Tuula Salminen – profetia - 22.9.1995

Lopun ajan Mooses ja Egyptin orjuus

 

Minä olen nähnyt minun kansani valituksen tänä päivänä, ja minulla on tiedossa kuinka se kärsii, kuinka se huokaa ja on ylen raskautettu maailman orjuudessa, minä tiedän,että se on uupumaisillaan, viimeisillä voimillaan se yrittää suoriutua, päästä eteenpäin, yrittää nousta sen orjuuden ikeen alta, joka sen päälle on pantu, nousta omassa voimassaan. Ja se ei ole vain minun kansani Israel, vaan se on kaikki minun kansani, kaikki minun omani, jotka minä nimeltä tunnen.

 Kaikki se kansa huokaa tänä päivänä saman Egyptin orjuuden vallan alla, kuin Israelin kansa Egyptissä ollessaan, ja minä näin: se ei jaksa enää. Niin pimeää on tullut, ettei se näe mihin mennä, niin paljon on melua, ettei se kuule ja niin paljon on saastaisuutta, että se ei ymmärrä, vaan nääntyy. Ja minä näen sen kansan keskellä niitä, jotka lakkaamatta huutavat, hellittämättä halajavat päästä vapauteen, päästä siihen minun tuntemiseeni, joka minä olen. Minä kuulen sen huudon ja tunnen sen halajamisen ja minä näen: Se on raskaaksi käynyt, se on tuskaksi tullut.

Sen tähden minä tulen, minun apuni tulee, riennän avuksi ja vapautan kansani, katkaisen kahleen sen kaulasta, päästän jalkansa paulasta. Minä riisun orjuuden kaavun ja vankeuden vaatteet. Katso, minä annan väsyneille väkeäni ja voimattomille voimaani, tulee uusi voimani, joka korkeudesta puetaan, tulee uusi lauluni kansani sisimpään, sanani heidän suuhunsa ja he ovat minun voittoisa kansani, joka nousee. Se nousee ja lähtee liikkeelle kun minä liikutan, he menevät kun minä käskyni lähetän, eivätkä he kysy, eivätkä he väsy, eivätkä eksy, sillä minä olen heidän Jumalansa ja minä olen heidän kanssansa.

Mutta tiedä, niinkuin oli Mooseksen päivinä, on oleva myös tänä päivänä. Minä lähetin

Mooseksen vapauttamaan kansaani Egyptin orjuudesta, johon se oli joutunut, se oli väsynyt uupunut niinkuin kansani ja omani tänäkin päivänä. Minun merkkini ja ihmeeni seurasivat Moosesta ja hän teki ihmeellisiä tekoja, mutta ei vain Mooses, myös Egyptin noidat tekivät niitä, samankaltaisia tekoja. Kun Mooseksen sauva muuttui käärmeeksi, muuttuivat myös noitien sauvat. Mutta muista: Mooseksen sauva söi noitien sauvat ja se on: Mooseksen usko voitti muut uskot. Samoin tänäänkin, Jumalan pojan usko on voittanut maailman ja se usko on teidän uskonne.

Ja on myös tapahtuva, ennenkuin minä tulen vapauttamaan kansani, sillä tänä päivänä minä itse vapautan kansani, joka on otettu minun nimiini, tulen noutamaan omani jotka ovat pesseet vaatteensa Karitsan verellä, Siis on tapahtuva, että valheen kaikella voimalla on tuleva paljon voimallisia tekoja, jotka eivät ole minusta, vaan perkele on pukeutunut valkeuden varuksiin eksyttäen monta pois totuudesta, sentähden, että minä koettelisin kansani ja näkisin heidän puhtaalla, ehyellä sydämellä seuraavan minua, joka olen heidät kutsunut itseäni seuraamaan. Että se olisi rakkaudesta ja totuudesta, että se olisi rakkaudesta totuuteen, että he minua rakastaisivat ja minusta eläisivät, että sanani ja maahan vuotaneen vereni kautta olisivat otolliset saamaan lahjaksi pelastuksen ja vapauden ja iankaikkisen elämän.

Mutta on myös tapahtuva,että minä vuodatan Pyhän Henkeni kaiken lihan päälle ja on näkyvä ihmeitä ja merkkejä taivaalla ja maan päällä, minun voimallisen käteni kautta, jonka minä nostan ja annan tulla voimatekoni, annan asettua paikoilleen minun ihmeellisen suunnitelmani, aivoitusteni mukaan, että maailma näkee, maailma kuulee, että Pelastaja on kaikille annettu, että Vapahtaja on tulossa. Ja minä tulen kokoamaan maan elon, korjaamaan satoni, suuren satoni, joka on kypsynyt.

Minä käännän lasten sydämet Isän puoleen ja Isän sydämet lasten puoleen ja he tulevat ja riemuiten kulkevat. Koko minun rakkauteni on vuotava ihmislasten sydämiin, ja he ymmärtävät ja kääntyvät, he sanovat ”Minun Herrani ja minun Jumalani.” Näin tulevat sisälle otetuksi ne, jotka ottavat vastaan minun rakkauteni, minun poikani Jeesuksen Kristuksen, sillä hän on minun rakkauteni ja kaikki ne jotka hänessä ovat. Sen tähden rakkaat lapseni tahdon vahvistaa teitä: Ei ole tulossa enää orjuutta minun kansalleni, vaan voima ja rohkeus tehdä minun tekoni ja on tulossa vapautus orjuuden ikeestä.

Katso, torviin puhalletaan, kun lähdette liikkeelle, kaikki kansa, kaikki minun kansani, kohti luvattua maata, kohti Karitsan häitä. Mutta on käyvä niinkuin ensimmäisen liikkeelle lähdön jälkeen Egyptistä, erämaassa kansa rakensi ja valitsi epäjumalan, kultaisen vasikan, niin myös viimeisen liikkeelle lähdön jälkeen Israel tekee ja valikoi jumalakseen Antikristuksen ja joutuu kärsimään erämaassa, vihanajassa, mutta siellä se myös nöyrtyy ja katuu ja ottaa vastaan minut Messiaana, Kuninkaana ja totisena Vapahtajana ja on oleva, että minä Jeesus Kristus olen heidän Jumalansa ja he ovat minun kansani aina ja iankaikkisesti.

Ja sinä minun morsiameni, olet oleva Joosuan ja Kaalebin hengessä, etkä pelkää. Sinulla on rakkaus, palava ensirakkaus ja rakkaudessa ei ole pelkoa. Te voitatte, teidän uskonne on voittava ja katso, tulossa on Karitsan häät. Nostakaa päänne. Amen.

TULE HERRA JEESUS!!