(Scroll down for english version)

Kolmas Ukkonen / The Third Thunder

Bob Neumann

(Minulle sanottiin, että tämä Ukkonen tulisi julkistaa ennen ”ENSIMMÄISEN KYNTTILÄN SYTYTTÄMISTÄ”. Olisin helposti voinut olettaa sen olevan Sapattina, ennen kuin kuva häpäisevän ”kauhistuksen” puhdistamisesta lisättiin … Tämän illan jälkeen en tiedä koska seuraavan kerran tämä tietokone on päällä, joten tietäen järjestyksen jolla lisäät näitä listallesi sunnuntaisin, minä lähetän tämän nyt. Sunnuntain auringonlaskusta alkaa 8 muistamisenpäivää (days of remembrance = Yhdysvaltojen muistopäivät holokaustin uhreille). Joten rukoilen siunausta sinulle ja sinun huonekunnallesi näiden muutaman seuraavan viikon ajaksi) (ps. Tämän UKKOSEN SANA loppuu … silti siellä on SANA minulle, joka lopettaa sen. Ei sellainen jonka haluaisin lisätä … vaan sellainen jossa voi olla merkitys sinulle niin kuin sillä oli minulle)

Tämä on KOLMAS UKKONEN … joka tulee julkaistuksi juuri ennen Ensimmäisen Kynttilän Sytyttämistä. Kutsu puhdistukseen … Kutsu Taistelemaan … Kutsu Seisomaan vahvana silloin kun jokainen muu hyväksyy HÄVITYKSEN KAUHISTUKSEN säännöt. (kirjaimellisesti: kauhistuksen, joka saa aikaan hävitystä)

Vastaanottaakseni tämän, minulle annettiin sama näky kaksi kertaa … sama näky ja sama paikka ... hyvin erilaiset sovellukset.

Jälleen kerran minä aloitan paikassa nimeltä Näkylaakso, ja minä seisoin SUUREN KAUPUNGIN ulkopuolella, missä oli PIMEYS. Siellä vastapäätä pientä porttia oli luonnollinen laakso, joka oli jopa varjoakin pimeämpi, pimeämpi kuin (helvetin) kuilu, Syvällä olemukseni sisällä kuulin MESTARINI ÄÄNEN sanovan yhden sanan … TULE.

Seurasin hitaasti ja varovaisesti hyvin kulunutta polkua, joka kulki maaperän ääriviivaa pitkin. Kun saavuin pohjalle, niin ilma oli siellä täynnä mädäntyneen lihan ja savun hajua.

Ilma oli utuinen ja se poltti sekä silmiä että kurkkua. Maaperä oli huokosmainen ja lieju peitti jalkojani. Kaikkialla ympärilläni oli kaukaisia tulija ja kaukaisia ääniä. Se vaikutti kuin olisin voinut kuulla hajanaisia keskustelujen pätkiä, maanista naurua ja täysin epätoivoista kirkumista.

Tunsin olevani täysin hukassa ja väärässä paikassa. Kaikki minussa sanoi, että tämä oli väärin, ja paikka jossa ei pitäisi olla. Joka kerta kun PANIIKKI nousi hengessäni, minä kuulin HÄNEN sanovan TULE … ja minä liikuin edemmäksi ja syvemmälle tähän LAAKSOON.

Sitten yhtenä hetkenä tunsin HÄNEN KÄTENSÄ minun Vasemmalla Olkapäälläni ja jälleen kuulin nuo SANAT ... ”KAIKKI TULEE MENEMÄÄN HYVIN”. Ja tämän kanssa HÄN, joka on SUURI JA KAUHISTUTTAVA, astui minun näkökenttääni päällään MUSTA HAARNISKA … ja jälleen kerran voin nähdä, että minulla myös oli päälläni HÄNEN HAARNISKANSA.

OLETKO ALKANUT YMMÄRTÄÄ TODELLISUUDEN (reality) JA TOTUUDEN ERON”, HÄN KYSYI. Ja minä vastasin, kyllä HERRA.

KANNATTAAKO SEN PUOLESTA KUOLLA?” Hetken aikaa katsoin KASVOJA, joita en voinut nähdä. Kasvot, joita en ollut koskaan nähnyt, mutta kuitenkin nähnyt ne niin monta kertaa, ja niin monissa eri valoissa ja näkökulmissa. KASVOT, joita etsin ahkerasti, intohimoisesti … en voinut nähdä HÄNEN KASVOJAAN, mutta minä tunsin HÄNEN KÄTENSÄ ja HÄNEN ÄÄNENSÄ ...

Yksin sinun puolestasi kannattaa kuolla”, minä lopulta vastasin. Ja hengessäni kuulin sanat Johanneksen evankeliumista menevän lävitseni. Että minun pitäisi syödä HÄNEN LIHANSA ja juoda HÄNEN VERENSÄ. Ja minä tajusin, että se missä minä olin seisomassa, oli pelto joka oli kyllästetty verellä.

MINÄ KERRAN KUTSUIN SINUA SEURAAMAAN MINUA JA SINÄ TEIT NIIN. SE EI OLLUT HELPPOA, MUTTA MINÄ OLEN TIE JA SINÄ OPIT VAELTAMAAN MINUN KANSSANI. SITTEN MINÄ PYYSIN SINUA TULEMAAN MINUN LUOKSENI JA OPPIMAAN MINUSTA. TUONA PÄIVÄNÄ SINÄ LIITYIN MINUN KANSSANI IKEESEENI JA ALOIT VAELTAMAAN KANSSANI, JA MINÄ OLEN TOTUUS.

SITTEN MINÄ PYYSIN SINUA OLEMAAN KANSSANI PYSYVÄSTI, JA SINÄ KUOLIT JOTTA VOISIT ELÄÄ MINULLE, SILLÄ MINÄ OLEN ELÄMÄ.”

NYT MINÄ PYYDÄN, ETTÄ TULET JA OLET VARTIOSSA MINUN KANSSANI. SINUN TULEE PUHUA SE MITÄ NÄET, SILLÄ SINUN KANSASI SYNTIÄ TÄSSÄ PAIKASSA EI VOIDA VERRATA MIHINKÄÄN. NIIN MYÖS ON SINUN KANSASI SYNTI TÄSSÄ PAIKASSA AIHEUTTANUT JUOVAN, JOTA EI VOIDA PARANTAA, SAATI SITTEN YLITTÄÄ. JA PIMEYDEN PALVELIJAT JOHDATTAVAT RÖYHKEYDESSÄÄN TYHMIÄ JA ITSEÄÄN PALVELEVIA TÄNNE PÄIVITTÄIN UHRAAMAAN JA PILKKAAMAAN MINUN SANAANI”.

Hitaasti me kävelimme syvemmälle pimeyteen, ja löysimme paikan jonka täytyi olla kuilun perimmäinen pohja. Sen keskellä oli valtava muoto, jonka vaivoin pystyin näkemään. Ja minä katsoin ikään kuin alaspäin ja kohti tätä muotoa, ja tämän kauhistuksen (abomination) ympärillä oli hahmoja vipeltämässä. Kaikki hengessäni sanoi minulle, että tämä oli ”se” … tämä oli se asioiden asia, joka vastusti kaikkea sitä mikä oli JUMALASTA … ja HERRA korjasi minua ...

EI YSTÄVÄ … SIELLÄ ON NIITÄ, JOTKA OVAT VIELÄ PAHEMPIA KUIN TÄMÄ, MUTTA SINÄ ET TULE NÄKEMÄÄN NIITÄ ENNEN OIKEAA AIKAA JA AIKAKAUTTA. EDESSÄSI ON MUOTO, JOKA EDUSTAA TOISTA SINUN MAASI JA KANSASI KAHDESTA SUURESTA SYNNISTÄ.” Tämän sanottuaan HÄN kääntyi jälleen ”muotoon” päin ja oli ääneti.

Jonkin ajan kuluttua huomasin oudon valon pimeyden keskellä ja ihmettelin sitä ensin kunnes tajusin, että meidän haarniskamme olivat yhä mustia. Hitaasti valo kasvoi vahvemmaksi ja ”muodon” ääriviivat tulivat selvemmiksi. Nyt näin suurten joukkojen tulevan kulkueessa kaikista suunnista. Kun ne pääsivät lähemmäksi, näin että nyt tämä ”muoto” hehkui. Se oli punaisen värinen ja demoninen muodoltaan, ja ymmärsin sen mitä olin näkemässä.

Ensimmäinen ryhmä, joka kulki muodon ohi, oli pukeutunut ryysyihin. Ja hiljaisuudella, joka antoi minulle epäröinnin tunteen heidän puolestaan, he heittivät vauvansa tuleen.

Toinen ohi kulkeva ryhmä oli hyvin pukeutunut, ja he kävelivät rehvastellen tulen luokse ja heittivät vauvansa sinne suureellisella eleellä.

Kolmas ryhmä oli erilainen, se tuli hyvässä järjestyksessä muusikoitten ja laulajien kanssa. Heillä oli täsmällinen järjestys ja muoto. Suurella näytelmällisyydellä tämä hyvin suuri ryhmä tuli idolin luokse, ja he tekivät käytävän, jonka läpi iso joukko pääsi etenemään suurella teatraalisuudella, kun he heittivät nyyttinsä tuleen.

Ei eläviä vauvoja, vaan eri kokoisia nyyttejä. Lopulta huomasin, että kaikilla tässä viimeisessä ryhmässä oli jonkinlainen ”uskonnollinen/papillinen puku” ...

Ja lopulta tuli neljäs ryhmä raivokkaasti tanssien ja hyppien, sekoittuen kolmen aiemman ryhmän kanssa. Mutta he eivät olleet ihmisiä, ihmisen parodioita … vaan ne olivat demoneita tai he tekivät parhaan yrityksensä näyttää demonisilta. Ja kaikki mitä he tekivät oli se, että he kirmailivat muiden ryhmien joukossa, jotka vain pysyivät omilla eristetyillä alueillaan.

Kun seisoin ja katselin, niin juhlallisuudet jatkuivat vauvojen ja nyyttien jatkuvasti virratessa tämän idolin vatsaan. Sitten tajusin, ettei tämä ollut Molokille tehty metallinen patsas, vaan elävä demoni jota syötettiin jatkuvasti. Hitaasti käännyin kohti MESTARIANI ja kysyin, ”HERRA, tiedän että sinulla on syysi, miksi minä näytät tämän minulle ... ja tiedän että viatonta verta vuodatetaan jatkuvasti, mutta silti tämä kaikki menee yli minun ymmärrykseni.” Yhtäkkiä tunsin olemukseni läpi menevän sellainen suru, joka oli yli kaiken sen mitä kuin olin koskaan aiemmin tuntenut.

MINUN SANANI ON MIEKKA, JOSSA ON KAKSI TERÄÄ. MINUN TULESSANI ON KAKSI PUOLTA: TUHO JA PUHDISTUS. MELKEIN KAIKKI, MITÄ OLET KOSKAAN OPPINUT, ON LUONTEELTAAN KAKSIJAKOISTA. NÄIN ON MYÖS TÄÄLLÄ.

TÄMÄ ABORTIN SYNTI, JOKA ON KAIKKEIN VALLITSEVIN SINUN MAASSASI, PERIYTYY MONISTA JUURISTA. ENSIMMÄINEN ON OMA MINÄ. OMAN MINÄN ASETTAMINEN JALUSTALLE PALVONTASI KOHTEEKSI. KUN ITSEÄ PALVOTAAN MILLÄÄN TAVALLA TAI MUODOLLA, SILLOIN SE ON EPÄJUMALA, JOKA NIELEE KAIKKI MUUT ASIAT ELÄMÄSSÄ.

TOINEN JUURI ON PELKO. PELKO SIITÄ, ETTÄ OMA MINÄ OLISI JOLLAKIN TAVALLA UHATTUNA.

JA TÄMÄN KAUTTA TULEE VIIMEINEN JUURI, JOSSA ME NÄEMME TÄMÄN PAHUUDEN HEDELMÄT, KÄYTTÖKELPOISUUDEN JUURI. OLLAAN VALMIITA TEKEMÄÄN KAIKKI, MITÄ VAADITAAN OMAN MINÄN ASEMAN YLLÄPITÄMISEKSI.

HEDELMÄT OVAT MONET JA NE OVAT KAIKKI VITSAUKSIA SINUN MAASI PÄÄLLE. KAIKKI NÄKEVÄT NÄMÄ HEDELMÄT, MUTTA HE EIVÄT SILTI MENE OMASTA TODELLISUUDESTAAN TOTUUTEEN. ENSIMMÄINEN HEDELMÄ ON VÄKIVALTA. TAPETAAN, SILVOTAAN, TUHOTAAN KAIKKI MIKÄ VOISI UHATA OMAN MINÄN EPÄJUMALAA. OLLAAN VALMIITA SATUTTAMAAN ILMAN MITÄÄN AJATUSTA SEURAAMUKSISTA. TÄMÄ KUMPUAA KAIKISTA KOLMESTA JUURESTA YHTÄ PALJON … OMA MINÄ, PELKO, KÄYTTÖKELPOISUUS.

TOINEN HEDELMÄ ON VALHE. OLI SE SITTEN YKSINKERTAISEN TOSIASIAN KIELTÄMINEN TAI MAAILMAN TASOLLA PELATTAVA SUURI JA VALTAVA PETOS. ASIAN VÄÄRISTÄMISESTÄ TÄYDEN DEMONISEN PETOKSEN VALMISTAMISEEN, NE OVAT KAIKKI SAMOJA . TOTUUDEN KIELTÄMISTÄ.

KOLMAS HEDELMÄ ITSETYYTYVÄISYYS, HYVÄKSYÄ KAIKKI SE MIKÄ YLENTÄÄ JA EIKÄ VAHINGOITA SINUN EPÄJUMALIASI.

NELJÄS HEDELMÄ ON RIIPPUVUUS. KUN TOTUUS EI HÄVIÄ, JA OMA MINÄ ON UHATTUNA, JA PELKO VALTAA ALAA, NIIN SILLOIN KAIKKI MITÄ JÄÄ JÄLJELLE, ON YRITTÄÄ LIEVITTÄÄ PELKOA JA TYYDYTTÄÄ OMAA MINÄÄ VAIKKA EDES VÄHÄKSI AIKAA … JA ILMAN MITÄÄN AJATUSTA HINNASTA.

HUUMEITA JA ALKOHOLIA HILJENTÄMÄÄN PELKOJA. UHKAPELEJÄ, VALTAA, SEKSIÄ, RAHAA KOHOTTAMAAN OMAA MINÄÄ. TAIKUUS JA NOITUUS OVAT KÄYTTÖKELPOISIA TOTUUDEN HENKEÄ VASTAAN. KAIKKEA KÄYTETÄÄN … JA NE KAIKKI TULEVAT EPÄONNISTUMAAN.

NÄMÄ OVAT NELJÄ VALTAKUNNAN KULMAKIVEÄ SINUN MAASSASI. JA TÄMÄ ON KAUHISTUS SEN SONNIN TAKANA, JOTA SINUN KANSASI PALVOO.

JA TE SYÖTÄTTE SITÄ JATKUVASTI, JA KAIKKI MITÄ SE ON AINA TEHNYT, ON VAATIA LISÄÄ.”

Jälleen kerran katsoin kohtausta ja pohdin kaikkea sitä mitä siinä oli. Neljä ryhmää, joista kolme erillään, mutta demonisen yhteen kietomina. Sisälläni tunsin samaan aikaa vihaa ja halveksuntaa näitä kolmea ryhmää vastaan, joista jokainen tuli erilaisella tavalla ja asenteella, ja eri ”ruuan” kanssa demonin luokse. Ja silti ne kaikki syöttivät demonia.

TÄMÄ SYNTI MANIFESTOITUU SEKÄ FYYSISESSÄ ETTÄ HENGELLISESSÄ MAAILMASSA.

TEIDÄN FARISEUKSENNE PUHUVAT AVOIMESTI FYYSISTÄ SYNTIÄ VASTAAN SAMALLA KUN TEIDÄN SADDUKEUKSENNE AVOIMESTI PUOLUSTAVAT TÄTÄ SYNTIÄ. SILTI MOLEMMAT RYHMÄT SANOVAT OLEVANSA MINUSTA.

NE, JOTKA HYÖKKÄÄVÄT VIATTOMAN VEREN VUODATTAMISTA VASTAAN FYYSISESSÄ MAAILMASSA, TEKEVÄT SITÄ ITSE VAPAASTI HENGELLISESSÄ. KAIKESSA SYNNISSÄ ON TÄMÄ KAHTALAISUUS, SILTI VAIN HARVAT TIETÄVÄT SEN.

MINÄ KERRAN SANOIN NIKODEEMUKSELLE, ETTÄ IHMISEN TÄYTYY SYNTYÄ SEKÄ VEDEN KAUTTA ETTÄ HENGEN KAUTTA. NE, JOTKA EIVÄT NÄE HENGESSÄ, EIVÄT OLE SYNTYNEET MINUN ISÄSTÄNI. HE VOIVAT VÄITTÄÄ IHAN MITÄ HE HALUAVAT, MUTTA MINÄ EN TUNNE HEITÄ. TÄMÄ TOSIASIA EI NÄYTÄ HÄIRITSEVÄN USEIMPIA, JOTKA JOPA NYT HUUTAVAT HERRA, HERRA JA KUUNTELEVAT TOISIA ÄÄNIÄ KOSKA HE PITÄVÄT NOIDEN ÄÄNIEN ÄÄNESTÄ.

HARVAT TODELLAKIN SHEMUEL, KUULEVAT MINUN ÄÄNENI JA RAKASTAVAT MINUN SANAANI”.

OPI TÄMÄN REALITEETIN TAKANA OLEVA TOTUUS, JONKA NYT OLET TODISTANUT ...

ENSIMMÄINEN RYHMÄ ON TUONUT SIEMENENSÄ KAUHISTUKSELLE PELOLLA JA KAUHULLA.

VALHEET JA MAAILMAN PAINEET OVAT ASETTANEET MONET NÄISTÄ SIIHEN ASEMAAN, JOSSA TÄMÄ ON HEIDÄN AINOA VAIHTOEHTONSA. JOTEN HE ABORTOIVAT VAUVANSA TAI ANTAVAT LASTENSA KUOLLA KÖYHYYTENSÄ, IKÄNSÄ, POLIITTISTEN OLOSUHTEIDEN TÄHDEN. KUN ELÄMÄ REVITÄÄN VOIMALLA KOHDUSTA HALLITUKSEN ASETUKSELLA, NIIN EI YKSIKÄÄN JUMALINEN VALTIO PYSYISI HILJAA ODOTTAEN, ETTÄ VOISI TEHDÄ BISNESTÄ TÄLLÄ.

TÄMÄ JO YKSIN ON SYYTÖS SINUN VALTIOTASI JA KANSAASI VASTAAN.” ”TOINEN RYHMÄ OVAT NE, JOTKA YLPEILEVÄT ”OIKEUDELLAAN” TAPPAA, SILPOA, JA TUHOTA. HE KÄYSKENTELEVÄT YLPEINÄ RÖYHKEYDESSÄÄN SANOEN, ETTEIVÄT PELKÄÄ KETÄÄN IHMISTÄ, TAI MITÄÄN JUMALAA. JOS HEILLÄ OLISI VIISAUTTA, HE OTTAISIVAT ENEMMÄN HUOMIOON OMAT JUMALANSA. HE EIVÄT EHKÄ TUNNUSTA NÄITÄ, MUTTA HE PALVELEVAT NIITÄ HYVIN.”

TÄMÄ SYYTE TEHDÄÄN YKSILÖITÄ JA RYHMIÄ VASTAAN. JOILLEKIN JOTKA JULISTAVAT AVOINTA VIHAANSA MINUN ISÄÄNI JA MINUA KOHTAAN, JA JOILLEKIN JOTKA AVOIMESTI TUNNUSTAVAT MINUN NIMENI IHMISTEN KESKELLÄ OMAN HYÖTYNSÄ TÄHDEN, EI MINUN.

KOLMAS RYHMÄ OVAT NE, JOTKA OVAT VALHEVEHNÄÄ. HE SAARNAAVAT VALHETTA MINUN NIMESSÄNI. HE OVAT HUORANNEET TOISTEN JUMALIEN PERÄSSÄ JA OVAT TULLEET ORJIKSI OMALLE MINÄLLE, PELOLLE, JA KÄYTTÖKELPOISUUDELLE. JOTEN HE KANNATTAVAT EVANKELIUMIA, JOKA ON LUOTU PALVELEMAAN OMAA MINÄÄ, LIEVITTÄMÄÄN PELKOA, JA JOKA OSOITTAUTUU OLEVAN KAIKKEIN KÄYTTÖKELPOISIN.”

TÄMÄ SYYTE LUETAAN LUOPIOSEURAKUNTAA VASTAAN, JOKA TIETÄMÄTTÄÄN SOTII MINUA VASTAAN MINUN OMASSA NIMESSÄNI, KOSKA HE EIVÄT OLE KOSKAAN TUNTENEET MINUA TAI MINUN SANAANI.

Ja yhtäkkiä olin VALOISASSA paikassa ja MESTARINI seisoi edessäni ...

POHDI SITÄ MITÄ OLET NÄHNYT GEHENNAN LAAKSOSSA ...

POHDI SITÄ MITÄ TULET TEKEMÄÄN TULEVINA PÄIVINÄ ...

Minä asetan sinun eteesi maljan, josta toiset ovat kieltäytyneet juomasta ...

POHDI HYVIN SEURAAVAA MATKAA, JONKA KOHTAAT SHEMUEL.”

Seuraavana päivänä minä sain kysymyksen HYVÄKSYTYKSI TULEMISEN OPISTA .… ja loput mitä tästä seurasi ...

Kun olin SANASTA tutkimassa paikkaa nimeltä TOOFET (tophet), niin minua pyydettiin tuomaan vastauksia … jotka minä toin veljeydessä ja kuuliaisuudessa ... joten minä puhuin TOTUUTTA … ja join maljan ... ja tuona iltana minä palasin GEHENNAN LAAKSOON … mutta me emme olleet yksin ....

Jälleen kerran seison MESTARIN kanssa ja katselin tämän inhottavan paikan kauhuja ...

TÄMÄ ON PAIKKA, JOKA TULEE PALAMAAN IKUISESTI, JA SILTI KUKAAN ALAPUOLELLAMME OLEVISTA EI OLE LOUKKAANTUNUT OMIIN TEKOIHINSA. AISTITKO TÄMÄN ERON?” HÄN KYSYI.

Niin kuin aiemminkin, nuo neljä ryhmää manifestoituivat epäjumalan/demonin eteen. Jälleen vihan ja murheen tunteet tulvivat lävitseni … mutta … siinä oli myös pienentymisen ja menetyksen tunne mukana, ja minä halusin astua syrjään. Samalla kun tunsin tätä, niin minä kuulin vaimeaa itkua, ja kun käännyin nähdäkseni HERRANI toisella puolella sieltä missä MINUN MESTARINI SEISOI … ja minä olin heidän välissään ... ja minä tunsin ABBAn hengessäni ja kuulin suurta menetystä surevan vaimeaa nyyhkytystä ....

Minusta oikealla oli ADONAI jälleen puettuna mustaan haarniskaani … ja minun oikealla puolellani oli huppuun ja mantteliin puettuna RUACH … KAIKKEIN HELLÄVARAISIN JA RAKASTAVIN PYHÄ HENKI ... itkemässä ...

Ja syvällä hengessäni kuulin ABBAn sanovan … ”ME ITKEMME NIIDEN LASTEMME PUOLESTA, JOTKA TUHOUTUVAT” ....

Jokaisen nyyhkytys mennessä repien lävitseni, niin murhaava tuli vaikutti kehittyvän minussa, ja minä halusin tehdä jotakin pysäyttääkseni HÄNEN MURHEENSA ....

NYT SINÄ YMMÄRRÄT MITÄ ANTEEKSIANTAMATON SYNTI ON SHEMUEL ...” Ja minä käännyin tuon PELJÄTTÄVÄN… minun MESTARINI … EL GABORIN … HERRA SEBAOTIN puoleen.

ENKÖ SANONUT, ETTÄ SE MITÄ SANOTAAN TAI TEHDÄÄN MINUA VASTAAN, VOIDAAN ANTAA ANTEEKSI. JA SITÄ MITÄ ON SANOTTU JA TEHTY KAIKKEIN PYHINTÄ HENKEÄ VASTAAN, EI TULLA ANTAMAAN ANTEEKSI? EIKÖ OLE IRONISTA, ETTÄ NE JOTKA JULISTAVAT OIKEUTTAAN VALITA, EPÄHUOMIOSSA PUOLUSTAVAT MINUN OIKEUTTANI VALITA SE MITÄ MINÄ EN ANNA ANTEEKSI ...”

Ja tämän sanottuaan HÄN kallisti PÄÄTÄÄN taaksepäin ja nauroi … LEIJONA NAUROI … ja KARJAISU järkytti maailmankaikkeutta. Energia virtasi olemukseni jokaisen solun kautta. Ja kaikki toiminta GEHENNASSA pysähtyi.

Kukaan ei liikkunut LAAKSOSSA. Yksikään demoni ei tanssinut. Kukaan ei lähestynyt tulta.

SOTURI, TAISTELU ON OLLUT AINA VAIMON SIEMENEN…JA KÄÄRMEEN SIEMENEN VÄLILLÄ. GEHENNA ON KERTAKAIKKISEN HÄPÄISYN PAIKKA, MISSÄ SIEMEN TUHOTAAN ENNEN KUIN SE VOI TUOTTAA HEDELMÄÄ.

ENSIMMÄINEN RYHMÄ OLI PUKEUTUNUT RYYSYIHIN JA TULI EPÄRÖIDEN. HENGELLINEN ABORTTI ON SITÄ, KUN SIEMEN JONKA MINÄ ISTUTAN MURHATAAN. KUN HENKEÄ, JOKA TÄYTTÄÄ KAIKKIA ABBAN LAPSIA, KÄYTETÄÄN HYVÄKSI, PAHOINPIDELLÄÄN, LAIMINLYÖDÄÄN, NÄLKIINNYTETÄÄN, RAISKATAAN, JA SAASTUTETAAN. HE MENEVÄT TULEN LUO JA HEITTÄVÄT LAHJANSA VIHOLLISEN MOUKARIN ALLE. HE ETSIVÄT VALOA JA TULIVAT HEIDÄN YMPÄRILLÄÄN OLLEIDEN RIKKARUOHOJEN TUKAHDUTTAMAKSI.

TOINEN RYHMÄ KIELTÄÄ KAIKKEIN PYHIMMÄN HENGEN LÄSNÄOLON ELÄMISSÄÄN JA HE TEKEVÄT KAIKEN OMASSA VOIMASSAAN. HEIDÄN ASKELTAMISENSA ON YLIMIELISTÄ, HEIDÄN SANANSA OVAT PÖYHKEÄT. HEILLÄ ON HENKIÄ, JOTKA NOPEASTI OTTAVAT KAIKKEIN PYHIMMÄN HENGEN PAIKAN. HENKIÄ, JOTKA OVAT LÄHEMPÄNÄ HEIDÄN TARKOITUSPERIÄÄN KUIN MINUN ISÄNI.

KOLMAS RYHMÄ ON KAIKKEIN MIELENKIINTOISIN, ETKÖ AJATTELE NIIN SHEMUEL? HE OVAT NE FARISEUKSET JA SADDUKEUKSET, JOTKA TEKEVÄT KAIKKEIN ENITEN VAHINKOA VALTAKUNNALLE....JA HE TEKEVÄT SEN MUKA MINUN NIMESSÄNI. KAKSI ENSIMMÄISTÄ RYHMÄÄ HEITTIVÄT OMAN SIEMENENSÄ TULEEN. SIEMENEN, JONKA OLI ISTUTTANUT JA KASTELLUT KAIKKEIN PYHIN HENKI...MUTTA SILTI HEIDÄN SIEMENENSÄ. PERIMMILTÄÄN HEIDÄN OMA VALINTANSA....

MUTTA TÄMÄ RYHMÄ TULEE TOISTEN SIEMENEN KANSSA, JONKA HE TUHOSIVAT. JOTKUT SIEMENET OLIVAT KUTSU PALVELUKSEEN, JOKA TUKAHDUTETTIIN JA TURMELTIIN.

TOISTEN SIEMEN OLI NIIDEN RIEMU JOILLA OLI ILO PELASTUKSESTA. SE NAPATTIIN HEILTÄ POIS PÄÄHÄNPISTOLLA TAI KATEELLISELLA TEOLLA.

JOTKUT SIEMENET OLIVAT NIITÄ LAHJOJA, JOITA ISÄ ANTAA KAIKILLE HÄNEN LAPSILLEEN. VÄÄRIEN PAIMENIEN SALAMURHAAMIA, KOSKA HE PELKÄSIVÄT KONTROLLIN MENETTÄMISTÄ.

JOTKUT SIEMENET OVAT MINUN INTOHIMONI VIRTA JA TULI, JONKA TUKAHDUTTIVAT NE, JOTKA PELKÄÄVÄT TODELLISIA TUNTEITA.

JOTKUT SIEMENET OLIVAT VOITELUT PALVELEMISEEN, JONKA IHMISTEN JA RIIVAAJIEN OPIT TARTUTTIVAT JA INFEKTOIVAT, JA NE TULIVAT HYLÄTYKSI SIINÄ KILPAILUSSA JOKA OLI TARKOITUS JUOSTA.

JOTKUT SIEMENET OVAT NUORUUDEN KUKKA, JOKA TYYTYI PAIKKAAN AHABIN PÖYDÄSSÄ, KUN HEILLE EI TARJOTTU MITÄÄN MUUTA PAIKKAA ISTUA.

JOTKUT SIEMENET OLIVAT TARKOITUKSENMUKAISUUDEN VOIMA, JONKA AIKA JA YKSINÄISYYS KULUTTIVAT JA VOITTIVAT.

JA JOTKUT SIEMENET OVAT POIKIA, JOTKA MYIVÄT SYNTYMÄOIKEUTENSA TYHMÄSTI.

JOTKUT SIEMENET KUOLIVAT PIAN SYNTYMÄN JÄLKEEN, TOISET VARHAIN KOHDUSSA.

JOTKUT KUOLIVAT KOHDUSTA VEDETTÄESSÄ. JOTKUT KUOLIVAT KURISTETTUINA SYNTYMÄSSÄ.

JOTKUT KUOLIVAT NÄLKIINTYMISEEN JA LAIMINLYÖNTIIN. JOTKUT KUOLIVAT NIIDEN KÄSISSÄ, JOTKA VIHAAVAT MINUA. JA HE KAIKKI OVAT RUOKKINEET TÄTÄ KAUHISTUSTA.

PALJON VIATONTA VERTA ON VUODATETTU JA MINÄ LAITAN SILLE KAIKELLE LOPUN NIIN KUIN OLEN SANONUT.

MINÄ EN ENÄÄ TULE OLEMAAN RAUHASSA JA HILJAA. MINÄ OLEN OLLUT USKOLLINEN TEKEMÄÄN ISÄNI TYÖTÄ. MUTTA MINÄ TEIN KAIKEN KAUAN AIKAA SITTEN JA SE TEHTIIN PUUN PÄÄLLÄ. SILLOIN JA SIELLÄ SE OLI TÄYTETTY.

SIELLÄ EI OLE MITÄÄN ENEMPÄÄ MINULLA TEHTÄVÄNÄ JA ENKÄ TULE ENEMPÄÄ TEKEMÄÄN. JÄLJELLÄ ON AINOASTAAN VIINIKUURNAN POLKEMINEN.

MINÄ LÄHETIN LOHDUTTAJAN KASTAMAAN JA TÄYTTÄMÄÄN KAIKKI NE JOTKA ETSIVÄT ISÄÄ MINUN KAUTTANI. SE ON LOHDUTTAJA, JOTA VASTAAN TÄMÄ SYNTI ON.

ENNEN KUIN ANNOIN HENKENI LAMPAITTENI PUOLESTA, MINÄ ANNOIN TUON LUPAUKSEN JA HÄN ON JOHDATTANUT MINUN OMIANI KAIKKEEN TOTUUTEEN. MONET NIISTÄ JOTKA KANTAVAT MINUN NIMEÄNI, KIELTÄVÄT HÄNEN OLEMASSAOLONSA. MONET KIELTÄYTYVÄT OPINKAPPALEENA LAHJOISTA JA VOIMASTA JOITA ABBA TARJOAA. MONET OVAT VARONEET HÄNEN LÄSNÄOLOAAN, TUKAHDUTTANEET HÄNEN LÄSNÄOLONSA, VÄÄRISTÄNEET HÄNEN LÄSNÄOLONSA JOTTA HE VOISIVAT PALVELLA ITSEÄÄN.

NYT ON NIIDEN PAHOJEN PALVELIJOIDEN TUOMION AIKA, JOTKA VÄITTÄVÄT OLEVANSA MINUN TALOSSANI JA TALOSTANI. EIVÄTKÖ TYHMÄT JA PAHAT PALVELIJAT OLE AINA VÄITTÄNEET, ETTÄ MINÄ OLEN KOVA MESTARI, JOKA NIITÄN SIELTÄ MIHIN EN OLE KYLVÄNYT. ETTÄ MINÄ KORJAAN SATOA SIELTÄ MIHIN EN OLE ISTUTTANUT.

OLKOON SE SITTEN NIIN...VAIKKA MINÄ EN TUNTISI HEITÄ, MINÄ TULEN LEIKKAAMAAN HEIDÄT ALAS, JA PUIN JA VISKON HEIDÄT. MITÄ TAHANSA MINÄ LÖYDÄN, TULLAAN EROTTAMAAN JA VALMISTETAAN JOKO MINUN AITTAANI, TAI TULELLE.

NIIN USEIN NÄMÄ PAHAT OVAT SAARNANNEET MINUN TUOMIONI ALKAVAN MINUN TALOSTANI. HE OVAT TIETÄMÄTTÄÄN PROFETOINEET OMAA TUHOAAN, SILLÄ HEIDÄN SORMENSA ON AINA OSOITTANUT KETÄ TAHANSA JONKA HE VAIN OVAT VOINEET LÖYTÄÄ, JA SAMALLA MALKA ON OLLUT HEIDÄN OMASSA SILMÄSSÄÄN. SILTI HE OLIVAT SOKEITA MINUN TEILLENI JA KUUROJA MINUN SANOILLENI. NYT MINÄ TEEN KAIKEN SEN MITÄ HE OVAT PUHUNEET. SELAH.

MONET JOTKA OVAT TUHONNEET MINUN SIEMENTÄNI, TULEVAT SEISOMAAN EDESSÄNI JA HUUTAMAAN ”HERRA...HERRA”....ILMAN ETTÄ OVAT KOSKAAN OLLEET TIETOISIA RIKKOMUKSESTAAN, SILLÄ TODELLAKIN HE EIVÄT KOSKAAN TUNTENEET MINUA. TAI MINÄ TUNTENUT HEITÄ. MUTTA NIIN KUIN HE TIETÄVÄT MINUSTA, NIIN MINÄKIN TIEDÄN HEIDÄT JA HEIDÄN TEKONSA. SILLÄ SE ON HEIDÄN TEKONSA, JOILLA HE OVAT TUOMINNEET ITSENSÄ JA ASETTANEET ITSENSÄ KAIKKEIN PYHINTÄ HENKEÄ JA MINUN ISÄÄNI VASTAAN.

ENÄÄ EMME MINÄ EIVÄTKÄ NE, JOTKA OVAT MINUSTA, TULE SIETÄMÄÄN HEITÄ JA HEIDÄN TEKOJANSA. EROTTAUTUMINEN ALKAA KUN VEHNÄ JA VALHEVEHNÄ LEIKATAAN JA SADONKORJUU JOSTA MONET OVAT PUHUNEET, ALKAA JA NOPEASTI LOPPUU. SILLÄ EROTTAUTUMISEN TÄYTYY TAPAHTUA JA TULLA LOPPUUN SUORITETUKSI ENNEN KUIN PUIMINEN JA VISKAAMINEN ALKAVAT.

KAUAN ON IHMINEN RUOKKINUT VIHOLLISTA SILLÄ SIEMENELLÄ, JONKA MINÄ KYLVIN, SILLÄ MINÄ KYLVIN RUNSAASTI. KYLVÄMISEN AIKA ON LOPPUNUT, ”AIKA” ON MENNYT. ARMON AIKA ON LOPPUNUT JA MINULLA YKSIN ON AUKTORITEETTI TOIMITTAA TUOMIO JA KÄYDÄ SOTAA.

NYT ON TÄMÄ AIKA.

JA NYT MINÄ VALITSEN ALOITTAA SIELTÄ MISSÄ RIKKOMUS ON OLLUT SUURIN.

JOTEN NYT MINÄ SANON TEILLE, MINUN PALVELIJANI JA MINUN KANSANI. ÄLKÄÄ RUKOILKO NÄIDEN IHMISTEN PUOLESTA...ÄLKÄÄ PROFETOIKO HEILLE, SILLÄ MINÄ OLEN KÄÄNTÄNYT KASVONI HEITÄ VASTAAN TÄNÄ PÄIVÄNÄ. ÄLKÄÄ SANOKO, ETTÄ HE OVAT ”MINUN KANSAANI”, SILLÄ MINÄ OLEN NYT EROTTANUT VEHNÄN JA LUSTEEN. PROFEETAT JOTKA ELÄVÄT PETOKSESSA JA PROFETOIVAT HEILLE, TULEVAT SAAMAAN ITSELLEEN NÄIDEN EPÄJUMALANPALVELIJOIDEN RANGAISTUKSEN JA TULEN LEIKKAAMAAN HEIDÄT POIS MINUSTA.”

Ja yhtäkkiä olin NÄKYLAAKSOSSA juuri SIIONIN alapuolella... (tämä on se kohta missä UKKONEN LOPPUU...ja jotakin syvempää välitettiin...selah) ja minun edessäni oli KAPTEENIN matka-asussa KAIKKEIN PYHIN HENKI...

SINÄ OLET SYÖNYT JA JUONUT KARITSAA JA KARITSASTA. LAIN MUKAAN JA NIIDEN MUKAAN JOTKA PALVELEVAT LAKIA EIVÄTKÄ JUMALAA, SINÄ OLET SAASTAINEN. SINÄ ET VOI ENÄÄ MENNÄ LEIRIN SISÄPUOLELLE. HE EIVÄT VOI NYT, EIVÄTKÄ TULEVAISUUDESSA, SIETÄMÄÄN SINUN LÄSNÄOLOASI.

EIVÄTKÄ HE KESTÄ NIITÄ HYÖKKÄYKSIÄ, JOITA SINÄ TEET HEIDÄN HENKILÖKOHTAISIA LINNAKKEITAAN VASTAAN. KAIKKI OLI KUTSUTTU TULEMAAN ULOS JA EROTTAUTUMAAN PYHITYKSEEN. SILTI HE EIVÄT TEE NIIN. HE KATSOVAT SINUA NIIN KUIN SPITAALISTA, NIIN KUIN EPÄPUHDASTA. HE KUTSUVAT TOTUUTTA VALHEEKSI, PUHDASTA TURMELTUNEEKSI, HYVÄÄ PAHAKSI”.

Ja minä seisoin tietoisena siitä, että minä nyt tiesin ja ymmärsin, sillä minulta oli kysytty, tiesinkö minä mikä se hinta tulisi olemaan...

HARVAT HALUAVAT OLLA SINUN LÄHELLÄSI. MONET OVAT KAUAN YMMÄRTÄNEET SINUT VÄÄRIN. MONEN MIELESTÄ SINÄ TOIMIT EPÄLOOGISESTI. MONET TULEVAT KUTSUMAAN SINUA KYLMÄKSI JA TUNTEETTOMAKSI. SILLÄ HEIDÄN SILMISSÄÄN SINULTA NÄYTTÄÄ PUUTTUVAN MYÖTÄTUNTOA, VAIKKA ITSE ASIASSA SE ON SINUN KYVYTTÖMYYTESI SIETÄÄ PAHUUTTA LÄSNÄOLOSSASI.

AINOASTAAN MUSTAA HAARNISKAA, LAPSENI, SINÄ TULET AINA PITÄMÄÄN PÄÄLLÄSI. ANNA TOISTEN KIILLOTTAA JA TIETÄMÄTTÄÄN PROSTITUOIDA PAIKKAANSA. SE EI TULE POIS PÄÄLTÄSI ENNEN KUIN KAADUT. VIHOLLINEN EI VOI POISTAA SITÄ, ABBA ON ASETTANUT SEN SINUN PÄÄLLESI. POIKA ANTAA KÄSKYN JA TULEE NOSTAMAAN SINUT YLÖS NIIN KUIN HÄN ON LUVANNUT. MINÄ TULEN OLEMAAN SINUN KANSSASI LOPPUUN ASTI. SINÄ ET TUO KYYNELIÄ SILMIINI, SILLÄ MINUA EI TULLA MUREHDUTTAMAAN, EI EDES LOPUSSA. EI ENÄÄ KYSYMYKSIÄ, EI ENÄÄ EPÄILYJÄ. AINOASTAAN TÄMÄ PÄIVÄ SINULLA ON. SIELLÄ EI OLE MITÄÄN HUOMISTA JOKA HUOLESTUTTAISI SINUA. TULI KASVAA VAIN KOVEMMAKSI, VESI VIRTAA VAIN SYVEMMÄLLE, JA KYLMEMPÄNÄ.”

Ja ääneti KAIKKEIN PYHIN HENKI oli mennyt ja minä seisoin yksin.

Olen pohdiskellut monia asioita...jopa nyt. Joka päivä minä saan varoittamatta mininäkyjä. Useimmat ovat hienovaraisia, jotkut karuja ja kursailemattomia. Ja minä ihmettelen, kuka ymmärtää sen mitä tämä tarkoittaa....vai pitääkö minun mennä edestakaisin GEHENNAAN niin kuin menin sirkukseen....minä vihasin sirkusta....ja GEHENNA oli GEHENNA!!!!!

Kuka nyt todellakaan kulkisi minun kanssani?

 


 

 

The Third Thunder

(This Thunder, I was told, was to be released prior to the “LIGHTING OF THE FIRST CANDLE”. Easily I could assume Sabbath, until the image of cleansing the “abomination” that has “desecrated” is added.....after tonight I don’t know when this PC will be up and running, So knowing your pattern of adding to your list on Sunday I send now. Sunset Sunday begins the 8 days of remembrance. So I pray blessings upon you and your household these next few weeks. bob) (p.s. the WORD of this THUNDER ends....yet there is a WORD to me that finishes it. not one I would want to add....but one that might find meaning to you as it did me)

This is the THIRD THUNDER....to be released prior to the Lighting of the First Candle. A Call to Purify....A Call to Do Battle....A Call to Stand when everyone else accepts the rules of the ABOMINATION THAT MAKES DESOLATE.

To receive this I was given the same vision twice...same vision and same place.... very different applications.

Once again I began in the place called the Valley of Vision, and I stood outside the GREAT CITY which sits in DARKNESS. There opposite to a small gate was a natural valley, even darker than the shadow, darker than the pit. In the core of my being I heard my MASTER’S VOICE speak one word...COME.

Slowly and carefully I followed a well worn path that followed the contour of the land. When I reached the bottom the air was filled with the stench of rotten flesh and smoke.

The air was hazy and burned the eyes and throat. The ground was spongy and mire covered my legs. All around me were distant fires and distant voices. It seemed I could hear scattered snatches of conversation, of maniacal laughing and screams of utter despondency.

And I felt lost and completely out of place. Everything in me said this was wrong and not the place to be. Each time PANIC rose up in my spirit I heard HIM say COME....and I moved farther and deeper into this VALLEY.

Then one moment I felt HIS HAND on my Left Shoulder and again heard those WORDS.... “IT’S GOING TO BE ALL RIGHT”. With that THE GREAT AND TERRIBLE ONE stepped into my line of vision covered in BLACK ARMOR...and once again I was able to see that I too wore HIS ARMOR.

HAVE YOU BEGUN TO UNDERSTAND THE DIFFERENCE BETWEEN REALITY AND TRUTH?”, HE ASKED. And I answered, yes LORD.

IS IT WORTH DYING FOR?” For a moment I looked at a FACE I could not see. A Face I had never seen, but had seen so often and in so many lights and aspects. The FACE I sought diligently, passionately.....I could not see HIS FACE, but I know HIS HAND and HIS VOICE....

You alone are worth dying for”, I replied finally. And in my spirit I heard the words of the Gospel of John going through me. That I would eat HIS FLESH and drink HIS BLOOD. And I realized that what I was standing in was a field where the ground was saturated in blood.

I ONCE CALLED YOU TO FOLLOW ME AND YOU DID. IT WAS NOT EASY, BUT I AM THE WAY AND YOU LEARNED TO WALK IN ME. I THEN ASKED YOU TO COME TO ME AND LEARN OF ME. THAT DAY YOU JOINED ME IN MY YOKE AND BEGAN TO WALK IN ME, AND I AM THE TRUTH.

THEN I ASKED YOU TO ABIDE WITH ME, AND YOU DIED SO THAT YOU COULD LIVE IN ME FOR I AM THE LIFE.”

NOW I ASK YOU TO COME AND WATCH WITH ME. YOU ARE TO SPEAK OF WHAT YOU SEE FOR THE SIN OF YOUR NATION IN THIS PLACE IS WITHOUT PARALLEL. LIKEWISE THE SIN OF YOUR PEOPLE IN THIS PLACE HAS CAUSED A BREACH THAT CAN NOT BE MENDED, LET ALONE CROSSED. AND IN THEIR ARROGANCE THE SERVANTS OF DARKNESS LEAD THE FOOLISH AND THE SELFSERVING HERE DAILY TO SACRIFICE AND TO MOCK MY WORD”.

Slowly we walked into deeper darkness, and found what had to be the very bottom of the pit. There in the middle was a huge form I could barely make out. And I watched as if looking down and toward this form, and their were figures scurrying around this abomination. Everything in my spirit told me this was “it”...this was the thing of things that stood against all that was of GOD....and THE LORD corrected me...

NO FRIEND....THERE ARE THOSE EVEN WORSE THAN THIS, BUT YOU WILL NOT SEE THEM UNTIL THE PROPER TIME AND SEASON. BEFORE YOU IS AN ASPECT OF ONE OF THE TWO GREAT SINS OF YOUR NATION AND YOUR PEOPLE.” With that HE turned again to the “form” and was silent.

After a while I noticed a strange light in the center of the darkness and I immediately wondered until I realized our armor was still black. Slowly the light grew and the lines of the “form” became clearer. Now I saw a procession of great numbers coming from all directions. As they came closer I saw that this “form” now glowed. Reddish in color it was a demonic form and I understood what it was I was seeing.

The first group to pass before the idol were raggedly dressed, and with a quiet that gave me a sense of hesitation on their part, they threw their babies into the fire.

The second group to pass were well dressed, and walked with a swagger up to the fire and threw their babies in with great flourish.

The third group was different, it came well orchestrated with musicians and singers. They had a definite order and pattern to them. With great theatrics this very large group came to the idol and made a corridor that allowed a great number to advance in a major show as these threw bundles into the fire.

No living babies, bundles of various sizes. Finally I noticed that all in this last group had some form of “religious/clerical garb”....

And finally came a fourth group dancing and jumping frantically, intermingling with the three earlier groups. But they were not human, parodies of human...but they were demons or their best attempt to look demonic. And all they did was cavort among the groups who basically stayed in their own separate areas.

As I stood and watched the festivities continue the babies and bundles kept flowing into the belly of the idol. Then I realized this was not a statue of metal to Molech, but a demon alive and being fed continuously. Slowly I turned toward my MASTER and asked, “LORD, I know I am to see this for your reasons.... and I know innocent blood is being shed continuously, but this is all beyond me.” Suddenly I felt a grief go through my being unlike everything or anything I had ever felt before.

MY WORD IS A SWORD WITH TWO EDGES. MY FIRE HAS THE TWO ASPECTS OF DESTRUCTION AND PURIFICATION. ALMOST ALL THAT YOU HAVE EVER LEARNED HAS A DUALITY IN IT’S NATURE. SO IS IT HERE.

THIS SIN OF ABORTION THAT IS THE ABOMINATION MOST PREVALENT IN YOUR LAND STEMS FROM MANY ROOTS. THE FIRST IS SELF. PLACING SELF UPON THE PEDESTAL AS YOUR FOCUS OF WORSHIP. WHEN SELF IS WORSHIPED IN ANY WAY, SHAPE, OR FORM IT IS AN IDOL THAT DEVOURS ALL OTHER THINGS IN LIFE.

THE SECOND ROOT IS FEAR. FEAR THAT SELF MAY BE THREATENED IN SOME WAY.

FROM THAT COMES THE FINAL ROOT WHERE WE SEE THE FRUITS OF THIS EVIL, THE ROOT OF EXPEDIENCE. TO BE WILLING TO DO WHATEVER IS REQUIRED TO MAINTAIN THE POSITION OF SELF.

THE FRUITS ARE MANY AND ARE ALL PLAGUES UPON YOUR LAND. ALL SEE THESE FRUITS YET DO NOT GO BEYOND THEIR REALITY TO THE TRUTH. THE FIRST FRUIT IS VIOLENCE. TO KILL, TO MAIM, TO DESTROY ALL THAT MAY THREATEN THE IDOL OF SELF. TO BE WILLING TO HARM WITHOUT REGARD TO THE CONSEQUENCES. THIS STEMS FROM ALL THREE ROOTS EQUALLY...SELF, FEAR, EXPEDIENCE.

THE SECOND FRUIT IS THE LIE. WHETHER IT IS A SIMPLE DENIAL OF FACT OR A GREAT AND GRAND DECEPTION PLAYED OUT ON THE WORLD SCENE. A SLANTING OF AN ISSUE TO THE MANUFACTURE OF FULL DEMONIC DELUSION, THEY ARE ALL THE SAME. TO DENY THE TRUTH.

THE THIRD FRUIT IS COMPLACENCY, TO ACCEPT ANYTHING AND EVERYTHING THAT PROMOTES AND DOES NOT HARM YOUR IDOLS.

THE FOURTH FRUIT IS ADDICTION. WHEN TRUTH WILL NOT VANISH AND SELF IS THREATENED, FEAR FAILS ALL IS LEFT IS EXPEDIENCE TO DULL THE FEAR AND SATIATE SELF IF ONLY FOR A SEASON....AND REGARDLESS OF COST.

DRUGS AND ALCOHOL TO QUIET THE FEARS. GAMBLING, POWER, SEX, SPORT, MONEY TO ELEVATE SELF. WITCHCRAFT AND SORCERY AS EXPEDIENT WHEN CONFRONTING THE SPIRIT OF TRUTH. ALL ARE USED....AND ALL FAIL.

THESE ARE THE FOUR CORNERSTONES OF THE KINGDOM OVER YOUR NATION. AND THIS IS THE ABOMINATION BEHIND THE BULL YOUR PEOPLE WORSHIP.

AND YOU FEED IT CONTINUOUSLY AND ALL IT HAS EVER DONE IS DEMAND MORE.”

Once again I looked upon the scene and pondered all that was there. The four groups three separate but entwined by the demonic. Inside I felt anger and loathing at the same time against these three groups who each came differently in manor and attitude and with different “food” for the demon. Yet all fed the demon.

THE SIN MANIFESTS IN THE NATURAL REALM AND THE SPIRITUAL REALM.

YOUR PHARISEES OPENLY SPEAK AGAINST THE NATURAL SIN WHILE YOUR SADUCEES SUPPORT THE SIN OPENLY. YET BOTH GROUPS SAY THEY ARE OF ME.

THOSE THAT RAIL AGAINST THE SHEDDING OF INNOCENT BLOOD IN THE NATURAL DO IT FREELY IN THE SPIRIT. ALL SIN HAS THIS DUALITY, YET FEW WOULD KNOW IT.

I ONCE TOLD NICODEMUS THAT MAN MUST BE BORN BOTH THROUGH WATER AND THROUGH THE SPIRIT. THOSE WHO DO NOT SEE IN THE SPIRIT WERE NOT BORN OF MY FATHER. THEY CAN CLAIM ALL THAT THEY MAY WISH, BUT I DO NOT KNOW THEM. THIS FACT DOES NOT SEEM TO BOTHER MOST WHO EVEN NOW CRY LORD, LORD AND LISTEN TO OTHER VOICES FOR THEY LIKE THE SOUND OF THOSE VOICES.

FEW INDEED SHEMUEL, HEAR MY VOICE AND LOVE MY WORD”.

LEARN THE TRUTH BEHIND THIS REALITY THAT YOU NOW HAVE WITNESSED....

THE FIRST GROUP HAS BROUGHT THEIR SEED TO THE ABOMINATION IN FEAR AND TERROR.

THE LIES AND THE PRESSURES OF THE WORLD HAS PLACED MANY OF THESE IN THE POSITION THAT THIS IS THEIR ONLY SOLUTION. SO THEY ABORT THEIR BABIES OR LET THEIR CHILDREN DIE BECAUSE OF THEIR POVERTY, THEIR AGE, THEIR POLITICAL SITUATION. WHEN LIFE IS RIPPED FROM THE WOMB BY FORCE BECAUSE OF GOVERNMENTAL DECREE NO GODLY NATION WOULD STAND SILENTLY AWAITING A CHANCE TO DO BUSINESS.

THAT ALONE IS INDICTMENT AGAINST YOUR NATION AND YOUR PEOPLE.” “THE SECOND GROUP ARE THOSE WHO BOAST OF THEIR “RIGHTS” TO KILL, MAIM, AND DESTROY. THEY STRUT IN THEIR ARROGANCE SAYING THEY FEAR NO MAN, AND NO GOD. IF THEY HAD WISDOM THEY WOULD SHOW GREATER CONCERN ABOUT THEIR OWN GODS. THEY MAY NOT ACKNOWLEDGE THEM, BUT THEY SERVE THEM WELL.”

THIS INDICTMENT IS MADE AGAINST INDIVIDUALS AND GROUPS. SOME THAT VERBALIZE THEIR OPEN HATRED OF MY FATHER AND MYSELF, AND SOME THAT OPENLY PROFESS MY NAME AMONG MEN FOR THEIR GAIN AND NOT MINE.

THE THIRD GROUP ARE THOSE THAT ARE TARES. THEY PREACH FALSEHOOD IN MY NAME. THEY HAVE WHORED AFTER OTHER GODS AND HAVE FALLEN SLAVES TO SELF, FEAR, AND EXPEDIENCE. SO THEY ESPOUSE THE GOSPELS THAT ARE CREATED TO SERVE SELF, ALLEVIATE FEAR, AND PROVE TO BE THE MOST EXPEDIENT.”

THIS INDICTMENT IS MADE AGAINST AN APOSTATE CHURCH THAT UNKNOWINGLY WARS AGAINST ME IN MY OWN NAME FOR THEY NEVER KNEW ME OR MY WORD.

And I was suddenly back in the place of LIGHT and my MASTER stood before me...

PONDER WHAT YOU HAVE SEEN IN THE VALLEY OF GEHENNA.....

PONDER WHAT YOU WILL DO IN THE DAYS AHEAD....

I PLACE A CUP BEFORE YOU OTHERS HAVE REFUSED TO DRINK....

PONDER WELL SHEMUEL THE NEXT JOURNEY YOU FACE.”

The next day I received a question about THE DOCTRINE OF ACCEPTANCE.....and the rest that has followed....

As I was studying the place called TOPHET in the WORD I was asked to bring answers....which I did in brotherhood and obedience.... so I spoke TRUTH....and drank the cup... and that night I returned to the VALLEY OF GEHENNA.....but we were not alone.....

Once again I stood with THE MASTER and watched the horrors in this foul place....

THIS IS THE PLACE THAT WILL BURN FOREVER YET NONE BELOW US ARE OFFENDED BY THEIR ACTIONS. DO YOU SENSE THE DIFFERENCE?”, HE ASKED.

As before the four groups were manifest before the idol/demon. Again the emotions of anger and grief flooded through me...but....a sense of diminishment, of loss was also there and I wanted to step away. As I felt this I heard a muffled weeping, and as I turned to see my LORD on the other side of where MY MASTER STOOD....and I was between them.... and I felt ABBA in my spirit and I heard the gentle sobs of one suffering great loss......

To my right was ADONAI dressed again in black armor....and to my right in the hood and mantle was RUACH....THE MOST GENTLE AND TENDER HOLY SPIRIT...... weeping......

And deep in my spirit I heard ABBA say...”WE WEEP FOR OUR CHILDREN WHO ARE DESTROYED”.......

As each sob tore through me a murderous fire seemed to well up in me and I wanted to do something to stop HIS GRIEF......

NOW YOU UNDERSTAND WHAT THE UNPARDONABLE SIN IS SHEMUEL....” And I turned to the DREAD ONE....my MASTER....EL GABOR....ADONAI ZABAOTH....

DID I NOT SAY THAT WHAT IS SAID AND DONE AGAINST ME MAY BE FORGIVEN, AND THAT WHICH IS SAID AND DONE AGAINST THE MOST HOLY SPIRIT WILL NOT BE FORGIVEN? ISN’T IT IRONIC THAT THOSE WHO CLAIM THE RIGHT OF CHOICE INADVERTENTLY DEFEND MY RIGHT TO CHOOSE WHAT I DO NOT FORGIVE....”

And with that HE tilted HIS HEAD back and laughed....THE LION LAUGHED....and THE ROAR shook the universe. Energy flowed through every fiber in my being. And the activities in GEHENNA stopped.

No one moved in the VALLEY. No demon danced. No one approached the fire.

THE BATTLE, WARRIOR, HAS ALWAYS BEEN BETWEEN THE SEED OF THE WOMAN....AND THE SEED OF THE SERPENT. GEHENNA IS THE PLACE OF UTTER DEFILEMENT WHERE THE SEED IS DESTROYED BEFORE IT CAN BEAR FRUIT.

THE FIRST GROUP DRESSED IN RAGS AND CAME IN HESITATION. SPIRITUAL ABORTION IS WHEN THE SEED I PLANT IS MURDERED. WHEN THE SPIRIT THAT INFILLS ALL OF ABBA’S CHILDREN IS ABUSED, MOLESTED, NEGLECTED, STARVED, RAPED, AND DEFILED. THEY GO TO THE FIRE AND CAST THEIR GIFT INTO THE ENEMY’S MAUL. THEY SOUGHT THE LIGHT AND WERE STRANGLED BY THE WEEDS AROUND THEM.

THE SECOND GROUP DENIES THE MOST HOLY SPIRIT’S PRESENCE IN THEIR LIVES AND DO ALL IN THEIR OWN STRENGTH. THEIR STEPS ARE ARROGANT, THEIR WORDS ARE HAUGHTY. THEY HAVE SPIRITS QUICK TO TAKE THE PLACE OF THE MOST HOLY SPIRIT. SPIRITS MORE FAMILIAR TO THEIR PURPOSES AND NOT MY FATHER’S.

THE THIRD GROUP IS THE MOST INTERESTING DON’T YOU THINK SHEMUEL? THEY ARE THE PHARISEES AND SADUCEES THAT DO THE MOST TO DAMAGE THE KINGDOM....AND THEY DO IT SUPPOSEDLY IN MY NAME. THE FIRST TWO GROUPS THROW THEIR OWN SEED INTO THE FIRE. THE SEED PLANTED AND WATERED BY THE MOST HOLY SPIRIT....BUT STILL THEIR SEED. ULTIMATELY THEIR CHOICE.....

BUT THIS GROUP COMES WITH THE SEED OF OTHERS THAT THEY DESTROYED. SOME SEED WAS THE CALL TO THE MINISTRY THAT WAS STIFLED AND PERVERTED.

SOME SEED WAS THE EXUBERANCE OF THOSE WHO HAD JOY IN THEIR SALVATION SNATCHED AWAY BY A WHIM OR A JEALOUS ACT.

SOME SEED WAS THE GIFTS THAT THE FATHER GIVES TO ALL HIS CHILDREN. ASSASSINATED BY FALSE SHEPHERDS WHO FEARED THE LOSS OF CONTROL.

SOME SEED WAS THE FLOW AND FIRE OF MY PASSION QUENCHED BY THOSE WHO FEAR TRUE EMOTION.

SOME SEED WAS THE ANOINTING OF SERVICE INFECTED AND INFESTED BY DOCTRINES OF MEN AND DEMONS THAT WERE DISQUALIFIED IN THE RACE MEANT TO BE RUN.

SOME SEED WAS THE FLOWER OF YOUTH THAT SETTLED FOR A PLACE AT AHAB’S TABLE WHEN THEY WERE OFFERED NOWHERE ELSE TO SIT.

SOME SEED WAS THE STRENGTH OF PURPOSE WORN DOWN AND DEFEATED BY TIME AND LONELINESS.

AND SOME SEED WAS THE SONS WHO SOLD THEIR BIRTHRIGHT FOOLISHLY.

SOME DIED SHORTLY AFTER CONCEPTION. SOME DIED EARLY IN THE WOMB.

SOME DIED BEING TORN FROM THE WOMB. SOME DIED STRANGLED AT BIRTH.

SOME DIED OF STARVATION AND NEGLECT. SOME DIED AT THE HANDS OF

THOSE WHO HATE ME. AND ALL HAVE FED THE ABOMINATION.

MUCH INNOCENT BLOOD HAS BEEN SHED AND I WILL STOP IT AS I HAVE SAID.

NO LONGER WILL I KEEP MY PEACE AND BE STILL. I HAVE BEEN FAITHFUL TO DO THE WORK OF MY FATHER. BUT ALL I DID WAS LONG AGO AND IT WAS DONE UPON THE TREE. THEN AND THERE IT WAS FINISHED.

THERE IS NOTHING MORE FOR ME TO DO AND NOTHING MORE WILL I DO. ALL THAT WHICH REMAINS IS TO TREAD THE WINEPRESS.

I SENT THE COMFORTER TO BAPTIZE AND TO FILL ALL WHO WOULD SEEK MY FATHER THROUGH ME. IT IS THE COMFORTER THAT THIS SIN IS AGAINST.

BEFORE I LAID DOWN MY LIFE FOR MY SHEEP I GAVE THAT PROMISE AND HE HAS LEAD MINE IN ALL TRUTH. MANY DENY HIS EXISTENCE WHO BEAR MY NAME. MANY BY DECREE REFUSE THE GIFTS AND EMPOWERMENT ABBA OFFERED. MANY HAVE SLIGHTED HIS PRESENCE, QUENCHED HIS PRESENCE, PERVERTED HIS PRESENCE IN ORDER TO SERVE SELF.

NOW IS THE TIME OF JUDGEMENT UPON THE WICKED SERVANTS WHO CLAIM TO BE IN AND OF MY HOUSE. HAVE NOT FOOLISH AND WICKED SERVANTS ALWAYS CLAIMED THAT I AM A HARD MASTER WHO REAPED WHERE I DID NOT SOW. THAT I WOULD HARVEST WHERE I HAD NOT PLANTED.

THEN LET IT BE SO....EVEN IF I DO NOT KNOW THEM FOR I SHALL CUT THEM DOWN AND THRESH AND WINNOW THEM. WHATEVER I FIND WILL BE SEPARATED AND PREPARED FOR EITHER MY BARNS, OR FOR THE FIRE.

SO OFTEN THESE WICKED ONES HAVE PREACHED OF MY JUDGEMENT BEGINNING IN MY HOUSE. THEY HAVE PROPHESIED THEIR OWN DESTRUCTION UNKNOWINGLY FOR THEIR FINGERS ALWAYS POINTED AT ANY THEY THOUGHT THEY COULD FIND WITH SPECKS IN THEIR EYES. YET WERE BLIND TO MY WAYS AND DEAF TO MY WORDS. NOW I WILL DO ALL THAT THEY HAVE SPOKEN. SELAH.

MANY WHO HAVE DESTROYED MY SEED WILL STAND BEFORE ME AND SHOUT “LORD...LORD”....NEVER AWARE OF THEIR INIQUITY FOR TRULY THEY NEVER KNEW ME. NOR I THEM. BUT AS THEY KNOW OF ME, SO DO I KNOW OF THEM AND THEIR WORKS. FOR IT IS BY THEIR WORKS THEY HAVE CONDEMNED THEMSELVES AND PLACED THEMSELVES AGAINST THE MOST HOLY SPIRIT AND MY FATHER.

NO LONGER WILL I AND THOSE OF ME TOLERATE THEM OR THEIR DEEDS. TRUE SEPARATION BEGINS AS THE WHEAT AND THE TARES ARE CUT AND THE HARVEST SO MANY CALLED FOR BEGINS AND QUICKLY ENDS. FOR THE SEPARATION MUST OCCUR BEFORE AND BE COMPLETED BEFORE THE THRESHING BEGINS AND THE WINNOWING STARTS.

LONG HAS MAN FED THE ENEMY THE SEED I SOWED FOR I SOWED ABUNDANTLY. THE TIME OF SOWING IS FINISHED, THE “TIME” HAS PAST. THE TIME OF GRACE HAS FINISHED AND I ALONE HAVE AUTHORITY TO MAKE JUDGEMENT AND TO MAKE WAR.

NOW IS THAT TIME.

AND NOW I CHOSE TO BEGIN WHERE THE OFFENSE IS GREATEST.

SO I TELL YOU NOW MY SERVANTS, MY PEOPLE. DO NOT PRAY FOR THOSE PEOPLE....DO NOT PROPHESY UNTO THEM FOR I HAVE SET MY FACE AGAINST THEM THIS DAY. DO NOT SAY THEY ARE “MY PEOPLE” FOR NOW I HAVE SEPARATED THE WHEAT AND THE TARES. PROPHETS WHO ARE DECEIVED AND PROPHESY UNTO THEM WILL TAKE THE PUNISHMENT OF THESE IDOLATERS UPON THEMSELVES AND WILL CUT THEMSELVES OFF FROM ME.”

And suddenly I was in the VALLEY OF VISION just below ZION.... (this is where the THUNDER ENDS BILL.....and something deeper was imparted....selah) and before me dressed in the CAPTAIN’S travelling garb was THE MOST HOLY SPIRIT.....

YOU HAVE EATEN AND DRANK OF AND FROM THE LAMB. ACCORDING TO THE LAW AND THOSE WHO SERVE THE LAW AND NOT GOD, YOU ARE DEFILED. YOU CAN NOT ENTER THE CAMP ANY LONGER. THEY CAN NOT AND WILL NOT TOLERATE YOUR PRESENCE.

NOR WILL THEY WITHSTAND THE ASSAULTS YOU MAKE UPON THEIR PERSONAL STRONGHOLDS. ALL WERE CALLED OUT AND TO BE SEPARATED UNTO HOLINESS. YET THEY WILL NOT. THEY LOOK UPON YOU AS A LEPER, ONE UNCLEAN. THEY WILL CALL TRUTH A LIE, PURE AS CORRUPT, GOOD AS EVIL”.

And I stood aware that I knew and understood for I had been asked if I knew the cost....

FEW WILL DESIRE TO BE NEAR YOU. MANY HAVE MISUNDERSTOOD YOU FOR SO LONG. YOU WILL ACT IRRATIONAL TO MANY. MANY WILL CALL YOU CALLOUS AND UNFEELING. FOR YOU WILL IN THEIR EYES SEEM LACKING COMPASSION WHEN IT IS MERELY YOUR INABILITY TO TOLERATE EVIL IN YOUR PRESENCE.

ONLY BLACK ARMOR, CHILD, SHALL YOU EVER WEAR. LET OTHERS POLISH AND PRIMP UNKNOWINGLY THEIR PLACE. IT SHALL NOT COME OFF TILL YOU FALL. THE ENEMY CANNOT REMOVE IT, ABBA PLACED IT ON YOU. THE SON COMMANDS AND WILL PICK YOU UP AS HE HAS PROMISED. I WILL BE WITH YOU AT THE END. YOU SHALL NOT BRING TEARS TO MY EYES FOR I WILL NOT BE GRIEVED, EVEN IN THE END. NO MORE QUESTIONS, NO MORE DOUBTS. TODAY ONLY DO YOU HAVE. THERE IS NO TOMORROW TO TAKE YOUR CONCERN. THE FIRE ONLY GROWS HOTTER, THE WATER ONLY FLOWS DEEPER, AND COLDER.”

And silently THE MOST HOLY SPIRIT was gone and I stood alone.

I wonder about many things...even now. Each day I have mini visions without warning. Most are subtle, some stark and graphic. And I wonder who is understanding what this means....or will I have to go back and forth to GEHENNA as I did the circus....I hated the circus.... GEHENNA WAS GEHENNA!!!!! 

Who would walk with me, anyway?