R. Aguileran Profetiat Suomeksi 1200-1001

Tämä sivu Pdf-muodossa. (kuvat mukana)

1200. Näky - Raymond Aguilera 30. Elokuuta 1998.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle kuvan Japanin lipusta. (loppu)

 

 

1199. Profetia - Raymond Aguilera 30. Elokuuta 1998 klo 14:30 Espanjaksi.

Minä olen, Minä olen, Minä olen Minun poikani! Jos otat esille kamerasi ja otat valokuvan kaikesta mitä näet; sinä voit nähdä Minut! Tämä on Totuus! Kaikki mitä on – on Minun Kasvoni tarkasti! Mutta se mikä on saastaista, on paholaisesta! Mutta jos katsot Jumalan Rakkaudella asioita, jotka ovat oikein, asioita jotka ovat Jumalasta; sinä voit ottaa kamerasi ja ottaa monia kuvia Minun Kasvoistani! Kaiken sen mikä on saastaista, Minä tulen korjaamaan tarkasti! Mutta jos tahdotte nähdä Minut; te voitte katsoa taivaalle; te voitte katsoa poikaanne, tytärtänne; te voitte katsoa peiliin ja katsoa kasvojanne; te voitte katsoa missä asutte; missä työskentelette; kaikki ne asiat joihin käytätte kameraanne, te voitte valokuvata Minun Kasvoni!

Te uskotte, ettette voi nähdä Minua, ettette voi kuulla Minua, mutta kaikki mitä siellä on – on teidän Jumalanne! Kaikki tämä on oikein! Kaikki mikä on hyvää Minun Poikani Jeesuksen ja Pyhän Hengen kanssa. Kaikki mikä on puhdasta on Minun. Loput kuuluvat paholaiselle. Ja Minä tulen keräämään hänet kaiken sen kanssa mikä on saastaista ja Minä tulen asettamaan ne helvetin kuiluun. Tällä tavalla – kun otatte kameranne, kaikissa valokuvissa tulee olemaan teidän Jumalanne Kasvot. Nauramassa Ilolla, sillä te menitte taivaaseen Isänne kanssa. Me voimme kertoa vitsejä, Me voimme syödä, Me voimme laulaa, Me voimme tehdä kaikkia hyviä asioita jotka ovat Jumalasta.

Siellä on joitakin teistä, jotka ette usko Minua, mutta se on Totta ja asian ytimeen! Te ette vielä tunne Jumalan asioita. Kaikki mitä te tunnette on se mitä Minä jätän teille ja mitä Minä annan teille nähtäväksi. Mutta siellä on monia, monia asioita joita Minä en ole vielä näyttänyt teille, jotka ovat siellä teidän edessänne. Mutta tämä on toinen tarina, jonka Minä tulen kertomaan teille kun tulette taivaaseen. Sitten Me voimme kävellä käsi kädessä ja Minä tulen näyttämään teille. Minä tulen osoittamaan teille tämän kaiken. Sillä te olette Minun poikani ja Minun tyttäreni ja Minä Rakastan teitä kaikella mitä siellä on!

Kyllä, Reymundo, kerro maailman ihmisille, sinun Isäsi, Kristuksen jaPyhän Hengen Sydän. Minä tiedän ja sinä tiedät, että siellä on monia asioita joita ihmiset eivät ymmärrä, mutta tämä on sinun Jumalasi Työ. Hän tulee korjaamaan kaiken tarkasti aikana, jonka Hän on kirjoittanut ylös. Rauhoitu nyt, nuku ja lepää, sillä se on saapunut, toinen päivä. Älä unohda kameraasi! Kiirehdi, nuku! (loppu)

 

 

1198. Profetia - Raymond Aguilera 29. Elokuuta 1998 klo 15:35 Espanjaksi.

Se olen Minä. Se olen Minä. (kielet)

Vaatteet, vaatteet ovat valmiina. Kiirehdi! Peskää itsenne! Laittakaa puhtaat vaatteet yllenne. Sillä täältä tulee häät. Oh - Kyllä; kuinka kauniit ovat Jumalan häät! Kuulkaa Minua! Ottakaa kylpy! Puhdistakaa vaatteenne suorilla asioilla, Jumalan asioilla. Täältä tulee päivä, jonka lupasin sinulle vuosia ja vuosia sitten.

Teidän täytyy avata sydämenne ja teidän täytyy rikkoa se, mikä on kovaa, ja teidän täytyy pestä ne sydämenne osat, mitkä ovat likaiset. Kuulitteko Minua, Minunpoikani ja tyttäreni? Häät ovat saapuneet kohdalle! Kylpekää itsenne! Menkää! Kiirehtikää!! Täältä tulee päivä. Kuulitteko Minua? Kylpekää itsenne! Täältä tulee Jumala!Haluan teidän olevan valmiita kaikella mikä on oikein. Täältä tulee se päivä Voimalla! Tarkasti kaikella mitä tulee tapahtumaan. Kiirehdi! Kertokaa veljillenne ja sisarillenne, että Jeesus on valmiina! Kaikki on valmista - ruoka, huone, häät. Täältä tulee Jumalan päivä! Avatkaa korvanne ja silmänne. Kiirehdi! Kiirehdi! Kiirehdi! (loppu)

 

 

1197. Näky - Raymond Aguilera 29. Elokuuta 1998 klo15:35.

Herra antoi minulle näyn jostakin kankaasta. Se oli voinut olla lippu mutta en ole varma. Siinä oli kolme vaakasuoraista väriraitaa, jotka peittivät materiaalin. Ylimmäinen väri oli punainen ja se ulottui melkein keskikohtaan asti, seuraavaksi oli kapea valkoinen raita, sitten oli leveä vihreä nauha peittämässä alaosaa. (loppu)

 

 

1196. Näky - Raymond Aguilera 29. Elokuuta 1998.

Herra antoi minulle näyssä kirjaimen "j" (pienen kirjaimen "j"). Se oli sytytetty kynttilä. (loppu)

 

 

1195. Profetia - Raymond Aguilera 28. Elokuuta 1998 klo 1:25 Espanjaksi.

Miksi? Miksi? Miksi on tiikeri vihainen? Tiikerillä ei ole mitään asiaa olla vihainen. Kyllä Reymundo! Tiikeri on mieletön! Hän haluaa nuolla veren, mutta karhu; karhu sanoo: ei! Ja kun hän sanoo, ”Ei”, se on ”ei”! Sillä karhulla on voima. Hänellä on kaikki tarpeellinen sanoakseen tiikerille, EI! Mutta tiikeri haluaa olla se viimeinen. Katsokaa! Tiikerin päivä on nyt saapunut, karhun päivä, liekin päivä; maailman liekin. Minä tiedän! Minä tiedän! Minä tiedän! (loppu)

 

 

1194. Näky - Raymond Aguilera 27. Elokuuta 1998.

Herra antoi minulle näyn pyörremyrskystä. Mutta tämä pyörremyrsky oli tehty rahasta. Siinä ei ollut tomua tai roskia tai maata, vain paljon rahaa pyörimässä ympäriinsä satojen ja satojen jalkojen korkeuteen. Rahan pyörremyrsky. (loppu)

 

 

1193. Profetia - Raymond Aguilera 25. Elokuuta 1998 klo18:30 Espanjaksi.

Kinkku (tai pekoni <jamón>) [Uskon, että tämä on sika], kyllä Reymundo! Katso kinkkua! Kinkku on valmis! Oh, Cadahá [Uskon, että tämä on ihmisen kirkko.] (En osaa kääntääEspanjan slangi sanaa "Cadahá" < mutta se merkitsee: nainen tai tyttö, joka ei ole paha tai ilkeä, mutta ei ole mukava nainen, villi nainen tai hän on poissa järjiltään>), kuinka menee! Kuinka menee! Katso! Hetki on tulossa Jumalan Voimalla. Minun Käteni on valmiina iskemään kaikkea, mikä on saastaista. Täältä tulee tähti. Täältä tulee maanjäristys. Täältä tulee kaiken sen veri, mikä on pahaa. Kyllä, kyllä, kyllä.

Viesti Raymond Aguileralle:

Kiirehdi – kirjoita mitä Minä kerron sinulle asian ytimeen! Minä tiedän, että olet poikki. Minä tiedän, että sinun ruumiisi koskee! Minä tiedän, että sinä et pysty ajattelemaan! Mutta nämä asiat eivät ole tärkeitä! Sillä Minä aion tehdä kaiken sen ajattelun, minkä sinä tarvitset. Minä tulen antamaan sinulle kaiken sen voiman, jonka sinä tarvitset. Meidän täytyy lähettää Jumalan Sana Jumalan Voimalla ja Jumalan tavalla. Minä kerroin sinulle, kun Me aloitimme tämän tien, että se tulisi olemaan vaikeaa. Me emme silti vielä ole saapuneet kovaan kohtaan. Minä tiedän sinun olevan väsynyt. Että sinä et voi liikuttaa ruumistasi. Mutta sinä lupasit Minulle, että sinä tulisit kirjoittamaan Jumalan Sanan. Ja Me olemme nyt hyvin lähellä Jumalan työn loppumista. Minä kuulen sinun kyyneleesi ja Minä tunnen mitä sinä tunnet, mutta Jumalan Ruumiin täytyy kuulla Jumalan Ääni!

Kaikki on menossa hyvin! Kaikki on menossa asian ytimeen! Minä tulen lähettämään sinulle enemmän rahaa, sillä sinä tulet tarvitsemaan sitä, asian ytimeen. Minä tulen kertomaan sinun veljillesi ja sisarillesi lähettämään sinulle se mitä sinä tarvitset. Kyllä, Reymundo sinun vaimosi on nyt valmis. Hän tule soittamaan sinulle Jumalan Rakkaudella. Hän tulee soittamaan sinulle. Tiedät, ettet sinä halua ajatella tämän kaltaisia asioita! Sinä vain haluat levätä.

Mutta haluan sinun nousevan ylös ja haluan sinun aloittavan uudestaan! Kyllä, Reymundo, herää! Herää, sinulla on työ tehtävänä! Kaikki tulee menemään hyvin, kuulitko Minua? Vai oletko sinä vaipumassa uneen! Avaa silmäsi ja nouse ylös!! Meidän täytyy kirjoittaa Jumalan Sana. KUULITKO sinä Minua! Reymundo – kuuletko sinä Minua!! Katso! Minä annan sinun nukkua kaksi tuntia lisää, mutta haluan sinun sitten nousevan ylös ja alkavan kirjoittaa ja tekemään Jumalan työtä. Muista! Vain kaksi tuntia lisää, kuulitko Minua? (loppu)

Huom: Minun puhelimeni soi kaksi tuntia myöhemmin. Se oli väärä numero, mutta minä en vastannut siihen, vaan minun puhelinvastaajani teki sen, ja sitten nukuin toisen tunnin. En vain voinut nousta ylös. Olin vain liian väsynyt.

Anteeksi Herra, minun ruumiini on kulunut loppuun! Minä kerroin sinulle, että voin tehdä vain sen jonka voin tehdä. En voi puskea itseäni enempää. Tunnen kuin olisin kuolemaisillani. Olen hajoamaisillanija tarvitsen enemmän apua!!! En pysty nukkumaan yön läpi tai pysty lepäämään. Sinä olet teettämässä minulla työtä kuolemaa asti. Anna minulle anteeksi!

 

 

1192. Profetia - Raymond Aguilera 20. Elokuuta 1998 klo 8:00.

Vauva on valmiina kylpyä varten. Hakekaa saippua! Hakekaa allas! Tuokaa pesusieni! Hakekaa pyyhe! Presidentin virka alkaa haihtumaan pois. Pitäisikö Minun heittää vauva pois likaisen pesuveden mukana?

Rukoilkaa, Rukoilkaa, ja Rukoilkaa! Lukekaa Raamattua, etsikää Minun Poikaani, Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, keskittykää, keskittykää, ja keskittykää Jumalan asioihin. Sillä teidän edessänne olevat asiat, tulevat nopeasti, tulevat yksityiskohtaisesti. Minä olen tuomassa laumani yhteen. Minä olen erottamassa lampaat vuohista.

Muistakaa Sanat Matteuksen Evankeliumin Luvussa 24. Ne ovat asetettuna teidän edessänne! Osoitettuna ja suoraan. Muistakaa, kun viikunapuun lehdet muuttuvat. Muistakaa teidän Jumalanne Jehova, teidän Kuninkaitten Kuninkaanne, Jeesus Kristus Nasaretilainen. Muistakaa Pyhän Hengen Voima. Teidän edessänne olevat asiat tulevat pelottamaan maailmaa, mutta jos te luette Raamattua, jos te tunnette Jumalan Sanan, te tulette kestämään ne asiat, jotka tulette näkemään. Asiat, jotka tulette kuulemaan. Asiat, jotka tulevat valloittamaan tämän koko planeetan. Te tulette itkemään veren, kärsimyksen ja avuttomuuden kyyneliä.

Sillä ne teistä, jotka olette lukeneet Raamattua Jumalan Silmillä, Jumalan Sydämellä, Jumalan Rakkaudella, tietävät tarkasti mitä Minä olen sanomassa. Ne teistä, jotka olette leikkimässä kirkkoa, tulevat olemaan hämmennyksissä, eivät tule tietämään mitä tehdä. Koska te hypitte ja jätitte väliin kun menitte Raamatun läpi. Muistakaa Minun Sanani. Minä olen sama eilen, tänään ja huomenna. Minun Sydämeni on Suuri, Minun Rakkauteni on Suuri, mutta Minä en kestä Saatanan saastaa ja asioita. Kaikki tulee puhdistetuksi. Kaikki tullaan viemään syvyyteen. Muistakaa, toinen puoli Rakkaudesta on viha, kuri. Joskus tätä on hyvin vaikeaa vastaanottaa. Mutta Minä tiedän, mikä on oikein ja mikä on parasta asian ytimeen, sille henkilölle jota se koskee. Minä en pidä siitä mitä Minun täytyy tehdä, mutta Kristuksen Ruumiin asiat ovat tulleet hyvin leväperäisiksi Kristillisissä yhteisöissä.

Minä kerroin Minun pojalleni, Reymundolle, että monet ihmiset tulisivat olemaan vihaisia hänelle Minun Sanojeni tähden. Minä kerroin hänelle, että monet ihmiset tulisivat kutsumaan häntä nimillä. Että monet Kristityt tulisivat syyttämään häntä, nostaisivat ylös heidän kivensä ja tulisivat hänen peräänsä heidän sanoillansa, heidän teologioillaan. Mutta muistakaa, se ei ole Reymundo, jonka perässä te olette noitten kivien kanssa. Katsokaa teidän käsiänne, ne ovat syntiset; ne ovat likaiset. Katsokaa teidän kiviänne – nyt lopettakaa! Nyt katsokaa Minun Käsiäni. Katsokaa Minun Kiviäni. Nähkää, kuka tulee voittamaan tämän taistelun! Sillä jos te tulette Reymundoa vastaan, te tulette Minua vastaan! Katsotaanpa, kuka tulee voittamaan, te teidän teorioittenne, tekojenne, pahuutenne kanssa!

Muistakaa kaikki nuo profetiat, joissa Minä mainitsin kärpäsen. Minä en luule, että teillä on tarpeeksi siipeä, lentääksenne pois Minun Käteni ulottuvilta. Sillä Minä tulen murskaamaan teidät niin kuin kärpäsen loppujen vuohien kanssa! Muistakaa kymmenen neitsyttä, kumpi viidestä te olette! Se osa ruumiista, joka ei tule pääsemään perille! Vai se puoli, joka tulee olemaan hääaterialla. Muistakaa Minun Sanani! Muistakaa Minun Käteni! Sillä Minä olen kuoleman vakavissani Jumalan asioiden tähden! Jos te haluatte leikkiä kirkkoa, Minä tulen lähettämään teidät paikkaan, jossa voitte leikkiä kirkkoa. Jos te haluatte etsiä Minun Poikaani Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, jos te etsitte Minua, Jehovaa, jos te etsitte Pyhää Henkeä, Minä tulen lähettämään teidät hääaterialle kirkkaan uuden Valkoisen Vaatteen kanssa.

Muistakaa Minun Sanani, muistakaa Raamattu, muistakaa Jumalan viha, muistakaa Matteus 24, muistakaa kymmenen neitsyttä, muistakaa Ilmestyskirja, kaikki tämä on edessänne. Minä olen selkeästi ilmoittanut tämän. Minä olen selkeästi kirjoituttanut sen ylös, joten älkää tulko Minun eteeni sanomaan ettette tienneet! Kun te yrititte kivittää Minun Reymundoa. Kun te yrititte juosta paholaisen perässä tämän planeetan, tämän maailman ylellisyyden perässä. Sillä Minä en unohda yhtään asiaa, Minä luen teidän sydämenne. Minä tunnen teidät paremmin kuin te tunnette itsenne. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!" (loppu)

 

 

1191. Profetia - Raymond Aguilera 18. Elokuuta 1998 klo15:36.

Huom: Tämä Profetia annettiin minulle kun olin tekemässä äänitiedostoja. Herra pysäytti minut ja antoi minulle seuraavaa.

( Kielet - http://www.prophecy.org/sound/1191pro.mp3 )

Espanjaksi:

Liha on valmis! Liha on valmis Minun poikani ja Minun tyttäreni. Minä, Taivaan Jumala, maailman Jumala, kaiken mitä on, ja kaiken mitä tulee olemaan, Minä kerron teille Jumalan Sanoja, Taivaan Sanoja, kaikesta mitä siellä on, Pyhän Hengen Voimalla, Minun Poikani Jeesuksen Voimalla, Isän Voimalla. Se on saapunut liha josta kerroin sinulle aiemmin, menneinä vuosina. Minun pieni kasvoni (Uskon, että nämä olivat helliviä sanoja espanjaksi.), Minun pieni kasvoni, Minun pieni kasvoni. Miksi? Miksi? Miksi? (Kielet). Minä kerron sinulle Jumalan Sanan.

Englanniksi:

Kuunnelkaa Minun Sanojani Minun lapseni. Minä olen juuri antanut teille viestin Kielillä. Jos te uskotte voivanne purkaa sen, jos te uskotte olevanne niin kosketuksissa teidän Jumalanne kanssa – tulkitkaa ja julkaiskaa Sanat. Sillä Sanat, jotka Minä olen juuri antanut teille Kielillä, tulevat vapauttamaan sisäisiä kaikkein salaisimpia tapahtumia, jotka ovat tulossa toteutumaan. Jumalan asiat ovat Voimakkaita, ovat suoria yksityiskohtaisesti, ovat vanhurskaita, ovat puhtaita, ovat tosia. Useimmat teistä ovat kuulleet Presidentti Clintonin Sanat. Suurin osa kansakunnasta ei välitä!

MUTTA MINÄ, MAAILMANKAIKKEUDEN TEKIJÄ, RIKKOJA, TAIVAAN JA MAAN LUOJA, KAIKEN SE LUOJA MITÄ TE NÄETTE, KAIKEN MITÄ TE KOSKETATTE, KAIKEN MITÄ ON, KAIKEN MITÄ TULEE OLEMAAN, MINUN POIKANI JEESUKSEN KRISTUKSEN NASARETILAISEN KANSSA, PYHÄN HENGEN VOIMALLA – Minä kerron teille TOTUUDEN! Minä aion Puhua ja kun Minä Puhun, ne Sanat tullaan toteuttamaan tulevina päivinä, tulevina viikkoina, tulevina kuukausina – TE VOITTE MERKITÄ YLÖS MINUN SANANI! Presidentti Clinton ei voi pilkata Jumalaa hänen todistuksessaan! Hän sisällytti Minut - Isän, kaiken sen Luojan, Tekijän, mitä on, mitä tulee olemaan, hänen todistukseensa kansakunnalle. Niin kuin hän syöksi siemenensä elimistään, niin Minä myös tulen syöksemään Presidentti Clintonin Minun Suustani syvyyteen kaikeksi siksi ajaksi mitä aikaa on. Sillä KUKAAN EI VOI PILKATA JUMALAA! Minä en välitä, jos hän on Presidentti. Minä en välitä jos hän on ojankaivaja! Ylimmästä alimpaan vanhurskaus tulee hallitsemaan ja Minä tulen näyttämään hänelle, kuka on HALLITSEMASSA! Pyhän Hengen Voimalla, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimen Voimalla, niin se tulee tapahtumaan.

Minä haluan kertoa tälle maalle, tälle Yhdysvalloille, joka on niin löyhä moraaleissaan, joka on niin löyhä synnillisessä luonteessaan; jota se tuottaa ilma-aaltojen kautta, median kautta, joka tekee oikean vääräksi ja joka tekee väärän oikeaksi. Tulevina vuosina te tulette näkemään, te tulette tuntemaan, te tulette itkemään. Sillä Jumalan Viha on jotain, joka on ollut odottamassa tapahtuvaksi tälle synnilliselle maalle. Te voitte nähdä listan huipulta listan pohjalle asti, teidän Presidentistä listan pohjalle jokaisen joka on syntynyt tässä maassa, niihin uusiin jotka ovat tulossa, jotka tuottavat synnillistä elämää ja mainostavat tämän tyylistä elämäntapaa, tulevat tuntemaan Jumalan Vihan ilman armoa. Minä olen varoittanut tätä maata! Minä olen varoittanut tätä maata ja he ovat kuuroja ja he ovat sokeita. Merkitkää ylös Minun Sanani! Sillä Minä en Valehtele; niin kuin teidän Presidenttinne! Mitä Minä sanon, tulee tapahtumaan tarkasti, kirjaimelleen. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

1190. Profetia - Raymond Aguilera 16. Elokuuta 1998 klo 8:30.

Vastauksena Bill Stonehamin rukouspyyntöön Australian puolesta.

Herra sanoi:

Voimat, jotka ovat tulevat kauempaa pohjoisesta kuin Indonesiasta. (loppu)

Sitten Herra sanoi:

"Varokaa väärää ristiä! Sillä väärä risti tulee dominoimaan, kontrolloimaan sitä mikä on vanhurskasta, mikä on Jumalasta. Muistakaa Arkki tullaan asettamaan määrättynä hetkenä. Hypätkää Arkkiin, jos haluatte pelastaa itsenne! Sillä hetki ja aika ovat nopeasti lähestymässä kohti antikristuksen ajan alkua. Sillä maailma ei ole nähnyt sellaista terroria, maailma ei ole nähnyt sellaista väkivaltaa, maailma ei ole nähnyt sellaista pahuutta ennen kuin antikristus ottaa vallan. Muistakaa nämä Totuudet ja Vanhurskaat Sanat, Jehovan Sanat, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Sanat, Pyhän Hengen Sanat!

Sillä kun antikristus laukaisee ansan, se tulee olemaan lopun alku. Muistakaa Arkki, muistakaa antikristus, muistakaa Kymmenen Neitsyttä. Muistakaa, että LOPPU ON EDESSÄNNE – Saatanan voima ja kosto tulee kontrolloimaan, tulee likvidoimaan, tulee hallitsemaan, tulee tuhoamaan planeetan, pois siitä mistä tunnette sen tänään. Kirjekuori tulee sinetöimään Joulukuun 6:na, vuonna joka tullaan paljastamaan, kun väärä profeetta ennustaa ja vakiinnuttaa paikkansa maailmassa ja Saatanan pahuuden alueellisen hengen valtakunnassa. Muistakaa minun Sanani! Laittakaa ne sydämiinne, sillä väärällä profeetalla on avain syvyyteen ja tätä avainta hän pitää kaulassaan riippumassa sydämensä yllä."

Espanjaksi:

Minä olen, Minä olen, Minä olen, Minä olen. (loppu)

 

 

1189. Näky - Raymond Aguilera 7. Elokuuta 1998.

Herra antoi minulle näyssä kulkusirkan. Sitten Hän sanoi, "Kulkusirkat tulevat valtaamaan Maatilat ja syömään ihmisten ruuat." (loppu)

 

 

1188. Näky - Raymond Aguilera 6. Elokuuta 1998.

Herra antoi minulle näyn satelliitista. Sitten Herra sanoi, että tämä satelliitti tulisi olemaan merkki taivaalla.

Näky:

Sitten minä näin tämän saman satelliitin, mutta se oli haarautunut ja sillä oli kuusi muuta satelliittia, jotka lähtivät siitä. Se muistutti hyönteistä, koska sillä oli kolme satelliittia kiinnitettynä kummallekin puolelle. (loppu)

 

 

1187. Tapahtuma - Raymond Aguilera 6. Elokuuta 1998.

Hei Veljet ja Sisaret,

Joskus minä aistin, ja minä saan kirjeitä ihmisiltä, jotka ajattelevat, että kaikki mitä minä teen on se, että minä istun tietokoneeni edessä ja keksin kaikki nämä profetiat. Jos he vain tietäisivät hengellisen maailman todellisuuden ja kuinka lähellä me olemme tämän maailman loppua. Sitten siellä on karismaattisia Kristittyjä, jotka ajattelevat tietävänsä sen kaiken, ja he eivät tuhlaa yhtään aikaansa kertomalla sitä sinulle. Jotkut teistä tietävät sen, mutta useimmilla teistä ei ole pienintäkään aavistusta hengellisestä sodankäynnistä suoraan Saatanan paholaisen kanssa.

Suurimman osan aikaa Saatana on iskemässä minua alas ihan tyhjiin; missä minä en tiedä mitä tehdä, ja saa minut perääntymään selkä seinää vasten tietyissä tämän maailman alueilla. On aikoja niin kuin eilen illalla sen jälkeen kun olin ladannut mini-Profetia Kirjan ja Lehdistötiedotteen. Minä tunsin kuin minun sydämeni olisi räjähtämäisillään, ja minä olisin kuolemassa, kun menin sänkyyn. Minä rukoilin ja rukoilin Kristusta auttamaan minua kyyneleet silmissäni, kunnes rukoilin itseni uneen; toivoen herääväni aamulla. Sitten seuraavana päivänä taistelu alkoi jälleen uudestaan. Tämä Profeetallinen palvelutehtävä ei ole yhtään hauskaa! Siellä on aikoja, jolloin minulla ei ole rahaa ruokaan tai rahaa maksaa laskuni. Sitten Saatana iskee minun ruumistani, missä se tuntuu kuin hän asettaisi minut tähän metalliseen purkkiin ja hän rupesi iskemään kylkiä kunnes sinä tunnet olevasi tulossa hulluksi. Sitten siellä on aikoja kun tunnet että sinä olet potkunyrkkeilyottelussa, jossa sinun jalkasi ja kätesi on sidottu, ja sinua koskee kaikkialta seuraavana päivänä. Minä näen niin monien ihmisten yrittävän parhaansa olla profeetta ja hakevat tuota paikkaansa Kristuksen Ruumiissa. No, kaikki mitä minä vain sanoa on, ”Jos Herra ei valitse sinua; sinä olet tuhlaamassa itsesi ja kaikkien muitten aikaa. Te ette voi oppia tätä profeettakoulussa!”

Minä sain kolme puhelinvastaajaviestiä Mark Gabrielsonilta eilen, joissa pyydettiin rukousta. Hän ei kuulostanut kovinkaan hyvältä nauhalla. Mark Gabrielson piti yllä Alaskan peiliä profetia verkkosivusta. Hän oli suunnitellut tapaavansa minut seuraavalla viikolla, mutta hengellinen sodankäynti on lisääntynyt niin paljon, että kun hän soitti minulle Washington osavaltiosta, hän oli uudelleen ajatellut päätöstään, pitäisikö hänen tulla tapaamaan minua, vai ei. Hän mainitsi, että hän saattaa kääntyä takaisin ja mennä takaisin kotiin. Minä en vielä tiedä, tuleeko hän kääntymään ympäri ja lentää takaisin Alaskaan. Hän on jo puolimatkassa. Sitten siellä on Bill Stoneham, joka on perustamassa Australialaista profetia verkkosivua, hän soitti minulle viime viikolla myös melkein saman ongelman kanssa, HENGELLISEN SODANKÄYNNIN! He ovat alkaneet saada maistaa tuon ristin kantamisen todellisuutta.

Muistakaa mitä Raamattu sanoo:

Mt. 10:37 Joka rakastaa isäänsä taikka äitiänsä enemmän kuin minua, se ei ole minulle sovelias; ja joka rakastaa poikaansa taikka tytärtänsä enemmän kuin minua, se ei ole minulle sovelias;

Mt. 10:38 ja joka ei ota ristiänsä ja seuraa minua, se ei ole minulle sovelias.

 

Mt. 16:24 Silloin Jeesus sanoi opetuslapsillensa: "Jos joku tahtoo minun perässäni kulkea, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua.

Mt. 16:25 Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän löytää sen.

Mt. 16:26 Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi sielullensa vahingon? Taikka mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi?

 

Mikä on niin surullista ja totta, että useimmat ihmiset eivät kanna heidän ristejänsä, mutta he kyllä haluavat nuo siunaukset ja ovat ensimmäisenä jonossa pyytämässä niitä! Elämä on todella hullua! Jumalan siunausta teille kaikille.

Teidän Kristuksessa, ray

PS: Antakaa anteeksi kirjoitusvirheeni ja kaikki, sillä minä olen todella hermostunut nyt!

Tässä on kaksi sähköpostia meidän veljiltämme Bill Stonehamilta ja Mark Gabrielsonilta, jotka kantavat ristejään.

**************

Päivä: Keskiviikkona, 05 Elokuuta 1998 08:33:42 +1000

Keneltä: William Stoneham <ivc@acay.com.au>

Vastaus: ivc@acay.com.au

Kenelle: Raymond Aguilera <ray@prophecy.org>

Aihe: Billiltä OZissa!

Hei Ray,

Kun olin siellä, sinä rukoilit minun ja joidenkin muitten puolesta (Ron, Carl).

Minä näin hehkulampun ja hehkulamppu oli menettämässä sen ulompaa lasin aluetta, kun se hajosi. Sitten toinen hehkulamppu tuli sivulta ja kaksi hehkulamppua tulivat yhteen kulmassa. Mutta valo ei koskaan sammunut.

No, minä tunnen kuin olisin hajoamassa tässä ajan kohdassa. Minä en tiedä mitä on tapahtumassa. Mark, joka on ystäväni Etelä-Afrikasta, on halukas muuttamaan Australiaan sen tähden kuinka pahaksi asiat ovat menossa Etelä-Afrikassa. Hän voi olla se toinen hehkulamppu, mikä tulee siihen viereltä.

Kuitenkin toivon, että saat paketit. Minä tulen rukoilemaan perheesi ja sinun ja ilmastointilaitteesi puolesta, niin kuin tunnen tämän olevan sydämessäni. Minä yhä yritän saada VERKKOsivun aikaiseksi täällä. Täällä on ainoastaan 1 kaveri, pitää huolta verkkosivujen nimistä, mitä tehdään vapaaehtoisella pohjalla täällä, ja se on vähän hidasta.

Tässä kaikki tällä erää, Bill.

*****************

Aihe: Sodankäynti

Päivä: 98-08-03 23:19:15 EDT

Keneltä: gabriml@alaska.net (Mark Gabrielson)

Kenelle: ReyAgu@AOL.com (Raymond Aguilera (Sähköposti))

Ray,

Minä olen kokemassa ensimmäistä todellista sodankäynnin makua. Se ei ole yhtään mukavaa. Herra on vienyt minut kuitenkin sen läpi. Ristin kantaminen antaa sinulle idean siitä, missä ihmisten sydämet ovat. Monet kannustavat, mutta monet pilkkaavat. Minä vain rukoilen Isää, että Hän muuttaisi heidän sydämensä. Pyydän, pidä minut rukouksissasi.

Jumalan siunausta sinulle, Mark

 

 

1186. Profetia - Raymond Aguilera 6. Elokuuta 1998 klo 8:30.

Minä sain Sanan Herralta mikä kuvaa profetioiden mainostamista.

Herra sanoi, "Profetiat ovat kuin Lohet uimassa ylävirtaan kohti kutupaikkaa, taistellen esteitä ja maan ja maailman elementtejä vastaan. Mutta kun ne saavuttavat määränpäänsä ja ne kutevat; ne tuottavat satakertaisesti, kaksisataakertaisesti, kolmesataakertaisesti. Ja Lohien liikkuminen ovat ne Kristityt, uskovat, jotka vievät eteenpäin, jotka auttavat, jotka mainostavat Profetioita kun ne taistelevat maailmaa saavuttaakseen kutupaikkansa." (loppu)

Huom: Jos haluat olla mukana Herran mainostyössä, voit lähettää kopioita profetioista seurakuntaasi ja ystävillesi tai ladata lehdistötiedotteen mini-Profetia Kirjan kanssa ja postittaa ne paikalliseen sanomalehteesi tai televisiokanavalle. Tai jos vain haluat auttaa taloudellisesti tätä palvelutehtävää voit postittaa tukesi seuraavaan osoitteeseen.

 

 

1185. Tapahtuma - Raymond Aguilera 29. Heinäkuuta 1998 klo 8:15.

Herra antoi minun tietää, että Hän oli Se, joka johdatti minua katsomaan televisio-ohjelmia, ‘Politically Incorrect with Bill Maher’, ja ‘The Jerry Springer Show’. Kun ensin aloin katsomaan tätä ‘Politically Incorrect’ ohjelmaa, ajattelin että jotkut kommentit, mitä ihmiset sanoivat, olivat mielenkiintoisia, mutaa enemmän ja enemmän kuin katsoin; ohjelma alkoi näyttämään minulle kuinka kauas ihmiset olivat vaeltaneet pois Jumalasta. Bill Maherin asenne vaikuttaa vihaiselta ja antikristilliseltä, kun aiheissa mainitaan Raamattu tai Kristilliset arvot, mutta samaan aikaan hän yrittää kuulostaa kuin hän olisi vanhurskas mies. Se oli mielenkiintoista, mutta se koski.

Muutamaa kuukautta myöhemmin törmäsin tähän Jerry Springerin ohjelmaan. Kun katsoin sitä ensimmäisen kerran, se pelotti minua. Se sai minut melkein itkemään, nähdessäni ihmisten tappelevan silmieni edessä televisiossa. Tuona ensimmäisenä yönä en voinut nukkua ajatellessani sitä. Nähtyäni kuinka tämä tytär ja anoppi fyysisesti tappelivat televisiossa. Sitten kuukausia myöhemmin, näin sen kolme tai neljä kerta uudestaan.

Sitten aloin ihmetellä ja kysyin itseltäni, "Miksi minä olen katsomassa tätä typerää ohjelmaa, jossa ihmiset tappelevat ja lyövät toisiaan, jossa käsitellään kaikenlaisia säädyttömiä aiheita, ja jossa yleisö kannustaa heitä jatkamaan?"

Sitten tänä aamuna Herra sanoi, "Minä johdatin sinut katsomaan nämä ohjelmat. Halusin näyttää sinulle kuinka kauas tämä maa kulkenut pois Jumalasta. Kuinka paha laitetaan näyttämään hyvältä ja kuinka ihmiset tulevat osoittamaan sille suosiota, himoavat sitä, haluavat sitä, ja ihailevat sitä. Nämä kaksi ohjelmaa ovat vain ESIMERKKEJÄ siitä, miksi Jumalan viha tulee. Nämä kaksi ohjelmaa näyttävät teille kuinka maailma on muuttumassa. Kuinka synti on levinnyt ympäri maailman television kautta."

Näiden asioiden näkeminen satutti minua, koska ne toivat kirkkaasti esille, millaisiksi me olemme tulleet tai olemme tulossa, ja mitä SYNTI on Herran Silmissä. (loppu)

 

 

1184. TapahtumajaNäky - Raymond Aguilera 27. Heinäkuuta 1998 klo 8:00.

Olin syvässä vakaassa unessa ja näkemässä unta, kun Herra herätti minut. Hän sanoi, "Como le va?", (kuinka menee?).

Kysyin Herralta, "Miksi olet herättänyt minut?"

Näky:

Ja Hän antoi minulle näyn pöllöstä, jolla oli nokka, joka näytti pässin sarvelta tai vuohen sarvelta. (loppu)

Sitten sanoin itsekseni, koska minulla nyt oli Hänen huomionsa, että aion kysyä Häneltä muutamaa muuta asiaa.

Sanoin Hänelle, "Katso minun ranteitani, niihin koskee; missä on kaikki ne asiat, jotka olet sanonut ja luvannut minulle, missä on minun uusi vaimoni, ja minun isäni on edelleen sairas?"

Näky:

Sitten Hän antoi minulle näyn tästä suuresta timantista Hänen kahden Sormensa välissä. Voin nähdä, että se oli sävyltään sininen ja se oli yhtä suuri kuin ehtoollisöylätti, ja noin ¼ tuumaa paksu. Se oli pyöreä, loistava, kimalteleva, ja kaunis.

Joskus en ymmärrä Herraa, sillä en ole koskaan pitänyt timanteista tai muista tällaisista asioista. Luulisin tämän olevan jotain suurta, jos pitäisin tällaisista asioista. Sitten ajattelin uudestaan vanhempiani, rahatilannettani, kipeää ruumistani, ja kaikkia niitä asioita jotka olin jäänyt paitsi vuosien aikana. Muistin sitten keskustelun, joka minulla oli Herran kanssa vuosia sitten. Olin sanonut Hänelle, että kaikki mitä halusin, oli Hän, ja se on totta edelleen tänä päivänä. Tämä muisto antoi minulle rauhan, koska nuo toiset asiat eivät ole oikeasti niin tärkeitä! En voi vieläkään uskoa, että olen seurannut Herraa läpi kaikkien näiden ylä- ja alamäkien jo melkein kymmenen vuoden ajan. Tämä on täysin uskomatonta minulle. (loppu)

 

 

1183. Näky - Raymond Aguilera 15. Heinäkuuta 1998.

Herra antoi minulle näyn käärmeestä myrkky- ja muine hampaineen. Tämä käärmeellä oli kala suussaan. Hampaat olivat kalan keskikohdan ympäri. Sitten minä näin kalan liikkuvan ja heiluvan ja heiluvan kunnes se pakeni käärmeen suusta. (loppu)

 

 

1182. Näky - Raymond Aguilera 16. Heinäkuuta 1998.

Herra antoi minulle näyn hämähäkistä, joka liikkui maassa olevan halkeaman läpi ja se otti kiinni loukkaantuneen koin, joka makasi sen pesäreiän ulkopuolella. Se kietoi jalkansa koin ympäri ja toi sen sisään pesäänsä. (loppu)

 

 

1181. Näky - Raymond Aguilera 16. Heinäkuuta 1998.

Herra antoi minulle näyn maasta ja kaikki mitä näin oli tomua. Katsoessani maata, silmät ja naama muodostui maan pinnalle ja se katsoi ylös. Sitten Herra antoi näyssä pienen kaniinin liikkumassa maan päällä. Sitten tämä maakasvo avautui ja nielaisi kaniinin. (loppu)

1180. Tapahtuma - Raymond Aguilera 15. Heinäkuuta 1998 klo 14.

Seuraten Markin puhelinsoittoa, minä lähetin seuraavan sähköpostin koskien Hesekielin Lukua 24 ihmisille meidän sähköpostilistallamme. En ollut varma mitä se tarkoitti ja myöhemmin ajattelin sillä olevan jotakin tekemistä isäni sairauden kautta, mutta nyt tässä kohdassa en ole niin varma! Minä soitin Carlille ja kerroin hänelle tapahtumasta kaksi päivää aikaisemmin, ja hän kertoi minulle myös lukeneensa Hesekiel 24. Hän sanoi tehneensä lukujärjestyksen itselleen lukeakseen kaksi lukua päivässä ja hänen oli tarkoitus lukea se samana päivänä kun Mark ja Minä luimme sen, mutta hänen raamatun lukujärjestys oli mennyt sekaisin, joten hän kertoi lukeneensa päivä sen jälkeen kun minä olin lukenut sen. Sitten minä sain sähköpostin Stefanilta ja uudestaan toisen Markilta.

Kysymys: Miksi niin monet meistä tässä palvelutyössä, tulivat johdatetuksi tämän viikon aikana Hesekiel 24:ään?

Lukekaa alta:

********************

Hei Veljet ja Sisaret,

Minulle kerrottiin maanantaina 13 päivä, että kaikki meni hyvin isäni leikkauksen kanssa. Sitten 15 heinäkuuta, rukoukseni aikana noin kello 14, minä kysyin Herralta ohjeita tätä palvelutyötä varten avaamalla suljetun Raamatun. Herra johdatti minut Hesekiel 24:15-27. Myöhemmin tuona iltana, Mark Alaskasta, soitti ja me puhuimme päivästämme ja me havaitsimme, että Herra oli johdattanut hänet samalla tavalla ja myös melkein samaan aikaan Hesekiel kirjan kohtaan 24:15-27. Me ylistimme Herraa, mutta me jäimme ihmettelemään, mitä se tarkoitti.

33/38:

Hes. 24:17 Huokaile hiljaa, mutta älä pane toimeen kuolleenvalittajaisia. Sido juhlapäähine päähäsi, pane kengät jalkaasi, älä peitä partaasi äläkä syö suruleipää."

Hes. 24:18 Ja minä puhuin kansalle aamulla, mutta illalla kuoli minun vaimoni; sitten aamulla minä tein, niin kuin minun oli käsketty tehdä.

Hes. 24:19 Niin kansa sanoi minulle: "Etkö meille ilmoita, mitä se tietää meille, kun sinä noin teet?"

Hes. 24:20 Minä sanoin heille: "Minulle tuli tämä Herran sana: Sano Israelin heimolle:

Hes. 24:21 Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä häpäisen pyhäkköni, joka on teidän varustuksenne ja ylpeytenne, teidän silmienne ihastus ja sielujenne ikävä; ja teidän poikanne ja tyttärenne, jotka teidän on ollut jätettävä, kaatuvat miekkaan.

Hes. 24:22 Sitten te teette, niin kuin minä olen tehnyt: ette peitä partaanne ettekä syö suruleipää,

Hes. 24:23 juhlapäähineen pidätte päässänne ja kengät jalassanne, ette valita ettekä itke, mutta te riudutte syntivelkanne tähden ja huokailette toinen toisellenne.

Hes. 24:24 Hesekiel on oleva teille ennusmerkki: aivan niin, kuin hän on tehnyt, niin tekin teette. Kun tämä tapahtuu, te tulette tietämään, että minä olen Herra, Herra.

Hes. 24:25 Ja sinä, ihmislapsi! Sinä päivänä, jona minä otan heiltä heidän varustuksensa, ihanan ilonsa, silmiensä ihastuksen, sielujensa halajamisen, heidän poikansa ja tyttärensä,

Hes. 24:26 sinä päivänä tulee pakolainen sinun luoksesi ilmoittamaan tätä korvaisi kuullen.

Hes. 24:27 Sinä päivänä avautuu sinun suusi yhtaikaa kuin pakolaisen, ja sinä puhut etkä enää ole mykkänä. Sinä olet oleva heille ennusmerkki, ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra."

 

17. heinäkuuta klo 7 tänä aamuna, äitini soitti minulle ja ilmoitti minulle, että isälläni oli syöpä.

Ray

*****************

Hei Ray,

Lauantai-iltana minä sain tämän sähköpostin, minun 3 vuotias poikani ja minä päätimme nukkua ulkona teltassa silloin, ja minä otin Raamattuni esille, jotta jos heräisin aiemmin kuin hän, minä voisin jatkaa Raamatun läpi lukemista. Minä yritän lukea 2 lukua päivässä ja viisi sunnuntaina ja minä olen jäänyt jälkeen viimeisen neljän kuukauden aikana.

Minä heräsin noin kello 7 ja avasin missä minun kirjanmerkkini oli ollut Hesekielin kirjassa ja luin ensimmäisen kappaleen, tästä seuraava luku joka minun piti lukea oli luku 24, mahdollisuus, että tämä tapahtuisi, ovat luultavasti todella korkea. Tiedän uskon kilven toimivan, mutta on mukavaa kun jotakin tällaista tapahtuu, se vain näyttää kiillottavan tuota kilpeä todelliseen kiiltoon.

Palaan enemmän asiaan sinun kanssasi verkkosivujen kehityksestä, kun asiat helpottuvat täällä vähän, sen pitäisi olla pari päivää.

Maranatha, Stefan Meyers

*****************

Ray,

Se murehdutti minun sydämeni kuulla sinun isästäsi. Minä pidän hänet ja sinut rukouksessa.

Jumala Siunatkoon ja Lohduttakoon Sinua,

Mark

PS. Minä kysyin Jumalalta sananpaikkaa ja avasin sen Hesekiel 24 kohdasta tänään lounaalla. Kolme on täydellinen todistus.

************

Ray,

Ikävää kuulla sinun isästäsi. Minä luin Hesekiel 24-28 eilen illalla ennen kuin sain sinun sähköpostisi luvusta 24 tänään. Minä sain siihen myös vahvistuksen.

Pysy siunattuna, Aaron

*********************

Hei Ray

Tänään olen lukenut sinun Hesekiel 24 profetiaasi töissä, mutta illalla kun avasin minun Kiinalaisen Raamattuni ja aloin lukemaan, ja se avautui Hesekiel 24, minun täytyy myöntää olevani aika shokissa myös, joten minä lähetän sähköpostin sinulle. Herralla todella täytyy olla jotakin tarkoitusta tällä luvulla. Herra on sinun kanssasi aina.

Adrian

 

 

1179. Näkyja Profetia - Raymond Aguilera 15. Heinäkuuta 1998 klo14:45.

Herra näytti minulle näyssä liikuteltavan lattiapeilin. Peili oli taitettu horisontaalisti, joten se pystyi peilaamaan itseänsä.

Profetia:

Sitten Herra antoi minulle Sanan: "Peili tulee taittumaan itseensä ja Jehova Jumalan Kirkkaus ja Voima ja Majesteettisuus ei ainoastaan heijastu itseensä, vaan myös universumiin; ajasta aikaan ja ikuisuuteen!" (loppu)

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Minun Pyhä Vuoreni on Pyhä; sillä Minä ole Pyhä, eilen, tänään, ja huomenna." (loppu)

Huom: Herra on antanut minulle tämän, "Minun Pyhä Vuoreni on Pyhä; sillä Minä ole Pyhä", kolme tai neljä kertaa viime viikon aikana ja minä en ole nauhoittanut sitä, mutta noina kertoina Herran Sanassa ei ollut, "eilen, tänään, ja huomenna", sen lopussa. Sillä jostain syystä uskon, että sillä on jotain tekemistä käynnilläni Vanhassa Jerusalemissa, missä voitelin Sionin vuoren. Katso Tapahtuma #1085.

 

 

1178. Raymond Aguilera - tapahtuma 11. Heinäkuuta 1998, klo 7:30 am.

Hei Veljet ja Siskot,

Olen viime aikoina ollut hyvin väsynyt ja ystäväni Jerry Lukehart ja Dave veivät minut elokuviin eilen illalla. Ennen elokuvan alkua minä ja Jerry katselimme elokuvateatterin mainoksia, ne laitetaan yleensä valkokankaalle ennen elokuvaa. Jostain syystä Herra pani sydämeeni ja henkeeni ajatuksen että minun pitäisi alkaa mainostamaan weppisivuja. Ensimmäinen ajatus joka mieleeni tuli oli, "AIVAN! - mistä siihen saadaan rahat. En edes pysty maksamaan Keisarille mikä Keisarille kuuluu."

Sitten tänä aamuna kun heräsin syvästä unesta, tämä ajatus weppisivujen mainostamisesta tuli taas mieleeni. Joten, sanoin itselleni, tarvitsen asiasta vahvistuksen ennen kuin alan suunnitella sitä yhtään pidemmälle. Joten palasin vanhaan tapaani jossa avaan suljetun Raamatun ja katson ensimmäistä asiaa, joka sattuu silmääni. Kuten useimmat teistä tietävät - tämä suljetun Raamatun avaaminen oli se, mistä tämä palvelustyö alkoi, kun rukoilin Brendan puolesta melkein kymmenen vuotta sitten. Joten päätin taas kokeilla. Ja kas, kas, arvatkaa mitä tapahtui. Avasin suljetun Raamatun Luukaksen evankeliumin kohdalta, luvusta 23, ja siinä, ensimmäinen asia joka osui silmiini, oli isoilla punaisilla kirjaimilla sanat, "Kyllä, sinä sen sanoit, Jeesus vastasi" - tämä oli kolmannen jakeen viimeinen lause.

No, minä sanoin, "Tämä ei riitä vahvistukseksi".

Joten sanoin itselleni, "Kokeilen tätä vielä kerran ja avaan Raamatun, ja sitten tiedän varmuudella, onko se Herralta". Ja kas, kas, - avasin taas suljetun Raamatun ja tällä kertaa se avautui taas Luukaksen evankeliumin kohdalla, Luvussa 1:76-79.

(Käännös 1992):

Lk. 1:76 Ja sinua, lapsi, kutsutaan Korkeimman profeetaksi. Sinä käyt Herran edellä ja raivaat hänelle tien.

Lk. 1:77 Sinä johdat hänen kansansa tuntemaan pelastuksen, syntien anteeksiantamisen.

Lk 1:78 Näin meidän Jumalamme hyvyydessään armahtaa meitä: Korkeudesta saapuu luoksemme aamun koitto.

Lk. 1:79 Se loistaa pimeydessä ja kuoleman varjossa eläville, se ohjaa jalkamme rauhan tielle."

Pidin tätä hyvin valaisevana, ja vastaanotin myöskin sähköpostiviestin veli Stephan Meyersiltä, Kanadasta, joka haluaa pystyttää toisen, kenties pienemmän peilaavan weppisivun Kanadaan. Ja Bill Stoneham lähetti minulle tänään sähköpostiviestin jossa kertoi että Australialainen weppisivu saattaisi olla esillä jossain vaiheessa ensi viikolla. Vaikuttaa siltä että Pyhä Henki on viemässä tätä palvelustyötä enemmän ihmisten luo tulevina kuukausia. Se tuntuu hienolta, mutta samalla pelottavalta. Sillä Ilmestyskirjan toteutuminen tulee järkyttämään ja ravistamaan tätä pientä maapalloa, puhumattakaan Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemisesta.

Haluaisin myöskin pyytää apua kaikilta niiltä jotka ovat lähettäneet minulle sähköpostia, jossa ovat ilmaisseet halunsa auttaa. Tässä kohdassa tätä palvelustyötä te voisitte auttaa. On paljon hakupalvelimia ja monia ilmaisia mainoslehtisiä ja paikkoja (kirkkoja) joihin voitte asettaa Profetioiden weppisivujen osoitteita tai jopa mainoksia, jos tahdotte. Ja minulla on myöskin varmasti tarvetta rahoitukselle tätä varten.

Tämä on (perustaltaan) se mitä ajattelin laittaa mainoksiin jos rahoitus saapuu:

******************

LOPUN AJAN PROFETIOITA

Uskoitpa siihen tai et - TOTUUS ei MUUTU!

http://prophecy.org Pane kiertämään!

******************

Olen suunnitellut että jättäisin Herran nimen pois - niin että enemmän ei-Kristittyjä tulisi katsastamaan sivuja.

Meillä on kolme ajan tasalla olevaa weppisivua:

http://www.alaska.net/prophecy (Alaska)

http://home.navisoft.com/prophecy (U.S.A:n itä rannikko) (tätä ei enää ole. -Kääntäjän huom.)

http://prophecy.org (U.S.A:n länsi rannikko)

http:// (Australian weppisivut asetetaan joskus ensi viikolla - Bill Stoneham)

http:// (Ehkä me saamme weppisivut Kanadaan - Stephan Meyers)

Eli, jos joku teistä on kiinnostunut postittamaan näitä weppisivu osoitteita hakupalvelimiin tai asettamaan pieniä mainoksia kirkkoihin, sanomalehtiin, mainoslehtisiin tai mihin tahansa Herra teitä käskeekään, niin olkaa hyvä ja auttakaa vapaasti, jos se on mahdollista.

Jumalan siunausta teille kaikille, ray

 

 

1177. Näky - Raymond Aguilera 9. Kesäkuuta 1998.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle näyn lentävästä Kotkasta, josta lankesi VALKOINEN VARJO! (loppu)

 

 

1176. Profetia - Raymond Aguilera 5. Kesäkuuta 1998 klo 17:35 Espanjaksi.

Muistakaa Puuseppä. Muistatteko te Puusepän? Hänet, joka muutti kaiken. Hän, joka muutti kaiken Hengessä, kaikessa maailmassa, kaikissa Taivaissa. Muistakaa Puuseppä! Jos avaatte Raamatun, voitte lukea Puusepästä. Kyllä – kaiken minkä Puuseppä teki – on Raamatussa. Miksi, miksi, miksi! Miksi – koska kaikki on tullut saastaiseksi. Puuseppä korjasi kaiken, mikä oli saastaista ja Hän teki sen puhtaaksi.

Kyllä, siellä on Puuseppä levitetyin käsin valmiina halaamaan teitä, antamaan teille Suudelman. Kuuletteko Minua? Täältä tulee Puusepän Huulet. Sillä jos olette puhtaita; voitte halata Häntä; voitte Suudella Häntä! Kyllä, kyllä ja Hän tulee tekemään teille Talon. Puusepän Käsillä, Hän rakentaa teille hyvin suuren Talon Taivaaseen. Kyllä, Minun poikani ja tyttäreni! Siinä se kaikki on suoraan ja tarkasti. Kiiruhtaen lukekaa Raamattua alusta loppuun.

Hei – kuinka menee Jumalan asioiden kanssa. Puuseppä tietää, että kaikki mikä on Isän, on puusepän. Kuulitteko Minua korvillanne? Te voitte nähdä silmillänne kaiken, mitä on sanottu Raamatussa, mutta teidän täytyy avata se käsillänne. Kyllä – se on saapunut – Puusepän päivä. (loppu)

 

 

1175. Profetia - Raymond Aguilera 5. Heinäkuuta 1998 klo16:42 Espanjaksi.

Jumalan Talo on hyvin kova! Kyllä! Jumalan Talo on hyvin kova! Ja kaiken sen mikä ei ole Minun, Minä tulen tappamaan ja Minä tulen laittamaan sen vankilaan, Jumalan vankilaan. Mutta teidän täytyy lukea Raamattua tietääksenne sen, mitä Minä olen sanomassa teille. Sillä jos te ette lue Raamattua yhdestä kohdasta loppuun asti – te ette tule tietämään! Lukekaa Jumalan Vankilasta. Minne Minä tulen asettamaan heidät – ne, jotka Minä tapan. Se on selkeästi siellä Raamatussa, Jumalan Vankila.

Minä tiedän ne ongelmat, mitä sinulla on Reymundo! Minä tiedän, että paholainen on vihainen! Mutta kaikki tulee menemään hyvin asian ytimeen. Kukaan ei pysty pysäyttämään Jumalan Sanaa! Kun Minä sanon sen – se alkaa vanhurskaista asioista, asioista kohdistettuna Pyhän Hengen Voimalla. Kyllä! Asiat, joita Minä kerron sinulle ja ne asiat jotka sinulla on; niissä on Jumalan Voima. Tämä on syy, miksi paholainen iskee sinua. Koska hän uskoo voivansa pysäyttää sinut! Mutta sinä tiedät ja Minä tiedän, että hän on jo hävinnyt sodan. Mutta päivä on tulossa, jolloin Minä tulen asettamaan hänet Vankilaan kahleissa. Kyllä! Minä tulen sitomaan hänet niskasta aina hänen jalkoihinsa asti. Kyllä! Minä tulen sitomaan hänet niin kuin koiran! Mutta täältä tulee päivä, jolloin Minä tulen päästämään hänet vapaaksi. Kuulitko sinä Minua, Reymundo? Minä tulen päästämään hänet vapaaksi lyhyeksi aikaa. Sitten Minä tulen iskemään häntä pään päälle vasaralla! Sitten Minä tulen tappamaan hänet kaiken sen ajan mitä siellä aikaa on.

Hän uskoo, hänellä on otsaa pysäyttää Jumalan Sanan. Mutta Minä, Minun Poikani kanssa, Pyhän Hengen kanssa – Meillä on Voimien Voima, ja hän ei ole mitään! Hän uskoo, että hän "on", mutta sinä ja Minä tiedämme, että hän ei ole mitään. Minä tulen pysäyttämään hänet, niin kuin kärpäsen. Kuulitko sinä Minua, Reymundo? Suuntaudu kaikkeen Jumalan tavalla, kaikki tulee menemään hyvin. Mutta Minä haluan sinun avaavan sinun silmäsi ja korvasi, sillä Minä tulen lähettämään sinulle vaimosi. Kuulitko sinä Minua? Täältä hän tulee Jumalan rakkaudella. Ja täältä tulee kaiken sen LOPPU, mitä te tiedätte, kaiken mitä te kosketatte, kaiken mitä te näette. Täältä tulee maailman LOPPU, asian ytimeen, Jumalan ajalla, Jumalan minuutilla.

Maailma on kaikkialta suljettu. Koska paholainen sulki silmät, sulki korvat, sulki kaikkien sydämet, jotka ovat maailmassa, kaikella sillä mikä on pahaa, kaikella mikä on paholaisesta. Ja hän uskoo, että hän on voittanut, mutta hän ei tiedä mitään! Sillä Reymundo Minun Sanallani, teidän avullanne – Me tulemme kertomaan koko maailmalle Jumalan Sanan. Ja Minä en välitä, jos he itkevät, jos he kirkuvat, jos he heittävät kiviä sinua kohti. Sillä Minä aion puhdistaa kaiken! Kaiken mikä on pahaa ja Minä tulen korjaamaan sen! Ja Minä tulen iskemään kaikkea, mikä on saastaista Minun Kädelläni. Sillä täältä tulee "Loppu".

Minun Enkelini ovat valmiina! Minun Poikani on valmiina! Pyhä Henki on valmiina! Meidän täytyy vain herättää Jumalan Ruumis Jumalan Voimalla. Mutta kaikki tulee menemään hyvin Minun poikani; niin kuin sanoin sinulle vuosia sitten. Minä tiedän, että sinä olet kärsinyt. Minä tunnen sinun kyyneleesi. Minä tunnen sinun sydämesi. Mutta kaikki mitä Minä annan sinulle on Jumalalta, rakkaus, kiintymys, suudelmat tulevat Jumalan Huulilta. Kiirehdi lepäämään vähäksi aikaa, mutta Minä haluan sinun aloittavan jälleen uudestaan. Minä tulen lähettämään sinulle rahan, jonka tarvitset. Minä tulen lähettämään sinulle sen voiman, minkä tarvitset. Minä tulen lähettämään sinulle vaimon, jonka tarvitset. Minä tulen lähettämään Enkelit, jotka sinä tulet tarvitsemaan. Minun Poikani Verellä, Jumalan Sanalla, Pyhän Hengen Voimalla, Me tulemme saattamaan päätökseen kaiken sen minkä Me olemme aloittaneet. Kuulitko sinä Minua, Reymundo? Nämä ovat Jumalan Sanoja Rakkauden Huulilla, kaikesta mikä on hyvää, kaikesta mikä on oikeaa. (loppu)

 

 

1174. Profetia - Raymond Aguilera 3. Kesäkuuta 1998 klo21:15.

Soita kelloa! Soita kelloa!

Aika on täällä yhdistää pyhät.

Soita kelloa!

Sillä edessänne oleva tuho tulee olemaan uskomaton; tulee olemaan suora; tulee olemaan asian ytimeen!

Soita kelloa! Soita kelloa!

Sillä hetki ja päivä on määrätty.

Soita kelloa! Soita kelloa!

Pimeys tulee peittämään planeetan, kun kuu ja aurinko ovat linjassa, toinen toisensa edessä tuona ajan hetkenä.

Soita kelloa! Soita kelloa!

Hetki ja päivä on täällä.

Soita kelloa! Soita kelloa!

Jos rakastatte elämäänne, tulette menettämään sen.

Soita kelloa! Soita kelloa!

Jos vihaatte elämäänne, tulette löytämään sen.

Soita kelloa! Soita kelloa!

Jokainen päivä, joka kuluu, tulee olemaan siunaus.

Soita kelloa!

Sillä on tulossa päivä, jolloin siunaukset tulevat loppumaan. Kuulitteko tarkasti, mitä Minä olen sanonut? Tulkaa! Avatkaa Raamattunne ja lukekaa alusta loppuun. Lukekaa jokainen Sana! Muistakaa niin paljon kuin voitte! Sillä helppo elämä, helpot päivät tulevat jättämään teidät. Tulette tuntemaan itsenne tyhjiksi. Tulette tuntemaan itsenne avuttomiksi, jos ette lue Raamattua alusta loppuun.

Muistakaa antikristus.

Muistakaa väärä profeetta.

Muistakaa teidän arkkivihollisenne, Saatana, paholainen. Jolla on myrkkyhampaansa teidän kaulallenne kohdistettuna, haluna nuolla teidän vertanne.

Muistakaa Raamattu.

Muistakaa Minun Poikani, Jeesus Kristus Nasaretilainen. Sillä päivät, jotka tulevat kohtaamaan tätä pientä planeettaa, ovat pahimmat mitä ihminen on koskaan nähnyt.

Muistakaa! Loppu on edessänne.

Muistakaa kymmenen neitsyttä.

Muistakaa vartiotorni.

Muistakaa siemenet, jotka putosivat hyvään maahan.

Muistakaa kaikki, mikä on edessänne! Sää tulee muuttumaan enemmän. Enemmän ihmisiä tulee kuolemaan maanjäristyksissä, sään muutosten kautta.

Muistakaa muutoksen synnytyskivut.

Muistakaa Minun lapseni, Minä en tule koskaan hylkäämään teitä, mutta profetian täyttymys on tulossa lähelle. Paholaisen huomion kohde tulee selkeämmäksi tulevina vuosina, mutta muistakaa mitä tahansa tapahtuu, Minä olen teidän kanssanne.

Muistakaa kylvää siemeniä! Kylväkää siemeniä!

Muistakaa sinapinsiemen. Muistakaa sinapinsiemen.

Auttakaa niitä, jotka apua kaipaavat. Huolehtikaa sairaista. Huolehtikaa haavoittuneista. Keskittäkää silmänne, korvanne, sydämenne, ja henkenne ainoastaan kohti Minun Poikaani, Jeesusta Kristusta Nasaretilaista. Tällä tavalla te tulette löytämään pelastuksen. Tulette löytämään Minut, Jehovan. Sillä ihminen tulee tuottamaan pettymyksen teille. Sillä ihminen vie teidät läpi leveän portin. Monet tulevat etsimään Minua. Monet eivät tule löytämään Minua. Menkää läpi kapeasta portista. Se voi olla kuoppainen. Se voi olla vaikea. Mutta pelastus on käden ulottuvilla. Tuokaa Ruumis yhteen ja auttakaa toinen toistanne Kristuksen Rakkaudella, Jeesuksen Rakkaudella, Pyhän Hengen Rakkaudella, mikä merkitsee Jehovan Rakkautta.

Tehkää itsenne vahvoiksi! Tehkää itsenne rohkeiksi! Olkaa radikaaleja Jeesukselle! Olkaa vakaita! Olkaa vanhurskaita! Olkaa puhtaita! Kaikki tulee menemään hyvin.

Muistakaa Minä rakastan teitä! Muistakaa Minä rakastan teitä! Muistakaa Minä rakastan teitä!

Minun Poikani, Jeesus Kristus Nasaretilainen, tulee olemaan oikeana aikana; oikeassa paikassa; Pyhän Hengen Voimalla. Yrittäkää ja yrittäkää ja yrittäkää olla puhtaita, vanhurskaita. Tehkää parannus synneistänne. Ja Minä tulen tekemään loput! (loppu)

 

 

1173. Näky - Raymond Aguilera 3. Kesäkuuta 1998.

Herra antoi minulle näyssä sytytetyn kynttilän. Katsellessani valkoista sytytettyä kynttilää, sen sydänlanka erotettiin valkoisesta vahasta, ja seisoi suorassa vahan vieressä ja oli liekissä. (loppu)

 

 

1172. Näky - Raymond Aguilera 1. Kesäkuuta 1998.

Näyssä puolillaan oleva Viinilasi. Katsellessani hengessä viinilasia, minä näin Käden tulevan ulos lasissa olevan viinin alta. (loppu)

 

 

1171. Profetia - Raymond Aguilera 28. Toukokuuta1998.

Herra sanoi, "Ismael tulee pohjoisesta."

Näky:

Sitten näin näyn armeijan panssarivaunuista aavikolla.

1170. Tapahtuma - Raymond Aguilera 13. Toukokuuta 1998 klo 8:17.

Minulla oli hyvin epätavallinen ilta. Minua vastaan hyökättiin keskellä yötä. Tämä pahuuden läsnäolo tuli sisälle minun huoneeseeni ja alkoi iskemään minua päähän. Sitten minä tunsin, että jonkinlainen haava oli kehittymässä minun kielelläni ja se poltti ja poltti. Minä voin tuntea sen juuri nyt! Joka kerta kun yritin vaipua nukkumaan, tämä mikä tahansa se nyt oli, yritti hyökätä minun kimppuuni. Olin ottanut Ehtoollista aiemmin, ja Minä rukoilin perheenjäsenieni puolesta, jotka elivät minun kanssani, mutta tämä pahuuden läsnäolo oli niin voimakas, että minun piti nousta ylös ja voidella otsani, käteni, ja jalkani. Sitten minä menin sänkyyn ja aloin rukoilla sitä vastaan ääneen! Se vaikutti, että Herra olisi voinut huolehtia tästä tilanteesta, mutta minulla oli hyvin todellinen outo uni.

En todellakaan ymmärrä mitä on tapahtumassa, mutta uskon että hyökkäyksellä on jotain tekemistä lopun aikojen Raamatun Tutkimus Muistiinpanojen kanssa, joita olen lataamassa verkkosivuille. Minulla on ollut hyvin paljon sodankäyntiä niiden takia, että se on ollut aivan uskomatonta. Joten yhtenä iltana pyysin Herraa antamaan minulle merkin tai vahvistuksen. Että se mitä minä olin tekemässä, oli oikein! Minä rukoilin ja rukoilin ja rukoilin ja minä pyysin Herralta; että minä halusin nähdä salaman ja kuulla ukkosen vahvistuksena. Joten minä odotin ja odotin, koska siellä oli satamassa; ja mitään ei tapahtunut! Joten rukoilin itseni uneen.

Sitten seuraavana aamuna luin sanomalehteä, ja näin televisiosta että salama oli iskenyt ja polttanut tämän monikerroksisen rakennuksen pation tai terassin San Franciscossa. Se halkaisi osan rakennuksesta, ja tuhosi täysin pation tai terassin, ja se putosi irti osasta rakennusta ja iskeytyi alapuoliselle kadulle. Sitten minä muistin rukoukseni, mutta minä en tiennyt, oliko se minun vahvistukseni Herralta.

Seuraavana päivänä meillä oli neljä tai viisi twister (voitko usko sitä - San Franciscon lahden alueella!). Meillä ei ole koskaan tornadoja San Francisco Lahden alueella. Se lennätti joitakin kattoja pois muutamista taloista ja kaatoi juurineen joitakin puita. Kaikki tämä tapahtui viidenkymmenen mailin säteellä minun talostani. Sitten Herra asetti minun henkeeni, että tällä oli tekemistä sen kanssa mitä minä oli tekemässä. Ja teidän on parasta uskoa, että tämä säikytti minua! Sillä minä näin ne televisiossa ja nämä asiat olivat hyvin todellisia! Tämä yksi uutisohjelma antoi jopa ohjeita ihmisille, mitä pitäisi tehdä siinä tapauksessa, jos tornado iskisi teidän alueellenne. Tämä muistutti minua viime yön hengellisestä hyökkäyksestä, se oli hyvin todellinen myös! Joten olen saanut erilaisen näkökulman näihin lopun aikojen Raamatun Tutkimus Muistiinpanoihin, joita minä olen tekemässä tutkimusten pohjalta, joita tein kaksi vuotta sitten! (loppu)

http://www.prophecy.org/endtime3.htm

 

 

1169. Näky - Raymond Aguilera 9. Toukokuuta 1998.

Herra antoi minulle näyssä jonkinlaisen ympyrän muotoisen kristallin, jonka tahot näyttivät samanlaisilta kuin näet timantissa. Tämä pyöreä kristalli nousi jostain vedestä tai järvestä. (loppu)

 

 

1168. Näky - Raymond Aguilera 4. Toukokuuta 1998.

Näky akvaariosta, joka oli kolmanteen osaan täytetty maalla. Keskellä akvaariota maa alkoi häiriintymään ikään kuin myyrä menisi maan alla. Maata työnnettiin ylöspäin. Mutta mitään eläintä ei näyttänyt olevan ja akvaariossa oli matala vesi, noin 3 tuumaa. (loppu)

 

 

1167. Näky - Raymond Aguilera 30. Huhtikuuta 1998.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle näyn Eiffel-tornin alaosasta Pariisissa. Tämän puolikkaan pohjan päällä oli jonkinlainen pyöreä kirkas läpinäkyvä pallo.

Näky:

Sitten myöhemmin Herra näytti minulle kuinka Hän piti tätä isoa mustaa palloa Kädessään.

Hengessä minä kysyin Herralta, "Mikä oli tuo musta pallo?"

Sitten Herra sanoi, "Pallo oli musta kaiken maailmassa olevan synnin tähden. Pallo on maaplaneetta."

 

 

1166. Raymond Aguilera - Näyt 14. Huhtikuuta 1998, klo. 21:45 illalla.

Herra antoi minulle näyn madonnasta ( äiti ja lapsi ). Katsellessani tätä näkyä näin satoja, kenties tuhansia mustia lintuja lentävän ilmassa. Ne näyttivät yhdeltä mustalta liikkuvalta pilveltä, ja ne liikkuivat vasemmalta oikealle.

Näky:

Seuraava näky oli toisesta Madonnasta (Äiti ja Lapsi), mutta tämä oli hiukan pienempi.

Näky:

Seuraavaksi oli näky haudasta jossa oli harmaa hautakivi. Hautakiven edessä (siinä kohtaa missä multa peittää maan alla olevan ruumiin), oli mustaa tai graffitinharmaan väristä.

Näky:

Seuraava näky oli taas yhdestä madonnasta. Kasvot näyttivät siltä kuin niitä ei olisi. Kasvoja ei ollut, ainoastaan musta varjo siinä kohtaa missä kasvojen olisi pitänyt olla.

Näky:

Sitä seuraava kuva oli taas toisesta hautakivestä, joka oli edellisen hautakiven vieressä (haudan jossa oli harmaa hautakivi). Paisti että tässä haudassa oli puhtaan Valkoinen Hautakivi, ja sen edessä oli paljon, paljon kauniita, tuoreita, värikkäitä kukkia (kaikkia värejä mitä kuvitella saattaa). Se oli niin puhdasta ja kaunista. Sitten kuva päättyi! (loppu)

 

 

1165. Näky - Raymond Aguilera 6. Huhtikuuta 1998.

Näky luotilangasta, johon oli kiinnitettu Valkoinen Köysi tai jonkinlainen Lanka. (loppu)

 

 

 

1164. Raymond Aguilera - Näky 3. Huhtikuuta 1998, klo 10:00 aamulla.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle näyn maapallosta. Tässä näyssä, näin Seitsemän Miekkaa jotka liikkuivat vieri vieressä eteenpäin kaivaen ja kyntäen maapallon pintaa.

Näky:

Sitten minulle näytettiin Viinilasi, ja kieli joka latki Lasissa olevaa Viiniä. Sitten Herra sanoi, "Tulee päivä, jolloin te janoatte Minun Vertani".

Näky:

Sitten näin symbaalit jotka löivät vastakkain.

Näky:

Sitten Suuri Valonheitin laitettiin päälle. (loppu)

 

 

1163. Näky - Raymond Aguilera 25. Maaliskuuta 1998.

Herra antoi näyssä meressä upoksissa olevan tulivuoren. (loppu)

Sitten Herra antoi minulle näyssä Ison J Kirjaimen.

 

Ja J:n silmukan päässä minä näin jonkinlaisen pelastuslautan jossa oli muutamia ihmisiä istumassa siinä. (loppu)

 

 

1162. Näky - Raymond Aguilera 22. Maaliskuuta 1998.

 

Minä sain näyn, jossa miekka liikkui meren pinnan päällä. Terä leikkasi vettä kun se liikkui.

 

 

Sitten näky muuttui sukellusveneen periskoopiksi, joka liikkui yli veden.


Sitten tämä näky muuttui Valkoiseksi Sytytetyksi Kynttiläksi, joka liikkui veden päällä. (loppu)

Näky:

Näky rekasta makaamassa kyljellään, tien vieressä. Sitten tämä suunnaton koukku (joka näytti ongenkoukulta), mutta tämä koukku oli kaksi kertaa suurempi kuin rekka – tuli ulos maasta ja kiinnittyi rekkaan keskikohdalta. Koukku pakotti rekan maan sisään, ja rikkoi maan auki samalla.

 

 

1161. Profetia - Raymond Aguilera 21. Maaliskuuta 1998.

Herra sanoi, "Ainoa kanakeitto, jonka Presidentti Clinton tulee saamaantulee olemaan ruukku (pot=ruukku, kannabis)!"

Sitten Herra antoi minulle näyn, jossa joku kantoi 2.5 jalkaa korkeaa keraamista ruukkua päänsä päällä. (loppu)

1160. Tapahtuma - Raymond Aguilera 19. Maaliskuuta 1998 klo 19:30.

Tämä on niille muutamille Kristityille, jotka eivät usko hengelliseen sodankäyntiin tai hengelliseen sodankäyntiin lihassa. Tässä on lyhyt lista asioista, jotka tapahtuivat minulle saatuani profetiat: 1157, 1158, 1159.

Saatuani ja lähetettyäni Profetian 1157:

Jollakin tavalla satutin selkäni, ja olin sängyssä noin neljä päivää.

Saatuani Profetian 1158:

Menin tapaamaan ystävääni Jerry. Meillä oli tapaaminen kahden muun Herrassa olevan veljen kanssa. Kun ensimmäinen veli saapui, hän sulki ulko-oven. Seinäkello putosi seinältä ja iski minua suoraan pääni päälle. Patteri irtosi kellosta iskun voimasta, mutta minuun ei sattunut. Me voitelimme nämä kaksi veljeä ja rukoilimme, ja puhuimme Herrasta suurimman osan illasta.

Saatuani ja lähetettyäni Näyn 1159:

Menin takaisin Jerryn talolle vähän lepäämään ja huilimaan, ja matkalla kun olin lähestymässä liikennevaloja. Huomasin, että valot olivat punaisella, ja siellä oli vain yksi auto pysähtyneenä minun kaistallani (pakettiauto). Kun olin noin viiden autonmatkan tai 50 jalan päässä liikennevaloista. Tämä pakettiauto laittoi pakin päälle, ja lähestyi kovalla vauhdilla takaperin kohti minun autoani. Huudatin äänitorveani, ja pakettiauto pysähtyi noin jalan päähän autoni etuosasta. Vain me kaksi autoa olimme tällä tiellä. Pakettiauto laittoi vaihteen päälle ja lähti kuin mitään ei olisi tapahtunut. (hyvin outoa!)

 

 

1159. Raymond Aguilera - Näky 18. Maaliskuuta 1998.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle näyn Suuresta Valkoisesta Pallosta joka oli noin 5 jalkaa (30.48 cm) läpimitaltaan. Näin sen sellaisen lavan päällä, ja lavaan oli kiinnitetty jonkinlainen raide. Katsellessani Palloa, se alkoi pyöriä raiteelle, jossa oli kaikenlaisia kierteitä ja käänteitä. Näin myös että raiteen keskellä oli silmukka. Pallo kulki kaikkien raiteen vaiheitten läpi ja sitten näky päättyi. (loppu)

Sitten Herra näytti minulle kauniin, muodokkaan naisen jolla oli punainen tukka. Hänellä oli yllään hyvin ohut leninki joka ulottui polviin asti. Erikoista oli, ettei hänellä ollut lainkaan kasvoja. Paikka jossa kasvojen olisi pitänyt olla, oli tyhjä, ja ainoastaan hänen kauniit, kiharat, punaiset hiuksensa näkyivät. (loppu)

 

 

1158. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 17. Maaliskuuta 1998.

Huomautus: Minun tekee mieli HUUTAA keuhkojen täydeltä, enkä tiedä miksi. Sen jälkeen kun merkitsin ylös viimeisimmän Profetian, niin seuraavana päivänä loukkasin selkäni. Olen viettänyt monta tuntia kuumassa kylvyssä tai sängyssä yrittäen levätä. Olin juuri tekemässä töitä talossani, kun yhtäkkiä selkään alkoi sattua. Nyt Herra on antanut minulle tämän Profetian - Näyn, ja voin kuulla naapurin koirien tappelevan, henkensä edestä, - siltä se kuulostaa. Oma koirani näkyy haukkuvan jotain sisällä talossa. Sitten viime yönä, näin painajaisen jossa veljeni kuoli. Ja vielä, viime viikolla minulle annettiin 15 päivää aikaa maksaa sähkölasku, ja eilen vastaanotin 48 tunnin varoituksen jonka jälkeen sähköt katkaistaan maksamattomien laskujen takia. Nämä asiat ovat tärkeitä, muttei hengenvaarallisia, ja jostain syystä heräsin tuntien melkein hallitsematonta raivoa. Paholainen luulee olevansa niin ovela, mutta minä muistan Kirjeen efesolaisille 6:11-18.

Vuoden 1992 Raamatun suomennoksen mukaan:

Ef. 6:11 Pukekaa yllenne Jumalan taisteluvarustus, jotta voisitte pitää puolianne Paholaisen juonia vastaan.

Ef. 6:12 Emmehän me taistele ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan, tämän pimeyden maailman hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan.

Ef. 6:13 Ottakaa siis yllenne Jumalan taisteluvarustus, niin että kykenette pahan päivän tullen tekemään vastarintaa JA SELVIYTYMÄÄN TAISTELUSTA PYSTYSSÄ PYSYEN.

Ef. 6:14 SEISKÄÄ LUJINA! Kiinnittäkää vyöksenne totuus, pukeutukaa vanhurskauden haarniskaan, Ef. 6:15 ja sitokaa jalkineiksenne alttius julistaa rauhan evankeliumia.

Ef. 6:16 Ottakaa kaikessa suojaksenne uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa pahan palavat nuolet.

Ef. 6:17 Ottakaa myös pelastuksen kypärä, ottakaa Hengen miekka, Jumalan sana.

Ef. 6:18 Tehkää tämä kaikki rukoillen ja anoen. Rukoilkaa joka hetki Hengen antamin voimin. Pysykää 3 valveilla ja rukoilkaa hellittämättä kaikkien pyhien puolesta.

Näky:

Näen näyn naisesta. Näen sen erikoisesta näkökulmasta. Näen näyn pari jalkaa maanpinnan yläpuolelta olevalta tasolta. Näen naisen polvista ylöspäin, vasten puna-oranssia taivasta joka näkyy taustalla. Taivas on hyvin erikoisen Värinen, melkein saman värinen kuin sellaiset värjätyt t-paidat 1960-luvulta.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Tiikeri ja nainen tulevat ottamaan yhteen ja taistelemaan loppuun saakka. Ja taistelun lopun päättää auringonlasku.

 

 

1157. Profetia - Raymond Aguilera 13. Maaliskuuta 1998 klo 8:32.

Hyvää huomenta, Reymundo! Kuinka asiat menevät? Sinä olet huomannut, että niiden iskujen shokki ja jälkiseuraukset, joita paholainen yritti aiheuttaa sinulle, ovat menneet ohi. Ja Jumalan Työ menee vain eteenpäin.

Ihmisen taito, on tuhota kaikki se, mikä on hyvää, kaikki se mikä on vanhurskasta, kaikki se mikä ei ole Jumalasta. Ihmisen taito – on synti! Niin kuin tiedätte, ja niin kuin Minä tiedän – Minä olen aina käsitellyt synnin ongelman. Aadamista ja Eevasta lähtien, Minä olen erottanut ja luonut tietyt ihmiset seuraamaan (Minua), olemaan kuuliaisia, rakastamaan Jumalan asioita. Nämä ihmiset tullaan keräämään. Nämä ihmiset tullaan pelastamaan. Loput tullaan asettamaan paholaisen kanssa paikkaan – jossa kenenkään ei pitäisi olla!

Mutta niin kuin sinä tiedät, ja niin kuin Minä tiedän – ihmisen luonto on synti, ja synti tuottaa syntiä! Koska se on liitossa paholaisen kanssa. Minä olen ollut kärsivällinen. Minä olen odottanut useita vuosia tätä ajan kohtaa! Niin kuin sinä tulet näkemään tulevina vuosina, asiat Profetia Kirjassa tulevat toteutumaan Jehovan Voimalla, Jeesuksen Kristuksen Mahdilla, Pyhän Hengen Rakkaudella. Sillä Me olemme Jumala!

Me teemme asiat järjestyksessä olevalla tavalla, Rakastavalla tavalla, mutta Voimalla! Jotkut ihmiset eivät usko tätä! Tämä on jotakin, jonka he joutuvat käsittelemään oikeaan aikaan, oikeassa paikassa. Mutta uskoivat he sitten evoluutioon, tai uskoivat he sitten Jehovaan ja Kristukseen Jeesukseen ja Pyhään Henkeen, Totuus tulee ilmaisemaan itsensä, ja ilmaisemaan itsensä tälle planeetalle, teidän veljillenne, teidän naapureillenne, teidän äidillenne, teidän isällenne, jokaiselle joka on koskaan ollut olemassa. Sen ei ole väliä, uskoitte te sitten Jumalaan tai ette usko Jumalaan – mitä Jumala tekee ja mitä Jumala suorittaa ja – "Mitä Hän tulee tekemään - tulee tapahtumaan!" - Hänen Sanansa kautta, Rakkauden kautta, Hänen Voimansa kautta, kaiken sen kautta mikä on Vanhurskasta, kaiken sen kautta mikä on Puhdasta, kaiken sen kautta mikä on Jumalasta.

Mitään tällä planeetalla ei tapahdu, tai tule tapahtumaan ilman, että Minä Tietäisin siitä. Oli se sitten hyvää, oli se sitten pahaa! Jos te haluatte pelastaa itsenne, teidän täytyy valita joko hyvä tai paha. Koska siellä ei ole sellaista asiaa kuin ehkä! "Kuulitteko te Minun Sanani?" Joko te olette Minun puolellani, tai te olette Minua vastaan! Tämä on yksinkertaista. Tämä on suoraa. Tämä on Yksityiskohtaista! Mitä tässä on niin vaikeaa ymmärtää! Minä ymmärrän, ja Minulla on Rakastava Sydän. Minä tunnen teidät – kaikki mitä teidän täytyy tehdä, on yrittää, ja yrittää, ja yrittää olla hyvä. Tämä on kaikki, mitä Minä pyydän! Koska synti on synti, ja ihmisellä on syntiä. Te yritätte ja Minä tulen tekemään loput! Koska tämä kertoo Minulle – Te haluatte olla vanhurskaita! Te olette etsimässä Jeesusta Kristusta Nasaretilaista. Te Rakastatte Pyhää Henkeä. Ja näitten asioiden kautta, jotka kertovat Minulle – että te rakastatte Minua, Jehovaa. Tätä ei ole vaikeaa ymmärtää. Jos te kaadutte – te teette parannuksen! Minä tulen antamaan anteeksi! Ja Me jatkamme eteenpäin!

Sillä loppu on edessänne. Jotkut teistä ovat alkaneet tuntea sen. Jotkut teistä ovat alkaneet nähdä unia siitä. Jotkut teistä ovat alkaneet nähdä sen. Näkeminen, ja kuuleminen, ja uskominen ovat Voimallisia, mutta monet teistä olette sokeita. Monet teistä olette jahtaamassa oppeja. Monet teistä olette jahtaamassa pastoreittenne perässä. Monet teistä olette tekemässä asioita, jotka eivät ole Jumalisia. Mutta yksinkertainen tosiasia on – loppu on tulossa! Ja teidän päätöksenne tulee olemaan joko hyvä tai paha. Joko te olette menossa tähän paikkaan, tai te olette menossa tuohon paikkaan! Minä toivon – että Minä olen tehnyt Minun Pointtini Selväksi ja Asian ytimeen! Sillä te tulette kohtaamaan monia vaikeita päiviä, monia vaikeita viikkoja, monia vaikeita kuukausia, monia vaikeita vuosia. Jolloin ne asiat, joista te olette aina olleet riippuvaisia, tullaan ottamaan teiltä pois. Joskus se on teidän äitinne. Joskus se on teidän isänne. Joskus se tulee olemaan teidän poikanne ja tyttärenne. Joskus se tulee olemaan raha, jota te rakastatte niin paljon. Joskus se tulee olemaan teidän elämänne.

Asiat tulevat olemaan niin kuin niiden pitää olla. Kaiken sen kirjanpito, mitä on luotu, on tulossa loppupisteeseen. Niin – tässä on kaikki tältä päivältä! Huominen tulee tuomaan jotain hyvää ja jotain pahaa, mutta teidän täytyy tehdä valinta – kuka on teidän Jumalanne, ja mitä te tulette tekemään. Tämä on teidän Rakastava Isänne antamassa teille Rakastavan sanoman Taivaasta. (loppu)

 

 

1156. Profetia - Raymond Aguilera 7. Maaliskuuta 1998 klo 7:13.

Kommentit: Sen jälkeen kuin sain tämän lyhyen Profetian, minä jäin täysin rättiväsyneeksi ja huumaantuneeksi noin kolmen tunnin ajaksi. Pyhän Hengen Voiman täytyy todella olla järkyttämässä hengellistä maailmaa. Hengellinen sodankäynti on yhä kasvamassa joka päivä. Minun täytyy ylistää Herraa tässä, koska minulla ei ole aavistustakaan kuinka minä kestän tämän. Ajoittain, tunnen itseni hulluksi koiraksi vetämässä talutushihnaa, ja toisinaan tunnen itseni hulluksi koiraksi juoksemassa häntä koipien välissä. Kaikki tämä hengellinen sodankäynti on antanut minulle hengellisen kiireen, mutta tiedän ettei ole mitään mitä minä voisin tehdä hengessä tai lihassa. Olen kuitenkin tajuamassa, että tämä sodankäynti on kuolema kaikelle sille mitä me tiedämme.

Profetia:

Minä olen Abrahamin Jumala. Minä olen Jaakobin Jumala, Iisakin Jumala, Mooseksen Jumala, Samuelin Jumala, Hesekielin Jumala, Jesajan Jumala, Jeremian Jumala, kaiken Jumala mikä oli, kaiken Jumala mikä on, kaiken Jumala mikä tulee olemaan! Ainoa Rauha, joka tulee kohtaamaan tätä planeettaa on se päivä, on se hetki, on se sekunti, jolloin Minun Poikani Jeesus Kristus Nasaretilainen tulee ja ratkaisee tämän maailman ongelmat, Jehovan Vallalla ja Voimalla, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Vallalla ja Voimalla, Pyhän Hengen Vallalla ja Voimalla. Kaikki rauha ja tyyneisyys, mikä kohtaa tätä planeettaa ennen tuota päivää, ei ole todellista! Se on väliaikaista. Sillä Jehovan Rakkaus on Rauha. Sillä Jeesuksen Kristuksen Rakkaus on Rauha. Sillä Pyhän Hengen Rakkaus on Rauha.

SANOKAA MINUN SANONEEN! Lukekaa Raamattua! Tutkikaa Ilmestyskirjaa. Tutkikaa Profeettojen Sanoja. Olkaa säyseitä, olkaa nöyriä, ottakaa Ehtoollista, ja Rukoilkaa, ja Rukoilkaa, ja Rukoilkaa. Sillä tapahtumat jotka ovat kohtaamassa tätä planeettaa, tulevat olemaan äärimmäisen kauheaa kaikille asianomaisille, jotka eivät ole Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Veren alla, tuon Sateenvarjon alla, tuon Sanan alla. Sillä puhdistus tulen kautta on kohdallanne. Jos uskotte, että miehenne, vaimonne, kirkkonne, hallituksenne – voivat suojella teidät. Te tulette hukkumaan! Sillä ainoastaan Jeesus Kristus Nasaretilainen, Pyhän Hengen Voiman kautta, Jehovan Voiman kautta, tulee suojelemaan teidät. Hänen Sanojensa kautta, Hänen Enkeleittensä kautta, Hänen Rakkautensa kautta. (loppu)

 

 

1155. Näkyja Profetia - Raymond Aguilera 5. Maaliskuuta 1998.

Herra anoi minulle näyssä pitkän linkitetyn ketjun. Sitten Herra sanoi, "Saddam Hussein on tämän ketjun pää, ja hän tulee rikkomaan sen linkit". (loppu)

 

 

1154. ProfetiajaNäky - Raymond Aguilera 2. Maaliskuuta 1998 klo 8:00.

Herra antoi minulle näyssä itsevärjäytyvän kumileimasimen, rukoillessani Kristuksessa olevan veljen kanssa. Sitten seuraavana aamuna Herra selitti minulle kumileimasimen merkityksen. Että Mark oli Merkitty Hänen omakseen (Herralle). Hän selitti mitä kumileimasin merkitsi; että Hän oli alkanut merkitsemään tai erottamaan Hänen Karitsojaan tai Laumaansa. Herra myös sanoi, että Kristityt ympäri maailmaa alkavat näkemään ja saamaan unia kumileimasimista tai että ovat Jumalan Merkitsemiä tai että Herra on erottanut heidät itselleen. (loppu)

Kommentit: Tarvitsisin enemmän rukouksia – sodankäynti on lisääntynyt ja minun on vaikea nukkua. Löydän itseni jatkuvassa rukouksessa. Tunnen, että olen menossa ajoittain täysin sekaisin. Paholainen on laittanut paljon painetta päälleni! Ja nyt kuulin, että minun isäni jälleen sairas! Aion mennä katsomaan ja rukoilemaan hänen puolestaan tänään.

 

 

1153. Tapahtuma - Raymond Aguilera 27. Helmikuuta 1998 klo17:10.

Hei veljet ja sisaret, Luulen – että voisin tarvita rukouksia tässä asiassa. Minä olen odottanut tässä asiassa, noin yhdeksän vuotta, siitä lähtien kun Herra ensimmäisen kerran antoi minulle tämän profetian lahjan.

Teidän Kristuksessa, ray

Herra sanoi, "Reymundo, Minä vapautan sinut etsimään uutta vaimoasi. Etsi ja sinä tulet löytämään. Ja äläkä huolehdi, sillä Minä tulen lähettämään hänet sinulle". (loppu)

PS: Miksi Hänen piti sanoa etten huolehtisi? Sillä nyt tiedän – Minä tulen huolehtimaan!

 

 

1152. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 27. Helmikuuta 1998, klo. 7 aamulla.

Herra herätti minut ja käski minun nauttimaan Ehtoollista. Olin puoliksi unessa, mutta nousin ja pidin ehtoollisen. Sitten menin takaisin sänkyyn. Sitten Herra antoi minulle näyn aukinaisesta sateenvarjosta. Sitten näin salaman iskevän sateenvarjoa, mutta sateenvarjon ei käynyt kuinkaan. Sitten Herra sanoi, "näky edusti Saatanaa iskemässä sateenvarjoa. Sateenvarjo edusti rukous suojaa."

Sitten Hän sanoi, "Katso Reymundo, jotain niin yksinkertaista kuin sateenvarjo ja niin ohutta kuin sateenvarjon kangas päihitti paholaisen salaman iskun! Katso mihin rukous suoja pystyy." (loppu)

Näky 7:10 aamulla:

Herra näytti minulle näyn jossa minä pelasin pesäpalloa Jumalan kanssa. Pallo syötettiin (Jeesuksen toimesta) ja minä heilautin mailaa. Iskin palloa oikein lujaa, mikä hämmästytti minua, sillä se meni kauas ylös taivaalle ja ulkoavaruuteen. Sitten hengessä, näin Herran, Isän, ottavan pallon koppiin. Sitten näin itseni juoksevan pesille. Näin kuinka Isä heitti pallon takaisin Maata kohti. Kun pallo oli matkalla alaspäin minä juoksin ensimmäiselle pesälle, sitten toiselle, ja sitten kolmannelle. Sitten näin itseni juoksevan kotipesää kohti, ja pallo ja minä saavuimme kotipesälle yhtä aikaa. Liuin kotipesälle ja Herra Jeesus Kristus otti pallon koppiin samalla kun minä liuin sisään. Ja Pyhä Henki sanoi "TURVASSA. Reymundo Aguilera voitti pelin!" (loppu)

Raymondin Kommentti:

Joo, AIVAN! Luulen että Herra yrittää lohduttaa minua pesäpallon avulla.

 

 

1151. Profetia ja Näky - Raymond Aguilera 27. Helmikuuta 1998 klo 23:45.

Minä sain näyn valtavasta taistelusta hengessä. Minulla ei ollut aavistustakaan missä, oliko se hengessä vai oliko se minun ympärilläni vai jossakin muualla, mutta siihen kuului ratsastajia hevosilla. Ne olivat tulossa toisiansa vastaan suurella voimalla. Minä voi itse asiassa tuntea tai aistia tämän valtavan hyvän ja pahan voiman taistelevan heidän täydellä voimallaan; ilman että kumpikaan heistä antoi periksi sentin tuhannesosaakaan. Minä ihmettelin, jos se tulisi olemaan tällä tavalla tämän pienen planeetan lopussa. Sillä siellä ei ole mitään tapaa kuvata sitä, kun tällaiset voimat iskevät yhteen. Jos vain Jumalan ihmiset voisivat nähdä tämän, he lakkaisivat varmasti ”kirkon leikkimisen”. Varmasti - johtajiston näkökulma muuttuisi. (loppu)

Profetia käännetty Espanjasta:

Kuinka menee? Kuinka menee Minun poikani? Minä tiedän sen taistelun, joka on tapahtumassa hengessä. Se on Ankaraa Ja se on Asian ytimeen. Kyllä! Tiedätkö miksi? Koska sen taistelun kautta, mikä on tapahtumassa ympärilläsi – paholaisella on mielessä, että hän haluaa tappaa sinut. Ja hän haluaa työntää demonien voiman sinun päällesi. Mutta Minun Enkelini ovat siellä, kaikki siellä – sinun ympärilläsi taistelemassa Jumalan Voimalla. Sillä Minä kerroin sinulle useita vuosia sitten, että Minä tulisin suojelemaan sinut. Että mitään ei tulisi tapahtumaan sinulle. Tämä on Totuus! Sillä Minä en valehtele! Kaikki on Oikein – Kaikki on Asian ytimeen!

Minä tiedän, että joskus sinä et usko Minua, mutta tämä on Totuus! Kaikki tulee Tapahtumaan Tarkasti Asian ytimeen, niin kuin Minä kerroin sinulle useita vuosia sitten. Ja kaikki ne lupaukset, joista kerroin sinulle – ovat tulossa Asian ytimeen! Minä tiedän, että sinä et usko tätä – tällä minuutilla – mitä Minä olen kertomassa sinulle! Mutta se on TOTUUS! Minä Rakastan sinua paljon, Minun Reymundoni, ja Minä tiedän että sinä et usko Minua juuri nyt. Mutta tämä on Totuus! Tällä tavalla se on ihmisen kanssa, mutta Jumalan asiat, Isän, Pojan, ja Pyhän Hengen asiat - ovat OIKEIN JA ASIAN YTIMEEN!

Joskus ihmiset kuolevat. Ja joskus monet ihmiset kuolevat. Mutta juttu on – jotkut asiat tapahtuvat – ja Minä annan niiden tapahtua. Mutta Totuus on totuus; ja on Minä olen täällä! Jos se on maailmassa, jossa ihmiset ovat elämässä tai maailmassa, missä he ovat kuolleena tai hengen maailmassa – Minä olen kaikkialla suojelemassa sitä mikä on Minun. Se ei ole tärkeää, missä maailmassa te olette – Minä suojelen sen, mikä on Minun! Ja Minä hautaan – sen mikä EI ole! Kaikki tulee menemään hyvin.

Minä tiedän, että sinulla ei ole huolia nyt. Tällä erää, sinä tiedät, että sinulla on enemmän Voimaa, kuin uskoit sinulla tulisi olemaan. Minä olen näyttänyt sinulle HYVIN. Minä tiedän, että sinä olet kärsinyt paljon oppiaksesi nämä asiat, joista Minä olen juuri kertonut sinulle – jotka Minä näytin sinulle - ja mitkä ovat tapahtuneet! Meillä on vielä monia asioita tehtävänä, Minun Reymundo. Maailma on tulossa kuumemmaksi asioiden tähden, jotka ovat pahoja. Jotkut asiat ovat jo alkaneet, mutta siellä on monia asioita, jotka tulevat tapahtumaan – jotka eivät vielä ole alkaneet. Ja koko ilmasto tulee muuttumaan, ja maanjäristykset. Kyllä! Siellä tulee olemaan paljon kärsimystä tässä maailmassa.

Mutta jos te (ihmiset) olette voimakkaita Isässä, Pojassa Jeesuksessa ja Pyhässä Hengessä. Te (ihmiset) voitte mennä näiden asioiden läpi Jumalan Voimalla. Mutta jos te (ihmiset) elätte maailmassa, ja te (ihmiset) uskotte maailmaan. Minä tulen Hautamaan teidät (ihmiset) KUILUUN paholaisen kanssa. Ja se ei koske Minuun – sanoa näitä Sanoja. Sillä sen mikä on Minun, Minä suojelen! Ja mikä ei ole! Sen Minä tulen HAUTAAMAAN KUILUUN!! Ja Minä en välitä, jos te olette Presidentti tai jos te olette mies, joka puhdistaa vessoja. Minä katson sydämeen. Minä katson sydämeen. Kuulitteko te Minua? Minä katson sydämeen! Jos te (ihmiset) etsitte Minun Poikaani Jeesusta, jos te luette Raamattua, jos te (ihmiset) otatte Ehtoollista, jos te (ihmiset) autatte veljiä ja sisaria, jotka tarvitsevat apua – Minä sanon teille SELKEÄSTI JA MINÄ SANON TEILLE ASIAN YTIMEEN! Paholainen ei pysty tekemään mitään!

Kyllä! Minä tiedän, että sinun sydämeesi koskee (Reymundo), mutta se ei ole mitään; sinä tulet elämään, ja kaikki tulee menemään oikein! Mutta paholainen ei tule elämään, hän tulee menemään KUILUUN! Tiedätkö sinä, mitä Minä olen kertonut sinulle? Tiedätkö sinä nämä asiat toisella tavalla? Sinä tulet elämään! Ja hän on menossa KUILUUN! Tämä on OIKEIN JA ASIAN YTIMEEN!

Täältä tuleemaailman "Pelon" päivä. Kyllä! Minä tiedänsen PÄIVÄN, TARKALLEEN! Mutta se antaa Minulle Iloa, Minun poikaniettä sinä olet vahvempi, Mutta Minä tiedän että sinun sydämeesi koskee. Mutta se tulee menemään hyvin, Minun poikani. Kaikki tulee menemään hyvin. Seiso vain Minun Poikani Jeesuksen Kalliolla ja sinä voit nähdä kaiken, mitä sinun Isäsi, Minun Poikani kanssa, ja Pyhän Hengen kanssatulee tekemään. Hän tulee puhdistamaan kaiken, mikä on saastaista. Avatkaa Sana Pyhän Hengen Voimalla. Minä kerron teille Totuuden, Minun rakkaani. Varusta itsesi, ja Minä tulen kertomaan sinulle enemmän toisena päivänä asian ytimeen Jumalan Tavalla. (loppu)