevat tappelemaan, asian ytimeen. Kyllä! Liekki, paholaisen liekki tulee alkamaan kun he laittavat avaimen oveen. Kyllä, avain ovessa. Oh – he uskovat olevansa niin älykkäitä, mutta he eivät tiedä mitään. He ovat typeriä avaimensa kanssa. Kyllä, se on saapunut, avaimen päivä. Se on saapunut, liekin päivä!

Tuolla, tuolla on portto, terävä portto rintoinensa. Hän uskoo olevansa niin kaunis. Kyllä, portto, paholaisen portto. Miksi ei! Miksi ei! Miksi ei! Portto tulee kutsumaan teitä liekki silmissään, paholaisen silmillään, hänen punaisilla huulillaan, hänen kielellään. Kyllä, kyllä, portto. Kaikki, kaikki portosta on paholaisesta ja hän ei halua lopettaa pahaa tapaa. Kyllä, hän on etsimässä teitä! Kyllä, täältä tulee maailman portto paholaisen hampaiden kanssa, etsimässä miesten lihaa, jotka ovat typeriä. Kyllä, se on saapunut – olkaa varovaisia! Olkaa varovaisia! Portto uskoo, että hän on suuri. Kyllä, – mutta teidän täytyy tehdä itsenne urhoollisiksi. Teidän täytyy tehdä itsenne vahvoiksi, ja teidän täytyy taistella Jumalan Sanalla, koska myös portto tuntee Jumalan Sanan. Mutta te tunnette oikean tavan ja portto ei pysty koskettamaan teitä paholaisen kielellä, paholaisen rinnalla, paholaisen jaloilla.

Pitäkää kiirettä (kiirehdi), kääntäkää selkänne ja juoskaa. Juoskaa! Juoskaa kaikella, kaikella mitä teillä on. Kyllä – juoskaa koska hän, portto, haluaa syödä teidät – portto, paholaisen portto. Maailma, kaikki maailmasta jotka ovat pahoja, rakastavat huoraa (porttoa). Kyllä, – he avaavat käsivartensa ja he haluavat suudella porttoa, paholaisen porttoa. Tulkaa jo (kiirehtikää), juoskaa! Juoskaa nopeasti, koska portto on etsimässä teitä. Kyllä, – portto, joka tappaa miesten sydämet paholaisen silmillä. (loppu)

 

 

1786. Näyt - Raymond Aguilera 6. Elokuuta 2004 klo 6:33 Espanjaksi.

Näky:

Näen kuvan elefantin jaloista kun ne kaivautuvat maaperään. Elefantti näyttää vetävän jotakin. Sitten näen elefantin nousevan takajaloilleen ja tulevan alas, ja näen sen vetävän valtavaa painoa. Se vetää ja se vetää ja se vetää. Sitten näky loppui.

Näky:

Näin tämän naisen, jolla oli kaunis iho. Hänellä oli vaaleanpunaiset hiukset. Ne olivat pitkät ja kiharat. Mikä oli epätavallista, luulen että hänellä oli siipipari, niin kuin ihmiset uskovat, että enkeleillä on. En tiedä oliko hän enkeli, minä vain näen tämän näyn naisesta, jolla on siivet.

Näky:

Näin kaksi riviä miehiä kävelevän vierekkäin. Kumpikin rivien päissä olevista miehistä, kantoi suurta kelloa. Kumpikin heistä kantoi tämän suuren kellon toista puolta.

Näky:

Näen puisen pyörän ja pyörän keskiössä on viisisakarainen tähti pitämässä kehää paikallaan.

Näky:

Nyt näen härän, ja sen molempien sarvien päissä on kaksi pyöreää palloa, ikään kuin tulppeja.

Näky:

Näen kilpikonnan. Vaikutelma mikä jäi mieleeni oli, että kilpikonna on sininen, mutta se ei näytä siniseltä.

 

 

1785. ProfetiajaNäyt - Raymond 2. Elokuuta 2004.

Näky 7. Heinäkuuta 2004:

Minä näin Sytytetyn Valkoisen Kynttilän, sitten suuri kirjain C ilmestyi sen eteen.

Näky 2. Elokuuta 2004:

Näen kovan kuivuneen lätäkön Valkoista Vahaa. Katsoessani Vaha suli ja muodosti seisovan sytytetyn Valkoisen Kynttilän.

Näky:

Minä näen Lampaan Pään.

Näky:

Nyt näen jonkinlaisen pienen hevossatulan.

Näky:

Minä näen golfmailan ja golfpallon.

Näky:

Näen numeron 6, mutta aistin että se on ylösalaisin oleva 9.

Näky:

Näen kirjaimen F tai se on ase kirjaimen F muodossa. Kuva tuntui vaihtuvan keskenään.

Näky:

Näen kaksi U muotoista lankaa yhdistettynä yhteen tämän palkin kanssa. Katsoessani tätä näkyä, huomasin reiän muodostuvan palkkiin U muotoisten lankojen väliin.

 

Näky:

Näin matkustajalentokoneen takaosan alhaalta päin.

Profetia:

Minä olen mitä näette. Minä olen mitä kosketatte. Minä olen kaikki.

Vasara ja alasin tulevat lyömään äänen, joka resonoi ympäri maailman.

Hevonen löytää satulan.

Koira löytää ruokansa.

Kaikella on määrätarkoituksensa - kaikella on aikansa

Kun kello lyö kaksitoista – Pariisi räjäyttää kantensa. Eiffel-tornia ei enää ole.

Ajokoirat ajavat jänistä.

Jänis juoksee koloonsa.

Liekki tulee peittämään maaperän. Maastopalo menee minne se haluaa, mutta jänis tulee olemaan suojassa kolossaan.

Marssi alkaa, kun kiekko heitetään.

Lävistävä nuoli tulee iskemään kohteeseensa.

Muistakaa ajokoira ja jänis.

Muistakaa hevonen ilman ratsastajaa.

Pahuuden väkivalta on edessänne.

Aasi on käyttökelvoton, mutta elefantti on reilu (fair).

Muistakaa Herran tulo on edessänne.

Ette voi paeta. Ette voi piiloutua.

Rauhan Rauha on Herra Jeesus Kristus Nasaretilainen.

Monien kuolema on Allahin käsissä.

Kaikki tulee juoksemaan juoksunsa ja kaikki tullee seuraamaan suunnitelmaa.

Pahuus synnyttää pahuutta.

Rata on vaikea – rata on helppo.

Voitte käyttää jarruja, mutta jarrut eivät tule pysäyttämään tämän maailman pahuutta.

Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Voima on edessänne. Pyhän Hengen Voima on edessänne. Jehovan Silmät näkevät KAIKEN.

Muistakaa, lävistävä nuoli tulee.

Ranskankukistuminen on edessänne. Pahuus, joka synnyttää pahuutta on pahuus. (loppu)

 

 

1784. Uni - Raymond Aguilera 9. Heinäkuuta 2004 klo 5

Minulla oli hyvin selkeä uni jonkinlaisesta ulkoilmatilaisuudesta. Näin Presidentti Bushin vaimonsa kanssa ja noin 12 muuta ihmistä. Rouva Bushilla oli päällään valkokuviollinen asu ja Presidentillä oli kesäinen sinisenvärinen paita ilman solmiota ja harmaat housut; kaikilla näytti olevan hauskaa. Se näytti kuin he olivat viihdyttäneet joitakin mediaihmisiä, kun yhtäkkiä näytti kuin kolme miestä oli rynnännyt ja hyökännyt Presidentin kimppuun. Yksi miehistä fyysisesti tarttui häntä kaulasta ja yritti tukehduttaa hänet, samaan aikaan kaksi muuta piti ihmisiä kauempana. Sitten uni loppui.

 

 

1783. Profetia - Raymond Aguilera 7. Heinäkuuta 2004 klo20:39.

Minä olen Herra. Minä olen, mitä te näette. Minä olen, mitä te kosketatte. Minä olen kaikki; kaikki mitä oli, kaikki mitä on, kaikki mitä tulee olemaan. Muistakaa, Asiat jotka tulevat tapahtumaan ovat Jumalan tahto, asian ytimeen. Tämän maailman pahuus on paholaisesta. Minä olen antanut sen olla, koska tiettyjen profetioiden täytyy toteutua – tarkasti asian ytimeen.

Ihmiset yrittävät olettaa, yrittävät tunnistaa, yrittävät analysoida Jumalan asioita, Jumalan teitä. Jumalan asiat ovat ihmisen ymmärryksen ulkopuolella. Ihmisten tiet ovat pahoja, mutta jos hän keskittyy teidän Isäänne Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen ja Pyhään Henkeen, Taivaan Ovet Hengessä tullaan avaamaan teille – selkeästi, asian ytimeen. Muistakaa, siellä on ainoastaan yksi tie Taivaaseen ja tämä on Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen kautta. Seuratkaa Sanaa, seuratkaa teidän uskoanne, nostakaa ylös teidän ristinne ja seuratkaa Jeesusta ja te tulette olemaan Taivaassa kaiken sen ajan, mitä aikaa on.

Siellä on pimeä varjo tämän planeetan yllä juuri nyt. Siellä on epävarmuus – siellä on sotia ja huhuja sodista, pahuutta pahuuden jälkeen. Paljon tästä manifestoituu ihmisen itsensä kautta paholaisen avulla. Joskus ihminen ajattelee, että hän haluaa ottaa jumalan roolin, mutta Jumalan rooli kuuluu Jumalalle. Jokainen joka yrittää leikkiä Jumalaa, leikkii paholaisen kanssa. Muistakaa, Jumalan tiet ovat puhtaita; ovat virheettömiä; ovat vanhurskaita; ovat asian ytimeen. Siellä on ainoastaan yksi Jumala. Joten lukekaa Raamattujanne ja rukoilkaa ja rukoilkaa ja etsikää sitä mikä on vanhurskasta. Etsikää teidän Isäänne Jehovaa, teidän Kuningasten Kuningasta Jeesusta Kristusta Nasaretilaista ja Pyhää Henkeä. Taivaan asiat tullaan paljastamaan määrättynä hetkenä, mutta muistakaa tuo pimeä pilvi, mikä on tämän planeetan yllä. Yhtenä ajan hetkenä kaikki tulee näyttämään toivottomalta – tulee näyttämään pimeältä, tulee näyttämään synkältä.

Minä tiedän, että tämä niin sanottu Allah-jumala on paholaisesta. Se on aina ollut ja aina tulee olemaan. Ihmiset tulivat petetyiksi useita satoja vuosia sitten tämän Allahin hengen kautta. Tämä Allah ei ole muuta kuin demoninen henki, jonka kautta Muslimit uskovat, että he ovat lähestymässä jonkinlaista jumalaa – ja etsimässä täyttymystä heidän maailmallisille haluilleen. Siellä ei ole mitään tulevaisuutta – paitsi kuolema, mitään muuta kuin Tuonela tässä jumalassa. Mutta Allah ei ole ainoa paha jumala; siellä on monia, monia jumalia tässä maailmassa, mitkä luovat tämän pimeän pilven, joka ympäröi sitä. Ja se tulee suuremmaksi ja suuremmaksi ja suuremmaksi kun aika menee eteenpäin, koska pahuus synnyttä pahuutta.

Jumalan tiet ovat yksinkertaisia; Jumalan tiet ovat tämän kautta: – Tehkää toisille niin kuin haluatte heidän tekevän teille, - totelkaa ja rakastakaa teidän Isäänne Jehovaa koko teidän sydämellänne, mielellänne ja sielullanne. Jumalan tiet ovat yksinkertaisia – joskus ihmiset tekevät ne hyvin koviksi ja vaikeiksi, mutta paholaisen tiet ovat aina vaikuttamassa ihmisiä katsomaan toiseen suuntaan. Te tunnette vertauksen siemenestä, joka putosi kiville. Lukekaa Raamatusta tästä, ja te tulette ymmärtämään kuinka hyvä voidaan kääntää pahaksi paholaisen vaikutuksesta. Mutta hyvässä puussa on aina hyvää hedelmää. Hyvässä puussa on aina hyvää hedelmää. Huono puu ei pysty tuottamaan hyvää hedelmää. Nämä ovat vain joitakin pieniä sanontoja, jotka ovat Raamatussa. Jotkut hylkäävät Raamatun historiallisen kirjana, jotkut ihmiset hylkäävät Raamatun fantasiakirjana, mutta he tulevat näkemään kun loppu tulee, mitä tuo kirja tarkoittaa. Te voitte kertoa heille, te voitte kertoa heille ja te voitte kertoa heille, mutta he ovat sokeita ja he ovat tyhmiä. He eivät tule ikinä ymmärtämään Jumalan teitä, koska he eivät tunne Jumalaa, heillä ei ole Jumalan Henkeä.

Muistakaa, ne jotka tullaan pelastamaan, TULLAAN PELASTAMAAN! Ne, jotka on tarkoitettu kadotukseen, tulevat olemaan kadotettuja. Joitakin te tulette rakastamaan – joitakin te tulette vihaamaan, mutta heillä kaikilla oli mahdollisuus ja halu etsiä heidän Jumalaansa – heidän Jehovaa, Jeesusta Kristusta, Pyhää Henkeä. Jokaisella on tuo pieni kipinä – te voitte sytyttää sen tai sammuttaa sen. Kun aika kuluu, pahuus tulee suuremmaksi; Kristittyjä tullaan vainoamaan.

Paholaisen voima on taistelemassa elämänsä puolesta, koska se tietää että sen aika on rajoitettu. Mutta siellä on suunnitelma, jonka Jumala on asettanut, ja jos te luette Raamattua, te tulette ymmärtämään suurimman osan siitä. Aikataulu on erilainen eri ihmisillä, absoluuttinen aikataulu on Jumalan Käsissä. Jumala on kirjoittanut sen. Jumala on laittanut sen liikkeelle. Jumala tulee toteuttamaan sen. Nämä ovat Jumalan Sanoja. Asiat tulevat tapahtumaan kun niitten on tarkoitus tapahtua. Ihminen ei voi vaikuttaa, ihminen ei voi muuttaa Jumalaa millään tavalla, tiellä tai muodolla. Kun Herra on sanonut jotakin jonkin tulevan tapahtumaan – se tulee tapahtumaan. AINOASTAAN JUMALA voi muuttaa sen! Mutta niin kuin asiat ovat, ihminen ei ole mitään ja Jumala on kaikki.

Rukoilkaa Jumalaa. Rukoilkaa pelastusta. Rakastakaa naapurianne. Rakastakaa teidän Jumalaanne – koko teidän sydämellänne, koko teidän mielellänne, koko teidän sielullanne, ja Hän tulee viemään teidät näiden vaikeitten aikojen läpi. Muistakaa, Jumalan Sanan Voiman kautta – Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimen kautta, Pyhän Hengen Voiman kautta – kaikki tulee loppuun saatetuksi, asian ytimeen, kirjaimelleen. Muistakaa, tämä on Jehovan Sana, tämä on Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Sana, tämä on Pyhän Hengen Sana, Minun Profeettani Reymundon kautta. Muista Reymundo, sinä olet Voideltu. Rauha olkoon sinun ja sinun perheesi kanssa.

Aika on tullut, jolloin tietyt asiat tapahtuvat ja Jumalan voima tulee ilmentymään ympäri maailmaa eri Profeettojen kautta, eri ihmisten kautta, jotka toimittavat Minun Sanaani. Kirves on teroitettu, pistooli on osoitettu, pommin laukaisin on viritetty. Muistakaa, loppu on edessänne, mutta alku on alkanut kaikille niille, jotka uskovat Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen ja Pyhään Henkeen. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

1782. Näytja Profetia - Raymond Aguilera 3. Heinäkuuta 2004.

Tapahtuma:

Alussa olevat näyt annettiin minulle yläkerrassa vuoteessa ja kun näyt loppuivat, kävelin alakertaan nauhoittamaan niitä. Tämän nauhalle nauhoittamisen aikana Herra alkoi antamaan minulle enemmän näkyjä ja profetioita.

Näky:

Menin ottamaan nokoset, koska olin niin väsynyt. Sitten Herra alkoi näyttämään minulle näkyjä. Ensimmäinen näky, jonka Herra antoi minulle, oli puisesta pyörästä, jossa oli puiset puolat. Siinä oli metallinen vanne koko pyörän ympäri. Ja mikä tässä oli niin outoa, että tämän vanteen pinnan ympärillä oli orjantappuraköynnös. Tämä orjantappuraköynnös peitti tämän metallin reunan koko ulkopuolen.

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyn, joka näytti kuin Eiffel-tornilta, tai öljynporaustornilta, jollaisia käytetään pumppaamaan öljyä maasta. Nämä kaksi näyttivät samanlaisilta, mutta kuva vaihtui jatkuvasti, Eiffel-tornista tähän öljynporaustorniin, joten en tiedä oliko se kuva vai kaksi kuvaa. Sitten näin liekin tämän tornin huipulla, - Eiffel-tornin tai öljytornin. En tiedä kumman, mutta toisen heistä huipulla oli suuri tulipalo.

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyn tästä rakennuksesta. Se oli suorakaiteen muotoinen, useampikerroksinen, ja se räjähti. Se tuli alas kuin New Yorkin Kaksoistornit, se ei ollut niin korkea, mutta se oli monikerroksinen rakennus. Se vain räjähti ja romahti alaspäin.

Tänä aikana rukouskieleni tuntui menevän joka puolelle, ja Herra sanoi, ”Ole vahvempi vaimosi Evan kanssa. Sillä hän unohtaa, että sinä olet Minun Voideltuni, ole vahvempi hänen kanssaan.”

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyn Kalliomoskeijasta, ja se vaikutti siltä kuin maaperä sen alapuolella tärisi. En voinut nähdä minkään putoavan, mutta voin nähdä maaperän järkkyvän sen alapuolella. Minun rukouskieleni vain jatkoi menemällä ja menemällä erilaisiin murteisiin. Herra sanoi jatkuvasti, ”Ole vahva, ole rohkea.”

En muista enempää, mutta tunnen Herran läsnäolon juuri nyt tällä sekunnilla. Tässä on tämä tuntemus, että jotakin on tapahtumassa tai tulee tapahtumaan pian ja minä en vain voi laittaa hengellistä sormeani siihen, että mitä se on. Täällä minun toimistossani on vain Voimallinen Läsnäolo nyt. Nyt näen hevosen siluetin, tumman hevosen. En voi nähdä sen päätä, vain hartioista taaksepäin. Se oli hyvin kiiltävä, sulava musta hevonen.

Kielet: (kaksi päivää myöhemmin, Heinäkuun 7, herra antoi minulle selityksen kieliin, jotka olin nauhoittanut aiemmin.)

Katso itseäsi sillä se tulee kestämään sinulle jonkin aikaa (varata tila tai täyttää jotakin). Minä olen jo asentanut sen, mitä olen kertonut sinulle. Sinä olet Minun Sihteerini. Niin kuin sanoin, sinun täytyy varustaa itsesi. Hän on täällä, portto, ottamaan sen tilan minkä hän on perustanut. Enkö kertonut sinulle, että hän tekisi sen?

Profetia: (Englanniksi)

Miksi ihmiset kysyvät Minulta, mitä tulee tapahtumaan kun he voivat lukea Raamattua ja kuulla Minun Sanani suoraan ja tarkasti, ja tietämään mitä tulee tapahtumaan tulevaisuudessa? Minä lähetän (teille) Profeettojani; te suljette korvanne ja hautaatte päänne hiekkaan. Minä annan teille merkkejä, Minä annan teille näkyjä,ja te hylkäätte ne; te suljette silmänne, peitätte korvanne. Ja seuraavassa sekunnissa te olette kysymässä Minulta, mitä on tulossa tapahtumaan? Kerro minulle tulevaisuus. Ja Minä kerron teille uudestaan. Te peitätte silmänne, te peitätte korvanne ja te hautaatte päänne hiekkaan, haluamatta kuulla teidän Isänne Jehovan, Jeesus Kristuksen ja Pyhän Hengen Sanoja. Te (ainoastaan) haluatte kuulla sitä, mitä te haluatte kuulla. Te (ainoastaan) haluatte nähdä, mitä te haluatte nähdä.

Kielet: (kaksi päivää myöhemmin, Heinäkuun 7, herra antoi minulle selityksen kieliin, jotka olin nauhoittanut aiemmin.)

Tuo saastainen portto. Tuo saastainen portto on laskelmoiva mutta typerä – hän on maailmassa etsimässä.

Profetia: (Englanniksi)

Sokeat tulevat näkemään. Intellektuellit tulevat olemaan sokeita. Voimakkaat tulevat olemaan voimattomia ja heikot tullaan teurastamaan. Ihmisillä ei ole aavistustakaan lopusta, koska he ovat sokeita ja koska he ovat tyhmiä. Sinä näytät heille ja sinä näytät heille ja sinä näytät heille, ja he peittävät silmänsä ja korvansa. Minä sanon heille, että elämä alkaa hedelmöityksessä ja he eivät tahdo kuulla sitä. Minä sanon heille, avioliitto on miehen ja naisen välinen ja he eivät tahdo kuula sitä. Minä sanon heille, että rakastaisivat toisiaan – he eivät halua kuulla sitä. Voimat, jotka ovat – tulevat olemaan! Loppu on edessänne, ja te olette sokeita ja te olette tyhmiä. Olkoon niin, olkoon niin, olkoon niin. (loppu)

 

 

1781. Tapahtuma - Raymond Aguilera 19. Kesäkuuta 2004.

Aamurukouksen aikana minä rukoilin tapetun insinöörin, Paul M. Johnson Jr:in, puolesta. Joka mestattiin eilen Saudi-Arabiassaja tämän rukouksen aikana Herra antoi minulle näyn giljotiinista, joka oli näyssä 346. http://prophecy.org/346pro.htm

1780. Tapahtuma - Raymond Aguilera 26. Huhtikuuta 2004 klo19.

Hei Veljet ja Sisaret,

Luulen, että tämä aamu on todistusten aamu. Niin kuin useimmat teistä tietävät, me olemme yrittäneet perustaa kirkkoja varten Internet Televisio Asemaa. Niin, minulla oli lyhyt keskustelu Loisin kanssa eilen koskien verkkosivujemme kehitysvaihetta (http://ctbn.com) ja me keskustelimme kuinka Herra joskus sanoo meille, että mene tai siirry tuonne sokeasti. Ja tämä televisioaseman perustaminen on yksi noista kerroista. Me vain seuraamme Herraa sokeasti tietämättä mihinkä me olemme menossa tai edes kuinka me edes sinne pääsisimme. Mutta kun joku on tehnyt tuollaisen sitoutumisen Häneen – tiedät, että hänen täytyy löytää tuo sisäinen voima tehdä mitä Hän haluaa.

Niin, palattuani Aasiasta olen toiminut sokeasti ilman henkilökohtaista tietoa siitä, kuinka perustaa tämä Internet Television Asema, mutta Stewart ja Lois kertovat minulle jatkuvasti, että me voimme tehdä tämän. Koska meiltä puuttuu aina rahavaroja, olen aina etsimässä tapoja joilla säästää rahaa. Kuulin, että itäosassa oli yritys, joka valmisti kalliita kaiuttimia rocktähdille, ja että he tuhosivat testikaiuttimensa ja heittivät ne roskalaatikkoon takapihalleen. No, jostain syystä minun mieleni perällä oli ajatus, että ehkä me voisimme tarvita joitakin hyviä kaiuttimia televisioasemaa varten.

Joten kysyin Evalta, jos hän haluaisi mennä minun kanssani ja hän sanoi, ”kyllä”. Joten me laitoimme Jasonin automme takapenkille ja lähdimme kohti tätä roskalavaa, jossa voisi olla sellaisia kaiuttimia, joita me ehkä voisimme käyttää. No, ei kestänyt kauan kuin olin tämän suuren roskalaatikon (noin 8x20x7) sisällä käymässä läpi heidän roskiaan etsimässä audio kaiuttimia, jotka voisin korjata.

Minä löysin muutamia kaiuttimia jotka voisin korjata, mutta matkalla kotiin tajusin, että minä taidan olla hyvin outo henkilö 61 vuoden ikäisenä. Ajatus Evasta ja Jasonista istumassa autossa, kun minä olin samaan aikaan hukuksissa tässä suuressa roskalaatikossa, vaikutti typerältä, mutta se että ehkä minä olen tekemässä jotakin Herralle oli minun mielessäni koko ajan. Sanoin Evalle, kun ajoimme kotiin, tiedätkö, että viime viikolla olin missiomatkalla Herralle Aasiassa, ja tänään, minä olin roskalaatikon sisällä etsimässä audiokaiuttimia, joita minä en ehkä koskaan tulisi käyttämään palvelutyön hyväksi. Ihmiset tekevät outoja asioita seuratessaan Herraamme. Eikö ihmisen pitäisi tulla viisaammaksi vanhetessaan?

 

 

1779. Profetia - Raymond Aguilera 18. Helmikuuta 2004 klo 10:30

Rukouksen aikana Herra sanoi, ”Singapore.”

Kysyin Herralta, ”Haluatko minun Voitelevan Singaporen?”

Herra sanoi, ”Kyllä.”

Päivitys 19. Helmikuuta 2004 klo 14:40:

Olin iltapäivätorkuilla ja Herra herätti minut ja sanoi, ”Singapore on haavan rupi.”

Sitten myöhemmin:

Herra näytti minulle jonkun henkilön hampaat.

 

 

1778. Profetia - Raymond Aguilera 18. Helmikuuta 2004 klo 1:30.

Ehkä minun pitäisi pyytää teidän rukouksianne, sen Sanan tähden jonka Herra antoi minulle viime yönä. Haluaako Herra minun tekevän valinnan? Tiedän ettei ei ole rahaa tähän uuteen Missiomatkaan, mutta Herra on aina antanut varat. Niin, se kuulostaa minusta kuin herra oli ”kysymässä, jos minä haluan mennä”. Oikeasti haluaisin Herran kertovan minulle mitä tehdä. En halua tehdä tämän kaltaisia päätöksiä.

Profetia:

Rukouksen aikana Herra sanoi, ”Jos menet ja Voitelet Hong Kongin, niin se on kuin pudottaisi kuumia palavia kekäleitä lohikäärmeen hännälle.”

 

 

1777. Profetia - Raymond Aguilera 14. Helmikuuta 2004 klo 12:35.

Kysyin Herralta ”mitä ovat kaikki nämä tapaukset koskien homoavioliittoja ja sitä kun homoseksuaalisuutta yritetään laillistaa tässä maassa ja San Franciscossa?”

Ja Herra sanoi:

Isä Kuolema on tulossa näihin paikkoihin, Isä Kuolema – paikka missä paholainen elää. Pahuus synnyttää pahuutta, pahuus tulee juoksemaan vapaana maailman kaikissa osissa. (Herra näytti hengessä minulle näyssä hevosen, samalla kun Hän puhui.) Ratsastajilla on heidän viestinsä; ratsastajat ovat toimittamassa viestejään. Mikä on mustaa, tulee mustemmaksi! Yrittää selviytyä, tulee olemaan vaikeaa tulevina päivinä. Sillä Kristillinen maailma, Kristuksen Ruumis, eivät tule ymmärtämään, eivät tule tajuamaan kuinka nämä pahat asiat ovat itämässä ylös kaikkialla heidän ympärillään. He yrittävät kääntää virran suuntaa, onnistumatta, sillä he ovat voimattomia. Useimmat heistä eivät ole lukeneet Raamattua. Useimmat heistä eivät ole tehneet parannusta synneistään. Useimmat heistä menevät kirkkoon ja leikkivät kirkkoa. He jättävät väliin ja hyppivät ympäri Raamattua lukeakseen vain ne asiat, jotka kutittavat heidän korviaan.

Mikä häpeä! Mikä häpeä! Mikä häpeä! Jumalan Voima on absoluuttinen. Jumalan Voima on ääretön. Mutta jos te ette ole Junassa Pelastukseen, kuinka te voitte käyttää voimaa? Kuinka te voisitte valjastaa tätä absoluuttisuutta? Kuinka te voisitte parantaa sairaita? Kuinka te voisitte auttaa teidän veljiänne ja sisarianne, jos te teeskentelette seuraavanne Jeesusta? Jos te teeskentelette olevanne hyviä kristittyjä ja silti seuraatte maailmaa.

Reymundo, Reymundo, Reymundo. Meillä on toinen paikka Voideltavaksi. En aio sanoa sen olevan viimeinen, mutta Minä tiedän sinun menevän sinne, mihinkä Minä lähetän sinut. Rahavarat tulevat. Voitele tämä paikka Japanissa, missä kuolema tuli tähän ei-kristittyjen paikkaan, Saatanan paikkaan. Muista, siellä on syy näiden eri paikkojen, joita teillä on, Voitelemiselle, vaikka sinä et ymmärtäisi Jumalan Teitä kaikissa tapauksissa, mutta seuraa, seuraa Jumalan Henkeä ja Herraa Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, Isän ja Pyhän Hengen kanssa, jotka laittavat kaikki asiat tulemaan päätökseen, teidän Isänne Jehovan tavalla, tiellä.

Maailman tiedotusvälineet ovat pahoja. Maailman tiedotusvälineet työskentelevät Saatanan puolesta. He yrittävät vääntää ja kääntää sen, mikä on hyvää pahaksi ja mikä on pahaa hyväksi. Olkaa varovaisia sen kanssa, mitä näette, mitä luette ja kuinka sitä tulkitaan. Koska paholainen tietää, että ihmiseen pystytään vaikuttamaan hyvin helposti. Ihminen tulee tappamaan omiaan. Ihmisellä ei ole katumusta. Ihminen tulee tuhoamaan ihmistä, mutta ihminen on voimaton teidän Jumalaanne vastaan, Jehovaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä vastaan. Muistakaa, Herrojen Herra, Kuninkaitten Kuningas vastaa rukouksiin tarkasti ja selkeästi, mutta Hän ei vastaa krokotiilinkyyneliin, ihmisille jotka ovat uskottomia, ihmiset jotka ovat aidan päällä molemmissa maailmoissa. Herra vastaa Kristuksen Ruumiin Omistautuneiden, Vanhurskaitten, Puhtaiden ja Hyveellisten jäsenten rukouksiin. Varokaa tiedotusvälineitä. Varokaa paholaista, mutta älkää olko peloissanne. Niin kuin Hitler, joka käänsi hänen ihmisensä toisia ihmisiä vastaan. Juuri niin kuin Saddam Hussein, joka teurasti, tappoi hänen omia ihmisiään. Juuri niin kuin kaikki muut hallitsijat, jotka ovat ottaneet vallan ja seuranneet Saatanan teitä.

Olkaa vanhurskaita, lukekaa Raamattua alusta loppuun. Rukoilkaa ja Rukoilkaa ja Rukoilkaa ja Rukoilkaa, sillä te olette lähestymässä loppua, loppujen loppua. Muistakaa, siellä on hyvin rikas nainen, jolla on paljon rahaa, mutta hän on portto. Varokaa porttoa. Älkää horjuko makeiden sanojen voimasta. Varokaa, varokaa, varokaa, sillä portto on siellä puukon kanssa, aseen kanssa, kaiken sen kanssa mitä hän tarvitsee, tuhotakseen mitä hänellä on. Olkoon niin. Olkoon niin.

(loppu)

 

 

1776. Profetia - Raymond Aguilera 5. Helmikuuta 2004 klo 14:45.

Michael ja hänen vaimonsa Margaret tulivat käynnille ja rukoilemaan. Keskustelumme aikana Eva ja Margaret istuivat ruokailuhuoneessa juttelemassa ja samalla Mike ja minä istuimme olohuoneessa puhumassa tulevasta Japanin Missiomatkasta. Kun me aloimme puhumaan Japanin Missiomatkasta ja Hiroshimasta, jossa Yhdysvallat räjäytti ensimmäisen ydinpommin, Michael tuli hengen valtaamaksi ja alkoi syvästi itkeä. Istuessani siinä hiljaisena aloin kysyä Herralta hengessä, ”Miksi tämä on tapahtumassa? Miksi meidän täytyy Voidella Hiroshima, Japanissa?” Sitten Herra alkoi puhua minulle henkeen, ja Herra sanoi, ”Loppuunsaattamisen tähden.” No, en ymmärtänyt Hänen vastaustaan, joten päätin olla kysymättä enempää.

Sitten Myöhemmin kun me neljä aloimme rukoilla, rukoilin Japanin Missiomatkan puolesta uudestaan ja Herra sanoi, ”Minä tulen iskemään ja järkyttämään kaikkea pohjoisesta etelään ja idästä lanteen!”

 

 

1775. Tapahtuma - Raymond Aguilera 1. Helmikuuta 2004 klo 10:45.

Tämä aamu alkoi niin kuin tavallisesti, mutta tämä uusi Japanin Missiomatka oli minun mielessäni. Minä ihmettelin jatkuvasti, mistä Missiomatkan rahat tulisivat ja koska Herra tulisi sanomaan, että olisi aika mennä? Kaikki nämä vastaamattomat kysymykset ovat minun päivittäisissä rukouksissani. Joten päätin maksaa meidän kuukautiset laskumme ja nähdä kuinka paljon minä voisin laittaa syrjään Missiomatkaa varten. No, minä maksoin jokaisen tärkeimmän laskun, paitsi sairausvakuutukseni ja päätin mennä postitoimistoon katsomaan, oliko siellä tullut yhtään enempää varoja Japanin Missionmatkaa varten ja vähän loppuja kuukausittaisia laskujamme varten. Siellä oli kaksi tukishekkiä, mutta ei tarpeeksi Japania varten. Joten, kun vielä ihmettelin tätä Japanin asiaa, päättelin että Herralla on Hänen ajoituksensa, joten minä vain odotan Häntä.

Koska Eva ja minä olemme saamassa uuden vauvamme toukokuussa, tämä kyvyttömyys maksaa meidän sairausvakuutustamme alkoi painamaan minua. Joten minä muutin mieleni ja päätin maksaa tämän laskun myös. Minä aloin työskentelemään keskeneräisten Etelä-Amerikan Profetioiden parissa kolmen tai neljän vuoden takaa, joten minä tein mielessäni päätöksen mennä nopeasti postitoimiston autokaistan postilaatikolle ja pudottaa sairausvakuutusmaksuni sinne ja mennä takaisin töihin. No, kun lähestyin postitoimistoa, jokin minun hengessäni kertoi minulle mennä pudottamaan tämä maksu sisälle postitoimistoon ja tarkistaa postilaatikkoni uudestaan. Tämä oli yksi noista oudoista tapahtumista, jossa ei ole mitään järkeä. Minä melkein meni autokaistan postilaatikon kautta, mutta päätin mennä sisälle postitoimistoon ja tarkistaa postilaatikkoni uudestaan (vain oltuani siellä 45 minuuttia aiemmin). Minun mielessä oli, ”Mitä valtavaa ajan tuhlausta!”

Minä pysäköin ja avasin oveni ja huomasin kaksi paperia maassa, avatun kirjekuoren ja jotain mikä näytti shekiltä. Minä nostin kirjeen ja huomasin, että shekki oli kirjoitettu hälytysyhtiölle (alarm company) Four Square kirkolta El Sobrantessa. No, minä laitoin shekin autooni ja menin sisälle postittamaan sairausvakuutusmaksuani ja tarkistamaan Postilaatikkoni sisältöä. No, minun postilaatikkoa oli yhä tyhjä. Tämä sai minut hämmentymään. Minä ihmettelin ”Miksi minun piti tarkistaa postilaatikkoni?”

Sitten minulle valkeni, että ehkä sillä oli jotakin tekemistä tällä kirkon hälytysshekillä, jonka olin löytänyt maasta. Joten sanoin itselleni, mene kotiin ja postita se heille, mutta minulla oli tämä hengellinen tuntemus pudottaa se heidän kirkolleen. Minä en tiennyt, että El Sobrantessa oli Four Square Kirkko ja en pystynyt löytämään sitä, mutta lopulta minä löysin sen. Kukaan ei ollut siellä, joten minä pudotin postilaatikkoon yhden minun Prophecy.org korteistani, johon kirjoitin lyhyen viestin. Minä odotin soittoa tuona päivänä tai seuraavana, mutta mitään ei tapahtunut. Joten minä soitin puhelinnumeroon, mikä oli shekissä ja puhelinvastaaja vastasi. Joten minä jätin puhelinnumeroni ja jäin ihmettelemään, mitä Herra yrittää tehdä tässä? No, myöhemmin minä sain puhelun nuorelta tytöltä, joka kysyi mitä minä halusin. Kun minulle selvisi, että se oli Four Square kirkko, minä kerroin hänelle, että minulla oli heidän shekkinsä hälytysfirmalle. Pastori otti puhelimen ja hän ei vaikuttanut muistavan löytäneensä Prophecy.org korttia kirkostaan. Sitten hän sanoin, oi kyllä, ja että hän oli laittanut kortin jonnekin ja hän oli unohtanut sen. Hän kertoi minulle, että kirkko oli aika uusi ja kutsui minut heidän sunnuntain jumalanpalvelukseen ja sanoi haluavansa tavata minut.

Kaikki mitä tulin minun mieleeni, oli se Four Square kirkko, jossa kävin Danvillessa kun Herra ensin alkoi antamaan minulle Profetioita. Minä kävin siellä noin kolme vuotta mutta profetioiden tähden pääpastori yritti saada minut pidätetyksi kirkon jäsenen kotona, ja sitten myöhemmin hän laittoi hänen viisi apupastoriaan ympäröimään minut ja he yrittivät pysäyttää minut menemästä heidän sunnuntain palvelukseensa.

Tämä pastori vaikutti hyvin mukavalta ja minä yritin sanoa hänelle kohteliaasti, kiitos, mutta ei kiitos. Kun me puhuimme, minä kerroin hänelle kuinka minä löysin hänen shekkinsä ja minun kokemukseni Four Square kirkon kanssa Danvillessa. Meidän puhelinkeskustelumme oli lyhyt ja minä annoin hänelle meidän verkkosivumme osoitteen ja kehotin häntä katsomaan sitä ja antaa minun tietää, jos hän yhä halusi tavata. No, luulen että noin päivä meni ja hän lähetti sähköpostin minulle ja sanoi, hän halusi puhua vähän enemmän. Hän ilmoitti ettei ollut lukenut paljon verkkosivua mutta ajatteli, että ehkä minä voisin tulla hänen kirkkoonsa tai voisimme mennä lounaalle. Kun me puhuimme, minä menin jonkin verran syvemmälle tähän Profeetalliseen Palvelutehtävään ja kehotin häntä lukemaan enemmän ja sitten me voisimme tulla yhteen jos hän yhä haluaisi. Minä en kertonut hänelle, mutta alusta asti minun mielessäni oli ollut, miksi minä löysin hälytys (alarm) laskun shekin ja enkä sähkö- tai vesilaskun shekkiä?

Meidän Herramme toimii epätavallisin tavoin. Sairausvakuutusmaksun lähettäminen muutti minun päiväni järjestyksen. Minä uskon, meidän Kristittyjen, täytyy kuunnella Pyhää Henkeä, vaikka siinä ei näyttäisi olevan järkeä meille lihassa. Ainoastaan Pyhä Henki tietää miksi ja mitä tulee tapahtumaan, mutta jos me emme seuraa Herraamme Jeesusta Kristusta, koski se sitten Japania tuhansien mailien päässä tai hävinneen shekin toimittamista kahden mailin päässä, kuinka me voisimme täyttää meidän tarkoituksemme Kristuksessa?

 

 

1774. Profetia - Raymond Aguilera 28. Tammikuuta 2004.

Rukoillessani Carlin kanssa Japanin Missiomatkan puolesta, Herra sanoi, ”Räjähdys on tulessa (=The bang is in the flame)!”

Sitten myöhemmin 4:20 PM:

Herra sanoi, ”Minun Voimani tulee iskemään Israeliin!”

 

 

1773. Näky - Raymond Aguilera 23. Tammikuuta 2004 klo14:55.

Rukouksen aikana menin henkeen ja katselin korkealta taivaalta alaspäin ja näin pyörremyrskyn kiertelemässä ja liikkumassa kohti Japania.

Näky:

Sitten näin luodin tai ohjuksen muotoisen esineen menossa kohti Japania. Sitten siellä oli räjähdys ja se näytti ydinräjähdykseltä, ja räjähdyksestä tuli valtava valonvälähdys. Sitten näin pienen kärpäsen jonkin päällä. Sitten tämä välähdys liikkui kärpäsen suuntaan ja kulutti sen voimallaan. Sitten hengessä tunsin maaperän järähtelevän kumisevalla äänellä räjähdyksen seurauksena.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, ”Se raha, jonka ohjeistin sinua lähettämään Pakistaniin Pastori Rauf Swanille, Minä tulen katsomaan kuinka hän kuluttaa tuon rahan. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!”

Näky:

Sitten näin tämän valtavan Valopallon. Se näytti kuin auringolta tai joltakin hyvin kirkkaalta. Hengessä voin oikeasti nähdä kasvoni sen vieressä. En tuntenut mitään vaaraa kun kasvoni tulivat lähemmäksi ja lähemmäksi tätä Valoa. Sitten minun huuleni alkoivat vavista ja ravista ikään kuin ne yrittäisivät sanoa jotain. Minun ylähuuleni jatkoi vapisemistaan ylös ja alas kontrolloimattomaksi.

Profetia:

Minä olen, Minä olen, Minä olen. Rauhan päivät tulevat loppuun. Se hetki, se ajan kohta, josta olen maininnut läpi vuosien Profetioiden kautta, on käsillä. Merkitkää se kalentereihinne; merkitkää se sydämiinne. Muutoksen aika on saapunut. Muistakaa kärpänen, muistakaa räjähdys, muistakaa Jumalan kosto.

Kielet.

 

 

1772. Näky - Raymond Aguilera 16. Tammikuuta 2004 klo14:10.

Rukouksen aikana sain näyssä Suuren Valkoisen Hevosen ja joitakin seisomassa Hevosen molemmin puolin. Katsoin ja katsoin nähdäkseni, mitä nämä kaksi asiaa olivat, mutta en pystynyt käsittämään mitä näin. Katsoessani Valkoista Hevosta se näytti erilaiselta kuin mitä odottaisi hevosen näyttävän. Hevosen Valkoinen Iho kiilsi melkein metallisena, mutta voin nähdä, että se oli elävää ihoa (se oli hyvin oudon ja voimakkaan näköinen).

Sitten näin tämän Suuren Vasaran taivaalla tulevan alas ja iskevän Kalliomoskeijaa ja litistävän sen.

Sitten Herra antoi minulle seuraavan sananpaikan:

33/38:

Lk. 13:34 Jerusalem, Jerusalem, sinä, joka tapat profeetat ja kivität ne, jotka ovat sinun tykösi lähetetyt, kuinka usein minä olenkaan tahtonut koota sinun lapsesi, niinkuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle! Mutta te ette ole tahtoneet.

 

Sitten Herra sanoi, ”Mutta Minun Nimeni tähden Minä tulen suojelemaan sinua.”

Sitten näin tämän Kobran katsomassa itseään peilistä.

 

 

1771. Tapahtuma - Raymond Aguilera 15. Tammikuuta 2004.

Sähköposti koskien rukouspyyntöä:

Hei Kevin,

Olen rukoillut sinun puolestasi päivittäin ja olin tulossa vähän masentuneeksi, koska sinun sähköpostiosoitteesi lakkasi toimimasta jokin aika sitten. Sitten tänään tunsin, että soittaisin sinulle ja kerroin Evalle, että olin tulossa masentuneeksi koska olin rukoillut ihmisten puolesta, jotta he parantuisivat ja minun rukoukseni vaikuttivat jäävän ilman vastausta. Sitten Eva alkoi kertomaan minulle, että Jumala todella vastaa rukouksiin … No, minä tiedän, että Jumala vastaa rukouksiin, mutta minä vain olin allapäin, koska en ollut kuullut mitään kenenkään parantumisesta tai että joku edes olisi tullut virvoitetuksi. Sitten 6 tuntia myöhemmin sain tämän sähköpostin sinulta, Kevin. Toivottavasti sinulla ei ole mitään sitä vastaan, mutta minä aion lähettää tämän sähköpostilistalle antaakseni heidän tietää, mitä sinulle on tapahtunut sen jälkeen kun minä viimeksi rukoilin puolestasi. Jumalan ainaista siunausta sinulle.

Teidän Kristuksessa, ray

-----Alkuperäinen viesti-----
Keneltä:Kevin Gershfeld [mailto:XXXX@earthlink.net]
Aika:Torstaina, Toukokuun 15, 2004 18:43
Kenelle: ray@prophecy.org
Aihe:Hei!

Hei Ray!

Toivottavasti muistat minut. Olen kirjoittamassa tätä sähköpostia silmät kyynelissä. Niin, siitä ei ole kovinkaan kauan aikaa sitten kun pyysin sinua rukoilemaan puolestani, se oli joskus Elokuussa 2003. Itse asiassa, minä en muista paljoakaan siitä, koska selvisi, että minulla oli karvasoluleukemia ja minä päädyin sairaalaan 31 päiväksi, jossa minä sain monia hoitoja. Ray, kun minut otettiin sairaalaan, minulla oli yksi kaikkien aikojen alhaisimmista veriarvoista koskaan, minun lääkärieni mukaan.

JUMALA-JEESUS-PYHÄ HENKI pelastivat minut Ray.

Sitä on niin vaikeaa selittää muuten kuin, että JUMALA-JEESUS-PYHÄ HENKIpelastivat minut. Tämä on niin tunteellista to kirjoittaa tätä sähköpostia sinulle mutta, minä kiitän sinua kaikesta. Olen pahoillani, etten ole ollut osallisena tässä palvelutehtävässä viimeisen neljän kuukauden aikana. Olen toipumassa ja JUMALAN avulla minä tulen vielä yhtenä päivänä olemaan takaisin työssä. Minä en voi lakata itkemästä. Minulla on uusi sähköpostiosoite: XXXXX@earthlink.net.

Minä juuri tulin sinun kotisivuillesi ensimmäisen kerran neljään kuukauteen, koska minä olin sokea useiden kuukausien ajan (leukemia retinopatia). Ray, se olisi ihanaa, jos voisit laittaa sähköpostilistalle minun uuden sähköpostiosoitteen. Minä toivotan koko tälle palvelutyölle paljoa rakkautta. Minä toivotan sinun perheellesi paljoa rakkautta. Toivottavasti kuulen sinusta nopeasti!

Kevin Gershfeld