Raymond Aguileran profetiat - Venäjä

 

Avainsanat: Venäjä, Putin, Karhu, Villisika (boar), Karju (hog), Sika, itätuuli. Sirppi ja vasara

Raymond Aguileran profetiat – Venäjä

Tämä sivu pdf-muodossa.

 

47. Raymond Aguileralle annettu Profetia 7 Toukokuuta 1992.

Ranskalaiset ovet tulevat avautumaan Kellon soidessa. Ja Kello soi kun taivaalla oleva Risti näyttää teille. Pariisi ei tule olemaan Pariisi. Karjun ja Sapelihammastiikerin merkki tarttuu Herhiläiseen. Voi maailmaa. Voi maailmaa, voi sokeita, ja kuuroja.

Oranssi Malja (bowl), tullaan toimittamaan (deliver) keskipäivällä, päivänä jolloin Kissa kiipeää koriin Hiiren kanssa.

Täältä saapuu Sika.

Minä tulen näyttämään teille Israelin valtiolle mahtavalla ja voimallisella tavalla Daavidin laulun.

 

 

53. Raymond Aguileralle annettu Profetia 17 Toukokuuta 1992.

Venäjä syö Karjun. Kotimainen organisaatio syö Karjun. Sillä Jeesus Kristus on Voima ja Kunnia; sillä Jehova on Voima ja Kunnia, sillä Pyhä Henki on Voima ja Kunnia, Siunattu Kolminaisuus on kaiken Jumala. Venäläiset syövät Karjun. Karjun, Lampaan ja Rituaalin saapumisen päivä tulee valaisemaan taivaan.

Sillä Rituaali tulee olemaan herjaava teidän Pyhää Isäänne, Kuninkaiden Kuningasta, Herrojen Herraa, kohtaan. Sillä Rituaali tulee olemaan inhottavuus kaikkia Taivaallisia asioita kohtaan, jotka ovat Puhtaita ja Hyviä, ja Vanhurskaita,mutta sen täytyy tapahtua. Minun täytyy sallia se, saattaakseni päätökseen, viedäkseni loppuun sen minkä on oltava, minkä on oltava, sillä Sodan käsikirjoitus tulee täyttymään. Ja Rauhan Ruhtinas ja Taivaalliset Enkelit tulevat lopulta olemaan paikassa jonka Minä valitsin sitä hetkeä varten, ja jonka valitsin tuhansia vuosia sitten. Sillä loppu saapuu täsmälleen siten kuin Minä sanoin. Kaikki tulee tapahtumaan siinä järjestyksessä, ja sillä tavalla kuin Minä Määräsin.

Papukaija ja miekka tulevat päättymään sinä päivänä. Sillä papukaija on Inhottava asia, jota Minä en tule sallimaan. Tarkkailkaa papukaijaa. Niinkuin olen sanonut, niin se toteutuu, sillä Karju on Venäjä, sillä Karju on Venäjä. Pyhäni, Tulkaa Taivaaseen. Tulkaa Taivaaseen missä on Rauha ja Levollisuus iankaikkisesti. Näin sanoo Jehova. Näin sanoo Jehova, sillä se täyttyy kun Poikani lyö kuoliaksi lohikäärmeen kerta kaikkiaan.

 

 

54. Raymond Aguileralle annettu Näky 17. Toukokuuta 1992.

Näky:

Ydinräjähdys

Herra sanoi:

"Kissa ja hiiri tulevat elämään yhdessä. Venäjä tuo Peto"

Näky:

Pallo heitetään ilmaan. Sitten se räjähtää.

 

 

55. Raymond Aguileralle annettut Profetiat ja Näyt 18 Toukokuuta 1992.

Karjun päivä on tullut, sapelihampaisen päivä on tullut, sillä sapelihampaisen kulmahampaat ovat terävät, raatelemista varten. Tulkaa, te uskolliset Raamatun opiskelijat, sillä tiikeri,jolle hampaat kuuluvat, sen viisaus ja tieto tulee julki sen kansan Maassa ja Omaisuudessa, joilla on keihäitä ja nuolia. Mutta kansan, jolla keihäät ja nuolet on, sen kansan puolustus tulee voittamaan sapelihammastiikerin, jolla on kulmahampaat. Sillä Karju petti sapelihammastiikerin. Ja saapelihammastiikeri kaatui ilman minkäänlaista koston mahdollisuutta. Se ei ollut tietoinen siitä että tukea ei koskaan tulisi. Sillä sapelihammastiikerin tahallinen teko oli mennä alueelle josta karju, villisika ei ole samaa mieltä. Minä rakastan Sinua, Oma Suklaanaamani. Minä rakastan sinua.

Näky:

Näen astian jossa on kukkanen.

Profetia:

Astia jossa on kukkanen tulee kaatumaan ensimmäisenä, astia jossa on etikkaa vie voiton astiasta joka saapuu Sodan keskivaiheessa. Sillä se mikä on oikeinpäin on väärinpäin, ja se mikä on väärinpäin on oikeinpäin. Ja Susi ja Kettu juoksivat henkensä edestä. Sillä Katumuksen hetki tuli Pöllölle nopesti.

Sakset jotka leikkaavat Nauhan, leikkaavat Käden joka sitoi Nauhan. Ja Nauha on Punainen, mutta Käsi, jossa Sakset on, sen Käden vereen ei haavalla ole vaikutusta. Sillä Käden voima on suurempi kuin Kansan veri.

Sillä Sodan kulkueen Rauha saapuu Tuonelan Portille sinä aamuna josta kerrottiin Jermian Profetiassa. Sillä itkevä Profeetta näki vihollisen päätöksen seuraukset. Ja viattoman veren teurastus, ilman Miekan katumusta, sen johdosta mitä nähtiin, tulee tapahtumaan hetkenä jolloin kuu on ylhäällä ja näkyy selvästi molemmille Osapuolille; Laaksossa jossa on puu johon Jeesus Kristus Nasaretilaisen Ruumis ripustettiin.

Sillä Lammas voittaa Vuohet, sillä päivän ja yön hetki tulee olemaan täysin veren peittämä. Sillä Abelin veri valutetaan ajan loppuun asti, Laaksossa miekan avulla.

Sillä miksi, miksi, miksi Karjun saapuminen järkyttää Lukuisia Kristittyjä. Sillä tähti laskeutuu laaksoon, jossa Peura (Deer) ja Vuohet osallistuvat Rauhan Neuvotteluun.

 

 

70. Raymond Aguileralle annettu Profetia lauantaina 30.

Sillä te tiedätte joitakin asioita Raamatusta, niin kuin Poikani ylösnousemuksen, ja toisen tulemisen, mutta minä kerron teille yksityiskohtia, omaksi eduksenne. Sillä tämä Koettelemusten aika tapahtuu, niin kuin Raamatussa on ilmoitettu.

Koko Saksa tulee yhdistymään. Venäjä kootaan uudestaan, se järjestäytyy uudelleen. Väärä Profeetta nousee Lähi-Idästä, ja hän liittoutuu Pedon kanssa määrättynä hetkenä. Tämä Lähi-Idästä tuleva Väärä Profeetta tulee käyttämään Saatanan Voimaa harhauttaakseen. Hän tulee tekemään Ihmeitä. Hän tulee tekemään asioita joita te tulette pitämään ihmeellisinä ja mahtavina.

 

 

73. Rymond Aguileralle annettu Profetia torstaina 4 Kesäkuuta 1992.

Kuulkaa Minua! Se mitä aikaisemmin sanoin Maailmasta, Tähdestä, Taivaasta, maailmasta, tulee alkamaan 30 Kesäkuuta Uutena Vuotena, mutta Jumalan Vuonna, Kristuksen Vuonna, en voi kertoa teille. Mutta 30 Kesäkuuta tulee alkamaan sodan päivä Sian kanssa. Ja te voitte merkitä sen päivän Kalentereihinne Kesäkuun 30 kohdalle, Kesäkuun.

Miten sääli mitä tulee tapahtumaan sinä päivänä, sillä he tulevat kuolemaan, monet ihmiset, teidän täytyy tarkkailla Verivirtaa sillä virta tulee nousemaan korkealle Sodan Verestä. Kuunnelkaa Minua, Sodan kuva. He kaatuivat, Urhot, jotka taistelivat Kristuksen Sodassa, mutta he ovat nousseet uudestaan pystyyn. Ja tällä kertaa he taistelevat loppuun saakka. Sika tulee oppimaan kuka on Jumalten Jumala ja Kuninkaiden Kuningas.

 

 

74. Raymond Aguileralle annettu Profetia perjantaina 5 Kesäkuuta 1992.

Sillä Peto ja Karju tekevät salaliitossa huolellisen Suunnitelman Läntisen Maailman Valloittamiseksi. Sillä Rahan kehitys, Maailman Taloudelliset Suhdanteet lankeavat Pedon eteen, joka päättää kuka selviytyy Rahajärjestelmän taloudellisista romahduksista. Sillä Varallisuuden Valta, Sotilas Valta, Poliittisten Liikkeiden Valta osuvat kaikki kohdalleen Rahajärjestelmän romahduksen myötä, mikä tulee tuomaan Pedon ja tämän seuraajat Valtaan.

Sillä Pedon kontrolli tulee itseltään Saatanalta Väärän Profeetan kautta, joka neuvoo ja ohjaa Hullua Miestä. Minä vien päätökseen sen mitä Raamatussa ilmoitin määrätyllä hetkellä, sillä Rahajärjestelmän romahdus tulee tapahtumaan. Sillä maailman ensimmäinen tuleminen on toteutunut kun Öljy ja Kaupankäynti Kontrolloivat Maailmaa, Taivaallinen Isäntä tulee ohjaamaan Sotaa joka tulee muuttumaan voimakkaaksi kun Yhteiskunnan rakenne sortuu.

Minä rakastan teitä, Lapseni, Minä rakastan teitä, kuunnelkaa Profeettaa, kuunnelkaa Profetioita, sillä Kone joka saapuu ja laskeutuu lentokentän päähän tulee olemaan katastrofin polttopisteessä Kaupungin Sydämessä. Kukinnat jotka sattuvat kun Auringonpaisteen Säteet osuvat maahan Keskikesällä. Koneen katastrofi tapahtuu kun Peto syyttää Kansleria (Chancellor) siitä ettei tämä noudata hänen lakiaan. Sillä Kansleri tulee vastustamaan Petoa, mutta lopputuloksella ei tule olemaan vaikutusta Petoon ja Pedon Seurueeseen. Sillä Peto toimi taitavammin kuin Kansleri, maanalaisen vakoojien ja vastavakoojien verkoston kautta.

Pommin kehitys, joka päästäisi kaasun hiukkasia ilmaan, tuhoaa vastustuksen Sotavoimat nopeasti ja suoraan. Joten varokaa Politiikkaa, Varokaa Sotavoimia, varokaa kaikkea ja mitä hyvänsä joka ei ole Jeesus Kristus Nasaretilaisesta. Sillä Seurakunnan vaino tapahtuu Uuden Kuun saapuessa kun Rauhan Sopimus Pedon kanssa on allekirjoitettu. Kuunteletteko Lapseni? Sillä teidän täytyy lukea Raamattua ja Opiskella ja totella teidän Taivaallista Isäänne, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä. Sillä tuho joka tapahtuu tulee järkyttämään teidät epäuskoon.

 

 

90. Raymond Aguileralle annettu Profetia 12 Kesäkuuta 1992.

Minä rakastan sinua Ray. Kun et kerran pysty nukkumaan, niin puhutaan. Annas kun kerron hiukan Sodasta, tulevaisuuden Sodasta. Sapelihammastiikeri tullaan kukistamaan mutta Peto ja Villisika (Boar) tulevat käyttämään useita vakoojia ja vastavakoojia manipuloidakseen Hallituksia. Sellaisella tavalla että näiden Poliittisten Virkamiesten jotka niitä Hallituksia johti , heidän pöytiensä alla tapahtuu enemmän korruptiota kuin ikinä olisitte voineet käsittää. Kun hän saa valvontaansa öljyn ja raha-asiat hän alkaa hyödyntämään tätä vaikutusvaltaa ja kiristystä. Hän tulee hyödyntämään mitä tahansa mitä voi, saadakseen tahtonsa läpi ja hän tulee saamaan tahtonsa läpi.

Mutta Minä olen valmistamassa paikkaa häntä varten. Hän luulee että hän tulee pitämään Maailmaa käsissään mutta ainoa mitä hän tulee löytämään on Kuilun. Antikristus tulee olemaan yksi kaikkein kauhistuttavimpia, pelottavimpia tyranneja mitä Maailmaa on ikinä kohdannut. Teille ne ovat pelkkiä sanoja joilla ei ole todellista merkitystä; ne ovat vain sanoja. Te ette ole kokeneet sellaista kauhun tyranniaa mutta sillä tavalla loppu tulee tulemaan.

 

 

97. Raymond Aguileralle annettu Profetia torstaina 18 Kesäkuuta 1992.

Kulkuneuvo. Sian Kulkuneuvo. Sian Kulkuneuvo. Sialla on Kulkuneuvo. Kulkuneuvo jota hän käyttää kuullakseen mitä ihmiset puhuvat. Kulkuneuvo jota hän käyttää saadakseen tietää mitä ovien takana ja seinien sisällä tapahtuu sillä hän haluaa tietää kaiken. Sika haluaa tietää kaiken. Päivä on nyt tullut jolloin te ette voi sanoa mitään, ja te tulette pelästymään kuullessanne mitä tapahtuu, sillä Maailman korvat ovat kaikkialla. Te ette tule voimaan luottaa kehenkään. Sillä teidän Veljenne, Äitinne, Isänne, ja Vaimonne voivat lähettää teidät Vankilaan jos te ette ajattele samalla tavoin kuin Sika. Miten sääli, se on sääli.

 

 

108. Raymond Aguileralle annetut Profetia ja Näky 24 Kesäkuuta 1992.

Näky:

Näin Leijonan pään jolla oli vihreä harja. Nyt näen härän pään.

Profetia:

Siinä se on nenäsi edessä poikani. Se mitä sinulle kerroin vaimostasi. Siinä hän on. Voit koskettaa häntä, voit suudella häntä. Sillä hän on valmis.

Mutta katso, Ristin aika on saapunut. Vääntyneen (Crooked) Ristin aika. Se on saapunut. Sillä se mitä Minä puhun on totta. Sinun täytyy tarkkailla Vääntynyttä Ristiä. Tähti tulee tulemaan, ja se tulee iskemään maailmaa niin kuin Vasara, ja Tähti tulee olemaan, sillä sika, ja koirat, tulevat juoksemaan kaiken perässä mitä on, ja mitä he tässä maailmassa haluavat. Nyt saapuu Tähti Vasaran kanssa.Sillä se mitä Minä sanon, teidän Jumalanne; Isä ei Valehtele. Kaikki mikä on Rehellistä, ja Puhdasta, on teidän Isänne.

 

 

112. Profetia - Raymond Aguilera 25. Kesäkuuta 1992.

Merkatkaa se. Kyllä, merkatkaa se … päivä kalentereihinne. Se on tulossa. Täältä tulee Maailman loppu. Avatkaa korvanne, silmänne. S on täällä. Tämä on teidän Isänne. Teidän kaiken Isänne mitä on ja mitä tulee olemaan. Hajulla, joka säteilee Liha ja Lihallisuus tulee palamaan. Veren Tie tulee iskemään tähän maailmaan.

Ette pelasta itseänne ellette kuuntele Minua. Tämä on teidän Isänne Kristuksen kanssa, Minun poikani ja Pyhä Henki jos ette kuuntele Minua. Te kuolette jollette kuuntele Minua. Teillä ei ole mitään mahdollisuutta.

Sika ystävineen tulee syömään kaiken minkä pystyvät kunnes heidän vatsansa räjähtävät. He haluavat syödä Minun Lapseni, Minun Lampaani kaikella sillä pahalla jonka he aikovat tehdä.

Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua korvillanne, päivä on täällä. Päivä on jo paikallaan, Isän Muistissa. Päivä on tulossa. Teidän täytyy kuulla Minua, Minun Poikani ja Tyttäreni. Etsikää Minua. Etsikää Minua sydämissänne. Se on täällä.

 

 

141. Raymond Aguileralle annettu Näky 6 Heinäkuuta 1992.

Näky:

Viisi tai kuusi vyötiäistä panssarinahkoineen liikkumassa yhteen suuntaan. Sitten, ne muuttuvat sioiksi. En ymmärrä tätä mutta jotenkin ne muuttuivat ja nyt siinä on viisi tai kuusi sikaa juoksemassa vieri vieressä, oikealta vasemmalle. Näen majavan paukuttavan häntäänsä vedessä. Minulla ei ole aavistustakaan siitä mitä tämä näky merkitsee, se on täysin omituinen.

 

 

166. Raymond Aguileralle annettu Profetia ja Näky 23 heinäkuuta 1992.

Sillä piiloutumisen aika alkaa kun karhu ja pöllö lähtevät Egyptiin sotimaan. Valmistautukaa, kertokaa veljellenne ja kertokaa siskollenne, että hetki tulee kun karhu ja pöllö lähtevät Egyptiin sotimaan. Suojelkaa Lapsianne, suojelkaa vaimojanne, suojelkaa perheitänne, rukoilkaa Jumalallenne Jehovalle koko sydämellänne, koko mielellänne, koko sielullanne. Sillä se päivä tulee päällenne kuin varas yöllä.

 

 

206. Raymond Aguileralle annettu Profetia 9 Syyskuuta 1992.

Pitää olla rohkea, pitää olla vahva, sillä rotan päivä, koiran päivä, sian päivä pannaan alulle kun Daavidin Tähti lähestyy Siionin Vuorta. Sillä kaikki Herra Jehova Jumalan Suunnitelmat on kartoitettu. Herra Jehova Jumala, Maailmankaikkeuden Luoja, Taivaiden Luoja, Tähtien, Kuun, kaiken sen mitä tulee olemaan, ja kaiken mitä on ollut, kertoo teille totuuden. Kun Daavidin Tähti lähestyy Maapalloa, se tulee olemaan suuren Juhlan päivä, Rauhan päivä, Sodan päivä, näin sanoo Jehova, Maailmankaikkeuden Luoja, kaiken Luoja, yhdessä Poikani ja Pyhän Hengen kanssa.

 

 

282. Raymond Aguileralle annettu Profetia 31 Tammikuuta 1993.

Sika joka teki kaiken likaiseksi tulee aloittamaan juoksemisen, niiden oksien kanssa jotka eivät usko Jumalan Sanaan. Hän tulee rouskuttamaan oksia, ja hän tulee täyttämään vatsansa kaikella vihreällä mitä oksissa on. Minun Poikani tulee pysäyttämään sian, kyllä, keihään avulla. Kojootti joka luulee itsestään suuria, hänet Minun Poikani tulee pysäyttämään jalallaan jonka Hän asettaa hänen päänsä päälle, kunnes hänen silmänsä työntyvät ulos. Kaikki käärmeet jotka luulevat itsestään suuria esiin työntyvine myrkkyhampaineen, heiltä Hän tulee leikkaamaan pään irti, ja he tulevat liikkumaan niin kuin madot jotka on leikattu keskeltä kahtia.

Teidän täytyy rukoilla. Teidän täytyy paastota. Teidän täytyy etsiä Poikaani. Teidän täytyy etsiä Pyhää Henkeä. Teidän täytyy etsiä Isäänne. Teidän täytyy seistä Poikani Kalliolla.

Sillä sika etsii oksia terävillä hampaillaan. Minä kerron teille nämä asiat Rakkaudella. Kerron teille nämä asiat kyynelillä. Kerron teille nämä asiat koska ne ovat Totuus. Lukekaa kaikki Profetiat. Opiskelkaa niitä mielellänne, ruumiillanne, hengellänne, ja rukoilkaa, ja rukoilkaa, ja rukoilkaa, ja rukoilkaa, ja rukoilkaa. Pyhä Henki tulee näyttämään teille että ne ovat Oikeita, ja Kohdallaan.

Kohdistakaa katseenne Kristustanne, Isäänne, Pyhää Henkeänne kohti, ja ainoastaan Kristustanne, Isäänne, ja Pyhää Henkeänne kohti. Jos luotatte pastoreihin, kaikkiin jotka luulevat tietävänsä jotain, sika tulee syömään teidät. Minä kerron teille tämän kaikella vakavuudella. Sillä Minä en välitä siitä minkä niminen teidän kirkkonne on, sillä kirkot ovat ihmisestä. Ne eivät ole Minun Kristuksestani, Pyhästä Hengestä, ja teidän Isästänne. Sillä ihminen on muuttanut teidän Jumalanne Sanan. He luulevat olevansa jumalia, pastorit, ne, jotka luulevat itsestään suuria.

 

 

315. Raymond Aguileralle annettu Profetia 14 Huhtikuuta 1993.

Kyllä poikani, Naaraskarhuni hetki (My She Bear). Hetki on saapunut. Nouse ylös, ala kirjoittamaan kaikki minkä sinulle kerron Jumalan tavalla. Sillä maailman liekit tulevat alkamaan. Ne tulevat alkamaan päivänä, jolloin sika syö Jumalan asioita. Oi miten sääli! Miten sääli! Että maailman ihmiset eivät näe asioita jotka on heidän nenänsä edessä. Miten sääli! Sillä nyt saapuu, "Loppu". Ja he ovat kuuroja ja he ovat sokeita. Miten sääli poikani, miten sääli!

 

 

320. Raymond Aguileralle annettu Näky 28 Huhtikuuta 1993.

Kirjoittaessani Profetioita näin sikalauman. Tätä on vaikea selittää, mutta näin ne maan tasolta. Seisoin suurin piirtein niiden kylkien korkeudella. Ne tömistelivät ja kävelivät minua kohti. Suuri joukko "Sikojen lihaa." Niin kuin jotain mitä voisi nähdä elokuvissa, kun puhveli- tai karjalauma juoksee vieri vieren. Se mikä hätkähdytti minua oli että minä en ollut kovin pitkä ja siat olivat minua pitempiä.

 

 

324. Raymond Aguileralle annettu Profetia 20 Toukokuuta 1993.

Nyt saapuu Kalifornian maanjäristys. Nyt saapuu sika. Nyt saapuvat koirat, kaikki sotilaat, kaikki mikä on pahaa, kaikki mikä on kuilusta. Sillä heillä on nälkä Poikani Ruumista kohtaan. Mutta Poikani on paikalla taistelemassa Enkeleidensä kanssa Taivaassa, ja maailmassa, kaikkea sitä vastaan mikä on saastaista. Sillä Me olemme aloittaneet kaiken puhdistamisen, ja se on saapunut, kärsimyksen päivä, paholaisen päivä.

 

 

326. Raymond Aguileralle annettu Profetia 26 Toukokuuta 1993.

Minä kerron sinulle Taivaan Rakkaudella että kaikki minkä näet olevan pahaa, tulee tulemaan. Sika on valmiina. Kojootti on valmiina. Kaikki eläimet joista sinulle aikaisemmin kerroin ovat valmiina ja niiden hampaat on kohdistettu, kieli ulkona roikkuen ja suu märkänä. Ne haluavat kaiken käsiinsä, hampaisiinsa, paholaisen mielellä, kaiken sen mielellä mikä on saastaista. Ne ovat valmiina.

Nyt ne haluavat pysäyttää kaiken mikä on hyvää, kaiken mikä on Jumalasta. Kerron teille nämä asiat sillä se on saapunut, koiran päivä, sian päivä, kojootin päivä, kaiken päivä, paholaisen päivä. Nyt lapseni haluan teidän rukoilevan, ja rukoilevan, ja paastoavan, ja paastoavan. Sillä ne ovat tulleet asiat jotka teille kerron ne ovat oikeita ja täsmällisiä, ne ovat Taivaasta, ja Jumalasta, Pojasta ja Pyhästä Hengestä, Sydämen asioita. Tehkää itsenne vahvaksi, tämä on Isä ja Poika ja Pyhä Henki. Sillä se on täällä. Kyllä Lapseni, sillä se on täällä.

 

 

330. Raymond Aguileralle annetut Profetia 11 Kesäkuuta 1993.

Tämä on sinun Isäsi Taivaan Sanan kanssa. Se on saapunut, sika, jänis, koira, elefantti, kojootti, tiikeri, ja Tulitikku. ÄLÄ UNOHDA TULITIKKUA! Sillä Minä aion polttaa kaiken mikä on pahaa, kaiken mikä on paholaisesta. Pane kaikki paperille, kirjoita Jumalan Mielellä, kaiken sen Mielellä mikä on Hyvää. Se on saapunut. Sillä se on Minun. Sillä se on Minun. Sillä se on Minun.

 

 

365. Raymond Aguileralle annettu Profetia 28 Syyskuuta 1993.

Karhuni. Minun Karhuni tulee tulemaan pohjoisesta. Minun Karhuni. Hän (he, maskuliininen ) tulee tulemaan pohjoisesta paholaisen liekeillä, kaiken saastaisen liekeillä. Nyt saapuu Karhu. Kyllä, Reymundo, nyt saapuu Karhu terävine hampaineen havitellen karitsoja. Kaikki saastaiset asiat ovat valmiina, ja nyt ne saapuvat. Ne kokoontuvat yhteen kaiken sen kanssa mikä on pahaa.

Muista mitä sinulle kerroin. Nyt saapuu Karhu pohjoisesta, laatikon naulojen kanssa, sulkemaan sisään kaikki mikä on pahaa. Hän on täällä, Karhu. Kaikki maailman ihmiset tulevat Karhun omiksi, paholaisen Karhun. Sillä nyt saapuu Karhu jalat suunnattuina Kuilua kohti.

Juoskaa ja piiloutukaa!! Kaikki Kristityt jotka Rakastatte Jeesusta, Isää, ja Pyhää Henkeä. Juoskaa! Ja piiloutukaa Jumalan tavalla, Taivaan Kuumeella. Sillä nyt saapuu Karhu. Kaikki Siemenet, kaikki Karitsat, piiloutukaa Jumalan tavalla. Nyt saapuvat vahvistukset joista sinulle kerroin, joten älä pelästy. Sillä ne ovat kasvojesi edessä. Ne ovat lahjat Taivaasta.

 

 

373. Raymond Aguileralle annettu Näky 10 Lokakuuta 1993.

Näen näyn kilvestä jossa on Yhdysvaltojen lipun värit. Aikaisemmin näin kotkan, mutta en osaa sanoa onko kilven päällä kotka, mutta voin nähdä tähdet ja raidat.

Näen kynttilän, kepeistä tehdyn pyramidin sisällä, seisomassa sen pohjalla.

Näen vasaran ja sirpin.

 

 

534. Raymond Aguileralle annettu Profetia 18 Elokuuta 1994.

Aika, jonka sinulle tulevina kuukausina tulen antamaan, tulee olemaan tärkeää. Sillä sinun täytyy lähettää Sana yhdessä ystäviesi kanssa kaikkiin maailman osiin nopeasti ja täsmällisesti, sillä aika on käymässä vähiin. Rauhan aika, aika jota tarvitset lähettääksesi Jumalan Sanan. Sitten Minä annan sinulle sen mitä tarvitset, niin että voit pelastaa itsesi sioilta, kaneilta, koirilta. Sinut ja sinun perheesi, ja kaikki sinun ystäväsi, jotka auttavat sinua. Sillä päivä tulee tulemaan, jolloin sinun täytyy piiloutua nopeasti.

Sillä mies joka luulee olevansa jumala tulee etsimään sinua paholaisen kuumeella. Hän tulee haluamaan syödä koko Poikani Ruumiin, luotien avulla, kaasun avulla, myrkyn avulla. Kyllä, sähkön avulla, hirttosilmukan avulla, veitsen avulla, kaikilla tavoilla, joita haluaa käyttää. Hän tulee käyttämään niitä, mutta ainoastaan ne pyhät joiden silmät ja korvat ovat auki, tulevat pelastumaan.

 

 

546. Raymond Aguileralle annettu Profetia 6 Syyskuuta 1994.

Niin! merkitse se allakkaasi. Nyt tulee Pohjois-Korea. Se tulee etelään, eikä Etelä-Korea tule voimaan pysäyttää pohjoista. Sillä Korean eteläosa on suunnannut silmänsä rahaan, maailman asioihin. He eivät välitä mistään Jumalaan liittyvästä, Hänen, joka loi maailman, tähdet, kaiken mitä on, kaiken mitä näette. Eivätkä he katso Pohjois-Koreaa SELKEÄSTI!, silmät avoimina. Sillä he leikkivät lelujensa kanssa, rahojensa kanssa, maailman asioiden kanssa. Mutta nyt tulevat pohjoisen sotilaat paholaisen hampailla, paholaisen nälällä, paholaisen voimalla.

Muista Reymundo, että Minä kerroin sinulle. Varo itseäsi Pohjois-Korean suhteen, sillä ne ovat irti, paholaisen siat, demonien voimalla. Ne tulevat alkamaan siirtyä etelään. Niin! Sillä he himoitsevat verta. Kyllä! Se on saapunut, Korean sodan päivä.

 

 

572. Raymond Aguileralle annettu Näky 19 Syyskuuta 1994.

Katselen siltaa vesirajan tasolta. Se on korkea silta ja minä näen karhun, jolla on punainen pusero päällä, pyöräilevän polkupyörällä, työntäen potkulautaa (scooter) tai jotain sellaista, samalla kun se liikkuu oikealta vasemmalle minusta päin.

 

 

592. Raymond Aguileralle annettu Profetia 28 Syyskuuta 1994.

Näyttäkää Minulle Moskova ja Minä näytän teille helvetin kuilun. Sillä asiat tulevat muuttumaan pahemmiksi Moskovassa. Sillä paholainen on yhä siellä, piilotellen kallioiden välissä. Mutta Moskovan ihmiset älkää huolehtiko sillä teidän Jumalanne on täällä, Loistava Valo, Taivaan Valo. Kuunnelkaa Raamatun luotettavia Sanoja. Kuunnelkaa Isäänne Jehovaa. Kuunnelkaa Kristustanne, Jeesusta. Kuunnelkaa Pyhää Henkeä.

Sillä Venäjän uudelleenjärjestely tulee alkamaan. Se tulee olemaan väkivaltaista. Se tulee olemaan perinpohjaista. Sillä paholainen tulee tulemaan kaikkien kivien alta, katuviemäreistä, kujilta, ja hän tulee aiheuttamaan kapinan. Paholaisen kapinan. Mutta ne teistä kenellä on Raamattu; ne teistä joilla on Jehovan Sana; ne teistä kenellä on Jehovan Sydän, seiskää lujina, levittäkää Sanaa. Levittäkää Jumalanne Sanaa, naapureillenne, vihollisillenne, niin kauan kuin voitte.

Sillä vasaraa ja sirppiä tullaan käyttämään ihmisiin. Muistakaa Moskovan kansa! Vasara ja sirppi, paholainen kallioiden lomassa, olkaa vahvoja, olkaa rohkeita. Keskittykää Jeesukseen Kristukseen sillä loppu on edessänne. Sillä vasara ja sirppi tulevat tulemaan nopeasti ja lujaa.

Tämä on Jehovan Sana, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen, ja Pyhän Hengen. Varoituksen Sana Moskovassa olevalle Ruumiilleni. Rauhaa ja Rakkautta Lapseni. Sillä Harmageddon on täällä. Muistakaa Nooaa. Nooa totteli, sillä Nooa Rakasti Isää. Luottakaa Jeesukseen. Kuunnelkaa Pyhää Henkeä. Nyt saapuu paholainen Moskovaan. (loppu)

 

 

597. Näky:

Puu jonka huipussa nukkui lammas. Puu oli täysikasvuinen, mutta lammas oli yhtä suuri kuin puu. Sitten lammas muuttui siaksi joka pureksi omenaa.

 

 

600. Raymond Aguileralle annettu Profetia 29 Syyskuuta 1994.

Pyykkilauta, käytä Pyykkilautaa. Ne ovat saapuneet, Taivaan asiat. Ne ovat saapuneet, kaikki sian tavat. Sika on saapunut paholaisen liekillä. Kuule Minua! Ne ovat saapuneet; kaikki asiat Etelä-Amerikassa. Niin! Sinun täytyy lähettää Sana, ja täsmällisesti. Sillä Etelä-Amerikan ihmiset eivät vieläkään tiedä että nyt saapuu kaiken loppu. He eivät tiedä mitään, mutta nyt saapuvat paholaisen sähikäiset, pitääkseen paholaisen meteliä. Sillä saastaiset miehet ovat valmiina sähikäisten kanssa, paholaisen lupakirjan kanssa, tehdäkseen mitä tahtovat.

 

 

643. Raymond Aguileralle annettu Profetia 20 Marraskuuta 1994.

Profetia:

Niin, Reymundo. Se on, se on. Se on oleva. Se on oleva. Se on oleva. (Tulkitsemattomia kieliä) Niin, Niin (Tulkitsemattomia kieliä) Se on siellä. Se on siellä.(Tulkitsemattomia kieliä) Oi, Oi. (Tulkitsemattomia kieliä) Se kaatui. Se kaatui. Se kaatui. Isä, Isä, (Tulkitsemattomia kieliä) karhu. Niin, naaraskarhu. Niin, naaraskarhu. Niin, naaraskarhu. Tulkitsemattomia kieliä) Hän (He, maskuliininen) teki. Hän teki. (loppu)

 

 

702. Raymond Aguileralle annettu Profetia 16 Maaliskuuta 1995.

Haluan sinun tekevän huomenna sen, mitä Minä sanon. Sillä huomenna tulee tulemaan Poikani Ruumiin johtajiston tuomio. Sillä karju ja peto tulevat tulemaan yhteen.

 

 

747. Raymond Aguileralle annettu Profetia 9 Kesäkuuta 1995.

Karhuni. Minun Karhuni tulee iskemään maailmaa. Ja maailmaa tulee pelästymään, koska karhu ei tule välittämään kenet hän (he, maskuliininen) tappaa tai kuinka monta. Se on saapunut, karhun päivä, paholaisen voimalla. Se on saapunut. Tulee tulemaan sota joka on niin suuri, että se tulee pelästyttämään maailmassa kaikki. Sillä karhu tulee uskomaan, että hän on Jumala. Ja hän tulee tappamaan ja tappamaan, eikä hän tule välittämään jos tappaa teidät.

Sillä hän on jo suunnannut mielensä kaikkeen mikä on hänen, mielellä, hengellä, paholaisen hengellä. Ja kaikki maailman ihmiset tulevat kärsimään. Tulevat kärsimään, perheineen, kaikissa maailman kielissä. Kaikki tulevat kärsimään. Nyt saapuu Karhuni kohdistettuna, suunnattuna, kaikkea maailman maata kohti. Älkää sanoko etten kertonut teille. Tämä on teidän Isänne yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Se on saapunut, "LOPPU," Loppu, loppujen loppu ja se on saapunut. (loppu)

 

 

813. Näky:

Seuraava näky oli leijonasta, siasta, ja pässistä. Leijonalla oli punaiset silmät.

 

 

822. Raymond Aguileralle annettu näky 19 Lokakuuta, 1995.

Näky korotetusta lavasta, jossa oli tulisija. Lavaa reunusti betoniaita. Se näytti melkein suihkulähteeltä, mutta se oli tehty tulta varten. Kaikkialla tulisen kaivon ympärillä oli isoja, lihavia sikoja, selin tuleen. Niitä oli tuhansia, niin kauas kuin silmä kantoi, ja ne kaikki seisovat selkä tuleen päin.

 

 

934. Profetia - Raymond Aguilera 23. Heinäkuuta 1996 klo 19:07 Espanjaksi.

Naaraskarhu – valtameren naaraskarhu (Espanjan sana Mar = valtameri tai meri), valtameren naaras-karhu. Jos te näette veden alle, te tulette näkemään valtameren naaraskarhun. Jos te haluatte etsiä paholaisen asioita, katsokaa valtameren alle ja te tulette löytämään naaraskarhun. Te uskotte tietävänne sen kaiken, mutta te ette tiedä mitään. Minä kerron teille tarkasti, sillä naaraskarhu on alkanut lähteä liikkeelle. Mutta te olette sokeita ja kuuroja ja te ette näe ja te ette kuule Jumalan asioita. Minä osoitan teitä ja Minä osoitan teitä kohti Jumalan suuntaa, Jumalan Sanalla, Jumalan merkeillä, mutta te otatte Sanat ja merkit ja käännätte ne sanomaan mitä te tahdotte. Tämä on se miksi te olette kuuroja ja sokeita ja te ette ole oikein suuntautuneet.

 

 

976. Profetia - Raymond Aguilera 10. Lokakuuta 1996 klo 12.

Oi karhu. Siellä on karhu terävin hampainensa, etsimässä jotakin syötäväksi. Muistakaa että olen käskenyt teitä lukemaan Raamattua. Miksi ette ole nostaneet sitä ylös? Ja miksi ette ole lukeneet sitä? Minä kerron teille karhusta, jolla on terävät hampaat, joka tulee olemaan siellä teidän kasvoillanne. Ja Minä käsken teidän lukea Raamattua, ja te vain teette asiat niin kuin haluatte, ja te ette kuuntele Minua. Nuo hampaat tulevat syömään teidät. Sillä te ette tehneet mitä Minä käskin teidän tehdä, Jumalan tavalla.

Kuinka monta kertaa Minun täytyy käskeä teitä rukoilemaan? Kuinka monta kertaa Minä olen käskenyt teidän etsiä veljiänne ja sisarianne kaduilla? Kuinka monta kertaa Minä olen käskenyt teidän tehdä parannuksen synneistänne? Kuinka monta kertaa? Kuinka monta kertaa Minun täytyy kertoa teille? Karhu tulee syömään teidät, koska teillä on sormenne korvissanne. Ja päivä on tulossa, jolloin te tulette itkemään, ja te tulette etsimän Minua. Silloin Minä saan teidän huomionne. Mutta Minä en tule kuulemaan teitä. Minä tulen tekemään saman asian, minkä te olette tekemässä nyt. Minä tulen asettamaan Minun sormeni Minun korviini.

Te uskotte näiden Sanojen olevan kovia. Te uskotte, että Minä olen pelaamassa PELIÄ! Tämä on teidän JUMALANNE, Hän on antamassa teille näitä Sanoja. Minä sanon teille RAKKAUDELLA, jaMinä tulen korjaaman teidät RAKKAUDELLA, mutta mitä Minä sanon tulee tapahtumaan. Ja jos te silti ette nosta tuota Raamattua ylös ja etsi Jumalan tapoja, te tulette löytämään Jumalan tavan, kun karhu puhdistaa teidän kasvonne kielellään, ennen kuin hän puraisee teitä. Minä tiedän, että olen saanut teidän huomionne nyt.

 

 

1001. Tapahtuma - Raymond Aguilera 7. Tammikuuta 1997 klo 22:15.

Olin lepäämässä vuoteellani, kun Herran Läsnäolo täytti minun makuuhuoneeni, ja minun rukouskieleni alkoi puhumaan oudolla äänellä, joka pelotti minua. Ääniä, joita en ollut koskaan aiemmin kuullut. Mikä tässä oli niin pelottavaa, olivat Herran Voiman ja Läsnäolon intensiteetti. Minun lihani pystyi ymmärtämään jotakin siitä, mitä oli tapahtumassa, mutta ei kaikkea. Ja kun kuuntelin näitä outoja ääniä, Herra laittoi Sanan, "Kirous," mieleeni, ja antoi minulle seuraavat sananpaikat.

33/38:

2. Kun. 2:23 Sieltä hän meni Beeteliin, ja hänen käydessään tietä tuli pieniä poikasia kaupungista, ja ne pilkkasivat häntä ja sanoivat hänelle: "Tule ylös, kaljupää, tule ylös, kaljupää!"

2. Kun. 2:24 Ja kun hän kääntyi ja näki heidät, kirosi hän heidät Herran nimeen. Silloin tuli metsästä kaksi karhua ja raateli neljäkymmentä kaksi poikaa kuoliaaksi.

1. Kun. 17:1 Tisbeläinen Elia, eräs Gileadiin asettuneita siirtolaisia, sanoi Ahabille: "Niin totta kuin Herra, Israelin Jumala, elää, jonka edessä minä seison: näinä vuosina ei tule kastetta eikä sadetta muutoin kuin minun sanani kautta".

Ilm. 22:18 Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan;

Ilm. 22:19 ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu.

Ilm. 22:20 Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian". Amen, tule, Herra Jeesus!

Ilm. 22:21 Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa. Amen.

 

 

1027. Profetia - Raymond Aguilera 26. Maaliskuuta 1996 klo 8:13.

Tulen käyttämään karhua Jumalan Voimalla ja Vallalla. Täältä tulee karhu, tuhon halukas instrumentti. Valmistautukaa, olkaa viisaita! Täältä tulee karhu! Nukkuva karhu tulee heräämään atomin voimalla. Peittäkää kasvonne – älkää katsoko valoa kohti! Atomin valo on pommin voiman valo. Juoskaa ja piiloutukaa! Sillä täältä tulee karhu, mahtava karhu, Jumalan instrumentti; Jumalan Vihan tähden, irstauden tähden; saastaisuuden tähden. Täältä tulee pommin valo! (loppu)

 

 

1054. Näky - Raymond Aguilera 2. Kesäkuuta 1997.

Herra antoi minulle näyn rannasta, ja ruskeahiekkaisella rannikolla oli kuolleita sian porsaiden kasoja, kasojen perään. Nämä Siat olivat vaaleanpunaisia väriltään. (loppu)

 

 

1115. Profetia - Raymond Aguilera Lokakuuta 1997.

Herra sanoi, "Susi ja karhu tulevat ottamaan yhteen Marraskuussa." (loppu)

 

 

1195. Profetia - Raymond Aguilera 28. Elokuuta 1998 klo 1:25 Espanjaksi.

Miksi? Miksi? Miksi on tiikeri vihainen? Tiikerillä ei ole mitään asiaa olla vihainen. Kyllä Reymundo! Tiikeri on mieletön! Hän haluaa nuolla veren, mutta karhu; karhu sanoo: ei! Ja kun hän sanoo, ”Ei”, se on ”ei”! Sillä karhulla on voima. Hänellä on kaikki tarpeellinen sanoakseen tiikerille, EI! Mutta tiikeri haluaa olla se viimeinen. Katsokaa! Tiikerin päivä on nyt saapunut, karhun päivä, liekin päivä; maailman liekin. Minä tiedän! Minä tiedän! Minä tiedän! (loppu)

 

 

1227. Profetia - Raymond Aguilera 20 Tammikuuta 1999 klo 17:20.

Olen tuntenut itseni hyvin, hyvin masentuneeksi ja kovan hengellisen hyökkäyksen alla, en ole pystynyt tekemään mitään sen jälkeen kun päätin mennä Venäjälle ja tapaamaan punatukkaista naista. Joten rukoilin Herraa auttamaan ja Herra sanoi, ”Punatukkainen nainen ja Venäjä ovat sama, mutta eri. Toinen edustaa naista ja toinen edustaa maata ja molemmat edustavat punatukkaista naista. Reymundo, haluan että menet ja rukoilet Euroopan ja Venäjän yli. Tämän takia olet niin kovan hengellisen hyökkäyksen kohteena. Paholainen haluaa pysäyttää sinut!" (loppu)

 

 

1229. Näky - Raymond Aguilera 27. Tammikuuta 1999 klo 9:20.

Näky:

Herra antoi minulle näyssä karhun nukkumassa luolassa.

 

 

1231. Näky - Raymond Aguilera 7. Helmikuuta 1999.

Minä sain näyn karhusta syömässä rottaa – pää edellä. (loppu)

 

 

1234. Tapahtuma - Raymond Aguilera 12. Helmikuuta 1999 klo 22:00.

Profetia:

Minä tulen kääntämään tämän maailman ylösalaisin ja tulen potkaisemaan sitä kuin jalkapalloa. Minä aion haudata ihmisen kirkon niin kuin tuo hauta, jonka näytin sinulle aiemmin, ja te tulette toivomaan, että teillä olisi kukka, jonka voisitte laittaa sille. Suurin osa Kristuksen Ruumiista ajattelee, että Minä pelaan pelejä, mutta pelaajilla on heidän käsikirjoituksensa. Asiat ovat valmiina vasaran ja sirpin tuloa varten. Teologian päivä on loppunut! Päivä, jolloin veri tulee vuotamaan kaduilla, on täällä! Taivaan armeija on valmistautunut! Armeija maan päällä on valmistautumassa.

Sitten Herra sanoi minulle, "Haluatteko kuulla vielä enemmän! Naapuri tulee pettämään naapurinsa. Äiti tulee pettämään lapsensa. Vanhemmat tulevat syömään lapsensa ruokana. Jotkut teistä tulevat toivomaan, että olisitte kuolleita, mitta Minä en anna teidän kuolla. Liiton Arkki on valmiina! Vasara ja sirppi ovat valmiina! Babylonian kukistuminen on valmiina! Mutta tässä on tarpeeksi tältä illalta!"

 

 

1257. Profetia - Raymond Aguilera 18. Maaliskuuta 1999.

Kissa päästetään vapaaksi. Pöllo tulee kirkumaan. Muistakaa Karhu. Muistakaa pöllö. Muistakaa kissa.

 

 

1258. Tapahtuma - Raymond Aguilera 18. Maaliskuuta 1999.

Herra antoi minulle Jobin kirjan 9. luvun Viipurin kaupungissa, Venäjällä. Herra myös käski minun voidella rautatieasema täällä.

Kommentti:

Monet uskovat karhun olevan Venäjä ja tällä Venäläisellä rautatieasemalla oli monia pilareita pitämässä kattoa ylhäällä. Luettuani Jobin kirjan luvun 9, minä huomasin, että se mainitsi sekä sanan ”pilari” että sanan”karhu”. (loppu)

33/38:

Job 9:1Job vastasi ja sanoi:

Job 9:2 "Totisesti minä tiedän, että niin on; kuinka voisi ihminen olla oikeassa Jumalaa vastaan!

Job 9:3 Jos ihminen tahtoisi riidellä hänen kanssaan, ei hän voisi vastata hänelle yhteen tuhannesta.

Job 9:4 Hän on viisas mieleltään ja väkevä voimaltaan kuka on niskoitellut häntä vastaan ja jäänyt rankaisematta?

Job 9:5 Hän siirtää vuoret äkkiarvaamatta, hän kukistaa ne vihassansa;

Job 9:6 hän järkyttää maan paikaltaan, ja sen patsaat (=pilarit) vapisevat;

Job 9:7 hän kieltää aurinkoa, ja se ei nouse, ja hän lukitsee tähdet sinetillään;

Job 9:8 hän yksinänsä levittää taivaat ja tallaa meren kuohun kukkuloita;

Job 9:9 hän loi Seulaset (=karhu) ja Kalevanmiekan, Otavan ja eteläiset tähtitarhat;

Job 9:10 hän tekee suuria, tutkimattomia tekoja, ihmeitä ilman määrää.

Job 9:11 Katso, hän käy ohitseni, enkä minä häntä näe; hän liitää ohi, enkä minä häntä huomaa.

Job 9:12 Katso, hän tempaa saaliinsa, kuka voi häntä estää, kuka sanoa hänelle: 'Mitä sinä teet?'

Job 9:13 Jumala ei taltu vihastansa; hänen allensa vaipuvat Rahabin auttajat.

Job 9:14 Minäkö sitten voisin vastata hänelle, valita sanojani häntä vastaan?

Job 9:15 Vaikka oikeassakin olisin, en saisi vastatuksi; minun täytyisi tuomariltani armoa anoa.

Job 9:16 Jos minä huutaisin ja hän minulle vastaisikin, en usko, että hän ottaisi korviinsa huutoani,

Job 9:17 hän, joka ajaa minua takaa myrskytuulessa ja lisää haavojeni lukua syyttömästi,

Job 9:18 joka ei anna minun vetää henkeäni, vaan täyttää minut katkeralla tuskalla.

Job 9:19 Jos väkevän voimaa kysytään, niin hän sanoo: 'Tässä olen!' mutta jos oikeutta, niin: 'Kuka vetää minut tilille?'

Job 9:20 Vaikka olisin oikeassa, niin oma suuni tuomitsisi minut syylliseksi; vaikka olisin syytön, niin hän kuitenkin minut vääräksi tekisi.

Job 9:21 Syytön minä olen. En välitä hengestäni, elämäni on minulle halpa.

Job 9:22 Yhdentekevää kaikki; sen tähden minä sanon: hän lopettaa niin syyttömän kuin syyllisenkin.

Job 9:23 Jos ruoska äkkiä surmaa, niin hän pilkkaa viattomain epätoivoa.

Job 9:24 Maa on jätetty jumalattoman valtaan, hän peittää sen tuomarien kasvot - ellei hän, kuka sitten?

Job 9:25 Minun päiväni rientävät juoksijata nopeammin, pakenevat onnea näkemättä,

Job 9:26 ne kiitävät pois niin kuin ruokovenheet, niin kuin kotka, joka iskee saaliiseen.

Job 9:27 Jos ajattelen: tahdon unhottaa tuskani, muuttaa muotoni ja ilostua,

Job 9:28 niin minä kauhistun kaikkia kipujani, tiedän, ettet julista minua viattomaksi.

Job 9:29 Syyllisenä täytyy minun olla; miksi turhaan itseäni vaivaan?

Job 9:30 Jos vaikka lumessa peseytyisin ja puhdistaisin käteni lipeällä,

Job 9:31 silloinkin sinä upottaisit minut likakuoppaan, niin että omat vaatteeni minua inhoisivat.

Job 9:32 Sillä ei ole hän ihminen niin kuin minä, voidakseni vastata hänelle ja käydäksemme oikeutta keskenämme.

Job 9:33 Ei ole meillä riidanratkaisijaa, joka laskisi kätensä meidän molempien päälle

Job 9:34 ja ottaisi hänen vitsansa pois minun päältäni, niin ettei hänen kauhunsa peljättäisi minua;

Job 9:35 silloin minä puhuisin enkä häntä pelkäisi, sillä ei ole mitään sellaista tunnollani."

 

 

1380. Näky - Raymond Aguilera 29. Heinäkuuta 1999 klo 19:40.

Näky:

Näin näyn Pandakarhusta, jonka kaulan ympärille oli kiedottu köysi ja köysi ojentautui pystysuoraan ylös kun se käveli. (loppu)

 

 

1449. Näky - Raymond Aguilera 3. Helmikuuta 2000.

Rukouksen aikana kello seitsemän näyt tulivat kuin diasarjana. Sitoessani ja nuhdellessani henkiä sain nämä näyt.

yt:

Susi – muuttuu lepakoksi – sitten sammakoksi – sitten karhuksi. Karhu oli sidottu hartioiden ympäriltä ja sitä vedettiin ylös. Sitten toinen karhu korvasi tämän karhun, ja sillä oli ruskea pää ja rinta. Karhun pää näytti Amerikkalaiselta karhulta, mutta se näytti myös pandakarhulta, tai sillä oli pandakarhun värit. Erikoisen näköinen karhu.

Sitten maaperä (hengellinen maaperä) alkoi täristä.

 

 

1450. Profetia - Raymond Aguilera 16. Helmikuuta 2000 klo 1:20.

Näky:

Sain näyssä Maailmanpyörän.

Profetia:

Sopimuksen tahtoon myöntyminen tulee tapahtumaan kun pöllö ja karhu ottavat yhteen mahtavalla voimalla. Karhu tulee voittamaan – pöllö tulee lentämään pois siipirikkona. Karhu tulee keräämään talteen sen, mikä hävisi taistelussa. Muistakaa Kiova (Ukraina), muistakaa kirkko (Venäjän Ortodoksi), muistakaa Jumalan Sana! Sillä Jumalan Sana ei palaa tyhjänä takaisin. Armeijat ovat valmiina. Paholaisen voima ja valta on valmis. Varokaa porttoa. Sillä portto on valmis myös! (loppu)

 

 

1495. Näky - Raymond Aguilera 15. Huhtikuuta 2000 klo 4.

Herra antoi minulle näyn, jonka uskon olleen suuri kirkko. Näin joitakin pappeja tai vanhimpia istumassa tuoleilla alttarin ympärillä. Ja yhdessä näistä tuoleista, näen tämän ison, lihavan, tuolia suuremman sian. Kirkon seinän vieressä näin tuoleja laitettuna sellaiseen järjestykseen, jonka voit nähdä valamiehistön aitiossa oikeussalissa, mutta papit istuivat niillä. Näin huppupäisen miehen kaapu päällään, hän muistutti minua kuoleman enkelistä. (loppu)

Näky:

Minä näin neljä karvaista elefanttia, joiden karvat tulivat melkein maahan asti, ja se näytti kuin karva jakautui alaspäin niiden selkien keskeltä. Näin niiden kävelevän alas tätä uraa pitkin. (loppu)

 

 

1684. Profetia - Raymond Aguilera 7. Heinäkuuta 2002.

Espanjaksi:

El Oso se fregó.

Minun käännökseni:

Karhu petti itseään (=Bear screwed himself up).

 

 

1693. Profetia - Raymond Aguilera 19. Elokuuta 2002 klo00:25 Espanjaksi.

Kyllä - kuule Minua, maailma! Täältä tulee kaikki, mitä olen kertonut teille vuosien ja vuosien ajan. Täältä tulee mies, joka on paha paholaisen liekillä. Mutta Minä tulen suojelemaan vain sen, mikä on Minun. Ne, jotka kuuntelevat Minua. Ne, jotka rukoilevat. Ne, jotka suojelevat (tai huolehtivat) niitä asioita, jotka ovat Minut. Kiirehtikää – avatkaa silmänne, avatkaa korvanne sillä täältä tulee paholaisen liekki - karhu. Kyllä, karhu! Täältä tulee karhu, sillä Karhu haluaa komentaa koko maailmaa. Kyllä – siellä on karhu. Mutta katsokaa – Minä tulen korjaamaan karhun. Minä tulen korjaamaan paholaisen. Mutta siellä on monia, jotka tulevat kärsimään. Siellä on monia, jotka tulevat kuolemaan, koska he eivät avanneet silmiään, korviaan, henkeään, sydämiään.

 

1744. Näky - Raymond Aguilera 2. Heinäkuuta 2003.

Näky:

Herra näytti minulle suuren ruskean karhun kantamassa suurta velttoa harmaata karhua selkänsä päällä. Ruskea karhu oli kävelemässä kaikilla neljällä jaloillaan.

 

 

1787. Profetia - Raymond Aguilera 6. Elokuuta 2004 klo 6:33 Espanjaksi.

Kyllä, Minun poikani mitä kuuluu? Mitä kuuluu? Se on saapunut. Se on saapunut, Jumalan asiat. Japanilaisten maa tulee nostamaan itsensä ylös. He tulevat heräämään ylös. Kyllä, se on saapunut, Japanilaisten päivä. Se on saapunut!

Suoja, suoja, kyllä kuinka Jumalan asiat ovat. Kuinka ne ovat. Täältä tulee laiva. Oi, niin suuri laiva – oi, niin suuri. Kyllä, se on pimeä koska kaikki mikä siinä on – on pahaa. Kyllä, se on saapunut, laiva.

Tähti, Jumalan tähti tulee kaiken sen Liekillä, mikä on Hyvää iskeytymään tarkasti, asian ytimeen.

Kuinka ne ovat. Kuinka ne ovat, ihmisen tavat. Kuinka ne ovat. Se on saapunut. Se on saapunut tarkasti, asian ytimeen; sika ja kissa tulevat aloittamaan tappelun. Sika on voimakkaampi. Kyllä, hän on voimakkaampi, asian ytimeen. Hän on voimakkaampi! Kyllä, sika ja kissa tulevat tappelemaan, asian ytimeen. Kyllä! Liekki, paholaisen liekki tulee alkamaan kun he laittavat avaimen oveen. Kyllä, avain ovessa. Oh – he uskovat olevansa niin älykkäitä, mutta he eivät tiedä mitään. He ovat typeriä avaimensa kanssa. Kyllä, se on saapunut, avaimen päivä. Se on saapunut, liekin päivä!

 

 

1834. Näky - Raymond Aguilera 23. Helmikuuta 2006.

Herra antoi minulle näyn suuresta ruskeasta karhusta, jolla oli side vasemmassa etujalassaan.

 

 

1922. Profetia - Raymond Aguilera 8. Joulukuuta 2007.

Herra sanoi, ”Menetetty LA (Los Angeles).”

Näky: Sitten näin tuhansia hautakiviä makaamassa maassa.

Näky: Näky paikasta Pariisissa. Jotenkin tunsin yhteyden henkilön ja Ranskan maan välillä.

(Place de l'Etoile) (Tähtitori) nyt nimeltään ”Place Charles-de-Gaulle”

Näky: Minulle annettiin näky koneesta, joka kääri ihmisiä kuin muumioita. Tämä näky sai minut ajattelemaan Egyptin maata, tai jotakuta Egyptin maasta.

Sitten 30 minuuttia myöhemmin Herra sanoi Espanjaksi, ”El Oso” (Karhu).

 

 

1983. Profetia - Raymond Aguilera 15. Huhtikuuta 2010.

Sirppi ja vasara tulevat iskemään ilman varoitusta. (loppu)

 

 

1986. Näky ja Profetia - Raymond Aguilera 5. Toukokuuta 2010.

Näky: Minä näin näyssä ruskean karhun lasihäkissä. Se näytti sellaiselta joita näkee eläintarhassa. Näin karhun lyövän lasia etukäpälillään yrittäen päästä ulos. Sitten Karhu astui taaksepäin ja potkaisi lasia oikealla jalallaan, mutta jalka oli miehen jalka.

Profetia: Sitten Herra sanoi, ”Minä annan karjun hallita lyhyen aikaa. Sitten hän tulee kukistetuksi. Tämä tulee olemaan selvempää, kun asioita alkaa tapahtua.”

Profetia: Bill Maher luulee olevansa hauska, suloinen, nokkela, ja viisas, mutta kun Herra vääntää hänen niskaansa, hän tulee tuntemaan syntinsä.

 

 

2128. Profetia - Raymond Aguilera 8. Marraskuuta 2012 klo 3:01.

Minä olen, mitä te näette, mitä oli, on, ja tulee olemaan. Jumalan Voima tulee paljastamaan ja rikkomaan sen mikä ei ole Minusta. Obama on rikkinäinen astia. Minä tulen heittämään hänet maahan. David Axelrod ja Debbie Wasserman Schultz tullaan molemmat kiroamaan heidän jatkuvien valheidensa tähden Harry Reid'n ja Nancy Pelosi'n kanssa, koska he valehtelevat ja eksyttävät Minun kansaani.

Yhdysvaltojen kansa pitää pahuudesta, joten pahuutta Minä annan heille. He haluavat kärsiä, joten kärsimystä minä annan heille. Niin kuin urossika, joka pitää mudasta, niin Minä annan Yhdysvalloille heidän mutaansa. Synti rakastaa syntiä, ja molemmat tulevat kaatumaan. Jumalan Voima on Voimien Voima. Torvi tulee jyrähtämään vanhurskaille ja epävanhurskaille, sillä paha hallitsee Yhdysvalloissa. Poliitikot puhuvat abortista ikään kuin se olisi vanhurskasta, ja äidin oikeudesta tappaa jälkeläisensä, jos ne ei ole sopivia. Oikeus elämään kuuluu Jumalalle, Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle, ja Pyhälle Hengelle.

Hurrikaani Sandy ei ollut iso tai suuri myrsky. Ihmiset eivät ole nähneet isoa tai pahaa myrskyä kunnes he näkevät Jumalan koston iskevät sitä mikä on pahaa tässä maailmassa.

Muistakaa sananpaikka: Matteus 7:13 – 14"Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; 14 mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät."

Voimien Voima on Puhunut. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

2169. Näyt - Raymond Aguilera 24. Huhtikuuta 2013.

Herra antoi minulle nämä näyt rukouksen aikana:

Näky: Näky Presidentti Obamasta roikkumassa köydestä, mikä oli sidottu hänen kieleensä.

Näky: Sitten minulle annettiin näky Venäjän symbolista, vasara ja sirppi.

Näky: Minulle annettiin näky koko maailman järkkymisestä.

Näky: Sitten minulle annettiin näky Juutalaisesta Menorasta.

Sana: Sitten Herra sanoi, ”Tässä kaikki tällä kertaa!”

 

2199. Profetia - Raymond Aguilera 26. Helmikuuta 2014 klo 9:12.

Näky:

Herra antoi minulle näyssä sokerittoman donitsin.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Presidentti Obaman aivot ovat kuin tämä donitsi. Siinä on suuri reikä keskellä, eikä mikään määrä riisiä pysty sitä täyttämään."

Karju ja karhu tulevat taistelemaan katkeraan loppuun asti. Koska Presidentti Obama ei vieläkään osaa sitoa kengännauhojaan, taistelu tulee käymään pahemmaksi. Sillä Saatana kontrolloi tätä taistelua.

Avatkaa silmänne ja ymmärtäkää tulevat tapahtumat. Sillä Karju tulee itkemään monet kyyneleet kunnes hänen loppunsa tulee.

Pommit ovat valmiina, armeijat ovat valmiina.

Taivaat tulevat olemaan täynnä kuin mehiläisiä, valmiina pistämään kaikkea mikä liikkuu. Jaettu maailma tulee kaatumaan, niin kuin Saatana tulee kaatumaan.

Ne, jotka ovat Jumalan Hengessä; olkaa onnellisia, että ette ole lavealla tiellä tuhoon. Kuunnelkaa Hyvän Paimenen ääntä ja totelkaa Hänen Sanojaan. Suomut epäuskoisten silmillä tulevat säilymään loppuun asti, sillä he seuraavat maailman teitä Saatanan avustajien kanssa.

Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! Tämä on Sana teidän Taivaalliselta Isältänne Jehovalta. Minun Poikani tulee olemaan siellä oikealla aikana ja oikeassa paikassa.

 

 

2209. Profetia - Raymond Aguilera 10 Maaliskuuta 2014.

Vanhin, Vanhin, täältä tule Valo. Avatkaa silmänne, ja nähkää Herran tulo. Iskun kohta tulee olemaan suora ja tarkka, Australialaiset ja Kanadalaisettulevat tuntemaan sen. Karju ja karhu aloittavat prosessin, jota kukaan ei voi pysäyttää. Helvetin portit tulevat avautumaan vastaanottamaan sen täytön. Ihmiset tulevat haluamaan olla kuin etanat, jotta he voisivat mennä kotilonsa sisään, mutta metalli- ja muovikuoret eivät tule auttamaan tämän maailman ihmisiä. Ainoastaan Jumalan Sanan tulee pelastamaan heidät. Miekan kärki tulee kaikille, monet tulevat olemaan nukuksissa. Menkää polvillenne ja rukoilkaa, sillä loppu on edessänne, Minun Lampaani. Valtameret tulevat nousemaan ja kaatumaan kuin vuoret, aurinko tulee polttamaan kuin paistinpannu. Taivas tulee olemaan kirkas kun maa järkkyy ja vapisee. Muistakaa, lukekaa Raamattujanne ja tehkää parannus. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

 

2216. Profetia - Raymond Aguilera 18. Maaliskuuta 2014.

Presidentti Putin käyttää Presidentti Obamaa vessaharjana huuhdellakseen Krimin, Ukraina alas vessan viemäriin.

Malesian kadonnut suihkukone on neulan pää.

Muutamien sotahuudot satuttavat monia.

Viha ja enenevä viha on mitä maailman johtajat ja maailman pastorit tietävät. He kaikki haluavat rahaa ja valtaa asianaan.

Suppilo on valmis imemään maailman. Sitten Minä erotan puhtaan ja epäpuhtaan.

Täältä Minä tulen Israel! Olkaa valmiina Herran tuloa varten. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2218. Profetia - Raymond Aguilera 19 Maaliskuuta 2014.

Putin iskee pallon ulos areenalta. Venäjä on pahvilaatikko hallinto, ja se palaa poroksi. Siellä tulee olemaan etsintävaloja, joilla läpi yön etsitään putoavia esineitä. Heidän ihmisensä tulevat olemaan yöllä peloissaan kun hälyttimet soivat, päivin ja öin, heidän valheellisten sopimustensa tähden. Maa tulee olemaan raunioina. Nälkä ja kipu tulee olemaan palkka heidän pahuudestaan. Kuolema ja tuho tuijottaa heitä kasvoihin. Nuoret ja vanhat sortuvat Herran miekkaan.

Herätkää ihmiset! Herra on Ovella uutta alkua varten. Pelastakaa itsenne, etsikää Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä, vielä kun on aikaa. Kiinnittäkää nenänne Raamattuun, sillä teidän pastorinne eivät pysty teitä auttamaan. Sillä he ovat eksyksissä myös. Muistakaa sokeat, jotka taluttavat sokeita. Molemmat kaatuvat kuoppaan. Opettakaa perheillenne Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen tiet.

Ylpeys ja ego ovat maailman teitä. Saatana ja hänen seuraajansa tulevat tuntemaan Minun käteni kurituksen lopun aikana.

Kavahtakaa Karjua ja karhua, sillä pöllö tarkkailee heitä molempia. Kaikki Kunnia ja Voima kuuluvat Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle, ja Pyhälle Hengelle, Universumin Luojalle ja Särkijälle. Kaiken Ensimmäinen ja Viimeinen, mitä oli, on ja tulee olemaan.

Nyt voit mennä takaisin nukkumaan, Minun Reymundoni. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2223. Profetia - Raymond Aguilera 24 Maaliskuuta 2014.

Kuoleman lemu tulee itätuulen mukana. Idän maiden kukistuminen tulee olemaan kuin vasara iskisi alasimeen.

Miljoonat kuolevat kun kuoleman lemu ajelehtii länteen. Erämaan kutsu on ovellanne, pitäkää huoli, että aseenne ovat ladatut ja valmiina. Paha tulee etsimään sitä mikä hyvää on loppuun asti. Sotien sota tuijottaa teitä kasvoihinne. Kiina on valmis. Venäjä on valmis, samaan aikaan muu maailma pelaa pelejä.

Sotapelit alkavat ja sitten ne seisahtuvat. Sitten kaikki hajoaa. Kukkotappelut alkavat pieninä, sitten kaikki isot kukot liittyvät mukaan. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2261. Profetia - Raymond Aguilera 31. Joulukuuta 2014.

Näyt:

Herra näytti minulle kaivamiseen tarkoitetun hakun täysi kuun ollessa taka-alalla.

Sitten Herra näytti minulle ohuen lankun, jossa oli yksi naula jokaisessa kulmassa.

Sitten minä näin naisen päällään ohuet alushousut.

Sitten näin venetsialaiset säleverhot.

Sitten Herra näytti porkkanan maassa kasvamassa.

Profetia:

Sitten Herra sanoi: X merkkaa paikkaa. Kaksi salamaniskua iskee samaan paikkaan samaan aikaa. Saatanan porttohenki laskeutuu tämän maailma naisten ylle.

Vanhin, vanhin Minä olen sinun kanssasi kaikissa asioissa, rukoile, rukoile ja jatka rukoista.

Karju on vapaana ja etsii ruokaa. Reymundo tässä oli kaikki nyt.

 

2269. Profetia - Raymond Aguilera 20. Maaliskuuta 2014.

Murhan päivä tulee järkyttämään maailmaa. He eivät koskaan tule ymmärtämään, että maailma on hengellisessä sodassa, niin kuin myös fyysisessä sodassa. Aseet ovat tähdättyinä ja valmiina. Vanhin, Vanhin, maailma tulee muuttumaan laukauksen jälkeen. Paha taistelee pahaa vastaan kunnes antikristus vakiinnuttaa Saatanan tahdon. Possu on lautasella ja muut siat tulevat syömään sen. He tulevat syömään niin paljon, että heidän vatsansa puhkeamaan. Sitten rotat syövät tähteet.

Mene, Reymundo! Voitele, Englanti, Ranska, ja Israel. Sillä Jehovan Voima tulee olemaan sinun kanssasi, tarkasti. Varat tulevat Voimien Voimalla. Tee itsesi vahvaksi ja rohkeaksi. Sen ei ole väliä mitä ihmiset sanovat sinun palvelustehtävästäsi. Sillä Jehova hallitsee kaikkea. Tiedän, että tunnet itsesi voimattomaksi ja avuttomaksi, mikä on totta lihassa, mutta sinun Jumalasi on siellä Voimien Voimalla saattaakseen loppuun Hänen suunnitelmansa. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2301. 2015 Mission muistiinpanot – Jerusalem, Israel – Pariisi, Ranska – Lontoo, Englanti

...

Tätä planeettaa on varoitettu ja varoitettu ja he ovat tulleet vain pahemmiksi synneissään. Karju tulee syömään itsensä täyteen. Leijona tulee valtaamaan. Sokeat tulevat kuolemaan. Vasara tulee iskemään ja murskaa tämän maailman pahuuden. Lukekaa Raamattua ja oppikaa Jumalan tiet Pyhän Hengen avulla ja te tulette löytämään JeesuksenKristuksen ja Jehovan. Kiitos Reymundo; Saatetaan Englannin Voiteleminen päätökseen, sillä Minun Suunnitelmani on asetettu. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2354. Profetia – Damaskosin portti

2354. Profetia - Raymond Aguilera 2. Syyskuuta 2016 klo 15:25

Karju ja karhu tulevat tapaamaan Damaskosin portilla.

 

 

2361 Profetia – Kerro Minun Oksalleni Roomassa.

2361. Profetia - Raymond Aguilera 18. Maaliskuuta 2017 klo 18.

Minun Sihteerini Reymundo, kirjoita ylös mitä kerron sinulle. Kerro Minun Oksalleni Roomassa, että Minä tulen iskemään seipään heidän vasempaan käsivarteensa, koska he eivät ole pitäneet Minun Vaatteitani Puhtaina ja Valkoisina.

Minun karhuni, Minun karhuni, Minun karhuni.

Näin on Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä HenkiPuhuneet Sanat Taivaasta.