Tulkintoja (Sonnin Tappaminen)

Bob Neumann

Vuosien ajan olen opettanut...puhunut…KUVISTAMALLEISTA JÄRJESTYKSISTÄ .... Koska se oli "se työ", joka minulle annettiin "MESTARIN TALOSSA". Minä en ole PASTORI. Enkä evankelista. Minuton "lähetetty" neuvomaan. "Ohjaamaan"...…

Sillä ....SONNIN TAPPAMINEN....on itsessään osa tiettyä järjestystä. Vuosien ajan Bill Somers on julkaissut niitä "ASIOITA", joita ABBA on puhunut minulle... "SANOJA", joita Y'SHUA on näyttänyt minulle, ja "KUVIA", joita KAIKKEIN PYHIN HENKI on kuiskannut minulle. En ole lähettänyt hänelle tai kenelle toisellekaan kaikkea. Mutta Bill on ollut kaikkein suopein sietämään minun huonoa oikeinkirjoitustani ja outouttani. Niin kuin ABBA on minulle sanonut...ne tulisivat olemaan "kantakirja asiakirjoja" tälle "vanhalle koiralle".

Sillä tiedättehän....muutaman päivän kuluttua siitä kun olin postittanut SONNIN TAPPAMISEN, minä postitin aloituksen minulle "määrätyistä" velvollisuuksista. Jos olette kiinnostuneita, niin löydätte ne ..… http://www.mikkojokitalo.fi/438368350. Mutta jos teillä on enemmän aikaa vilkaiskaa koko vuotta 1998 ja sitä matkaa millä olen ollut. Jos erotatte HÄNEN VOITELUNSA missään SONNIN TAPPAMISTA edeltäneissä POSTITUKSISSA, se tulee auttamaan teitä sen läpi, mitä nyt tulee..… ja osan tästä nyt tulevasta on Bill Somers postittanut 10/11/98.....lukekaa mitä minun käskettiin jakamaan tuona hetkenä....ja vahvistakaa itseänne sitä varten mitä on tulossa.…

Tulkintoja

Rakas Bill,

Olen ollut erittäin kiireinen näinä muutamana viime viikkona kun olen valmistautunut siihen, mitä on tulossa. Eilen sain sähköpostin, jossa kysyttiin oliko minulla mitään tulkintoja, jotka avaisivat Sonnin Tappamisen ja Kuoleman Varjon Laakson – näkyjä. Sen yli kahden viikon aikana, mitä ensimmäisestä julkaisusta oli kulunut, kukaan ei ollut aiemmin kysynyt mitään. Ja niin kuin kaiken muunkin kanssa mitä olen jakanut, en ole lisännyt ”omia ajatuksiani” siihen.

Muutaman ihmiset lähettivät postia ja antoivat mukavia kommentteja sanoen näiden näkyjen olevan ‘HERRALTA’. Kahdella oli tarpeeksi erottelukykyä sanoakseen, että nämä olivat enemmän kuin henkilökohtaisia sanoja....että ne olivat koko ruumiille. Joten ainakin kaksi saa jotakin kaikesta tästä. Mutta ihmettelen saavatko kaikki ”hiljaiset” mitään siitä kaikesta mitä ”palvelijoiden” kautta tulee näinä viimeisinä hetkinä?

ABBA sanoi, että minä olin elämässä Hesekielin kirjan 33 luvun viimeisiä jakeita. Se oli ”VARTIJA, Mikä hetki YÖSTÄ on” (Watchman, what of the night?), mikä esitteli minut teille ja kaikille palvelijoille netissä. Mutta lukua 33 seuraa 34, ja täydellisen avoin tuomio väärille paimenille. Yli vuoden ajan olen odottanut oikeaa aikaa julkistaakseni SANAN koskien HERRANSA unohtaneiden viiden Aasian kaupungin väärän auktoriteetin tuomitsemista. Nyt kaiken sen jälkeen mitä reilun kahden viime viikon aikana on tapahtunut, voin hyvin vielä odottaa viikon verran ”SEITSEMÄN UKKOSEN” julkistamista.

Mutta ennen kuin teen sen, minun täytyy jakaa tulkinta siihen, mihinkä nämä kaikki unet / näyt / sanat joita te, minä ja kaikki jotka niitä jakavat, on meitä johtamassa. Tiedän, että paljon viime aikoina tulleesta liittyy toisiinsa, ja vain harvat ovat sen luultavasti huomanneet. Ja luulen, että se häiritsee minua eniten, koska me elämme ”Nooan päiviä” ja vain harvoja Isaskarin poikia on näkyvissä. Jättäen huomioimatta tämän kuvan absurdius ja keskittyen siihen mistä se on ensiksi tullut.... tämä on vastaus jonka ABBA antoi minulle.

TYYRIS TYLLERÖ (Humpty Dumpty) SEISOI VALLILLA, TYYRIS TYLLERÖ KOKI SUUREN KAATUMISEN, KAIKKI KUNINKAAN HEVOSET JA KUNINKAAN MIEHET EIVÄT PYSTYNEET KORJAAMAAN TYYRISTÄ KASAAN UUDESTAAN.

ABBA sanoi, että tämä pieni lastensatu tuli lausua kaikille HÄNEN PIENIMMILLEEN, jotka tulevat näkemään OIKEUTETUN SUUTTUMUKSEN alkamisen.

NIIN KUIN EGYPTISSÄ, ABBA ilmoitti, VITSAUKSET LÄHETETTIIN TUHOAMAAN EPÄJUMALAT EGYPTISTÄ, JA SAMALLA MYÖS ISRAELIN LASTEN SYDÄMISTÄ. VITSAUKSET OVAT KAKSITERÄINEN MIEKKA, JOKA SAA MINUN ”KANSANI” LUOPUMAAN ITSETYYTYVÄISYYDESTÄÄN JA MENEMÄÄN POLVILLEEN PARANNUKSESSA, JA NE TUHOAVAT SEN ”BABYLONIAN VANKEUDEN”, JOSTA HE OVAT KIELTÄYTYNEET LÄHTEMÄSTÄ POIS.

SIELLÄ ON KAHDENLAISIA IHMISIÄ, JOITA MINÄ YHÄ YRITÄN TAVOITTAA ARMOLLANI JA RAKKAUDELLANI ENNEN KUIN KARITSAN VIHA TULLAAN VUODATTAMAAN KOKO MAAILMAN YLITSE. ENSIMMÄISENÄ OVAT NE, JOITA PIDETÄÄN SIDOTTUINA EGYPTISSÄ. KIINNI ENTISISSÄ HAAVOISSA, LOUKKAUKSISSA, JA RIIPPUVUUKSISSA. NÄMÄ MINÄ TULEN VAPAUTTAMAAN NIIDEN PALVELIJOIDEN KAUTTA, JOTKA VALMISTETAAN ERÄMAASSA TAISTELEMAAN FAARAOITA VASTAAN.

TOISENA OVAT NE, JOTKA YHÄ PITÄVÄT PAREMPANA PYSYÄ BABYLONIASSA. HE OVAT VASTUSTANEET KUTSUJA PALATA SIIONIIN JA RAKENTAA UUDESTAAN. HE KIELTÄYTYIVÄT LUOPUMASTA SIITÄ RAKKAUDESTA JA TURVALLISUUDESTA, JOLLA MINÄ SIUNASIN HEIDÄN ISIÄÄN JA HEIDÄN ISOISIÄÄN, KUN HE TOTTELIVAT MINUA JOPA VANKEUDESSA OLLESSAAN. MINÄ OLEN LÄHETTÄNYT HEILLE HESEKIELEJÄ JA ESROJA MENNEISYYDESSÄ. NYT NEHEMIA ON ANTANUT HEILLE HEIDÄN VIIMEISEN VAROITUKSENSA. HARVAT KUUNTELIJAT JA JÄTTIVÄT BABYLONIAN. NYT TUOMIO ALKAA JA LYHYEN AJAN TUHLAAJAPOJILLA ON OVI PAKENEMISTA VARTEN AUKI, SILLÄ MINÄ OLEN ISÄ JONKA SYDÄN ON HELLÄ. MUTTA MINÄ EN SALLI YLIMIELISTEN JA KAPINALLISTEN LASTEN PILKATA MINUA. JOTEN TUO OVI TULEE SULKEUTUMAAN NOPEASTI.

TYYRIS TYLLERÖ on kirjaimellisesti Amerikan yhteiskunnallis-taloudellinen-poliiittinen systeemi, joka leviää tähän nykyiseen maailmaan. Se on myös uskonnollis-filosofinen systeemi, jota rakennetaan sekularismisen – humanistisen - okkultistisen ajattelun perustukselle, joka on soluttautunut kaikkiin SEITSEMÄÄN SEURAKUNTAAN.

Se seisoo korkealla ylös nostettuna vallilla, halliten ja kontrolloiden kaikkea sen alapuolella olevaa. Alapuolella olevat katsovat ylös ja ihmetellen himoavat ja kaipaavat päästä niille korkeuksille mille se on päässyt. He eivät ole kuitenkaan tietoisia siitä, että sillä ei ole turvakaidetta pitämään sitä vallin päällä. Tänä päivä se horjuu aivan reunalla vaatien vain pienen tuulahduksen, joka lähettäisi sen vapaapudotuksessa iskeytymään ja hajoamaan pohjalle.

KUULETKO TUULAHDUKSEN, KYSYY JUMALAN HENKÄYS? VAI ONKO SE TUULI, JONKA KESKELLÄSI OLEVA SUURI SORTUMINEN SAA AIKAAN. ODOTATTEKO YHÄ JÄRKKYMISTÄ, JOSTA NIIN MONET OVAT VAROITTANEET VAI OLETKO JO PUDONNUT REUNAN YLI JA ODOTAT MAAHAN ISKEYTYMISTÄ?

Sortuminen oli suuri ja kuninkaan hevoset tulevat nyt ennallistamaan hajotetun systeemin. Ensimmäinen on valkoinen, toinen punainen, kolmas musta, ja viimeinen sairaalloisen kellanvihreä. Ne tuovat mukanaan ne ”miehet”, jotka maailman kuninkaat / ruhtinaat ovat kauan odottaneet lähettääkseen ulos maailmaan. He eivät tule ennallistamaan hajotettua systeemiä, mutta koska he tuovat uuden systeemin vanhan sortumisen ja sen roiskeiden tuottamasta kaaoksesta ja paniikista, niin vain harvat huomaavat, että se ei ole sama; mutta he tulevat palvomaan ensimmäistä miestä / ratsastajaa ja seuraavat häntä.

JERUSALEM, SINUN MUUREILLESI MINÄ OLEN ASETTANUT VARTIOMIEHENI. SINUN VARTIOMIEHESI ISTUVAT SINUN KANSSASI BABYLONIASSA JA HE PUHUVAT SINULLE SITÄ MITÄ SINÄ MAKSAT HEIDÄT PUHUMAAN. MINUN LAMPAANI KUULET MINUN ÄÄNENI JA SEURAAVAT MINUA. ETKÖ EDES KUUNTELISI MINUA? VAI OLETKO PÄÄTTÄNYT PYSYÄ ENTISTEN SIUNAUKSIEN PAIKASSA SEN KUULIAISUUDEN PAIKAN SIJAAN, JOHON NYT SINUA KUTSUN?

Ja tämä Bill veljeni, on hahmotelma siitä minkä kanssa minun on annettu tehdä työtä, värikkäitä kuvia ja hyvin selkeitä varoituksia; kirjoitusten mukaisia, mutta kovinkaan monella ei ole halua kuunnella. Minulla on vielä yksi juttu, joka minun pitää lähettää sinulle. Meneekö se mihinkään riippuu niistä jotka ‘vastaanottavat’ sen. Tiedän, että tätä on vaikeaa sulattaa, mutta luulen että olemme väsyneet pikaruokaan.

SHABBOT SHALOM

Bob Goosenissa

The Killing Of The Bull - Interpretations

Bob Neumann

For years i have taught...spoken...about IMAGES...PATTERNS...SEQUENCES.... because it was "the job" i was given at "THE MASTER'S HOUSE". I am not a PASTOR. I am not an EVANGELIST. I was "sent" to instruct. To "guide"...…

For you see....THE KILLING OF THE BULL....is part of a sequence in itself. Over the years Bill Somers has published the "THINGS" ABBA has said to me...the "WORDS" Y'SHUA has shown me, and the "PICTURES" THE MOST HOLY SPIRIT has whispered to me. They are not all that i have sent him...or anyone else. But Bill has been most charitable at putting up with my bad spelling and weirdness. As ABBA told me...it would be the "pedigree papers" for this "old dog".

For you see....within a few short days of sending out THE KILLING OF THE BULL i sent out the beginning of what was my "appointed" duties. If interested you can find them at..… http://www.mikkojokitalo.fi/438368350 But if you have a little time....take a look at all of 1998 and the journey i have been on. If you can discern HIS ANOINTING on any of the POSTINGS prior to THE KILLING OF THE BULL it will help you through what follows..… and part of what follows was posted by Bill Somers on 10/11/98.....read what i was told to share at that time....and strengthen yourself for what will follow.…

 

Interpretations

Dear Bill,

I have been beyond busy these last two weeks preparing for what is coming. Yesterday I rec’d a post asking for whether I had any interpretations that go with THE KILLING OF THE BULL and THE VISION OF THE VALLEY OF THE SHADOW. In the more than two weeks since the first no one has asked. And as is the case with all I have shared I have not added my “two cents” to it.

A few people have posted and made kind comments that these vision were ‘from the LORD’. Two people were discerning enough to say that they were more than personal words....but for the whole body. So at least two are getting something out of all this. But I wonder if all the quiet types are “getting” anything from all that is coming forth from the “servants” in these final moments?

ABBA said I was living in the final verses of Ezekiel 33. It was “WATCHMAN, What of the NIGHT” that introduced me to you and all the servants on the net. But what follows 33 is 34 and a completely open judgment on false shepherds. For over a year I have waited to release a WORD concerning the judgment of the false authority within the five cities of Asia that have forgotten their LORD. Now after all that has gone by these last two + weeks I can wait to release the “SEVEN THUNDERS” another week.

But before I do so I need to share the interpretation of where all these dreams / visions / words that you, me, and all who are sharing is leading us. I know so much recently ties strongly together and few probably notice. I think that is what bothers me the most, our living in the “days of Noah” and few sons of Issacar are around. So ignoring the absurdity of the image and looking at where it first came from.... this is the answer ABBA gave me.

HUMPTY DUMPTY SAT ON A WALL HUMPTY DUMPTY HAD A GREAT FALL ALL THE KING’S HORSES AND ALL THE KING’S MEN COULDN’T PUT HUMPTY TOGETHER AGAIN

ABBA said this little children’s story was to be recited for all HIS LITTLE ONES who will see the INDIGNATION begin.

AS IN EGYPT, ABBA stated, THE PLAGUES WERE SENT TO DESTROY THE IDOLS BOTH OF EGYPT, AND IN THE HEARTS OF THE CHILDREN OF ISRAEL. THE PLAGUES ARE A TWO EDGED SWORD TO BRING MY “PEOPLE” OUT OF THEIR COMPLACENCY AND ON TO THEIR KNEES IN REPENTANCE, AND TO DESTROY THE “BABYLONIAN CAPTIVITY” THEY HAVE REFUSED TO LEAVE.

THERE ARE TWO TYPES OF PEOPLE TO WHOM I AM REACHING OUT STILL IN MY MERCY AND LOVE BEFORE THE WRATH OF THE LAMB IS POURED OUT ACROSS THE WORLD. THE FIRST ARE THOSE HELD IN BONDAGE IN EGYPT. TRAPPED IN THEIR PAST HURTS, OFFENSES, AND ADDICTIONS. THESE I WILL DELIVER THROUGH THE SERVANTS PREPARED IN THE WILDERNESS TO DO BATTLE AGAINST THE PHARAOHS.

THE SECOND IS FOR THOSE WHO PREFERRED TO STAY IN BABYLON STILL. THEY HAVE REFUSED THE CALLS TO RETURN TO ZION AND REBUILD. THEY REFUSED TO LEAVE THEIR WEALTH AND SECURITY I BLESSED THEIR FATHERS AND THEIR FATHER’S FATHERS WHEN THEY OBEYED ME EVEN IN CAPTIVITY. I HAVE SENT THEM EZEKIELS AND EZRAS IN THE PAST. NOW NEHEMIAH HAS GIVEN THEM THEIR LAST WARNING. FEW LISTENED AND LEFT BABYLON. NOW JUDGMENT WILL BEGIN AND FOR A SHORT TIME THE PRODIGALS WILL HAVE A DOOR TO ESCAPE FROM FOR I AM A FATHER WHOSE HEART IS TENDER. BUT I WILL NOT BE MOCKED BY SCORNFUL AND REBELLIOUS CHILDREN. SO THAT DOOR WILL CLOSE QUICKLY.

HUMPTY DUMPTY is quite literally the socio-economic-political system of America that pervades this present world. It also is a religious-philosophical system built upon a foundation of secularism-humanism-occult thinking that has infiltrated all the SEVEN CHURCHES.

It sits high and lifted up upon the wall, dominating and controlling everything under it. Those below it look up and wonder and amazement, lusting and longing for the heights it has reached, unaware it has no safety line to keep it on the top of the wall. Today it teeters at the very edge needing only a slight breeze to send it in a freefall to crash and shatter when it hits bottom.

IS IT A BREEZE YOU HEAR ASKS THE BREATH OF GOD? OR IS IT THE WIND THAT IS CREATED BY A GREAT FALL THAT YOU ARE IN. ARE YOU STILL AWAITING A SHAKING AS SO MANY HAVE WARNED OR HAVE YOU TOPPLED OFF THE EDGE AND YET TO MEET THE GROUND?

The fall was great and the kings horses now come to restore the shattered system. The first is white, the second red, the third black, and the last a sickly yellow-green. They bring the “men” that the kings/princes of the world have waited a long time to send out into the world. They will not restore the shattered system, but because they bring a new system from out of the chaos and panic of the fall and splatter few will notice it isn’t the same; but they will worship the first man/rider and follow him.

ON YOUR WALLS JERUSALEM, I HAVE SET MY WATCHMEN. YOUR WATCHMEN SIT WITH YOU IN BABYLON AND SPEAK TO YOU WHAT YOU PAY THEM TO SAY. MY SHEEP HEAR MY VOICE AND FOLLOW ME. WILL YOU NOT EVEN LISTEN FOR ME? OR HAVE YOU DECIDED TO STAY IN THE PLACE OF PAST BLESSINGS IN PREFERENCE TO THE PLACE OF OBEDIENCE I NOW CALL YOU TO?

That Brother Bill is a thumb nail sketch I have been given to work with, very vivid images and very clear warnings; scripturally sound, but not what many desire to hear. I have one more thing to send you. Whether any of this gets anywhere is dependent upon those who ‘receive it’. I know this is hard stuff to digest, but I think we are tired of pabulum.

SHABBOT SHALOM

Bob in Goshen