Pariisin Tuho

Raymond Aguileran profetiat

Avaisanat: Pariisi, Eiffel-torni, Ranska, Calais, Dunkirk

 

Ray Aguileran Pariisi, Ranska -profetiat englanniksi koottuna. 

http://putthelightin.com/category/paris_france_eiffel-tower-blog/

Raymond Aguileran profetiat – Pariisi, Ranska, Eiffel-torni

Tämä sivu pdf-muodossa.

47. Raymond Aguilera - Profetia 7. Toukokuuta 1992.

Ranskalaiset ovet tulevat avautumaan kellon soidessa. Ja kello soi kun taivaalla oleva Risti näyttää teille. Pariisi ei tule olemaan Pariisi. Sian ja Sapelihammastiikerin merkki tarttuu Herhiläiseen. Voi maailmaa. Voi maailmaa, voi sokeita, ja kuuroja.

63. Raymond Aguilera - Profetia 26. Toukokuuta 1992.

Kun kello lyö kolme, Pommi tulee laukeamaan Pariisin kaupungissa. Kun Kapinan aika on suunnitteilla, laukeaa Pommi, kello kolmelta, Pariisin aikaa, suuren myrskyn päivänä. Tuulee, tuuli kuljettaa sadetta, valaistus tulee olemaan tavaton. Kaupunki tulee olemaan täydellisen sekasorron vallassa tasan kello 3.30. Monet tulevat menettämään henkensä, siksi että virkamiehet kuvittelivat olevansa turvassa Hullulta Mieheltä joka on pettävä kaupungin.

Joten muistakaa Sanani.Päivä ja hetki on alkava. Jolloin Pedon sallitaan päästä käsiksi tiettyihin asiakirjoihin jotka tekevät tietyt kaupungin virkamiehet syyllisiksi. Hän tulee käyttämään asiakirjoja virkamiesten suostuttelemiseen, ja pettämiseen, saadakseen luvan päästä käsiksi tiettyihin asiakirjoihin jotka antavat hänelle enemmän valtaa. Niin Peto tulee viemään voiton Pariisista pommin avulla kello kolmelta, myrskyn päivänä, kun kaupunki ja maailma sitä vähiten odottavat.

Sillä Pedon rikostoveri tulee saamaan voimaa siitä kun epärehelliset virkamiehet kärsivät omien sanojensa tähden. Sillä kukaan ei tule olemaan turvassa rikostoverilta. Sinä hetkenä, valitsemallaan tavalla, hän tulee tekemään mitä tahtoo. Näin sanoo Jehova. Muistakaa Sanani, Peto ja rikostoveri saapuvat hetkenä joka on määrätty. Siis varokaa ja kuunnelkaa Minun Profeettojani. Sillä he ovat teidän keskuudessanne. Luottakaa Jumalaanne, Jehovaan, kaikella voimallanne, sillä hetki on melkein saapunut. Hyvästi. Hyvästi.

80. Raymond Aguileralle - Näky 7. Kesäkuuta 1992.

Kirkon Jumalanpalveluksen aikana, näin taas ydinräjähdyksen. Ensin näin sen yhden Pariisissa, sitten näin toisen, jossain muualla. Niitä tulee kai olemaan kaksi. Toisesta jonka näin, Herra paljasti minulle, että se tulisi olemaan Dunkirkissa. Minulla ei ole harmainta aavistustakaan siitä missä se sijaitsee, mutta näin pommin laukeavan.

 

 

 

234. Raymond Aguilera - Näky 26. Marraskuuta 1992.

Näen ydinpommin räjähtävän.

Näen näyn Eiffel-tornista Pariisissa.

Näen kädessä pidettävän suurennuslasin.

Näen pyramidin suoraan ylhäältä alas, suoraan sen kärjestä.

Näen kuvan Yhdysvalloista, niin kuin sen näkisi kartalla.

Näen kuvan lasisesta suola sirottimesta joka yrittää muuttua Eiffel-tornin kuvaksi. Sillä on tavallinen suola sirottimen metallipää ja lasinen pohja. Se yrittää muuttua Eiffel-torniksi Pariisissa.

Näky:

Näen näyn kotkasta, joka seisoo mäen päällä, mutta sillä ei ole siipiä. Sillä on ihmisen käsivarret ja kädet. Kotka pitelee käsivarsia ja käsiä selkänsä takana. Ne eivät ole sidotut. Kotka vain katselee alas mäeltä, ja mäen alla näkyy Pariisin Eiffel-torni. Kotka on väriltään hyvin tumman ruskea.

Herra sanoo, "Car'ma, Car'ma, Poikani. Car'ma, Poikani."

(En tiedä mitä Sana, Car'ma, tarkoittaa. Sana tuli kielillä, Espanjaksi.)

Näen näyn olennosta jonka suu on täynnä vääntyneitä, teräviä hampaita. En ole ikinä aiemmin nähnyt suuta jossa olisi niin monta terävää hammasta. Sen suu on auki.

Näen näyn kilvestä ja kainalosauvasta.

 

256. Raymond Aguilera - Näky 20. Joulukuuta 1992.

Näen ydinräjähdyksen laukeavan Eiffel-tornin edessä ja Torni sulaa kuin kynttilä.

263. Raymond Aguilera - Profetia 14. Tammikuuta 1993.

Tiedätkö mitä poikani, tiedätkö mitä; Minä aion näyttää sinulle Maailman. Minä aion näyttää sinulle kaiken, koko Maailman, kaiken mitä tapahtuu, kaiken mitä tulee tapahtumaan, Huulillani, Silmilläni, Minä aion näyttää sinulle Maailman. Avaa silmäsi ja korvasi, ja kirjoita alas kaikki mitä sinulle kerron. Kirjoita se alas selkeästi ja suoraan, niin kuin Minä sanon, Jumalan tavalla.

Paholainen tulee tulemaan ja paholaisella tulee olemaan kaikkien niiden voima jotka ovat pahoja, niiden, joiden silmät ja hampaat ovat kohdistetut Poikani Ruumiin suuntaan. Hänellä on kaikki paha kohdistettuna Poikani Ruumiin suuntaan. Hän on vihainen. Sillä Poikani Huijasi kaikkea sitä mikä oli kuollut. Hän avasi maan ruumisarkun. Hän avasi kaiken sen mikä oli kuollut. Sen takia paholainen on vihainen. Sillä Hän avasi kaiken Taivaan kaikille Enkeleille, kaikille Karitsoille, kaikille Siemenille, kaikille Hyville. Hän avasi Oven ja nyt Jumalan tapa on kaikkien niiden edessä jotka haluavat kuulla Jumalan Sanaa. He pelastuivat. Paholainen on vihainen.

Kirjoita alas kaikki mitä sinulle kerron. Sillä nyt saapuu paholainen hampaineen, nälän kanssa, pommien kanssa, aseiden kanssa. Ja Ranskassa hän aloitti niiden ihmisten kanssa jotka johtavat Ranskaa. Kuulkaa Minua! Katsokaa Valtiota, Ranskan Maata, sillä koira on irti Ranskassa. Poikani kirjoita se alas. Ihmiset jotka johtavat Ranskaa tulevat kaatumaan. Sillä he kuulivat paholaisen sanan. Ja he pitivät kuulemastaan ja he toimivat paholaisen sanan mukaan, ne, jotka johtavat Ranskan Maata.

Kuule Minua! He tulevat kaatumaan. Sillä paholainen ei välitä siitä kuka kaatuu, hän vain työntää heidät kumoon. Katso, kaikki se mitä Ranskan Maassa tulee tapahtumaan, Pommin suhteen, Ranskan Papereiden suhteen, ne ovat alkaneet, asiat, joista sinulle kerron. Sillä kaikki jotka näyttelevät taistelussa, kaikki on jo valmiiksi kirjoitettu. Heillä on osansa niin kuin teatterissa. He tulevat näyttelemään osansa erittäin hyvin. Kuulitko Minua, Reymundo? Kaikilla ihmisillä on osansa ja he osaavat ne hyvin.

Kohdista katseesi suoraan Isääsi, yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa. Me tulemme näyttämään sinulle Maailman asioita, asioita jotka tulevat tapahtumaan, ja tapoja joiden mukaan ne tulevat tapahtumaan. Tämä on sinun Isäsi kaiken sen Rakkaudella mikä on Hyvää, kaiken sen kanssa mikä on Taivaasta. Tämä on sinun Isäsi. Kirjoita kaikki alas Jumalan Tavalla. Sinä olet Minun Silmäni, Minun Huuleni, eikä kukaan voi pysäyttää Jumalan Sanaa. Tämä on teidän Isänne. Hän, joka loi kaiken Sanansa kanssa, Pyhän Hengen kanssa. Avatkaa silmänne. Avatkaa silmänne Poikani. Tämä on teidän Isänne.

Itke, Itke Reymundo, haluan sinun Itkevän. Haluan sinun Itkevän Maailman puolesta. Haluan sinun Itkevän kaiken sen puolesta mikä on Minun, kaiken sen puolesta mikä on Puhdasta. Haluan sinun Itkevän Taivaan Kyynelillä. Haluan sinun Itkevän. Haluan sinun Rukoilevan ja haluan sinun Itkevän kaikella sillä mikä on Hyvää, kaiken sen kanssa mikä on Kristuksesta, kaiken kanssa mikä on Pyhästä Hengestä, kaiken sen kanssa mikä on Isästä. Loppu on saapunut. Varustaudu, varustaudu Reymundo, tee itsesi vahvaksi. Tee itsesi vahvaksi Taivaan kyynelillä. Varustaudu Pieni Poikani, Rakkaani.

Tämä on sinun Isäsi. Hän, joka loi kaiken, Taivaan, Maailman, Tähdet, sen mitä kosketat, sen mitä näet, kaiken, yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa. Kerro veljillesi ja siskoillesi jotka lukevat Raamattua. Käske heidän Varustautua Jumalan Sanalla. Käske heitä tekemään itsensä vahvoiksi. Käske heitä seisomaan Poikani Jeesuksen Kalliolla ja sano heille etteivät he liikahtaisi siitä, ja käske taistelemaan Poikani Sanan avulla, Pyhän Hengen Sanan avulla, Minun, Isän, Sanan avulla; käske niitä, jotka lukevat Raamattua Jumalan Voimalla.

Kerro heille Reymundo, niille jotka lukevat Raamattua. Kerro heille Reymundo, Jumalan tavasta. Näytä heille Jumalan Sana sen avulla mitä kirjoitat, sen avulla mitä näet, mitä uneksit. Kuule Minua Reymundo, kirjoita. Kirjoita alas kaikki Jumalan tavalla, Isäsi, yhdessä Pojan, ja Pyhän Hengen kanssa, ja Varustaudu ja Rukoile ja Paastoa ja Itke, sillä kaikki se veri tule kohtaamaan tätä Maailmaa. Me tapaamme Taivaassa poikani ja Minä tulen Halaamaan sinua, ja Suukottamaan sinua huulille sillä sinä teit niin kuin Minä käskin, Jumalan tavalla. Kuulitko Minua, Reymundoni? Minä tulen Halaamaan sinua.

386. Raymond Aguilera - Näky, Profetia 4. Marraskuuta 1993.

Iltarukouksen aikana kirkossa, näin näyn käärmeestä. Sillä oli kalkkarokäärmeen pää ja myrkkyhampaat, ja sillä oli jotakin suussaan.

Profetia:

Herra sanoi, "Käärmeellä on Ranska kidassaan."

503. Raymond Aguilera - Profetia 20. Heinäkuuta 1994.

Se kukistui, Ranska kukistui paholaisen käden kautta. Se kukistui kaikkien niiden ihmisten kanssa, jotka uskovat paholaiseen. Ranska kukistui, sillä paholaisen sormi on vahva. Kaikki ne jotka ovat kuuroja ja sokeita, paholaisen sormi tulee suuntaamaan kuiluun. Kuu tulee pimenemään Maaliskuun päivänä, koska paholainen teki sormensa vahvaksi Ranskan ihmisissä. Kuulitteko Minua maailman ihmiset? Kuulitteko Minua sokeat ja kuurot ihmiset. Katsokaa kuuta. Se tulee pimenemään Maaliskuun päivänä paholaisen voimalla, koska Ranska teki itsensä sokeaksi ja kuuroksi Jumalan Sanalle. Se on saapunut, paholaisen tähti Ranskaan, paholaisen tavalla. Niin, sillä jos te syötte kaikkea sitä mikä on pahaa, te muututte pahoiksi. Sormi tulee suuntaamaan teidät kuilua kohti paholaisen voimalla.

Pieni enkelini, älä huolehdi naisestasi. Älä huolehdi mistään. Sillä se on saapunut, päivämäärä jonka sinulle sanoin, Jumalan tavalla.

Kerro maailmalle, kaikille ihmisille joiden korvat ovat puhtaat ja silmät auki, että Jumalan Käsi tulee iskemään maailmaa. Aion käyttää paholaista tekemään mitä hän tahtoo, sillä aion käyttää paholaista puhdistamaan kaiken mikä on hänen. Kun paholainen on saanut päätökseen kaiken sen puhdistamisen mikä on hänen, Minä lähetän kuiluun. Sitten Minä, yhdessä Poikani kanssa, tulen puhdistamaan kaiken mikä on Meidän, ja kaiken sen mikä on Meidän, me otamme mukanamme Taivaaseen kaikiksi päiviksi kuin päiviä on.

Ja jos te ette kuuntele Minua, te joudutte kantamaan seuraukset. Mutta katsokaa!…, jos te kadutte, jos te etsitte Poikaani, te tulette löytämään Minut, teidän Isänne, Pyhän Hengen Voimalla. Se on saapunut, Raamatun loppu, maailman loppu, kaiken saastaisen loppu. Mutta tarkkailkaa Ranskaa, sillä se mikä tapahtuu Ranskalle, tulee tapahtumaan teillekin.

504. Raymond Aguilera - Profetia 21. Heinäkuuta 1994.

Se mitä sinulle eilen kerroin, Ranskasta, tulee tapahtumaan kirjaimellisesti, täsmällisesti, kaiken sen Voimalla mikä on Isästä, Pojasta, ja Pyhästä Hengestä. Sillä kaikki on Minun Käsissäni, kaikki, jopa paholainen. Kaikki on Minun Käsissäni, ja kaikkien täytyy tehdä niin kuin Minä sanon, yhdessä Poikani, teidän Kuninkaidenne Kuninkaan, ja Pyhän Hengen kanssa. Kuulitko Minua? Kaikkien! Sillä kaikki mikä on, Minä loin sen Sanani kanssa, Pyhän Hengen kanssa.

Nyt saapuvat kärsimyksen päivät, veren päivät, kyynelien päivät, kärsimyksen päivät ovat nenänne edessä. Meidän täytyy herättää Poikani Ruumis Isäsi tavalla, Poikanne Jeesuksen, Kuninkaiden Kuninkaan tavalla, Sanojen Pojan, Poikien Pojan tavalla, Pyhän Hengen avulla Minä kerron sinulle nämä Sanat selkeästi ja täsmällisesti.

 

 

519. Raymond Aguilera - Näky ja Profetia 5 Elokuuta 1994, klo 7:36 Espanjaksi.

Näky:

Näky Eiffel-tornista.

831. Raymond Aguilera - Näky 18. Marraskuuta 1995.

Rukouksen aikana San Pablon Business Men's Fellowship USA päivällisillä. Näin näyn Eiffel-tornista, jonka päällä oli pääkallo ja ristikkäiset luut, noin tornin keksivaiheilla.

 

940. Raymond Aguilera - Profetia 13. Elokuuta 1996.

Herra sanoi:, "Tarkatkaa Calais, Ranskaa. tarkatkaa Calais, Ranskaa."

 

 

950. Raymond Aguilera – Näky, profetia 30. Elokuuta 1996.

Näky:

Näin näyn Eiffel-tornista, joka putosi kuoppaan.

Profetia:

Sitten Herra sanoi: "Eiffel-torni on Pariisi."

 

 

1230. Tapahtuma - Raymond Aguilera 4. Helmikuuta 1999 klo 10:30.

Kävelyttäessäni koiraani Lorettaa postitoimistolle, minä rukoilin Herraa, että minulla olisi tarpeeksi varoja ja hengellistä voimaa saattaa loppuun Hänen missiomatkansa Euroopassa. Sitten Herra selitti joitakin Hänen syitään. Herra sanoi, ”Rukoilemalla ja voitelemalla Euroopassa sinä tulet valmistamaan maaperää sille mikä tulee kuolemaan ja mikä tulee elämään. Eiffel-tornin voitelu myös tulee valmistamaan maaperän sille mitä on sanottu profetiassa.”

Sitten Hän selitti tai näytti minulle elämän tarkoituksen (mitä minä, Ray, en tiedä kuinka kertoa.) ja kuinka Hän on elämän ja kuoleman hallinnassa. (loppu)

 

 

1291. Raymond Aguilera - Profetia 27. Maaliskuuta 1999.

Kello on lyönyt – Pariisi kukistuu. Hetki on täällä Pariisin lopulle. Sanokaa minun sanoneen, sillä minä en valehtele. Sillä Reymundo voiteli Eiffel-tornin tasan kello 8 aamupäivällä… Joten Pariisin kukistuminen on sinetöity tarkasti. Muistakaa Minun Sanani, ”Niinkuin sade sataa alas – niin tulee Pariisi kukistumaan”. Tämä on Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki.

 

 

1337. Raymond Aguilera – Näky 18. Toukokuuta 1999.

Herra antoi minulle näyn Eiffel-tornista Pariisissa. Sitten Herra sanoi: ”Pariisin kukistuminen on tullut todeksi”

 

 

1343. Raymond Aguilera - Näky 16. Kesäkuuta 1999.

Näky:

Sitten Herra antoi minulle Eiffel-tornin alaosasta (arkki osasta) Pariisissa. Katsellessani pystyin näkemään monia, monia pimeyden demonisia henkiä liikkuvan arkin alla, tai Eiffel-tornin jalkojen alla. Ne olivat niin lähekkäin pakattu, että kun ne hädin tuskin pääsivät liikkumaan Eiffel-tornin alaosan läpi.

 

 

1371. Raymond Aguilera – Näky 24. Heinäkuuta 1999.

Näin näyn Eiffel-tornista, joka leikattiin pohjasta jonkinlaisella terävällä kappaleella. Eiffel-torni leikattiin vasemmalta oikealla.

 

 

1404. Raymond Aguilera - Näky 9. Elokuuta 1999.

Näky:

Sitten sain näyn Eiffel-tornista. Näin sen vain kaukaa ja pystyin näkemään jotakin menevän keskikohdan ympäri. Ne näyttivät metalli esineiltä tai okien kaltaisilta esineiltä. Sitten Eiffel-torni nostettiin maasta noin 30 jalan korkeuteen. Näin, että tausta kimalteli kaikenlaisia värejä.

 

 

1426. Raymond Aguilera – Profetia 23. Marraskuuta 1999.

Myös. Pariisi ei tule olemaan Pariisi – se myös tullaan tuhoamaan Jumalan Kädellä. Muistakaa Lootia – Muistakaa minun voimani – Muistakaa etten Minä valehtele. Näin tapahtukoon. Näin tapahtukoon.

 

 

1449. Raymond Aguilera – Näky 3. Helmikuuta 2000.

Näky:

Näin näyn Eiffel-tornista, ja Eiffel-torni räjähti.

 

 

1558. Raymond Aguilera - Profetia 25. Lokakuuta 2000.

Moukari lyö alasinta kolmelta ja tarkatkaa Minun Sanojani. Moukari lyö alasinta kolmelta. Paina sitä nappia, he tulevat sanomaan, ” Paina sitä nappia, he tulevat sanomaan. Nyt on aika painaa nappia. Kosto on minun! Kosto on minun! Kosto on minun! Paina sitä nappia. Paina sitä nappia.

Kaikki tulee alas. Kaikki tule olemaan raunioina. ”Paina sitä nappia! Paina sitä nappia!” Näin se tulee olemaan kun Pariisi kukistuu. ”Paina sitä nappia!” Pariisi ja sen ihmiset tulevat tuhoutumaan, sillä hullulla on täysi kontrolli nappiin. Sanokaa minun sanoneen, laittakaa se kalentereihinne – päivä, jona nappia painetaan tulee aloittamaan lopun alun. Se tulee olemaan valituksen päivä, pahuuden päivä, juhlan päivä, lopun päivä. Sillä se mitä Minä olen ilmoittanut tulee olemaan, tasan kello kolme. Sillä hetki ja päivä tulee manifestoimaan lopun alun, myrskyn päivänä, jolloin salama iskee, jolloin tuuli puhaltaa, jolloin sormi painaa nappia. Muistakaa Minun sanojani, nappi on siellä, sormi on siellä, paha on siellä. Loppu on siellä. Näin sanoo Jehova Minun Sanani Voimalla. Päivä on tullut.

 

 

1782. Näytja Profetia - Raymond Aguilera 3. Heinäkuuta 2004.

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyn, joka näytti kuin Eiffel-tornilta, tai öljynporaustornilta, jollaisia käytetään pumppaamaan öljyä maasta. Nämä kaksi näyttivät samanlaisilta, mutta kuva vaihtui jatkuvasti, Eiffel-tornista tähän öljynporaustorniin, joten en tiedä oliko se kuva vai kaksi kuvaa. Sitten näin liekin tämän tornin huipulla, - Eiffel-tornin tai öljytornin. En tiedä kumman, mutta toisen heistä huipulla oli suuri tulipalo.

 

 

1785. Raymond AguileraProfetia, Näky 2. Elokuuta 2004.

Profetia:

Kaikella on määrätarkoituksensa - kaikella on aikansa.

Kun kello lyö kaksitoista – Pariisi räjäyttää kantensa. Eiffel-tornia ei enää ole.

Ranskan kukistuminen on edessänne. Pahuus, joka synnyttää pahuutta on pahuus.

 

 

2006. Profetia - Raymond Aguilera 14. Elokuuta 2010.

Jumalan Varjo tulee kaatumaan Englannin ja Ranskan päälle heidän vääryytensä tähden, koska he ovat myöntyneet siihen pahuuteen, joka on kulkemassa Euroopan lävitse. Sillä mikä on oikein on oikein, mikä on väärin on väärin. Muistakaa, Jumalan Varjo tulee kaatumaan Englannin, Ranska, koko Euroopan ylle, sillä pahuuden liike on suuri. Euroopan kansat, avatkaa Raamattunne ja lukekaa Jumalan Sana. Jumalan asiat ovat vanhurskaita, ovat puhtaita. Paholaisen asiat vievät teidät kuoppaan. Lukekaa Raamattujanne, totelkaa Herraanne Jehovaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä, sillä pahuus on maailman yllä. Muistakaa Harmageddon. Loppu on edessänne; aseet, luodit, pommit. Olette nähneet sen ennenkin, tulette näkemään sen uudestaan.

Muistakaa kapea portti. Löytäkää se, menkää siitä läpi, tuokaa perheenne ja ystävänne, sillä loppu on edessänne. Jumalan Varjo on yllänne korjatakseen kaiken mikä on pahaa, kaiken mikä on epäoikeudenmukaista, kaiken epäjumalanpalveluksen. Muistakaa, Herra Jumala ei unohda mitään. Olkaa vahvoja. Olkaa rohkeita. Totelkaa Herraa, sillä loppu on edessänne. (loppu)

 

 

 

2051. Raymond Aguilera – Profetia 29. Heinäkuuta 2011.

Rukouksessa Herra antoi minulle näyn maaplaneetasta ulkoavaruudesta katsottuna. Kun katsoin alas planeettaa, pystyin näkemään pienen pisteen. Kun kohdistin huomioni tähän pisteeseen tuli selväksi, että se oli Eiffel-torni Pariisissa. Sitten näin räjähdyksen laukeavan lähellä Eiffel-tornia.

Sitten Herra sanoi: ”Kirjoita kaikki ylös, sihteeri, juuri niin kuin minä sanon sinulle. Kuolema ja tuho tulee Ranskaan pommilla, joka tulee lähettämään shokkiaaltoja ympäri maailmaa. Minä käsken maailmaa tekemään parannuksen ja parannuksen, ja kukaan ei kuuntele Minua. Se on eri asia jos ei-uskovat, mutta myös Jeesukseen Kristukseen uskovat ovat kuuroja ja sokeita. Ihmiset mieluummin miellyttävät ihmistä kuin Jumalaa. Joten Minun Kova Käteni tulee lyömään Ranskan maata heidän sokeutensa tähden ja koska eivät kuule Herraa. Minun Poikani Jeesus Kristus kuoli tämän maailman puolesta, ja jälleen ihmiset sulkevat silmänsä ja sulkevat korvansa. Olkoon menneeksi. Olkoon menneeksi. Olen puhunut. Älkää sanoko etten kertonut teille ennen kuin se tapahtuu. Herätkää ja keskittykää Jeesukseen Kristukseen, sillä loppu on edessänne. Muistakaa, teidän Jumalanne ei valehtele. Voimien Voima on antanut teille viestin Taivaasta.

 

 

2055. Näyt - Raymond Aguilera 9. Elokuuta 2011 klo 17:19.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle joitakin näkyjä, vertauksia, ja Sanoja.

Näky:Näin matalan pöydän, jolla oli valkoinen pöytäliina. Tämän pöydän päälle oli aseteltu shakkipeli. Sitten joku veti pöytäliinan shakkipelin alta, ja shakkinappulat eivät kaatuneet, mutta pieni Eiffel-tornin hahmo ilmestyi shakkilaudan päälle.

 

 

2267. Profetia - Raymond Aguilera 15. Maaliskuuta 2015 klo13.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle Sanan, ”Reymundo, haluan sinun menevän takaisin Israeliin ja Voitelevan alueet lähellä Israelin hallituksen rakennuksia. Minä tulen kertomaan sinulle milloin ja missä myöhemmin. Sinulle tullaan antamaan ohjeet koska lähteä ja palata Israelista.”

16. Maaliskuuta 2014 klo 11.

Herra antoi minulle toisen Sanan koskien tulevaa Israelin Missiomatkaa.

Herra sanoi, “Haluan sinun menevän Ranskaan ja Englantiin ja Voitelevan alueet heidän hallitusrakennustensa ympäriltä myös.”

 

 

2276. Profetia - Raymond Aguilera 15. Huhtikuuta 2015 klo16:22.

Reymundo, kuuntele mitä Minä sanon ja kirjoita ylös Minun Sanani. Lontoo ja Pariisi uskovat olevansa suojassa, mutta ne ovat kuin ohutkuorinen tomaatti. Sitten kun kuori on rikkoutunut (=compromised), sisältö vuotaa kuin ketsuppi. Ihmiset itkevät ja tulevat katkeriksi. Kuolleet eivät ole enää koska heidän johtajansa vajavaisesti suojelevat heitä, niin kuin kirves halkaisee puun niin myös tomaatin kuori tulee halkeamaan. Liha on liha, mutta Henki on taistelemassa myös. Ihmisten täytyy mennä sisälle Jumalan Sanaan ymmärtääkseen Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen tiet.

Reymundo, keskity sillä näiden kolmen valtion Voiteleminen on lähellä. Rukouksen Voima on Voimaa. Älä huolehdi raha-asioista, ongelmista kotona, kaikki on Jehovan Käsissä.

Ihmiset eivät tule koskaan ymmärtämään Jumalan teitä koska heille ei ole annettu tätä ominaisuutta lihassa. Ymmärtääkö vastasyntynyt maailman teitä? Näin on myös ihmisen kanssa koskien Hengen teitä. Jumalan Hengesssä on enemmän asioita kuin ihminen pystyy ymmärtämään. Niin kuin Raamattu sanoo, ”Kertooko saviruukku savenvalajalle hänen työnsä?”

Kunnia sinulle Isä. Kunnia olkoon sinun Isä. Kunnia olkoon sinun Isä, Suurimmista Suurin. Minä - Jeesus tulen olemaan oikeaan aikaan, oikeassa paikassa lopun aikoina. Minä rakastan sinua Isä. Minä rakastan sinua Isä. Minä rakastan sinua Isä. Minä odotan sinun Sanojasi. Sano minulle ja Minä teen sen Isäni. Tämän maailman pelkuri on valmiina hyökkäämään Lontooseen, Pariisiin, ja Israeliin Saatanan hampailla. Isä, täytä aukot näillä alueilla Minun Isäni.

 

 

2279. Profetia - Raymond Aguilera 2. Toukokuuta 2015 klo 14.

Mitä te aioitte tehdä, kun hevonen lakkaa juomasta juottokaukalosta, ja nyrkki tulee tyhjästä ja iskee teitä kasvoihin?

Rauha, rauha, rauha, jokainen haluaa rauhaa, mutta rauhaa ei tule olemaan. Ihmisten täytyy herätä ja lukea Raamattua, sillä kuoleman enkeli on edessänne. Teidän ainoa suojanne on Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki. Älkää odottako, että nyrkki iskee teitä, vaan menkää sisälle Raamattuun.

Muistakaa Pariisi. Muistakaa Lontoo. Muistakaa Israel. Voiteleminen tulee suojelemaan ainoastaan sen mikä on Minun. Hidastustöyssyt ovat teillä edessä, loppu on teillä edessä. Minun Käteni on siellä ja niin on myös Saatanan nyrkki. Valinta on teidän, sillä varat tätä missiomatkaa varten ovat tulossa kohti Minun Reymundoani, jotta tämä missiomatka tulisi suoritetuksi. Muistakaa, olen varoittanut teitä tarkasti. Tuli ja veri on siellä. Voima on siellä.

Näyttämö on valmistettu, osallistujilla on heidän roolinsa. Lukekaa Raamattua ja nähkää mitä lopun aikoina tulee tapahtumaan. Yllättäkää itsenne ja lukekaa Jumalastanne sillä Hän suojelee teidät jos te todella uskotte Häneen. Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henkitulee lukemaan teidän sydämenne ja päättä kohtalonne. Hevonen on melkein lakannut juomasta, joten teidän on parasta avata tuo Raamattu.

 

 

2280. Profetia - Raymond Aguilera 8. Toukokuuta 2015.

Sana:

Rukoillessani uuden, Lontoon, Pariisin ja Israelin, missionmatkan puolesta, Herra sanoi, ”Odota paikallasi, kunnes Minä kerron sinulle koska sinun pitää lähteä.”

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyn, jossa joku iski vasenta kättään oikeassa kädessä olevalla vasaralla. (Tunsin Hengessä, että tämä tapahtuisi sille joka ei tottelisi Herraa.)

Näky:

Sitten minulle annettiin näky kultaisesta sormuksesta, puolitoista tuumaa läpimitaltaan.

 

 

2299. Profetia – 2015 missiomatkan videot.

http://www.prophecy.org/2299pro.htm