Ray Aguileran Profetiat - Vainot

 

 

74. Raymond Aguilera - Profetia perjantaina 5. Kesäkuuta 1992.

Terve! Mitä teille kuuluu, Lampaani, Karitsani? Minä tulen ohjaamaan teitä, koska se tulee olemaan välttämätöntä, sillä Tähden saapuminen ilmaantuu yhtäkkiä, kuin tyhjästä, mutta hetki ja aika ovat käsillä, sillä veitsi on Maailman kurkulla. Peto aikoo yrittää säikyttää Kristuksen Ruumiin. Hänellä tulee olemaan valmis Suunnitelma Kristuksen Ruumiin Eliminointia varten. Pedon kumppanit tulevat kerääntymään Väärän Profeetan ympärille. Sillä Väärä Profeetta kehittää Juonen jossa Kristillisyyden Uskottavuutta ja Paikkansapitävyyttä Vähätellään. Ja tämä Suunnitelma, tai Määräys joka pannaan toimeen, panee liikkeelle Pedon perimmäisen päämäärän, absoluuttisesta Vallasta, ilman miltään taholta tapahtuvaa estämistä.

Sillä Peto ja Sika tekevät salaliitossa huolellisen Suunnitelman Läntisen Maailman Valloittamiseksi. Sillä Rahan kehitys, Maailman Taloudelliset Suhdanteet lankeavat Pedon eteen, joka päättää kuka selviytyy Rahajärjestelmän taloudellisista romahduksista. Sillä Varallisuuden Valta, Sotilas Valta, Poliittisten Liikkeiden Valta osuvat kaikki kohdalleen Rahajärjestelmän romahduksen myötä, mikä tulee tuomaan Pedon ja tämän seuraajat Valtaan.

...

Pommin kehitys, joka päästäisi kaasun hiukkasia ilmaan, tuhoaa vastustuksen Sotavoimat nopeasti ja suoraan. Joten varokaa Politiikkaa, Varokaa Sotavoimia, varokaa kaikkea ja mitä hyvänsä joka ei ole Jeesus Kristus Nasaretilaisesta. Sillä Kirkon vaino tapahtuu Uuden Kuun saapuessa kun Rauhan Sopimus Pedon kanssa on allekirjoitettu. Kuunteletteko Lapseni? Sillä teidän täytyy lukea Raamattua ja Opiskella ja totella teidän Taivaallista Isäänne, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä. Sillä tuho joka tapahtuu tulee järkyttämään teidät epäuskoon. (kielet)

Joten Lampaani, Karitsani varokaa Käsiänne, varokaa noita Järjestäytymisiä, varokaa Itseänne ettette muuttuisi Pedon kaltaisiksi. Minä olen Jehova. Minä olen Jehova. (kielet) Minä Rakastan teitä. Minä Rakastan teitä. Minä Rakastan teitä, Lapseni. Jehova on Ensimmäinen ja Viimeinen. Rakkauden Jumala, kaiken Jumala.

 

 

663. Raymond Aguilera - Uni, Joulukuussa 1994, klo 4:09 aamulla.

Tämä oli kaksiosainen uni. Ensimmäisessä osassa oli keskitysleiri, jossa oli paljon, paljon Juutalaisia ja Kristittyjä. Jotkut Juutalaisista ja Kristityistä auttoivat vihollista, vain voidakseen pysyä hengissä. Kaikenlaiset ihmiset tekivät kaikenlaisia töitä, joita en ymmärtänyt. Jotkut yrittivät karata, toiset tekivät itsemurhan. Kaikki olivat peloissaan.

Toisessa osassa oli paljon ihmisiä, jotka asuivat kaivoksissa tai jonkinlaisissa tunneleissa, ja piileskelivät.

 

 

671. Raymond Aguileralle annettu Profetia 7 Tammikuuta 1995.

Tuolla, tuolla, tuolla poikani. Tuolla ovat kaikki asiat joista sinulle kerroin, Jumalan tavalla, Jumalan Voimalla. Kerron sinulle täsmällisesti. Kerron sinulle selkeästi. Päivät jotka saapuvat ovat vainon päiviä. Vainon päivät. Niin! Ne ovat saapuneet.

Veri tulee valumaan Poikani Ruumiista keihään avulla. Keihään joka iski Poikani kylkeen tulee olemaan sama keihäs joka iskee Ruumista uudelleen, maailmassa olevaa Poikani Ruumista. Keihäs Hänen kyljessään, Vesi ja Veri tulevat valumaan yhdessä, puhdistaakseen sen mikä pitää puhdistaa.

Kuuletko Minua Reymundo? Pane se paperille, kirjoita, mitä sinulle kerron Isän Huulilla, Pojan Huulilla, Pyhän Hengen Huulilla. Se on saapunut, keihään Vesi ja Veri. Kerro kaikille että nyt saapuu päivä jolloin keihäs tule iskemään Poikani Ruumista kylkeen.

Nämä ovat teidän Jumalanne Sanoja, Isän, yhdessä Pojan, ja yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Loppu on tullut! Muistatteko Joonan päivän? Se on saapunut. Lukekaa Joonan Kirjaa. Sillä Veden ja Veren päivä ja päivämäärä on saapunut.

 

 

 

686. Raymond Aguileralle annettu Profetia 11 Helmikuuta 1995.

Poikani, aion antaa sinulle sen minkä olen sanonut. Se on saapunut, vainon päivä, Poikani Ruumiin vaino. Kuulitteko Minua?, vaino. Niin, se on saapunut. Kuulitteko Minua? Ovatko korvanne auki? Sillä se on saapunut, "Loppu." Se mitä sinulle kerroin on saapunut. Katso, sinun täytyy valmistautua sillä nyt saapuvat kaikki lahjat, kaikki Taivaan asiat.

Oi, oi, oi. Nyt saapuu Poikani Jeesus taistellakseen kaikkien karitsojen puolesta, kaiken sen puolesta mikä on Hänen, Pyhän Hengen Voimalla, kaiken sen Voimalla mikä on Jumalasta. Se on saapunut, "Loppu", maailman Loppu. Kerron teille selkeästi. Kerron teille Täsmällisesti. Kerron teille Huulillani. Sillä nyt saapuu Sanani Pyhän Hengen Voimalla.

Niin!, kuilu tulee avautumaan ja kaikki saastainen, kaikki mikä ei ole Minun, sen tulen asettamaan kuiluun. Kuulitteko Minua? Nyt saapuu kuilu! Nyt saapuu kuilu! Sillä Minä aion ainoastaan pelastaa sen mikä on Puhdasta; mikä on Suunnattua; sen minkä Pojalleni annoin Jumalan tavalla. Se on saapunut Pyhän Hengen Voima, Poikani, Sanan, Voima. Niin! Se on saapunut! Niin! Se on saapunut! (loppu)