Raymond Aguileran profetiat - San Fransiscon tuho

Avainsanat: San Fransisco, Golden Gate, silta

 

Raymond Aguileran profetiat – San Fransiscon tuho

Tämä sivu pdf-muodossa

 

44. Raymond Aguilera - Profetia 4 Toukokuuta 1992.

Kyllä, kyllä Raymond, Taivaan asiat tulevat saapumaan määrättynä hetkenä. Ole tarkkana, kuuntele, tulee olemaan laiva. Tämä laiva tulee purjehtimaan Golden Gate:in läpi. Ole tarkkana, tämä laiva tulee purjehtimaan Golden Gate:in läpi, aika ja hetki ovat asetettu.

 

 

85. Raymond Aguilera - Profetia 11 Kesäkuuta 1992.

Arkki! Arkki! Arkki! Laiva tulee saapumaan San Franciscon Sillan kautta. Katsokaa Laivaa sillä Hetki ja Aika on säädetty. Katsokaa silmä tarkkana, sillä Laiva San Franciscon Sillan alla tulee pelästyttämään teidät. Se tulee saapumaan Likaisuudellaan, Kyynelillään, Urhoollisten Koiriensa kanssa. Koirat, Pahat Koirat, Likaiset Koirat tulevat saapumaan San Franciscoon Laivassa, tarkkailkaa heitä silmä kovana, sillä te tulette pelästymään.

 

 

121. Raymond Aguilera - Profetia maanantaina 29 Kesäkuuta.

Laiva. Laiva joka saapuu San Franciscoon tulee syömään ihmiset pää edellä. Varokaa! Varokaa, sillä laiva tulee nyt San Franciscoon. Ne jotka uskovat ettei mitään tule tapahtumaan tulevat olemaan ensimmäisiä jotka laiva syö. Päivä, josta Pyhilleni puhuin vuosia, vuosia ja vuosia sitten, on nyt täällä, päivä jolloin sen piti tapahtua, aika on nyt tullut.

 

 

167. Raymond Aguilera - Profetia 23 Heinäkuuta 1992.

Laiva tulee saapumaan kuudentena, Pässin vuonna. Laiva tulee saapumaan. Kuulitko Minua, Reymundo? Kuulitko Minua? Laiva tulee tulemaan kuudentena, Pässin vuonna, ja sinun täytyy kirjoittaa alas kaikki mitä sinulle kerron. Sillä se tulee tulemaan voimalla ja voima tulee pelästyttämään Maailman, Pässin vuonna, kuudentena päivänä.

Kuulitko mitä sinulle kerron, Reymundo? Avaa korvasi ja silmäsi ja kirjoita alas tietokoneellesi mitä sinulle kerron. Sillä San Franciscoon saapuvan laivan päivä tulee. Nyt saapuu laivan päivä.

 

 

185. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 13 elokuuta 1992.

Näky:

Näin juuri purjelaivan.

Profetia:

Herra sanoi, "Purjelaiva saapuu San Fransiscon Sillan luo. Purjelaiva."

Profetia San Fransiscosta. Käske San Fransiscoa katumaan. Katumaan tai kuolemaan. Tämä on Jehovan Sana. Katukaa tai Kuolkaa. Tämä on Jumala Jehovan Sana, Maailmankaikkeuden Luojan, Tekijän ja Hajottajan. Sillä Minä en säästä, Minä en pelasta San Fransiscon Kaupunkia ellei se "TÄYSIN JA KOKONAISVALTAISESTI KADU JA PARANNA TAPANSA." "Sillä sen inhottavuudet ovat vastenmielisiä, ne ovat kuvottavia, ja Minä tulen oksentamaan kaiken mikä on pahaa San Fransiscossa."

Sillä Herran Jehovan päivä on saapunut ja Minä tulen puhdistamaan Kaupungin. Sillä te jotka Rakastatte elämäänne, Lapsianne, Perheitänne ja Ystäviänne, lähtekää Kaupungista. "LÄHTEKÄÄ KAUPUNGISTA TÄNÄÄN!" Sillä Minun Käteni Putoaa San Fransiscon päälle kostaen, säälittä. Minun Käteni tulee lyömään San Fransiscoa, niinkuin kärpästä. Sillä kaikki San Fransiscossa on likaista, saastaista, ja inhottavaa Minulle.

Ottakaa varoitukseni vakavasti. Katukaa ja Parantakaa tapanne. Sillä Minä tuhoan San Fransiscon, Kaupungin Lahden luona. Pahuuden Kaupungin, säädettynä päivänä, säädettynä hetkenä, Minun Käteni tulee lyömään San Fransiscon Kaupunkia ja kaikkea sitä mikä on pahaa. Sillä Minun Korvani ja Silmäni eivät enää voi kestää saastaisuutta ja pahuutta siinä Kaupungissa. Jos te olette Puhtaita, jos te olette Vanhurskaita, erottautukaa San Fransiscon Kaupungista TÄNÄÄN! Tällä Hetkellä! Sillä kun Minun Käteni osuu Kaupungin päälle, teillä ei ole aikaa juosta pakoon ja piiloutua, näin sanoo Jehova, yhdessä Herrojen Herran , Kuninkaiden Kuninkaan, Poikani Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen, sekä Pyhän Hengen, kanssa.

Kristittyni, Pyhimykseni, Lampaani, jos te rakastette elämäänne, perheitänne, ystäviänne, LÄHTEKÄÄ KAUPUNGISTA TÄNÄÄN! Sillä Jehova Jumala ei Valehtele. Sillä Jehova Jumala on Vanhurskas ja Tosi, Kyyneleet Silmissäni ja Sydämessäni, Poikani Jeesuksen Kristuksen Rakkaudella, Pyhän Hengen Rakkaudella, teitä on varoitettu. Käteni Voima on peruuttamaton sille mikä on pahaa, likaista, mikä on inhottavaa teidän Herrallenne Jehovalle.

 

 

261. Raymond Aguilera - Näky 10 Tammikuuta 1993.

Rukouksen aikana kirkossa näin Golden Gate-Sillan ja ydinräjähdyksen joka laukesi lähellä Siltaa.

 

 

271. Raymond Aguilera - Näky 23 Tammikuuta 1993.

Näen jotain tieteellisesti mahdotonta. Näen sateenkaaren keskellä yötä. Voin nähdä kaupungin valot kaduilla ja rakennuksien valot ovat päällä. Näen täyden sateenkaaren joka kulkee yöllisen taivaan poikki ja alue näyttää San Franciscon Lahtialueelta, mutta en ole varma.

 

 

346. Raymond Aguilera - Näky 9 Syyskuuta 1993.

Näky San Franciscon-lahdesta taustallaan Golden Gate-silta, sitten jälleen ydinpommi räjähti. Se oli valtava. Ensin oli kirkas välähdys, sitten räjähdyksen keskelle ilmaantui sellainen valtava pallonmuotoinen pilvi. Se oli uskomaton!

 


412. Raymond Aguilera - Profetia 2 Maaliskuuta 1994.

Rukouksen aikana kirkon jumalanpalveluksessa Herra sanoi, "Varo San Franciscoa."

 

 

424. Raymond Aguilera - Näky 30 Maaliskuuta 1994.

Näin saman näyn joka minulla oli noin kaksi vuotta sitten: Missä sellaiset vesivuoret iskeytyivät laaksoon jossa oli esikaupunkitaloja, ja tuhosivat kaiken täydellisesti. Voin vieläkin nähdä nämä vesivuoret, kuin se olisi tapahtunut eilen. Tällä eläväntuntuisella näyllä ei silloin ollut sijaintia, mutta tänään Herra paljasti, että se oli San Franciscon Lahtialuetta. Massiviinen vesi iski Concordiin, Kaliforniaan, Contra Costan lääniin, koko matkan Byroniin asti, noin kuusikymmentä mailia sisämaahan päin. Jälkeenpäin ei voinut nähdä muuta kuin Mt. Diablon ja Mt. Tamalpaisin vuorenhuiput. Ne näyttivät kahdelta saarelta keskellä valtamerta.

 


440. Raymond Aguilera - Profetia 21 Huhtikuuta 1994

Profetia joka annettiin iltakirkon jumalanpalveluksessa, San Franciscon Vineyard Fellowshipissä.

Profetia:

Kuulkaa Minua Oi San Franciscon kansa. Kuulkaa Minua! San Franciscon kaupungissa ei tule olemaan mitään herätystä. Sillä Minä olen sulkenut oven kaikkien pahojen tekojen vuoksi. Lähtekää Kaupungista, sillä Käteni tulee iskemään San Franciscon Kaupunkia ilman armoa, kaiken pahuuden takia, sen mielessä, sen sydämessä. Lähtekää Kaupungista ja pelastakaa itsenne. Sillä Minä olen sulkenut Silmäni ja Minä olen sulkenut Korvani, Pahuuden Kaupungille, Saatanan Kaupungille.

Kuulkaa Sanojani…, tehkää niin kuin sanon. Sillä Herran kosto on edessänne jos asutte San Franciscon kaupungissa. Näin sanoo Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki. Armoa ei tulla antamaan. Anteeksiantoa ei tule olemaan, ainoastaan Jumalan Vihaa. Lähtekää Kaupungista…, tänään! Varokaa eksytyksen Henkiä.

 

 

682. Raymond Aguilera - Näky 6 Helmikuuta 1995, klo.6:30.

Rukouksen aikana näin näyssä veden nousevan San Franciscon Golden Gate Sillan yli ja peittävän sen kokonaan. En osaa sanoa oliko se Golden Gate Silta joka vajosi, vai nousiko vesi sen yli, mutta minun katsoessani se katosi ja meni veden alle. Vesi peitti Golden Gate Sillan hitaasti, melkein kuin se olisi uponnut San Franciscon Lahteen. En nähnyt suurta aaltoa tai mitään suurta häiriövirtaa vedessä. Se meni vain hitaasti veden alle.

 

 

694. Raymond Aguilera - Näky 26 Helmikuuta 1995.

Näin näyn Golden Gate Sillasta. Katselin sitä sivustapäin ja kaksi keskimmäistä pilaria muuttui kahdeksi jättiläismäiseksi kynttiläksi.

 

 

944. Profetia- Raymond Aguilera 19. Elokuuta 1996.

Täältä tulee päivä, jolloin silta tulee kukistumaan. San Franciscon silta tulee kukistumaan Voimalla, jolla ihmiset tulevat etsimään Minua ja tiedättekö mitä? Minä en aio kuunnella heitä, koska siellä on miehiä San Franciscossa, jotka haluavat mennä naimisiin toisten miesten kanssa ja siellä on naisia, jotka haluavat mennä naimisiin toisten naisten kanssa. Kuinka saastainen on San Franciscon mieli. Jos te sanotte Minulle San Franciscon nimen, on se inhottavaa ja kuvottavaa Minulle (Espanjaksi: Me udar asco).

Tämän takia Minä en tule pelastamaan ketään, jolla on paholaisen mieli – sillä se on kuvottavaa Minulle. He uskovat voivansa löytää aviovaimoja ja aviomiehiä paholaisen tavalla, ja kaikki mitä he tulevat löytämään, on helvetin kuilu. Minä en ole leikkimässä ja enkä välitä, jos he tulevat vihaisiksi. Kuinka saastaisia ovat henget ja mielet San Franciscon kaupungissa. He uskovat tietävänsä paljon – Me tulemme saamaan selville kuinka paljon he tietävät, kun Minä hautaan heidät Minun Kädelläni tomuun. Ja Minä tulen iskemään heitä. Jos teillä on miespuolisia ja naispuolisia ystäviä San Franciscon lähialueella, kaupungissa…, oi, oi, oi, itkekää heidän puolestaan. Pudotkaa polvillenne ja rukoilkaa itkien, sillä Minä tulen iskemään heitä. Sillä kun Minä tulen Vihaiseksi – jotakin tapahtuu.

Mutta mitä Minä voin tehdä? Minun täytyy puhdistaa tämä maailma. Minun täytyy pelastaa Lampaani. Minun täytyy tehdä se, mitä sanotaan Raamatussa, kaikki ne Sanat, jotka on kirjoitettu Minulle – tulevat toteutumaan – koska ne ovat selkeitä ja asian ytimeen. Ja Minä en halua enää puhua San Franciscosta, sillä jos Minä puhun teille enemmän…, Minä tulen vihaiseksi ja Minä en halua tulla vihaiseksi juuri nyt.

Minä vain halusin puhua sinun kanssasi, nähdäkseni kuinka sinä voit. Minä tiedän, että sinä olet tuntemassa, että Minä olen muuttamassa sinua. Minä tiedän, että sinun mielesi käy niin kuin tietokone. Mutta ole kärsivällinen, sillä Minä olen muuttamassa sinua vähä vähältä – Sillä Minä en halua polttaa sinua loppuun. Sillä kun Pyhän Hengen Voima menee ruumiin läpi, ruumis palaa tulessa – sillä Pyhä Henki on Puhdas ja teidän lihanne on saastainen. Ole kärsivällinen, Reymundo, Minä tulen muuttamaan sinut – sillä Minulla on asioita tehtävänä ja Minä haluan käyttää sinua. Mitta Minä en voi käyttää sinua niin kuin haluan, ellen Minä muuta sinua enemmän. Kuulitko sinä Minua?

Kyllä, Minä tulen lähettämään sinulle miehiä ja naisia auttamaan sinua sillä rahalla, mitä sinä tarvitset. Mutta tiedätkö mitä? Maailman asiat tulevat katoamaan, ja Hengen asiat tulevat kasvamaan, kunnes tulee se ajan hetki, jolloin kaikki mitä Minä olen tehnyt, tulee PYSÄHTYMÄÄN! Mutta älä huolehdi, sillä kaikki on Minun Käsissäni.

Minä kerron teille tarkasti ja asian ytimeen, se on saapunut – päivä, jolloin silta tulee kukistumaan San Franciscossa. (loppu)

 

 

1123. Profetia - Raymond Aguilera 14. Marraskuuta 1997 klo20:30.

Edellisen tapahtuman Ehtoollisrukouksen aikana, me myös rukoilimme Carlin seurakunnan puolesta, San Franciscon Vineyard-kirkon puolesta. Koska sen jäsenmäärä oli pudonnut +700:sta alas +300:n. Sitten Herra sanoi, "Minä aion karsia sen alas, koska olen antanut heille monia Sanoja ja Profetioita, ja he eivät tehneet sitä mitä Minä pyysin." (loppu)

 

 

1426. Profetia – Raymond Aguilera 23. Marraskuuta 1999klo 10:36.

Profetia:

Kuinka monta kertaa Minun täytyy kertoa teille – Ei tule olemaan mitään herätystä San Franciscossa, vain kuolemaa ja tuhoa. Minä kerron teille vielä kerran, jos pidätte elämäänne missään arvossa, jättäkää Kaupunki Lahden äärellä. Miksi kirkkoni johtajat San Franciscossa ovat niin sokeita ja typeriä? Minä kerron heille ja Minä kerron heille, no, mitä kohtaa heitä, tulee olemaan heidän oman päänsä päällä. Minä sanoin Lootille, että lähtisi kaupungista tai hän tulisi kuolemaan, ja hän lähti – Nyt Minä sanon teille – jos elätte San Francisco kaupungissa joko lähtemään tai kuolemaan. En voi selkeämmin sitä sanoa. Sillä San Franciscon kaupunki tulee tuhoutumaan täydellisesti Jumalan Kädellä. Olkoon niin. Olkoon niin. Olkoon niin.

 

 

1628. Raymond Aguilera - Profetia 25. Toukokuuta 2001.

Hiljentyessäni Herran eteen talossani, Herra antoi tämän profetian:

Promise Land Church (aiemmin San Francisco Vineyard Church) kukistuu ja San Francisco kukistuu.

Näky:

Myöhemmin 7:00 PM ylistyksen ja palvonnan aikana Carlin Raamattu-piirissä Herra antoi minulle näyn Maaplaneetasta pyörimässä akselinsa ympäri avaruudessa. Katsellessani näin pienen reiän muodostuvan planeetan yläosassa. Tämä reikä alkoi kasvamaan ja kasvamaan ja näytti kuin suppilolta. Kun tämä reikä suureni planeetta lopulta näytti tasaiselta soikiolta pyörimässä ulkoavaruudessa.

Näky:

Sitten Herra näytti minulle näyn tiimalasista, josta suurin osa yläosan hiekasta oli kulunut.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, ”Hiekka on melkein kulunut ja seurakunta yhä vieläkin pelaa pelejä. Mikä häpeä!”

Profetia:

Sitten Herra sanoi, ”San Francisco, syntinen kaupunki, tulee kukistumaan!”

Näky::

Sitten Herra antoi minulle näyn lentokoneesta lentämässä San Franciscon lahden yllä.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, ”Kun lentokone putoaa San Franciscon lahteen, se tulee olemaan merkki siitä, että se mitä Minä sanon on Totta!”

Näky:

Sitten Herra antoi näyn suuresta puisesta pyörästä, jollaisia käytetään vankkureissa.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, ”Pyörä on alkanut pyörimään.”

Profetia:

Sitten Herra sanoi, ”Minä kuolin teidän edestänne! Nyt teidän täytyy kuolla Minun edestäni.!”

 

 

1670. Tapahtuma - Raymond Aguilera 26. Helmikuuta 2002.

Rukoillessani Herraa televisiomainosten puolesta, joita minua oli kehotettu laittamaanSan Franciscon lahden alueella, Herra antoi minulle seuraavat Raamatunpaikat:

Aam. 3:6 Puhalletaanko paunaan kaupungissa, niin ettei kansa peljästy? Tahi tapahtuuko kaupungissa onnettomuutta, jota ei Herra ole tuottanut?

Aam. 3:7 Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille.

Mt. 7:13 Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät;

Mt. 7:14 mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.

 

 

1682. Näky - Raymond Aguilera 26. Kesäkuuta 2002.

Rukoillessani muutamien ihmisten kanssa tämän profeetallisen palvelutyön puolesta, Herra näytti minulle maanjäristyksen tai suuren räjähdyksen. Pystyin näkemään asunnon huonekalujen liikkuvan puolelta toiselle, ja ylös ja alas suurella voimalla.

Tämä oli järkyttävä näky ja se jätti voimakkaan vaikutuksen minun henkeeni. Joten jaoin muille kuinka en ollut koskaan unohtanut profetiaa, missä Herra neuvoi minua informoimaan kirkkoja ja sanomalehtiä tästä maanjäristyksestä, joka tulisi iskemään Kaliforniaan. Kerroin heille kuinka vuosien aikana me olimme postittaneet nämä profetiat kirkkoihin ja kuinka me olimme juuri saaneet kolme kuukautta Televisio Prophecy Mainoksia ajetuksi. Nämä TV mainokset johdattivat ihmiset San Franciscon lahden alueelta prophecy.org kotisivuille, mutta Etelä-Kalifornian alueet jäivät näiden TV mainosten ulkopuolelle. Minä kerroin myös tunteneeni hengessä, että minun pitäisi laittaa Prophecy Televisio mainoksia Etelä-Kaliforniassa, ja jos tekisin tämän, se voisi olla Herralta Profetiassa 158 saamieni määräysten täyttäminen.

Joten me päätimme rukoilla vähän lisää ja Ron rukoili neuvoa, jos meidän pitäisi asettaa Televisiomainoksia Etelä-Kaliforniassa. Tämän rukouksen aikana shokkiaallot menivät ruumiini läpi, sillä Herra sanoi, "Tehkää se!"

Sitten vähän myöhemmin Herra sanoi, "Seitsemän vuotta".

En tiedä onko seitsemällä vuodella mitään tekemistä maanjäristyksen tai näiden TV-mainosten kanssa. Mutta tiedän näiden TV mainosten olevan hyvin kalliita, mutta Herra toimitti rahat tv-mainoksiin Pohjois-Kaliforniassa, joten en näe mitään ongelmaa laittaa tv- mainoksia Etelä-Kaliforniassa. Minun täytyy vain odottaa, että Herra antaa varat siihen. (loppu)

<Prophecy 158>

 

 

1777. Profetia - Raymond Aguilera 14. Helmikuuta 2004 klo 12:35.

Kysyin Herralta ”mitä ovat kaikki nämä tapaukset koskien homoavioliittoja ja sitä kun homoseksuaalisuutta yritetään laillistaa tässä maassa ja San Franciscossa?”

Ja Herra sanoi:

Isä Kuolema on tulossa näihin paikkoihin, Isä Kuolema – paikka missä paholainen elää. Pahuus synnyttää pahuutta, pahuus tulee juoksemaan vapaana maailman kaikissa osissa. (Herra näytti hengessä minulle näyssä hevosen, samalla kun Hän puhui.) Ratsastajilla on heidän viestinsä; ratsastajat ovat toimittamassa viestejään. Mikä on mustaa, tulee mustemmaksi! Yrittää selviytyä, tulee olemaan vaikeaa tulevina päivinä. Sillä Kristillinen maailma, Kristuksen Ruumis, eivät tule ymmärtämään, eivät tule tajuamaan kuinka nämä pahat asiat ovat itämässä ylös kaikkialla heidän ympärillään. He yrittävät kääntää virran suuntaa, onnistumatta, sillä he ovat voimattomia. Useimmat heistä eivät ole lukeneet Raamattua. Useimmat heistä eivät ole tehneet parannusta synneistään. Useimmat heistä menevät kirkkoon ja leikkivät kirkkoa. He jättävät väliin ja hyppivät ympäri Raamattua lukeakseen vain ne asiat, jotka kutittavat heidän korviaan.

Mikä häpeä! Mikä häpeä! Mikä häpeä! Jumalan Voima on absoluuttinen. Jumalan Voima on ääretön. Mutta jos te ette ole Junassa Pelastukseen, kuinka te voitte käyttää voimaa? Kuinka te voisitte valjastaa tätä absoluuttisuutta? Kuinka te voisitte parantaa sairaita? Kuinka te voisitte auttaa teidän veljiänne ja sisarianne, jos te teeskentelette seuraavanne Jeesusta? Jos te teeskentelette olevanne hyviä kristittyjä ja silti seuraatte maailmaa.

Reymundo, Reymundo, Reymundo. Meillä on toinen paikka Voideltavaksi. En aio sanoa sen olevan viimeinen, mutta Minä tiedän sinun menevän sinne, mihinkä Minä lähetän sinut. Rahavarat tulevat. Voitele tämä paikka Japanissa, missä kuolema tuli tähän ei-kristittyjen paikkaan, Saatanan paikkaan. Muista, siellä on syy näiden eri paikkojen, joita teillä on, Voitelemiselle, vaikka sinä et ymmärtäisi Jumalan Teitä kaikissa tapauksissa, mutta seuraa, seuraa Jumalan Henkeä ja Herraa Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, Isän ja Pyhän Hengen kanssa, jotka laittavat kaikki asiat tulemaan päätökseen, teidän Isänne Jehovan tavalla, tiellä.

Maailman tiedotusvälineet ovat pahoja. Maailman tiedotusvälineet työskentelevät Saatanan puolesta. He yrittävät vääntää ja kääntää sen, mikä on hyvää pahaksi ja mikä on pahaa hyväksi. Olkaa varovaisia sen kanssa, mitä näette, mitä luette ja kuinka sitä tulkitaan. Koska paholainen tietää, että ihmiseen pystytään vaikuttamaan hyvin helposti. Ihminen tulee tappamaan omiaan. Ihmisellä ei ole katumusta. Ihminen tulee tuhoamaan ihmistä, mutta ihminen on voimaton teidän Jumalaanne vastaan, Jehovaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä vastaan. Muistakaa, Herrojen Herra, Kuninkaitten Kuningas vastaa rukouksiin tarkasti ja selkeästi, mutta Hän ei vastaa krokotiilinkyyneliin, ihmisille jotka ovat uskottomia, ihmiset jotka ovat aidan päällä molemmissa maailmoissa. Herra vastaa Kristuksen Ruumiin Omistautuneiden, Vanhurskaitten, Puhtaiden ja Hyveellisten jäsenten rukouksiin. Varokaa tiedotusvälineitä. Varokaa paholaista, mutta älkää olko peloissanne. Niin kuin Hitler, joka käänsi hänen ihmisensä toisia ihmisiä vastaan. Juuri niin kuin Saddam Hussein, joka teurasti, tappoi hänen omia ihmisiään. Juuri niin kuin kaikki muut hallitsijat, jotka ovat ottaneet vallan ja seuranneet Saatanan teitä.

Olkaa vanhurskaita, lukekaa Raamattua alusta loppuun. Rukoilkaa ja Rukoilkaa ja Rukoilkaa ja Rukoilkaa, sillä te olette lähestymässä loppua, loppujen loppua. Muistakaa, siellä on hyvin rikas nainen, jolla on paljon rahaa, mutta hän on portto. Varokaa porttoa. Älkää horjuko makeiden sanojen voimasta. Varokaa, varokaa, varokaa, sillä portto on siellä puukon kanssa, aseen kanssa, kaiken sen kanssa mitä hän tarvitsee, tuhotakseen mitä hänellä on. Olkoon niin. Olkoon niin. (loppu)