Raymond Aguileran profetiatIlmastonmuutos

 

1039. Profetia - Raymond Aguilera 6. Toukokuuta 1997 klo 11:08 Espanjaksi.

Kuulkaa Minua, tällä minuutilla! Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua, tällä minuutilla! Kyllä, Kuulkaa Minua! Se on saapunut, asiat jotka olen sanonut teille menneinä päivinä. Teidän täytyy asettaa korvanne maahan, sillä Minä aion kertoa teille asioita. Minä tiedän, että maailma ei halua kuunnella Jumalan asioita. Ilmasto tulee muuttumaan enemmän tulevina vuosina. Kyllä, Ilmasto tulee muuttumaan. Minä tulen näyttämään teille ilmastolla, että koko maailma on Minun Käsissäni.

Te uskotte voivanne tehdä mitä haluatte, mutta Minä tulen näyttämään teille; Minulla on viimeinen Sana, ja se kaikki on asian ytimeen. Minä, ja Minun Poikani, ja Pyhä Henki ovat valmiina. Paholainen on valmiina. Kaikki on valmiina! Mutta katsokaa – teidän täytyy kuulla Minua, koska se on saapunut, päivä jolloin teidän täytyy tehdä valinta, joko kaiken sen puolesta mikä on hyvää tai kaiken sen puolesta mikä on pahaa. Sillä te tiedätte, ja Minä tiedän että Jumalan asiat ovat Puhtaita ja ovat Tarkkoja. Ne ovat Pyhältä Hengeltä. Ne ovat Isältä. Ne ovat Pojalta. Mutta jos te ette kuuntele Minua, ja jos te ette rukoile, ja jos te ette syö Ehtoollista, ja jos te ette tee Jumalan asioita; te tulette kärsimään.

Sillä nyt, paholainen haluaa kuristaa teidät; hän haluaa tehdä sen mitä hän haluaa teille. Mutta jos te valitsette paholaisen, helpon tien, Minä tulen jättämään teidät, Minä tulen itkemään. Sillä Minä tiedän – että Minä annoin teille mahdollisuuden; Minun Mieleni on puhdas. Sillä Jumalan asiat ovat Jumalan asioita. Te tiedätte, ja Minä tiedän, että tämä Sana on Isältä, sillä teidän henkenne tulee säteilemään Jumalan asioiden kanssa, jos te olette Minun. Jos te ette ole Minun, te ette tule tuntemaan mitään. Te tulette olemaan nukkumassa. Sillä tämä on se tie, mikä paholaisen asioilla on, he ovat nukuksissa, and he eivät tee mitään. Ja tämä nukkuminen tulee löytämään teidät kuilusta.

Mutta te tiedätte, ja Minä tiedän, että Jumalan asiat tulevat tapahtumaan. Sillä kaikki Minun Sanani toteutuvat Tarkasti ja Asian ytimeen. Minä tiedän, että Kristityt etsivät Minua, mutta he etsivät Minua ihmisen silmillä ja korvilla. Mutta kaikki tulee muuttumaan tulevina vuosina, sillä Pyhän Hengen Voima tulee palamaan heidän sydämissään. He tulevat etsimään Minua nälällä. Mutta Minä tiedän, ketkä ovat Minun, ja ketkä ovat paholaisen. Ja ne jotka kuuluvat paholaiselle tulevat käymään sotaa niitä vastaan, jotka ovat hyviä, ja monet tulevat kuolemaan. Sillä he eivät etsineet asioita, jotka ovat hyviä. He etsivät asioita, jotka ovat paholaisen. Ja paholainen tulee syömään kaiken, mikä on hyvää.

Kuulitteko Minua asian ytimeen? Mutta jos ette halua kuulla Minua, se on toinen asia. Teidän täytyy silloin oppia nämä asiat kovan tien kauttateidän yksin. Sillä Minä tulen suojelemaan sen mikä on Minun. Kuulitteko Minua? Kuulitteko Minua? Kuulitteko Minua, tällä minuutilla? Tässä on kaikki mitä haluan kertoa teille, Minun profeettani Reymundon kautta. (loppu)

 

 

1151. ProfetiajaNäky - Raymond Aguilera 27. Helmikuuta 1998 klo23:45.

Minä sain näyn valtavasta taistelusta hengessä. Minulla ei ollut aavistustakaan missä, oliko se hengessä vai oliko se minun ympärilläni vai jossakin muualla, mutta siihen kuului ratsastajia hevosilla. Ne olivat tulossa toisiansa vastaan suurella voimalla. Minä voi itse asiassa tuntea tai aistia tämän valtavan hyvän ja pahan voiman taistelevan heidän täydellä voimallaan; ilman että kumpikaan heistä antoi periksi sentin tuhannesosaakaan. Minä ihmettelin, jos se tulisi olemaan tällä tavalla tämän pienen planeetan lopussa. Sillä siellä ei ole mitään tapaa kuvata sitä, kun tällaiset voimat iskevät yhteen. Jos vain Jumalan ihmiset voisivat nähdä tämän, he lakkaisivat varmasti ”kirkon leikkimisen”. Varmasti - johtajiston näkökulma muuttuisi. (loppu)

Profetia käännetty Espanjasta:

Kuinka menee? Kuinka menee Minun poikani? Minä tiedän sen taistelun, joka on tapahtumassa hengessä. Se on Ankaraa Ja se on Asian ytimeen. Kyllä! Tiedätkö miksi? Koska sen taistelun kautta, mikä on tapahtumassa ympärilläsi – paholaisella on mielessä, että hän haluaa tappaa sinut. Ja hän haluaa työntää demonien voiman sinun päällesi. Mutta Minun Enkelini ovat siellä, kaikki siellä – sinun ympärilläsi taistelemassa Jumalan Voimalla. Sillä Minä kerroin sinulle useita vuosia sitten, että Minä tulisin suojelemaan sinut. Että mitään ei tulisi tapahtumaan sinulle. Tämä on Totuus! Sillä Minä en valehtele! Kaikki on Oikein – Kaikki on Asian ytimeen!

Minä tiedän, että joskus sinä et usko Minua, mutta tämä on Totuus! Kaikki tulee Tapahtumaan Tarkasti Asian ytimeen, niin kuin Minä kerroin sinulle useita vuosia sitten. Ja kaikki ne lupaukset, joista kerroin sinulle – ovat tulossa Asian ytimeen! Minä tiedän, että sinä et usko tätä – tällä minuutilla – mitä Minä olen kertomassa sinulle! Mutta se on TOTUUS! Minä Rakastan sinua paljon, Minun Reymundoni, ja Minä tiedän että sinä et usko Minua juuri nyt. Mutta tämä on Totuus! Tällä tavalla se on ihmisen kanssa, mutta Jumalan asiat, Isän, Pojan, ja Pyhän Hengen asiat - ovat OIKEIN JA ASIAN YTIMEEN!

Joskus ihmiset kuolevat. Ja joskus monet ihmiset kuolevat. Mutta juttu on – jotkut asiat tapahtuvat – ja Minä annan niiden tapahtua. Mutta Totuus on totuus; ja Minä olen täällä! Jos se on maailmassa, jossa ihmiset ovat elämässä tai maailmassa, missä he ovat kuolleena tai hengen maailmassa – Minä olen kaikkialla suojelemassa sitä mikä on Minun. Se ei ole tärkeää, missä maailmassa te olette – Minä suojelen sen, mikä on Minun! Ja Minä hautaan – sen mikä EI ole! Kaikki tulee menemään hyvin.

Minä tiedän, että sinulla ei ole huolia nyt. Tällä erää, sinä tiedät, että sinulla on enemmän Voimaa, kuin uskoit että sinulla tulisi olemaan. Minä olen näyttänyt sinulle HYVIN. Minä tiedän, että sinä olet kärsinyt paljon oppiaksesi nämä asiat, joista Minä olen juuri kertonut sinulle – jotka Minä näytin sinulle - ja mitkä ovat tapahtuneet! Meillä on vielä monia asioita tehtävänä, Minun Reymundo. Maailma on tulossa kuumemmaksi asioiden tähden, jotka ovat pahoja. Jotkut asiat ovat jo alkaneet, mutta siellä on monia asioita, jotka tulevat tapahtumaan – jotka eivät vielä ole alkaneet. Ja koko ilmasto tulee muuttumaan, ja maanjäristykset. Kyllä! Siellä tulee olemaan paljon kärsimystä tässä maailmassa.

Mutta jos te (ihmiset) olette voimakkaita Isässä, Pojassa Jeesuksessa ja Pyhässä Hengessä. Te (ihmiset) voitte mennä näiden asioiden läpi Jumalan Voimalla. Mutta jos te (ihmiset) elätte maailmassa, ja te (ihmiset) uskotte maailmaan. Minä tulen Hautamaan teidät (ihmiset) KUILUUN paholaisen kanssa. Ja se ei koske Minuun – sanoa näitä Sanoja. Sillä sen mikä on Minun, Minä suojelen! Ja mikä ei ole! Sen Minä tulen HAUTAAMAAN KUILUUN!! Ja Minä en välitä, jos te olette Presidentti tai jos te olette mies, joka puhdistaa vessoja. Minä katson sydämeen. Minä katson sydämeen. Kuulitteko te Minua? Minä katson sydämeen! Jos te (ihmiset) etsitte Minun Poikaani Jeesusta, jos te luette Raamattua, jos te (ihmiset) otatte Ehtoollista, jos te (ihmiset) autatte veljiä ja sisaria, jotka tarvitsevat apua – Minä sanon teille SELKEÄSTI JA MINÄ SANON TEILLE ASIAN YTIMEEN! Paholainen ei pysty tekemään mitään!

Kyllä! Minä tiedän, että sinun sydämeesi koskee (Reymundo), mutta se ei ole mitään; sinä tulet elämään, ja kaikki tulee menemään oikein! Mutta paholainen ei tule elämään, hän tulee menemään KUILUUN! Tiedätkö sinä, mitä Minä olen kertonut sinulle? Tiedätkö sinä nämä asiat toisella tavalla? Sinä tulet elämään! Ja hän on menossa KUILUUN! Tämä on OIKEIN JA ASIAN YTIMEEN!

Täältä tulee maailman "Pelon" päivä. Kyllä! Minä tiedän – sen PÄIVÄN, TARKALLEEN! Mutta se antaa Minulle Iloa, Minun poikani – että sinä olet vahvempi, Mutta Minä tiedän että sinun sydämeesi koskee. Mutta se tulee menemään hyvin, Minun poikani. Kaikki tulee menemään hyvin. Seiso vain Minun Poikani Jeesuksen Kalliolla ja sinä voit nähdä kaiken, mitä sinun Isäsi, Minun Poikani kanssa, ja Pyhän Hengen kanssa – tulee tekemään. Hän tulee puhdistamaan kaiken, mikä on saastaista. Avatkaa Sana Pyhän Hengen Voimalla. Minä kerron teille Totuuden, Minun rakkaani. Varusta itsesi, ja Minä tulen kertomaan sinulle enemmän toisena päivänä asian ytimeen Jumalan Tavalla. (loppu)

 

 

1211. Profetia - Raymond Aguilera 4. Lokakuuta 1998 klo20:20 Espanjaksi.

Minun poikani, Minun poikani, Minun poikani, se on saapunut, vaatteet ovat saapuneet, Minunpoikani. Ne ovat saapuneet; maailman kylmyys, taivaan kylmyys.Teidän täytyy laittaa päällenne vaatteet. Paholainen löysi tavan lyödä Etelä-Amerikan ihmisiä.Suljetulla kädellään hän tulee lyömään heitä kolme kertaa. Alkaen Marraskuun 1. päivänä.Se on alkanut, paholaisten taistelu, miesten taistelu, jotka ovat hyvin pahoja, nämä jotka johtavat Etelä-Amerikan maita. Mutta täältä tulee ilmaston päivä, jolloin kaikki tulee jäätymään.Kyllä, se on saapunut! Ottakaa vaatteenne esille, sillä tulevina päivinä tulee olemaan hyvin kylmä. Jumalan Teltta tulee alkamaan Elokuun päivänä.Kyllä! Kyllä! Kyllä! (loppu)

 

 

1221. Profetia - Raymond Aguilera 5. Joulukuuta 1998 klo 1:30.

Hei Minun Poikani,nautin keskustelustamme. Tiedän, että tunnet Herran Voiman huoneessasi. Nautin keskustella sinun kanssasi. Vaikutat huolestuneelta ajoittain, mutta voin lukea sydämesi ja tiedän sinun olevan vilpitön. Tiedän, että sinä todella rakastat Minua niin kuin Minä Todella Rakastan sinua. Kaikki tulee menemään hyvin. Pohjoisesta on tuleva tuuli, joka jäädyttää.Sitten pohjoinen tuuli poistuu. Mutta kaikki ne asiat joita se kosketti, jotkut tulevat kylmiksi, toiset tulevat kuumiksi, toiset eivät edes huomaa pohjoista tuulta.Tiedät ettet ymmärrä Sanoja, joita puhun sinulle juuri nyt, mutta ne ovat totuus. Muista Sanani! Tämä on Jehova, tuuli on tulossa pohjoisesta, jotkut jäätyvät, jotkut eivät tule tuntemaan sitä; toiset tulevat itkemään; toiset parkumaan, jotkut eivät edes huomaa sitä, mutta Herra Voima JeesuksenKristuksen Nasaretilaisen Nimen kautta tulee puhaltamaan tuulta kunnes se sulkee sisäänsä koko planeetan. Muistakaa Sanani! Pohjoisen tuulen päivä on nopeasti lähestymässä asian ytimeen. Kiitoksia siitä pienestä juttutuokiosta, joka meillä oli tänä iltana vai pitäisikö Minun sanoa aikaisin tänä aamuna. Haluan sinun nukkuvan hyvin. Aloita Jumalan työn tekeminen; korjaa taloasi. Tulen lähettämään sinulle jonkin verran rahaa tulevina päivinä ja kuukausina vapauttaakseni sinut taakasta. Sillä Minä tunnen sinun sydämesi; tunnen sinun sielusi paremmin kuin annat Minulle tunnustusta. Huomiseen, tämä on sinun Isäsi Jehova. Tämä on sinun Jehovasi. Tämä on sinun Isäsi Jehova. (loppu)

 

 

1312. Profetia - Raymond Aguilera 12. Huhtikuuta 1999 klo24Espanjaksi.

Kyllä, Minun poikani, kaikki on valmiina, kaikki on asianmukaista. Asiat, jotka lähetin sinut tekemään ja nyt olet jo (tehnyt), kaikki tarkasti. Tie on saapunut! Kyllä, loppu on saapunut, Enkeli, Kuoleman Enkeli. Kyllä, tie on saapunut! Tie, jota hän tulee käyttämään Jumalan Voimalla, Jumalan Voimalla. Kyllä, Minun pokani, sinä teit kaiken tarkasti, KAIKEN – tarkasti Jumalan Tavalla.

Asiat, jotka lupasin sinulle, ovat saapuneet. Ne ovat saapuneet, kaikki asian ytimeen! Täältä tulevat ilmastonmuutokset, ja ne tulevat muuttumaan enemmän ja enemmän ja enemmän. Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua! Se tulee muuttumaan, kaikki Jumalan Tavalla; sillä kaikki on Minun Käsissäni. Minä tiedän asiat, jotka tulevat tapahtumaan ja Minä aion kertoa sinulle vähä vähältä ja vähä vähältä, asiat, Jumalan Tavat.

Kaikki tulee korjatuksi talossasi, ja sinun vaimosi, ja kaikki tulee menemään hyvin Jumalan Voimalla. Sillä Me olemme saapuneet tuohon hetkeen. Kyllä, Jumalan Tavalla kaikki on valmiina ja tarkasti Jumalan Sormella. Täältä tulee Kuoleman Enkeli! Täältä tulee Kuoleman Enkeli! Kyllä, täältä hän tulee. Sillä sinä olet merkannut Kartan. Kyllä, sinä olet merkannut Jumalan Kartan tarkasti. Se on saapunut, sota. Se on saapunut, kaikki! Kaikki – mitä olen kertonut sinulle aiemmin, tulevat tapahtumaan, tarkasti.

Lepää poikani, sinun naisesi, hän jonka lupasin sinulle. Täältä hän tulee, kaikki valmiina kyynelten, kultaisten hiuksien kanssa. Se on saapunut. Kyllä! Lepää, Minun poikani se on saapunut Jumalan Kartta. Kyllä, se on saapunut! Tämä on teidän Isänne, Pojan kanssa, Pyhän Hengen kanssa.Kyllä, se on saapunut Jumalan Tavalla. (loppu)

 

 

1565. Profetia - Raymond Aguilera 12. Joulukuuta 2000 klo00:55 Espanjaksi.

Minä tiedän, Minä tiedän Minun poikani. Minä tiedän, ilmastoilmasto tulee muuttumaan. Kaikki, tarkasti! Täältä tulee Jumalan Päivä. Täältä tulee paholaisen päivä. Kaikki tulee menemään hyvin. Kohdistakaa nenänne kohti taivasta kaikella voimalla, mikä teillä on, sydämellänne. Kaikki tulee menemään hyvin! Kyllä, täältä tulee vene, Jumalan vene. Kyllä, vene tulee saapumaan tarkasti.

Siellä tulee olemaan herra (señor), joka tulee taistelemaan lentokoneella ja tällä lentokoneella hän aikoo heittää pommin. Ja tämä pommi tulee iskemään herraa (toinen señor), jonka hän haluaa tappaa paholaisen voimalla tarkasti. Sillä tämä herra (toinen señor) ei halua tehdä hänen (ensimmäisen señorin) tavallaan. Hän (toinen señor) etsii oikeaa tapaa, mutta tämä herra (ensimmäinen señor) tulee tappamaan hänet pommilla, lentokoneella tarkasti.

Kyllä, Minun poikani, se on saapunut lopun päivä. Taivaan asiat tulevat menemään tarkasti. Älä huolehdi rahoista. Älä huolehdi vaimostasi. Älä huolehdi ihmisen tavoista, Presidenteistä, pastoreista. Sillä kaikki ne Sanat, jotka olen sanonut sinulle vuosien ja vuosien aikana - nyt! Ne tulevat täyttymään tarkasti. Kyllä, Minun Poikani maassa. Kyllä, missä Hän oli syntynyt. Se tulee olemaan hyvin kuumaa. Kyllä!

Mutta täältä tulee paholainen. Täältä tulee paholaisen herra (ensimmäinen señor). Kyllä Minun poikani, kirjoita se ylös tietokoneellasi, ja kerro maailmalle, että täältä tulee paholainen hampaansa kohdistettuina. Mikä häpeä! Että ihmiset eivät usko sinua! Mutta Minä tulen lähettämään joitakin sotilaita auttamaan sinua, Reymundo! He tulevat auttamaan sinua rahalla, Jumalan Mielellä, Jumalan Hengellä tarkasti. Kaikki tulee menemään hyvin, sillä Minä suojelen sen, mikä on Minun! Kuulitko Minua? Minä suojelen sen, mikä on Minun! Kiirehtikää (tulkaa nyt!) nukkukaa ja levätkää. Kiirehtikää (tulkaa nyt!)

 

1749. Profetia - Raymond Aguilera 5. Elokuuta 2003 klo13:06.

Reymundo, Reymundo, Reymundo, sinä näet sähköposteista, joita olet saanut, kuinka ihmiset tulevat mielipiteiden kanssa eri suunnista. Jotkut tulevat vihalla, jotkut rakkaudella, jotkut toiset itkien apua pyytäen. Ainoastaan Jumalan Voima voi korjata maailman asiat, Hengen asiat. Jopa sinun sähköpostilistallasi on ihmisiä, jotka ovat erimielisiä; erimielisiä ajatuksissa, erimielisiä rakkaudessa, erimielisiä uskossa. Jotkut ovat vihaisia. Jotkut ovat helliä. Jotkut ovat etsimässä totuutta. Kristuksen Ruumis on jakaantunut. Maailma on jakaantunut. Paholaisen teot luovat jakaantumista; Muslimi Juutalaista vastaan, Hindua vastaan. Ihmiset uskovat, ihmiset eivät usko. Se on monimutkainen maailma, niin kuin säämallit, jotka muuttuvat päivästä päivään, tunnista tuntiin, kuukaudesta kuukauteen.

Ainoa vastaus on Jehova Jumala, universumin tekijä, rikkoja, hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen ja Pyhän Hengen kanssa. Jokaisen täytyy katsoa syvällisesti itseensä; etsien Jumalan Sanaa, etsien totuutta, Jumalan totuutta ja seisoa tukevasti Kalliolla. Elämä on taistelua. Elämä on hyvin rajoitettu ajanjakso. Ihmisten pitäisi katsoa elämää elämän jälkeen, Isän kanssa, Jeesuksen Kristuksen kanssa, Pyhän Hengen kanssa. Maailman asiat ovat maailman asioita, mutta Minun Ruumiini ei ole maailmasta.

Siellä on sota taivaallisissa. Tämä sota tulee ympäröimään teidän pienen planeettanne asiat. Teidän täytyy valvoa; teidän täytyy kuunnella henkilöä, joka ohjaa teitä. Se, että onko hän oikeassa tai väärässä ei ole niin tärkeää kuin se mitä teidän taivaallinen Isänne on kertomassa teille. Muistakaa, keskittykää Kallioon. Vaikeudet ovat väliaikaisia; taivaan asiat ovat iankaikkisia. Muistakaa; tulkaa Minun luokseni niin kuin lapsi, viattomuudella, Jeesuksen Kristuksen hyveillä ja Jumalan Henki tulee suojelemaan teidät, ohjaamaan teidät vaikeiden aikojen läpi. Voimien Voima on Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki. Etsikää ja te tulette löytämään. Kolkuttakaa ja ovi tullaan avaamaan. Rakastakaa naapurianne niin kuin itseänne.

Kielet:

 

 

 

1894. Profetia - Raymond Aguilera 4. Joulukuuta 2006 klo 2:36.

Kyllä Reymundo, täältä se tulee; ilmasto! Se tulee muuttumaan radikaalisti. Osa siitä on tulossa hyvin hitaasti, toisina aikoina se tulee hyvin nopeaa. Valtameret tulevat menemään ylös ja alas; ne tulevat iskemään maata sellaisilla voimilla, jotka tulevat tappamaan ihmisiä. Maa tulee vapisemaan, rakennukset tulevat kaatumaan, ihmiset tulevat kuolemaan. Hengellinen Maailma on syynä näihin häiriöihin. Se on osa puhdistusta. Paikat tulevat olemaan kylmiä. Paikat tulevat olemaan kuumia. Vanhat ja nuoret tulevat kärsimään. Siellä tulee olemaan virtakatkoja ympäri maailmaa, niin voimakkaita, että ne tulevat järkyttämään ihmisiä.

Jotkut niistä asioista, jotka tulevat tapahtumaan, ovat ihmisten aiheuttamia. Öljyn hinnat, kyky saada öljyä tulee tiettyjen ihmisten manipuloiduksi. Nämä radikaalit eivät välitä elämästä. He välittävät heidän uskontonsa tietyistä periaatteista. He eivät välitä siitä, keitä he satutavat, keitä he tappavat. Mutta ilmasto tulee muuttumaan. Synnytyskivut, Reymundo, synnytyskivut! Minä ymmärrän, että tietyt tämän maailman ihmiset ajattelevat, että he voivat hallita ottamalla asiat heidän omiin käsiinsä. He ajattelevat olevansa älykkäitä. He ajattelevat, että he ovat työskentelemässä salassa. Se voi olla epäuskottavaa, mutta Herra Jeesus Kristus, Jehova Jumala, Pyhä Henki antavat tiettyjen asioiden tapahtua. Tämä kaikki on osa suunnitelmaa. Mikä on väärin, tulee kaatumaan. Semikä on ilmoitettu Raamatussa, tulee toteutumaan, tarkasti asian ytimeen.

Ihmisten täytyy lukea Raamattua, koska he tulevat näin saamaan idean muuttuvista ajoista, muuttuvasta ilmastosta, muutoksesta ja pahuudesta mikä on tämän planeetan edessä. Siellä tulee olemaan paljon sekaannusta. Ihmiset eivät tule tietämään mitä tehdä. Kuinka tehdä sen! Paljon pelkoa, paljon vihaa, paljon turhautumista, tämän takia Kristuksen Ruumiin täytyy yhdistyä, tehdä itsensä vahvaksi, auttaa toinen toistansa, lopettaa tappeleminen, kiisteleminen, sormella osoitteleminen. Teidän täytyy yhdistyä yhteen Rakkaudessa.

Se on vaikeaa, koska johtajisto ei ole näyttänyt Kristuksen Ruumiille, kuinka tulla toimeen toistensa kanssa. Ihmisen kirkon johtajat taistelevat toistensa kanssa. Joitakin uskontoja repii sisältä homoseksuaalisuus, joitakin johtajisto joka viettelee heidän jäseniään. Jotkut ryöstämällä jäseniään käyttämällä nimeä se ja vaadi sitä- ideoita. He ajattelevat, että he tulevat löytämään onnellisuutta Taivaassa tuolla rahalla. He ajattelevat olevansa niin nokkelia, niin suuria. Jotkut eivät tule ikinä näkemään kirjoitusta seinällä, ennen kuin paholainen kuristaa heitä siihen pisteeseen, jolloin heidän silmänsä pullistuvat ulos ja heidän kielensä roikkuu ulkona rahan lemun tullessa ulos heidän suustaan. Mikä joukko nämä pastorit! Mikä joukko! He uskovat olevansa kaiken yläpuolella, koska he sanovat Jeesuksen nimen, ja ettei heitä tuomita. Olkoon niin! Olkoon niin!

Minkä herätyksen he tulevatkaan saamaan, kun he näkevät Herran tulevan pilvissä. Huono puoli siinä on se, että heitä seuraavat suuret ihmisjoukot, joiden luku on tuhansissa, ja he putoavat kuiluun näiden karismaattisten pastorien kanssa, jotka ovat niin sokeita, niin kuuroja. Raamattu ilmoittaa sen näin: ”Sokeat johdattamassa sokeita”. Nämä ihmiset, nämä poloiset ihmiset etsivät ihmistä sen sijaan, että he etsisivät Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, asettaen ihmisen valtaistuimelle, sen sijaan että he nöyryyttäisivät itsensä Herran Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen jalkojen edessä, he tukevat näitä megakirkkoja, jotka ovat kuuroja, sokeita ja mykkiä, kun teillä on samalla Todellisen Kirkon seuraajat nälissään, pärjäten juuri ja juuri. Ihminen on niin tyhmä, ja silti hän ajattelee olevansa niin älykäs. Lakihenkisiä ja typeriä aivan loppuun asti. Mikä häpeä! Mikä häpeä! Olkoon niin! Olkoon niin, kadotetuille!

Muistakaa Minun Lapseni, lukekaa Raamattua, rukoilkaa, rukoilkaa, ottakaa Ehtoollista joka päivä. Etsikää veljiänne ja sisarianne, Rakastakaa toinen toistanne, auttakaa toinen toistanne, sillä loppu on edessänne. Herra kuuntelee vilpittömien lasten kaltaisten sydämien rukouksia, niin kuin viattoman lapsen, jolla on vain Mestari, Paimen. Hänen Nimensä on Jeesus Kristus Nasaretilainen. Pyhän Hengen Voimalla, Hän tulee suojelemaan, Hän tulee ohjaamaan, Hän tulee pelastamaan Hänen Rakkaansa. Tämä on oikeaa. Tämä on yksinkertaista. Tämä on asian ytimeen. Pelastus on kulman takana. Tulkaa lähemmäksi, nouskaa Junaan. Kuunnelkaa kuinka pyörät kalisevat raiteilla, kun Juna lähtee Taivaaseen valtavalla Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Moottorilla ja Pyhällä Hengellä, joka on jarruvaunu (=caboose). Näiden Kahden välissä kaikki tulevat matkaamaan Taivaaseen Isän Jehovan Käsivarsille. Kuunnelkaa vihellystä, kuunnelkaa Moottoria, katsokaa ulos ikkunasta; nähkää kuinka maailma muuttuu. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1903. Profetia - Raymond Aguilera 23. Joulukuuta 2006 klo 4:40.

Minä olen Minun poikani, Minä olen. Minä olen kaikki, mitä te näette, kaikki mitä te kosketatte, Minä olen Kaikki. Säätilat alkavat muuttumaan enemmän tulevina vuosina, kun vuodet kuluvat. Hengen asiat, eräässä mielessä, eräällä tavalla kontrolloivat säätilan asioita niiden taisteluittensa kautta. Ihmisen mielen on vaikeaa ymmärtää näitä asioita, mutta tämä on totuus. Ihmisten täytyy rukoilla. Ihmisten täytyy lukea Raamattua. Ihmisten pitää etsiä Jehovaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä polvillaan, selällä maatessaan, jokaisella mahdollisella tavalla millä pystyvät. Rukoilkaa, rukoilkaa, ja rukoilkaa, heidän täytyy kuluttaa loppuun nuo rukouskammiot niiden tapahtumien tähden, jotka ovat tulossa.

Ei kovin kaukana tulevaisuudessa, siellä tulee olemaan tapahtuma, joka tulee pelottamaan maailman. Jotkut ihmiset tulevat sanomaan sen olevan luonnonoikku, mutta totuus on tämä; mitään ei tapahdu ilman tarkoitusta. Ja tarkoitus on: ”Loppu on teidän edessänne.” Ihminen uskoo olevansa viisas, mutta ajan ja avaruuden asiat ovat ihmisen hallinnan ulottumattomissa. Ne ovat Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen hallinnassa. Me saamme asiat liikkumaan. Me saamme asiat pysähtymään. Me luomme asioita. Ajan käsite, materian käsite eivät ole mitään Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle, Pyhälle Hengelle.

Minun Ehdotukseni on rukoilla, rukoilla ja rukoilla. Etsikää niitä, jotka ovat uskovia, tulkaa yhteen, auttaa toinen toistanne. Taivaan Päivät ovat lähellä. Maailma on menossa ajan läpi, missä sillä ei ole kontrollia, eikä tulevaisuutta. Jehovan aika, Jeesuksen Kristuksen aika, Pyhän Hengen aika on täällä. Siellä on monia kirjoituksia, monia merkkejä tulevista tapahtumista, mutta jos te ette lue Raamattua, te ette tiedä; te jäätte pimeyteen. Teidän täytyy laittaa nenänne Raamattuun. Teidän täytyy auttaa veljiänne ja sisarianne.

Ruumis on suuri, mutta se on verraten pieni ihmisen tavalla, paholaisen tavalla katsottuna. Ihminen, jolla ei ole Jumalan Henkeä, ei ymmärrä, ei tajua Jumalan Teitä, Jumalan Sanoja, Jumalan Henkeä, tai ymmärrä Voimaa Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimen takana, Kuninkaitten Kuninkaan, Herrojen Herran, Voimien Voiman. Muistakaa, täältä tulee tapahtuma, joka tulee järkyttämään maailmaa.

Ihminen ei voi pysäyttää Jumalan asioita. Hän voi ainoastaan yrittää oppia Jumalan Tavat ja Tiet ja Rakkauden. Jotkut sanovat, ”Kuinka Jumala voi rakastaa ja antaa tällaisen asian tapahtua.” Mutta jos te ette ole laittaneet nenäänne Raamattuun, te ette pysty ymmärtämään, miksi Jumala tekee tiettyjä asioita. Te tarvitsette Jumalan Henkeä. Teidän täytyy etsiä Jumalaa koko sydämellänne, mielellänne ja sielullanne. Varokaa paholaista, varokaa ihmisen mieltä, kaikkea mikä on pahuutta.

Muistakaa Minun Laumani; mikään ei ole mahdotonta Jumalalle; Uusi Taivas, Uusi Maa, Rauha ja Levollisuus oikeana aikana, oikeassa paikassa. Mikä on puhdasta, mikä on vanhurskasta tulevat perimään maan, tulevat perimään Taivaan, tulevat löytämään Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen. Kaikki Voima ja Mahti kuuluvat Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle ja Pyhälle Hengelle. Herätkää. Laittakaa nenänne Raamattuun. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1955. Profetia - Raymond Aguilera 24. Kesäkuuta 2009 klo14:19.

Virran kulku tulee muuttumaan. Sitten väkivalta tulee maahan. Kaikki on valmista. Valmistautukaa, sillä joki tulee muuttamaan kulkunsa. Sillä minkä ajattelette olevan hyvä, on oikeasti paha, ja minkä ajattelette olevan paha, on oikeasti hyvä. Olemassa olevat voimat tulevat muuttumaan kun virta muuttuu. Tulette näkemään totuuden johtajistanne.

Näette lopun tulon kun virta muuttaa suuntansa. Jotkut kysyvät; onko se elämän virta? Se on suunnan muutos siihen, mitenkä Herra on lopun aikoina asettanut sen mikä on oikein, sen mikä on oikeudenmukaista, Jumalan asioiden kirkastamiseksi, puhdistamiseksi. Muistakaa, ne ihmiset, jotka ajattelette olevan hyviä, eivät tule olemaan niin hyviä kun näette asioiden tapahtuvan tulevaisuudessa. Virran kulku tulee muuttumaan, muuttumaan yhtäkkiä. Ilmasto tulee muuttumaan; maan täriseminen alkaa.

Kansat tulevat vapisemaan pelosta Herran paluussa. Ihmisellä ei ole kontrollia Jumalan asioiden yli. Voimien Voima tulee, niin kuin virta muuttaa suuntansa. Kyllä, Muistakaa Eufrat. Muistakaa Mississippi. Muistakaa Amazon. Muistakaa Elämän Virta. Muistakaa Elämän Antaja. Muistakaa Parannus. Muistakaa Raamattu. Muistakaa teidän Veljenne ja Sisarenne. Muistakaa Jumalan Voima. Muistakaa Jumalan Rakkaus. Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)