Raymond Aguileran Profetiat - Japani

Tämä sivu pdf-muodossa. (kuvat mukana)

Raymond Aguileran Profetiat - Japani

 

47. Raymond Aguilera - Profetia 7 Toukokuuta 1992, klo 2 aamulla.

Englanniksi:

Ranskalaiset lasiovet tulevat avautumaan Kellon soidessa. Ja Kello soi kun taivaalla oleva Risti näyttää teille. Pariisi ei tule olemaan Pariisi. Sian ja Sapelihammas Tiikerin merkki tarttuu Herhiläiseen (=hornet). Voi maailmaa. Voi maailmaa, voi sokeita, ja kuuroja. (Tulkitsemattomia kieliä?)

 

 

69. Raymond Aguilera - Profetia 29. Toukokuuta 1992 klo 11:11 am, perjantaina.

...

Viimeinen suuri Sota joka käydään, tulee tapahtumaan teidän elinaikananne. Joten olkaa valmiit, olkaa vahvat, noudattakaa Jumalan Sanaa jokapäiväisessä elämässänne. Noudattakaa sääntöjä, säännöksiä, jotka on ilmoitettu Raamatussa. Etsikää Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, etsikää Pyhää Henkeä, että Hän opastaisi teitä, etsikää Minua kuuntelemaan teidän rukouksianne, sillä Pedon päivä on tullut.

Tämä kruunajaisten päivä alkaa kun Herhiläinen ja Kovakuoriainen törmäävät yhteen. Tämän taistelun seuraukset saavat aikaan Pedon auktoriteetin ja vallan, joka on lopun alku. Monet tulevat olemaan hämmennyksissään sillä se tulee tapahtumaan hyvin nopeasti. Ne jotka pelastuvat ovat niitä jotka kuuntelevat Profeettoja, sekä Jeesuksen Kristuksen, Jehovan, ja Pyhän Hengen Oikeudenmukaisia ja Vanhurskaita Sanoja.

 

 

75. Raymond Aguilera - Profetia lauantaina 6. Kesäkuuta 1992, klo 12:50 am.

Espanjaksi:

Minä pidän sinusta. Minä pidän sinusta Poikani. Etsi, Etsi Jumalan Sanaa, ja Minä tulen näyttämään sinulle asioita, joita et koskaan uskonut Raamatussa olevan. Tulen näyttämään sinulle monta asiaa, ja asian syyn, Raamatusta. Mutta sinun täytyy luottaa Minuun, sinun täytyy puhua Minulle, sinun täytyy etsiä Minua, sinun täytyy...

Espanjaksi:

Cardga, (CardgaEspanjankielinen sana < slangia, normista poikkeavaa sanastoa > Nainen joka on: tottelematon, kuriton, uppiniskainen, kapinallinen). Cardga, Cardgo,

Englanniksi:

Siemen, Siemen,

Espanjaksi:

Cardgo, (Cardgo Espanjankielinen sana < slangia, normista poikkeavaa sanastoa > Mies joka on: tottelematon, kuriton, uppiniskainen, kapinallinen.)

Englanniksi:

Haluan näyttää teille millaista Taistelukentillä tulevaisuudessa tulee olemaan ja millä tavalla lopputulos tulee liittymään Kristuksen Ruumiiseen. Sillä Kristuksen Ruumiin täytyy tietää vihollisensa kaava, sillä Sota tulee nielaisemaan Maailman. Jos asetatte kellonne ohjaamaan teitä, koska pitää nousta ylös ja mennä töihin, teidän täytyy tehdä sama asia, asettaa Henkinen Kellonne herättämään teidät ennen kuin loppu tulee.

Herhiläinen (=hornet) tulee kasvamaan voimassaan Japanissa, kun se kehittää Ydinaseita. Sillä vanhurskaus tulee kohtaamaan vastarintaa sinä päivänä jolloin Väärä Profeetta lumoaa Japanilaiset, sillä Saatanan Voima on jumala, Väärä Profeetta, jolla koko Maailma tullaan hallitsemaan.

Minä rakastan teitä, ja haluan teidän tietävän että Minun Poikani on Taistelun johdossa. Sillä Hän on teidän Linnoituksenne, teidän Voimanne Pyhän Hengen kautta sillä...

Espanjaksi:

Olen merkinnyt hetken tyttäreni polttamista varten.

Englanniksi:

Koskettakaa Minua Lapseni

Espanjaksi:

Cardgan luona, (Cardga Espanjankielinen sana < slangia, normista poikkeavaa sanastoa > Nainen joka on: tottelematon, kuriton, uppiniskainen, kapinallinen)...

Englanniksi:

Kiitos. Isäni. Kiitos. Isäni. Kaikki Ylistys ja Kunnia kuuluu Isälle. Kaikki Ylistys ja Kunnia kuuluu Isälle, Ainoalle Isälleni. Minä rakastan sinua. Minä rakastan sinua. Rauha ja Rakkaus Maailman Ihmisille sillä kello on lyömässä, aseen iskuri joka räjäytti Herhiläisen Hännän.

Lapseni, tottelevaisuutenne tähden, totellessanne Taivaassa olevaa Isäänne, Minä rakastan teitä, rakastan teitä, rakastan teitä. Tämä on Jehova. Tämä on Jehova.

Espanjaksi:

Minä merkitsin hänet (hänet, "her", nainen) Minä merkitsin hänet. Minä merkitsin hänet. Siemen, siemen, kuulkaa Minua siemen.

 

 

103. Raymond Aguilera - Profetia maanantaina 22. Kesäkuuta 1992 klo 1:27 am.

Minä rakastan sinua Ray. Pöllö tulee puuhunsa Marraskuun keskivaiheilla. Pöllö kaatuu ensimmäisenä. Pöllö kohtaa Herhiläisen. Herhiläinen tulee teloittamaan Pöllön sillä Peto haluaa ainoastaan ne jotka ovat tottelevaisia häntä kohtaan. Sillä paholaisen valtakunta on Kuolema. Sillä Pedon valtakunta on käsillä. Sillä Pedon valtakunta tulee sortumaan niin kuin Raamatussa kerrottiin. Viitekohdat löytyvät Joelista, Makkabealaisten kirjasta, Johanneksesta, Ilmestyskirjan kuudennesta luvusta.

...

 

 

149. Raymond Aguilera - Näky 8. Heinäkuuta 1992, klo 19:34 illalla.

Näin ryhmän mustia varjoja valaistun, valkoisen pöydän ympärillä. He leikkelivät maailman paloihin ja alueisiin.

 

Seuraava asia jonka näen on lentokone, ja lentokone lentää Japania kohti. Herra sanoi että se oli Susi joka oli matkalla Japaniin jonkinlaiseen kokoukseen.

 

 

 

 

876. Näkyja Profetia - Raymond Aguilera 14. Maaliskuuta 1996.

Näky:

Herra näytti minulle Japanin kartan, jossa oli linna Japanin pohjoisosassa.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Japani on yksi Antikristuksen kymmenestä sarvesta (kuningaskunnat) Ilmestyskirjassa. Japani tulee yhdistymään yhdeksän muun kanssa ja hyökkäämään Babyloniin yhdessä hetkessä”. (loppu)

 

 

992. Näky - Raymond Aguilera 7. Joulukuuta 1996 klo23:30.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle maaplaneetan kaukaa ulkoavaruudesta katsoen. Katsellessani minä näin kaikenlaisten suurten matojen tulevan ulos planeetan sisäpuolelta.

Näky:

Näin myös maa-alueen, jonka näytti olevan Japani,ja veden lähellä näin pyöreitä veden liikkeitä. Sellaisia jotka muistuttavat sitä kun pikkukivi iskeytyy tyyneen lampeen ja luo pyöreitä aaltoja. Se muistutti minua myös niistä pyöreistä valoista jotka menevät ympäri tutkan näytöllä, mutta tämä tuli vedestä.Uskon sen olevan hurrikaani.

 

 

1200. Näky - Raymond Aguilera 30. Elokuuta 1998.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle kuvan Japanin lipusta. (loppu)

 

 

1210. Profetia - Raymond Aguilera 3. Lokakuuta 1998 klo18:00 Espanjaksi.

Minun poikani, Minun poikani, kaikki mitä olen kertonut sinulle, on suoraan ja tarkasti! Kaikki on oikein! Liekit ovat tulossa tarkasti ajallaan. Te uskotte, että se tulisi olemaan hyvin pahaa, mutta se tulee olemaan pahempaa kuin uskotte. Paholaisen liekit ovat valmiina. Jumalan liekit ovat valmiina. Kaikki tulee olemaan hyvin KUUMAA! Kyllä, Minun Reymundoni - Minun koko kiintymykseni, kaikki hyvä mikä Minulla on - tulee menemään ohi, kun Minun Poikani tulee. Mutta jos te ette lue Raamattua, jos te ette etsi veljiänne ja sisarianne kaduilla, kuinka Minun Poikani voisi löytää teidät jos ette tee Minun Poikani asioita?

Katsokaa! Yhdessä osassa yhtä merta, siellä tulee olemaan sota monien liekkien, monien luotien kanssa. Ja tämä sota tulee aloittamaan toisen sodan, ja tämä toinen sota tulee olemaan Japanilaisten maassa. Tällä tavalla paholaisen liekki tulee alkamaan. Kaikki suoraan, kaikki tarkasti kaikessa mikä on pahaa. Minä en aio kertoa teille kuka tulee voittamaan. Teidän täytyy odottaa! Mutta se on alkanut, meren sota - tarkasti! Täältä tulevat laivat. Täältä tulevat sotilaat. Täältä tulevat merimiehet. Täältä tulevat kaikki – aloittamaan paholaisen liekin!

Kyllä, Minun poikani, Minä tulen suojelemaan sinut kaikella mikä on taivaasta. Sillä sinä olet Minun rakkaani. Minä kerron sinulle ja Minä kerron sinulle, että Minä tulen antamaan sinulle sinun vaimosi, mutta sinä et usko Minua. Sinä uskot, että Minä olen lomalla tai jotain. Mutta Minä tiedän asiat, jotka ovat sinun mielessäsi, ja Minä tiedän sinun sydämesi. Minä en ole lomalla. Minä olen siellä toisella puolellasi suojelemassa sinua. Sillä paholainen on hyvin vihainen sinulle sen tähden, mitä olet tekemässä. Mutta hän ei tule koskettamaan sinua Minun poikani! Sillä Minä kerroin sinulle, kun Me aloitimme tällä tiellä, että Minä tulen suojelemaan sinut. Että Minä tulen antamaan sinulle sinun vaimosi. Että Minä tulen antamaan kaiken mikä on Jumalasta asian ytimeen! Mutta maailman asiat ovat tulossa kuumemmiksi tulevina kuukausina ja vuosina. Sinä vain teet mitä Minä sanon sinulle, ja kaikki tulee menemään hyvin! Kuulitteko te, Minua, Minun rakkaani? Kuulitteko te, Minua?

Kiirehdivoit mennä ja käydä tapaamassa ystävääsi, jos haluat. Mutta muista mitä olen kertonut sinulle! Kaikki tulee menemään hyvin tarkasti. Sinun täytyy lähettää Jumalan Sana Jumalan Voimalla. Minä näen sinut toisena päivänä, ja tulen kertomaan sinulle Jumalan Sanoja! (loppu)

 

 

1717. Profetia - Raymond Aguilera 21. Tammikuuta 2003 klo 7.

...

1717-2. Tapahtuma, Näyt ja Profetiat - Raymond Aguilera 21. Tammikuuta 2003

Näky:

Rukouksen aikana Herra otti minut henkeen, minkä uskoin olevan näkymä kaikkialle maailman yli. Voin nähdä ihmiset tässä Muslimien maassa, he kaikki olivat keräämässä tavaroitaan ja vaikuttivat olevan pakenemassa ulos tästä kaupungista. Minä näin saman asian tapahtuvan Itämaisessa kaupungissa. Ihmiset vaikuttivat juoksevan henkensä edestä, sen kanssa mitä pystyivät kantamaan. Sitten näin Japanilaisen kaupungin ja sama tapahtui siellä. Sitten Herra vei minut Eurooppaan ja sama asia oli tapahtumassa niissä kaupungeissa. Se näytti kuin ihmiset olivat keräämässä perheitään ja tavaroitaan ja muuttivat niin nopeasti kuin mahdollista kodeistaan. Jokaisessa kaupungissa kadut olivat täynnä ihmisiä, jotka olivat menossa joka suuntaan. Minä olen varma, että Herra oli näyttämässä minulle maailman eri osia, mutta miksi? Vaikka en ole varma, oliko tämä samalla ajan jaksolla, mutta nämä olivat suurien ihmisten liikehdintöjä. Kaikki nämä kaupungit olivat pakenemassa.

Näky:

Sitten myöhemmin, minä näin sonnin, jolla oli u-muotoiset sarvet. (loppu)

Profetia:

Voima tulee ylhäältä. Muistakaa, voima tulee ylhäältä – korkealta ylhäältä. Salamahyökkäys – ne tulevat iskemään Etelä-Afrikkaan. Se tulee olemaan kuin tulimyrsky liikkumassa valtion ylitse. Tietoliikenteen romahdus tulee olemaan nopeaa. Korkeat tornit tulevat kaatumaan. Kirkumiset, huudot, veri tulee liikkumaan kaupungista kaupunkiin, kylästä kylään. Maaperä tulee itkemään putoavan veren tähden.

Etsikää Jumalan Valtakuntaa ensin. Tuntekaa Raamattunne. Muistakaa, Minä ainoastaan suojelen sen, mikä on Minun, selkeästi ja asian ytimeen. Muistakaa, kaikki tulee liikkumaan niin kuin pyörremyrsky; vinhastija nopeasti, ylhäältä alas. Paholainen voima tulee olemaan nopea. Muistakaa kirjoitus seinällä. Eversti.

 

 

1726. Profetia - Raymond Aguilera 21. Helmikuuta 2003.

Herra sanoi, "Haluan sinun menevän Japaniinja Voitelevan yhden niistä alueista johon atomipommi pudotettiin."

 

 

1773. Näky - Raymond Aguilera 23. Tammikuuta 2004 klo14:55.

Rukouksen aikana menin henkeen ja katselin korkealta taivaalta alaspäin ja näin pyörremyrskyn kiertelemässä ja liikkumassa kohti Japania.

Näky:

Sitten näin luodin tai ohjuksen muotoisen esineen menossa kohti Japania. Sitten siellä oli räjähdys ja se näytti ydinräjähdykseltä, ja räjähdyksestä tuli valtava valonvälähdys. Sitten näin pienen kärpäsen jonkin päällä. Sitten tämä välähdys liikkui kärpäsen suuntaan ja kulutti sen voimallaan. Sitten hengessä tunsin maaperän järähtelevän kumisevalla äänellä räjähdyksen seurauksena.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, ”Se raha, jonka ohjeistin sinua lähettämään Pakistaniin Pastori Rauf Swanille, Minä tulen katsomaan kuinka hän kuluttaa tuon rahan. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!”

Näky:

Sitten näin tämän valtavan Valopallon. Se näytti kuin auringolta tai joltakin hyvin kirkkaalta. Hengessä voin oikeasti nähdä kasvoni sen vieressä. En tuntenut mitään vaaraa kun kasvoni tulivat lähemmäksi ja lähemmäksi tätä Valoa. Sitten minun huuleni alkoivat vavista ja ravista ikään kuin ne yrittäisivät sanoa jotain. Minun ylähuuleni jatkoi vapisemistaan ylös ja alas kontrolloimattomaksi.

Profetia:

Minä olen, Minä olen, Minä olen. Rauhan päivät tulevat loppuun. Se hetki, se ajan kohta, josta olen maininnut läpi vuosien Profetioiden kautta, on käsillä. Merkitkää se kalentereihinne; merkitkää se sydämiinne. Muutoksen aika on saapunut. Muistakaa kärpänen, muistakaa räjähdys, muistakaa Jumalan kosto.

Kielet.

 

 

1774. Profetia - Raymond Aguilera 28. Tammikuuta 2004.

Rukoillessani Carlin kanssa Japanin Missiomatkan puolesta, Herra sanoi, ”Räjähdys on tulessa (=The bang is in the flame)!”

Sitten myöhemmin 16:20:

Herra sanoi, ”Minun Voimani tulee iskemään Israeliin!”

 

 

1776. Profetia - Raymond Aguilera 5. Helmikuuta 2004 klo 14:45.

Michael ja hänen vaimonsa Margaret tulivat käynnille ja rukoilemaan. Keskustelumme aikana Eva ja Margaret istuivat ruokailuhuoneessa juttelemassa ja samalla Mike ja minä istuimme olohuoneessa puhumassa tulevasta Japanin Missiomatkasta. Kun me aloimme puhumaan Japanin Missiomatkasta ja Hiroshimasta, jossa Yhdysvallat räjäytti ensimmäisen ydinpommin, Michael tuli hengen valtaamaksi ja alkoi syvästi itkeä. Istuessani siinä hiljaisena aloin kysyä Herralta hengessä, ”Miksi tämä on tapahtumassa? Miksi meidän täytyy Voidella Hiroshima, Japanissa?” Sitten Herra alkoi puhua minulle henkeen, ja Herra sanoi, ”Loppuunsaattamisen tähden.” No, en ymmärtänyt Hänen vastaustaan, joten päätin olla kysymättä enempää.

Sitten Myöhemmin kun me neljä aloimme rukoilla, rukoilin Japanin Missiomatkan puolesta uudestaan ja Herra sanoi, ”Minä tulen iskemään ja järkyttämään kaikkea pohjoisesta etelään ja idästä lanteen!”

 

 

1777. Profetia - Raymond Aguilera 14. Helmikuuta 2004 klo 12:35.

...

Reymundo, Reymundo, Reymundo. Meillä on toinen paikka Voideltavaksi. En aio sanoa sen olevan viimeinen, mutta Minä tiedän sinun menevän sinne, mihinkä Minä lähetän sinut. Rahavarat tulevat. Voitele tämä paikka Japanissa, missä kuolema tuli tähän ei-kristittyjen paikkaan, Saatanan paikkaan. Muista, siellä on syy näiden eri paikkojen, joita teillä on, Voitelemiselle, vaikka sinä et ymmärtäisi Jumalan Teitä kaikissa tapauksissa, mutta seuraa, seuraa Jumalan Henkeä ja Herraa Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, Isän ja Pyhän Hengen kanssa, jotka laittavat kaikki asiat tulemaan päätökseen, teidän Isänne Jehovan tavalla, tiellä.

...

 

 

1787. Profetia - Raymond Aguilera 6. Elokuuta 2004 klo 6:33 Espanjaksi.

Kyllä, Minun poikani mitä kuuluu? Mitä kuuluu? Se on saapunut. Se on saapunut, Jumalan asiat. Japanilaistenmaa tulee nostamaan itsensä ylös. He tulevat heräämään ylös. Kyllä, se on saapunut, Japanilaisten päivä. Se on saapunut!

Suoja, suoja, kyllä kuinka Jumalan asiat ovat. Kuinka ne ovat. Täältä tulee laiva. Oi, niin suuri laiva – oi, niin suuri. Kyllä, se on pimeä koska kaikki mikä siinä on – on pahaa. Kyllä, se on saapunut, laiva.

Tähti, Jumalan tähti tulee kaiken sen Liekillä, mikä on Hyvää iskeytymään tarkasti, asian ytimeen.

Kuinka ne ovat. Kuinka ne ovat, ihmisen tavat. Kuinka ne ovat. Se on saapunut. Se on saapunut tarkasti, asian ytimeen; sika ja kissa tulevat aloittamaan tappelun. Sika on voimakkaampi. Kyllä, hän on voimakkaampi, asian ytimeen. Hän on voimakkaampi! Kyllä, sika ja kissa tulevat tappelemaan, asian ytimeen. Kyllä! Liekki, paholaisen liekki tulee alkamaan kun he laittavat avaimen oveen. Kyllä, avain ovessa. Oh – he uskovat olevansa niin älykkäitä, mutta he eivät tiedä mitään. He ovat typeriä avaimensa kanssa. Kyllä, se on saapunut, avaimen päivä. Se on saapunut, liekin päivä!

Tuolla, tuolla on portto, terävä portto rintoinensa. Hän uskoo olevansa niin kaunis. Kyllä, portto, paholaisen portto. Miksi ei! Miksi ei! Miksi ei! Portto tulee kutsumaan teitä liekki silmissään, paholaisen silmillään, hänen punaisilla huulillaan, hänen kielellään. Kyllä, kyllä, portto. Kaikki, kaikki portosta on paholaisesta ja hän ei halua lopettaa pahaa tapaa. Kyllä, hän on etsimässä teitä! Kyllä, täältä tulee maailman portto paholaisen hampaiden kanssa, etsimässä miesten lihaa, jotka ovat typeriä. Kyllä, se on saapunut – olkaa varovaisia! Olkaa varovaisia! Portto uskoo, että hän on suuri. Kyllä, – mutta teidän täytyy tehdä itsenne urhoollisiksi. Teidän täytyy tehdä itsenne vahvoiksi, ja teidän täytyy taistella Jumalan Sanalla, koska myös portto tuntee Jumalan Sanan. Mutta te tunnette oikean tavan ja portto ei pysty koskettamaan teitä paholaisen kielellä, paholaisen rinnalla, paholaisen jaloilla.

Pitäkää kiirettä (kiirehdi), kääntäkää selkänne ja juoskaa. Juoskaa! Juoskaa kaikella, kaikella mitä teillä on. Kyllä – juoskaa koska hän, portto, haluaa syödä teidät – portto, paholaisen portto. Maailma, kaikki maailmasta jotka ovat pahoja, rakastavat huoraa (porttoa). Kyllä, – he avaavat käsivartensa ja he haluavat suudella porttoa, paholaisen porttoa. Tulkaa jo (kiirehtikää), juoskaa! Juoskaa nopeasti, koska portto on etsimässä teitä. Kyllä, – portto, joka tappaa miesten sydämet paholaisen silmillä. (loppu)