(Scroll down for english version)

Ensimmäinen Ukkonen

JOHDANTO

Kenelle tahansa, joka tämän SANAN lukee ...

Siitä tuntuu olevan tosi pitkä aika kun kutsuin HÄNEN NIMEÄÄN ja löysin, en ainoastaan syntien anteeksi saamisen, vaan myös sovinnon ja tarkoituksen. Monet yrittäisivät puhua ”palvelutehtävästä” ja ”virasta” kun se kuitenkaan ei ole mitään enempää kuin ”kuuliaisuus” ja ”velvollisuus”. Seistä seurakunnan edessä puhuen SANAA oraakkelina tai istua kynän ja paperin ääressä kirjoittamassa niitä ylös, ovat kirjaimellisesti sama asia. Me voimme pelata pelejä sanojen merkityksillä mutta se merkitsee vähän kun LEIJONA KARJUU. Itse asia ei ole koskaan muuttunut. JUMALA ON USKOLLINEN ja HÄNEN NIMENSÄ ON KIIVAS.

Kuunnelkaa sen naisen sanoja, jonka rukouksen ja vetoomuksen KAIKKEIN KORKEIN kuuli...HANNAN RUKOUS…

 

1 Samuel 2:1-11

1 Ja Hanna rukoili ja sanoi: "Minun sydämeni riemuitsee Herrassa; minun sarveni kohoaa korkealle Herrassa. Minun suuni on avartunut vihollisiani vastaan, sillä minä iloitsen sinun avustasi.

2 Ei kukaan ole pyhä niin kuin Herra; paitsi sinua ei ole yhtäkään, eikä ole kalliota meidän Jumalamme vertaista.

3 Älkää yhä ylpeitä puhuko, älköön suustanne lähtekö julkeita sanoja; sillä Herra on kaikkitietävä Jumala, hänen edessänsä punnitaan teot.

4 Urhojen jouset ovat särjetyt, voipuneet vyöttäytyvät voimalla.

5 Kylläisinä olleet käyvät palvelukseen leipäpalkoilla, nälkää nähneet eivät enää nälkää näe. Hedelmätön synnyttää seitsemän lasta, lapsirikas kuihtuu.

6 Herra antaa kuoleman ja antaa elämän, hän vie alas tuonelaan ja tuo ylös jälleen.

7 Herra köyhdyttää ja rikastuttaa, hän alentaa ja ylentää.

8 Hän tomusta nostaa halvan, hän loasta korottaa köyhän, pannaksensa heidät ruhtinasten rinnalle ja antaaksensa heidän periä kunniasijat. Sillä maan tukipylväät ovat Herran, hän on asettanut niiden päälle maanpiirin.

9 Hän varjelee hurskastensa jalat, mutta jumalattomat hukkuvat pimeyteen; sillä mies ei omalla voimallaan mitään voi.

10 Jotka taistelevat Herraa vastaan, ne joutuvat kauhun valtaan; hän jylisee taivaasta heidän ylitsensä. Herra tuomitsee maan ääret; hän antaa vallan kuninkaallensa ja korottaa korkealle voideltunsa sarven."

11 Sitten Elkana meni kotiinsa Raamaan; mutta poikanen palveli Herraa pappi Eelin johdolla.

 

Habakuk 2:2-3

2 Ja Herra vastasi minulle ja sanoi: "Kirjoita näky ja piirrä selvästi tauluihin, niin että sen voi juostessa lukea".

3 Sillä näky odottaa vielä aikaansa, mutta se rientää määränsä päähän, eikä se petä. Jos se viipyy, odota sitä; sillä varmasti se toteutuu, eikä se myöhästy.

 

Siellä on maassa monia tänä päivänä, jotka puhuvat ”heidän” unistaan ja näyistään. Myös siellä on monia, jotka sanovat ”Minä olen kuullut HERRALTA” ja vaativat yleisöä. He julistavat sanansa, unensa, näkynsä ja haastavat jokaisen kysymyksen ja kommentin.

Dialogin sijaan he siirtyvät palopuheista kirouksiin...kaikki ”herran nimessä”. Minun ainoa kysymykseni on, kuka on heidän herransa? Siellä on monia ääniä taivaallisissa nyt. Monet väitteet eivät kestä LOGOKSELLA koettelemista. Hyvin vähän ilmestystietoa on tulossa niiltä, jotka sylkevät kirouksia vastauksina sivistyneisiin kysymyksiin. Valheveljiä on runsaasti ja ovat nopeita pyydystämään ja kampittamaan kenen tahansa jolla on OIKEA SANA. Yhä enemmän on alkanut tulemaan vääriä profeettoja ja opettajia, jotka puhuvat ”vanhaa rheema’ yhä uudestaan ja uudestaan kun kuitenkin KAIKKEIN KORKEIN puhuu uusista asioista. Ne, jotka puhuvat uutta ja oikea-aikaista, tullaan laittamaan sivuun tai heidän kimppuunsa jopa hyökätään pysäyttääkseen sen, mitä HERRA tekee nyt.

 

Jesaja 30:7-14

7 Egyptin apu on turha ja tyhjä; sen tähden minä annan sille nimen: "Rahab, joka ei pääse paikaltansa".

8 Mene siis nyt ja kirjoita se tauluun heidän läsnä ollessaan ja piirrä se kirjaan, että se säilyisi tuleviin aikoihin, ainiaan, iankaikkisesti.

9 Sillä he ovat niskoitteleva kansa, ovat vilpillisiä lapsia, lapsia, jotka eivät tahdo kuulla Herran lakia,

10 jotka sanovat näkijöille: "Älkää nähkö", ja ennustajille: "Älkää ennustako meille tosia, puhukaa meille mieluisia, ennustakaa silmänlumeita.

11 Poiketkaa tieltä, väistykää polulta; viekää pois silmistämme Israelin Pyhä."

12 Sentähden, näin sanoo Israelin Pyhä: Koska te halveksitte tätä sanaa ja luotatte väkivaltaan ja vääryyteen ja siihen turvaudutte,

13 niin tämä synti on oleva kuin repeämä korkeassa muurissa, joka uhkaa sortua ja pullistuu; se särkyy äkkiä, yhtäkkiä.

14 Se särkyy, niin kuin särkyy savenvalajan astia, joka lyödään rikki säälimättä, niin ettei sen sirpaleista löydy palasta, millä ottaa tulta liedestä tai ammentaa vettä altaasta.

 

Näky jota alan puhumaan ei ole minun, enkä ole pyytänyt sitä. Sen ”täyteläisyys” on yhä minun otteeni ulkopuolella. Ensin ajattelin sen sisältyvän ENSIMMÄISEEN UKKOSEEN. Silti tämä on vain yksi ”myrsky” joka tuo esiin kaikki SEITSEMÄN UKKOSTA. Kun rukoilen ja kannan taakkaa siitä mitä minulle on näytetty, näen enemmän UKKOSIA odottamassa näyn kanssa.

Kuinka ne tulevat esittämään itsensä, sitä minä tulen odottamaan HERRALTANI, sillä se on HÄN JOKA NYT JULISTAA TUOMIONSA NIITÄ VASTAA JOTKA KÄYTTÄVÄT JA VÄÄRINKÄYTTÄVÄT HÄNEN KAIKKEIN PYHINTÄ NIMEÄÄN.

 

VARTIJA”

 

Job 7:17-21

17 Mikä on ihminen, että hänestä niin suurta lukua pidät ja että kiinnität häneen huomiosi,

18 tarkastat häntä joka aamu, tutkit häntä joka hetki?

19 Etkö koskaan käännä pois katsettasi minusta, etkö hellitä minusta sen vertaa, että saan sylkeni nielaistuksi?

20 Jos olenkin syntiä tehnyt, niin mitä olen sillä sinulle tehnyt, sinä ihmisten vartioitsija? Minkä tähden asetit minut maalitauluksesi, ja minkä tähden tulin itselleni taakaksi?

21 Minkätähden et anna rikostani anteeksi etkä poista pahaa tekoani? Sillä nyt minä menen levolle maan tomuun, ja jos etsit minua, niin ei minua enää ole."

 

Kun ensimmäisen kerran kuulin HÄNEN ÄÄNENSÄ ja ”yössä” vastasin ”tässä minä olen”. En tiennyt tai ymmärtänyt niitä tulevia askelmia, joiden koreografian mukaan minun pitäisi nyt tanssia. Ja vaikka olisinkin ainoa joka kuulee tämän melodian. HÄNEN PALVELIJANAAN oleminen on kaikki, mitä minä olen pyytänyt ilman ennakkoluuloja tai salaisia agendoja. Varjoissa istuminen ja sieltä taisteleminen ja rukoileminen on helppoa. Se ottaa vähän enemmän olla aulis ja kuuliainen.

Mutta mennä ulos julistamaan, se tekee sinut itsesi vähäksi aikaa näkyväksi. Tänä aikana sinusta tulee maalitaulu ja iskuja täytyy ottaa vastaan. Kustannusten laskemisen todellisuus tekee täyden ympyrän kun sinä tulet niiden haavoittamaksi ja ivaamaksi, joita sinä olet kutsunut perheeksi … joita sinä pidit ystävinä. Tämä on vaadittu hinta ....

Tällainen on HÄNEN VARTIOMIEHENSÄ kutsu.

Ja sitten yhtenä päivänä KUNINGAS kutsuu sinut seisomaan eteensä eikä kävelemään pois, seisomaan edessään puhumatta. Ainoastaan kuuntelemaan ja tulemaan yhteisymmärrykseen KAIKKEIN PYHIMMÄN HENGEN kanssa. Tiedostaa ja kantaa todistusta siitä mitä on puhuttu. Antaa IANKAIKKISEN TUOMARIN edessä todistusta siitä mitä ovat tehneet HÄNEN HUONETTAAN vastaan ne, jotka oltiin kutsuttu palvelemaan HÄNTÄ.

Olla VARTIJA … ja kantaa TODISTUSTA ei ainoastaan rikkomuksista mutta myös TODISTAA ITSE KAIKKEIN PYHIMMÄN TUOMIOIDEN päätöstä.

Joten tänään seison ja ojennan teille JULISTUKSEN jonka KAIKKEIN PYHIN antaa … kun HÄN nyt VAATII ...

 

Daniel 4:13

13 Minä näin pääni näyissä, joita minulla oli vuoteessani: katso, pyhä enkeli astui alas taivaasta.

 

Nyt se alkaa…

 

Habakuk 3:1-2

1 Profeetta Habakukin rukous; virren tapaan.

2 Herra, minä olen kuullut sinulta sanoman, ja olen peljästynyt. Herra, herätä eloon tekosi jo kesken vuotten, tee se jo kesken vuotten tiettäväksi. Muista vihassasi laupeutta.

Selah

 

 

ENSIMMÄINEN UKKONEN

1) HÄNEN VÄÄRIEN/PAHOJEN Palvelijoidensa ylpeä pöyhkeys. NE ILLUUSIOT JOILLA HE VAATETTAVAT ITSENSÄ TULLAAN RIISUMAAN POIS. ALASTOMINA JA HÄPEÄSSÄ HE TULEVAT SEISOMAAN NIIDEN EDESSÄ JOITA HE OVAT MANIPULOINEET JA PETTÄNEET OMAN KUNNIANSA JA OMAN VOITTONSA TÄHDEN. HEIDÄN PEITTEENSÄ TULLAAN POISTAMAAN JA HEIDÄN TEKONSA TULEVAT NYT TUOMITUKSI.

Niin kuin aikaisemmissa näyissä, minä olin itse NÄYN paikassa ja päälläni oli täyspitkä hupullinen viitta jollaisen olin nähnyt MESTARIN pitävän päällään. Mutta tällä kertaa minä seisoin yksin suljetulla alueella. Lattia oli ”pölyinen” ja hajallaan oleva roskat peittivät maan. Ilma haisi eltaantuneelta ja kitkerältä ja pian maku minun suussani vastasi hajuja. ”Ilma” oli usvainen ja huomisen näkökykyni hämärtyvän kun katselin ympärilläni olevia heikkoja väkinäisiä valoja yhdistettynä tämä ”usvaiseen ilmaan”.

Aloin kuulla hiljaista melodiaa ja rupesin kävelemään kun PYHÄ tönäisi minut kohti musiikin lähdettä. Kun tulin lähemmäksi se voimistui ja aloin tunnistaa sävelmän katkelmia. Kun tunnistin epämääräisen musiikin lähteen tunnistin melodian ”marssiksi” jonka olin kuullut lapsena. Ja ”instrumentin” höyryuruiksi. Niin kuin monet marsseista … tämä Straussilta … RADITZKY Marssin mukaan oli aikoinaan enemmän tanssittu kuin marssittu. Paitsi nyt ei ollut ketään marssimassa tai tanssimassa. ”Musiikki” täytti ilman niin kuin ”usva” täytti ilman, täyttäen tyhjät alueet...

Yhtäkkiä huomasin olevani suuressa sirkusteltassa. Usva oli estänyt minua näkemästä ylös tai kauempana oleviin seiniin. Mutta nyt aloin nähdä ja kuulla erittäin tarkasti. Katto ei ollut niin korkea ja seinät molemmin puolin niin kaukana kuin olin luullut. Keskellä oli klassinen kehä ja yksinkertaiset katsomot olivat molemmilla puolilla. Sellaisia joita voit pystyttää ja purkaa kun matkustat.

Kun lähestyin kehää, huomasin valojen hämärtyvän ja musiikki voimistui kun valmistauduin näkemään ”show” alkavan.

Fanfaarilla, joka muistutti minua eräästä toisesta areenasta, kaksi esiintyjää tulivat kehän keskelle käsivarret kohotettuina odottaen yleisön suosionosoituksia. Toinen oli mies, toinen oli nainen.

Miehellä oli päällään istuva kirkkaan sininen puku paljeteilla. Hänen hiuksensa kohosivat veistosmaisella pampador-tyylillä. Meikki jota hän kantoi valaistuksen alla, peitti sekä hänen ihonsa että merkit kuluttavasta taudista. Naisella oli ihonmyötäinen vartalopuku ja stilettikorkokengät ja samanlainen sininen ketjukuvioinen yläosa, joka samaan aikaan oli tiukka, sekä yritti olla viettelevä. Niin kuin hänen kollegallaan muotoillut hiukset ja raskas meikki olivat sekä illuusiota että mahdollisesti naamiointia, luodakseen edustavan kuvan. Kuva joka oli toisaalta viettelevä ja samaan aikaan hyväksyttävä ja odotettu.

Niin kuin kaikissa ”hyvissä” teattereissa liikkeet ja dialogi olivat etukäteen käsikirjoitettu ja esitettiin liioitetulla tarkkuudella. Järjestyksessä jokainen esittäjä ilmestyi ja otti etukäteen sovitun paikkansa kehässä. Ensin tulivat koulutetut shetlandin ponit ja niitä seurasivat eri kokoiset, rotuiset ja ikäiset koirat. Niin kuin tarkkuustyökalu esitys sujui jouheasti kun jokainen eläin esitti oppimansa tempun oikeassa järjestyksessä. Jokainen temppu oli suunniteltu ja järjestetty optimaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Kun ihmisesiintyjät pumppasivat yleisöä ja saivat aikaan vaadittuja tunnetiloja jokaiselle tempulle, ”yllätyksen”, ”huumorin” ja jopa ”vihan” episodeja esitettiin järjestyksessä.

Kun temppu seurasi temppua, jokainen tehtävä vaikutti vaikeammalta ja vähemmän varmalta, silti jopa ”virheet” olivat etukäteen järjestetty. Ja niin kuin kaikki hyvä teatteri esitys loppui. Ja niin kuin teatterin luonne on, esitys toistettiin yhä uudestaan ja uudestaan.

Sitten ilman varoitusta kuulin TUULEN puhaltavan teltassa kun esittäjät jatkoivat esityksiään. Ja kun UKKONEN jylisi näin teltan heiluvan ja irtautuvan tolpistaan. Kun reunat pääsivät irti, kangas meni silpuksi ja liukeni salaman valaistessa maata ja sade tuli alas vyörynä saaden kehän tulvimaan ja pesten pois tomun ja roskat. Tämän PUHTAAN VALON ilmestyksessä ja MYÖHÄISSATEEN puhdistuksessa esiintyjät pyyhkäistiin pois ja se mikä oli ”hiuslaitteiden” ja ”kasvomaalien” alla paljastettiin kaikkien nähtäväksi.

Mitä mies ja nainen ja heidän esiintyvät poninsa ja koiransa olivat? Ne olivat kaksi Suurta Pimeyden Enkeliruhtinasta ja monia sekalaisia demoneja ja vääriä henkiä.

Nämä ovat ne eksyttäjät, joista puhutaan Ilmestyskirjan 2. ja 3. luvussa, jotka LOPUN AJASSA eksyttävät, korruptoivat ja kontrolloivat kolmea luopioseurakuntaa ja kahta harhassa olevaa seurakuntaa. ENSIMMÄINEN UKKONEN, joka on nyt alkanut, paljastaa heidät ja heidän työnsä maailmassa tänään. Sekalaiset demonit ja väärät henget, jotka esiintyivät käskystä, ovat ”käärmeen siemenen” tietäjähenkiä Kristillisellä alueella. Siemen, jonka hedelmä on annettu VALON lapsille ELÄVÄN VEDEN ja ELÄMÄN SANAN sijasta.

ENSIMMÄINEN UKKONEN REPII ALAS SUURTEN PALVELUTEHTÄVIEN VÄÄRÄN VALON JA PEITTEEN, KUN HEIDÄN ”TELTTANSA” PUHALTUU POIS. DEMONINEN ”USVA”, JOKA PIMENSI SEKÄ NÄYN ETTÄ EROTTELUKYVYN, TULEE SELVENEMÄÄN KAIKILLE NÄHTÄVÄKSI. ALITUINEN MELU, JOKA ESTI MINUN KANSAANI KUULEMASTA MINUA, TULEE POISTETUKSI KUN TÄMÄ ‘KUMU’ LOPPUU JA UUSI ”HILJAISUUS” ALKAA MINUN LAPSILLENI.

 

Jesaja 30:15

15 Sillä näin sanoo Herra, Herra, Israelin Pyhä: Kääntymällä ja pysymällä hiljaa te pelastutte, rauhallisuus ja luottamus on teidän väkevyytenne; mutta te ette tahtoneet,

 

MINÄ TULEN HILJENTÄMÄÄN ENNALTA KÄSIKIRJOITETUN JA TEESKENTELEVÄN. HILJAISUUDESSA JONKA NYT TUON, EKSYNEET VOIVAT KUULLA MINUN ÄÄNENI. HAAVOITTUNEET VOIVAT KUULLA MINUN LOHDUTUKSEN SANANI. HEIKOT VOIVAT KUULLA MINUN SANANI JOTKA VAHVISTAVAT. PELOKKAAT TULEVAT KUULEMAAN MINUA JA LUOTTAVAT. SILLÄ MINÄ OLEN. JA HE TULEVAT KUULEMAAN MINUA ENSIMMÄISEN KERRAN.

NE, JOIDEN HARHAT TULLAAN PALJASTAMAAN, TULEVAT TUNTEMAAN ITSENSÄ PYSÄYTTÄMÄTTÖMÄN TULVAN HUKUTTAMIKSI. SIELLÄ ON NYT MONIA, JOTKA KUTSUVAT ITSEÄÄN PROFEETOIKSI, PAPEIKSI JA ESIRUKOILIJOIKSI, JOTKA NUHTELEVAT MINUN MYRSKYÄNI VEDOTEN MINUN NIMEENI. VAROITA HEITÄ NUHTELEMASTA SITÄ MITÄ HE EIVÄT YMMÄRRÄ. VAROITA HEITÄ, ETTÄ TÄMÄ TEKO YKSIN TODISTAA ETTEIVÄT HE KUULE MINUN ÄÄNTÄNI TAI PALVELE MINUA.

MONET OVAT HARHASSA, JOTKA AJATTELEVAT KUULEVANSA MINUA KUN HE KUULEVAT OMIA SYDÄMIÄÄN. MONET JOTKA KUUNTELEVAT PETTÄVIÄ HENKIÄ LIIKKUVAT VOIMASSA JA YLPEYDESSÄ, JOTKA EIVÄT OLE MINUSTA. TÄMÄN MINÄ NYT PYSÄYTÄN. SILLÄ KUN ENSIMMÄISEN UKKOSEN AALTO OTTAA VALTAANSA KOKO MAAILMAN, NE JOTKA OVAT MINUSSA TULEVAT PYSYMÄÄN PYSTYSSÄ.

HEIDÄN, JOTKA EIVÄT OLE, VALTAKUNTANSA TULEVAT TUHOUTUMAAN. HEIDÄN PETOKSENSA, JOTKA PALJASTUIVAT HEIDÄN OMIKSI ILLUUSIOIKSI JA VIETTELYIKSI, PYYHKÄISTÄÄN POIS.

Vielä kerran katsoin ”hiuslaitteet” lytyssä ja meikit hävinneinä olevia esiintyjiä, HÄNEN KIRKKAUTENSA selkeässä valossa. Paljetit eivät enää loistaneet ja heidän eläimensä olivat huuhtoutuneet pois. Kaikki piilossa ollut törky, joka roskasi teltan lattiaa, oli paljastettuna kaikkien katsomoissa olevien nähtävissä.

Ja ne jotka istuivat katsomassa tätä show'ta. Siellä on TOINEN UKKONEN ja se odottaa määrättyä aikaansa.

 

Selah

Maranatha

Hine hu ba

 

Old Dog (=Vanha Koira) Goosenissa


 

 

The First Thunder 

PREFACE

 

To whomever may read this WORD.... 

It seems a long time ago since I called on HIS NAME and found not only forgiveness but reconciliation and purpose. Many would try to speak of “ministry” and “office” when it is nothing more than “obedience” and “duty”. To stand forth in the congregation and speak the WORD as an oracle or to sit at pen and paper and to transcribe what is literally the same. We can play games with semantics but it matters little when THE LION ROARS. The issue has never changed. GOD IS FAITHFUL and HIS NAME IS JEALOUS. 

Hear the words of a woman whose prayer and supplication were heard by the MOST HIGH....THE SONG OF HANNAH.....

 

1 Samuel 2:1-11

1 And Hannah prayed, and said, My heart rejoiceth in the LORD, mine horn is exalted in the LORD: my mouth is enlarged over mine enemies; because I rejoice in thy salvation.

2 There is none holy as the LORD: for there is none beside thee: neither is there any rock like our God.

3 Talk no more so exceeding proudly; let not arrogancy come out of your mouth: for the LORD is a God of knowledge, and by him actions are weighed.

4 The bows of the mighty men are broken, and they that stumbled are girded with strength.

5 They that were full have hired out themselves for bread; and they that were hungry ceased: so that the barren hath born seven; and she that hath many children is waxed feeble.

6 The LORD killeth, and maketh alive: he bringeth down to the grave, and bringeth up.

7 The LORD maketh poor, and maketh rich: he bringeth low, and lifteth up.

8 He raiseth up the poor out of the dust, and lifteth up the beggar from the dunghill, to set them among princes, and to make them inherit the throne of glory: for the pillars of the earth are the LORD’S, and he hath set the world upon them.

9 He will keep the feet of his saints, and the wicked shall be silent in darkness; for by strength shall no man prevail.

10 The adversaries of the LORD shall be broken to pieces; out of heaven shall he thunder upon them: the LORD shall judge the ends of the earth; and he shall give strength unto his king, and exalt the horn of his anointed.

11 And Elkanah went to Ramah to his house. And the child did minister unto the LORD before Eli the priest.

 

Habakkuk 2:2-3

2 And the LORD answered me, and said, Write the vision, and make it plain upon tables, that he may run that readeth it.

3 For the vision is yet for an appointed time, but at the end it shall speak, and not lie: though it tarry, wait for it; because it will surely come, it will not tarry. (KJV)

 

There are many in the land today who speak of “their” dreams and visions. Likewise there are many who say ‘I have heard the LORD’ and demand an audience. They proclaim their words, dreams, visions and challenge any questions and comments.

Instead of dialogue they move from diatribe to curses...all ‘in the name of the lord’. My only question is who is their lord? There are many voices now in the heavenlies. Many claims that do not measure with the LOGOS. Little revelation is coming from those who spit curses in response to civil questions. False brethren are plentiful and quick to trap and trip up any who have a TRUE WORD. What is becoming more plentiful are the false prophets and teachers that speak ‘old rhema’ over and over when THE MOST HIGH speaks of new things. Those who speak the new and timely will be put aside or even attacked to stop the release of what THE LORD now does.

 

Isaiah 30:7-14

7 For the Egyptians shall help in vain, and to no purpose: therefore have I cried concerning this, Their strength is to sit still.

8 Now go, write it before them in a table, and note it in a book, that it may be for the time to come for ever and ever:

9 That this is a rebellious people, lying children, children that will not hear the law of the LORD:

10 Which say to the seers, See not; and to the prophets, Prophesy not unto us right things, speak unto us smooth things, prophesy deceits:

11 Get you out of the way, turn aside out of the path, cause the Holy One of Israel to cease from before us.

12 Wherefore thus saith the Holy One of Israel, Because ye despise this word, and trust in oppression and perverseness, and stay thereon:

13 Therefore this iniquity shall be to you as a breach ready to fall, swelling out in a high wall, whose breaking cometh suddenly at an instant.

14 And he shall break it as the breaking of the potters’ vessel that is broken in pieces; he shall not spare: so that there shall not be found in the bursting of it a sherd to take fire from the hearth, or to take water withal out of the pit. (KJV)

 

The vision I will begin to speak of is not mine, nor did I ask for it. The “fullness” of it still is beyond my grasp. At first I thought it to enclose the FIRST THUNDER. Yet this is but one “storm” that will bring forth all SEVEN THUNDERS. As I pray and travail within what I have been shown I see more THUNDERS awaiting within the vision.

How they will present themselves I will wait upon my LORD for it is HE WHO NOW DECREES HIS JUDGMENT AGAINST THOSE WHO USE AND ABUSE HIS MOST HOLY NAME.

 

“A WATCHER” 

Job 7:17-21

17 What is man, that thou shouldest magnify him? and that thou shouldest set thine heart upon him?

18 And that thou shouldest visit him every morning, and try him every moment?

19 How long wilt thou not depart from me, nor let me alone till I swallow down my spittle?

20 I have sinned; what shall I do unto thee, O thou preserver of men? why hast thou set me as a mark against thee, so that I am a burden to myself?

21 And why dost thou not pardon my transgression, and take away mine iniquity? for now shall I sleep in the dust; and thou shalt seek me in the morning, but I shall not be. (KJV)

 

When I first heard HIS VOICE and in “the night” answered “here am I.” I did not know or understand the future steps correographed that I now must dance to. Even if I am the only one who hears the melody. To be HIS SERVANT is all I asked without any preconceptions or hidden agendas. To sit in the shadows and to do battle or intercede is easy. Takes little more than being willing and obedient.

But to go forth and proclaim requires that you make yourself visible briefly. In that time you become a target and the blows must be taken. The reality of counting the cost comes full circle when you are wounded and mocked by those you had called family....by those you thought as friend. It is the price required.....

Such is the calling of HIS WATCHMEN.

And then one day THE KING calls you to stand and not to walk away. to stand without speaking. to simply listen and to come into an agreement with THE MOST HOLY SPIRIT. To acknowledge and to bear witness to what has been spoken. To give the testimony before the ETERNAL JUDGE that which was done against HIS HOUSE by those who were called to serve HIM.

To be a WATCHER....and bear WITNESS not only to the offenses but to WITNESS the verdict of JUDGMENT by THE MOST HOLY HIMSELF.

So today I stand and hand to you THE DECREE that THE MOST HOLY gives.....as HE now DEMANDS....

 

Daniel 4:13

13 I saw in the visions of my head upon my bed, and, behold, a watcher and an holy one came down from heaven; (KJV)

 

Now it begins....

 

Habakkuk 3:1-2

1 A prayer of Habakkuk the prophet upon Shigionoth.

2 O LORD, I have heard thy speech, and was afraid: O LORD, revive thy work in the midst of the years, in the midst of the years make known; in wrath remember mercy. 

Selah

 

 

THE FIRST THUNDER 

1) The Prideful Arrogance of HIS FALSE/WICKED SERVANTS. THE ILLUSIONS THAT THEY CLOTHE THEMSELVES IN WILL BE STRIPPED AWAY. NAKED AND ASHAMED WILL THEY STAND BEFORE THOSE THEY HAVE MANIPULATED AND DECEIVED FOR THEIR OWN GLORY AND THEIR OWN GAIN. THEIR COVERING WILL BE REMOVED AND THEIR DEEDS SHALL NOW BE JUDGED.

As in previous visions I was in the place of VISION and wearing a full hooded cloak as I have seen the MASTER wear. But this time I stood alone in a great enclosed area. The floor was “dusty” and scattered debris covered the ground. the air smelled rancid and bitter and the taste in my mouth quickly matched the smell. the “air” was hazy and I noticed the dullness of my vision as I looked out around me was the combination of dull contrived lighting and this “hazy air”.

Quietly I began to hear a melody and I began to walk as THE HOLY ONE nudged me toward the source of the music. As I got closer it became both louder and I began to recognize snatches of tunes. As I recognized the source of the discordinate music I recognized the melody as a “march” I had heard as a child. And the “instrument” as a steam calliope. Like some marches....this one by Straus...THE RADITZKY March was one danced to more than marched to. Only there was no one marching or dancing. The “music” filled the air just as the “haze” filled the air. to fill in blank areas....

Suddenly I was aware of being in a great circus tent. The haze had prevented me from seeing the top or the far walls. But now I began to see and hear most clearly. The covering was not that high and to either side the walls were much closer than I had thought. In the center was the classic ring and simple bleachers were on either side. The kind you put up and tear down as you travel.

As I approached the ring I noticed the lights dim and the music picked up as I prepared to see “the show” begin.

With a fan fare that reminded me of a certain other arena two performers came into the center of the ring arms raised to the anticipated “applause” of the crowd. One was male, the other female.

The male wore a tight fitting suit like costume in bright blue with sequins. His hair sculptured and lifted into a pampador. The makeup he wore under the lights hid both age and the signs of consumptive disease. The female wore a flesh tone body suit with stiletto heals and a similar blue and sequenced bodice that was both tight and attempting to be alluring. Like her counterpart the built up hair and heavy makeup were as much illusion as possibly camouflage, to create an image presentable. An image in one part seducing at the same time acceptable and anticipated.

Like all “good” theater the moves and dialog were scripted in advance and performed with exaggeration precision. On queue the act appeared and took it’s prescribed position within the ring. First came the trained shetland ponies followed by the dogs of variable sizes, breeds, and ages. Like a precision instrument the act ran smoothly as each animal exhibeted the trick it learned in the proper sequence. Each trick planned and orchestrated for optimum effect. as the human performers played to the crowd and feigned the required emotions for each trick the episodes of “surprise”, “humor”, and even “anger” were performed on queue.

As trick followed trick, each task appeared to be harder and less certain, yet even the “mistakes” were orchestrated. And like all good theater the act ended. And like theater was created to be the act was repeated over and over.

Then without warning I heard THE WIND blow within the tent as the act played on. And as the THUNDER roared forth I saw the tent shake and tear loose from it’s stakes. As the sides came free the fabric shredded and dissolved as the lightening illuminated the grounds and the rain came down in torrents flooding the “ring” and washing away the dust and debris. In the illumination of the PURE LIGHT and the cleansing of this LATTER RAIN the performers were washed down and what was hidden under the “hair” and “make-up” was exposed for all to see.

What was a man and women and their performing dogs and ponies was two Great Princes of Darkness and many assorted demons and foul spirits. 

These are the deceivers spoken of in Revelations 2 and 3 that deceive, pervert, and control the three apostate churches and two deluded churches of the END TIMES. The FIRST THUNDER which has now begun will expose them and their works in the world today. The assorted demons and foul spirits that perform on command are the familiar spirits of the “serpent seed” within the realm of Christianity. The seed whose fruit have been given to the Children of LIGHT in place of the LIVING WATER and the BREAD OF LIFE. 

THE FIRST THUNDER WILL TEAR AWAY THE FALSE LIGHT AND COVERING OF MAJOR MINISTRIES AS THEIR “TENT” IS BLOWN AWAY. THE DEMONIC “HAZE” THAT OBSCURED BOTH VISION AND DISCERNMENT WILL BY CLEARED FOR ALL TO SEE. THE CONSTANT NOISE THAT PREVENTS MY PEOPLE FROM HEARING ME WILL BE GONE WHEN THIS ‘PEAL’ ENDS AND A NEW “SILENCE” BEGINS FOR MY CHILDREN.

 

Isaiah 30:15

15 For thus saith the Lord GOD, the Holy One of Israel; In returning and rest shall ye be saved; in quietness and in confidence shall be your strength: and ye would not. (KJV)

I SHALL SILENCE THE SCRIPTED AND THE CONTRIVED. IN THE QUIET I NOW BRING, THE LOST MAY HEAR MY VOICE. THE HURTING WILL HEAR MY WORDS OF COMFORT. THE WEAK WILL HEAR MY WORDS THAT STRENGTHEN. THE FEARFUL WILL HEAR ME AND TRUST. FOR I AM. AND THEY WILL HEAR ME FOR THE FIRST TIME.

THOSE WHO WILL BE EXPOSED IN THEIR DECEPTION WILL FEEL AS IF INUNDATED BY AN UNSTOPPABLE TIDAL WAVE. THERE ARE MANY NOW WHO CALL THEMSELVES PROPHETS, PRIESTS, AND INTERCESSORS WHO ARE ATTEMPTING TO REBUKE MY STORM BY INVOKING MY NAME. WARN THEM NOT TO REBUKE WHAT THEY DO NOT UNDERSTAND. WARN THEM THAT THIS ACT ALONE PROVES THEY DO NOT HEAR MY VOICE OR SERVE ME.

MANY ARE DECEIVED WHO THINK THEY HEAR ME WHEN THEY HEAR THEIR OWN HEARTS. MANY WHO HEAR DECEIVING SPIRITS MOVE IN POWER AND IN PRIDE THAT ARE NOT OF ME. THIS NOW I STOP. FOR AS THE FIRST WAVE OF THUNDER OVERWHELMS ALL THE WORLD THOSE OF ME WILL BE STANDING.

THOSE WHO ARE NOT WILL HAVE THEIR KINGDOMS DESTROYED. THEIR DECEPTIONS EXPOSED AS THEIR ILLUSIONS AND ALLUREMENTS ARE WASHED AWAY.

Once more I look upon the performers “hair” flattened, make-up gone in the clear light of HIS GLORY. The sequins do not shine and their animals are washed away. All the hidden trash that littered the tent floor sits open to all in the bleachers to be seen.

And of those who sat watching the show. That is the SECOND THUNDER and it will await it’s appointed time.

 

Selah

Maranatha

Hine hu ba

 

Old Dog in Goshen