600. Raymond Aguilera - Profetia 29. Syyskuuta 1994, klo 18:19 illalla, Espanjaksi.

Pyykkilauta, käytä Pyykkilautaa. Ne ovat saapuneet, Taivaan asiat. Ne ovat saapuneet, kaikki sian tavat. Sika on saapunut paholaisen liekillä. Kuule Minua! Ne ovat saapuneet; kaikki asiat Etelä-Amerikassa. Niin! Sinun täytyy lähettää Sana, ja täsmällisesti. Sillä Etelä-Amerikan ihmiset eivät vieläkään tiedä että nyt saapuu kaiken loppu. He eivät tiedä mitään, mutta nyt saapuvat paholaisen sähikäiset, pitääkseen paholaisen meteliä. Sillä saastaiset miehet ovat valmiina sähikäisten kanssa, paholaisen lupakirjan kanssa, tehdäkseen mitä tahtovat.

On paljon Intiaaneja jotka eivät tiedä mitään, he ovat Etelä-Amerikassa niitä, jotka tulevat kärsimään, Intiaanit. Sillä kukaan ei vienyt heille Jumalan Sanaa. Intiaanien perheillä, heillä tulee olemaan hyvin vaikeaa. Sen takia sinun täytyy lähettää Sana Etelä-Amerikkaan. Sillä taistelu on saapunut Pohjoisesta Etelään, kaikkiin paikkoihin, ylhäältä alas Etelä-Amerikassa. Niin! Ne ovat saapuneet, paholaisen asiat.

Lähetä Sana! Tämä on sinun Jumalasi Sana, Isän, Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa, antaen sinulle Taivaan neuvon kaikesta siitä mikä on oikein. Valmistaudu ja suuntaa nokkasi siihen työhön josta sinulle kerroin. Suuntaa kaikki Jumalan tavalla. Ne ovat saapuneet, Etelä-Amerikan asiat.

 

 

599. Raymond Aguilera - Näky 29. Syyskuuta 1994, klo.18:14 illalla.

Näin kahden pojan leikkivän keinun (swing set) kanssa. Keinussa istuva poika oli musta. Poika joka työnsi oli valkoinen ja hänellä oli punainen tukka. He leikkivät ja pitivät hauskaa.

 

 

598. Raymond Aguilera - Näky 29. Syyskuuta 1994, klo 12:09 päivällä.

Näin Herran Käden ja Hänen Kädessään oli taloja, laivoja, autoja ja kaikenlaisia asioita. Seuraava kuva oli kihlasormuksesta.

 

 

597. Näky – 28. Syyskuuta1994.

Puu jonka huipussa nukkui lammas. Puu oli täysikasvuinen, mutta lammas oli yhtä suuri kuin puu. Sitten lammas muuttui siaksi joka pureksi omenaa.

 

 

596. Raymond Aguilera - Näky 28. Syyskuuta 1994, klo 23:11 illalla.

Jotakin joka liikkuu maan alla niin kuin jättiläismäinen maamyyrä, mutta se näyttää jättimäiseltä dinosaurukselta ja se liikkuu nopeasti maan alla 50-60 mailin tuntinopeudella. Maata siirtyy sivuun joka suuntaan. Dinosaurukselta näyttävällä olennolla on suurikokoinen ruumis ja pitkä kaula. Se liikkuu niin nopeasti, että näyttää siltä, kuin se liikkuisi vedessä eikä kuran keskellä.

 

 

595. Raymond Aguilera - Näky 28 Syyskuuta 1994, klo 23:14 illalla.

Korkea vuori. Se oli niin korkea että kolmannes siitä oli valkoisten pilvien peitossa. (loppu)

 

 

594. Raymond Aguilera - Näky 28 Syyskuuta 1994, klo 17:49 iltapäivällä.

Näin palavan öljylyhdyn. Lyhty seisoi maassa ja sen alapuolella oli jonkinlainen lattialuukku ja joka puolella alustan ympärillä oli kuraa, niin että luukkua ei pystynyt näkemään. Näin luukun avautuvan ja oven auetessa lyhty kallistui ja esiin työntyi käsi joka yritti tarttua johonkin siinä onnistumatta. Sitten käsi liukui takaisin salaluukun alle ja lyhty palautui takaisin alkuperäiseen asentoonsa, mutta se ei kellahtanut kumoon, sillä se oli kiinnitetty salaluukkuun. Käsi ei näyttänyt Jumalan kädeltä. (loppu)

 

 

593. Raymond Aguilera - Profetia 28 Syyskuuta 1994, klo 17:15, Espanjaksi.

Kyllä! Katsokaa Messukirjaa (Missal) (Room. katolinen messukirja). Lukekaa Jumalan Sanaa. Lokakuun Kuukauden Messukirjaa. Lukekaa Katolisen Kirkon teidän Jumalanne Sanaa. Lukekaa sitä! Lokakuun Kuukautena. Lukekaa Jumalan Sanaa.

 

 

592. Raymond Aguilera - Profetia 28 Syyskuuta 1994, klo 12:08 päivällä, Englanniksi.

Näyttäkää Minulle Moskova ja Minä näytän teille helvetin kuilun. Sillä asiat tulevat muuttumaan pahemmiksi Moskovassa. Sillä paholainen on yhä siellä, piilotellen kallioiden välissä. Mutta Moskovan ihmiset älkää huolehtiko sillä teidän Jumalanne on täällä, Loistava Valo, Taivaan Valo. Kuunnelkaa Raamatun luotettavia Sanoja. Kuunnelkaa Isäänne Jehovaa. Kuunnelkaa Kristustanne, Jeesusta. Kuunnelkaa Pyhää Henkeä.

Sillä Venäjän uudelleenjärjestely tulee alkamaan. Se tulee olemaan väkivaltaista. Se tulee olemaan perinpohjaista. Sillä paholainen tulee tulemaan kaikkien kivien alta, katuviemäreistä, kujilta, ja hän tulee aiheuttamaan kapinan. Paholaisen kapinan. Mutta ne teistä kenellä on Raamattu; ne teistä joilla on Jehovan Sana; ne teistä kenellä on Jehovan Sydän, seiskää lujina, levittäkää Sanaa. Levittäkää Jumalanne Sanaa, naapureillenne, vihollisillenne, niin kauan kuin voitte.

Sillä vasaraa ja sirppiä tullaan käyttämään ihmisiin. Muistakaa Moskovan kansa! Vasara ja sirppi, paholainen kallioiden lomassa, olkaa vahvoja, olkaa rohkeita. Keskittykää Jeesukseen Kristukseen sillä loppu on edessänne. Sillä vasara ja sirppi tulevat tulemaan nopeasti ja lujaa.

Tämä on Jehovan Sana, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen, ja Pyhän Hengen. Varoituksen Sana Moskovassa olevalle Ruumiilleni. Rauhaa ja Rakkautta Lapseni. Sillä Harmageddon on täällä. Muistakaa Nooaa. Nooa totteli, sillä Nooa Rakasti Isää. Luottakaa Jeesukseen. Kuunnelkaa Pyhää Henkeä. Nyt saapuu paholainen Moskovaan. (loppu)

 

 

591. Profetia - Raymond Aguilera 28. Syyskuuta 1994 klo 11:41 Espanjaksi.

Vanhin, Jumalan Vanhin tulee kaatumaan nopeasti ja tarkasti luodilla. Hän tulee kaatumaan, Isän Vanhin. Pojan Vanhin tulee kaatumaan. Täältä tulee maailman kyyneleet, koska Vanhin tulee kaatumaan. Täältä tulee kyynelten päivät; täältä tulee maailman loppu. Nämä ovat sinun Isäsi Sanat, Pojan kanssa, Pyhän Hengen kanssa, Taivaan tavalla, kaikella sillä tavalla mikä on oikeaa ja korrektia ja yksityiskohtaista. Täältä tulee Maailman kyyneleet Vanhimman tähden, Isän Vanhimman tähden, Pojan Vanhimman tähden, Pyhän Hengen Vanhimman tähden. Kaikki tulee tapahtumaan juuri niin kuin olen sanonut sinulle. Hän tulee kaatumaan nopeasti ja tarkasti. Kyllä, luodilla! Ne ovat saapuneet, maailman asiat. Ne ovat saapuneet.

Heittäkää kaikki, mikä on saastaista kaduille, jotta koneet (roska-autot) voisivat tulla hakemaan ne pois. Sillä kaikki mikä on sinun Isästäsi, on puhdasta ja asian mukaista. Muistakaa, että kaikki se mikä teillä on saastaista. Heittäkää se kadulle, jotta koneet, jotka puhdistavat, pystyvät puhdistamaan Jumalan talot. Kaikkien lampaitten täytyy puhdistaa talonsa kaikesta, mikä on saastaista ja heittää ne roskalaatikoihin. Sillä täältä tulevat koneet syömään paholaisen asiat, saastaiset asiat. Sillä mikä on Jeesuksesta, asiat jotka ovat Pyhästä Hengestä, ja asiat jotka ovat Isästä ovat puhtaita; mielen puhtautta; ruumiin puhtautta; puhtautta lampaiden taloissa; Jumalan taloissa.

Muistakaa heittää pois kaikki mikä on saastaista, sillä te ette tarvitse niitä. Mitä te tarvitsette on Jumala, hengellänne, mielellänne, ruumiillanne, ja tällä tavalla te tulette pelastamaan itsenne. Ja Minä tulen korjaamaan teidät, jos ette tee sitä mitä Minä sanon teille. Nämä ovat teidän Isänne Sanoja, Pojan sanoja, Pyhän Hengen Sanoja, ne ovat oikeat. Kuulitteko Minua, te Poikani Ruumiin ihmiset? Puhdistakaa talonne saastaisista asioista, asioista jotka ovat paholaisesta, paholaisen maneerilla. Minä kerron teille oikeasti ja tarkasti.

Täältä tulee sinun Isäsi. Täältä tulee sinunPyhä Henkesi. Täältä tulee sinunPoikasi, Jeesus. Me tulemme sulkemaan tämän planeetan Taivaan Liekillä. Kuulitteko Minua, Minun Poikani Ruumiin lampaat? Se on saapunut, teidän Isänne asiat. (loppu)

590. Profetia - Raymond Aguilera 28. Syyskuuta 1994 klo 11:32. Espanjaksi.

Nicaragua valtio tulee alkamaan uudestaan. Liekki, taistelun liekki, poliittinen liekki. Kaikki ne asiat, jotka ovat paholaisesta, tulevat alkamaan Nicaraguassa. Kyllä, Reymundo! Ne asiat, jotka olen kertomassa sinulle, ovat tarkkoja ja yksityiskohtaisia. Nicaragua tulee aloittamaan taistelun jokaisen kanssa, joka on poliittinen. Sillä he tulevat haluamaan valtaa syödäkseen kummallakin puolella olevia valtioita. Sillä tämä on paholaisen tapa, syödä, syödä, syödä, saastainen tapa, paholaisen tavalla. Ja he eivät välitä, kenetkä he tappavat tai kenenkä päälle he astuvat. Sillä tällaisia ovat Paholaisen maneerit, saastaiset asiat.

Kerro Minun Lampailleni Nicaraguassa lukemaan Raamattua ja kokoontumaan yhteen Jumalan Voimalla, Jumalan Sanalla. Sillä Nicaraguan liekki on alkanut. Kyllä! Käske heidän kokoontua, syödä Ehtoollista joka päivä, etsiä paikkoja piiloutuakseen. Sillä täältä tulee paholainen Nicaraguaan. Hän haluaa pysäyttää Jeesuksen Kirkon voimalla. Kerro Minun Poikani Ruumiille Nicaraguassa kokoontumaan taloissa, mutta piiloutumaan Jumalan Sanalla.

Sillä täältä tulevat koirat, paholaiset, kaikki miehet jotka ovat saastaisia. Miehet, jotka eivät etsi Isää, Poikaa, ja Pyhää Henkeä. Sillä Nicaraguan veri tulee vuotamaan kaduilla, taloissa, hallituksessa. Sillä he, jotka johtavat hallitusta; he eivät etsi; he eivät usko Isään, Poikaan, Pyhään Henkeen. He vain uskovat paholaiseen ja paholaisen voimaan, ja paholaisen käytökseen. Se on saapunut, veri Nicaraguan kaduilla.

Kyllä! Tämä on teidän Jumalanne Sana, Isä, Pojan kanssa, Pyhän Hengen kanssa. Kertomassa teille maailman ongelmista. He ovat tulossa nopeasti ja yksityiskohtaisesti. Sillä se on saapunut, maailman LOPPU. Tämä on Minunsanani Profeetaltani Reymundolta, tänä päivänä, tänä päivänä. Taivaan Sydämellä Minä kerron teille totuuden, Minun Poikani Sydämellä, Pyhän Hengen Sydämellä, MinunSydämelläni, sinun Isäsi, Minä olen, Minä olen, Minä olen. (loppu)

 

 

589. Raymond Aguilera - Profetia 27 Syyskuuta 1994, klo 19:42 illalla. Espanjaksi.

On toinenkin mies....mies Nicaraguassa jolla on nälkä Jumalan verta kohtaan. Ja tämä mies, Nicaraguasta, tulee tappamaan monia. Niin, Reymundo, hän tulee tappamaan monia. Sillä hänellä on paholaisen kuume. Hänellä on kokaiinin kuume, kokaiini huumeen kuume. Niin Reymundo. On paljon niitä jotka käyttävät kokaiinia ja he luulevat olevansa suuria. He luulevat että heillä on valtaa.

Mutta tiedätkö, maailman, Taivaan, tähtien, ja kaiken sen mitä on, kaiken sen mitä näet, kaiken sen Jumala, Hän on AINOA jolla on VALTA. Loput haluaa sitä mitä Isällä on, ja mitä Pojalla ja pyhällä Hengellä on. Mutta ne on Hengen asioita, ei ihmisen asioita. Mutta paholainen käyttää heitä tappaakseen Kristittyjä, hän käyttää heitä jotka eivät tiedä mitään. Sillä he etsivät valtaa.

Minä tulen näyttämään sinulle maailman asiat Jumalan tavalla. Ja haluan sinun kirjoittavan kaiken alas selvästi ja asian ytimeen, Jumalan tavalla. Sillä on paljon lampaita jotka ei tiedä mitään. He eivät tiedä kuinka Jumalaa etsitään. He kulkevat yhdessä kuolleiden kanssa, niiden kanssa jotka eivät tiedä mitään, mutta päivä on tullut jolloin heidän silmänsä avataan Pyhän Hengen, Isän ja Pojan Voimalla.

Sillä jos he eivät avaa silmiään niin miehet joilla on kokaiinia, Nicaraguasta, Costa Ricasta, Etelä Amerikasta, tulevat syömään heidät pää edellä. Sillä he eivät tiedä mitään; he ovat kuin Lampaat ja Karitsat. He eivät tiedä mitään, mutta asioiden on tapahduttava. Pahat asiat tulevat kulkemaan kuin tuuli, mutta kaikki on Minun Kädessäni, ja kaikki tulee menemään oikein. Mutta heidän täytyy lukea Raamattua. Heidän täytyy etsiä Poikaani. Heidän täytyy tehdä oikeita asioita. Heidän täytyy tehdä Jumalan asioita Jumalan tavalla. Kerron teille suoraan. Kerron suoraan asian ytimeen.

Kärsimyksen päivä on saapunut. Paholaisen päivä on saapunut, paholainen yhdessä demonien kanssa, ihmisten kanssa jotka luulevat tietävänsä kaiken, ihmisten jotka työskentelevät paholaiselle. Miten sääli, että näiden asioiden on tapahduttava tällä tavalla, mutta veren päivä on saapunut. Sillä Minä tulen puhdistamaan KAIKEN. Kaiken mikä ei ole Minun, ja myöskin kaiken sen mikä on Minun, tulen puhdistamaan. Sillä Silmiäni ja Korviani polttaa kaikki se saasta mitä maailmassa on.

Me tapaamme taas jonain toisena päivänä Reymundo, toiseen ajankohtaan, sillä Meidän täytyy kohdistaa sinun Jumalasi Sana. Tämä on teidän Isäsi, yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa, kertoen teille Taivaan viisautta. (loppu)

 

 

588. Raymond Aguilera - Näky 27 Syyskuuta 1994, klo.17:11 iltapäivällä.

Valkoinen luistin joka on maapallon yläpuolella. Luistin on yhtä suuri kuin maapallo, se on pohjoisnavan yläpuolella.

 

 

587. Raymond Aguilera - Näky 27 Syyskuuta 1994, klo 15:30 iltapäivällä.

Näky jostakin, joka kulkee täydellisessä pimeydessä ja hänen edessään loistaa valo. En tiedä onko se taskulampunvalo, mutta missä se sitten onkin missä tämä henkilö kulkee, tässä pimeässä synkässä paikassa, niin valo siirtyy eteenpäin päin hänen edessään. (loppu)

 

 

586. Raymond Aguilera - Näky 27 Syyskuuta 1994, klo 12:35 iltapäivällä.

Joukko pieniä tipuja. Ne näyttävät vastakuoriutuneilta. Niitä näyttää olevan satoja. Nyt katselen kuinka jotkut vanhemmat tiput nokkivat pikkutipuja. (loppu)

 

 

585. Näky – 26. Syyskuta1994.

Nyt katselen kolmionmuotoista lippua. Luullakseni siinä on ihmisiä pitelemässä kiinni sen kahdesta yläkulmasta, ja keskeltä, lipun läpi menee musta seiväs. Lippu kulkee erään käytävän päästä toiseen ja käytävän seinustoilla seisoo ihmisiä. Kolmionmuotoisen lipun takana näyttää kulkevan ihmisiä. Jonkinlainen kulkue kulkee alas pitkin umpinaista käytävää punaisen lipun takana.

 

 

 

584. Raymond Aguilera - Näky 26 Syyskuuta 1994, klo 22:30 illalla.

Näin jotakin joka söi seinää tai lihaa. En ymmärrä tätä sillä se näytti lihalta, mutta mureni kuin seinä. Hampaat näyttivät jonkinlaisen eläimen hampailta. Katsoin sitä takaapäin, vasemmalta puolelta. (loppu)

 

 

 

583. Raymond Aguilera - Näky 26 Syyskuuta 1994, klo 22:22 illalla.

Näin neljä suurta rakettimoottoria (tai ohjuksen moottoria), jotka syttyivät (tai käynnistettiin)..

 

 

 

582. Näky - Raymond Aguilera 26. Syyskuuta 1994 klo 18:02.

Näin suuren Kellon iskeytyvän vasten seisovaa miestä, joka oli ajattelemassa. Kello oli suurempi kuin mies.

 

 

 

581. Raymond Aguilera - Profetia 26. Syyskuuta 1994, klo 8:28 am, Espanjaksi.

Rotu, mustaihoisten ihmisten (tai mustien ihmisten, black people) rotu, mustaihoisten ihmisten rodulla tulee olemaan hyvin vaikeaa. Sillä paholainen ja mies joka luulee olevansa jumala, tulevat tappamaan heitä. Niin! Hän pitää paikasta missä he asuvat ja heidän maastaan, mutta he eivät pidä mustaihoisten ihmisten rodusta. Maailman pelokkaat ovat saapuneet paholaisen tavalla. Mustaihoisilla ihmisillä ei ole mahdollisuuksia sillä nyt saapuu paholaisen vasara. Ne ovat saapuneet paholaisen asiat. Hän tulee haluamaan syödä kaikki, jotka ovat mustia paholaisen viran avulla, luodin avulla, kaasusta olevan pommin kanssa.

Niin! Nyt saapuvat kärsimyksen päivät, kärpäsen päivät. Se on saapunut maailman Loppu. Mutta Minä kerron teille selkeästi ja täsmällisesti, että Minulla, Taivaan, maailman Jumalalla, on kaikki Käsissäni, ja kaikki tulee menemään täsmälleen niin kuin teille Raamatussa kerroin. Tiedän, ettette lue Raamattua, sen takia te ette tiedä mitä tulee tapahtumaan. Mutta jos luette sitä, se tulee ketomaan teille selkeästi ja täsmällisesti, paholaisen tavan, Jumalan tavan, LOPUN tavan.

Mutta se on yksi niistä asioista, mikä teidän täytyy tehdä omin päin. Teidän täytyy kuulla Jumalan Sana selkeästi. Teidän täytyy avata Raamatun Kirja, ja teidän täytyy lukea sitä, alusta loppuun. Eikä teidän tarvitse muuttaa mitään, sillä kaikki on kirjoitettu niin kuin Minä sen kirjoitin. Eikä teidän tarvitse muuttaa asioita sillä se kertoo teille siellä yhdestä kohdasta toiseen kohtaan, täsmälleen kuinka kaikki tulee tapahtumaan. Sillä Minä olen sama eilen, tänään, ja huomenna, enkä Minä muutu.

Jos haluatte tuntea Jumalan PUHTAAN Sanan. Teidän täytyy lukea sitä alusta aina siihen asti kunnes saavutte loppuun. Sillä jos te ostatte Raamatun ja hypitte paikasta toiseen, te ette tule tietämään mitään mikä on selkeää ja täsmällistä teidän Isästänne, yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Minä puhun teille selkeästi. Sillä Minä tunnen ihmisen tavan.

Tiedän ettei ole helppoa lukea pahoja asioita, mutta on yksi asia lukea niistä, ja toinen asia on elää niin että ne ovat nenän edessä, ilman että tietää mitä tulee tapahtumaan. Valinta on teidän. Teidän täytyy valita haluatteko siirtyä loppuun tietämättä mitään, vai haluatteko siirtyä loppuun tietäen KAIKEN. Mutta teidän täytyy lukea sitä, Raamattua, alusta aina siihen asti kunnes se on loppu.

Kuulitteko Minua selkeästi ja Täsmällisesti? Tämä on teidän Isänne Sana, yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Kerron teille täsmällisesti ne asiat jotka teidän täytyy tehdä, mutta nämä asiat TEIDÄN täytyy itse tehdä. Kukaan ei voi auttaa teitä lukemisessa ainoastaan Pyhä Henki. Mutta teidän täytyy avata Kirja, ja silmillänne teidän täytyy lukea, ja korvillanne teidän täytyy kuulla Jumalan Sana, Jumalan tavalla. Me tapaamme Lopussa, yhdessä Poikani, yhdessä Pyhän Hengen kanssa. (loppu)

580. Raymond Aguilera - Tapahtuma 25 Syyskuuta 1994, klo 22:45.

Nauhoitan tätä koska en tiedä mitä on tekeillä. Noin puoli tuntia sitten minua alkoi huimaamaan äärimmäisen paljon. Pystyin hädin tuskin kävelemään suorassa. Katselin televisiota ja päätin mennä nukkumaan. Yhtäkkiä minua alkoi huimaamaan hyvin paljon. Kävelin yläkertaan niin hyvin kuin pystyin pitääkseni Ehtoollista ja rukoillakseni toipumista. En tiennyt olinko fyysisesti sairas vai demonisen hyökkäyksen kohteena. Minua oksetti, mutta jokin sanoi minulle, että se oli demonista.

Maatessani sängylläni tuntui kuin kehoni olisi pyörinyt ympäri, aivan kuin olisin putoamassa pohjattomaan kuiluun. Tunsin jonkun maakaavan sängyllä vieressäni, mutta siinä ei ollut ketään. Mutta pystyin aistimaan sen LÄSNÄOLON. Ja kun kurottauduin tarttuakseni nauhuriini, nauhoittaakseni sen mitä tapahtui, tunsin oloni sairaammaksi. Sen takia ajattelen että se olisi henkistä.

Muuta en voi sanoa kuin ”Kaikki Ylistys ja Kunnia Jehovalle ja Hän pitää asiasta huolen.”

Aion jatkaa rukoilemista tapahtuipa mitä hyvänsä, sillä minä tiedän, että Herra on sanonut minulle, lukemattomia kertoja, että KAIKKI asiat ovat Hänen hoidossaan. Joten en ole huolissani. Aion jatkaa kielillä rukoilemista toistaiseksi, sillä minä tiedän että jotain on tekeillä ruumiini kanssa hengessä. Luulen, että olen taas hyökkäyksen alaisena. En tiedä miksi tai miten se tapahtui, se tapahtui yllättäen ja ilman varoitusta. Aion jatkaa nauhoittamista niin kauan kuin voin. Tiedän vain sen, että asia on Herran hoidossa ja se menee ohi. Lopetan nauhoittamisen tällä erää tähän ellei sitten tapahdu jotain muutosta. (loppu)

Tapahtuma 26 Syyskuuta 1994, klo 7:44 aamulla.

Heräsin täysin kunnossa tänä aamuna. En tiedä mitä viime yönä tapahtui, mutta nyt tunnen oloni hyväksi. (loppu)

 

 

579. Raymond Aguilera - Näky 25 Syyskuuta 1994.

Laiva, jossa oli valkoraitainen savupiippu, joka liikkui sumussa. Sitten kuvaan ilmaantui tummempi laiva. Se liikkuu valkoraita savupiippuisen laivan reitin poikki. En nähnyt yhteentörmäystä mutta tummempi laiva oli tulessa. (loppu)

 

 

578. Raymond Aguilera - Näky 20 Syyskuuta 1994, klo 8:18 aamulla.

Tuhansia ja taas tuhansia ihmisiä oli sellaisen aidan takana. Voin nähdä tien jossa oli rautalanka-aita joka erotti kaksi ihmisten osastoa tai ryhmää. Näytti siltä kuin se olisi jossakin maaseudulla sillä en näe yhtään rakennusta. Ihmisiä on niin paljon ettei ole tilaa istua alas. Noin viidenkymmenen jalan välein sinne on sijoitettu suuria tulia. Ihmiset seisovat soikeanmuotoisessa kehässä näiden tulien ympärillä. Ihmisiä on niin paljon että he näyttävät seisovilta tikuilta. (loppu)

 

 

577. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 20. Syyskuuta 1994, klo 3:32 am.

Näky:

Vettä jota kaadettiin mustalle kankaalle, joka oli vesilasin päällä, jossa oli kirkasta vettä. Vesilasi näytti olevan puolillaan ja mustaa kangasta käytettiin pyydystämään tai suodattamaan veden.

 

Profetia:

Herra sanoi, "Musta kangas ei voi pysäyttää vettä."

Kun vesi imeytyi mustaan kankaan läpi vesilasiin, vesi edusti vanhurskautta. (loppu)

 

 

576. Raymond Aguilera - Profetia 19 Syyskuuta 1994, klo 21:08, Espanjaksi.

Minä tiedän poikani. Minä tiedän pikku enkelini että olet väsynyt. Sillä kun Voima kulkee Huuliesi läpi, ruumiisi läpi; se uuvuttaa lihan. Tämä on Minun Sanani; sen takia sinä olet väsynyt. Sillä kun Minä puhun sinun kauttasi Pyhän Hengen Voimalla, sinä väsyt. Sen takia kätesi, selkäsi ja koko ruumiisi on väsynyt. Maailman ihmiset eivät tiedä, kuinka Jumalan Voima toimii. Se toimii tavoilla joita ette tulisi ajatelleeksi. Mutta kuten sanoin; sinä työskentelet Jumalan tavalla, ja Minä pidän kuumeesta joka sinulla on.

Jos haluat, voit pysäyttää tietokoneesi ja levätä ja nukkua. Tiedän että kello on vasta yhdeksän. Tiedän että se on sinulle aikaista. Mutta se mitä sinun ruumiisi Minulle kertoo on, että sinä et voi tehdä enempää. Kaikki energiasi on lopussa. En voi kertoa sinulle enempää sillä sinulla ei ole voimia. Nähdään poikani. Lepää! Sillä Meillä on lisää töitä tehtävänä.

Niin! Se oli vaimosi joka soitti ja laski luurin. Niin! Hän on sinun naisesi. Lupauksien päivä on saapunut. Niin! Lepää! Sillä Meillä on vielä paljon työtä tehtävänä.

 

 

575. Raymond Aguilera - Profetia 19 Syyskuuta 1994, klo 12:52 pm, Espanjaksi.

Herra sanoi, "Likaiset jalat, saastaiset jalat, paholaisen jalat ovat mustat. Katso miestä jonka jalat on ristitty (legs crossed). Hän on paholaisen mies."

 

 

574. Raymond Aguilera - Näky 19 Syyskuuta 1994, klo 12:52 iltapäivällä.

Näky:

Mies jolla oli jalassaan housut ja jonka toinen jalka oli toisen päällä. Häneltä puuttui kenkä ja jalassa hänellä oli musta sukka.

 

 

573. Raymond Aguilera - Näky 19 Syyskuuta 1994, klo.12:46 iltapäivällä.

Näin videokameran joka lensi itsestään jonkun kaupungin iltataivaan poikki. Se nauhoitti mitä se näki kaupungissa. (loppu)

 

 

572. Raymond Aguilera - Näky 19 Syyskuuta 1994, klo 12:43 iltapäivällä.

Katselen siltaa vesirajan tasolta. Se on korkea silta ja minä näen karhun, jolla on punainen pusero päällä, pyöräilevän polkupyörällä, työntäen potkulautaa (scooter) tai jotain sellaista, samalla kun se liikkuu oikealta vasemmalle minusta päin. (loppu)

 

 

571. Raymond Aguilera - Profetia 19. Syyskuuta 1994 klo 10:29 am, Espanjaksi.

Niin se on. Niin se on, poikani, niin se on. Niin se on, kaikki, kaikki Profetiat jotka sinulle kerroin. Siinä ne ovat, Kristuksesi Ruumista varten, niin että he voivat lukea niitä, niin että he voivat opiskella niitä. Sillä ne ovat saapuneet Raamatun asiat. Isäsi asiat ne ovat saapuneet Voimalla. Siinä on Pyhä Henki sinua auttamassa Reymundo. Niin! Kaikki asiat jotka sinulle lupasin, kaikki asiat joista sinulle kerroin tulevat tapahtumaan. Täsmälleen! Minä tiedän asiat mitä tällä viikolla olet kärsinyt.

Mutta sinä teet erittäin hyvää työtä, Isäsi Työtä, Poikasi Jeesuksen Työtä, Pyhän Hengen Työtä. Niin! Ne ovat tärkeimmät asiat mitä maailmassa on. Sillä sinä olet Minun Huuleni ja Poikani Ruumiin täytyy tuntea Jumalan Sana, Jumalan tavalla. Sillä loppu on saapunut. Kaikki pahat henget, ne kaikki tietävät mitä niiden pitää tehdä. Kaikki maailman miehet jotka haluavat vallan, jotka haluavat paholaisen asioita; he tietävät jo mitä heidän pitää tehdä ja millä tavalla se pitää tehdä. He odottavat vain hetkeä, paholaisen hetkeä. Niin! Ja paholaisen tapa tulee suuntamaan heidät Poikani kurkkua kohden.

Se on saapunut, Reymundo, Raamatun asiat. Käske ystäviesi työskentelemään kovemmin. Sillä ne ovat saapuneet, kärsimyksen päivät, ja Poikani Ruumiin täytyy tuntea Sana. Sillä Minä haluan heidän pelastavan itsensä. Ja jos he eivät ota Sanaa he eivät tule pelastamaan itseään. Sen tähden on hyvin tärkeää että sinä teet kovasti töitä. Sillä on paljon elämiä Reymundo. Paljon, paljon elämiä joiden täytyy saada tuntea Sana. Ja Minä haluan että heillä on Sanat käsissään ennen kuin se alkaa, loppujen loppu. Sillä paholainen ei välitä Minun Karitsoistani.

Se on sinun työsi Reymundo, kokoa kaikki yhteen, ja lähetä se ulos. Käske ystäviäsi työskentelemään ahkerammin ja lähettämään ne joka paikkaan. Sillä se ei ole heidän elämänsä. Se on Ruumiin elämä. Ne ovat asioita jotka Minä sinulle kerron. Ne ovat Poikani Ruumiin elämiä, Lampaiden elämiä, Kalleimpieni, Karitsojeni. He ovat niitä joiden pitää vastaanottaa Sana käsiinsä. Sillä he ovat niitä jotka tulevat kärsimään. Jos he eivät vastaanota Sanaa käsiinsä. Minä annoin sinulle tämän työn. Minä tiedän että sinä ja sinun ystäväsi pystytte viemään päätökseen kaiken mitä Minä olen sinulle sanonut, kirjaimellisesti, täsmälleen.

Sillä teillä kaikilla on Pyhän Hengen apu; teillä on Enkeleiden apu; teillä on Isän apu yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa. Kaikki tulee menemään hyvin. Haluan sinun vain rukoilevan, syövän ehtoollista, ja katumaan niitä asioita jotka eivät ole Jumalasta, ja kaikki tulee menemään hyvin. Mutta Ehtoollinen on hyvin tärkeää, ja että katuu niitä asioita jotka eivät ole Jumalasta. Kuulitko Minua Reymundo? Kiiruhda! Nouse ylös ja aloita taas. Tämä on sinun Jumalasi Sana, Jumalan tavalla. (loppu)

570. Raymond Aguilera - Profetia 19. Syyskuuta 1994, klo 9:15 am, Espanjaksi.

Se on siellä, maailman ongelmat paholaisen voimalla. Se on kaikki siellä. Kaikki saasta, kaikki paha, kaikki mikä on kuilusta. Niin! Se on saapunut, maailman ongelmat. Oi, oi, oi! Guatemalassa, Guatemalan maassa he tulevat näkemään paholaisen ongelmat. Sillä mies Costa Rikasta tulee lähtemään Guatemalaan sotilaiden voimalla, kaiken sen voimalla mikä on paholaisesta. Varokaa itseänne Guatemalassa sillä nyt saapuu mies Costa Rikasta Guatemalaan.

Niin! Nyt saapuu Ruumiin kuolleet. Kyllä! Nyt saapuu kaikki mikä on mustaa henkien johdosta. Sillä maailman miehillä on veren nälkä. He eivät välitä siitä mitä tappavat tai kuinka monta he tappavat. Sillä tavalla se tulee tulevina päivinä tapahtumaan Guatemalassa. Se on saapunut; paholaisen kuume.

Se on saapunut, kaikki mistä teille Raamatussa kerroin. Muistakaa! Opiskelkaa Raamattua Taivaan Isänne Kuumeella, yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Sillä se on saapunut, päivä jolloin teidän täytyy piiloutua. Sillä koirat etsivät teitä. Niin! Kerron teille kyynelillä. Annan teille Taivaan neuvon.

Sillä se on saapunut paholaisen luoti, ja se on kohdistettu teidän suuntaanne. Sen takia teidän täytyy avata silmänne. Sen takia teidän täytyy aukaista korvanne. Sillä teillä ei ole mahdollisuuksia jos ette lue Raamattua ja rukoile ja rukoile Jumalanne Kuumeella, Taivaan Jumalan, maailman, Hänen, joka loi kaiken, teidän Kuninkaidenne Kuninkaan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa.

Niin! Tämä on teidän Isänne joka kertoo teille Taivaan asiat. Minä haluan pelastaa teidät koska te olette Minun. Te olette Minun Lampaitani, ja Rakkaudella Minä kerron teille Taivaan asioita. Haluan teidän kokoontuvan perheittenne kanssa jotka ovat Poikani Ruumiista. Haluan teidän piiloutuvan sillä koirat tulevat etsimään teitä, kuonoillaan, silmillään, laitteillaan. Niin! Ne tulevat etsimään teitä. Nyt saapuu paholaisen pyssy. Jos he löytävät teidät, suunnatkaa nenänne Taivasta kohti, ja rukoilkaa ja rukoilkaa. Sillä Minä olen siellä teidän kanssanne. Tulen kuulemaan teidän kyyneleenne, mutta Minä tulen olemaan paikalla, Enkeleitteni kanssa, Sydämeni kanssa. Kerron teille ennen kuin se tapahtuu niin että teillä olisi mahdollisuus. Mutta jos he löytävät teidät rukoilkaa ja rukoilkaa. Käskekää perheenne myöskin rukoilla. Sillä se mitä Guatemalassa tulee tapahtumaan ei tule olemaan kaunista.

Isänne asiat ovat puhtaat, asiat ovat Pojan asioita, Kuninkaiden Kuninkaan, ovat Pyhän Hengen asioita. Minä kerron teille Pienet Lampaani että Minä tulen olemaan siellä teidän kanssanne. Mutta Maailmanloppu on saapunut eikä KUKAAN Taivaassa, maailmassa, kaikessa mitä on, voi pysäyttää Minun Sanaani. Sillä kun Minä sanon jotain se tapahtuu, eikä KUKAAN voi pysäyttää sitä mitä Minä sanon.

Minä kerron teille teidän Isänne Kyynelillä, Poikani Jeesuksen Kyynelillä, Pyhän Hengen Kyynelillä. Teidän maailmanne loppu on saapunut. Enkä Minä puhu ainoastaan teidän maastanne. Minä puhun KOKO maailmasta, loppu on saapunut, eikä KUKAAN tule pysäyttämään sitä mitä Minä sanon.

 

 

569. Raymond Aguilera - Profetia 18. Syyskuuta 1994 klo 10:02 am, Espanjaksi.

Lapio, maailman lapio, se on saapunut. Yhdysvaltojen lapio. Se on saapunut. Niin, lapio. Tämä on teidän Jumalanne, yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Kaikki Raamatun asiat ovat saapuneet. Jumalan tapa on saapunut. Kaikki mikä tulee tapahtumaan, on täsmälleen niin kuin Taivaan, Maailman Jumala, on sen asettanut. Sillä Minä tulen tietämään rakastatteko Minua vai ette. Tulen tietämään jos te tulette etsimään Minua sitten kun kaikki lakkaa. Minä tulen tietämään, ja Minä tulen näyttämään teille teidän sydämenne. Tulen näyttämään teidän sydämenne teidän käsissänne.

Sillä kaikki ympärillänne olevat asiat tulevat luhistumaan. Sitten Minä tulen ottamaan pois teidän sydämenne, tulen asettamaan sen teidän käsiinne. Sillä te uskoitte tietävänne kaiken. Te uskoitte olevanne hyvin älykkäitä ettekä suunnanneet nenäänne Taivasta kohti. Te ette etsineet Isäänne, yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Te uskoitte olevanne niin mahtavia. Ja juuri nytkin, tälläkin hetkellä kun kuulette tämän Profetian. Te pullistelette rintaanne. Teidän päänne on paisunut niin pahasti, että te luulette olevanne jumalia, mutta katsokaa, katsokaa käsiänne. Päivä tulee jolloin Minä tulen leikkaamaan sydämenne irti, ja Minä tulen ottamaan sen sydämen ja asettamaan sen teidän käsiinne. Sitten te tulette ajattelemaan niitä asioita joita sanoin, ja sitä tapaa millä Minä teille kerroin.

Sillä te ette etsineet Poikaani sillä sydämellä joka on käsissänne. Te ette etsineet kaduilta poikianne ja tyttäriänne, sillä sydämellä joka on käsissänne. Te ette etsineet asioita, Sanaa Raamatusta, oikeaa tapaa, kaikkia niitä asioita, käsissänne oleva sydän ei etsinyt. Sen takia se kivisydän, Minä tulen antamaan sen teidän käsiinne. Ja sillä tavalla te tulette kulkemaan kuiluun. Mutta te tulette tietämään, että Minä kerroin teille Huulillani, Jumalan Sanalla. Tulen näyttämään teille, kuinka älykkäitä te olette.

Nyt saapuu lapio Yhdysvaltoihin; nyt saapuu lapio Eurooppaan; nyt saapuu lapio Etelä-Amerikkaan; nyt saapuu lapio mustaihoisten ihmisten (black people) maahan. Nyt saapuu Poikani Voimien Voiman kanssa, ja Minä tulen ojentamaan teitä sillä kukaan ei voi kertoa teille mitään. Ja te uskotte etten Minä voi tehdä mitään, Minä tulen näyttämään teille. Kun te kuljette kieli ulkona roikkuen, kantaen sydäntänne kädessänne. Tulen näyttämään teille, jos leikitte paholaisen kanssa; te elätte paholaisen kanssa. Täsmälleen!

Olen kertonut teille Rakkauden Sanoilla. Olen kertonut teille kovilla Sanoilla. Olen kertonut ja kertonut teille, ja vieläkin te luulette tietävänne enemmän kuin Jumala. Katsokaa käsiänne; katsokaa sydäntänne; katsokaa kuilua, koska sinne Minä teidät lähetän. Teidät ja teidän ruumiinne, kaiken sen kanssa mitä teidän päässänne on, päässä joka tiesi kaiken.

Nyt saapuu liekki, kuilun liekki syödäkseen kaiken mikä on saastaista. Nämä ovat teidän Jumalanne Sanoja, yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa, Profeettani Reymundon kanssa. (loppu)

 

 

568. Raymond Aguilera - Profetia 14. Syyskuuta 1994 klo 17:13 pm, Espanjaksi.

Se luhistui. Se luhistui Puerto Ricon Rannikko. Se luhistui! Sillä Puerto Ricossa on mies joka tuntee toisen miehen joka on Costa Ricossa. Ja nämä miehet työskentelevät yhdessä paholaisen tavalla. Tulevina päivinä näillä kahdella miehellä tulee olemaan valtaa. Ja paholaisen voima tulee alkamaan johtaa Costa Rikassa. Sillä nämä kaksi miestä jotka työskentelevät yhdessä tulevat alkamaan käyttää valtaansa. He haluavat tulla kuninkaiksi paholaisen tavalla. Ongelmien päivät ovat saapuneet Costa Rikaan.

Tämä on teidän Isänne, yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa joka kertoo teille Taivaan viisautta. Varustautukaa Jumalan Sanalla. Kaikkien Costa Rikan Kristittyjen täytyy tulla yhteen ja heidän täytyy taistella Jumalan Sanan avulla, Jumalan aseella, kaiken täytyy mennä Jumalan tavalla. Sillä nyt saapuvat luodit; nyt saapuvat paholaisen sotilaat Costa Rikan Rannikolle. Älkää sanoko etten kertonut teille! Nyt saapuu kuolleiden ruumiiden päivät. Sillä he eivät halunneet kuulla Jumalan Sanaa, Jumalan tavalla.

Heidän täytyy lukea Raamattua yhdestä kohdasta loppuun, Jumalan Sanan Kirjan loppuun. Käyttäkää kaikkea mitä olette oppineet yhdessä Jumalan perheiden kanssa. Kertokaa kaikille jotka haluavat kuulla, Jumalan Sanaa, Jumalan tavalla. Sillä tulee tulemaan päivä jolloin te ette tule voimaan lukea Raamattua, Jumalan tavalla. Sen takia heidän täytyy lukea sitä nyt, ja heidän täytyy oppia se. Sillä eräänä päivänä, heillä ei tule olemaan Raamattua jota opiskella. Kuulitteko Minua, Costa Rikan Kristityt, Etelä-Amerikan Kristityt? Se on saapunut, paholaisen asemapaikka (tai virka?) (the post). (loppu)

 

 

567. Raymond Aguilera - Näky 14 Syyskuuta 1994, klo 14:35 iltapäivällä.

Näin naisten valkoisen sukkanauhavyön. Näin sen olevan naisen käsivarsien ympärillä, aina kyynärpäihin asti. Hän oli täysin alaston ja ui sen läpi veden alla. Sitten näky päättyi.

 

 

566. Raymond Aguilera - Profetia 13. Syyskuuta 1994 klo 8:34 am, Espanjaksi.

Epäselviä, kaikki paholaisen asiat ovat epäselviä. Ja Taivaan Jumalan asiat, Hänen, joka loi maailman, kaiken, Hänen asiansa ovat SELVIÄ ja TÄSMÄLLISIÄ. Teidän täytyy lukea Raamattua avoimin silmin, ja avoimin mielin. Pyhä Henki tulee auttamaan teitä, niiden asioiden suhteen joita tarvitsette. Niin, kaikki paholaisen asiat ovat epäselviä. Jos haluatte kulkea epäselvinä, älkää lukeko Raamattua. Sillä Raamatun asiat ovat SELVIÄ ja TÄSMÄLLISIÄ. Jos pidätte reiluista asioista, silloin tulette pitämään Jumalan asioista. Asioista, jotka ovat oikein ja hyviä.

Lukekaa Raamattua. Sanon teille nämä asiat tänä päivänä, tällä hetkellä, sillä Isänne, yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa, tahtoo opettaa teille oikean tavan, Jumalan tavan. Sillä nyt saapuvat kovat ajat, paholaisen ajat, kärsimyksen ajat. Kerron tämän Rakkaudella. Paholaisen tavat tulevat olemaan hyvin vahvoja tulevina päivinä. Sen takia teidän täytyy lukea Raamattua, sillä epäselvillä silmillä te ette tule tietämään mikä on oikein ja mikä väärin. Ja te tulette tarvitsemaan Raamattua niin että voitte kääntää henkenne osoittamaan Taivasta kohti yhdessä perheenne kanssa, ja kaikkien niiden kanssa jotka ovat Isästä.

Tiedän että toisinaan paholainen sanoo teille asioita, ja te tiedätte että se on väärin, mutta teette sen joka tapauksessa, sillä sellainen on ihmisen tapa. Paholainen tuli ja söi teidät, mutta se ei ole loppu, teillä on yhä mahdollisuus. Teidän täytyy katua koko ruumiillanne, hengellänne, koko Jumalan Sydämellä. Minä tulen puhdistamaan teidät; tulen puhdistamaan teidät Jumalan asioilla.

Asiat joista Raamatussa kerroin ovat saapuneet. Ne ovat saapuneet, kaikki mistä Raamatussa kerroin. Sillä nyt saapuu kärsimyksen aika, ja jos te ette kuuntele Minua, paholainen syö teidät. Mutta katsokaa! Kääntäkää silmänne ja korvanne kaikkea sitä kohti mikä on oikein, mikä on Isästä. Ja Minä autan teitä, yhdessä Enkeleitteni ja Sanani, ja kaiken sen kanssa, mikä on Taivaasta.

Niin Reymundo, kerro maailmalle Taivaan viisaudesta. Kerro heille että he voivat katua kaikkea pahaa. Mutta heidän täytyy katua sydämellään, ja sillä tavoin kaikki menee hyvin. Sillä Minä tiedän että paholainen puhuu teille, ja hän saa teidät muuttamaan mielenne, mutta Isänne kanssa teillä on aina mahdollisuus, Isän, Pojan ja Pyhän Hengen kanssa. Paholaisen kanssa teillä ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia, ainoastaan mahdollisuus mennä kuiluun.

Mutta jos te pidätte pahoista asioista, ei tarvitse lukea edemmäs, ei tarvitse kuunnella enempää. Sillä silloin teillä on, mitä tarvitaan, kaikki mitä tarvitaan kuilua varten. Sillä se mitä te Minulle kerrotte, on että paholainen on jumalanne, ja jos paholainen on jumalanne. Minun täytyy lähettää teidät kuiluun. Sillä sitä te haluatte, ja Minä tulen antamaan teille haluamanne. Jos te rakastatte Minua, Minä lähetän teidät Taivaaseen. Jos te rakastatte paholaista, Minä lähetän teidät kuiluun. Se on hyvin helppoa, ja tämä on asian ydin.

Sen takia Minä kerron teille Taivaan asioita, Rakkaudella, yhdessä Poikani ja Pyhän Hengen kanssa. Mutta siinä se on, mitä teidän täytyy tehdä. Mikä on oikein ja mikä väärin. Sillä kaikki on OMASSA kädessänne. Teidän täytyy mennä tavalla tai toisella. Se on teidän sananne. Ja Minun Sanani kertoo teille, mitä aion teille tehdä kun te kerrotte Minulle oman sananne, sydämenne sanan. Se on saapunut, päivä jolloin teidän täytyy valita. Tavan millä te tulette elämään kaikkina päivinä kuin päiviä on. Niin! Valinnan päivä on saapunut. (loppu)

 

 

565. Raymond Aguilera - Profetia 12 Syyskuuta 1994, klo 7:14 aamulla, Espanjaksi.

Macho (tai mahdollisesti machot), maailman macho tulee kukistumaan nopeasti ja täsmällisesti. Niin, maailman macho tulee kukistumaan. Se on saapunut päivä jolloin maailman macho tulee kaatumaan, paholaisen kuumeella. Se on saapunut. (loppu)

 

 

564. Raymond Aguilera - Näky 11 Syyskuuta 1994, klo 11 aamulla.

Näin näyn mustahiuksisesta naisesta ja miehestä, jolla oli lyhyet punertavan vaaleat hiukset, jotka oli päältä leikattu tasaiseksi. Se näytti siltä mitä armeijassa on. Mies ja nainen istuivat vastakkain ja halasivat toisiaan.

 

 

563. Raymond Aguilera - Näky 11 Syyskuuta 1994, klo 10:43 aamulla.

Minä näin sirpin.

 

 

 

562. Raymond Aguilera - Profetia 11. Syyskuuta 1994 klo 10:08 am, Englanniksi.

Suunnatkaa nokkanne Raamattuun, ja rukoilkaa, ja rukoilkaa, ja rukoilkaa. Sillä Raamattu tulee paljastamaan haudattuja salaisuuksia (inter secrets) joista ei koskaan aikaisemmin tiedetty. Sillä te olette lähestymässä lopun aikoja, ja sama Raamattu jota olette lukeneet vuosisatojen ajan samoilla Sanoilla, tulee paljastamaan lopun aikojen haudattuja salaisuuksia. Mutta teidän täytyy opiskella sitä Jumalan Silmillä, Jumalan Tavalla. Teidän täytyy tappaa ihmisen teologia, ihmisen uskonto, ja tutkia Raamattua täydellisesti. Ja se tulee paljastamaan teille Isä Jehovan, Pojan Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen, ja Pyhän Hengen, ihmeet.

Sillä nykypäivän ihminen on hypännyt yli ja ohittanut asioita kaikkialta Raamatusta, ja tämä yli hyppääminen ja ohittaminen on sokaissut heidät. Sillä he eivät pysty näkemään Jumalan todellista Sanaa. TÄMÄN TÄYTYY LOPPUA TÄNÄÄN!! Lukekaa Raamattu kauttaaltaan ja kokonaisuudessaan. Alusta loppuun, ja se tulee paljastamaan teille lopun aikojen salaisuuksia tyylillä ja tavoilla joita ette koskaan tunteneet. Lakatkaa kuuntelemasta johtajistoa ja lukekaa Raamattua. Lukekaa Jumalan Sanaa. Sillä johtajisto johdattaa teidät kuiluun.

Teillä on kaksi silmää; teillä on kaksi korvaa; teillä on Pyhä Henki. Pyhä Henki tulee avaamaan silmänne ja korvanne totuudelle, OIKEALLE TOTUUDELLE joka on Isästä, Pojasta, Pyhästä Hengestä. Muistakaa Sanani, "Johtajisto tulee lähettämään teidät väärään suuntaan." Tämä on teidän Isänne, Jehova, Minä olen, Minä olen, Minä olen, yhdessä Pojan, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen, yhdessä Pyhän Hengen, Neuvojan, Auttajan, kanssa. Avatkaa Raamattu ja tehkää niin kuin Minä tänä päivänä sanon.

Sillä teiltä on aika loppumassa. Jos haluatte pelastaa itsenne ja perheenne puhdistakaa mielenne siitä mitä valtionkirkot ovat teille sanoneet. Lukekaa Raamattuanne. Lukekaa Jumalanne Sanaa, puhtaalla, avoimella, ja vilpittömällä mielellä, Jumalan Sydämellä. Pyhä Henki tulee opastamaan teitä sana sanalta, kappale kappaleelta, luku luvulta, Herran Läsnäoloon, Jumalan Valtaistuinsaliin. Muistakaa että jos seuraatte johtajistoa, te tulette myöhästymään Taivaan Junasta, te tulette myöhästymään Arkista. Muistatteko Nooan? Nooa totteli. Nooa pelastui. Tämä on teidän Isänne, Jehovan Sana, yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa, antamassa teille Taivaan neuvon, tänä päivänä, tähän aikaan.

Sillä edessä olevat ajat ovat Antikristuksen kärsimykset ja koettelemukset, ja hän tulee teurastamaan ja murhaamaan teitä, ja kiduttamaan teitä, koska te ette ole varustettuja. Poikani Ruumis on jättänyt huomioimatta Minun Karitsani, Minun Lampaani satojen vuosien ajan ja sen täytyy loppua tänään. LUKEKAA KIRJAA, EVANKELIUMIEN KIRJOJA. Lukekaa Vanhaa Testamenttia. Lukekaa vanhojen Profeettojen Sanoja. Lukekaa Jehovan Sanaa. Sillä Minä en ole muuttunut. Minä olen tänään sama kuin eilen.

Älkää huolehtiko johtajistosta sillä Minä aion ojentaa heitä. Pankaa Sanani merkille! MINÄ TULEN OJENTAMAAN HEITÄ! Kärsimyksien, koettelemusten kautta. Muistakaa Jehovan Sanat, "Sama tänään kuin eilen." Poikani Rakkaudella, Pyhän Hengen Rakkaudella Minä annan teille viestin Taivaasta.

 

 

561. Profetia – 11. Syyskuuta 1994.

Herra sanoi, "Taivaan demonit tulevat syömään maan liekkejä."

560. Näky – 11. Syyskuuta 1994.

Sama näky jonka näin rukouksen aikana Lauantai-illan jumalanpalveluksessa. Oli suuri tuli joka paloi ja jonka ympärillä liikkui tummia hahmoja kohotetuin käsin. Ne näyttivät siltä, kuin olisivat veisanneet messua tai tanssineet, tämän suuren tulen ympärillä. Katsoessani tätä kaikkea, jostain tyhjästä ilmaantui suuri suppilo. Suppilo oli yhtä suuri kuin tuli ja se ilmaantui suoraan tulen yläpuolelle. Sitten näky päättyi.

 

 

 

559. Näky – 11. Syyskuuta 1994.

Näin tyhjän viinilasin joka kohosi ja kääntyi ylösalaisin.

 

 

 

558. Näky – 11. Syyskuuta 1994.

Näin palavan kynttilän joka oli tuolin alla, ja kynttilä liikkui reunasta toiseen, aivan kuin liekki olisi polttanut suoraa uraa tuolin alle.

 

 

 

557. Raymond Aguilera - Profetiat ja Näyt 11 Syyskuuta 1994, klo 9:45 aamulla.

Herra sanoi, "Elefantin häät tulevat olemaan valmiit (be complete) kun kuu on täysi."

 

 

556. Näky – 11. Syyskuuta 1994.

Näin kattotuulettimen joka liikkui hitaasti vastapäivään.

 

 

 

555. Näky – 11. Syyskuuta 1994.

Näin kaksi jäätelötötteröä jotka olivat suipon kärjen kohdalta kiinni toisissaan.

 

 

 

554. Näky – 11. Syyskuuta 1994.

Näin lasiruudun joka lojui maassa. Sitten lasi alkoi nousta ylös toisen reunan varaan. Kun se saavutti 45 asteen kulman, sen alta laukesi ydinpommi.

 

 

 

552. Raymond Aguilera - Profetia 8. Syyskuuta 1994 klo 6:14 am, Espanjaksi.

Kyllä Reymundo! Se on saapunut, pienten mielten pienet asiat. Kruunupäät tulevat loppumaan Euroopassa. Kyllä! Paholaisen asema tulee suurentumaan ja muuttumaan entistä selvemmäksi lähikuukausina. Sillä Paholainen on aloittanut kuumeisen juoksun. Se mitä kerroin sinulle Koreasta ja Kanadasta pitää paikkaansa. Mutta myös Thaimaassa alkaa tapahtua. Varo Thaimaata! Sillä Thaimaassa alkaa kuume. Kyllä! Kyllä! Ne maat joissa oli paholaisen SYYT, aloittavat. Varo Pohjois-Amerikkaa. Siellä menee sekaisin.

Kyllä! Tämä on teidän Isänne. Hän joka loi kaiken, yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa. Tulitikku tulee aloittamaan Etelä-Amerikassa, Argentiinassa. Sillä paholainen tulee haluamaan pysäyttää Jumalan Argentiinassa, luodilla, sanalla. Kyllä! Kaikki maailman hallitukset ovat Jumalalle kuuroja, eikä mikään niistä osoita Taivasta kohti, hallitukset ja ihmiset, jotka etsivät valtaa.

En tiedä miksi Poikani Ruumiin ihmiset on niin kuuroja? Mutta sillä ei ole merkitystä, sillä se minkä olen sanonut, tulee tapahtumaan. Jos he haluavat mennä kuiluun, se on heidän valintansa. Sillä maailman hallitukset eivät tule auttamaan ja pelastamaan heitä, kaikiksi päiviksi kuin päiviä on. Ne eivät edes pysty pelastamaan itseään, mutta kaikki menee siten kuin Raamatussa sanotaan, ja jos tahdot tietää miten asiat menee, AVAA SE, ja lue, Jumalan tapaan.

Niin, Reymundo! Minä tulen pelastamaan Poikani Ruumiin ihmiset, ja Minä haen mukaani Ruumiin. Sillä Poikani Ruumiin vanhimmat on sokeita ja kuuroja. Miten sääli että Minun täytyy ohittaa heidät. Mutta mikään ei ole muuttunut vuosien varrella, siitä ajasta kun Poikani tuli teidän maailmaanne Reymundo. Vanhimmat luulevat olevansa jumalia, ja alhaisilla on nälkä tuntea Jumalaa. Miten Sääli! Mutta sellaiset asiat eivät ole ongelma teidän Jumalallenne. Sillä Hän tietää kaiken. Hän tietää tavat tehdä Jumalan asiat, Jumalan tavalla. Joten älkää huolehtiko Jumalan kirkon vanhimmista. Minä tulen ojentamaan heitä, oikealla tavalla, ja suoraan asian ytimeen.

Minä haluan teidän etsivän alhaisia. Niitä joilla on nälkä tuntea Jumalaa. Niitä jotka etsivät syitä ja Jumalan asioita. Sillä he eivät ole tyhmiä. He tietävät että se mitä vanhimmat sanovat, ei ole oikein. He tajuavat enemmän kuin mistä vanhimmat antaa heille kunnian. Sen takia monet ihmiset ei käy kirkossa. Sillä he tunnistavat Jumalan kirkon vanhimmat, ja heillä on enemmän järkeä kuin vanhimmilla. Sillä he eivät etsi ihmisen sanaa. He eivät kulje rintaansa pullistellen. He etsivät PUHDASTA JUMALAN SANAA ja PUHDASTA JUMALAN TAPAA. He eivät tarvitse vanhimpien apua sillä Pyhä Henki on heitä auttamassa.

Ja kaikki tulee menemään hyvin niissä maissa missä on alhaisia ihmisiä, paholaisen kuilun suhteen. Kaikki tulee täyttymään, ne jotka menevät Taivaaseen ja ne jotka joutuvat kuiluun, kaikki menee hyvin, Reymundo. Se menee Jumalan tapaan, Isän, Pojan ja Pyhän Hengen, AINOAN JUMALAN, tapaan. Kyllä Reymundo! Kaikki maailman asiat alkavat muuttumaan kuumemmiksi; hallitukset, demonit, ilmasto, ja ihmisten asiat, muuttuvat kuumemmiksi; sillä ne haluavat palaa Jumalan Sanan kanssa. Kyllä! Se on saapunut, maailman sota joka osoittaa kohti kuilua. (loppu)

 

 

551. Raymond Aguilera - Näky 7 Syyskuuta 1994, klo 9:27 aamulla.

Näin näyn litteistä neliönmuotoisista lohkareista/rakennuspalikoista jotka olivat ¾ tuuman mittaista mäntyä. Ne muodostivat ympyrän ja ne oli ladottu päällekkäin. Kun ympyrä oli valmis minä näin käärmeen pään ympyrän yläpuolella.