Jukka T. Niemisen profetia Kouvolan keskuskirkossa 7.2.1990

 

Rakkaat lapseni, katsokaa, te kuulitte myrskyn. Tuo myrsky tulee. Sen on Jeremia, pyhä profeetta, teille huutanut sanassaan ja Baaruk on sen kirjoittanut ylös Jeremian huulilta. Tuo aika on juuri se mitä te elätte. Myrskyn ensimmäinen kohina kuuluu, mutta älkää peljätkö, sillä tuossa myrskyssä jumalattomat saavat rangaistuksen, minun omani saavat siunauksen ja minun Isäni on näyttävä voimansa.

Tuo myrsky tulee suunnasta joka on lännen ja luoteen välinen. Se tulee teidän maahanne tuosta suunnasta. Ja tuo myrsky menee ympäri koko maanpiirin. Tuon myrskyn kaltaista myrskyä maanpiiri ei ole koskaan kohdannut. Te tulette näkemään kuinka vesi nousee meressä, järvessä, joessa kolme jalkaa. Joutomaa menee mereen. Te näette taivaalla tulisia palloja, verenpunaista savua. Jumala järkyttää taivaan ja maan voimia. Te tulette näkemään kuinka maa repeää. Mutta lapseni, älkää peljätkö, sillä Minä pidän omistani huolen.

Tuo myrsky tulee yli Ruotsin. Myrskyssä tuhotaan Göteborg. Jumala on kätensä hipiään piirtänyt 12 suoja-aluetta. Kahdeksan muuta kaupunkia Ruotsissa kokee vakavia vaurioita. Teidän omassa maassanne, tässä lumen ja jään heimon maassa, Minä tuhoan kaupunkeja, mutta jokaiseen kaupunkiin Minä olen piirtänyt 12 suoja-aluetta. Minä suojelen omani. Minä tuhoan Helsingin, 12 suoja-aluetta. Minä tuhoan Turun, 12 suoja-aluetta. Minä tuhoan Lahden, 12 suoja-aluetta. Tampereesta puolet, 12 suoja-aluetta. Mikkelistä kolmannes, 12 suoja-aluetta.

Ja katsokaa Minä taivutan tätä maata, niin kuin talon emäntä taivuttaa leipää. Ja te tulette näkemään murtuman yhdessä kohden tätä maata. Ja se alkaa Nastolan eteläpuolitse. Se ohittaa Kouvolan. Se ohittaa Luumäen etelästä. Se menee Lappeenrannan lähelle. Kääntyy 90 astetta oikealle ja menee läpi Ylämaan. Jatkaa idän puolelle matkaa. Ja tuon repeämän, niin kuin suuren vaon, leveys on yksi vakomitta ja rajan toisella puolella sen leveys kolminkertaistuu.

Minä suojelen teidät, Minä suojelen omani. Ja katsokaa, Minä rankaisen tällä tavalla tätä kansaa. Vaikka Mooses ja Samuel rukoilisivat minun edessäni, Minä en tunne armoa, sillä tämä kansa on hyljännyt Jumalan. Ja tämä kansa polvistuu Herran eteen ja sen jälkeen Isä voitelee tämän kansan, laskee Henkeään tämän kansan päälle. Ja te olette saava voiman korkeudesta.

Ja katso sinä poikani, joka olet tämän seurakunnan paimen. Minä annan sinun käteesi voiman, saman voiman kuin Pietarille. Ja sinä katsot rampaa miestä: Kultaa ja hopeaa minulla ei ole, Jeesuksen Nasaretilaisen nimessä nouse ja käy. Katso hän nousee. Sinä pyyhkäiset sokean silmiä, sokea saa näkönsä. Sinä sanot Effata, korvat aukenevat, kuuro kuulee. Ja katso, sinä olet Jumalan valittu ja voideltu. Sinä herätät kuolleen ennen hautaan laittoa.

Rakkaat lapseni, te tulette näkemään tässä maassa, minä nostin Jairuksen tyttären kuolleista, minä huusin Lasaruksen haudasta. Te tulette näkemään suurempia. Te tulette näkemään sitä mitä monet profeetat ja kuninkaat olisivat halunneet nähdä. Te näette. Te huudatte kiitosta Jumalalle. Te ylistätte Herraa. Ja tästä maasta korjataan suuri sato rakkauden sirpillä. Yksi sato. Ja sato talletetaan Jumalan vilja-aittoihin ennen idän suurta myrskyä.

Ja katsokaa Minä lyön idän maata, suurta idän maata kuumalla ruoskalla. Ja siellä on oleva ruumiita samalla tavalla kuin lantaa on pellolla. Niitä ei ehditä haudata. Tulee suuret koneet, jotka tekevät joenuoman kaltaiset haudat. Ruumiit pannaan sinne, valkeaan multaan joka estää hajun, multaa jossa ruusu kukkii.

Ja silloin Minä sanon idän faaraolle: "Anna tänne!", käskysana, Minä otan omani. Ja minä tuon Jaakobin idästä. Jaakob tulee idästä. Se tulee teidän maan kautta osittain, kolmessa aallossa. Ja minä vien heidät kotiin Isän kunniaksi. En Jaakobin kunniaksi, vaan Isäni kunniaksi. He tulevat kolmessa aallossa ja te pidätte huolen heistä. He majoittuvat tämän joen* varrella. He majoittuvat tässä kaupungissa, viereisessä kaupungissa. Valmistautukaa heidän tuloonsa, valmistautukaa.

Se jolla on maata ja viljaa, erotelkoon siemenviljan ja sen mistä leipä leivotaan. Erotelkaa se, pitäkää tarkasti erillänsä se, sillä katsokaa minä sanoin Etelälle: älä pidättele, ja he antoivat heidän mennä kotiinsa. Nyt minä sanon Pohjoiselle: anna tänne. Minä otan heidät pakolla. Ja he tulevat täysin paljaina. Nyt he tulevat täysin paljaina. Heidät ajetaan. Ja tämä aika on lähellä käden ulottuvilla. Tämä kipu kaikkinensa maanpiirin päälle yllättää koko maanpiirin, niinkuin synnytyskipu raskaana olevan naisen.

Se kaikki toteutuu. Se kaikki toteutuu. Se kaikki toteutuu.

Sillä katsokaa mitä minä sanoin Jeremialle: Mitä sinä Jeremia näet? Minä näen mantelipuun oksan. Minä sanoin: Minä toteutan sanani, se on merkki siitä. Mitä sinä Jeremia näet? Toistamiseen. Minä näen pohjoisen puolella padan, joka kiehuu yli äyräittensä. Minä sanoin Jeremialle: Katso, tuon padan yli tuleva vesi, se kaatuu kaiken maanpiirin päälle. Tulee kipu kaikkea maanpiiriä koskeva. Ja tuo suuri pata on idän suuri jättiläinen. Teidän maastanne itään. Se kiehuu. Se kaatuu ensimmäisenä teidän heimonne päälle. Se polttaa heimoa, mutta Jumala voitelee heimon. Jumala suojelee heimon.

Sillä katsokaa aika on lähellä, jolloin teidän kuninkaanne saa kutsun vierailla idän maassa. Ja hän ei tiedä mitä kutsu koskee. Ja faaraon edessä, idän faaraon edessä, hän saa käskyn määräyksen, luovuttaa tämä maa heille. Mutta Jumala sanoo hänelle: älä anna. Jumala ei anna tätä maata, mutta tästä maasta leikataan suuri pala ja se annetaan idälle. Ja silloin tämä kansa on nöyryytetty, puhdistettu. Ja te tulette näkemään, kaikki kylät, kylätiet, kadut täyttyvät kerjäläisistä.. Sillä tulee vaellus. Kansa siirtyy paikasta toiseen.

Minä en lapseni, poikani, tyttäreni, minä en halua pitää teitä tietämättöminä ajasta. Sillä katsokaa, karitsa on repäissyt ensimmäisen sinetin. Karitsa on repäissyt toisen sinetin. Ja karitsan kädessä on kolmas sinetti. Isä sanoo kohta karitsalle: Avaa ja hän repäisee. Ja te tulette näkemään mustan ratsastajan taivaalla, jossa on vaaka kädessä. Leipä loppuu maan päältä, mutta teistä minä pidän huolen. Omista lapsistani, minä ruokin heidät.

Minä varjelen teidät ja minä valitsen teidän joukostanne seitsemän ryhmää, seitsemän ryhmää. Neljää johtaa mies, kolmea nainen ja itä avaa ovensa. Ja te menette ja julistatte idän maassa, idän jättiläisen maassa, Jumalan Sanan. Jumalan evankeliumi julistetaan heille, ja joukossa on monta, jotka kuuluvat tuohon ryhmään. Ja kun te tulette pois, sillä aika on lyhyt julistamiseen, itä sulkee ovensa eikä koskaan avaja. Itä sulkee ovensa, ei koskaan avaa. Ja silloin minä sanon teille: Menkää kaikkeen maailmaan, tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni. Tämän evankeliumin mukaan. Ja te nousette niinkuin kotkat ylös ja te lennätte. Te julistatte Jumalan Sanan.

Ja te tulette näkemään Ihmisen Pojan tulevan taivaan sotajoukon ja enkelten kera noutamaan seurakunnan. Te näette kuinka hautoihin laitetut nousevat ennen teitä ja sitten te. Lapseni, minä tulen pian. Minun palkkani on minun kanssani, maksaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.

Katsokaa mitä minä sanoin Aamoksen pojalle: Neitsyt tulee raskaaksi, synnyttää poikalapsen, joka on Immanueliksi huudettava. Katsokaa kun poikalapsi varttui, tuli mieheksi, ristiinnaulittiin. Hänen verensä vuoti teidän syntiensä tähden. Hänen verensä vuoti teidän sairauksienne tähden ja kyljestä tullut vesi oli merkkinä siitä, että Hän oli kuolleitten esikoinen. Hän meni tuonelaan Isän käskystä. Hän saarnasi tuonelassa vangituille hengille. Hän nousi taivaisiin kolmantena päivänä Isän voimakäskystä ja Hän istuu Isän oikealla puolella ja on tuleva tuomitsemaan sieltä elävät ja kuolleet sen ajan mukaan minkä Isä ilmoittaa.

Lapseni, poikani, tyttäreni, tämä aika on lähellä, käden ulottuvilla. Sinä, joka epäröit Sanaa, tallenna Sana sydämeesi, tallenna, sanoo Isä. Tämä kaikki toteutuu, sillä Herran sana toteutuu rutosti ja nopeasti. Katsokaa mitä Isä sanoi, salaisinko minä Aabrahamilta mitään, kun minä tuhosin Sodoman ja Gomoran. Te olette kuulleet varoituksen. Te olette kuulleet siunauksen. Te olette kuulleet lupauksen. Jumala tekee tämän teon, kaiken. Te olette kaikki sadonkorjaajia, sanoo Isä.

Ja valtatie rakennetaan. Isä sanoo, minä rakennan valtatien Egyptistä Assyyriin. Minä yhdistän Egyptin ja Assyyrin ja Israel on kolmantena siinä. Ja Egyptissä on oleva viisi kaupunkia, jotka puhuvat kaanaan kieltä, yhtä huudetaan Iir-Heedekseksi. Ja Isä sanoo: Egypti on minun kansani, Assyr minun kätteni teko, Israel minun perintöosani. Tämä valtatie tehdään nopeasti.

Ja teidän omaan maahanne tehdään valtatie. Kaikki puut siirretään syrjään. Kivet, kumpareet ne kierretään ja tien lopussa Jumala lyö kaikki kivet pirstaleiksi. Ja tulimuuri on rakennettu tien vieritse, että Jumalan lapset pääsevät rauhassa sinne niitylle, jossa Isä heidät lepäämään lskee juomaan sitä vettä, jota Herra juottaa. Tämä valtatie on teollaan. Siitä on puolet tehty, yli puolet.

Älkää antako kenenkää eksyttää itseänne, sillä Totuuden Henki on teidän yllänne. Totuuden Henki on puhunut teille. Totuuden Henki tunnustaa Kristuksen Jumalan ainoaksi Pojaksi, veren kautta sovittaneen teidät, sillä Isä sovitti Poikansa kautta itsensä

1 vakomitta = 192 metriä

* = Kymijoki

_______________________________________________

Tiivistelmä Jukka T. Niemisen kirjasta, Profeetan Tilitys: 

 

Jukka T. Niemisen näky marraskuussa 1983

Venäjä tulee vaatimaan aluksi koko maatamme, mutta sitä ei Jumala salli. Valtioiden välisissä neuvotteluissa maamme pakotetaan luovuttamaan suuri osa Lappia. Sopimus on luonteeltaan vuokrasopimus, mutta maamme ei saa takaisin aluetta enää koskaan. Herra on jo vetänyt viillon siihen kohtaan, johon uudet rajapyykit asetetaan. Viilto alkaa Kuhmon korkeudelta, juuri sen itäpuolelta, ja leikkaa irti Venäjän vaatiman osan Lappia.

Miksi Venäjä haluaa tämän palan? Edessä olevat asiat etenevät nopeudella, jota ihmisinä emme tänään ymmärrä emmekä pysty ennakoimaan riittävästi. Herra antaa kuitenkin omilleen viisauden nähdä asioita selkeästi etukäteen. Tällä toimenpiteellä Venäjä turvaa Muurmanskin alueen riittävästi eteentyönnetyllä ilmapuolustuksella. Venäjä on vielä mahtava ydinasevaltio. Muurmanskin alue on yksi sen tärkeimmistä ydinasetukikohdista.

Samanaikaisesti näiden tapahtumien kanssa Venäjä ottaa haltuunsa Baltian maat. Viro, Latvia ja Liettua alistetaan Venäjän vallan alle. Näin tuo suuri jättiläinen on turvannut rajansa.

Miksi Jumala on tehnyt näin ankaran päätöksen? Me olemme hyljänneet Jumalan. Me elämme tavalla, joka on täysin vastoin hänen tahtoaan. Huoruus, haureus, väärinteko ja rakkaudettomuus ovat saaneet vallan sydämissämme. Valtiovalta tekee Jumalan mielen vastaisia päätöksiä. Herralta ei kysytä neuvoa. Kansa jopa pilkkaa Herraa tietoisesti. Herra ei aio antaa omaa kansaamme perkeleelle, vaan Hän haluaa pelastaa meidät.Meidän oma kansamme ei ymmärrä rakkaudellista puhetta tai varoituksia. Kansan täytyy nähdä Herran todellinen kuritus ennen kuin se nöyrtyy.

Näiden tapahtumien aikana presidentti, maan eduskunta ja hallitus alkavat kuunnella niitä ohjeita, joita Herra heille välittää palvelijoittensa kautta. Ilman Herran apua ei tämä maa selviäisi niistä vaikeuksista, jotka ovat edessä.

Kommentit

28.08.2018 18:20

ingriid harjula

Näin ilmestyksen lokakuussa 2016maanjäristys joka alkaa salpausselällä kun mannerlaatat alkaa liikua ja sanomaan lisäksi sana 250 000 kuolonuhria