(Scroll down for english version)

Old Dog - Bob Neumann

Seitsemän Ukkosenjylinää - Johdanto

 

7 Ukkosenjylinää

Bob Neumann

Heinäkuu 1999

 

Jo vuosia olen kuunnellut Herrani ja Hänen kaikkein lempeimmän ja Pyhimmän Henkensä ääntä. Etsin Herraa usein parhaimmillaankin sekoittavien, pahimmillaan eksyttävien ”sanojen” tähden, joita puhuvat ne, jotka väittävät olevansa Hänen Sanansa julistajia ja opettajia. Myöhemmin on tullut useita, jotka ovat väittäneet omaavansa ”ilmestystietoutta” ja puhuivat omaavansa profeetan tai apostolin tittelin, mutta silti kuulin tuon ”pienen hiljaisen äänen” kuiskaavan ”koettelemaan henget” heidän sanoistaan ja profetioistaan. Koetellessani heidän väittämiään ”Rheemoja” ”Logoksella”, ne hyvin usein eivät kestäneet koetusta.

Yksi ensimmäisistä pulmista mikä vähän sen jälkeen nousi kun olin tullut JUMALAN TUNTEMISEEN ja ”kutsuin” HÄNEN NIMEÄÄN syntien anteeksi saamista ja elämäni herrautta varten, oli konflikti koskien ”SANAN sinettien avautumista”. Monet selkeäpuheiset miehet ja naiset puhuivat Danielista ”ei sinetöitynä” ja Ilmestyskirjasta ”paljastettuna”, ja minä sain ensimmäisiä ”maistiaisia” ”ESKATOLOGIASTA”. Myöhemmin havaitsin, että Amerikan kirkon eskatologinen osasto oli kuin käynti jäätelökioskilla. Joka kuukausi uusi maku, uudella tötteröllä. Jokaisella profetian opettajalla oli oma henkilökohtainen hänelle ominainen tulkintansa. Sitten, saadakseen asiat mielenkiintoisiksi, jotkut näistä samoista julistajista ja opettajista opettivat erilaisista ”JUMALAN salaisuuksista” Ja siellä ei ollut minkäänlaista laajempaa yksimielisyyttä näistä niin sanotuista ”salaisuuksista”.

Joten niin kuin kuka tahansa lapsi ”koulussa” keskellä monimerkityksiä ja konflikteja, minä juoksin ja istuin sisälle kotiin löytääkseni ”TOTUUDEN”. Viimeisen 11 vuoden aikana tätä ”TOTUUTTA” MINUN ABBANI HUULET ovat puhuneet ja minä olen kulkenut HÄNEN kanssaan PÄIVITTÄIN. HÄN PUHUI minulle sellaisissa paloissa, joita pystyin sulattamaan ja ymmärtämään. Liian usein olimme eri mieltä HÄNEN ARVIOSTAAN koskien minun kykyjäni, mutta tämä vain näytti sen, että minä olin molemmissa väärässä.

 

 

SANALLE RAKENTAMINEN

Jo 11 vuoden ajan ABBA laittanut minut rakentamaan HÄNEN TORNIAAN sisäisessä Henki Ihmisessäni. Se on oikeasti hyvin yksinkertainen kuva, mutta silti olen tavannut todella vähän niitä, jotka ymmärtävät sen. ”Ihminen” opettaa, että paljon on piilotettu ihmiseltä, ja sitten ilmoittaa kaiken olevan ”paljastettua”. Tässä on konflikti. Tämä on kaikkein salakavalin erhe. Se, mikä on ”piilotettu” ihmiseltä, on sitä siksi koska ihminen ei ”etsinyt” sitä esiin. Ihminen ‘epäonnistui’ ”tutkimaan (LOGOSta) osoittaakseen olevansa kelvollinen” ja sen tähden on epäonnistunut löytämään ‘hyväksyntää’ ABBAN SILMISSÄ. Kyllä, tiedän tämän vaikuttavan kovalta ”sanalta” minulta tulevaksi, mutta kuka oikeasti etsii ”JUMALAN täyttä Taloudenhoitoa” tänään?

Joten kun menin Hänen Jalkoihinsa ja kysyin Abbalta, ”Onko totta, että kaikki on jo paljastettu”, minulle tuli vastauksena Jeremia 33:1-3:

 

1 Herran sana tuli Jeremialle toistamiseen, kun hän vielä oli suljettuna vankilan pihaan; se kuului näin:

2 "Näin sanoo Herra, joka sen myös tekee, Herra, joka valmistaa sen ja vahvistaa sen

Herra on hänen nimensä:

3 Huuda minua avuksesi, niin minä vastaan sinulle ja ilmoitan sinulle suuria ja salattuja asioita, joita sinä et tiedä.

 

Jos minä ”etsin” HERRAA ja ‘huudan’ HÄNTÄ, minulle tullaan näyttämään se, mikä ei ole ollut minulla tiedossa. Jos minä aina tulen HÄNEN ja VAIN HÄNEN luoksensa, siellä ei tulisi olemaan mitään, mikä olisi minulta salassa, jos vain ahkerasti etsisin HÄNTÄ”.

Tämä oli se aika, kun tulin tietoiseksi kahdesta erityisestä todellisuudesta joilla KAIKKEIN PYHIN HENKI puhuu kaikille ihmisille. Ensimmäinen on ”KUVAT” (images) ja Toinen on ”MALLIT/KAAVAT” (patterns). Erinomainen esimerkki tästä on Ilmestyskirja, joka on KUVIA tulvillaan. Ja useimmat HÄNEN LAPSISTAAN menevät pois levottomina ja hämmentyneinä ”pedoista, pasuunoista, sineteistä, ja maljoista”, joita se on täynnä. Turhan monet lapset eivät ”tutki ahkerasti” ja ovat innokkaita luovuttamaan ja juoksevat kuuntelemaan ketä tahansa ihmistä, joka kertoo heille mitä uskoa. Sen tähden he eivät koskaan näe MALLEJA joihin nämä KUVAT johdattavat.

Kun aloin nähdä kaikkien näiden Kuvien asettuvan vakiintuneisiin ja toistuviin Kaavoihin, ABBA alkoi näyttää että kaikki KUVAT ja KAAVAT olivat erilaisia joukkoja JÄRJESTYKSIÄ (SEQUENCES). Niin kuin 1...2...3… ja A...B...C..., ja olin täysin hämmästynyt sen kaiken yksinkertaisuudesta. Sitten aloin ihmetellä miksi en ollut koskaan kuullut yhdenkään ”ihmisen” opettavan tätä kaikissa heidän kirjoissaan, kaseteissaan ja videoissaan, joita ”ihmiset” ”valtavilla palvelutehtävillään” olivat houkutelleet minut ostamaan vuosien ajan? ABBAn vastaus oli yksinkertainen; jos he olisivat tulleet HÄNEN luoksensa oppimaan HÄNEN jaloissaan, vaan he olivat menneet oppimaan muilta ihmisiltä.

Joten kun ABBA alkoi opettaa minulle Hänen MALLEJAAN Hänen JÄRJESTYKSISSÄÄN, minä aloin huomata ”3:n”, ”4:n”, ja ”7:n” sarjoja kaikkialla läpi RAAMATUN. Ei ainoastaan ”profeetallisissa kirjoissa”, vaan kaikkialla. Tämä ravisteli minua sisuksiini asti, koska vähä vähältä ymmärsin, että nämä kaikki KUVAT puhuivat ABBAN Luonteesta ja Persoonasta suhteessa ihmiseen. Kirjaimellisesti HÄNEN TAHDOSTAAN MAAN PÄÄLLÄ. KAIKKI KAAVAT osoittavat erityisesti sitä, kuinka HÄNEN VALTAKUNTANSA toimii, kun samaan aikaan JÄRJESTYKSET lopulta johdattavat ”HERRAN PÄIVÄÄN”, johon me nyt olemme astumassa sisään. Nyt niin kuin silloin aiemminkin, istun hämmästyneenä siitä kuinka yksinkertaista se kaikki on, ja kuinka syvällistä.

Kuinka helppoa ihmisen on sanoa ”syvyys syydelle huutaa”, kun hänen elämänsä on pinnallista ja penseää. Todella ihmeellistä. Todella pelottavaa.

 

 

KAIKKI LOGOS JOHTAA SAMAAN PAIKKAAN....HERRAN PÄIVÄÄN

Jeremia 33:4-5

4 Sillä näin sanoo Herra, Israelin Jumala, tämän kaupungin taloista ja Juudan kuningasten linnoista, jotka sortuvat piiritysvallien ja miekan edessä,

5 ja niistä, jotka ovat tulleet taistelemaan kaldealaisia vastaan, ja täyttämään talot ihmisten ruumiilla, jotka minä surmaan vihassani ja kiivastuksessani ja joiden kaiken pahuuden tähden minä olen kätkenyt kasvoni tältä kaupungilta:

 

Joka kerta kun istuin ABBAN JALKOIHIN, minä lopetin tutkimukseni aina ”Tuomioon”. Yksinkertaiseksi siksi koska tuomio on tulossa ja sitä ei voida välttää. VANHURSKAAT tullaan tuomitsemaan ja he menevät asumaan minun ABBANI TALOON IKUISESTI! Onko tämä paha? Henkilökohtaisesti minä odotan tätä kaikella sydämelläni. Silti niiden jotka torjuvat LAMPAAN ja eivätkä tule saatetuksi vanhurskauteen, on aivan oikein olla peloissaan, ja heidän kieltäytymisensä uskomasta sitä, että he tulevat vielä seisomaan HÄNEN VALTAISTUIMENSA edessä, on tulossa voimakkaasti esiin. Se vain ei muuta JUMALAA millään lailla.

Sen jälkeen kun tulin siihen pisteeseen, jossa hyväksyin HÄNEN SANANSA kaikessa tässä, ABBA vei minut hyvin tunnettuun sanankohtaan.

 

Saarnaaja 3:1:

1 Kaikella on määräaika, ja aikansa on joka asialla taivaan alla.

 

Jälleen kerran meillä on tässä hyvin erityinen järjestys. Siellä on määräaikansa, hetkensä, ja tarkoituksensa kaikessa ”taivaan alla”. Tämä on se missä hauskuus alkaa. Se kaikki alkaa, kun tiedostetaan, että JUMALA on jakanut universumin erityisiin ajanjaksoihin. Itse asiassa JEESUS käytti KUVAA ”ajoista ja vuodenajoista” (= times and seasons) haastaessaan Fariseuksia ja opettaessaan HÄNEN Opetuslapsiaan. Kokonaisuutena me haluamme puhua ”Ajoista ja Aikakausista” yleisin termein, jotka ovat lähes aina epämääräisiä. Mutta harvoin mainitsemme niiden ”Tarkoitusta”, koska me emme huomioi ABBAn Agendaa ja Suunnitelmaa ... ”taivaan alla”. Sen tähden me emme huomaa aikojen muutoksia, ja tämän takia meidän on mahdotonta tunnistaa ”määrättyjä aikoja”. Joten ei ole mikään yllätys, että olemme menneet ohi ”määrätystä hetkestä”, meidän ‘etsikkoajastamme’? Ja se on myös saanut meidät olemaan täysin tietämättömiä ABBAn ”aikomuksista” tänä päivänä.

 

Saarnaaja 3:9-11

9 Mitä hyötyä on työntekijällä siitä, mistä hän näkee vaivaa?

10 Minä olen katsonut sitä työtä, minkä Jumala on antanut ihmislapsille, heidän sillä itseään rasittaaksensa.

11 Kaiken hän on tehnyt kauniisti aikanansa, myös iankaikkisuuden hän on pannut heidän sydämeensä; mutta niin on, ettei ihminen käsitä tekoja, jotka Jumala on tehnyt, ei alkua eikä loppua.

 

Nyt tämä saa minut ymmälle, ”mutta niin on, ettei ihminen käsitä tekoja, jotka Jumala on tehnyt, ei alkua eikä loppua .” Mutta silti Salomo sanoo sitä ennen ”Kaiken Hän on tehnyt kauniisti aikanansa”? ABBA ollen aina ABBA, näytti minulle jälleen, että ihminen ei ole vielä kysynyt Häneltä kaikkia niitä kysymyksiä, jotka täytyy tulla kysytyksi. Sillä Salomo etsi kaikkea sitä Viisautta ja Tietoa, mitä maailma tarjosi ja eikä pystynyt sisäistämään sitä, ja hän kuoli katkerana. Joten kysyin mitä minä tarvitsisin miellyttääkseni Abbaa, ”osoittaakseni olevani kelvollinen” Hänen Silmissään. Ja jälleen kerran minulle näytettiin Kuvauksia Ajoista, Aikakausista, ja Tarkoituksesta. Mutta tällä kertaa ABBA muutti järjestyksen ja asiat muuttuivat radikaalisti. Tämän takia minä vaikutan aina olevani epäjärjestyksessä, kun puhun ”Ajoista ja Aikakausista”. Ja silti kukaan ei koskaan kysynyt minulta tärkeintä kysymystä, josta se kaikki alkaa … TARKOITUS.

 

 

KAIKELLA ON AINA TARKOITUKSENSA

Voit kysyä miksi minun täytyy ”rakentaa” näin paljon perustusta, ennen kuin tulen ”PÄÄASIAAN”. Yksinkertainen vastaus ... lapsilla on lyhyt huomiokyky. Mikään siitä mitä minä nyt kirjoitan ei ole lapsia varten. Ja myös muutamat niistä, jotka pitävät itseään palvelijoina, eivät tule sitä auliisti vastaanottamaan.

Niin oudolta kuin se kuulostaakin, ainoa asia johon Jeremia 33:3 erityisesti viittaa, on tapahtuma Ilmestyskirjassa. Tiedättehän, että Daniel oli ainoastaan sinetöity, ja tänä päivänä kaikki näyttävät olevan yhtä mieltä siitä, että se on nyt ”avoin”. Itse asiassa koko Logos on siellä jokaisen tutkittavana, ja jokainen voi vastaanottaa Rheema sanaa Kaikkein Pyhimmältä Hengeltä, joka halukkaasti ja ilolla palkitsee kaikki ne, jotka ahkerasti etsivät Häntä.

AVAIN siihen ”mitä me emme tiedä” on se, ettei sitä ‘ole kirjoitettu’ Kirjaan. Itse asiassa kun katsomme Johanneksen evankeliumin 21 lukua, me näemme, että siellä oli paljon mitä ei oltu kirjoitettu ylös, koskien Jeesusta ja ‘töitä’ joita Hän teki.

 

Johanneksen evankeliumi 21:24-25

24 Tämä on se opetuslapsi, joka todistaa näistä ja on nämä kirjoittanut; ja me tiedämme, että hänen todistuksensa on tosi.

25 On paljon muutakin, mitä Jeesus teki; ja jos se kohta kohdalta kirjoitettaisiin. Luulen, etteivät koko maailmaan mahtuisi ne kirjat, jotka pitäisi kirjoittaa.

 

Silti koko Uudessa Testamentissa se oli ainoastaan Johannes, jota erityisesti kiellettiin kirjoittamasta.

 

Ilmestyskirja 10:1-7

1 Ja minä näin erään toisen, väkevän enkelin tulevan alas taivaasta; hänen verhonaan oli pilvi, ja taivaankaari oli hänen päänsä päällä, ja hänen kasvonsa olivat niinkuin aurinko, ja hänen jalkansa niinkuin tulipatsaat,

2 ja hänellä oli kädessään avattu kirjanen. Ja hän laski oikean jalkansa meren päälle ja vasemman maan päälle

3 ja huusi suurella äänellä, niinkuin leijona ärjyy; ja kun hän huusi, antoivat ne seitsemän ukkosen jylinää ääntensä puhua.

4 Ja kun ne seitsemän ukkosenjylinää olivat puhuneet, yritin minä kirjoittaa, mutta minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Pane sinetin taakse, mitä ne seitsemän ukkosenjylinää puhuivat, äläkä sitä kirjoita".

5 Ja enkeli, jonka minä näin seisovan meren päällä ja maan päällä, kohotti oikean kätensä taivasta kohti

6 ja vannoi hänen kauttansa, joka elää aina ja iankaikkisesti, hänen, joka on luonut taivaan ja mitä siinä on, ja maan ja mitä siinä on, ja meren ja mitä siinä on, ettei enää ole oleva aikaa,

7 vaan että niinä päivinä, jolloin seitsemännen enkelin ääni kuuluu hänen puhaltaessaan pasuunaan, Jumalan salaisuus käy täytäntöön sen hyvän sanoman mukaan, jonka hän on ilmoittanut palvelijoillensa profeetoille.

 

Tässä meillä on selkein KUVA asetettuna erityisimpään KAAVAAN. Tietenkin siinä on JÄRJESTYS, joka puhuu ”TARKOITUKSESTA TAIVAAN ALLA”. Tämä lopullinen ”TARKOITUS” on, että kaikki se minkä ABBA julistanut HÄNEN PROFEETOILLEEN ja heidän kauttansa kävisi täytäntöön.

Yritä ymmärtää ”SE ON TÄYTETYN” konsepti … loppuun suoritettu ... ohi ja loppuun tehty … VIHDOINKIN!!!!! Ennen SEITSEMÄNNEN PASUUNAN TUOMION ääntä, KUNINGAS JEESUKSEN PALVELUTEHTÄVÄN kulminaatio tulee tapahtumaan.

Jotakin josta vain JUMALA ja HÄNEN PALVELIJANSA ovat tietoisia.. Tai niin ainakin tuntuu olevan.

 

Aamos 3:7

7 Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille.

 

Joten siellä ei ole koskaan ollut mitään ”Salaisuuksia”, joita Jumala olisi salannut Hänen Palvelijoiltaan Profeetoilta. Hän kertoi heille, mitä tulisi tapahtumaan. Joten siellä ei todellakaan ole mitään ”piilotettua”, paitsi se mitä Johannesta kiellettiin kirjoittamasta ylös. Ja silti Jeremia 33:n tarjous on selkeästi laitettu esille kelle tahansa ja kaikille, jotka valitsivat etsiä Hänen Kasvojaan ja ”Oppia Hänestä”. Jälleen kerran tämä ei ole mitään uutta, sillä Jeesus on kutsunut meidät kaikki ”Tulemaan Minun Luokseni”. Meitä ainoastaan vaaditaan ottamaan Hänen Ikeensä … ja ”oppimaan minusta”. Se on kaikki siellä, sillä Hän on Jumalan Sana. Rheema ja Logos, joka avoimesti julisti Hänen tarkoituksensa täällä maan päällä Hänen rakkaan ystävänsä Johanneksen kautta.

 

1. Johanneksen kirje 3:8

8 Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot.

 

SELAH... MARANATHA...

HALLELUIAH

 

SIELLÄ VÄHÄN… TUOLTA VÄHÄN…

Joten yli viisi vuotta sitten minulla oli siinä Ilmestyksen Rheeman Siemen syvälle istutettuna henkeeni, ja siinä oli myös Abban ”Tarkoitus”, ja siinä kului ”Aikaa”, jotta se kasvaisi ja omalla ”Ajallaan” tuottaisi hedelmää. Ja että minun tarkoitukseni ”taivaan alla” tulisi täyttymään. Niin sanotusti. Kaiken kaikkiaan minä olen vain palvelija, joka on valmistettu ja lähetetty toimittamaan tämä ”sanoma”.

Jotta ymmärtäisin 7 Ukkosenjylinää, minun piti tutkia, kuunnella, ja oppia. Minne tahansa Abba vei minut, minä en oppinut vain yhtä opetusta vaan kaksi, sillä jokainen Sana on kaksiteräinen Miekka.

Tänä aikana palaset tulivat yhteen seuraten Abban suunnitelman ohjeita.

 

Jesaja 28:9-14

9 "Keitähän tuokin luulee taitoon neuvovansa, keitä saarnalla opettavansa?Olemmeko me vasta maidolta vieroitettuja, äidin rinnoilta otettuja?

10 Käsky käskyn päälle, käsky käskyn päälle, läksy läksyn päälle, läksy läksyn päälle, milloin siellä, milloin täällä!" -

11 Niin, sopertavin huulin ja vieraalla kielellä hän on puhuva tälle kansalle,

12 hän, joka on sanonut heille: "Tässä on lepo; antakaa väsyneen levätä, tässä on levähdyspaikka". Mutta he eivät ole tahtoneet kuulla.

13 Niinpä on Herran sana oleva heille: "Käsky käskyn päälle, käsky käskyn päälle, läksy läksyn päälle, läksy läksyn päälle, milloin siellä, milloin täällä", niin että he kulkiessaan kaatuvat selälleen ja ruhjoutuvat, että heidät kiedotaan ja vangitaan.

14 Sentähden kuulkaa Herran sana, te pilkkaajat, te jotka hallitsette tätä kansaa Jerusalemissa.

 

Herran Sana tulee hitaasti pala palalta yhteen, kun tutkit ahkerasti missä ja milloin Hänen Kaikkein Pyhin Henkensä johdattaa. Ei jokainen joka tämän lukee, tule sitä ymmärtämään, sillä he eivät ole etsineet ”liharuokaa”.

 

Heprealaiskirje 5:9-14

9 ja kun oli täydelliseksi tullut, tuli hän iankaikkisen autuuden aikaansaajaksi kaikille, jotka ovat hänelle kuuliaiset,

10 hän, jota Jumala nimittää "ylimmäiseksi papiksi Melkisedekin järjestyksen mukaan".

11 Tästä meillä on paljon sanottavaa, ja sitä on vaikea selittää, koska olette käyneet hitaiksi kuulemaan.

12 Sillä te, joiden olisi jo aika olla opettajia, olette taas sen tarpeessa, että teille opetetaan Jumalan sanojen ensimmäisiä alkeita; te olette tulleet maitoa tarvitseviksi, ei vahvaa ruokaa.

13 Sillä jokainen, joka vielä nauttii maitoa, on kokematon vanhurskauden sanassa, sillä hän on lapsi;

14 mutta vahva ruoka on täysi-ikäisiä varten, niitä varten, joiden aistit tottumuksesta ovat harjaantuneet erottamaan hyvän pahasta.

 

Monet puhuvat Morsiamesta ja Tulesta, Täydellistämisestä ja Puhdistamisesta. Mutta harvat näkevät kuinka paloista muodostuu yksi suuri ja mahtava taideteos, joka tuhoaa vihollisen kaikki teot. Joten te, joilla on kuulevat korvat ja arat sydämet Herran edessä, antakaa minun johdattaa teidät ”7 Ukkosenjylinän” läpi, ja selittää miksi tämä matka on välttämätön.

 

7 UKKOSENJYLINÄÄ

Ilmestyskirja 10:1-2

1 Ja minä näin erään toisen, väkevän enkelin tulevan alas taivaasta; hänen verhonaan oli pilvi, ja taivaankaari oli hänen päänsä päällä, ja hänen kasvonsa olivat niinkuin aurinko, ja hänen jalkansa niinkuin tulipatsaat,

2 ja hänellä oli kädessään avattu kirjanen. Ja hän laski oikean jalkansa meren päälle ja vasemman maan päälle

 

Muistakaa, että me rakennamme Sanaa Sanan päälle, ja jaetta jakeen päälle. Meillä on tässä ensimmäisessä jakeessa kuva, jota ei voi jättää huomioimatta. Monet sanovat, että se on ”jättiläisenkeli (=giant angel)” tajuamatta tämän ’ristiriitaisuutta’. ”Jättiläiset” ovat aina Jumalan demonisia vihollisia, ja samalla ”enkeli” on Jumalan sanansaattaja.

Me voimme halkoa hiuksia sillä tosiasialla, että demonit/pirut ovat ”langenneita enkeleitä” ja tätä se kaikki olisi... hiusten halkomista. Sanaa puhuu ”väkevästä” ”Jumalan sanansaattajasta”. Ja siellä ei ole ketään väkevämpää kuin Hän, joka on Sana.

 

Ilmestyskirja 1:12-16

12 Ja minä käännyin katsomaan, mikä ääni minulle puhui; ja kääntyessäni minä näin seitsemän kultaista lampunjalkaa,

13 ja lampunjalkain keskellä Ihmisen Pojan muotoisen, pitkäliepeiseen viittaan puetun ja rinnan kohdalta kultaisella vyöllä vyötetyn.

14 Ja hänen päänsä ja hiuksensa olivat valkoiset niinkuin valkoinen villa, niinkuin lumi, ja hänen silmänsä niinkuin tulen liekki;

15 hänen jalkansa olivat ahjossa hehkuvan, kiiltävän vasken kaltaiset, ja hänen äänensä oli niinkuin paljojen vetten pauhina.

16 Ja hänellä oli oikeassa kädessään seitsemän tähteä, ja hänen suustaan lähti kaksiteräinen, terävä miekka, ja hänen kasvonsa olivat niinkuin aurinko, kun se täydeltä terältä paistaa

 

Huomio ainoastaan jalat ...

 

Daniel 10:5-6

5 Minä nostin silmäni ja näin, ja katso: oli eräs mies, puettuna pellavavaatteisiin ja kupeet vyötettyinä Uufaan kullalla.

6 Hänen ruumiinsa oli kuin krysoliitti, hänen kasvonsa olivat kuin salaman leimaus, hänen silmänsä kuin tulisoihdut, hänen käsivartensa ja jalkansa kuin kiiltävän vasken välke; ja hänen sanojensa ääni oli kuin suuren kansanjoukon pauhina.

 

Monet voivat sanoa, että tämä on vain Gabriel, joka ”kävelee veden päällä”(?), mutta Daniel, joka aiemmin puhui Gabrielin kanssa, ei koskaan sano, että tämä olisi hän.

 

Hesekiel 1:25-28

25 Ja kuului ääni taivaanvahvuuden yläpuolelta, joka oli niitten pään päällä. - Kun ne seisoivat, laskivat ne siipensä alas.

26 Ja taivaanvahvuuden yläpuolella, joka oli niitten pään päällä, oli valtaistuimen muotoinen, näöltään kuin safiirikiveä. Ja valtaistuimen muotoisella istui hahmo, ihmisen näköinen, kohoten korkealle.

27 Ja minä näin ikäänkuin hehkuvaa malmia, tulen näköistä, jota ympäröi kehä ylöspäin siitä, mikä näytti hänen lanteiltansa; ja alaspäin siitä, mikä näytti hänen lanteiltansa, minä näin kuin tulen näköistä, ja sitä ympäröitsi hohde.

28 Kuin kaari, joka on pilvessä sadepäivänä, niin oli näöltään sitä ympäröivä hohde. Senkaltainen oli katsoa Herran kirkkauden hahmo. Ja kun minä sen näin, lankesin minä kasvoilleni. Ja minä kuulin äänen, kun joku puhui.

 

Laita kaikki nämä Kuvat yhteen ja sinulla on vain yksi vastaus.

 

Ilmestyskirja 1:8

8 "Minä olen A ja O", sanoo Herra Jumala, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, Kaikkivaltias.

 

Mielenkiintoinen sanontatapa, eikö ole? Kuulostaako tutulta?

 

Ilmestyskirja 4:8

8 Ja niillä neljällä olennolla oli kullakin kuusi siipeä, ja ne olivat yltympäri ja sisältä silmiä täynnä. Ja ne sanoivat lakkaamatta yötä päivää: "Pyhä, pyhä, pyhä on Herra Jumala, Kaikkivaltias, joka oli ja joka on ja joka tuleva on".

 

(Joten jos haluat vielä kiistellä siitä, kuka Jyrisee Ukkosessa Ilmestyskirjan 10:ssä luvussa, olet jo suuresti missannut asian. Kävele vain pois ennen kuin loukkaannut.)

SILLÄ HÄN JOKA AVAA SINETIT, JYLISEE UKKOSESSA KANSANSA KAUHISTUKSIA VASTAAN.

Nyt tämä on se SANA, jonka sain lähes 5 vuotta sitten ja jota olen säilyttänyt tähän ”määrättyyn aikaan” asti. JUUDAN SUKUKUNNAN MAHTAVA JALOPEURA tulee karjumaan ja me tulemme ”kuulemaan” ”UKKOSET”.

(Tämän näkeminen hengessä käy todella yli voimien, ja on mahdotonta lisätä mitään siihen mitä Johannes on kirjoittanut. Kaikki mitä minun on käsketty tehdä, on selittää termejä ja osoittaa sananpaikkoja. Tämä on se mitä minä tulen tekemään nyt.)

 

 

UKKONEN

Luonnossa UKKONEN on vapautuvan energian sivutuote, kun kaksi paineen ”aluetta” törmäävät. Kun tämä tapahtuu, meillä on ”myrsky”.

Jo useiden vuosien ajan minä ja monet Jumalan profeetat ovat varoittaneet ”myrskyistä” ja ”suurista järkkymisistä”, jotka tulisivat kohtaamaan seurakuntaa Amerikassa. Kreikankielessä on termi, joka esiintyy seuraavassa kohdassa

 

Matteus 24:7-8:

7 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.

8 Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.

 

Joka on käännetty sanalla ”maanjäristyksiä”. ”Siesmos” on yleinen termi kataklysmiselle tapahtumalle. Se voi olla mitä tahansa maanjäristyksestä hurrikaaniin tai pörssiromahdukseen. Tapahtuma, joka tuhoaa elämän tukiverkkoa. Yksinkertaisesti sanottuna monia PAHOJA ASIOITA tulee tapahtumaan joka puolella...ja se on vain ”synnytystuskien” alkua.

Hengellisessä Maailmassa me tunnemme ”suuren myrskyn” tulemisen, ”sen suuren”, ja JUMALAN ihmiset ovat saaneet lukemattoman määrän unia ja näkyjä tornadoista, tsunameista ja kaikenlaisista katastrofeista. Mahdollisuudet ovat hämmästyttävät.

Kun Luonnossa nämä kaksi painealuetta kohtaavat, niin silloin muodostuu myrskyn tai ”vortexin”(=pyörteen) alku. Ja meillä voi tässä ”pyörteessä” olla tuulta, sadetta, rakeita, ja kaikkein parhaimpia tornadoja. Kaikkein äkillisimpiä ja tuhovoimaisimpia fyysisen / luonnollisen ’myrskyn’ ominaisuuksia.

Hengellisessä Maailmassa meillä on kaksi aluetta, jotka luovat painetta ja voimavaikutusta meidän elämäämme. Jumalan Valtakunta ja Pimeyden Valtakunta. Luonnossa Ensimmäinen Merkki ”muodostuvasta Myrskystä” ovat mustat pilvet ja/tai pimeys.

 

Jesaja 60:1-2

1 Nouse, ole kirkas, sillä sinun valkeutesi tulee, ja Herran kunnia koittaa sinun ylitsesi.

2 Sillä katso, pimeys peittää maan ja synkeys kansat, mutta sinun ylitsesi koittaa Herra, ja sinun ylläsi näkyy hänen kunniansa.

Hengellisessä maailmassa Ensimmäinen Merkki Jumalan Läsnäolosta on Hänen Kirkkautensa Kunnia (=SHEKINAH).

 

2. Mooses 19:9

9 Niin Herra sanoi Moosekselle: "Katso, minä tulen sinun tykösi paksussa pilvessä, että kansa kuulisi, kun minä puhun sinun kanssasi, ja uskoisi myös sinua ainiaan". Ja Mooses ilmoitti Herralle kansan vastauksen.

 

Tämä on nyt Jumalan Sana. Suoraan ja Yksinkertaisesti.

 

2. Mooses 19:16

16 Ja kolmantena päivänä, kun aamu oli tullut, alkoi jylistä ja salamoida, ja paksu pilvi laskeutui vuoren ylle, ja kuului ylen kova pasunan ääni, niin että koko kansa, joka oli leirissä, vapisi pelosta.

 

Luonnossa tapahtuvasta taivaallisissa konfliktista ovat todisteena äkilliset puhtaan energian purkaukset. Me kutsumme niitä ”salamoinniksi”.

Hengessä Jumala on Valo ja Hänen Ensimmäiset Sanansa olivat

 

1. Mooses 1:3-5

3 Ja Jumala sanoi: "Tulkoon valkeus". Ja valkeus tuli.

4 Ja Jumala näki, että valkeus oli hyvä; ja Jumala erotti valkeuden pimeydestä.

5 Ja Jumala kutsui valkeuden päiväksi, ja pimeyden hän kutsui yöksi. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, ensimmäinen päivä.

 

Mutta tässä on ongelma ”seurakunnan” maailmassa, missä Luonnollisen/Hengellisen tulisi olla yksi ja sama. Sillä Valolla, joka erottaa ja voittaa pimeyden, ei ole paljoakaan merkitystä niille, jotka ovat ’hengellisesti sokeita’. Ei hyödytä heittää Suuren Arvon Helmiä ’sokeiden’ lasten eteen, jotka haluavat lampaan sijasta mieluummin käyttäytyä kuin siat. SELAH.

Ja SANA sanoo, että mikä on tehty pimeydessä salassa, tulee paljastumaan Valkeudessa. JUMALAN SALAMOINNISSA se nyt tulee tapahtumaan. Yhtäkkisessä Taivaallisessa Ilotulitusnäytöksessä joka tulee järkyttämään maan, seurakunnan, ja taivaat itsensä.

 

Ilmestyskirja 3:14-22

14 Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku:

15 Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava!

16 Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos.

17 Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston.

18 Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.

19 Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus.

20 Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani.

21 Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa.

22 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'"

 

ABBA rakastaa maailmaa niin paljon, että Hän on Pyytänyt Rakasta Poikaansa vielä kerran kurottautumaan luopiossa ja omavanhurskaudessa elävää seurakuntaa kohti, paljastamalla heidän syntinsä ja herättämällä heidät ahdinkoonsa, jotta he voisivat tulla parannukseen.

’Hengellisesti sokea’ ei pysty näkemään Salamointia. Tämän tähden Hän Jyrisee Ukkosessa. Sillä tiedäthän, että Salama luo ”Törmäyksen (crash)”, joka yksinkertaisesti on valtava ’ilma-aallon’ tuotos, jonka me voimme kuulla. Sitä kutsutaan Ukkoseksi. Se on ”räjähtävä isku”, joka ravistelee taloja, tärisyttää hammaskalustoa, ja voi kirjaimellisesti iskeä lentokoneita alas ilmasta. Se on dramaattinen fyysinen manifestaatio, jonka jopa ”sokea” ja ”kuuro” voi tuntea yhtä hyvin kuin kuka tahansa voi nähdä tai kuulla. Se on yksinkertaisesti Jumalan Henkäys.

Hengellisessä maailmassa se yksinkertaisesti tarkoittaa, ettei kukaan voi jättää huomioimatta sitä mitä on tulossa tapahtumaan. Piste. SELAH.

Tätä ovat, yksinkertaisella kielellä, ”7 UKKOSTA”.

 

Ilmestyskirja 4:5

5 Ja valtaistuimesta lähti salamoita ja ääniä ja ukkosen jylinää; ja valtaistuimen edessä paloi seitsemän tulisoihtua, jotka ovat ne seitsemän Jumalan henkeä.

 

Ilmestyskirja 5:5-7

5 Ja yksi vanhimmista sanoi minulle: "Älä itke; katso, jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, on voittanut, niin että hän voi avata kirjan ja sen seitsemän sinettiä".

6 Ja minä näin, että valtaistuimen ja niiden neljän olennon ja vanhinten keskellä seisoi Karitsa, ikäänkuin teurastettu; sillä oli seitsemän sarvea ja seitsemän silmää, jotka ovat ne seitsemän Jumalan henkeä, lähetetyt kaikkeen maailmaan.

7 Ja se tuli ja otti kirjan valtaistuimella-istuvan oikeasta kädestä.

 

Ilmestyskirja 6:14-17

14 ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.

15 Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin

16 ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!

17 Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

 

 

KARITSAN VIHA

Tämä tulee todellakin olemaan kauhistuttava päivä koko maailmalle. Mutta me emme ole tästä maailmasta, joten ”Älä Pelkää”. Mutta ennen kuin tämä tapahtuu, Ukkosenjylinät tulevat esille erottamaan lampaat ja vuohet. Ja vielä silloinkin ‘vuohet eivät tule tekemään parannusta’, niin kuin Sana opettaa meitä. Mutta Abban Rakkaus ja Armo, ja Hänen Oikeudenmukaisuutensa vaativat, että Hänen Kansansa joutuu kohtaamaan omat syntinsä. He eivät välittäneet niistä Hänen varoituksistaan, joita puhuttiin profeettojen kautta. Eivätkä he kuuntele tänäänkään.

Joten miksi Ukkosten kohdalla asiat tulisivat olemaan eri lailla?

 

Aamos 3:4-8

4 Ärjyykö leijona metsässä, ellei sillä ole raadeltavaa? Kiljuuko nuori leijona luolastansa, ellei se ole saalista saanut?

5 Käykö lintu maassa paulaan, ellei sen varalle ole pyydystä pantu? Nouseeko paula maasta saaliin siihen tarttumatta?

6 Puhalletaanko pasuunaan kaupungissa, niin ettei kansa peljästy? Tahi tapahtuuko kaupungissa onnettomuutta, jota ei Herra ole tuottanut?

7 Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille.

8 Leijona ärjyy: kuka ei pelkäisi? Herra, Herra puhuu: kuka ei ennustaisi?

 

Jos muistatte, niin jaetta 7 lainattiin aiemmin tämän matkan alussa. Ja seurakunta jopa lainaa sitä ajoittain, silloin kun se on hyödyllistä, mutta harvoin asiayhteydessä. Nyt Juudan Leijona ei ole aikeissa karjua vain kerran, vaan ”7” kertaa. Numeron ”seitsemän” ollessa sekä ”Täydellisyyden” että ”Täydellistymisen” numero. Se on sitä, mikä tulee erottamaan Morsiamen ”Kymmenestä Nukkuvasta Neitsyestä”.

Seitsemän kertaa JUMALA tuo Puhdistavan Tulensa/Valonsa syvään pimeyteen paljastaakseen synnin ”Hänen Kansansa leirissä”. Seitsemän kertaa maa tulee järkkymään ja sokeat ja kuurot tulevat ulvomaan kauhuissaan, kun heidän ”salaiset vääryytensä” paljastetaan.

 

SEISKOJEN LOPULLINEN MALLI

”SEITSEMÄN SYNNIN SEITSEMÄN UKKOSTA” kuulostaa aika dramaattiselta. Ja niin se myös tulee olemaan. Voit kysyä kuinka tämä tulee tapahtumaan, ja minä vain ilmoitan yksinkertaisesti, ettei minulle ole sanottu jakaa tätä tietoa. Toivottavasti ABBA ei tule sitä minulta pyytämään.

Mitä minun on käsketty tehdä, on puhua leirin sisäpuolella olevaa syntiä vastaan. Tämä on ollut HÄNEN PALVELIJOIDENSA tehtävä alusta asti. Mutta minun vastuullani on myös puhua Lapsille. Älä pelkää. LOPUN AJAT lemuavat Synkkeyttä ja Tuomiota monille niille jotka kuuntelevat vähän ja puhuvat paljon.

Minun MESTARINI SEISOO TOINEN JALKA MEREN päällä ja TOINEN MAAN päällä. MIKÄÄN EI OLE MUUTTUNUT. Ilmestyskirjassa Johannes kirjoittaa, että kaksi PETOA nousee MAAILMAN AREENALLE. Toinen merestä ja toinen maasta. Niin pahaenteisiltä kuin ne näyttävätkin, ne ovat pitävästi HÄNEN JALKOJENSA alla! SELAH!

Ja vielä kerran, SEITSEMÄN UKKOSTA merkitsevät LOPPUA pettäjän otteelle MORSIAMESTA. PETTÄJÄN RUUMIS on ikuisesti murskattu ja tuhottu. TÄYDELLISYYS on sitten perustettu.

Joten nyt SEITSEMÄN UKKOSEN ”TARKOITUS” on PALJASTETTU. Ja se löydettävissä LOGOKSESTA kahdesti. Tarjoten KAKSI TODISTAJAA, joiden kautta JUMALAN TUOMIO perustetaan.

 

Sananlaskut 2:10-22

10 sillä viisaus tulee sydämeesi, ja tieto tulee sielullesi suloiseksi,

11 taidollisuus on sinua varjeleva ja ymmärrys suojeleva sinut.

12 Se pelastaa sinut pahojen tiestä, miehestä, joka kavalasti puhuu;

13 niistä, jotka ovat hyljänneet oikeat polut vaeltaaksensa pimeyden teitä;

14 niistä, jotka iloitsevat pahanteosta, riemuitsevat häijystä kavaluudesta,

15 joiden polut ovat mutkaiset ja jotka joutuvat väärään teillänsä. -

16 Se pelastaa sinut irstaasta naisesta, vieraasta vaimosta, joka sanoillansa liehakoitsee,

17 joka on hyljännyt nuoruutensa ystävän ja unhottanut Jumalansa liiton.

18 Sillä hänen huoneensa kallistuu kohti kuolemaa, hänen tiensä haamuja kohden.

19 Ei palaja kenkään, joka hänen luoksensa menee, eikä saavu elämän poluille.

20 Niin sinä vaellat hyvien tietä ja noudatat vanhurskasten polkuja.

21 Sillä oikeamieliset saavat asua maassa, ja nuhteettomat jäävät siihen jäljelle;

22 mutta jumalattomat hävitetään maasta, ja uskottomat siitä reväistään pois.

 

Sananlaskut 6:9-19

9 Kuinka kauan sinä, laiska, makaat, milloinka nouset unestasi?

10 Nuku vielä vähän, torku vähän, makaa vähän ristissä käsin,

11 niin köyhyys käy päällesi niin kuin rosvo ja puute niin kuin aseistettu mies.

12 Kelvoton ihminen, väärä mies on se, joka kulkee suu täynnä vilppiä,

13 silmää iskee, jaloillaan merkkiä antaa, sormillansa viittoo,

14 kavaluus mielessä, pahaa aina hankitsee, riitoja rakentaa.

15 Sentähden hänen turmionsa tulee yhtäkkiä, tuokiossa hänet rusennetaan, eikä apua ole.

16 Näitä kuutta Herra vihaa, ja seitsemää hänen sielunsa kauhistuu:

17 ylpeitä silmiä, valheellista kieltä, käsiä, jotka vuodattavat viatonta verta,

18 sydäntä, joka häijyjä juonia miettii, jalkoja, jotka kiiruusti juoksevat pahaan,

19 väärää todistajaa, joka valheita puhuu, ja riidan rakentajaa veljesten kesken.

 

Katso uudestaan jaetta 15: Sentähden hänen turmionsa tulee yhtäkkiä, tuokiossa hänet rusennetaan, eikä apua ole.

 

TURMIO: Jesaja 30:13

13 niin tämä synti on oleva kuin repeämä korkeassa muurissa, joka uhkaa sortua ja pullistuu; se särkyy äkkiä, yhtäkkiä.

 

Sillä ihminen ei halua Jumalan Ohjeita. Ja tämän takia heidän loppunsa tulee olemaan peruuttamaton:

 

Jeremia 19:11-15

11 Ja sano heille: Näin sanoo Herra Sebaot: Niin minä särjen tämän kansan ja tämän kaupungin, kuin särjetään savenvalajan astia, ettei sitä enää eheäksi saa. Ja Toofetiin haudataan, kun ei ole muualla tilaa, minne haudata.

12 Niin minä teen tälle paikalle, sanoo Herra, ja sen asukkaille: minä teen tämän kaupungin Toofetin kaltaiseksi.

13 Jerusalemin talot ja Juudan kuningasten talot tulevat Toofetin paikan kaltaisiksi - nuo saastaiset talot kaikki tyynni, joiden katoilla he ovat polttaneet uhreja kaikelle taivaan joukolle ja vuodattaneet juomauhreja muille jumalille."

14 Ja Jeremia tuli Toofetista, johon Herra oli lähettänyt hänet ennustamaan, ja asettui Herran huoneen esikartanoon ja sanoi kaikelle kansalle:

15 "Näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Katso, minä tuotan tämän kaupungin ylitse ja kaikkien sen alaisten kaupunkien ylitse kaiken sen onnettomuuden, jolla minä olen sitä uhannut, koska ne ovat olleet niskureita eivätkä ole kuulleet minun sanojani".

 

Tämän takia siellä ei ole anteeksiantamusta tämän Viimeisen Varoituksen jälkeen:

 

2. Aikakirja 36:14-18

14 Myös kaikki pappien päämiehet ja kansa harjoittivat paljon uskottomuutta jäljittelemällä pakanain kaikkia kauhistuksia, ja he saastuttivat Herran temppelin, jonka hän oli pyhittänyt Jerusalemissa.

15 Ja Herra, heidän isiensä Jumala, lähetti, varhaisesta alkaen, vähän väliä heille varoituksia sanansaattajansa kautta, sillä hän sääli kansaansa ja asumustansa.

16 Mutta he pilkkasivat Jumalan sanansaattajia ja halveksivat hänen sanaansa ja häpäisivät hänen profeettojansa, kunnes Herran viha hänen kansaansa kohtaan oli kasvanut niin, ettei apua enää ollut.

17 Niin hän toi heidän kimppuunsa kaldealaisten kuninkaan ja surmautti miekalla heidän nuoret miehensä heidän pyhäkössänsä eikä säästänyt nuorukaista eikä neitosta, ei vanhusta eikä harmaapäätä; kaikki hän antoi tämän käsiin.

18 Ja kaikki Jumalan temppelin kalut, sekä suuret että pienet, ja Herran temppelin aarteet sekä kuninkaan ja hänen päämiestensä aarteet, kaikki hän vei Baabeliin.

 

KAUHISTUKSET:

1) HÄNEN VÄÄRIEN/PAHOJEN Palvelijoidensa ylpeä pöyhkeys.

2) Petolliset Sanat, jotka tuovat Ihmisten ja Riivaajien Oppeja.

3) MAAILMAN VÄKIVALLAN hyväksyminen ja VIATTOMAN VEREN VUODATTAMINEN OMIEN NAUTINTOJEN ja MUKAVUUDENHALUN ALTTARILLA.

4) Asetetaan DEMONISIA MIELIKUVIA SYDÄMIIN ja kutsutaan sitä ”PALVELUTEHTÄVÄKSI HERRALLE”.

5) TAHTO VÄLITTÖMÄÄN HALUJEN TYYDYTTÄMISEEN, jota järkeillään käyttökelpoisilla 'OIKOTEILLÄ'. MISSÄ TARKOITUS PYHITTÄÄ KEINOT. [KÄYTTÄEN HELVETIN METODEJA JUMALAN VALTAKUNNAN työn hyväksi].

6) TOTUUDEN AVOIN VÄHEKSYMINEN JA HALVEKSUNTA, KUN SE PALVELEE HEIDÄN ”TARPEITAAN” JA ”AHNEUTTAAN” TOTUUDEN KUSTANNUKSELLA.

7) TAHALLINEN PYHÄN HENGEN LIIKKEEN ESTÄMINEN USKOVIEN keskellä, joka TOISI KRISTUKSEN RUUMIIN TÄYDELLISYYTEEN JA YHTEYTEEN.

 

Nämä ovat ne Seitsemän Syntiä, jotka Hänen Sanansa Salama tulee paljastamaan, ja ne jotka juhlivat näissä Kauhistuksissa tullaan paljastamaan, järkyttämään, hajottamaan ja tuhoamaan. SILLÄ KARITSA YKSIN VOI TUOMITA LAMPAAT JA VUOHET.

ENSIMMÄINEN UKKONEN ÄRJÄISEE PIAN. JA NÖYRYYTYS TULEE TAPAHTUMAAN. HAJOTTAMINEN ALKAA.

 

Mutta tuleeko synnille tuomiota ja parannusta.

SELAH....MARANATHA....HINE HU BA

Old Dog (=Vanha Koira) Goosenissa

 


 

 

Old Dog - Bob Neumann

The Seven Thunders - Preface

 

7 Thunders

by Bob Neumann

July 1999

 

For years I have listened for the Voice of my LORD and HIS MOST GENTLE and HOLY SPIRIT. I sought THE LORD for often I discerned at best confusion, at worst deception in the “words” spoken by those who claimed to be preachers and teachers of HIS WORD. Later there would be many who claimed “revelation knowledge” and spoke claiming the title of prophet or apostle, yet still I heard that “still small VOICE” whisper “discern the spirits” of their words and prophecies. To judge their claim to “RHEMA” by the LOGOS and so often they failed. 

One of the first ‘conundrums’ that arose shortly I came to the KNOWLEDGE of GOD and ‘called’ upon HIS NAME for forgiveness and lordship in my life was a conflict about the “unsealing of the WORD”. Many articulate men and women spoke of Daniel as ‘unsealed’ and Revelations as ‘revealed’ and I had my first “tastes” of “ESCHATOLOGY”. Later I found that the ‘eschatology’ section of the American church was like a trip to Baskin-Robins. A flavor new for every month and every palate. Each prophecy teacher had a personal interpretation uniquely his or her own. Then to make things interesting some of these same preachers and teachers then taught on the different “Mysteries of GOD”. And their was no agreement across the board on most of these so called ‘mysteries’. 

So like any child caught up in ambiguity and conflict in the ‘school’ I sat in I ran home to find the “TRUTH”. Over the last 11 years that “TRUTH” has been spoken out of MY ABBA’S LIPS and I have walked with HIM DAILY. HE SPOKE to me in pieces I could digest and understand. Too often we failed to agree with HIS ASSESSMENT of my abilities, but that only showed I was twice wrong. 

BUILDING UPON THE WORD 

For 11 years ABBA has had me building HIS TOWER in my Spirit Man. It is a simple image really, yet I have met so few who understand it. “Man” teaches that there is much hidden from man, and then states all is ‘revealed’. This is conflict. This is error most subtle. That which is ‘hidden’ from man is so because man did not ‘seek’ it out. Man ‘failed’ “to study (the LOGOS) to show himself approved” and therefore has failed to find ‘approval’ in ABBA’S EYES. Yes, this seems to be a harsh ‘word’ on my part, but who truly seeks the “full Council of GOD” today? 

So when I went to HIS FEET and asked ABBA, “is it true that all has been revealed”, my answer came from Jeremiah 33:1-3:

 

1 Moreover the word of the LORD came unto Jeremiah the second time, while he was yet shut up in the court of the prison, saying,

2 Thus saith the LORD the maker thereof, the LORD that formed it, to establish it; the LORD is his name;

3 Call unto me, and I will answer thee, and shew thee great and mighty things, which thou knowest not.

 

If I “seek” THE LORD and ‘call’ on HIM I would be shown that which is not known by me. If I would keep coming to HIM and HIM ALONE there would be nothing that would be hidden from me if I would just “diligently seek HIM”. 

It was at this time I was made aware of two specific realities that THE MOST HOLY SPIRIT speaks to all men. The First is in “IMAGES” and the Second is in “PATTERNS”. Prime example of this is The Book of Revelations where IMAGES abound and most of HIS CHILDREN walk away troubled and confused at the “beasts, horns, seals, and bowls” that abound there. Too many children fail to “study diligently’ and are eager to quit and run to listen to any man that will tell them what to believe. Therefore they never will see the PATTERNS that these IMAGES lead to. 

When I began to see all the Images fell into established and repeated Patterns ABBA began to show that all IMAGES and PATTERNS all were in set SEQUENCES. Just like 1...2...3...and A...B...C..., and I was utterly amazed at the simplicity of it all. Then I began to wonder why I had heard no “man” teach this in all the books, tapes, and videos I had been induced to purchase over the years by “men” with “mighty ministries”? ABBA’S answer was simple, that had come to HIM to learn at HIS FEET but had had learned from other men. 

So as ABBA began to teach me from HIS PATTERNS in HIS SEQUENCES I began to notice the sets of “3’s”, “4’s”, and “7’s” all throughout the BIBLE. Not just the “prophetic books”, but everywhere. This shook me to my core because I slowly learned that all IMAGES spoke of ABBA’S Nature and Character in relation to man. Literally HIS WILL UPON THIS EARTH. All PATTERNS specifically to how HIS KINGDOM functioned while all SEQUENCES eventually led to “THE DAY OF THE LORD”, which we are now entering. Now as back then I sit amazed at how simple it all is, and how deep. 

How easy it is for man to speak “of deep calling to deep” when their lives are so shallow and lukewarm. Truly amazing. Truly frightening.

 

ALL THE LOGOS LEADS TO THE SAME PLACE....THE DAY OF THE LORD 

Jeremiah 33:4-5

4 For thus saith the LORD, the God of Israel, concerning the houses of this city, and concerning the houses of the kings of Judah, which are thrown down by the mounts, and by the sword;

5 They come to fight with the Chaldeans, but it is to fill them with the dead bodies of men, whom I have slain in mine anger and in my fury, and for all whose wickedness I have hid my face from this city. (KJV) 

Each time I sat at ABBA’S FEET I would end my study with “Judgment”. Simply because judgment is coming and cannot be avoided. The RIGHTEOUS will be judged and will go to dwell in my ABBA’S HOUSE FOREVER! Is this bad? Personally I look forward to this with all my heart. Yet those who refuse the LAMB and are not “made righteous are quite correct at being frightened and their denials of the possibility of their requiring to stand before HIS THRONE are vigorously brought forth. It just does not change GOD in any way. 

When I came to the point where I accepted HIS WORD on all this ABBA took me to a well known passage of scripture.

 

Ecclesiastes 3:1:

1 To every thing there is a season, and a time to every purpose under the heaven: (KJV)

 

Once again we have a sequence that is most specific. There is a season, a time, and a purpose to everything “under heaven”. Here is where the fun began. It all starts with being aware that GOD has divided the universe into specific seasons. In fact JESUS used the IMAGE of “times and seasons” to confront the Pharisees and to instruct HIS Disciples. As a whole we like to talk about “Times and Seasons” in general terms that are usually non-specific. But seldom mention the “Purpose” part because we are not looking at ABBA’S AGENDA and PLAN... “under heaven”. Therefore we fail to notice the changes of the seasons and that makes it impossible to recognize the “appointed seasons”. So is it of any surprise we have missed the “set time”, our ‘time of visitation’? Likewise making us completely ignorant to ABBA’S “purposes” today.

 

Ecclesiastes 3:9-11

9 What profit hath he that worketh in that wherein he laboureth?

10 I have seen the travail, which God hath given to the sons of men to be exercised in it.

11 He hath made every thing beautiful in his time: also he hath set the world in their heart, so that no man can find out the work that God maketh from the beginning to the end. (KJV)

 

Now this puzzled me, “so that no man can find out the work that God maketh from the beginning to the end.” Yet Solomon precedes it with “He hath made every thing beautiful in his time”? ABBA being ABBA showed me again that man had yet to ask HIM all the questions that needed to be asked. For Solomon sought all WISDOM and KNOWLEDGE that the WORLD offered and could not contain it and died bitterly. So I asked what I needed to please ABBA, “to show myself approved” in HIS EYES. And once again I was shown the IMAGES of Seasons, Times, and Purpose. BUT this time ABBA changed the sequence and things drastically changed. That is why I always seem to be out of sequence when I speak of “TIMES AND SEASONS”. Yet no one ever asked me the critical question that starts it all....PURPOSE.

 

THERE IS ALWAYS A PURPOSE 

You may ask why I had to ‘build’ so much foundation before I come to “THE POINT”. Simple answer....children have short attention spans. None of what I will now write is for children. And few who think of themselves as servants wil readily receive it either. 

Strange as it may seem, the only thing Jeremiah 33:3 specifically alludes to is an event in the Book of Revelation. You see Daniel was merely sealed, and today all appear to agree that it is now “open”. In fact all the LOGOS is there for anyone to study and to receive the RHEMA THE MOST HOLY SPIRIT eagerly and gladly rewards to all who diligently seek HIM. 

The KEY to that “which we know not of” is that it is ‘not written’ in the BOOK. In fact if you look at John 21 we see that there is a lot that was not written concerning JESUS and the ‘works’ HE did.

 

John 21:24-25

24 This is the disciple which testifieth of these things, and wrote these things: and we know that his testimony is true.

25 And there are also many other things which Jesus did, the which, if they should be written every one, I suppose that even the world itself could not contain the books that should be written. Amen. (KJV)

 

Yet in all the New TESTAMENT it was John who was specifically told not to write.

 

Revelation 10:1-7

1 And I saw another mighty angel come down from heaven, clothed with a cloud: and a rainbow was upon his head, and his face was as it were the sun, and his feet as pillars of fire:

2 And he had in his hand a little book open: and he set his right foot upon the sea, and his left foot on the earth,

3 And cried with a loud voice, as when a lion roareth: and when he had cried, seven thunders uttered their voices.

4 And when the seven thunders had uttered their voices, I was about to write: and I heard a voice from heaven saying unto me, Seal up those things which the seven thunders uttered, and write them not.

5 And the angel which I saw stand upon the sea and upon the earth lifted up his hand to heaven,

6 And sware by him that liveth for ever and ever, who created heaven, and the things that therein are, and the earth, and the things that therein are, and the sea, and the things which are therein, that there should be time no longer:

7 But in the days of the voice of the seventh angel, when he shall begin to sound, the mystery of God should be finished, as he hath declared to his servants the prophets. (KJV)

 

Here we have a most graphic IMAGE set in a most specific PATTERN. Of course there is a SEQUENCE that speaks of a “PURPOSE UNDER HEAVEN”. That ultimate “PURPOSE” is that all that ABBA had declared to and through HIS PROPHETS would be finished. 

Please try to understand the concept of “IT IS FINISHED”...accomplished... over and done with....FINALLY!!!!!!! Prior to the Sounding of the SEVENTH TRUMPET JUDGMENT the culmination of the MINISTRY OF KING JESUS would occur. 

Something that only GOD and HIS SERVANTS the prophets had KNOWLEDGE of. Or so it would seem.

 

Amos 3:7

7 Surely the Lord GOD will do nothing, but he revealeth his secret unto his servants the prophets. (KJV)

 

So there never really was any “Mysteries” that GOD had kept from HIS SERVANTS the PROPHETS. HE did tell them what would take place. So there really was nothing “hidden” except what John was told not to write about. Yet in Jeremiah 33 the offer was plainly laid out to any and all who chose to seek HIS FACE and to “Learn of HIM”. again this is nothing new for JESUS has invited us all to “COME UNTO ME”. All we are asked to do is to pick up HIS YOKE...and to “learn of me”. It is all right there for HE IS THE WORD OF GOD. THE RHEMA AND THE LOGOS WHO OPENLY DECLARED HIS PURPOSE ON THIS EARTH through HIS BELOVED FRIEND JOHN.

 

1 John 3:8

8 He that committeth sin is of the devil; for the devil sinneth from the beginning. For this purpose the Son of God was manifested, that he might destroy the works of the devil. (KJV) 

SELAH... MARANATHA... 

HALLELUIAH

 

 

HERE A LITTLE....THERE A LITTLE... 

So here I was over five years ago with a SEED of Revelation RHEMA planted deep within my spirit that came with ABBA’S “PURPOSE”, and would take “TIME” to grow and in it’s “SEASON” bear fruit. And my purpose “under heaven” would be fulfilled. So to speak. All in all I am just a servant prepared and sent to deliver this “message”. 

To understand the 7 THUNDERS I had to study, to listen, and to learn. Everywhere that ABBA took me I learned not one lesson but two for every WORD is a two edged SWORD. 

As it pieced together over this time it followed ABBA’S plan of instruction.

 

Isaiah 28:9-14

9 Whom shall he teach knowledge? and whom shall he make to understand doctrine? them that are weaned from the milk, and drawn from the breasts.

10 For precept must be upon precept, precept upon precept; line upon line, line upon line; here a little, and there a little:

11 For with stammering lips and another tongue will he speak to this people.

12 To whom he said, This is the rest wherewith ye may cause the weary to rest; and this is the refreshing: yet they would not hear.

13 But the word of the LORD was unto them precept upon precept, precept upon precept; line upon line, line upon line; here a little, and there a little; that they might go, and fall backward, and be broken, and snared, and taken.

14 Wherefore hear the word of the LORD, ye scornful men, that rule this people which is in Jerusalem. (KJV)

 

The WORD of THE LORD comes slowly together piece by piece as you study diligently where and when HIS MOST HOLY SPIRIT leads. Not all who read this will understand for they have not sought the “meat”.

 

Hebrews 5:9-14

9 And being made perfect, he became the author of eternal salvation unto all them that obey him;

10 Called of God an high priest after the order of Melchisedec.

11 Of whom we have many things to say, and hard to be uttered, seeing ye are dull of hearing.

12 For when for the time ye ought to be teachers, ye have need that one teach you again which be the first principles of the oracles of God; and are become such as have need of milk, and not of strong meat.

13 For every one that useth milk is unskillful in the word of righteousness: for he is a babe.

14 But strong meat belongeth to them that are of full age, even those who by reason of use have their senses exercised to discern both good and evil. (KJV)

 

Many speak of the BRIDE and THE FIRE, THE PERFECTING AND THE PURIFICATION. But few see it as all pieces in one great and glorious work that destroys all the works of the enemy. So to those with ears that hear and hearts that are tender before THE LORD let me walk you through “THE 7 THUNDERS”, and explain why this journey is necessary.

 

 

THE 7 THUNDERS 

Revelation 10:1-2

1 And I saw another mighty angel come down from heaven, clothed with a cloud: and a rainbow was upon his head, and his face was as it were the sun, and his feet as pillars of fire:

2 And he had in his hand a little book open: and he set his right foot upon the sea, and his left foot on the earth, (KJV)

 

Remember we build WORD upon WORD, line upon line. In verse one we have an image hard to ignore. Many will say it is a “giant angel” not realizing their ‘faux paux’. “Giants” are always demonic enemies of GOD while an “angel” is a messenger of GOD. 

We can split hairs on the fact that demons/devils are “fallen angels” and that is all it is... splitting hairs. THE WORD states a “mighty” “messenger of GOD”. And there is none mightier than THE WORD HIMSELF.

 

Revelation 1:12-16

12 And I turned to see the voice that spake with me. And being turned, I saw seven golden candlesticks;

13 And in the midst of the seven candlesticks one like unto the Son of man, clothed with a garment down to the foot, and girt about the paps with a golden girdle.

14 His head and his hairs were white like wool, as white as snow; and his eyes were as a flame of fire;

15 And his feet like unto fine brass, as if they burned in a furnace; and his voice as the sound of many waters.

16 And he had in his right hand seven stars: and out of his mouth went a sharp two-edged sword: and his countenance was as the sun shineth in his strength. (KJV)

 

Please notice the feet alone....

 

Daniel 10:5-6

5 Then I lifted up mine eyes, and looked, and behold a certain man clothed in linen, whose loins were girded with fine gold of Uphaz:

6 His body also was like the beryl, and his face as the appearance of lightning, and his eyes as lamps of fire, and his arms and his feet like in colour to polished brass, and the voice of his words like the voice of a multitude. (KJV)

 

Many might say this is just Gabriel who “walks on the water”(?), but Daniel who spoke previously with Gabriel never says it is.

 

Ezekiel 1:25-28

25 And there was a voice from the firmament that was over their heads, when they stood, and had let down their wings.

26 And above the firmament that was over their heads was the likeness of a throne, as the appearance of a sapphire stone: and upon the likeness of the throne was the likeness as the appearance of a man above upon it.

27 And I saw as the colour of amber, as the appearance of fire round about within it, from the appearance of his loins even upward, and from the appearance of his loins even downward, I saw as it were the appearance of fire, and it had brightness round about.

28 As the appearance of the bow that is in the cloud in the day of rain, so was the appearance of the brightness round about. This was the appearance of the likeness of the glory of the LORD. And when I saw it, I fell upon my face, and I heard a voice of one that spake. (KJV)

 

Tie all these IMAGES together and you have but one answer.

 

Revelation 1:8

8 I am Alpha and Omega, the beginning and the ending, saith the Lord, which is, and which was, and which is to come, the Almighty. (KJV)

 

Interesting turn of phrase, don’t you think? Sound Familiar?

 

Revelation 4:8

8 And the four beasts had each of them six wings about him; and they were full of eyes within: and they rest not day and night, saying, Holy, holy, holy, Lord God Almighty, which was, and is, and is to come. (KJV)

 

(So if you wish to debate the issue of who THUNDERS in Revelation 10 you missed it big time. Just walk away before you are offended.)

 

FOR HE WHO OPENS THE SEALS THUNDERS AGAINST THE ABOMINATION OF HIS PEOPLE. 

Now that is the WORD I received almost 5 years ago and have held to this “appointed time”. The MIGHTY LION of the TRIBE of JUDAH will roar and we shall “hear” “THUNDERS”. 

(To see this happen in the spirit is quite overwhelming and impossible to add to what John has written. All I have been told to do is to explain terms and to point to scriptures. That is what I will do now.)

 

THUNDER 

In the natural THUNDER is the by-product of released energy when two “areas” of pressure “collide”. When this happens we have a “storm”. 

For many years I and many prophets of GOD have warned of “storms” and a “great shaking” to befall the church in America. In the Greek there is a term that appears in

 

Matthew 24:7-8:

7 For nation shall rise against nation, and kingdom against kingdom: and there shall be famines, and pestilences, and earthquakes, in divers places. 8 All these are the beginning of sorrows. (KJV)

 

That is translated as “earthquakes”. “Siesmos” which is a general term for a cataclysmic event. It can be anything from an earthquake to a hurricane to a stock market crash. An event that destroys the fabric of life. Simply stated many BAD THINGS will happen all over the place...and it just begins “the sorrows”.

In the Spiritual Realm we sense the coming of a “great storm”, “the big one” and GOD’S people have had phenomenal numbers of dreams and visions of tornadoes, tidal waves and all manor of calamities. The possibilities are staggering.

In the Natural as these two areas of pressure collide a storm cell or “vortex” is formed. From this “vortex” we can have wind, rain, hail, and best of all tornadoes. The most sudden and destructive aspect of the physical/natural “storm”.

In the SPIRITUAL REALM we have two areas exerting pressure and power in our lives. THE KINGDOM of GOD and the Kingdom of Darkness. In the natural the First Sign of a “forming Storm” are black clouds and/or darkness.

 

Isaiah 60:1-2

1 Arise, shine; for thy light is come, and the glory of the LORD is risen upon thee.

2 For, behold, the darkness shall cover the earth, and gross darkness the people: but the LORD shall arise upon thee, and his glory shall be seen upon thee. (KJV) In the SPIRITUAL the First Sign of THE PRESENCE OF GOD is the SHEKINAH of HIS GLORY.

 

Exodus 19:9

9 And the LORD said unto Moses, Lo, I come unto thee in a thick cloud, that the people may hear when I speak with thee, and believe thee for ever. And Moses told the words of the people unto the LORD. (KJV)

 

Now that is the WORD of GOD. SIMPLE AND STRAIGHT FORWARD.

 

Exodus 19:16

16 And it came to pass on the third day in the morning, that there were thunders and lightnings, and a thick cloud upon the mount, and the voice of the trumpet exceeding loud; so that all the people that was in the camp trembled. (KJV)

In the Natural the conflict in the heavenlies is evidenced by sudden discharges of pure energy. We call it “lightening”.

In the SPIRIT GOD IS LIGHT and HIS FIRST WORDS were

 

Genesis 1:3-6

3 And God said, Let there be light: and there was light.

4 And God saw the light, that it was good: and God divided the light from the darkness.

5 And God called the light Day, and the darkness he called Night. And the evening and the morning were the first day.

 

Yet in the realm of the “church” where Natural/Spiritual should be one in the same there is a problem. LIGHT that separates and defeats the darkness has little value for those who are ‘spiritually blind’. It does little good to pour PEARLS of GREAT VALUE before “blind” children who prefer to act more like swine rather than sheep. SELAH.

And THE WORD says that which was done hidden in darkness will be exposed in THE LIGHT. IN THE LIGHTENING OF GOD it will now take place. In a sudden Heavenly Pyrotechnics Display that will shake the earth, the church, and the heavens themselves.

 

Revelation 3:14-22

14 And unto the angel of the church of the Laodiceans write; These things saith the Amen, the faithful and true witness, the beginning of the creation of God;

15 I know thy works, that thou art neither cold nor hot: I would thou wert cold or hot.

16 So then because thou art lukewarm, and neither cold nor hot, I will spue thee out of my mouth.

17 Because thou sayest, I am rich, and increased with goods, and have need of nothing; and knowest not that thou art wretched, and miserable, and poor, and blind, and naked:

18 I counsel thee to buy of me gold tried in the fire, that thou mayest be rich; and white raiment, that thou mayest be clothed, and that the shame of thy nakedness do not appear; and anoint thine eyes with eyesalve, that thou mayest see.

19 As many as I love, I rebuke and chasten: be zealous therefore, and repent.

20 Behold, I stand at the door, and knock: if any man hear my voice, and open the door, I will come in to him, and will sup with him, and he with me.

21 To him that overcometh will I grant to sit with me in my throne, even as I also overcame, and am set down with my Father in his throne.

22 He that hath an ear, let him hear what the Spirit saith unto the churches. (KJV)

 

ABBA loves the world so much HE HAS ASKED HIS BELOVED SON to once more reach out to an apostate and self righteous church by exposing their sins and awakening them to their predicament so that they might come to repentance.

The LIGHTNING can not be seen by the “spiritually blind. FOR THIS REASON HE THUNDERS. For you see the LIGHTENING creates the “CRASH” which is simply an awesome generation of a “wave of air” we can hear. It is called THUNDER. It is an “explosive concussion” that shakes houses, rattles dental work, and can literally knock planes out of the air. It is a dramatic physical manifestation that even the “blind” and the “deaf” feel. as easily as one might see or hear. Simply THE BREATH of GOD.

In the SPIRITUAL it simply means no one can ignore what will take place. PERIOD. SELAH.

That is, in simplest language, “THE 7 THUNDERS”.

 

Revelation 4:5

5 And out of the throne proceeded lightnings and thunderings and voices: and there were seven lamps of fire burning before the throne, which are the seven Spirits of God. (KJV)

 

Revelation 5:5-7

5 And one of the elders saith unto me, Weep not: behold, the Lion of the tribe of Juda, the Root of David, hath prevailed to open the book, and to loose the seven seals thereof.

6 And I beheld, and, lo, in the midst of the throne and of the four beasts, and in the midst of the elders, stood a Lamb as it had been slain, having seven horns and seven eyes, which are the seven Spirits of God sent forth into all the earth.

7 And he came and took the book out of the right hand of him that sat upon the throne. (KJV)

 

Revelation 6:14-17

14 And the heaven departed as a scroll when it is rolled together; and every mountain and island were moved out of their places.

15 And the kings of the earth, and the great men, and the rich men, and the chief captains, and the mighty men, and every bondman, and every free man, hid themselves in the dens and in the rocks of the mountains;

16 And said to the mountains and rocks, Fall on us, and hide us from the face of him that sitteth on the throne, and from the wrath of the Lamb:

17 For the great day of his wrath is come; and who shall be able to stand? (KJV)

 

THE WRATH OF THE LAMB

This will truly be a terrible day for all the world. But we are not of this world so we “FEAR NOT”. Yet before this occurs the THUNDERS will be roared forth to separate the sheep and the goats. Even then the ‘goats will not repent as the WORD teaches us. But ABBA’S LOVE and MERCY, HIS JUSTICE requires that HIS PEOPLE be confronted with their sin(s). They would not heed HIS warnings as spoken by the prophets. Nor do they listen today.

So why will the THUNDERS be different?

 

Amos 3:4-8

4 Will a lion roar in the forest, when he hath no prey? will a young lion cry out of his den, if he have taken nothing?

5 Can a bird fall in a snare upon the earth, where no gin is for him? shall one take up a snare from the earth, and have taken nothing at all?

6 Shall a trumpet be blown in the city, and the people not be afraid? shall there be evil in a city, and the LORD hath not done it?

7 Surely the Lord GOD will do nothing, but he revealeth his secret unto his servants the prophets.

8 The lion hath roared, who will not fear? the Lord GOD hath spoken, who can but prophesy? (KJV)

 

If you remember verse 7 was quoted earlier at the beginning of this journey. The church even quotes it on occasion whenever it is useful, but seldom in context. Now THE LION of JUDAH is about to roar not once, but “7” times. The number “seven” being both the number of “PERFECTION” and “COMPLETION”. It is what will separate THE BRIDE from the “TEN SLEEPING VIRGINS”. 

Seven times will GOD bring HIS CLEANSING FIRE/LIGHT into the “deep darkness” to expose the sin in the “camp of HIS PEOPLE”. Seven times the earth will shake and the blind and deaf will wail in their terror as their “hidden iniquities” are exposed.

 

THE FINAL PATTER OF SEVENS 

SEVEN THUNDERS OF SEVEN SINS” sounds quite dramatic. It will be. You might ask how this will occur and I will simply state I was not told to share that information. Hopefully ABBA will not ask me to.

What I have been told to do is to speak forth against the Sins within the camp. That has been the role of HIS SERVANTS from the beginning. But it is also my responsibility to speak to the Children. Fear not. The END TIMES reeks of Gloom and Doom from so many who listen little and speak much.

My MASTER STANDS with ONE FOOT upon the SEA, and ONE upon the LAND. NOTHING HAS CHANGED. IN Revelation John writes that two BEASTS arise upon the WORLD STAGE. One from the sea and one from the earth. As foreboding as they may seem the are firmly under HIS FEET! SELAH! 

ONCE AGAIN the SEVEN THUNDERS signify the COMPLETENESS for the deceiver’s hold upon the BRIDE, HIS BODY is forever crushed and destroyed. PERFECTION then is established.

So now the “PURPOSE” of THE SEVEN THUNDERS is REVEALED. And it is found within the LOGOS twice. Providing the TWO WITNESSES by which GOD’S JUDGMENT is established.

 

Proverbs 2:10-22

10 When wisdom entereth into thine heart, and knowledge is pleasant unto thy soul;

11 Discretion shall preserve thee, understanding shall keep thee:

12 To deliver thee from the way of the evil man, from the man that speaketh froward things;

13 Who leave the paths of uprightness, to walk in the ways of darkness;

14 Who rejoice to do evil, and delight in the frowardness of the wicked;

15 Whose ways are crooked, and they froward in their paths:

16 To deliver thee from the strange woman, even from the stranger which flattereth with her words;

17 Which forsaketh the guide of her youth, and forgetteth the covenant of her God.

18 For her house inclineth unto death, and her paths unto the dead.

19 None that go unto her return again, neither take they hold of the paths of life.

20 That thou mayest walk in the way of good men, and keep the paths of the righteous.

21 For the upright shall dwell in the land, and the perfect shall remain in it.

22 But the wicked shall be cut off from the earth, and the transgressors shall be rooted out of it. (KJV)

 

Proverbs 6:9-19

9 How long wilt thou sleep, O sluggard? when wilt thou arise out of thy sleep?

10 Yet a little sleep, a little slumber, a little folding of the hands to sleep:

11 So shall thy poverty come as one that travelleth, and thy want as an armed man.

12 A naughty person, a wicked man, walketh with a froward mouth.

13 He winketh with his eyes, he speaketh with his feet, he teacheth with his fingers;

14 Frowardness is in his heart, he deviseth mischief continually; he soweth discord.

15 Therefore shall his calamity come suddenly; suddenly shall he be broken without remedy.

16 These six things doth the LORD hate: yea, seven are an abomination unto him:

17 A proud look, a lying tongue, and hands that shed innocent blood,

18 An heart that deviseth wicked imaginations, feet that be swift in running to mischief,

19 A false witness that speaketh lies, and he that soweth discord among brethren. (KJV) 

Please again look at verse 15: Therefore shall his calamity come suddenly; suddenly shall he be broken without remedy. 

CALAMITY: Isaiah 30:13

13 Therefore this iniquity shall be to you as a breach ready to fall, swelling out in a high wall, whose breaking cometh suddenly at an instant. (KJV) 

For man does not want GOD’S Instruction. Because of this their end will become irrevocable: 

Jeremiah 19:11-15

11 And shalt say unto them, Thus saith the LORD of hosts; Even so will I break this people and this city, as one breaketh a potter’s vessel, that cannot be made whole again: and they shall bury them in Tophet, till there be no place to bury.

12 Thus will I do unto this place, saith the LORD, and to the inhabitants thereof, and even make this city as Tophet:

13 And the houses of Jerusalem, and the houses of the kings of Judah, shall be defiled as the place of Tophet, because of all the houses upon whose roofs they have burned incense unto all the host of heaven, and have poured out drink offerings unto other gods.

14 Then came Jeremiah from Tophet, whither the LORD had sent him to prophesy; and he stood in the court of the LORD’S house; and said to all the people,

15 Thus saith the LORD of hosts, the God of Israel; Behold, I will bring upon this city and upon all her towns all the evil that I have pronounced against it, because they have hardened their necks, that they might not hear my words. (KJV) 

For this there is no forgiveness after this Final Warning: 

2 Chronicles 36:14-18

14 Moreover all the chief of the priests, and the people, transgressed very much after all the abominations of the heathen; and polluted the house of the LORD which he had hallowed in Jerusalem.

15 And the LORD God of their fathers sent to them by his messengers, rising up betimes, and sending; because he had compassion on his people, and on his dwelling place:

16 But they mocked the messengers of God, and despised his words, and misused his prophets, until the wrath of the LORD arose against his people, till there was no remedy.

17 Therefore he brought upon them the king of the Chaldees, who slew their young men with the sword in the house of their sanctuary, and had no compassion upon young man or maiden, old man, or him that stooped for age: he gave them all into his hand.

18 And all the vessels of the house of God, great and small, and the treasures of the house of the LORD, and the treasures of the king, and of his princes; all these he brought to Babylon. (KJV)

 

THE ABOMINATIONS 

1) The Prideful Arrogance of HIS FALSE/WICKED SERVANTS.

2) The Deceitful Words that pour out Doctrines of Men and Demons.

3) The Acceptance of the WORLD’S VIOLENCE and the SHEDDING of INNOCENT BLOOD on the ALTER of SELF-PLEASURE and CONVENIENCE.

4) Placing DEMONIC IMAGINATIONS in their HEARTS and calling it “MINISTRY UNTO THE LORD”.

5) The DESIRE for INSTANT GRATIFICATION that Rationalizes ‘SHORT-CUTS’ of Expedience. WHERE THE ENDS JUSTIFY THE MEANS. [USING HELL’S METHODS for GOD’S KINGDOM].

6) OPEN DISREGARD AND CONTEMPT FOR THE TRUTH WHEN IT SERVES THEIR “NEEDS” AND THEIR “GREEDS” AT THE EXPENSE OF THE TRUTH.

7) PURPOSELY THWARTING THE MOST HOLY SPIRIT’S MOVE WITHIN THE BRETHREN TO BRING THE BODY OF CHRIST INTO PERFECTION AND UNITY.

 

These are the SEVEN SINS that will be exposed by the LIGHTENING of HIS WORD, and those that revel in these ABOMINATIONS will be exposed, shaken, broken and destroyed. FOR THE LAMB ALONE MAY JUDGE THE SHEEP AND THE GOATS. 

THE FIRST THUNDER WILL SHORTLY BE ROARED. AND A HUMBLING WILL OCCUR. THE BREAKING WILL BEGIN. 

But will there be conviction and repentance. 

SELAH....MARANATHA....HINE HU BA 

Old Dog in Goshen