Raymond Aguileran profetiat

Kiina

 

Avainsanat: Kiina, tiikeri, sapelihammastiikeri, pandakarhu, lohikäärme

Raymond Aguileran profetiat – Kiina

Tämä sivu pdf-muodossa.

 

47. Raymond Aguilera - Profetia 7 Toukokuuta 1992.

Ranskalaiset ovet tulevat avautumaan Kellon soidessa. Ja Kello soi kun taivaalla oleva Risti näyttää teille. Pariisi ei tule olemaan Pariisi. Sian ja Sapelihammastiikerin merkki tarttuu Herhiläiseen. Voi maailmaa. Voi maailmaa, voi sokeita, ja kuuroja.

Oranssi Malja (bowl), tullaan toimittamaan (deliver) keskipäivällä, päivänä jolloin Kissa kiipeää koriin Hiiren kanssa.

Täältä saapuu Sika.

Minä tulen näyttämään teille Israelin valtiolle mahtavalla ja voimallisella tavalla Daavidin laulun.

 

 

55. Raymond Aguilera - Profetiat ja Näyt 18 Toukokuuta 1992.

Karjun(hog) päivä on tullut, sapelihampaan päivä on tullut, sillä sapelihampaisen kulmahampaat ovat terävät, raatelemista varten. Tulkaa, te uskolliset raamatun opiskelijat, sillä tiikeri, jolle hampaat kuuluvat, sen viisaus ja tieto tulee julki sen kansan Maassa ja Omaisuudessa, joilla on keihäitä ja nuolia. Mutta kansan, jolla keihäät ja nuolet on, sen kansan puolustustulee voittamaan sapelihammastiikerin, jolla on kulmahampaat. Sillä sika petti sapelihammastiikerin. Ja saapelihammastiikeri kaatui ilman minkäänlaista koston mahdollisuutta. Se ei ollut tietoinen siitä että tukea ei koskaan tulisi. Sillä sapelihammastiikerin tahallinen teko oli mennä alueelle josta karju(hog), villisika(boar) ei ole samaa mieltä.

 


90. Raymond Aguilera - Profetia 12 Kesäkuuta 1992.

Minä rakastan sinua Ray. Kun et kerran pysty nukkumaan, niin puhutaan. Annas kun kerron hiukan Sodasta, tulevaisuuden Sodasta. Sapelihammastiikeri tullaan kukistamaan mutta Peto ja Villisika (Boar) tulevat käyttämään useita vakoojia ja vastavakoojia manipuloidakseen Hallituksia. Sellaisella tavalla että näiden Poliittisten Virkamiesten jotka niitä Hallituksia johti, heidän pöytiensä alla tapahtuu enemmän korruptiota kuin ikinä olisitte voineet käsittää. Kun hän saa valvontaansa öljyn ja raha-asiat hän alkaa hyödyntämään tätä vaikutusvaltaa ja kiristystä. Hän tulee hyödyntämään mitä tahansa mitä voi, saadakseen tahtonsa läpi ja hän tulee saamaan tahtonsa läpi.

 

 

151. Raymond Aguilera - Profetia 9 Heinäkuuta 1992.

Näen tiikerin naaman jolla on kirkkaan punaiset silmät tuijottavan minua. En tosiaankaan käsitä mitä on meneillään mutta pystyn näkemään asioita Henki Maailmasta. En tosiaankaan pysty ymmärtämään miksi tai mikä niiden merkitys on. Näen jonkun olennon. Luulin sen olevan Pässi koska sen sarvet olivat kippuraiset ja koukeroiset niin kuin etanalla. Ne ovat hyvin paksut sarvet. Olennolla on kapeat kasvot ja ne ovat hintelät niin kuin peuralla, mutta sen pää on kapeampi kuin Pässillä. Minulla ei ole harmainta aavistustakaan siitä mitä on meneillään. Olen neuvoton.

 

 

330. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 11 Kesäkuuta 1993.

Varustaudu Jumalan Sanalla Pieni Poikani. Se on saapunut, kaikki mitä olen sinulle kertonut, kaikki mikä tulee tapahtumaan kaiken sen Kuumeella mikä on Hyvää, kaikki mikä on Jumalasta, yhdessä Pojan, ja Pyhän Hengen kanssa. Tämä on sinun Isäsi Taivaan Sanan kanssa. Se on saapunut, sika, jänis, koira, elefantti, kojootti, tiikeri, ja Tulitikku. ÄLÄ UNOHDA TULITIKKUA! Sillä Minä aion polttaa kaiken mikä on pahaa, kaiken mikä on paholaisesta. Pane kaikki paperille, kirjoita Jumalan Mielellä, kaiken sen Mielellä mikä on Hyvää. Se on saapunut. Sillä se on Minun. Sillä se on Minun. Sillä se on Minun.

 

 

546. Raymond Aguileralle annettu Profetia 6 Syyskuuta 1994.

Korean silmät tulevat säteilemään, Kiinalaisten Korean. Korean maa, se tulee säteilemään kaiken kanssa mitä paholaisesta on. Sillä paholaisen liekki on voimakas pohjoisessa, eikä pohjoinen halua kuulla Jumalan asioita. Sillä mieli on suunnattu. Heidän mielensä on suunnattu kaikkiin asioihin, jotka ovat maailmasta, saastaisiin asioihin, vallan asioihin, asioihin, jotka ovat paholaisesta. Mutta se on saapunut, Pohjois-Korean päivä.

Se on saapunut. Sillä liekki jonka uskot olevan korkealla nyt, ei se ole. Se ei ole edes alkanut. Se tulee säteilemään, ja se tulee muuttumaan kuumemmaksi. Sitten kaikki minkä uskoit sodista tulee alkamaan Pohjois-Koreassa. Kyllä! Olen kertonut sinulle Huulillani, Isän Huulilla, Pojan Huulilla, Pyhän Hengen Huulilla.

Korean asiat tulevat muuttumaan kuumemmiksi paholaisen voimalla, pommin voimalla. Niin!, pommin. Muista että kerroin sinulle Pohjois-Korean pommista. Sillä he ovat hyvin viisaita ja hyvin suunnattuja paholaisen asioita kohti. Kyllä! Se on saapunut, Pohjois-Korean pommin hetki.

Sillä he tulevat siirtymään etelää kohti. Niin! He tulevat siirtymään nälällä, sen voiman nälällä joka heillä on. Sillä he ovat saapuneet pisteeseen, jossa he haluavat tehdä jotakin, voimallaan, sotilaillaan, kaikella sillä, mikä on paholaisesta. Katsokaa Pohjois-Koreaa, sillä monet ihmiset tulevat kuolemaan etelässä, ja pohjoisessa. Sillä miehet, jotka johtavat pohjoisessa, haluavat valtaa. He haluavat kaikkea sitä mikä on saastaista, eivätkä he välitä kuinka moni kuolee, koska kaikki mitä he haluavat on valta.

Niin! merkitse se allakkaasi. Nyt tulee Pohjois-Korea. Se tulee etelään, eikä Etelä-Korea tule voimaan pysäyttää pohjoista. Sillä Korean eteläosa on suunnannut silmänsä rahaan, maailman asioihin. He eivät välitä mistään Jumalaan liittyvästä, Hänen, joka loi maailman, tähdet, kaiken mitä on, kaiken mitä näette. Eivätkä he katso Pohjois-Koreaa SELKEÄSTI!, silmät avoimina. Sillä he leikkivät lelujensa kanssa, rahojensa kanssa, maailman asioiden kanssa. Mutta nyt tulevat pohjoisen sotilaat paholaisen hampailla, paholaisen nälällä, paholaisen voimalla.

Muista Reymundo, että Minä kerroin sinulle. Varo itseäsi Pohjois-Korean suhteen, sillä ne ovat irti, paholaisen siat, demonien voimalla. Ne tulevat alkamaan siirtyä etelään. Niin! Sillä he himoitsevat verta. Kyllä! Se on saapunut, Korean sodan päivä. (loppu)

 

 

1147. Profetia - Raymond Aguilera 2. Helmikuuta 1998 klo 1:10 Espanjaksi.

Minun poikani, Minun poikani, Minun poikani, tiikerin nälkä on suuri. Kyllä! Käärmeen nälkä on myös suuri! Ne molemmat ovat tarkkaavaisia. Ne kaksi ovat odottamassa! Ne kaksi ovat odottamassa paholaista. Mutta he uskovat, että he pystyvät herättämään maailman asiat, mutta kaikki on Minun Sormeni alla. Minä kerron teille tarkasti. Minä kerron teille Jumalan asiat.

Se on saapunut, kynä. Kyllä, kynä joka tulee kirjoittamaan, joka tulee aloittamaan sodan tarkasti. Minä kerron teille oikeasti! Minä kerron teille tarkasti! Koko maailma, kaikki uskonnot uskovat, että he tietävät sen kaiken – pelastaakseen ruumiin. Mutta he eivät tiedä, että Isä, Pojan kanssa, ja Pyhän Hengen kanssa ovat siellä heidän neniensä edessä. He eivät voi nähdä silmillään Jumalan asioita, mutta kaikki on Jumalan Sormen alla. ...

 

 

1158. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 17. Maaliskuuta 1998.

...

Näky:

Näen näyn naisesta. Näen sen erikoisesta näkökulmasta. Näen näyn pari jalkaa maanpinnan yläpuolelta olevalta tasolta. Näen naisen polvista ylöspäin, vasten puna-oranssia taivasta joka näkyy taustalla. Taivas on hyvin erikoisen Värinen, melkein saman värinen kuin sellaiset värjätyt t-paidat 1960-luvulta.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Tiikeri ja nainen tulevat ottamaan yhteen ja taistelemaan loppuun saakka. Ja taistelun lopun päättää auringonlasku.

 

 

1195. Profetia - Raymond Aguilera 28. Elokuuta 1998 klo 1:25 Espanjaksi.

Miksi? Miksi? Miksi on tiikeri vihainen?Tiikerillä ei ole mitään asiaa olla vihainen. Kyllä Reymundo! Tiikeri on mieletön! Hän haluaa nuolla veren, mutta karhu; karhu sanoo: ei! Ja kun hän sanoo, ”Ei”, se on ”ei”! Sillä karhulla on voima. Hänellä on kaikki tarpeellinen sanoakseen tiikerille, EI! Mutta tiikeri haluaa olla se viimeinen. Katsokaa! Tiikerin päivä on nyt saapunut, karhun päivä, liekin päivä; maailman liekin. Minä tiedän! Minä tiedän! Minä tiedän! (loppu)

 

 

1357. Näky - Raymond Aguilera 19. Heinäkuuta 1999 klo 1:15.

Herra antoi minulle näyn suuresta käärmeestä suu auki, joka oli 50 jalkaa läpimitaltaan. Voin nähdä sen suuret myrkkyhampaat ja sen suuta piti auki pystysuora 50 jalkaa pitkä tolppa, joka oli asetettu käärmeen suuhun, tolppa meni käärmeen suun katosta sen suun pohjalle. Nyt kun tämä käärmeen suu oli tukevasti kiinnitetty auki, sitten näin tämän miehen kävelevän sisälle käärmeen suuhun ja alkoi ampumaan käärmeen suun sisälle jonkinlaisella aseella.

Huom: Uskon, että se oli Aadam 1. Mooseksen Kirjasta. (loppu)

Näky: Näen itseänsä kannattavan kylpyammeen, vettä täynnä. Voin myös nähdä jonkinlaisen piikkilangan kylpyammeen ympärillä. Tämä aita on vain muutaman tuuman päässä kylpyammeen reunasta.

Näky: Näen näyn hevosen nenästä ja hevosen nenässä on rengas. (loppu)

Näky: Näen kaupungin – uskon sen olevan Amerikassa, mutta en ole todella varma. Voin nähdä tämän kaupungin, tumman taivaan ja salama on iskemässä sen yläpuolella, melkein kuin tornado aikoisi iskeä. Se vaikutti olevan hyvin vaarallista tässä paikassa. (loppu)

Näky: Nyt voin nähdä oudon näköiselle taivaalle. Jostain syystä ajatukseni ovat jatkuvasti siinä kuinka esirippu repeytyi Temppelissä kun Kristus kuoli Ristillä. Taivas vaikuttaa olevan juuri avautumassa ja sitten tämä Valkoinen Valo ilmestyy. (loppu)

Näky: Näen suuren propellin, sellaisen jonka voit nähdä suuressa laivassa. Seuraava näky on pienestä veneestä, jonka propelli pyörii vedessä. (loppu)

Profetia: Sitten Herra sanoi, "Sapelihammastiikeri on puraissut rotan hännän."

Näky: Näin kuvan Strutsin poikasesta kävelemässä takaperin.

Näky:Näen heinäsirkan tai kulkusirkan hyppivän ikkunalaudan ulkopuolellaja katsovan sisälle. Mutta voin nähdä, että tämän heinäsirkan etu- ja takajalat puuttuivat oikealta puolelta. (loppu)

 

 

1380. Näky - Raymond Aguilera 29. Heinäkuuta 1999 klo 19:40.

...

Näky:

Näky lohikäärmeestä, sen kasvoista tai päästä – se oli minua kohti, silmä silmään. Hengessä voin nähdä sen liikuttavan pyrstöään niin kuin se haluaisi iskeä minua. (loppu)

Näky:

Näin näyn leijonasta ja se näytti siltä kuin se haluaisi iskeä minua käpälillään. (loppu)

Näky:

Näin näyn Pandakarhusta, jonka kaulan ympärille oli kiedottu köysi ja köysi ojentautui pystysuoraan ylös kun se käveli. (loppu)

...

 

 

1449. Näky - Raymond Aguilera 3. Helmikuuta 2000.

Rukouksen aikana kello seitsemän näyt tulivat kuin diasarjana. Sitoessani ja nuhdellessani henkiä sain nämä näyt.

yt:

Susi – muuttuu lepakoksi – sitten sammakoksi – sitten karhuksi. Karhu oli sidottu hartioiden ympäri ja sitä vedettiin ylös. Sitten toinen karhu korvasi tämän karhun, ja sillä oli ruskea pää ja rinta. Karhun pää näytti Amerikkalaiselta karhulta, mutta se näytti myös pandakarhulta, tai sillä oli pandakarhun värit. Erikoisen näköinen karhu.

Sitten maaperä (hengellinen maaperä) alkoi täristä.

...

 

 

1599. Näky - Raymond Aguileralle 24.2.2001 klo 14.30

Herra antoi minulle näyn punaisesta lohikäärmeestä, jolla oli kruunu ja joka söi tiikeriä pää edellä.

Näky:
Herra antoi minulle näyn henkilön kasvoista ja kasvot olivat aivan hakatut ja ruhjeilla, ja verta oli niissä kaikkialla.
Profetia:
Silloin hän sanoi, "Tämä on se, mitä tulee tapahtumaan henkilölle, joka yrittää käännyttää oman perheensä jäsenen lopun aikoina. (loppu)

Näky:
Sitten Herra antoi minulle kirjaimet: Z A Y.

Näky:
Sitten Herra näytti minulle neljä rivissä olevaa seinän kynttilänpidikettä, joissa oli neljä sytytettyä kynttilää. Pystyin näkemään kynttilöiden päissä olevat liekit, mutta savu tuli kynttilänpidikkeen kannan alta. (loppu)

 

 

1629. Näky - Raymond Aguilera 28. Toukokuuta 2001 klo 15:00.

Rukouksen aikana näin tiikerin pään profiilin. Sen suu oli täysin auki. Missä minä seisoin, voin nähdä sen kulmahampaiden välistä ja ulos sen avoimen suun toiselle puolelle. Toisella puolella oli käärmeen kiemurteleva vartalo, mutta en tiedä oliko tämä vartalo kiinnitettynä tiikerin päähän, vai ei. Käärmeen vartalo oli liukumassa yli tämän terävän Kiven, ja kun se liikkui yli Kiven, Kivi leikkautui käärmeen vartalon kylkeen jättäen siihen suuren syvän haavan. Sitten minun silmäni kiinnittyivät takaisin tiikerin päähän ja huomasin, että se oli vaihtunut lohikäärmeen pääksi. Ja sitten kiinnittäessäni huomioni takaisin käärmeen vartaloon, pystyin näkemään lohikäärmeen täysin avoimen suun läpi, että se oli nyt muuttunut lohikäärmeen pyrstöksi.

 

 

1652. Profetia - Raymond Aguilera 15. Lokakuuta 2001.

Näky (13. Lokakuuta 2001):

Herra antoi minulle näyssä vuoren jolla oli rengas vuoren juuren ympäri.

 

Profetia:

Herra sanoi, "Al Qaeda on lohikäärmeen pyrstö." (loppu)

 

 

1832. Profetia - Raymond Aguilera 18. Joulukuuta 2005.

Kyselin rukouksessa Herralta Kiinasta ja Herra sanoi, “Kettu ja ajokoira tulevat liittymään yhteen”.

Sitten Herra antoi minulle nämä kaksi näkyä:

 

 

 

 

2223. Profetia - Raymond Aguilera 24 Maaliskuuta 2014.

Kuoleman lemu tulee itätuulen mukana. Idän maiden kukistuminen tulee olemaan kuin vasara iskisi alasimeen.

Miljoonat kuolevat kun kuoleman lemu ajelehtii länteen. Erämaan kutsu on ovellanne, pitäkää huoli, että aseenne ovat ladatut ja valmiina. Paha tulee etsimään sitä mikä hyvää on loppuun asti. Sotien sota tuijottaa teitä kasvoihinne. Kiina on valmis. Venäjä on valmis, samaan aikaan muu maailma pelaa pelejä.

Sotapelit alkavat ja sitten ne seisahtuvat. Sitten kaikki hajoaa. Kukkotappelut alkavat pieninä, sitten kaikki isot kukot liittyvät mukaan. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!