(Scroll down for english version)

Toinen Ukkonen

KAIKKEIN PYHIN HENKI ohjasi minut julkistamaan tämän, TOISEN UKKOSEN AURINGON LASKIESSA...Marraskuun 20, 1998. En tiedä miksi. Se on Seitsemännen Päivän alku...SHABBOT. Joten kuuliaisuudessa välitän tämän.

ILMESTYSMAJAN JUHLAN Kahdeksannesta Päivästä asti KAIKKEIN PYHIN HENKI on yhä uudestaan vienyt minut takaisin Näkylaaksoon todistamaan KOIRA JA PONI -show'ta.

Joka kerta kun ”esitys” toistetaan, se esitetään käsikirjoituksen ja ohjauksen mukaan ilman mitään muutosta. Yksittäiset ”ponit” ja ”koirat” vaihtuvat jatkuvasti, esitys ei. Silti kun katselen tätä esitystä alan hiljaa ymmärtämään, että niin kuin HERRA puhuu Kuvien, Kaavojen ja Järjestyksien kautta, se on aina HÄNEN SUUNNITELMANSA mukaan … pitäen yhtä HÄNEN TARKOITUKSENSA kanssa.

”KOIRA JA PONI -show” on perimmäisin väärennös, jolla PIMEYDEN VALTAKUNTA taistelee ABBAN Tarkoitusta, LANGENNEEN IHMISKUNNAN PELASTUSTA, vastaan. Ymmärtääkseen tämän Ilmestyksen on syytä nähdä tämän hyökkäyksen tarkoitus ja sen vaikutus KRISTUKSEN RUUMIISEEN. Vasta sitten TOINEN UKKONEN tulee ymmärretyksi. Jotta vihollisen työt tällä tasolla ja vaiheessa voidaan paljastaa ja tuhota.

 

TOINEN UKKONEN....

2) Petolliset Sanat jotka tuovat Ihmisten ja Riivaajien Oppeja.

Näky toistaa itseään yhä uudestaan ja uudestaan. Ja siinä eri kokoisia, muotoisia ja rotuisia ”KOIRIA” tuodaan esiin. Puettuina ja Asustettuina vastaamaan sopivaa yleisön reaktiota, ne seuraavat vihollisen Ohjausta, niiden esityksellä on tarkoitus ja syy. ”Show'n” lopussa PONIT tulevat esille ja tekevät hitaan laukan ”keskikehän” ulkoreunalla. Kun ne juoksevat ympyrää, ”KOIRAT” tottelevaisina Pimeyden Ruhtinaille, esiintyvät ”Ponien” selissä ja yhdessä ”ponien” kanssa. Ponit eivät tee muuta kuin juoksevat ympyrää, koirat tekevät kaikki temput.

ENSIMMÄINEN UKKONEN repii silpuiksi LUOPIO SEURAKUNNAN VÄÄRÄN SUOJAN.

Kauan puhuttu JÄRKYTYS on alkanut ja tulee nopeasti päätökseen, riippumatta siitä kuinka monet ”tuntevat” tai ”käsittävät” sen. Ilman tätä suojaa demoninen ”usva”, joka peitti hengellisen näkökyvyn, on tullut poistetuksi KAIKKEIN PYHIMMÄN HENGEN TUULELLA. Myös vihollisen äänten hengellinen sekamelu, joka kuurotutti hengelliset korvat, tulee hiljentymään.

Niitä, jotka nyt ”näkevät” ja ”kuulevat” ei ole kovin helppo havaita kun he jättävät ”sirkuksen” ja menevät majailemaan ”ILMESTYSMAJOIHINSA”.

Koskien IHMISTEN JA RIIVAAJIEN OPPEJA, sain tämän SANAN: KUN MINÄ PUHUIN LUOMISEN SANAT, SE OLI SUUNNITELTU JA TARKOITETTU MINUN ISÄNI TAHDON MUKAAN. SE KULMINOITUI LIITOSSA, JONKA TEIN EEDENIN PUUTARHASSA. KOKO LUOMISTYÖ ASETETTIIN IHMISEN ALAMAISUUTEEN, SILLÄ IHMISELLE MINÄ ASETIN SEKÄ AUKTORITEETIN ETTÄ VASTUUN.

PALJON ON PUHUTTU VALLASTA YLI MAAN. SEURAKUNTA KÄYTTÄÄ SITÄ TUKEAKSEEN VÄITTEITÄÄN SEN VALLASTA JA KONTROLLISTA, MUTTA HARVOIN TIEDOSTAA VASTUUTA JOTA VAADITAAN.

KÄÄRMEEN SIEMEN KÄYTTÄÄ IHMISEN KARMEAN HUONOA TALOUDENHOITOA MINUN LUOMISTYÖNI YLITSE HYÖKÄTÄKSEEN USKONNOLLISIA VASTAAN JA JOHDATTAA IHMISKUNTAA PALVOMAAN LUOMISTYÖTÄ. MISSÄ ON MINUN SEURAKUNTANI TAISTELEMASSA VALHETTA VASTAAN? VIIHDYTTÄMÄSSÄ LAPSIA … ESITYKSELLÄ JONKA OLET NÄHNYT.

KAIKESTA MINUN LUOMISTYÖSTÄNI KUKAAN EI OLE PALVELLUT IHMISKUNTAA ENEMMÄN KUIN KOIRA JA HEVONEN. AJAN LÄPI NE OVAT KANTANEET TEIDÄN KUORMIANNE, VARTIOINEET OMAISUUTTANNE, TAISTELLEET SODISSA TEIDÄN KANSSANNE. PALVELLEET IHMISTÄ ILMAN KYSYMYKSIÄ TAI TAUKOJA.

HARVAT KUVAT LUONTOKAPPALEEN LOJAALISUUDESTA JA KUULIAISUUDESTA MESTARIA KOHTAAN OVAT SELVEMPIÄ KUIN NÄMÄ. MUTTA VAIN MUUTAMAT SILMÄT NÄKEVÄT. NIIN HARVAT SYDÄMET YMMÄRTÄVÄT.

SILTI VAIN HARVAT MINUN LUOMISTÖISTÄNI OVAT KOKENEET IHMISEN VÄÄRINKÄYTÖN SUUREMMIN KUIN HEVONEN JA KOIRA. HARVAT OVAT KOKENEET ”IHMISEN VALTAA (DOMINION)” ROTUJALOSTAA JA MANIPULOIDA MINUN LUOMISTYÖTÄNI KUIN HEVONEN JA KOIRA.

JOTEN IHMISEN POIKA, YMMÄRRÄ NÄKY MINUN TOISESTA UKKOSESTANI. NIIN KUIN IHMINEN ON KÄYTTÄNYT MINUN LUOMISTÖITÄNI PALVELLAKSEEN OMIA TARPEITAAN JA KIEROUTUMIAAN, NIIN MYÖS VIHOLLINEN YRITTÄÄ KÄYTTÄÄ IHMISTÄ TEKEMÄÄN SAMAA.

KATSO KOIRIA … NÄMÄ OVAT NIKOLAIITTOJEN PALVELIJOITA, JOTKA PALVELEVAT MIELUUMMIN ITSEÄÄN KUIN MINUA. HE LIIKKUVAT LIHASSA JA SEURUSTELEVAT BILEAMIN JA IISEBELIN HENKIEN KANSSA KUTSUEN SITÄ MINUN HENGEKSI JA MINUN TAHDOKSI.

NÄMÄ OLIVAT NE VÄÄRÄT PAIMENET JA RUHTINAAT HALLITSIVAT JOTKA ISRAELIN JA JUUDAN KANSOJA. KAKSI SISARTA JOTKA TEKIVÄT HAUREUTTA TÄMÄN MAAILMAN RUHTINAITTEN KANSSA.

TÄNÄÄN HE OVAT NE VÄÄRÄT PASTORIT, OPETTAJAT JA EVANKELISTAT, JOTKA ESIINTYVÄT IHMISEN OHJAUKSESSA, OPPIVAT IHMISTEN OPETUKSIA JA EIVÄT KOSKAAN TUNTENEET MINUA TAI MINUN TEITÄNI. NIIN MONILLA ON NÄITÄ TITTELEITÄ JA SAAVAT ELANTONSA MINUN LAUMASTANI JA AVOIMESTI KIISTÄVÄT MINUN TODELLISUUTENI JA SANANI. HE KIISTÄVÄT NEITSEESTÄSYNTYMISEN. HE KIISTÄVÄT RISTIINNAULITSEMISEN. HE KIISTÄVÄT YLÖSNOUSEMUKSEN. HE KIISTÄVÄT MINUN PALUUNI.

SILTI HE ISTUVAT PÖYDÄSSÄ JA AHMIVAT MINUN LAMPAANI … MINUN NIMESSÄNI.

MINUN KANSANI ON HAUDATTU USKONNOLLISUUTEEN, HE HUKKUVAT VÄÄRIIN OPPEIHIN KOSKA SE PALVELEE IHMISTÄ. HE SAARNAAVAT EVANKELIUMIA JOKA EI ANNA MINULLE KUNNIAA KUN HE ETSIVÄT HENKILÖKOHTAISTA SUOSIOTA.

PONIT OVAT VÄÄRÄT PROFEETAT, JOISTA ON TULLUT LUOPIO SEURAKUNNAN VÄÄRÄ PEITE. HE EIVÄT SEISO JA VAROITA KANSAANI HEIDÄN SYNNEISTÄÄN. HE KIERTÄVÄT ”SIRKUKSISSA” JOISSA HEIDÄT VASTAANOTETAAN. EI MINUN TARKOITUKSENI MUKAAN, VAAN KOSKA HEILLÄ ”ON PALVELUTEHTÄVÄ (MINISTRY)”.

YHDELLÄKÄÄN MINUN PALVELIJALLANI EI OLE PALVELUTEHTÄVÄÄ. HE AINOASTAAN PALVELEVAT MINUA.

SE OLEN MINÄ JA VAIN MINÄ, JOKA PALVELEN LAMPAITANI. JA MINÄ KÄYTÄN TYÖKALUJA JA PALVELIJOITA, JOTTA MINÄ YKSIN TULISIN KIRKASTETUKSI.

NE VÄÄRÄT PROFEETAT, JOTKA TULIVAT JEREMIAA JA JESAJAA VASTAAN, PUHUIVAT SANOJA, JOITA LIHALLINEN AUKTORITEETTI VAATI KUULLA, JOTTA IHMISET SEURAISIVAT HEITÄ, EIKÄ MINUA. HE TOISTIVAT TOISTEN VÄÄRIEN PROFEETTOJEN PROFETIOITA JA SANOIVAT NIIDEN OLEVAN MINUN SANOJANI. HE TOIVAT ESILLE UNIA JA NÄKYJÄ, JOITA MINÄ EN OLLUT ANTANUT. TÄNÄÄN MIKÄÄN EI OLE ERILAILLA. VÄÄRÄT PROFEETAT JUOKSEVAT JÄRJESTETYISSÄ YMPYRÖISSÄ SALLIEN VÄÄRIEN OPETTAJIEN JA PASTOREIDEN MANIPULOIVAN JA KONTROLLOIVAN MINUN LAUMAANI HEIDÄN OMIEN HALUJENSA JA AIKOMUSTENSA MUKAAN. JOTEN HE KAIKKI ATERIOIVAT MINUN LUOPIOSEURAKUNTANI RAADOLLA, JA MINÄ TULEN TUOMITSEMAAN HEIDÄT VAA’ALLANI.

MUTTA KATSO MITÄ HE TEKEVÄT, JA KUINKA HE VAIKUTTAVAT MINUN LAUMAANI.

Ja jälleen kerran minä näin ”koirien” muuttuvan koiraeläimistä aavemaisten demonien muotoon. Kun ne tanssivat ja kirmailivat keskusympyrässä, niin minun silmäni kääntyivät katsomoa kohti, ja näin monien olevan katsomossa hajallaan siellä täällä. Siellä oli enemmän tyhjiä istuimia kuin täysiä. Ja katsoin kuinka lähes ihmisten muotoiset hahmot liikkuivat ’yleisön’ lävitse jakaen ”myönnytyksiä”.

Huomasin, että siellä oli muutamia aikuisia, mutta suurin osa oli kaiken muotoisia, värisiä ja kokoisia lapsia.

Ja näin katsomossa myös epäsiistejä ”teinejä” pienissä hajallaan olevissa ryhmissä. Ja katsoin ja kuuntelin kuinka he häiriköivät näytöstä, huutaen karkeuksia ja loukkauksia jaksoissa, joita seurasi nauruja ja hekotuksia jokaisen ryhmän sisällä.

Ja KAIKKEIN PYHIN HENKI selitti: ”NÄMÄ OVAT LUOPIOSEURAKUNNAN VANHIMPIA. SEURAKUNNAN, JOKA MENETTI ENSIMMÄISEN RAKKAUTENSA, JA JOKA ON HENGELLISESTI SOKEA OMASSA PENSEYDESSÄÄN. HE EIVÄT TUOTA MITÄÄN TAI TEE MITÄÄN, PAITSI VIIHDYTTÄVÄT ITSEÄNSÄ SAMALLA KUN MINUN LAPSENI NÄKEVÄT NÄLKÄÄ”.

Tässä kohtaa huomasin kuinka nuo demoniset myönnytyksen (concession) työntekijät olivat menneet lasten joukkoon. Ylettömillä hinnoilla he olivat ”toimittaneet” pienistä ja keskikokoisista lapsista muodostuneelle nälkäiselle yleisölle ”hattaraa”, ”pop cornia”, ”limuja”, ”hodareita” ....

Ja MESTARI selitti...HUOMAA SE MITÄ MINUN LAPSILLENI SYÖTETÄÄN? SIINÄ, MITÄ NÄMÄ VÄÄRÄT PALVELIJAT YLETTÖMIIN HINTOIHIN MYYVÄT, EI OLE MITÄÄN SISÄLTÖÄ TAI RAVITSEVAA. ”HATTARA” ON MAKEAA JA TÄYNNÄ ILMAA.

HEIDÄN TÄYTYY TÄYTTÄÄ VATSANSA KUIDULLA, JOSSA ON HYVIN VÄHÄN MITÄÄN ARVOKASTA. HE JUOVAT SEN ALAS JOLLAKIN, JOKA NÄYTTÄÄ ”ELÄVÄLTÄ VEDELTÄ”, KUN HEILLE ON KERROTTU, ETTÄ KARBONOINTI ON SAMAA KUIN MINUN PYHÄ HENKENI. HE ETSIVÄT ”MANIFESTAATIOITA”, MUTTA TYYTYVÄT SATUNNAISIIN ”RÖYHTÄYKSIIN”.

JA AINOAAN ”LIHARUOKAAN”, JONKA HE SAAVAT, ON PROSESSOITU ENEMMÄN LISÄAINEITA KUIN OIKEAAN LIHAAN … JA SITTEN HE PÄÄLLYSTÄVÄT SEN ”MAUSTEILLA” PEITTÄÄKSEEN SEN MAUN JA TÄYTTÄÄKSEEN TYHJÄT VATSAT.

JA TIEDÄTKÖ MIKÄ VIHOITTAA MINUA ENITEN? SE, ETTÄ LAPSET AJATTELEVAT TÄMÄN OLEVAN MINUSTA. HE AJATTELEVAT OLEVANSA SIUNATTUJA SILLOIN KUN SE KAIKKI ON VAIN HALPAA VIIHDETTÄ. HE AJATTELEVAT TULEVANSA SYÖTETYIKSI, KUN SAMAAN AIKAAN HE NÄKEVÄT NÄLKÄÄ.

Tämän kanssa minulle annettiin ohje jälleen katsoa ”koiria”, ja aina kun yksi niistä meni ohitseni, niin KAIKKEIN PYHIN HENKI nimesi ne minulle. Jotkut olivat ”oppeja”, ja joissakin oli ”evankeliumin” kyltti. Toisia HÄN kutsui ”dogmeiksi” ja ”traditioiksi”. Se oli kuin jokainen valhe, jota JUMALAN lapsille on 4000 vuoden aikana kerrottu, olisi kronikoitu ja luokiteltu tässä. Kesti vähän aikaa, ennen kuin minun henkeni tuli taakoitetuksi ja murheelliseksi tämän listan pituudesta ja syvällisyydestä.

Jossakin kohtaa koirien pitkä paraati hidastui ja viimeiset neljä seisoivat siinä yksin.

 

NÄMÄ, POIKANI, OVAT LOPUN PÄIVIEN OPPEJA.

ENSIMMÄINEN ON MENESTYSTEOLOGIA … ja minun edessäni oli suuri syyhyn vaivaama sekarotuinen piski, joka asteli röyhkeydellä ja asenteella näkökenttäni editse.

TOINEN ON HYVÄKSYTYKSI (acceptance)TULEMISEN OPPI … ja näin erittäin hyvin ylläpidetty puudelin lähestyvän ilmaa haistellen. Olin tietoinen, että ”hän (she)” oli ”kiimassa”, ja hän etsi ketä tai mitä tahansa täyttääkseen tarpeensa.

KOLMAS ON KYMMENYSTEN TRADITIO … ja minä näin pienen nälkäisen piskin, joka kompasteli kehän lävitse.

NELJÄS ON VALTATEOLOGIAN TEORIA … ja minä näin hyvin syötetyn mastiffin hitaasti marssivan maailman näyttämön lävitse.

Nämä ovat ne opit, joita ihminen käyttää kontrolloidakseen ja korjatakseen satoa laumasta. Jokainen alkoi SANASSA, ja sitten sitä on vääristelty ja manipuloitu vihollisen palvelemiseen. Nämä ja kaikki muut tullaan paljastamaan ja tuhoamaan tulevina päivinä.

 

SELAH

Vanha Koira (Old Dog) Goosenissa


 

The Second Thunder

THE MOST HOLY SPIRIT directed the release of this, THE SECOND THUNDER on SUNSET....November 20, 1998. Why I do not know. It is the beginning of the Seventh Day...SHABBOT. So in obedience I forward this.

Since the Eight Day of the FEAST OF TABERNACLES THE MOST HOLY SPIRIT has repeatedly returned me to the Valley of Vision to witness the DOG AND PONY show.

Each time the “performance” is repeated it is scripted and played out without any change. The individual “ponies” and “dogs” are constantly changed, the performance does not. Yet as I watched this presentation I have slowly understood that just as THE LORD speaks through Images, Patterns, and Sequences it is always within HIS PLAN....in accordance with HIS PURPOSES.

The “DOG AND PONY SHOW” is the ultimate counterfeit by the KINGDOM OF DARKNESS to combat ABBA’S Purpose, THE SALVATION OF FALLEN MANKIND. To understand this Revelation it is necessary to see the purpose of this attack and it’s effect upon the BODY of CHRIST. Only then can the SECOND THUNDER be understood. That the works of the enemy in this level and stage can be exposed and destroyed.

 

THE SECOND THUNDER....

2)The Deceitful Words that pour out Doctrines of Men and Demons.

The Vision repeats itself over and over where the “DOGS” are brought forth in their different sizes and shapes and breeds. Dressed and Costumed to meet the appropriate audience response they follow the Direction of the enemy, they perform for a purpose and a reason. In the end of the “show” the “PONIES” come out and do a slow cantor within the boundary of the “center ring”. As they run in circles the “DOGS” in obedience to the Princes of Darkness perform upon the backs of the “Ponies” and in conjunction with the “ponies”. The ponies do nothing more than run in circle, all the stunts are done by the dogs.

THE FIRST THUNDER shredded the FALSE COVERING of the APOSTATE CHURCH.

THE SHAKING long spoken of has begun and shortly will finish, whether many “feel” it or “comprehend” it. Without this covering the demonic ‘haze’ that obscures spiritual vision has been cleared by the WIND of THE MOST HOLY SPIRIT. Likewise the spiritual cacaphone of the enemy that deadened spiritual ears has been silenced.

Those who now “see” and “hear” will not be easily noticed as they leave “the circus” and dwell in their “TABERNACLES”.

Concerning the DOCTRINES OF MEN AND DEMONS, I received this WORD: WHEN I SPOKE THE WORDS OF CREATION IT WAS PLANNED AND PURPOSED ACCORDING TO THE WILL OF MY FATHER. IT IS CULMINATED BY THE COVENANT I MADE WITHIN THE GARDEN. ALL OF CREATION WAS PLACED UNDER MAN FOR IN MAN I PLACED BOTH AUTHORITY AND RESPONSIBILITY.

MUCH IS SPOKEN OF DOMINION OVER THE EARTH. THE CHURCH USES IT TO ANCHOR IT’S CLAIMS TO POWER AND CONTROL, YET SELDOM ACKNOWLEDGE THE ACCOUNTABILITY REQUIRED.

THE SEED OF THE SERPENT USE THIS FACT OF MAN’S HORRIBLE STEWARDSHIP OVER MY CREATION TO ATTACK THE RELIGIOUS AND TO POINT MANKIND TO THE WORSHIP OF THE CREATION. WHERE IS MY CHURCH AT COMBATING THAT LIE? ENTERTAINING THE CHILDREN....WITH THE PERFORMANCE YOU HAVE SEEN.

OF ALL MY CREATION NONE HAS SERVED MANKIND MORE THAN THE DOG AND THE HORSE. THROUGHOUT TIME THEY HAVE BORE YOUR BURDENS, GUARDED YOUR PROPERTY, FOUGHT YOUR BATTLE WITH YOU. SERVED MAN WITHOUT QUESTION OR PAUSE.

FEW IMAGES OF LOYALTY AND OBEDIENCE OF CREATURE TO MASTER ARE CLEARER THAN THESE. BUT SO FEW EYES SEE. SO FEW HEARTS UNDERSTAND.

YET FEW OF MY CREATION HAVE FELT THE ABUSE OF MAN GREATER THAN THE HORSE AND THE DOG. FEW HAVE WITNESSED “MAN’S DOMINION” THAN THE BREEDING AND MANIPULATION OF MY CREATION THAN THE HORSE AND THE DOG.

 

SO SON OF MAN UNDERSTAND THE VISION OF THIS MY SECOND THUNDER. AS MAN HAS USED MY CREATION TO SERVE IT’S NEEDS AND PERVERSIONS, SO DOES THE ENEMY ATTEMPT TO USE MAN TO DO THE SAME.

BEHOLD THE DOGS...THESE ARE THE SERVANTS OF THE NICOLAOTINS THAT SERVE SELF RATHER THAN ME. THEY MOVE IN THE FLESH AND CONSORT WITH THE SPIRITS OF BALAAM AND JEZABEL CALLING IT MY SPIRIT AND MY WILL.

THESE WERE THE FALSE SHEPHERDS AND PRINCES OVER THE NATIONS OF ISRAEL AND JUDAH. TWO SISTERS WHO WHORED WITH THE PRINCES OF THIS WORLD.

TODAY THEY ARE THE FALSE PASTORS, TEACHERS AND EVANGELISTS THAT PERFORM AT THE DIRECTION OF MAN, LEARN THE TEACHINGS OF MAN AND NEVER KNEW ME OR MY WAYS. SO MANY HOLD THESE TITLES AND LIVE OFF MY FLOCKS AND OPENLY DENY MY REALITY AND MY WORD. THEY DENY THE VIRGIN BIRTH. THEY DENY THE CRUCIFIXION. THEY DENY THE RESURRECTION. THEY DENY MY RETURN.

YET THEY SIT AT TABLE AND DEVOUR MY SHEEP....IN MY NAME.

MY PEOPLE ARE BURIED IN RELIGION, THEY DROWN IN FALSE DOCTRINES BECAUSE IT SERVES MAN. THEY PREACH GOSPELS THAT GIVE ME NO HONOR AS THEY LOOK FOR PERSONAL ACCLAIM.

THE PONIES ARE THE FALSE PROPHETS THAT HAVE COME UNDER THE FALSE COVERING OF THE APOSTATE CHURCH. THEY DO NOT STAND AND WARN MY PEOPLE OF THEIR SIN. THEY TRAVEL “CIRCUITS” WHERE THEY ARE RECEIVED. NOT FOR MY PURPOSE, BUT BECAUSE THEY “HAVE A MINISTRY”.

NONE OF MY SERVANTS HAVE A MINISTRY. THEY ONLY MINISTER TO ME.

IT IS I AND I ALONE WHO MINISTER TO MY SHEEP. AND I USE THE TOOLS AND SERVANTS THAT I ALONE MAY BE GLORIFIED.

THE FALSE PROPHETS THAT CONFRONTED JEREMIAH AND ISAIAH SPOKE THE WORDS THAT FLESHLY AUTHORITY DEMANDED TO HEAR SO THE PEOPLE WOULD FOLLOW THEM AND NOT ME. THEY REPEATED THE PROPHECIES OF OTHER FALSE PROPHETS AND SAID THEY WERE MY WORDS. THEY CLAIMED DREAMS AND VISIONS THAT I DID NOT GIVE. TODAY IT IS NO DIFFERENT. THE FALSE PROPHETS RUN IN THE ARRANGED CIRCLES TO ALLOW FALSE TEACHERS AND PASTORS TO MANIPULATE AND CONTROL MY FLOCK FOR THEIR PLEASURES AND PURPOSES. SO ALL DINE EQUALLY UPON THE CARCUS OF MY APOSTATE CHURCH AND I WILL JUDGE THEM ON MY SCALES.

BUT LOOK AT WHAT THEY DO AND THE EFFECT ON MY FLOCK.

And once again I saw the “dogs” shift from canine form to spectral demon shapes. As they danced and cavorted in the center ring my eyes turned to the stand and I saw many scattered over the bleachers. There were more empty seats than full seats. And I watched as nearly human forms moved through the ‘crowd’ dispensing “concessions”.

I noticed that there were few adults, but many children of all shapes, colors and sizes.

Within the bleachers I saw slovenly “teens” in small scattered groups. As I watched and listened they heckled the show, mouthing vulgarities and insults at intervals that followed with laughs and chuckles within each group.

And THE MOST HOLY SPIRIT explained: “THESE ARE THE ELDERS OF THE APOSTATE CHURCH. THE CHURCH THAT LOST IT’S FIRST LOVE, THAT IS SPIRITUALLY BLIND IN THEIR LUKEWARMNESS. THEY ADD NOTHING AND DO NOTHING BUT ENTERTAIN MYSELF AS MY CHILDREN STARVE”.

At this I noticed the demonic concession workers had gone among the children. For exorbitant prices they had “delivered” to the hungry crowd of small and middle sized children “cotton candy”, “pop corn”, “sodas”, “hot dogs”.....

And THE MASTER explained...NOTICE WHAT MY BABIES ARE FED? THERE IS NO SUBSTANCE OR NUTRITION IN WHAT THESE FALSE SERVANTS SELL AT SUCH EXORBITANT PRICES. THE “COTTON CANDY” IS SWEET AND ALL AIR.

THEY MUST FILL THEIR BELLIES WITH FIBER THAT HAS LITTLE VALUE. THEY WASH IT DOWN WITH WHAT LOOKS LIKE “LIVING WATER” IF YOU TELL THEM CARBONATION IS THE SAME AS MY HOLY SPIRIT. THEY LOOK FOR “MANIFESTATIONS”, BUT SETTLE FOR OCCASIONAL “BELCHES”.

THE ONLY “MEAT” THEY GET IS PROCESSED WITH MORE ADDITIVES THAN MEAT....AND THEN COVER IT WITH “CONDIMENTS” TO COVER THE TASTE AND FILL EMPTY BELLIES.

DO YOU KNOW WHAT ANGERS ME MOST? BECAUSE THE CHILDREN THINK IT IS ME. THEY THINK THEY ARE BEING BLESSED WHEN ALL IT IS CHEAP ENTERTAINMENT. THEY THINK THEY ARE BEING FED WHEN IN FACT THEY STARVE.

With this I was instructed to look again at the “dogs” and as one would pass THE MOST HOLY SPIRIT named them for me. Some where “doctrines”, and some had the label of “gospel”. Others HE called “dogmas” and “traditions”. It was as if every lie taught to a child of GOD in 4000 years had been chronicled and categorized. It took little time for my spirit to be burdened and grieved by the very length and depth of this list. 

Somewhere the long parade of dogs slowed and the last four stood alone.

 

THESE, SON, ARE THE DOCTRINES OF THE END DAYS. 

THE FIRST IS A GOSPEL OF PROSPERITY....and before me was a large mange riddled mongrel that stepped with arrogance and attitude across my field of vision. 

THE SECOND IS THE DOCTRINE OF ACCEPTANCE.....and a very well groomed poodle approached sniffing the air. I was aware “she” was “in heat” and looking for anyone/anything to meet her need. 

THE THIRD IS THE TRADITION OF TITHING....and I saw a small starving cur that stumbled across the ring. 

THE FOURTH IS THE THEORY OF DOMINION THEOLOGY.....and I saw a well fed mastiff slowly march across the world stage. 

These are the doctrines man uses to control and harvest the flock. Each started in the WORD and has been perverted and manipulated to serve the enemy. These and all the others will be exposed and destroyed in the days ahead.

 

SELAH

Old Dog in Goshen