Uni - Kolmas ja neljäs sinetti – 21.2.2004 – Mikko Jokitalo

Unessa lensin nopealla vauhdilla maapallon yläpuolella noin pilvien tasalla niin, että maa ja vesi alueet vain vilisivät allani kun kuljin eteenpäin. Maassa näkyi sodan liekit, liekit, jotka näyttivät paikalliselta sodalta, mutta olin varma etteivät it-tykit osu minuun.

Sitten, yhtäkkiä minä kesken lentämisen nousin jyrkästi ylöspäin ja heti sen jälkeen jyrkästi eteenpäin, niin, että lentorataani tuli 90 asteen kulma. Ja samalla tuli tieto, että nyt avattiin kolmas sinetti.

Jatkoin lentämistä tasaisesti eteenpäin, samaan aikaan maassa alapuolella maassa useita paikallisia sotia. Nähdäkseni niistä ehkä erottui kolme eri konfliktia, joista yksi oli selvästi saaristo, rannikko alueella. Mutta tätä ei annettu kovin tarkasti nähdä.

Jälleen, yhtäkkiä minä kesken lentämisen nousin jyrkästi ylöspäin ja heti sen jälkeen jyrkästi eteenpäin, niin, että lentorataani tuli 90 asteen kulma. Ja samalla tiesin, että neljäs sinetti avattiin.

Laskeuduin maan pinnalle. Koko maan pinta oli kauttaaltaan kuin hohtavaa laavaa. Tuonelan kuumuus ja hohde oli todellinen maan päällä. Samalla annettiin kaksi tietää, että 4 vuotta on kulunut. Samalla sain ajatuksen että uskovat eivät ole valmiita tähän 4. sinetin jälkeiseen aikaan.

Jäljessäni tuli ihmisiä, uskovia jotka kysyivät, onko meillä mitään evästä syötäväksi. Katsoessani ympärille näin ison kiven päällä paistumassa kaltiaisen, mutta kaltiainen oli miehen sylin kokoinen.

Uni loppui.

-----------------------------

Selitystä ja kertausta: 

- Koen, että 90 asteen kulma sinettien avautuessa, tarkoittaa ”ajan kulmassa” tapahtuvaa suurta muutosta. Tulee niin iso muutos, ettei pystytä ”näkemään” enää kulman taakse, eli millaista aika oli ennen kulman yli käymistä, tai nyt kun emme ole sen yli vielä käyneet, pysty ”näkemään” mitä on edessä. (ilm. 7:1)

- 3. ja 4. sinetin avautumisen väli oli noin 4 vuotta.

- Uskovat eivät ole ollenkaan valmiita 4. sinetin jälkeiseen aikaan.