Raymond Aguileran profetiat

Antikristus

Raymond Aguileran profetiat – Antikristus

Tämä sivu pdf-muodossa.

Avainsanat: antikristus, paha mies, mies joka uskoo olevansa jumala, paholaisen vasara

 

39. Raymond Aguileralle annettu Profetia syksyllä 1991.

...

Valo idästä tulee räjähtämään, katsokaa Valoa, katsokaa Valoa tulee räjähtämään, siitä, siitä, tulee Ihmisen Poika, Ihminen tulee valkoisena Hevosena, Ihmisen Poika, Ihmisen Poika.

Varokaa, Varokaa, Antikristusta, Antikristusta, itä, itä, Katsokaa taivaalle, katsokaa taivaalle, Lapseni. Katsokaa taivaalle, kuin raketti taivaalla. Kuin raketti taivaalla se räjähtää, se räjähtää.

Sitten Ihmisen Poika saapuu, valkoisena Hevosena, Laukaten taivaan poikki. Lapseni,Kuunnelkaa Minua. Lapseni, Kuunnelkaa Minua. Se mikä tapahtuu, se tapahtuu.

Lapseni, Kuunnelkaa, Ihmisen Poika, Ihmisen Poika, valkosiipinen Hevonen, valkosiipinen Hevonen, mutta te näette Punaisen Hevosen, ja Mustan Hevosen, ja Tuhkanharmaan Hevosen.

...

Tämä on varoitus. Tämä on varoitus. Pitäkää korvanne auki, pitäkää silmänne auki sillä Minä liitän Laumani yhteen. Minä liitän Laumani yhteen.

Kuunnelkaa Profeettoja, Kuunnelkaa Profeettoja, Kuunnelkaa Profeettoja, sillä Antikristus, Antikristus. Hän on myös siellä, hän on myös siellä, mutta pitäkää korvanne auki.

Lapseni, pitäkää korvanne auki, sillä raketti taivaalla, joka tulee idästä, joka tulee idästä, mutta Valkosiipinen Hevonen, Valkosiipinen Hevonen. Valkosiipinen Hevonen suojelee teitä, yhdessä Kaksipäisen Leijonan kanssa, yhdessä Kaksipäisen Leijonan kanssa.

 

 

50. Raymond Aguilera - Profetia Perjantaina 15. Toukokuuta 1992.

Minä olen liikkeellä. Minä siirryn lähemmäksi ja lähemmäksi. Minä siirryn lähemmäksi ja lähemmäksi lopun aikoja Lapseni. Aika ja hetki on valittu, eikä mikään Maailmankaikkeudessa voi sitä muuttaa. Tähti, Daavidin Tähti tulee ilmestymään säädettynä aikana. ...

Profetia: 13:51. Englanniksi.

Arkkini hetki (kielet), Arkkini hetki, Arkkini hetki, viedään päätökseen kun Antikristus lähestyy Mekkaa. Arkkini hetki viedään päätökseen kun Antikristus lähestyy Mekkaa. Sitten Pasuunaan, Taivaan ja Maan Pasuunaan puhalletaan.

Ylistys olkoon Herran Jeesuksen Kristuksen, Kuninkaiden Kuninkaan, Herrojen Herran. Ylistys olkoon Jeesuksen Kristuksen. Sillä Kuningas, Pelastaja, saapuu Voitokkaana niin kuin olen sanonut. Levittäkää Sanaa, kertokaa ystävillenne, kertokaa veljellenne, siskollenne, kertokaa perheellenne että Arkin hetki ilmaantuu kun Antikristus lähestyy Mekkaa.

...

 

 

79. Raymond Aguilera - Profetia sunnuntaina 7. Kesäkuuta 1992.

...

Siis Kuunnelkaa, olkaa tarkkana, sillä merkit joita teille annetaan ei ole syytä sivuuttaa kevyesti, ne ovat merkkejä tapahtumista jotka tulevat toteutumaan. Kun laakson Taistelu lähestyy, sillä Hyvän ja Pahan sotavoimat tulevat kohtaamaan. Sillä teidän Taivaallinen Isänne mainitsi siitä monia vuosia ennen kuin se tapahtui, aika, päivä, Jeesuksen Kristuksen hetki.

Kun näette Hevosen, jonka päällä on Ratsastaja, Jousi ja Nuoli jännitettyinä ja osoittaen vasemmalle, se tulee olemaan aika, antikristuksen tuhon hetki. Sillä hän Pilkkaa Isää ja kaikkea sitä mikä on Pyhää. Eikä Isä tulee sallimaan tämän kaltaisen Synnin tapahtumista ilman että kaikki osalliset Tuomitaan.

Joten varokaa Pedon Merkkiä, sillä Pedon Merkki tulee olemaan teidän luhistumisenne jos te sen vastaanotatte. Näin sanoo Jehova, sillä Voima, Mahti, Herruus on Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen, Kerta Kaikkiaan.

 

 

90. Raymond Aguilera - Profetia 12. Kesäkuuta 1992.

Minä rakastan sinua Ray. Kun et kerran pysty nukkumaan, niin puhutaan. Anna kun kerron hiukan Sodasta, tulevaisuuden Sodasta. Sapelihammastiikeri tullaan kukistamaan mutta Peto ja Karju (Boar) tulevat käyttämään useita vakoojia ja vastavakoojia manipuloidakseen Hallituksia. Sellaisella tavalla että näiden Poliittisten Virkamiesten jotka niitä Hallituksia johti, heidän pöytiensä alla tapahtuu enemmän korruptiota kuin ikinä olisitte voineet käsittää. Kun hän saa valvontaansa öljyn ja raha-asiat hän alkaa hyödyntämään tätä vaikutusvaltaa ja kiristystä. Hän tulee hyödyntämään mitä tahansa mitä voi, saadakseen tahtonsa läpi ja hän tulee saamaan tahtonsa läpi.

Mutta Minä olen valmistamassa paikkaa häntä varten. Hän luulee että hän tulee pitämään Maailmaa käsissään mutta ainoa mitä hän tulee löytämään on Kuilun. Antikristus tulee olemaan yksi kaikkein kauhistuttavimpia, pelottavimpia tyranneja mitä Maailmaa on ikinä kohdannut. Teille ne ovat pelkkiä sanoja joilla ei ole todellista merkitystä; ne ovat vain sanoja. Te ette ole kokeneet sellaista kauhun tyranniaa mutta sillä tavalla loppu tulee tulemaan.

Suurissa Pääkaupungeissa, Suurkaupungeissa, kaikkialla Maailmassa tulee olemaan räjähdyksiä. Tulee olemaan Poliisivoima jolla ei tule olemaan mitään lakia. Ainoastaan Antikristuksen laki, joka on Saatanan laki. Hän tulee muodostamaan Valtakunnan, Vallan lähteen jonka kautta hän pystyy valvomaan mitä ihmiset ostavat, myyvät, kuka heidän kodissaan asuu, ketkä ja missä heidän perheenjäsenensä ovat, mitä he tekevät elääkseen, missä he käyvät kirkossa, ja missä he eivät saa käydä kirkossa. Sellainen valta hänellä tulee olemaan.

Sitten hän tulee panemaan toimeen Sinetin (merkin) joka asetetaan hänen nukkejensa otsaan; joita Hän tulee kontrolloimaan ja manipuloimaan niin että he tekevät hänen tahtonsa. Jos Hengellinen Elämänne on teille kallis älkää ottako Pedon Sinettiä. Sillä Pedon Sinetti tulee merkitsemään teidän loppujenne loppua. Joten varokaa Sinettiä joka asetetaan käteen tai otsaan. Sillä ei ole merkitystä mihin, jos te vastaanotatte sen, te ette koskaan tule näkemään Jumalan Valtakuntaa, Jehovaa, Taivasta, tai sitä Huonetta jonka olen teitä varten valmistanut. Sillä Minun Poikani kuoli teidän vuoksenne syystä, tuodakseen Lauman kotiin Taivaaseen. Mutta valinta on teidän.

ÄLKÄÄ OTTAKO PEDON MERKKIÄ. …

 

 

100. Raymond Aguilera -Profetia 19 Kesäkuuta 1992 klo 12:26 aamulla.

Espanjaksi:

Hullu. Hän on Hullu. Se Mies. Hän on Hullu sillä hän uskoo voivansa voittaa Jumalan. Hän uskoo voivansa tappaa Jumalan jos hän tappaa ne jotka uskovat Jumalaan. Hän on Hullu. Hän on Hullu. Se mies on vihainen Jumalalle koska paholainen sanoi hänelle että kaikki paha mikä hänelle lapsena tapahtui oli Jumalan syytä. Nyt hän tahtoo tappaa jokaisen joka rakastaa Jumalaa, Maailman ja Taivaiden Jumalaa, ja kaiken sen Jumalaa mitä on ja ei ole.

Sellaista tulee olemaan tulevina päivinä. Sinun täytyy kirjoittaa ja käskeä Pyhiä panemaan korvansa maahan. Kuullakseen Hullun miehen askeleet. Sillä hän tulee tahtomaan tappaa kaikki jotka uskovat Kristukseen, Pyhään Henkeen ja Isään.

Hänellä tulee olemaan paljon sotilaita jotka auttavat häntä etsimään niitä jotka uskovat Kristukseen, ja jos he eivät lakkaa rukoilemasta ja lukemasta Raamattua, hän tulee tappamaan Kristittyjä kuin eläimiä, sillä hän tuntee paljon, paljon vihaa Jumalaa kohtaan koska paholainen sanoo hänelle asioita. Miten sääli, mitä täytyykään tapahtua tulevina päivinä.

Englanniksi:

Minä aion antaa teille muutamia rakkaudellisia neuvoja. Nämä neuvot tulevat teidän Taivaallisen Isänne, Jehovan, Huulilta. Sillä Jehova on kaiken alku. Tämä neuvo on niille Kristityille jotka joutuvat kärsimään joitakin tragedioita tulevaisuudessa kun heitä vainotaan. Tämä neuvo on periaatteessa yksinkertainen: Pysykää keskittyneinä Jeesukseen Kristukseen, Pelastajaanne Pyhän Hengen Voiman kautta. Te Pelastutte jos pidätte itsenne Puhtaina ja Keskitytte Jeesukseen Kristukseen.

Sillä kun Pallo tulee tunnetuksi, Pallo aloittaa luopumisen Sinetistä Pahassa Ristissä joka on Pallon päällä, ja ruumiista, ja Kristuksen Ruumiista. Sillä pahan ristin sinetti tullaan ottamaan käyttöön sopivana ajankohtana. Sillä paholaisella tulee olemaan merkkinsä, sillä sinetti tulee merkitsemään ikuista Kärsimystä Gehennassa.

Joten varokaa sinettiä. Varokaa Petoa. sillä lopun saapuminen on käsillä, ja tulee olemaan päällänne ennen kuin huomaatte. Taivas varjelkoon ettei kukaan ota sinettiä, sillä se merkki sinetöi kohtalonne Gehennassa. Olkaa valppaita, pysykää tarkkana Maailmassa. Lukekaa Raamattua. Keskittykää Jeesukseen Kristukseen. Pyhä Henki tulee opastamaan teitä. Tämä on teidän Isänne, Maailmankaikkeuden Luoja, Jehova.

 

 

110. Raymond Aguilera - profetia 25 Kesäkuuta 1992.

Minä haluan että sinä Ray kiinnität katseesi Horisonttiin. Sillä päivä tulee jolloin merkki josta sinulle aiemmin kerroin tulee ilmaantumaan. Se merkki tulee Taivaalliselta Isännältä joka koskettaa sinun huuliasi ja muuttaa sinut uudeksi ihmiseksi siitä mikä aiemmin olet ollut. Sillä sinä teet sitä työtä jonka Minä käskin sinun tehdä, oikein ja täsmälleen niin kuin sinua käskin.

...

Tähti tulee saapumaan sopivalla hetkellä, sillä Tähti on matkalla. Sen saapuminen tulee hämmästyttämään ja yllättämään koko maailman. Sillä Taivaallinen Isäntä tulee ilmaantumaan kun Maailman Kaupankäynti ja Öljyvarat ovat huipussaan. Torven ääni tulee kuulumaan Taivaissa ja Maan päällä. Sillä paholaisen ansaan sulkeminen tulee olemaan saavutettu päätökseen. Pyhät jotka pysyvät Lujina ja Puhtaina ja Vanhurskaina tulevat kohtaamaan Poikani Pilvessä.

Hetki on Käsillä. Se päivä tulee olemaan ihmeellinen ja juhlallinen päätös Poikani pitkään ja odotettuun paluuseen. Enkelit jotka ovat taistelleet Taivaan Sodassa ovat innoissaan ja odottavat kärsimättöminä uusia saapuvaisia. Joten varokaa Väärää Profeettaa, Antikristusta sekä Pedon Palvomista.

 

 

121. Raymond Aguilera - Profetia maanantaina 29. Kesäkuuta 1992.

...

Sillä lika, saasta, kaikki mikä on likaista tullaan puhdistamaan kerta kaikkiaan. Tavalla joka tulee yllättämään teidät, sillä Uuden Maailman alku tulee tapahtumaan niin kuin Raamatussa ilmoitettiin, viidennessä Mooseksen kirjassa, Johanneksen kirjassa, Hesekielissä, Joelissa, Danielissa, Jeremiaassa, Minun Itkevän Profeettani kirjassa. Sillä hän pystyi näkemään antikristuksen seuraukset sillä hän kyynelehti sen johdosta mitä näki. Niin olkoon, mutta niin olkoon, mutta niin olkoon.

...

 

 

124. Raymond Aguilera - profetia 30. Kesäkuuta 1992.

...

Lapseni, aukaiskaa silmänne, aukaiskaa korvanne, sillä helvetti tulee pääsemään valloilleen Maa Planeetalla. Paholainen ja Peto sekä Antikristus valmistelevat Strategiaansa tällä hetkellä. USKOKAA SANAANI! Pohjatyötä laaditaan juuri tällä sekunnilla. Teidän täytyy vetää Kristuksen Ruumis yhteen välittömästi! Mitä vahvempia te olette Kristuksen Ruumiissa, sitä vaikeampaa pedolle ja hänen seuraajilleen tulee olemaan hävittää teitä, sillä Pedon päivä on käsillä.

 

 

220. Raymond Aguilera - Profetia 2 Lokakuuta 1992.

...

Liitonarkki tullaan asettamaan Pyhäkköön. "Kun Viikunapuun Lehdet muuttuvat." Liitonarkki tullaan asettamaan paikalleen. " Kun Viikunapuun Lehdet muuttuvat." Sillä antikristus ja väärä profeetta tulevat pilkkaamaan Isä Jehovaa. Herjaukset tulevat olemaan anteeksiantamattomia. " Kun Viikunapuun Lehdet muuttuvat." Liitonarkki tullaan asettamaan Pyhäkköön.

...

Muistakaa etten koskaan tule hylkäämään teitä. En koskaan jätä teitä kärsimysten ja koetusten keskelle. Sillä minä rakastan teitä. Älkää koskaan unohtako että "Minä rakastan teitä." Tehkää itsenne vahvoiksi. Tehkää itsenne viisaiksi. Sillä pedon Päivä on täällä, väärän profeetan Päivä, Tuomion Päivä, Uuden Maailman Synnytystuskat, Uuden Alun. "Minä rakastan teitä. Poikani rakastaa teitä. Pyhä Henki rakastaa teitä." …

 

269. Raymond Aguilera Profetia 23 Tammikuuta 1993.

...

Sillä tämän maailman, tämän planeetan tiedonvälitys tulee vahvistamaan Saatanan sanan, pedon kautta, tämän järjestön kautta. Väärä profeetta tulee aloittamaan kampanjansa joukkotiedotusvälineiden kanssa. Hän tulee aloittamaan planeetan arvojärjestelmän muuttamisen, ja kohdistamaan sen Antikristuksen suuntaan.

 

 

287. Raymond Aguilera - Profetia 6 Helmikuuta 1993.

Islam, Islam tulee olemaan tulevaisuuden tie. Antikristus, väärä profeetta, tulevat syömään Islamin, sulattamaan sen, jumaloimaan sitä, elämään sitä. Muistakaa Sanani. Islam tulee olemaan paholaisen tie, se tulee olemaan antikristuksen tie. Islam. Muistakaa Sanani. Näin sanoo Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki, tulevaisuuden tie, tapa, joka on paholaisesta. Islam, ja paholaisen tähti kaupunki ? (the star capital of the devil.) Islam. Näin sanoo Jehova, näin sanoo Jeesus Kristus, näin sanoo Pyhä Henki.

Lapseni, Pyhäni, Karitsani, Lampaani, olkaa varovaisia. Olkaa viisaita. Olkaa vahvoja. Sillä Islam on siellä. Sillä Islam tulee yrittämään tuhota Karitsani, Lampaani. Älkää huoliko. Älkää pelätkö. Sillä Jehovan Voima ja Kunnia on siellä, yhdessä Pojan, ja Pyhän Hengen kanssa. Kuin varas yöllä. Varokaa Islamia.

Muistakaa Daavidin Tähti. Daavidin Tähti tulee ilmestymään, kun väärästä profeetasta tulee Islamin kirkon johtaja. Taivaan Liekit, Daavidin Tähti tulee ilmestymään, Jehovan Voimalla, Pyhän Hengen Voimalla, Taivaan Voimalla, Daavidin Tähti. Sillä se alkoi Betlehemissä, sillä se tulee alkamaan Betlehemissä, Daavidin Tähti. Iankaikkisen Rauhan, Rauhan ja Levollisuuden Tähti, Karitsani.

Tämä on Isänne Jehova kaiken sen Voimalla, kaiken sen Kunnialla mikä on vanhurskasta, mikä on puhdasta, yhdessä Pojan, Jeesus Kristus Nasaretilaisen, ja Pyhän Hengen kanssa. Muistakaa Daavidin Tähti. Muistakaa Egyptin symboli. Muistakaa väärä profeetta. Islam tulee olemaan tulevaisuuden tie. Väärälle profeetalle, antikristukselle, paholaiselle, ja kaikelle sille mikä on pahaa. Näin sanoo Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki.

 

 

534. Raymond Aguilera - Profetia 18. Elokuuta 1994 klo 9:56 am, Espanjaksi.

...

Aika, jonka sinulle tulevina kuukausina tulen antamaan, tulee olemaan tärkeää. Sillä sinun täytyy lähettää Sana yhdessä ystäviesi kanssa kaikkiin maailman osiin nopeasti ja täsmällisesti, sillä aika on käymässä vähiin. Rauhan aika, aika jota tarvitset lähettääksesi Jumalan Sanan. Sitten Minä annan sinulle sen mitä tarvitset, niin että voit pelastaa itsesi sioilta, kaneilta, koirilta. Sinut ja sinun perheesi, ja kaikki sinun ystäväsi, jotka auttavat sinua. Sillä päivä tulee tulemaan, jolloin sinun täytyy piiloutua nopeasti.

Sillä mies joka luulee olevansa jumala, tulee etsimään sinua paholaisen kuumeella. Hän tulee haluamaan syödä koko Poikani Ruumiin, luotien avulla, kaasun avulla, myrkyn avulla. Kyllä, sähkön avulla, hirttosilmukan avulla, veitsen avulla, kaikilla tavoilla, joita haluaa käyttää. Hän tulee käyttämään niitä, mutta ainoastaan ne pyhät, joiden silmät ja korvat ovat auki, tulevat pelastumaan.

Sillä he eivät nauraneet Isälle. Sillä he etsivät Jumalaa, Poikaa, Pyhää Henkeä, ja he kiipesivät Arkkiin, Jumalan Mielellä, Jumalan Sydämellä, kaiken sen kanssa mikä on hyvää. He etsivät Minua. Arkki on Minun Käsissäni ja kun he etsivät Minua, he hyppäsivät Minun Käsiini. Ja kun Minä suljen Käteni kukaan ei voi ottaa heitä Minun Käsistäni pois. Sillä he ovat Minun.

 

 

562. Raymond Aguilera - Profetia 11. Syyskuuta 1994.

...

Sillä teiltä on aika loppumassa. Jos haluatte pelastaa itsenne ja perheenne puhdistakaa mielenne siitä mitä valtionkirkot ovat teille sanoneet. Lukekaa Raamattuanne. Lukekaa Jumalanne Sanaa, puhtaalla, avoimella, ja vilpittömällä mielellä, Jumalan Sydämellä. Pyhä Henki tulee opastamaan teitä sana sanalta, kappale kappaleelta, luku luvulta, Herran Läsnäoloon, Jumalan Valtaistuinsaliin. Muistakaa että jos seuraatte johtajistoa te tulette myöhästymään Taivaan Junasta, te tulette myöhästymään Arkista. Muistatteko Nooan? Nooa totteli. Nooa pelastui. Tämä on teidän Isänne, Jehovan Sana, yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa, antamassa teille Taivaan neuvon, tänä päivänä, tähän aikaan.

Sillä edessä olevat ajat ovat Antikristuksen kärsimykset ja koettelemukset, ja hän tulee teurastamaan ja murhaamaan teitä, ja kiduttamaan teitä, koska te ette ole varustettuja. Poikani Ruumis on jättänyt huomioimatta Minun Karitsani, Minun Lampaani satojen vuosien ajan ja sen täytyy loppua tänään. LUKEKAA KIRJAA, EVANKELIUMIEN KIRJOJA. Lukekaa Vanhaa Testamenttia. Lukekaa vanhojen Profeettojen Sanoja. Lukekaa Jehovan Sanaa. Sillä Minä en ole muuttunut. Minä olen tänään sama kuin eilen.

...

 

 

575. Raymond Aguilera - Profetia 19 Syyskuuta 1994, klo 12:52 pm, Espanjaksi.

Herra sanoi, "Likaiset jalat, saastaiset jalat, paholaisen jalat ovat mustat. Katso miestä jonka jalat on ristitty (legs crossed). Hän on paholaisen mies."

 

 

 

581. Raymond Aguilera - Profetia 26. Syyskuuta 1994, klo 8:28 am, Espanjaksi.

Rotu, mustaihoisten ihmisten (tai mustien ihmisten, black people) rotu, mustaihoisten ihmisten rodulla tulee olemaan hyvin vaikeaa. Sillä paholainen ja mies, joka luulee olevansa jumala, tulevat tappamaan heitä. Niin! Hän pitää paikasta missä he asuvat ja heidän maastaan, mutta he eivät pidä mustaihoisten ihmisten rodusta. Maailman pelokkaat ovat saapuneet paholaisen tavalla. Mustaihoisilla ihmisillä ei ole mahdollisuuksia sillä nyt saapuu paholaisen vasara. Ne ovat saapuneet paholaisen asiat. Hän tulee haluamaan syödä kaikki, jotka ovat mustia paholaisen viran avulla, luodin avulla, kaasusta olevan pommin kanssa.

Niin! Nyt saapuvat kärsimyksen päivät, kärpäsen päivät. Se on saapunut maailman Loppu. Mutta Minä kerron teille selkeästi ja täsmällisesti, että Minulla, Taivaan, maailman Jumalalla, on kaikki Käsissäni, ja kaikki tulee menemään täsmälleen niin kuin teille Raamatussa kerroin. Tiedän, ettette lue Raamattua, sen takia te ette tiedä mitä tulee tapahtumaan. Mutta jos luette sitä, se tulee ketomaan teille selkeästi ja täsmällisesti, paholaisen tavan, Jumalan tavan, LOPUN tavan.

Mutta se on yksi niistä asioista, mikä teidän täytyy tehdä omin päin. Teidän täytyy kuulla Jumalan Sana selkeästi. Teidän täytyy avata Raamatun Kirja, ja teidän täytyy lukea sitä, alusta loppuun. Eikä teidän tarvitse muuttaa mitään, sillä kaikki on kirjoitettu niin kuin Minä sen kirjoitin. Eikä teidän tarvitse muuttaa asioita sillä se kertoo teille siellä yhdestä kohdasta toiseen kohtaan, täsmälleen kuinka kaikki tulee tapahtumaan. Sillä Minä olen sama eilen, tänään, ja huomenna, enkä Minä muutu.

Jos haluatte tuntea Jumalan PUHTAANSanan. Teidän täytyy lukea sitä alusta aina siihen asti kunnes saavutte loppuun. Sillä jos te ostatte Raamatun ja hypitte paikasta toiseen, te ette tule tietämään mitään mikä on selkeää ja täsmällistä teidän Isästänne, yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Minä puhun teille selkeästi. Sillä Minä tunnen ihmisen tavan.

Tiedän ettei ole helppoa lukea pahoja asioita, mutta on yksi asia lukea niistä, ja toinen asia on elää niin että ne ovat nenän edessä, ilman että tietää mitä tulee tapahtumaan. Valinta on teidän. Teidän täytyy valita haluatteko siirtyä loppuun tietämättä mitään, vai haluatteko siirtyä loppuun tietäen KAIKEN. Mutta teidän täytyy lukea sitä, Raamattua, alusta aina siihen asti kunnes se on loppu.

Kuulitteko Minua selkeästi ja Täsmällisesti? Tämä on teidän Isänne Sana, yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Kerron teille täsmällisesti ne asiat jotka teidän täytyy tehdä, mutta nämä asiat TEIDÄN täytyy itse tehdä. Kukaan ei voi auttaa teitä lukemisessa ainoastaan Pyhä Henki. Mutta teidän täytyy avata Kirja, ja silmillänne teidän täytyy lukea, ja korvillanne teidän täytyy kuulla Jumalan Sana, Jumalan tavalla. Me tapaamme Lopussa, yhdessä Poikani, yhdessä Pyhän Hengen kanssa. (loppu)

 

 

616. Raymond Aguilera - näky 20 Lokakuuta 1994.

Juliste, jossa on kasvokuva ja sivukuva nuoresta mustasta miehestä, jotka on asetettu apinan tai gorillan kuvan päälle.

Luulen, että Herra sanoo, että antikristus aikoo käyttää tätä julistetta yrittäessään vakuuttaa ihmisiä siitä, että mustat ihmiset polveutuvat apinoista ja että on oikein tapaa heitä. (loppu)

 

 

617. Raymond Aguilera - Profetia 20. Lokakuuta 1994 klo 13:17 pm, Espanjaksi.

Kyllä Reymundo, mies, joka uskoo olevansa jumala, aikoo käyttää kuvaa jonka sinulle näytin, kertoakseen ihmisille, että on oikein tappaa mustia ihmisiä. Sillä hän haluaa mustien ihmisten maan/maiden, maa-alan, ja hänen tapansa on paholaisen tapa. Sillä paholainen kertoo hänelle asioita. Ja hän tekee kaiken minkä paholainen käskee. Tiedätkö mitä? Päivä tulee tulemaan, ja se on hyvin lähellä, jolloin monet ihmiset tulevat kuolemaan, miehen takia, joka luulee olevansa jumala. Hänellä on paholaisen tapa ja hän on erittäin suuntautunut paholaisen asioita kohti.

Niin Reymundo! Kirjoita kaikki alas. Kerro ihmisille, että heidän täytyy valmistautua. Sillä nyt saapuu luodin päivä, kuolleiden ruumiiden päivä; maan vuoksi; rahan vuoksi; öljyn vuoksi; kaiken sen vuoksi mikä sopii miehelle, joka luulee olevansa jumala. Sinun täytyy lähettää Jumalan Sanat Jumalan tavalla. Sillä se on saapunut, LOPPU! Kaiken sen loppu minkä tunnet, kaikessa siinä mitä näet, kaikessa mitä kosketat. Se on saapunut, ja se on hyvin lähellä, kaikki asiat jotka sinulle olen Jumalan tavalla sanonut. Ne ovat saapuneet, kaikki kuilun asiat. Mutta sinun täytyy kirjoittaa kaikki mitä sinulle sanon, sillä tavalla kuin sen sinulle kerron.

Sillä paholaisen käsi tulee iskemään mustia ihmisiä kaiken sen kanssa mikä on saastaista, kaiken sen kanssa mikä on kuilusta. Se on saapunut. Kyllä! Sinun pitää tehdä kaikki mitä sinulle olen sanonut. Sillä kun kerroin sinulle, että aika oli hyvin lähellä, "Se oli totta!" Se on hyvin lähellä! Se on saapunut, mustien ihmisten veri. Käske kaikkien maailman ihmisten jotka uskovat Jumalaan; Poikaan, Pyhään Henkeen, ja Isään, rukoilemaan, kokoontumaan yhteen rukouksien kautta, kyynelien kautta, kaikkien Jumalan asioiden kautta. Sillä kärsimyksen päivä on saapunut.

Haluan heidän etsivän paikkoja jonne piiloutua. Sillä koko Poikani Ruumiin tulee olemaan pakko piiloutua, ja he tulevat kärsimään. He tulevat kärsimään, koska he eivät tehneet mitä Poikani käski heitä tekemään. Minä käsken ja käsken heitä, eivätkä he kuule Minua. Kerron teille täsmällisesti, "Että LOPPUon saapunut." Teidän täytyy hypätä Arkin päälle. Käske Poikani Ruumiin astumaan sisään Arkkiin. Sillä nyt saapuvat paholaisen liekit. Jos he Rakastavat Isää, ja Poikaa ja Pyhää Henkeä; he tulevat tekemään mitä Minä käsken.

Heidän täytyy lakata tappelemasta, tappelemasta kaikkien niiden kanssa jotka ovat Kristittyjä. Olen väsynyt kuulemaan niiden Kristittyjen kyyneliä, jotka tappelevat toisten Kristittyjen kanssa. Miten Sääli! Mutta paholaisen päivä on saapunut; hän tulee iskemään heitä; hän ei tule välittämään Jumalan asioista; hän haluaa verta; hän haluaa Kristittyjen ruumiita.

Käske Ruumista kokoontumaan yhteen. Ei ole tärkeää minkä nimen alla he kulkevat. Se mikä on tärkeää, on rukoileminen, Ehtoollisen syöminen, katuminen, ja että etsii niitä jotka ovat kaduilla, jotka eivät tunne Minua, ja että etsii paikan minne piiloutua sitten kun kaikki pysähtyy. Sillä ne ovat saapuneet, paholaisen asiat, paholaisen tavalla. Karitsojeni täytyy kuulla, sillä se on saapunut, kirves, paholaisen kirves. Niin! Se on saapunut. (loppu)

 

 

876. Näkyja Profetia - Raymond Aguilera 14. Maaliskuuta 1996.

Näky:

Herra näytti minulle Japanin kartan, jossa oli linna Japanin pohjoisosassa.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Japani on yksi Antikristuksen kymmenestä sarvesta (kuningaskunnat) Ilmestyskirjassa. Japani tulee yhdistymään yhdeksän muun kanssa ja hyökkäämään Babyloniin yhdessä hetkessä”. (loppu)

 

 

839. Tapahtumaja Profetia - Raymond Aguilera 19. Joulukuuta 1995.

...

Lakatkaa tappelemasta uskonnollisesta dogmista. Sillä kun Antikristus tulee kolkuttamaan ovellenne, hän ei tule välittämään siitä miksi te kutsutte itseänne, uskotteko te Kolminaisuuteen tai ette, tai kuinka paljon te uskotte olevanne oikeassa kirjoituksista. Hän tulee ainoastaan välittämään siitä, onko hänellä teidän ja teidän perheittenne päät hänen säkissään. TARINAN loppu! Ymmärrättekö te tämän kuvion!

Teidän täytyy yhdistyä NYT! Teidän täytyy tehdä Kristuksen Ruumis VAHVAKSI!!!!!!! Teidän pienien tappeluittenne täytyy LOPPUA! Jotta kun vahva mies tulee, te voitte voittaa. Te tulette näkemään Antikristuksen elämänne aikana, uskoisitte sen tai ette! Hän tulee olemaan siellä armeijan sotilaidensa kanssa, joita johtaa armeija demoneita.

...

Jotkut teistä ovat syöneet Jumalan lihaa jo useitten vuosien ajan, ja jotkut teistä ovat yhä laatikossanne juomassa vauvanmaitoanne. Sen ei ole väliä, koska Antikristus on silti siellä. Ymmärrättekö tämänkin kuvion? Haluan teidän Keskittyvän Isään Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen, ja Pyhään Henkeen AINOASTAAN! Ymmärrät teko tämän kuvion myös? Minä anoin teille kaikille tietokoneen, jotta voisitte levittää Jumalan Sanaa. Miksi ette ole tehnyt niin? Oletteko te odottamassa Antikristusta näyttämään teille kuinka tehdä se? HERÄTKÄÄ! Minä kuulostan HYVIN VOIMAKKAALTA lausunnoissani, mutta älkää odottako Antikristusta näyttämään teille kuinka vahva hän on. Sillä Hän tulee TAPPAMAAN teidät, jos ette tee itseänne vahvaksi Jumalassanne, Jehovassa, Jeesuksessa Kristuksessa, ja Pyhässä Hengessä. (loppu)

 

 

901. Profetia - Raymond Aguilera 1. Toukokuuta 1996 klo 1 Espanjaksi.

Kengät. Kyllä, Reymundo, kaikki maailman ihmiset tulevat tarvitsemaan kengät, koska heidän täytyy juosta; heidän täytyy piilottaa itsensä, jos he haluavat elää. Kenkien päivä on saapunut; kyynelten päivä, päivä, jolloin teidän täytyy piiloutua. Minä tiedän, että ihmiset, jotka ovat lukeneet profetioita, ovat peloissaan; heillä on kyyneliä; he ovat vihaisia koska he eivät halua kuulla Jumalan Sanaa, Jumalan tavalla. He haluavat syödä sinut, Reymundo, paholaisen hampailla, koska monilla, jotka tulevat vihaisiksi, on demoneita sisällään. Tämän takia he tulevat vihaiseksi, koska heidän jumalansa on vihainen. Tämän takia he haluavat syödä sinut, ja he haluavat käyttää Raamattua syödäkseen sinut. Mutta älä huolehdi tämän kaltaisista asioita, sillä Minä olen tehnyt paikan tällaisille ihmisille, ja heidän demoneilleen. Minä tulen lähettämään heidät kuiluun.

Minä haluan teidän laittavan nenänne Raamattuun. Minä haluan teidän tutkivan, koska päivä on saapunut, jolloin ihmisillä ei tule olemaan Raamattuja tutkittavaksi. Se mies, josta kerroin sinulle aiemmin, haluaa polttaa – heittää pois kaikki maailman Raamatut, koska hän on vihainen Jumalan Sanalle myös. Hän tulee liittymään yhteen sotilaitten kanssa; ja hän tulee ajamaan takaa Minun Poikani koko ruumista, paholaisen liekillä, paholaisen sydämellä. Siellä tulee olemaan monia, jotka tulevat kärsimään; ja siellä tulee olemaan monia, jotka näkevät asiat heidän silmillään. He eivät koskaan uskoneet näkevänsä – niitä asioita, mitä he tulevat näkemään, vaimojensa kanssa, miestensä kanssa, poikien ja tyttäriensä kanssa. Mutta kaikki on kirjoitettuna Raamatussa; kuinka asiat tulevat tapahtumaan lopun päivinä. Se on SELKEÄÄ. Se on kirjoitettu. Minä en ole kertomassa teille mitään UUTTA!

 

 

903. Profetia - Raymond Aguilera 5. Toukokuuta 1996 klo 8:19.

...

Ymmärrättekö te ne Herran asiat, jotka ovat Raamatussa, perusasiat – asiat, jotka ovat oikein – asiat, jotka ovat väärin? Ne yksinkertaiset asiat – jotka te kaikki ymmärrätte, ne jotka on kirjoitettu Raamattuun jokaiselle kirkkailla silmillä ymmärrettäviksi. Mutta syvälliset asiat, jotka on raamattuun kirjoitettu, on tehty muutamille valituille, voidelluille jotka tulevat opastamaan, tulevat johtamaan Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Ruumista. Mutta se ongelma tässä on, että ne jotka EIVÄT olleet voideltuja, jotka EIVÄT olleet Jumalan valitsemia, Jehovan, Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen valitsemia, päättivät ottaa itsellensä toimen opastaa, ja harhaan johtaa Ruumista. Tämä tulee pikimmiten korjatuksi antikristuksella.

 

 

911. Profetia - Raymond Aguilera 23. Toukokuuta 1996 klo 11:30.

Joillekin teistä Kristityistä, jotka alistutte kirkkojenne auktoriteettien alle, teille tulee ongelma eteenne; sillä Minä olen voimakkaasti vastaan joitakin kirkkojen johtajia. Ja teidän täytyy tehdä päätös – seuraatteko kirkkojenne johtoa, vai seuraatteko Minua - Jehovaa, Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, ja Pyhää Henkeä; sillä Minä tulen puhdistamaan Minun Poikani Ruumiin Voimalla. Muistakaa, te joko olette Minun kanssani tai te olette Minua vastaan. Minä en hyväksy keskitietä. Sillä joillekin teistä, se tulee olemaan hyvin vaikeaa; mutta teidän täytyy lopettaa pelaaminen kirkossa, ja etsiä veljiänne ja sisarianne kaduilla. Sillä antikristuksen voima tulee olemaan voimakas, ja teidän kirkkojenne johtajat ei ole mitään todellista voimaa. Me: Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki olemme AINOAT Jotka voivat pelastaa teidät. MUISTAKAA TÄMÄ! Rauha olkoon teidän kanssanne – te kovapäiset kristityt. (loppu)

 

 

945. Profetia - Raymond Aguilera 21. Elokuuta 1996 klo 14:00.

Herra johdatti minut Roomalaiskirjeen Luvun 13, jakeisiin 1-7, ja ohjasi minut lukemaan ne.

33/38:

Rm. 13:1 Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat.

Rm. 13:2 Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion.

Rm. 13:3 Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen;

Rm. 13:4 sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee.

Rm. 13:5 Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden.

Rm. 13:6 Sentähdenhän te verojakin maksatte. Sillä he ovat Jumalan palvelusmiehiä, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten.

Rm. 13:7 Antakaa kaikille, mitä annettava on: kenelle vero, sille vero, kenelle tulli, sille tulli, kenelle pelko, sille pelko, kenelle kunnia, sille kunnia.

 

Sitten useita tunteja myöhemmin Herra sanoi, ”Mitä te tulette tekemään, kun antikristus on vallassa ja määrää teidät ottamaan pedon merkin? Mitä te teette? Teidän on parasta lukea koko Raamattu ensimmäiseltä sivulta lähtien kunnes olette lukeneet viimeisen sivun. Sitten kuunnelkaa ainoastaan Pyhää Henkeä. Pyhä Henki tulee kertomaan teille, mitä teidän tulee tehdä, mutta jos te hyppelette Raamatussa sinne ja tänne. Te tulette olemaan sekaisin.”

Joten sanon teille uudestaan, "Lukekaa Raamattua alusta loppuun. Sitten te tulette ymmärtämään Jumalan Sanan."

Älkää antako paholaisen ja antikristuksen käyttää Raamattua saadakseen teidät. Lukekaa KOKO RAAMATTU kannesta kanteen, ja kuunnelkaa ainoastaan PYHÄÄ HENKEÄ. (loppu)

 

 

952. Näky - Raymond Aguilera 30. Elokuuta 1996.

Näin tumman maaplaneetan, josta kohosi suuri musta talo taivaisiin. Sitten tämä musta joki tai musta öljyn aalto kaatoi mustan talon takaisin maahan. 

 

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Musta talo on Babylon ja musta öljyn virta onantikristus". (loppu)

 

 

997. Tapahtuma, Näky, Profetia - Raymond Aguilera 18. Joulukuuta 1996.

...

Mutta Jumalan asiat kuuluvat Jumalalle, Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle, ja Pyhälle Hengelle. Te tulette näkemään, ja te tulette kuulemaan, ja te tulette piiloutumaan. Sillä Jumalan Voima tulee kaatumaan tämän planeetan päälle Jumalan koston kiivaudella. Mutta te tulette sanomaan itseksenne: Jumalan koston kiivaus – mutta Jumala on Rakkaus, Rakkaus, Rakkaus, Rakkaus. Katsokaa kolikon toista puolta, lukekaa Vanhaa Testamenttia. Sillä Jumala tulee nuhtelemaan sitä, mikä on saastaista, mikä on pahuutta, mikä ei ole Hänestä. Ymmärsittekö sen mitä Minä juuri sanoin? Jos ette – teidän on parasta mennä Raamattuun. Sillä paholainen on valmiina, antikristus on valmiina, paholaisen voima on valmiina. Sillä tämän planeetan puhdistamisen aika on tullut hetkeen, jolloin Minä tulen päästämään voimat irti puhdistamaan sen, mikä on saastaista. Nuhtelemaan sen, mikä nuhtelemista tarvitsee. Pelastamaan sen, mikä pelastamista tarvitsee.

...

 

 

1066. Profetia - Raymond Aguilera 23. Kesäkuuta 1997 klo 6:56.

Minä olen, Reymundo! Minä olen mitä sinä näet; mitä sinä kosketat. Kaikki mitä on; mitä oli; mitä tulee olemaan. Arkki tullaan vahvistamaan uudestaan. Niin kuin kerroin sinulle aiemmin toisessa Profetiassa, mutta muistakaa peto. Antikristus tullaan vahvistamaan, niin kuin kerroin sinulle aiemmin toisessa Profetiassa myös.

 

 

1174. Profetia - Raymond Aguilera 3. Kesäkuuta 1998 klo21:15.

...

Sillä on tulossa päivä, jolloin siunaukset tulevat loppumaan. Kuulitteko tarkasti, mitä Minä olen sanonut? Tulkaa! Avatkaa Raamattunne ja lukekaa alusta loppuun. Lukekaa jokainen Sana! Muistakaa niin paljon kuin voitte! Sillä helppo elämä, helpot päivät tulevat jättämään teidät. Tulette tuntemaan itsenne tyhjiksi. Tulette tuntemaan itsenne avuttomiksi, jos ette lue Raamattua alusta loppuun.

Muistakaa antikristus.

Muistakaa väärä profeetta.

Muistakaa teidän arkkivihollisenne, Saatana, paholainen. Jolla on myrkkyhampaansa teidän kaulallenne kohdistettuna, haluna nuolla teidän vertanne.

...

 

 

1190. Profetia - Raymond Aguilera 16. Elokuuta 1998 klo 8:30.

Sitten Herra sanoi:

"Varokaa väärää ristiä! Sillä väärä risti tulee dominoimaan, kontrolloimaan sitä mikä on vanhurskasta, mikä on Jumalasta. Muistakaa Arkki tullaan asettamaan määrättynä hetkenä. Hypätkää Arkkiin, jos haluatte pelastaa itsenne! Sillä hetki ja aika ovat nopeasti lähestymässä kohti antikristuksen ajan alkua. Sillä maailma ei ole nähnyt sellaista terroria, maailma ei ole nähnyt sellaista väkivaltaa, maailma ei ole nähnyt sellaista pahuutta ennen kuin antikristus ottaa vallan. Muistakaa nämä Totuudet ja Vanhurskaat Sanat, Jehovan Sanat, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Sanat, Pyhän Hengen Sanat!

Sillä kun antikristus laukaisee ansan, se tulee olemaan lopun alku. Muistakaa Arkki, muistakaa antikristus, muistakaa Kymmenen Neitsyttä. Muistakaa, että LOPPU ON EDESSÄNNE – Saatanan voima ja kosto tulee kontrolloimaan, tulee likvidoimaan, tulee hallitsemaan, tulee tuhoamaan planeetan, pois siitä mistä tunnette sen tänään. Kirjekuori tulee sinetöimään Joulukuun 6:na, vuonna joka tullaan paljastamaan, kun väärä profeetta ennustaa ja vakiinnuttaa paikkansa maailmassa ja Saatanan pahuuden alueellisen hengen valtakunnassa. Muistakaa minun Sanani! Laittakaa ne sydämiinne, sillä väärällä profeetalla on avain syvyyteen ja tätä avainta hän pitää kaulassaan riippumassa sydämensä yllä."

 

 

1466. Profetia - Raymond Aguilera 22. Helmikuuta 2000.

Minä olen, Minä olen Minun poikani, Minä olen kaikki. Kaikki tulee tapahtumaan asian ytimeen! Kaikki tulee tapahtumaan niin kuin Minä sen kirjoitin! Kaikki tulee menemään hyvin, ja asian ytimeen. Sota – tuon miehen(Mr.) sota, josta kerroin sinulle aiemmin, johon he ovat valmistautumassa juuri tällä minuutilla. Joku on kertonut heille, ja he ovat lähettäneet heille kirjeen, ja kirjeessä on pahan miehen suunnitelmat. Mutta kaikki on salassa, kunnes tulee päivä ja päivämäärä jolloin hän tulee painamaan nappia, joka tulee lähettämään pistoolit (aseet), ja kaiken, ilmaan. Sillä se tulee olemaan ilman sota, asian ytimeen. Monet ihmiset tulevat kuolemaan, koska tämä mies (Mr.) haluaa syödä maailman jumalan sormella, joka on hänen jumalansa, paholaisen.

Kyllä, paholainen ja tämä mies ovat käsi kädessä, mutta muistakaa, täältä tulee Kivi. Täältä tulee Minun Poikani. Täältä tulee Tähti. Täältä tulee Jumalan Voima, asian ytimeen. Kaikki tulee menemään hyvin, mutta veri tulee juoksemaan kuin virta, asian ytimeen. Vanhimmat (tärkeät miehet) tulevat olemaan peloissaan, sillä paha mies on tulossa niin nopeasti, että he eivät tule tietämään mitä tehdä. Se on saapunut, pahan miehen päivä paholaisen liekillä.

Kirjoita se ylös Minun poikani, ja lähetä se maailmalle. Kerro Minun Lampailleni mitä tulee tapahtumaan pahan miehen kanssa. Hän on paholaisen käsi ja käsi kädessä paholaisen kanssa, asian ytimeen. Hän tulee lukemaan kirjeen, ja hän tulee muuttamaan koko maailman. Kiirehdi (hyvä on nyt), lepää, ja Minä tulen kutsumaan sinua toisena päivänä asian ytimeen, Jumalan päivänä. (loppu)

Näky:

Näin kuinka paljon ruumiita työnnettiin vasten tätä piikkilanka-aitaa. Näin ruumiitten kasautuvan toinen toistensa päälle noin 5 jalan korkeudelle. En voinut nähdä mitä oli aidan toisella puolella, koska siellä oli niin paljon ruumiita.

Näky:

Sain näyn miehen jalan pohjasta. Se vaikutti, kuin Minä olin maan pinnan alapuolella, ja katsoin ylöspäin hänen mustaa jalkaansa. Tämä mies vaikutti olevan 2 mailia korkea, mutta hänen jalkojensa pohjat olivat mustat, niin kuin ne olisi maalattu, ja hän oli valkoinen mies. Se näytti kuin hänellä olisi ollut päällään farmarin vaatteet.

Näky:

Näin näyn kuinka juna meni tunnelin läpi. Tunnelissa oli renkaita törmäyssuojaa varten.

Näky:

Näin valkoisen naisen silmät. Hänen silmänsä olivat kiinni, ikään kuin hän ei haluaisi avata niitä. En voinut nähdä nenää, ainoastaan silmät. Ne eivät olleet tiukasti kiinni, melkein kuin ne olisi liimattu kiinni. (loppu)

Näky:

Näin mustan kepin missä oli koukku, ikään kuin se yrittäisi napata jotakin. Koukku oli joko kullanvärinen tai se oli tehty kullasta. (loppu)

Näky:

Näky samasta koukusta kuin yllä, mutta tällä kertaa se on kiinni naisen valkoisessa kaulakorussa, ja se vetää tätä naista kurkusta. (loppu)

Profetia:

Herra sanoi, "Jätä se rauhaan! Jätä se rauhaan! Jätä se rauhaan!"

 

 

1571. ProfetiajaNäky- Raymond Aguilera 6. Tammikuuta 2001.

Profetia:

Varokaa Minun Lapseni, siellä tulee vielä päivä, jolloin te ette voi enää ostaa Raamattuja tai Profetia Kirjoja. Sillä loppu tulee nopeasti. Peto on valmiina. Minun Enkelini ovat valmiina. Muistakaa päivät ja numerot. Jotka olen kertonut teille Reymundon kautta, nyt jo melkein 12 vuoden ajan, ja monet ovat alkaneet nähdä Jehovan kaavan. This is right and true. Minun Siemeneni tulee leviämään, mutta paholaisen siemen suurempi lukumäärältään. Mutta Voima ja Rakkaus lepää Jehovassa. Tämä on se, mitä haluan teidän tekevän! Haluan teidän ostavan itsellenne raamatun, jos teillä ei vielä ole sitä, ja luette sitä kunnes tunnette sen hyvin. Ladatkaa myös kaikki profetiat Reymundon kotisivuilta. Hän antaa teille ohjeet, mistä voitte tämän tehdä tai ostakaa profetia kirjoja. Teillä on vielä aikaa, mutta kaikki tämä informaatio tulee pysähtymään tiettynä ajan hetkenä, ja teidän täytyy mennä piiloutumaan muiden kanssa. Tämä ei ole mikään peli tai vitsi. Sillä Antikristus tulee tuhoamaan paikat, missä he valmistavat Raamattuja ja Kristillistä kirjallisuutta. Hän aikoo myös yrittää polttaa kaiken muun materiaalin, jonka hän vain voi löytää. Muistakaa Minun Sanani, tämä tulee tapahtumaan suurella voimalla. Minun Rauhani Minä annan teille, mutta siellä on tietyt asiat, jotka täytyy tapahtua ensin. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

1590. Profetia- Raymond Aguilera 7. Helmikuuta 2001.

...

Mutta tämä ei merkitse Minulle mitään - sillä Minun lampaani kuulevat Minun Ääneni ja seuraavat Minun Ääntäni. Teidän lampaanne tulevat pahoiksi, niiden teidän tapojenne asenteiden tähden, joita te opetatte heille. Ja siellä tulee olemaan ajan hetki, jolloin he ovat tulleet niin sokeiksi, niin ylimielisiksi, ja heillä tulee olemaan niin paljon ylpeyttä – että he tulevat seuraamaanantikristusta kaikissa hänen toimissaan, kaikissa hänen teissään. Ja he tulevat elämää yhdessä ikuisesti tässä paikassa , jonka olen valmistanut. He eivät usko profeettoja. He eivät usko profetioihin. He uskovat epäjumaliinsa, teologiaansa, ihmisten teihin. Mutta me tulemme näkemään, kuka voittaa lopulta. Me tulemme näkemään kuka on Jumala! Me tulemme näkemään, mitä tulee tapahtumaan.

...

 

 

1612. Profetia ja Näky - Raymond Aguilera 20. Huhtikuuta 2001 klo 21.

Näky:

Mitä minä näin oli ahdistuksen ajan viimeinen päivä, jolloin antikristus on kukistettu tai heitetty tulijärveen. Jotkut voisivat sanoa sitä ensimmäiseksi päiväksi (Minulle selvästi näytettiin tämän olevan muutamat ensimmäiset tunnit) tuhatvuotisen aikajakson alussa. Voin nähdä paljon ihmisiä seisomassa ja katsomassa taivaalle kohti tätä Valkoista Valoa. Voin myös nähdä jonkinlaisen savun tai sumun maan päällä ja nousevan ilmaan, ja siellä oli hävitystä kaikkialla näiden ihmisten ympärillä. Kaikki oli kuolemanhiljaista, paitsi nämä ihmiset laulamassa tätä laulua.

 

 

1619. Profetia - Raymond Aguilera 4. Toukokuuta 2001.

...

Olkaa vahvoja! Olkaa rohkeita! Sillä Jumalan Voima tulee Hänen Lampaittensa, Hänen Karitsojensa päälle. Älkää huolehtiko siitä, että elättekö vai kuoletteko te. Huolehtikaa siitä – että pääsette Taivaaseen. Paholainen on valmiina; hänen koneistonsa on jo pyörimässä. Hänen työntekijänsä tekevät ylitöitä. Voima tulee loppumaan. Raha tulee loppumaan. Öljy tulee loppumaan. Myrskyt tulevat, kuumaa ja kylmää äärimmäisyyteen. Muistakaa Minun Sanani – Tähti on tulossa. Antikristusta ollaan valmistamassa. Väärää profeettaa ollaan valmistamassa. Väärä profeetta tekee taikuuttaan jo nyt. Paholainen ei hukkaa yhtään aikaa organisoimalla, manipuloimalla, tappamalla ja tuhoamalla kaikkea mikä on vanhurskasta.

...

 

 

1788. Profetia - Raymond Aguilera 6. Elokuuta 2004 klo 17:26.

Kristuksen Rakkaus on ääretön. Jehovan Rakkaus on ääretön. Pyhän Hengen Rakkaus on ääretön. Muistakaa, kaikki mitä tulee olemaan, kaikki mikä voi järkkyä, tulee järkkymään. Rauha tulee rikkoutumaan ja sota tule alkamaan. Hevonen on valmiina. Portto on valmiina. Antikristus on valmiina. Kaikki ovat odottamassa Taivaan Torvea. Muistakaa, kaikki mikä voi järkkyä, tulee järkkymään. Niin kuin panssarivaunujen telaketjut kierivät maaseudun yli, niin myös lentokoneet tulevat lentämään yläpuolella, katsomassa, etsimässä asioita tuhotakseen paholaisen tavalla. ...

 

 

1909. Tapahtuma -Raymond Aguilera 15. Tammikuuta 2007.

Näin hengessä miehen puhuvan suurelle yleisölle. Hänen äänensä kuulosti hyvin viattomalta, kuin enkelin ääneltä. Sanat olivat kauniita ja lumoavia ja puhujalla oli yleisön täysi huomio.

Kun näin tämän, Herra antoi minun ymmärtää, että se oli antikristus puhumassa.

Sitten Herra sanoi, ”Kyykäärmeitten kyykäärme! Antikristus, niin sanottu maailman pelastaja, on vuohi. Hänen pelastuksen tiensä johtaa kuoppaa.”

 

 

1910. Profetia- Raymond Aguilera 19. Tammikuuta 2007 klo 7:08.

...

Ulvova kieli on edessänne; antikristuksen ulvova kieli, lupaukset, asiat jotka eivät ole Jumalasta. Teidän täytyy avata korvanne. Teidän täytyy avata silmänne. Teidän täytyy mennä Raamattuun oppiaksenne Jumalan asiat, Jumalan Tavalla. Pyhän Hengen Voiman kautta tämä tulee paljastumaan. Antikristus on edessänne. Paholaisen tie on edessänne. Teidän täytyy tehdä päätös. Teidän täytyy lukea Raamattua. Teidän täytyy rukoilla. Teidän täytyy etsiä Jumalaanne puhtaalla sydämellä, puhtaalla mielellä. Teidän täytyy auttaa veljiänne ja sisarianne, koska paholaisen käsi on siellä. Antikristuksen kieli on siellä. Mikä vaikuttaa oikealta, ei ole aina oikein. Mikä näyttää oikealta, ei ole aina oikein. Pitäkää katseenne Jeesuksessa Kristuksessa Nasaretilaisessa koko sydämellänne, mielellänne ja sielullanne. Kuolemisen päivä on edessänne. Iankaikkisen elämän päivä on edessänne.

 

 

2133. Profetia - Raymond Aguilera 10. Marraskuuta 2012.

Pedon merkki on edessänne, sanokaa Minun sanoneen. Olkaa lujat ja vastustakaa. Tämä tulee olemaan saatanan vaatimus teidän henkeenne. Minä sanon yhä uudelleen, että loppu on edessänne, mutta kuunteletteko te todella? En varoittaisi teitä jos en Rakastaisi teitä.

Elämä tällä planeetalla tulee muuttumaan huonommaksi. Pahuus tulee hallitsemaan ja monet kuolevat. Kun se on alkanut, se ei tule loppumaan ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta. Olkaa rohkeita, olkaa vahvoja. Tämä taistelu tullaan käymään hengessä samaan aikaan kuin lihassa. Paholainen omistaa tietyt ihmiset, ja he tulevat tekemään hänen tahtonsa loppuun asti. Ihminen tappaa ihmisiä ilman mitään ajatusta. Nälkä tulee olemaan laajalle levinnyttä kaikkialla maailmassa. Sairaus tulee olemaan yleistä. Muistakaa Jeesuksen Kristuksen risti, nauttikaa ehtoollista päivittäin ja rukoilkaa rakkaittenne puolesta. Kruunu tullaan asettamaan antikristukselle suurella juhlinnalla ja riemulla. Sokeat tulevat seuraamaan antikristusta loppuun asti, monttuun asti.

 

 

2154. Profetia - Raymond Aguilera 10. Joulukuuta 2012 klo 11:15.

Mitä eroa on myrkyllisellä käärmeellä, piikkirauskulla ja antikristityllä? Kaksi ensimmäistä iskevät tappaakseen, ja antikristitty iskee tappaakseen Kristityn. Käärme ja Piikkirausku: Toinen iskee edestä, toinen takaa. Antikristitty iskee mistä tahansa, ja niin monta kertaa kuin vain voi.

Kristittyjen täytyy pitää haarniskansa päällään kaikkina aikoina, erityisesti lopun aikana. Kukaan ylempänä olevista hahmoista ei tule välittämään kuinka he iskevät sinua, sillä paholainen on heidän pomonsa. ...

 

 

2269. Profetia - Raymond Aguilera 20. Maaliskuuta 2014.

Murhan päivä tulee järkyttämään maailmaa. He eivät koskaan tule ymmärtämään, että maailma on hengellisessä sodassa, niin kuin myös fyysisessä sodassa. Aseet ovat tähdättyinä ja valmiina. Vanhin, Vanhin, maailma tulee muuttumaan laukauksen jälkeen. Paha taistelee pahaa vastaan kunnes antikristus vakiinnuttaa Saatanan tahdon. Possu on lautasella ja muut siat tulevat syömään sen. He tulevat syömään niin paljon, että heidän vatsansa puhkeamaan. Sitten rotat syövät tähteet.

Mene, Reymundo! Voitele, Englanti, Ranska, ja Israel. Sillä Jehovan Voima tulee olemaan sinun kanssasi, tarkasti. Varat tulevat Voimien Voimalla. Tee itsesi vahvaksi ja rohkeaksi. Sen ei ole väliä mitä ihmiset sanovat sinun palvelustehtävästäsi. Sillä Jehova hallitsee kaikkea. Tiedän, että tunnet itsesi voimattomaksi ja avuttomaksi, mikä on totta lihassa, mutta sinun Jumalasi on siellä Voimien Voimalla saattaakseen loppuun Hänen suunnitelmansa. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2325. ProfetiaAntikristustulee lupaamaan

2325. Profetia - Raymond Aguilera 15. Helmikuuta 2016 klo 14:19.

Espanjaksi:

Tämän maailman demoni tulee tarjoamaan teille matopurkin (= can of worms*). Nämä madot tulevat tekemään teidät hyvin sairaiksi.

Englanniksi:

Tämän maailman raha tulee valumaan tyhjiin. Muistakaa, antikristus tulee lupaamaan teille kaiken, mitä te haluatte. Lupauksia, lupauksia, tämä materialistinen maailma tulee uskomaan kaiken, mitä antikristus sanoo. Sillä heidän sydämensä on paholaisen, Saatanan kanssa.

Mikä tulee olemaan kivuliasta Kristityille on se, etteivät he pysty pysäyttämään häntä. Sillä tämä on ennustettu Raamatussa monia satoja vuosia sitten. Pahuus tulee voittamaan vanhurskauden vähäksi aikaa, mutta Jeesus Kristus tulee korjaamaan kaiken mikä on tärvelty. Uusi Jerusalem laitetaan paikalleen uudestaan. Hankkikaa itsellenne Raamattu vielä kun voitte, sillä kun aika edistyy, ne tulevat vaikeammiksi löytää. Sitten lukekaa ja uudelleen lukekaa se kunnes te tunnette sen läpikotaisin, Pyhän Hengen kautta.

Tulee olemaan monia palavia nuolia lentämässä ilmassa näinä lopun aikoina. Joten pitäkää Jumalan sota-asu päällänne kaiken aikaa.

Jeesuksen Kristuksen jano tulee kylmenemään monien kohdalla ympäri maailmaa. Pahuus tulee nousemaan ja yrittää tuhota kaiken vanhurskauden; pastoreista poliitikkoihin, teidän naapureihinne jotka asuvat lähellänne. Varastoikaa vettä, ruokaa, lääkkeitä, ja kaikkea mitä tarvitsette näinä vaikeina aikoina.

Tämä ei ole mikään vitsi tai pila, sillä teidän elämänne ja teidän perheittenne elämä tulee riippumaan tästä. Elämä ja kuolema ei tule merkitsemään mitään Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen, vihollisille. Rukoilkaa, rukoilkaa, ja rukoilkaa itsenne, ja teidän perheittenne puolesta. Sillä Uuden Maailman synnytystuskat ovat ovenne edessä.

Kirjoitus on jo pahan seinämillä. Iisebel on valmis. Väärä profeetta on valmis. Antikristus on valmis. Tämä syntinen planeetta valmis. Älkää unohtako, Minun Enkelini ovat valmiina myös. Siellä ei tule olemaan muutosta ilman verenvuodatusta. Tulee vielä aika, jolloin ei ole tarpeeksi miehiä jotka hautaisivat kaikki kuolleet. Sitten te tulette saamaan kaikenlaisia tauteja ja tähän ei ole vielä laskettu mukaan kaikkia vitsauksia.

Muistakaa lukea Raamattujanne ja rukoilkaa perheittenne kanssa. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

Kiitos, Reymundo, nyt kirjoita se ylös, ja lähetä se ulos Minun Ruumiilleni, jotta he voivat valmistautua.

* can of worms = tilanne, joka aiheuttaa paljon ongelmia kun sitä aletaan selvittää.