R. Aguileran Profetiat Suomeksi 1400-1201

Tämä sivu Pdf-muodossa. (kuvat mukana)

1400. Profetia - Raymond Aguilera 7. Elokuuta 1999.

Rukouksen aikana Herra sanoi, "Mikä menee ylös, tulee alas!"

Näky:

Sitten Minulle annettiin näky Kirkkaasta Valosta. Ja kaksi Menoraa olivat vastapäätä tätä Valkoista Valoa.

Näky:

Sitten minulle annettiin näky, jossa Yhdistyneiden Kansakuntien Lippu oli ristissä Yhdysvaltojen lipun kanssa. Ne tekivät X:n ilmassa. (loppu)

 

 

1399. Tapahtuma - Raymond Aguilera 7. Elokuuta 1999 klo20:05.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle näyn alueesta jossa olin nähnyt nämä Enkelit ympärillämme pari päivää aikaisemmin. Hän ohjeisti minua Voitelemaan tämän alueen öljyllä. Kun ensimmäisen kerran sain näyn uudestaan, minun mieleeni tuli ”Miksi tämä alue?” Tämä oli alue joka ei johtanut mihinkään. Se näytti portaikolta, joka ei johtanut mihinkään. Ne johtivat nykyiselle muurille (muurille, joka menee Jerusalemin Vanhan Kaupungin ympäri). Turkkilaiset olivat rakentaneet sen satoja vuosia Kristuksen ajan jälkeen.

 

Herra sanoi, "Aseta öljyristi molemmin puolin näitä portaita ja yhdistä nämä ristit öljy pisaroilla tai linjalla. Tämä tulee tukahduttamaan paholaisen."

Paholainen sanoi, "Miksi sinä teet tämän?"

Sitten Herra sanoi, "Minä tulen katkomaan kahleet!" (loppu)

 

 

1398. Näky - Raymond Aguilera 7. Elokuuta 1999.

Lukiessani Raamattua, Herra näytti minulle portin, jossa oli riippulukko.

Näky:

Sitten minulle annettiin näyssä tankki, muodoltaan kuin ilmanpaine kompressorin tankki. Se iskeytyi seinään ja teki reiän siihen. (loppu)

Profetia 18:15:

Herra sanoi, "Kalterit ovat yhä kirkossa!" (loppu)

Profetia 18:30:

Herra antoi minulle numeron11. (loppu)

 

 

1397. Näky - Raymond Aguilera 7. Elokuuta 1999.

Näky:

Näen kolmikulmaisen pöydän, jolla oli 2 jalkaa.

Näky:

Minä sain näyn Daavidin tähdestä kuuden sakaran kanssa ja katsellessani – Tähti muuttui 5-sakaraiseksi.

Näky:

Näen bumerangin.

Näky:

Sitten minä näin kalan silmän kanssa.

 

 

1396. Tapahtuma - Raymond Aguilera 6. Elokuuta 1999.

Me olimme lähtemässä Herzlyyan rannalta (Tel Avivista pohjoiseen). Oli iloinen, että olimme lähdössä, sillä minulla oli ongelma himon kanssa. Itse asiassa meillä kaikilla oli ongelma kaikkien Israelin kaikkien kauniitten naisten kanssa.

No, Carl ja Mark halusivat mennä veteen Välimerellä. Joten me menimme rannalle. Minä pysyin poissa rannalta reppujemme ja kimpsujemme luona, samaan aikaan kun he menivät rannalle. Myöhemmin, kun me olimme autossa ja ajamassa pois Herra puhui minulle.

Herra sanoi, "Kiitossinulle Ray."

Minä sanoin Herralle, "Miksi? Mitä minä tein?"

Ja Herra sanoi, "Vain kiitos sinulle!"

 

 

1395. Näky - Raymond Aguilera 6. Elokuuta 1999.

Kun rukoilimme Kibbutsin puolesta ja juuri kun meidän piti kirjautua ulos, Herra antoi minulle näyssä ballerinan asun.

 

 

1394. Näky - Raymond Aguilera 5. Elokuuta 1999 klo 19.

Ajaessamme kohti kibbutsia Galilean järvellä, sain näyn luurangosta (aikuisen), jonka käsivarret olivat ristissä, sikiöasennossa, tien alla lähellä siltaa.

Näky klo 10.30 :


Rukouksen aikana sain näyn Megiddosta. Minä näin sen, niin kuin se oli kaksi vuotta sitten ensimmäisellä Israelin matkallani.

Sitten Herra sanoi, "Voitele se (Megiddo), valmistaaksesi maaperän, loppu on edessänne!"

 

Näky klo 11:10.

Sitten näin kultaisen keihään menevän sisään maaperään kohdassa, jonka olimme voidelleet ja näin kyyhkysen sen kädensijan yläpuolella.

Näky:

Sitten näin Vauvan kohdussa. Vauva näytti kuin sitä oltaisiin katsottu ultraäänellä ja vauva liikkui kohdun sisällä.

Tapahtuma klo 13:05

Me voitelimme Megiddossa muurin vieressä kolmen palmupuun äärellä kohdan, josta oli näkymä Etelään/Itään. Paikka näytti juuri sellaiselta kuin näyssäni, jonka olin nähnyt aiemmin. Ainoa ero oli, että uusi muuri oli rakennettu lähelle kolmea palmupuuta.

Me voitelimme sen ja Herra sanoi, "Kyllä, tämä on oikea paikka. Kyllä, tämä on oikea paikka. Se on tehty."

 

 

1393. Tapahtuma - Raymond Aguilera 4. Elokuuta 1999 klo15.

Me olimme vierailemassa Nasaretissa Marian Ilmestyksen Kirkossa (Church of the Annunciation) – tämän väitetään olevan paikka, jossa Gabriel kertoi Marialle, että hänet oli valittu tulemaan Kristuksen äidiksi.

Kun istuin Kirkossa ja katselin Ehtoollispalvelusta, kuulin Herran äänen sanovan, "Minä pyysin sinua tulemaan ja sinä et tullut!" Sitten siellä oli lyhyt hiljaisuus. Sitten jälleen kerran kuulin, "Minä pyysin sinua tulemaan ja sinä et tullut!"

Ensimmäisen kerran kun kuulin Herraa, luulin Herran olevan puhumassa Carlista. Sillä Carl oli jättänyt Markin ja minut Kirkkoon ja mennyt omia teitään. Joten käänsin päätäni ja etsin Carlia, mutta en voinut nähdä häntä kirkossa. Minun mieleen tuli ainoastaan, että Herra oli etsimässä Carlia, sillä Mark oli istumassa minun vieressäni kirkossa. Sitten kun minä kuulin sen toisen kerran, minä tunsin että jotakin oli vialla. Joten minä aloin tutkimaan omaa ajatteluani ja minä kysyin itseltäni, "Onko se Herra pyytämässä minua menemään jonnekin?" Sitten minä tiesin sydämessäni ja hengessäni – että Herra oli puhumassa minulle! Tässä kohdassa olin jo huolissani ja aloin kysymään itseltäni, "Mitä Herra haluaa minulta?" Ja sitten minun silmäni kiinnittyi muutamaan viimeiseen ihmiseen, jotka olivat jonossa ottamaan Ehtoollista – minä tiesin, että Herra halusi minun ottavan Ehtoollista siellä.

Ainoa ongelma mikä minulle tuli, oli se, että Ehtoollispalvelus oli melkein ohi, ja he ottivat Ehtoollista tämän suljetun alueen sisällä, mikä oli suljettu Messun alussa. Heillä oli myös pappi tämän lukitun portin luona, mikä johti Ehtoollisen alueelle ja Alttarille. Minä kysyin itseltäni, "Kuinka minä pääsen sisälle tuolle lukitulle alueelle ottamaan Ehtoollista ennen kuin viimeinen henkilö pääsee Alttarille?" Joten minä nousin niin nopeasti kuin pystyin ja menin kohti sisääntuloporttia. Minä sanoin itselleni "Mene, minä huolehdin lukitusta portista sitten kun pääsen sinne!" Joten minä menin papin luo ja pyysin häntä päästämään minut sisälle Ehtoollispalvelun alueelle. Hän antoi minulle oudon katseen, mutta hän päästi minut sisään. No, minä olin viimeinen tai melkein viimeinen jonossa ottamaan Ehtoollista. Sen jälkeen kun olin ottanut Ehtoollisen, minun ruumiini ja henkeni vapautuivat.

Minä olin niin omissa ajatuksissani (olinhan turisti), että minä olin menettänyt yhteyden (keskittymisen) Herraan ja olin melkein tottelematon. Minä en voi kuvata kuinka nopeasti minun sydämeni oli lyömässä kun minä lähestyin pappia pienen portin luona. Minä sanoin itselleni, "Aiotko sinä hypätä portin yli ottamaan Ehtoollista, jos pappi ei päästä sinua sisään?" Voi että, minä olin tyytyväinen kun tämä Ehtoollispalvelus oli ohi! Tämä näytti minulle kuinka minun pitää pysyä keskittyneenä kun minä olen Israelissa. Tämä tapahtuma todella huolestutti minua! (loppu)

Klo 16.

Me rukoilimme lähellä korkeaa paikkaa kukkulalla Nasaretissa.

Carl ja Mark olivat menneet tutkimaan aluetta, ja minä pysyin autossa. Kun he palasivat, he kertoivat minulle, että he olivat löytäneet jotakin, joka näytti demoniselta, tai jotain joka ei olisi Jumalasta, tässä korkeassa paikassa. Joten me rukoilimme Herralta ohjeita ja Herra antoi minulle näyn.

Näky:

Minulle annettiin näky pyöreästä reiästä verkkoaidassa.

Sitten Herra sanoi, "Mene!" (lähde)

 

 

1392. Profetia - Raymond Aguilera 3. Elokuuta 1999 klo13.

Me ajoimme Galilean järvelle ja löysimme luolan jossa ihmiset sanovat Jeesuksen rukoilleen. Oli hyvin kuuma päivä ja me istuimme tämän pienen luolan tai mäen rinteessä olevan aukon sisäpuolella. Ollessamme tässä luolassa, me rukoilimme ja Herra antoi meille seuraavan profetian ja käski minun pesemään itseni pullon vedellä jota kannoin.

Profetia:

Herra sanoi, "Niin kuin sinä puhdistit itsesi vedellä, Minä tulen puhdistamaan sinut. "Oksa, oksa". Minä olen. Minä olen. Annatteko minulle teidän sydämenne. Rotta on valmis. Kuunnelkaa merta."

 

 

 

1391. Profetia - Raymond Aguilera 2. Elokuuta 1999 klo19.

Me kolme lähdimme kohti Taaborin vuorelle (Kirkastusvuori). Me havaitsimme, että kirkko Kirkastusvuorella oli kiinni tältä päivältä. Joten me rukoilimme ja otimme ehtoollista piknikkipöydällä kirkon ulkopuolella.

Näky:

Rukouksemme aikana, näin hengessä ympyränmuotoisen liekkipilarin, joka oli 1,5 jalkaa läpimitaltaan ja 6 - 7 jalkaa korkea, voin nähdä tämän liekin pyörivän, kun se seisoi pienellä alueella lähellä piknikkipöytää.

Profetia:

Sitten kuulin Herran äänen sanovan, "Tule" "Tule, ja tuo mukanasi pullo viiniäjaVoitele pilarin ympäriltä".

Näky:

Sitten näin ylösalaisin olevan "Omega" symbolin.

Näky:

Sitten tämä liekehtivä pilari muuttui ristiksi.

Profetia:

Sen jälkeen kun olimme Voidelleet maaperän liekehtivän pilarin ympäriltä, Herra sanoi, "Jätä pullo tänne".

Profetia:

Tämän aikana me kolme olimme piirin muodossa ja pidimme toisiamme käsistä kiinni siinä kohdassa, missä hengellinen liekki oli ollut. Seuraavat Sanat, mitkä Herra sanoi minulle, järkyttivät minua niin paljon, että päätin ensin olla kertomatta niitä Carlille ja Markille, mutta tunsin itseni niin syylliseksi, että päätin sittenkin kertoa heille. Joten otin syvän henkäyksen ja kerroin heille mitä Herra oli sanonut, "Minä aion ottaa yhden teistä".

Pitkän aikaa tämän jälkeen kukaan ei sanonut paljoakaan ja kaikki oli hiljaista tämän jälkeen. Me kaikki ihmettelimme, mitä Herra oli tarkoittanut kun Hän sanoi, että Hän olisi ottamassa yhden meistä. Me puhuimme siitä myöhemmin, mutta tämä epävarmuuden tunne tuli kaikkien meidän päälle.

1390. Näky - Raymond Aguilera 2. Elokuuta 1999 klo16:10.

Lukiessani Hesekielin Kirjaa Herra antoi minulle näyn. Se näytti kuin jonkinlaiselta palmikko aidalta ja se oli tehty kullasta. Pystyin näkemään pimeyden tämän aidan takana. Pystyin myös näkemään monia, monia satoja ja satoja silmiä tuijottamassa aidan takaa. (loppu)

33/38 Hesekiel Luku 33:11.

Hes. 33:11 Sano heille: Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra, ei ole minulle mieleen jumalattoman kuolema, vaan se, että jumalaton kääntyy tieltänsä ja elää. Kääntykää, kääntykää pois pahoilta teiltänne; ja minkä tähden te kuolisitte, Israelin heimo!

 

 

1389. Profetia - Raymond Aguilera 1. Elokuuta 1999 klo 23:50 Espanjaksi.

Se olen - Minä. Se olen Minä, Minun poikani. Minä tiedän mitä olet etsimässä! Minä tiedän! Sillä Minä luen sinun sydämesi. Kyllä, Reymundo, siellä on monia asioita maailmassa, joita sinä et tiedä. Ja siellä on monia asioita, joita Minä aion näyttää sinulle. Lue Raamattua ja sinä tulet oppimaan tiettyjä asioita. Mutta Minä aion näyttää sinulle jopa enemmän. Minä tulen näyttämään enemmän ja sinä tulet oppimaan Jumalan Tavat. Kyllä – Minun poikani, Minä huolehdin sinusta. Minä tiedän, että olet väsynyt. Minä tiedän, että olet nälkäinen, mutta kaikki tulee menemään hyvin Minun poikani. Kaikki tule menemään hyvin. Täältä tulee Jumalan Tapa. Täältä se tulee, "Loppu".

Maailman ihmiset eivät tule uskomaan sinua. Sillä heillä on maailman tavat. Mutta tämä on sinun Jumalasi ongelma. Tämä ei ole sinun ongelmasi, Minun poikani! Ainoa mitä sinun täytyy tehdä on; "Se mitä Minä sanon sinulle" – ja kaikki tulee menemään hyvin. Minä tiedän, että joskus tämä on helppoa. Tiedän, että joskus tämä on vaikeaa. Mutta kaikki on Minun Käsissäni. Kaikki mitä sinun täytyy tehdä on, "Mitä Minä sanon sinulle, asian ytimeen"! Ja kaikki tulee menemään hyvin.

Tiedän, että pidät siitä huoneesta, joka sinulla on. Se on oikein hyvä, se on hyvin puhdas, mutta Minä tiedän ne asiat jotka sinä tarvitset. Minä tulen antamaan sinulle ne asiat, jotka sinä tarvitset asian ytimeen, mieleen, sydämeen, ilolla Minä kerron sinulle nämä asiat. Minä pidän siitä kun sinä naurat. Kyllä, Reymundo, Minä pidän siitä kun sinä naurat! Sinä uskot etten Minä pidä siitä, mutta - Kyllä, Minä pidän siitä poikani. Siellä on monia vitsejä tässä maailmassa. Siellä on vitsejä, jotka ovat hyviä. Siellä on vitsejä, jotka ovat pahoja. Mutta Jumalan Sydän on hyvin Suuri. Hän myös voi antaa teille vitsin. Ja Hän voi laittaa teidät myös itkemään. Hän voi kutittaa teitä. Hän voi antaa teille suudelman, jos Hän haluaa. Niin kuin asiat ovat menossa maailmassa juuri nyt – siellä on monia asioita, jotka ovat pahoja.

Täältä tulee "Loppu", Reymundo. Kyllä - täältä tulee "Loppu". Mitä pidit siitä kun näytin sinulle kuun. Muistako kun sanoin sinulle, että se tulisi olemaan täysi! Kyllä, Jumalan Sana on tarkka, asian ytimeen. Kyllä, Reymundo, mutta en halua sinun lopettavan vitsejäsi. Pidän siitä kun sinä naurat. Pidän siitä kun sinulla on ilo. Mutta siellä on muita töitä, joita Meidän täytyy tehdä. Kyllä! Me emme ole lopettaneet vielä. Meillä on monia asioita tehtävänä. Kyllätäältä tulee sinun vaimosi, Minun poikani. Kyllä, täältä hän tulee. Ja mitä Minä sanon sinulle, tulee tapahtumaan. Kyllä, mene vuoteeseen ja nuku. Minä tulen puhumaan sinulle toisena päivänä Minun poikani, Minun rakkaani. (loppu)

 

 

1388. Profetia - Raymond Aguilera 1. Elokuuta 1999.

Herra sanoi Kirjaimen, "Y".

 

 

1387. Näky - Raymond Aguilera 31. Heinäkuuta 1999.

Rukouksen aikana Zion Fellowship Kirkossa Herra antoi näyssä suuren miekan. Näin, että tätä miekkaa teroitettiin hiontakivellä.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Minä isken Israelia kerran ja mitään ei tule kasvamaan vähään aikaan." (loppu)

 

 

1386. Näky - Raymond Aguilera 31. Heinäkuuta 1999.

Näin sytytetyn lampun riippumassa rakennuksesta.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Katsokaa valoon, katsokaa valoon".

Näky:

Näin valtavan lusikan, suuremman kuin huoneemme. Sitten jotakin demonista kiipesi lusikan reunalle ja yritti syödä tai juoda lusikan sisällön. Sitten lusikka työnnettiin Pääkallopaikalla olevan kallon suuhun (Paikka jossa Jeesus Kristus ristiinnaulittiin).

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Tule!"

Näky:

Sitten näin jonkinlaisen ympyränmuotoisen työntömitan piirtävän Israelin ja Jordanian kartalle. Voin nähdä sen tekevän ympyrän ja menevän se alueen yli, jonka me olimme käyneet lävitse ja jonkinlainen kupoli tuli tämän ympyränmuotoisen alueen ylle. Sitten näin miehen ja naisen tanssivan kauniisti tämän lavan yllä. Se muistutti minua kuinka Fred Astaire ja Ginger Rogers, tanssivat yhdessä heidän elokuvissaan moderneissa puvuissa. Minun annettiin ymmärtää, että he olivat Jeesus Kristus ja Hänen Morsiamensa. Ja tällä alueella, missä Jeesus Kristus ja Hänen Morsiamensa olivat tanssimassa, näin myös karusellin, jossa oli paljon ihmisiä.

Näky:

Sitten näin tämän suuren lusikan tulevan alas ja se taipui 90 asteen kulmaan. Voin nähdä sen menevän suureen valopalloon. Aistin, että se olisi Isä, mutta en tiedä sitä varmasti.

Näyt:

Näin joen, ja tämän joen keskellä, näin peilin tai esteen ilmestyvän keskelle jokea ja se pysäytti veden virran.

Näky:

Sitten näin hevosen pään. Tällä harmaanruskean värisellä hevosella oli valkoisen värinen otsa, silmiensä välissä ja korvista alas nenään. Tämä hevonen oli kuin hevonen Ilmestyskirjassa.

Näky:

Näin kotkan lentävän minua kohti – sen pää ja suu olivat näkyvissä ja sen suussa oli iso, pitkä, kiinteä, musta halko. Se lensi yli tämän leveän pohjattoman rotkon, ja pudotti mustan halon kuiluun.

Tapahtuma:

Tunnen jatkuvasti maanjäristyksen, joten aloin rukoilla sen tähden.

Näky:

Näen tavallisen harmaan tolpan 80 asteen kulmassa, ja toinen tolppa oli sitä tukemassa. Tässä näyssä näytti kuin harmaa tolppa olisi kaatumassa ja toinen tolppa oli laitettu tukevaan kulmaan estämään sitä kaatumasta.

Näky:

Näin symbolin numerolle "neljä", (sillä oli avoin yläosa). Sitten, tämä numero "neljä" muuttui ankkuriksi, symboliksi joka oli Puutarhahaudan yläpuolella. Tämä Puutarhahauta on Vanhan Kaupungin ulkopuolella Jerusalemissa. Puutarhahaudan opas sanoi, että tämä oli symboli, jonka Kristuksen seuraajat veivät mukanaan hautoihin.

Profetia:

Sitten myöhemmin Herra sanoi sanan, "Assed", ja sitten sanan "työnnä, työnnä".

 

 

1385. Tapahtuma - Raymond Aguilera 30. Heinäkuuta 1999 klo 19:45.

Kun Mark, Carl ja minä istuimme nurmikolla Jerusalemin Vanhankaupungin muurin ulkopuolella, minä näin neljä Enkelimäistä olentoa seisomassa, yksi edessä ja toinen takana, ja kaksi istuivat meidän vieressä, kun me olimme keskustelemassa sananpaikoista ja lepäämässä. Tunsin kuin meillä oli omat henkivartijamme.

Oh, ja minä olen tuntenut maanjäristyksen muutamana viime päivänä. (loppu)

 

 

 

1384. Näky - Raymond Aguilera 30. Heinäkuuta 1999.

Herra näytti minulle näyn, jossa piikki ajettiin maan sisään. (loppu)

 

 

1383. Näky - Raymond Aguilera 30. Heinäkuuta 1999.

Herra antoi minulle näyn miehestä, joka edusti Juutalaista kansaa. Ja tällä miehellä oli käärme kietoutuneena hänen mahansa ympäri. Ja käärmeen pää tuli ylös tämän miehen pään päälle, jolla oli jonkinlainen jalokivi päänsä päällä. Ehkä se oli hattu, en ole todellakaan varma. Minä näin tämän käärmeen suutelevan tätä jalokiveä ja se oli ottamassa sitä suuhunsa. Sitten näky loppui. (loppu)

 

 

1382. Profetia - Raymond Aguilera 30. Heinäkuuta 1999 klo00:15.

Rukouksen aikana kysyin Herralta jotain menemisestä Jerusalemin Vanhaan Kaupunkiin ja Herra sanoi, "Voitte mennä näihin paikkoihin katsomaan, mutta miksi etsiä kuolleen kulttuurin traditioita. Hän joka tarttuu auraan, ei katso taaksensa. Etsikää uuden liiton asioita, ei vanhan."

Tapahtuma:

Päivällisen jälkeen me kävelimme Vanhan Kaupungin läpi ja päädyimme Länsimuurille ja Herra sanoi, "Miksi, Miksi, Miksi!".

Herra sanoi tämän hyvin vastenmielisellä sävyllä, melkein kuin voisin nähdä Hänen pudistavan päätään kun Hän sanoi sen. En muista koko keskustelua, mutta tulin hyvin pelokkaaksi Hänen äänensävystään ja halusin juosta ulos sieltä niin nopeasti kuin pääsisin, mutta me olimme kadottaneet Carlin. Carl oli jättänyt meidät ja liittynyt satojen Juutalaisten ihmisten joukkoon, jotka tekivät jumalanpalvelusta Länsimuurilla. Minä en ole kovin pitkä ja katsoin ja katsoin, mutta en voinut nähdä Carlia missään.

Olin hyvin peloissani ja sanoin Herralle, "Me emme voi lähteä – Carlilla on auton avaimet ja hän on miesten osaston sisäpuolella Länsimuurilla"

Sitten Herra sanoi, "Istu tähän ja odota Carlia selkä Länsimuurille päin ja ÄLÄ KATSO TAAKSESI! ÄLÄKÄ TULE KOSKAAN TAKAISIN TÄNNE!!!"

Kommentti: Minulla ei ole aavistustakaan, mihinkä minä oikein olin kävellyt menemällä Länsimuurille, mutta Herra oli todella vihainen minulle. Tunsin yhdessä kohdassa kuin Herra aikoisi tappaa minut – juuri siinä paikassa. Vaikuttaa siltä, että siellä on selvittämättömiä asioita Herran ja Juutalaisten ihmisten kanssa ja jollakin tavalla minä olin kävellyt keskelle sitä. Lopulta Carl palasi ja kerroin hänelle mitä Herra oli sanonut ja me lähdimme sieltä niin nopeasti kuin pystyimme. En tule koskaan unohtamaan kuinka avuttomalta tunsin itseni tuona iltana, Herra sanoi, että pitäisi lähteä ja Carl ei ollut missään löydettävissä. Minun sydämeni ajoi täysillä miljoona mailia tunnissa tämän tapauksen aikana.

 

 

1381. Näky - Raymond Aguilera 29. July 1999.

Minä näin sytytetyn kynttilän hehkuvan ympyrän keskellä. Sitten ollessani siihen päin, sytytetty kynttilä liikkui oikealle, mutta hehkuva alue pysyi valaistuna.

1380. Näky - Raymond Aguilera 29. Heinäkuuta 1999 klo 19:40.

Herra näytti minulle näyssä halkaisijaltaan 3-4 jalan kokoisen jätevesiputken. Katsoessani tätä jätevesiputkea, joka riippui penkereen yli, näytti kuin jääkuutioita tai timantteja tuli siitä ulos pudoten maahan. (loppu)

Näky:

Näin rivin pieniä kelloja, jotka oli tehty pronssista tai tinasta. Ne muistuttivat minua sellaisilta kelloilta, joita voit nähdä lehmien kaulassa. Mutta nämä olivat riippumassa köydestä (niin kuin pyykkinarun köydestä). Ne olivat kaikki asetettu tasavälein (noin tusina tai enemmän) ja ne olivat kaikki soimassa. (loppu)

Näky:

Näen tuolin, jonka noja ja istuin on tehty jonkinlaisista orjantappuroista. (loppu)

Näky:

Näin lehmän, ja maaperä jotenkin rikkoi sen oikean etukavion.

Näky:

Näin näyn leijonasta, jonka molemmat etukäpälät olivat vedessä. (loppu)

Näky:

Näin näyssä sivukuvan litteästä vuoresta, mutta jos voisit katsoa sitä ilmasta, voisit nähdä että oikeasti se oli tutkan lautasen muotoinen. (loppu)

Näky:

Näin valtavat kädet, jotka olivat kahlittu käsiraudoilla. Nämä valtavat kädet olivat Jerusalemin Vanhan Kaupungin yläpuolella lähellä Kalliomoskeijaa. Nämä kädet olivat yhtä suuret kuin Jerusalemin kaupunki ja ne olivat taivaalla. (loppu)

Näky:

Näin valtavan antennin jossakin ylhäällä vuoristossa. Sitä oltiin rakentamasta ja pystyttämässä johonkin paikkaan planeetalla. (loppu)

Näky:

Kuva miesten nahkaisista puvunkengistä, joista oikeaan kenkään oli laitettu vaakasuoraan naula, joka meni sisään vasemmalta ja tuli ulos oikealta puolelta varpaiden kohdalta. (loppu)

Näky:

Kuva otsapannasta, jossa oli suuri kananmunan kokoinen timantti, joka heijasti valoa. (loppu)

Näky:

Näky jonkinlaisesta ohjussiilosta avautumassa ja suuri ohjus oli tulossa ulos. Mutta mikä oli epätavallista, oli se, että voin nähdä jonkinlaisten propellien pyörivän ohjuksen pohjassa. Sitten propellit ja ohjus tulivat ylös samaan aikaan tästä maassa olevasta siilosta. (loppu)

Näky:

Näin kuvan sulaneesta kivestä tai laavasta liikkumassa lähellä rantaviivaa ja siellä liikkui käärme jäähtyneiden kivien ja sulan kiven välissä. (loppu)

Näky:

Näin näyn auringosta, joka oli nousemassa joidenkin vuorien takaa, ja vuoret näyttivät tummilta. (loppu)

Näky:

Näen naisen katsomassa eteenpäin, mutta ampumassa nuolta hänestä vasemmalle päin. Kun katsoin häntä, voin nähdä useita nuolia hänen vasemman korvanipukan ympärillä ja korvansa ulkopuolella. Ne olivat hyvin pieniä, nuppineulan kokoisia, mutta nuolien muotoisia. (loppu)

Näky:

Näky lohikäärmeestä, sen kasvoista tai päästä – se oli minua kohti, silmä silmään. Hengessä voin nähdä sen liikuttavan pyrstöään niin kuin se haluaisi iskeä minua. (loppu)

Näky:

Näin näyn leijonasta ja se näytti siltä kuin se haluaisi iskeä minua käpälillään. (loppu)

Näky:

Näin näyn Pandakarhusta, jonka kaulan ympärille oli kiedottu köysi ja köysi ojentautui pystysuoraan ylös kun se käveli. (loppu)

Näky:

Näky naisesta, jolla oli päällään helmistä tehty nilkkakoru ja korkeakorkoiset mustat kengät. (loppu)

Näky:

Näin jonkun ristillä ja suuri eläin tuli tämän vierelle ja puraisi tätä henkilöä vasempaan reiteen ja se jätti ison reiän jalkaan. Ja sitten tuli Käsipari alas Taivaasta ja asetti Kätensä puraistun alueen ylle ja jalka parantui. Mutta mies jätettiin ristille. (loppu)

Näky:

Näin näyssä härän, mutta sen sarvet osoittivat ylös ja toisistaan poispäin. Ja näiden sarvien välissä näin häkin sidottuna keskelle sarvia ja siellä näytti olevan joku tämän häkin sisällä ja tämä häkki oli tehty kullasta. Härkä oli valtava ja en usko, että se oli oikea härkä, mutta häkki oli oikean häkin kokoinen.

Näky:

Näin kobran ja sen pää nousi ylös ja iski keskelle auringonkukkaa. (loppu)

Näky:

Näin näyn vesiputouksesta, joka nousi läpi avaruuden ja nousi kohti Taivasta. (loppu)

Näky:

Näin näyn käärmeestä, katsomassa minua kasvoihin – niin kuin se aikoisi iskeä. (loppu)

Näky:

Sitten näin näyn kilpikonnasta roikkumassa samalla kielekkeellä ja katsomassa alaspäin minua. (loppu)

Näky:

Näin näyn kuusimoottorisesta raketista lähtevän liikkeelle. Ja näyssä raketin moottorit olivat asetettu kolmionmuotoon ja ne lähtivät ylöspäin. (loppu)

Näky:

Näyssä 90 asteen kulmassa auki oleva hakaneulan. (loppu)

Näky:

Näin näyn seitsemästä (7) munasta, jotka olivat kuoriutumassa auki. (loppu)

Näky:

Herra näytti minulle näyn hyvin pitkästä naisesta, kun hän käveli alas portaita. Sitten Herra näytti minulle osan Juutalaisten tai Muslimien alueesta Israelissa. Sitten näin naisen, jolla oli elefantin pää ja kaksi kärsää. (loppu)

 

 

1379. Näky - Raymond Aguilera 29. Heinäkuuta 1999.

Herra antoi minulle näyssä Menoran, jonka keskellä yksi valkoinen kynttilä oli palamassa. (loppu)

 

 

1378. Profetia - Raymond Aguilera 28. Heinäkuuta 1999.

Rukouksen aikana Herra sanoi,

"Siunaukset tulevat loppumaan!"

Näky:

Sitten myöhemmin Herra näytti minulle kirjaimen "S" ja kirjaimet "US".

Näky:

Sitten näin ulkopuolelta pyöreän istutuslaatikon, jossa oli puu. Huomasin, että tällä pienellä puussa ei ollut lehtiä. Sitten puu alkoi kasvamaan ja kasvamaan ja se alkoi kukoistamaan. Se näytti kasvavan noin 2 jalan kokoisesta 6 jalkaan.

Profetia klo 20:30 :

Tunsin itseni todella sairaaksi tänä iltana ja Carl ja Mark rukoilivat puolestani ja Herra sanoi, "Se on vihollinen, joka teki sinut sairaaksi, koska olit niin rohkea Voidellessasi Siqin muurit. Rohkeutesi tähden kaikki heidän jumaliensa henget tulivat vihaisiksi."

Sitten Herra sanoi,

"Kolmilankainen köysi on vaikea rikottavaksi".

Sitten myöhemmin rukouksen aikana, me rukoilimme Herran suojelusta meille kolmelle ja Herra sanoi,

"Pysykää erossa sienistä!"

Tunsin itseni todella sairaaksi tänä aikana, ja Carl ja Mark jättivät minut Hotelliin ja he lähtivät Jerusalemin Vanhaan Kaupunkiin. He kertoivat minulle Voidelleensa Vanhan Kaupungin muurit Kalliomoskeijan ulkopuolella. Sitten he rukoilivat jalkakäytävällä lähellä Kultaporttia.

 

 

1377. Profetia - Raymond Aguilera 27. Heinäkuuta 1999 klo23:56 Espanjaksi.

Kuule Minua, minun poikani! Kuule Jumalan asiat! Kyllä – loppu on saapunut. Kaikki ne asiat jotka olen sanonut sinulle. Ne ovat saapuneet! Maailma tulee muuttumaan punaiseksi. Kaikki tulee pysähtymään! Kyllä! Mutta Minä tulen pelastamaan kaiken mikä on Minun, kaikki eläimet, kaikki pyhät, kaikki mikä on Minun. Minä tulen pelastamaan Minun Kädelläni, Minun Pojallani.

Se antaa Silmilleni kyyneliä nähdä ne tavat, joilla ihmiset kohtelevat eläimiä, jotka Minä olen tehnyt heille. Se satuttaa Minun Sydämeeni. Se satuttaa Minua, kuinka ihmiset kohtelevat lapsiaan. Se satuttaa Minua, kuinka ihmiset kohtelevat veljiään ja sisariaan.

Minun sydämeni itkee ja itkee ja itkee sen pahan tähden, minkä Minä näen maailmassa. Minä lähetän ja lähetän Sanani ja kukaan ei luuntele Minua. Minä lähetän Sanan kirkkoihin ja he sulkevat silmänsä ja korvansa. Minä lähetän Sanan kaikkiin maihin ja kukaan ei halua kuunnella Minua. Ja Minun Sydämeni itkee ja itkee ja itkee kyynelin kaiken sen pahan tähden, mitä Minun silmäni näkevät.

Se on saapunut, Minun poikani - "Loppu." Sinä olet saanut tehdyksi sen, mitä Minä käskin sinun tehdä. Sinä olet mennyt ympäri ja olet rukoillut ja olet vuodattanut öljyn kaikkiin niihin paikkoihin, jotka osoitin sinulle. Nyt Minä tulen aloittamaan "Lopun (The End)". Minä tulen aloittamaan Minun Uuden Kirkkoni. Kyllä! Kirkon, joka kuuntelee Minua! Kirkon, joka Itkee Minun kanssani! Kirkon, joka ottaa Minun Kädestäni kiinni. Kirkon, joka ottaa Minun Sanani – Rakkauden Kirkko – Jumalan Kirkko.

Reymundo, sinä et tiedä kuinka paljon se koskee Minun Sydämeeni kaikki se paha, jonka Minä näen. Se koskee Minuun niin paljon! Minä olen väsynyt itkemään kaiken sen pahan tähden, jonka näen tässä maailmassa. Kaikki ne synnit joita ihminen tekee yöt ja päivät – yöt ja päivät – Minä näen syntiä ja syntiä ja syntiä. Minä olen väsynyt Minun poikani. Minä olen hyvin väsynyt! Mutta Lopun Päivä on saapunut. Se on saapunut. Minä aion pysäyttää synnin! Minä aion pysäyttää paholaisen. Minä tulen pysäyttämään ihmisen Pyhän Hengen Voimalla. Minä kerron teille Totuuden! - Minun Poikani Verellä, Jumalan Sanalla. Se on saapunut, Jumalan Voima. Minä tiedän – ettei maailma tule kuuntelemaan sinua, Reymundo. He eivät halua kuulla Jumalan Sanaa, mutta "Loppu - The End" on saapunut! Ja se ei ole tärkeää Minulle, jos he uskovat sinua tai ei. Sillä Minä tulen pysäyttämään kaiken, mikä on saastaista, kaiken mikä on pahaa. Sillä Minä olen väsynyt itkemään.

Minun kiitokseni, että olet tehnyt sen minkä sanoin. Minun Kiitokseni, Reymundo - lepää Minun poikani, Minä tiedän että olet väsynyt. Lepää, sillä Meillä on lisää asioita tehtäväksi. Kiitoksia Minun pieni poikani, Minun kaunotar. (loppu)

 

 

1376. Tapahtuma - Raymond Aguilera 27. Heinäkuuta 1999 klo 11:20.

Joka tapauksessa meidän piti mennä Petraan Jordaniassa, saadaksemme kauttakulun Nebon vuoren Voitelemiseksi. Petra kaupunki on turismi ja historiallinen kohde. Ainoa tapa päästä kaupunkiin, on kävellen El Siq kulkutien kautta, missä on korkeat jyrkänteet molemmin puolin. Ymmärtääkseni tämä kaupunki kukoisti satoja vuosia koska tämä El Siq kulkutie suojeli sisääntuloa kaupunkiin. Tämä oli ainoa tie sisään tai ulos Petrasta. No, tullessamme pois kaupungista me pysähdyimme elokuvan kuvausryhmän luona, jotka olivat kuvaamassa elokuvaa, Operaatio Mars (Mission to Mars). Odottaessamme rukoilin Herraa, sillä tämä kaupunki oli monien jumalien kaupunki, ja ymmärtääkseni siellä oli uhrattu paljon ihmisiä jumalille. No, ajattelin itsekseni tämän oleva hyvä paikka Voideltavaksi. Joten me Voitelimme kanjonin seinämien molemmat seinät ja rukoilimme, että jokainen ihminen joka menisi kahden Voidellun kohdan välistä, olisi Herran Jeesuksen Kristuksen suojeluksessa.

 

En tiennyt silloin, mutta myöhemmin Herra määräsi minut paastoamaan ja olemaan syömättä El Siqin Voitelemisen takia. Kun olimme saapuneet Jerusalemiin, tulin hyvin sairaaksi pariksi päiväksi. Myös kun meitä ajettiin takaisin hotelliimme Jerusalemissa, me pystyimme näkemään jälleen täyden kuun, josta Herra oli sanonut, että näkisimme sen ennen kuin palaisimme Jerusalemiin. Olin todella iloinen, että olimme saaneet Missiomme Jordanissa valmiiksi ja palasimme sieltä turvallisesti.

 

 

 

1375. Tapahtumat - Raymond Aguilera 26. Heinäkuuta 1999.

Herra sanoi minulle,

"Sinun pitää antautua sydämelläsi".

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyn nuolen kärjestä, johon oli kiinnitetty valkoinen nauha (ribbon) (juuri terävän kärjen takana).

Profetia klo 15:50 PM:

 

Herra sanoi minulle yhä uudestaan, kävellessämme ylös Nebon vuorta,

"Camera, Camera, Camera, Camera".

Tapahtuma klo 16:10 PM:

Kun me olimme kävelleet Nebon vuoren huipulle, me tarkistimme vuoren huipulla olevan kirkon ja jatkoimme etsimällä paikkaa vuorelta, jonka voisimme Voidella. Meille tuli pieni ongelma, koska siellä oli turvallisuusvartijoita ympäri kirkon piha-aluetta. Lopulta Mark ja minä löysimme turvallisen paikan Voitelua varten, ja Mark kysyi minulta minne? Minä en todella tiennyt minkä kohdan Voidella, joten lausuin lyhyen rukouksen ja rukoilin Herraa kun kävelimme kirkon piha-alueella, sillä en tahtonut tehdä virhettä. Tämä alue oli kirkon takana olevan pienen muurin takana. Me nopeasti Voitelimme maaperän ilman, että turvallisuusvartijat olisivat saaneet meidät kiinni. En todellakaan halunnut meidän jäävän kiinni, mutta tiesin että meidän piti Voidella Vuori tuona päivänä. Sillä meidän oppaallamme ei ollut aavistustakaan, mitä me olimme tekemässä Jordania. Tämä oli vain välipysäkki matkallamme kohti Petraa, joka oli neljän tunnin matkan päässä. Mikä sai minut niin hermostuneeksi, olivat nuo turvallisuusvartijat, he tuntuivat katsovan joka puolelle!

Klo 16:15 PM:

Herra sanoi,

"Se on tehty!"

Sitten myöhemmin Grand View Hotellissa Petrassa, Jordaniassa, me kolme katsoimme ulos hotellista ja me näimme täyden kuun, niin kuin Herra oli sanonut minulle muutamaa päivää aiemmin Jerusalemissa. Tämä oli vahvistus minulle, että kaikki oli menossa hyvin ja me olimme Herran aikataulussa. Pystyin aistimaan, ettei Mark ollut kovin varma, koska hän mainitsi, ettei yksi osa täydestä kuusta näyttänyt hänestä täysin täydeltä, mutta minulle se oli tarpeeksi täysi, jotta sitä voisi kutsua täydeksi kuuksi, ja nyt minä pystyisin rentoutumaan.

 

 

1374. Näky - Raymond Aguilera 25. Heinäkuuta 1999 klo16:25.

Ollessani Öljyvuoren huipulla olevan hotellin ravintolassa, josta oli näkymä Jerusalemin Vanhaan Kaupunkiin ja Temppelivuorelle, sain näyn tulipilarista. Olin katsomassa näistä suurista ikkunoista kun näin tämän. Osoitin sitä Carlin ja Markille, mutta he eivät voineet nähdä sitä. Se näytti minusta todelliselta, mutta ehkä näin sen hengessä, sillä Carl ja Mark katsoivat ja katsoivat, eivätkä voineet nähdä sitä. Näytti siltä, että näky pysyi taivaalla viisi tai kymmenen minuuttia. Tämä todella hämmästytti minua, koska olin ainoa joka pystyi näkemään sen. Tällä tulipilarilla oli kapea runko, joka oli pyörimässä. Katsoessani sitä, näin sen koskettavan Kalliomoskeijan huippua (Muslimien Moskeija Jerusalemin Vanhassa Kaupungissa). Pilarin huippu tuli Idästä ja se tuli niin korkealla etten voinut nähdä sen huippua. Se oli muuttumassa punaiseksi ja se alkoi laajentumaan. Pilari oli ehkä useita kilometrejä leveä. Pilarinäyn lopussa näin kuinka Kalliomoskeijan katto näytti rikkoutuvan.

Näky:

Sitten näin sateenkaaren valokeilan tulevan alas 80 asteen kulmassa. Sateenkaari oli näkyvissä koillisosassa taivasta. Se oli punainen kummastakin päästä ja vihreänsininen keskeltä. Carl ja Mark eivät voineet nähdä tätäkään.

 

 

1373. Tapahtuma - Raymond Aguilera 25. Heinäkuuta 1999.

Sen jälkeen kun olin keskustellut Herran kanssa Israelin pohjoisen osan Voitelemisesta, minä päätin mennä ja Voidella pohjoisimman osan 30-mailin ympyrän piiristä. Meillä oli vielä pari päivää ennen kuin meidän piti lähteä Jordaniin, joten minä mainitsin sen Carlille ja Markille, ja me päätimme lähteä tuona päivänä (Sunnuntaina).

Carlin missiomatkan muistiinpanoissa, hän kirjoitti, että Herra sanoi,

"Menkää nopeasti! Hyvät ja uskolliset palvelijat."

Ja toiset äänet sanoivat minulle, "Älkää menkö, älkää menkö!"

Oikeasti, en muista tätä, mutta jos Carl kirjoitti sen ylös – sen on täytynyt tapahtua, koska hän oli erittäin hyvä kirjoittamaan asioita ylös. Vaikka joskus hän ei pysty kirjoittamaan tarkasti sanasta sanaan, kaikkea sitä mitä minä näin, mutta hän on yleensä lähellä.

Profetia:

Minä muistan tämän. Herra sanoi,

"Sinä tulet kävelemään orjantappuraisen polun läpi."

Näky:

Sitten minä sain näyn kuudesta tai seitsemästä hevosesta juomassa kaukalosta, jossa oli sisällä valkoista nestettä. Tämä neste oli valkoista väriltään, niin kuin maito.

Kello oli vähän ja me olimme ajamassa pohjoiseen etsimässä ensimmäistä paikkaa Voideltavaksi. Minä en aikonut ottaa mitään riskejä, etten tekisi virhettä. Yksi minun päähuoleni oli tämä – "Tulisiko Herra iskemään meidät alas, koska minä olin ollut niin rohkea Hänen kanssaan?" Sitten minä olin huolissani, koska Carl ja Mark matkustivat minun kanssani, olkoonkin niin että päätös oli minun. Minä todella tunsin veden jalkojeni alla niin kuin kävelisin veden päällä tänään. Toinen kysymys mikä minulla oli, "Tulisiko Herra näyttämään minulle paikat Voideltaviksi, vaikka Hän oli sanonut ettei ollut tarpeellista mennä?"

En voi ilmaista sitä painetta, mikä minulla oli! Veljet ja sisaret Kristuksen Ruumiissa ovat auttaneet rahallisesti maksamalla osan tästä matkasta ja Herra on näyttänyt minulle kuinka tärkeää tämä pohjoisen alueen Voiteleminen 30 mailin ympärysmitalta on, ja minä en todella tiennyt mitä tehdä tämän Israelin pohjoisen alueen kanssa! Hengelliset voimat olivat iskemässä minua pois tasapainosta. Mutta samaan aikaan, minä tiesin sen olevan Herra, joka puhui! Eikö kuulosta oudolta!

Minun lihani sanoi yhä uudestaan, "Ray, sinun on parasta olla KUOLEMAN varma siitä, että olet tekemässä oikean asian!"

Minä tunsin kuin juoksisin kotiin niin nopeasti kuin pystyisin. Vaikka minä muistin sen mitä Herra oli sanonut minulle uudestaan, ja uudestaan, ja uudestaan. "Älä huolehdi, kaikki tulee olemaan hyvin!" Mutta tällä kertaa,minä tunsin kuin olin tekemässä Jumalaa vastaan jollakin tavalla. Mitta tämän missiomatkan tärkeys oli niin tärkeä, etten voinut huolehtia omasta turvallisuudestani. Mutta sitten täällä oli Mark ja Carl kävelemässä minun rinnallani, ja Carlin sisar oli sanonut minulle 5 tai 6 kertaa, olla laittamatta Carl vahingon tielle.

Minä sanoin itselleni yhä uudestaan ja uudestaan – jos sillä ei ole väliä tulevatko nämä paikat Voidelluiksi, ja jos Herra ei näytä minulle mitä pitäisi tehdä, niin me juuri tuhlasimme päivän. Ja minä tulen tietämään mikä on oikein kun me palaamme Jordanista katsomalla kuuta ja näkemällä, että se on TÄYSI!

Minä en osaa sanoa miksi on tärkeää minun tehdä tämä ennen matkan Jordanin osaa. Mutta hengessäni minä tunsin, että sillä oli tekemistä ajoituksen kanssa. Minä en todella tiedä, mutta en voinut saada tätä ajoitus asiaa mielestäni. Että näitten paikkojen (Voitelun) ajoitus oli aivan yhtä tärkeää kuin paikka. Ehkä sodalla taivaassa oli jotakin tekemistä ajoituksen kanssa, minä en todella tiedä. Mutta Jumalan kuuluisi tietää – minä sanoin itselleni jatkuvasti. Joten minä otin suuren askeleen uskossa ja menin pohjoiseen.

Voisin lisätä, että uskossa vaeltaminen on joskus hyvin vaikeaa minulle, vaikka minä tiedän, että Herra on siellä. Se on kuin seisoisi raiteilla kovaa vauhtia lähestyvän tavarajunan edessä ja nostaisi käden ja sanoisi, "PYSÄHDY!" ja tietämättä, onko se Jumala jolle olet puhumassa vai paholainen. Hyvin pelottavaa!

Vahvistus: Sitten yllätyksekseni näin juuri sellaisen maaholvin, josta olin aiemmin nähnyt, jonka yli ihmiset olivat hyppäämässä päästäkseen toiselle puolelle. Ainoa eroavaisuus oli, että tämä oli keskeltä täysi kun toinen maaholvi oli rikkoutunut. Hengessäni tiesin, että Herra oli näyttämässä meille paikan, joka pitää Voidella. Joten sen jälkeen kun olimme tehneet u-käännöksen ja palanneet tähän paikkaan, minä avasin takaoven ja Voitelin alueen tien vieressä.

Profetia: Sitten jonkin ajan kuluttua kuulin, "Liiton Arkki", kuusi eri kertaa.

Profetia: Sitten kuulin Herran sanovan, "Rakastatko Minua!" kuusi kertaa.

Ja minä sanoin, "Kyllä! Kuusi kertaa."

Sitten Herra johdatti meidät Voitelemaan paikan ja me menimme kotiin aikaisin.

 

 

1372. Tapahtuma - Raymond Aguilera 24. Heinäkuuta 1999.

Minun toinen käyntini Länsimuurilla oli illalla. Näin miesten tanssimassa heidän osastossaan ja naisten tekevän samanlaisia asioita heidän osastossaan. Olin kuitenkin huolissani, sillä voinut tuntea Herraa tässä paikassa. Yritin olla kuljeksimatta ympäri ja pysyin yhdessä paikassa. Joten aloin rukoilla Herralta selvyyttä katsoessani miehiä tanssimassa heidän musiikkinsa tahtiin.

Sitten Herra sanoi,

"Näetkö sinä nämä tanssivat ja rukoilevat ihmiset? Minä en kuuntele heidän ylistystään tai rukouksiaan tai heidän tanssejaan. He ovat yhä Minun Kiroukseni alla. Nyt Minä haluan, että jätät tämän paikan ja etkä katso taaksesi!"

Tämä kokemus jätti minulle tunteen, ettei Herra ollut vielä lopettanut Israelin ja sen ihmisten rankaisemista kaikkien näiden vuosien jälkeen siitä kun Jeesus Kristus palasi taivaaseen. Joten minä lähdin, mutta silti ihmettelin.

 

 

1371.Näky - Raymond Aguilera 24. Heinäkuuta 1999.

Näin näyn Eiffel-tornista, joka leikattiin pohjasta jonkinlaisella terävällä kappaleella. Eiffel-torni leikattiin vasemmalta oikealla.

1370. Tapahtuma - Raymond Aguilera 24. Heinäkuuta 1999 klo 1:30.

Rukoushetkeni aikana ajattelin jatkuvasti sitä, mitä Herra oli sanonut Nebo vuoresta Jordaniassa, että se olisi ainoa paikka jäljellä siitä ympyrän piiristä, joka olisi tarkoitus Voidella. Tämä ei vaikuttanut minusta oikealta, sillä se jätti suuren aukon 1/3 osan matkalle ympyrän piiristä, joka ei tulisi Voidelluksi. Kaikki mitä oli minun mielessäni, oli tämän matkan tärkeys ja sen loppuun saattaminen oikein. Itse asiassa minä en luottanut tuohon Sanaan (että Nebo vuori olisi ainoa paikka jäljellä meidän missiomatkallamme.) Minä rukoilin ja rukoilin, mutta kuulin vain näiden valheellisten henkien sanovan sitä ja tätä. Se tuli niin pahaksi – etten tiennyt mitä tehdä. Olin täysin hukassa.

Joten rukoilin Herraa ja kysyin, "Mitä tulee tapahtumaa, jos Voitelen joitakin paikkoja pohjoisessa lähellä Shekhemia".

Herra sanoi,

"Mitään ei tapahdu. Sinun ei tarvitse tehdä sitä! Jäljellä ei ole muita paikkoja paitsi Nebon vuori."

Sitten kuulin joidenkin toisten äänien sanovan tätä ja tuota, uudestaan ja uudestaan. Sitten noin 45 minuutin kuluttua tästä olin tulossa hyvin väsyneeksi, joten sanoin Herralle, "No, jos mitään pahaa ei tule tapahtumaan – uskon, että tulen Voitelemaan ne joka tapauksessa. Vain ollakseni aivan varma, ja toivottavasti sinä et tule vihaiseksi minulle!"

Ja Herra sanoi,

"Tee jos niin haluat!"

Sitten kuulin joidenkin äänien sanovan, ettei minun tarvitse tehdä sitä.

En halunnut tulla koko matkaa Israeliin asti ja tehdä virheen ja lähteä Israelista täyttämättä tehtävääni. Joten minä vain toistin yhä uudestaan saman rukouksen, Herra sanoi,

"Todistaakseni, että se olen Minä joka puhun sinulle – katso kuuta ja jos kuu ei ole täysi kun te tulette takaisin Jordaniasta, silloin se en ollut Minä, Jehova puhumassa sinulle. Sitten te voitte mennä Voitelemaan alueet lähellä Shekhemia."

Joten sanoin, hyvä, mutta jos mitään ei kerran tulisi tapahtumaan, jos minä Voitelen paikat lähellä Shekhem, minä Voitelen ne nyt koska minulla on aikaa ja tarkistan kuun kun palaan takaisin Jordaniasta. Hermostutko tästä, ja tuletko sinä opastamaan minua tällä, ehkä ylimääräisellä Voitelumatkalla?

Herra sanoi,

"Hyvä! - Mutta sinä tulet näkemään, että kuun on täysi kun te palaatte Jordaniasta!"

En voinut ymmärtää kuinka vaikeaa minun on ollut kuulla Herraa meidän ollessamme Jerusalemissa. Muistan, kun me kävelimme ylös Länsimuurille ensimmäisen kerran tällä matkalla, minä tunsin saman asian kuin ensimmäisellä kerralla ollessani Jerusalemissa noin vuosi sitten. Voin tuntea saman suojeluksen Kupolin ympärilläni, mutta jokainen muu näytti kokevan jonkinlaisen uskonnollisen kokemuksen. Mutta minä en tuntenut yhtään "Mitään"! Voin nähdä ihmisten suutelevan Länsimuuria, rukoilevan, ja laittavan pieniä rukouksia paperinpaloihin ja laittavan niitä muurin kivien rakoihin. Minä tunsin itseni niin tunnottomaksi, että olisi ollut sama vaikka en olisi ollut siellä. Se oli niin voimallista, kuinka minun ruumiini ja henkeni voivat tuntea tämän tyhjyyden tässä osassa Jerusalemin Vanha Kaupunkia. Jokin ei ollut oikein täällä, mutta minä en tiennyt mikä.

 

 

1369. Tapahtuma - Raymond Aguilera 23. Heinäkuuta 1999 klo 13:30.

Tänä aikana olimme ajamassa pohjoiseen Voidellaksemme 30 mailin ympärysmitalla olevat alueet. Tässä on joitakin Sanoja ja Näkyjä, joita Herra antoi minulle.

Näkyklo13:30: Sain näyssä numeron 9.

Profetiaklo13:50:

"Sota taivaassa on käymässä raskaammaksi." "Jatkakaa matkaa!" Sitten Herra sanoi, että me olimme joutumassa eksyksiin koska sodankäynti taivaissa oli niin voimakas.

Profetiaklo14 : Sitten Herra ohjeisti minua Voitelemaan auton kun seuraavan kerran pysähdymme. Ja Voitelemaan kaikki neljä auton kulmaa.

Klo 2:10 : Me Voitelimme Petah Tiqwa kaupungin kaakkoisosassa kaupunkia olevassa puistossa 9 kilometriä tien 40 risteyksestä. Sitten Herra sanoi,

"Olette tulleet tarpeeksi kauas, voitte etsiä paikan jossa syödä."

Me ajoimme Länsirannalle etsimää ravintolaa arabikaupungista. Ja Herra sanoi, "Haluatteko syödä vuohien kanssa?"

Joten jätimme arabikaupungin ja menimme etsimään Israelilaista ravintolaa Länsirannan ulkopuolelta. Löysimme uima-altaan ja pienen ravintolan Israelin puolelta ja söimme siellä. Voin sanoa, että päivä oli todella kuuma ja kylmän veden saaminen tuntui todella hyvältä! Sitten Herra sanoi, että me olimme valmiit tältä päivältä ja voimme mennä kotiin.

 

 

1368. Profetia - Raymond Aguilera 23. Heinäkuuta 1999 klo 5:10.

Rukouksen aikana Herra sanoi,

"Elämä on kuin oliivi. Siinä on kivi(pit=kivi, kuoppa)!" (loppu)

Näky: Sitten Hera antoi minulle näyn Kemistin tasapainovaa’an.

Profetia: Sitten Herra sanoi, "Pysykää balanssissa ja keskittyneenä!Voidelkaa toinen toisenne ja muistakaa mitä olen sanonut, 'Mikä menee ylös, tulee alasse tulee olemaan iankaikkisesta iankaikkiseen, ikuisestaUuden Temppelin rakennuspalikat –joten olkaa huolellisia, viisaita, väkeviäja rohkeita, ja viisaita kuin käärmeet."

Herra oli kertomassa meille, että oli tärkeää jokainen itse keskittyisi.

Profetia: Sitten Herra sanoi,

"Siellä on taistelu menossa taivaallisissa sen tähden mitä sinä olet tekemässä."

Näky: Sitten minulle annettiin näyssä kirjain "M".

Profetia: Se edustaa Karitsan Häitä (=Marriage) – sitä ollaan valmistamasta.

Näky: Sitten näin taistelun taivaassa ja näin kaksi sotajoukkoa iskevän toisiinsa suurella Voimalla!

Profetia: Sitten Herra sanoi,

"Mene pohjoiseen!"

Näky: Sitten näin näyssä yhden petolinnun kynnen, harpun kaltaisen soittimen, ja sitten hyönteisen tuijottamassa minua.

 

 

1367. Tapahtuma - Raymond Aguilera 22. Heinäkuuta 1999 keskipäivällä.

Päättelin, että vaikeimmat paikat Voidella, olisivat Jordanian alueella, sillä me tarvitsisimme visat päästäksemme maahan ja auton liikkuaksemme siellä huomaamatta. Joten me päätimme mennä ensin matkatoimistoon, aloittamaan missiomatkan, selvittämällä yksityisen kiertomatkan kustannukset. Kun matkatoimiston virkailija alkoi kysymään meiltä kysymyksiä, miksi halusimme yksityisen kiertomatkan ja mitkä olivat tämän meidän matkamme syyt (sillä hänellä oli halvempia kiertomatkoja, joihin useimmat ihmiset menivät), me vastasimme parhaimmalla tavalla kuin pystyimme. Meidän piti varoa sanojamme sillä jokainen on huolissaan terroristien tähden. Kun olimme saaneet hinnan yksityiselle kiertomatkallemme, me päätimme jättää matkatoimiston rukoillaksemme Herraa tämän matkapaketin puolesta.

Me menimme kahvilan ulkopuolelle ja rukoilimme.

Ja Herra antoi minulle tämän Sanan:

"Voitele ainoastaan Nebon vuori". "Loput ovat vain arvotonta pakanoiden autiomaata."

Joten me rukoilimme uudestaan ollaksemme varmoja, pitäisikö meidän mennä seuraavalle mahdolliselle yksityiselle kiertomatkalle.

Ja Herra sanoi,

"Kun nypläät höyhenen hanhesta, hyppääkö se?"

Ymmärsimme yllä olevan tarkoittavan kyllä ja ostimme yksityisen kiertomatkapaketin matkatoimistosta.

Voidellut alueet:

Me jätimme matkatoimiston ja jatkoimme kohti Tel Avivia aloittaaksemme Voitelemisen 30 mailin ympärysmitalla Jerusalemin Vanhasta Kaupungista.

Me pysähdyimme Yavnessa ja Herra sanoi,

"Voitele täällä".

Tämä oli puistossa synagogan naapurissa.

Sitten me ajoimme Qavat Malakhin ohi ja Herra sanoi,

"Jatkakaa matkaa!"

Kun me saavuimme Qiryat Gatiin, Herra sanoi,

"Hyvä"

Sitten me ajoimme ohi puiston ja Herra sanoi,

"Jatkakaa matkaa!"

Sitten me ajoimme Uzzaan and Herra sanoi,

"Etsikää ja te tulette löytämään!"

Sitten Herra johdatti meidät toiseen puistoon, missä oli suuri vesitankki ja synagoga ja me Voitelimme alueen puistossa.

Sitten me ajoimme kohti Edn Dhahiriya. Me olimme noin 8 Km sisällä Länsirannalla ja ohittaneet armeijan tarkastuspisteen, ja minä olin vähän hermostunut, koska me olimme ajamassa vuokra-autolla, (mikä oli selkeästi merkitty sivuoviin). Meille oli sanottu autovuokraamosta, ettei pidä ajaa autoa näille alueille sillä se oli vaarallista (Muslimien kaupungit Länsirannalla).

Niin, me ajoimme tällä kielletyllä alueella kunnes Herra sanoi, "Älkää menkö pidemmälle!" Joten me teimme U-käännöksen seuraavassa risteyksessä ja minä vuodatin Oliiviöljyn maaperään niin nopeasti kuin mahdollista autoni takaovesta. Sillä näytti, että monet työläiset olivat palaamassa kotiin töistä ja me emme halunneet mitään ongelmia, jos joku näkisi meidän Voitelevan maaperän. Ja siellä oli sotilaita OIKEITTEN aseitten kanssa. Joten siellä me olimme, kolme Kristittyä, Voitelemassa pientä Muslimien aluetta Herralle. Minä en todellakaan usko, että he olisivat ymmärtäneet sen, mitä me olimme tekemässä. He uskoisivat meidän varmaan olevan terroristeja. Joten me jätimme tämän alueen niin nopeasti kuin mahdollista. Minä muistin Carlin kerran sanoneen, että Israelilaiset ja Jordanialaiset uskoisivat helposti hänen ja Markin oleva terroristeja, mutta mitenkä minä sopisin tähän kuvioon. (Ihmettelin, oliko hän sanomassa, että minä olin vanha ja huonossa kunnossa? <Hymy>)

Sitten me ajoimme moottoritietä 31, ja poispäin mahdollisista ongelmista. Sitten kun olimme ajamassa, Herra sanoi, "Aja syrjään ja pysäköi turvalliseen paikkaan!" Joten kun me ajoimme etsien turvallista paikkaa pysähtymistä varten – Herra sanoi, "Mikä menee ylös, tulee alas!" Joten me jatkoimme ajamista etsien tuota turvallista paikkaa auton pysäköimiseksi, sitten kun me olimme vielä ajamassa Herra sanoi, "Pudista pois tomu kengistäsi!"

Minä näin vesimelonikojun kaukaisuudessa ja minä ehdotin, että me pysähtyisimme ja ostaisimme vesimeloneita, koska tämä näytti turvalliselta paikalta pysähtymiseen. Joten me ostimme vesimelonin ja me pudistimme pölyn kengistämme kun me kiipesimme autoon niin kuin Herra käski meidän tehdä.

Tässä kohdassa kello oli noin 21 tai 22 ja Carl oli tulossa väsyneeksi, joten me pysähdyimme lomahotelliin Kuolleellamerellä noin 5 mailia Masadasta etelään. Siellä oli hyvin, hyvin kuumaa tässä paikassa, joten me lepäsimme vähän ja me rukoilimme, ja Herra käski meidän lähteä liikkeelle.

Joten me aloitimme myöhäisillan ajomme jälleen ja kun me jatkoimme kohti seuraavaa Voitelemisen kohtaa, minä kuulin demonisen äänen sanovan, "Teidän ei tarvitse pysähtyä tänne!" "Sinä huijari!" Sitten kun me pääsimme kohteeseemme minä kuulin demonisen äänen sanovan, "Teidän ei tarvitse tehdä tätä!"

Joten me pysäytimme auton moottoritien laitaan ja avasin takaoven ja Voitelin maaperän Jehovan, Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen Nimessä. Minä muistan Carlin ja Markin menneen ulos autosta ja minä luulin heidän menneen ottamaan kuvia tai jotain, jolloin kuulin Herran Äänen sanovan, "Nyt – lähde täältä nopeasti!" Minä kerroin Carlille ja Markille mitä Herra oli sanonut ja me ajoimme pois tuosta paikasta niin nopeasti kuin pystyimme. Sitten vähän aikaa myöhemmin Herra sanoi, "Kiitos teille hyvät ja uskolliset palvelijat!"

Tämä oli erittäin outo paluumatka autolla takaisin meidän hotelliimme. Me olimme kaikki väsyneitä ja Carl oli vielä vähän uninen kun hän ajoi autoa ja se vaikutti kuin me emme koskaan tulisi pääsemään hotelliimme. Sitten kuulin toisen demonisen äänen sanovan, "Hidastakaa ja pysähtykää. Pitäkää tauko!" Jostain syystä demonit halusivat meidän pysähtyvän ja Herra halusi meidän lähtevän nopeasti. Me ajoimme vielä toisen tunnin verran ja me pysähdyimme huoltoasemalle, ja lepäsimme vähän, ennen kuin me saavuimme hotelliimme. Tämä oli hyvin pitkä päivä, mutta me kävimme läpi paljon aluetta ja Voitelimme kolme tai neljä paikkaa.

 

 

1366. Tapahtuma - Raymond Aguilera 22. Heinäkuuta 1999.

Rukoushetken aikana Jerusalemin kaupungissa, minun oli hyvin vaikeaa keskittyä Herraan, mutta pystyin tuntemaan tämän näkymättömän suojeluksen Kupolin ympärilläni. Jerusalemin Vanha Kaupunki oli kävelymatkan päässä hotellistani, ja voin tuntea tämän valtavan voiman hengessä Kaupungin yllä yöllisten rukouksieni aikana. Joka yö luin Raamattua ennen kuin menin nukkumaan ja tämä auttoi paljon. Olin lukemassa Jeremiaan Kirjaa, ja mitä enemmän luin Jeremiaa, sitä enemmän minä ihmettelin sitä, mitä tapahtui Jeremian aikana. Kun tajusin, että Jerusalem oli piiritettynä kun tämä tapahtui – se sai minut ihmettelemään vielä enemmän! Minulla ei ollut aavistustakaan, tunsiko Jeremia saman hengellisen sodankäynnin, minkä minä tunsin joka ilta, mutta koko kaupunki vaikutti olleen sekasorrossa ja vihaisena Jeremiaalle. Toisten profeettojen, jotka olivat sanomassa päinvastaista suhteessa siihen, mitä Jeremia sanoi, on täytynyt uskoa että se mitä he olivat kuulemassa, oli Jumalalta myös. Pelottava asia oli, että Jeremia oli ainoa, joka kuuli Herran äänen selkeästi. Tämä sai minut vielä päättäväisemmäksi pysyä keskittyneenä!

Joka yö minulla oli demonisia henkiä kertomassa minulle sitä ja tätä, kunnes aloin epäilemään mikä oli Herrasta ja mikä oli paholaisista. Minä rukoilin ja rukoilin ja aloin keskittymään niin hyvin kuin pystyin, mutta minä tunsin kuin olisin tällä vuoristoradalla, joka meni vauhdilla ylös ja alas. Sitten yhtäkkiä tajusin, mitä Herra oli tekemässä minun kanssani. Hän oli näyttämässä kuinka voimakkaita demoniset voimat olivat Jerusalemissa ja kuinka ne pettivät muita profeettoja Jeremiaan aikaan. Nämä olivat hyvin voimakkaita ja vahvoja valheen henkiä ja nyt pystyin näkemään kuinka muut profeetat tulivat huijatuiksi. He todella taisivat uskoa kuulevansa Jumalalta myös.

Joten rukoilin Herraa, "Kuinka minä voin kertoa, että se olet sinä tai tehdä erotuksen sinun ja niiden välillä kaiken tämän demonisten voimien häirinnän keskellä? Ja kuinka minä voisin luottaa sinun Ääneesi nyt? Minä en edes tiedä mikä on seuraava paikka Voideltavaksi. Kuinka minä voin jatkaa?"

Sitten Herra sanoi, "Etsikää ja te tulette löytämään!"

Kaikki mitä pystyin sanomaan vastaan oli: "Herra, - minä olen kuin kala veden ulkopuolella täällä! Jos minä teen virheen, älä sano etten varoittanut sinua. Nämä eksyttävät henget ovat erittäin, erittäin hyviä ja voin sanoa että olen kävelemässä veden päällä nyt! Voin nyt todella nähdä mitenkä Jeremian ajan profeetat tulivat petetyiksi. Mitä enemmän minä luen Jeremian Kirjaa, sitä enemmän ymmärrän ne vastustukset, joita hänellä oli hengessä. Minä tulen tarvitsemaan joitakin vahvistuksia, jos minulla on joskus epäilyksiä."

Ja Herra sanoi, "Älä huolehdi, Me olemme sinun kanssasi!"

Minä sanoin Herralle, "Älä vihastu, jos testaan ja testaan ja uudelleen testaan sinun Sanaasi tänä aikana Israelissa ollessani."

Kommentit:Voin vielä lisätä, että minä tiesin kuinka tärkeä minun missioni Israelissa oli, ja käveleminen sisälle kaikkeen tähän epätavallisen voimakkaaseen hengelliseen sodankäyntiin, oli pelottavaa. Mutta silti, voin aistia tämän voimakkaan suojeluksen Kupolin ympärilläni. Se oli kuin, jos ydinpommi olisi räjähtänyt minun sylissäni, se ei olisi satuttanut minua. Voin todella tuntea tämän suojeluksen hyvin tiukasti ympärilläni, mutta silti nämä demoniset voimat pystyivät silti puhumaan minulle. Tämä oli hyvin outoa juttua!

 

 

1365. Näky - Raymond Aguilera 22. Heinäkuuta 1999 keskipäivällä.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle näyssä kahden jyrkänteen välissä olevan maasillan, jonka alla oli syvä kanjoni. Näin ihmisten kävelevän maasiltaa pitkin yrittäen päästä toiselle puolelle, mutta sillan keskikohta oli hajonnut pois. Katsoessani näitä ihmisiä, he vain hyppäsivät yli hajonneen osan toiselle puolelle niin hyvin kuin pystyivät. Se oli hyvin vaarallista, mutta mitä tahansa oli toisella puolella, se oli tärkeämpää kuin putoaminen sillalta ja kuoleminen. (loppu)

 

 

1364. Profetia - Raymond Aguilera 22. Heinäkuuta 1999 klo 9:40.

Rukouksen aikana Herra sanoi, "Ylistys ja palvonta on hyvää mutta kuuliaisuus on parempaa!"

Näky: Sitten Herra antoi minulle näyn, jossa suuri puukko leikkasi jotakin. Se muistutti minua puukosta, jota Krokotiilimies käytti yhdessä hänen elokuvissaan.

Profetia: Sitten Herra sanoi, "Minä tulen leikkaamaan viinileilin auki!"

Näky: Sitten minulle annettiin näyssä jotain, joka oli mahalaukun tai kidneypavun muotoinen. (Uskon että sen oli näky viinileilistä.)

Profetia: Sitten Herra sanoi, "Menkää!"

Näky: Sitten minulle annettiin näyssä 3-jänteinen köysi.

 

 

1363. Näky - Raymond Aguilera 22. Heinäkuuta 1999.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle näyn pienestä punatukkaisesta tytöstä, jonka minä näin Länsimuurilla. Hän oli noin kolme tai neljä vuotta vanha. Hän leikki pienen pojan kanssa – itse asiassa he leikkivät alueella, mikä oli rajoitettu vain miehille. Ensiksi minä näin tämän pienen punatukkaisen tytön niin kuin hän näyttää tänään. Sitten katsellessani tämä pieni tyttö kasvoi silmieni edessä hengessä. Hänestä tuli kaunis nuorin nainen, iältään ehkä 18 ja 24 vuoden väliltä.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Mitään ei tapahdu ennen kuin tämä pieni tyttö kasvaa aikuiseksi!"

Huom:

Minä en ymmärrä mitä pitäisi tapahtua kun tämä pieni tyttö kasvaa aikuiseksi. Siinä kaikki. (loppu)

Profetia:

Sitten varoittamatta Herra sanoi, "Minä tulen tappamaan jonkun!"

 

 

1362. Näky - Raymond Aguilera 21. Heinäkuuta 1999.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle näyssä kultaisen leijonapatsaan, jota kuljetettiin kärryillä joidenkin tummaihoisten ihmisten toimesta, ja se haudattiin pieneen laaksoon. (loppu)

 

 

1361. Profetia - Raymond Aguilera 21. Heinäkuuta 1999.

Rukouksen aikana kysyin Herralta mihinkä meidän pitäisi mennä ja löytää seuraavat paikat Voideltavaksi ja Herra sanoi "Etsikää niin te tulette löytämään!"

Sitten Herra sanoi, "Te olette ainoastaan Läpikulkumatkaajia tässä maassa."

Näky:

Minä sain näyn taivaalta. Minä pystyin näkemään tämän kapean hiekkarannan ja hiekkarannan takana oli tämä korkea valli. Pystyin näkemään tämän vallin ulottuvan kokonaan pitkin hiekkarantaa, jossa vedenaallot löivät rantaan.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Rauha olkoon teidän kanssanne. Mikä menee ylös tulee myös alas!"

1360. Profetia - Raymond Aguilera 21. Heinäkuuta 1999.

Rukouksen aikana Herra sanoi, "Taivas tulee mustaksi. Kaikki pisteet jotka voidellaan tulevat olemaan yhteydessä toisiinsa."

Sitten Herra sanoi jotain kupolista, joka peittää tämän alueen. (loppu)

 

 

Muistiinpanot Israelin 300 Km:n Voitelumissiomatkalta.

Herra ei antanut minun käyttää nauhuriani nauhoittamaan profetioita ja näkyjä meidän ehtoollisaikoina tai kun olimme matkustamassa autolla. Minä yritin kerran nauhoittaa näyn ehtoollisrukouksen aikana ja Herra käski minua sulkemaan nauhurini. Vaikka Herra antoi minun nauhoittaa joitakin profetioita ja näkyjä minun iltarukouksieni aikana Hotelli huoneessani.

No, koska Carl oli tehnyt muistiinpanoja missiomatkan aikana, hän rupesi dokumentoimaan Israelin missiomatkaa meidän puolestamme. Alla olevat tiedot ovat Carlin muistiinpanoista. Loput tulevat olemaan minun nauhoistani ja mitä minä muistan. Jumalan siunausta teille kaikille!

Tässä ovat paikkojen nimet, jotka Voitelin.

1. Tel Aviv/Jaffa
2. Yavne
3. Uza
4. Edh Dhahiriva
5. Masada
6. Petah Tiqwa
7. Azzun
8. El Makhrug
9. Shekhem
10. Nebon vuori, Jordania
11. Petra, Jordania
12. Taaborin vuori
13. Kultainen Portti, Jerusalem
14. Megiddo
15. Vanha Jerusalem

(klikkaa tästä nähdäksesi suuremman kuvan kartasta)

Alla oleva Raymond Aguileralta:

1359. Tapahtuma - Raymond Aguilera 20. Heinäkuuta 1999.

Me saavuimme Ben Gurionin lentokentälle ja jatkoimme vuokra-autolle. Kun olimme noutaneet vuokra-auton, meille selvisi että se oli hyvin pieni auto ja eikä sellaisen kokoinen kuin mitä me olimme tilanneet ja sytytys ei toiminut. Joten noin tunnin viivytyksen jälkeen, me lähdimme etsimään ensimmäistä ympyränpiirin voitelukohtaa. Se vaikutti siltä kuin me vaan ajoimme ja ajoimme ja me ainoastaan pääsimme eksyksiin.

Profetia:

Sitten Herra antoi minulle Sanan, "Etsikää Valoa tai Katsokaa Valoa."

Joten me aloimme katsomaan kaikenlaisia värejä, katuvaloista auringon valoon asti. Sitten sen jälkeen mikä vaikutti olleen noin tunnin ajomatka, me löysimme puiston eläinsuojan ja kirkon vieressä. Me uskoimme voitelupaikan olevan kirkon maalla, mutta emme olleet varmoja, ja se oli suljettu ja me emme voineet löytää tietä sisälle. Joten me menimme takaisin autoomme ja ajoimme puistoon kirkon takana ja kävelimme kohti aitaa, mikä erotti näitä alueita ja rukoilimme Herralta ohjausta; sillä me olimme täysin hukassa missä maa pitäisi voidella.

Sitten rukouksen aikana Herra sanoi, "X merkkaa paikkaa!"

Ja kun katsoin jalkoihimme näin suuren X:n hengessä meidän jalkojemme välissä, ja sanoin Markille ja Carlille tämän oleva paikka.

Näky:

Joten me voitelimme sen ja minä näin Kuninkaan Kruunun hengessä.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Nyt, jättäkää nopeasti tämä paikka!"

Tämä pelästytti minut, sillä Carl oli sanonut aiemmin, että hän halusi pysyä puistossa vähän aikaa, jotta hän voisi nukkua. Sillä hänen oli vaikeaa pysyä hereillä pitkän lentomatkan jälkeen. Hän oli ainoa, jolla oli lupa ajaa autoa ja me meidän piti vielä ajaa Jerusalemiin hotelliimme, mikä oli noin reilun tunnin matkan päässä.

Mutta yllätyksekseni Carl alkoi ottamaan valokuvia voitelemisen jälkeen ja kaikki mitä minun mielessäni oli se, mitä Herra oli sanonut, "NYT NOPEASTI JÄTTÄKÄÄ TÄMÄ PAIKKA!" Minä huomasin Markin naamasta, että hän halusi lähteä myös. No, me menimme autoon ja ajoimme pois niin nopeasti kuin pystyimme kun Carl yhä tarvitsi unta. Noin tuntia myöhemmin Carl alkoi olemaan vaikeuksia pysyä hereillä kun me menimme kohti Jerusalemia. Lopulta meidän piti pysähtyä Jerusalemin ulkopuolelle, sillä Carl ei pystynyt pitämään silmiään auki enää. Jos Mark ei olisi pysäyttänyt häntä, me olisimme ajaneet yli noiden tiepiikkien, joita he asettavat tienristeyksien eteen, jotta autot eivät menisi siihen suuntaan. Se oli hyvä, että Mark huomasi piikit, sillä me olisimme rikkoneet auton kaksi eturengasta.

Tähän mennessä aurinko oli laskeutunut ja oli pimeää. Minä en todella uskonut, että me tulisimme löytämään hotellia tuona iltana. Sillä Carlilla oli vaikeuksia pysyä hereillä ja oli myöhä ja me emme tunteneet kaupunkia. Minulla ei ole aavistustakaan kuinka Carl ja Mark löysivät meidän hotellimme tuona iltana, koska emme ymmärtäneet katujen Hepreankielisiä kylttejä. Mutta me löysimme tämän pienen 18 huoneen hotellin tältä hyvin pieneltä yksisuuntaiselta kadulta, joka oli yhtä leveä kuin jonkun pihatie. Kaikki mitä voin sanoa on – "Herra katsoi meidän peräämme tuona ensimmäisenä päivänä. Ylistys Herralle!!!"

Tämän Israelin Missiomatkan kolme Läpikulkumatkaajaa.

Carl Galilean Järvellä Mark ja Ray mäenrinteen luolassa Tabghassa

Minä en halunnut Carl ottavan kuvaa minusta kun minä söin jäätelöä, ja minä en voinut estää häntä. Carl sanoi, että kuva on verkkosivuja varten; joten tässä se on! (Hymy) Minulla oli ongelmia jäätelön kanssa missiomatkalla. Israel oli hyvin kuuma maa!

 

Carlin Israelin Muistiinpanoista.

7/20/1999

Me saavuimme Tel Aviv, Israeliin. Me kävelimme puistoon, mikä oli muurin takana olevan Kristillisen Ortodoksi kirkon vieressä ja rukoilimme mitä meidän pitäisi voidella. Silloin Ray sai sanan.

RaynSana: "X" Merkitsee paikkaa.

Näky: Kuva Kuninkaan Kruunusta.

Sana:"Nyt, nopeasti jättäkää tämä paikka!

7/21/1999

Sana: Hengellinen vaarna tullaan ajamaan jokaiseen paikkaan.

Näky: Nahkanauhoista, jotka yhdistivät paikat.

Sana:Kupoli tulisi peittämään koko alueen. Taivas tulisi olemaan pimentynyt.

7/21/1999

Me rukoilimme aamulla, mihinkä Herra halusi meidän menevän tänään.

Sana:"Etsikää ja te tulette löytämään "Läpikulkumatkaajat" (Me ymmärsimme, että me kolme Kristittyä veljeä olemme läpikulkumatkaajia tällä matkalla)

Näky: Aaltoja korkean rantavallin takana rannalla, missä oli kapea ranta. Rantavalli jatkui maalle niin kuin suuri Muuri.

Sana: Rauha (on teidän kanssanne; se menee ylös ja tulee alas)

Myöhään viime yönä näky ja sana. Näky: Ray sai näyn pienestä punatukkaisesta tytöstä, jonka me näimme Länsimuurilla tänään. Josta minä melkein otin kuvan.

Näky: Sitten hän näki näyn hänestä vanhempana, ehkä (18-24).

Sana: Se ei tule tapahtumaan ennen kuin hän on kasvanut aikuiseksi.

Sana:<Jumala> "tulee tappamaan jonkun"

7/22 klo 9:40 AM

Sana:"Ylistys ja palvonta on hyvä – mutta kuuliaisuus on parempi."

Näky: Krokotiilimiehen kokoinen ”Puukko” leikkaamassa jotakin.

Näky: "Minä aion leikata viinileilin auki."

Näky: Viinileili oli kidneypavun muotoinen tai vatsan muotoinen esine.

7/22/99

Sana:"Mene"

Näky: 3-jänteinen köysi.

Tulkinta: Ei ole helposti rikottavissa.

12 keskipäivällä

Näky: Niin kuin maavalli ja ihmiset hyppäsivät sen yli.

Tulkinta: Ihmisten täytyy hypätä päästäkseen toiselle puolelle.

Sana: "Nebon-vuori", loput on vain arvotonta pakanoiden autiomaata"

7/22/99

Rukous, pitäisikö meidän lähteä Jordanian matkalle.

Sana:"Kun nypläät höyhenen hanhesta, hyppääkö se?" (Minkä me tulkitsimme ottaa ensimmäinen mahdollinen yksityinen matka Jordaniin.)

Me ajoimme Jerusalemista ulos kohti Tel Avivia ja ajoimme etelään pitkin teitä lähellä meidän 30 mailin säteellä Jerusalemista. Me pysähdyimme Yavnessa.

Sana voitelua varten: "Tässä"

Klo 15:33.

Me pysähdyimme puistoon synagogan naapurissa.

Sana:"Tässä" (Me ymmärsimme, että meidän piti voidella korkea alue puistossa)

Seuraavaksi me jatkoimme ajamista ja me ajoimme Qavat Malakhin ohitse. Me rukoilimme, missä pysähtyä.

Sana:"Lähtekää liikkeelle!"

Kun me pääsimme Qiryat Gat, me rukoilimme ja kuulin.

Sana:"Hyvä"

Sana:"Jatkakaa!"

Klo 16:30.

Sitten me ajoimme Uzaan ja kuulin Sanan: "Etsikää ja te tulette löytämään!". Me päätimme pysähtyä Kaupungin puistossa, missä oli suuri tyhjä betoninen vesitankki ja synagoga. Me tunsimme oikeaksi Voidella maaperä täällä.

Klo 18.

Seuraavaksi me ajoimme Edh Dhahiriyaan – noin 8 Km ohi Länsirannan tarkastuspisteen.

Sana:"Älkää menkö pidemmälle!" Me pysäköimme auton tien laitaan ja voitelimme maaperän avaamalla auton takaoven. Sitten me ajoimme pois Länsirannalta ja jatkoimme Valtatietä 31 ja minä sain sanan.

Sana:Pysähtykää turvallisessa paikassa.

Klo 18:30.

Sanat: "Mikä menee ylös, tulee alas!" "Pyyhkikää tomut jaloistanne!" Ray sanoi "Pysähdytään ja ostetaan vesimeloni."

7/22/99 klo 21 tai 22.

Me olimme lomahotellissa Kuolleellamerellä noin 5 mailia Massadata etelään parkkipaikalla.

Sana:''Jatkakaa matkaa''.

Vihollisen ääni: ''Teidän ei tarvitse pysähtyä täällä'' – ''Sinä puoskari''.

Kun tulimme paikalle, jonka Ray voiteli. ''Te ette halua tehdä tätä!"

Sana:''Lähtekää täältä nopeasti'' ''Kiitos teille hyvät ja uskolliset palvelijat''

Vihollisen ääni: ''Hidastakaa ja pysähtykää. Pitäkää tauko.''

7/23/99 klo 22 AM

Sana:''Elämä on niin kuin oliivi, siinä on kivi (pit=kivi, kuoppa)''

Näky: Tasapainovaaka.

Sana:''Pysykää balanssissa ja keskittyneenä .''

Sana:''Voidelkaa toinen toisenne.''

''Muistakaa mitä minä sanoin, mikä menee ylös, tulee alas – se tulee olemaan iankaikkisuudesta iankaikkisuuteen, ikuisesti.

Uuden Temppelin rakennuspalikat – joten olkaa tunnollisia, viisaita, voimakkaita ja rohkeita, ja olkaa viisaita kuin käärmeet.

''Se on elintärkeää, ette me itse keskitymme''

Klo 11:40 AM

Sana:"Siellä on taistelu menossa taivaissa, sen tähden mitä me olemme tekemässä"

Näky: "M" (näky Kirjaimesta)

Sana:Se edustaa Karitsan Häitä (=Marriage)sitä ollaan valmistamasta.

Näky: Taistelu taivaassa ja kaksi voimaa oli iskemässä toisiaan.

Sana:"Mene pohjoiseen".

Näky:

1. Yksi petolinnun kynsi.

2. Harpun kaltainen soitin.

3. Hyönteinen tuijottamassa Rayta.

Klo 13.30 PM

Näky: Numero "9".

Klo 1:50 AM

Sana:"Sota taivaassa on käymässä raskaammaksi." "Jatkakaa matkaa". "Me olimme joutumassa eksyksiin koska sodankäynti taivaissa oli niin voimakas ."

Klo 2.00 AM

Sana:"Seuraavan kerran kun me pysähdymme – Voidelkaa auto."

Klo 2.02 AM

Sana:Voidelkaa 4 kulma."

Klo 2.10 AM

Me Voitelimme Petah Tiqwa kaupungin kaakkoisosassa kaupunkia olevassa puistossa 9 kilometriätien 40 risteyksestä

Sana:"Olette tulleet tarpeeksi kauas, voitte etsiä paikan jossa syödä." Me menimme Länsirannalle etsimään ravintolaa Arabikaupungista.

Sana:"Haluatteko syödä vuohien kanssa?"

Joten jätimme arabikaupungin ja menimme etsimään Israelilaista ravintolaa Länsirannan ulkopuolelta syödäksemme.

7/24/1999 klo 7.05 AM

Sana:"Seuraava pysähdyspaikka on Nebon vuori". Me rukoilimme pitäisikö meidän mennä Shekhemiin.

Sana:"Ei tarvitse". "Siellä ei ole muita paikkoja enää".

Sana:"Jos kuu ei ole kokonaan täysi siihen mennessä kun te palaatte Nebolta, sitten mene takaisin ja Voitele Shekhem Jordanissa".

Klo 11.50 AM

Näky: "Näin näyn Eiffel-tornista, joka leikattiin pohjasta jonkinlaisella terävällä kappaleella. Eiffel-torni leikattiin vasemmalta oikealla."

7/25/1999

Sana:"Menkää nopeasti". "Hyvät ja uskolliset palvelijat".

Toiset äänet itkivät "Älkää menkö, älkää menkö".

Sana:"Te tulette kävelemään orjantappuraisen polun läpi."

Näky: 6 tai 7 hevosta juomassa pyöreästä vadista – niin kuin valkoisen nesteen kanssa.

Vahvistus: Näin arkkikaaren – saman jonka Ray näki edellisessä näyssä. (Katso kuva)

Sana: Liitonarkki - 6 kertaa lisää.

Sana:"Rakastatko Minua"- Tämä toistettiin 6 kertaa lisää.

7/25 Sunnuntaiklo16.25. (Ollessamme hotellin ravintolassa Öljyvuoren huipulla, mikä katsoi yli Jerusalemin Vanhan Kaupungin ja Temppelivuoren.

Näky: Tulipilari – jossa ohut runko, mikä oli pyörimässä ja se kosketti Kalliomoskeijan huippua. - Pilarin huippu tulee Idästä - Ray ei voinut sen huippua. Se oli muuttumassa punaiseksi ja pilari oli levenemässä.

Hyvin leveä – (useita kilometrejä leveä) sateenkaaren valokeila tulossa alas 80-asteen kulmassa on näkyvissä luoteisella osalla taivasta. Se oli punainen kummastakin päästä ja vihreänsininen keskeltä.

7/26/1999

Sana: "Sinun pitää antautua sydämelläsi". (Sana Raylle)

Näky: Nuolen kärki, johon oli kiinnitetty valkoinen nauha juuri terävän kärjen takana.

Kun me kävelimme ylös Nebon vuorta, noin klo 15.50.

Sana:"Kamera, kamera, kamera, kamera".

Klo 16.10

Voitelimme paikan Nebon vuorella muurin vieressä.

 

Klo 16.15

Sana:"Se on tehty".

Grand View hotellista Petran vuorelta illallisen jälkeen, me näimme käytännössä koko kuun.

7/27 klo 11:20 am Kävelemässä ylös El Siq jalkakäytävää Petralta noin 1/3rd matkan kohdalla kohti laakson pohjaa, Ray voiteli kanjonin molemmat puolet.

 

Illalla: Me näimme täysin täyden kuun, kun olimme ajamassa takaisin Jerusalemiin.

7/28

Sanat: "Siunaukset tulevat loppumaan".

Näky: "S". "US".

Näyt: Ulkona pidettävä pyöreä kukkalaatikko ja sen sisällä oli puu ilman lehtiä, mikä oli kasvamassa ja sitten se kasvoi korkeammaksi ja se kukoisti. (Se kasvoi 2 jalasta 6 jalkaan)

Rukous Rayn sairauden puolesta klo 20.30.

Sana:" Se on vihollinen, joka teki sinut sairaaksi, koska olit niin rohkea Voidellessasi Siqin muurit. Rohkeutesi tähden kaikki heidän jumaliensa henget tulivat vihaisiksi. (Tämä oli ainoa sisäänkäynti kaupunkiin")

Sana:"Kolmilankainen köysi on vaikea rikottavaksi".

Kun rukoilimme suojelua meille kaikille kolmelle.

Sana:"Pysykää erossa sienistä".

1) Mark voiteli Vanhan Kaupungin muurit Kalliomoskeijan ulkopuolelle

2) Carl voiteli alueen lähellä Kultaista Porttia Kalliomoskeijan luona ja rukoilimme Domen sisällä kiven ympärillä.

3) Sitten Mark ja Carl rukoilivat jalkakäytävällä lähellä Kultaista Porttia.

7/29 klo 21

Näky: Minä näin sytytetyn kynttilän hehkuvan ympyrän keskellä. Sitten ollessani siihen päin, sytytetty kynttilä liikkui oikealle, mutta hehkuva alue pysyi valaistuna.

7/30 klo 12.15 AM

Sana:"Voitte mennä näihin paikkoihin katsomaan, mutta miksi etsiä kuolleen kulttuurin traditioita. Hän joka tarttuu auraan, ei katso taaksensa. Etsikää uuden liiton asioita, ei vanhan ."

Ruokailun jälkeen me kävelimme Vanhan Kaupungin lävitse ja päädyimme Länsimuurille.

Sana:"Miksi, Miksi, Miksi". (Ray kuuli tämän puhuttavan vastenmielisellä äänellä)

Ray vastasi: Me emme voi lähteä – Carl on sisällä (sisällä rukousalueella Länsimuurilla)

Sana:"Istu alas ja odota Carl selkäsi kohti Länsimuuria ja äläkä katso taaksesi."

Sana:"Älkää tulko tänne takaisin uudestaan".

Kommentit: Ray tunsi, että siellä oli joitakin selvittämättömiä asioita Juutalaisten ihmisten ja Herran välillä. (Ray ei tiedä mitä nämä ovat.)

7/31

Näky: Lamppu riippumassa rakennuksesta, se oli sytytetty.

Sana: "Katsokaa valoon, katsokaa valoon".

Näky: Näin valtavan lusikan, suuremman kuin huoneemme. Sitten jotakin demonista kiipesi lusikan reunalle ja yritti syödä tai juoda lusikan sisällön. Sitten lusikka työnnettiinPääkallopaikalla olevan kallon suuhun.

Sana: "Tulkaa".

Näky: Työntömitan (piirtämässä paperia) näytettiin menevän ympäri sen alueen kehää, jonka me kävimme läpi, ja kun se meni ympäri, pyöreä lava ilmestyi alueen yläpuolelle. Työntömitan kita oli kiinni. Ja mies ja nainen olivat tanssimassa ympäriinsä lavalla salitanssia, (niin kuin Fred Astaire ja Ginger Rogers elokuvassa, mutta moderneissa asuissa) – johdatettiin uskomaan, että se oli Kristus ja Hänen morsiamensa.

Näky

1. Alueella missä Kristus ja Morsian olivat tanssimassa, siellä oli karuselli ja siinä oli monia ihmisiä.

2. Suuri lusikka tuli alas ja vääntyi 90 astetta ja meni suoraan suureen valopalloon. (Se vaikutti olevan Isä)

Näyt: Valtimo, jossa oli virta ja keskellä valtimoa, ja tämä peili – niin kuin este ilmestyi valtimon keskellä, ja se pysäytti vedenkulun.

Hevosen pää – harmaanruskea värinen hevonen, jolla oli valkoista otsalla silmien välissä ja korvista alas nenään (Hevonen niin kuin Ilmestyskirjan hevonen).

Kotka lentämässä kohti Raytä – sen pää ja suu olivat näkyvissä ja sen suussa oli suuri, pitkä, kiinteä musta halko. Se lentää yli tämän laajan kuilun, jossa ei ollut pohjaa ja se pudottaa halon tähän kuiluun.

Rukoilemassa maanjäristyksen puolesta.

Näky: Normaali harmaa tolppa 80-asteen kulmassa ja toinen toppa nojasi sitä vasten kulmassa estämässä sitä kaatumasta.

Näky: Symboli "4" muuttui ankkuri symboliksi, joka oli Puutarhahaudalla (minkä Puutarhahaudan turistiopas sanoi olevan se symboli, joka kaiverrettiin Kristuksen seuraajien hautoihin).

Sana:"Assed"

Sana:"Työnnä, työnnä".

8/1/1999 klo 10:20 AM

Sana:"Y".

8/2/1999 klo19.Ray, Mark, ja Carl vierailivat Taaborin vuorella (Kirkastusvuori) ja rukoilivat ja ottivat ehtoollista sen huipulla.

Näky: Pyöreistä liekeistä tehty pilari,11/2 jalkaa läpimitaltaan, 6-7 jalkaa korkea, ja se oli pyörimässä.

Sana:"Tule" "Tule, ja tuo mukanasi pullo viiniä ja Voitele pilarin ympäriltä".

Näky: Ylösalaisin oleva Omega.

Näky: Pilari muuttui ristiksi.

Sana:"Jätä pullo tänne".

Sana:"Minä aion ottaa yhden teistä".

8/3/1999 klo13.Ray, Mark ja Carl rukoilivat kukkulan kyljessä olevassa luolassa Tabghassa, missä Jeesus oli rukoillut. (Katso kuva)

Sana:"Niin kuin sinä puhdistit itsesi vedellä, Minä tulen puhdistamaan sinut. "Oksa, oksa". Minä olen. Minä olen. Annatteko minulle teidän sydämenne. Rotta on valmis. Kuunnelkaa merta."

8/4/1999 klo15.Kun olimme vierailemassa NasaretissaMarian Ilmestyksen Kirkossa.

Sana:"Minä pyysin sinua tulemaan ja sinä et tullut. Minä pyysin sinua tulemaan ja sinä et tullut."

Klo 16 Me rukoilimme lähellä korkea paikka kukkulalla Nasaretissa.

Näky: Pyöreä reikä verkkoaidassa.

Sana:"Menkää". (lähtekää)

8/5/1999 klo19.Kibbutsilla Galilean järvellä.

Näky: Luuranko (aikuinen) ja kädet olivat ristissä sikiöasennossa tien alla lähellä siltaa.

Klo 10.30 AM

Näky: Megiddosta. (Katso kuva alla)

Sana:"Voitele sevalmistaaksesi maaperän" - "Loppu on edessänne".

Klo 11:10 AM

Näky: Kultainen keihäsajettiin maaperään kohdassa, jonka olimme voidelleet (ja kyyhkynen oli sen kädensijan yläpuolella.

Näky: Vauva kohdussa – se oli kuin sonogrammia liikuttaen katsottaisiin kohdun sisälle.

Klo 13:05.

Me Voitelimme paikan muurin vieressä lähellä 3 palmupuuta keskellä tuota näköpaikka etelään/ itään. Se vastasi Rayn aiemmin saamaa näkyä.

Sana: Kyllä, tämä on oikea paikka. Kyllä, tämä on oikea paikka. Se on tehty.

Elokuun 6, 1999

Rukoilimme Kibbutsinpuolesta ennen kuin meidän piti kirjautua ulos.

Näky: ballerina-asu.

Myöhään iltapäivällä kun olimme lähdössä Rannalta Herzlyyassa (Tel Avivista pohjoiseen).

Sana:Kiitossinulle Ray. Miksi,Mitä minä tein? Ray kysyi.

Sana:Vain kiitos sinulle.

Elokuun 7, 1999 klo 13.25.

Näky:Kolmikulmainen pöytä, jolla oli 3 jalkaa.

Näky: Daavidin tähti – ja se muuttui 6 sakaraisesta 5-sakaraiseksi tähdeksi.

Näky: Bumerangi

Näky: Kala silmän kanssa.

Vaikutelma: Mene Voitelemaan kivi Jerusalemin porttien ulkopuolella, missäRay näki enkelit paikoillaan kun me istuimme kivillä viikko sitten. (Katso kuvaa)

Elokuun 8. 1999 klo 17.

Näky: Valkoinen ovi, jonka ympärillä oli metallinen kierteinen vuori (köynnöstyylinen), ja ei ovikahvaa

Näky: sikiö

Me rukoilimme, pitäisikö meidän osallistua kirkon jumalanpalvelukseen Jerusalemissa (King of Kings Assemblyssä)

Sana:"Siellä tulee olemaan kastike siellä."

Sana: Katso tätä koko kirkkoa ja ihmisiä seisomassa täällä. Tämä kirkko ja kaikki toiset kirkot tulevat vihaamaan sinua koston kanssa. Mutta älä huolehdi, minä tulen olemaan sinun kanssasi.

Elokuun 9, 1999 klo 9:40.

Sana:"33"

Näky: Jousimainen teräsnauha, jossa oli molemmissa päissä tulppa. Se oli kytketty yhteen. Mies oli teräsnauhan sisällä.

Näky: Eiffel Tower ja jotakin sitä kiersi sen "Keskikohdalla"- niin kuin koneen osia tai orjantappurakruunu.

Selitys: Mies teräsnauhan sisällä edustaa ihmisen orjuutta.

Näky: "Korvakuulokkeet" (niin kuin Jumala olisi sanomassa, "Kuunnelkaa")

 

 

1358. Näky - Raymond Aguilera 19. Heinäkuuta 1999 klo19:10.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle suuren kaupungin yönäkymän jossakin päin maailmaa. Kaupunki oli kaikki valot päällä. Kadut, tornit ja rakennukset, kaikki olivat valaistuja ja se näytti niin kauniilta.

Näky: Sitten seuraavassa näyssä oli mies rinta paljaana ja hänellä oli lanteittensa päällä jonkinlainen peite (sukuelimiensä yllä). Hän oli makaamassa litteänä mahallaan maassa. Mikä oli minusta niin epätavallista, oli se kuinka hän oli katsomassa alas tältä syvänleveältä ja pimeältä jyrkänteeltä tai penkereeltä. Kun katsoin ja tuijotin tätä miestä, hän oli ojentamassa itseään niin pitkälle kuin pystyi, nähdäkseen alaspäin. En voinut nähdä hänen kasvojaan, mutta voin nähdä, että hänellä oli pitkät tummat hiukset, ja voin nähdä ainoastaan hänen päänsä takaosan.

Tämä kuulostaa oudolta, mutta hengessä tunsin, että se oli Aadam Ensimmäisestä Mooseksen kirjasta. Mutta hän oli taivaassa katsomassa alas ulkoavaruuden läpi kohti maata. Tämä paikka ei oikeasti ollut mikään jyrkänne, mutta paikka (ehkä taivaassa) josta joku voisi katsoa alas kaikkia ulkoavaruuden tuikkivia tähtiä.

Näky: Sitten seuraava kuva oli miehen peniksestä. Sitten kuva pysähtyi.

Profetia: Sitten Herra sanoi, "Kaikki hyvät asiat tulevat Herralta"

Huom: Herra antoi minun nähdä Aadamin katsomassa alas tämän päivän aikaa maaplaneetalla. Ikään kuin Jumala olisi antamassa Aadamin nähdä kaikki ne asiat, mitkä hänen siemenensä olivat saavuttaneet. Tunsin itseni niin etuoikeutetuksi nähdessäni ja kokiessani tämän, että ajattelin sitä tunteja ja tunteja, ja muistin kuinka Herra näytti Moosekselle luvatun maan Nebon vuoren huipulta.

5. Ms. 32:48 Ja Herra puhui Moosekselle sinä samana päivänä sanoen:

5. Ms. 32:49 "Nouse tänne Abarimin vuoristoon, Nebon vuorelle, joka on Mooabin maassa vastapäätä Jerikoa, ja katsele Kanaanin maata, jonka minä annan israelilaisten omaksi.

Joitakin kysymyksiä joita minulla on: Miksi Herra antoi Aadamin nähdä tämän? Aadam oli siellä luomisen alussa; tuleeko Aadam näkemään planeetan lopun? Tämä näky sai minun lihani kananlihalle.(loppu)

 

 

1357. Näky - Raymond Aguilera 19. Heinäkuuta 1999 klo 1:15.

Herra antoi minulle näyn suuresta käärmeestä suu auki, joka oli 50 jalkaa läpimitaltaan. Voin nähdä sen suuret myrkkyhampaat ja sen suuta piti auki pystysuora 50 jalkaa pitkä tolppa, joka oli asetettu käärmeen suuhun, tolppa meni käärmeen suun katosta sen suun pohjalle. Nyt kun tämä käärmeen suu oli tukevasti kiinnitetty auki, sitten näin tämän miehen kävelevän sisälle käärmeen suuhun ja alkoi ampumaan käärmeen suun sisälle jonkinlaisella aseella.

Huom: Uskon, että se oli Aadam 1. Mooseksen Kirjasta. (loppu)

Näky: Näen itseänsä kannattavan kylpyammeen, vettä täynnä. Voin myös nähdä jonkinlaisen piikkilangan kylpyammeen ympärillä. Tämä aita on vain muutaman tuuman päässä kylpyammeen reunasta.

Näky: Näen näyn hevosen nenästä ja hevosen nenässä on rengas. (loppu)

Näky: Näen kaupungin – uskon sen olevan Amerikassa, mutta en ole todella varma. Voin nähdä tämän kaupungin, tumman taivaan ja salama on iskemässä sen yläpuolella, melkein kuin tornado aikoisi iskeä. Se vaikutti olevan hyvin vaarallista tässä paikassa. (loppu)

Näky: Nyt voin nähdä oudon näköiselle taivaalle. Jostain syystä ajatukseni ovat jatkuvasti siinä kuinka esirippu repeytyi Temppelissä kun Kristus kuoli Ristillä. Taivas vaikuttaa olevan juuri avautumassa ja sitten tämä Valkoinen Valo ilmestyy. (loppu)

Näky: Näen suuren propellin, sellaisen jonka voit nähdä suuressa laivassa. Seuraava näky on pienestä veneestä, jonka propelli pyörii vedessä. (loppu)

Profetia: Sitten Herra sanoi, "Sapelihammastiikeri on puraissut rotan hännän."

Näky: Näin kuvan Strutsin poikasesta kävelemässä takaperin.

Näky: Näen heinäsirkan tai kulkusirkan hyppivän ikkunalaudan ulkopuolella ja katsovan sisälle. Mutta voin nähdä, että tämän heinäsirkan etu- ja takajalat puuttuivat oikealta puolelta. (loppu)

 

 

1356. Näky - Raymond Aguilera 15. Heinäkuuta 1999 klo15:54.

Rukoillessani miehen puolesta jota oli lyöty pesäpallomailalla, Herra antoi minulle näyn joesta. Toinen puoli jokea oli pahuuden pimeydessä ja toisella puolella oli hyvyys ja vanhurskaus. Sitten Herra näytti minulle kapean sillan yhdistämässä kahta penkkaa.

Sitten Herra sanoi, "Tämän takia te tulitte. Minä olen silta hyvän ja pahan välillä. Näin se vain on." (loppu)

 

 

1355. Näky - Raymond Aguilera 15. Heinäkuuta 1999.

Herra antoi minulle näyn taivaan täynnä heinäsirkkoja. Minä pystyin näkemään monien lintujen syövän heinäsirkkoja, mutta lintuja ei vain ollut tarpeeksi. Heinäsirkat vain täyttivät taivaan ja maan. (loppu)

 

 

1354. Näky - Raymond Aguilera 14. Heinäkuuta 1999 klo 5:15.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle pellon, jossa oli monia kuolleita farmareita maassa (miehiä ja naisia) työkalut yhä käsissään. Maaperä oli yhä karu ilman mitään kasvua. Heidän valkoisten vaatteiden ja hattujen perusteella he näyttivät olevan Meksikosta tai Etelä-Amerikasta. En tiedä oliko se jotain maassa tai ilmassa olevaa joka tappoi heidät. (loppu)

Näky: Näyssä kala mutta sen pää oli leikattu pois ja molemmat olivat lautasella.

 

 

1353. Profetia - Raymond Aguilera 7. Heinäkuuta 1999 klo14:30.

Lukiessani Jesajan lukua 66, Herra sanoi, "Mene Israeliin ja Voitele kehä ympäri Jerusalemin. Sillä sinä olet valmistamassa maaperää Uudelle Temppelille." (loppu)

Jesajan Kirjan Luku 66:

33/38:

Jes 66:1 Näin sanoo Herra: Taivas on minun valtaistuimeni, ja maa on minun jalkojeni astinlauta. Mikä olisi huone, jonka te minulle rakentaisitte, mikä paikka olisi minun leposijani?

Jes 66:2 Minun käteni on kaikki nämä tehnyt, ja niin ovat kaikki nämä syntyneet, sanoo Herra. Mutta minä katson sen puoleen, joka on nöyrä, jolla on särjetty henki ja arka tunto minun sanani edessä.

Jes 66:3 Joka teurastaa härän, mutta myös tappaa miehen, joka uhraa lampaan, mutta myös taittaa koiralta niskan, joka uhraa ruokauhrin, mutta myös sian verta, joka polttaa suitsuketta, mutta myös ylistää epäjumalaa: nämä ovat valinneet omat tiensä. Ja niin kuin heidän sielunsa on mielistynyt heidän iljetyksiinsä,

Jes 66:4 niin minäkin valitsen heidän vaivaamisensa ja annan heille tulla sen, mitä he pelkäävät, koska ei kukaan vastannut, kun minä kutsuin, koska he eivät kuulleet, kun minä puhuin, vaan tekivät sitä, mikä on pahaa minun silmissäni, ja valitsivat sen, mikä ei ole minulle otollista.

Jes 66:5 Kuulkaa Herran sana, te, jotka olette aralla tunnolla hänen sanansa edessä: Teidän veljenne, jotka vihaavat teitä ja työntävät teidät luotaan minun nimeni tähden, sanovat: "Osoittakoon Herra kunniansa, että me näemme teidän ilonne!" Mutta he joutuvat häpeään.

Jes 66:6 Metelin ääni kaupungista! Ääni temppelistä! Herran ääni: hän maksaa palkan vihollisillensa!

Jes 66:7 Ennenkuin Siion kipuja tuntee, hän synnyttää; ennen kuin hänelle tuskat tulevat, hän saa poikalapsen.

Jes 66:8 Kuka on sellaista kuullut, kuka sen kaltaista nähnyt? Syntyykö maa yhden päivän kivulla, tahi synnytetäänkö kansa yhdellä haavaa? Siionhan tunsi kipuja ja samalla jo synnytti lapsensa.

Jes 66:9 Minäkö avaisin kohdun sallimatta synnyttää, sanoo Herra, tahi minäkö, joka saatan synnyttämään, sulkisin kohdun?

Jes 66:10 Iloitkaa Jerusalemin kanssa ja riemuitkaa hänestä kaikki, jotka häntä rakastatte; iloitsemalla iloitkaa hänen kanssaan, te, jotka olette hänen tähtensä surreet,

Jes 66:11 että imisitte ja tulisitte ravituiksi hänen lohdutuksensa rinnoista, että joisitte ja virkistyisitte hänen kunniansa runsaudesta.

Jes 66:12 Sillä näin sanoo Herra: Minä ohjaan hänen tykönsä rauhan niin kuin virran ja kansojen kunnian niin kuin tulvajoen. Ja te saatte imeä, kainalossa teitä kannetaan, ja polvilla pitäen teitä hyväillään.

Jes 66:13 Niinkuin äiti lohduttaa lastansa, niin minä lohdutan teitä, ja Jerusalemissa te saatte lohdutuksen.

Jes 66:14 Te näette sen, ja teidän sydämenne iloitsee, ja teidän luunne virkistyvät kuin vihanta ruoho; ja Herran käsi tulee tunnetuksi hänen palvelijoissansa, mutta vihollistensa hän antaa tuntea vihansa.

Jes 66:15 Sillä katso, Herra tulee tulessa, ja hänen vaununsa ovat kuin myrskytuuli; ja hän antaa vihansa purkautua hehkussa ja nuhtelunsa tulenliekeissä.

Jes 66:16 Herra käy tuomiolle kaiken lihan kanssa tulella ja miekallaan; ja Herran surmaamia on oleva paljon.

Jes 66:17 Jotka pyhittäytyvät ja puhdistautuvat puutarhamenoja varten, seuraten miestä, joka on heidän keskellänsä, jotka syövät sianlihaa ja muuta inhottavaa sekä hiiriä, niistä kaikista tulee loppu, sanoo Herra.

Jes 66:18 Minä tunnen heidän tekonsa ja ajatuksensa. Aika tulee, että minä kokoan kaikki kansat ja kielet, ja he tulevat ja näkevät minun kunniani.

Jes 66:19 Ja minä teen tunnusteon heidän keskellänsä ja lähetän pakoon päässeitä heidän joukostansa pakanain tykö Tarsiiseen, Puuliin ja Luudiin, jousenjännittäjäin tykö, Tuubaliin ja Jaavaniin, kaukaisiin merensaariin, jotka eivät ole kuulleet minusta kerrottavan eivätkä nähneet minun kunniaani, ja he ilmoittavat minun kunniani pakanain keskuudessa.

Jes 66:20 Ja he tuovat kaikki teidän veljenne kaikista kansoista uhrilahjana Herralle hevosilla, vaunuilla, kantotuoleilla, muuleilla ja ratsukameleilla minun pyhälle vuorelleni Jerusalemiin, sanoo Herra, niin kuin israelilaiset tuovat ruokauhrin puhtaassa astiassa Herran temppeliin.

Jes 66:21 Ja heitäkin minä otan leeviläisiksi papeiksi, sanoo Herra.

Jes 66:22 Niinkuin uudet taivaat ja uusi maa, jotka minä teen, pysyvät minun kasvojeni edessä, sanoo Herra, niin pysyy teidän siemenenne ja teidän nimenne.

Jes 66:23 Joka kuukausi uudenkuun päivänä ja joka viikko sapattina tulee kaikki liha kumartaen rukoilemaan minua, sanoo Herra.

Jes 66:24 Ja he käyvät ulos katselemaan niiden miesten ruumiita, jotka ovat luopuneet minusta; sillä heidän matonsa ei kuole, eikä heidän tulensa sammu, ja he ovat kauhistukseksi kaikelle lihalle.

 

 

1352. Profetia - Raymond Aguilera 5. Heinäkuuta 1999 klo 13:25.

Minä olen Se joka menee! Minä olen Se joka palaa! Minä olen Se joka oli! Minä olen Se joka on! Minä olen Se joka tulee olemaan! Minä olin, Minä olen, ja Minä tulen olemaan! Minä tiedän mitä oli! Mitä on! Ja mitä tulee olemaan! Lukekaa seuraavat sananpaikat ja oppikaa Jumalan tiet:

Jesajan Kirjan Luku 46:8-13.

33/38:

Jes 46:8 Muistakaa tämä ja olkaa vahvat. Menkää itseenne, te luopiot.

Jes 46:9 Muistakaa entisiä ikiajoista asti, sillä minä olen Jumala, eikä toista ole; minä olen Jumala, eikä ole minun vertaistani.

Jes 46:10 Minä ilmoitan alusta asti, mitä tuleva on, ammoisia aikoja ennen, mitä ei vielä ole tapahtunut; minä sanon: minun neuvoni pysyy, kaiken, mitä tahdon, minä teen.

Jes 46:11 Minä olen kutsunut kotkan päivänkoitosta, kaukaisesta maasta neuvopäätökseni miehen. Minkä olen puhunut, sen minä myös toteutan; mitä olen aivoitellut, sen minä myös teen.

Jes 46:12 Kuulkaa minua, te kovasydämiset, jotka olette kaukana vanhurskaudesta.

Jes 46:13 Minä olen antanut vanhurskauteni lähestyä, se ei ole kaukana; ei viivy pelastus, jonka minä tuon. Minä annan Siionissa pelastuksen, annan kirkkauteni Israelille.

 

 

1351. Näky - Raymond Aguilera 5. Heinäkuuta 1999.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle käärmeen purevan hampaillaan johonkin punaiseen ja pyöreään niin kuin tomaattiin tai appelsiiniin. (loppu)