Barack Obama

 

Ray Aguileran Barack Obama -profetiat englanniksi koottuna.

http://putthelightin.com/category/obama-blog/

Raymond Aguileran profetiat – Barack Obama

Tämä sivu pdf-muodossa

 

1688. Profetia - Raymond Aguilera 7. Elokuuta 2002 Espanjaksi.

(Käänt. Huom. Ehkä Obamasta, en ole varma.)

Kyllä, Minun poikani, se on sinun Isäsi Pojan kanssa, Pyhän Hengen kanssa. Kuule Minua! Kuule Minua! Täältä tulee Jumalan Sormus (Ring=sormus, rengas), Sormus joka tulee korjaamaan kaiken asian ytimeen. Tiedän, että sinä käsitä mitä Minä olen sanomassa, mutta se on totuus ja se on selkeää ja se on puhdasta – Jumalan Sormus.

Mies on tulossa rautakäsin ja kun hän iskee pöydän päälle, hän tulee rikkomaan pöydän. Sillä hänellä paholaisen voiman. Tämä mies, tämä mies on musta. Kyllä, hän on värillinen mies. Tämä mies etsii paholaisen asioita, paholaisen kuumeella. Tämä mies tulee etsimään ja hän tulee löytämään muita ihmisiä, jotka ovat saman ihonvärin rotua. Ja he alkavat lähteä liikkeelle. Kyllä, raudan voimalla, sillä hänen kätensä ovat vahvat. Kerro värillisille ihmisille, että heidän pitää olla varuillaan - sillä tämä mies ei ole Jumalasta. Hän on paholaisesta.

Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua! Tämä on totuus ja se on alkanut. Hän uskoo, että hän voi voittaa kaiken minkä haluaa ja että kukaan ei voisi pysäyttää häntä. Minä, Jumala, Hän joka teki kaiken, maailman, tähdet – Minä, Minun poikani Kristuksen kanssa, ja Pyhän Hengen kanssa, Me aiomme antaa hänen lähteä liikkeelle rautakäsien kanssa. Sillä Minä haluan hänen puhdistavan asiat, jotka ovat saastaisia. Mutta se asia tässä on – tämä mies on saastainen myös.

Siellä tulee aika jolloin en enää tule tarvitsemaan häntä ja Minä tulen tappamaan hänet Pyhän Hengen Voimalla. Kyllä, Minun poikani, tämä värillinen mies tulee lähettämään, hän tulee tappamaan, ja hän tulee syömäänJumalan asiat. Kerro värillisille ihmisille, että varoisivat, sillä täältä tulee paholaisen mies monien demoneitten kanssa etsien, tappaen Jumalan asioita. Kyllä, Minun poikani, kiirehdi, kirjoita se, kerro ihmisille se mitä tulee tapahtumaan tulevina päivinä. Kyllä, Minunpoikani, täältä tulee mies rautakäsien kanssa. (loppu)

 

 

1923. Tapahtuma -Raymond Aguilera 10. Tammikuuta 2008.

Herra pyysi minua tekemään videon ja kysymään Amerikan ihmisiltä, haluavatko he Bill Clintonin uudestaan Valkoiseen taloon?

Sitten rukouksen aikana Herra antoi minulle näyn suuresta kaupungista yöllä ilman valoja palamassa. Taustalla paloi suuri tuli, jonka liekit nousivat satoja jalkoja ylös taivaaseen.

 

 

1934. Tapahtuma -Raymond Aguilera 17. Marraskuuta 2008.

En käsitä Herran ajoitusta näiden Sanojen antamisessa, mutta tässä on joitakin Sanoja, joita Herra antoi minulle Barack Obamasta menneenä vuonna:

Barack Obamalla on hyvin suuri ja voimakas demoninen voima takanaan.

Barack Obama epäluotettava ja valehtelija.

Barack Obama on luuseri.

Älä pelkää, Reymundo, Minä suojelen sinua. Sinä olet Minun Käsissäni. (loppu)

 

 

1935. Tapahtuma - Raymond Aguilera 29. Marraskuuta 2008. 

Rukouksen aikana Herra antoi minulle näyn Barack Obamasta ja sanoi, "Maalaa se! Nimeä se: "Messias, Uskotteko tämän?" 

 

 

1940. Profetia - Raymond Aguilera 6. Toukokuuta 2009.

Ajaessani hakemaan Jasonia koulusta Herra kysyi minulta, ”Miksi et ole kysynyt minulta onko Obama pelastettu?”

Sanoin, ”Ehkä minun ei kuulu tietää, ja se on paras etten minä tiedä tätä.”

Herra sanoi, ”Ole hyvä ja kysy minulta.”

Sanoin, ”Minä tiedän, että tämä tuo monia ongelmia minulle. Hyvä, onko Obama pelastettu?”

Herra sanoi, ”Ei, Obama ei ole pelastettu.”

 

 

1942. Profetia - Raymond Aguilera 12. Toukokuuta 2009 klo 7:28.

Obaman silmä tullaan lävistämään tarkasti. Hän uskoo olevansa haukka, mutta hän ei ole mitään. Hän on etana, jonka limainen polku ei johda mihinkään. Ylpeys ja ego eivät merkitse mitään. Jehovan Voima on kaikki. Muistakaa, Obaman silmän lävistäminen tulee olemaan suora, tulee olemaan tarkka. Hinta tulee olemaan suuri tälle maalle, tälle niin sanotulle Yhdysvalloille, koska sokeat johtavat sokeita, he kaikki putoavat kuoppaan. Pahuuden nälkä on valmis. Näin olen puhunut.

Joten mitä tullaan tekemään sovittuna aikana; pahuutta pahuuden päälle, kuolemaa kuoleman päälle. Hevonen on vetämässä härkää, härkä on vetämässä vaunuja. Avatkaa silmänne, avatkaa korvanne. Kaikki on edessänne. Sokeat, kuurot, paholaisella on lautanen valmiina, haarukan ja veitsen kanssa, valmiina syömään kaiken sen, mikä siellä kuuluu hänelle, paholaisen voimalla ja vallalla.

Muistakaa, Jehova on Puhunut. Jehova on Varoittanut. Jehova on Rakastanut. Jos etsitte Jumalaanne, Jehovaa, jos etsitte Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, jos etsitte Pyhää Henkeä, te löydätte pelastuksen. Lukekaa Raamattua. Auttakaa veljiänne ja sisarianne Herrassa. Joten – joten se tulee tapahtumaan tarkasti, kirjaimelleen, loppuun asti. (loppu)

 

 

1944. Profetia ja Näky - Raymond Aguilera 24. Toukokuuta 2009.

Näky:

Herra antoi minulle näyn Obamasta seisomassa suorassa naama minuun päin käsien ollessa sivuilla. Sitten hänen päänsä alkoi pyörimään myötäpäivään vaakasuoraan ruumiin pysyessä paikoillaan.

Profetia:

Herra sanoi, ”Minä panen Obaman pään pyörälle.”

 

 

1975. Profetia - Raymond Aguilera 22. Marraskuuta 2009.

Presidentti Barack Obama tulee vahingoittamaan itseään ja tätä maata, fyysisesti, mentaalisesta ja hengellisesti. Barack Obama ei ole Kristuksen Ruumiista.

Minä olen, mitä te näette, kosketatte, mitä oli, on ja tulee olemaan, Voimien voima, Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen kanssa. Minä olen puhunut. Olkoon niin. Olkoon niin.

 

 

1985. Näky - Raymond Aguilera 29. Huhtikuuta 2010.

Rukouksen aikana antoi minulle joitakin näkyjä.

Näky: Minä näin Presidentti Barack Obaman, jota iskettiin kolme kertaa kovaa päähän hengessä.

Näky:: Sitten minä näin pienen pommin.

Näky: Sitten minä näin kuvan vuohesta.

 

 

2086. Profetia - Raymond Aguilera 15. Toukokuuta 2012.

Tämän päivän Kristityt sanovat minulle: "Minä todella rakastan sinua Herra, mutta minä kuljen omia teitäni ja teen omia asioitani ja olen siunattu tehdessäni näin. Siunaa minua Herra, Siunaa minua Herra, Siunaa minua Herra.” Tämä on kaikki, mitä Minä kuulen tämän päivän Kristityiltä. Joten muistakaa, te pastorit, kun teidän polvenne kohtaa maan, teidän täytyy vastata Minulle.

Katsokaa Barack Obamaa, Yhdysvaltojen Presidenttiä, joka väittää olevansa Kristitty, ja uskoo olevan oikein, että mies nai miehen ja nainen nai naisen. Sitten Hän menee televisioon ja valehtelee ja johtaa harhaan kaikkia siinä mitä hän uskoo, saadakseen apua niihin asioihin joita hän aikoo tehdä. Käyttäytyykö Kristitty Presidentti näin?

He voivat maalata heidän sateenkaariaan, mutta se ei ole se sateenkaari, jonka Minä loin.

Katso, pian alasin ja vasara saapuvat, ja se tulee suoristamaan kaiken.

Reymundo, Minä todella tarvitsen sinun menevän Israeliin. Varat tulevat saapuvat pian. Sano Carlille, että Minä tarvitsen häntä siellä myös. Valmistautukaa, olkaa keskittyneitä ja rukoilkaa joka päivä, ja kaikki tulee menemään hyvin. Myrsky tulee nousemaan tässä osassa maailmaa, ja Minä tarvitsen teidän molempia siellä valmistamaan maaperää. Kerron enemmän teille kun pääsette sinne. Minun Rauhani teille molemmille.

 

 

2093. Profetia - Raymond Aguilera 21. Kesäkuuta 2012 klo15:30.

Iltapäivärukoukseni aikana, aloin rukoilla tulevan Israelin Missiomatkan puolesta kun Herran Henki tuli päälleni. Olin lukenut vertauksia Matteuksen Evankeliumista.

33/38:
Matt. 13:13 Sentähden minä puhun heille vertauksilla, että he näkevin silmin eivät näe ja kuulevin korvin eivät kuule, eivätkä ymmärrä.

Matt. 13:14 Ja heissä käy toteen Esaiaan ennustus, joka sanoo: 'Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, ja näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö.

Matt. 13:15 Sillä paatunut on tämän kansan sydän, ja korvillaan he työläästi kuulevat, ja silmänsä he ovat ummistaneet, etteivät he näkisi silmillään, eivät kuulisi korvillaan, eivät ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi.'

Matt. 13:16 Mutta autuaat ovat teidän silmänne, koska ne näkevät, ja teidän korvanne, koska ne kuulevat.

Matt. 13:17 Sillä totisesti minä sanon teille: monet profeetat ja vanhurskaat ovat halunneet nähdä, mitä te näette, eivätkä ole nähneet, ja kuulla, mitä te kuulette, eivätkä ole kuulleet.

 

Näky: Vaikka Herra ei sanonut mitään koskien tulevaa Israelin Missiomatkaa, minä rukoilin PresidenttiObaman puolesta ja Herra näytti minulle ylösalaisin olevan särkyneen viinilasin.

Sitten pyysin Herraa näyttämään minulle enemmän ja Herra näytti kolikoita tippumassa taivaasta ja Herra sanoi, "Pennejä Taivaasta."


Kauan aikaa sitten
Miljoona vuotta BC
Parhaat asia elämässä
Olivat täysin ilmaisia.
Mutta kukaan ei arvostanut
Taivasta, joka oli aina sininen.
Ja kukaan ei onnitellut
Kuuta, joka oli aina uusi.
Joten oli suunniteltu, että ne katoaisivat silloin tällöin
Ja sinun pitäisi maksaa saadaksesi ne takaisin.
Tämä on se mistä myrskyt on tehty
Ja sinun ei pitäisi olla peloissaan, sillä
Joka kerta kun sataa, se sataa
Pennejä taivaasta.
Etkö tiedä, että jokainen pilvi sisältää
Pennejä taivaasta.
Te löydätte omaisuuden tippuvan
Kaikkialle kaupunkiin.
Olkaa valmiina sateenvarjonne ylösalaisin.
Vaihtakaa ne auringonpaisteen ja kukkien paketteihin.
Jos haluatte asioita joita rakastatte
Teidän pitää saada sadekuuroja.
Joten kun kuulette sen ukkostavan
Älkää juosko puun alle.
Siellä on pennejä taivaasta sinulle ja minulle

 

 

2120. Profetia - Raymond Aguilera 20. Syyskuuta 2012.

Minä olen, Minä olen, Minä olen, mitä Oli, On, ja Tulee Olemaan. Minun Sanani iskee kuin Vasara, ja se on varma. Ei-uskovat eivät tule koskaan näkemään tai kuulemaan, sillä Jumalan Henki ei ole heissä.

Obama uskoo olevansa niin fiksu ja älykäs, mutta hän on Saatanan pussissa. Mikä ääliö. Tyhmät ja sokeat kaatuvat samaan kuoppaan. Obama valheinensa ja seuraajinensa kaatuu tuomiolla niin kuin kivi uppoaa syvyyteen. Tuomiolla Minä tulen hirttämään hänet kielellä, joka on kiedottuna hänen kaulansa ympäri. Hän uskoo ettei kukaan näe hänen valheitaan, mutta Minä näen hänet kuin kirkkaan lasin. Hän ei pysty piilottamaan Minulta mitään.

Kuolema kutsuu ei-uskovia ja elämä kutsuu uskovia, se on hyvin yksinkertaista. Sokeat taluttavat sokeita loppuun asti. On vain Yksi Voima ja tämä on Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki. Kaikki muu ei ole mitään. Liima, joka pitää kaiken yhdessä on Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen Rakkaus. Muistakaa, te olette joko Minun kanssani tai Minua vastaan. Siellä ei ole mitään välimaastoa. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2126. Profetia - Raymond Aguilera 27. Lokakuuta 2012 klo 7:05.

Minä olen mitä oli, on, ja tulee olemaan. Muistakaa, Daavid sai rangaistuksen Batseban miehen, heettiläisen Uurian tappamisesta. Niin myös Obama ja vastuulliset ihmiset, tulevat saamaan rangaistuksen Benghazin, Libyan konsulihyökkäyksen kuolemien tähden, koska he laiminlöivät viattomien suojelemisen konsulaatissa.

Obaman hallinto voi valehdella niin paljon kuin he haluavat, mutta Minä tiedän mitä tapahtui tuona kauheana päivänä. Niin kuin Daavid murhasi Uurian, niin myös Obama murhasi nuo ihmiset Benghazin konsulaatissa. Todellinen oikeus tulee Jehovalta, Jeesukselta Kristukselta, ja Pyhältä Hengeltä. Ihmiselle laillinen murha on silti murha Jehovan silmissä. Jehova on Rakkauden Jumala, mutta oikeus on oikeus, tämän Rakkauden tähden. Mikään ei ole piilotettu teidän Jumalaltanne. Ihmiset voivat valehdella niin paljon kuin haluavat, mutta teidän Herranne tietää kaiken, mikään ei ole piilotettua. Mikä on oikein on oikein. Sokeriset valheet ovat silti valheita. Olkoon niin, minun Reymundoni. Voimien Voima on puhunut. Rauha olkoon sinun kanssasi, Minun poikani.

Näky: Sitten näin laivan ankkurin.

Näky: Sitten näin tumman syvän kuopan tai laavatunnelin.

Näky: Sitten näin suljetun hakaneulan.

Sitten Herra sanoi "Se minkä taakseen jättää, sen edestään löytää."

Myöhemmin Herra sanoi, "Sota."

Näky: Sitten Herra antoi näyn laivan propellista.

 

 

2128. Profetia - Raymond Aguilera 8. Marraskuuta 2012 klo 3:01.

Minä olen mitä te näette, mitä oli, on, ja tulee olemaan. Jumalan Voima tulee paljastamaan ja rikkomaan sen mikä ei ole Minusta. Obama on rikkinäinen astia. Minä tulen heittämään hänet maahan. David Axelrod ja Debbie Wasserman Schultz tullaan molemmat kiroamaan heidän jatkuvien valheidensa tähden Harry Reid'n ja Nancy Pelosi'n kanssa, koska he valehtelevat ja eksyttävät Minun kansaani.

Yhdysvaltojen kansa pitää pahuudesta, joten pahuutta Minä annan heille. He haluavat kärsiä, joten kärsimystä minä annan heille. Niin kuin urossika, joka pitää mudasta, niin Minä annan Yhdysvalloille heidän mutaansa. Synti rakastaa syntiä, ja molemmat tulevat kaatumaan. Jumalan Voima on Voimien Voima. Torvi tulee jyrähtämään vanhurskaille ja epävanhurskaille, sillä paha hallitsee Yhdysvalloissa. Poliitikot puhuvat abortista ikään kuin se olisi vanhurskasta, ja äidin oikeudesta tappaa jälkeläisensä, jos ne ei ole sopivia. Oikeus elämään kuuluu Jumalalle, Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle, ja Pyhälle Hengelle.

Hurrikaani Sandy ei ollut iso tai suuri myrsky. Ihmiset eivät ole nähneet isoa tai pahaa myrskyä kunnes he näkevät Jumalan koston iskevät sitä mikä on pahaa tässä maailmassa.

Muistakaa sananpaikka: Matteus 7:13 – 14"Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; 14 mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät."

Voimien Voima on Puhunut. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2130. Profetia - Raymond Aguilera 9. Marraskuuta 2012.

Herra sanoi, "Oletko koskaan nähnyt farmarin yrittävän risteyttää hevosta lehmän kanssa? Ei ole mitään eroa Obamalla ja farmarilla, joka yrittää risteyttää aasia norsun kanssa. Loppu on edessänne!”

Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2134. Profetia - Raymond Aguilera 11 Marraskuuta 2012 klo 9:28.

Näky:
Herra antoi minulle näyssä suuren Puun, jolla oli tuuheat, kauniit oksat, ja sen vieressä oli seisomassa yhtä korkea pyramidi. Seuraava näky oli Hershey's kisses suklaasta.

Profetia:
Minä olen mitä sinä näet, mitä oli, on, ja tulee olemaan. Jumalan Voima on ääretön, ilman rajoitusta. Jos haluaisin, voisin rikkoa tämän pienen planeetan niin kuin kananmunan ja heittää sen kuoret menemään. Pienellä mielellä varustetut ihmiset näkevät pieniä asioita. Luuleeko joku, että Jumala pelkää tämän maailman johtajia? Hänen, joka lukee Raamattua, tulisi nähdä että Jumala käyttää pahoja valtioita rankaisemaan toisia syntisiä valtioita. Siten hän ymmärtäisi enemmän siitä, mitä on tapahtumassa maailman areenalla tänä päivänä.

Yhdysvallat tulee kärsimään presidenttinsä lapsellisten tekojen ja lapsellisen käytöksensä tähden. Se on kuin antaisi lapselle ladatun aseen leluna. Lopulta hän tulee ampumaan itseään ja satuttamaan toisia pahasti. Hevonen, joka vetää ratsastajaansa tulee lopulta potkaisemaan ratsastajaa Jumalan Voimalla. Historia toistaa itseään, ja kukaan ei koskaan opi siitä. Ihminen on niin tyhmä. Hän jatkaa samojen pahojen tapojen toistamista. Pahuus synnyttää pahuutta, ja tämä pitää Saatanan tyytyväisenä.

Vanhin, vanhin, kerro maailmalle, että loppu heidän edessään, Jumalan Sanojen Voimalla. Aallot tulevat iskemään valtioita sellaisella voimalla, että se pelästyttää maailman. Salama tulee iskemään lännessä ja tulee näkymään idässä. Sodat ja huhut sodista tulevat olemaan tosia tälle pienelle planeetalle. Oletteko koskaan kuullut mustasta aukosta? No, se on samalla tavalla synnin kanssa; synti vetää syntiä sisälle keskustaansa voimalla, suoraan helvetin kuiluun. Synnin voimassa on Saatanan magneettisia voimia.

Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! Muistakaa, ne jotka elävät aseista, kuolevat aseilla.

 

 

2138. Profetia - Raymond Aguilera 14. Marraskuuta 2012 klo 7:35.

Ei ollut mikään sattuma, että Barack Obama valittiin Yhdysvaltojen Presidentiksi. Minä, Jehova asetin hänet sinne rangaistakseni häntä ja tätä maata heidän syntiensä tähden. Presidentti Barack Obama ei ole tyhmä sattumalta. Hänen tyhmyytensä on suunnitelman tulos. Ei ole mitään satumaa, että ihmiset vaeltavat ympäriinsä suomut silmillään. Hurrikaani Sandy ei ollut mikään sattuma. Kaikki on paikallaan syntistä ja katumatonta maata varten.

Synti, joka on tullut Yhdysvalloista polttaa Minun Silmiäni, viattomien tappaminen. Se suoranainen pahuus, joka on tullut tästä maasta, on saavuttanut pisteen, jossa sitä täytyy nuhdella. Laillistettu abortti, homoseksualismin hyväksyntä, murhat, aviorikokset ja lista vaan jatkuu ja jatkuu. Paha synnyttää pahaa. Yhdysvallat muuttunut täysin pahempaan suuntaan. Pastorit ovat dollarin perässä ja eivätkä todella etsi Jumalaa, joka teki kaiken mitä näette, mitä ette näe, kaiken mitä kosketatte, kaiken mitä oli, on, ja tulee olemaan.

Olen lähettänyt Profeettani Reymundon useisiin maihin ympäri maailman valmistaakseni sen loppua varten. Hänelle on annettu yli 2000 profetiaa, näkyä ja tapahtumaa ja lisää on tulossa, varoituksena tälle maailmalle muutoksesta, joka on tulossa. Mikään eikä kukaan pysty pysäyttämään Minun Sanaani. Kirjoitus on seinällä. Avatkaa silmänne ja pelastukaa, sillä sukaan ei pysty pysäyttämään Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2140. Profetia - Raymond Aguilera 15. Marraskuuta 2012 klo 7:12.

Presidentti Obama leikkii edelleen typerystä. Hän teki itsensä koripallorenkaan takalaudaksi Benghazin selkkauksella. Jokainen tässä koripallopelissä yrittää tehdä korin, kun Obama kävelee ympäriinsä koripallokoria kantaen. Muutamat heittävät pallonsa suoraan koriin, mutta useimmat osuvat takalautaan, joka on Obama. Peli vain jatkuu ja jatkuu. Jokainen voi nähdä kuinka Obamalta puuttuu viisautta, älyä ja on yksinkertaisesti tyhmä, mutta tämä on siksi koska hänet on tehty tällaiseksi, sillä Saatana voi käyttää ihmistä, jolla on tämänkaltainen älykkyys.

Sokeat johtavat sokeita, ja kaikki putoavat kuoppaan. Ihmiset suomut silmillään eivät tule koskaan näkemään tai ymmärtämään, koska he ovat täysin sokeita. Lukekaa koko Raamattu, ja te tulette ymmärtämään kuinka pahuus vetää puoleensa pahuutta niin kuin magneetti. Pahuuden voimat ovat tulossa yhteen ja yrittävät ottaa maailman haltuunsa, mutta mitä he eivät ymmärrä on se, että Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki orkestroivat tämän kaiken ja valvovat sitä kaikkea. Teidän Jumalalla on lopun ajat täysin hallinnassa. Siellä Obama hallinnossa ei ole älyä tai viisautta. Ihmiset, jotka ulkopuolelta katsovat tätä presidenttiyttä sisälle, eivät näe mitään viisautta.

Viisaus tulee Herralta, Jehovalta, Jeesukselta Kristukselta, ja Pyhältä Hengeltä.

Vanhurskaus tulee Herralta.

Totuus tulee Herralta.

Anteeksiantamus tulee Herralta.

Kosto tulee Herralta.

Tuomio tulee Herralta.

Muistakaa ihmiset lukea Raamattujanne, loppu on edessänne. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2145. Profetia - Raymond Aguilera 19. Marraskuuta 2012 klo23:48.

Reymundo, Reymundo, Minä näen, että alat ymmärtää, mitä on tapahtumassa maailmassa ja Yhdysvalloissa. Olen huomannut, että olet nähnyt useiden ihmisten ajavan autoja ilman, että noudattaisivat tieliikennelakeja. Ihmiset ajavat punaisia valoja päin ja eivätkä pysähdy stop-merkin kohdalla.

Oletko koskaan nähnyt auton ajavan 110 km/h (70 mph) vauhtia moottoritiellä ilman ohjauspyörää? No, näin on Yhdysvaltojen hallitus tekemässä. Siellä ei ole ketään tarpeeksi pätevää johtamassa tätä maata, ja se on matkalla kohti mutkaa niin kovaa kuin pääsevät, eikä kukaan ole ohjauspyörän ääressä. Tälle maalle on tulossa tiukka mutka hyvin pian, ja sillä ei ole Presidenttiä, jolla olisi ajokortti, tai mitään tietoa siitä kuinka johtaa maata. Se voisi auttaa häntä, jos hän tietäisi kuinka jarruja käytetään, mutta hänellä on liian kiire taputtaa itseään selkään, jotta hän edes huomaisi mitä on tapahtumassa. Maailma on räjähtämisen äärellä, ja hän on lomalla. Monet tulevat kuolemaan, ja hän ei edes välitä, kunhan vaan kaikki kamerat ovat häntä kohti. Voin nähdä miksi Saatana rakastaa häntä niin paljon. Hän on hänen silmäteränsä.

Syy miksi kertomassa teille kaiken tämän, on koska Minä rakastan Kristittyjäni, ja haluan heidän ymmärtävän mitä tämän päivän maailmassa on tapahtumassa. Haluan teidän olevan valmiina, kun tämä tapahtuu. Laittakaa ruokaa ja vettä säilöön, rukoilkaa ja rukoilkaa ja keskittykää ainoastaan teidän Jumalaanne, Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen, ja Pyhään Henkeen, koska ihmisen kirkko on hukkunut tämän maailman asioihin. Rukoilkaa heidän puolesta, sillä he tulevat olemaan yhtä sekaisin kuin ei-uskovat.

Ottakaa Ehtoollista päivittäin, lukekaa Raamattujanne ja levittäkää Sanaa. Herra on tulossa ilman varoitusta päivänä, jota kukaan ei tiedä. Muistakaa kymmenen neitsyttä, hankkikaa runsaasti öljyä lamppuihinne. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2149. Profetia - Raymond Aguilera 25. Marraskuuta 2012.

Mikä on valkoista ja mustaa kaikkialta?

Mikä on elävää ja kuollutta kaikkialta?

Barack Obama.

Istuttakaa siemenjyviä.

Lukekaa Raamattujanne.

Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2154. Profetia - Raymond Aguilera 10. Joulukuuta 2012 klo 11:15.

Mitä eroa on myrkyllisellä käärmeellä, piikkirauskulla ja antikristityllä? Kaksi ensimmäistä iskevät tappaakseen, ja antikristitty iskee tappaakseen Kristityn. Käärme ja Piikkirausku: Toinen iskee edestä, toinen takaa. Antikristitty iskee mistä tahansa, ja niin monta kertaa kuin vain voi.

Kristittyjen täytyy pitää haarniskansa päällään kaikkina aikoina, erityisesti lopun aikana. Kukaan ylempänä olleista hahmoista ei tule välittämään kuinka he iskevät sinua, sillä paholainen on heidän pomonsa. Jamie Foxx uskoo Obaman olevan hänen herransa ja pelastajansa, joten Minä tulen lähettämään heidät molemmat samaan paikkaan; kuiluun. Mustien ja pahojen henkien kuuluu elää yhdessä. Ihmiset, jotka pelaavat pelejä Jumalan asioilla, tulevat oppimaan, mikä on rangaistus häviämisestä.

Minä suojelen sen mikä on Minun, ja mikä on Minun sen Minä pelastan. Paimen on siellä, Minun Sanani on siellä, Minun Rakkauteni on siellä. Minulla on tämä pahuuden imuri Hengessä, joka tulee imemään kaiken, mikä on pahaa, tältä pieneltä planeetalta. Kun aika tulee, Minä tulen imemään kaiken pahan tämän pahuuden imurin kuilupussiin. Sitten Me tulemme näkemään, kellä on Valta ja Viimeinen Sana.

Jatka rukoilemista Minun pieni Reymundoni. Tiedän asioiden tulevan hankaliksi, mutta sinä olet tekemässä hyvää työtä. Muista vain pitää suusi kiinni ja kuuntele ainoastaan Minua; Jehovaa, JeesustaKristusta, ja Pyhää Henkeä. Viha on tulossa sinua kohti, mutta sinä olet Minun Käsissäni. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2158. Profetia - Raymond Aguilera 25. Joulukuuta 2012.

Minä olen, Minä olen, Minä olen, mitä Oli, On, ja kaikki mitä Tulee Olemaan. Minä olen Voimien voima. Olen nähnyt sinun viime kuukausien vaikeudet, mutta pysy keskittyneenä, kaikki tulee järjestymään. Minä näen vihaiset meilit joita saat ja henkilökohtaiset ongelmat joita joudut kohtaamaan. Kirjoita vain mitä Minä kerron sinulle.

Asia, joka puhkaisee Obaman saa hänet putoamaan kuin kiven. Hänen valheensa, egonsa ja ylpeytensä ovat nostaneet hänen ajatustapansa uskomaan, että hän on jumala. Hänen uskonsa puute tullaan näyttämään hänelle, kun hän putoaa kuin kivi. Ihmiset eivät tule koskaan ymmärtämään, että on olemassa vain Yksi Jumala, joka teki kaiken mitä te näette, kosketatte, ja asiat joita te ette näe. Ihmiset, jotka lukevat Raamattua, näkevät kaikkien niiden hallitsijoiden kaatuneen, koska he yrittivät istua Minun Valtaistuimelleni. Kuka tahansa, jonka Minä asetan valtaan voidaan poistaa hetkessä, mutta epäuskoinen maailma he eivät ymmärrä tätä, koska heiltä puuttuu Jumalan Henki. He ovat kaikki leveällä tiellä, mikä johtaa kuolemaan.Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2161. Profetia - Raymond Aguilera 2. Tammikuuta 2013 klo 9:05.

Katsokaa Iranin Presidentti Mahmoud Ahmadinejadia. Omissa silmissään hän on rauhan ruhtinas.

Typerysten ruhtinas, Presidentti Obama, uskoo olevansa suurin Presidentti mitä maailma on koskaan tuntenut. Ollessaan typerysten typerys, mitä muuta hän uskoisi?

Yhdysvaltojen Kongressi on typerysten huone, jotka seuraavat typerystä.

Tämä maailma on menossa hengellisten mittasuhteiden jyrkänteen laidan yli.

Sokeat ohjaavat sokeita, ja jos tunnette yhtään Raamattua, tiedätte kyllä mitä tämä tarkoittaa.

Voit kyllä kertoa typerykselle, näyttää että hän on typerys, joka päivä ja yö, päivästä toiseen, kuukausia kuukausien perään, ja hän ei tule koskaan näkemään sitä, tai uskomaan sitä. Mikä häpeä, ihmiset eivät lue Raamattua. Rukoilkaa ja rukoilkaa, etsikää Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä.

Luulen, että Minun tulee näyttää tälle maailmalle uudestaan mitä Herran pelko on. Mikä häpeä. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2169. Näyt - Raymond Aguilera 24. Huhtikuuta 2013.

Herra antoi minulle nämä näyt rukouksen aikana:

Näky: Näky Presidentti Obamasta roikkumassa köydestä, mikä oli sidottu hänen kieleensä.

Näky: Sitten minulle annettiin näky Venäjän symbolista, vasara ja sirppi.

Näky: Minulle annettiin näky koko maailman järkkymisestä.

Näky: Sitten minulle annettiin näky Juutalaisesta Menorasta.

Sana: Sitten Herra sanoi, ”Tässä kaikki tällä kertaa!”

 

 

2179. Profetia - Raymond Aguilera 15 kesäkuuta 2013 klo 7:43.

Rukouksen aikana, Herra käski minun nousta ja ottaa Ehtoollista. Tämän jälkeen menin takaisin vuoteeseen ja Herra alkoi puhua.

"Reymundo, laita kenkäsi jalkaasi ja sido kengännauhasi. Tee itsesi valmiiksi mennäksesi Israeliin. Kutsu Israelista on yltämässä Minun Korviini."

Näky: Sitten näin kuinka suurta kirjakääröä käärittiin kerältä ja avattiin.

Näky: Sitten näin ruumiin istumassa suuren kanuunan piipulla. Kanuunan piippuosa oli asetettu ylös tämän ruumiin takapuoleen sisälle. Sitten kanuuna ampui tämän ruumiin korkealle taivaalle.

"Ihmiset tulevat sanomaan rauha, rauha, rauha, mutta siellä ei tule olemaan rauhaa.

"Tämän päivän seurakuntaruumis on nukuksissa ja etsimässä itselleen vastauksia. He etsivät omia kiinnostuksen kohteitaan, rahaa, seksiä, voimaa, maailman teitä. He tulevat sanomaan sinulle, 'Herra Aguilera, miksi sinä olet sanomassa tällaisia asioita meistä? Sillä me teemme suuria asioita Kristuksen Ruumiille. Ja tässä sinä tulet ja yrität tuhota kaiken sen minkä me olemme tehneet Kristuksen Nimessä.'

"Sinä sano heille, Reymundo, 'Pois Minun tieltäni te haureudentekijät,valehtelijat, te ylpeyden ja voiman etsijät. Te ette pysty pettämään Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä. Teidän on paras mennä ja lukea Raamattunne uudestaan Jumalan Hengellä ja Silmillä. Sillä te ette petä Minua, te vuohet. Jumalan Rakkaus on siellä, sillä Minä olen kaiken Tekijä, Tuhoaja mitä oli, On ja Tulee Olemaan. Niin kuin Presidentti Obama valehtelee Yhdysvaltojen kansalle, te valehtelette Minun Laumalleni. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! Mutta muistakaa kun teidän polvenne polvistuvat tuomiolla, Me tulemme korjaamaan teidän tienne.'

 

 

2192. Profetia - Raymond Aguilera 16. Tammikuuta 2014 klo 14:30.

Profetia:

Yhdysvaltojen Presidentti on mañoso (Espanjan sana: Ovela, juonikas, hankala).

Liikkuuko käärme kun sen pää on leikattu pois?

Kiemurteleeko mato kun se on katkaistu kahtia?

Ensimmäinen tulee viimeiseksi.

Näky:

Näky Kolmiosta.

Profetia:

Kun kärpänen laskeutuu alasimelle ja vasara iskee sitä, lentääkö kärpänen pois?

Jumalan Teot tulevat järkyttämään maailmaa. Herra pelko on viisauden alku.

Sulaako voi kuumuudessa? Niin se on myös ei-uskovien kanssa.

Näky:

Sain näyssä vasemman silmän, mutta siinä ei ollut silmää, vain musta palanut silmänkuoppa.

Profetia:

Näkeekö loppuun poltettu silmä?

Minä en ole pelaamassa pelejä! Minä en myöskään yritä kutittaa teidän korvianne, niin kuin he tekevät kirkoissa. Minun Kyllä on Kyllä, ja Minun Ei tarkoittaa Ei!

Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2199. Profetia - Raymond Aguilera 26. Helmikuuta 2014 klo 9:12.

Näky:

Herra antoi minulle näyssä sokerittoman donitsin.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Presidentti Obaman aivot ovat kuin tämä donitsi. Siinä on suuri reikä keskellä, eikä mikään määrä riisiä pysty sitä täyttämään."

Karju ja karhu tulevat taistelemaan katkeraan loppuun asti. Koska Presidentti Obama ei vieläkään osaa sitoa kengännauhojaan, taistelu tulee käymään pahemmaksi. Sillä Saatana kontrolloi tätä taistelua.

Avatkaa silmänne ja ymmärtäkää tulevat tapahtumat. Sillä Karju tulee itkemään monet kyyneleet kunnes on hänen loppunsa.

Pommit ovat valmiina, armeijat ovat valmiina.

Taivaat tulevat olemaan täynnä kuin mehiläisiä, valmiina pistämään kaikkea mikä liikkuu. Jaettu maailma tulee kaatumaan, niin kuin Saatana tulee kaatumaan.

Ne, jotka ovat Jumalan Hengessä; olkaa onnellisia, että ette ole lavealla tiellä tuhoon. Kuunnelkaa Hyvän Paimenen ääntä ja totelkaa Hänen Sanojaan. Suomut epäuskoisten silmillä tulevat säilymään loppuun asti, sillä he seuraavat maailman teitä Saatanan avustajien kanssa.

Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! Tämä on Sana teidän Taivaalliselta Isältänne Jehovalta. Minun Poikani tulee olemaan siellä oikealla aikana ja oikeassa paikassa.

 

 

2216. Profetia - Raymond Aguilera 18. Maaliskuuta 2014.

Presidentti Putin käyttää Presidentti Obamaa vessaharjana huuhdellakseen Krimin, Ukraina alas vessan viemäriin.

Malesian kadonnut suihkukone on neulan pää.

Muutamien sotahuudot satuttavat monia.

Viha ja enenevä viha on mitä maailman johtajat ja maailman pastorit tietävät. He kaikki haluavat rahaa ja valtaa asianaan.

Suppilo on valmis imemään maailman. Sitten Minä erotan puhtaan ja epäpuhtaan.

Täältä Minä tulen Israel! Olkaa valmiina Herran tuloa varten. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2219. Profetia - Raymond Aguilera 19. Maaliskuuta 2014.

Sipulissa on monia kerroksia. Samoin on myös Totuuden kanssa. Joskus täytyy mennä useiden kerrosten läpi päästäkseen keskelle todellista Totuutta.

Hevosen painoa ei voi mitata mittaamalla vain yhden kavion painoa. Vasta kun kaikki neljä kaviota ovat vaa'alla, saadaan oikea paino.

On sanottu, että Presidentti Obama voitti, ”Vuoden Valehtelija”-palkinnon. Itse asiassa tässä miehessä ei ole totuutta ollenkaan. Hän uskoo olevansa nokkela, mutta hän ei petä ketään muuta kuin itseään. Hevosta, jolla on kuolain suussaan pystytään kontrolloimaan, mutta Presidentti ilman kuolainta suussaan kulkee ympäriinsä päämäärättömästi, ilman kontrollia. Heikot johtavat vahvoja, ja molemmat häviävät.

Voitko katsoa taivasta kirkkaana aurinkoisena päivänä ja ennustaa päivän sään? Herra Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki hallitsevat kaikkia sääilmiöitä, joten olkaa valppaana, sillä sää voi muuttua hetkessä. Maailman ilmasto tulee muuttumaan pahempaan. Minun Sanaani voi luottaa, sillä Minä en valehtele niin kuin jotkut Presidentit. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2234. Profetia - Raymond Aguilera 16. Kesäkuuta 2014 klo 5:44.

Presidenttiyden voima tulee kasvamaan, samalla Obaman voima tulee vähenemään. Lähetä tämä ulos Reymundo, ja kerro maailmalle. Näin sanoo Jumalan Henki, Jehova.

Hänen ylpeytensä ja röyhkeytensä tulevat iskemään häntä kotona. Sillä Minä suojelen, mikä on Minun. Mitä tyhmä näkee, tyhmä tekee. Jehova näkee kaiken, Jehova tulee korjaamaan kaiken.

Ottakaa lenkkarinne esille, sillä Israel on edessänne. Reymundo, tee niin kuin sanoin, mene ostamaan itsellesi uudet lenkkarit. Jerusalemin muurit ovat korkeat ja suorat. Vanhurskasten rukoukset tulevat vallitsemaan. Hengellinen sodankäynti ympärilläsi on lisääntynyt, mutta kaikki on Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen Käsissä. Näen sinun taistelusi, Reymundo. Jehova on suojellut sinut takaa päin, ja Saatana haluaa iskeä takaa, mutta hän ja hänen seuraajansa tulevat häviämään.

Valkoinen Valo tulee ilmestymään taivaalle pelästyttämään maailman. Jeesukseen Kristukseen uskovat putoavat polvilleen ja rukoilevat. Loput joutuvat paniikkiin tuomionsa tähden. Auton putoaminen ojaan tulee olemaan merkki. Se on täytetty!

Myöhemminklo 13:39: Rukouksen aikana Herra ohjeisti minua kävelemään ja rukoilemaan Jerusalemin Vanhan Kaupungin muurien ympäri kolme kertaa.

 

 

2238. Profetia - Raymond Aguilera 4. Heinäkuuta 2014.

Herra sanoi, ”Jumalan Kukka on laskeutunut,”

Kysyin Herralta, ”Mikä on Jumalan Kukka?”

Herra sanoi, ”Hurrikaani joka iskee Yhdysvaltoihin.”

Kysyin Herralta, ”Miksi?”

Herra sanoi, ”Presidentti Obaman kunnioituksen puute Jumalan asioille, ollen kumipresidentti, joka pomppii pahuudesta pahuuteen. Hän ei tule uskomaan tätä Profetiaan, mutta hän tulee tajuamaan sen, kun Minä kiinnitän hänet seinään niin kuin joku kiinnittää perhosen kartonkiin.

Vanhin, Vanhin, Israel on kulman takana. Valmistaudu Hengessä tuleviin päiviin ja tottele sinun Herrasi ja Pelastajasi Sanoja.

Kello käy ja mikään ei muuta Minun Aikatauluani. Ihmiset avatkaa Raamattunne ja lukekaa Jumalan Teistä Jumalan Hengessä.

 

 

2268. Profetia - Raymond Aguilera 19. Maaliskuuta 2015.

Presidentti Obama uskoo, että hän on niin älykäs ja nokkela, mitä Israeliin tulee. Hän uskoo voivansa kovistella pääministeri Benjamin Netanyahua, mutta Voimien Voima hallitsee. Presidentti Obama voi uhkua ja puhkua niin paljon kuin hän haluaa. Koska hän ei tunne Raamattua, niin kuinka hän voisi ymmärtää Jumalisia periaatteita? Hän ei kunnioita Pääministeri Benjamin Netanyahua ja seuraa omia saatanallisia arvojaan. Hänen tulisi lukea kertomus Daavidista ja Goljatista. Ei ole mitään mikä voisi pysäyttää Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen. Jos hän lukisi tämän Profetian, hän ei ymmärtäisi mitään mitä Minä olen puhunut – Sillä hänessä ei ole Jumalan Henkeä itsessään. Hänen täytyy tajuta, että asiat voivat kaatua hyvin pienen kiven iskusta. Kortti talo ei ole kovin voimakas jos joku ottaa siitä yhden kortin pois. Olkoon niin. Olkoon niin. Olkoon niin.

Presidentti Obama kävelee oikea kenkä vasemmassa jalassa ja vasen kenkä oikeassa jalassa. Kuinka Presidentti Obama voisi kulkea suoraan pää kierossa väärin päin ja kävelykengät väärissä jaloissa? Ylpeys, Ylpeys, ja Ylpeys – voiko kukaan sanoa mitään enempää tästä Presidentistä? Hänen tulisi piilottaa päänsä sillä täältä tulee tuo pieni kivi Jumalan iskulla.

Seuraavaan kertaan Reymundo, pysy keskittyneenä ja jatka rukoilemista sillä tähän maailmaan on tulossa muutoksia Jehovan Käden Voimalla ja Vallalla, loppu on täällä. Rakkaudella ja kiintymyksellä jätän sinut nyt.

 

 

2270. Profetia - Raymond Aguilera 29. Maaliskuuta 2015.

Herra sanoi, ‘Ei ollut sattumaa, että Harry Reid satutti silmänsä.” 

Sitten Herra näytti minulle Profetian 2128.

2128. Profetia - Raymond Aguilera 8. Marraskuuta 2012 klo 3:01.

Minä olen mitä te näette, mitä oli, on, ja tulee olemaan. Jumalan Voima tulee paljastamaan ja rikkomaan sen mikä ei ole Minusta. Obama on rikkinäinen astia. Minä tulen heittämään hänet maahan. David Axelrod ja Debbie Wasserman Schultz tullaan molemmat kiroamaan heidän jatkuvien valheidensa tähden Harry Reid'n ja Nancy Pelosi'n kanssa, koska he valehtelevat ja eksyttävät Minun kansaani.

Yhdysvaltojen kansa pitää pahuudesta, joten pahuutta Minä annan heille. He haluavat kärsiä, joten kärsimystä minä annan heille. Niin kuin urossika, joka pitää mudasta, niin Minä annan Yhdysvalloille heidän mutaansa. Synti rakastaa syntiä, ja molemmat tulevat kaatumaan. Jumalan Voima on Voimien Voima. Torvi tulee jyrähtämään vanhurskaille ja epävanhurskaille, sillä paha hallitsee Yhdysvalloissa. Poliitikot puhuvat abortista ikään kuin se olisi vanhurskasta, ja äidin oikeudesta tappaa jälkeläisensä, jos ne ei ole sopivia. Oikeus elämään kuuluu Jumalalle, Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle, ja Pyhälle Hengelle.

Hurrikaani Sandy ei ollut iso tai suuri myrsky. Ihmiset eivät ole nähneet isoa tai pahaa myrskyä kunnes he näkevät Jumalan koston iskevät sitä mikä on pahaa tässä maailmassa.

Muistakaa sananpaikka: Matteus 7:13 – 14"Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; 14 mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät."

Voimien Voima on Puhunut. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

2284. Profetia - Raymond Aguilera 3. Kesäkuuta 2015. 

Kun avaatte Anne Frankin kirjan, niin mitä odotatte lukevanne? Teidän Kristittyjen on parasta herätä ja lukea Raamattujanne, sillä molemmat kirjat ovat tosia. Joissakin maissa, se tulee olemaan hyvin vaikeaa tehdä tämä. Uskokaa Minun Sanani siitä. Kukaan ei pidä sodasta, mutta se on elämän realiteetti Aatamin ja Eevan lankeemuksesta lähtien.

Presidentti Obama ja muut ei-kristityt, jotka kätkevät Saatanan taktiikkojen todellisuutta, tulevat tuntemaan sodan tuskan. Älkää sanoko ettei; Jehova varoittanut teitä. Sillä pahuus on tulossa teitä kohti. Voimien Voima on puhunut.