100. Raymond Aguilera - profetia 19 Kesäkuuta 1992 klo 12:26 aamulla.

Espanjaksi:

Hullu. Hän on Hullu. Se Mies. Hän on Hullu sillä hän uskoo voivansa voittaa Jumalan. Hän uskoo voivansa tappaa Jumalan jos hän tappaa ne jotka uskovat Jumalaan. Hän on Hullu. Hän on Hullu. Se mies on vihainen Jumalalle koska paholainen sanoi hänelle että kaikki paha mikä hänelle lapsena tapahtui oli Jumalan syytä. Nyt hän tahtoo tappaa jokaisen joka rakastaa Jumalaa, Maailman ja Taivaiden Jumalaa, ja kaiken sen Jumalaa mitä on ja ei ole.

Sellaista tulee olemaan tulevina päivinä. Sinun täytyy kirjoittaa ja käskeä Pyhiä panemaan korvansa maahan. Kuullakseen Hullun miehen askeleet. Sillä hän tulee tahtomaan tappaa kaikki jotka uskovat Kristukseen, Pyhään Henkeen ja Isään.

Hänellä tulee olemaan paljon sotilaita jotka auttavat häntä etsimään niitä jotka uskovat Kristukseen, ja jos he eivät lakkaa rukoilemasta ja lukemasta Raamattua, hän tulee tappamaan Kristittyjä kuin eläimiä, sillä hän tuntee paljon, paljon vihaa Jumalaa kohtaan koska paholainen sanoo hänelle asioita. Miten sääli, mitä täytyykään tapahtua tulevina päivinä.

Englanniksi:

Minä aion antaa teille muutamia rakkaudellisia neuvoja. Nämä neuvot tulevat teidän Taivaallisen Isänne, Jehovan, Huulilta. Sillä Jehova on kaiken alku. Tämä neuvo on niille Kristityille jotka joutuvat kärsimään joitakin tragedioita tulevaisuudessa kun heitä vainotaan. Tämä neuvo on periaatteessa yksinkertainen: Pysykää keskittyneinä Jeesukseen Kristukseen, Pelastajaanne Pyhän Hengen Voiman kautta. Te Pelastutte jos pidätte itsenne Puhtaina ja Keskitytte Jeesukseen Kristukseen.

Sillä kun Pallo tulee tunnetuksi, Pallo aloittaa luopumisen Sinetistä Pahassa Ristissä joka on Pallon päällä, ja ruumiista, ja Kristuksen Ruumiista. Sillä pahan ristin sinetti tullaan ottamaan käyttöön sopivana ajankohtana. Sillä paholaisella tulee olemaan merkkinsä, sillä sinetti tulee merkitsemään ikuista Kärsimystä Gehennassa.

Joten varokaa sinettiä. Varokaa Petoa. sillä lopun saapuminen on käsillä, ja tulee olemaan päällänne ennen kuin huomaatte. Taivas varjelkoon ettei kukaan ota sinettiä, sillä se merkki sinetöi kohtalonne Gehennassa. Olkaa valppaita, pysykää tarkkana Maailmassa. Lukekaa Raamattua. Keskittykää Jeesukseen Kristukseen. Pyhä Henki tulee opastamaan teitä. Tämä on teidän Isänne, Maailmankaikkeuden Luoja, Jehova.

 

 

99. Raymond Aguilera - Profetia 18. Kesäkuuta 1992 Espanjaksi.

Hei katso! Minä tiedän että sinä haluat koskettaa Minua, Reymundo. Tiedän että haluat tehdä niin kuin on oikein mutta älä huolehdi siitä kuinka kirjoitat Profetioita. Sillä Minä olen sinun kanssasi. Sinun kätesi on Minun Kädessäni. Sinun huulesi ovat Minun Huuleni. Tiedän että haluat kirjoittaa ne oikein mutta sinä murehdit kaikesta. Tiedän mitä ajattelet. Sinä ajattelet että jos et kirjoita niitä oikein, Minä tapan sinut suoraan siihen Tietokoneesi eteen. Älä murehdi niin paljon. Minä haluan työskennellä sinun kanssasi, mutta jos taistelet vastaan se muuttuu vaikeammaksi. Vedä vain syvään henkeä, lepää ja aloita uudestaan, sillä sinä teet sen vaikeammaksi kuin mitä se on. Minä kerron sinulle mikä on oikein mutta sinä murehdit niin paljon sitä että teet kaiken väärin ja että et pysty tekemään mitään.

Katso Reymundo, Minulla on paljon asioita jotka haluan sinulle sanoa ja haluan sinun kirjoittavan ne ylös, oikein. Sinun täytyy olla kärsivällinen. Sillä ei ole merkitystä teetkö sen nopeasti vai hitaasti. Se millä on merkitystä on että olet kärsivällinen ja että kuulet Minua. Aion laittaa Sanat Mieleesi sillä tavalla kuin haluan sinun ne kirjoittavan. Tiedän. Sinä et osaa käyttää tietokonetta. Tiedän. Sinä et osaa Englantia. Tiedän. Sinä et osaa Espanjaa. Sen takia Minä haluan käyttää sinua, koska sinä et osaa mitään, ja jos osaisit, en käyttäisi sinua.

Kaikki tässä Maailmassa, he luulevat tietävänsä kaiken. Aion näyttää heille Kunniani, sen, että käytän sitä mitä kukaan ei halua. Ja tämän avulla, Minä liikutan Maailmaa, niiden ihmisten kanssa joista kukaan ei uskoisi että Minä käyttäisin heitä. Kaikki juoksevat suurien asioiden perässä ja Minä katson pieniä asioita, mutta sellaisia ovat Jumalan tavat, yhdessä Poikani Jeesuksen ja Pyhän Hengen kanssa. Haluan teidän katsovan ruumistanne ja henkeänne pienissä asioissa. Sillä tavalla, kun te rukoilette Minä kuulen teitä. Sillä jos te tarkkailette pieniä asioita, silloin Minä tiedän että te tarkkailette suuria asioita.

Reymundo, älä huolehdi, ole kärsivällinen, sillä Minä tulen kertomaan sinulle monia asioita. Me olemme vasta alkamassa ja Minä haluan aloittaa kanssasi oikein. Minä haluan oikaista asiat ennen kuin sinun huolehtimisesi muuttavat Mielesi. Sillä sinä voit tehdä mitä haluat. Sinun ei tarvitse kirjoittaa mitään jos et halua. Minä en Pakota ketään tekemään mitään, mutta Minä tunnen Sydämesi. Sinä juokset perässäni kovemmin kuin koskaan aiemmin elämässäsi. Sillä sinun Sydämessäsi on nälkä tuntea Minua. Sinä luulit etten Minä tiennyt mutta Minä tiedän kaiken. Minä tiedän että sinulla on nälkä tuntea Minua. Aion näyttää sinulle mutta sinulla täytyy olla kärsivällisyyttä.

Kiiruhda, nouse ylös ja aloita taas, mutta aloita ensin hitaasti, sitten Minä näytän sinulle kuinka edetä nopeammin. Minä haluan työskennellä kanssasi, Me kaksi yhdessä. Me tulemme olemaan yhtä Mieltä. Sillä meidän täytyy kertoa maailmalle Minun Sanani, Jumalan, joka loi kaiken, Maailman, Tähdet, ja Taivaan. Sillä Minun Pojallani on ohjeet siitä mitä Hänen pitää tehdä, ja Enkelit, taistelevat nyt yhdessä Poikani kanssa Sodassa, Taivaassa. Kaikki tulee menemään hyvin mutta on tiettyjä asioita joiden täytyy tapahtua ennen kuin toiset asiat voivat tapahtua. Kaikella on järjestyksensä ja tapa miten sen pitää mennä.

Sinun hommasi on kertoa Minun Sanani kaikelle maailmalle, mutta älä huolehdi, sinä olet Minun Käsissäni. Tulen suojelemaan sinua, sinun perhettäsi ja sitä uutta perhettä jonka tulet saamaan. Sillä Minä tiedän sinun nälkäsi Minua kohtaan. Minulla on nälkä sinua kohtaan ja Me kaksi yhdessä, tulemme sinun avullasi pelastamaan monia. Kuulitko Minua, Reymundo? Älä tee itseäsi kuuroksi sillä Meillä on paljon töitä tehtävänä. Tiedän että olet hyvin väsynyt ja ettet ole nukkunut mutta se mitä teet on hyvin tärkeää.

Tiedän että toisinaan sinä et ajattele niin, koska paholainen ampuu luodin sinuun, ja toisinaan se luoti osuu Henkeesi, koska Taisteluvarustuksesi oli poissa. Tiedän että se sattuu ja ettet tiedä mitä sinun pitäisi tehdä. Sinun täytyy kantaa Jumalan Taisteluvarustusta kaikkien päivien jokaisena hetkenä kun Minä puhun kanssasi, sillä paholainen haluaa ampua sinua luodeillaan. Minulla on paljon Enkeleitä sinua suojelemassa. Tiedän ettet näe niitä mutta ne ovat siellä. Jokaisen päivän jokaisena hetkenä, sillä Minun Sanani on kerrottava Minun Pyhilleni. Aika on hyvin lyhyt. Minä kerroin heille Raamatussa. Että varoittaisin heitä ja suojelisin heitä.

 

 

98. Raymond Aguilera - Profetia 19. Kesäkuuta 1992 klo 11:00 am. Englanniksi.

Minä rakastan teitä. Rakkauden taito on yksinkertaista. Rakkauden taito on sitä että antautuu jollekin täydellisesti. Että uhraa henkensä hetkeäkään miettimättä, sitä on Rakkaus. Se on sitä että antaa vain aina eikä koskaan odota mitään takaisin. Rakkaus on jotain joka on itsen yläpuolella. Rakkautta ei voi tukahduttaa. Rakkaus virtaa kuin ryöppyävä Joki. Rakkaus on Syntymän alku. Rakkaus ja Rakkauden teko ei ole Lihasta.

Se on Luojan Luomus. Sillä Luoja on Puhdasta Rakkautta. Rakkaus auttaa teitä kasvamaan. Rakkaus tekee teistä vahvoja. Rakkaus tekee teistä viisaita. Rakkaus tuo teidät lähemmäksi Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä. Rakkaus on sitä mitä jokaisen Kristityn pitäisi tavoitella, Kristuksen Rakkautta, Pyhän Hengen Rakkautta, Isän, Jehovan Rakkautta. Teidän Jumalanne ei ole monimutkainen. Teidän Jumalanne on yksinkertainen. Yksinkertaisesti Rakkautta. Sitä ei ole vaikea käsittää. Teidän täytyy unohtaa itsenne.

Tiedän että moni ihminen ei voisi koskaan käsittää sellaista ilmaisua ja kuitenkin se on niin yksinkertaista. Kaikilla on se. Kaikki voivat käyttää sitä. Kaikki tarvitsevat sitä. Mutta jos te ette harjoita Rakkauttanne kanssaihmisiänne kohtaan, ihan pienissäkin asioissa, niin teidän Henkenne ei koskaan tule saamaan täyttymystä. Te tulette aina jäämään vaille. Siinä tulee aina olemaan kaipuuta joka on tyytymättömyyttä, sillä se minkä te annatte ulos, Rakkauden muodossa, teidän täytyy saada täytetyksi Hengessänne.

Kun te ojentaudutte Poikani Jeesuksen Kristuksen puoleen Rakkaudessa niin Hänkin ojentautuu teidän puoleenne, Rakkaudessa. Hän ojentautuu teidän puoleenne teidän sitä tietämättänne. Minä ojentaudun teidän puoleenne. Pyhä Henki ojentautuu teidän puoleenne. Meillä kaikilla on Kädet avoimina. Me haluamme pitää teitä sylissä. Me haluamme koskettaa teitä. Me haluamme Rakastaa teitä. Me haluamme pitää teistä huolta. Me haluamme suojella teitä, kaikki lähtee yhdestä Sanasta, Rakkaus.

Mutta te voitte valita haluatteko Rakastaa Meitä vai ette. Sana on pohjimmiltaan yksinkertainen, mutta ihminen on tehnyt niin monimutkaisia merkityksiä niin monista eri sanoista jotka pohjimmiltaan ovat yksinkertaisia. Sillä jos te haluatte päästä Taivaaseen, teidän täytyy tietää miten Rakastetaan ilman että odotetaan mitään takaisin. Tehkää niin koska haluatte, koska Kristus Rakasti teitä. Hän kuoli teidän vuoksenne sillä Hän Rakasti Minua. Hän kuoli teidän vuoksenne. Minä lähetin Poikani kuolemaan teidän vuoksenne, sillä Minä Rakastin teitä.

Minä puhun teille nyt koska Minä Rakastan teitä. Minä haluan teidän kuulevan ja ymmärtävän sen Rakkauden joka on Huulillani. Sillä jos jokin teidät voi pelastaa, se tulee olemaan Rakkaus joka kasvaa Sydämessänne, joka kommunikoi Minun kanssani. Se ei ole se mitä ihmiset teille sanovat, Pastorit, Teologit, Poliitikot. Teillä on niin monia nimilippuja ja titteleitä mutta ne eivät ole tärkeitä.

Kaikkein tärkeintä on se että te Rakastatte Minua enemmän kuin mitään muuta. Ja te tulette selviämään kärsimyksistä ja koettelemuksista, tämän Maailman mullistuksista. Sillä Minä en koskaan tule hylkäämään teitä kun te Rakastatte Minua ja Minä Rakastan teitä. Me Luomme murtumattoman siteen jota mikään Maailmankaikkeudessa ei voi murtaa. Sillä vaikka te juoksisitte pakoon Minä en päästäisi teitä menemään sillä Minä Rakastan teitä. Sillä Minä tiedän että te tulette takaisin. Sillä te Rakastatte Minua.

Lapseni, se on yksinkertaista. Se on niin yksinkertaista. Rakastakaa Isäänne Taivaassa, Taivaan ja Maan Luojaa, yhdessä Poikani Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen, sekä Pyhän Hengen kanssa. Siinä kaikki mitä Minä koskaan pyysin Aatamilta ja Eevalta, vain että he Rakastaisivat Minua ja Minä Rakastaisin heitä, mutta aina syntiinlankeemuksesta lähtien, aina Eedenin Puutarhan syntiinlankeemuksesta lähtien, kaikki on ollut sekaisin, ylösalaisin Arkkivihollisenne paholaisen ansiosta. Mutta Minä rakennan Uuden Eedenini, Uuden Taivaani, Uuden Maailmani ja Minä aloitan alusta, puhtaasti. Se on aivan nurkan takana.

Minä toivon että te kuuntelette Minua avoimin Sydämin sillä se on niin lähellä. Se on niin lähellä. Te pelästyisitte jos tietäisitte päivämäärän. Mutta se pelkistyy siihen pohjimmaiseen Sanaan jota käytettiin Eedenin Puutarhassa. "Rakkaus". Se Sana tullaan palauttamaan aivan kuten Eedenin Puutarha, kuten vuosia sitten, kun teidän Vanhempanne unohtivat Minut, mutta kuunnelkaa, se ei tarkoita sitä että se kaikki olisi ohi. Se tarkoittaa vain sitä että Me lähestymme Uutta Tasoa, Uutta Maailmaa, Uutta Puutarhaa.

Valmistelkaa Sydämiänne ja kiivetkää Arkkiin. Muistakaa Nooaa. Hän Rakasti Minua ja Minä Rakastin häntä. Nooan päivä on jälleen saapunut. Muistakaa että Minä Rakastan teitä. Siinä kaikki. Se on tärkeää. Älkää koskaan unohtako Isäänne, Kuninkaiden Kuningastanne, Herrojen Herraanne, Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, Lakini Toimeenpanijaa. Pyhän Hengen Voiman kautta Minä aion tuoda teidät kotiin hyvin pian. Hyvin pian. Minä Rakastan teitä, älkää koskaan unohtako sitä. Jehova Rakastaa teitä. Teidän Jumalanne ikuisesti.

 

 

97. Raymond Aguilera - Profetia torstaina 18. Kesäkuuta 1992 klo 10:04 am, Espanjaksi.

Ajoneuvo. Sian Ajoneuvo. Sian Ajoneuvo. Sialla on Ajoneuvo. Ajoneuvo jota hän käyttää kuullakseen mitä ihmiset puhuvat. Ajoneuvo jota hän käyttää saadakseen tietää mitä ovien takana ja seinien sisällä tapahtuu, sillä hän haluaa tietää kaiken. Sika haluaa tietää kaiken. Päivä on nyt tullut jolloin te ette voi sanoa mitään, ja te tulette pelästymään kuullessanne mitä tapahtuu, sillä Maailman korvat ovat kaikkialla. Te ette tule voimaan luottaa kehenkään. Sillä teidän Veljenne, Äitinne, Isänne, ja Vaimonne voivat lähettää teidät Vankilaan jos te ette ajattele samalla tavoin kuin Sika. Miten sääli, se on sääli.

Teidän Isänne tietää kaiken. Teidän Isänne tietää mitä tulee tapahtumaan ennen kuin se tapahtuu. Minä loin kaiken; Poikani ja Tyttäreni, Tähdet, Maailman, Taivaat, kaiken mitä näette ja kosketatte. Kaikki on Minun, sillä Sanallani, Minä loin sen yhdessä Poikani ja Pyhän Hengen kanssa. Aika tulee saapumaan ja se tulee olemaan hyvin kova, niin kova että te tulette ajattelemaan, "Miksi minä synnyin, sillä elämä on niin kovaa. En voi edes hengittää. En voi levätä sillä takanani on ihmisiä joka hetki."

Kun ne päivät saapuvat haluan teidän muistavan Taivaan Isän, yhdessä Pyhän Hengen ja Poikani, Jeesuksen kanssa. Sillä Minun Sanani sanoo sen mikä on Oikein, enkä Minä Valehtele, kaikki mitä Minä sanon tulee tapahtumaan. Haluan teidän muistavan sinä aikana että Minä tulen aina olemaan paikalla. Ovi Taivaaseen on Minun Poikani, Jeesus. Teidän täytyy suunnata Mielenne Minun Poikaani, Jeesukseen. Hän tulee auttamaan teitä Pyhän Hengen kanssa sillä kaikki tulee menemään huonosti.

Sitten Minä lähetän Poikani. "Hän tulee puhdistamaan kaiken" Muistakaa se! Pojallani Jeesuksella on Voima. Hänellä on Minun Sanani jotta Hän tekisi sen minkä Minä Häntä käsken tekemään. Aion käskeä Häntä puhdistamaan kaiken mikä on likaista. Minä haluan ainoastaan sitä mikä on puhdasta.

Loput, aion pistää paholaisen kanssa Kuiluun kaikeksi ajaksi kuin aikaa on. Kuilu on se paikka jossa he tulevat kärsimään kaiken sen ajan kuin aikaa on. Monet ihmiset eivät halua kuulla tätä! Mutta Katsokaa! Ne ihmiset jotka joutuvat Kuiluun ovat niitä jotka eivät etsineet Minua. He etsivät paholaista ja löysivät hänet. Minun Pyhäni asettivat Mielensä Jumalaansa, yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa.

Isä tietää kaiken. Isä ei tahdo teitä sinne. Hänellä on kaikki Maailman Rakkaus mutta teillä on vapaa tahto tehdä mitä haluatte. En aio muuttaa teidän mieltänne. Teidän täytyy valita, mutta Minä tulen kertomaan teille totuuden. Aion kertoa teille totuuden kunnes väsytte kuulemaan sitä, mutta se on totuus.

Jos Minun Poikani lähettää teidät siihen Paikkaan te ette tule voimaan sanoa että ette tienneet. Sillä Minä olen kaiken Jumala, ja tällä hetkellä Minä kerron teille totuuden. Pyhä Henki laittaa Kipinän Sydämeenne. Juuri Nyt! Sillä en halua teidän sanovan Minulle että ette tienneet. Kuilussa te tulette kärsimään kaiken ajan kuin aikaa on. On paljon ihmisiä jotka eivät usko tätä. Miten sääli, sillä se on totuus.

Paholainen ei halua teidän tietävän totuutta, sillä jos te ette usko, silloin Hän voi syödä teidät. Teillä on mahdollisuus asettaa Mielenne Jumalaan. Häneen, joka loi kaiken Sanallaan, tai paholaiseen, joka otti mukaansa kuiluun kaiken mitä kosketti. Teidän täytyy valita. Sydämeni Rakkaudella, Poikani Rakkaudella, Pyhän Hengen Rakkaudella, Me kerromme teille totuuden. Minä puhun teille Sanalla, josta voitte nähdä, että se on totuus.

Minä rakastan teitä kaikesta Sydämestäni. Tulen itkemään jos menetän teidät. Mutta totuus on totuus. Ei mikään voi muuttaa sitä mikä on totuus. Minä, yhdessä Poikani, ja Pyhän Hengen kanssa, Me olemme totuus. Kukaan ei halua lähettää teitä siihen paikkaan. Kaikki Taivaassa haluavat että tulisitte Meidän kanssamme Taivaaseen. Ainoastaan paholainen haluaa että eläisitte hänen kanssaan, mutta sillä tavalla se tulee olemaan.

Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua! Tämä on teidän Isänne. Isänne yhdessä Poikansa, ja Pyhän Hengen kanssa, Maailman Sydämen kanssa, kaiken sen Sydämen kanssa mikä on oikein. Minä kerron teille totuuden. Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua! Tämä on teidän Isänne.

 

 

96. Raymond Aguilera - profetia 18. Kesäkuuta 1992 klo 2:31 am, torstaina, kielillä, Espanjaksi, Englanniksi.

Espanjaksi:

Sillä, sillä. Vesi josta puhuin, jonka piti tulla, se tulee tulemaan. Tulee tulemaan myrskyn aika ja myrsky tulee repimään ja heittämään kaiken hajalleen. Vesi tulee menemään ylös ja alas, hyvin korkealle niin kuin vuoret. Niin, Reymundo. Se on totuus. En voi kertoa sinulle tarkkaa ajankohtaa mutta se on hyvin lähellä, kaikki se mistä olen sinulle kertonut. (kielet) Arkki. Arkki. Arkki.

Englanniksi:

Päivä joka on käsillä, saapuu, ja te ette edes tajua sitä. Lapseni, teidän täytyy herätä. Teidän täytyy kouluttaa ja informoida Lapsianne siitä mikä on tuloillaan, sillä kuilu on edessänne. Sillä kun kello lyö kaksitoista, silloin on uuden Päivän aika alkaa. Uuden Päivän uusi Maailma uudessa Taivaassa tulee saapumaan aivan niin kuin silloin kun kello lyö kaksitoista ja teillä alkaa uusi Päivä. Niin tulee käymään lopussa. Se tulee Tapahtumaan nopeasti ja vikkelään, mutta Hyville, Puhdassydämisille, Oikeamielisille, Niille jotka katuvat syntejään, se tulee olemaan vain Loistava alku.

Sillä he tulevat olemaan Taivaassa Minun kanssani, ja Poikani, ja Pyhän Hengen kanssa ikuisesti ilman huolen häivää, ilman murheita. Teidän nykyisillä Ruumiillanne ei ole minkäänlaista ymmärrystä tai käsityskykyä siitä minkälaista on elää täydellisessä Rauhassa ja Harmoniassa Veljienne ja Siskojenne kanssa Luonnossa, kaikki ympärillään. Se on ihanaa. Te voitte unelmoida ja kuvitella, mutta se on paljon ihanampaa kuin te osaatte kuvitella. Se on paljon ihanampaa kuin te ikinä voisitte uneksia. Sillä se on mikä odottaa Pyhiä jotka kääntyvät Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen puoleen.

Sillä Hän on POLKU. Hän on OVI IKUISEEN PELASTUKSEEN. Joten Lapseni, katukaa, katsokaa Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen puoleen. Ainoastaan Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen, muistakaa se. En voisi koskaan painottaa sitä liikaa, katsokaa Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen puoleen, takokaa se päähänne. Sillä Ihmisen lait, Ihmisen tavat johdattavat teidät Kuiluun. Rukoilkaa, ja Rukoilkaa. Pyhä Henki tulee näyttämään teille, johdattamaan teitä, opastamaan teitä. Jeesus Kristus Nasaretilainen on Tie. Ei Ihmisen Laki, teroittakaa se Päähäänne, Mieleenne.

Jeesuksella Kristuksella Nasaretilaisella on Avaimet Valtakuntaan, ei Ihmisen Lailla, Ihmisen säännöillä, Ihmisen taakoilla. Vain koska he käyttävät Jeesuksen Kristuksen Nimeä ei tarkoita että he olisivat oikeassa. Pyhä Henki, Neuvonantaja, totuuden Toimittaja, on siellä teidän kanssanne nyt, mutta teidän täytyy lujasti sitoutua Sydämessänne, Mielessänne. Teidän täytyy todella haluta Jeesus, ei vain sanoa sitä.

Sillä Hän on Tie, ei ne säännöt ja määräykset joita kaikilla noilla kirkoilla on. Jotkut ovat todella pahasti hakoteillä. Jotkut pyristelevät. Heillä on käsitys, mutta he asettavat kaikkia noita säännöksiä ja taakkoja teidän päällenne. He tarkoittavat hyvää mutta he ovat Menettäneet Keskipisteen. Sillä ei ole väliä kuinka vapaita he sanovat olevansa. Yksikään niistä ei ole vapaa, ei yksikään. Teidän täytyy kääntää silmänne ja korvanne Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen puoleen. En tiedä kuinka monella tavalla se pitäisi sanoa ja kuinka moneen tyyliin, mutta Minä jatkan sen hokemista kunnes te kuuntelette.

Sama koskee teitä pastorit, muistakaa Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimi, Tie, Polku, Ovi, Avain Taivaaseen; ei teidän sääntönne, ei teidän säännöksenne. Sillä ei ole väliä kuinka kovasti tai millä tavalla te työskentelette tai pelaatte. Laittakaa kiintopiste kuntoon. Ihmisen Laki on Ihmisen Laki. Jeesuksen Laki on pelastus. Älkää, pyydän älkää yrittäkö tehdä Raamatusta jotain mitä se ei ole oikeuttaaksenne sen minkä te haluaisitte sen olevan. Raamatulla on vastaukset mutta teidän täytyy lukea sitä avoimella Mielellä, avoimella Sydämellä. Sinä hetkenä kun te panette Jumalanne laatikkoon te olette hukassa.

Hän voi tehdä ihmeellisempiä asioita kuin teidän pieni Mielenne voi käsittää. Joten Lapseni, rentoutukaa, vetäkää syvään henkeä, ja kiinnittäkää katseenne Jeesukseen Kristukseen Nasaretilaiseen, Pyhä Henki tulee opastamaan teitä. Muistakaa se! Tämä on teidän Isänne, Jehova. Taivaan ja Maan Luoja, kaiken sen mitä on ja tulee olemaan. Minä haluan teidät Taivaaseen. Minä tosiaan haluan, mutta teidän on oltava vilpittömiä. Jos te vain näkisitte sen minkä Minä näen; Sydämen. te ette ikinä voi huijata Minua tai Minun Poikaani. Minä odotan teitä Taivaassa. Tämä on teidän Isänne. Minä rakastan teitä. Minä jumaloin teitä, mutta muistakaa Poikaani Jeesusta Kristusta. Ainoaa Poikaani joka kuoli teidän tähtenne.

 

 

95. Raymond Aguilera - Profetia 18. Kesäkuuta 1992 klo 2:10 am, Espanjaksi, Englanniksi sekä kielillä.

Espanjaksi:

Se miten asia on, poikani. Se miten asia on. Nainen on sairas. Se josta aikaisemmin mainitsin on sairas koska paholainen kohdistaa voimansa hänen päähänsä, sanoen hänelle ettei hän ole minkään arvoinen. Hän on hyvin sairas. Nainen on sairas. Minä aion antaa sinulle vahvistuksen. Aion antaa sinulle vahvistuksen ja jos sinä et tee sitä mitä Minä käsken sinun tekemään, nainen tulee lähtemään sinun vahvistuksesi kanssa eikä Hän tule voimaan tehdä sitä mitä hänen täytyy tehdä.

Englanniksi:

Jos hän ei sitoudu siltä pohjalta mitä häneltä vaaditaan mitä hänen uskoonsa tulee, hän tulee kärsimään enemmän kuin mihin on tottunut. En aio sallia hänen käyttää minkäänlaista henkistä väkivaltaa sinuun. Ray, en aio antaa hänen kohdella sinua huonosti henkisesti. En anna hänen piinata sinua. Hänen täytyy tulla vapaasta tahdostaan. Hän ei tule tekemään sitä mitä hän haluaa, sillä hän on riivattu yksilö. Vihollinen hallitsee häntä. Hänen täytyy sitoutua suhteeseen sinun kanssasi tai häntä ei päästetä sisään sinun Maailmaasi.

Sillä sinulla on Työ tehtävänä ja hänen täytyy alistua sinun Hengelliseen Vaellukseesi. En aio sallia hänen sekaantua siihen tai käyttää valtaa sinuun. En aio sallia sen tapahtuvan, mutta hänen täytyy oppia ymmärtämään tottelevaisuutta, sillä Jumalan tie on kova jos ei tottele. Hän tulee yrittämään pakottaa sinut ajattelemaan että olet sellaisessa asemassa että sinun täytyy elää (in a similar or sinister?) (samanlaisessa tai pahaenteisessä?) asemassa. Hänen täytyy lakata kontrolloimasta sinua sillä hän ei ole tarpeeksi vahva selviytyäkseen omillaan. Sillä hän Sortuu tasan klo 12:30 aamulla, sillä hän ei tule voimaan kontrolloida haluaan sinuun. Hän tulee menettämän kaiken itsehillinnän sillä hän tulee haluamaan sinua seksuaalisesti. Hän tulee haluamaan sinua fyysisesti. Hän tulee soittamaan perusteettomasti pinnallisen syyn takia koska hänen ruumiinsa kaipaa sinua. (kieliä)

Minä rakastan sinua Ray. Minä rakastan Ray, mutta Kristuksen jalanjäljissä kulkeminen ei koskaan ole ollut helppoa. Tiedän että kamppailet niiden päätösten kanssa jotka sinun täytyy tehdä Profetioiden suhteen. Tulet saamaan voiman kun sitä tarvitset, Ray. Pidä vain silmäsi kiinnittyneinä Isään, Poikaan, ja Pyhään Henkeen. Älä anna minkään, ja tarkoitan minkään, heilauttaa sinua oikealle tai vasemmalle. Keskity Jeesukseen, Jeesus Kristus Nasaretilaiseen, sillä Hän on Polku ja Tie. Sinä olet meidän suojeluksemme, opastuksemme, alaisena.

Me tiedämme, Me tiedämme mitä käyt läpi mutta sinä tulet pärjäämään. Tulet vastaanottamaan lahjat. Älä huolehdi, Ray. Olet jo vastaanottanut muutamia. Et vain tajua sitä. Tulet vastaanottamaan muut kun vahvistut Uskossasi, ja Vaelluksessasi. Luota Jehovaan, Ray. Jehovaan, Isään, Maailmankaikkeuden Luojaan, et koskaan tule kulkemaan harhaan jos luotat Jehovaan. Tulet saamaan vahvistuksen.

Juuri Nyt, ne Profetiat jotka olet postittanut ulos vaikuttavat niihin ihmisiin jotka ovat lukeneet ne. Jotkut ovat häkellyksissään, Toiset ovat onnellisia. Jotkut saavat nälän lukea lisää. Joten luota vain Minuun, Ray. Me emme petä sinua etkä sinä petä Meitä, näin sanoo Jehova.

Mitä niihin toisiin asioihin tulee joita olen lupaillut tai luvannut. Sillä Minun Sanani eivät ole Sanoja jotka sanovat yhden asian ja tekevät toisen. Minä tunnen sydämesi, joten keskity vain Poikaani ja Minä ohjaan sinua siinä mitä sinun pitää tehdä ja koska sinun pitää se tehdä.

Tulet tietämään että se olen Minä. Sillä jotkut lahjoista jotka vastaanotat tulevat hämmästyttämään ihmisiä sillä loppu on tulossa. Meidän täytyy yhdistää Kristuksen Ruumis. Minä aion ravistaa sitä, Minä aion keikuttaa sitä. Aion tehdä mitä tahansa mitä täytyy tehdä puhdistaakseni sen. En välitä siitä mitä otsikoita, mitä nimiä, mitä leimoja ihminen on pannut Minun Sanani päälle. Sillä niin kuin sanoin, Minulla on Yksi Sana. Minä olen sama tänään kuin eilenkin.

Ihminen muuttaa Minun Sanani sopimaan omiin tarkoituksiinsa ja päivä ja hetki ovat melkein täällä. Minä tiedän että sinä olet huolissasi siitä mitä ihminen sanoo ja siitä millä tavalla hän sen sanoo sillä sinä et ole tarpeeksi tietoviisas Raamatun suhteen puolustaaksesi itseäsi. Älä huoli, Ray. Sinulla on Pyhän Hengen Voima. Ei mikään mitä ihminen sanoo tai tekee, voi taistella Pyhää Henkeä vastaan. Tiedän että sinulla on vaikeuksia ymmärtää sitä lausuntoa koska sinä et koskaan ole tuntenut Pyhän Hengen Voimaa sellaisella voimalla ja tavalla, ja se tulee järkyttämään sinua kun se tulee päällesi.

Mutta sinä olet Minun Astiani ja Minä voin tehdä Astialleni mitä haluan ja sinä olet halukas, joten Minä tulen käyttämään sinua, Ray. Riipu vain kiinni Kalliossa, poikani. Pyhä Henki tulee opastamaan sinua ja näyttämään sinulle ja antamaan sinulle Rauhan ja Levollisuuden. Sillä ihminen ei voi vahingoittaa Jumalaa, mutta Jumalan Viha, Puhuttu Sanani, tekee mitä tahansa mitä se sanoo tekevänsä. Sillä ei ole merkitystä vaikka kyseessä on Presidentti, Kuningas, Keisari tai itse paholainen. Minä olen Ensimmäinen Sana. Minä olen Viimeinen Sana.

Tiedän että yrität samperisti (your darndest). Minä kuulen sinun kyyneleesi. Kuulen sinun hämmennyksesi, mutta Ray, sinä olet niin paljon vahvempi kuin mitä luulet olevasi; jospa vain tietäisit mitä vahinkoa olet aiheuttanut Saatanan Imperiumille. Pelkästään Rukouksiesi kautta, ainoastaan Rukouksesi yksinään, mutta se on toinen Tarina. Juuri nyt, sinun Hommasi on saada Minun Sanani menemään ulos niin nopeasti kuin voit. Minä tulen auttamaan ja opastamaan sinua Pyhän Hengen kautta. Älä huolehdi mistään muusta kuin Isäsi Jehovan miellyttämisestä.

Sillä Minä tiedän ettet sinä etsi palkkioita Taivaasta. Sinä et etsi ihmisten ylistystä. Sinä olet keskittynyt miellyttämään Minua. Sen kaltaisella Mielellä, sen kaltaisella Hengellä, voin käyttää sinua.

Sillä Lihan ongelma on aina ollut paikalla, aina Aatamin lankeemuksesta lähtien mutta sinä pystyt siihen, Ray. Sinä pystyt voittamaan Lihan. Pidä silmäsi kiinnitettynä Jeesus Kristus Nasaretilaiseen, ei siihen mitä Ihminen sanoo. Toistan sen uudestaan. Pidä silmäsi Jeesus Kristus Nasaretilaisessa ei ihmisen Laissa joka käyttää Jeesuksen Kristuksen nimeä. Muista se Ray!

Ihmisen leimaama Jeesuksen Kristuksen Laki, lähettää sinut väärään suuntaan. Keskity Jeesuksen Kristuksen lähimmäisen Rakkauden Puhtauteen ja Yksinkertaisuuteen, Rakkauteen sairaita kohtaan, kadotettuja kohtaan, sillä heidät Minä haluan. Muista ne kaksi Lakia jotka Kristus sanoi jotka oli kaikkein tärkeimmät. Siinä kaikki, Ray. Kirkon hierarkia on kietoutunut ja eksynyt Ilmauksiin ja sanojen Merkityksiin. He kadottivat todellisen kiinnekohdan Kristukseen, eivät kaikki mutta monet heistä.

Muista kolme Lakia ja ne kaksi kaikkein tärkeintä Lakia jotka Jeesus teille antoi: "Rakastakaa Isäänne Jehovaa kaikesta Sydämestänne, Mielestänne ja Sielustanne" ja "Rakastakaa lähimmäistänne niin kuin haluaisitte heidän rakastavan teitä" ja seuraava Laki: kertokaa "Veljellenne, lähimmäisellenne joka ei ole kuullut Kristuksesta ja informoikaa häntä." Yksinkertaista, Suoraa, ja Täsmällistä. Me tulemme puhumaan taas pian; muista vain Sanani.

Rauhaa ja Rakkautta ja Levollisuutta sinulle, pieni poikani, ole vahva, ole rohkea, sillä Kivet tulevat mutta Minä olen sinun Kilpesi, sinun Isäsi, yhdessä Pojan, ja Pyhän Hengen kanssa. Muista se, katso Jeesus Kristus Nasaretilaisen puoleen. Minä rakastan sinua Ray, älä koskaan unohda sitä. Tämä on sinun Isäsi Jehova, Taivaan ja Maan Luoja, Ensimmäinen ja Viimeinen.

 

 

94. Raymond Aguilera - Profetia tiistaina 16. Kesäkuuta 1992 klo 15:04 pm, kielillä, Englanniksi.

Ramses, Ramses alkaa liikkumaan edustalla kun Varis lentää länteen mutta Kovakuoriainen tulee jäämään taakse sillä Kovakuoriainen on haavoittunut ja Kovakuoriainen tulee kaatumaan. Kun Arkki on paikoillaan, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Pilvi tulee vastaanottamaan ne Kristityt joilla on puhdas Sydän, puhdas Mieli, puhdas Ruumis, Ne jotka ovat tottelevaisia. Ne jotka tottelevat Minua, Jehovaa pienissä asioissa. Asioissa, jotka te ohitatte näin, "No, teen sen huomenna, koska tänään olen väsynyt"; Asioissa joista te sanotte, "Se ei ole Minun Hommani, se on jonkun toisen Homma"; sillä Jehova katsoo Sydäntä, eikä ole olemassa mitään mahdollisuutta huijata Minua.

Sillä Jehovan Tiet ja Tavat eivät koskaan tule olemaan samat kuin Ihmisen. Teidän täytyy katsoa Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen puoleen, ja Pyhä Henki tulee näyttämään ja opastaan teitä. Maailman ihmiset, en välitä siitä oletteko syntisiä tai Kristittyjä tai New Agelaisia. En välitä siitä miksi itseänne kutsutte. Leimalla ei ole Minulle merkitystä. Ainoa millä on merkitystä Minulle, on että te teette toisille, niin kuin haluaisitte itsellenne tehtävän. Rakastakaa lähimmäistänne. Katukaa syntejänne kun kaadutte, ja katsokaa Poikani Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen puoleen.

Se on periaatteessa Yksinkertaista. Se on Suoraa. Se on Puhdasta. Se on Tahratonta. Te autatte toinen toistanne. Miksi sitä on niin vaikea ymmärtää? Teillä on niin monta eri Uskoa ja niin monta eri Uskontoa Kristuksen Nimessä. Niin monet teistä ovat niin hämmentyneitä Kristuksen suhteen. Te etsitte Häntä sieltä ja täältä. Te etsitte Häntä Kirkosta. Te etsitte Häntä joka puolelta missä voisitte kuvitella Hänen olevan. Miksi olette niin sokeita? Auttaja, Lohduttaja on aivan siinä vieressänne, teidän kanssanne Juuri Nyt, Tällä Hetkellä.

Hän puhuu teille. Hän yrittää näyttää teille suunnan Jeesus Kristus Nasaretilaisen luo. Teidän täytyy vain poistaa kädet korvien päältä ja silmien edestä. Kuunnelkaa! Kuunnelkaa ääntä joka käskee teitä olemaan hyviä. Kuunnelkaa ääntä joka käskee teitä auttamaan toinen toistanne. Lopettakaa Ahneus, Kerskuminen ja Ylpeily, vaikka se olisi Jeesuksen Kristuksen nimessä, sillä Jeesus ei tahdo ketään joka Ylpeilee, joka Kerskuu. Nöyrtykää, pitäkää huoli toinen toisistanne, sairaista, rammoista, ja kodittomista.

Teillä on niin paljon ongelmia. Ikävä sanoa mutta kukaan ei oikeastaan auta toinen toistaan sillä tavalla kuin Raamatussa ohjattiin. Kaikki menevät vain omia teitään. Te olette niin huolissanne Opinkappaleista. Olette niin huolissanne siitä että teidät hyväksytään Kirkkonne sisäpiiriin. Minä haluan teidän olevan kodittomien, nälkäisten ja sairaiden sisäpiirissä. Se on oikea piiri. Se on se piiri jota Kristus tuli auttamaan: Niitä joilla ei ole ketään; niitä jotka haisevat kun lähestytte heitä; niitä jotka ovat niin laihoja että he kaatuvat eteensä; niitä jotka palelevat öisin koska nukkuvat kaduilla; niitä jotka demonit ovat kietoneet niin tiukasti huumeisiin ja seksiin etteivät he tiedä mitä tekisivät.

Minä annoin teille Pyhän Hengen kautta Voiman karkottaa demoneja, ja parantaa sairaita. Kaikki lahjat olen teille antanut mutta teillä on ollut niin kiire pikku juttujenne kanssa, Kirkossa jossa yritätte miellyttää toinen toistanne. Miten Sääli, Miten Sääli. Miten Sääli. Minä Rakastan teitä kaikkia, ja haluan teidän kaikkien elävän Taivaassa. Sillä ei ole merkitystä mitä olette tehneet. Sillä ei ole merkitystä mitä tällä hetkellä teette. Se millä on merkitystä on jos kuulette Sanani ettekä paranna tapojanne. Sillä silloin olette kadotettuja, sillä paholainen voitti teidät.

Sillä Jehovan Laki, Jeesuksen Kristuksen Laki, Pyhän Hengen Laki on todella yksinkertainen: Kääntykää Jeesuksen puoleen. Tie Jeesuksen luo on Tie Minun, Jehovan luo. Pyhän Hengen Voima on teidän käytettävissänne. Lukekaa Raamattua avoimella Mielellä. Älkää sanelko toisille ihmisille mitä Minä sanoisin, se on Minun Hommani. Minä sanon Ihmisille mitä haluan. TEIDÄN ASIANNE EI OLE PANNA SANOJA MINUN SUUHUNI. Sillä Minä olen täysin kykeneväinen puhumaan Omasta Puolestani.

Te teologit olette niin..., En tosiaan tiedä kuinka selittäisin, "Miten ja kuinka," ne tapahtumat jotka tulevat tapahtumaan. Missä te voitte seistä lujina ja johdattaa laumanne turvaan, sillä teitä on niin helppo huojuttaa. Te olette niin nopeita tuomitsemaan, olette niin tuomitsevaisia. Kääntykää Jeesuksen puoleen; se on yksinkertaista, suoraa. Minä aion pyhittää Lauman sillä johtajisto on täydellisen sekasorron vallassa.

On olemassa pieni osa joka ei ole langennut pois mutta näillä aidoilla teologeilla, näillä todellisilla Kristuksen seuraajilla ei ole seuraavia asioita: Heillä ei ole hienoja autoja, hienoja pukuja, hienot hiukset, hienot sanat. Nämä aidot Pastorit asuvat katuojissa ja syövät niiden kanssa jotka tarvitsevat apua. He ovat antaneet pois paidan päältään. He kulkevat ympäriinsä nälissään. He kulkevat ympäriinsä ilman vaatteita mutta he todella rakastavat Minua koko Sydämellään ja Sielullaan. Kun he näkevät jonkun joka tarvitsee apua, heidän sydämissään herää sellainen taakka. He saavat kyyneleet silmiinsä koska heidän keinonsa ovat niin rajallisia, yleensä ei paljon muuta kuin rukous ja pieni nimellinen avustus.

Rakkaus joka heillä on Minua kohtaan on annettu kaikkia niitä varten jotka tarvitsevat Minua. He ovat Laumani todellisia Pastoreita. He ovat Sanani todellisia seuraajia. Eivät he, jotka asuvat kauniissa taloissa. Eivät ne, jotka puhuvat kauniita sanoja. Eivät ne, jotka Kirkastavat itsensä ja ovat Mahtailevia, täynnä Egoa ja Ylpeyttä. Vaan ne, jotka asuvat ghetossa ja jakavat sanaa ihmiseltä ihmiselle. Teidän ei tarvitse varata aikaa tavataksenne heidät. Heillä ei ole niin kiireistä aikataulua että he tarvitsisivat sihteereitä.

Sillä he elävät Kristuksen tavalla. He auttavat köyhiä, ja vanhuksia. Osa heistä ei tee mitään millä olisi suurta merkitystä rahan suhteen, mutta he tarjoavat kuuntelevan korvan. He tarjoavat käden. Koko Minun Laumani, joka ainoan teistä pitäisi tehdä SAMOIN. Auttaa lähimmäistänne, auttaa lasta joka tarvitsee apuanne, syöttää nälkäisiä sillä te olette kaikki Minun Pappejani, joka ainoa teistä.

Joten, niin totta kuin Nimeni on Jehova, Taivaan ja Maan Luoja Pyhän Hengen Voiman kautta, yhdessä Poikani Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen kanssa, Minä annan käskyn kaikille Papeilleni, Pyhilleni, tekemään niin kuin Minä käsken. Älkää odottako huomiseen. Tehkää se Nyt sillä loppu saapuu. Maailma tulee päättymään. Älkää luottako Pastoreihinne sillä he ovat kadotettuja. He ovat niin pöyhkeileviä ja omaan teologiaansa kietoutuneita. Miten Sääli. Miten Sääli.

Joten Laumani, Pyhä Henki alkaa laittamaan kipinöitä taakasta teidän päällenne, että rukoilisitte, rukoilisitte lähimmäistenne puolesta, että ojentautuisitte ystävienne ja vihamiehienne puoleen. Auttaakseen teitä katumaan. Auttaakseen toisia katumaan sillä siten Kristuksen Ruumis tulee yhdistymään, Ruumiin kautta, ei Johtajiston kautta, sillä Johtajisto tulee luhistumaan sillä he ovat sekaisin ja eksyksissä.

Siispä Pyhäni, ottakaa asia itse hoidettavaksenne, menkää koputtamaan oville, jakakaa lehtisiä. Seiskää katoillanne, tehkää mitä ikinä teidän täytyy, pelastaaksenne Veljenne ja Siskonne, sillä kuten monia vuosia sitten menneisyydessä sanoin, "loppu tulee kun sitä vähiten odotatte." Kertokaa Veljillenne ja Siskoillenne, ja lähimmille perheenjäsenillenne, sillä lähimmistä perheenjäsenistänne teidän täytyy aloittaa.

Sillä Taivas on ihmeellinen, mutta helvetti on paikka johon ette tahtoisi perheenne joutuvan; Äitinne, Isänne, Veljenne, Siskonne. Sillä jos te ette kuuntele Minun Sanojani jotkut tulevat pääsemään Taivaaseen ja jotkut Veljet ja Siskot joutuvat siihen toiseen paikkaan. Te ette sitä tahdo enkä Minä sitä tahdo.

Pyhä Henki on paikalla antamassa mitä ikinä tarvitsette. Teidän täytyy luottaa Jehova Jumalaan, Jeesukseen Kristukseen, ja Pyhään Henkeen. Sillä teidän Maapallollanne tulee olemaan vaikeuksia hyvin pian. Pelaajilla on osansa ja sen he hyvin tietävät. Saatanan viha tulee tulemaan Kirkon päälle Kyyneleet Silmissäni, pyydän teitä tekemään itsenne vahvoiksi; kääntykää Poikani puoleen, Jeesuksen Kristuksen puoleen. Katukaa! Älkää luottako Pastoreihinne, Johtajiinne. Sillä te luhistutte heidän kanssaan. Tehkää itsenne vahvoiksi; menkää koputtamaan oville; tehkää mitä ikinä teidän täytyy tehdä. Sillä palkintonne Taivaassa tulee olemaan suuri. Sillä Minä tiedän kenen Sydän on Puhdas ja kenen ei ole. Ja teidän palkkionne Taivaassa tulee olemaan suuri. (kielet)

Kiitos Isäni. Ylistys ja Kunnia ja Kirkkaus olkoon Isän. Ylistys ja Kunnia ja Kirkkaus olkoon Isän. Ylistys ja Kunnia ja Kirkkaus olkoon Isän. Kiitos Isä sillä Minun Tahtoni on Sinun Tahtosi, ja Sinun Tahtosi Toteutuu. Sen Sanan mukaan joka Raamatussa on. Sen mukaan mitä Profeettojen kautta sanottiin. Ylistys ja Kunnia olkoon Isän. Ylistys ja Kunnia olkoon Isän. Ylistys ja Kunnia olkoon Isän. Ylistys olkoon Isän.

 

 

93. Raymond Aguilera - Profetia 15. Kesäkuuta 1992 klo 15:41, Espanjaksi.

Katso Reymundo, kuten aikaisemmin mainitsin, Me olemme vasta alkamassa ja päivämäärä ja päivä, joka tulee pysäyttämään, sitä en aio sinulle kertoa. Haluan sinun vain tekevän sen, mitä Minä sanon. Tiedän että kärsit tällä hetkellä. Minä kuulen rukouksesi, ja kyyneleesi. Tiedän että sydämessäsi tuntuu pahalta. Et tiedä minne menisit, sinne tai tänne, tai töihin, tai laittamaan Profetioita tietokoneellesi. Katso, se mitä haluan sinun tekevän on kuulevan Sanani ja tekevän sen. Juuri nyt Minun Sanani sanoo, istu alas ja tee töitä. Pane alas ne Sanat jotka sinulle kerron.

Minä tunnen sinun Sydämesi. Tiedän että itket koska olet todella väsynyt. Et pysty kohottamaan päätäsi pystyyn koska olet niin väsynyt. Sydämeeni sattuu että sinun täytyy tehdä se mitä sinun täytyy tehdä. Tee itsesi vahvaksi sillä Minä olen sinun kanssasi. Meillä ei ole paljon aikaa. Kaiken täytyy tapahtua siihen aikaan jonka Minä asetin, monta vuotta sitten. Aika on nyt täällä. Tiedän että sinulla on voimaa siihen. Tiedän että pystyt tekemään sen mitä käsken. Tiedän että tulet itkemään päivän jokaisena minuuttina. Minä tunnen sydämesi. Tiedän että pystyt siihen.

Kyllä, kivet tulevat tulemaan ja sinä tulet olemaan väsynyt kun ne tulevat, mutta Minä olen sinun kanssasi, yhdessä Enkeleideni kanssa. Ne tulevat suojelemaan sinua. Kukaan ei tule koskemaan sinuun. Sinun täytyy luottaa Minuun. Sinä tulet tietämään kuinka paljon Uskoa sinulla on. Voima jota tulet tarvitsemaan, tulee olemaan niiden ihmisten kanssa jotka luulevat tuntevansa Raamatun. He tulevat yllättymään siitä että ovat nähneet Minun Sanani, ja silti eivät sitä nähneet, oikein. Nämä ihmiset ovat mieleltään hyvin vahvoja. He luulevat etteivät voi tehdä mitään virheitä Raamatun suhteen. Se johtuu siitä että paholainen on astunut heidän sisälleen.

Paholainen on antanut heille kovan sydämen. He ovat vahvoja vasemmalla Kädellä mutta eivät Oikealla Kädellä. Nämä ovat niitä ihmisiä jotka tulevat haluamaan syödä sinut. Mutta Minä olen sinun kanssasi ja muista Lahjat jotka sinulle annoin. Älä pelkää käyttää niitä. Sillä sinulla on Taivaan Jumala, Maailman, Enkeleiden, kaiken sen Jumala mitä on, ja tulee olemaan, sinun käsissäsi.

Tiedän ettet ole suuri mutta Minä valitsen ne jotka ovat pieniä. Sillä, sillä tavalla he uskovat että Minä olen heidän Jumalansa. Sillä kaikkeuden Jumala ei valitse niitä ihmisiä jotka ovat korkeita, ja mahtavia. Sillä Minä käytän niitä ihmisiä joita kukaan ei uskoisi Taivaan Jumalan käyttävän. Sinä teet työtä hyvin kovaa ja voimakkaasti tällä hetkellä. Kukaan ei voi pysäyttää sinua. Minä asetin sen sinun sydämeesi ja mieleesi. Sillä Minun Sanani, jotka tulevat menemään sinun huuliesi kautta, tulevat pelastamaan miljoonia, miljoonia, miljoonia, miljoonia, miljoonia, miljoonia, miljoonia, miljoonia, miljoonia, miljoonia, miljoonia, miljoonia, miljoonia, miljoonia, miljoonia, miljoonia, miljoonia ihmisiä. Sen takia sinun täytyy tehdä itsesi vahvaksi.

Sillä he tulevat tulemaan kivien kanssa. Kaiken sen pahan kanssa jonka he haluavat tehdä. Muista Reymundo, Minä olen kanssasi, sen takia on niin tärkeää että teet itsesi vahvaksi, ja teet töitä pikku tietokoneesi kanssa. Minä rakastan sinua Sydämelläni ja sinä olet Minun Käsissäni. Tiedän että uskot olevasi yksin. Sinä luulet etten Minä kuule sinua koska sinä rukoilet ja itket, ja rukoilet ja itket, ja rukoilet ja itket, etkä näe mitään muutoksia. Tee vain töitä, tee oma työsi ja Minä teen Omani, ja kaikki menee oikein päin.

Luota vain Minuun. Tämä on sinun Jumalasi. Tämä on sinun Jumalasi, yhdessä Jeesuksen ja Pyhän Hengen kanssa. Kaiken sen kanssa mitä on ja tulee olemaan, Minä olen Ensimmäinen ja Viimeinen Sana. Muista Reymundo. Minulla on maailman rakkaus. Minulla on Sydämeni Rakkaus sinun Sydämessäsi. Paljon iloa sinulle poikani, tee itsesi vahvaksi. Nyt saapuu aika jolloin kaikki päättyy. Sinulla täytyy olla voimaa. Tämä on sinun Jumalasi. Tämä on sinun Jumalasi, yhdessä Poikani Jeesuksen ja Pyhän Hengen, ja Minun kanssani. Sinun Isäsi tulee suojelemaan sinua.

 

 

92. Raymond Aguilera - Profetia maanantaina 15. Kesäkuuta 1992 klo 2:15 am, kielillä, Espanjaksi ja Englanniksi.

Espanjaksi:

Tiedätkö mitä? Tämä päivä meni sinulta oikein hyvin. Tiedätkö, teit kaiken mitä käskin sinun tehdä ja lepäsit. Tiedän että olet ollut hyvin väsynyt koska olet tehnyt kovasti työtä Profetioiden eteen. Katso mitä tulevina päivinä tapahtuu. Niillä Ihmisillä jotka ymmärtävät mitä tapahtuu, tulee olemaan hyvin vaikeaa, mutta se tulee tapahtumaan.

Tulee tulemaan Vakooja, ja he tulevat heittämään hänet (her, nainen) Kuoppaan. Kuoppa tulee syömään hänet koska aviomies tulee Vihastumaan, koska Vakooja ei ollut häntä varten. Se tulee suututtamaan häntä ja hän tulee menemään paha mielessään sitä henkilöä vastaan joka heitti hänet (naisen) Kuoppaan, mutta henkilö joka hänet Kuoppaan heitti oli paholainen. Eikä mies tiennyt sitä.

Katso, mies on se mies joka tulee puhumaan Väärää Sanaa Jumalasta, sinä päivänä jolloin hän alkaa käyttämään paholaisen kieltä. Paholainen tulee syömään hänet. Sinä päivänä hän ja paholainen tulevat olemaan yksi. Sillä hän tulee ajattelemaan suuria itsestään ja hän pitää rahasta. Hän pitää siitä kun voi käskeä ihmisiä tekemään niin tai näin, mutta Maailman Jumala, Taivaan Jumala, kaiken sen Jumala mitä on ja tulee olemaan, Hän tulee ottamaan tämän miehen yhdessä paholaisen kanssa ja heittämään hänet kuoppaan. Kuoppaan, ja Hän tulee hautaamaan hänet sillä tavalla että hän ei pysty poistumaan. Sillä hän käytti paholaisen sanaa. Voi, miten sääli. Voi, miten sääli.

Englanniksi:

Haluan teidän olevan tarkkana, kuuntelevan hyvin huolellisesti Sanojani. Tämä on Jehova, Maailmankaikkeuden Luoja, kaiken sen Luoja, mitä on ja tulee olemaan, yhdessä Poikani Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen, ja Pyhän Hengen kanssa. Se aika jota Me lähestymme on aika jolloin te heitätte hyvästit, kaikille mukaville ajoille jotka teillä oli. Lopun alku on alkanut; vaikkette ole vielä tajunneet sitä, mutta kello on todella käynnistynyt. Joulu. 2, 1990, oli ensimmäinen päivä; sinä päivänä alkoi päivä jolloin Poika aloitti sodan lopettaakseen, puhdistaakseen sen mikä Taivaallisissa on pahaa.

En aio kertoa teille hetkeä tai päivää jona Poikani saapuu ottamaan teidät mukaansa, mutta sen teille kerron, että sota raivoaa voimakkaana ja kauhistuttavana Taivaissa aina siitä päivämäärästä lähtien. Sota raivoaa Maapallolla, ja samaan aikaan Henkimaailmassa. Te tulette huomaamaan että asiat muuttuvat. Jotkut asiat tulevat muuttumaan hyvin nopeasti. Toiset hyvin hitaasti, mutta ne tulevat pelästyttämään teidät, mellakat, riidat isän, pojan, vaimon ja tyttären välillä. Ihmiset tulevat olemaan hermostuneita. Luonnonkatastrofeja tulee tapahtumaan epätavallisina aikoina ja epätavallisissa Paikoissa.

Nämä ovat lopun Synnytystuskia. "Kun viikunapuun lehdet muuttuvat," Se merkitsee lopun alkua sille minkä tunnette tai olette tunteneet. Sillä Pedon merkki on käsillä. Väärä Profeetta on käsillä. Merkit kaikesta siitä mitä Raamatussa kerrottiin alkaa toteutua silmienne edessä. Jos ette ole Sanassa ette edes näe sitä. Joten sanon teille Kristittyni, Pyhäni, te lähestytte nopeasti vaivan aikoja.

Tulee tulemaan joitakin Profeettoja jotka tulevat kertomaan teille joitain asioita, jotka eivät tule olemaan niin hyviä, ja suloisia että ne kutittavat korvianne, sillä korvien kutittamisen aika on ohi. Valmistautumisen aika Poikani tulemista varten on käsillä. Minä tulen nuhtelemaan, ja puhdistamaan. Kaikki mikä ei ole Minun Sanani mukaista, en välitä. KUINKA te luette sitä Raamattua, ja KUINKA tulkitsette Raamattua, sillä on Vain Yksi Sana, ja se on Minun Sanani, Jehovan. Kuunnelkaa Minun Sanojani. JEHOVALLA ON YKSI SANA, JA AINOASTAAN YKSI SANA.

Te teologit, te pastorit, jotka olette johtaneet Minun Karitsani niin kauas harhaan, te tulette olemaan tilivelvollisia. Minä en pyydä teitä. Minä käsken teitä. Parantakaa tapanne Heti Paikalla! Sillä päivä josta Raamatussa on mainittu on suoraan kasvojenne edessä. Jos te ette Taivu Nyt!, joudutte tilivelvollisiksi joka ainoasta asiasta joilla olette tehneet pidättääksenne Minun Lapseni, Pyhäni, kuulemasta Sanaa sopivaan aikaan sopivassa paikassa.

Te pidätte siitä kun voitte ojentaa laumaanne sellaisella tavalla ja tyylillä joka sopii teidän Sanaanne ja Teologiaanne. Nyt!, on Minun vuoroni nuhdella teitä, napauttaa teidät paikallenne. Sillä ainoa jäljellä oleva este on Kirkon Hierarkia. Joka on purkanut Kristuksen Ruumiin sellaisella tavalla että teillä on loputon määrä uskontoja jotka kulkevat Poikani Jeesus Kristuksen Nimen alla. Te ette tule toimeen keskenänne. Te ette puhu. Teillä on ennakkoluuloja. Te pastorit olette pahempia kuin Lapset keskenään. Sen sijaan että yhdistyisitte ja taistelisitte Yhden syyn ja Yhden Sanan puolesta, te taistelettekin keskenänne.

Joten varokaa, sillä ongelma ei ole laumassa. Ongelma on lauman Johtajistossa. Tiedän etteivät nämä ole kauniita Sanoja. Tiedän etteivät ne ole suloisia Sanoja. Tiedän etteivät ne kutita korvianne tällä hetkellä, mutta niin olkoon.

Minä sanoin Sanan Pojalleni useita tuhansia vuosia sitten ja se Sana annettiin teille ja te ette pidä Sanaani. Joten te tulette näkemään tiettyjen asioiden tapahtuvan, lähitulevaisuudessa. Sillä ne Laumani pastorit ja johtajat, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimen kautta, Pyhän Hengen kautta, jotka EIVÄT TOTTELE MINUN SANAANI, HEIDÄN PÄÄLLEEN LANKEAA MINUN VIHANI. Ei lauman päälle, sillä he ovat laumasta vastuussa ja he ovat laumasta tilivelvollisia.

Nämä eivät ole jonkun Hullun Tyhjiä Sanoja, sillä tämä Minun Profeettani puhuu Minun Sanaani ja uskaltakaakin vastustaa Sanaani. Sillä on olemassa paikka joka on tarkoitettu niille ihmisille jotka vastustavat Minua. Ymmärrättekö mitä sanon? Käsitättekö sen asian vakavuuden jonka juuri sanoin?

Sanon sen uudestaan. Oikaiskaa Tapanne Nyt! Parantakaa Tapanne. Liittäkää Kristuksen Ruumis yhteen TÄNÄÄN! ÄLKÄÄ PUHUKO ASIASTA! MINÄ HALUAN ETTÄ SE TAPAHTUU TÄNÄÄN! Sillä Jumalan, Jehovan Viha, lankeaa päällenne niin kovaa että se saa päänne pyörälle ettekä te tule tajuamaan sitä. Se on aivan kulman takana, sillä jos odotatte huomiseen, teillä ei tule olemaan huomista.

Tämä on teidän Jumalanne, Jehova. Maailmankaikkeuden Luoja, kaiken sen mitä on ja tulee olemaan. Ensimmäinen Sana ja Viimeinen Sana. Menkää kaduille, saarnatkaa Minun Sanaani, ei Cadillacilla, vaan jalan, jalan, jalan, ihmiseltä ihmiselle, ovelta ovelle. En välitä siitä kuinka te sen teette. Teillä on ollut helppoa. Se aika on ohi, pitäkää huolta Sairaistani, pitäkää huolta Nälkäisistäni. Sillä sen mitä heille teette, sen te tulette tekemään Minun Pojalleni, sen te tulette tekemään Minulle. Tämä on Jehova. Tämä on Jehova. Tämä on Jahve. Tämä on Jahve. Tämä on Minä olen, Minä olen, Minä olen.

 

 

91. Raymond Aguilera - Profetia 13. Kesäkuuta 1992 klo 22:15, kielillä, Espanjaksi.

Terve poikani, Arkki! Arkki! Poikani oletko väsynyt? Ruumiisi on väsynyt. Olet työskennellyt monta tuntia mutta sinä teet hyvää työtä. Minä tarkkailen sinua. Minä katselen sinua ja Minä pidän päättäväisyydestäsi, sillä sinä tulet tarvitsemaan tuollaista päättäväisyyttä viedäksesi päätökseen sen mitä haluan sinun tekevän, mutta nyt lepää.

Tulet näkemään tulevaisuuden tapahtumia mielessäsi. Ne eivät ole asioita jotka itse panet mieleesi. Ne tulevat olemaan Jumalalta. Haluan sinun kirjoittavan ne ylös. Haluan ihmisten näkevän sinun silmiesi kautta. Haluan heidän kuuntelevan sinun kirjoituksesi kautta sitä, mitä sinulle kerron. Tiedän että olet väsynyt ja ettet ole nukkunut etkä syönyt. Mutta Minun mielestäni sinä teet hyvää työtä. Tulen kertomaan sinulle mihin sinun tulee lähettää ne ja koska.

Olet jo lähettänyt ne, jotka sinun käskin lähettää niille ihmisille, jotka ovat rukoilleet puolestasi. Haluan heidän lukevan sen mitä sinulle kerron sillä sinä tulet tarvitsemaan heidän apuansa. Sinä olet sodassa etkä voi taistella yksinäsi. Sinä tarvitset Kristuksessa olevien Veljien ja Siskojen apua. Sillä kun te taistelette yhdessä, kaikki ovat vahvempia. Muista se! Haluan sinun tekevän sen, mitä Minä käsken, ja sinä tulet tarvitsemaan Veljiesi ja Siskojesi Rukouksia.

Tiedän että Maailman ihmiset eivät tule uskomaan sinua. Sillä ei ole merkitystä, mutta se mikä on tärkeää on että teet sen mitä Minä käsken, sillä se ei tule olemaan niin vaikeaa kuin luulet. Minä jo tiedän mitä mielessäsi on. Olet huolissasi, mutta muista että olet Minun Käsissäni, Jumalan; Jeesuksen, Pyhän Hengen ja Minun, sinun Isäsi. Ja jos he taistelevat sinun kanssasi he tulevat taistelemaan Minun kanssani.

Tiedän että ajattelet että nämä ovat vain Sanoja mutta päivä saapuu jolloin Minä tulen näyttämään sinulle ihmeen. Sinulla on Pyhän Hengen voima joka tulee toimimaan kehossasi. Älä pelästy sillä ruumis toisinaan pelästyy kun Pyhän Hengen Voima käyttää sitä. Sillä Ruumis ei ole puhdas, mutta Pyhä Henki on. Eli, älä pelästy kun Pyhä Henki saapuu, sillä ihmeitä tulee tapahtumaan.

90. Raymond Aguilera - Profetia 12. Kesäkuuta 1992, klo 12:55, Englanniksi.

Minä rakastan sinua Ray. Kun et kerran pysty nukkumaan, niin puhutaan. Anna kun kerron hiukan Sodasta, tulevaisuuden Sodasta. Sapelihammastiikeri tullaan kukistamaan mutta Peto ja Karju (Boar) tulevat käyttämään useita vakoojia ja vastavakoojia manipuloidakseen Hallituksia. Sellaisella tavalla että näiden Poliittisten Virkamiesten jotka niitä Hallituksia johti, heidän pöytiensä alla tapahtuu enemmän korruptiota kuin ikinä olisitte voineet käsittää. Kun hän saa valvontaansa öljyn ja raha-asiat hän alkaa hyödyntämään tätä vaikutusvaltaa ja kiristystä. Hän tulee hyödyntämään mitä tahansa mitä voi, saadakseen tahtonsa läpi ja hän tulee saamaan tahtonsa läpi.

Mutta Minä olen valmistamassa paikkaa häntä varten. Hän luulee että hän tulee pitämään Maailmaa käsissään mutta ainoa mitä hän tulee löytämään on Kuilun. Antikristus tulee olemaan yksi kaikkein kauhistuttavimpia, pelottavimpia tyranneja mitä Maailmaa on ikinä kohdannut. Teille ne ovat pelkkiä sanoja joilla ei ole todellista merkitystä; ne ovat vain sanoja. Te ette ole kokeneet sellaista kauhun tyranniaa mutta sillä tavalla loppu tulee tulemaan.

Suurissa Pääkaupungeissa, Suurkaupungeissa, kaikkialla Maailmassa tulee olemaan räjähdyksiä. Tulee olemaan Poliisivoima jolla ei tule olemaan mitään lakia. Ainoastaan Antikristuksen laki, joka on Saatanan laki. Hän tulee muodostamaan Valtakunnan, Vallan lähteen jonka kautta hän pystyy valvomaan mitä ihmiset ostavat, myyvät, kuka heidän kodissaan asuu, ketkä ja missä heidän perheenjäsenensä ovat, mitä he tekevät elääkseen, missä he käyvät kirkossa, ja missä he eivät saa käydä kirkossa. Sellainen valta hänellä tulee olemaan.

Sitten hän tulee panemaan toimeen Sinetin (merkin) joka asetetaan hänen nukkejensa otsaan; joita Hän tulee kontrolloimaan ja manipuloimaan niin että he tekevät hänen tahtonsa. Jos Hengellinen Elämänne on teille kallis älkää ottako Pedon Sinettiä. Sillä Pedon Sinetti tulee merkitsemään teidän loppujenne loppua. Joten varokaa Sinettiä joka asetetaan käteen tai otsaan. Sillä ei ole merkitystä mihin, jos te vastaanotatte sen, te ette koskaan tule näkemään Jumalan Valtakuntaa, Jehovaa, Taivasta, tai sitä Huonetta jonka olen teitä varten valmistanut. Sillä Minun Poikani kuoli teidän vuoksenne syystä, tuodakseen Lauman kotiin Taivaaseen. Mutta valinta on teidän.

ÄLKÄÄ OTTAKO PEDON MERKKIÄ. Tämä on Jehova. Tämä on Jehova, Maailmankaikkeuden Luoja, Tekijä. Sillä Minä olen viemässä päätökseen saastuneen Maapallon joka on käynyt happamaksi, josta eliminoidaan kaikki mikä ei ole Puhdasta, Vanhurskasta, ja Yhdenmukaista Minun, Jehovan, Sanan kanssa.

Joten tehkää itsenne vahvoiksi Lampaani, Karitsani. Sillä hetki on käsillä, menkää huoneeseenne, sulkekaa ovi ja rukoilkaa. Rukoilkaa niin kuin ette koskaan ennen ole rukoilleet, sillä hetki ja päivä on aivan ovenne ulkopuolella.

Suojelkaa itseänne, tulkaa osaksi Kristuksen Ruumista, ja Jeesus tulee Suojelemaan teitä, mutta teidän täytyy olla Puhtaita ja Tahrattomia ja Katua. Se että kutsutte itseänne Kristityiksi ei merkitse mitään. Minä tahdon sitä mikä on Puhdasta ja Tahratonta, Sydämeltään, Hengeltään, Mieleltään, kiinnekohta Jeesuksessa Kristuksessa, Pyhässä Hengessä ja Minussa.

Sillä palkkiot ylittävät ymmärryksenne. Joten Uskokaa vain ja Luottakaa Herraanne ja Pelastajaanne. Sillä Hän Hallitsee ja Vallitsee, ja suojelee Minun Karitsojani, Minun Lampaitani. Tämä on Jehova. Tämä on Jehova, Maailmankaikkeuden Luoja ja Tekijä. Rauha olkoon kanssanne. Rauha olkoon kanssanne. Sydämeni rakkaus. Poikani rakkaus. Pyhän Hengen rakkaus. Rauha ja rakkaus Lähimmäiskaritsoille, Lähimmäislampaille. Näin sanoo Jehova.

 

 

89. Raymond Aguilera - Profetia perjantaina 12. Kesäkuuta 1992 klo 2:31 am, Englanniksi.

Terve! Ray, Minä kuulen sinun Rukouksesi. Tiedän että olet huolissasi rahasta. Tiedän että sinulla on vaikeaa, mutta Minä tiedän tilanteesta enemmän kuin mistä annat Minulle Kunnian. Minä pidän huolta rahatilanteesta, jatka vain kirjoittamista ja työntekoa niin kuin tähänkin asti. Sillä sinä tulet postittamaan ja jakamaan Profetioita niihin paikkoihin joihin Minä käsken. Minä annan sinulle ohjeet sopivana hetkenä. Sillä se prosessi jossa ne saadaan paperin muotoon, tulee olemaan valmis silloin kun tosiaan olet tehnyt kaiken, mitä Minä olen sinua käskenyt tekemään.

Tulet saamaan paljon, paljon, paljon, viestejä Minulta monilta eri elämänalueilta joita Minä pidän vastenmielisinä, mutta muista että sinun Jumalasi on aina sinun kanssasi, Poika, ja Pyhä Henki ja Jehova, kaiken Luoja, kaiken sen mitä on ja mitä tulee Olemaan, Ensimmäinen ja Viimeinen Sana.

Olen aistinut henkesi muuttuvan näiden muutaman viime viikon aikana. Alat vahvistua. Alat tosiaan sydämessäsi uskoa, sillä Minä luen sydäntä Ray.

Tiedän että sinulla on ollut hyvin vaikeaa. Miettiessäsi ovatko ne oikein vai väärin, ja oletko ehkä jättänyt jotain pois. Tiedän ettet halua. Tunnet olosi epämukavaksi koska et ymmärrä sitä mitä kirjoitat.

Muista että kirjoitus on Minun, Jehovan, Jahven, Minä olen, Minä olen, Minä olen. Se ei ole sinusta. Jos haluaisin sinun tietävän kaiken, kertoisin sinulle kaiken. Tässä vaiheessa on ainoastaan tiettyjä asioita, jotka haluan sinun tietävän, ja toisia asioita en halua sinun tietävän. Kerron sinulle kielillä sen mitä et voi ymmärtää, mutta henkesi ymmärtää ja henkesi kasvaa.

Sillä sinun lihasi on sinun vihollisesi. Se on sinulle eduksi ettei lihasi tiedä tiettyjä asioita. Minä puhun sinun hengellesi ja henki antaa sinulle elämän kipinän ja kääntää sinut oikeaan suuntaan. Se arvostelukyky jonka Pyhä Henki sinulle antaa, opastaa ja ohjaa sinua siihen suuntaan johon Minä haluan sinut lähettää. Joten ole vahva, koeta olla rohkea. Sanat on niin helppo lausua ja niin vaikea toteuttaa.

Sillä Minä katson sinun sydäntäsi. Tiedän että olet hyvin päättäväinen Ihminen, sitten kun kerran uskot. Sinä seisot Kalliolla, yhdessä Poikani kanssa, eikä mikään saa sinua hievahtamaan. Sen takia olen yrittänyt hitaasti saada sinut vakuuttumaan siitä että sinä puhut Jehovan, Jumalan kanssa, Taivaan ja Maan Luojan, ja kaiken sen Luojan kanssa, mitä on ja tulee olemaan. Sillä Minä tunnen sinun voimasi ja sinun heikkoutesi, Minä riisun sinusta kaiken pois ja rakennan sinut uudelleen, se on toisinaan kivulias prosessi, mutta Minä tarvitsen sinua.

Sota raivoaa ja Meidän täytyy jatkaa sitä mitä teemme. Älä huolehdi, Jehova valvoo. En ole koskaan ollut myöhässä, enkä koskaan tule olemaan. Joten yritä olla murehtimatta. Jatka Rukoilemista Minulle ja Minä vastaan. Tulet saamaan vastauksen kuten aikaisemmin kerroin. Kaikki mitä sinulle lupaan tulee toteutumaan. Sillä Minä en lupaa ilman että toimittaisin mitä lupaan. Muista se Ray.

Joten kääri hihasi ja käy tietokoneen ääreen. Meidän täytyy kääntää tämän Maailman suunta osoittamaan Taivasta kohti, sillä tämän Maailman loppu on käsillä. Meidän täytyy koota Karitsat mutta anna vain Minun tehdä kaikki työ ja tottele sinä. Se kuulostaa hyvin yksinkertaiselta Sanalta Ray, mutta tiedän että sinä pystyt siihen, sillä muuten en pyytäisi sinua.

Tiedän että sinä toisinaan katsot taaksepäin, ei kovin kauas taaksepäin, entiseen elämääsi, sitä minkälaista silloin oli ja minkälaista nyt on, mutta älä huolehdi niistä ystävistä jotka menetit sillä he eivät alun alkaenkaan olleet ystäviä. Pidä silmäsi kiinnitettyinä Jeesukseen. Jeesus Kristus Nasaretilaiseen, sinun Kuninkaaseesi ja Minuun, Jehovaan, Pyhä Henki antaa sinulle Voimaa ja Lahjat tulevat virtaamaan lävitsesi. Tiedän että päivä saapuu, jolloin joudut käyttämään niitä itsepuolustukseksi. Ei mikään Maailmankaikkeudessa, Taivaissa, Maassa, voi voittaa Jehovaa, sillä Minä loin kaiken ja sinä olet Minun Käsissäni.

Joten älä välitä niistä ihmisistä ja heidän katkeruudestaan, heidän pienistä peleistään, heidän pikku säännöistään joiden avulla he pyrkivät kontrolloimaan ja hallitsemaan. Se saa heidät tuntemaan itsensä jumaliksi. Sinä otat voimasi Kolminaisuudesta. Minä olen Pää Jumala, Minä olen Minä olen, Minä olen. Muista se. Jos he sotkeutuvat sinuun he sotkeutuvat Minuun. Se on yksinkertaista. Se on oikein. Sillä Minä olen asettanut määrätyn ajan jolloin Minun Karitsani kootaan, sillä Minun Poikani valmistelee niitä asioita jotka Hänen täytyy tehdä, kootakseen Lauman.

Joten nuku hyvin kunnes jälleen puhumme. Minä rakastan sinua. Minä otan sinut, ja suojelen sinua. Muista se pieni Sana, Luottamus. Se oli vitsi Ray, sillä se on Suuri Sana. Ihminen joka Luottaa Jumalaansa Pyhän Hengen Voiman kautta on voittamaton. Jos vain näkisit kaikki ne Taivaalliset Enkelit jotka tulevat kun annat merkin, Rukouksen kautta, sillä Minä vastaan Rukouksiin. Herrojen Herra ja Kuninkaiden Kuningas, Minun Poikani, Komentaja, ohjaa Enkeleitä jotka ovat Hänen käytettävissään.

Siis Ray, älä huolehdi siitä mitä et voi tai pysty näkemään sillä Me olemme hyvin todellisia. Kun Kristus saapuu Pilven päällä sinä tulet tajuamaan sen mitä Minä olen sinulle kertonut; nyt jo vuosien ajan. Sinulle se on pitkä aika mutta Minulle se on hädin tuskin riittävästi että ehdin mainita asian. Rauha olkoon kanssasi. Koeta levätä. Sillä huomenna Meillä on töitä ja muista että Minä rakastan sinua.

 

 

88. Raymond Aguilera - Näky 11. Kesäkuuta 1992, klo 15:20 iltapäivällä.

Näin näyn kolmesta räjähdyksestä. Ne olivat suuria, en usko että ne olivat ydinräjähdyksiä.

Herra sanoi, "Ne laukeavat Bangkokissa." Luulisin että siinä oli kaikki.

 

 

87. Raymond Aguilera - Näky 11. Kesäkuuta 1992, klo 14:00 iltapäivällä.

Rukoushetken aikana näin pyramidin jonka huipulla oli jotain. Siinä kaikki.

 

 

 

86. Raymond Aguilera - Profetia torstaina 11. Kesäkuuta 1992, klo 2:51 aamulla, kielillä, Espanjaksi.

Talo, Minun Taloni. Ne ovat valmiina, Pyhiäni varten olevat huoneet Taivaassa. Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua! Kaikki on puhdasta ja valmiina. Sinä päivänä kun te saavutte Poikani kanssa Taivaaseen, kaikki tulee olemaan puhdasta, sillä Taivaassa ei ole mitään likaista. Ja te voitte asua Taivaassa kaikkina päivinä kuin päiviä on. Te voitte tehdä mitä haluatte. Te voitte tehdä työtä. Te voitte syödä. Te voitte pitää lomia. Te voitte tehdä mitä vain haluatte, mutta kaikki on puhdasta. Pyhieni täytyy olla puhtaita, se on ainoa mitä Minä haluan. Heidän täytyy olla puhtaita. Täällä on paljon Onnellisuutta.

Tämä on teidän Isänne yhdessä Jeesuksen ja Pyhän Hengen kanssa. Kuulkaa Minua! Taivas odottaa teitä sillä aika on tullut, josta kerroin Isienne, Isienne, Isienne, Isille. Sillä se minkä Minä sanon on totuus, mutta haluan teidän etsivän Veljiänne ja Siskojanne. Haluan teidän kertovan heille Kristuksesta, Minun Pojastani, koska he eivät voi tulla Taivaaseen ilman että etsivät Poikaani Jeesusta. Koko Maailman Kristusta, kaiken sen mitä on 

Niin. Kuulkaa Minua! Soittakaa Veljillenne ja Siskoillenne puhelimella, kirjoittakaa heille, ihan niin kuin haluatte. Aloittakaa nyt sillä aika on loppumassa. Kiirehtikää! Kirjoittakaa veljellenne; ystävällenne; tyttöystävällenne, kertokaa heille että Taivas on avoin kaikille jotka rakastavat Poikaani Jeesusta, ja Minua, Isää, ja Pyhää Henkeä. Sillä tässä Maailmassa ei ole mitään mikä voisi pelastaa teidät, on vain Kuolema ja paholainen.

Kuulitteko Minua? Puhdistakaa siis silmänne ja korvanne, sillä Poikani Jeesuksen tulemisen päivä saapuu. Niin, soittakaa! Kutsukaa kaikkia joita vain voitte; kutsukaa kaduilla; teillä; ravintoloissa, kyllä, ja junassa, bussissa, missä hyvänsä. Kertokaa heille Kristuksesta, Taivaasta, teidän Isästänne, ja Pyhästä Hengestä, sillä Me rakastamme teitä kaikesta Sydämestämme. Ja kaikki on täällä puhdasta ja valmiina. Teidän huoneenne! Teidän huoneenne, teidän sänkynne, pöytänne, tuolinne, jota niin paljon rakastatte. "Minä", Tämä on teidän Isänne. Tämä on teidän Isänne yhdessä Pojan Jeesuksen, ja Pyhän Hengen kanssa.

 

 

85. Raymond Aguilera - profetia 11. Kesäkuuta 1992 klo 2:35 am, kielillä, Espanjaksi ja Englanniksi.

Espanjaksi:

Arkki! Arkki! Arkki! Laiva tulee saapumaan San Franciscon Sillan kautta. Katsokaa Laivaa sillä Hetki ja Aika on säädetty. Katsokaa silmä tarkkana, sillä Laiva San Franciscon Sillan alla tulee pelästyttämään teidät. Se tulee saapumaan Likaisuudellaan, Kyynelillään, Urhoollisten Koiriensa kanssa. Koirat, Pahat Koirat, Likaiset Koirat tulevat saapumaan San Franciscoon Laivassa, tarkkailkaa heitä silmäkovana, sillä te tulette pelästymään. (kieliä)

Englanniksi:

Kuunnelkaa Lapseni, päivä josta olen puhunut muissa Profetioissa eri tavoin, erilaisella tyylillä, se on todellinen. Tahdon teidän Olevan Tarkkana. Haluan teidän kuuntelevan Profeettaa, Profetioita, sillä teillä on niin helppoa tällä hetkellä. Teillä tosiaan on helppoa, ja te luulette että tällaista tulee olemaan aina, mutta Minun täytyy tuottaa teille pettymystä, sillä aina ei tule olemaan tällaista. En pysty valmistamaan teitä muulla tavalla kuin varoittamalla teitä siitä mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan.

Sillä Minä rakastan teitä kaikkia, mutta Vain Puhtaat, Vanhurskaat, Tahrattomat ovat Niitä jotka tulevat kohtaamaan Poikani pilvessä. Sillä hetki ja päivä tulee päällenne varoittamatta, ilman mitään merkkiä. Se tulee silmänräpäyksessä, ja sitten alkaa lopun alku. Te olette tottuneet tekemään mitä tänä päivänä teette, mitä huomenna teette, mutta tulee päivä jolloin tällä Planeetalla ei enää ole huomispäivää.

Te olette mieleltänne, pahoin pelkään sanoa, hyvin ahdasmielisiä. Te näette pahan. Te juoksette pahan perässä joka puolella, vaikka kätenne ja jalkanne olisivat sidotut, silti te juoksisitte pahan perässä. Mutta Minua, Jumalaanne, kaiken sen Jumalaa, mikä on Puhdasta ja Vanhurskasta, Minua te ette edes etsi. Kun Minun Profeettani ojentaa teille Minun Sanani, oikealla kädellään, hän tietää, kyynel silmässään että hän saattaa menettää kätensä ojentaessaan teille Sanani, mutta sellainen on todellisuus tässä Maailmassa.

Te vanhurskaat Pastorit, te vanhurskaat Teologit, te Ihmiset jotka olette laittaneet Jumalanne laatikkoon ettekä näe laatikkonne ulkopuolelle; ette näe sääntöjenne ja säädöksienne läpi; te jotka kuljette sokeiden yli; ja astutte kuurojen päälle; teille ei tuota vaikeuksia jahdata dollareita, jahdata rahaa. Te käytätte Raamattua vatsojenne täyttämiseen. Mutta ojentaudutteko Pyhieni puoleen jotka ovat kadulla ja syövät jätteitä, jotka nukkuvat kadulla ilman vaatteita, ilman mitään mitä syödä? Minä pidän jokaista Pastoria, jokaista Pappia, jokaista Virkamiestä jolla on Virka Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Ruumiin Kirkossa, vastuussa.

Kun teidän aikanne tulee, kun teidän polvenne notkahtavat, teillä on parasta olla oikea vastaus, sillä Jeesus Kristus Nasaretilainen antoi teille selkeät ohjeet. Hän kertoi teille mitä teidän tulisi tehdä. Ja Minä, Isä, Taivaan ja Maan Luoja, en voi sanoa että näkisin teidän tekevän sitä mitä teidän kuuluisi tehdä.

Minä näen miten Profeettojeni, Apostolieni päälle astutaan, heidän ylitseen kävellään, heidät heitetään ulos Kirkoista, heitä haukutaan, pidetään pilkkana, saatetaan yleisen pilkan kohteeksi siitä hyvästä että he puhuvat Minun Sanani.

Jumalan Viha on kengänkorkojenne vieressä, te ette ehkä vielä tunne sitä, mutta tulee päivä jolloin polvien täytyy taipua, ja se kieli jota niin nokkelasti käytitte vatsanne täyttämiseen, tulee olemaan kietoutuneena kurkkujenne ympärille. Luottakaa Sanaani. Niin totta kuin Nimeni on Jehova, niin totta kuin Nimeni on Jehova, niin totta kuin Poikani nimi on Jeesus Kristus Nasaretilainen, kuninkaiden Kuningas, herrojen Herra, Sanani ei pala takaisin tarpeettomana; ei koskaan ole palannut eikä koskaan palaakaan.

Sillä Minun Kristukseni, Minun Poikani perustaman kirkon tila on yhtä sekasortoa tänä päivänä teidän Teologien, Pastoreiden ja Pappien takia. Katsokaa itseänne te Omahyväiset Ihmiset jotka olette niin eksyneitä, Raamattu toisessa kädessä ja toinen jalka Helvetissä.

Kuinka monta kertaa viikossa te käytte katsomassa sairaita? Kuinka monta kertaa viikossa te kuljette kaduilla ja autatte Minun Pyhimyksiäni? Kuinka monta kertaa viikossa te syötätte nälkäisiä? Kuinka monta kertaa viikossa te vaatetatte niitä joilla ei ole vaatteita?

Kuinka monta kertaa viikossa te keräätte rahaa vaatettaaksenne itsenne, ruokkiaksenne itsenne, huolehtiaksenne itsestänne ja omista tarpeistanne? Kuinka monta kertaa viikossa te ojennatte kätenne, ja KUINKA MONTA KERTAA VIIKOSSA TE OJENNATTE KÄTENNE OIKEIN TODELLA?

Teidän ajastanne tehdään tiliä. Muistakaa se! Teidän pienet kokouksenne, teidän pienet yhdistyksenne, kuinka monta sielua on menetetty sen takia että te olitte liian kiireisiä? Lounaiden takia, päivällisten takia, sosiaalisten tilaisuuksien takia, kuinka moni kadulla elävä ihminen on kuollut ilman että ovat saaneet ripittäytyä?

Kyyneleet Silmissäni ja Rakkaus Sydämessäni Minä katselen Kirkkonne byrokratiaa. Sillä kun Kirkko muuttuu pienemmäksi, niin Saatana muuttuu suuremmaksi, mutta se kaikki on päättymässä. Te voitte pullistella rintaanne. Te käyttäydytte Omahyväisesti ja Ylpeästi koska te toimitatte papin virkaa. Aito ihminen, aito Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen pastori kantaa Ristiään Kaduilla, Kujilla, mistä useimpia kunnon ihmisiä ei löydä. Sinne Poikani teidät lähetti etsimään Minun Lampaitani, kadotettuja, hädässä olevia. Minä haluan teidän muistavan mitä olen teille sanonut.

Seuraavan kerran kun te pidätte sen kauniin puheen siitä miten ihmisiä siunataan kun he antavat kirkolle; jokaisesta dollarista, jokaisesta centistä jonka te keräätte kokoon, ja joille keksitte oikeutuksen ja selityksen, ja joka ei mene Minun Lampaitani varten, te joudutte maksamaan takaisin seitsemänkymmenkertaisena; Seitsemänkymmentä joka pennystä, joka dollarista jonka käytitte väärin.

Joten työntäkääpä se kolehtikoriinne. Näin sanoo Jehova, Herrojen Herra, Kuninkaiden Kuningas, sekä Pyhä Henki, sillä Minä olen tuomassa päätökseen elämän tällä pienellä Planeetalla. Sillä ihmisen tavat ovat lopussa, Minä sanon nämä asiat murhe Sydämessäni. Minä kuulostan ankaralta. Minä kuulostan ilkeältä, mutta nuhdellessaan ei voi kuulostaa mukavalta, silti Minä rakastan teitä. Muistakaa myös se. Tämä on Jehova. Tämä on Jehova. Tämä on Jehova.

 

 

84. Raymond Aguilera - Näky 10 Kesäkuuta 1992, klo 4:40 aamulla.

Näin värjätystä lasista tehdyn ikkunan joka oli kuusikulmaisen tähden muotoinen. En tiedä sen merkitystä.

 

 

 

83. Raymond Aguilera - Profetia keskiviikkona 10. Kesäkuuta 1992 klo 2:01 am, kielillä ja Espanjaksi.

Miksi? Miksi? Miksi? Ovat asiat, joita haluatte, tärkeämpiä kuin teidän Jumalanne, Taivaan, Maailman, Tähtien Jumala, ja kaiken sen Jumala mitä on ja tulee olemaan? Maailman Ihmiset tulevat eräänä päivänä heräämään ja tulee olemaan liian myöhäistä, sillä paholainen tulee saapumaan ja hän tulee syömään heidät pää edellä. Sillä he eivät kuulleet Minua korvillaan. Päivä josta teille kerroin, vuosia, vuosia, ja vuosia sitten, teidän Isillenne ja Isienne Isille, se on alkanut!

Miten sääli! Miten sääli! Te ajattelette enemmän omaisuuttanne, talojanne, autojanne, poikaystäviänne, tyttöystäviänne, aviomiehiänne, vaimojanne, poikianne, tyttäriänne, kuin Jumalaanne. Miten sääli!

Minä sanon tämän Sydämeni Rakkaus Huulillani. Kerron teille tavalla jonka voitte ymmärtää. Sydämeni rakkaudella, rakastan teitä, Poikani Jeesuksen kanssa, ja Pyhän Hengen kanssa. Kuulkaa Minua! Tämä on teidän Isänne. Sanon sillä rakkaudella, joka Minulla oli kun loin teidät, kun loin maailman, tähdet, ja kaiken mitä voitte nähdä ja koskettaa, mutta aika on täällä. Tiedän että te ette usko Minua, tiedän että ette tule uskomaan Reymundoa. Tiedän että kovettunut Sydämenne on kuin kivi. Se kovettunut Kivi Sydämessänne johdattaa teidät paikkaan jonka Minä loin paholaista varten.

Se on täällä. Siinä kaikki mitä voin sanoa. Sillä Minä kerroin teille vuosia, vuosia, ja vuosia, ja te ette kuunnelleet. Te ette etsi Minua. Te asetatte niin kauniita sanoja huulillenne, mutta sydämenne on kova kuin kivi. Miten sääli, sillä Minä aion puhdistaa kaiken, mikä on likaista.

Tämä on teidän Isänne, joka puhuu Sanoja Rakkaudella, sillä Minä olen Sana, joka loi kaiken, Maailman ja Tähdet. Aion käskeä Poikaani Jeesusta puhdistamaan kaiken, jättämättä mitään pois. Sanon sen uudestaan! Jättämättä pois mitään mikä on likaista. Se mitä Minulla on, on Puhdasta ja Rehellistä.

Ei ole tärkeää jos uskotte että Pastorinne voi pelastaa teidät, tai enkeli jolle Rukoilette, tai teidän äitinne, tai isänne, tai rahanne, tai autonne, tai talonne. Minä aion sanoa Pojalleni, ainoastaan se, minkä Hän haluaa, se mikä on Puhdasta, ainoastaan se voi astua Taivaan Ovista, koska Minun Poikani on Laki ja Hän tekee sen, mitä Minä Häntä käsken tekemään.

Sellaisia poikien pitää olla suhteessa Isiinsä. Sellainen Isä on Pojalleen, Kristukselle. He Kaksi ovat Yksi Mieleltään, ja Hengeltään. Minun Poikani kuoli teidän vuoksenne, ettekä te kuitenkaan muuta sydäntänne. Niin monta vuotta on kulunut ettekä te vieläkään ole muuttaneet mieltänne ja henkeänne. Ainoa asia mitä te ajattelette, on raha, ja ne asiat jotka voitte saada. Se mitä tulette saamaan, on paikka, jossa paholainen asuu, teidän jumalanne. En aio odottaa kauemmin sillä Minä olen antanut teille kaikki mahdollisuudet, jotka te tarvitsitte tullaksenne Minun kanssani Taivaaseen. Pyhät jotka etsivät Minua tulevat tulemaan kaikiksi ajoiksi kuin aikaa on, koska Minä annoin heille Sanani: "Että jos he etsisivät Minua, Minä Pelastaisin heidät."

Loput, Sydämeeni sattuu, sillä Minä tulen menettämään heidät. Sillä Minä annoin heille mahdollisuuden ja he juoksivat jumalansa paholaisen luo ja he luulevat tietävänsä niin paljon. He tulevat yllättymään sillä päivä tulee, jolloin Minä suljen Elämän Kirjan.

Silloin Poikani kutsuu teitä ja Hän kysyy teiltä. "Mitä sinä olet tehnyt auttaaksesi Isääni Puhdistamaan tämän Maailman?" Teidän täytyy vastata, koska Hän lukee teidän Sydäntänne, Mieltänne ja Henkeänne. Ja teidän täytyy tehdä, mitä Hän sanoo. Jos Hän sanoo että te ette voi mennä Taivaaseen, niin te ette voi mennä. Siinä kaikki! Sillä tavalla se tulee olemaan.

Tämä on teidän Jumalanne, Taivaan Isä, kaiken sen Isä mitä on ja tulee olemaan. Nyt olen väsynyt Kyyneleet Silmissäni. Aika on tullut, jolloin Kirja tulee sulkemaan tämän Maailman. En aio kertoa teille päivämäärää mutta se on aivan nenänne edessä. Siinä kaikki mitä teidän Isänne voi tänä päivänä Reymundonsa kautta teille kertoa. Mutta katsokaa, teidän täytyy avata silmänne ja korvanne sillä Reymundo ei voi teitä auttaa.

Kukaan muu ei voi teitä auttaa kuin Kristus, Pyhä Henki ja Minä, teidän Isänne. Muistakaa se, sillä poikani Reymundo on vain Minun Sanani. Teidän Jumalanne, on Kristus, Pyhä Henki ja teidän Isänne. Kuulitteko Minua? Siinä kaikki, kerron teille suurella ilolla. Tämä on teidän Isänne. Tämä on teidän Isänne rehellisen Sanansa kanssa. Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua!

 

 

82. Raymond Aguilera - Profetia maanantaina, 8. Kesäkuuta 1992 klo 19:34 pm, kielillä, Englanniksi.

Minä rakastan sinua. Minä rakastan Raytä. Kestä vielä vähän aikaa, sillä on tiettyjä asioita jotka Minun täytyy sanoa. Kopioi Sanani niin hyvin kuin osaat, niin hyvin kuin ne pystyt kuulemaan. Tiedän että se on sinulle vaikeaa, mutta muista että Jumala on puolellasi, etkä sinä kirjoita mitään sellaista mikä on sinusta. Joten ota vain rauhallisesti. Ota rauhallisesti ja tee Työsi. Sillä Minä palkitsen Pyhäni jotka ovat Sanalleni kuuliaisia.

Sillä aikojen alusta on Pyhillä, jotka vastaanottivat Sanani, ollut vaikeuksia sen eteenpäin viemisessä. Sillä Maailma ei pysty käsittämään Jehova Jumalan Mieltä ja Toimintatapoja. Eivät koskaan voineet eivätkä koskaan tule voimaan. Sillä he elävät synnissä eikä synti voi koskaan ymmärtää sitä mikä on Vanhurskasta, mikä on Hyvää. Joten Minä sinnittelen sinun kanssasi, kun sinä sinnittelet Minun kanssasi.

Tiedän että olit pois tolaltasi koska panin sinut niille Syntymäpäiväjuhlille Sunnuntaina, mutta Ray, sinun täytyy olla tottelevainen. Tiedän että tunsit olosi epämukavaksi. Tiedän että he vieraannuttivat sinut porukasta, mutta kuuntele Ray, tämä Maailma, tämä teidän Maapallonne aika on käymässä vähiin. Entisajan Profeetat kävivät läpi pahempia asioita kuin sinä. Joten muista, jokainen joka välittää Viestejä Minulta tulee vainotuksi, mutta Minä olen sinun kanssasi, muista se. Hyväksy virkasi tehtävät ja velvollisuudet, sillä Minun mielestäni sinä teet hyvää Työtä.

Tiedän että olet edelleen huolissasi, mutta siinä kohtaa Usko astuu kuvaan, Ray. Sinulla täytyy olla Uskoa. Sinun täytyy luottaa Minuun, mutta Minä aion antaa sinulle joitain Lahjoja joita voit käyttää itsesi puolustamiseen, kun tietyt Teologit, tietyt Kristityt, tietyt New Agelaiset, tietyt Noidat ja tietyt Demonit, hyökkäävät sinua vastaan. Sillä Minä tiedän että sinä olet Taistellut tunnista toiseen Demonisia Voimia vastaan, viimeisen kolmen vuoden ajan.

Tiedän että olit alussa täysin hämmennyksissä, mutta nyt kannat taisteluvarustusta hyvin Ray. Ne eivät härnää sinua samalla tavalla kuin aiemmin, sillä Minä olen suojannut sinut niin hyvin. Voin silti ymmärtää miltä sinusta tuntuu. Sillä kun ne ottavat nuolensa ja yllättävät sinut kun kilpesi on alhaalla, niin tiedän että se sattuu, mutta sinä pärjäät hyvin, sinä selviydyt hyvin.

Minä lupaan sinulle tiettyjä asioita ja Minä tulen toimittamaan ne. Hetki ja päivä niille asioille jotka sinulle lupasin on jo asetettu. Ole kärsivällinen Ray, sillä hetki ja päivä ovat nenäsi edessä. Aion antaa sinulle joitain ohjeita siitä kuinka nämä Profetiat tulisi toimittaa eteenpäin, ja millä tavalla Profetioita tulisi käsitellä. Mutta juuri nyt, haluan sinun vain kirjoittavan ne alas. Älä huolehdi niin paljon, sillä ei mikään Maailmankaikkeudessa, Taivaissa, Tähdissä, voi sekaantua työhömme.

Sillä Minun Puhuttu Sanani ei koskaan tule keskeytymään, mutta hetki on tullut joka Raamatussa ilmoitettiin tuhansia vuosia sitten, sillä Kristuksen tuleminen pilvissä on lähellä. En voi kertoa sinulle koska. Kirjoita vain mitä sinulle kerron, silloin kun sen sinulle kerron, ja Rukoile Minulle, Ray. Rukoile minulle, sillä Minä tiedän että haluat oppia tuntemaan Minut paremmin, mutta ole kärsivällinen. Mutta muista että sinä tulet vastaanottamaan joitakin Lahjoja Pyhältä Hengeltä. Ensin ne tulevat järkyttämään ja ravisuttamaan sinua, mutta käytä niitä viisaasti. Sillä Minä tiedän että sinä tunnet itsesi avuttomaksi, mutta Minä en koskaan ole hylännyt, enkä koskaan tule hylkäämään Apostolejani, Profeettojani, Pyhiäni; se Sana ei koskaan tule rikkoutumaan. Joten Rauha olkoon sinun kanssasi.

Muista, aivan nenäsi edessä, siinä se on, mitä sinulle lupasin. Rauha olkoon kanssasi poikani. Sillä Me puhumme jälleen. Tämä on Jehova. Tämä on kaiken Jumala, kaiken mitä Maailmankaikkeudessa on, Ensimmäinen ja Viimeinen. Rauhalla ja Rakkaudella, hyvästelen sinut aina seuraavaan kertaan asti kun rukoilet. Minä rakastan sinua.

 

 

81. Raymond Aguilera - Profetia maanantaina 8. Kesäkuuta 1992 klo 14:45 pm, kielillä, Espanjaksi.

Niin Poikani, se on alkanut, se mitä sinulle sanoin, muistatko? Ne kaksi Profetiaa, ne tulevat alkamaan. Minulla on vieläkin paljon kerrottavaa sinulle, on paljon asioita jotka haluaisin sinulle kertoa, mutta ole kärsivällinen, älä huolehdi, sillä Minä olen kanssasi. Sinä olet Minun Käsissäni, ja rukoile vain, rukoile Minulle, ja Minä puhun sinulle. Minä kerron sinulle mitä sinun pitää tehdä, ja koska sinun pitää se tehdä. Sillä on ihmisiä jotka tulevat juoksemaan perässäsi, paljain hampain, ja he tulevat haluamaan rouskuttaa, ja syödä sinut.

Totuus osuu heihin hyvin kovaa, mutta haluan sinun muistavan, että Minä olen Kaiken Jumala, koko Maailman, ja koko Taivaan, - kaikki mitä on, on Minun. Minä voin tehdä Omallani mitä ikinä haluan, ja sinä olet Minun, eikä kukaan tule vahingoittamaan sinua. Kukaan ei tule tekemään mitään, sillä jos he tekevät jotain, Minä, kaiken Jumala, maailman Jumala, oikaisen sen.

Ole kärsivällinen, sillä Me olemme melkein Poikani ajassa. Minä tarkkailen sinua, jokaisen päivän jokaisena hetkenä. Tiedän että sinulla on kyyneleitä, että Sydämeesi koskee, se mitä sinun täytyy tehdä, sillä sinä tiedät, että Minä olen lähettänyt sinut. Tee itsesi vahvaksi, Minä olen kanssasi, sillä aika on jo täällä.

Minä pidän sinun Sydämestäsi, sinä olet puhdas Reymundo, ja siinä on kaikki mitä kaipaan, asioita jotka ovat puhtaita. Minä tunnen sinun Sydämesi, mutta katso poikani, tulen antamaan sinulle joitain Lahjoja, voit käyttää niitä itsesi puolustamiseen. Tiedän ettei sinulla ole voimaa. Rukoile koko sydämelläsi, koko mielelläsi, kaikella sillä mitä sinulla on. Älä huolehdi siitä mitä sinun pitää sanoa. Ne eivät ole sinun sanojasi; ne ovat Minun. Jos et voi sanoa mitään, älä sano mitään, sillä Minä aion käyttää sinun Huuliasi.

Tiedän että tulet pelästymään kun se tapahtuu, mutta sinun täytyy luottaa Minuun. Sinä tiedät ja Minä tiedän, että Minä olen kouluttanut sinua nyt usean vuoden ajan. Tiedän että olet kärsinyt paljon. Tiedän että olet menettänyt monta ystävää. Tiedän että he tahtoivat syödä sinut, siellä missä aiemmin kävit kirkossa. Sinun täytyy tehdä itsesi vahvemmaksi, sillä päivä on täällä, jolloin Minä haluan sinun kävelevän veden päällä. Minun Käteni tulee olemaan paikalla sinua auttamassa. Tiedän että sinulla on uskoa kävellä veden päällä, mutta Minun Poikani Jeesus on siinä vierelläsi, Kätensä kanssa.

Rukoile vain kun tarvitset apua, sillä ne tulevat, kivet. Älä huolehdi, sillä kivet eivät tule osumaan sinuun, koska Minä olen siinä, yhdessä Poikani, ja Pyhän Hengen kanssa. Älä itke, tee itsesi vahvaksi. Kaikki mitä olen sinulle kaikista ihmisistä kertonut tulee tapahtumaan, sillä sinun Jumalasi ei Valehtele. Tiedän että on hyvin vaikeaa luottaa Minuun mutta Minä tunnen sinun Sydämesi. Sinun täytyy etsiä Minua joka päivä ja Minä näytän sinulle mitä sinun pitää tehdä. Jokainen askeleesi ei ole sinun, vaan Minun. Kuulitko Minua! Reymundo? Askeleesi ovat Minun, ei sinun.

Aion lähettää ihmisiä sinua auttamaan, rahan, kärsivällisyyden, kaiken sen avulla mitä tarvitset, koska Minä tiedän mitä sinä tarvitset. Minä kuulen sinun rukouksesi sillä sinä et tiedä mitä söisit päivästä päivään, tai mitä sinun pitäisi tehdä, tai mitä sinun ei pitäisi tehdä. Joten älä murehdi sillä sinä tulet kävelemään veden päällä. Et tule olemaan yksin. Tulet ajattelemaan että olet mutta et sinä ole.

Kuuntele Minua, korvillasi, Sydämelläsi. Minä aion näyttää sinulle maailman ja kaiken sen mitä tulet vuokseni tekemään: sinun Jumalasi, kaikkeuden Jumalan vuoksi. On paljon asioita jotka haluan sinun tekevän. Me olemme vasta alkamassa, ajattele niin kuin nyt olisi ensimmäinen päivä. Haluan sinun vain kulkevan päivä kerrallaan ja asettavan silmäsi Poikaani, Jeesukseen, ja Pyhään Henkeen ja Minuun. Ei siihen mitä ihmiset sinulle sanovat, vain Minuun, sinun Jumalaasi, kaiken Maailman ja Taivaan Jumalaan, ja kaiken sen mitä on ja tulee olemaan. Minä olen Ensimmäinen Sana ja viimeinen Sana.

Haluan sinun muistavan. He tulevat sanomaan että olet hullu. He tulevat sanomaan ettet tunne Lakia. He tulevat sanomaan että sinun täytyy olla jonkin Pastorin alaisena, mutta sinun Pastorisi on Jumala, Jeesus, Pyhä Henki, ja sinun Isäsi. Jos kiinnität mielesi siihen mitä Pastorit sanoo ja niihin jotka opiskelevat Raamattua, paholainen syö sinut; muista se, Reymundo. Kiinnitä vain Mielesi ja Henkesi Jumalaasi, ja haluan sinun muistavan sen. En halua että unohdat sitä koskaan!

Sinun Taivaan Isäsi loi kaiken mutta Minä tiedän jo mitä sinä tulet tekemään; ennen kuin teet sen. Älä huolehdi, sillä sinä et ikinä, ikinä tule juoksemaan keneenkään muun perässä, kuin Minun. Sillä Minä panin sen sinun mieleesi, sinun Sydämeesi, ennen kuin synnyit, etkä sinä tule koskaan hylkäämään Minua. Siinä mielessä sinä olet vahva, Minä panin sen sinun Sydämeesi. Muista se, Reymundo, mitä sinulle nyt sanon. Rakkaus Taivaassa olevaa Isääsi kohtaan, Minä annoin sen sinulle. Minä annoin sen sinulle, sinun Isäsi, kaiken Isä, Maailman, Taivaan, Rakkaudellani, Rakkaudellani. Tiedän että sinä rakastat Minua koko sydämelläsi, mutta minä rakastan sinua enemmän kuin sinä rakastat Minua.

No niin Reymundo, nouse ylös ja aloita työt. Kirjoita Sana niin kuin sen sinulle kerron. Minä autan sinua. Älä huolehdi rahasta, ruoasta, tyttöystävistä, kiinnitä vain mielesi Jumalaan, Jeesukseen ja Pyhään Henkeen. Kaikki tulee menemään hyvin. Jätä Minun huostaani kyyneleesi, henkesi, sydämesi, mielesi, sillä jos he juoksevat sinun perässäsi, he törmäävät Minuun! Muista tämä! Tämä on sinun Jumalasi Taivaan Rakkaudella.

80. Raymond Aguilera - Näky sunnuntaina 7. Kesäkuuta 1992 klo 10 am.

Kirkon Jumalanpalveluksen aikana, näin taas ydinräjähdyksen. Ensin näin sen yhden Pariisissa, sitten näin toisen, jossain muualla. Niitä tulee kai olemaan kaksi. Toisesta jonka näin, Herra paljasti minulle, että se tulisi olemaan Dunkirkissa. Minulla ei ole harmainta aavistustakaan siitä missä se sijaitsee, mutta näin pommin laukeavan.

 

 

 

79. Raymond Aguilera - Profetia sunnuntaina 7. Kesäkuuta 1992 klo 12:54 kielillä, Englanniksi.

Englanniksi:

Minä rakastan teitä. Kun Käsi Lyö kaksi laaksossa. Laaksossa, jossa Jousimiesten Jouset ovat jännitetty tiukoiksi, tulee olemaan Taistelukenttä, täällä Peto ja… (kielet)

Kun koira palaa oksennukselleen, se on merkki siitä, missä sen sydän on, se on saastassa, jätteessä joka kontrolloi sen henkeä. Sen takia Peto palaa laaksoon. Kohtalonsa laaksoon, joka sulkee ansan hänen kohtalokseen. Se määrättiin aikanaan, monia vuosia sitten.

Kun teidän kenkänne ja jalkanne tulevat yhteen, ja auttavat teitä liikkumaan nopeasti tutkimattomassa Maassa; Maahan jota ette koskaan voisi Maallisissa Ruumiissanne käsittää; Taivaallisen Isäntänne Maahan, missä Järjestys, Rauha ja Levollisuus ovat. Paikkaan jossa kaikki Jehovan Pyhät elävät Sopusoinnussa ikuisesti.

Siis Kuunnelkaa, olkaa tarkkana, sillä merkit joita teille annetaan ei ole syytä sivuuttaa kevyesti, ne ovat merkkejä tapahtumista jotka tulevat toteutumaan. Kun laakson Taistelu lähestyy, sillä Hyvän ja Pahan sotavoimat tulevat kohtaamaan. Sillä teidän Taivaallinen Isänne mainitsi siitä monia vuosia ennen kuin se tapahtui, aika, päivä, Jeesuksen Kristuksen hetki.

Kun näette Hevosen, jonka päällä on Ratsastaja, Jousi ja Nuoli jännitettyinä ja osoittaen vasemmalle, se tulee olemaan aika, antikristuksen tuhon hetki. Sillä hän Pilkkaa Isää ja kaikkea sitä mikä on Pyhää. Eikä Isä tulee sallimaan tämän kaltaisen Synnin tapahtumista ilman että kaikki osalliset Tuomitaan.

Joten varokaa Pedon Merkkiä, sillä Pedon Merkki tulee olemaan teidän luhistumisenne jos te sen vastaanotatte. Näin sanoo Jehova, sillä Voima, Mahti, Herruus on Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen, Kerta Kaikkiaan.

Joten Hänen Kädessään ovat avaimet Taivasten Valtakuntaan. Hän voi avata oven kenelle tahansa, koska tahansa, jos he katuvat syntejään, avatkaa Sydämenne, puhdistakaa Elämänne, ja kääntykää Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen puoleen. Sillä Hän on tie, polku, ja sisäänkäynti Taivaaseen.

Joten tarkkailkaa taivaalla olevia merkkejä, tarkkailkaa Maapallolla olevia merkkejä. Sillä merkit ovat jo ilmaantuneet. Opiskelkaa Raamattua säännöllisesti, tutustukaa Jumalaanne, sillä Pyhän Hengen kautta, Poikani Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen kautta, ja Minun kauttani, siellä teidän huomionne pitäisi olla, ei maailmassa ja sen nautinnoissa ja synnillisissä tavoissa. Sillä ne johdattavat teidät Kuiluun jos ette käänny Jeesus Kristus Nasaretilaisen puoleen. Teidän täytyy kiirehtiä, sillä määrätty aika lähestyy päivä päivältä.

Rakkaus Sydämessäni, ja Huulillani, ja Syli Avoinna, Ojentautukaa Meidän puoleemme jotka olemme Taivaassa, Isän, Pojan ja Pyhän Hengen puoleen. Ja te löydätte Pelastuksen; kääntäkää selkänne Synnille, ja juoskaa pois niin nopeasti kuin pääsette, sillä teidän Isänne Syli on avoin koska tahansa kun todella uskotte, Sydämessänne, Poikani Jeesus Kristus Nasaretilaisen Nimeen. Hän on teidän Vapahtajanne. Sillä Hän kuoli teidän vuoksenne. Hän voitti Kuoleman ikiajoiksi, kääntykää Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen puoleen, ja Pysyvän Rauhan alku toteutuu Laakson Taistelun jälkeen. Näin sanoo Jehova, Maailmankaikkeuden Tekijä ja Hajottaja, kaiken sen mitä on ja tulee olemaan, Ensimmäinen ja Viimeinen Sana.

Taivaallinen Isä Minä en halua muuta kuin Tahrattomia, Sydämeltään Puhtaita, Vanhurskaita, Parhaita, ilman Likatahroja.

Siis katukaa. Tunnustakaa Syntinne. Se on yksinkertaista. Se on suoraa. Se on tie Kristuksen Jeesuksen luo, Minun Poikani luo.

 

 

78. Raymond Aguilera - Profetia 6. Kesäkuuta 1992 klo 12:01 keskipäivällä, kielillä, Espanjaksi.

Sillä Päivä on saapunut, teidän täytyy katsoa, katsoa Ruumistanne. Kristuksen Ruumista, sillä Jeesuksen Ruumis tulee kärsimään, jos te ette paranna Kristuksen Ruumista. Te tulette kärsimään enemmän, koska Minä olen kaiken sen Jumala mitä on ja tulee olemaan. Minä käsken teitä. Teidän täytyy parantaa Jumalan Ruumis, Jeesuksen Kristuksen Ruumis, sillä paholaisen ovi tulee aukeamaan, ja hän tulee haluamaan syödä teidät paljain hampain.

Hän tulee rouskuttamaan Ruumiin kaikella voimallaan, ja jos te ette tee Kristuksen Ruumista vahvaksi, hän tulee syömään teidät. Hän tulee syömään teidät Hullun Koiran nälällä, katsokaa, kerron teille totuuden. Tämä on teidän Jumalanne, yhdessä Jeesuksen, ja Pyhän Hengen kanssa. Minä olen kaiken Isä, kaiken sen mitä on ja mitä tulee olemaan. Katsokaa, päivä on täällä josta Raamatussa puhuin, ja jos te teette itsenne kuuroiksi te menetätte kaiken. Jos ette vahvista tapaa jolla elätte, teillä ei tule olemaan mitään mahdollisuutta. Minä kerron teille oikean tavan, Sydämelläni, Sydämeni rakkaudella.

Katsokaa! Minä pidän Maailmasta, Minä pidän Pyhistä, mutta Minä haluan heidät Puhtaiksi. En halua heidän olevan likaisia. Ainoastaan Puhtaat tulevat tulemaan Minun kanssani, sillä Minulla on vain sitä mikä on Puhdasta. Käsken teitä Huulillani, Sydämeni Rakkaudella, sillä Minä tiedän mitä tulee tapahtumaan. Kerron teille oikean tavan, sillä päivä on täällä josta teille Raamatussa, menneinä päivinä kerroin.

Ei ole tärkeää mitä teitte eilen. Ei ole tärkeää mitä haluaisitte tehdä. Ainoastaan se on tärkeää miten te kuljette. Haluan teidän kulkevan suoraan Kristusta, Pyhää Henkeä ja Minua, teidän Isäänne, kohti, siinä kaikki, se on juuri tällä hetkellä tärkeää. Sillä Minä annan anteeksi kaiken mitä olette tehneet, ja kaiken mitä haluaisitte tehdä, jos se ei ole jotain mikä on oikein.

Katsokaa, ajassa tulee piste jolloin teillä ei tule olemaan muuta mahdollisuutta. Kun Vasara tulee iskemään kaikkea mikä on pahaa, teillä ei tule olemaan mahdollisuutta. Kerron teille juuri nyt koska haluan teidän kuuntelevan Minua!

Katsokaa, Minä olen Jumala joka rakastaa teitä Rakkaudella. Siksi kerron teille näitä asioita nyt, mutta jos se tekee teidän sydämenne kovaksi, teillä ei tule olemaan mahdollisuuksia. Tulee olemaan sellaisia jotka eivät usko Minua. En aio tehdä mitään pysäyttääkseni heitä sillä Minä hoen ja hoen sitä heille, ja he sulkevat silmänsä, ja korvansa. He tulevat elämään paholaisen kanssa kaikkina aikoina kuin aikaa on, ja he tulevat kärsimään paljon.

Siis, Sana on Pyhiä varten jotka haluavat kuulla, jotka haluavat pelastaa itsensä. He etsivät Jumalaa joka loi Kaiken, Tähdet, Kuun, Kuut, ja Maailman jossa he juuri nyt elävät, ja kaiken mitä he voivat nähdä, ja kaiken mitä Sanallani loin.

Katsokaa Lapset, Sydämeeni sattuu jos menetän teidät. Minä Kyynelehdin jos menetän teidät, mutta teidän täytyy tehdä itsenne vahvoiksi. Sillä päivä saapuu jolloin kaikki jotka maailmassa elävät tulevat kärsimään, jos ette kuule Taivaan Isän Sanaa. Kaiken Isä, yhdessä Pojan Jeesuksen ja Pyhän Hengen kanssa, Minä kerron teille oikean tavan, mutta teidän täytyy tehdä se itse.

Kukaan ei tule työntämään teitä oikealle eikä vasemmalle. Teidän täytyy käyttää kaikkea mitä teillä on, Hengessänne, Mielessänne, Ruumiissanne. Teidän täytyy valita joko paholainen tai Minut, teidän Jumalanne, joka loi kaiken. Teidän täytyy valita, se ei ole vaikeaa. Siinä kaikki mitä teidän tarvitsee tehdä. Valitkaa sillä tavalla, mihin haluatte mennä, sillä Minulla Paikka valmiina Pyhiä varten, ja Paikka niille jotka eivät pidä Minusta.

Teidän täytyy kuulla Minua, puhun Huulilla jotka ovat Puhtaat ja Vilpittömät, sillä Minä olen kaikkea sitä mikä on Puhdasta ja Vilpitöntä, yhdessä Poikani ja Pyhän Hengen kanssa. Minä aion kertoa tätä teille, ja kertoa, ja kertoa, ja kertoa, ja kertoa ja kertoa kunnes panette kätenne korvienne eteen, koska ette halua enää kuulla sitä.

Sitten Minä tulen tietämään missä Sydämenne on; jos pidätte Minusta tai ette, sillä Minä aion kertoa tätä teille kunnes väsytte, ja hoen teille samaa asiaa. Haluan teidän katuvan syntejänne. Haluan teidän etsivän Veljiänne ja Siskojanne. Haluan teidän elävän Rauhassa. Minä en pidä riitelemisestä.

Pastoritkin ovat pahoja. Sydämeeni sattuu ne asiat joita he tekevät. Katsokaa! Minä olen väsynyt, koska he luulevat myöskin olevansa jumalia. Minä tulen ojentamaan heitä nopeasti Suoralla Kädelläni. He tulevat kärsimään enemmän kuin Pyhät sillä he eivät etsineet heitä. He eivät etsineet Pyhiäni jotka tarvitsevat apua sillä he eivät ajattele muuta kuin itseään.

Minun Käteni tulee osumaan heihin niin kuin se osuisi kärpäseen, se tulee olemaan nopeaa. He luulevat että heillä on Minun Rauhani nyt. He luulevat että heillä on Minun Sanani nyt. He tulevat yllättymään, sillä Minun Pyhäni asuvat kadulla, ilman ruokaa, ilman vaatteita, eivätkä he etsi heitä.

He panevat Kauniita Sanoja Huulilleen, mutta eivät tee mitään auttaakseen heitä. Yhtenä tai kahtena päivänä viikossa, Kauniit Sanat Huulillaan, heillä ei ole Uskoa tehdä sitä mitä he sanovat. Siksi puhun nyt teille, Pastorit. Tiedän että te tulette vihastumaan siitä mitä teille nyt sanon.

Te tulette noukkimaan kiviä ja te tulette juoksemaan Sanani perässä sen kiven kanssa; sulkeaksenne Korvat ja Sydämen, sillä te ette halua kuulla. Sitä mitä Minä teille kerron, ja te tulette haluamaan tappaa Minun Reymundoni koska te ette pidä siitä mitä hän sanoo. Katsokaa! Jos te kohotatte Kätenne häntä vastaan, Minä kohotan Käteni teitä vastaan, ja te tulette tietämään ettei Reymundolla ole voimaa, mutta Minulla on Kaikki Voima. Reymundo ei voi tehdä mitään muuta kuin piiloutua. Jos te noukitte kivenne, ei mikään mitä ikinä olette tehneet voi teitä pelastaa.

Se aika on nyt täällä, josta olen teille Raamatussa kertonut vuosia, vuosia, vuosia, ja te suljette silmänne ja korvanne. Minä haluan että Minun Pyhäni jotka eivät vielä ole vastaanottaneet Jumalan Sanaa ja Pyhää Henkeä, kuulevan. Tiedän että ette tee sitä työtä johon teidät lähetin.

Sen tähden, Minä, Sanani avulla, aion kertoa teille Itse, sillä aika on käymässä vähiin. En välitä jos Suututte. En välitä siitä mitä haluaisitte tehdä, sillä Minä tulen tappamaan teidät niin kuin kärpäsen. Tämä on teidän Jumalanne, kaiken Isä, joka nyt puhuu teille.

Älkää vihastuko Poikaani, sillä te ette voi tehdä mitään. Minä olen Ensimmäinen Sana ja Viimeinen Sana ja haluan teidän muistavan sen, sillä Minun Käteni on hyvin raskas. Haluan teidän muistavan sen mitä teille nyt kerron. Haluan sen syöpyvän Sydämiinne te Pastorit.

Pyhä Henki tulee aloittamaan, ja tulee muuttamaan Lain, jonka te Pyhiini kylvätte, sillä se Laki jota te käytätte on ihmisen laki, ei Jumalan Laki. Katsokaa kuinka paljon teillä on Kirkkoja, kuinka paljon teillä on eri sanoja, te olette Sokeita ja Kuuroja.

Minä PUHUN ainoastaan YHDELLÄ SANALLA, ja Yhdellä Tavalla, ja se on Oikein ja se on Totuus. Sillä Minun Karitsani tarvitsevat apua, he tulevat tarvitsemaan enemmän apua kuin koskaan aikaisemmin syntymästään lähtien ovat tarvinneet, sillä Minä aion sulkea tämän Maailman Kirjan. Minun Sanani tekee aina sen minkä Minä sanon. Tämä on teidän Jumalanne, yhdessä Jeesuksen, ja Pyhän Hengen kanssa. Etsikää Minua, etsikää Minua, Pyhäni.

Enkelit ovat valmiina sillä Sota on jo alkanut. Se on alkanut! Sitä minkä Minä aloitan ei kukaan voi pysäyttää! Muistakaa se! Kukaan ei voi pysäyttää sitä mitä Minä sanon! Tämä on Jumala, Rakkaudella, Rakkaudella Pyhiäni kohtaan joilla ei ole ketään joka heitä auttaisi. Heillä ei ole ketään muuta kuin Isä ja Poika ja Pyhä Henki. Minä puhun teille koska olen Vihainen, koska te Pastorit ette auta niin kuin teitä käskin, kun lähetin Poikani. Kaikki tekevät mitä haluavat, vaikka on niin paljon niitä jotka tarvitsevat apua. Minä kerron teille Rakkauden Huulilla, MUTTA MINÄ OLEN VIHAINEN.

Haluan teidän muistavan Minun mieheni, Minun Reymundoni, joka antaa teille Sanan. Hän on Minun Kädessäni. Kerron teille uudestaan, sillä kun hän tulee Sanan kanssa teidän luoksenne antaakseen sen teille Minä aion tarkkailla teitä, nähdäkseni mitä te sillä Sanalla teette.

Haluan auttaa mutta haluan teidän etsivän Minua, eikä katselevan itseänne. Te ette voi tehdä mitään ilman Minua. Muistakaa se kun luette tätä Sanaa, sillä Minä tunnen Reymundoni, ja vähän ajan päästä Minä aion käskeä häntä lähettämään nämä. Juuri nyt hän ei vielä tiedä miten, mutta jonkin ajan kuluttua Minä kerron sen hänelle.

Tiedän että te tulette juoksemaan hänen perässään, mutta hän on Minun Kädessäni. Siinä kaikki mitä aion teille Rakkaudella kertoa, sillä kivet jotka te noukitte tai jotka haluaisitte noukkia, ne voivat pudota omaan päähänne. Muistakaa! Tämä on teidän Jumalanne, yhdessä Jeesuksen, ja Pyhän Hengen kanssa.

 

 

77. Raymond Aguilera - Profetia lauantaina 6. Kesäkuuta 1992, klo 15:16 iltapäivällä, kielillä, Espanjaksi ja Englanniksi.

Espanjaksi:

Miten sääli, miten sääli että maailma loppuu, mutta niin on oltava. Sen on tapahduttava sillä hetki on saapunut, avatkaa Sydämenne, avatkaa Mielenne.

Englanniksi:

Teidän Taivaallinen Isänne haluaa teidän huomionne sillä aika saapuu kuten aikaisemmin mainitsin. Sillä Kristuksen Ruumiin täytyy arvioida, tulla yhdeksi sillä päivän hetki on edessänne. Ja Taivaan Rakeet tulevat putoamaan ilman armoa. Taivaan Rakeet tulevat Tuhoamaan. Taivaan Rakeet tulevat Hävittämään. Taivaan Rakeet tulevat Puhdistamaan Pahan. Taivaan Rakeet ovat edessänne juuri tällä hetkellä, hetkenä joka paljastaa Kristuksen tulemuksen.

Kristuksen Pyhille se tulee olemaan Ihmeellinen Päivä. Saatanan pyhille se tulee olemaan loppujen loppu. Sillä Taivaan Merkkitorvi on ollut ja tulee aina olemaan valmistautunut, Poikani tulemusta varten. Katsokaa ylös ja nähkää. Nähkää, sillä pilvet tulevat sisältämään vastauksen jota olette odottaneet. Sillä silmänräpäyksessä tulee tulemaan uusi alku, paljon ihmeellisempi, paljon ihanampi kuin ikinä voisitte käsittää.

Joten kiinnittäkää huomionne Profeettoihin, kiinnittäkää huomionne Jehovaan, kiinnittäkää huomionne Jeesukseen Kristukseen, kiinnittäkää huomionne Pyhään Henkeen. Sillä kun se päivä ja hetki tulee. Kaikki tulevat olemaan kauhuissaan ja hämmentyneitä, sillä se on Raamatussa ilmoitettu. Se tulee tapahtumaan. Niin olkoon, näin sanoo Jehova Maailmankaikkeuden Jumala. Kaiken sen Jumala mitä on ja tulee olemaan, kaiken Jumala.

 

 

76. Raymond Aguilera - Profetia 6. Kesäkuuta 1992, klo 00.58, Lauantai aamuna, kielillä, Englanniksi.

Minä haluan sinun näkevän kuinka Minä asetan kaikki Pelaajat paikoilleen. Ja kuinka Minä paljastan ne sinulle, näyttämällä hahmon, sekä tämän taustan. Joten muista hahmo sekä kuinka Minä näytin hänet sinun Profetiassasi. Sillä Minä haluan teidän ymmärtävän tiettyjä Avain Kohtia, ja olevan valmiina Kristuksen Ruumiissa, Kristuksen Ruumiin tähden. Minä rakastan teitä. Tämä on Jehova. Minä rakastan teitä. Kuunnelkaa ja rukoilkaa ja pysytelkää Yhdessä, älkää Eksykö. Älkää Eksykö Totuudesta. Minä tulen puhumaan teille enemmän. Ja te tulette tietämään että Hetki ja Päivä on käsillä.

Minä rakastan teitä Lapset, Jehova rakastaa teitä Lapset. Pyhä Henki rakastaa teitä Lapset, ja Minä, Jeesus Kristus.

Kiitos Jeesus. Minä rakastan sinua.

 

 

75. Raymond Aguilera - Profetia lauantaina 6. Kesäkuuta 1992, klo 12:50 am, kielillä, Espanjaksi, Englanniksi, sekä tuntemattomalla kielellä.

Espanjaksi:

Minä pidän sinusta. Minä pidän sinusta Poikani. Etsi, Etsi Jumalan Sanaa, ja Minä tulen näyttämään sinulle asioita, joita et koskaan uskonut Raamatussa olevan. Tulen näyttämään sinulle monta asiaa, ja asian syyn, Raamatusta. Mutta sinun täytyy luottaa Minuun, sinun täytyy puhua Minulle, sinun täytyy etsiä Minua, sinun täytyy...

Espanjaksi:

Cardga, (Cardga Espanjankielinen sana < slangia, normista poikkeavaa sanastoa > Nainen joka on: tottelematon, kuriton, uppiniskainen, kapinallinen). Cardga, Cardgo,

Englanniksi:

Siemen, Siemen,

Espanjaksi:

Cardgo, (Cardgo Espanjankielinen sana < slangia, normista poikkeavaa sanastoa > Mies joka on: tottelematon, kuriton, uppiniskainen, kapinallinen.)

Englanniksi:

Haluan näyttää teille millaista Taistelukentillä tulevaisuudessa tulee olemaan ja millä tavalla lopputulos tulee liittymään Kristuksen Ruumiiseen. Sillä Kristuksen Ruumiin täytyy tietää vihollisensa kaava, sillä Sota tulee nielaisemaan Maailman. Jos asetatte kellonne ohjaamaan teitä, koska pitää nousta ylös ja mennä töihin, teidän täytyy tehdä sama asia, asettaa Henkinen Kellonne herättämään teidät ennen kuin loppu tulee.

Herhiläinen tulee kasvamaan voimassaan Japanissa, kun se kehittää Ydinvoima-aseita. Sillä vanhurskaus tulee kohtaamaan vastarintaa sinä päivänä jolloin Väärä Profeetta lumoaa Japanilaiset, sillä Saatanan Voima on jumala, Väärä Profeetta, sillä koko Maailma tullaan hallitsemaan.

Minä rakastan teitä, ja haluan teidän tietävän että Minun Poikani on Taistelun johdossa. Sillä Hän on teidän Linnoituksenne, teidän Voimanne Pyhän Hengen kautta sillä...

Espanjaksi:

Olen merkinnyt hetken tyttäreni polttamista varten.

Englanniksi:

Koskettakaa Minua Lapseni

Espanjaksi:

Cardgan luona, (Cardga Espanjankielinen sana < slangia, normista poikkeavaa sanastoa > Nainen joka on: tottelematon, kuriton, uppiniskainen, kapinallinen)...

Englanniksi:

Kiitos. Isäni. Kiitos. Isäni. Kaikki Ylistys ja Kunnia kuuluu Isälle. Kaikki Ylistys ja Kunnia kuuluu Isälle, Ainoalle Isälleni. Minä rakastan sinua. Minä rakastan sinua. Rauha ja Rakkaus Maailman Ihmisille sillä kello on lyömässä, aseen iskuri joka räjäytti Herhiläisen Hännän.

Lapseni, tottelevaisuutenne tähden, totellessanne Taivaassa olevaa Isäänne, Minä rakastan teitä, rakastan teitä, rakastan teitä. Tämä on Jehova. Tämä on Jehova.

Espanjaksi:

Minä merkitsin hänet (hänet, "her", nainen) Minä merkitsin hänet. Minä merkitsin hänet. Siemen, siemen, kuulkaa Minua siemen.

 

 

74. Raymond Aguilera - Profetia perjantaina 5. Kesäkuuta 1992 klo 2:45 am, kielillä, Englanniksi.

Terve! Mitä teille kuuluu, Lampaani, Karitsani? Minä tulen ohjaamaan teitä, koska se tulee olemaan välttämätöntä, sillä Tähden saapuminen ilmaantuu yhtäkkiä, kuin tyhjästä, mutta hetki ja aika ovat käsillä, sillä veitsi on Maailman kurkulla. Peto aikoo yrittää säikyttää Kristuksen Ruumiin. Hänellä tulee olemaan valmis Suunnitelma Kristuksen Ruumiin Eliminointia varten. Pedon kumppanit tulevat kerääntymään Väärän Profeetan ympärille. Sillä Väärä Profeetta kehittää Juonen jossa Kristillisyyden Uskottavuutta ja Paikkansapitävyyttä Vähätellään. Ja tämä Suunnitelma, tai Määräys joka pannaan toimeen, panee liikkeelle Pedon perimmäisen päämäärän, absoluuttisesta Vallasta, ilman miltään taholta tapahtuvaa estämistä.

Sillä Peto ja Sika tekevät salaliitossa huolellisen Suunnitelman Läntisen Maailman Valloittamiseksi. Sillä Rahan kehitys, Maailman Taloudelliset Suhdanteet lankeavat Pedon eteen, joka päättää kuka selviytyy Rahajärjestelmän taloudellisista romahduksista. Sillä Varallisuuden Valta, Sotilas Valta, Poliittisten Liikkeiden Valta osuvat kaikki kohdalleen Rahajärjestelmän romahduksen myötä, mikä tulee tuomaan Pedon ja tämän seuraajat Valtaan.

Sillä Pedon kontrolli tulee itseltään Saatanalta Väärän Profeetan kautta, joka neuvoo ja ohjaa Hullua Miestä. Minä vien päätökseen sen mitä Raamatussa ilmoitin määrätyllä hetkellä, sillä Rahajärjestelmän romahdus tulee tapahtumaan. Sillä maailman ensimmäinen tuleminen on toteutunut kun Öljy ja Kaupankäynti Kontrolloivat Maailmaa, (kieliä) Taivaallinen Isäntä tulee ohjaamaan Sotaa joka tulee muuttumaan voimakkaaksi kun Yhteiskunnan rakenne sortuu. (kieliä)

Minä rakastan teitä, Lapseni, Minä rakastan teitä, kuunnelkaa Profeettaa, kuunnelkaa Profetioita, sillä Kone joka saapuu ja laskeutuu lentokentän päähän tulee olemaan katastrofin polttopisteessä Kaupungin Sydämessä. Kukinnat jotka sattuvat kun Auringonpaisteen Säteet osuvat maahan Keskikesällä. Koneen katastrofi tapahtuu kun Peto syyttää Kansleria (Chancellor) siitä ettei tämä noudata hänen lakiaan. Sillä Kansleri tulee vastustamaan Petoa, mutta lopputuloksella ei tule olemaan vaikutusta Petoon ja Pedon Seurueeseen. Sillä Peto toimi taitavammin kuin Kansleri, maanalaisen vakoojien ja vastavakoojien verkoston kautta.

Pommin kehitys, joka päästäisi kaasun hiukkasia ilmaan, tuhoaa vastustuksen Sotavoimat nopeasti ja suoraan. Joten varokaa Politiikkaa, Varokaa Sotavoimia, varokaa kaikkea ja mitä hyvänsä joka ei ole Jeesus Kristus Nasaretilaisesta. Sillä Kirkon vaino tapahtuu Uuden Kuun saapuessa kun Rauhan Sopimus Pedon kanssa on allekirjoitettu. Kuunteletteko Lapseni? Sillä teidän täytyy lukea Raamattua ja Opiskella ja totella teidän Taivaallista Isäänne, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä. Sillä tuho joka tapahtuu tulee järkyttämään teidät epäuskoon. (kieliä)

Joten Lampaani, Karitsani varokaa Käsiänne, varokaa noita Järjestäytymisiä, varokaa Itseänne ettette muuttuisi Pedon kaltaisiksi. Minä olen Jehova. Minä olen Jehova. (kieliä) Minä Rakastan teitä. Minä Rakastan teitä. Minä Rakastan teitä, Lapseni. Jehova on Ensimmäinen ja Viimeinen. Rakkauden Jumala, kaiken Jumala.

 

 

73. Raymond Aguilera - Profetia torstaina 4. Kesäkuuta 1992 klo 1:48 am, kielillä, Espanjaksi, Englanniksi.

Espanjaksi:

Kuulkaa Minua! Se mitä aikaisemmin sanoin Maailmasta, Tähdestä, Taivaasta, maailmasta, tulee alkamaan 30 Kesäkuuta Uutena Vuotena, mutta Jumalan Vuonna, Kristuksen Vuonna, jota en voi kertoa teille. Mutta 30 Kesäkuuta tulee alkamaan sodan päivä Sian kanssa. Ja te voitte merkitä sen päivän Kalentereihinne Kesäkuun 30 kohdalle, Kesäkuun.

Miten sääli mitä tulee tapahtumaan sinä päivänä, sillä he tulevat kuolemaan, monet ihmiset, teidän täytyy tarkkailla Verivirtaa sillä virta tulee nousemaan korkealle Sodan Verestä. Kuunnelkaa Minua, Sodan kuva (kielet) He kaatuivat, Urhot, jotka taistelivat Kristuksen Sodassa, mutta he ovat nousseet uudestaan pystyyn. Ja tällä kertaa he taistelevat loppuun saakka. Sika tulee oppimaan kuka on Jumalten Jumala ja Kuninkaiden Kuningas.

Englanniksi:

Lapseni, Rakkaus Sydämessäni ja Huulillani, pyydän teitä kuuntelemaan Profetioita sillä Taistelu käydään sen mukaisesti kuin se on Pyhän Raamatun Kirjoituksissa. Sillä ei mitään sellaista tapahdu mitä ei Kirjoituksissa olisi ilmoitettu. Sillä hetki saapuu päätökseen siten kuin siitä kerrottiin Profeetta Danielin, Hesekielin, Jeremian, Joelin ja Johanneksen kautta.

Sota huutaa Sotaa, silvottujen Ruumiiden kiljunta ilmaisee Jehovan Vihan. Sillä kaiken inhottavuuden puhdistus tulee olemaan perusteellista ja täydellistä, sillä irrallisia osia ei tule jäämään. Poikani Jeesus Kristus Nasaretilainen tulee komentamaan kaikkia Taivaan Voimia, ja tulee käyttämään niitä täyteen mittaansa, viedäkseen päätökseen Sanani joka annettiin niin monia tuhansia vuosia sitten. Sillä kaikki tulee toteutumaan kirjaimellisesti, päivälleen, minuutilleen, ilman vähääkään armoa mitään sellaista kohtaan mikä Maapallolla on pahaa, sillä lopun alku on tullut.

Ne teistä joiden Ruumiit ovat Hengen täyttämät, Lampaani, Karitsani, viedään ylös Taivaaseen niin kuin Raamatussa sanottiin. Olkaa onnellisia, olkaa iloisia, sillä Taivaan Merkkitorvi on alkanut soida, ja Kellojen äänet, Hurraukset, Enkelten Nauru. Sillä se on saapumassa päätökseen.

Avatkaa korvanne, avatkaa silmänne, avatkaa Raamattunne, ja lukekaa, ja nähkää kuinka Jehovan Kunnia avautuu silmienne edessä. Sillä jokainen Polvi tulee Notkistumaan, jokainen Kieli tulee Tunnustamaan että Jeesus Kristus on Herrojen Herra, Kuninkaiden Kuningas. Sillä Hänellä on valta panna toimeen Jehovan Laki ilman armoa, mutta oikeudenmukaisesti. Minä odotan Poikaani, ja Karitsojani, Lampaitani jotka kestivät loppuun asti. (kielet)

Minä rakastan teitä Karitsani. Lampaani, Yhdistykää, huolehtikaa toinen toisistanne sillä se on melkein ohi. Huoneet ovat valmiita, Helmiportit avataan määrätyllä hetkellä. Valmistautukaa, perehtykää Sanaan, yhdistäkää Kristuksen Ruumis. Tämä on teidän Isänne Jehova, Maailmankaikkeuden Luoja, kaiken sen Luoja, mitä on, ja tulee olemaan. Sopusointu ja Rauha Karitsoilleni, sillä teidän Paimenenne on tulossa. Minä rakastan teitä. Minä rakastan teitä. Rakastan teitä koko Sydämelläni. Tämä on Jehova. Tämä on Jehova. Rauha olkoon kanssanne Lampaani, Karitsani. Minä rakastan teitä.

 

 

72. Raymond Aguilera - Profetia 2 Kesäkuuta 1992, klo 10:47 aamulla, Englanniksi.

Haluan sinun etenevän Profetioiden kanssa tasaista tahtia. Haluan sinun tarkistavan ne, kunnes sinusta tuntuu että Sanani, Pyhän Hengen kautta, ovat virranneet lävitsesi parhaan kykysi mukaan. Kuuntele Pyhää Henkeä, ota vastaan opastusta, ole vahva, sillä se mitä kirjoitat ei ole sinusta. Sinä yrität lisätä asioita inhimillisen, maallisen, mittapuun mukaan siihen mitä Minä Sanon. Sinä et ehkä ymmärrä sitä mitä Minä yritän sanoa, tai sitä tapaa millä yritän sen sanoa, tai sitä kieltä millä sen sanon, mutta luota Minuun, Ray.

Voi olla että en puhu kieliopillisesti oikein. Se ei ehkä kuullosta hyvältä. Se ei ehkä ole siinä muodossa kuin sinä sen haluaisit. Minun Sanani eivät koskaan palaa turhana, joten kokoa vain voimasi sillä niitä Veljiä ja Siskoja tulee tulemaan, jotka hyökkäävät kimppuusi. Sen johdosta millä tavalla ja tyylillä Sanani käännettiin Englanninkieleen, mutta älä anna sen häiritä itseäsi. Sillä sellaisia ihmisiä tulee aina olemaan. Ihmisiä joilla on kova sydän. Ihmisiä jotka eivät pysty näkemään ja jotka eivät yksinkertaisesti halua nähdä. He eivät näkisi sitä, eivätkä he sulattaisi sitä, vaikka se tulisi ulos täydellisen selkeästi, jokaisen kirjaimen kohdalla, jokaisen pilkun kohdalla jokaisessa (i). Sillä Minulla on paikka sen tyyppisille Ihmisille, Ray. Muista se!

Joten ole vahva, ole rohkea ja kirjoita vain niin kuin kuulet. Sillä tavalla kuin se tulee ulos. Älä yritä analysoida sitä ja muuttaa sitä. Kuuntele vain Pyhää Henkeä. Pyhä Henki tulee opastamaan sinua henkisesti, fyysisesti, kieliopissa, oikeinkirjoituksessa ja lauseiden rakenteessa. Siis kuuntele! Tämä ei ole sinusta. Tiedän että sinä toisinaan haluat saada sen kuulostamaan hyvältä.

Luota Minuun, Ray! Sillä kun Herra Jehova puhuu, virheitä ei koskaan ole. Joten ole kärsivällinen, ole vahva ja kuuntele Pyhää Henkeä. Kuuntele sitä ääntä joka kertoo sinulle mitkä kirjaimet pitää kirjoittaa isolla kirjaimella ja mitkä ei pidä, ja mitä pitää painottaa. Sinä olet Minun Palvelijani. Sinä olet Minun Ystäväni. Sinä olet Minun Lampaani, ota vain rauhallisesti. Älä huolehdi! Sillä Minä tulen kertomaan sinulle koska sinun tulee levittää Profetioita ja Näkyjä. Sillä niitä tulee tulemaan paljon lisää, joten pysyttele perässä. Älä huolehdi rahasta. Älä huolehdi, ole vain kärsivällinen, ole vahva. Sillä Minä tulen suojelemaan sinua.

 

 

71. Raymond Aguilera - Profetia 1. Kesäkuuta 1992 klo 1:22 am, Englanniksi.

Terve Ray. Miten menee? No, Liitonarkki tullaan pystyttämään. Aivan oikein, sanoin että Liitonarkki tuodaan esiin piilopaikastaan ja pystytetään Minun Temppeliini; uuteen, viimeiseen ja lopulliseen Temppeliin, jonka ihminen rakentaa.

Arkki asetetaan ilmoitettuun paikkaan Sanani perustukseksi, joka aiemmin annettiin Profeettojen ja Apostolien kautta. Sillä se mitä sinulle olen parin viime viikon aikana kertonut, on kaikki totta, kaikki oikein, sillä Minä kerron sinulle pieniä palasia lopun ajan viimeisistä päivistä.

Jotkut asiat ovat vertauksien muodossa, sillä tietyt ihmiset tulevat ratkaisemaan vertauksien merkityksen sopivana hetkenä. Vaikka aika on hyvin lähellä. Mutta se mikä teille kerrottiin on oikein, se on tosiasia, tarkalleen. Sillä Minä olen kaiken Jumala, Maailmankaikkeuden, ja kaiken sen mitä on, ja tulee olemaan. Minä olen Jehova, yhdessä Poikani Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen kanssa.

Liitonarkki pystytetään. Taivaassa ja Temppelissä tulee olemaan Juhla, yhdessä kaikkien niiden Abrahamin jälkeläisten kanssa jotka pääsevät Juhlaan. Se tulee olemaan iloa, onnea ja rauhaa niiden seitsemän päivän ajan joiksi se sallitaan. Sillä Juhla, sillä lopun alku, tulee olemaan perustettu siinä järjestyksessä kuin se ennustettiin Profeettojen Hesekielin, Danielin ja Johanneksen kautta.

Sillä se minkä Minä sanon, tulee tapahtumaan ilman minkäänlaisia muutoksia. Antikristus ja Väärä Profeetta tulevat ilmaantumaan määrättynä hetkenä ja heidän tappionsa tulee täsmälleen niin kuin Minä sen ilmoitin. Joten varokaa Pedon Merkkiä. Sillä sitä merkitystä joka sillä merkillä teidän ruumiissanne on, - sitä ei tulla antamaan anteeksi missään olosuhteissa. Sillä se Merkki edustaa täydellistä uhmaa Minun Lakiani kohtaan. Totaalista uhmaa Moraalisääntöjä kohtaan. Totaalista uhmaa kirjoitettua Lakia kohtaan. Pedon Merkki edustaa sitä, mille puolelle te asetatte uskollisuutenne, eikä mikään mikä ei ole puhdasta, kuulu Jehovalle.

Pojallani Jeesus Kristus Nasaretilaisella on valta lopettaa, poistaa, tuhota ja sitoa, ja heittää pois jokainen jolla on Pedon Merkki. Sillä heidän valtakuntansa tulee olemaan Gehennan seinät. Sillä he ansaitsevat elää seuraajiensa kanssa, aivan kuten Minun Pyhäni ansaitsevat elää Taivaassa. Mikä on oikein, se on oikein! Minun Pojallani on vanhurskauden Laki ja Hän tulee panemaan sen täytäntöön armotta, oman valintansa mukaan, Sillä Hän on Herrojen Herra ja Kuninkaiden Kuningas, kaikille Lampaille jotka kestivät kärsimykset ja koettelemukset matkallaan Taivasta kohti.

Gehennan olemassaolo asetetaan niitä uusia asukkaita varten jotka ottivat Pedon Merkin sallittuna hetkenä. Johtuen heidän avunannostaan Kapinassa, siitä että he seurasivat Luciferia ja hänen suunnitelmaansa, joka perustui Minun Nimeni ja Luomakuntani tahraamiseen. Tämä on teidän Jumalanne Jehova, Ensimmäinen ja Viimeinen. Ja Uuden Taivaan Alku tulee kun Poikani Jeesus Kristus sitoo ja tuhoaa viimeisen pahan asian Maapallolla.

Tiedän että Pyhäni ovat odottaneet ja odottaneet ja odottaneet, mutta kuten Profeettojeni kautta mainitsin, aika ja hetki saapuu ja Me lähestymme tuota aikaa. En tule antamaan teille päivää ja aikaa, sitä ei koskaan tulla antamaan, ennen kuin sillä hetkellä kun se tapahtuu. Joten katsokaa Isänne Jehovan puoleen, ja Kuninkaidenne Kuninkaan, Herrojenne Herran, Jeesuksen Kristuksen puoleen, ja Pyhän Hengen Voiman kautta te löydätte Taivaan ja Meidät, uudesti perustetussa Valtakunnassa. Se alkaa määrättynä aikana.

Joten katukaa kaikkia syntejänne. Rukoilkaa Meille ja Me näytämme teille tien. Sillä Maailmaan perustettu Yhteiskunta tulee järkyttymään ja olemaan kauhuissaan kun he todella saavat tietää että Jehova Jumala on olemassa ja on aina ollutkin. Sillä Lucifer on tehnyt paljon työtä pettäessään monia, niin että monet, monet ihmiset, eivät edes voi käsittää, tai tiedä, että Jehova on olemassa, mutta niin olkoon, niin olkoon.

Sillä Minun Lakini ja Minun Tieni ovat olleet olemassa tuhansien vuosien ajan ja Minun Läsnäoloni on ollut täällä ennen alkua, mutta he käänsivät selkänsä ja menivät matkoihinsa. Joten niiden epäonnisten sieluparkojen kohdalla Minä käännän Selkäni ja kuljen pois Kyyneleet Silmissäni ja Sydän murheellisena. Heillä oli mahdollisuus valita, mutta he kovettivat sydämensä. Niin olkoon! Niin olkoon!

Tämä on Jehova, Maan ja Taivaan, ja kaiken sen Luoja, mitä oli ja tulee olemaan. Muistakaa Lampaani, Karitsani, olen paikalla teitä varten kaksikymmentäneljä tuntia vuorokaudessa, yhdessä Poikani ja Pyhän Hengen kanssa. Olkaa iloisia, olkaa Onnellisia, sillä pian se on ohi, ja Me voimme aloittaa alusta, uudelta pohjalta ja tuoreeltaan. Sillä teidän Huoneenne ovat paikallaan ja järjestyksessä, olkaa kärsivällisiä vielä vähän aikaa. Tämä on Jehova. Tämä on Jehova, Rakkaus ja Rauha Sydämessäni. Toivotan teidät tervetulleiksi.