1300. Näky - Raymond Aguilera 4. Huhtikuuta 1999 klo 9:30.

Herra näytti minulle näyssä korkean rakennuksen siluetin pimeässä kaupungissa ja siluetin takana taivas oli kirkkaan puna-oranssi, sillä koko taivas oli tulessa. (loppu)

Näky:

Minä näen matkapuhelimen ja kellon vierekkäin kiitävän liekkien yli. Menossa vasemmalta oikealle ja molemmat niistä ovat tulessa. (loppu)

Näky:

Näen suuren tornikellon. Sitten tämä suuri nyrkki tuli lentäen ilman läpi ja meni kellon kellotaulun läpi. (loppu)

Näky:

Herra näytti minulle vesihanan, joka kääntää kuuman ja kylmän veden päälle. Sitten Herra pyysi minua nostamaan käteni ilmaan ja kun nostin käteni ilmaan, vesi meni kuuman puolelle hengessä. Kun pidin kättäni ilmassa, voin nähdä liekkien menevän Kanadan rajalta alas Meksikon rajalle ja kaikki tältä väliltä oli tulessa. Sitten liekit jatkoivat matkaansa läpi Keski-Amerikan ja läpi Etelä-Amerikan. Kaikki oli tulessa Kanadan rajalta alas Etelä-Amerikkaan asti.

Sitten kun Herra käänsi veden kylmälle, silloin kaikki tällä alueella muuttui kylmäksi. Sitten minä laskin käteni. (loppu)

Näky:

Näen hehkulampun. En tiedä onko se sytytetty vai ei, mutta näen hehkulampun hengessä. Se ei ole yhdistettynä mihinkään. Se vain oli siinä. (loppu)

Näky:

Näen näyssä suuren linja-auton, jonka rinnalla kulki jonkinlainen kulkuneuvo. Ne ovat molemmat tulossa minua kohti. Ne vaikuttavat ajavan kilpaa minua kohti. (loppu)

 

 

1299. Profetia - Raymond Aguilera 31. Maaliskuuta 1999 klo 12:20.

Muistakaa Minun pienet karitsani, että Minä tulen asettamaan majakkoja tai suojapaikkoja ympäri maailmaa mihinkä te voitte mennä ja piiloutua. Paikkoja missä te löydätte muita veljiä ja siskoja. Siellä te voitte auttaa toinen toistanne selviytymään kovien aikojen läpi. En voi kertoa teille koska tulen lopettamaan kaiken kauhun, mutta teidän täytyy tietää, että siellä on suojapaikkoja ympäri maailman, minnekä te voitte mennä ja olla suojassa. Te tulette näkemään kuoleman ja veren kaikkialla ympärillänne. Joten olkaa voimallisia, olkaa rohkeita. Reymundo on juuri päättänyt maan läpikäymisen Länsi-Euroopassa ja seuraavaksi hän menee Itä-Eurooppaan, jotta se mikä tulee kuolemaan ja mikä elämään on erotettu tässä osassa maailmaa. Mutta muistakaa suojapaikat, jotka Minä tulen asettamaan ympäri maailman.

Täältä tulee Loppu!

Täältä tulee Loppu!

Täältä tulee Loppu!

Ylistys sinulle Isä!

Ylistys sinulle Isä!

Ylistys sinulle Isä!

Minä Olen valmiina. Meidän Enkelimme ovat valmiina. Kiitos sinulle Isä, että näytät karitsoille tien Taivaaseen. Tämä on Jeesus, Minun Lampaani, Minun Karitsani tehkää itsenne valmiiksi Minun tuloani varten. Sillä hetki on edessänne. Se tulee ilman varoitusta. Niin kuin varas yöllä. Teidän täytyy olla valppaita ja Kristus keskeisiä tänä aikana.

Kiitos sinulle Isä.

Kiitos sinulle Isä.

Kiitos sinulle Isä.

Sillä Meidän aikamme on tullut puhdistaa kaikki saasta ja synti. Äänen äänimerkki tulee soimaan klo 5 PM suuren merkkisoiton päivänä. Kun kuu tulee olemaan täysi.

Ylistys sinulle Isä.

Ylistys sinulle Isä.

Ylistys sinulle Isä.(loppu)

 

 

1298. Profetia - Raymond Aguilera 29. Maaliskuuta 1999.

Reymundo, Kaikki mitä oli, kaikki mitä on, tulee muuttumaan kello 5. Kaikki maailman voima liikkuu oikealle - sitten liikkuu vasemmalle – sitten liikkuu oikealle – sitten liikkuu vasemmalle. Sitten kaikki tulee muuttumaan kello 5. (loppu)

 

 

1297. Profetia - Raymond Aguilera 28. Maaliskuuta 1999.

Jumalan ruoka oli hyvin herkullista. Kyllä, Reymundo, Jumalan ruoka oli hyvin herkullista.

 

 

1296. Näky - Raymond Aguilera 28. Maaliskuuta 1999.

Herra antoi minulle näynTorinon ihmisistä Italiassa. Ihmiset kävelivät ruoholla, joka oli kuin metallilankaa. Se oli niin kovaa, ettei se edes taipunut alas. (loppu)

 

 

1295. Profetia - Raymond Aguilera 28. Maaliskuuta 1999 klo 16:55.

Huom:

Lähestyessäni Roomaa junalla, Herra antoi minulle seuraavan Profetian.

Rooma, Rooma, Rooma, miksi sinä jätit Minut? Sillä niin monta vuotta Minä olen huolehtinut ja hoitanut sinua. Miksi, miksi, olet jättänyt Minut? Minä olen suojellut sinua niin monet vuodet, mutta nyt sinun täytyy myös maksaa kaikesta siitä, mitä olet tehnyt Minua vastaan. Kun vasara putoaa (=falls), sinä myös putoat suoraan ja tarkasti. Sinä olet unohtanut niin kuin kaikki muutkin, Kuka on Jumala. Tästä syystä sinä tule tuntemaan Minun Käteni Voiman suoraan ja tarkasti. Tämä on Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki, puhumassa raskautetulla sydämellä. (loppu)

 

 

1294. Näky - Raymond Aguilera 28. Maaliskuuta 1999 klo 15:12.

Herra näytti minulle vesiputouksen, joka näytti kuin se putosi maileja. (loppu)

Näky:

Sitten näin jonkun erittäin korkeassa paikassa, ehkä taivaalla tai taivaassa, ja he kaatoivat maljasta kuumaa tuhkaa maahan tästä korkeasta paikasta. Sitten maa järkähteli ja liikkui niin kuin vesi liikkuisi. Se näytti kuin nesteiseltä kiveltä. Sitten muiden maaperän alueitten yli rullattiin valtavalla kaulimella. Maa näytti hyvin tiivistetyltä ja yhteen pakatulta, sen jälkeen kun valtava kaulin oli mennyt maan yli.

Näky:

Nyt näen jotakin, joka oli munan muotoinen. Tämä esine oli puoliksi valkoinen ja toinen puoli oli tummanharmaa. Sitten tämä munanmuotoinen esine heilahtaa ylös ja seisoo huipullaan, ja yksi tippa "jotain", putoaa maan päälle.

Näky:

Nyt näen pienen veneen, jossa oli useita putkia sen kannella keräämässä jotain järvestä.

Näky:

Nyt näen suuren lentävän esineen iskevän planeettaa. (loppu)

Huom:

Tämä sai minut ihmettelemään, oliko se tuo munalta näyttävä esine, joka putosi?

Näky:

Nyt näen tämän nosturin siirtävän monia ihmisruumiita tähän laivaan ja sitten he kippasivat ne mereen. (loppu)

Näky:

Nyt näen tulisen pyörremyrskyn liikkuvan ympäri planeettaa tuhoten kaiken tieltään.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Loppu on tullut!" (loppu)

Näky:

Näen ihmisten elävän syvissä tunnelissa maanpinnan alapuolella. (loppu)

 

 

1293. Profetia - Raymond Aguilera 27. Maaliskuuta 1999.

Herra sanoi, "Tulee olemaan mies 1 ½ mailia Israelin ulkopuolella, joka tulee kertomaan sinulle". (loppu)

 

 

1292. Tapahtuma - Raymond Aguilera 27. Maaliskuuta 1999.

Culozissa, Ranskalaisessa kaupungissa, kun olin menossa junalla kohti Genevaa, Sveitsissä, minä kuulin demonisen äänen sanovan minulle, "Miksi, miksi, miksi, miksi, miksi, miksi, sinä olet tullut tänne piinaamaan meitä?" (loppu)

 

 

1291. Profetia - Raymond Aguilera 27. March 1999.

Kello on lyönyt – Pariisi kukistuu. Hetki on täällä Pariisin lopulle. Sanokaa minun sanoneen, sillä minä en valehtele. Sillä Reymundo voiteli Eiffel-tornin tasan kello 8 aamupäivällä… Joten Pariisin kukistuminen on sinetöity tarkasti. Muistakaa Minun Sanani, ”Niinkuin sade sataa alas – niin tulee Pariisi kukistumaan”. Tämä on Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki.

1290. Tapahtuma - Raymond Aguilera 27. Maaliskuuta 1999.

Me voitelimme Eiffel Tornin öljyllä. (loppu)

Huom:

Me olimme majoittuneena Pariisissa hissittömän hostellin viidennessä kerroksessa, kun kello 7 aamulla kuulin palovaroittimen rupeavan soimaan.Muutama sekuntia myöhemmin Eva tuli hakkaamaan oveen kertoen minulle, että hostellissa oli tulipalo. Nappasin kaiken omaisuuteni ja juoksin kohti portaita. Kun me lähestyimme portaita pystyin haistamaan savun, joka tuli ylös portaikkoa. Jatkoimme alas portaikkoa niin nopeasti kuin pystyimme ja kolmannessa kerroksessa me löysimme palomiehen täydessä varustuksessa yrittämässä auttaa toista palomiestä, jolla oli savunaamari päällä, mutta savu oli päässyt läpi. Juoksimme nopeasti palomiehen ohi ja jatkoimme alas portaikkoa alakertaan asti, jossa löysimme yli kaksisataa muuta hostellin asukasta ulkona. Odotettuamme vähän aikaa kävelimme tavaroittemme kanssa noin puoli mailia ja löysimme taksin, joka vei meidät Eiffel-tornille. Saavuimme kello 8 tasan. Olin alkanut ihmetellä, "Kuka todella sytytti tulen hostellissa". Sillä ainakin Herra varmasti tiesi siitä! Sillä Hän antoi minulle seuraavan Profetian.

 

 

1289. Profetia - Raymond Aguilera 25. Maaliskuuta 1999 klo 23:45 Espanjaksi.

(Kielet)

Avaa silmäsi, Minun poikani (Raymond). Avaa korvasi. Kaikki on kohdistettuna päivään, asian ytimeen. Täältä tulee vasara ja se tulee iskemään rautaan. Sinä uskot tietäväsi jotakin, mutta Minä tulen näyttämään sinulle asian ytimeen. Täältä tulee vene sotilaiden kanssa. Ja sotilaat tulevat asettamaan pommin, ja pommi tulee vapauttamaan (kaasun), mutta paholaisen asiat tulevat kasvamaan ja he tulevat kasvamaan. Sitten lentokoneet tulevat heittämään pommeja paikkoihin, joissa sinä olet kävellyt päivälleen, asian ytimeen. Ja veren virta tulee juoksemaan vauhdilla. He tulevat tappamaan vanhat miehet ja vanhat naiset. Ja kaikki, jotka ovat sairaita, he tulevat tappamaan. Ne, jotka ovat mieleltään sairaita. Ne, jotka ovat sairaita ruumiistaan. Ne, jotka ovat sokeita, he tulevat tappamaan heidät, koska he ovat sairaita. Kyllä, täältä tulee paholaisen päivä ja hänen kätensä on vasaran päällä.

Minä kerron sinulle ja Minä kerron sinulle ja Minä kerron sinulle, ja sinä kirjoitat ja sinä kirjoitat kaiken mitä Minä kerron sinulle. Sana, jonka sinä olet kirjoittanut, tulee menemään maailman kaikkiin osiin Jumalan Liekillä, Pyhän Hengen Liekillä, Minun Poikani Liekillä. Minä aion koota Lampaani yksi kerrallaan, ja Minä tulen halaamaan häntä (Morsianta) ja Minä tulen suutelemaan häntä. Ja loput tulevat menemään kuiluun Jumalan Voimalla.

Maailma ei usko Jumalaan, mutta he eivät pysty voittamaan, koska Minä olen Jumala. Kirkot eivät tiedä mitään, hallitukset eivät tiedä mitään, mutta Minun poikani (Raymond) – tämä on Jumalan ongelma. Tämä ei ole sinun ongelmasi ja Minulla ei ole ongelmia. Minä tulen korjaamaan kaiken asian ytimeen, ja Jumalan Tavalla. Täältä tulee vasara. Kyllä, täältä tulee vasara, Mutta kaikki tulee tapahtumaan niin kuin kartta, niin kuin Minä olen kirjoittanut, kaikki mikä on Minun Sanassani. Jotkut asiat ovat jo alkaneet ja toiset asiat tulevat alkamaan pikku hiljaa.

Mutta katso Minun poikani, laske kaikki mitä sinulla on, ja täältä tulee päivä, jolloin tulen antamaan sinulle enemmän. Kyllä, sillä sinä olet Minun pyhäni. Minä sanoin sinulle vuosia sitten, että Minä tulisin auttamaan sinua. Täältä tulee päivä, sinun vaimosi kanssa, rahan kanssa, Jumalan Voiman kanssa. Sillä Meidän täytyy koota Minun Lampaani ja sinä tulet tarvitsemaan nämä asiat. Täältä tulee Pyhä Henki auttamaan sinua, näyttämään sinulle, Mutta sinun täytyy muistaa, että tämä Työ on Jumalan. Kaikki mitä sinä olet, on Minun sihteerini. Kuulitko sinä, Minua? Mutta Minä tulen näyttämään sinulle Jumalan Tavalla ja Minä tulen osoittamaan sinulle. Minä tulen näyttämään sinulle ja Minä tulen suojelemaan sinut. Ja kaikki mitä sinulla on, on Minun ja kaikki mitä Minulla on, on sinun,sillä Me olemme Ystäviä, Sydämen Ystäviä, Hengen Ystäviä. Muista että sinä olet Minun. Sinä olet Minun Käsissäni ja Minä tulen suojelemaan sinua Jumalan Voimalla, Minä tulen huolehtimaan sinusta. Kiirehdi, lepää, täältä tulee toinen päivä. (loppu)

 

 

1288. Tapahtuma - Raymond Aguilera 25. Maaliskuuta 1999.

Minä kuulin paholaisen sanovan, "Ei, ei, ei!"

 

 

1287. Profetia - Raymond Aguilera 25. Maaliskuuta 1999.

Sitten myöhemmin, minä näin toisen Auringolaskun ja Herra sanoi, "Jumala on täällätaas!" (loppu)

 

 

1286. Tapahtuma - Raymond Aguilera 25. Maaliskuuta 1999.

Olin lähtemässä Calaisista junalla, minä katsoin ulos junan ikkunasta ja näin kauniin auringonlasku ja hengessä minä näin Sanat kirjoitettuna taivaalle,"Jumala on täällä!" (loppu)

 

 

1285. Profetia - Raymond Aguilera 25. Maaliskuuta 1999.

Herra sanoi, "Malja, malja".

Huom: Katso Profetia 48.

 

 

1284. Näky - Raymond Aguilera 25. Maaliskuuta 1999.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle ydinräjähdyksen lähestyessämme Rotterdamia. Minä näin kolme ydinräjähdystä laukeavan Rotterdamissa. Lähtiessämme Rotterdamista, minulla oli näky hevosesta, jolla oli naamari päällään. (loppu)

 

 

1283. Profetia - Raymond Aguilera 24. Maaliskuuta 1999.

Herra sanoi, "Yrittää ymmärtää, mitä Reymundo on tekemässäon kuin hanhi katsoisi rautaverkko-oven lävitse ja ei pystyisi muuttamaan mitään".

 

 

1282. Profetia - Raymond Aguilera 24. Maaliskuuta 1999.

Herra sanoi, "Jumalan Kirje on saapunut". (loppu)

 

 

1281. Profetia - Raymond Aguilera 22. Maaliskuuta 1999 klo 8:25.

Minun Lapseni, Minun Lapseni, miksi te taistelette minua vastaan. Miksi te tulette Minun Sanaani vastaan. Se saa Minut itkemään! Se saa Minut Kyynelehtimään! Minä pyydän teitä tekemään jotain ja te ette tee sitä. Minä pyydän teitä menemään tuonne ja te ette mene. Minä pyydän teitä pysähtymään ja te menette. Minä pyydän teitä vaipumaan maahan ja palvomaan, ja te ette tee niin. Mikä on ylös, on alas. Mikä on alas, on ylös. Päivät ovat tulossa, jolloin kaikki tulee pysähtymään. Kaikki teidän pienet pelinne – Kaikki teidän pienet fantasianne tulevat loppuun.

Halukkaat astiat tullaan pelastamaan. Vastahakoiset astiat tullaan murskaamaan, tullaan tallaamaan, tullaan tuhoamaan. Muistakaa Minun Sanani, sillä Minä en Valehtele. Kun Minä käsken, kun Minä määrään, se tulee tehdyksi! Arkki tullaan perustamaan oikeana aikana, oikeassa paikassa. Ainoastaan halukkaat astiat tullaan pelastamaan. Minä en tule hyväksymään ketään, joka jää keskellä. Joko te olette Minun puolellani tai te olette minua vastaan! Muistakaa entiset päivät. Sillä se tulee tapahtumaan aikana, hetkenä, jota te ette ymmärrä tai käsitä.

Mutta mitä Minä sanon, tulee tehdyksi, piditte te siitä tai ette! Tuntui se teistä hyvältä. Tai jos se ei tunnu teistä hyvältä. Minä tulen näyttämään teille, "Kuka on Pomo". Minä tulen kouluttamaan teidät, vaikka se tappaisi teidät! Sillä tämän maailman pahuus jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Ja Minä olen väsynyt näkemään sitä!

Reymundo, Minun Profeettani on seuraamassa tietä. Hän on taipuvainen astia. Hän ei pidä siitä! Mutta hän on taipuvainen. Minä laitan hänet tekemään asioita, joita hän ei halua tehdä. Minä laitan hänet nauttimaan asioista, joita hän ei halua tehdä. Mutta hän tekee ne! Kyyneleet silmissään, särkyneellä sydämellä, hän tottelee. Tämän maailman ihmiset eivät ymmärrä Jumalan teitä. Tämän maailman ihmiset haluavat kuulla korvasyyhyynsä. Tämän maailman ihmiset haluavat sen helpolla. Minun Poikani Kuoli ristillä. Hän kärsi ja kuoli, koska Hän oli taipuvainen astia, ei siksi että se tuntui hyvältä, eikä siksi että se oli helppoa. Hän kärsi koska Hän Rakasti Minua. Reymundo on kärsimässä, koska hän rakastaa Minua. Hän on välillä hukassa, mutta hän on halukas astia. Muistakaa – Minun Sanani. "Mikä tulee olemaan, tulee olemaan." Mutta vastahakoiset astiat tullaan murskaamaan, tullaan hajottamaan, Jumalan kostolla.

Jos te ajattelette, että Minä olen pelaamassa jotain peliä teidän kanssanne, tai jos te ajattelette, että Minä olen sanomassa teille sitä, mitä te tahdotte kuulla, silloin te olette valitettavasti erehtyneet. Sillä Minä voin tallata, Minä voin tappaa, Minä voin tuhota, Minä voin nostaa ylös, Minä voin saada levitoimaan kenenkä tahansa jonka haluan – koska tahansa haluan! Sillä Minä olen Jumala. Kukaan ei "KERRO" Minulle mitä tehdä milloinkaan, missään.

Niin Minun Lapseni, lukekaa Raamattua, tutkikaa Minun Sanaani, sillä jos te olette halukkaita astioita, te tulette tuntemaan Minun Sanani. Te tulette tuntemaan sen sydämissänne, vaikka ette pitäisi siitä. Te tulette tietämään, mitä Minä olen sanonut. Muistakaa, Nooan Päivät, Jeesuksen Kristuksen Päivä, Lopun Päivä on täällä. Minä en pelaa sellaisia pelejä, joissa te voisitte valikoida, ja te voisitte valita helpon tien. Sillä helppo tie tulee löytämään teidät kuiluun. Minä en välitä, jos te olette olleet kristitty kaksikymmentä vuotta tai viisi minuuttia. Muistakaa Raamatun vertaukset, ne ovat asian ytimeen.

(Kielet)

Muistakaa - Minämurskaanvastahakoisenastian tomuun, tyhjään! Näin sanoo Jehova. Näin sanoo Jeesus Kristus. Näin sanoo Pyhä Henki. Seuraavaan päivään, seuraavaan hetkeen, Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

1280. Näky - Raymond Aguilera 22. Maaliskuuta 1999.

Herra näytti minulle näyn naisesta, jolla oli yksi punaiseksi maalattu pitkä sormenkynsi. Sormen kynsi näytti eläimen kynneltä. Se oli pikkusormen viereinen sormi oikeassa kädessä.

Sitten Herra sanoi, "Nainen nauttii siitä mitä hän tekee!" (loppu)

 

 

1279. Profetia - Raymond Aguilera 22. Maaliskuuta 1999.

Herra sanoi, "Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Hyväätaakseen jättää - hyvää edestään löytää. Pahaataakseen jättää - pahaa edestään löytää." (loppu)

 

 

1278. Profetia - Raymond Aguilera 22. Maaliskuuta 1999.

Herra sanoi, "Portto, portto, portto. Hoosean päivä on täällä!" (loppu)

Profetia:

Numero 5 kuvasi päiviä.

Näky:

Näky kahdesta ihmisestä sidottuina seläkkäin toisiinsa köydellä, seisomassa hopeapintaisen pallon päällä.

 

 

1277. Näky - Raymond Aguilera 22. Maaliskuuta 1999.

Herra antoi minulle näyn Jeesuksesta Kristuksesta kahleissa. (loppu)

 

 

1276. Tapahtuma - Raymond Aguilera 22. Maaliskuuta 1999 klo 12:30.

Rukouksen aikana minä selvästi kuulin koirani, Loretta, kotona Kaliforniassa haukkuvan jotain hyvin kiivaasti ja hän ei vain lopettanut. Kun hän lopetti haukkumisen, hän aloitti sen uudelleen. Se oli kuin minun koirani olisi haukkunut jotain demonista voimaa. Hyvin, hyvin outo tapahtuma ikään kuin Herra tahtoisi kertoa minulle, että minun taloni Kaliforniassa olisi hengellisen hyökkäyksen kohteena. En tiedä pystyvätkö koirat taistelemaan näitä pimeyden henkiä vastaan, mutta minun koirani kohtasi nämä pimeän henget. Minun oli vaikea nukkua tunnettuani hengessäni tämän. (loppu)

 

 

 

1275. Vision - Raymond Aguilera 21. March 1999.

Herra antoi minulle näyn, jossa tummaihoista miestä ammuttiin selkään rannalla. (loppu)

 

 

1274. Näky - Raymond Aguilera 21. Maaliskuuta 1999.

Herra näytti minulle hakaristisymbolin. (loppu)

 

 

1273. Profetia - Raymond Aguilera 21. Maaliskuuta 1999 klo 14:40.

Herra sanoi, "Minä olen, Minä olen, Minä olen . Minä olen, Minä olen, Minä olen. Katsokaa lautasta (pieni ruokalautanen)."

Huom:

Katsokaa Profetiaa #48. Me olimme Ruotsissa tämän aikana.

Näky:

Herra antoi minulle näyssä hyvin korkean suppilopilven, pyörremyrskyn tai tornadon.

Näky:

Näky pienestä tutkalta näyttävästä lautasesta. Uskon sen lähettävän ja vastaanottavan mikroaaltoja. (loppu)

 

 

1272. Tapahtuma - Raymond Aguilera 21. Maaliskuuta 1999 klo 00:45.

Matkustaessani junalla uudestaan Ruotsissa, tunsin hengessä tämän punaisen linjan matkaavan junan perässä. Sitten rukouksen aikana tunsin tämän valtavan hengellisen voiman tulevan ylleni. Vaikka minun ruumiini tuntui hyvin kuivalta ja janoiselta edellisyön sodankäynnin tähden, joka jätti kuiviin vedetyksi. En voi uskoa kuinka paljon nestettä minun ruumiini menettää.

Tunsin myös henkeni tulevan voimakkaammaksi kun juna liikkui eteenpäin seuraavaan kohteeseensa. Ihmettelen mitä on seuraavan kulman takana? Ja minä voin itse asiassa tuntea Herran matkustavan minun kanssani. (loppu)

 

 

1271. Tapahtuma - Raymond Aguilera 21. Maaliskuuta 1999 klo 22.

Minä join viinipullon, jonka Herra oli käskenyt minun juoda Tukholmassa, Ruotsissa.

1253. Näky - Raymond Aguilera 17. Maaliskuuta 1999.

1270. Tapahtuma - Raymond Aguilera 20. Maaliskuuta 1999 klo21:30.

Rukouksen aikana voin hengessä tuntea tämän saman leveän punaisen linjan, jonka tunsin junassa matkalla kohti Venäjää. Tämä sama punainen hengellinen linja oli liikkumassa Tukholmaan matkalla olevan laivan takana, Ruotsiin. Sen jälkeen, kun olin tuntenut tämän tapahtuvan, haistoin tuoreitten kukkien tuoksun. Tämä kukkatuoksu ilmestyi myös lounaan jälkeen laivalla.

 

 

1269. Tapahtuma - Raymond Aguilera 20. Maaliskuuta 1999.

Katsoin kuvani heijastumaa ikkunasta ja minä kuulin demonisen äänen sanovan, "Sinä olet todella ruma". (loppu)

 

 

1268. Näky - Raymond Aguilera 20 Maaliskuuta 1999.

Herra näytti minulle hengellisen tunnelin taivaalla, jota ei pystynyt näkemään. Herra esitti tämän näkymättömän tunnelin näyttämällä minulle kaksi ylösalaisin olevaa U silmukkaa, joidenka läpi ilma tai tuuli meni.

 

 

1267. Näky - Raymond Aguilera 20 Maaliskuuta 1999.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle esineen, joka tippui taivaalta. Se näytti avaruuskapselilta. Taivas oli pimeä kun kapseli putosi laskuvarjon seuratessa sen jäljessä. Laskuvarjo ei kuitenkaan näyttänyt olevan auki. (loppu)

 

 

1266. Tapahtuma - Raymond Aguilera 20. Maaliskuuta 1999 klo15:24.

Matkalla Tukholmaan, Ruotsiin laivassa tunsin saman Kuoleman Enkelin, jonka olin tuntenut Suomessa, Helsingissä. Tunsin, että Kuoleman Enkeli tulisi matkaamaan samaa reittiä kuin laiva jolla minä olen. Tämä on hyvin outo tunne hengessä. Melkein kuin joku pystyisi maistamaan kuoleman tällä reitillä. Itse asiassa tunsin että minä tein karttaa tai polkua tälle Kuoleman Enkelille matkustaa. Se muistutti minua Israelin Pääsiäisestä (= Passover) Mooseksen aikana, missä Enkeli kulki ohi (=passed over) Israelilaisten jotka olivat laittaneet veren oviensa ympärille ja kaikki Egyptin esikoiset kuolivat. (loppu)

 

 

1265. Näky - Raymond Aguilera 20. Maaliskuuta 1999.

Herra antoi minulle näyn kokopuisesta aidasta (se oli maatila-aita jossa oli X tolppina), joka meni Herran hengellisen peukalon lävitse. Se meni sisään ja ulos Hänen peukalostaan. (loppu)

 

 

1264. Näky - Raymond Aguilera 20. Maaliskuuta 1999 klo14:15.

Päivä tai kaksi aiemmin Herra oli käskenyt minun mennä Maarianhaminaan ja rukoilla siellä. Joten kun pääsimme Maarianhaminaan, Suomessa, Herra antoi minulle näyn puhelimesta, jonka kädessä pidettävä luuri oli väärin päin puhelimen päällä. (Tämä oli Ranskalaisen näköinen puhelin.)

Sitten Herra sanoi, "Maarianhaminan täytyy odottaa puhelimen soimista”.

 

 

1263. Tapahtuma - Raymond Aguilera 20. Maaliskuuta 1999 klo 12:00 keskipäivällä.

Rukoilin Herraa ja kysyin pitäisikö meidän mennä Norjaan.

Herra sanoi, "Ei", sinun ei tarvitse mennä sinne".

Sitten minä sanoi, "Mutta Herra, siellä on monia kauniita blondeja siellä."

Ja Herra sanoi, "Se on OK. Minulla on jo oikein hyvä sinulle varattuna."

 

 

1262. Näky - Raymond Aguilera 20. Maaliskuuta 1999 klo 3:20.

Herra antoi minulle näyn suuresta traktorista, joka teki työtä tiellä rautatieylityksen vieressä.

Näky klo 3:25 :

Näky miehestä nukkumassa pienessä naisten sängyssä, ja hänen todella suuret jalat olivat riippumassa sängyn laidan yli. (loppu)

Näky klo 3:30 :

Herra antoi minulle näyn, kuinka joku lypsi lehmää.

Näky:

Herra antoi minulle näyn itsestäni kävelemässä sisään tähän tummaan, pimeään ullakkoon. Ainoa ongelma oli se, että kaikki oli ylösalaisin, tarkoitan, minä olin ylösalaisin ja ullakko oli ylösalaisin. Sieltä missä minä olin seisomassa, kaikki näytti olevan kiinnitettynä kattoon. Se oli hyvin pelottava pimeä paikka. Voin aistia kaukoputken tällä telineellä, ikään kuin joku olisi katsomassa, mutta niin kuin sanoin, kaikki oli ylösalaisin sieltä katsottuna, missä minä olin seisomassa. (loppu)

Näky klo 4:10 :

Näky sonnin päästä roikkumassa seinällä. Ja näky valkoisesta hevosesta, jonka takajalat olivat seisomassa sohvalla matkalaukun päällä.

Näky:

Näky Valkoisesta Kyyhkysestä kävelemässä veden päällä ja hai tulee veden alta ja yrittää syödä Kyyhkysen. Mutta hai ei pystynyt koskemaan Kyyhkystä ja Kyyhkynen kävelee pois vedestä. (loppu)

Näky:

Näky hydraulisesta jalasta, jollaiseen kaivinkonetraktori tukeutuu kun se kaivaa kaivantoja. Näen jalan menevän alas ja nostavan takapyöriä ylöspäin.

 

 

1261. Profetia - Raymond Aguilera 19. Maaliskuuta 1999 klo 11:20 Espanjaksi:

Se olen Minä. Se olen Minä. Täältä tulee päivä, jonka olen luvannut teille asian ytimeen. Täältä tulee Minun Käteni. Täältä tulevat Jumalan asiat asian ytimeen. Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua! Loppu on täällä Jumalan Voimalla. Avatkaa silmänne. Avatkaa korvanne. Sillä täältä tulee vasara. Kuuntelitteko, Minua? Täältä tulee vasara paholaisen voimalla. Varustakaa itsenne! Varustakaa itsenne! Paholainen haluaa syödä Jumalan lampaat vasaran voimalla. Kuulitteko te, Minua? Avatkaa silmänne! Avatkaa korvanne! Sillä vasara on saapunut paholaisen voimalla.

Tulevina päivinä, Minä tulen antamaan teille Sanoja, jotka tulevat osoittamaan teille mihinkä mennä, mihinkä piiloutua, missä itkeä. Te uskotte, että Minä olen pelaamassa jotakin peliä, mutta tämä on tässä varmaa, kun Minä sanon jotakin – SE TAPAHTUU, Sanalla, Voimalla, Jumalan Kädellä, kaikki asian ytimeen! Juuri nyt, Reymundo, on menossa rukoilemaan ja asettamaan öljyn niihin paikkoihin, jotka Minä hänelle sanon. Minä olen valmistautumassa Jumalan asioihin. Sillä Minä aion sulkea paholaisen asiat.

Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua! Paholaisen päivä on saapunut vasaran kärjellä. Kuulitteko Minua vai oletteko te yhä nukkumassa? Muistakaa Jumalan Huulet. Muistakaa Jumalan Voima. Minä olen kertomassa teille selkeästi ja asian ytimeen. Se on saapunut, Jumalan Voima.

Minä tiedän, että Reymundo ei tiedä mitä hän on tekemässä, mutta MINÄ TIEDÄN ja Minä tulen osoittamaan hänelle, ja Minä tulen näyttämään hänelle, mitä hänen täytyy tehdä. Sillä asiat jotka tulevat elämään, tulevat elämään! Asiat jotka tulevat kuolemaan, tulevat kuolemaan! Jumalan Voimalla. Minun Poikani Verellä, kaikella mikä on Pyhän Hengen Voimaa, se on saapunut Jumalan Sana, Jumalan Voimalla. Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua! Tämä on teidän Jumalanne, Hän joka teki maailman, kaiken mitä te näette, kaiken mitä te kosketatte, se on saapunut loppu. (loppu)

Näky klo 11:45:

Herra antoi minulle näyn Leijonasta kävelemässä, kun katsoin hänen kävelevän ohitseni hengessä, huomasin että elefantti oli seuraamassa Leijonaa. (loppu)

Näky:

Herra näytti minulle stadionin sisäpuolelta. Mutta sen sijaan että sen istuimilla olisi ihmisiä, siellä useita, useita satoja sytytettyjä kynttilöitä istuimilla.

Näky klo 15:15:

Sitten näky näistä kauniista pilvistä. Epätavallisen näköisiä pilviä, jotka avautuivat taivaissa ja Enkelit laskeutuivat alas. (loppu)

Näky klo 15:40:

Herra antoi minulle näyn henkilön hampaasta, jossa oli X. Kun katsoin hammasta, se muuttui jonkinlaiseksi torahampaaksi. (loppu)

Näky klo 16:07:

Herra antoi minulle näyssä rivin Amerikkalaisia Smoky the Bear-palontorjunta maskotteja. Heillä kaikilla oli lapiot, ja niitä oli noin seitsemän. Kaikki olivat rivissä ja kävelivät yhteen suuntaan. (loppu)

Näky klo 20:24:

Näky koppakuoriaisesta tai pienestä ötökästä, jolla oli musta ruumis ja punaiset siivet niin kuin leppäkertulla, ja punaiset jalat. (loppu)

Näky:

Näky neljästä suihkulentokoneesta lentotukialuksella ja ne näyttivät väriltään valkoiselta. (loppu)

1260. Näky - Raymond Aguilera 19. Maaliskuuta 1999 klo 2:30.

Herra antoi minulle näyssä Englantilaisen poliisin kupolinmuotoisen kypärän (joka näyttää metalliselta armeijakypärältä), mutta poliisin kypärän huippu oli tulessa. Voin nähdä korkeat liekit tässä poliisin kypärässä.

Sitten Herra sanoi, "Minä olen, Minä olen, Minä olen."

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyn jostakusta korkea-arvoisesta armeijan virkailijasta. Hän näytti Itäblokin maan armeijan upseerilta, sillä hänellä oli suuri, leveä ja korkea armeijan päähine. Hänellä oli myös useita kultaisia sotaväen metalleja kauluksessaan ja rinnassaan. Hänellä oli myös valkoiset hiukset. Kun hän käveli, minut asetettiin hengessä hänen yläpuolelleen ja katselin häntä, kun hän kulki tälle avoimen alueen lävitse tässä kaupungissa. Päivä oli aurinkoinen ja kaunis. Näin toisten sotilaiden kävelevän tämän armeijan upseerin ohitse. Luulen, että hän on hyvin korkea-arvoinen ja tärkeä armeijassa tavasta, jolla toiset sotilaat huomioivat hänet.

Sitten Herra sanoi, "Tämä on se mies joka kuuluu siihen nenään, joka oli leikattu irti." (loppu)

Näky klo 8:00:

Herra antoi minulle numeron 44, sitten numeron 48. (loppu)

Näky:

Herra näytti minulle numeron 5. (loppu)

Näky klo 9:45:

Herra näytti minulle taivaan. Katsoessani taivasta, se tuli hyvin tummaksi ja hyvin pelottavaksi. (loppu)

Näky klo 9:55:

Sitten herra antoi minulle näyn rotasta. Sitten veitsi tuli alas ja leikkasi sen pään pois. (loppu)

Näky klo 11:15:

Herra antoi minulle näyssä kilpikonnan kilven. En voinut nähdä kilpikonnan päätä, jalkoja tai häntää. (loppu)

Kielet.

 

 

1259. Näky - Raymond Aguilera 19. Maaliskuuta 1999.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle pommin räjähtävän liikkuvan junan takaosassa. (loppu)

 

 

1258. Tapahtuma - Raymond Aguilera 18. Maaliskuuta 1999.

Herra antoi minulle Jobin kirjan 9. luvun Viipurin kaupungissa, Venäjällä. Herra myös käski minun voidella rautatieasema täällä.

Kommentti:

Monet uskovat karhun olevan Venäjä ja tällä Venäläisellä rautatieasemalla oli monia pilareita pitämässä kattoa ylhäällä. Luettuani Jobin kirjan luvun 9, minä huomasin, että se mainitsi sekä sanan ”pilari” että sanan”karhu”. (loppu)

33/38:

Job 9:1Job vastasi ja sanoi:

Job 9:2 "Totisesti minä tiedän, että niin on; kuinka voisi ihminen olla oikeassa Jumalaa vastaan!

Job 9:3 Jos ihminen tahtoisi riidellä hänen kanssaan, ei hän voisi vastata hänelle yhteen tuhannesta.

Job 9:4 Hän on viisas mieleltään ja väkevä voimaltaan kuka on niskoitellut häntä vastaan ja jäänyt rankaisematta?

Job 9:5 Hän siirtää vuoret äkkiarvaamatta, hän kukistaa ne vihassansa;

Job 9:6 hän järkyttää maan paikaltaan, ja sen patsaat (=pilarit) vapisevat;

Job 9:7 hän kieltää aurinkoa, ja se ei nouse, ja hän lukitsee tähdet sinetillään;

Job 9:8 hän yksinänsä levittää taivaat ja tallaa meren kuohun kukkuloita;

Job 9:9 hän loi Seulaset (=karhu) ja Kalevanmiekan, Otavan ja eteläiset tähtitarhat;

Job 9:10 hän tekee suuria, tutkimattomia tekoja, ihmeitä ilman määrää.

Job 9:11 Katso, hän käy ohitseni, enkä minä häntä näe; hän liitää ohi, enkä minä häntä huomaa.

Job 9:12 Katso, hän tempaa saaliinsa, kuka voi häntä estää, kuka sanoa hänelle: 'Mitä sinä teet?'

Job 9:13 Jumala ei taltu vihastansa; hänen allensa vaipuvat Rahabin auttajat.

Job 9:14 Minäkö sitten voisin vastata hänelle, valita sanojani häntä vastaan?

Job 9:15 Vaikka oikeassakin olisin, en saisi vastatuksi; minun täytyisi tuomariltani armoa anoa.

Job 9:16 Jos minä huutaisin ja hän minulle vastaisikin, en usko, että hän ottaisi korviinsa huutoani,

Job 9:17 hän, joka ajaa minua takaa myrskytuulessa ja lisää haavojeni lukua syyttömästi,

Job 9:18 joka ei anna minun vetää henkeäni, vaan täyttää minut katkeralla tuskalla.

Job 9:19 Jos väkevän voimaa kysytään, niin hän sanoo: 'Tässä olen!' mutta jos oikeutta, niin: 'Kuka vetää minut tilille?'

Job 9:20 Vaikka olisin oikeassa, niin oma suuni tuomitsisi minut syylliseksi; vaikka olisin syytön, niin hän kuitenkin minut vääräksi tekisi.

Job 9:21 Syytön minä olen. En välitä hengestäni, elämäni on minulle halpa.

Job 9:22 Yhdentekevää kaikki; sen tähden minä sanon: hän lopettaa niin syyttömän kuin syyllisenkin.

Job 9:23 Jos ruoska äkkiä surmaa, niin hän pilkkaa viattomain epätoivoa.

Job 9:24 Maa on jätetty jumalattoman valtaan, hän peittää sen tuomarien kasvot - ellei hän, kuka sitten?

Job 9:25 Minun päiväni rientävät juoksijata nopeammin, pakenevat onnea näkemättä,

Job 9:26 ne kiitävät pois niin kuin ruokovenheet, niin kuin kotka, joka iskee saaliiseen.

Job 9:27 Jos ajattelen: tahdon unhottaa tuskani, muuttaa muotoni ja ilostua,

Job 9:28 niin minä kauhistun kaikkia kipujani, tiedän, ettet julista minua viattomaksi.

Job 9:29 Syyllisenä täytyy minun olla; miksi turhaan itseäni vaivaan?

Job 9:30 Jos vaikka lumessa peseytyisin ja puhdistaisin käteni lipeällä,

Job 9:31 silloinkin sinä upottaisit minut likakuoppaan, niin että omat vaatteeni minua inhoisivat.

Job 9:32 Sillä ei ole hän ihminen niin kuin minä, voidakseni vastata hänelle ja käydäksemme oikeutta keskenämme.

Job 9:33 Ei ole meillä riidanratkaisijaa, joka laskisi kätensä meidän molempien päälle

Job 9:34 ja ottaisi hänen vitsansa pois minun päältäni, niin ettei hänen kauhunsa peljättäisi minua;

Job 9:35 silloin minä puhuisin enkä häntä pelkäisi, sillä ei ole mitään sellaista tunnollani."

 

 

1257. Profetia - Raymond Aguilera 18. Maaliskuuta 1999.

Kissa päästetään vapaaksi. Pöllo tulee kirkumaan. Muistakaa Karhu. Muistakaa pöllö. Muistakaa kissa.

 

 

1256. Tapahtuma - Raymond Aguilera 18. Maaliskuuta 1999 klo 22:30.

Euroopan missiomatkan alussa, kävellessäni hotellilta kaupungin läpi Helsingissä, Suomessa, Pyhä Henki laskeutui päälleni. Pelästyin välittömästi, sillä yhtäkkiä tunsin kuin minä olisin osa Kuoleman Enkeliä kävellessäni läpi tämän tumman, lumen peittämän kaupungin katuja. Tämä sai minussa halun vain itkeä.

Tuntia myöhemmin:

Herra antoi minulle näyssä sydämen jonka yli meni tämä pitkä sauva tai miekka. Sitten näytti kuin toinen puoli tästä miekasta olisi kuumennettu sillä se tuli kirkkaanpunaiseksi ja sitten miekka survaistiin sydämeen sisään suurella Voimalla.

Näky:

Sitten minulle annettiin näky tästä nenästä joka näytti kuin se olisi leikattu pois kohtisuoraan irti naamasta. (loppu)

Sitten hotellilla Herra sanoi, että minä olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja etten huolehtisi, ja että vain tottelisin ja noudattaisin Hänen ohjeitaan. (loppu)

 

 

1255. Näky - Raymond Aguilera 18. Maaliskuuta 1999.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle hengessä leveän punaisen juovan muodostuvan sen liikkuvan junan taakse, jossa minä olin. Tämä leveä punainen juova tuntui seuraavan liikkuvan junan takana, kun me olimme menossa Helsinkiin.

 

 

1254. Näky - Raymond Aguilera 17. Maaliskuuta 1999 klo 7:30.

Herra antoi minulle näyssä paljaan ihmisen jalan. Kun jalan kantapää irtosi maasta tämä suunnaton Valkoinen Valo tuli näkyväksi kun jalka liikkui ja jätti jälkeensä Valkoisen valon juovan ilmaan jalan liikkuessa, mutta näin vain yhden jalan. (loppu)

 

 

1253. Näky - Raymond Aguilera 17. Maaliskuuta 1999.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle viinipullon. Sitten Herra sanoi, ”Avaa se ja juo se. Viinipullo on Eurooppa. Mene! Mene ja juo se!” (loppu)

 

 

1252. Tapahtuma - Raymond Aguilera 16. Maaliskuuta 1999.

Profetiat, Näyt ja Tapahtumat väliltä 1252 - 1319 on saatu Euroopan rukous- ja missiomatkan aikana. Tämän matkan aikana tapasin Evan ja Irenen ensimmäistä kertaa henkilökohtaisesti. Eva tuli minun kanssani Länsi-Euroopan matkan ajaksi ja Irene opasti minua mission toisessa osassa, hän näytti minulle Kiovaa, Ukrainassa.

Länsi-Euroopan Missiomatka.

Irene yhden meidän kävelymatkamme aikana Kiovassa. Irene ja minä Pääsiäisaterialla hänen talossaan. Se oli Irenen idea ottaa valokuvia Kiovasta. Eva ja minä emme ottaneet yhtään kuvia Länsi-Euroopassa. Sillä me tunsimme, että meidän tehtävämme oli rukoilla, eikä katsella nähtävyyksiä. (kuvat puuttuvat)

Muuten kuin nämä kuvat, minä huomasin, että Eva ja Irene tekivät monia samoja asioita, joten aloin uskoa Herran antaneen heille molemmille saman käsikirjoituksen. He molemmat huolehtivat minusta, niin kuin emo huolehtii hänen poikasistaan. He molemmat huolehtivat rahasta, suurimman osan ruokailuista, ja tekivät suurimman osan matkojen järjestelyistä (taksit, junat, bussit, laivat, jne.). Minun täytyy myöntää, että minun oli vaikeaa alistua ja olla nöyrä, mutta minä vain sanoin itselleni, "Herra on oikeasti hallitsemassa. Joten Raymond, pidä sinä vain suusi kiinni!" Koko missiomatka meni erittäin hyvin, minä annan Herralle kaiken ylistyksen!

Turussa, Suomessa Pääsiäissunnuntaina, Huhtikuun 4, Eva vei minut katsomaan tätä vanhaa Presbyteeri Kirkkoa, ja me kävelimme ulos kadulle, me kävelimme ohitse kun Kansallisen Presbyteeri Kirkon Piispa antoi haastattelua televisioon. Sitten melkein yksi viikko myöhemmin, Irene vei minut katsomaan Venäläistä Ortodoksista Luostaria päivä heidän Pääsiäisensä jälkeen. Ja minä löysin itseni ympäriltä sotilaita, ihmisiä, ja televisio reporttereita haastattelemassa heidän Patriarkkaansa heidän televisiokanavalleen. Mutta tällä kertaa yhtäkkiä minun rukouskieleni alkoi rukoilemaan.

Toinen asia, jota pidin outona, Eva kertoi minulle pitävänsä, rakastavansa, tai välittävänsä tästä miehestä ja hän näytti minulle hänen kuvansa, ja hänellä oli hyvin suuret jalat. Sitten samana päivänä kun Irene ja minä kävelimme kohti Luostaria, hän alkoi kertomaan minulle (ilman syytä), että hänen ex-miehellään oli erittäin, erittäin suuret jalat. Tämä muistutti minua siitä kuvasta, jonka Eva oli näyttänyt minulle. Monta kertaa he molemmat sanoivat melkein samoja asioita kävelyiden ja aterioiden aikana. Niin kuin minä sanoin aiemmin, se oli kuin he olivat opetelleet saman käsikirjoituksen. Tämä oli todella outoa!

Toinen asia, jota pidin huvittavana, että tämän koko Euroopan matkan aikana ja hengellisten taistelujen jälkeen, minä halusin aina juoda Seven-Up tai Sprite juomaa. Joskus hengellisen sodankäynnin jälkeen, minä en pystynyt juomaan tarpeeksi. Sillä minä tunsin, että tulisin kuolemaan fyysisesti, jos en joisi vähän. Sitten kun pääsin kotiin, tämä nälkä saada Seven-Up tai Sprite juomaa, jätti minut. Hyvin outoa!!

Minun täytyy valitettavasti sanoa, etten kierrellyt (nähtävyyksiä) Euroopassa ja ainoastaan kävin vähin kiertelemässä Turussa, Suomessa, mutta en nähnyt kovinkaan paljon Kiovaa, Ukrainassa. Joten minä ylistän Herraa siitä, mitä minä näin.

Siellä oli voimakas hengellinen sodankäynti muutamassa paikassa, mutta missiomatka meni yleisesti todella hyvin. Ylistys Herralle uudestaan!

Länsi-Euroopan Missiomatka.

Olen merkannut Karttaan X:llä paikat, joitten kautta Herra käski minua menemään. Missiomatka alkoi Turusta, Suomessa ja Loppui samaan paikkaan. Me teimme ympyrän takaisin Turkuun, Suomeen.

17. Maaliskuuta 1999 – Junalla Turusta, Suomessa Helsinkiin.

18. Maaliskuuta 1999 - Junalla Helsingistä Viipuriin, Venäjälle. Venäjältä Helsinkiin ja Helsingistä Turkuun.

19. Maaliskuuta 1999 - Lepäsimme Turussa.

20. Maaliskuuta 1999 - Laiva Turusta Tukholmaan, Ruotsiin, Maarianhaminan kautta Suomessa.

21. Maaliskuuta 1999 – Juna Tukholmasta Hallbergiin. Juna Hallbergista Göteborgiin (Gotenburg)

22. Maaliskuuta 1999 – Laivalla Göteborgista, Ruotsissa, Frederikshavniin, Tanskassa. Junalla Frederikshavnista Vejleen. Vejlestä bussilla Billundiin, Legolandiin (Tanskassa)

23. Maaliskuuta 1999 - Bussilla Billundista Vejleen. Junalla Vejlestä Fredericiaan. Fredericiasta junalla Hampuriin. Hampurista junalla Bremeniin. Bremenistä junalla Emdeniin, Saksaan.

24. Maaliskuuta 1999 - Emdenistä junalla Leeriin, Leer - Groningen, Groningen - Amsterdam, Amsterdam - Den Haag, Hollantiin.

 

25. Maaliskuuta 1999- Den Haagista junalla Rotterdamiin. Rotterdamista junalla Hock van Hollantiin. Hock van Hollandista laivalla Harwichiin, Englannissa. Harwichista junalla Lontooseen.

26. Maaliskuuta 1999 – Lontoosta junalla Doveriin. Doverista laivalla Calaisiin, Ranskassa. Calaista junalla Pariisiin.

27. Maaliskuuta 1999 – Pariisista junalla Lyoniin. Lyonista junalla Geneveen, Sveitsissä. Genevestä junalla Lyoniin. Lyonistä junalla Torinoon, Italiassa.

28. Maaliskuuta 1999 – Torinosta junalla Napoliin, Rooman kautta.

29. Maaliskuuta 1999 - Napolista junalla Milanoon.

30. Maaliskuuta 1999 - Milanosta, junalla Arth Goldauun. Arth Goldausta junalla Zurichiin, Sveitsiin, Zurichistä junalla Baseliin. Baselista Mannheimiin, Saksaan.

31. Maaliskuuta 1999 – Mannheimista junalla Frankfurtiin. Frankfurtista junalla Hampuriin. Hampurista junalla Nykobingiin, Tanskassa, missä juna meni laivassa vesialueen ylitse.

1. Huhtikuuta 1999 - Junalla Nykobingista Kööpenhaminaa. Kööpenhaminasta junalla Hassleholmiin, Ruotsissa, missä juna meni laivassa vesialueen ylitse. Hassleholmista Alvestaan. Alvestasta Tukholmaan, Ruotsiin.

2. Huhtikuuta 1999 – Laivalla Tukholmasta Turkuun, Suomeen. Länsi-Euroopan missiomatka lähti Turusta, Suomessa ja se päättyi sinne.

 

 

1251. Näky - Raymond Aguilera 9. Maaliskuuta 1999 klo21.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle saman näyn kuin minulla oli aikaisemmin:

Osa 1232. Tapahtumasta:

.Toivon, että tämä selvittää asiaa, mutta minä yritän selittää mitä minulle näytettiin. Microsekunnissa minulle näytettiin koko Eurooppa raunioina ja samaan aikaan minä olin osa sitä mutta minä en ollut siellä….

Katsoessani samaa näkyä Euroopasta raunioina, Herra jotenkin nosti minut hengessä ylös, jossa näin Euroopan maat ylhäältä taivaalta ja mitä näin oli suuri oikean jalan jälki peittämässä kaikkia Euroopan maita. (loppu)