1100. Näky - Raymond Aguilera 28. Heinäkuuta 1997.

Näky jonkinlaisesta musikaalisesta torvesta; ja sen päässä sillä on musta tulppa. Kun musta tulppa poistetaan musikaalinen torvi on kiillotettu. (loppu)

 

 

1099. Näky - Raymond Aguilera 28. Heinäkuuta 1997.

Näky kananmunasta, jota kiertää valkoiset ja siniset renkaat, seisomassa kärjellään. (loppu)

 

 

 

1098. Profetia - Raymond Aguilera 28. Heinäkuuta 1997.

Herra sanoi, "Kilpikonnan pää tulee leikatuksi irti." (loppu)

 

 

1097. Näky - Raymond Aguilera 28. Heinäkuuta 1997.

Herra antoi minulle eräänlaisia kirjaimia, jotka näyttivät tältä:

 

Herra antoi minulle kirjaimet Z ja C, mutta kaksi kirjainta koskettivat toisiaan. (loppu)

 

Herra antoi minulle Kreikan kirjaimen p. (loppu)

 

 

1096. Näky:

Minä näen lautasenmuodon (=saucer shape), jonka alla musta kynttilänpidike sytytetyn kynttilän kanssa. Ja Kynttilä kuumensi lautasenmuotoista kun sitä liikutettiin puolelta toiselle liekin yllä. (loppu)

 

 

1095. Näky:

Näky elefantista astumassa korkealle puhujalavalle, sillä oli kaksi takajalkaa maassa, toinen etujalka lavalla ja neljäs kultaisen teeastian päällä. (loppu)

 

 

1094. Näky:

Nyt minä näen sanat "miekat auran teriksi " Jesajan kirjasta 2:4. (loppu)

 

 

1093. Näky:

Nyt minä näen näyssä naisen 1800-luvulta, ja miekka halkaisee hänet kahtia otsasta alas jalkoihin asti. Ja nyt minä näen sytytetyn Valkoisen kynttilän kahden palan(=pieces) välissä.

 

 

1092. Näky:

Näen pystyasennossa olevan pylvään jonka yläpäässä on risti. Se muistuttaa minua tienviitasta jossa tien nimi on pylvään yläpäässä. (loppu)

 

 

1091. Näky – 27. Heinäkuuta1997.

Nyt näen tämän suuren pyöreän mustan kattilan, joka on täynnä vettä, ja veden päällä on musta risti. Tämä kattila muistuttaa minua niitä suuria mustia kattiloita joita he käyttävät sarjakuvissa; laittavat ihmiset niiden sisään ja keittävät heidät ja syövät heidät. (loppu)

1090. Näky:

Näky valetuista rautaisista hammasrattaista. Rattaan hampaiden vieressä oli kala. Ensiksi minä luulin, että kala liikutti ratasta, mutta ei ollut näin. Kala vain oli rattaan vierellä. (loppu)

 

 

1089. Näky – 27. Heinäkuuta1997.

Sain kaikenlaisia näkyjä ja asioita joita en ymmärrä. Sain näyn tästä valkoisesta rististä, joka oli kiinni maassa ylösalaisin 45 asteen kulmassa. Ja tämä luola tai maaperä aukeni, ja tämä valkoinen valo tulo ulos, ja risti oli pakotettu maan sisään ylösalaisin. (loppu)

Näen myös tämän suuren reiän maassa. Se on suurempi kaivon reikä. Se näytti olevan 50 jalkaa läpimitaltaan. Ja tämän suuren reiän keskellä näen Daavidin Tähden. Nyt Näen köyden menevän alas kohti reikää.

 

 

1088. Näky - Raymond Aguilera 27. Heinäkuuta 1997.

Näin pimeän, mustan kukkulan tai vuoren, jonka päällä oli reikä, josta virtasi joki luita, kalloja, ja käsivarsia. Ne olivat valkaistun valkoisia, ja tulivat ulos kukkulan päältä. (loppu)

 

 

1087. Tapahtuma - Raymond Aguilera 27. Heinäkuuta 1997 klo 3:30.

Sunnuntai-iltana minä rukoilin, ja pysyin hereillä myöhään katsoen televisiota, kunnes en enää pystynyt pitämään silmiäni auki. Minä olen tuntenut itseni hyvin vanhaksi ja yksinäiseksi näiden muutaman viime viikon aikana kaiken tämän matkustamisen tähden, teltoissa leiriytymisen tähden, ja kylmässä kovassa maassa nukkumisen tähden, ja enkä todella tiedä miksi, paitsi että Herra oli määrännyt minut sinne. Ja nyt täällä minä olen toisella puolella maailmaa, Israelissa, ihmettelemässä, "Miksi"? Sitten minä aloin ihmettelemään. Koska Herra tulisi antamaan minulle tuon erityisen naisen, ja ihmettelin, olisiko hän minun ystäväni jonka olen tuntenut jo vuosia, minä muistin katsoneeni itseäni peilistä muutama päivä sitten, ja en ollut pitänyt siitä mitä näin. Kaikki mitä voin nähdä, oli yksi väsynyt lihava tunnoton vanha mies, (vaikka en todella usko olevani vanha), etsimässä Jumalaa, NÄLÄLLÄ jota minun lihani ei voi ymmärtää.

Syvän huokauksen jälkeen, Minä yritin keskittyä ja aloin rukoilla. Minä sanoin Herralle, "Mistä minä tulen löytämään tämän erityinen partneri, josta sinä olet kertonut minulle kaikki nämä vuodet? Sillä jos minä olisin nainen, minä en haluaisi minua. Ja katso minun hiuksiani tai mitä siitä on jäljellä. Se on kaikki valkoista. Ja useimmat ihmiset ajattelevat, että minä olen hullu, ja minut pitäisi lukita sisään! Joten Herra, koska täällä ei ole ketään muuta kuin sinä ja minä, anna minulle enemmän hiuksia ja vanhurskaan nainen, joka voi auttaa minua tämän hullun Kristityn vaelluksen läpi! (Luulen tämän kirjoittamisen jälkeen, me emme ole yksin enää.)" Joten toisten iltarukouksieni jälkeen – niiden ihmisten puolesta sähköpostilistalla, perheen, ystävien, ja ihmisten jotka ovat vakavasti sairaita, minä vaivuin uneen.

Sitten aamun aikaisina tunteina, minä olin yhtäkkiä hereillä. Minä olin nukkumassa selälläni käteni sivuillani, ja tämä valtava voima sitoi minun käteni ja halvaannutti minun ruumiin sänkyyn. Kaikki mitä meni mielessäni oli, "Herra – minä olen vaikeuksissa. Jokin on jäädyttänyt minut sänkyyn. AUTA MINUA!!!" Ei ollut väliä kuinka kovaa yritin liikuttaa ruumistani, se ei suostunut liikkumaan. Mikä tässä oli niin outoa, minä sain jatkuvasti tämän näyn Danielista. Kun Herran Enkeli ilmestyi hänelle, ja hän putosi maahan kasvoilleen – tämä meni minun mieleni läpi.

Minä tunsin naisen käsien pitävän kiinni molemmista ranteistani. Minä myös tunsin tämän rauhan. Koko huone oli täyttynyt tällä valtavalla voimalla. En vieläkään tiennyt oliko tämä läsnäolo ystävä vai vihollinen. Mutta voin tuntea näiden kahden käden pienuuden, jotka olivat pitämässä ranteistani kiinni. Ja minä en voinut nähdä ketään.

Joten kysyin, "Kuka tämä on?"

Ja ääni sanoi voimalla ja auktoriteetilla, "Tämä on Ruut (Ruth)."

Ensiksi en tiennyt, oliko se demoninen voima, vai jokin Enkeli nimeltään, Ruut. Minä kamppailin tämän kanssa ensin, sillä minä olin niin hämmentynyt. Sitten Ruut (Ruth) Raamatusta tuli mieleeni tai henkeeni. En tiedä, kumpaan. Myös, minä pystyin hitaasti nostamaan molemmat käteni, ja samalla nämä hengellisen naisen kädet pitivät minua kiinni ranteistani.

Joten sanoin itselleni, "Jos tämä on Ruut, niin minä voin sanoa, Minä rakastan Jeesusta, Minä rakastan Jeesusta, Minä rakastan Jeesusta."

Joten minä jatkoin Herran Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen ylistämistä, uudestaan ja uudestaan. Joten hengessä molemmat käteni ylös nostettuna, minä aloin heiluttaa niitä, ja minä jatkoin ylistämistä, ja liikkumista, ja niiden heiluttamista ilmassa, kiinni näissä toisissa käsissä. Minä voin tuntea myös tämän kuumuuden, tai lämmön tulevan ruumiini ylle. Niin nopeasti kuin ne olivat ilmestyneet, ne katosivat, ja minun käteni putosivat takaisin sängylle. Tämä todella pelästytti minut!

Mutta kaikki mitä minä voin sanoa on, "Minä rakastan sinua Jeesus Kristus Nasaretilainen. Minä annan sinulle kaiken ylistyksen ja kunnian, ja kirkkauden – Nyt ja aina ja iankaikkisesti. Amen."

Kommentit:

Minä muistan rukoilleeni aiemmin Herraa vanhalta tuntuva ruumiini ja valkoisten hiuksieni puolesta. No, kaksi mielenkiintoista asiaa tapahtui kun tulin kotiin. Äitini soitti minulle aikaisin sunnuntai aamuna nähdäkseen olinko päässyt turvallisesti kotiin, ja hän kertoi saaneensa HYVIN, HYVIN elävän unen minun Israelin missiomatkani aikana. Hän kertoi minulle saaneensa yhtenä yönä tämän unen, jossa hän näki minut kaksikymppisenä, ja että minänäytin hyvin nuorelta. Hänen huomionsa kiinnittyi minun hiuksiini. Että minulla oli pää täynnä hyvin mustia hiuksia ja iso laine toisella puolella. Että – silloin hän tiesi minun olevan turvassa pommitukselta mikä oli ollut Jerusalemissa. Hän sanoi sen olleen niin todellinen, että hän herätti minun isäni ja kertoi hänelle unensa, ja että hän ei voinut mennä nukkumaan tuona iltana.

Sitten tuona päivänä minun veljeni Ted tuli käymään ja myöhään samana iltana me olimme puhumassa, ja hän sanoi, "Tiedätkö mitä Ray, minä sain voimakkaan unen, kun sinä olit Israelissa, minä näin sinut tässä unessa ja sinä olit pieni vauva, ja joku piti sinua käsissään, mutta mikä oli niin epätavallista; sinulla oli pää täynnä tummaa ruskeaa hiusta ja laine toisella puolella. Uni oli niin realistinen, että se herätti minut." Mikä ovat mahdollisuus sille, että kaksi ihmistä saavat samanlaisen unen.

Lyhyt viesti, jonka tyttäreni Cynthia antoi minulle sen jälkeen kun oli lukenut minun kommenttini.

7-27-1997 klo 8:00 AM.

Minun isäni soitti minulle, suoraan Israelista, ilmoittaakseen minulle, että siellä oli ollut kaksi pommi-iskua Israelissa muutamaa tuntia aikaisemmin. Hän kertoi minulle, että hän tulisi kuulemaan siitä uutismedioista joskus tuona iltana. Hän kertoi minulle myös olleensa siinä paikassa, missä pommit räjähtivät, ja hän oli lähtenyt pommitetulta alueelta kaksi päivää aiemmin.

Tuona aamuna, minä soitin isoäidilleni antaakseni hänen tietää, että minun isäni oli kunnossa, ja ettei huolehtisi, koska uutismedia oli kertonut maailmalle pommituksesta. Minun isäni oli huolissaan, jos uutiset antaisivat isoäidilleni huolta.

Kun minun isoäitini ja minä olimme puhumassa tuona aamuna, hän kertoi minulle saaneensa selkeän unen minun isästäni, edellisenä yönä. Isoäitini kertoi minulle, että hänen unessaan hän sanoi minun isälleni, että hän oli hyvin huolissaan koska oli lähtemässä maasta. Ray (minun isäni) kertoi hänelle (unessa), älä huolehdi äiti, minä olen okei, kaikki tulee olemaan hyvin. Minä olen täällä sinua varten. Älä huolehdi. Minä olen tulossa kotiin. (Minun isoäitini kertoi minulle, että isäni näytti kuin hän oli nuori, kuin silloin kun hän meni naimisiin äitini kanssa) Hän oli shokissa nähdessään isäni niin nuorena. Ja hänen hiuksensa olivat hyvin tummat. Unen jälkeen, hän tunsi itsensä paljon paremmaksi. Ja hänen unensa antoi hänelle suurta lohdutusta. (Hän kertoi tämän minulle olin sanoin).

 

 

1086. Profetia - Raymond Aguilera 26. Heinäkuuta 1997 klo20:17.

Herrat Juan Lopez, ja Peter Sanchez, Argentiinasta. Herra sanoo, "Olkaa tarkkaavaisia, olkaa vanhurskaita ja Herra tulee olemaan teidän kanssanne. Sillä risti jota kannatte se tullaan ottamaan pois, mutta teidän täytyy pysyä rukouksessa, ja teidän täytyy etsiä vanhurskautta mielellänne, ja teidän henkenne tulee paljastamaan teidän siunauksenne tulevina kuukausina, tukevina vuosina." (loppu)

 

 

1085. Tapahtuma - Raymond Aguilera 26. Heinäkuuta 1997 klo14:53.

Siionin Vuoren Voiteleminen:

Heräsin aikaisin tänä aamuna, ja Herra antoi minulle ohjeen pestä itseni tarkasti, ja Voitelemaan itseni samalla Oliiviöljyllä, jonka olin ostanut päivää aikaisemmin. Hän antoi minulle ohjeen Voidella itseni, otsaan, käsiin, ja molempiin jalkoihini Isän Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen Nimeen. Sitten Hän kertoi minulle, että kaikki tulisi menemään hyvin.

 

Öljy jota käytin.

(Lisää kuvia)

Tänä aamuna meidän matkaryhmämme oli lähdössä liikkeelle aikaisin. Me suunnittelimme kiertää Jerusalemin vanhaa kaupunkia. Ja me tulisimme lopussa menemään Siionin vuoren kautta. Minä rukoilin koko päivän ohjeita itselleni, missä ja kuinka Voidella Siionin vuori. Herra ei ilmoittanut mitään koko päivänä. Koska Herra ei ollut sanomassa mitään. Minä päättelin, että Herra halusi Siionin vuoren Voideltavaksi seuraavana päivänä, koska minulla oli vapaa päivä tehdä mitä ikinä halusin.

No me olimme tulossa Siionin vuoren alueen loppuun. Ja yhä Herra oli hiljaa. Minulla oli Voiteluöljy taskussani, ja kamerani valmiina kuvaamaan paikan. Sitten, kun meidän turistioppaamme sanoi meidän olevan menossa kohti turistibussia, minä aloin tulla hermostuneeksi! Koska ensiksi, siellä ei ollut monia kiviä ympärillä kerättäväksi, ja siellä oli monia ihmisiä ympärillä katsomassa kaikkea! Minä olin huomannut rakennuksen, jonka ajattelin olevan vessa, ja koska Jerusalemissa oli hyvin kulma, ja me kaikki joimme paljon vettä, minä kysyin oppaaltamme, voisinko mennä vessaan ennen kuin menisin bussiin. Toivoin, että Herra näyttäisi minulle Voitelupaikan ja joitakin kiviä enne kuin me lähtisimme Siionin vuorelta!

Anna, matkaoppaamme sanoi, "Kyllä, jos sinun todella täytyy tehdä se."

Ja jostain syystä, minä ojensin hänelle kamerani ja lähdin juoksemaan kohti vessaa. En pystynyt löytämään sitä vessaa, jonka olin nähnyt aiemmin, ja kiireesti aloin rukoilemaan Herralta koskien paikkaa, ja Voitelemisen päivää.

Sitten minun aivoni menivät vaihteelle, "Sinä tyhmä henkilö! Missä on sinun kamerasi? Sinä typerys." Minä sanoin itselleni!

Joten minä päätteli, että seuraava päivä olisi Siionin vuoren Voitelemisen päivä. Mutta minä jatkoin rukoilemista Isää, Pojan Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen Nimeen – kertomaan minulle mitä tehdä! Minä tiesin, että kaikki olivat bussissa jo nyt, ja odottamassa minua, joten minä lähdin takaisin. Sitten, minä näin kivijoukon maassa, puhtaassa ja hyvin pidetyssä paikassa. Silloin minä tiesin tämän olevan paikka Voitelemista varten! Minä en tiennyt kuinka tiesin sen, mutta minä TIESIN sen olevan Voitelemisen paikka.

Joten minun käteni meni nopeasti taskuuni. Ulos tuli Voiteluöljy, ja kolmessakymmenessä sekunnissa kivet ja maaperä olivat Voideltu. En voinut usko, kuinka nopeasti koko juttu meni! Sitten kun heitin tyhjän Öljypullon Öljytyille kiville ja maahan, minä aloin tuntemaan syyllisyyttä. Sillä minä muistin, ettei minulla ollut kameraa mukana, jotta voisin kuvata Voitelemisen paikan. Kaikki mitä minun mieleni läpi meni oli, kaikki ne kuukaudet, rahat, ja filmi tätä ajankohtaa varten, ja se oli menetetty. Sydämessäni minä tunsin itseni niin huonoksi, ja surulliseksi, ja minä luulen, että minun sydämeni yritti pyytää anteeksi Herralta kun olin pettänyt hänet.

Kun minä pääsin takaisin bussille, ihmiset olivat vielä menemässä sisään siihen. Ja Anna katsoi minua ja sanoi, "Sepä kävi nopeasti!"

Mutta kaikki mitä minun mielessäni oli, että minun pitäisi vuokrata taksi huomenna, ja tulla takaisin kamerani kanssa.

Kun kaikki olivat päässeet paikoilleen bussiin, Anna sanoi, että hänellä oli erikoismakupala meille, ja kysyi halusimmeko me nähdä Getsemanen Puutarhan. Tämä paikka ei kuulunut meidän kiertoajeluumme. Mutta hän kysyi meiltä, halusimmeko mennä. Kaikki sanoivat äänekkäästi "Kyllä!" Ja niin me menimme. Minä menin mielelläni Getsemaneen, mutta minun mieleni oli yhä Siionin vuorella.

Getsemanen Puutarha on pieni kaunis paikka, jossa on oliivipuita, ja kirkko sen maalla. Kun meidän esitelmä kirkossa, ja pihalla oli loppunut, meidät vapautettiin tutkimaan. Tunsin oloni huonoksi. Tunsin voimani itkeä ajatellessani kuinka typerä olin ollut antaessani kamerani Annalle. Minä sanoin itselleni yhä uudestaan ja uudestaan – huomenna minä otan taksin, ja tulen takaisin, ja valokuvaan Voitelupaikan. Minä meni sisälle kirkkoon ja aloin rukoilemaan, ja pyytämään anteeksi Herralta kun olin pettänyt hänet. Sitten rukouksen aikana Herra puhui ja sanoi, "Ei, sinun ei tarvitse mennä takaisin, ja valokuvata Voitelupaikkaa. Ei kaikkia asioita ja paikkoja ole tarkoitus näyttää, Minä vapautan sinut - mene, ja nauti olostasi ja pidä hauskaa loppumatkan aikana."

 

Getsemanen Puutarha.

Voitelin Siionin Vuoren 26. Heinäkuuta 1997 klo14:53, ja lopultakin tajusin, että se oli Herra, joka laittoi minut antamaan kamerani Annalle. Minä sanon sen uudestaan, minä en tule ikinä ymmärtämään, miksi Herra tekee tiettyjä asioita. (loppu)

 

 

1084. Raymond Aguileralle - Näky 26. Heinäkuuta 1997.

Näen näyn Jeesuksesta Kristuksesta kävelemässä valkoihoisen miehen takana, jolla on punaruskea tukka, ja kaljuuntuva päälaki ja viikset. Mies on noin nelikymppinen. (loppu)

 

 

1083. Profetia - Raymond Aguilera 26. Heinäkuuta 1997 klo 1:45.

Vain koska jänis voi mennä koloonsa ja piiloutua, se ei tarkoita etten Minä tietäisi missä hän on! Te synnintekijät, te pakanat, te idolien palvojat, te saatanan palvojat, teidän aikanne on tullut! Koston päivä on täällä! Näin sanoo Jehova! Teitä on varoitettu, ja teitä on varoitettu, ja te suljitte silmänne ja korvanne ja te kielsitte Minun Läsnäoloni! Te kielsitte Minun Sanani. Joten tämän Sanan kautta, teidät tullaan Tuomitsemaan ilman armoa.

Loppu on yllänne! Hetkeä, aikaa ei tulla paljastamaan ennen kuin on liian myöhäistä! Se tulee yllenne kuin varas yöllä. Joten teitä on varoitettu uudestaan! Pyhän Hengen Voimalla, Minun profeettani Reymundon kautta, Raamatun Profeettojen kautta, Minun Poikani Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Sanan kautta. Varokaa! Sillä kettu voi löytää jäniksiä ja Jehova, Jeesus Kristus Nasaretilainen, ja Pyhä Henki, voi löytää sinut. (loppu)

 

 

1082. Raymond Aguilera - Profetia 25. Heinäkuuta 1997.

Pedon merkki tullaan toteuttamaan voimalla. (loppu)

 

 

1081. Profetia - Raymond Aguilera 25. Heinäkuuta 1997.

Tämä profetia tuli Ei-ymmärrettävillä Kielillä.

1080. Raymond Aguileralle - Profetia 25. Heinäkuuta 1997.

Herra antoi minulle Sanan jollekin, joka asuu Australiassa. Hän on meidän sähköpostilistallamme. En tiedä kuka se on, mutta hän lähetti rahaa peittämään joitain kuluja Israelin matkaa varten.

Herra sanoi, "Tulen siunaamaan sinua, ja MINÄ RAKASTAN SINUA! (loppu)

Huomautus:

Tästä miehestä tai naisesta joka asuu Australiassa, Herra jollainlailla näytti minulle Rakkautensa tätä henkilöä kohtaan. Se oli niin KAUNISTA, PUHDASTA JA TAHRATONTA; että minua itketti. Tämä tapaus oli sanoinkuvaamaton. (loppu)

 

 

1079. Näky - Raymond Aguilera 25. Heinäkuuta 1997.

Herra näytti minulle 24 istuinta, tarkoitettuna 24:lle vanhimmalle Ilmestyskirjassa. Mutta istuimet eivät olleet vielä täynnä. (loppu)

33/38:

Ilm. 4:4 Ja valtaistuimen ympärillä oli kaksikymmentä neljä valtaistuinta, ja niillä valtaistuimilla istui kaksikymmentä neljä vanhinta, puettuina valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli päässänsä kultaiset kruunut.

 

 

1078. Näky - Raymond Aguilera 25. Heinäkuuta 1997.

Herra antoi minulle saman näyn kuin Hän antoi näyssä 728:

1077. Profetia - Raymond Aguilera 25. Heinäkuuta 1997 klo 5:30. Espanjaksi.

Se olen Minä, Minun poikani. Miksi sinä et pysty nukkumaan (Reymundo)? Mene ja lepää! Meillä on asioita vielä tehtävänä. Sinun täytyy pitää itsesi tarkkaavaisena. Sinun täytyy tehdä itsesi vahvaksi. Tule – lepää, sillä Uusi Päivä on saapunut, Jumalan Päivä. Tule – lepää! Sillä Jumalan asiat ovat saapuneet. Kyllä, kyllä, kyllä. (loppu)

 

 

1076. Profetia - Raymond Aguilera 25. Heinäkuuta 1997 klo 4. Espanjaksi.

Se kaatui, "posta" (Espanjankielinen sana) kaatui. Kyllä, tuolla - "posta" kaatui. Kyllä, se on saapunut, liekki. Se on saapunut. Jos te avaatte silmänne, Minä tulen näyttämään teille Jumalan asiat Jumalan Voimalla. Se on saapunut – kaikki Raamatusta; kaikki Jumalasta asian ytimeen. Vasara on saapunut, ja laatikko on saapunut. Maailman kyyneleet ovat saapuneet.

Koko maailma uskoo, että he tietävät sen kaiken, mutta Minä, Isä, Pojan kanssa, Pyhän Hengen Voiman kanssa, Minä tulen näyttämään jokaiselle, Minun Sanallani, Minun Voimallani – Jumalan Käden. Kyllä – Kana on valmiina veistä varten. Ja veitsi on Kanan niskan kohdalla.

Maailma ei usko Jumalaan. Maailma tulee näkemään Jumalan Voiman. Linnut tulevat syömään lihat, kaikkien niiden lihan, jotka eivät usko. Pyhän Hengen Voimalla Minä olen kertomassa teille totuuden. KAIKEN – tarkasti asian ytimeen, Minä olen kertomassa teille totuuden. Minä en ole leikkimässä. Nämä asiat ovat tarkasti asian ytimeen, Jumalan Voimalla, Minä kerron teille totuuden.

Kaikki tulee pysähtymään yhdessä minuutissa. Kaikki tulevat pelästymään samalla minuutilla. Kun he näkevät Minun Poikani, kaikkien Enkeleitten kanssa, Pyhän Hengen Voiman kanssa, taistelevan kaikkien niitten asioitten puolesta, jotka ovat Hänen. Ja Minä tiedän – sillä Minä annoin sen kaiken Hänelle. Sillä mikä on Minun, sen Minä voin antaa pois. Kiirehdi – nuku ja lepää, Reymundo, me olemme aloittaneet Jumalan Sanan.

 

 

1075. Profetia - Raymond Aguilera 22. Heinäkuuta 1997.

Herra antoi sananpaikan Matteus 6:12.

33/38.

Matt. 6:12 anna meille meidän velkamme anteeksi, niin kuin mekin annamme anteeksi meidän velallisillemme. (loppu)

 

 

1074. Profetia- Raymond Aguilera 22. Heinäkuuta 1997 klo 8:04. Englanniksi.

Ketkä ovat ne, jotka tulevat sinua vastaan Minun poikani? Ketkä ovat ne, jotka uhmaavat sinua, jotka pilkkaavat Herran Nimeä heidän pahoilla teillään? Ketkä ovat ne, jotka kehtaavat uhmata Herraa; Jumalaa Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä, heidän pahoilla teillään, heidän pahoilla ajatuksillaan? Pysy lujana Minun poikani, sinä olet vanhurskauden puolella. Ole rohkea, ole vahva, sillä hetki on lähestymässä, jolloin Minun Poikani tulee ilmestymään itäiselle taivaalle Taivaan Voimalla ja Mahdilla, Jumalan Valtaistuimen Voimalla ja Mahdilla.

Ketkä ovat nämä ihmiset, jotka kehtaavat uhmata heidän Jumalaansa paholaisen sanoilla, käärmeen, kuilun lohikäärmeen sanoilla? Merkitkää ylös Minun Sanani – mikään tässä maailmankaikkeudessa ei pysty pysäyttämään Jehovaa. Millään mitä ihminen voi tehdä tai ajatella – tai suunnitella, ei ole mitään vaikutusta Jumalan Sanaan. Mitä Herra on sanonut, tulee tapahtumaan Asian ytimeen, Kirjaimelleen.

Ole vahva, ole urhoollinen, sillä Pyhän Hengen Voima on sinun ympärilläsi! Pyhien Enkeleitten Voima tulevat suojelemaan sinua. Minun Sanani Voima, mikä on ABSOLUUTTINEN! Ole rohkea, ole vahva sillä täältä tulee Kuninkaitten Kuningas, Herrojen Herra, puhdistamaan, korjaamaan kaiken mikä on likaista, kaiken mikä on saastaista, kaiken mikä on kuilusta. Kuka KEHTAA! Kuka kehtaa vastustaa Jehova Jumalaa. Astukoon hän askeleen eteenpäin, ja Me tulemme näkemään, kuka tulee jäämään pystyyn paikalleen! Kuka KEHTAA!!! Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1073. Profetia - Raymond Aguilera 17. Heinäkuuta 1997 klo 13:30.

Herra sanoi, "Media, elokuvantekijät,haluavat teidän katsovan ulkoavaruuteen, toisia Olentoja, he kutsuvat heitä Alieneiksi. Älkää katsoko ulkoavaruuteen - katsokaa sisäavaruuteen, sillä siellä ne ovat. Henkidemonit, asiat jotka eivät ole Jumalasta, asiat jotka tuhoavat sinut. Joten katsokaa Raamattuun; katsokaa Nasaretin Jeesukseen Kristukseen; katsokaa Isään, Voiman kautta, Pyhän Hengen Silmien kautta - te tulette löytämäänTaivaan. Kuulkaa Minun Sanojani - Selvästi ja Tarkasti: Sisäinen avaruus, sisäinen avaruus, sisäinen avaruus – on se, missä paholainen on. Olkoon niin. Olkoon niin. Olkoon niin." (loppu)

 

 

1072. Profetia - Raymond Aguilera 14. Heinäkuuta 1997 klo 9:30.

Tänä aamuna, rukoilin Herraa Israelin Siioninvuoren Voitelumatkani puolesta. Kysyin Herraa näyttämään minulle Raamatusta jotain tähän missiomatkaan liittyvää. Joten avasin uuden NIV Raamattuni, ja avasin sen Miikan Kirjasta, ja Herra johdatti minut Lukuun 4.

Miik. 4:1Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, ja se on oleva korkein kukkuloista, ja sinne virtaavat kansat.

Miik. 4:2 Monet pakanakansat lähtevät liikkeelle sanoen: "Tulkaa, nouskaamme Herran vuorelle, Jaakobin Jumalan temppeliin, että hän opettaisi meille teitänsä ja me vaeltaisimme hänen polkujansa; sillä Siionista lähtee laki, Jerusalemista Herran sana."

Miik. 4:3 Ja hän tuomitsee monien kansojen kesken, säätää oikeutta väkeville pakanakansoille, kaukaisiin maihin saakka. Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan.

Miik. 4:4 He istuvat kukin oman viinipuunsa ja viikunapuunsa alla kenenkään peljättämättä. Sillä Herran Sebaotin suu on puhunut.

Miik. 4:5 Sillä kaikki kansat vaeltavat jumalansa nimessä kukin, mutta me vaellamme Herran, meidän Jumalamme, nimessä aina ja iankaikkisesti.

Miik. 4:6 Sinä päivänä, sanoo Herra, minä tahdon koota ontuvat ja kerätä hajalleen-ajetut ja ne, joille minä olin tuottanut onnettomuutta.

Miik. 4:7 Minä teen ontuvista talteenjäävät ja kauasjoutuneista väkevän kansan. Ja Herra on oleva heidän kuninkaansa Siionin vuorella siitä alkaen ja iankaikkisesti.

Miik. 4:8 Ja sinä Karjatorni, tytär Siionin kukkula! Sinun luoksesi on tuleva, on saapuva entinen hallitus, tytär Jerusalemia vallinnut kuninkuus.

 

 

1071. Profetia - Raymond Aguilera 13. Heinäkuuta 1997 klo 9:55 Espanjaksi.

Valkoinen Talo on paholaisen sydämestä. Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua! Jos teillä on silmänne puhtaina, ja voitte nähdä selkeästi; te tulette tietämään että Valkoisen Talon asiat ovat paholaisen sydämestä. Valkoinen Talo muuttui useita vuosia sitten. Oli aika jolloin he etsivät, katsoivat Jumalaan, mutta tänä aikana, tänä päivänä, heillä on paholaisen sydän. He eivät etsi Jumalan asioita. He eivät halua kuunnella Jumalan asioita. Valkoisen Talon miehet, he ainoastaan ajattelevat asioita joita heillä on; asioita joita he haluavat. Heillä ei ole Jumalan Mieltä, ja he eivät HALUA Jumalan Mieltä.

Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua! Asiat, jota olen kertomassa teille, ovat tosia – ne ovat selkeitä! Minä tiedän, PÄIVÄN, joka on tulossa Jumalan Voimalla, ja he eivät pysty pelastamaan itseään. Sillä mitä Minä sanon, tulee tapahtumaan yksityiskohtaisesti. Valkoisen Talon ihmiset ovat sokeita, ja he uskovat voivansa pelastaa itsensä ihmisen voimalla. Mutta ihmisen voima EI ole MITÄÄN! Sillä täältä tulee Jumalan Päivä Jumalan Voimalla.

Täältä tulee päivä, Reymundo – jolloin Sanat, jotka olet kirjoittanut, tulevat olemaan koko maailman mielissä Jumalan Voimalla. Siellä tulee olemaan paljon ihmisiä, jotka tulevat vihaisiksi. Siellä tulee olemaan ihmisiä, jotka tulevat olemaan iloisia; koska he tulevat näkemään Jumalan asiat Jumalan Silmillä. Minä tiedän näiden muutamien viime viikkojen olleen todella kovia, mutta Minä sanoin sinulle, että tulisin antamaan sinulle rahat veroja varten, ja nyt olet maksanut ne. Sinä voit mennä Jumalan vuorelle, Jumalan Voimalla. Minä kerron sinulle selkeästi ja Minä kerron sinulle yksityiskohtaisesti. Että sinä Päivänä, sillä minuutilla, jolloin sinä asetat Öljyn Jumalan Kivien päälle, Hengen asiat tulevat muuttumaan Jumalan Voimalla.

Minä tiedän, että sinä olet vielä peloissaan niiden asioiden tähden, jotka ovat tapahtuneet, mutta KAIKKI mitä Minä olen kertonut sinulle menneinä vuosina tulevat tapahtumaan. Minä tulen antamaan sinulle vaimon, Minä tulen antamaan sinulle rahat, Minä tulen antamaan sinulle Jumalan Mielen. Minä tulen antamaan sinulle Jumalan Voiman asian ytimeen. Kaikki maailman asiat tulevat muuttumaan. Kaikki Taivaan asiat tulevat muuttumaan. Älä huolehdi, kaikki tulee menemään hyvin. Kaikki tulee menemään tarkasti. Muista, kaikki mitä sinä tarvitset; Minä tulen antamaan sinulle. Koko maailma tulee muuttumaan. Koko Taivas tulee muuttumaan. Kaikki on kirjoitettu Raamattuun yksityiskohtaisen tarkasti.

Pidin tavasta, jolla teit (Profetia) Kirjan. Minä tulen lähettämään ihmisiä auttamaan sinua jakamaan Kirjaa jumalan Voimalla, mutta sota sinun ympärilläsi tulee kasvamaan. Mutta älä huolehdi, sillä sinä olet Minun Käsissäni. Kuulitko Minua? Jumalan Voimalla, Isän, Pojan Jeesuksen, ja Pyhän Hengen Voimalla, Minä kerron teille Taivaan asiat.

Muistakaamitään hyvää ei tule Valkoisesta Talosta; mitään hyvää ei tule mistään maailman kaikista hallituksista. Sillä kukaan ei etsi Jumalaa, Hän joka teki maailman, tähdet, kaiken mitä te näette, kaiken mitä te kosketatte. He eivät etsi Minua Jumalan Sydämellä. Mutta tässä on kaikki, mitä Minä aion kertoa teille tällä minuutilla tänä päivänä. Kiirehdi, kirjoita mitä olen sanonut sinulle, ja lähetä se Jumalan Voimalla. (loppu)

1070. Profetia - Raymond Aguilera 8. Heinäkuuta 1997.

Herra antoi minulle sananpaikan Hesekielin Kirjan 7. Luvun

33/38:

Hes. 7:1 Minulle tuli tämä Herran sana:

Hes. 7:2 "Sinä, ihmislapsi, näin sanoo Herra, Herra Israelin maalle: Loppu! Maan neljälle äärelle tulee loppu.

Hes. 7:3 Nyt tulee sinulle loppu, ja minä lähetän vihani sinua vastaan, tuomitsen sinut vaelluksesi mukaan ja annan kaikkien kauhistustesi kohdata sinua.

Hes. 7:4 En sääli sinua enkä armahda, vaan annan vaelluksesi kohdata sinua, ja kauhistuksesi tulevat sinun keskellesi, ja te tulette tietämään, että minä olen Herra.

Hes. 7:5 Näin sanoo Herra, Herra: Onnettomuus! Yksi ja ainoa onnettomuus! Katso, se tulee!

Hes. 7:6 Loppu tulee, tulee loppu! Se heräjää sinua vastaan! Katso, se tulee!

Hes. 7:7 Vuoro tulee sinulle, maan asuja. Aika tulee, päivä on lähellä: hämminki, ei ilohuuto vuorilta.

Hes. 7:8 Nyt minä kohta vuodatan kiivauteni sinun ylitsesi, panen vihani täytäntöön sinussa, tuomitsen sinut vaelluksesi mukaan ja annan kaikkien kauhistustesi kohdata sinua.

Hes. 7:9 En sääli enkä armahda; minä annan vaelluksesi kohdata sinua, ja kauhistuksesi tulevat sinun keskellesi, ja te tulette tietämään, että minä, Herra, olen se, joka lyön.

Hes. 7:10 Katso, päivä! Katso, se tulee! Vuoro on tullut, vitsa kukkii, julkeus versoo.

Hes. 7:11 Väkivalta on noussut vitsaksi jumalattomuudelle, ei mitään jää heistä, ei heidän pauhaavasta joukostansa, ei heidän melustansa; poissa on heidän komeutensa.

Hes. 7:12 Tullut on aika, joutunut päivä, älköön ostaja iloitko, älköön myyjä murehtiko, sillä viha tulee kaiken siellä pauhaavan joukon ylitse.

Hes. 7:13 Sillä myyjä ei enää palaja myynnöksillensä, vaikka he vielä jäisivätkin henkiin, sillä näky kaikkea sen pauhaavaa joukkoa vastaan ei peräydy, eikä kukaan synnillänsä vahvista elämäänsä.

Hes. 7:14 Puhalletaan torviin, varustetaan kaikki, mutta ei ole lähtijää sotaan, sillä minun vihani tulee kaiken siellä pauhaavan joukon ylitse.

Hes. 7:15 Miekka on ulkona, sisällä rutto ja nälkä. Kedolla oleva kuolee miekkaan, kaupungissa olevan syö nälkä ja rutto.

Hes. 7:16 Ja jos heitä joitakin pelastuu ja pääsee pakoon, ovat he vuorilla kuin laaksojen kyyhkyset, ja he vaikertelevat kaikki, syntiänsä kukin.

Hes. 7:17 Kaikki kädet herpoavat, kaikki polvet käyvät veltoiksi kuin vesi.

Hes. 7:18 He kääriytyvät säkkeihin, heidät peittää vavistus, kaikilla kasvoilla on häpeä, ja kaikki päät ovat paljaiksi ajellut.

Hes. 7:19 Hopeansa he viskaavat kaduille, ja heidän kultansa tulee heille saastaksi. Heidän kultansa ja hopeansa eivät voi heitä pelastaa Herran vihan päivänä, eivät he sillä nälkäänsä tyydytä eivätkä vatsaansa täytä; sillä siitä tuli heille kompastus syntiin.

Hes. 7:20 Siitä tehtyjen korujen loistolla he ylpeilivät, siitä he tekivät kauhistavat kuvansa, iljetyksensä; sentähden minä teen sen heille saastaksi.

Hes. 7:21 Ja minä annan sen vieraitten käsiin ryöstettäväksi ja maan jumalattomien saaliiksi, ja ne häpäisevät sen.

Hes. 7:22 Minä käännän kasvoni heistä pois, niin että minun aarteeni häväistään: väkivaltaiset menevät sinne ja häpäisevät sen.

Hes. 7:23 Valmista kahle, sillä maa on täynnä verivelkain tuomiota, ja kaupunki on täynnä väkivaltaa.

Hes. 7:24 Ja minä tuon pakanoista pahimmat, ja ne ottavat omiksensa teidän talonne. Minä teen lopun voimallisten ylpeydestä, ja heidän pyhäkkönsä häväistään.

Hes. 7:25 Tulee hätä, ja he etsivät pelastusta, mutta sitä ei ole.

Hes. 7:26 Häviö tulee häviön jälkeen, sanoma tulee sanoman jälkeen. He havittelevat näkyä profeetalta; papilta katoaa opetus ja vanhimmilta neuvo.

Hes. 7:27 Kuningas murehtii, päämies pukeutuu kauhuun, ja maan kansan kädet pelosta vapisevat. Minä teen heille heidän teittensä mukaan, ja tuomitsen heidät heidän tuomioittensa mukaan, ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra."

 

 

1069. Profetia - Raymond Aguilera 29. Kesäkuuta 1997 klo 7:23.

Suuri taistelu, Harmageddonin taistelutullaan käymään ja Herrojen Herra, Kuninkaitten Kuningas tulee voittamaan sen. Painakaa nappia, ja te tulette näkemään Jumalan Voiman. Muistakaa painaa nappia, ja te tulette näkemään Jumalan Voiman, maailmankaikkeuden Tekijän, Hajottajan; Hän joka olijoka on, ja joka tulee olemaan.

Kunnian Päivä on tullut. Koston kiivauden Päivä on tullut. Päivien Päivä on täällä.

Avatkaa Raamattunne ja lukekaa alusta loppuun Jumalanne Voimasta. Sillä niin kuin Salama iskee lännestä, ja on nähtävissä pohjoisesta, etelästä, idästä, lännestä; niin se tulee olemaan – silmänräpäyksellinen Jehovan Voima, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Voima, Pyhän Hengen Voima.

Jos haluatte pelastaa itsenne, avatkaa Raamattu ja lukekaa. Osoittakaa kaikki mitä tiellä on kohti Minun Poikaani Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, ja te tulette löytämään Isän, Voimien Voiman, KIRKKAUKSIEN KIRKKAUDEN. Pyhän Hengen Voiman kautta te tulette pelastumaan.

Muistakaa ottaa Ehtoollista, Tehkää parannus synneistänne, etsikää veljiänne ja sisarianne, ja te tulette löytämään Kirkkauden Kirkkauden, maailmankaikkeuden Tekijän, Murskaajan; Jolla on Sydän; Joka on Rakkauden Rakkaus.

Kosto on Minun, sanoo Herra. Kosto on Minun, sanoo Herra. Kosto on Minun, sanoo Herra. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

Näky:

Sain näyn ydinvoimalan jäähdytystornista. Katsoessani tätä suurta pyöreää jäähdytystornia, jäähdytystorni avautui samalla pienentyen kooltaan, ja kuva vaihtui tulivuoreen. (loppu)

 

 

 

 

1068. Profetia - Raymond Aguilera 29. Kesäkuuta 1997 Espanjaksi.

Herra sanoi, "Cosa Nostra, Cosa Nostra, Cosa Nostra on agria (Espanjan sana: "Agria"- hapan, katkera, loukkaava). Cosa Nostra on agria. (loppu)

 

 

1067. Näky - Raymond Aguilera 26. Kesäkuuta 1997 klo 17:52.

Herra antoi minulle näyssä sonnin pään. Kaikki mitä voin nähdä oli sonnin pään yläpuolen kun sonni kulki lännestä kohti itää. Sonnin vasen sarvi herääti huomioni, sillä se oli kokonaan muuten musta, paitsi että siinä oli burgundinpunainen nauha kahdella valkoisella juovalla molemminpuolin burgundinpunaista väriä. (loppu)

 

 

 

1066. Profetia - Raymond Aguilera 23. Kesäkuuta 1997 klo 6:56.

Minä olen, Reymundo! Minä olen mitä sinä näet; mitä sinä kosketat. Kaikki mitä on; mitä oli; mitä tulee olemaan. Arkki tullaan vahvistamaan uudestaan. Niin kuin kerroin sinulle aiemmin toisessa Profetiassa, mutta muistakaa peto. Antikristus tullaan vahvistamaan, niin kuin kerroin sinulle aiemmin toisessa Profetiassa myös.

Voin tuntea huolesi Israeliin menosta. Voin tuntea sinun epäilysi. Voin tuntea vahvuutesi. Voin tuntea ihmetyksesi. Mutta katso, tee vain se mitä Minä sanon, ja kaikki tulee tapahtumaan oikeana aikana, oikeassa paikassa. Minä olen valinnut sinut avaamaan Oven seuraavaan tapauksen, mikä tulee tapahtumaan henkimaailmassa. Ihmisen mieli ei voi käsittää tai ymmärtää, sitä mitä sinä olet aikeissa tehdä. Mutta Kaikki Valta, Kaikki universumin Voimat tulevat katsomaan, mitä sinä olet tekemässä, tuona päivänä, tuona tuntina, tuona minuuttina. Sinä tulet tuntemaan joitakin asioita, joita et ole koskaan aiemmin tuntenut, mutta luota Minuun. Kaikki tulee menemään oikein! Kaikki tulee menemään hyvin! Sillä Jehovan Käsi on sinun ylläsi Pyhän Hengen Voiman kautta, Minun Poikani Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Voiman kautta.

Minä tulen lähettämään Kaikki ne rahat, Kaiken sen voiman, minkä tarvitset tulevina kuukausina, tulevina vuosina. Sinä et tule ikinä ymmärtämään kun vielä olet elossa; mitä sinä tulet tekemään tai mitä olet tehnyt. Mutta se ei ole niin merkittävää, tärkeä asia on se, että sinä TOTTELET! Tiedän, että asiat ovat vaikeita. Minä tiedän, että olet sekaisin, mutta Minä, Minun Poikani, ja Pyhä Henki ovat sinun kanssasi jokaisella tien askeleella. Minä tiedänMinä tiedän, että olet huolissasi terveytesi puolestaMinä tiedän! Mutta älä huolehdi, sillä kaikki tulee menemään hyvin. Minä en ole unohtanut sinun lupauksiasi, ja Minä en ole unohtanut Minun lupauksiani. Sinä tulet tuntemaan Hyvän ja pahan välisen taistelun Voiman, mutta Minun Taivaalliset Enkelini tulevat tekemään tien leveäksi ja suoraksi voidellun alttarin sovittuun paikkaan.Mitään ei tule tapahtumaan, mitä ei olisi tarkoitettu tapahtuvaksi. Muistakaa Arkki. Muistakaa Arkki, Liiton Arkki. Muistakaa Arkki. Olkoon niin. Olkoon niin. Olkoon niin. (loppu)

 

 

1065. Näky - Raymond Aguilera 23. Kesäkuuta 1997.

Herra antoi minulle näyn, jossa oli Kolme Pyörretuulta kieppumassa samassa maan kohdassa.

 

 

 

1064. Näky - Raymond Aguilera 16. Kesäkuuta 1997 klo 20:45.

Ylistyksen aikana Herra antoi minulle näyssä Oven, ja tässä Ovessa oli suuri messingin näköinen ovinuppi ja lukko. Katsoessani lukkoa, tämä ohut kahvallinen Avain laitettiin Avaimenreikään ja Avainta käännettiin. (loppu)

 

 

1063. Näky - Raymond Aguilera 15. Kesäkuuta 1997 klo 23:30.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle näyssä jonkinlaisen telineen. Sillä oli hevosenkengän muoto avoin osa ylöspäin. Hevosen kengän kahdessa päässä, voin nähdä kaksi anturia toisiaan vastapäätä. Ja näiden kahden anturin keskellä oli valtava valon tai energian pallo. Sitten Herra antoi minun ymmärtää hengessä, että anturoiden välissä oleva valo- tai energiapallo oli koko universumi, KAIKKI mikä OLI OLEMASSA oli tämä energialta näyttävä valonpallo tai -pilvi!

 

 

 

1062. Tapahtuma - Raymond Aguilera 14. Kesäkuuta 1997.

Hengellinen sodankäynti on todella voimistunut kuluvalla viikolla. Yksi aikainen aamu ennen kuin aurinko nousi, minä heräsin kovaan kipuun rinnassani. Tunsin kuin olisin saamassa sydänkohtauksen. Olin todella peloissani, joten aloin rukoilla Herralta apua.Hitaasti, mutta varmasti kipu lähti. Minä vihaan tämänkaltaisia hyökkäyksiä, mutta Herra aina poistaa ne. Sitten, seuraavana kahtena päivänä, herättyäni iltapäivä nokosiltani, tunsin kuinka minua olisi isketty moukarilla keskelle selkääni. Ja toisena päivänä ollessani matkalla kotiin Postista, tunsin Jumalan Enkeleitten ja paholaisen enkeleitten taistelevan rajusti ulkona autoni ympärillä. Mitä ikinä nyt on tapahtumassa, minä tunnun olevan sen keskellä tai keskellä jotakin. (loppu)

 

 

1061. Näky - Raymond Aguilera 14. Kesäkuuta 1997.

Minä näen näyn, mutta en tiedä kuinka selittää sitä, mutta Herra näyttää minulle viruksen. Se alkaa kukan muotoisena, ja Herra kertoo minulle, että se tulee menemään koko maailman ympäri.

1060. Profetia - Raymond Aguilera 14. Kesäkuuta 1997 klo 1:45 Espanjaksi.

Tiedätkö mitä? Tiedätkö mitä? Sinun täytyy kuulla Minua, sillä aika on saapunut, tietokoneen aika, aika jolloin sinun täytyy käyttää Jumalan Mieltä. Sillä kaikki Sanat, jotka olen antanut sinulle, ja jotka olet kirjoittanut tietokoneellasi, tulevat elämään Minun Lampaitteni sydämissä. Tämän takia haluan sinun ostavan uuden tietokoneen. En välitä siitä, kuinka paljon se maksaa sinulle. Sillä kaikki kuuluu Jumalalle. Tiedän sinun uskovan sen olevan paljon rahaa, mutta sinun täytyy muistaa – että kaikki kuuluu Minulle, ja Minä tulen kertomaan sinulle enemmän lopun asioita.

Tiedän sinun olevan peloissasi – mihinkä Minä aion lähettää sinut, mutta älä huolehdi, Reymundo! Kaikki tulee menemään hyvin, Tarkasti. Minä tulen näyttämään sinulle, kun saavut – Jumalan asiat, paikassa, jossa Minun Poikani käveli. Tiedän, että sinun sydämesi säteilee. Sinun sydämesi säteilee, sillä Minä olen lähettämässä sinua sinne. Mutta Meidän täytyy sulkea tämän maailman Kirja, paholaisen asiat, Jumalan asiat, KAIKKI Tarkasti.

Minä tiedän kartan, ja Minä tulen OSOITTAMAAN sinulle, mihinkä mennä. Ja Minä tulen sanomaan ihmisille, sinun veljillesi ja sisarillesi, lähettämään sinulle enemmän rahaa. Sillä Minä aion liikkua SUOREMPAAN, ja TARKEMMIN. Sillä Minä aion liikuttaa tämän maailman ylös ja alas, toiselta puolelta toiselle puolelle Pyhän Hengen Voimalla. Se on saapunut, Jumalan Vasara! (loppu)

 

 

1059. Profetia - Raymond Aguilera 13. Kesäkuuta 1997.

Herra antoi minulle Sefanjan kirjan Ensimmäisen Luvun:

33/38:

Sef. 1:1 Herran sana, joka tuli Sefanjalle, Kuusin pojalle, joka oli Gedaljan poika, joka Amarjan poika, joka Hiskian poika, Juudan kuninkaan Joosian, Aamonin pojan, päivinä.

Sef. 1:2 Totisesti minä otan kaiken pois maan pinnalta, sanoo Herra.

Sef. 1:3 Minä otan pois ihmiset ja eläimet, otan pois taivaan linnut ja meren kalat, viettelykset ja jumalattomat. Minä hävitän ihmiset maan pinnalta, sanoo Herra.

Sef. 1:4 Minä ojennan käteni Juudaa vastaan ja kaikkia Jerusalemin asukkaita vastaan, ja minä hävitän tästä paikasta Baalin jätteet, epäjumalain pappien nimet ynnä myös Herran papit,

Sef. 1:5 ne, jotka katoilla kumartaen rukoilevat taivaan joukkoa, sekä ne, jotka kumartaen rukoilevat Herraa ja vannovat hänen kauttansa, mutta myös vannovat Melekinsä kautta,

Sef. 1:6 ynnä ne, jotka ovat luopuneet seuraamasta Herraa, eivät etsi Herraa eivätkä häntä kysy.

Sef. 1:7 Vaiti Herran, Herran edessä! Sillä Herran päivä on lähellä; sillä Herra on laittanut teurasuhrin, on vihkinyt kutsuttunsa.

Sef. 1:8 Ja Herran teurasuhrin päivänä minä rankaisen päämiehiä ja kuninkaan poikia ja kaikkia muukalaispukuun puettuja.

Sef. 1:9 Ja minä rankaisen sinä päivänä kaikkia kynnyksen yli hyppääjiä, jotka täyttävät herransa huoneen väkivallalla ja petoksella.

Sef. 1:10 Sinä päivänä, sanoo Herra, kuuluu huuto Kalaportilta ja valitus toisesta kaupunginosasta ja suuri hävitys kukkuloilta.

Sef. 1:11 Valittakaa, te Huhmaren asukkaat, sillä tuhottu on kaikki kauppaakäypä väki, hävitetty kaikki hopean punnitsijat.

Sef. 1:12 Siihen aikaan minä tutkin lampuilla Jerusalemin ja rankaisen ne miehet, jotka rauhassa makaavat pohjasakkansa päällä ja sanovat sydämessään: "Ei Herra tee hyvää eikä pahaa".

Sef. 1:13 Heidän rikkautensa joutuu ryöstettäväksi, ja heidän talonsa jäävät autioiksi. He ovat rakentaneet taloja, mutta eivät saa niissä asua; ovat istuttaneet viinitarhoja, mutta eivät saa niistä viiniä juoda.

Sef. 1:14 Lähellä on Herran suuri päivä, se on lähellä ja tulee sangen kiiruusti. Kuule, Herran päivä! Silloin sankarit haikeasti huutavat.

Sef. 1:15 Vihan päivä on se päivä, tuskan ja ahdistuksen päivä, häviön ja hävityksen päivä, pimeyden ja synkeyden päivä, pilven ja sankan sumun päivä,

Sef. 1:16 pasunan ja sotahuudon päivä varustettuja kaupunkeja ja korkeita muurinkulmia vastaan.

Sef. 1:17 Minä saatan ihmiset ahdistukseen, niin että he kulkevat kuin sokeat, sillä he ovat tehneet syntiä Herraa vastaan. Ja heidän verensä vuodatetaan niinkuin tomu, ja heidän elinnesteensä niinkuin saasta.

Sef. 1:18 Eivätkä voi pelastaa heitä heidän hopeansa ja kultansa Herran vihan päivänä: hänen kiivautensa tulessa kuluu koko maa. Sillä lopun, äkkilopun, hän tekee kaikista maan asukkaista.

(loppu)

 

 

1058. Näky - Raymond Aguilera 12. Kesäkuuta 1997.

Minulle annnettiin näyssä luotilanka, jonka lanka jatkui yläosasta ja Kultainen Rengas meni läpi luotilangan. (loppu)

 

 

 

1057. Profetia - Raymond Aguilera 10. Kesäkuuta 1997.

Sitten Herra sanoi, "Pennejä taivaasta." (loppu)

 

 

1056. Profetia - Raymond Aguilera 8. Kesäkuuta 1997 klo 3.

Herra sanoi, "Tule, Tule – tule Minun Pyhälle Kukkulalleni, Minun Pyhälle Vuorelleni – tule. Tule Minun Pyhälle Vuorelleni ja rakenna minulle Alttari ja Voitele se Öljyllä." Pyhä Maa. Pyhä Maa. (loppu)

Kommentti: Herra tarkoitti Siionin vuorta.

 

 

1055. Profetia - Raymond Aguilera 2. Kesäkuuta 1997. Espanjaksi.

Afrikalla on paholaisen kanuuna. Afrikka – kuulitko minua Reymundo? Afrikalla on paholaisen kanuuna. (loppu)

 

 

1054. Näky - Raymond Aguilera 2. Kesäkuuta 1997.

Herra antoi minulle näyn rannasta, ja ruskeahiekkaisella rannikolla oli kuolleitten sian porsaiden kasoja kasojen perään. Nämä Siat olivat vaaleanpunaisia väriltään. (loppu)

 

 

1053. Profetia - Raymond Aguilera 30. Toukokuuta 1997.

Rukouksen aikana Herra sanoi, ”Cosa Nostra voima tulee kasvamaan tulevina kuukausina. (loppu)

 

 

1052. Profetia - Raymond Aguilera 30. Toukokuuta 1997.

Herra sanoi, "Ray, demoniset hyökkäykset tätä profeetallista palvelutehtävää kohti tulevat Afrikan maanosasta." (loppu)

 

 

1051. Profetia - Raymond Aguilera 28. Toukokuuta 1997 klo 18:56 Espanjaksi.

Katsos Minun Poikani, se ei ole tärkeää miltä sinä näytät. Ja ei ole tärkeää, että laitat kuvasi (kotisivun #1050 Tapahtuma) siihen, mitä tapahtui. Mikä on tärkeää; mitä sinä teit! Se ei ole Minulle tärkeää miltä sinä näytät. Tiedän, että ajattelet olevasi vähän ylipainoinen (vähän lihava), mutta Minulle se ei ole tärkeää. Ihmiset, jotka näkevät tällaisia asioita, eivät näe Jumalan silmillä. He näkevät maailman silmillä. Tämän takia Minä sanon sinulle, ettet laita valokuvaasi ( #1050 Tapahtumassa); sillä Minä pidän siitä, mitä näen. Kuuletko Minua, Reymundo?

Tiedän, että paholainen oli iskemässä sinua, kun olit kirjoittamassa siitä kun menit vuoristoon. Mutta tällä minuutillapaholainen on itkemässä. Sillä hän tietää, ja Minä tiedän; mitä sinä teit Öljyllä. Minä annan sinulle Kiitoksenikun teit, mitä pyysin sinulta. Tiedän, ette ymmärrä mitä tapahtui, mutta se ei ole tärkeää jos sinä ymmärsit tai et. Mikä on tärkeää, on se että sinä teit sen! Sillä sinulla on Jumalan Rakkaus pääsi päältä jalkojesi pohjaan asti. Oh – ne asiat jotka Me voisimme tehdä, jos Meillä olisi enemmän sotilaita, jotka tekisivät sen mitä Minä sanon heille. Mutta tämä ei ole tärkeää, sillä kaikki tulee menemään niin kuin Minä sen sanoin SanassaniTarkasti!Kaikki tulee tapahtumaan Tarkasti. Kiirehdi - lepää! Tiedän, että olet väsynyt. Seuraavaan päivään, Minä tulen kutsumaan sinua Jumalan Huulilla, Rakkaani. (loppu)