Raymond Aguileran profetiat - Pedon merkki

Avainsanat: Pedon merkki, pedon sinetti, pallo, paholaisen tähti

Raymond Aguileran profetiat – Pedon merkki

Tämä sivu pdf-muodossa.

 

46. Raymond Aguilera - Profetia 5. Toukokuuta 1992.

Kyllä, Pallo, Pallo saapuu. Se saapuu hyvin nopeasti. Nyt saapuu Pallo, joka lopettaa maailman. Miksi? Miksi? Se on salaisuus jota en aio teille kertoa, en tavalla enkä toisella. Sillä aika on vähissä, aika on vähissä, sille, mikä se sitten onkin mitä tapahtuu. Kun ovelle koputetaan, te ette tule tietämään kuka siellä on. Te tulette olemaan peloissanne, koska paholainen etsii teitä, niinkuin Koira joka etsii luuta. Koira saapuu nyt, Koira, paljastetuin hampain ja suu löyhkäten, etsien teidän lihaanne.

Näin tulee olemaan, jos te ette herää. Sydämenne on unessa, koska te kaikki ajattelette vain maailmaa, mutta maailma ei tule pelastamaan teitä. Te tarvitsette Jumalaa, Pyhää Henkeä, ja Jeesusta. Isä on kaikki, ja Hän tietää kaiken.

Te tulette muistamaan mitä Minä teille kerron. Nyt saapuu Pallo, suoraan kohti. Se tulee Vasaroimaan teitä Päähän paholaisen tähdellä. Ja te ette tule pystymään poistamaan tähteä. Paholainen tulee syömään teidät. Mikä vahinko, mikä vahinko, Poikani ja Tyttäreni, Rakkaudella, Rakkaudella Minä kerron teille Totuuden. Mikä vahinko, nyt saapuu Pallo, yhdessä tähden kanssa Oi Jeesus.

 

 

68. Raymond Aguilera - Profetia 28. Toukokuuta 1992.

Sillä jos te leikitte paholaisen kanssa te elätte paholaisen kanssa. Minä en tule antamaan armoa, Minä en tule antamaan mitään armoa niille joilla on Pedon Merkki. Minä en tule antamaan armoa teille kristallin katsojille, teille jotka katsotte merkkejä Taivaalta, teille astrologeille. Katsokaa jos nuo merkit Taivaalla, Kuun ja Auringon kulku, voivat pelastaa teidät Minun Vihaltani.

 

 

71. Raymond Aguilera - Profetia 1. Kesäkuuta 1992.

Sillä se minkä Minä sanon, tulee tapahtumaan ilman minkäänlaisia muutoksia. Antikristus ja Väärä Profeetta tulevat ilmaantumaan määrättynä hetkenä ja heidän tappionsa tulee täsmälleen niin kuin Minä sen ilmoitin. Joten varokaa Pedon Merkkiä. Sillä sitä merkitystä joka sillä merkillä teidän ruumiissanne on, - sitä ei tulla antamaan anteeksi missään olosuhteissa. Sillä se Merkki edustaa täydellistä uhmaa Minun Lakiani kohtaan. Totaalista uhmaa Moraalisääntöjä kohtaan. Totaalista uhmaa kirjoitettua Lakia kohtaan. Pedon Merkki edustaa sitä, mille puolelle te asetatte uskollisuutenne, eikä mikään mikä ei ole puhdasta, kuulu Jehovalle.

Pojallani Jeesus Kristus Nasaretilaisella on valta lopettaa, poistaa, tuhota ja sitoa, ja heittää pois jokainen jolla on Pedon Merkki. Sillä heidän valtakuntansa tulee olemaan Gehennan seinät. Sillä he ansaitsevat elää seuraajiensa kanssa, aivan kuten Minun Pyhäni ansaitsevat elää Taivaassa. Mikä on oikein, se on oikein! Minun Pojallani on vanhurskauden Laki ja Hän tulee panemaan sen täytäntöön armotta, oman valintansa mukaan, Sillä Hän on Herrojen Herra ja Kuninkaiden Kuningas, kaikille Lampaille jotka kestivät kärsimykset ja koettelemukset matkallaan Taivasta kohti.

Gehennan olemassaolo asetetaan niitä uusia asukkaita varten jotka ottivat Pedon Merkin sallittuna hetkenä. Johtuen heidän avunannostaan Kapinassa, siitä että he seurasivat Luciferia ja hänen suunnitelmaansa, joka perustui Minun Nimeni ja Luomakuntani tahraamiseen. Tämä on teidän Jumalanne Jehova, Ensimmäinen ja Viimeinen. Ja Uuden Taivaan Alku tulee kun Poikani Jeesus Kristus sitoo ja tuhoaa viimeisen pahan asian Maapallolla.

 

 

79. Raymond Aguilera - Profetia 7. Kesäkuuta 1992.

Kun näette Hevosen, jonka päällä on Ratsastaja, Jousi ja Nuoli jännitettyinä ja osoittaen vasemmalle, se tulee olemaan aika, antikristuksen tuhon hetki. Sillä hän Pilkkaa Isää ja kaikkea sitä mikä on Pyhää. Eikä Isä tulee sallimaan tämän kaltaisen Synnin tapahtumista ilman että kaikki osalliset Tuomitaan.

Joten varokaa Pedon Merkkiä, sillä Pedon Merkki tulee olemaan teidän luhistumisenne jos te sen vastaanotatte. Näin sanoo Jehova, sillä Voima, Mahti, Herruus on Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen, Kerta Kaikkiaan.

 

 

90. Raymond Aguilera - Profetia 12. Kesäkuuta 1992.

Antikristus tulee olemaan yksi kaikkein kauhistuttavimpia, pelottavimpia tyranneja mitä Maailmaa on ikinä kohdannut. Teille ne ovat pelkkiä sanoja joilla ei ole todellista merkitystä; ne ovat vain sanoja. Te ette ole kokeneet sellaista kauhun tyranniaa mutta sillä tavalla loppu tulee tulemaan.

Suurissa Pääkaupungeissa, Suurkaupungeissa, kaikkialla Maailmassa tulee olemaan räjähdyksiä. Tulee olemaan Poliisivoima jolla ei tule olemaan mitään lakia. Ainoastaan Antikristuksen laki, joka on Saatanan laki. Hän tulee muodostamaan Valtakunnan, Vallan lähteen jonka kautta hän pystyy valvomaan mitä ihmiset ostavat, myyvät, kuka heidän kodissaan asuu, ketkä ja missä heidän perheenjäsenensä ovat, mitä he tekevät elääkseen, missä he käyvät kirkossa, ja missä he eivät saa käydä kirkossa. Sellainen valta hänellä tulee olemaan.

Sitten hän tulee panemaan toimeen Sinetin (merkin) joka asetetaan hänen nukkejensa otsaan; joita Hän tulee kontrolloimaan ja manipuloimaan niin että he tekevät hänen tahtonsa. Jos Hengellinen Elämänne on teille kallis älkää ottako Pedon Sinettiä. Sillä Pedon Sinetti tulee merkitsemään teidän loppujenne loppua. Joten varokaa Sinettiä joka asetetaan käteen tai otsaan. Sillä ei ole merkitystä mihin, jos te vastaanotatte sen, te ette koskaan tule näkemään Jumalan Valtakuntaa, Jehovaa, Taivasta, tai sitä Huonetta jonka olen teitä varten valmistanut. Sillä Minun Poikani kuoli teidän vuoksenne syystä, tuodakseen Lauman kotiin Taivaaseen. Mutta valinta on teidän.

ÄLKÄÄ OTTAKO PEDON MERKKIÄ. Tämä on Jehova. Tämä on Jehova, Maailmankaikkeuden Luoja, Tekijä. Sillä Minä olen viemässä päätökseen saastuneen Maapallon joka on käynyt happamaksi, josta eliminoidaan kaikki mikä ei ole Puhdasta, Vanhurskasta, ja Yhdenmukaista Minun, Jehovan, Sanan kanssa.

 

 

100. Raymond Aguilera - Profetia 19. Kesäkuuta 1992.

Minä aijon antaa teille muutamia rakkaudellisia neuvoja. Nämä neuvot tulevat teidän Taivaallisen Isänne, Jehovan, Huulilta. Sillä Jehova on kaiken alku. Tämä neuvo on niille Kristityille jotka joutuvat kärsimään joitakin tragedioita tulevaisuudessa kun heitä vainotaan. Tämä neuvo on periaatteessa yksinkertainen: Pysykää keskittyneinä Jeesukseen Kristukseen, Pelastajaanne Pyhän Hengen Voiman kautta. Te Pelastutte jos pidätte itsenne Puhtaina ja Keskitytte Jeesukseen Kristukseen.

Sillä kun Pallo tulee tunnetuksi, Pallo aloittaa luopumisen Sinetistä Pahassa Ristissä joka on Pallon päällä, ja ruumiista, ja Kristuksen Ruumiista. Sillä pahan ristin sinetti tullaan ottamaan käyttöön sopivana ajankohtana. Sillä paholaisella tulee olemaan merkkinsä, sillä sinetti tulee merkitsemään ikuista Kärsimystä Gehennassa.

Joten varokaa sinettiä. Varokaa Petoa. sillä lopun saapuminen on käsillä, ja tulee olemaan päällänne ennenkuin huomaatte. Taivas varjelkoon ettei kukaan ota sinettiä, sillä se merkki sinetöi kohtalonne Gehennassa. Olkaa valppaita, pysykää tarkkana Maailmassa. Lukekaa Raamattua. Keskittykää Jeesukseen Kristukseen. Pyhä Henki tulee opastamaan teitä. Tämä on teidän Isänne, Maailmankaikkeuden Luoja, Jehova.

 

 

102. Raymond Aguilera - Profetia 22. Kesäkuuta 1992.

Ray, tiettyjen asioiden tässä Maailmassa on tapahduttava, kuten sanoin, tietyllä tavalla, tiettyyn tyyliin. Sinun ei tarvitse muuta kuin totella Sanaani, Luottaa Minuun, Rukoilla Minulle, Koko Sydämelläsi ja Sielullasi, ja sinulla ei ole mitään Hätää. Ei yksikään nuolista, ei yksikään kivistä, tule osumaan sinuun. Kaikki minkä Minä lupaan tulee tapahtumaan, aika ja hetki on määrätty ja asetettu. Sama koskee Tähteä joka tulee tulemaan. Sama koskee Petoa, Pedon Merkkiä, Sotia, ja Verta.

 

 

108. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 24. Kesäkuuta 1992.

Profetia:

Mutta katso, Ristin aika on saapunut, Vääntyneen (Crooked) Ristin aika. Se on saapunut. Sillä se mitä Minä puhun on totta. Sinun täytyy tarkkailla Vääntynyttä Ristiä. Tähti tulee tulemaan, ja se tulee iskemään maailmaa niin kuin Vasara, ja Tähti tulee olemaan, sillä sika, ja koirat, tulevat juoksemaan kaiken perässä mitä on, ja mitä he tässä maailmassa haluavat. Nyt saapuu Tähti Vasaran kanssa. Sillä se mitä Minä sanon, teidän Jumalanne; Isä ei Valehtele. Kaikki mikä on Rehellistä, ja Puhdasta, on teidän Isänne.

Niin Ray, hetki tulee kun monarkki salamurhataan Lontoon kaduilla. Päivänä joka merkitsee hänen Kruunajaisensa. Sillä Peto on suunnitellut, ja toimeenpannut tämän salamurhan alusta saakka. Sillä hänen valtakuntansa perustuksen kehitys tulee leviämään maasta maahan kunnes hän tulee hallitsemaan maailmaa, rautaisella kädellä.

Joten varokaa Petoa. Varokaa Tähteä joka iskee käteenne, ja otsaanne ilman armoa. Sillä kun teillä kerran on tämä Tähti, te ette koskaan tule näkemään Taivaan Valtakuntaa yhdessä Poikani, ja Pyhän Hengen kanssa. Tähti tulee olemaan kivuton. Se ei satu. Se asetetaan välineellä joka Iskee sen paikoilleen. Joten varokaa Vasaraa ja Tähteä.

Joten varokaa Petoa. Varokaa Sinettiä. Tehkää itsenne vahvoiksi. Rakastakaa lähimmäistänne, suojelkaa perhettänne. Rukoilkaa yhdessä, rukoilkaa yhdessä, sillä teidän Taivaallinen Isänne ja Jeesus Kristus tulevat suojelemaan teitä, mutta teidän täytyy tehdä se omasta halustanne. Sillä Me rakastamme teitä, ja Me tahdomme teidät Puhtaiksi ja Tahrattomiksi. Niin että voitte tulla Taivaaseen yhdessä Jumalanne Jehovan, Pojan, ja Pyhän Hengen kanssa. Tämä varoitus on lausuttu Rakkaudella, mutta opiskelkaa Raamattua, ja oppikaa, ja hankkikaa se viisaus jota tarvitsette selviytyäksenne vaivan ajoista. Sillä teitä on varoitettu rakkaudella ja hellyydellä. Jääkää hyvästi aina seuraavaan kertaan.

 

 

150. Raymond Aguilera - Profetia 9. Heinäkuuta 1992.

Kuinka voit poikani? Olet hyvin väsynyt mutta teet työsi hyvin. Kuten aikaisemmin mainitsin, se tulee tapahtumaan; tähti tulee tulemaan ja paholaisen tähti tulee iskemään ihmisiä päähän; ja käteen. Varokaa itseänne. Olkaa varuillanne Pyhät, sillä nyt saapuu paholaisen tähti. Teidän täytyy juosta ja piiloutua, sillä paholaisen tähti tulee lähettämään teidät paikkaan jonne Minä aijon lähettää paholaisen. En tahdo lähettää Poikiani ja Tyttäriäni sinne sitten kun sota on ohi.

Tämä on teidän Jumalanne, Maailman Isä, Taivaan, yhdessä Poikani Jeesuksen ja Pyhän Hengen kanssa Me käskemme teitä pakenemaan ja piiloutumaan paholaisen tähdeltä. Kaikki mikä on paholaisesta on pahaa eikä Jumalasta, Taivaan ja Tähtien Jumalasta, yhdessä Poikani ja Pyhän Hengen kanssa. Paholainen tietää että hänen päivänsä tulee mutta hän ei voi tehdä mitään. Muuta hän ei voi tehdä kuin ottaa kaikki pyhänsä mukanaan kuiluun. Siinä kaikki mitä hän voi tehdä, sillä Minun poikani mursi hänet kun Hän kuoli Ristillä Pyhieni, Lampaitteni vuoksi.

 

 

210. Raymond Aguilera - Profetia 16. Syyskuuta 1992.

Sillä tekin olette Minun Pikkuisiani. En halua että mitään vahinkoa sattuisi teille. Lakatkaa seuraamasta Saatanaa. Sillä jos haluatte hänet jumalaksi, te tulette elämään hänen kanssaan kaikkina päivinä kuin päiviä on. Sillä päätöksen hetki tulee olemaan edessänne huomaamatta. Pedon päivä on edessänne. Pedon Merkki on edessänne.

Viikunapuun Lehdet ovat tulossa nupulle. Puun juuret ovat Kasvaneet, ja ne ovat Syvällä. Pedon tarkoituksena on iskeä Viikunapuun Runkoon sellaisella voimalla, sellaisella taidolla että se tulee pelottamaan teitä, mutta Juuret ovat Syvällä ja Runko on vahva. Sillä Jumalan Voima on Viikunapuun taustalla eikä Taivaassa ja Maailmassa ole mitään mikä voisi tuhota Minun Puuni.

Kuunnelkaa Sanojani. Istuttakaa itsenne Minun Puuhuni. Arkkiin ja te tulette pelastumaan. Sillä Saatanan voima ei ole mitään verrattuna Jehova Jumalan Voimaan. Muistakaa Puuta; Viikunapuuta ja sitä kun Viikunapuun lehdet muuttuvat. Muistakaa poikani Sanat: " Kun Viikunapuun lehdet muuttuvat, se on merkki." Rakkaudella ja Rauhalla, teidän Taivaallinen Isänne antaa tämän rakkaudellisen viestin Pyhän Hengen Voiman kautta yhdessä Poikani Jeesus Kristus Nasaretilaisen kanssa. Muistakaa Puu. Muistakaa Viikunapuu.

 

 

288. Raymond Aguilera - Profetia 6. Helmikuuta 1993.

Soittakaa Huiluja, lyökää Tamburiineihin, olkaa Iloisia ja Hilpeitä, sillä loppu on edessänne. Puhaltakaa torviin, pitäkää kaikenlaista ääntä. Heilauttakaa kätenne ilmaan, hyppikää ja pyörähtäkää, pudotkaa alas jaloillenne, olkaa Onnellisia, olkaa Iloisia sillä Vapahtajanne on tulossa. Arkki on paikoillaan, Enkelit ovat paikoillaan. Varokaa Pedon Merkkiä.

Kivi asetetaan reikään joka on seinän kivetyksessä, itäisellä puolella. Kivi istutetaan kiviseinän itäiselle puolelle. Siihen mistä kärryjen oli tapana ajaa ohi. Puhaltakaa trumpetteihin.

Portti tullaan avaamaan, kun pedon maha on täynnä Ruumiin Verta paholaisen kostolla. Varokaa Merkkiä. Paholaisella on ehtymätön nälkä Poikani Verta kohtaan.

Kun itäisellä puolella oleva reikä on täytetty. Etsikää kiveä.Itäinen seinämä (muuri) mistä portti avataan.

Tulkaa todistamaan tapahtumaa, Israelilaiseni. Tulkaa Kotiin! Sillä teidän Isänne odottaa. Tulkaa Kotiin pohjoisesta, idästä, lännestä, etelästä. Tulkaa Kotiin, Abrahamin Lapset, Tulkaa Kotiin! Sillä päivä on lähellä. Muistakaa Lupaukseni. Tulkaa Kotiin, Lapseni, sillä loppu on lähellä. Kun Viikunapuun Lehdet Muuttuvat. Kun Viikunapuun Lehdet Muuttuvat.

 

669. Raymond Aguilera - Tapahtuma, Profetia ja Näky 7. Tammikuuta 1995.

Full Gospel Business Men's Fellowship International breakfast-jumalanpalveluksen aikana, näin näyn valkoisesta pallosta. Pallo näytti kukoistavalta ja näin kuuden ihmisen palvovan, kumartavan ja ylistävän sitä ja antavan sille kunniaa. Seuraavaksi näin tämän pallon kulhossa tai jonkinlaisessa pidikkeessä. Se oli ristitty neljään osaan kahdella rivillä kultalehtiä jotka kulkivat toistensa yli kärjestä pohjaan. Kaksi riviä kultalehtiä menevät ristikkäin 90 asteen kulmassa pallon keskustasta, jakaen pallon neljään eri alueeseen. Pallossa päällimmäisenä oli jonkinlainen pyöreä osa.

 

 

Katsellessani, kuinka nämä kuusi ihmistä palvoivat palloa, Herra asetti mieleeni, että tämä on pedon kuva tai epäjumalankuva, jota kaikki tulevat palvomaan.

Seuraava kuva, jonka Herra minulle näytti, oli Näky #54, jossa pallo sinkoutuu ilmaan ja räjähtää.

Selitys pallolle, joka sinkoutuu ilmaan:

Herra sanoi, että Hän tekisi saman pallolle, jota peto haluaa ihmisten palvovan ja jumaloivan. Hän sanoi ottavansa sen ja sinkoavansa sen ilmaan, ja sitten se räjähtäisi.

54. Raymond Aguileralle annettu Näky Sunnuntaina 17 Toukokuuta 1992

Näky:

Ydinräjähdys.

 

Herra sanoo:

"Kissa ja hiiri tulevat elämään yhdessä. Peto Venäjä.

Näky:

Pallo sinkoutuu ilmaan. Sitten se räjähtää.

 

 

Profetia:

Tämän jälkeen otin kynän ja piirsin kuvan siitä, mitä olin nähnyt.

Sitten Herra antoi minulle tämän Profetian:

"Thomas, Tuomas, Tuomas, Tuomas, sinun täytyy uskoa että aika on tullut!!"

Kommentti:

Tämä oli hyvin voimakas ja vaikuttava näky ja profetia. Se ravisutti minua. Sen todentuntuisuus oli niin voimakasta, niin elävää, että tiesin sen olevan Herralta. Minua pelotti se tosiasia, että tosiaan näin pedon kuvan tai epäjumalankuvan. Ja juuri nyt kun nauhoitan tätä ääninauhalle, näen hengessä kuvan siivekkäästä lohikäärmeestä. Siinä oli varmaankin kaikki.

 

945. Profetia - Raymond Aguilera 21. Elokuuta 1996 klo 14:00.

Herra johdatti minut Roomalaiskirjeen Lukuun 13, jakeisiin 1-7, ja ohjasi minut lukemaan ne.

33/38:

Rom 13:1 Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat.

Rom 13:2 Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion.

Rom 13:3 Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen;

Rom 13:4 sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee.

Rom 13:5 Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden.

Rom 13:6 Sentähdenhän te verojakin maksatte. Sillä he ovat Jumalan palvelusmiehiä, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten.

Rom 13:7 Antakaa kaikille, mitä annettava on: kenelle vero, sille vero, kenelle tulli, sille tulli, kenelle pelko, sille pelko, kenelle kunnia, sille kunnia.

 

Sitten useita tunteja myöhemmin Herra sanoi, ”Mitä te tulette tekemään, kun antikristus on vallassa ja määrää teidät ottamaan pedon merkin? Mitä te teette? Teidän on parasta lukea koko Raamattu ensimmäiseltä sivulta lähtien kunnes olette lukeneet viimeisen sivun. Sitten kuunnelkaa ainoastaan Pyhää Henkeä. Pyhä Henki tulee kertomaan teille, mitä teidän tulee tehdä, mutta jos te hyppelette Raamatussa sinne ja tänne. Te tulette olemaan sekaisin.”

Joten sanon teille uudestaan, "Lukekaa Raamattua alusta loppuun. Sitten te tulette ymmärtämään Jumalan Sanan."

Älkää antako paholaisen ja antikristuksen käyttää Raamattua saadakseen teidät. Lukekaa KOKO RAAMATTU kannesta kanteen, ja kuunnelkaa ainoastaan PYHÄÄ HENKEÄ. (loppu)

 

 

1082. Raymond Aguilera - Profetia 25. Heinäkuuta 1997.

Pedon merkki pannaan toimeen voimalla.

 

1417. Profetia - Raymond Aguilera 31. Lokakuuta 1999 klo 6:29.

Minä olen tämän päivän Jumala. Minä olen huomisen Jumala. Minä olen eilisen Jumala. Mitään ei tapahdu Minun tietämättäni. Maailma menee ympäri ja ympäri ja ympäri. Minä tiedän, mikä on syntynyt. Minä tiedän, mikä on kuolemassa. Ihmisen asiat tulevat ja menevät. Jumalan asiat kestävät iankaikkisesti. Mikä menee ylös, tulee alas – mikä tulee kestämään ikuisesti ja iankaikkisuudesta iankaikkisuuteen! Näyttämö on asetettu – näyttelijät on valittu! Näytelmä alkaa pian. Mutta kun esirippu on vedetty syrjään, mikään ei tule pysähtymään ennen kuin näytelmän loppu tulee – lopullinen loppu.

Jos te uskotte ihmiseen – te olette hukassa. Jos te puhutte ihmisen sanaa, käyttäen Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimeä – te olette kuolleita. Jos te puhutte Jumalan Sanaa, Pyhän Hengen kautta – teillä on iankaikkinen elämä aina ja ikuisesti. Ongelma on – useimmat uskonnolliset hahmot ja ihmiset jotka väittävät tuntevansa Sanan – puhuvat ihmisen sanaa. Heidän sydämensä on ahneudessa, väärissä asioissa, tämän päivän asioissa, ei Jumalan asioissa. He näkevät maailman tämän maailman silmien läpi. Ja heidän uskontonsa perustuu siihen, mitä uskonnon tulisi olla ihmisen mielestä.

Mikä häpeä! Mikä häpeä! Mikä häpeä! Sillä Jumalan asiat ovat iankaikkisia, ihmisen asiat ovat väliaikaisia. Asiat, jotka ovat tulossa – tulevat tapahtumaan nopeasti! Tulevat tapahtumaan asian ytimeen – pedon merkki, Liiton Arkki, maailman kukistuminen. Teidän on parasta olla Vartiotornissanne. Teidän on parasta olla lukemassa Raamattua.

Te olisitte yllättyneitä, jos tietäisitte kuinka moni ihminen väittää kuulevansa Minun Sanani ja he ainoastaan kuulevat itsensä puhuvan! Nämä samat ihmiset puhuvat Minun Profeettojani vastaan. He puhuvat Minun Sanaani vastaa, koska he eivät näe "itsensä" ulkopuolelle. Mutta siellä tulee olemaan aika, siellä tulee olemaan päivä, siellä tulee olemaan tunti - minuutti - sekunti – jolloin Minä tulen tapaamaan heidät Kasvoista kasvoihin. Ja me tulemme näkemään – Kenenkä Sana on oikein! Olkoon niin! Olkoon niin!

Minä käänsin juuri seuraavan sivun tämän maailman kirjassa. Me tulemme näkemään mitä tänään tapahtuu – sillä se tulee vaikuttamaan siihen, mitä tapahtuu huomenna. Jeesuksen Veren kautta, Pyhän Hengen Voiman kautta, Jehovan Sanan kautta, kaikki tulee olemaan Minun Tarkan Sanani mukaan, Kirjaimelleen, Asian ytimeen, iankaikkisuudesta iankaikkisuuteen. (Kielet) (loppu)

Profetia Espanjaksi klo 6:29 :

Lentokone putosi kovan pään ja sydämen tähden! (Espanjan sana: "picado's tai pescado's <kalastajan>")

(Huom: se kuulosti enemmän ensimmäiseltä espanjan sanalta, "picado" .)

Kommentit:

Kun sain tämän Sanan Herralta, ajattelin sen ehkä tarkoittavan sitä, mitä tapahtui Payne Stewartin lentokoneelle (golfaaja), joka tuli alas muutama päivä sitten. Mutta kun kuulin myöhään tänä iltapäivänä EgyptAirin lennosta 990, jonka lentokone meni alas varhain tänä aamuna tappaen useita satoja ihmisiä, aloin ihmettelemään mistä lentokoneesta Herra oli puhumassa!

 

 

1664. Profetia - Raymond Aguilera 5. Joulukuuta 2001.

Herra sanoi jotakin öljytankkerista ajelehtimassa, rikkoutumassa tai syttymässä palamaan.

Profetia:

Jalalabadilla, Afghanistanissa on pedon merkki.

 

 

2055. Näyt - Raymond Aguilera 9. Elokuuta 2011 klo17:19.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle joitakin näkyjä, vertauksia, ja Sanoja.

Näky: Näin miehen, jolla oli päällä puku ilman takkia, ja nuoren miehen päällään pikaruokaravintolan lakki, paistamassa hevosen satulaa (niin kuin joku paistaisi sikaa) tangolla avotulen yllä.

Näky: Näin matalan pöydän, jolla oli valkoinen pöytäliina. Tämän pöydän päälle oli aseteltu shakkipeli. Sitten joku veti pöytäliinan shakkipelin alta, ja shakkinappulat eivät kaatuneet, mutta pieni Eiffel-tornin hahmo ilmestyi shakkilaudan päälle.

Näky: Näin keittiön vesihanan, ja sen lankaverkon sisälle, joka filtteroi veden, oli jäänyt kala ansaan.

Näky: Näin hevosen vetämässä vaunuja ja Herra sanoi, "Sillä joka vetää vaunuja, on voima."

Sana: "Pedon merkki tullaan laittamaan tämän maailman viisaisiin ja oppineisiin."

Sana: "Muistakaa hullun lehmän tauti."

Näky: Näin pohjattoman kaivon.

Sana: "Voiko perhonen lentää ilman siipiään?"

Sana: "Tekeekö jonkun hiusten väri ihmisen?"

Sana: "Voiko ihminen todella tehdä Jumalan työn?"

Näky: Minä näin valkoiseksi maalatun ikkunalasin.

Näky: Minä näin Jeesuksen Kristuksen käden, jossa oli naula tai vaarna.

Näky: Näin oven, jota kukaan ei pystynyt avaamaan.

Sana: "Vanhin, Minä annan sinulle Minun Rauhani."

 

 

2133. Profetia - Raymond Aguilera 10. Marraskuuta 2012.

Pedon merkki on edessänne, sanokaa Minun sanoneen. Olkaa lujat ja vastustakaa. Tämä tulee olemaan saatanan vaatimus teidän henkeenne. Minä sanon yhä uudelleen, että loppu on edessänne, mutta kuunteletteko te todella? En varoittaisi teitä jos en Rakastaisi teitä.

Elämä tällä planeetalla tulee muuttumaan huonommaksi. Pahuus tulee hallitsemaan ja monet kuolevat. Kun se on alkanut, se ei tule loppumaan ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta. Olkaa rohkeita, olkaa vahvoja. Tämä taistelu tullaan käymään hengessä samaan aikaan kuin lihassa. Paholainen omistaa tietyt ihmiset, ja he tulevat tekemään hänen tahtonsa loppuun asti. Ihminen tappaa ihmisiä ilman mitään ajatusta. Nälkä tulee olemaan laajalle levinnyttä kaikkialla maailmassa. Sairaus tulee olemaan yleistä. Muistakaa Jeesuksen Kristuksen risti, nauttikaa ehtoollista päivittäin ja rukoilkaa rakkaittenne puolesta. Kruunu tullaan asettamaan antikristukselle suurella juhlinnalla ja riemulla. Sokeat tulevat seuraamaan antikristusta loppuun asti, monttuun asti.

Olen puhunut Minun profeettani kautta. Ja kaikki tulee tapahtumaan oikeassa ajassa ja paikassa. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

Levittäkää Minun Sanaani ympäri maailman.