Väyrynen-Niinistö-Lappi

6. Uni – v. 2010 – Paavo Väyrynen Suomen presidentiksi

Unessa kuljin nopeasti Lapin yli, ja koko Lappi oli aivan tasaista maata, ei mitään tuntureita tai rotkoja. Ei edes maaperää ollut, vaan maassa näkyi vain leveys- ja pituuspiiri-viivat niinkuin kartoissa. Samalla tiesin, että Paavo Väyrysestä tulee presidentti siihen aikaan, johon Jukka T. Niemisen Kouvola-profetia viittaa.

Kommentti: Viitattiin tähän kohtaan Kouvolan profetiassa.

… Sillä katsokaa aika on lähellä, jolloin teidän kuninkaanne saa kutsun vierailla idän maassa. Ja hän ei tiedä mitä kutsu koskee. Ja faaraon edessä, idän faaraon edessä, hän saa käskyn määräyksen, luovuttaa tämä maa heille. Mutta Jumala sanoo hänelle: älä anna. Jumala ei anna tätä maata, mutta tästä maasta leikataan suuri pala ja se annetaan idälle. Ja silloin tämä kansa on nöyryytetty, puhdistettu. Ja te tulette näkemään, kaikki kylät, kylätiet, kadut täyttyvät kerjäläisistä.. Sillä tulee vaellus. Kansa siirtyy paikasta toiseen. ...

Jouko Pihon sivuilta: http://www.jouko-piho.fi/211357871

23.1.2018

Erään savolaisen miehen näky suomineidosta

Näin joitakin vuosia sitten unen, jossa vaaleahiuksinen suomineito johdattaa kansallispuvussaan suuren räsyvaatteissaan olevan Suomen kansan Lapin jänkhällä suurelle mökille, jossa Sauli Niinistö ja Angela Merkel jne. tekevät huoran töitään. Viime hetkellä talo pyyhkäistään Jumalan tuomalla suurella myrskytuulella huorintekijöiden ympäriltä, jolloin kaikki heidän tekemänsä vääryydet paljastuvat suomalaisille.

Jouko Pihon sivuilta: http://www.jouko-piho.fi/211357871

15.11.2017

Johan A. Saaren uni Sauli Niinistöstä

Näin toissa yönä unen. Muutamat ihmiset kävelivät tunturimaastossa. Yksi heistä oli Sauli Niinistö. He pysähtyivät tunturin huipun jyrkänteelle. Heitä oli nyt vain kolme. Jyrkänne oli kuurassa ja vietti 45 asteen kulmassa alaspäin. Sitten Sauli heittäytyi uhmamielisesti kovaa vauhtia jyrkänteeltä alas liukuen seisten. Huipulle jäivät seisomaan nuo kaksi henkilöä. Unessa toinen heistä olin minä, kristitty mies.

Ylimielisyys ja ylpeys käyvät lankeemuksen edellä.