Profeetallisia ilmoituksia Katso, ylkä tulee. Valmistukaa! - kirjasta:

Tammikuun 23. 1942

Jotain lohdutukseksi jäännöskansalleni tahdon sanoa, mistä tulen ja miten tulen. Taivaaltanne löydätte erään ihmeellisen tähden. Se on tuloni merkki: Betlehemin tähti. Se kasvaa suuremmaksi, kun tuloni lähenee, ja eräänä hetkenä sen tähden kohdalta taivas aukenee, ja Minä tulen, enkeleitteni seurassa. Me liidämme alas, niin kuin Minä tulin ylös. Mutta yksi salaisuus siinä on. Sitä tuloani eivät kuitenkaan näe muut kuin ne, jotka otetaan ylös. He näkevät Minut kuin ihmisen keskellään. Osa haudoistaan ylös otetaan, osa niistä, jotka elävinä ovat. Ja samoin menemme ylös. Määrätyn ajan kuluttua, oltuamme ylhäällä, jolloin maassa tapahtuu ihmeitä, tulee sitten maassa, jonka Minä valmistan, tuhatvuosikausi.

  

Joulukuun 27. 1942

Yhden merkin ilmoitan teille tulostani: Kun on lakannut syvä melske, luodaan Uutta Eurooppaa vanhaan maailmaan. Rakennetaan Uutta Eurooppaa henkisesti ja aineellisesti. Rauha, rauha, nyt ei enää sotia, on kansojen tunnus. Ei mitään hätää sodista enää! Rakentakaamme, luokaamme kaikki uudeksi!

Kaiken tämän hyörinän parhaimmillaan ollessa, kuuluu outo jyrähdys, paksu savupilvi, varjot - synkät varjot - jälleen yö - ja silloin tulen Minä tämän Betlehemin tähden kohdalta, jonka näet täältä paremmin kuin sieltä alhaalta, ja valkopukuisen, uskollisen valvovan joukon ylös noudan, valmistautumaan siihen tehtävään, joka odottaa heitä tuhatvuotiskaudessa täällä ylhäällä, tuomitsemaan maanpiirin asukkaita johdollani, kirjoitusten mukaan … (s.50). 

  

Maaliskuun 17. 1943

Aikanne monet papit ja huomatut tukipylväät, jotka nyt vielä julistavat evankeliumin sanaa, juovat vihan maljasta ja totuuden asemasta he valhetta puhuvat. Minun Sanani he vääntävät lihansa mielen mukaan ja vihdoin he siivilöivät Pyhän Raamatun totuuden uudistetuksi raamatuksi, jonka mukaan he ihmisiä eksyttävät, uudistuksia kansoille lupaavat. Tämä on se antikristuksen musta ratsu, joka suurella nopeudella edistyy ja eksyttää valtansa alle.

Te laitumeni lampaat, rukoilkaa armoa, varjeltuaksenne tästä hengellisestä haureudesta ja itseenne katsomatta ojentakaa jo nyt valheen puhujia. (s. 58)