Raymond Aguileran profetiat - Kalliomoskeija

 

1374. Näky - Raymond Aguilera 25. Heinäkuuta 1999 klo16:25.

Ollessani Öljyvuoren huipulla olevan hotellin ravintolassa, josta oli näkymä Jerusalemin Vanhaan Kaupunkiin ja Temppelivuorelle, sain näyn tulipilarista. Olin katsomassa näistä suurista ikkunoista kun näin tämän. Osoitin sitä Carlin ja Markille, mutta he eivät voineet nähdä sitä. Se näytti minusta todelliselta, mutta ehkä näin sen hengessä, sillä Carl ja Mark katsoivat ja katsoivat, eivätkä voineet nähdä sitä. Näytti siltä, että näky pysyi taivaalla viisi tai kymmenen minuuttia. Tämä todella hämmästytti minua, koska olin ainoa joka pystyi näkemään sen. Tällä tulipilarilla oli kapea runko, joka oli pyörimässä. Katsoessani sitä, näin sen koskettavan Kalliomoskeijan huippua (Muslimien Moskeija Jerusalemin Vanhassa Kaupungissa). Pilarin huippu tuli Idästä ja se tuli niin korkealla etten voinut nähdä sen huippua. Se oli muuttumassa punaiseksi ja se alkoi laajentumaan. Pilari oli ehkä useita kilometrejä leveä. Pilarinäyn lopussa näin kuinka Kalliomoskeijan katto näytti rikkoutuvan.

Näky:

Sitten näin sateenkaaren valokeilan tulevan alas 80 asteen kulmassa. Sateenkaari oli näkyvissä koillisosassa taivasta. Se oli punainen kummastakin päästä ja vihreänsininen keskeltä. Carl ja Mark eivät voineet nähdä tätäkään.

 

 

1380. Näky - Raymond Aguilera 29. Heinäkuuta 1999 klo 19:40.

...

Näky:

Näin valtavat kädet, jotka olivat kahlittu käsiraudoilla. Nämä valtavat kädet olivat Jerusalemin Vanhan Kaupungin yläpuolella lähellä Kalliomoskeijaa. Nämä kädet olivat yhtä suuret kuin Jerusalemin kaupunki ja ne olivat taivaalla. (loppu)

...

 

 

1725. Profetia - Raymond Aguilera 20. Helmikuuta 2003 klo 7:15.

Rukouksen aikana Herra ohjasi minut kohdistamaan kaikki rukoukseni kohti Kalliomoskeijaa Jerusalemissa. Joten rukoilin ja rukoilin rukouskielelläni.

Sitten Herra määräsi minut kirjoittamaan tämän ylös ja lähettämään ulos. Herra sanoi, että ihmisten pitäisi rukoilla Kalliomoskeijaa vastaan Jerusalemissa.

Herra sanoi, "Pyydä kaikkia rukoustaistelijoita keskittämään rukouksensa tähän suuntaan, jotta Kalliomoskeija Jerusalemissa tuhoutuisi."

Huom: Tämä muistutti minua #1374 Israelin Missiomatkasta.

1374. Näky - Raymond Aguilera 25. Heinäkuuta 1999 klo 16:25.

 

 

1729. Profetia - Raymond Aguilera 26. Helmikuuta 2003.

Rukoillessani Israelissa olevan Kalliomoskeijan tähden, ”Minun Hengelläni se tulee kukistumaan, sillä jokainen joka ei usko että Jeesus Kristus Nasaretilainen on Minun Poikani ja on Jumala, tulee kukistumaan."

 

 

1731. Profetia- Raymond Aguilera 15. Maaliskuuta 2003.

Hyvää huomenta Reymundo. Näen, että olet totellut Minua. Sinä menit alas toimistoosi. Ne ovat nämä pienet asiat, joita Minä katson, koska jos joku tekee pienet asiat, Minä tiedän että he voivat käsitellä isoja asioita.

Muistakaa Minun Sanani, Kalliomoskeija Israelissa tulee kuumenemaan niin kuin pizza uunissa, ja se poistetaan kuumana. Muistakaa, Kalliomoskeija tullaan poistamaan Taivaan Tulella. Ihmiset uskovat Buddhaan, Allahiin kaikenlaisissa uskonnoissa, mutta ne kaikki ovat vääriä.

Siellä on ainoastaan Yksi Jumala, joka olen Minä, Minun Poikani Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen ja Pyhän Hengen kanssa. Me teimme kaiken; tähdet, taivaan, planeetat, kaiken mitä te näette, kaiken mitä te kosketatte; Kaikki on ihmeellistä Jehovan Kunniaa. Joten, tämä Jumala, tämä Luoja Pojan Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen ja Pyhän Hengen kanssa tulee puhdistamaan tämän planeetan, Hän tulee puhdistamaan tämän maailmankaikkeuden.

Asiat, jotka ovat, eivät tule enää olemaan. Monet tulevat kuolemaan. Monet tulevat itkemään kyynelten virtoja. Se on kaikki kirjoitettu Raamattuun. Jotkut asiat te ymmärrätte, toisia asioita ette, mutta kaikki on kirjoitettu ylös. Näyttämö on asetettu, näyttelijöillä on heidän roolinsa. Valtiaat, Kuninkaat, Presidentit – jokainen joka uskoo olevansa vallassa, tulee kokemaan tylyn herätyksen. Sillä Jumalan Voima tulee ympäröimään koko maailmankaikkeuden. Älykkäät tulevat tyhmiksi; viisaat tulevat etsimään heidän Jumalaansa Jehovaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä. Ne, jotka eivät välitä, tullaan eliminoimaan. Nämä ovat kovia Sanoja, nämä ovat suoria Sanoja, mutta teidän Isänne Jehova, Jeesus Kristus Nasaretilainen ja Pyhä Henki eivät valehtele. Kaikki on meidän Käsissämme ja tämän Kirjan sulkeminen on lähellä. Muistakaa Minun Lapseni, lukekaa Raamattua, luottakaa teidän Isäänne Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen ja Pyhään Henkeen, sillä loppu on edessänne.

Te näette näiden Muslimien kävelevän ympäri tätä kiveä väittäen tuntevansa jumalan. Te näette näiden Buddhistien menevän temppeleihinsä ja rukoilevan viisautta ja jumalillista valaistumista. He eivät tiedä mitään, he ovat tuhlaamassa aikaansa. Sen ei ole väliä, kuinka hienolta heidän oppinsa kuulostaa, miltä se näyttää. Minä suojelen ainostaan ne, jotka kuuluvat Minulle, ne jotka ovat keskittyneet Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen Nasaretilaiseen ja Pyhään Henkeen. Monet ihmiset eivät usko henkiin. Se on heidän ongelmansa!

Siellä tulee olemaan suuren sekaannuksen aika, hädän aika, onnettomuuksien aika, vain muutamat tulevat selviytymään: Minun Valittuni. Muistakaa Kirjan sulkeminen on Käsillä, Jumalan Voima on edessänne. Tehkää itsenne vahvoiksi, tehkää itsenne rohkeiksi ja Minä tulen suojelemaan teidät ja teidän lapsenne ja teidän perheenne, jos he keskittyvät, jos he uskovat Jehovaan, JeesukseenKristukseen ja Pyhään Henkeen. Muistakaa, loppu on edessänne, maailmankaikkeuden puhdistaminen on edessänne. Kaiken Tekijä jaRikkoja, mitä siellä on, on puhumassa Totuuden Sanoja Viisaudella ja Rakkaudella. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1737. Näky - Raymond Aguilera 30. Huhtikuuta 2003 klo 21:15.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle avoimen sateenvarjon, joka oli täydellisesti suuren vesimassan alla.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Kun sateenvarjo on täydellisesti veden alla, sillä ei ole enää mitään arvoa. Sillä Totuus on ikuinen ja ikuisuudesta ikuisuuteen!

Näky:

Sitten aloin rukoilla Jerusalemissa olevaa Kalliomoskeijaa vastaan, ja Herra näytti minulle jonkinlaisen salaman tai valon iskevän keskelle moskeijaa ja halkaisevan sen kahtia.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Tuolla he säilyttävät mustaa kirjaa!"

 

 

1751. Profetia - Raymond Aguilera 20. Elokuuta 2003 klo 11.

...

Sitten muutamana viime viikkona olen tuntenut jotakin voimallista tapahtumassa hengessä, mutta Herra ei ole kertonut minulle mitä se on. Sitten eilen, rukoillessani kielillä minun rukouskieleni alkoi rukoilla Kalliomoskeijaa vastaan (Muslimien moskeija Jerusalemissa). Jumala siunatkoon teitä kaikkia.

 

 

1754. Profetia - Raymond Aguilera 25. Elokuuta 2003 klo 16:33.

Jos te katsotte itään, te tulette näkemään Minut. Jehovan Voima on tulossa Jerusalemiin, Jerusalem Minun Rakkaani. Muistakaa Minun Sanani, Jehovan Voima on tulossa Jerusalemiin. Kalliomoskeija tulee tuhoutumaan. Liiton Arkki tullaan uudelleen perustamaan Pyhän Hengen Voimalla ja Mahdilla, Jeesuksen KristuksenNimen kautta, teidän Herranne ja Pelastajanne kautta.

 

 

1764. Profetia - Raymond Aguilera 8. Joulukuuta 2003 klo 1:30.

Espanjaksi:

Se olen Minä, se olen Minä Minun poikani. Kyllä, täältä tulee sota Minun Poikani maassa. Kyllä, täältä se tulee, tarkasti paholaisen käsivarsilla. Kyllä Minun poikani, hampaat on tähdättyinä tarkasti.

Englanniksi:

Kyllä Minun poikani, siellä tulee olemaan sota Israelissa, mutta sota tulee olemaan sisäpuolella, sisäkautta ulos. Taistelu alkaa kun osapuolet yrittävät tehdä rauhan, mikä tulee aiheuttamaan pyörreliikkeen Israelin sisällä. Voimilla jotka ovat, tulee olemaan osuutensa tuhossa, mikä oli. Asiat, jotka ovat tulossa, tulevat olemaan kirjoituksien täyttymystä. Asiat eivät tule menemään oikealle tai vasemmalle, vaan jokainen Jumalan Sanan kirjain tulee loppuun suoritetuksi Israelin sisäisessä sodassa, sisäkautta ulos. Voimat jotka ovat, ovat valitsemassa puoliaan. Kaikki on Minun Käsissäni. Monet ihmiset tulevat olemaan vihaisia, hyvin harvat tulevat olemaan iloisia. Kaikki osapuolet tulevat olemaan levottomia.

Muistakaa, ”Kun kukka pudottaa sen terälehtensä, siemenet tuotetaan. Siemenien merkki on uuden kasvun alku.”

Niin kuin tuuli puhaltaa pohjoisesta etelään, idästä länteen, niin myös Israelin profetiat tulevat toteutumaan. Asiat, jotka puhdistetaan, tulevat olemaan kivuliaita, tulevat olemaan suoria, tulevat olemaan yksityiskohtaisia. Jotkut tulevat nostamaan aseitaan. Jotkut tulevat nostamaan ääniään. Jotkut tulevat kuolemaan. Jotkut tulevat paistumaan. Rauhan vuohi on tehnyt liikkeensä. Muistakaa Pyhää Maata rukouksissanne.Kalliomoskeija tulee kaatumaan määrättynä hetkenä. Israelin rauha tulee tasapainottelemaan, mutta Minun Sanani ei palaa tyhjänä takaisin. Ei ole koskaan palannut. Eikä koskaan tule. Jeesuksen Kallio tullaan istuttamaan pohjoiselle muurille kun trumpetti puhaltaa sotahuudot. Muistakaa Risti. Muistakaa Veri. Muistakaa sota Israelin sisällä, sisäkautta ulos.

Kielillä.

(loppu)

 

 

1772. Näky - Raymond Aguilera 16. Tammikuuta 2004 klo14:10.

Rukouksen aikana sain näyssä Suuren Valkoisen Hevosen ja joitakin seisomassa Hevosen molemmin puolin. Katsoin ja katsoin nähdäkseni, mitä nämä kaksi asiaa olivat, mutta en pystynyt käsittämään mitä näin. Katsoessani Valkoista Hevosta se näytti erilaiselta kuin mitä odottaisi hevosen näyttävän. Hevosen Valkoinen Iho kiilsi melkein metallisena, mutta voin nähdä, että se oli elävää ihoa (se oli hyvin oudon ja voimakkaan näköinen).

Sitten näin tämän Suuren Vasaran taivaalla tulevan alas ja iskevän Kalliomoskeijaa ja litistävän sen.

Sitten Herra antoi minulle seuraavan sananpaikan:

33/38:

Lk. 13:34 Jerusalem, Jerusalem, sinä, joka tapat profeetat ja kivität ne, jotka ovat sinun tykösi lähetetyt, kuinka usein minä olenkaan tahtonut koota sinun lapsesi, niinkuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle! Mutta te ette ole tahtoneet.

 

Sitten Herra sanoi, ”Mutta Minun Nimeni tähden Minä tulen suojelemaan sinua.”

Sitten näin tämän Kobran katsomassa itseään peilistä.

 

 

1782. Näytja Profetia - Raymond Aguilera 3. Heinäkuuta 2004.

...

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyn Kalliomoskeijasta, ja se vaikutti siltä kuin maaperä sen alapuolella tärisi. En voinut nähdä minkään putoavan, mutta voin nähdä maaperän järkkyvän sen alapuolella. Minun rukouskieleni vain jatkoi menemällä ja menemällä erilaisiin murteisiin. Herra sanoi jatkuvasti, ”Ole vahva, ole rohkea.”

En muista enempää, mutta tunnen Herran läsnäolon juuri nyt tällä sekunnilla. Tässä on tämä tuntemus, että jotakin on tapahtumassa tai tulee tapahtumaan pian ja minä en vain voi laittaa hengellistä sormeani siihen, että mitä se on. Täällä minun toimistossani on vain Voimallinen Läsnäolo nyt. Nyt näen hevosen siluetin, tumman hevosen. En voi nähdä sen päätä, vain hartioista taaksepäin. Se oli hyvin kiiltävä, sulava musta hevonen.

...

 

 

1800. Näyt - Raymond Aguilera 1. Marraskuuta 2004 klo 15.

...

Näky:

Tänään marraskuun 1.päivänä rukoilin uudestaan Israelin puolesta. (Viime aikoina kaikki minun rukoukseni ovat olleet kohti Israelia, jostain syystä. Luulen, että Herra on ohjaamassa minua rukoilemaan tähän suuntaan ja en oikeastaan tiedä miksi) Minä näin Jerusalemin. Kalliomoskeija oli poissa ja siellä oli uusi Temppeli. Oletan, että se oli Herran Temppeli, Viimeinen Temppeli. Se oli todella suuri, valtava; se näytti suorakaiteen muotoiselta (Voin ainoastaan nähdä sen edestäpäin). Sen etuovet olivat valtavat. Näin ihmisten menevän sisään ja ulos, mutta oviaukko oli leveydeltään 8-kaistaisen moottoritien levyinen. Tarkoitan, että ne olivat todella leveät, ja näin ihmisten menevän sisään ja ulos.

Sana:

Sitten Herra sanoi, että se sota mitä ympäri maailman oltiin sotimassa terrorismia vastaan, oli hengen sota.

Hän antoi minulle ne jakeet Efesolaiskirjeestä, joissa sanottiin ettemme me taistele lihaa ja verta vastaan, vaan ilmavallan herrauksia vastaan.

Ef. 6:12 Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

Ja minä näin tämän lentokoneen, joka oli lentämässä, hengessä, ja se oli pimeää ulkona ja sitä kohti oltiin heittämässä liekkejä ja Herra sanoi: ”Älä huolehdi; liekit eivät tule satuttamaan sinua.”Ja lentokone lensi liekkeihin ja teki kierteitä ja voltteja ikään kuin se olisi kiusaamassa liekkejä ja se vain jatkoi. Sitten Herra sanoi: ”Mikään ei voi satuttaa sinua, koska Minä olen sinun kanssasi.” Ja sitten hän sanoi yhä uudestaan sanan: ”tiilet, tiilet, tiilet, tiilet”, satoja kertoja.

Tämä on ollut valtava rukoushetki. Satutin selkäni pari päivää sitten ja olen ollut oikeastaan jumissa sängyssä. Mietin jos Herra antoi sen tapahtua minulle, jotta Hän saisi minut sänkyyn rukoilemaan.

 

 

1820. Tapahtuma - Raymond Aguilera 25. Toukokuuta 2005 klo 7.

Rukouksen aikana, minä rukoilin Herraa kaatamaan Kalliomoskeijan maanjäristyksellä, tappamatta ketään.

Sanoin Herralle: ”Se kuulostaa vaikealta, mutta Sinä voit tehdä kaiken.”

Minä sanoi:

Minä pyydän sinua sinun Nimesi auktoriteetin alla, mikä on annettu minulle Raamatussa, missä sanotaan;

Joh 14:12 Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö,

Joh 14:13 ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa.

Joh 14:14 Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen.

 

Näky:

Sitten minulle näytettiin 30 jalkaa korkea kumpu ihmisten pääkalloja.

Näky:

Sitten näin väsyneeltä näyttävän Valkoisen Hevosen kävelemässä ihmispääkallojen laaksossa.

Sitten kysyin Saddam Husseinista, ja Herra sanoi, ”Minä kerroin sinulle jo aiemmin, hän on kuollut!”

Sitten kysyin Islamista, ja Herra sanoi, ”He ovat kaukana Minusta.”

Sitten Herra sanoi, ”Näin Olen Puhunut!”

 

 

1997. Tapahtuma - Raymond Aguilera 12. Heinäkuuta 2010 klo19:10.

Aloin rukoilla kielillä klo 19:10, ja lopetin klo 20. Rukoukseni aikana näin koko ajan Kalliomoskeijan Temppelivuorella Jerusalemin vanhassa kaupungissa. Kun rukous jatkui, sain näyn Vasarasta. Vasara oli lähes yhtä suuri kuin kalliomoskeijan kupoli, ja se oli iskemässä Kalliomoskeijaa yhä uudestaan ja uudestaan, suoraa kupolin huippuun. Ajoittain Vasaran kuva vaihtui suureksi puiseksi Nuijaksi, ja sitten se vaihtui takaisin Vasaraksi. Kummassakin tapauksessa, näin minä sitten Vasaran tai Nuijan, näin yksinkertaisesti saman asian, eli suuri ja raskas esine yhä uudestaan hakkasi Kalliomoskeijan huippua.

Näky loppui tasan kello 20. Tänä hetkenä näin kuinka Kalliomoskeija viipaloitui paloiksi, niin kuin appelsiini viipaloituu ylhäältä alas. Näin yhtäkkisen kirkkaan Valon tulevan alas taivaasta ja menevän keskeltä sisään sinne missä Kalliomoskeijaan oli ollut. Tässä kohdassa rukouskieleni pysähtyi.

Oh, ja unohdin mainita, että Kalliomoskeijan vasarointien välissä sain kuvan profeetta Jeremiaasta kertovasta DVD:stä tai elokuvasta, joka olin nähnyt aiemmin päivällä ruokakaupassa. (loppu)

 

 

2000. Profetia - Raymond Aguilera 6. Elokuuta 2010.

Rukouksen aikana Herra sanoi, ”Minä tulen laittamaan Minun Koukkuni Presidentti Obaman ja Eric Holderin nenään ja raahaan heitä yli maan heidän valheittensa ja vääryytensä tähden.”

Kalliomoskeija Temppelivuorella tulee kukistumaan.”

Sitten minulle annettiin näky, jossa Herra ratsasti Valkoisella Hevosella ja poimi ylös seisovan Kengurun ja ratsasti pois.

Sitten Herra sanoi, ”Ei voimalla tai vallalla, vaan Minun Hengelläni." (loppu)

 

 

2142. Profetia - Raymond Aguilera 15. Marraskuuta 2012.

Kalliomoskeija kukistuu Jumalan Kädellä.

Näky: Sitten Herra antoi minulle näyssä soittokellon.

Tämä tulee tapahtumaan hääfestivaalin aikana, juhlinnan aikana. Loppu on edessänne. Valmistautukaa Herran tulemusta varten. Lukekaa Raamattujanne ja rukoilkaa kaikella mitä teillä on. Maa tulee järisemään ja paholainen pakenee. Minä olen, Minä olen, Minä olen, mitä oli, on ja tulee olemaan, Voimien Voima. Kun puu muuttaa lehtensä, avatkaa silmänne ja kuunnelkaa koko maailman muutosten ääniä. Älkää antako Herran löytää teitä nukkumassa Hänen tulossaan. Tulee olemaan juhla Taivaassa tämän syntisen maailman lopussa. Näin sanoo Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki.

 

 

2182. Näyt - Raymond Aguilera 10. Heinäkuuta 2013 klo 13:45.

Rukoillessani Israelin Missiomatkan puolesta Herra antoi minulle seuraavat näyt.

Näky: Herra näytti minulle lasin kirkasta juomavettä, jossa vesi lasin sisällä pyöri vesipyörteenä.

Näky: Sitten Herra näytti minulle jotain, joka näytti kuin tulipallo iskemässä maahan. Tämä tulipallo muuttui tulenmuotoiseksi käveleväksi jalkapariksi. Se oli kävelevä tulenliekki ihmisen muodossa, mutta voin nähdä sen muodon vain vyötäröstä alaspäin. Kun näin tämän liekin kävelemässä, voin myös nähdä sen jalkojen välissä miehen sukuelinten tulisen muodon.

Näky: Sitten näin kahdet sakset. Ne olivat sellaisia joita parturit käyttävät, ne olivat vierekkäin niin että niiden kahvat koskettivat toisiaan.

Näky: Sitten näin the talon ikkunan yläkulman. Olin sisällä katsomassa ulos.

Näky: Sitten näin vesimelonin siemeniä.

Näky: Sitten näin putken pään, josta pakotettiin ulos jotain nestettä.

Näky: Sitten näin taivaalta päin samanlaisen kupolin kaltaisen rakennuksen kuin Kalliomoskeija on. Katsoessani alaspäin sitä, kupoli avautui neljässä osassa.

Sana:Sitten Herra sanoi, "Hyvin tehty hyvät ja uskolliset palvelijat."