1500. Näky - Raymond Aguilera 7. Toukokuuta 2000.

Ehtoollisen aikana Herra antoi minulle näyn hautakivestä, ja hautakiven ympärillä minä näin mustan köyden tiukasti kiinnitettynä. Minä sain ymmärryksen, että hauta oli orjuuden side. (loppu)

 

 

1499. Näky - Raymond Aguilera 4. Toukokuuta 2000.

Herra antoi minulle näyn, jossa käärme söi toista käärmettä. (loppu)

 

 

1498. Tapahtuma - Raymond Aguilera 3. Toukokuuta 2000.

Rukouksen aikana minun rukouskieleni alkoi sanomaan outoja ja epätavallisia ääniä. Ääniä joita en ollut koskaan ennen kuullut. Tunsin Pyhän Hengen Voiman tulevan ylleni, ja samaan aikaan tunsin tämän valtavan sodan hengessä. Kaikki mitä tiedän on, että sillä on jotakin tekemistä George W. Bushin, Texasin Kuvernöörin kanssa, joka on ehdolla Yhdysvaltojen Presidentiksi.

Jotain outoa on tapahtumassa hengen maailmassa, sillä minun ruumiini oli täysin ravistettu, väsynyt ja lopussa tämän oudon rukouksen jälkeen.

 

 

1497. Profetia - Raymond Aguilera 3. Toukokuuta 2000.

Lepohetkeni aikana, minä makasin muutaman minuutin, mutta heti kun minun pääni kosketti tyynyä, Herra antoi minulle näyn, jossa oli satoja postilaatikoita asetettuna vieri viereen. Katsoessani näitä postilaatikoita, postilaatikoiden ovet rupesivat avautumaan yksi kerrallaan.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "He tulevat etsimään apua!" (loppu)

 

 

1496. Tapahtuma - Raymond Aguilera 18. Huhtikuuta 2000 klo 18:45.

Rukouksen aikana Pyhän Hengen Läsnäolo tuli minun huoneeseeni. Rukoilin ehkä noin 45 minuuttia kielillä, ja tänä aikana, Pyysin Pyhää Henkeä kertomaan minulle enemmän Itsestään. Koska minun vaimoni Eva oli kysynyt minulta oliko Hän oli persoona. Sillä hän oli lukenut kirjaa, joka opetti ihmisiä kehittämään henkilökohtaisen suhteen Pyhän Hengen persoonaan (tai jotain tällaista).

Sitten Pyhä Henki näytti minulle alla olevat Raamatunkohdat:

Joh. 14:8 Filippus sanoi hänelle: "Herra, näytä meille Isä, niin me tyydymme".

Joh. 14:9 Jeesus sanoi hänelle: "Niin kauan aikaa minä olen ollut teidän kanssanne, etkä sinä tunne minua, Filippus! Joka on nähnyt minut, on nähnyt Isän; kuinka sinä sitten sanot: 'Näytä meille Isä'?

Joh. 14:10 Etkö usko, että minä olen Isässä, ja että Isä on minussa? Niitä sanoja, jotka minä teille puhun, minä en puhu itsestäni; ja Isä, joka minussa asuu, tekee teot, jotka ovat hänen.

Joh. 14:11 Uskokaa minua, että minä olen Isässä, ja että Isä on minussa; mutta jos ette, niin uskokaa itse tekojen tähden.

Joh. 14:12 Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö,

 

Sitten Pyhä Henki sanoi, "Jos sinulla on kehittynyt henkilökohtainen suhde Pojan, Jeesuksen Kristuksen kanssa, tai Isän, Jehovan kanssa – Sinulla on kehittynyt henkilökohtainen suhde Minun kanssani.

Minä olen Kolmen Osan Yksi Osa, ja Me Kolme Osaa teemme Yhden Osan. Tutki Johanneksen evankeliumista 14:9-10, sillä tämä koskee myös Pyhää Henkeä.

 

 

1495. Näky - Raymond Aguilera 15. Huhtikuuta 2000 klo 4.

Herra antoi minulle näyn, jonka uskon olleen suuri kirkko. Näin joitakin pappeja tai vanhimpia istumassa tuoleilla alttarin ympärillä. Ja yhdessä näistä tuoleista, näen tämän ison, lihavan, tuolia suuremman sian. Kirkon seinän vieressä näin tuoleja laitettuna sellaiseen järjestykseen, jonka voit nähdä valamiehistön aitiossa oikeussalissa, mutta papit istuivat niillä. Näin huppupäisen miehen kaapu päällään, hän muistutti minua kuoleman enkelistä. (loppu)

Näky:

Minä näin neljä karvaista elefanttia, joiden karvat tulivat melkein maahan asti, ja se näytti kuin karva jakautui alaspäin niiden selkien keskeltä. Näin niiden kävelevän alas tätä uraa pitkin. (loppu)

 

 

1494. Profetia - Raymond Aguilera 15. Huhtikuuta 2000.

Kyllä, Reymundo, mihinkä sinä menet, sen Minä siunaan. Mihinkä sinä astun, sen Minä siunaan. Missä sinä nukut, sen Minä siunaan. Jumalan asiat ovat joskus vaikeita ymmärtää, mutta tämä on Totuus! Mikä on vanhurskasta, kuuluu Minulle. Mikä on puhdasta ja virheetöntä, kuuluu Minulle. Minä suojelen sen, mikä on Minun, ja heitän kuiluun sen, mikä ei ole Minun. Sinun siunauksesi ovat Jumalan asioita. Mitä sinä syöt, minne sinä menet, missä sinä nukut.

Sillä Minun Henkeni Voima virtaa sinussa – sillä Minulla on Merkkini sinun otsallasi. Sillä Minun Merkkini on Jumalan Suudelma. Minun poikani, Minun poikani, Minun poikani, Reymundo, älä huolehdi asioista jotka ovat, asioista jotka tulevat. Sillä Minä olen asettanut Merkkini sinun otsallesi. Mikä on Minun, sen Minä suojelen. Mikä on Minun, sitä Minä rakastan.

Pidän tavasta jolla työskentelet. Pidän tavasta jolla ajattelet. Tämän Sana tarkoituksena ei ole nostaa sinua ylös, antamassa ylpeyttä, vaan tämä on Totuus. Sillä Minä tiedän, että Minun Sanani ei anna sinulle ylpeyttä. Sillä Minä tiedän, että Minun Sanani saa sinut nöyrtymään – saa sinut alentumaan. Sillä sinulla on Jumalan sydän, intohimo totella pienissä asioissa. Minä näen sinun kyyneleesi; Minä näen sinun nälkäsi, asiat tulevat siihen polttopisteeseen lähitulevaisuudessa, ja sinä tulet näkemään Jumalan Voiman virtaavan ruumiisi läpi.

Ja Minä tulen tekemään ihmeitä sinun kauttasi näyttääkseni maailmalle, että Minä tarkoitan mitä Minä sanon, että loppu on edessänne. Sillä tämä maailma on ylielänyt sille myönnetyn ajan. Minä olen tuomassa tämän planeetan loppuun, synnin tähden, Saatanan pahuuden teiden tähden. Minun silmäni, Minun korvani eivät kestä sitä enää. Olkaa rauhallisia, olkaa kärsivällisiä, ja te tulette näkemään Jumalan ihmeitä. Mene nukkumaan Minun pieni profeettani, ja lepää, sillä Meillä on työtä tehtäväksi huomenna. (loppu)

 

 

1493. Näky - Raymond Aguilera 15. Huhtikuuta 2000 klo 3:20.

Minä näin näyssä Verivanan Taivaalla liikkumassa puolelta toiselle, kun se virtasi alaspäin. Katsoessani, tämä Veri muodosti näitä soikeanmuotoisia kädessä pidettäviä työntömittoja.

Näky:

Sitten näin näitä meren aaltoja. Pystyin näkemään Kolme Kolmionmuotoista Aaltoa tulevan yhteen (niin kuin kolme seinää) yhä uudestaan ja uudestaan. Ne tulivat ulos veden pinnasta, ja kun Kolme Aaltoa tulivat yhteen ne alkoivat kasvamaan yhteen kohtaan yhä uudestaan ja uudestaan.

Näky:

Näin näyssä kalan uimassa ylösalaisin. (loppu)

 

 

1492. Profetia - Raymond Aguilera 11. Huhtikuuta 2000 klo 10:09.

Herra sanoi, "Jos istutat sense tulee uudelleen kasvamaan!" (loppu)

Näky:

Sitten Herra antoi minulle Kreikan symbolin (kirjaimen) sigma (jota me käytämme Matematiikassa merkitsemään summaa, yhteen laskemista):

 

 

 

1491. Näky - Raymond Aguilera 11. Huhtikuuta 2000 klo 5:30.

Näin Herran käden pitävän narua kuin materiaalia. Sitten Herra kietoi sen sileän bambu kepin ympäri. Sitten Herra kiristi narun, ja sitten vapautti narun. Tämä jätti tämän pienen nystyrän tai nystyriä joita näet bambun varressa. En tiedä mitä tämä tarkoittaa, mutta näin sen yhä uudestaan ja uudestaan.

1490. Tapahtuma - Raymond Aguilera 11. Huhtikuuta 2000 klo 5:30.

Minut herätettiin voimakkaaseen cantaloupen hajuun. Minun nenäni oli täynnä cantaloupen hajua ja Herra sanoi "Nouse ylös ja syö vähän cantaloupea". Joten klo 5:30 aamulla nousin ylös ja söin vähän cantaloupea, jota minun veljeni oli ostanut. Sitten menin takaisin vuoteeseen. (loppu)

 

 

1489. Tapahtuma - Raymond Aguilera 8. Huhtikuuta 2000 klo14:00.

Viimeisen puolentoista viikon aikana olen mennyt nukkumaan noin kello 1:30 aamulla, olen kuluttanut useita, useita tunteja oikolukien Profetia Kirjoja (2 ja 3). Nämä viimeiset muutamat päivät se on ollut ennemminkin noin kello 3 aamulla, ja minun ruumiini on alkanut tuntemaan sen, sillä minä olen aina väsynyt. No, Eva on käskenyt minun hidastaa tahtia. Hän oli huomannut kuinka väsynyt minä olin ollut viime aikoina. Hän mainitsi siitä uudestaan eilen illalla, mutta tämä jokin kertoi minulle olemaan pysähtymättä, vaan jatkaa työn tekemistä. Joten minä menin takaisin tietokoneen ääreen tänä aamuna noin kello 1:30, lyhyen tauon jälkeen. En saanut valmiiksi Profetia Kirjan 3 oikolukemista, mutta se on melkein valmis.

No, tämä antaa teille idean siitä, mitä minä olen ollut tekemässä kuluvan viikon aikana, mutta tämä ei ole se syy, miksi Minä olen kirjoittamassa tätä Tapahtumaa. Tänä aamuna, minä laitoin tietokoneeni päälle ja aloin uudestaan pitkän prosessin oikolukien Profetia Kirjaa 3. Sen jälkeen kun olin saanut valmiiksi Profetia Kirja 3 oikolukemisen, mutta minun piti vielä tehdä Kirjalle kansi. Minun piti ainoastaan printata kannet Kirjalle 2 ja Kirjalle 3, lukea ne ja tehdä tarvittavat muutokset, mutta minä olin unohtanut, että minun printteristäni oli ollut musta muste loppumassa, kun viimeksi käytin sitä. Ensimmäisen kannen printtauksen aikana, tietokoneeni printteri alkoi vilkuttamaan valoa varoittaen, että siinä oli musta muste lopussa. Tämä laittoi paljon painetta minulle, koska Julkaisija oli antanut minulle kaksi viikkoa aikaa oikolukea nämä kaksi Profetia Kirjaa, ja jostain syystä Herra oli käskemässä minua pysymään hereillä kaikki illat ja aikaiset aamut saadakseni valmiiksi nämä oikolukemiset.

No, ongelma oli tämä, minä olin ylittänyt pankkitilini $200 dollarilla, ja minulla ei ollut yhtään rahaa ostaa $25 dollaria maksavaa mustaa mustekasettia. Kustantaja ei häirinnyt minua – se oli Herra. Minä tiesin siellä olevan jokin syy, kun Hän piti minua hereillä ja työskentelemässä niin paljon, mutta minä en voinut edetä pidemmälle. Joten menin alakertaan, ja kysyin veljeltäni Tediltä, oliko hänellä yhtään rahaa lainatakseen sitä minulle, jotta voisin ostaa mustekasetin. Hän sanoi sitä ja tätä, mutta ei vaikuttanut että hän tulisi antamaan rahaa. Joten menin takaisin yläkertaan ja päätin printata ja nähdä mitä voisin tehdä, niillä väreillä mitä printteristä tulisi ulos, tai printata kunnes printteri pysähtyisi. No, minä aloitin printtaamisen ja poistin varoituksen värin vähyydestä monitoristani ja aloin printtaamaan sen minkä voin. En tiedä kuinka monta ihmistä tulee uskomaan tämän, mutta kun minun printterini alkoi printtaamaan – printterin kasetin näyttö sanoi, että minun mustan musteen kasetti oli TÄYNNÄ mustaa mustetta. Minä oli täysin shokissa. Kuinka tämä oli mahdollista, minä sanoin itselleni. Minä olen sähköpostittanut datani julkaisijalle. Nyt, minä olen valmis, ja odotan seuraavaa kahta Profetia Kirjaa (Kirjoja 1 & 4) oikoluettavaksi kustantajalta.

No nyt, muutamaa tuntia myöhemmin, minä vaikuta n olevan hengessä, ja minä en voinut tulla alas. Minun ruumiini ei tiennyt mitä tehdä. Minä olen rukoillut noin tunnin ajan, ja enkä voi tulla alas tältä hengelliseltä tasolta. Tämän rukouksen aikana, minä tunsin etten pystynyt hallitsemaan sitä, ja rukoilin Herralta apua. Sitten Herra Jehova antoi minulle näyn Hänen Käsistään heittämässä ja avaamassa tätä suurta kääröä Taivaasta. Voin nähdä tämän käärön toisen pään avautuvan kohti Taivasta.

Minä olen silti vähän epävarma siitä "Mitä seuraavaksi". Minä olen täysin varaton ilman yhtään rahaa ja minun ruumiini vaikutta olevat rikki (väsynyt) jälleen. No, minä en tule koskaan ymmärtämään Herran ajoituksia ja teitä.

Minä ylistän sinua Herra, ja minä yritän pärjätä tässä! Mutta entä tämä Etelä-Amerikan Missiomatka?

 

 

1488. Näky - Raymond Aguilera 6. Huhtikuuta 2000.

Herra antoi minulle näyn silmästä, jossa oli lehden ruoti silmän sisällä.

 

 

1487. Näky - Raymond Aguilera 6. Huhtikuuta 2000 klo 12:15.

Sain näyssä mustan kolmion. Kolmiolla oli kaulakoru, jossa oli kultainen ketju, ja punainen kivi sen ympäri sydämen muodossa, lähellä huippua. (loppu)

 

 

1486. Tapahtuma - Raymond Aguilera 5. Huhtikuuta 2000.

Olen levännyt ja tuntenut valtavan sodan hengessä ympärilläni. Olen ollut tietokoneella tunteja tänään ja olen todella väsynyt. Osittain näen hengessä, hengellisen leirin taloni ympärillä. Voin nähdä näiden Enkeleiden taistelevan näiden demonien kanssa, tai mitä ne nyt ovat. Kaikki mitä voin tehdä on maata vuoteessa ja katsoa.

Sitten Herra sanoi, "Sinä olet Minun Suurlähettilääni ja Minä suojelen mikä kuuluu Minulle."

Toivon, että voisit nähdä mitä minä näen, voimalliset voimat iskevät toisiaan todella kovaa. Se on valtavaa! Tämä näyttää suurhyökkäykseltä. Huh – Se on täydellinen ympyrä taloni ympärillä. Voin kuulla koirieni tulevan hulluiksi, ne haukkuvat ja haukkuvat. Ehkä ne voivat nähdä ja kuulla mitä hengessä on tapahtumassa.

Näky:

Näen kaksi tyhjää viinilasia ja lyijykynän kärjen.

Uskon näiden pimeyden voimien vetäytyvän, sillä kaikki on rauhoittumaan päin.

Näky:

Näen tämän suuren käärmeen suu auki. Uskon, että se on syömässä jotakin tummaa, sillä en voi nähdä sen hampaita ollenkaan.

Luulen, että menen takaisin töihin. (loppu)

 

 

1485. Näky - Raymond Aguilera 5. Huhtikuuta 2000 klo20:40.

Pidin taukoa profetioiden kirjoittamisesta ja makasin sängyllä. Sitten Herra antoi minulle näyn. Näin tämän valtavan ydinräjähdyksen, jonka suuri sienipilvi näytti olevan lähellä maan pintaa. Siellä näytti olevan vettä, mutta en ole varma, mutta voin tuntea värinöitä ilmassa, taivaalla, ja maan tai veden tärinän. En tiedä, oliko se vettä vai maata, mutta voin nähdä voiman, ja toivoisin pystyväni kuvailemaan näyn jonka näin. Koska sen pystyy kuvailemaan oikein vain, jos näkisi sen hengessä. Se oli pelottava. (loppu)

Näky:

Nyt näen mustan kissa, jolla oli kirkkaat keltaiset silmät.

Näky:

Nyt näen näyn pöllöstä.

Näky:

Nyt näen lentokoneen sisäpuolen. Voin nähdä, että sivuovi on auki ja joku mies oli heittämässä ulos jonkinlaista rullaa, joka oli kiinnitetty lentokoneeseen vaijerilla.

Näky:

Nyt näen miehen lentävän lapiolla (niin kuin kuvittelisit noidan lentävän luudalla). No, tässä oli mies lentämässä lapiolla. (loppu)

Tapahtuma:

Kuulin juuri äänen, ja ääni käski minua iskemään nyrkkini seinän läpi. En usko sen olleen Jumala. Minua uhattiin juuri, he sanoivat aikovansa hirttää minut. (loppu)

Näky:

Nyt, näen kultaisen plektran vaakasuorassa kolmen mustan varjon luona ja he menettävät päänsä. (loppu)

Näky:

Näen hopeiselta näyttävän naisen korkeakorkoisen kengän. Korko on niin korkea, että nainen käytännössä kävelee varpaillaan. (loppu)

 

 

1484. Tapahtuma - Raymond Aguilera 3. Huhtikuuta 2000 klo21:45.

Vastaanotin puhelun Joselta, joka kysyi minulta, jos voisin rukoilla viiden vuoden ikäisen pienen tytön puolesta. Hän oli nähnyt tämän suuren mustan koiran, ja tämä koira oli kertomassa häntä tekemään asioita, ja jotkut nämä asiat eivät olleet kovinkaan mukavia. Joten minä sanoin, kyllä, minä halusin nähdä hänet ja rukoilla hänen puolestaan. Jose mainitsi myös, että tämän pienen tytön äiti halusi puhua minun kanssani ensin, yksin, ennen kuin minä rukoilisin hänen pienen tyttönsä puolesta. Hän sanoi, että äiti ei puhunut paljoakaan englantia ja hänen piti olla siellä, jotta hän voisi kääntää keskustelun. Joten minä suostuin jälleen, ja me suunnittelimme kokoontua yhteen viikonloppuna ennen Brasilialaista Raamattupiiriä.

No, jostain syystä äiti ei voinut tavata minua viikonloppuna, mutta hän ja hänen pieni tyttönsä olivat Raamattupiirissä. Meitä oli siellä seitsemän, ja päätimme rukoilla tämän pienen tytön puolesta Raamattupiirin lopussa, mutta keskustelun aikana Herra antoi minulle ohjeen laittaa pieni tyttö juomaan vähän Pyhää Vettä ennen kuin minä tekisin mitään rukoilua hänen puolestaan.

Meillä oli oikein hyvä Raamattupiiri, mutta me lopetimme aikaisin, jotta minä voisin rukoilla tämän pienen tytön puolesta. Minulla oli pieni tyttö seisomassa äitinsä edessä ja minä Voitelin heidät molemmat otsaan, käsiin ja jalkoihin Isän, Pojan, ja Pyhän Hengen Nimeen. Sitten Jose ojensi minulle pienen pullon Pyhää Vettä, ja minä vuodatin sitä pienelle lusikalle ja annoin sen pienelle tytölle juotavaksi. Sitten minä asetin toisen käteni pienen tytön pään päälle, ja toisen äidin pään päälle.

Aioin ensin aloittaa tämän rukouksen rukoilemalla kielillä, mutta sitten Herra antoi minulle ohjeen mitä sanoa. Mitä tuli minun suustani, oli tämä "Minä nuhtelen sinua Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimessä!" Tämä tuli suustani yhä uudestaan ja uudestaan, noin viisikymmentä tai kuusikymmentä kertaa. Sitten, minä aloin tuntea tämän kuumuuden tulevan minun käsistäni, ja minä tunsin, että jonkun pitäisi Voidella minut myös. Joten nopeasti sanoin Evalle, Voitele minut, kun jatkoin rukoilua äidin ja lapsen Puolesta. Sen jälkeen kun minut oli Voideltu, Pyhän Hengen Voima ismi meitä kolmea. Tytön äiti alkoi vapista, ja itkeä kovaan ääneen ja hän sanoi, "Jättäkää minut, olkaa hyvät jättäkää minut". Tämän rukouksen aikana minun ääneni jatkoi toistamalla tasaisella äänellä, "Minä nuhtelen sinua Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimessä!" uudestaan ja uudestaan.

Sitten Herra sanoi minulle, "Se on tehty!"

Mutta äiti jatkoi itkemistä vähän aikaa, sitten hän juoksi kylpyhuoneeseen, ja alkoi oksentamaan vessanpönttöön. Myöhemmin me keskustelimme siitä mitä oli tapahtunut, ja sitten me kaikki menimme kotiin.

 

 

1483. Näky - Raymond Aguilera 2. Huhtikuuta 2000 klo 1.

Rukouksen aikana näin kuivan puronuoman, jossa oli mutka. Katsoessani näin suuren vesimassan tulvivan alas puronuomaa. Sitten tämä suuri vesimassa muuttui valkoisen talon tulvaksi, joka meni ympäri puronuoman mutkan ja tulvi alavirtaan.

 

 

1482. Näky - Raymond Aguilera 1. Huhtikuuta 2000.

Minä sain näyn, jossa elefantti, jonka kärsä oli maassa, yritti imeä pientä kalaa kärsällään. (loppu)

 

 

1481. Profetia - Raymond Aguilera 30. Maaliskuuta 2000 klo 6:25 Espanjaksi.

Minä olen, Minä ole Kalastaja. Minä nappaan kaikki kalat jotka ovat Minun. Kyllä, Minun poikani, Minä ole Kalastaja, Pyhän Hengen Tulella – Minä otan Minun kalani Jumalan Kädellä. Kyllä, kaikki tulee menemään tarkasti Jumalan Rakkaudella. Minä en tule jättämään yhtään kalaa mikä on Minun. Kyllä, Minun poikani, Jumalan Rakkaus on saapunut. Tarkasti, Minä sanon teille totuuden. Kaikki mikä tulee tapahtumaan tälle maailmalle, tule olemaan selkeää ja asian ytimeen käyvää. Mutta kaikki kalat tulevat olemaan Minun Käsissäni ja mitään ei tule tapahtumaan ennen kuin päivä, jonka olen valinnut, tulee. Kuulitteko Minua, korvillanne, sydämillänne, kaikella mikä on Jumalasta? Kaikki on selvää, kaikki on asian Kyllä, Minun poikani, täältä tulee ilmasto, täältä tulee ase, täältä tulee tähti, täältä tulee paholainen. Kyllä, kaikki on selvää, kaikki on asian ytimeen. Kiirehdi, nuku ja lepää, ja Minä tulen kutsumaan sinua toisena päivänä. (loppu)

1480. Näky - Raymond Aguilera 29. Maaliskuuta 2000 klo 19:45.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle näyssä suuren pyöreän sylinterinmuotoisen putken ilmassa pystysuorassa asennossa. Katsoessani tätä putkea, miehen luuranko putosi ulos pimeästä sisimmästä. Ihmisen luuranko putosi maahan pystyssä asennossa pitäen vasemmassa kädessään nuolta ja ravisti sitä ylös ja alas.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Tämä tarkoittaa kuolemaa!"

Näky:

Sitten näin kiväärinpiipun ampuvan luodin ja kiväärinpiipun pää räjähti kun luoti jätti kiväärinpiipun pään.

Näky:

Sitten välittömästi toinen kivääri ilmestyi, mutta tässä kiväärissä oli kaksi piippua vierekkäin, ja niistä molemmista irtosi luoti. Mutta nämä kaksi kiväärinpiippua eivät räjähtäneet. (loppu)

 

 

1479. Näky - Raymond Aguilera 16. Maaliskuuta 2000 klo 21.

Rukouksen aikana Carlin raamattupiirissä sain näyssä yhden hevosen aitauksessa. Sitten katsoessani tätä hevosta, näin sen jakavan itsensä kahdeksi eri hevoseksi. Sitten tämä hevonen jakoi itsensä yhä uudestaan ja uudestaan, kunnes aitaus oli täynnä hevosia. (loppu)

 

 

1478. Näky - Raymond Aguilera 16. Maaliskuuta 2000.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle suuren luolan suun ja katsoessani luolan aukeamaa suuri uroselefantti tuli ulos ja heilautti vauhtia ottaen hänen suurta päätään ja kärsäänsä minun suuntaani. Näin hänen pitävän vahtia kun muut elefantit jättivät luolan suun ja juoksivat vastakkaisessa suunnassa olevaan korkeaseinäiseen kanjoniin. (loppu)

 

 

1477. Profetia - Raymond Aguilera 8. Maaliskuuta 2000 klo 20:00.

Menin Carlin kanssa Marilynin äidin hautajaisiin. Marilyn käy Carlin Raamattupiirissä. Kun istuin kappelissa ja rukoilin ja katselin seremoniaa, se muistutti minua isäni hautajaisista muutama kuukautta sitten. Tämä oli täysin erilainen, sillä minun isäni hautajaiset pidettiin ulkona ja Marilynin äidin hautajaiset pidettiin sisällä. No niin, rukoukseni aikana kysyin Herralta, oliko Hänen Silmissään mitään eroa minun isäni Kristillisten hautajaisten ja Marilynin äidin Kristillisten hautajaisten välillä tai minkään muun Kristillisten hautajaisten. Minä jopa kysyin olko mitään väliä – jos Kristityn ruumis oli hävinnyt (jos vaikka henkilö olisi hävinnyt merellä tai räjähdyksessä, jossa ei olisi jäänyt ruumista).

Sitten Herra sanoi, "Ne ovat kaikki samaa. Minä rakastan sinua Ray." (loppu)

Näky:

Rukouksen aikana Herra näytti minulle tämän raskaan kokopuisen rattaan. Voin nähdä, että jopa sen kaksi pyörää olivat tehty täysin puusta. Katsellessani pyörät menivät ympäri ja ympäri, voin nähdä niiden hyppivän ylös ja alas, kun ne kierivät epätavallisen suurten kivien yli, joista tämä kivitie oli tehty. (loppu)

 

 

1476. Näky - Raymond Aguilera 7. Maaliskuuta 2000 klo 1:00.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle miehen seisomassa seinän vieressä pitäen kädessään kuppia ja vatia. Sitten näin tämän kauriin ryntäävän ja iskevän päällään ja käppyräisillä sarvilla miestä kylkeen. (loppu)

 

 

1475. Näky - Raymond Aguilera 6. Maaliskuuta 2000 klo 1:30.

Rukouksen aikana Herra sanoi, "Tuomas (=Thomas), Tuomas…"yhä uudestaan ja uudestaan noin 3 minuuttia ja tämän rukouksen aikana Herra näytti minulle näyssä Saksalaisen hakaristin.

Näky:

Sitten näin oikean jalan kengänpohjan, jossa oli Kolme Reikää anturan pohjassa. (loppu)

 

 

1474. Näky - Raymond Aguilera 1. Maaliskuuta 2000 klo 12:30.

Herra antoi minulle näyssä tämän tien tai valtatien, joka oli tehty puuvilla kasveista, joissa puuvilla oli vielä kasveissa. Katsoessani tätä puuvillatietä edessäni pystyin näkemään että puuvillatie teki käännöksen vasempaan kauempana edessä, ja sitten puuvillatie kääntyi ylöspäin, ja se meni Taivaaseen niin pitkälle kuin pystyin näkemään. (loppu)

 

 

1473. Näky - Raymond Aguilera 28. Helmikuuta 2000 klo 19:20.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle Cascaden Vuorijonon. Voin nähdä Mt. Rainier vuoren, Washingtonissa korkealta taivaalta, ja sen huippu oli lumen peitossa. Olin katsomassa tätä taivaalta, mutta kohti etelää, kohti Kaliforniaa. Jotenkin pystyin hengessä näkemään kaikki muut tärkeimmät tulivuoret Yhdysvaltojen Länsirannikolla.

Näky:

Näin pyörivän hiekkapuhaltimen, jota käytetään puun pinnan silottamiseen tai maalin irrottamiseen.

Näky:

Näin rullatuolin, jota oltiin työntämässä roskalaatikon reunan yli, ja se heitettiin roskikseen.

Näky:

Näin näyssä kaksi ihmistä pitämässä toisiaan käsistä, ja katsomassa toisiaan. Siinä oli kirkas valkoinen valo, joka meni heidän jalkojensa välistä.

Näky:

Rukoillessani Kristuksen Ruumiin puolesta, sain näyn hämähäkistä, tarantellasta, kävelemässä.

 

 

1472. Profetia - Raymond Aguilera 27. Helmikuuta 2000 klo 17:45.

Rukouksen aikana Katolisessa Kirkossa Herra sanoi, "Haluan muistuttaa sinua, että sinun täytyy silti yhä mennä Etelä-Amerikkaan." (loppu)

 

 

1471. Profetia - Raymond Aguilera 27. Helmikuuta 2000 klo 10.

Rukouksen aikana Carlin seurakunnan jumalanpalveluksessa Herra sanoi, "Älkää katsoko miehen silmin – Katsokaa Taivaaseen!" (loppu)

1470. Näky - Raymond Aguilera 25. Helmikuuta 2000 klo 12:40.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle suuren pyöreän ulkona olevan suihkulähteen. Suihkulähteen keskikohdasta ja veden alta tuli nainen kantaen lasta. Tämän naisen ja lapsen vaatteet olivat kirkkaan fluoresentin valkoiset. Lapsi oli noin vuoden vanha.

 

 

1469. Tapahtuma - Raymond Aguilera 24. Helmikuuta 2000 klo 12:40.

Rukouksen aikana Herra asetti minun henkeeni voimakkaan tunteen, että maanjäristys tulisi tapahtumaan.

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyssä suuren viinilasin, mikä oli korkea kuin 20 kerroksinen toimistorakennus.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Viinilasi tulee kaatumaan Bangkokissa, Thaimaassa."

Näky:

Sitten Herra näytti minulle suuren puukon, mikä myös oli suuri kuin 20-kerroksinen toimistorakennus, ja se viipaloi maata. Pystyin näkemään maan viipaloituvan tai jakaantui osiin kuin jos se olisi ihmisen ihoa. (loppu)

 

 

1468. Näky - Raymond Aguilera 23. Helmikuuta 2000 klo 15:40.

Näin tämän pimeyden. Uskon että näin sen hyvin oudosta kulmasta, sillä näin kuinka nämä eläimet kävelivät 90-asteen kulmassa suoraan kohti Taivasta. Näin tämän hevosen ja elefantin kävelevän vierekkäin jyrkänteen vierellä, ja siellä oli valo loistamassa niihin. Tämä valo oli loistamassa suoraan kohti minua, mutta nämä eläimet olivat kävelemässä valon ja minun välissä, pystysuoraan ylös, joten voin nähdä ainoastaan näiden eläinten korostetut varjot. Sitten näin hevosen melkein putoavan jyrkänteeseen. Voin nähdä tämän hevosen riippuvan jyrkänteen reunalla, takajalat riippumassa reunan yli. En nähnyt hevosen putoavan alas jyrkänteeltä, (hevonen oli putoamassa vaakasuoraan, sieltä nähden mistä minä sitä olin katsomassa), mutta se on voinut tehdä niin, mutta minä en olisi voinut nähdä mihinkä hän putosi, koska kaikki oli niin pimeää. Kuitenkin minä näin hevosen kiipeävän takaisin reunalle. Nämä toiset eläimet olivat liikkumassa tässä valkoisessa valossa, mutta ne olivat liikkumassa hyvin luonnollisesti, pystysuoraan ylöspäin, 90 asteen kulmassa. Ja mikä oli niin epätavallista, että se oli niin pimeää tämän valon ulkopuolella, se oli pikimustaa, paitsi tämä valo. (loppu)

Näky:

Näin tämän suuren käärmeen hyökkäävän kohti näitä eläimiä, kun ne kävelivät pystysuoraan ylöspäin. Sitten tämä suuri vasara ilmestyi, ja iski suurta käärmettä pään päälle ja murskasi sen pään. (loppu)

Näky:

Näin kepin, jonka toisessa päässä oli pyöreä vanne ja tämän vanteen ympärillä oli verkko. Tämä muistutti minua kalastajan verkosta, ja tämä verkko makasi veneen toisella laidalla ja he käyttivät sitä kalastamiseen. Voin nähdä verkon veden yläpuolella.

Näky:

Näin näyssä köynnöksessä olevan viinirypäletertun, jonka ympärillä oli joukko mehiläisiä. (loppu)

Tapahtuma:

Kuulin kellon äänen, joka tuli tästä meripoijusta. En voinut nähdä sitä hengessä, mutta pystyin kuulemaan sen. Vedenkäynti myös kuulosti hyvin kovalta. (loppu)

Näky:

Näin nämä kaksi lintua syömässä tältä ruokintalaitteelta.

Profetia:

Herra sanoi, "Ainoa oikea tie on Jumalan Tapa, ja se on asian mukainen!" (loppu)

Näky:

Näin tämän pienen puutarhatyökalun istuttavan kasvia ruukkuun. (loppu)

Näky:

Näin liskon kietovan koko ruumiinsa tämän valkoisen, hehkuvan, fluoresentin pallon ympärille.

 

 

1467. Profetia - Raymond Aguilera 22. Helmikuuta 2000 klo15:30 Espanjaksi.

Kuinka menee? Kuinka sinulla menee Minun poikani? Täältä tulee Lamppu, Jumalan Lamppu. Kyllä – täältä tulee Lamppu! Se tulee valaisemaan koko maailman. Kyllä, Jumalan Sanalla. Täältä tulee Enkelit. Täältä tulee Pyhän Hengen Voima. Täältä tulee Minun Poikani. Täältä tulee Minun Sanani, tarkasti! Kaikki! Jumalan Liekillä, Minä kerron maailmalle, ja Minä kerron maailmalle, mutta he eivät usko Minuun. Täältä tulee Minun Käteni, Pyhän Hengen Voimalla. Minä kerron maailmalle, ja Minä kerron maailmalle, ja he eivät usko Minua! Mutta täältä tulee päivä, jolloin Minun Käteni tulee iskemään maailmaa Jumalan Voimalla.

Jos te Rakastatte Minua, te tulette lukemaan Raamattua. Te tulette rukoilemaan. Te tulette kohdistamaan nenänne Taivasta kohti. Sillä jos ette tee sitä, mitä Minä olen sanonut teille, Minun Käteni tulee iskemään teitä Pyhän Hengen Voimalla. Oh, mikä häpeä! Mikä häpeä, ettette kuuntele Minua. Teillä on korvat suljettuina. Teillä on silmänne osoitettuna kohti paholaisen asioita, kohti rahaa, ja kaikkea mikä on saastaista, mutta älkää sanoko etten kertonut teille, kun Minun Sanani iskee teitä. Minä sanon teille, ja Minä sanon teille, ja Minä sanon teille, ja te teette itsenne kuuroiksi ja sokeiksi, mutta vika tulee olemaan teidän. Sillä Minä annoin teille mahdollisuuden, ja te ette etsineet Minua Jumalan Sydämellä, Minun Poikani Sydämellä, Sydämellä joka on hyvä (vanhurskas). Muistakaa, täältä tulee hirttomiehen silmukka, hirttämään teidät niskastanne. Kyllä, Kyllä mikä häpeä! Se, että te olette niin tyhmiä (typeriä), mutta tämä on teidän juttunne, ja teidän paholaisenne juttu.

Ja te muut jotka etsitte Minuatäältä tulee Minun Poikani Taivaan Rakkaudella, kaikella Rakkaudella mikä on hyvää (vanhurskasta). Tehkää itsenne valmiiksi. Tehkää henkenne valmiiksi, sillä täältä tulee Minun Poikani Pyhän Hengen Voimalla, Jumalan Sanalla,Minä kerron teille Totuuden, tarkasti.

 

 

1466. Profetia - Raymond Aguilera 22. Helmikuuta 2000 klo15:05 Espanjaksi.

Minä olen, Minä olen Minun poikani, Minä olen kaikki. Kaikki tulee tapahtumaan asian ytimeen! Kaikki tulee tapahtumaan niin kuin Minä sen kirjoitin! Kaikki tulee menemään hyvin, ja asian ytimeen. Sota – tuon miehen(Mr.) sota, josta kerroin sinulle aiemmin, johon he ovat valmistautumassa juuri tällä minuutilla. Joku on kertonut heille, ja he ovat lähettäneet heille kirjeen, ja kirjeessä on pahan miehen suunnitelmat. Mutta kaikki on salassa, kunnes tulee päivä ja päivämäärä jolloin hän tulee painamaan nappia, joka tulee lähettämään pistoolit (aseet), ja kaiken, ilmaan. Sillä se tulee olemaan ilman sota, asian ytimeen. Monet ihmiset tulevat kuolemaan, koska tämä mies (Mr.) haluaa syödä maailman jumalan sormella, joka on hänen jumalansa, paholaisen.

Kyllä, paholainen ja tämä mies ovat käsi kädessä, mutta muistakaa, täältä tulee Kivi. Täältä tulee Minun Poikani. Täältä tulee Tähti. Täältä tulee Jumalan Voima, asian ytimeen. Kaikki tulee menemään hyvin, mutta veri tulee juoksemaan kuin virta, asian ytimeen. Vanhimmat (tärkeät miehet) tulevat olemaan peloissaan, sillä paha mies on tulossa niin nopeasti, että he eivät tule tietämään mitä tehdä. Se on saapunut, pahan miehen päivä paholaisen liekillä.

Kirjoita se ylös Minun poikani, ja lähetä se maailmalle. Kerro Minun Lampailleni mitä tulee tapahtumaan pahan miehen kanssa. Että hän on paholaisen käsi ja käsi kädessä paholaisen kanssa, asian ytimeen. Hän tulee lukemaan kirjeen, ja hän tulee muuttamaan koko maailman. Kiirehdi (hyvä on nyt), lepää, ja Minä tulen kutsumaan sinua toisena päivänä asian ytimeen, Jumalan päivänä. (loppu)

Näky:

Näin kuinka paljon ruumiita työnnettiin vasten tätä piikkilanka-aitaa. Näin ruumiitten kasautuvan toinen toistensa päälle noin 5 jalan korkeudelle. En voinut nähdä mitä oli aidan toisella puolella, koska siellä oli niin paljon ruumiita.

Näky:

Sain näyn miehen jalan pohjasta. Se vaikutti, kuin Minä olin maan pinnan alapuolella, ja katsoin ylöspäin hänen mustaa jalkaansa. Tämä mies vaikutti olevan 2 mailia korkea, mutta hänen jalkojensa pohjat olivat mustat, niin kuin ne olisi maalattu, ja hän oli valkoinen mies. Se näytti kuin hänellä olisi ollut päällään farmarin vaatteet.

Näky:

Näin näyn kuinka juna meni tunnelin läpi. Tunnelissa oli renkaita törmäyssuojaa varten.

Näky:

Näin valkoisen naisen silmät. Hänen silmänsä olivat kiinni, ikään kuin hän ei haluaisi avata niitä. En voinut nähdä nenää, ainoastaan silmät. Ne eivät olleen tiukasti kiinni, melkein kuin ne olisi liimattu kiinni. (loppu)

Näky:

Näin mustan kepin missä oli koukku, ikään kuin se yrittäisi napata jotakin. Koukku oli joko kullanvärinen tai se oli tehty kullasta. (loppu)

Näky:

Näky samasta koukusta kuin yllä, mutta tällä kertaa se on kiinni naisen valkoisessa kaulakorussa, ja se vetää tätä naista kurkusta. (loppu)

Profetia:

Herra sanoi, "Jätä se rauhaan! Jätä se rauhaan! Jätä se rauhaan!"

 

 

1465. Näky - Raymond Aguilera 20. Helmikuuta 2000 klo 19 PM.

Näky:

Minulla oli näky kenkäparista. Sitten katsoessani, näin saksien leikkaavan irti kengistä osan, jossa varpaiden pitäisi olla.

Näky:

Sitten Herra näytti minulle näyssä puhelimen.

Näky:

Sitten oli näky kaulakorusta, jossa oli piilotettu mikrofoni. Kaulakoru oli valkoinen ja siinä oli joitain kiviä.

 

 

1464. Profetia - Raymond Aguilera 19. Helmikuuta2000 klo 20.

Herra sanoi, "Bogotá." Se on paikannimi jossakin.

Vision:

Näen näyssä zeppeliinin (taiilmalaivan), mutta keskikohta (ilmalaivan keskikohdassa)missä ihmiset ovat, on kadonnut. Tässä ilmalaivanäyssä oli vain kaksi peräosaa laitettu yhteen ilman keskustaa. (loppu)

 

 

1463. Tapahtuma - Raymond Aguilera 18. Helmikuuta 2000 klo 12:55.

Minä tunnen voimakkaan maanjäristyksen. Voin kuulla voimakkaan shokkiaallon hengessä, ja voin tuntea maan liikkuvan. En tiedä missä se on tapahtumassa, mutta se on hyvin voimakas. (loppu)

 

 

1462. Näky - Raymond Aguilera 18. Helmikuuta 2000 klo 12.10.

Sain näyssä kolme sormusta. Yhdessä oli musta kivi, yhdessä oli vihreä kivi ja yhdessä oli punainen kivi.

Näky:

Sain näyssä suuttimen, joka menee maaliruiskun päähän.

 

 

1461. Näky - Raymond Aguilera 17. Helmikuuta 2000 klo 20:20.

Rukouksen aikana näin a litteän terävän lapion, jonka kärki oli alaspäin. Lapiota käytettiin niin kuin harjaa käytetään ja se oli nuohoamassa hiiltä. Voin nähdä, että lapio on tehty hopeasta ja sillä oli puinen kahva.

Näky:

Näin kahvipannun. Kahvipannu oli koiranruokapurkin päällä. Sitten jollakin tavalla kahvipannu painoi koiranruokapurkin litteäksi. Voin nähdä, että kahvipannun sisällä on kuumaa vettä.

Näky:

Näin kaksi vihreää muovista vesiletkua. Sitten, kun näin vesiletkujen päät, voin nähdä kuinka kaksi suihkupäätä ruuvattiin letkujen päihin. Sitten kuva muuttui ja näin kuinka kaksi vesiletkua täyttivät kahta paperipussia, jotka oli sidottu letkujen päihin.

Näky:

Sitten näin valkoisen ruusun.

Näky:

Sitten näin luonnonkaasun sulkuventtiilin, joita on talojen ulkopuolella.

Näky:

Nyt näen samanlaisen kahvipannun, kuin näin aiemmin. Voin nähdä sen pudottavan yhden, toisen, nyt kolme tippaa. Nyt näen toisen kahvipannun, se voi olla sama kahvipannu, mutta näen veden syöksyvän ulos siitä niin kuin virta.

Näky:

Näen pienen kasvin ja suppilon sen yläpuolella. Nyt, näen kuinka vettä kaadetaan suppiloon ja sitä käytetään kastelemaan tätä kasvia.

Näky:

Näin näyssä kaksi jäätelötötteröä, joiden huiput olivat yhdessä ja koskettivat toisiaan. Ne olivat täynnä vaniljajäätelöä.

Näky:

Sain näyn käärmeen luurangasta, joka oli liikkumassa kuin elävä käärme.

Näky:

Näin näyn piikkisiasta (porcupine), sitten siinä oli niitä kaksi. Ne näyttivät syövän maissiruo’osta.

Näky:

Sain näy suorasta aidasta, missä oli tukitolpat 60 asteen kulmassa, jotta tämä aita ei kaatuisi alas.

1460. Näky - Raymond Aguilera 17. Helmikuuta 2000.

Rukouksen aikana näin kuoritun banaanin makaamassa kyljellään.

Näky:

Sitten näky silinterihatusta. Toisella puolella silinterihattua oli numero 3.

Sitten näin valkoisen pallon pyörivän kalliojyrkännettä alas Doverissa, Englannissa. Pallo oli tai näytti kiveltä.

 

 

1459. Näky - Raymond Aguilera 17. Helmikuuta 2000 klo 1:27.

Rukouksen aikana minä sain näyssä pitkän verhotangon. Sinä voit nähdä sen menevän maileja ja maileja, niin pitkälle kuin silmä pystyi näkemään. Sitten siinä oli leijona, joka oli kävelemässä tällä verhotangolla tai seipäällä. Sitten leijona kynsillään veti ylös punaisen verhon, ja koko verho meni ylös.

Näky:

Sitten seuraava kuva oli leijona kävelemässä verhotangon päällä. Sitten kuva vaihtui, ja leijona oli täydessä unessa, maaten kyljellään verhotangon päällä.

Näky:

Sitten siinä oli näky kolmiosta, joka oli tulessa. Keskellä kolmiota voin nähdä Vapaudenpatsaan. Sitten Vapaudenpatsas katosi ja keskelle ilmestyi useita hevosmiehiä, ja he olivat ratsastamassa nopeasti. Voin nähdä heidän tulevan jyrkänteen reunalle.

Näky:

Sitten näin kuvan hengessä sarvikuonosta. Kun se oli kävelemässä poispäin, se kääntyi ympäri, ja katsoi minua kohti.

 

 

1458. Näky - Raymond Aguilera 17. Helmikuuta 2000 klo 12:45.

Herra näytti minulle suuren sarvisen Sonnin pään ja parin mustia keuhkoja. Uskon sen olevan jotain demonista

Näky:

Sitten näin näyssä tähden, jonka ympärillä oli kehä.

Näky:

Sitten näin sammakon, joka pisti kielensä ulos ja nappasi kärpäsen.

Näky:

Sitten näin kruunun, sellaisen jota kuningas pitäisi. Kruunussa oli pieni risti sen päällä.

Näky:

Sitten näyssä kotkan kynnet tai jonkinlaisen petolinnun kynnet.

 

 

1457. Näky - Raymond Aguilera 16. Helmikuuta 2000 klo22:55.

Minä näin näyssä taskukellon. Pystyin näkemään että kellon kansi oli auki ja kellossa oli ketju ja roikkui pienessä haarassa. Minä pystyin näkemään suuren viisarin menevän ympäri ja ympäri katsoessani taskukelloa. (loppu)

Näky:

Sitten näin kuinka kirjoituskäärö käärittiin kasaan. Sitten näky loppui. (loppu)

 

 

1456. Näky - Raymond Aguilera 16. Helmikuuta 2000 klo21:50.

Sain näyn leijonasta, joka istui jyrkänteen reunalla ja katsoi alapuolella olevaa viidakkoa. Näen syvän vihreän laakson, jossa oli rehevää kasvustoa kaikkiala. Katsoessani Leijonaa, hän vain istui paikallaan, katsoen alas laaksoon.

Sitten kysyin Herralta, "Mitä tämä tarkoittaa? Mitä Leijona on tekemässä?"

Joten Herra näytti minulle laakson, ja siellä oli kaikenlaisia puita ja korkeaa ruohikkoa, aluskasvustoa, ja rehevää kasvustoa. Katsoessani lähemmin, näin suden pään piilossa pensaan takana. Kaikki mitä voin nähdä, oli suden pää, jonka punaiset silmät tuijottivat Leijonaa. Sitten Herra näytti minulle uudestaan Leijonan, istumassa jyrkänteen reunalla. (loppu)

Näky:

Sitten minulle näytettiin kuva kellosta, ja kello oli soimassa. Ja kun kello soi, minulle annettiin toinen näky.

Näky:

Näyssä oli tumma, musta pata, täynnä kiehuvaa vettä, ja tämän padan sisällä oli käärme. Voin nähdä käärmeen pään hampaineen suu auki.Tätä käärmettä oltiin keittämässä, ja voin nähdä sen uppoavan veteen, ja yrittävän pitää päätään kiehuvan veden ulkopuolella. Sitten lopulta käärme upposi veteen, ja ei tullut takaisin ylös. (loppu)

Näky:

Sitten minulle annettiin näky kotkasta jyrkänteellä, ruokkimassa poikasiaan. Sitten näky loppui. (loppu)

 

 

1455. Profetia - Raymond Aguilera 16. Helmikuuta 2000 klo19:40.

Näky:

Herra antoi minulle näyn metsästä, sitten näin kuinka lapio kaivoi kuoppaa.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Minä aion kaivaa kuopan, aion haudata kaiken, mitä te rakastatte, pidätte, ja arvostatte, ja Minä tulen peittämään tämän kuopan maalla. Sillä olen väsynyt tämän maailman synteihin. Minä annan teille Sanani, ja annan teille Sanani, ja te teette syntiä, ja teette syntiä, ja teette syntiä. Joten aion ottaa kaiken, mitä pidätte arvokkaana, kaiken mitä rakastatte, kaiken mistä olette riippuvaisia, ja Minä aion laittaa ne tähän reikään, ja aion haudata ne. Sillä Minä Olen, Jehova, sillä kaikki minkä Minä sanon, tulee tehdyksi kirjaimelleen, Sanalleen. Sillä olen väsynyt tähän katumattomaan maailmaan, joka uskoo ”että ihminen on jumala”. Minä tulen näyttämään teille kuka ”Jumala on!” Minun Poikani Voimalla ja Vallalla, Pyhän Hengen Voimalla ja Vallalla.Sillä mitä Jehova sanoo, sen Jehova tekee. Me tulemme näkemään kuka on Jumala! Muistakaa, Minä tulen hautaamaan kaiken, mitä te rakastatte, kaiken mitä arvostatte, kaiken mitä te odotatte. Sillä kaikki mitä oli, kaikki mitä on, ja kaikki mitä tulee olemaan, kuuluu Minulle! Ja Minä voin tehdä mitä Minä haluan sillä mikä on Minun. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!" (loppu)

 

 

1454. Profetia - Raymond Aguilera 16. Helmikuuta 2000 klo19:36.

Herra antoi minulle yhden Sanan, ja Hän toisti sen 86 kertaa, Sana oli Siemen (Siemen, Siemen…).

Herra sanoi sitä uudestaan ja uudestaan, ja minä kysyin Herralta kuinka monta kertaa Hän sanoi sen, ja Hän sanoi, 86 kertaa.

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyssä lavetillisen kuorma-auton, jonka lavetilla oli yksi suuri heinä- tai alfalfarulla. Rulla oli asetettu kuljettajakopin taakse tai lavetin etuosaan. Katsoessani tätä suurta rullaa, se alkoi avautua, ja se avautui mattona alkaen kuorma-auton takaosasta maahan asti, ja avautui niin pitkälle kuin silmä pystyi näkemään. Tällä avautuvalla alfalfarullalla ei näyttänyt olevan loppua (se avautui, ja alfalfa ei koskaan loppunut). (loppu)

Näky:

Sitten seuraavassa näyssä oli armeijan tankki, jolla oli liikkuva tykki, ja tykki rupesi tulemaan punaiseksi juurestaan kun se liikkui oikealta vasemmalta.

Näky:

Näin näyssä kaksi savupiippua, sellaisia joita voit nähdä laivoissa. Niistä taaempana oleva melkein irtosi pois, mutta joku piti sitä paikallaan.

 

 

1453. Näky - Raymond Aguilera 16. Helmikuuta 2000 klo19.

Herra näytti minulle näyssä vanhan miehen. Hänellä oli päässään hattu. Hatun päällä oli ylösalaisin oleva metallisanko. Sitten näin hatun yläpuolella kanan, ja kana muni munan. Aistin, että tämä mies oli Yhdysvaltojen Setä Samuli (=Uncle Sam)

 

 

1452. Näky - Raymond Aguilera 16. Helmikuuta 2000.

Ehtoollisrukouksen aikana, minä näin näyssä sudenkorennon, jolla oli neljä todella lyhyttä siipeä, jotka näyttivät melkein kuin apilalta.

 

 

1451. Näky - Raymond Aguilera 16. Helmikuuta 2000 klo 9:35.

Sain näyssä kiväärin ja leivänpalan. Leivänpala oli pystyssä reunallaan ja koko kivääri meni läpi leivänpalan keskeltä. (loppu)