R. Aguileran Profetiat Suomeksi 2000-1801

Tämä sivu Pdf-muodossa. (kuvat mukana)

2000. Profetia - Raymond Aguilera 6. Elokuuta 2010.

Rukouksen aikana Herra sanoi, ”Minä tulen laittamaan Minun Koukkuni Presidentti Obaman ja Eric Holderin nenään ja raahaan heitä yli maan heidän valheittensa ja vääryytensä tähden.”

Kalliomoskeija Temppelivuorella tulee kukistumaan.”

Sitten minulle annettiin näky, jossa Herra ratsasti Valkoisella Hevosella ja poimi ylös seisovan Kengurun ja ratsasti pois.

Sitten Herra sanoi, ”Ei voimalla tai vallalla, vaan Minun Hengelläni." (loppu)

 

 

1999. Profetia - Raymond Aguilera 24. Heinäkuuta 2010.

Minä olen lähettämässä väkivallan aallon tähän maailmaan. Niin kuin lähetin Jeremiaan Jerusalemiin, Minä lähetän sinut, Reymundo. Niin kuin he eivät uskoneet Jeremiaa; he eivät tule uskomaan sinua. Väkivallan aalto on tulossa tähän maailmaa, ja maailma on sokea ja kuuro. Minä olen antanut heille merkkejä merkkien jälkeen, ja ainoa mitä he tekevät on, että he sulkevat silmänsä ja peittävät korvansa, sanoen ”mene pois, mene pois. Siellä ei ole Jumalaa. Siellä ei ole Jumalaa.” Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

1998. Profetia - Raymond Aguilera 14. Heinäkuuta 2010 klo 19 PM

Viime aikoina olen ajatellut paljon kuolemaa koska minun lapsentyttäreni isoäiti kuoli noin viikko sitten, ja hän oli suurin piirtein minun ikäiseni.

Joten rukouksen aikana kysyin Herralta, ”Minne ihmiset menevät kun he kuolevat?”

Yllätyksekseni Herra vastasi, ”Minun Taskuuni.”

Mitä tarkoitat ‘sinun Taskuusi’?” Minä sanoin. ”Onko tämä Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki?”

Herra sanoi, ”Kyllä, se olen Minä; Kaikki mitä Oli, On ja Tulee Olemaan – Minä Olen. Kaikki mitä oli, on ja tulee olemaan – ja kuolee – menee Minun Taskuuni, turvasäilöön. Oletko koskaan kuullut termiä, ‘Energiaa ei voida luoda tai tuhota’?”

Kyllä!” Minä sanoin.

Niin, se on näin koska se on Minun Taskussani!”

Jäin täysin sanattomaksi, ja meidän kommunikaatiomme loppui tähän. (loppu)

 

 

1997. Tapahtuma - Raymond Aguilera 12. Heinäkuuta 2010 klo19:10.

Aloin rukoilla kielillä klo 19:10, ja lopetin klo 20. Rukoukseni aikana näin koko ajan Kalliomoskeijan Temppelivuorella Jerusalemin vanhassa kaupungissa. Kun rukous jatkui, sain näyn Vasarasta. Vasara oli lähes yhtä suuri kuin kalliomoskeijan kupoli, ja se oli iskemässä Kalliomoskeijaa yhä uudestaan ja uudestaan, suoraa kupolin huippuun. Ajoittain Vasaran kuva vaihtui suureksi puiseksi Nuijaksi, ja sitten se vaihtui takaisin Vasaraksi. Kummassakin tapauksessa, näin minä sitten Vasaran tai Nuijan, näin yksinkertaisesti saman asian, eli suuri ja raskas esine yhä uudestaan hakkasi Kalliomoskeijan huippua.

Näky loppui tasan kello 20. Tänä hetkenä näin kuinka Kalliomoskeija viipaloitui paloiksi, niin kuin appelsiini viipaloituu ylhäältä alas. Näin yhtäkkisen kirkkaan Valon tulevan alas taivaasta ja menevän keskeltä sisään sinne missä Kalliomoskeijaan oli ollut. Tässä kohdassa rukouskieleni pysähtyi.

Oh, ja unohdin mainita, että Kalliomoskeijan vasarointien välissä sain kuvan profeetta Jeremiaasta kertovasta DVD:stä tai elokuvasta, joka olin nähnyt aiemmin päivällä ruokakaupassa. (loppu)

 

 

1996. Profetia - Raymond Aguilera 12. Kesäkuuta 2010 klo 5:17.

Kyllä, Reymundo, sinä olet valmistamassa maaperää viimeistä ja lopullista taistelua varten. Sillä Loppu on edessänne. Aika ja paikka on asetettu. Kukaan ei tiedä sitä, paitsi Isä Jehova. Joten tee niin kuin sanon sinulle: Voitele maaperä, valmista se Loppujen Loppua varten. Ihmiset eivät tule uskomaan sinua, mutta sen ei ole väliä. Hetki on asetettu; paikat on osoitettu. Naiset tullaan raiskaamaan, heidän poikansa tapetaan. Ihmiset tulevat kuolemaan. Ihmiset tulevat piiloutumaan. Sillä Jumalan viha on edessänne. Paholaisen loppu on tullut; hänen valtansa tullee pysäytetyksi. Ihmiset, jotka seuraavat paholaista, tulevat kuolemaan paholaisen kanssa. Ihmiset, jotka rakastavat paholaisesta, tulevat elämään paholaisen kanssa. Näin sanoo Jehova. Näin sanoo Jeesus Kristus Nasaretilainen. Näin sanoo Pyhä Henki.

Minä kerron tälle maailmalle, Minä kerron tälle maailmalle ja Minä kerron tälle maailmalle ja kukaan ei kuuntele, kukaan ei välitä, kaikki on ollut menossa vuosia ja vuosia. Joten he peittävät korvansa, he peittävät silmänsä, unohtavat Jumalansa. Niin, se päivä on täällä, mikä oli ilmoitettu Raamatussa. Päivien Päivä, puhdistuksen päivä uutta maailmaa, uutta valtakuntaa varten, Voimien Voima on saapunut. Joten Jehova on antanut teille sanoman tulevista päivistä, tulevista viikoista, tulevista vuosista.

Minun palvelijani, Reymundo, on valmistamassa maaperää. Muistakaa, että teille oli kerrottu, teitä oli varoitettu ja te ette välittäneet Jumalastanne Jehovasta, Jeesuksesta Kristuksesta ja Pyhästä Hengestä. Voimat, jotka ovat, tulevat yrittämään Jerusalemin hajottamista (jakamista), hajota ja hallitse (divide and conquer), hajota ja hallitse, hajota ja hallitse on heidän suunnitelmansa. Tämän maailman täytyy uskoa, täytyy ymmärtää, että tiettyjen asioiden täytyy tapahtua ennen kuin loppu on valmis. Voimat, jotka ovat, tulevat käyttämään kaikkea mitä heillä on hallussaan tehdäkseen paholaisen tahdon, mutta muistakaa Jehova on siellä, Jeesus on siellä, Pyhä Henki on siellä, Jumalan Armeija on siellä. Avatkaa silmänne, avatkaa silmänne, seuratkaa Jehova, seuratkaa Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, seuratkaa Pyhää Henkeä. Tilinteon Päivä on täällä; puhdistuksen Päivä, Päivien Päivä. Loppu on edessänne. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1995. Profetia - Raymond Aguilera 12. Kesäkuuta 2010.

Vihollinen yrittää jakaa ja valloittaa Israelin. Paholaisen voimalla ja mahdilla, kaikella hänen valtansa voimalla ja mahdilla, mitä hän kontrolloi,Olkoon niin. Olkoon niin. Olkoon niin. (loppu)

Rukouksen aikana Herra antoi minulle sananpaikan Matt 24.

 

 

1994. Profetia - Raymond Aguilera 11. Kesäkuuta 2010 klo 2:30.

Herra herätti minut ja sanoi: ”Kaikki on öljytty Pariisissa, maito on löydetty, lehmä on löytänyt maitonsa. Lehmä on löytänyt maitonsa.” (Loppu)

Toinen asia, jonka Herra sanoi, ”Herra sanoi, onko kukaan koskaan nähnyt tai kuullut Juutalaisesta Muhammedista.”

Vuohi ja Pässi tulevat lyömään päätään yhteen toistuvasti, kunnes veri tulee pursumalla ulos. Veren virta tulee vuotamaan. Myrsky tulee hallitsemaan numeroa seitsemän. (=The storm will prevail for the number seven.) Sitten lehmä tulee etsimään maitoaan. Monet tulevat kärsimään, monet tulevat kuolemaan ja joki tulee virtaamaan.

Reymundo, Voitele paikat jotka sanoin sinulle, sillä veri tulee virtaamaan niin kuin joki. Israelin valtio tulee ravistelluksi. Ihmiset tulevat uskomaan, tulevat rukoilemaan Israelin loppua. Haukat, petolinnut tulevat yhteen; ja tulevat etsimään tuoretta lihaa. Voitele se maa, jonka Minä käsken sinun Voidella. Pidä itsesi keskittyneenä. Sinun jalkateräsi ja jalkasi tulevat parantumaan, mutta tee niin kuin Minä sanon. Peitä Israelin maa öljyllä. Näin Jehova on puhunut, Pyhän Hengen Voiman kautta, Kuninkaitten Kuninkaan Nimen kautta, kaikki tulee toteutumaan Jehovan ajoituksen mukaan.

Monet ihmiset tulevat uskomaan, että siellä ei ole Jumalaa, siellä ei ole armoa, mutta antakaa Minun tehdä tämä asia selväksi, Jehova tietää, Jehova tekee, Jehova suorittaa valmiiksi kaiken minkä Hän aloittaa. Ihmisen mieli ei voi käsittää tai ymmärtää, miksi tietyt asiat tapahtuvat. Useimmat eivät edes tiedä, että siellä on Pyhä Henki. Useimmat eivät edes usko Jumalaan. Useimmat tulevat kuolemaan. Jumalan Kosto on selkeä ja on asian ytimeen, ja sitä ei voida muuttaa. Suunnitelma on asetettu paikalleen monia vuosia sitten.

Lukekaa Raamattua ja opiskelkaa Jumalan Sanaa. Jumala ei valehtele. Jumala on todellinen ja asian ytimeen. Jumalan Voima tullaan näyttämään ja tulee olemaan selkeää ja asian ytimeen oikeaan aikaan, oikeassa paikassa. Maailman johtajat eivät tule uskomaan sinua, Reymundo. Kirkot johtajat eivät tule uskomaan sinua. Juutalaiset ihmiset eivät tule uskomaan sinua, mutta älä huolehdi. Minä olen hallitsemassa. Kun Jumalan Sana, Jumalan Voima on asetettu, kukaan ei voi muuttaa sitä. Se mitä ihmiset uskovat, ei ole tärkeää, jos se on ristiriidassa Jumalan Sanan kanssa.

Ne olivat hyviä kysymyksiä, mitä sinä kysyit Carlin ystävältä. Jopa juutalaiset ihmiset eivät usko profeettoihin enää. He haluavat Jumalan Käden suojelevan heitä. He haluavat tehdä Jumalan tahdon. Kuinka he voivat tehdä Jumalan tahdon, jos he eivät edes usko Jumalan profeettoihin. Jumalan tiet ovat selkeitä, suoria ja asian ytimeen. Ongelma on, ihminen haluaa Jumalan tulevan samalle linjalle ihmisen kanssa, mutta tämä ei ole mahdollista; sen täytyy olla toisten päin. Ihmisen täytyy tulla samalle linjalle Jumalan kanssa.

Kaikki Voima sijaitsee Jumalan Sanassa. Jeesus Kristus kuoli, Hän kärsi tässä kuolemassa, Hän tuli takaisin elämään. Siellä oli tarkoitus; siellä oli merkitys Hänen kuolemansa takana. Useimmat ihmiset eivät edes usko tätä. Teillä on siellä ihmisiä, jotka pilkkaavat Jumalaa. Teillä on ihmisiä, jotka kertovat vitsejä Jumalasta. Niin kuin Minä sanoin muissa profetioissa, Sanat; se joka nauraa viimeisenä, nauraa parhaiten.

Vallan voimiaollaan valmistamassa juuri nyt, lopun aikoja varten. Karttaa ollaan levittämässä heidän eteensä. OhjeitaMinunPyhiäni varten on asetettu paikalleen useiden vuosien ajan, mutta niin kuin sinä tiedät, Ray, ja olet nähnyt, monet ihmiset eivät usko sitä, mitä sinä olet kirjoittanut, mitä sinä olet sanonut. Nämä ovat tämän päivän teitä, ihmisen teitä. Mene takaisin nukkumaan, lepää, meidän täytyy saada Voiteleminen päätökseen huomenna. Hyvin tehty, Minun hyvät ja uskolliset palvelijani. Olkaa vahvoja, olkaa rohkeita. Minä tulen parantamaan sinun jalkasi ja sinunjalkateräsi ja tulen suojelemaan teidän perheenne kotona tai missä tahansa he ovat, tai mihinkä tahansa he menevät. Minä rakastan sinua, Ray. Pysy keskittyneenä. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1993. Tapahtuma - Raymond Aguilera 9. Kesäkuuta 2010.

(huom. katso lisää tähän liittyviä kuvia englanninkielisiltä sivuilta)

Israelin kartta paikoista jotka Herra käski meidän voidella.

 

 

Jerusalemin Vanhan Kaupungin Porttien Voiteleminen, jotka Herra käski meidän Voidella.

 

 

 

1992. Tapahtuma -Raymond Aguilera 24. Toukokuuta 2010.

Rukouksen aikana Carlin kanssa Israelin missiomatkan puolesta Herra sanoi, ”Kuinka monta kertaa Minun täytyy käskeä teitä menemään Israeliin? Täytyykö Minun tatuoida se teidän silmäluomiinne? Aika on käymässä vähiin.

 

 

1991. Profetia - Raymond Aguilera 24. Toukokuuta 2010.

Kielilläpuhumista

Israeliin on tulossa myrsky, jossa tuli on sekoitettuna rakeilla.

Kielilläpuhumista

1990. Tapahtuma - Raymond Aguilera 18. Toukokuuta 2010.

Rukoillessani Carl G:n kanssa Israelin missiomatkan puolesta Herra sanoi seuraavaa.

Ihmisillä on sanonta, ”Taivas putoaa, taivas putoaa.”

Niin, tämä tulee olemaan realiteettia Israelissa. Siksi sinun täytyy mennä Israeliin ja voidella paikat jotka sanon sinulle

Näky:

Sitten Herra sanoi, ”Älä pelkää. Minä suojelen sinut Minun Enkeleilläni.” Sitten näin kaksi ihmistä seisomassa kahden enkelin kanssa. Minun ei annettu nähdä ketkä nämä kaksi henkilöä olivat.

Seuraavaksi Herra antoi näyssä Carlin irti kytketyn tietokonemonitorin, mikä silti toimi (1978 Tapahtuma Ihme). Herra sanoi: ”Vain näyttääkseni sinulle; jos minä saan irti kytketyn monitorin toimimaan, Minulla on Voima tehdä mitä tahansa Minä haluan.”

 

 

1989. Profetia - Raymond Aguilera 15. Toukokuuta 2010 klo 13:56.

Kielillä

Profetia:

Tuo ajan hetki on saapunut, jolloin kaikki tulee pysähtymään Jerusalemissa. Siellä tulee olemaan tuli, tulee olemaan luotisade, kaikki tulee tapahtumaan ilman varoitusta, tarkasti. Tule ja tee niin kuin Minä sanon sinulle, Voitele maaperä siellä missä Minä sanon sinulle.

Maailman rauha loppuu kun sitä vähiten odotatte. Ihmiset tulevat itkemään, tulevat valittamaan. Valmistautukaa päivää varten jolloin kaikki pysähtyy tarkasti. Mutta älkää koskaan unohtako Isäänne Jehovaa, Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, ja Pyhää Henkeä. Vaikka tunnette olevanne yksin, Me tulemme olemaan siellä. Pyhien veri tulee virtaamaan kaduilla. Syyttömien veri tullaan sekoittamaan pyhien vereen. Aika ja paikka tulevat alkamaan kun vähiten sitä odotatte. Olkaa valmiina, kuunnelkaa tarkkana taivaan merkkejä, Hengen merkkejä, ihmisen merkkejä, sillä paha on keskellänne, ja paha yrittää vallata sen mikä on hyvää, mikä on vanhurskasta. Joten Reymundo, muista Minun Sanani. Tule Israeliin paikkoihin joihin lähetän sinut, sillä pyhien veri tulee virtaamaan kuin joki. Olkoon niin.Olkoon niin. Olkoon niin. (loppu)

 

 

1988. Tapahtuma - Raymond Aguilera 14. Toukokuuta 2010.

Tänään puhuin Mark G. kanssa Israelin missiomatkasta. Mainitsin tarvitsevani passin ja varoja ennen kuin voisin mennä, ja enkä tiennyt kuinka kauan missiomatka kestäisi, tai koska minun pitäisi mennä. Mark sanoi haluavansa mennä, mutta hän ei ollut varma pystyisikö hän, koska hänen vaimonsa odottaa heidän kolmatta lastaan elokuussa.

Tuntia myöhemmin puhuin Carl G. kanssa, ja kerroin hänelle puhuneeni Markin kanssa, ja että minun passini oli juuri saapunut puhuttuani Markin kanssa. Sanoin Carlille että kaikki mitä enää tarvitsisin oli varat ja aikataulu Herralta. Carl sanoi ettei vielä tiedä kertoa voiko hän tulla.

Myöhemmin rukoilin Herraa näiden asioiden takia, ja Herra antoi tämän sananpaikan:

Lk. 14:16 Niin hän sanoi hänelle: "Eräs mies laittoi suuret illalliset ja kutsui monta.

Lk. 14:17 Ja illallisajan tullessa hän lähetti palvelijansa sanomaan kutsutuille: 'Tulkaa, sillä kaikki on jo valmiina'.

Lk. 14:18 Mutta he rupesivat kaikki järjestään estelemään. Ensimmäinen sanoi hänelle: 'Minä ostin pellon, ja minun täytyy lähteä sitä katsomaan; pyydän sinua, pidä minut estettynä'.

Lk. 14:19 Toinen sanoi: 'Minä ostin viisi paria härkiä ja menen niitä koettelemaan; pyydän sinua, pidä minut estettynä'.

Lk. 14:20 Vielä toinen sanoi: 'Minä otin vaimon, ja sen tähden en voi tulla'.

 

 

1987. Tapahtuma - Raymond Aguilera 11. Toukokuuta 2010.

Sain eilen luettua koko Raamatun ja aloin ihmetellä mitä tekisin tänään.

Sitten Herra sanoi minulle, ”Ehtoollinen, Ehtoollinen”.

Kysyin Herralta, ”Haluatko minun ottavan ehtoollisen?”

Herra sanoi, ”Kyllä, nyt!”

Joten nautin ehtoollisen, sitten viisi minuuttia myöhemmin Herra sanoi, ”Haluan sinun menevän Israeliin, vanhaan Jerusalemiin, ja Minä kerron sinulle siellä mitä haluan sinun tekevän. Minä tulen lähettämään sinulle varat tätä missiomatkaa varten.”

Myöhemmin soitin Carlille ja kerroin hänelle saaneeni ohjeet mennä Israeliin. Kysyin häneltä voisiko hän tulla minun kanssani. Rukoilimme missiomatkan puolesta, ja Herra antoi minulle näyssätoimivan, irti kytketyn, tietokonemonitori ihmeen (1978. Tapahtuma), jonka olimme kokeneet aikaisemmin tänä vuonna. (loppu)

 

 

1986. Näky ja Profetia - Raymond Aguilera 5. Toukokuuta 2010.

Näky: Minä näin näyssä ruskean karhun lasihäkissä. Se näytti sellaiselta joita näkee eläintarhassa. Näin karhun lyövän lasia etukäpälillään yrittäen päästä ulos. Sitten Karhu astui taaksepäin ja potkaisi lasia oikealla jalallaan, mutta jalka oli miehen jalka.

Profetia: Sitten Herra sanoi, ”Minä annan karjun hallita lyhyen aikaa. Sitten hän tulee kukistetuksi. Tämä tulee olemaan selvempää kun asioita alkaa tapahtua.”

Profetia: Bill Maher luulee olevansa hauska, suloinen, nokkela, ja viisas, mutta kun Herra vääntää hänen niskaansa, hän tulee tuntemaan syntinsä.

 

 

1985. Näky - Raymond Aguilera 29. Huhtikuuta 2010.

Rukouksen aikana antoi minulle joitakin näkyjä.

Näky: Minä näin Presidentti Barack Obaman, jota iskettiin kolme kertaa kovaa päähän hengessä.

Näky:: Sitten minä näin pienen pommin.

Näky:Sitten minä näin kuvan vuohesta.

 

 

1984. Näyt - Raymond Aguilera 21. Huhtikuuta 2010.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle joitakin näkyjä ja Sanoja.

Näky: Minä sain näyn Playboy lehden Hugh Hefneristä, jonka rintaa kohti oli menossa nuoli.

Näky: Sitten näky linnusta vetämässä matoa maasta.

Sitten Herra sanoi, ”Minä löysin, Minä löysin.”

Näky: Sitten minä näin majakan makaavan vaakasuorassa kyljellään.

Sitten Herra sanoi, ”Siemen, Siemen.

 

 

1983. Profetia - Raymond Aguilera 15. Huhtikuuta 2010.

Sirppi ja vasara tulevat iskemään ilman varoitusta. (loppu)

 

 

1982. Profetia - Raymond Aguilera 15. Huhtikuuta 2010.

New Yorkin maanalaiseen tullaan asentamaan pommi. (loppu)

 

 

1981. Profetia - Raymond Aguilera 15. Huhtikuuta 2010.

Siellä on pimeyden pahuuden henkiä Washington D.C yllä. Ajokoira ajaa takaa koiraa, ja koira ajaa takaa ajokoiraa. Ympäri ja ympäri he menevät. (loppu)

1980. Uni - Raymond Aguilera 13. Huhtikuuta 2010.

Minulla oli hyvin todellinen ja outo uni viime yönä. Uni oli maatilasta, jossa oli sikoja, hevosia, lehmiä, kanoja, koiria, lampaita; näinpä siellä joitakin kaloja tällä tilalla. Kaikki nämä eläimet söivät toisiaan ruuaksi. Näin tämän farmarin, joka kantoi ohutta keppiä, jota hän käytti pitääkseen eläimet kurissa.

 

 

1979. Profetia - Raymond Aguilera 2. Helmikuuta 2010 klo 6:42.

Jehovan Sana, Jeesuksen Kristuksen Sana, Pyhän Hengen Sana. Ne, jotka uskovat Jeesuksen vereen, ne jotka uskovat Jehovan Sanaan, ne jotka uskovat Pyhään Henkeen. Jokaisella on mahdollisuus. Nämä ovat ne, jotka tulevat pelastumaan. Jeesuksen Rakkaus, Jehovan Rakkaus, Pyhän Hengen Rakkaus. Heitä, jotka seisovat aidan päällä ja eivätkä pysty tekemään päätöstä, ei tulla pelastamaan. Rakastakaa naapurianne niin kuin itseänne. Nämä ovat yksinkertaisia Sanoja, mutta ne ovat tosia. Uskokaa, ja te tulette pelastumaan. Pelastuksen taide tulee ainoastaan Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimen kautta! Ainoastaan Jeesuksen Kristuksen nimen kautta tulee pelastus. Joillekin ihmisille, se on vaikeaa uskoa, että pelastus tulee Jeesuksen nimen kautta. He taistelevat sitä vastaan. Jotkut ihmiset sanovat sinun olevan oikeistolainen fanaatikko. Se ei ole vaikeaa. Jeesus Rakasti maailmaa niin paljon, että Hän antoi Elämänsä, koska Hänen Isänsä pyysi Häntä. Hän Rakasti Isää niin paljon, että hän antoi Hänen elämänsä.

Kuuliaisuus, muistakaa. Teidän täytyy valita, joko uskotte tai ette usko. Te menette sisälle kapeasta portista ja te löydätte pelastuksen. Se on suoraa, se on yksinkertaista, Jeesuksen Rakkaus. Jeesuksen Rakkaus tulee pelastamaan teidät. Ne, jotka yrittävät olla poliittisesti korrekteja ja tekevät leveän tien, leveän valtatien, sisällyttäen raamattuun asioita, joita siellä ei ole, he eivät tule pelastumaan.

Herra on yksinkertainen, suora ja asian ytimeen. Seuratkaa Jumalan Sanaa, Rakastakaa naapurianne niin kuin itseänne. Jehovan Rakkaus, Jeesuksen Rakkaus, Pyhän Hengen Rakkaus. Muistakaa suurimmat käskyt: Rakastakaa Isäänne koko sydämellänne, mielellänne ja sielullanne. Rakastakaa naapurianne. Kaikki on kiedottuna sisälle näihin Sanoihin.

Isä ei tule pakottamaan teitä. Jeesus ei tule pakottamaan teitä. Pyhä Henki ei tule pakottamaan teitä. Siinä ei ole mitään temppua. Siinä ei ole mitään vippaskonsteja. Teidän täytyy tehdä se itse, koska te rakastatte Jehovaa, koska te rakastatte Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, koska te rakastatte Pyhää Henkeä. Kaikki Jumalan Voimat tulevat näiden Sanojen kautta.

Siellä ei ole muita jumalia. Kaikki muut tulevat paholaiselta tai ihmiseltä, muistakaa tämä. Ihmisellä ei ole voimaa, paholaisella ei ole voimaa. Se Jumalan Rakkaus, se Jeesuksen Rakkaus, se Pyhän Hengen Rakkaus. Se on yksinkertaista, suoraa, ja asian ytimeen. Toimita minun viestini Reymundo, toimita Jumalan viesti. Se on suoraa, se on asian ytimeen. Jumala Rakasti Maailmaa niin paljon, että Hän antoi Hänen ainoan Pokansa Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen. Suoraan ja asian ytimeen. (loppu)

 

 

Ihme ja Maalaus: Ilmaston Lämpeneminen 

Ron Viessman Carl Gustafson

1978. Tapahtuma - Raymond Aguilera 18. Tammikuuta 2010.

Viime viikon aikana olen kysynyt Herralta vahvistusta minun maalaukselleni; ”Ilmaston Lämpeneminen”. Viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana monet tässä palvelutyössä mukana olevat ihmiset ovat kokeneet yliluonnollisia tapahtumia. Jotkut voisivat kutsua niitä ihmeiksi. Joskus olen ollut toisten seurassa kun ne ovat tapahtuneet minulle. Luulen, että vuosien aikana siellä on ollut monia ihmisiä, jotka eivät ole uskoneet mitään mitä minä olen sanonut tai kirjoittanut, mutta tämä on heidän ongelmansa. Joskus ihmiset kysyvät minulta Sanoja Herralta, tai Herra antaa minulle Sanoja annettavaksi ihmisille; he ovat usein shokissa ja eivätkä usko tuota sanaa, tai eivät ymmärrä sitä. Tämä koskee myös profetioita, näkyjä jne. Niin kuin olen sanonut monta kertaa, nämä ihmeet tai yliluonnolliset tapahtumat hämmentävät minun mieleni, kun ne tapahtuvat. Itse asiassa, minä tarvitsen niitä auttamaan minua pysymään keskittymään palvelutyöhön. Herra on suuri ja tällä kertaa Hän antoi minulle kaksi todistajaa kokemaan seuraavan ihmeen:

No, mennäkseni takaisin tähän tapahtumaan, minä rukoilin jatkuvasti vahvistusta tälle maalaukselle. Päivät kuluivat ja minä silti tunsin hengessä, että minun piti maalata tämä maalaus. Minä menin läpi kaiken tavallisen sen hengellisen sodankäynnin, mitä seurasi. Tänä aikana Ron Viessman oli tullut kymmenen päivän vierailulle. Ron tuli tähän palvelutyöhön noin 18 vuotta sitten, ja hän eli minun kanssani noin 5 vuotta. Minä olin juuri saamassa tämän maalauksen valmiiksi, kun sain puhelun Carl Gustafssonilta, joka kysyi voisiko hän tulla käymään testaamaan hänen tietokoneensa monitoria. Monitorin ongelmana oli se, että se pysyi päällä vain noin 30 sekuntia ja sitten se sammui. Carl on veli Kristuksessa, joka auttoi minua voitelemaan kaikkia noita maita ympäri maailman. Minä sanoin Carlille, ”Hyvä, tule vain.”

Siihen mennessä kun olin valmiina allekirjoittamaan maalauksen ja sanomaan sitä valmiiksi, minä kuulin kuinka Ron päästi Carlin sisälle taloon. Joten minä toin maalauksen alas antaakseni hänen olla ensimmäinen, joka näkee täysin valmiin maalauksen. Hän oli yllättynyt siitä mitä näki ja sanoi niin. Hän ja Ron antoivat minulle kommenttinsa ja me kaikki menimme yläkertaan tarkistamaan Carlin tietokonemonitoria. Minä suljin tietokoneeni ja otin irti monitorini, ja sitten minä kytkin hänen monitorinsa tietokoneeni taakse. Sitten kun olin saanut johdotukset valmiiksi, minä käänsin tietokoneen päälle. Yllätyksekseni, molemmat monitorit tulivat päälle ja pystyin näkemään käyttöjärjestelmän molemmissa monitoreissa. Kun Carl ja Ron olivat kiireisiä katsomassa Carlin monitoria, minä sanoin, ”Jotain on vialla täällä!” He katsoivat minua hämmentynein kasvoin, ymmärtämättä mitä minä olin sanomassa. Kolmekymmentä sekuntia myöhemmin Carlin monitori sammui, mutta minun monitorini jatkoi toimimista niin kuin en olisi kytkenyt sitä irti aiemmin. Minä selitin heille molemmille, ”Näin ei pitäisi olla! Minun monitorini ei ole kytkettynä tietokoneeseen. Kuinka se voi toimia?” Luonnollisesti, Carlin piti tarkistaa tämä! Hän katsoi johdotuksia ja hän voi nähdä minun monitorini kaapelin roikkuvan ilmassa, kun samaan aikaan hänen monitorinsa oli kytkettynä minun tietokoneeni taakse. Nyt, tämä on tieteellisesti mahdotonta ja minun ruumiin ihokarvat alkoivat nousta. Me kaikki kolme vain katsoimme toisiamme hämmästyneinä. Luonnollisesti kukaan ei voinut selittää sitä. Toimiva kytkemätön monitori toimi noin 3 tai 4 minuuttia. Itse asiassa, minä käytin sitä sulkeakseni tietokoneen ja se toimi kytkemättä. Tämä oli ihme minulle.

No, me yritimme kytkeä Carlin monitorin toiseen tietokoneeseen ja hänen monitorinsa myös toimi vain noin 30 sekunnin ajan. Ei ihmettä tällä kertaa, mutta tämä kertoi minulle, että hänen monitorinsa oli rikki.

Joten tässä on tämä tapahtuma ja kuva maalauksesta, ”Global Warming (=ilmaston lämpeneminen)” alla. Tämän kaltaiset tapahtumat auttavat minua pysymään keskittyneenä Herraan ja tekemään kaikki mitä Hän sanoo, niin hyvin kuin minulla on kykyä. Herran pelko tulee hyvin todelliseksi minun hengellisessä vaelluksessani tällaisina aikoina. Muistakaa jokainen; ”Totelkaa Herraa”, sillä Hän voi tehdä asioita yli kaiken teidän ymmärryksenne.

Jumalan rauhaa teille kaikille.

 

 

 

1977. Profetia - Raymond Aguilera 30. Joulukuuta 2009.

Kettu on lähtenyt kuopastaan ja etsii kostoa.

 

 

1976. Profetia - Raymond Aguilera 28. Marraskuuta 2009.

Herra sanoi, “Kuuluisuus on tie pahuuteen.”

 

 

1975. Profetia - Raymond Aguilera 22. Marraskuuta 2009.

Presidentti Barack Obama tulee vahingoittamaan itseään ja tätä maata, fyysisesti, mentaalisesta ja hengellisesti. Barack Obama ei ole Kristuksen Ruumiista.

Minä olen, mitä te näette, kosketatte, mitä oli, on ja tulee olemaan, Voimien voima, Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen kanssa. Minä olen puhunut. Olkoon niin. Olkoon niin.

 

 

1974. ProfetiajaNäky - Raymond Aguilera 19. Marraskuuta 2009.

Näky:
Herra antoi minulle näyn ohjuksesta, joka oli valmiina laukaistavaksi.

Profetia:
Sitten Herra sanoi, ”Ohjuksen laukaisu tulee olemaan konfliktin alku.”

Profetia:

Hevonen ilman ratsastajaa ilmestyy.

Profetia:
Itkusilmäinen nainen alkaa kärsimään.

 

 

1973. Profetia - Raymond Aguilera 17. Marraskuuta 2009 klo 9:01 Espanjaksi.

Minä olen, Minä olen, liha on valmis. Kyllä, Reymundo liha on valmis. Täältä tulee myrsky. Kyllä, täältä tulee myrsky. Se tulee iskemään kaikkea mikä on syntistä. Minä käsken tämän maailman ihmisten korjaamaan kaikki ajatukset, jotka ovat syntistä, mutta he eivät tahdo tehdä sitä mikä on suoraa (oikeaa). He pitävät asioista, jotka ovat pahoja, joka kohdassa. Siksi Minä tulen lähettämään myrskyn. Se tulee iskemään kaikkea mikä on syntistä, kovaa, ja asian ytimeen. Kerro maailmalle, että täältä tulee Jumalan Käsi korjaamaan kaiken mikä on pahaa (saastaista). Kyllä, Reymundo, tämä on Jumalan Sana, asian ytimeen; Isä, Poika ja Pyhä Henki.

Päivä päivältä näen kaiken mikä on pahaa (saastaista) Maailmassa. Minä tulen Vihaiseksi. Minä tulen Vihaiseksi, ja Minun Henkeni tulee korjaamaan kaiken tarkasti. Ihmiset uskovat voivansa tehdä mitä he haluavat. Tämä on valhetta. Kuulitko sinä Minua, Reymundo? Kaikki on Minun, ja mikä on Minun, sen Minä haluan Puhtaaksi, asian ytimeen. Täältä tulee myrsky, asian ytimeen. Täältä tulee Minun Käteni, asian ytimeen. Minä puhun teille Minun Sanani Jumalan Voimalla. Kyllä, Reymundo, kirjoita ja lähetä se sinne, minne Minä sinua käsken, sillä täältä tulee Minun Käteni Jumalan Voimalla myrskyssä, joka tulee iskemään Maailmaan. (loppu)

 

 

1972. Näkyja Profetia - Raymond Aguilera 14. Marraskuuta 2009.

Näky: Sain näyn naisen oikeasta silmästä. Nainen oli itkemässä, tai silmä itki; siinä oli kyyneleitä.

Sitten Herra sanoi, ”Naiselle on kerrottu mitä hänen pitäisi tehdä ja silti, hän ei ole tehnyt sitä.”

Näky: Sitten näin näyssä tien täynnä liekkejä ja nuoli oli tien päällä osoittamassa kohti suurta kuoppaa, joka oli liekeissä.

Sitten Herra sanoi, ”Minä ole Hän joka on, oli ja tulee olemaan. Naisen päätös tulee johtamaan hänet kuoppaan. Olen ohjeistanut häntä, olen kertonut hänelle, ja silti hän pysyy paikoillaan, itkien, koska hän ei pysty tekemään sitä mitä Jumala on käskenyt hänen tehdä. Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

1971. Profetia - Raymond Aguilera 7. Marraskuuta 2009 klo 11:14 Espja Eng.

Espanjaksi:

Kuilu on odottamassa teitä, jos ette kuuntele Minua. Minä olen kertomassa teille Selkeästi ja Asian ytimeen. Kuilu on odottamassa teitä, jos ette kuuntele Minua. Täältä tulee Lopun Päivä, Kristuksen Päivä. Avatkaa silmänne, avatkaa korvanne, täältä tulee Jumalan Päivä, Asian ytimeen! Muistakaa, jos te ette avaa silmiänne ja korvianne; teidän täytyy mennä kuiluun. Selkeästi, Minä olen kertomassa teille totuuden. Tämä on teidän Isänne, Pojan kanssa, Pyhän Hengen kanssa. Älkää sanoko, etten Minä kertonut teille, koska Minä kerroin teille Asian ytimeen. Täältä tulee Minun Poikani Päivä!

Englanniksi:

Herätkää, kuulkaa pasuunoita, kuulkaa Jumalan Musiikkia. Herra on tulossa määrättynä hetkenä, määrättyyn paikkaan. Ihmiset, jotka rakensivat Baabelin tornin, olivat peloissaan kun se tuli kumisten alas. Muistakaa, kaikki tulee kumisten alas Herran Päivänä, Asian ytimeen.

Jumalan Voima on kaikki. Jumalan Voima on Rakkaus, mutta teidän täytyy totella Herraa suurista asioista pieniin asioihin. Jos Herra käskee teitä menemään tuonne, te menette sinne! Jos Herra käskee teidän tehdä jotakin, te teette sen! Älkää kysykö, onko se oikein tai väärin, Herra on aina OIKEASSA! Muistakaa, Jumalan Voima on ääretön. Jumalan Voima on aina OIKEASSA! Asiat joita te ette ymmärrä, te tulette ymmärtämään myöhemmin. Teillä täytyy olla uskoa, teillä täytyy olla kyky Luottaa teidän Isäänne Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen, ja Pyhään Henkeen.

Sillä kun seinät tulevat kumisten alas teidän henkilökohtaisesta Baabelin tornistanne, kun teidän naapureitanne ei enää ole, kun teidän hallituksianne ei enää ole, ja kun taistelu on teidän ja Saatanan välillä, Ainoa joka voi suojella teitä on Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki. Muistakaa Minun Sanani; ne ovat oikeita ja Asian ytimeen. Minä en unohda teidän kuuliaisuuttanne, jos te Rakastatte Minua; te teette sen, mitä Minä sanon. Jos te ette välitä, no ongelma on teidän, niin on myös kuilu. Muistakaa kuilu; se on odottamassa teitä. Ja jos te ette välitä Jumalan teistä, se (kuilu) tulee kutsumaan teitä. Se tulee kuulostamaan suloiselta, se tulee kuulostamaan mukavalta. Se tulee kertomaan teille, mitä tahansa te haluatte kuulla, mutta te tulette löytämään kuilun, jos ette tottele Jumalaa, jos ette luota Jumalaan, jos ette Rakasta Jumalaa.

Sanat jotka kerron teille, voivat olla ilkeitä ja kovia joillekin ihmisille, mutta jos te uskotte Jumalaan, jos luotatte Jumalaan, silloin ne ovat teidän pelastuksenne. Jumala ei halua satuttaa ketään, mutta teidän täytyy totella Jumalan asioita. Lukekaa Raamattua, tutkikaa sitä, ottakaa Ehtoollista, rukoilkaa. Rukoilkaa koko sydämellänne, sillä Herran Päivä on tulossa. Kukaan ei tule tietämään Päivää tai Hetkeä, muttaolkaa siitä varmoja, että se tulee kun vähiten sitä odotatteja te tulette jäämään yksin paholaisen kanssa vastakkain, jos te ette usko Herraan Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen, ja Pyhään Henkeen. Minä tulen käskemään Minun poikaani Reymundoa lähettämään tämän sanoman ulos maailmaan. Muistakaa, että teitä on varoitettu, teille on kerrottu, teitä on Rakastettu. Vastuullisuuson henkilökohtainen asia. Muistakaa, että teille on kerrottu, teitä on varoitettu, teitä on Rakastettu. (loppu)

1970. Näky - Raymond Aguilera 29. Lokakuuta 2009.

Näky:

Minulla oli näky. Minä näin kaksi urheiluautoa, suurta ja nopeaa. Ensimmäinen kuului paholaiselle, ja hänellä oli nelikulmaiset pyörät autossaan, ja toinen kuului Herralle, siinä oli suuret paksut pyöreät renkaat. He molemmat lähtivät liikkeelle, ja Herran auto meni todella lujaa renkaiden palaessa. Kun paholainen lähti nelikulmaisin renkain, auto meni bump, bump, meni pomppivaa ajoa; se pomppi ylös ja alas. Se meni hyvin hitaasti.

Näky:
Sitten näin pastori Jessie Jacksonin päällään raitaiset vaatteet ja joukko ihmisiä raitaisin vaattein hänen kanssaan. Ja hän oli hieman muiden yläpuolella ja hän heittää valkoisen paketin keskelle ihmisjoukkoa, joilla oli raitaiset vaatteet. Uskon heidän kaikkien olleen mustia, mutta en ole varma. Ja he ottavat paketin ja heittävät sen takaisin hänelle. (loppu)

 

 

1969. Tapahtuma -Raymond Aguilera 21. Lokakuuta 2009.

Herra antoi minulle tämän sananpaikan:

Dan. 5:5 Sillä hetkellä ilmestyivät ihmiskäden sormet ja kirjoittivat kuninkaan palatsin kalkitulle seinälle, vastapäätä lampunjalkaa, ja kuningas näki käden, joka kirjoitti.

Dan. 5:6 Silloin kuninkaan kasvot kalpenivat, ja hänen ajatuksensa peljästyttivät hänet; hänen lanteittensa nivelet herposivat, ja hänen polvensa tutisivat.

 

 

1968. Profetia - Raymond Aguilera 16. Lokakuuta 2009 klo 6:21.

Näky:

Näin päivänkakkaran, ja sitten sakset leikkasivat kukan pois kasvista.

Profetia:

Oikeudenkäynti on käyty, tuomio on annettu. Kukka menetti päänsä. Näin sanoo Jehova, näin sanoo Jeesus Kristus, Näin sanoo Pyhä Henki. Kosto on Minun, sanoo Herra. Kaiken Voima ja Mahti mitä on, kaikki mitä oli, kaikki mitä on ollut ja tulee olemaan. Rahan rakastaminen on kuolema. Maailman luominen oli perustettu Rakkaudelle; kunnioittakaa Isäänne; Äitiänne, Veljeänne, Sisartanne. Ihmiset uskovat voivansa tehdä mitä he haluavat. Ja he voivat, tiettyyn pisteeseen asti. Tuomio on Minun, sanoo Herra, tarkasti, kirjaimellisesti. (loppu)

 

 

1967. Profetia - Raymond Aguilera 18. Syyskuuta 2009.

Hevonen ilman ratsastajaa on tulossa Washington, Dcin.

 

 

1966. Tapahtuma - Raymond Aguilera 10. Syyskuuta 2009.

Muutaman viime viikon aikana Herra on käskenyt minun pitää palvelutoimistoni lukittuna. Myös, joka kerta kun tulen toimistooni lippalakki päässä, minun päätäni alkaa polttaa.

Tänä aamuna Herra ohjeisti minua niin etten saa pitää lippalakkia tai peittää päätäni palvelustoimistossani ja minun piti pitää toimiston ovi lukittuna.

Viikkoa myöhemmin:

Herra antoi minulle tämän sananpaikan koskien pääni peittämistä toimistossani.

1. Kor. 11:4 Jokainen mies, joka rukoilee tai profetoi pää peitettynä, häpäisee päänsä.

1. Kor. 11:5 Mutta jokainen vaimo, joka rukoilee tai profetoi pää peittämätönnä, häpäisee päänsä, sillä se on aivan sama, kuin jos hänen päänsä olisi paljaaksi ajeltu.

1. Kor. 11:6 Sillä jos vaimo ei verhoa päätään, leikkauttakoon hiuksensakin; mutta koska on häpeäksi vaimolle, että hän leikkauttaa tai ajattaa hiuksensa, niin verhotkoon itsensä.

1. Kor. 11:7 Miehen ei tule peittää päätänsä, koska hän on Jumalan kuva ja kunnia; mutta vaimo on miehen kunnia.

1. Kor. 11:8 Sillä mies ei ole alkuisin vaimosta, vaan vaimo miehestä;

1. Kor. 11:9 eikä miestä luotu vaimoa varten, vaan vaimo miestä varten.

1. Kor. 11:10 Sentähden vaimon tulee pitää päässään vallanalaisuuden merkki enkelien tähden.

1. Kor. 11:11 Herrassa ei kuitenkaan ole vaimoa ilman miestä eikä miestä ilman vaimoa.

1. Kor. 11:12 Sillä samoin kuin vaimo on alkuisin miehestä, samoin myös mies on vaimon kautta; mutta kaikki on Jumalasta.

1. Kor. 11:13 Päättäkää itse: sopiiko vaimon rukoilla Jumalaa pää peittämätönnä?

1. Kor. 11:14 Eikö itse luontokin opeta teille, että jos miehellä on pitkät hiukset, se on hänelle häpeäksi;

1. Kor. 11:15 ja että jos vaimolla on pitkät hiukset, se on hänelle kunniaksi? Sillä ovathan hiukset annetut hänelle hunnuksi.

 

Herra antoi minulle tämän sananpaikan koskien valheen virusta.

2. Tim. 4:14 Aleksander, vaskiseppä, on tehnyt minulle paljon pahaa; Herra on maksava hänelle hänen tekojensa mukaan.

2. Tim. 4:15 Kavahda sinäkin häntä, sillä hän on kovin vastustanut meidän sanojamme.

2. Tim. 4:16 Ensi kertaa puolustautuessani ei kukaan tullut avukseni, vaan kaikki jättivät minut; älköön sitä heille syyksi luettako.

2. Tim. 4:17 Mutta Herra auttoi minua ja vahvisti minua, että sanan julistaminen minun kauttani tulisi täydelleen suoritetuksi, ja kaikki pakanat sen kuulisivat; ja minä pelastuin jalopeuran kidasta.

2. Tim. 4:18 Ja Herra on vapahtava minut kaikesta ilkivallasta ja pelastava minut taivaalliseen valtakuntaansa; hänelle kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen.

 

 

1965. Profetia - Raymond Aguilera 4. Syyskuuta 2009 klo 10:43.

Näky:

Näen tämän suuren kiven, luulen sen olevan myllynkivi. Se menee kierien ympäri ja ympäri.

(Kielet)

Kyllä, Reymundo, mitä sinä näit, on totta: Jauhatuskivi kierimässä ja jauhamassa ja murskaamassa kaiken sen mikä on sen tiellä. Tämä on se tie, mikä ihmisellä on. Hän kierii. Hän kierittää mielipiteitään, hän kierittää ideoitaan. Hän kierittää teologiaansa. Hän kierittää maailmaansa. Ihminen haluaa jokaisen uskovan häneen. Ihminen haluaa jokaisen kuulevan häntä. Ihminen haluaa jokaisen seuraavan häntä. Tämä on se, millä tavalla ihminen kierittää. He ovat aina oikeassa. He eivät ole ikinä väärässä. Heillä on vastaus jokaiseen kysymykseen, jokaiseen ideaan, jokaiseen sananpaikkaan, kaikkeen mikä tulee heidän tielleen heidän pienissä hengellisissä mielissään. Ihmiset ja heidän kierimisensä ovat elämäntapa. Jokaisella on ideoita, jokaisella on mielipiteitä, jokainen haluaa tulla kuulluksi. Tämä on ihminen. He vääntelevät asioita, he valehtelevat, he puhuvat ympäri, joskus Jeesuksen Kristuksen lipun alla. Mutta muista Reymundo, mitä Minä kerron sinulle on oikeaa, suoraa ja asian ytimeen.

Teidän Jumalanne Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki; he eivät kieri. Mitä he sanovat on suoraa, oikeaa, tarkkaa. Tämä on se syy, miksi Minä kerroin sinulle pitämään suusi kiinni, Ray. Koska jos sinä avaat suusi, sinä myös tulet niin kuin jokainen muu; kierimään, kierittämään sinun ideoitasi, sinun mielipiteitäsi. Ja siellä ei ole tilaa ihmisen kierinnälle. Kun Jumalan profeetta puhuu, se on kuin Jumala puhumassa. Jos ihminen vääntelee ja kääntelee Jumalan Sanaa kun hän puhuu, hän tulee vastaamaan Minulle. Minä tulen korjaamaan hänet. Ihmiset eivät ymmärrä Jumalan pelkoa. Jos sinä olet Minun profeettani, sinulla on parasta olla Jumalan pelko. Jos sinä olet ihmisten profeetta, tee mitä haluat, sano mitä haluat. Mutta sinun palkkiosi on tulossa, suoraan ja asian ytimeen.

Joten Reymundo, oli se sitten Jumalan profetia, tai henkilökohtainen asia; pidä sinä vain suusi kiinni. Kuulitko sinä Minua, suoraan ja asian ytimeen? Sen ei ole väliä, mitä ihmiset sanovat, mitä ihmiset ajattelevat sinusta tai sinun tiestäsi elämässä. Sinä vain seuraat Minua. Älä kuuntele pastoreita, älä kuuntele poliitikkoja, älä kuuntele perheesi jäseniä. Sinä vain teet sen mitä Minä sanon. Kuulitko sinä Minua selkeästi, kuulitko sinä minua oikeasti, kuulitko sinä Minua asian ytimeen? Minä en ole pelaamassa pelejä. Jumalan Sanat ovat Voimakkaita, eivätkä ne tule palaamaan tyhjinä takaisin. Ihmiset eivät välttämättä ymmärrä merkityksiä, mutta jos ne ovat Jumalan Sanoja, ne ovat suoria ja asian ytimeen. Jotkut ihmiset osaavat nähdä ja tulkita vertauksia, näkyjä ja unia. Ja se on heidän tehtävänsä, puhua ainoastaan se, mitä Jumala sanoo heille. Jos he laittavat kierteen siihen; he tulevat kuulemaan Minusta.

Ymmärrätkö sinä mitä Minä sanoin? Anna ihmisten pelata heidän pelejään, Ray. Anna heidän väännellä ja käännellä ja sanoa tätä ja olla jonkun puolella ja tehdä sitä ja tehdä tätä. Sinä vain olet paikallasi, pidät suusi kiinni, teet mitä Minä sanon, jatka rukoilemista, Raamatun lukemista ja Minun Sanojeni kuuntelemista. Ihmiset eivät tule pitämään sinusta. Ihmiset tulevat vihaamaan sinua. Mutta tämä on profeetan tie. Jokaisella tulee olemaan mielipide sinusta ja useimmilla se tulee olemaan huono. Ymmärrätkö sinä Ray? Se tulee olemaan huono. Mutta niin kauan kuin sinä olet Minun Käsissäni ja teet niin kuin Minä sanoin, älä välitä siitä mitä ihmiset sanovat, älä huolehdi ihmisten mielipiteistä koskien sinua. Sinä vain pidät keskittymisesi Jehovassa, Jeesuksessa Kristuksessa ja Pyhässä Hengessä. Kaikki tulee menemään oikein, Minä tulen huolehtimaan näistä ihmisistä, jotka vääntelevät ja pyörittävät, niin kuin tuo myllynkivi, joka menee ympäri ja ympäri ja murskaa myllyn siemenet. Tällä tavalla se tulee olemaan näiden ihmisten kanssa. Tämä suuri kivi tulee menemään ympäri ja ympäri ja murskaa sen, mikä ei ole Jumalasta. Mutta anna sinä Minun tehdä korjaaminen. Sinä et voi parantaa ketään, sinä et voi korjata ketään, Reymundo.

Sinä olet vain Minun Ääneni tässä mielipiteitten erämaassa. Mielipiteitä, mielipiteitten jälkeen.Ne menevät ympäri ja ympäri. Kunnes Me Puhumme uudestaan Reymundo. Pysy keskittyneenä, pidä sinun korvasi ja silmäsi auki ja Me tulemme Puhumaan uudestaan. Mutta muista, siellä on paljon demonisia voimia sinun perässäsi. Ne käyttävät ihmisiä, he käyttävät työkaluja, he käyttävät asioita joita sinä et voi nähdä tai ymmärtää. Sinä vain pysy keskittyneenä Jehovaan, JeesukseenKristukseen ja Pyhään Henkeen, ja kaikki tulee menemään hyvin. Sinä olet tekemässä hyvää työtä. Sinä et ajatellut alussa, että sinä voisit tehdä tämän, mutta sinä olet tekemässä hyvää työtä. Pysy keskittyneenä, pysy keskittyneenä, pysy keskittyneenä. Niin kuin Minä sanoin, kunnes Me Puhumme uudestaan, Minun rakkaani. Rukoilkaa, rukoilkaa ja rukoilkaa, pidä tuo Jumalan haarniskapäälläsi ja rukoile ja rukoile. (loppu)

 

 

1964. Tapahtuma - Raymond Aguilera 1. Syyskuuta 2009.

Herra sanoi, "Reymundo oletko huomannut, että päivän uutisten katsominen on kuin katsoisi saippuaoopperaa."

 

 

1963. Tapahtuma - Raymond Aguilera 1. Syyskuuta 2009.

Herra antoi minulle Sanan: "Varo Juudaksenhenkeä."

 

 

1962. Tapahtuma -Raymond Aguilera 30. Elokuuta 2009.

Herra antoi minulle nämä sananpaikat ennen nukkumaan menoa ja sanoi, ”Näissä Minun Sanoissani on Voima ja Totuus.”

Mar. 6:4 Niin Jeesus sanoi heille: "Ei ole profeetta halveksittu muualla kuin kotikaupungissaan ja sukulaistensa kesken ja kodissaan".

Mat. 10:41 Joka profeetan ottaa tykönsä profeetan nimen tähden, saa profeetan palkan; ja joka vanhurskaan ottaa tykönsä vanhurskaan nimen tähden, saa vanhurskaan palkan.

Matt. 13:35 että kävisi toteen, mikä on puhuttu profeetan kautta, joka sanoo: "Minä avaan suuni vertauksiin, minä tuon ilmi sen, mikä on ollut salassa maailman perustamisesta asti".

Apt. 2:17 'Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat.

Apt. 7:52 Ketä profeetoista eivät teidän isänne vainonneet? He tappoivat ne, jotka ennustivat sen Vanhurskaan tulemista, jonka kavaltajiksi ja murhaajiksi te nyt olette tulleet,

Apt. 28:26 sanoen: 'Mene tämän kansan luo ja sano: Kuulemalla kuulkaa älkääkä ymmärtäkö, näkemällä nähkää älkääkä käsittäkö.

Apt. 28:27 Sillä paatunut on tämän kansan sydän, ja korvillaan he työläästi kuulevat, ja silmänsä he ovat ummistaneet, että he eivät näkisi silmillään, eivät kuulisi korvillaan, eivät ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi.'

 

 

1961. Tapahtuma -Raymond Aguilera on 27. Elokuuta 2009.

Rukouksen aikana Herra käski rukoilla Catherine Zeta-Jonesinpuolesta, joka on yksi elokuvan Zorro tähdistä.

1960. Tapahtuma -Raymond Aguilera 30. Heinäkuuta 2009.

Rukouksen aikana Herra kysyi minulta, jos minä tahtoisin tietää erään syvän asian. Olin yllättynyt, koska olin ajatellut kuolemaa.

Herra sanoi, ”Kysy Minulta kuolemasta.”

Minä sanoin, ”Niin, mitä kuolemasta?”

Herra sanoi, ”Kuolema on Kaasua Menneisyydestä (=Gas from the Past).”

MyöhemminRukouksen aikana Herra näytti minulle, että ihmiset tulevat kuolemaan jonkinlaisesta kaasulähteestä.

 

 

1959. Tapahtuma - Raymond Aguilera 27. Heinäkuuta 2009.

Hei kaikki,

Olen ollut rukouksessa päivittäin ja etsinyt syvällisempiä asioita Herralta ja tänä aamuna rukouksen aikana nämä kysymykset tulivat minun mieleeni.

Kysymys: Jos Jumalan valtakunta on tuon täplän ulkopuolella, niin kuin ilmaistiin Profetiassa 1957, mitenkä se liittyy alla olevaan Isä Meidän rukouksen sananpaikkaan? Siellä on Raamatussa paljon sananpaikkoja koskien Herran Valtakuntaa ja minä en ole puhumassa niistä nyt.

Kysymys: Tuleeko uusi maa sijaitsemaan fyysisesti tuon täplän ulkopuolella? Onko Herra puhumassa tarkasta ”paikasta” Isä Meidän rukouksessa ja Profetiassa 1957?

Katkelma profetiasta 1957:

Sinä olit oikeassa tulkinnassasi, näystä jonka näit. Tuo pieni täplä on kaikki universumit, jotka ovat olemassa; ovat tuossa täplässä. Ihminen yrittää tajuta alkuräjähdysteoriaa (big bang). Kaikki mitä he yrittävät ymmärtää, on tuo pieni täplä. Sinä olit oikeassa; Jumala elää tuon täplän ulkopuolella. Jumalan Valtakunta on tuon täplän tuolla puolen. Se on kaiken sen tuolla puolen, mitä ihminen pystyy ajattelemaan. Jumalan Voima on kaiken sen tuolla puolen mitä ihminen voi ajatella. Mutta silti Jumala antaa ihmiselle oikeuden valita; seurata Häntä tai mennä tuohon toiseen paikkaan, jonka Hän on tehnyt. Jumalan Lait ovat täydellisiä ja tarkkoja ja yksityiskohtaisia. Kun Jumala sanoo, että Hän haluaa jotakin, Hän saa sen! Jos Hän ei saa, asiat tulevat muuttumaan henkilön niin sanotussa todellisessa maailmassa.

Kuunnelkaa profetia videota 1957 (Alkuräjähdys - Teoria) samaan aikaan ajatellen alla olevia Isä Meidän rukouksen sananpaikkoja.

Katkelma Isä Meidän rukouksesta:

Mt. 6:9 Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi;

Mt. 6:10 tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin taivaassa;

Lk. 11:2 Niin hän sanoi heille: "Kun rukoilette, sanokaa: Isä, pyhitetty olkoon sinun nimesi; tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin taivaassa;

Teidän Kristuksessa, Raymond Aguilera

 

 

1958. Tapahtuma - Raymond Aguilera 24. Heinäkuuta 2009 klo 7.

Tänä aamuna, ollessani syvässä unessa, heräsin kovaääniseen lapsen itkuun. Luulin toisen pojistani näkevän painajaista ja itkevän. Tarkastin Nathanin, mutta hän oli syvässä unessa. Joten kävelin Jasonin vuoteen luo, nähdäkseni oliko hänellä kaikki hyvin. Yllätyksekseni hän oli syvässä unessa myös. En voinut tajuta mitä oli tapahtumassa, koska tuo itku oli niin selkeä ja erottuva, ja se oli herättänyt minut, ja pystyin yhä kuulemaan sen kun katsoin poikiani huoneen läpi. Sitten minun mieleeni tuli, että ehkä se oli Eva joka itki, koska hän oli itkenyt viime aikoina paljon kivun takia. Mutta hän oli täydessä unessa myös. Olin ymmälläni koska tällä viime viikolla minulla oli ollut paljon korvavahaa korvissani ja minun oli ollut vaikea kuulla, mutta tämä itku oli kovaääninen ja selkeä, ja kukaan ei itkenyt talossamme.

Sitten noin kolme tuntia myöhemmin rukoillessani jotain muuta, Herra ilmoitti minulle, että tuo itku jonka oli kuullut, tarkoitti sitä mitä lapset ja aikuiset tulevat tekemään kun he tajuavat, että Herra Jeesus Kristus on palannut ja että Raamatun kirjoitukset ovat täydellisesti totta. Herra sanoi, ”Ne olivat ilon kyyneliä”.

 

 

1957. Profetia - Raymond Aguilera 14. Heinäkuuta 2009 klo13:00.

Kuinka voit Reymundo? Mitenkä asiat ovat? Näen, että olet menossa läpi joidenkin testien ja ahdistusten. Älä huolehdi, kaikki on Minun Käsissäni. Minä tulen korjaamaan kaiken, mikä korjaamista kaipaa. Rankaisemaan sitä, mitä pitää rangaista. Pelastamaan sen, mikä tarvitsee pelastamista.

Sinä olit oikeassa tulkinnassasi, näystä jonka näit. Tuo pieni täplä on kaikki universumit, jotka ovat olemassa; ovat tuossa täplässä. Ihminen yrittää tajuta alkuräjähdysteoriaa (big bang). Kaikki mitä he yrittävät ymmärtää, on tuo pieni täplä. Sinä olit oikeassa; Jumala elää tuon täplän ulkopuolella. Jumalan Valtakunta on tuon täplän tuolla puolen. Se on kaiken sen tuolla puolen, mitä ihminen pystyy ajattelemaan. Jumalan Voima on kaiken sen tuolla puolen mitä ihminen voi ajatella. Mutta silti Jumala antaa ihmiselle oikeuden valita; seurata Häntä tai mennä tuohon toiseen paikkaan, jonka Hän on tehnyt. Jumalan Lait ovat täydellisiä ja tarkkoja ja yksityiskohtaisia. Kun Jumala sanoo, että Hän haluaa jotakin, Hän saa sen! Jos Hän ei saa, asiat tulevat muuttumaan henkilön niin sanotussa todellisessa maailmassa.

Jumala ei pelaa pelejä. Hän ei sano ensin, että nähkää tämä, tehkää tämä ja sitten kääntykää ympäri ja muuttakaa se kesken kaiken. Siellä on aina syy, miksi Jumala haluaa jotakin, vaikka ihminen ei ymmärtäisi sitä. He jotka uskovat Jumalaan, he Rakastavat Jumalaa; ne, jotka haluavat tehdä oman asiansa; no, Minä annan paholaisen huolehtia heistä, ja heidän omasta asiastaan. He tekevät valinnan, kukaan ei ole keskellä, joko te olette Jumalan puolella tai paholaisen puolella. Saatana rakastaa uusia käännynnäisiä. Hän saa paljon uusia käännynnäisiä koko ajan.

Monet ihmiset haluavat vaihtaa Jumalan. Vaihtaa Jumalan Viisauden heidän omalla maallisella logiikallaan, heidän omalla viisaudellaan. He poistavat Jumalan Valtaistuimelta ja he asettavat itsensä valtaistuimelle. He eivät tule pääsemään mihinkään. Kun aika kulkee eteenpäin; ihmiset tietävät, tai tajuavat että elämä on lyhyt. Joten jos te haluatte elää teidän Isänne Jehovan, Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen kanssa tässä paikassa ulkopuolella tuon täplän, jonka näytin sinulle Reymundo, kaiken sen ajan mitä aikaa siellä on, teidän täytyy totella Jumalaa, teidän täytyy luottaa Jumalaan. Mutta jos te haluatte tehdä oman asianne, Jumala antaa teidän tehdä oman asianne. Mutta muistakaa, Jumala voi lukea teidän sydämenne. Te ette voi valehdella Jumalalle. Joten se tästä opetuksesta maailmankaikkeudesta, joka on pienempi kuin nuppineulan pää Jumalalle.

Hyvää päivänjatkoa, Reymundo. Me tulemme puhumaan uudestaan, Ja Minä tulen näyttämään sinulle joitakin syvällisiä asioita, joita olet ollut etsimässä. Siellä on niin paljon mitä et vielä tiedä. Siellä on vielä paljon asioita, joita et ymmärrä. Seuraavaan kertaan, pidä itsesi keskittyneenä. Pysy rukouksessa, ja Me tulemme puhumaan uudestaan. (loppu)

 

 

1956. Tapahtuma -Raymond Aguilera 7. Heinäkuuta 2009.

Rukouksen aikana Minä kysyin Herralta, ”Mitenkä Michael Jacksonin on?”

Herra sanoi, ”Michael Jackson oli kuin kala uimassa ilman pyrstöä. Hän ei koskaan tiennyt mihinkä hän oli menossa. Hän ei koskaan todella tuntenut Jumalaa, Luojaansa.”

 

 

1955. Profetia - Raymond Aguilera 24. Kesäkuuta 2009 klo14:19.

Virran kulku tulee muuttumaan. Sitten väkivalta tulee maahan. Kaikki on valmista. Valmistautukaa, sillä joki tulee muuttamaan kulkunsa. Sillä minkä ajattelette olevan hyvä, on oikeasti paha, ja minkä ajattelette olevan paha, on oikeasti hyvä. Olemassa olevat voimat tulevat muuttumaan kun virta muuttuu. Tulette näkemään totuuden johtajistanne.

Näette lopun tulon kun virta muuttaa suuntansa. Jotkut kysyvät; onko se elämän virta? Se on suunnan muutos siihen, mitenkä Herra on lopun aikoina asettanut sen mikä on oikein, sen mikä on oikeudenmukaista, Jumalan asioiden kirkastamiseksi, puhdistamiseksi. Muistakaa, ne ihmiset, jotka ajattelette olevan hyviä, eivät tule olemaan niin hyviä kun näette asioiden tapahtuvan tulevaisuudessa. Virran kulku tulee muuttumaan, muuttumaan yhtäkkiä. Ilmasto tulee muuttumaan; maan täriseminen alkaa.

Kansat tulevat vapisemaan pelosta Herran paluussa. Ihmisellä ei ole kontrollia Jumalan asioiden yli. Voimien Voima tulee, niin kuin virta muuttaa suuntansa. Kyllä, Muistakaa Eufrat. Muistakaa Mississippi. Muistakaa Amazon. Muistakaa Elämän Virta. Muistakaa Elämän Antaja. Muistakaa Parannus. Muistakaa Raamattu. Muistakaa teidän Veljenne ja Sisarenne. Muistakaa Jumalan Voima. Muistakaa Jumalan Rakkaus. Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1954. Tapahtuma - Raymond Aguilera 24. Kesäkuuta 2009.

Herra ohjasi minut katsomaan kaksi videota: Toinen oli Black Eyed Peas -yhtyeen laulajan Will.I.Amin ja toinen Perez Hiltonin. Kaksi videota koskivat sitä kun Black Eyed Peas -yhtyeen manageri hyökkäsi Perez Hiltonin kimppuun puheiden takia, joita Perez Hilton oli sanonut Will.I.Amille. Katsottuani kaksi videota, Herra antoi minulle Sanan:

Herra sanoi, ”Mikä menee ylös tulee alas, sitten takaisin ylös, ja kukaan ei tiedä mihinkä herne(=pea) laskeutuu.” (loppu)

 

 

1953. Profetia - Raymond Aguilera 15. Kesäkuuta 2009 klo 15:30.

Kuinka voit Reymundo, mitenkä asiat ovat sinun elämässäsi? Minä näen kaiken. Ihminen voi yrittää peittää alastomuuttansa, mutta Minä näen kaiken läpi alas jokaisen solun tasolle asti, alas asioiden syvimpään henkeen. Ihminen ei pysty piilottamaan asioita Jumalalta. Jumala yrittää avata Hänen Käsivarsiaan, avata Hänen Sydäntään Hänen Lampaitaan, Karitsoitaan kohtaan. Monet Karitsat, monet lampaat eivät halua kuunnella Jumalan Sanoja, Jumalan asioiden ytimiä. He peittävät silmänsä, he tukkivat korvansa ja he toivovat Jumalan menevän pois. Mutta Jumala tulee aina olemaan siellä Kädet avoinna.

Jumalan Rakkaus on suuri! Jumalan tarkoitusta on joskus vaikeaa ymmärtää. Minä käsken ihmisiä tekemään asioita, jotka ovat kovia, vaikeita, mutta siellä on aina syy Jumalan päätöksille. Te saatatte pelätä yhteiskuntaa, hallituksia, pastoreita, että mitä he mahtaisivat ajatella, mitä he mahtavat sanoa. Mutta viisauden alku on Herran pelko. Ihmiset tulevat tulemaan ja menemään – Jumala tulee aina olemaan siellä.

Kun te olitte nuoria, te uskoitte, että te tulisitte elämään ikuisesti. Kun te tulitte vanhaksi, te tajusitte, että elämä on hyvin lyhyt. Mutta Jumalan asiat ovat Jumalan asioita. Ihmisen asiat ovat syntisiä. Muistakaa Jumalan Rakkaus, Jumalan kosto. Tätä maailmaa johtavat monet pahat ihmiset, jotka väittävät omaavan viisautta. Monet ovat vain ahneita vanhoja miehiä, ahneita nuoria miehiä, mutta Jumala katsoo alas asti ja näkee ihmisten sydämet,; ei sitä mitä he sanovat tai mitä he tekevät, vaan sitä todellista merkitystä – heidän hengellisen sydämensä merkitystä. Useimmat ihmiset eivät tule tottelemaan Jumalaa. Se on heidän syntinen luontonsa. He haluavat asiat helppoina. He haluavat maailmallisia teitä.

Tämä maailma on tulossa loppuun. Jotkut teistä uskovat sen. Jotkut teistä eivät usko sitä. Mutta jos Minä sanon, että jotakin tulee tapahtumaan, se tulee tapahtumaan. Minä olen puhunut Minun Profeettani, Reymundon, kanssa useiden vuosien ajan. Hänellä itsellään on ongelmia ymmärtää Jumalan teitä, mutta hän tottelee, parhaan kykynsä mukaan, hän tottelee. Vaikka hän on heikko mies, hän tekee hyvin voimallisia asioita tottelemalla Hänen Isäänsä Jehovaa, Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, ja Pyhää Henkeä. Hänellä on ongelmia rahan kanssa. Hänellä on ongelmia uskonsa kanssa. Hänellä on ongelmia ihmisten kanssa, jotka ovat hänen ympärillään, mutta hän päättänyt mielessään seurata Jehovaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä. Tämä on se, mikä on tärkeää! Vaikka hän ei ymmärrä, hän tottelee. Ihmiset pilkkaavat häntä, ihmiset kutsuvat häntä nimillä. Se ei järkytä häntä, vaan hän seisoo varmana. Syy tähän; hän rakastaa Jumalaa ja hän pelkää Jumalaa, ja hän tietää, että Hänen täytyy totella Jumalaa, koska hän rakastaa Jumalaa. Hänellä on ongelmia sukulaistensa kanssa, perheensä kanssa, ulkomaailman kanssa. Monet haluavat leikata hänen päänsä irti. Monet haluavat kietoa hänen kielensä hänen kaulansa ympäri, mutta näin ovat maailman asiat.

Maailma on tulossa loppuun, uskoitte te sitten sen tai ette. Se on teidän nenänne edessä. Se on teidän naamanne edessä. Monet ihmiset tulevat kuolemaan. Monet ihmiset tulevat menemään piiloon. Ihmisillä tulee olemaan kyynelten jokia. Monet ihmiset tulevat ihmettelemään ”Miksi”. Syyt ovat Raamatussa. Ihmiset eivät lue Raamattua. Ihmiset ovat keskittyneet liian paljon itseensä, heidän ahneuteensa, heidän itsekkäisiin asenteisiinsa. Heillä ei ole aikaa Jumalalle. Mitä vanhemmaksi te tulette; te alatte tajuamaan – elämä on hyvin lyhyt.

Siellä tulee olemaan tuomiopäivä. Kaikki mitä te omistatte, kaikki mitä teillä on koskaan ollut, jokainen ajatus, jokainen teko tullaan tuomitsemaan teidän Isänne Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen kanssa. Varoitukset ovat kaikkialla joka paikassa. Näyttelijöillä on heidän roolinsa. Toimenpiteen tulevat tehdyksi Minun Sanani mukaan. Jokainen kirjain, mikä on kirjoitettu, tulee loppuun suoritetuksi oikeana aikana oikeassa paikassa.

Ihmiset ovat lisääntyneet ja lisääntyneet ja lisääntyneet, suurimmalta osalta pahuudessa. Minulla on yhä Kristuksen Ruumis ponnistelemassa, etsimässä vastauksia. Jotkut ovat etsimässä väärästä paikasta. Jotkut ovat vain haudanneet päänsä hiekkaan. Kristuksen Ruumis on kaikkialla ympärillä. Jotkut ovat piiloutuneena komeroihin. Jotkut ovat pienissä kirkoissa keskittyneinä, rukoilemassa, lukemassa Raamattua, tottelemassa Herraa Jehovaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä. Tämä on Kristuksen Ruumis. Ne jotka tottelevat, ne jotka Rakastavat Jumalaa, ne jotka yrittävät pelastaa perheittensä jäsenet, ihmiset kaduilla. Muistakaa, Jumala näkee kaiken. Te ette voi piilottaa mitään Jumalalta. Hän tietää teidän ajatuksenne. Hän tietää mitä te tulette tekemään

Muistakaa, Jumalan Rakkaus on siellä. Luottakaa Häneen, Hän tulee suojelemaan teidät, Hän tulee Rakastamaan teitä. Tuomion päivänä teillä tulee olemaan suuri juhla Taivaassa. Koska Jumala Rakastaa Hänen pieniä Karitsoitaan, Hänen pieniä Lampaitaan jotka tottelevat. Joten olkaa vahvoja, olkaa rohkeita, olkaa hyviä, sillä Jumalan Voima on siellä, Jumalan Rakkaus on siellä, ja Me tulemme näkemään kaikki ne asiat, jotka te olette tehneet tuomiopäivänä. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1952. Profetia - Raymond Aguilera 12. Kesäkuuta 2009.

Rukouksen aikana Herra sanoi, ”Kosto on Minun, Oikeus on Minun. Minä aion puhdistaa tämän planeetan niin kuin te kuorisitte omenan. Teidän maailman johtajanne eivät ole mitään, ja Minä tulen tappamaan heidät kaiken sen tähden mitä he ovat tehneet. Yksikään ei etsi Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä. He eivät usko tai pelkää Jumalaa, joka teki kaiken he näkevät tai koskettavat, kaikki mitä oli, on ja tulee olemaan,”

Näky:

Sitten Herra näytti ympäri maailmaa useita suuria kaupunkeja, joiden kaduilla makasi useita kuolleita ruumiita.

Sihteeri, kerro maailmalle mitä minä aion tehdä!” (loppu)

 

 

1951. Tapahtuma -Raymond Aguilera 12. Kesäkuuta 2009.

Rukouksen aikana Herra sanoi, ”Kerro ihmisille, että rukoilevat syytetyn tappajan, 51 vuotiaan Scott Roederin ja hänen perheensä puolesta, Joka on syytettynä aborttilääkäri George Tillerin taposta. Siemen, Siemen, Siemen.” (loppu)