Raymond Aguileran profetiat

Lopun alku

Raymond Aguileran profetiat – Lopun alku

Tämä sivu pdf-muodossa.

 

50. Raymond Aguilera - Profetia Perjantaina 15. Toukokuuta 1992.

Minä olen liikkeellä. Minä siirryn lähemmäksi ja lähemmäksi. Minä siirryn lähemmäksi ja lähemmäksi lopun aikoja Lapseni. Aika ja hetki on valittu, eikä mikään Maailmankaikkeudessa voi sitä muuttaa. Tähti, Daavidin Tähti tulee ilmestymään säädettynä aikana.

Taivaalliset Joukot ovat valmiina, aseistettuina, odottaen Sanaani. Ilmassa on Jännitystä, ilmassa on Riemua joka ylittää ymmärryksen. Sillä Taivaan Enkelit ovat odottaneet tätä aikaa Suuresta Kapinasta lähtien. Kaiken täytyy tapahtua hyvässä järjestyksessä, järjestelmällisellä tavalla, eikä se tule saapumaan ennen kuin Minun Käskyni on saatettu päätökseen. Ja sitten Taivaan Armeija tulee tekemään lopun Kapinalle kertakaikkisesti.

Aika on tullut, aika Pyhieni tietoisuudelle on tullut; olkaa Varovaisia; olkaa Vahvoja; olkaa Viisaita. Sillä Taistelu Taivaissa on alkanut ja on käynnissä. Joulukuun 2, 1990 oli alku. Siitä päivämäärästä lähtien alkoi lopun alku. Kukaan ei tiedä loppua paitsi Minä, Jehova. Kerron teille nämä asiat edeltä käsin, koska haluan teidän tietävän niistä ennen kuin ne alkavat.

...

 

 

69. Raymond Aguilera - Profetia 29. Toukokuuta 1992.

Minä rakastan teitä, tällä hetkellä asiat sujuvat vaivattomasti, muuta muistakaa, kärsimysten aika tulee, tulee koettelemuksia joita te tosiaankaan ette voi käsittää, mutta muistakaa, se päivä lähestyy, jolloin kaikki tulee päättymään. Laki joka Raamatussa on ilmoitettu lopun ajoista, tulee täyttymään, Raamatun ilmoituksen mukaan.

Sillä se hetki ja päivä lähestyy hyvin nopeaa vauhtia. Oivallus siitä että teidän maailmanne tulee muuttumaan, tulee hämmentämään teistä monia, sillä se ajatus tuntuu käsittämättömältä. Sillä te olette mieltyneet jokapäiväisiin toimiinne. Te olette tottuneet omiin elämäntapoihinne, mutta se kaikki on päättymässä.

Viimeinen suuri Sota joka käydään, tulee tapahtumaan teidän elinaikananne. Joten olkaa valmiit, olkaa vahvat, noudattakaa Jumalan Sanaa jokapäiväisessä elämässänne. Noudattakaa sääntöjä, säännöksiä, jotka on ilmoitettu Raamatussa. Etsikää Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, etsikää Pyhää Henkeä, että Hän opastaisi teitä, etsikää Minua kuuntelemaan teidän rukouksianne, sillä Pedon päivä on tullut.

Tämä kruunajaisten päivä alkaa kun Herhiläinen ja Kovakuoriainen törmäävät yhteen. Tämän taistelun seuraukset saavat aikaan Pedon auktoriteetin ja vallan, joka on lopun alku. Monet tulevat olemaan hämmennyksissään sillä se tulee tapahtumaan hyvin nopeasti. Ne jotka pelastuvat ovat niitä jotka kuuntelevat Profeettoja, sekä Jeesuksen Kristuksen, Jehovan, ja Pyhän Hengen Oikeudenmukaisia ja Vanhurskaita Sanoja.

Sillä se mitä te tulette lähitulevaisuudessa näkemään, tulee olemaan lopun alkua. Loppu niille jotka eivät ole Kristittyjä, eivätkä usko Poikaani, että Hän kuoli Ristillä heidän vuokseen. Ne jotka eivät usko,- se tulee olemaan heidän loppunsa. Mutta niille jotka uskovat, se on vain alku iankaikkiselle Rauhalle, ja Ilolle Taivaassa ikuisesti. Tiedän että nämä kuulostavat vain Tyhjiltä Lupauksilta, Sanoilta, joista puuttuu arvovaltaa, mutta ne ovat Totuus. Jehova puhuu ainoastaan Totta.

Joten muistakaa että kun loppu tulee, jokaisen joka koskaan on elänyt, on tehtävä tiliä elämästään. Siitä miten he käyttäytyivät suhteessa Jumalaansa, ja veljiinsä ja siskoihinsa, sillä mitään ei luotu pahaksi. Mutta Saatana turmeli Siemenen.

...

 

 

71. Raymond Aguilera - Profetia 1. Kesäkuuta 1992.

Terve Ray. Miten menee? No, Liitonarkki tullaan pystyttämään. Aivan oikein, sanoin että Liitonarkki tuodaan esiin piilopaikastaan ja pystytetään Minun Temppeliini; uuteen, viimeiseen ja lopulliseen Temppeliin, jonka ihminen rakentaa.

Arkki asetetaan ilmoitettuun paikkaan Sanani perustukseksi, joka aiemmin annettiin Profeettojen ja Apostolien kautta. Sillä se mitä sinulle olen parin viime viikon aikana kertonut, on kaikki totta, kaikki oikein, sillä Minä kerron sinulle pieniä palasia lopun ajan viimeisistä päivistä.

Jotkut asiat ovat vertauksien muodossa, sillä tietyt ihmiset tulevat ratkaisemaan vertauksien merkityksen sopivana hetkenä. Vaikka aika on hyvin lähellä. Mutta se mikä teille kerrottiin on oikein, se on tosiasia, tarkalleen. Sillä Minä olen kaiken Jumala, Maailmankaikkeuden, ja kaiken sen mitä on, ja tulee olemaan. Minä olen Jehova, yhdessä Poikani Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen kanssa.

Liitonarkki pystytetään. Taivaassa ja Temppelissä tulee olemaan Juhla, yhdessä kaikkien niiden Abrahamin jälkeläisten kanssa jotka pääsevät Juhlaan. Se tulee olemaan iloa, onnea ja rauhaa niiden seitsemän päivän ajan joiksi se sallitaan. Sillä Juhla, sillä lopun alku, tulee olemaan perustettu siinä järjestyksessä kuin se ennustettiin Profeettojen Hesekielin, Danielin ja Johanneksen kautta.

Sillä se minkä Minä sanon, tulee tapahtumaan ilman minkäänlaisia muutoksia. Antikristus ja Väärä Profeetta tulevat ilmaantumaan määrättynä hetkenä ja heidän tappionsa tulee täsmälleen niin kuin Minä sen ilmoitin. Joten varokaa Pedon Merkkiä. Sillä sitä merkitystä joka sillä merkillä teidän ruumiissanne on, - sitä ei tulla antamaan anteeksi missään olosuhteissa. Sillä se Merkki edustaa täydellistä uhmaa Minun Lakiani kohtaan. Totaalista uhmaa Moraalisääntöjä kohtaan. Totaalista uhmaa kirjoitettua Lakia kohtaan. Pedon Merkki edustaa sitä, mille puolelle te asetatte uskollisuutenne, eikä mikään mikä ei ole puhdasta, kuulu Jehovalle.

...

 

 

73. Raymond Aguilera - Profetia torstaina 4. Kesäkuuta 1992.

...

Englanniksi:

Lapseni, Rakkaus Sydämessäni ja Huulillani, pyydän teitä kuuntelemaan Profetioita sillä Taistelu käydään sen mukaisesti kuin se on Pyhän Raamatun Kirjoituksissa. Sillä ei mitään sellaista tapahdu mitä ei Kirjoituksissa olisi ilmoitettu. Sillä hetki saapuu päätökseen siten kuin siitä kerrottiin Profeetta Danielin, Hesekielin, Jeremian, Joelin ja Johanneksen kautta.

Sota huutaa Sotaa, silvottujen Ruumiiden kiljunta ilmaisee Jehovan Vihan. Sillä kaiken inhottavuuden puhdistus tulee olemaan perusteellista ja täydellistä, sillä irrallisia osia ei tule jäämään. Poikani Jeesus Kristus Nasaretilainen tulee komentamaan kaikkia Taivaan Voimia, ja tulee käyttämään niitä täyteen mittaansa, viedäkseen päätökseen Sanani joka annettiin niin monia tuhansia vuosia sitten. Sillä kaikki tulee toteutumaan kirjaimellisesti, päivälleen, minuutilleen, ilman vähääkään armoa mitään sellaista kohtaan mikä Maapallolla on pahaa, sillä lopun alku on tullut.

Ne teistä joiden Ruumiit ovat Hengen täyttämät, Lampaani, Karitsani, viedään ylös Taivaaseen niin kuin Raamatussa sanottiin. Olkaa onnellisia, olkaa iloisia, sillä Taivaan Merkkitorvi on alkanut soida, ja Kellojen äänet, Hurraukset, Enkelten Nauru. Sillä se on saapumassa päätökseen.

...

 

 

85. Raymond Aguilera - profetia 11. Kesäkuuta 1992.

...

Kuunnelkaa Lapseni, päivä josta olen puhunut muissa Profetioissa eri tavoin, erilaisella tyylillä, se on todellinen. Tahdon teidän Olevan Tarkkana. Haluan teidän kuuntelevan Profeettaa, Profetioita, sillä teillä on niin helppoa tällä hetkellä. Teillä tosiaan on helppoa, ja te luulette että tällaista tulee olemaan aina, mutta Minun täytyy tuottaa teille pettymystä, sillä aina ei tule olemaan tällaista. En pysty valmistamaan teitä muulla tavalla kuin varoittamalla teitä siitä mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan.

Sillä Minä rakastan teitä kaikkia, mutta Vain Puhtaat, Vanhurskaat, Tahrattomat ovat Niitä jotka tulevat kohtaamaan Poikani pilvessä.Sillä hetki ja päivä tulee päällenne varoittamatta, ilman mitään merkkiä. Se tulee silmänräpäyksessä, ja sitten alkaa lopun alku. Te olette tottuneet tekemään mitä tänä päivänä teette, mitä huomenna teette, mutta tulee päivä jolloin tällä Planeetalla ei enää ole huomispäivää.

...

 

 

92. Raymond Aguilera - Profetia maanantaina 15. Kesäkuuta 1992.

...

Englanniksi:

Haluan teidän olevan tarkkana, kuuntelevan hyvin huolellisesti Sanojani. Tämä on Jehova, Maailmankaikkeuden Luoja, kaiken sen Luoja, mitä on ja tulee olemaan, yhdessä Poikani Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen, ja Pyhän Hengen kanssa. Se aika jota Me lähestymme on aika jolloin te heitätte hyvästit, kaikille mukaville ajoille jotka teillä oli. Lopun alku on alkanut; vaikkette ole vielä tajunneet sitä, mutta kello on todella käynnistynyt. Joulu. 2, 1990, oli ensimmäinen päivä; sinä päivänä alkoi päivä jolloin Poika aloitti sodan lopettaakseen, puhdistaakseen sen mikä Taivaallisissa on pahaa.

En aio kertoa teille hetkeä tai päivää jona Poikani saapuu ottamaan teidät mukaansa, mutta sen teille kerron, että sota raivoaa voimakkaana ja kauhistuttavana Taivaissa aina siitä päivämäärästä lähtien. Sota raivoaa Maapallolla, ja samaan aikaan Henkimaailmassa. Te tulette huomaamaan että asiat muuttuvat. Jotkut asiat tulevat muuttumaan hyvin nopeasti. Toiset hyvin hitaasti, mutta ne tulevat pelästyttämään teidät, mellakat, riidat isän, pojan, vaimon ja tyttären välillä. Ihmiset tulevat olemaan hermostuneita. Luonnonkatastrofeja tulee tapahtumaan epätavallisina aikoina ja epätavallisissa Paikoissa.

Nämä ovat lopun Synnytystuskia. "Kun viikunapuun lehdet muuttuvat," Se merkitsee lopun alkua sille, minkä tunnette tai olette tunteneet. Sillä Pedon merkki on käsillä. Väärä Profeetta on käsillä. Merkit kaikesta siitä mitä Raamatussa kerrottiin alkaa toteutua silmienne edessä. Jos ette ole Sanassa ette edes näe sitä. Joten sanon teille Kristittyni, Pyhäni, te lähestytte nopeasti vaivan aikoja.

Tulee tulemaan joitakin Profeettoja jotka tulevat kertomaan teille joitain asioita, jotka eivät tule olemaan niin hyviä, ja suloisia että ne kutittavat korvianne, sillä korvien kutittamisen aika on ohi. Valmistautumisen aika Poikani tulemista varten on käsillä. Minä tulen nuhtelemaan, ja puhdistamaan. Kaikki mikä ei ole Minun Sanani mukaista, en välitä. KUINKA te luette sitä Raamattua, ja KUINKA tulkitsette Raamattua, sillä on Vain Yksi Sana, ja se on Minun Sanani, Jehovan. Kuunnelkaa Minun Sanojani. JEHOVALLA ON YKSI SANA, JA AINOASTAAN YKSI SANA.

...

 

 

108. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 24. Kesäkuuta 1992.

...

Niin Ray, hetki tulee kun monarkki salamurhataan Lontoon kaduilla. Päivänä joka merkitsee hänen Kruunajaisensa. Sillä Peto on suunnitellut, ja toimeenpannut tämän salamurhan alusta saakka. Sillä hänen valtakuntansa perustuksen kehitys tulee leviämään maasta maahan kunnes hän tulee hallitsemaan maailmaa, rautaisella kädellä.

Joten varokaa Petoa. Varokaa Tähteä joka iskee käteenne, ja otsaanne ilman armoa. Sillä kun teillä kerran on tämä Tähti, te ette koskaan tule näkemään Taivaan Valtakuntaa yhdessä Poikani, ja Pyhän Hengen kanssa. Tähti tulee olemaan kivuton. Se ei satu. Se asetetaan välineellä joka Iskee sen paikoilleen. Joten varokaa Vasaraa ja Tähteä.

Tämä on teidän Jumalanne Jehova. Lopun alku tulee olemaan niin kuin Vanhan Testamentin Viidennessä Mooseksen kirjassa sanottiin. Kuolleiden ruumiiden pinot kohoavat korkealle, kuin puutukit kuumana kesäpäivänä. Kärpäset tulevat olemaan sankkoina ja painavina ihmisruumiiden jäänteiden päällä kuumana kesäpäivänä. Se mitä jotkut ihmiset kutsuvat Harmageddoniksi, sen alku saatetaan päätökseen niin kuin Raamatussa on kirjoitettu. Joten lukekaa Raamattua ja oppikaa Jumalan Vihasta niitä kohtaan jotka pilkkaavat Jehovan, Pojan, ja Pyhän Hengen Nimeä.

...

 

 

114. Raymond Aguilera - Profetia 26. Kesäkuuta 1992 klo 11:02 am, Englanniksi.

...

Sillä hetki ja päivä on tullut josta Raamatussa puhuttiin Profeetta Joelin kautta. Sillä tämän Maapallon sulkeminen tapahtuu Jehovan, sinun Jumalasi, Sanan mukaan. Joten kerää rohkeutta, ole viisas. Sillä aika ja hetki tulevat nopeasti.

Kun varis raakkuu aamulla, tulee tämän Maapallon ensimmäinen koettelemus. Kaukoidän maassa, kun väärä profeetta käyttää väärää sanaa jonka paholainen hänelle antoi Häpäistäkseen ja Pilkatakseen Kaikkivaltiasta Jehovaa. Sillä Voima, ja Kirkkaus, ja Kunnia kuuluvat Jehovalle, ja yksin Jehovalle. Eikä Jehova tule sallimaan Nimeänsä Pilkattavan millään tavalla, tai muodolla, milloinkaan, sillä ruukku ei milloinkaan, missään olosuhteissa, kerro ruukuntekijälle mitä tämän pitäisi tehdä.

 

 

207. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 11. Syyskuuta 1992.

Näky:

Näin näyn siitä että öljyä imeytyi maahan.

 

 

Sitten Herra sanoi: "Lopun alku alkaa kun öljy loppuu." Päivän hetki on päällänne kun Peto hallitsee maailman taloutta voimallisella kädellä, raskaalla kädellä. Hän tulee hallitsemaan maapalloa ilman voimalla.

Näky:

Näen Ristin, paitsi että ristin huipussa on suppilo. On kuin jotain valutettaisiin Ristin suppilo-osaan, täyttämään Ristiä.

 

 

 

806. Raymond Aguilera - Profetia 25 Syyskuuta 1995.

Minä olen Elämä; Minä olen ylösnousemus. Ne, jotka seuraavat Minua, elävät aina ja ikuisesti. Uskotteko tämän? Jos uskotte, seuratkaa Sanaa, seuratkaa Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, seuratkaa Isää, seuratkaa Pyhää Henkeä. Sillä nyt on päätöksenteon aika. Sillä te olette lopun alun edessä. Kuuletteko Minua SUORAAN ja SELKEÄSTI? Tämä on teidän Isänne Jehova. Tämä on teidän Poikanne, Kuninkaiden Kuningas, Herrojen Herra, yhdessä Pyhän Hengen Voiman ja Kunnian kanssa, kertoen teille totuuden. Sillä Jumalan kosto on edessänne. Jumalan viha, lopun alku, kaikelle sille mikä on pahaa, kaikelle, mikä on Saatanasta.

...

 

 

997. Tapahtuma, Näky, Profetia - Raymond Aguilera 18. Joulukuuta 1996.

...

Tämän planeetan arvojärjestelmä on pudonnut siihen pisteeseen – että siellä ei ole mitään arvojärjestelmää. Ihmiset ovat menemässä, ja tekemässä sitä mitä he haluavat, koska he haluavat. He eivät etsi Minua. He etsivät idoleita, heidän omaisuuksiaan, heidän halujaan; he etsivät jopa omia pelkojaan. Mutta kaikki tämä on tulossa loppuun. Sillä Minä olen asettanut päivän ja ajan, ja te olette jo astuneet sisälle ensimmäisiin vaiheisiin lopun alusta. Muistatteko te tuon päivän: Joulukuun 2, 1990. Muistatteko, että Minä käskin tatuoida sen silmienne luomiin. Tämä oli alun alku, lopun alun alku. Jatkakaa ilkeiden pahojen asioidenne tekemistä, synnillisten asioidenne tekemistä, ja Me tulemme puhumaan pian Jehovan Voiman pudotessa tämän teidän pienen planeettanne päälle. Sillä paholaisen asiat ovat kuilun asioita.

Muistakaa, jos te haluatte pelastaa itsennerukoilkaa ja rukoilkaa, ottakaa Ehtoollista, tehkää parannus, etsikää veljiänne ja sisarianne Pyhän Hengen Rakkaudella ja Voimalla. Tässä on kaikki, mitä aion kertoa teille tänä päivänä, tällä hetkellä. Sillä Minun Käteni tulee putoamaan tämän planeetan päälleilman armoa, ilman sääliä. Sillä paholaisen asiat ovat tulossa loppuun. Näin sanoo Jehova. Näin sanoo Pyhä Henki. Näin sanoo Jeesus Kristus Nasaretilainen. (loppu)

 

 

1120. Profetia - Raymond Aguilera 3. Marraskuuta 1997 klo 9:15.

Rukoukseni jatkuessa Tapahtumasta #1119, Herra sanoi, "Kun Bill Gates kaatuu, se tulee aloittamaan lopun alun (=begin the beginning of the end)." (loppu)

 

 

1190. Profetia - Raymond Aguilera 16. Elokuuta 1998 klo 8:30.

Vastauksena Bill Stonehamin rukouspyyntöön Australian puolesta.

Herra sanoi:

Voimat, jotka ovat tulevat kauempaa pohjoisesta kuin Indonesiasta. (loppu)

Sitten Herra sanoi:

"Varokaa väärää ristiä! Sillä väärä risti tulee dominoimaan, kontrolloimaan sitä mikä on vanhurskasta, mikä on Jumalasta. Muistakaa Arkki tullaan asettamaan määrättynä hetkenä. Hypätkää Arkkiin, jos haluatte pelastaa itsenne! Sillä hetki ja aika ovat nopeasti lähestymässä kohti antikristuksen ajan alkua. Sillä maailma ei ole nähnyt sellaista terroria, maailma ei ole nähnyt sellaista väkivaltaa, maailma ei ole nähnyt sellaista pahuutta ennen kuin antikristus ottaa vallan. Muistakaa nämä Totuudet ja Vanhurskaat Sanat, Jehovan Sanat, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Sanat, Pyhän Hengen Sanat!

Sillä kun antikristus laukaisee ansan, se tulee olemaan lopun alku. Muistakaa Arkki, muistakaa antikristus, muistakaa Kymmenen Neitsyttä. Muistakaa, että LOPPU ON EDESSÄNNE – Saatanan voima ja kosto tulee kontrolloimaan, tulee likvidoimaan, tulee hallitsemaan, tulee tuhoamaan planeetan, pois siitä mistä tunnette sen tänään. Kirjekuori tulee sinetöimään Joulukuun 6:na, vuonna joka tullaan paljastamaan, kun väärä profeetta ennustaa ja vakiinnuttaa paikkansa maailmassa ja Saatanan pahuuden alueellisen hengen valtakunnassa. Muistakaa minun Sanani! Laittakaa ne sydämiinne, sillä väärällä profeetalla on avain syvyyteen ja tätä avainta hän pitää kaulassaan riippumassa sydämensä yllä."

Espanjaksi:

Minä olen, Minä olen, Minä olen, Minä olen. (loppu)

 

 

1558. Raymond Aguilera - Profetia 25. Lokakuuta 2000.

Moukari lyö alasinta kolmelta ja tarkatkaa Minun Sanojani. Moukari lyö alasinta kolmelta. Paina sitä nappia, he tulevat sanomaan, ” Paina sitä nappia, he tulevat sanomaan. Nyt on aika painaa nappia. Kosto on minun! Kosto on minun! Kosto on minun! Paina sitä nappia. Paina sitä nappia.

Kaikki tulee alas. Kaikki tule olemaan raunioina. ”Paina sitä nappia! Paina sitä nappia!” Näin se tulee olemaan kunPariisi kukistuu. ”Paina sitä nappia!” Pariisi ja sen ihmiset tulevat tuhoutumaan, sillä hullulla on täysi kontrolli nappiin. Sanokaa minun sanoneen, laittakaa se kalentereihinne – päivä, jona nappia painetaan tulee aloittamaan lopun alun. Se tulee olemaan valituksen päivä, pahuuden päivä, juhlan päivä, lopun päivä. Sillä se mitä Minä olen ilmoittanut tulee olemaan, tasan kello kolme. Sillä hetki ja päivä tulee manifestoimaan lopun alun, myrskyn päivänä, jolloin salama iskee, jolloin tuuli puhaltaa, jolloin sormi painaa nappia. Muistakaa Minun sanojani, nappi on siellä, sormi on siellä, paha on siellä. Loppu on siellä. Näin sanoo Jehova Minun Sanani Voimalla. Päivä on tullut.

 

 

2103. Israelin Missiomatkan Muistiinpanot 2012 - Israelin matka7/8/2012 - 17/8/2012.

...

Sanaklo 4:10 AM Beershebassa: "Minä olen mitä Oli, On ja Tulee Olemaan. Maailma tulee muuttumaan pahempaan suuntaan. Maailman johtajien ilmasto, säätilat, vedet tulevat nousemaan ja laskemaan ja tuhoamaan rakennuksia ja tappamaan ihmisiä. Tämä on Lopun Alku. Ihminen ei pysty pysäyttämään näitä tapahtumia. Tämän maailman pahuus on leviämässä niin kuin maastopalo. Maastopalot tulevat olemaan tappavia, kalat tulevat kuolemaan meressä. Laivat tulevat uppoamaan, lentokoneet putoamaan taivaalta. Poliittiset johtajat saavat Saatanan tulen ja he yrittävät tulla jumaliksi. Tuhkaa tulee putoamaan ympäri maailman Saatanan voimalla. Ja silti ihmiset eivät tule uskomaan Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen ja Pyhään Henkeen. Mikä oli tehty kaatumaan, tulee kaatumaan. Mikä oli tehty pelastumaan, tulee pelastumaan. Kipinät tulevat lentämään perheissä, mutta epäusko tulee olemaan suurta. Suurin osa maailmaa ei tule uskomaan Jumalaan, ja useimmat tulevat kuolemaan. Perheet tulevat hajoamaan suuren MINÄ OLEN, MINÄ OLEN tähden. Ihmiset, lukekaa Raamattujanne. Tutkikaa ja oppikaa teidän Luojastanne, ja pelastakaa itsenne ja perheenne. Kaikki mitä teidän kovat päänne tuovat teille, on kuolema ja tuho. Taivas on ihana paikka. Kaikki mitä teidän täytyy tehdä, on lukea Raamattua. Tehkää niin kuin Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki sanovat, ja te tulette löytämään Iankaikkisen Rauhan. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!"

...

 

 

2109. Profetia - Raymond Aguilera 14. Elokuuta 2012 klo 4:10.

"Minä olen mitä Oli, On ja Tulee Olemaan. Maailma tulee muuttumaan pahempaan. Maailman johtajien ilmasto, sää, vedet tulevat nousemaan ja laskemaan ja tuhoamaan rakennuksia ja tappamaan ihmisiä. Tämä on Lopun Alku. Ihminen ei voi pysäyttää näitä tapahtumia. Tämän maailman pahuus on leviämässä niin kuin maastopalo. Maastopalot tulevat tappaviksi, kalat tulevat kuolemaan meressä. Laivat tulevat uppoamaan, lentokoneet putoamaan taivaalta. Poliittiset johtajat saavat Saatanan tulen ja yrittävät tulla jumaliksi. Tuhkaa tulee putoamaan kaikkialla maailmassa Saatanan voimalla. Ja silti ihmiset eivät tule uskomaan Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen ja Pyhään Henkeen.

Mikä oli tehty kaatumaan, tulee kaatumaan. Mikä oli tehty pelastukseen, tulee pelastumaan. Kipinät tulevat lentelemään perheissä, mutta epäusko tulee olemaan suuri. Suurin osa maailma eivät tule uskomaan Jumalaan, ja suurin osa tulee kuolemaan. Perheet tulevat hajoamaan suuren Minä Olen, Minä Olen tähden. Ihmiset, lukekaa Raamattujanne. Opiskelkaa ja oppikaa Luojastanne ja pelastakaa itsenne ja perheenne. Teidän jokaisen kovat päänne tuovat teille kuolemaa ja tuhoa. Taivas on ihana paikka. Kaikki mitä teidän pitää tehdä, on lukea Raamattua. Tehkää niin kuin Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki sanovat, ja tulet löytämään Rauhan Iankaikkisesti. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!"

Näky 4:10 - 4:20:Näin kuvan taivaasta, joka oli jakautunut seuraavalla tavalla: Oikealla se oli sininen ja aurinkoinen, vasemmalla puolella se oli peittynyt tummiin pilviin.Sitten tummat pilvet vasemmalta puolelta siirtyivät oikean puolen ylle ja peittivät kirkkaan sinisen taivaan.