R. Aguileran Profetiat Suomeksi 1600-1401

Tämä sivu Pdf-muodossa. (kuvat mukana)

1600. Näky - Raymond Aguilera 25. Helmikuuta 2001.

Herra näytti minulle näyssä Afrikan.

Profetia:

Katsellessani ihmisiä kirkossa Goianiassa, Herra sanoi, "Puhu kaikille näille ihmisille Minun Sanani."

Huom.Herra tarkoitti Etelä-Amerikan ihmisiä.

 

 

1599. Näky - Raymond Aguileralle 24.2.2001 klo 14.30

Herra antoi minulle näyn punaisesta lohikäärmeestä, jolla oli kruunu ja joka söi tiikeriä pää edellä.

Näky:
Herra antoi minulle näyn henkilön kasvoista ja kasvot olivat aivan hakatut ja ruhjeilla, ja verta oli niissä kaikkialla.
Profetia:
Silloin hän sanoi, "Tämä on se, mitä tulee tapahtumaan henkilölle, joka yrittää käännyttää oman perheensä jäsenen lopun aikoina. (loppu)

Näky:
Sitten Herra antoi minulle kirjaimet: Z A Y.

Näky:
Sitten Herra näytti minulle neljä rivissä olevaa seinän kynttilänpidikettä, joissa oli neljä sytytettyä kynttilää. Pystyin näkemään kynttilöiden päissä olevat liekit, mutta savu tuli kynttilänpidikkeen kannan alta. (loppu)

 

 

1598. Tapahtuma - Raymond Aguileralle 20.2.2001 klo 11

Minun toinen Etelä-Amerikan lähetysmatkani Brasiliaan oli tarkoitus alkaa San Franciscosta Los Angelesiin, Los Angelesista Sao Pauloon, Brasiliaan, Sao Paulosta Goianiaan, Brasiliassa. No niin, kaikki alkoi mennä väärin alusta saakka. Ensin brasilialainen lentokoneeni korvattiin Los Angelesissa. Niinpä saavuin Sao Pauloon, Brasiliaan, tunnin myöhässä, minkä vuoksi menetin jatkoyhteyteni Goianiaan. Kaiken kukkuraksi matkatavarani hukkuivat. Minut uudelleen reititettiin Brasiliaan ja sitten takaisin Goianiaan.

Sitten, sillä minuutilla, kun lentokone jätti Brasilian minun rukouskieleni alkoi rukoilla. Tänä aikana lentokone alkoi heittelehtiä ilmassa. Lopulta lentokone asettui ja minä jatkoin rukoilemista hengessä hiljaa. Noin tunnin kuluttua saavuimme Goianiaan ja kun katsoin edessä, vasemmalla puolella olevaa, seuraavaa penkkiriviä, huomasin, että tämä, noin 35-vuotias mies, oli menettänyt itsensä hallinnan. Hän ravisteli päätään, käsiään ja vartaloaan. Lentoemäntä kysyi mieheltä, oliko hän kunnossa ja hän vastasi toistuvasti "kyllä", jopa silloinkin kun toinen lentoemäntä tuli avustamaan häntä. Tämä oli minusta hyvin yllättävää, sillä ymmärsin nyt, että minun tuli rukoilla tämän alueen puolesta. Ja jos en olisi myöhästynyt lennoltani, en olisi ollut oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Herra todella yllättää minut jatkuvasti.

Tällä välin Magda oli menettämäisillään malttinsa, koska en saapunut niin kuin oli suunniteltu. Hän näet soitti lentoyhtiöön ja sieltä kerrottiin hänelle, etten ollutkaan noussut koneeseen Los Angelesista. Lopulta hän sai selville tuntemaltaan ystävältä, joka työskentelee lentoyhtiössä, että olin saapunut Sao Pauloon, mutta siellä he kadottivat minut. Hän oli peloissaan, koska hän kertoi minulle, että oli ihmisiä, jotka olivat saapuneet Sao Paulon lentokentälle eikä heitä ollut sen jälkeen nähty. Sillä hetkellä, kun hän (Magda) oli ajamaisillaan 4-5 tunnin matkan Sao Pauloon, soitin hänelle Goianian lentokentältä.

Lähetysmatkani loppuosan aikana me vietimme kolme yötä opettaen kolmessa eri kodissa ja voitelimme öljyllä ihmisiä näissä pienissä kokouksissa.

Sitten taas kotimatkalla sattui kaikenlaisia ongelmia. Lentoyhtiö peruutti paluulippuni, koska he sanoivat, etten ollut alkuaan Los Angelesin lennolla. Sitten minulla oli ongelma Los Angelesin lentokentällä palatessani San Franciscoon. Siellä sanottiin, että lentoani täytyi muuttaa tuntia myöhemmäksi. Sitten, kun saavuin San Franciscoon, minun autostani puhkesi rengas moottoritiellä matkalla kotiin. Kun olimme korjanneet puhjenneen renkaan, me jatkoimme kotia kohti ja kohtasimme jonkinlaisen onnettomuuden moottoritiellä. Niinpä meiltä kului melkein kolme tuntia päästä kotiin, kun sen olisi pitänyt viedä vain 45 minuuttia. Olen todella iloinen saadessani olla jälleen kotona. (loppu)

 

 

1597. Profetia - Raymond Aguilera 19. Helmikuuta 2001.

Näky:
Näin erään henkilön tekemässä syntiä.

Profetia:
Niin, niin, minun Raymundoni. Se, mitä näit pitää paikkansa! Tuo oli paholaisen henki, joka meni tuohon henkilöön, ja numero, jonka näit oli paholaisen merkki.

Tuo henkilö menetti heidän pelastuksensa sillä hetkellä. Jotkut ihmiset uskovat, että kerran pelastettu on aina pelastettu. Mutta se vain ei ole totta. Ihmisten täytyy todella tehdä parannus tai heidän pelastuksensa on mennyttä. Muista, minä pystyn lukemaan sisällä olevan sydämen. Minä voin kertoa, milloin henkilö ei ole rehellinen, kun he sanovat olevansa pahoillaan. Monet ihmiset uskovat, että he voivat sanoa olevansa pahoillaan ja siinä kaikki. Nämä henkilöt pettävät vain itseään. sillä minun silmäni ja korvani näkevät ja kuulevat vain totuuden. Niinpä ihmiset jatkavat synnintekemistä - ja katso, mistä löydät itsesi tuomiolla. Muistakaa, helvetti tai taivas - kumpi se tulee olemaan - te pahantekijät.

Olemalla hyvä ei riitä saamaan sinua taivaaseen. Eivätkö uskosta osattomat ole hyviä toisilleen, eivätkä he ole menossa taivaaseen. Hyvä on Jumalan lain seuraamista. Tämä on sitä, mikä on HYVÄÄ, ja tämä johtaa sinut pelastukseen.

 

 

1596. Näky - Raymond Aguileralle 19.2.2001 klo 03

Näin näyn valkoisesta hevosesta, joka nosti etujalkojaan ilmaan ja potki samalla kun näin tuhansien tummien olentojen liikkuvan hevosen edessä.

Kysyin Herralta: "Miksi minä olen täällä? (Etelä-Amerikassa)

Herra sanoi:"Koska täällä käydään hengellistä sotaa sen neliskulmaisen alueen sisällä, jonka näit olevan Etelä-Amerikassa."

Minä sanoin: "Miksi siellä on hengellinen sota?"

Herra sanoi: "Punaisen armeijan vuoksi."

Minä sanoin: "Punaisen armeijan!"

Herra sanoi: "Kyllä, punaisen armeijan."

Myöhemmin Herra sanoi: "Konferenssin vuoksi."

 

 

1595. Profetia - Raymond Aguilera 18. Helmikuuta 2001.

Herra sanoi, "Texasin arkki. Texas on yksinäinen Osavaltio."

Sitten Herra sanoi, "Missä on paskaa, siellä on kärpäsiä"

Sitten Herra sanoi, "Hän on aikamoinen taistelija."

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyssä suuren helmen, suuren kuin keilapallo. Näin tämän helmen rullaavan alas ramppia.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Caramba!" (Espanjan sana tarkoittaen – hyvä tavaton!)

Profetia:

Herra sanoi, "Siellä tulee olemaan auto kiväärin kanssa. Sitten Herra sanoi, "Tarkatkaa kivääriä!"

Näky:

Sitten Näin valkoisen tukossa olevan (tulppa) kanuunan.

 

 

1594. Profetia - Raymond Aguilera 17. Helmikuuta 2001.

Herra antoi minulle näyn mustepullosta täynnä mustetta. Sitten Herra sanoi, "Käytä sitä!" (loppu)

 

 

1593. Profetia - Raymond Aguilera 16. Helmikuuta 2001 klo 22:57.

Herra antoi minulle näyssä uuden kauniin värikkään kankaan. Se oli noin 12 tuuman kokoinen neliö. Sitten näin kuinka kaunis kangas revittiin puoleen väliin kahtia sen keskikohdalta. Sitten näin kuinka revitty kohta ommeltiin yhteen keskikohdasta ylös asti

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Uskottomuus on kuin jos repisi uuden kankaan alas puoleen väliin ja sitten ompelisi repeämän. ”Se ei ole koskaan enää sama.”" (loppu)

 

 

1592. Profetia - Raymond Aguilera 14. Helmikuuta 2001.

Herra sanoi, "Simon, Simon, härkä menee ennen hevosta."

 

 

1591. Näky - Raymond Aguilera 8. Helmikuuta 2001.

Herra antoi minulle näyn mustasilmäisestä valkoisesta lepakosta joka oli pimeässä luolassa. (loppu)

1590. Profetia - Raymond Aguilera 7. Helmikuuta 2001 klo 12:45.

Oi, nukkuva kirkko, niin kuin Minun Reymundoni oli nukkumassa ja kaikkea tätä pahaa oltiin tekemässä hänelle – "Tällä samalla tavalla se tulee olemaan lopun aikoina." Hetkeä ja päivää ei tulla tietämään, ennen kuin se tapahtuu – juuri niin kuin Reymundo ei tiennyt.

Teidän on parasta herätä. Sillä hetki ja aika tulee olemaan siellä – ilman varoitusta, ilman merkkiä! Se koskee Minua niin nähdä kuollut kirkko tällä planeetalla. Kirkko, jonka Minun Poikani aloitti, ja (mikä) alkoi Pyhän Hengen tulella. Kirkko, joka on niin kiireellä pelaamassa pelejä. Yrittämässä tehdä rahaa. Yrittämässä rakentaa ylös heidän – omaa henkilökohtaista ylpeyttä. Pahuus tällä planeetalla on saavuttanut sellaisen pisteen, melkein kuin silloin kun Minä hukutin sen tulvaan, aviorikokset, tappaminen, murhat, uskonnollisten johtajien valheet, epäjumalanpalvojat.

Ihmiset vain eivät välitä. Minä olen menettänyt kärsivällisyyteni. Merkitkää ylös Minun Sanani! Juuri niin kuin Reymundo oli nukkumassa, aavistamatta – tällä tavalla se tulee olemaan lopussa. "Kukaan!" ei tule tietämään aikaa, paikkaa, hetkeä, sekuntia. Mutta tämä planeetta tullaan pyyhkimään puhtaaksi. Oletteko te kuuntelemassa Minun Sanojani? Vai oletteko te edelleen lukemassa Raamattua ja laitatte sen sanomaan, mitä te tahdotte sen sanovan.

Jos te ajattelette, että Minä olen vitsailemassa, teille tulee selviämään Jumalan Voima, Jumalan Rakkaus, Jumalan Armo. Minä annan anteeksi jokaiselle mitä tahansa, mutta joko te olette Minun puolellani tai te olette Minua vastaan! Siellä ei ole mitään ei kenenkään maata ja tämä on asian ytimeen!

Reymundon palvelutehtävä, johon Minä olen asettanut hänet johtoon, on kasvamassa suurin harppauksin. Hänellä ei ole aavistustakaan niistä miljoonista ja miljoonista ja miljoonista ja miljoonista ihmisistä, joita hän on koskettanut. Ja silti! - tässä ajan kohdassa, hänellä on vaikeuksia maksaa sähkölaskujaan, verojaan, tavallisia päivittäisiä asioita, ajoittain niitä asioita joita jokainen pitää itsestäänselvyytenä. Mutta se merkki, jonka Minun pieni Reymundo on tehnyt, on muuttamassa maailmaa, muuttamassa asenteita, tuhoamassa teologioita, herättämässä kirkkoa Minun Sanani Voimalla. Suurimman osan aikaa, hän ei tiedä, mitä on tapahtumassa. Mutta sokea kuuliaisuus on arvokasta Minulle.

Niin kuin Raamatussa sanotaan, ne jotka uskovat tietävänsä – eivät tiedä mitään! Ainoastaan nöyrät, ainoastaan sävyisät ovat arvokkaita Minulle. Ne, joilla on lapsen sydän, lapsen viattomuus on se – mitä tarvitaan tässä Ruumiissa. Viattomista lapsista voi tulla sotilaita.

Kuunnelkaa Minun Sanojani, synti on kaikkialla ympärillänne, vihollinen on kaikkialla ympärillänne. Te olette lampaita, joita valmistetaan teuraalle, ja te olette leikkimässä kirkkoa! Te ette ole menossa kaduille. Te ette ole auttamassa sairaita. Te ette ole edes lukemassa Raamattua, ja kun te luette Raamattua – te luette sitä silmät suljettuna, sydän suljettuna.

Mikä häpeä! Mikä häpeä! Että ihminen ja paholainen ovat korruptoineet sen, mikä oli tehty hyväksi, mutta Minulla on monia, monia, monia todellisia uskovia siellä. Joista kukaan ei edes tiedä – että he ovat siellä. He ovat heidän rukouskomeroissaan. Useimmat heistä eivät ole kirkoissa. He ovat vesilinjan alapuolella, muistakaa jäävuori. Kirkko, joka niin ylpeänä etsii itseään Minun Poikani auktoriteetilla – on sokea – on tyhmä ja se tullaan pyyhkimään puhtaaksi. Mutta se maanalainen kirkko, rukoustaistelijoiden kirkko, se kirkko joka tottelee Minun Sanaani, se kirkko joka kuuntelee Minua avoimella sydämellä, se kirkko joka rakastaa Minua loppuun asti – on SUURI!

Mutta ei niin suuri kuin se paha, pahuus, joka on tällä planeetalla. Sillä he ovat marssimassa alas kapeaa tietä. Leveä on se tie, jota useimmat ihmiset tulevat seuraamaan, ja monet kirkon ihmisistä ovat leveällä tiellä. Joten seuraavalla kerralla, kun teidän kirkkonne johtajat potkaisevat jonkun ulos teidän kirkostanne, muistakaa, tuo henkilö jota te olette potkaisemassa ulos, voi kuulua Minulle. Ja pöydät tullaan kääntämään, kun Minä potkaisen teidät ulos Hääaterialta, jos te edes pääsette näin lähelle. Siellä tulee olemaan ajan hetki, jolloin Minä tulen näkemään teidät silmästä Silmään, Minun Poikani kautta, Pyhän Hengen kautta ja te ette pysty huijaamaan Minua. Te voitte tehdä paljon rahaa planeetalla nyt Jeesuksen Kristuksen Nimessä, ja teidän sokeat tyhmät lampaanne tulevat seuraamaan teitä kuiluun.

Mutta tämä ei merkitse Minulle mitään - sillä Minun lampaani kuulevat Minun Ääneni ja seuraavat Minun Ääntäni. Teidän lampaanne tulevat pahoiksi, niiden teidän tapojenne asenteiden tähden, joita te opetatte heille. Ja siellä tulee olemaan ajan hetki, jolloin he ovat tulleet niin sokeiksi, niin ylimielisiksi, ja heillä tulee olemaan niin paljon ylpeyttä – että he tulevat seuraamaan antikristusta kaikissa hänen toimissaan, kaikissa hänen teissään. Ja he tulevat elämää yhdessä ikuisesti tässä paikassa, jonka olen valmistanut. He eivät usko profeettoja. He eivät usko profetioihin. He uskovat epäjumaliinsa, teologiaansa, ihmisten teihin. Mutta me tulemme näkemään, kuka voittaa lopulta. Me tulemme näkemään kuka on Jumala! Me tulemme näkemään, mitä tulee tapahtumaan.

Ihmiset ovat lähettämässä monia rukouksia Reymundon puolesta. Minun Korvanihelisevät ilosta, mutta älkää huolehtiko siitä mitä Reymundo tulee tekemään. Älkää huolehtiko siitä, mitä Reymundolle on tapahtunut. Minä tulen huolehtimaan Reymundosta. Huolehtikaa siitä, että seuraatte Minun Sanaani! Sillä mitä Jumala laittaa liikkeelle "Kukaan ei voi pysäyttää!" Pahuus synnyttää pahuutta. Minun Sanani synnyttää vanhurskautta ja pelastusta. Muistakaa, älkää huolehtiko Reymundon tähden. Minulla on sotilaita, jotka rukoilevatjoille Minä olen antanut rahaa, jotka voivat pitää tämän palvelutehtävän käynnissä. Sillä nämä asiat kuuluvat Minulle! Ja Minä huolehdin siitä, mikä kuuluu Minulle. Muistakaa, loppu on edessännete paholaisen typerät lapset. Mitään armoa ei tulla antamaan teille. Olkoon niin! Olkoon niin! Tämä on teidän Isänne Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki antamassa teille Taivaan viisautta. Olkoon niin! (loppu)

 

 

1589. Näky - Raymond Aguilera 7. Helmikuuta 2001.

Herra antoi minulle näyssä omega symbolin.

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyn, jossa sirppi katkaisi lipputangon.

 

 

1588. Tapahtuma - Raymond Aguilera 6. Helmikuuta 2001 klo16.

Tämä Evan tapahtuma oli tekemässä minua hyvin masentuneeksi, joten käänsin Casio-merkkisen elektronisen pianoni päälle ja aloin kuunnella 100 kappaletta sen tietokannassa. Jostain tuntemattomasta syystä tämä musiikki alkoi nostattamaan mieltäni ylöspäin. Kolmannen kappaleen jälkeen menin alakertaan Evan uuteen makuuhuoneeseen hakeakseni hänet, sillä tiesin hänen myös olevan hyvin masentunut. Pyysin häntä tulemaan yläkertaan tietokonehuoneeseen ja kuuntelemaan pianomusiikkia, koska se oli niin nostattavaa.

Mitä enemmän Minä kuuntelin musiikkia, sitä enemmän aloin tuntea Herraa. Hetken kuluttua olin Hengessä katsomassa Herran Käsiä soittamassa tätä elektronista pianoa. Kaikki mitä voin nähdä, olivat Hänen Kätensä koskettimilla. Minä kysyin jatkuvasti Evalta, pystyikö hän tuntemaan tuon nostattavan musiikin Voimaa tai Herran läsnäoloa, ja hän sanoi ettei pystynyt. Ja se mikä tässä oli niin valtavaa – kun minä näin Herran iskevän pianon koskettimia, minä pystyin tuntemaan sen minun SYDÄMESSÄNI. Mitä enemmän minä kuuntelin tätä musiikkia, sitä nopeammin masennus jätti minut.

Ei kestänyt kauan, kun minulla oli hymy naamallani ja minä tunsin kuin haluaisin nauraa tai hurrata, sillä tunsin itseni niin hyvältä ja lämpimältä sisälläni. Muistan kysyneeni Evalta yhä uudestaan, tunsiko hän Herran läsnäolon ja hän vastasi aina - ei. Tämä yllätti minut, sillä mitä kauemmin minä kuuntelin, sitä voimakkaammin Herran Läsnäolo täytti minun henkeni. Tämä Voiman Läsnäolo tuli niin suureksi, etten voinut ottaa enää vastaan ja minä murruin ja aloin itkeä ja itkeä. En tiedä, mitä Evan mielessä oli tämän tapahtuman aikana, mutta minä tunsin kuin, jos Herra ei lopettaisi, minä tulisin kohoamaan ilmaan ylös sängystä. Mutta Herra vain jatkoi minun nostattamista yhä enemmän kunnes minä rupesin hyperventiloimaan, ja minun piti pyytää Herraa lopettamaan. Mikä ihmetytti minua eniten oli se – että minä tiesin, että Herra oli soittamassa serenadia meille molemmille, mutta minä ainoastaan pystyin kuulemaan sen.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Kun Minä tein musiikin, se oli SYDÄNTÄ varten, ei korvia."

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Kirves on juuren luona."

 

 

1587. Näky - Raymond Aguilera 6. Helmikuuta 2001 klo 12.

Herra antoi minulle näyssä vaaleanpunaisen possun (sarjakuvahahmon) seisomassa kahdella jalalla kuin ihminen. Katsoessani tätä possua, possu juoksi, naama edellä, litteäksi kovaan seinään. Possu näytti kuin se olisi ristiinnaulittu seinälle molemmat käsivarret venytettyinä. Hän seisoi siinä sekunnin tai kaksi – sitten hän putosi takaperin takamukselleen. Possu istui siinä ja katsoi seinää ihmeissään, sitten hän nousi ylös, ja juoksi uudestaan seinään. Jälleen, hän putosi takaperin takamukselleen. Tällä kertaa hän vain istui siinä lattialla, ja tuijotti seinää hämmästynyt ilme kasvoillaan. (loppu)

Kommentit:

Myöhemmin seuraavana päivänä, Herra kertoi minulle, että vaaleanpunainen sarjakuva possu oli tämän päivän kirkko.

 

 

1586. Näky - Raymond Aguilera 5. Helmikuuta 2001 klo 19:30.

Herra antoi minulle näyssä tumman hevosen kävelemässä, sillä oli miehen jalat. Näin, että karvoitus hevosen (miehen näköisen) jalkaterien yläpuolella oli valkoinen ja meni ylös noin 6 tuumaa jokaisessa jalassa. Ne näyttivät sukilta, mutta se oli valkoista hevosenkarvoitusta. Tämä oli hyvin oudonnäköinen hevonen.

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyssä CBS televisioaseman symbolin tai logon, joka näytti kuin silmaltä. (loppu)

 

 

1585. Tapahtuma - Raymond Aguilera 5. Helmikuuta 2001.

Minä kysyin Herralta, "Miksi, miksi, tämä tapahtui minulle?"

Ja kaikki mitä Herra sanoi minulle oli, "Soita Kelloa! Soita Kelloa! Soita Kelloa!"

 

 

1584. Näky - Raymond Aguilera 5. Helmikuuta 2001.

Herra antoi minulle näyssä valkoisen munan johon ammuttiin nuolia. Mutta nuolten päät oli tehty noista imukupeista jotka tarttuvat lasiin. Näin useiden nuolten tarttuvan munan pintaan, munankuori ei rikkoutunut. (loppu)

 

 

1583. Näky - Raymond Aguilera 2. Helmikuuta 2001 klo 1.

Herra antoi minulle näyssä suppilon, mikä oli osoittamassa ylöspäin, ja jotakin irtosi sen päästä ja kohosi ilmaan.

 

Sitten Herra antoi minulle sananpaikan Apt. 18:9-10.

33/38:

Apt. 18:9 Ja Herra sanoi yöllä näyssä Paavalille: "Älä pelkää, vaan puhu, äläkä vaikene,

Apt. 18:10 sillä minä olen sinun kanssasi, eikä kukaan ole ryhtyvä sinuun tehdäkseen sinulle pahaa, sillä minulla on paljon kansaa tässä kaupungissa".

 

 

1582. Näky - Raymond Aguilera 30. Tammikuuta 2001 klo 8.

Herra antoi minulle näyssä kirkkaan Valkoisen Valon heijastuvan tyynen meren pinnasta. Sitten näin Valkoisen Valon liikkuvan yli maiseman ja yli kaupunkien. Sitten Herra näytti minulle numeron "4". (loppu)

 

 

1581. Näky - Raymond Aguilera 26. Tammikuuta 2001 klo 20:30.

Ylistyksen aikana Carlin raamattupiirissä, Herra antoi minulle näyn elefantista, joka katsoi kauempana olevaa tulta. Seisoin elefantin takana katsomassa kuinka hän katsoi tulta. Pystyin näkemään liekit, korkealla taivaalla, ja tämä hämmästytti minua, sillä me olimme useiden mailien etäisyydellä kaupungista, joka oli tulessa.

Sitten näin elefantin istuutuvan takamukselleen, - se oli juuri sellaista mitä voit nähdä sirkuksessa. Sitten elefantti nosti etujalkansa ja kärsänsä ilmaan ja rupesi heiluttamaan niitä, ja ainoastaan hänen takamuksensa kosketti maata. (loppu)

1580. Profetia - Raymond Aguilera 22. Tammikuuta 2001.

Herra herätti minut ylös ja sanoi, "Kello käy!"

 

 

1579. Näky - Raymond Aguilera 19. Tammikuuta 2001 klo20:30.

Ylistyksen aikana Carlin raamattupiirissä, Herra antoi minulle näyn tämän päivän ihmisten kirkosta. Näky alkoi kun puinen rengas oli pyörimässä kivitien päällä. Kun näkymä laajeni voin alkaa nähdä, että rengas oli kiinni vaunuissa, jota veti tämä hyvin vanha valkoinen hevonen, joka hädin tuskin pystyi kävelemään.

Näky:

Sitten Herra näytti minulle näyssä sirpin ja jotain viljaa.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Sato on valmis, ja katsokaa ihmisen kirkkoa. Se ei pysty vetämään edes tyhjää vaunua.”

 

 

1578. Profetia - Raymond Aguilera 18. Tammikuuta 2001 klo19.

Evan ylistyksen aikana, Herra rupesi puhumaan minulle ja antamaan näkyjä ja Sanoja.

Näky:

Herra aloitti antamalla minulle näyn dinosauruksesta kävelemässä.

Profetia:

Ja Hän sanoi, "Ihminen tulee menemään niin kuin dinosaurukset. Tämä planeetta on elänyt loppuun käyttökelpoisuutensa.

Näky:

Sitten Herra näytti minulle itsensä rakentamassa tätä Uutta Maailmaa, joka oli noin kolme tai neljä kertaa suurempi kuin maaplaneetta. Sitten maaplaneetta katosi.

Tämä sai minut tuntemaan itseni hyvin avuttomaksi ja surulliseksi, että halusin itkeä. Se myös sai minut ymmärtämään minun työni tärkeyden Herralle, ja kuinka minun täytyy mennä eteenpäin hinnalla millä hyvänsä. (loppu)

 

 

1577. Uni - Raymond Aguilera 18. Tammikuuta 2001 klo 11.

Minä sain unen, jossa oli jossain suuressa kaupungissa, ja minulla oli jotain arvokasta mukanani, ja jokainen halusi sen. Ihmiset olivat minun perässäni – he olivat hulluina ja vihaisia. Tunsin, että yhteiskunta oli osoittamassa tällaista asennetta minua kohtaan. Joten, toimien Herran ohjeiden mukaan, lähdin junalla maaseudulle tämä arvokas asia mukanani. Herra oli antanut minulle ohjeet haudata se tämän vanhan Suuren Tammipuun juurelle. Joten kun löysin tämän vanhan Tammipuun, hautasin tämän arvokkaan asian Tammipuun juurelle niin kuin Herra oli ohjeistanut.

Sitten otin junan takaisin kaupunkiin. Sillä jostain syystä tämä yhteiskunta tai ihmisryhmä kysyivät minulta jatkuvasti, mihinkä minä olin laittanut tämän arvokkaan asian. Minä sanoin heille, että olin haudannut sen minun Puuni juurelle. Ja joka kerta kun joku kysyi minulta, mihinkä olin laittanut tämän arvokkaan asian, minä sanoin heille: "Minun Puuni luo".

Ja he sanoivat minulle, "Ei! Ei! Ei! Sinä tarkoitat Minun Taisteluni (Mine Kampf!)"

Ja minä sanoin, "Ei – minun Puuni luona! Se on minun Puuni juurella!"

Mutta kaikki mitä he sanoivat minulle vastaan oli, "Sinulla on se Minun Taisteluni (Mine Kampf) luona!" He sanoivat tämän yhä uudestaan ja uudestaan. Ja vaikka kuinka kovasti yritin sanoa heille, että se oli laitettuna minun Puuni juurelle, he vain aina muuttivat sen, ja sanoivat, "Se on Minun Taisteluni (Mine Kampf) luona." He sanoivat sen niin monta kertaa, että he muuttivat sanat "Se on Minun Taisteluni (Mine Kampf)!" He eivät halunneet kuunnella, vaikka kuinka kovasti yritin kertoa heille Puustani.

Sitten löysin itseni tässä suuressa juhlassa. Jokainen oli hyvin pukeutuneena ja ajoivat ylös suuren rakennuksen luo isoilla hienoilla autoilla. Jostain syystä minun piti lähteä tästä juhlasta ja kerroin joillekin, että olin lähdössä. He sanoivat, "Älä mene! Ole hyvä, älä mene!"

Mutta minä sanoin, "Minun täytyy mennä, minun todella täytyy mennä!"

Sitten, jotenkin, löysin itseni auton sisältä näiden ihmisten kanssa, joita en tuntenut ja en tuntenut oloani oikeaksi heidän kanssaan. Joten me ajoimme maantietä eteenpäin poispäin suuresta rakennuksesta ja pysähdyimme stop merkillä. Huomasin, että kaikki the poikittaissuuntainen liikenne oli menossa vasemmalta oikealle tällä jaetulla kadulla. Tällä jaetulla kadulla oli yksi kaista toisella puolella, ja kolme tai neljä katukaistaa toisella puolella kadun jakajaa. Jostain tuntemattomasta syystä auton kuljettaja käänsi auton vasemmalle, mikä merkitsi sitä, että hän oli ajamassa liikennettä vastaan. Joten käskin kuljettajaa pysäyttämään auton, ja hän pysäköi auton reunakiven viereen kohti toisen kaistan liikennettä. Tulin ulos autosta ja aloin kävellä poispäin kohti jonkinlaista puistoa. Sitten uni loppui.

 

 

1576. Näky - Raymond Aguilera 15. Tammikuuta 2001 klo 10:15.

Herra antoi minulle näyssä suuren "V" kirjaimen, se oli täytetty Valkoviinillä. Uskon sen olevan ehtoollisviiniä.

 

Näky:

Näin näyssä palavan siilorakennuksen (pyöreä rakennus ja kalteva katto).

 

Profetia:

Herra sanoi, "Siellä on käärme Oksien seassa."

 

 

1575. Profetia - Raymond Aguilera 14. Tammikuuta 2001 klo 13:45.

KommentitjaNäky:

Herra aloitti tämän profetian näyttämällä minulle uutisartikkelin, jonka olin nähnyt eilen viidestä El Salvadorin Kansalliskaartin sotilaasta, jotka tappoivat neljä Katolista nunnaa 1980-luvulla. Nämä ovat niiden neljän naisen nimet, jotka tapettiin - Maryknoll Sisarien Ita Ford ja Maura Clarke; Usruline Sisar Dorothy Kazel; ja maallikko lähetyssaarnaaja Jean Donovan. Heidät kidnapattiin, raiskattiin ja ammuttiin kuoliaaksi Joulukuun 2, 1980. (Huomatkaa päivämäärä, kymmenen vuotta ennen kuin minä menin ylös Mt. Diablo vuorelleJoulukuun 2, 1990)

Viisi El Salvadorin Kansalliskaartin sotilasta tuomittiin rikoksista 1984. Myöhemmin, kolme sotilaista vapautettiin sen jälkeen kun olivat istuneet vain osan heidän 30-vuoden tuomioistaan. El Salvadorin viranomaiset eivät nostaneet syytteitä armeijan johtajia vastaan. Armeijan johtajat olivat entinen Kenraali Jose Guillermo Garcia (El Salvadorin puolustusministeri) ja hänen kanssaan syytteessä oleva, entinen Kenraali Carlos Eugenio Vides Casanova (El Salvadorin Kansalliskaartin johtaja), jotka molemmat elävät nyt Floridassa.

Tapaus oli Yhdysvaltojen liittovaltion oikeusistuimessa, missä nämä kaksi miestä olivat eläneet eläkkeellä noin 10 vuotta. Valamiehistö siviilituomioistuimessa päätti marraskuun 3, että kenraalit eivät olleet vastuussa näistä surmista. Heitä syytettiin vuoden 1992 Kidutuksen Uhrien Suojelemisen lain mukaan (Torture Victim Protection act). Joulukuun 28, 2000 liittovaltion tuomari hylkäsi mahdollisuuden uuteen oikeudenkäyntiin näiden kahden entisen El Salvadorin kenraalin tapauksessa.

Sen jälkeen kun minua oli muistutettu tästä uutisartikkelista, Herra alkoi antamaan minulle alla olevaa profetiaa.

Profetia:

Kosto on Minun, sanoo Herra! Minä näen kaiken! Kosto on Minun! Ihmiset uskovat, että he voivat tehdä mitä he haluavat; mennä mihinkä he haluavat, ja tehdä mitä he haluavat. Nämä asiat on sallittu tiettyyn pisteeseen asti, mutta kun nämä ihmiset hyökkäävät, tappavat ja murhaavat Jumalan asioita, Jumalan Sanaa – Kosto on Minun Asian ytimeen! Minä sanon sinulle, että jokainen asia mitä on tehty paholaisen voimalla – mitä on tehty Kristuksen Ruumiille, ja Minä olen puhumassa TODELLISESTA Kristuksen Ruumiista, en ihmisen kirkosta – tulee Herran kostamaksi. Sillä Minä katson Minun Todellisen Ruumiini, Minun Todellisen Kirkkoni perään.

(Huom: Suoraan sanoen minäpelkään muuttaa yllä olevan tekstin Sanoja <tekstiä>, vaikka sen jälkeen kun olin tarkistanut nauhoittamani nauhan, minulle selvisi että olin jättänyt muutamia sanoja pois. Mitä Herra on sanomassa tässä on, Hän tulee kostamaan niille ihmisille, jotka ovat käyttämässä tai toimimassa paholaisen voimalla Hänen TODELLISTA Kristuksen Ruumista vastaan. Mutta Hän ei tule suojelemaan ihmisen Kirkkoa paholaisen voimilta. Hän tulee suojelemaan vain sen, mikä on Hänen.)

Minä en välitä niistä ihmisistä, jotka väittävät olevansa Kristittyjä, jotka tietävät sanat (Jumalan), ja tietävät ihmisten tavat, ja väittävät olevansa Kristittyjä. He ovat yhtä kuolleita kuin muut ei-Kristityt ja Saatanan seuraajat. Sillä Minä tunnen sen mikä kuuluu Minulle ja Minä suojelen sen, mikä on Minun. Nämä Nunnat ja kaikki Lähetyssaarnaajat, jotka tulivat uhratuiksi kun he olivat tekemässä Jumalan Työtä, tullaan kostamaan.

Ihminen ajattelee aikataulujensa ja tapojensa termeillä. Hän näkee asiat ja millä tavalla hän näkee asiat, mutta "Jumalan Asiat" ovat peruuttamattomia. Jos te tapatte, jos te murhaatte, jos te kidutatte, jos te pidätte nälässä yhtä Minun Lampaistani, yhtä Minun Karitsoistani, te tulette näkemään ja kuulemaan Minulta tiettynä ajan hetkenä. Olitte te sitten ruumiissanne tai ruumiinne ulkopuolella – te tulette tuntemaan, että kosto kuuluu Jumalalle. Ja Hän korjaa asiat, ja ne asiat jotka te olette tehneet, tullaan tekemään teille – silmä silmästä, hammas hampaasta.

Jumalan asiat ovat Arvokkaita! Ne ovat Pyhiä! Ne kuuluvat Minun Pojalleni, Jeesukselle Kristukselle Nasaretilaiselle. Siellä on ollut sotia, sotien jälkeen, sotien jälkeen, sotien jälkeen. Ihminen on yrittänyt tehdä poliittisen asian, oikean asian Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimessä. Vuosien aikana paavit, papit, papisto, pastorit ovat tehneet pahoja asioita Minun Poikani Nimessä. Kaikki on merkittynä ylös Minun Kirjaani – kaikki tulee korjatuksi pienintä yksityiskohtaa myöten.

Muistakaa Minun Sanani, "Äärimmäinen Voima lepää Jehovassa, Jeesuksessa Kristuksessa ja Pyhässä Hengessä, ja mitä Minä sanon tapahtuu!" Näettekö te sen sitten teidän elinaikananne vai näettekö te sen Hengessä vai näettekö te sen tuomiopäivänä, se tulee tapahtumaan! Muistakaa Minun Sanani – te ihmiset, jotka olette etsimässä vaikutusvaltaa! Te ihmiset, joilla on ylpeyttä! Te ihmiset, joilla on paholaisen mentaliteetti ja olette johtamassa Minun Kirkkojani. Minä näen KAIKEN mitä te teette, selkeästi, yli kaiken ihmisen viisauden. Minä tunnen teidän sydämenne. Minä tunnen teidän motiivinne ja se on kaikki aivan turhaa, koska teille tullaan maksamaan takaisin teidän pahuutenne.

Tämä on Jehova – Tämä on Jeesus Kristus – Tämä on Pyhä Henki kertomassa teille täydellistä TOTUUTTA! Minun Silmäni ovat teidän yllänne päivän jokainen sekunti. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! Me tulemme näkemään toinen toisemme Silmästä silmään, Nenästä nenään tiettynä hetkenä siinä mitä te kutsutte ajaksi, mutta todellisuudessa EI ole! (loppu)

Tapahtuma:

Noin 10 sekuntia sen jälkeen kun olin saanut yllä olevan profetian, Herra ja Minä olimme yhä kommunikoimassa, kun Eva käveli sisään makuuhuoneeseen.

Minä sanoin Herralle jotenkin näin, "Sinun ajoituksesi on täydellinen. Eva ei todella ymmärrä minun vaellustani."

Herra sanoi, "Minä tiedän!"

Minä sanoin, "Miksi?"

Herra sanoi, "Koska hän ajattelee niin kuin maailma, ja sinä olet pyhitetty minulle."

Minulle jäi suuri pala kurkkuuni ja päätin olla kertomatta kenellekään tästä. Mutta minä ajattelin tätä jatkuvasti koko päivän ajan seuraavaan päivään asti. Sitten päätin kertoa Evalle ja Carlille, mutta olin jo päättänyt pitää suuni kiinni tästä, koskien jokaista muuta. Sitten, sen jälkeen kun olin saanut valmiiksi tämän datan kirjoittamisen, ja se oli jo valmiina ladattavaksi. Minä lausuin lyhyen rukouksen Herralle koskien sitä, pitäisikö minun postittaa se, mitä Hän oli sanonut minulle. Vaikka olin jo tehnyt päätöksen mielessäni, olla postittamatta sitä. Ja Herra antoi minulle näyn, mitä minä en tule selittämään, mutta Hän muutti minun mieleni tässä asiassa, ja minä lisäsin sen yllä olevaan dataan.

 

 

1574. ProfetiajaTapahtuma - Raymond Aguilera 14. Tammikuuta 2001 klo 8.

Herra antoi minulle numeron 2.

Tapahtuma ja Uni:

Minulla on ollut hyvin outo viikko! Uneni ovat olleet erittäin yksityiskohtaisia, ja ne ovat olleet ikään kuin olisin ollut elokuvissa. Viime yön unessa, menin elokuviin ja liput joita siellä käytettiin, olivat suurin piirtein normaalien teatterilippujen kokoisia, mutta ne olivat tehty muovista ja ne voitiin käyttää uudestaan. Uskon, että varsinaisen elokuvan nimi oli lipussa.

Tässä unessa muistan olleeni teatterissa ja katsoin tätä Kristittyä elokuvaa. Suurin osa teatterista oli tyhjä, muuten paitsi Mark istui muutamia rivejä minun takanani vasemmalle päin. Sitten hän jostain syystä lähti ja minä löysin taskustani lisää muovisia lippuja, joten katsoin toisen filmin ja sitten lähdin kotiin. Kun pääsin kotiin (paikka jota en ollut koskaan aiemmin nähnyt) huomasin olevani nuorempi ja laihempi, ja minulla oli paljon tummaa tukkaa. Minun perheeni oli siellä, mutta en ollut koskaan aiemmin nähnyt heitä. Muistin, että minun piti mennä kouluun ja ottaa joitakin ihmisiä talosta mukaani.

No niin, menin kylpyhuoneeseen kampaamaan tummia, pääntäyteisiä hiuksiani. Ja kun aloin kammata niitä huomasin, että kaikki hiukset irtosivat ensimmäisen kamman pyyhkäisyn jälkeen. En voinut uskoa menettäneeni näin paljon hiuksia ilman kipua. Se oli jättänyt leveän alueen keskelle päätäni ilman hiuksia, lähes yhtä leveän kuin minulla on nyt. Menin takaisin olohuoneeseen kädet täynnä hiuksia ja kerroin perheelleni, mutta se ei tuntunut häiritsevän heitä vähääkään. Joten menin takaisin kylpyhuoneeseen katsomaan itseäni ja kampaamaan puolikaljun pääni loppuun. Kun kampasin hiuksiani ylös sivulta kaljun alueen päälle. Huomasi, että hiukset peittivät koko kaljun alueen. Tämä oli hyvin outoa, sillä se näytti kuin minulla olisi jälleen pään täydeltä hiuksia. Säikähdin ja katsoin uudestaan kasvojani. Sitten, tällä kertaa minun pääni vaikutti kaljulta koska hiukseni oli leikattu hyvin läheltä ihoa. Tämä pelotti minua ja katsoin uudestaan, ja yllätyksekseni olin edelleen nuorennäköinen ja pääni oli täynnä tummaa tukkaa jälleen.

Tämä, että minulla ensin oli hiukset ja sitten ei ollut, oli niin todellisen tuntuista, että se herätti minut, ja sitten Herra antoi minulle numeron kaksi. Tämä sai minut muistamaan, että muutamaa päivää aiemmin Herra oli antanut minulle numeron 5. Olen sekaisin juuri nyt, ja yritän päästä selville siitä, mitä Herra on sanomassa tai tekemässä minun kanssani. Ensiksi luulin, että numero 2 merkitsisi minun raha-asioitani. Sillä tämä palvelutyö on varaton ja se on ollut niin jo jonkin aikaa. Lauantaina sain $2000 dollarin kiinteistöverolaskun, mitä en ollut maksanut ensimmäisessä enkä toisessa osassa viime vuoden veroista. Olen useita kuukausia jäljessä verkkosivujen maksuista ja meidän vetemme tullaan sulkemaan 48 tunnin kuluttua, koska emme ole maksaneet vesilaskua. Mutta Herran Läsnäolo on ollut hyvin voimakas viime aikoina, Joten en ole järin huolissani.

Koen, että Herra yrittää näyttää minulle jotakin henkilökohtaisesta historiastani, maailman tulevaisuudesta tai Kristityn Ruumiin tulevaisuudesta. Ehkä nämä kaikki. En vain pysty ymmärtämään mitä Hän yrittää sanoa. Hän on laittanut minut viime aikoina katsomaan monta historiadokumenttia televisiosta, dinosauruksista, sodista, ja sään muutoksista politiikkaan asti. Olen vain hukassa siinä, mitä Hän yrittää keroa minulle. Voin kokea voimakkaasta jotakin on tapahtumassa Hengessä, mutta en ymmärrä Häntä. Luin Internetistä, että toinen maanjäristys iski Keski-Amerikkaan, joka tuntui ylös Meksikoon asti. Kuulin myös uutisista eilen, että maailman ilmasto on lämpenemässä. Ainoa mitä voin sanoa on – tämä on ollut hyvin outo viikko.

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyssä bensiinipumpun pistoolin.

 

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Kun öljy lakkaa!"

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyssä lattiassa olevan luukun (trap door=ansaoven) ja Herra sanoi, "Ansa on valmis!"

 

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyssä Leijonan.

 

 

 

1573. Näky - Raymond Aguilera 12. Tammikuuta 2001 klo 1.

Herra näytti minulle kaukana olevan mäen, jossa meni valkoinen mutkitteleva tie alaspäin.

 

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyssä auran, joka näytti metallilankaiselta ongenkoukulta. Näin tämän lankaisen auran olevan kaivautuneena maahan, valmiina kyntämään.

 

Profetia klo 9 :

Herra sanoi, "Ääni, ääni tulee, kun kissa hyppää kehtoon."

Näky klo 13:30.

Herra antoi minulle näyssä Saksanpaimenkoiran keltanurmisella mäenrinteellä. Kun koira astui minua kohti, se kaatui alas ja alkoi kierimään kyljellään, sitten kiertyi selälleen etujalat ilmassa potkien. Katsoessani tätä koiraa, voin nähdä, että sen takajalat ovat rampoja. Sitten näky loppui. (loppu)

Näky:

Herra antoi minulle näyssä istuvan täplikkään leopardin, jolla oli valkoiset silmät.

 

Kommentit: Etsin Raamatusta leopardin ja olin yllättynyt.

 

 

1572. Profetia - Raymond Aguilera 7. Tammikuuta 2001 klo15:31.

Asco (Espanja sana tarkoittaen – Kuvottava, Iljettävä, Inhottava), asco, ne antavat Minulle asco, Maailman asiat. Ne antavat Minulle asco.

Näky:

Näin näyssä ydinräjähdyksen.

 

Profetia:

Herra sanoi numeron 5.

Näky:

Näky valkoisesta postilaatikosta, jonka luukku aukeni ja sulkeutui.

 

 

 

1571. ProfetiajaNäky - Raymond Aguilera 6. Tammikuuta 2001 klo 8:15.

Profetia Espanjaksi:

Asco, Asco, Asco (Espanjan sana tarkoittaen; kuvottava, inho, inhottava)

Näky:

Herra näytti minulle näyn lihavasta naisesta istumassa.

Kommentit:

Tämä näky muistutti näkyä # 477, lihavasta henkilöstä vuoteessa. Uskon tämän lihavan henkilön olevan henkilö tai järjestö, ehkä kirkko. Se oli vuoteessa 17 Kesäkuuta 94, mutta nyt se oli istumassa. Mitä seuraavaksi?

Näky:

Sitten Herra näytti minulle haita meressä.

Profetia:

Varokaa Minun Lapseni, siellä tulee vielä päivä, jolloin te ette voi enää ostaa Raamattuja tai Profetia Kirjoja. Sillä loppu tulee nopeasti. Peto on valmiina. Minun Enkelini ovat valmiina. Muistakaa päivät ja numerot. Jotka olen kertonut teille Reymundon kautta, nyt jo melkein 12 vuoden ajan, ja monet ovat alkaneet nähdä Jehovan kaavan. Tämä on oikein ja totta. Minun Siemeneni tulee leviämään, mutta paholaisen siemen on suurempi lukumäärältään. Mutta Voima ja Rakkaus lepää Jehovassa. Tämä on se, mitä haluan teidän tekevän! Haluan teidän ostavan itsellenne raamatun, jos teillä ei vielä ole sitä, ja luette sitä kunnes tunnette sen hyvin. Ladatkaa myös kaikki profetiat Reymundon kotisivuilta. Hän antaa teille ohjeet, mistä voitte tämän tehdä tai ostakaa profetia kirjoja. Teillä on vielä aikaa, mutta kaikki tämä informaatio tulee pysähtymään tiettynä ajan hetkenä, ja teidän täytyy mennä piiloutumaan muiden kanssa. Tämä ei ole mikään peli tai vitsi. Sillä Antikristus tulee tuhoamaan paikat, missä he valmistavat Raamattuja ja Kristillistä kirjallisuutta. Hän aikoo myös yrittää polttaa kaiken muun materiaalin, jonka hän voi löytää. Muistakaa Minun Sanani, tämä tulee tapahtumaan suurella voimalla. Minun Rauhani Minä annan teille, mutta siellä on tietyt asiat, jotka täytyy tapahtua ensin. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

Näky:

Herra näytti minulle näyn yhdestä tulitikusta, joka oli sytyttämässä muita tulitikkuja, jotka olivat sidottu yhteen.

 

Näky:

Sitten Herra näytti minulle päivänkakkaran, jonka terälehtiä oltiin vetämässä irti yksi kerrallaan. Sitten Herra sanoi kun terälehtiä oltiin vetämässä irti, "Hän (She) Rakastaa Minua! Hän EI Rakasta minua!"

 

Tapahtuma:

Sitten tämä kylmyys ja kylmät väreet menivät minun ruumiini läpi. Tunsin itseni niin kylmäksi, että minun täytyi kääntää makuuhuoneeni tilalämmittimen päälle. Se kesti melkein kaksi tuntia poistaa tämä kylmyys ruumiistani.

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyn aidantolpan kaivajasta. Sellaisen tolpankaivajan, joka näyttää kuin poran osalta.

Kommentit: Tunsin hengessäni, että tämä aidan tolpan kaivaja edusti aitaa, joka tultaisiin rakentamaan pitämään ihmisiä sisällään.

1570. Näky - Raymond Aguilera 5. Tammikuuta 2001 klo 21:02.

Näky:

Maa, jonka päällä oli kynttilä. 

Näky:

Tummia enkeleitä lentämässä taivaalla, ne näyttivät kuin heinäsirkkaparvelta.

Näky:

Kaksi kolikkoa koskettamassa toisiaan 90 asteen kulmassa. 

Näky:

Herra näytti minulle armeijan tankin yläosan, jossa oli kaksi tykkitornia toistensa päällä. 

Profetia:

Herra näytti minulle sanan, "March". (march = marssia, maaliskuu)

 

 

1569. Näky - Raymond Aguilera 5. Tammikuuta 2001 klo 00:49.

Herra näytti minulle näyssä tumman maiseman. Se muistutti minua kuolemasta. Näin pienen ruohoisen kukkulan, jonka päällä oli kivirakennus. Tämä kivirakennus muistutti minua Yhdysvaltojen Korkeimman Oikeuden Rakennusta – rakennus näytti kuin pieneltä mausoleumilta, jossa oli pilareita ympärillä.

 

 

1568. Näky - Raymond Aguilera 21. Joulukuuta 2000 klo 5.

Herra antoi minulle näyssä suolasirottimen, sirottelemassa suolaa jollekin joka näytti pizzalta.

Sitten muovinen musta kampa ilmestyi ja rupesi hankaamaan tai kampaamaan suolasirottimen metallista kantta kun suolasirotin oli ilmassa.

 

Kommentit:

Uskon, että tällä näyllä on jotain tekemistä Katolisen Kirkon, Rooman tai Italian kanssa.

 

 

1567. Näky - Raymond Aguilera 20. Joulukuuta 2000 klo 7:15

Tänä aamuna Herra otti minut (hengessä) ulkoavaruuden pimeyteen. Tämä on se mitä minä näin. Näin tämän suuren kuulakärkikynän, joka oli useita tuhansia kertoja suurempi kuin yksikään planeetta. Mutta mikä oli erikoista, oli se että maaplaneetta oli tämän kirjoituskynän kuulankärki. (loppu)

 

 

1566. Tapahtuma - Raymond Aguilera 12. Joulukuuta 2000 klo 7.

Aamurukoukseni aikana aloin kysyä Herralta paranemista ruumiilleni ja vähän rahallista apua.

Herra sanoi, "Ole kärsivällinen, kaikki tulee menemään hyvin!"

Sitten Herra antoi sananpaikat Jeremian kirjan luvusta 1:4-8

33/38:

Jer. 1:4 Minulle tuli tämä Herran sana:

Jer. 1:5 "Jo ennenkuin minä valmistin sinut äidin kohdussa, minä sinut tunsin, ja ennenkuin sinä äidistä synnyit, minä sinut pyhitin; minä asetin sinut kansojen profeetaksi".

Jer. 1:6 Mutta minä sanoin: "Voi Herra, Herra! Katso, en minä kykene puhumaan, sillä minä olen nuori."

Jer. 1:7 Niin Herra sanoi minulle: "Älä sano: 'Minä olen nuori', vaan mene, kunne ikinä minä sinut lähetän, ja puhu kaikki, mitä minä käsken sinun puhua.

Jer. 1:8 Älä pelkää heitä, sillä minä olen sinun kanssasi ja pelastan sinut, sanoo Herra."

 

 

1565. Profetia - Raymond Aguilera 12. Joulukuuta 2000 klo00:55 Espanjaksi.

Minä tiedän, Minä tiedän Minun poikani. Minä tiedän, ilmasto – ilmasto tulee muuttumaan. Kaikki, tarkasti! Täältä tulee Jumalan Päivä. Täältä tulee paholaisen päivä. Kaikki tulee menemään hyvin. Kohdistakaa nenänne kohti taivasta kaikella voimalla, mikä teillä on, sydämellänne. Kaikki tulee menemään hyvin! Kyllä, täältä tulee vene, Jumalan vene. Kyllä, vene tulee saapumaan tarkasti.

Siellä tulee olemaan herra (señor), joka tulee taistelemaan lentokoneella ja tällä lentokoneella hän aikoo heittää pommin. Ja tämä pommi tulee iskemään herraa (toinen señor), jonka hän haluaa tappaa paholaisen voimalla tarkasti. Sillä tämä herra (toinen señor) ei halua tehdä hänen (ensimmäisen señorin) tavallaan. Hän (toinen señor) etsii oikeaa tapaa, mutta tämä herra (ensimmäinen señor) tulee tappamaan hänet pommilla, lentokoneella tarkasti.

Kyllä, Minun poikani, se on saapunut lopun päivä. Taivaan asiat tulevat menemään tarkasti. Älä huolehdi rahoista. Älä huolehdi vaimostasi. Älä huolehdi ihmisen tavoista, Presidenteistä, pastoreista. Sillä kaikki ne Sanat, jotka olen sanonut sinulle vuosien ja vuosien aikana - nyt! Ne tulevat täyttymään tarkasti. Kyllä, Minun Poikani maassa. Kyllä, missä Hän oli syntynyt. Se tulee olemaan hyvin kuumaa. Kyllä!

Mutta täältä tulee paholainen. Täältä tulee paholaisen herra (ensimmäinen señor). Kyllä Minun poikani, kirjoita se ylös tietokoneellasi, ja kerro maailmalle, että täältä tulee paholainen hampaansa kohdistettuina. Mikä häpeä! Että ihmiset eivät usko sinua! Mutta Minä tulen lähettämään joitakin sotilaita auttamaan sinua, Reymundo! He tulevat auttamaan sinua rahalla, Jumalan Mielellä, Jumalan Hengellä tarkasti. Kaikki tulee menemään hyvin, sillä Minä suojelen sen, mikä on Minun! Kuulitko Minua? Minä suojelen sen, mikä on Minun! Kiirehtikää (tulkaa nyt!) nukkukaa ja levätkää. Kiirehtikää (tulkaa nyt!)

 

 

1564. Näky - Raymond Aguilera 7. Joulukuuta 2000 klo20:30.

Ylistyksen ja palvonnan aikana Herra antoi minulle näyn holvikaarellisesta ovesta, mikä oli peitetty mustalla verholla. Mutta oven ulkopuolella, voin nähdä kultaisen ketjun menevän vaakasuoraan oven yli (noin kolmasosan korkeudella oven yläosasta). Ja kultaisen ketjun alapuolella, voin nähdä vaakasuoraan menevän hopeiselta näyttävän kaapelin (suurin piirtein oven keskikohdalla). Sitten näin tavallisen köyden (hopeiselta näyttävän kaapelin alla) menevän vaakasuoraan tämän oven yli ja se oli noin kolmasosan korkeudella lattiasta katsottuna.

 

Näky:

Sitten näin tunnelin menevän sisälle maaperään banaanin kaarevuudella. Tämä tunnelilla oli myös kupolisuoja sen yllä. Tämä kupoli oli jaettu ikään kuin neljään piirakkalohkoon, jotka pystyivät avautumaan itsenäisesti. Kun katselin, nämä kupolin lohkot avautuivat ja sulkeutuivat yhä uudestaan ja uudestaan.

Näky:

Sitten näin Snow conen, missä oli sininen jää ja punainen pilli.

 

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Kässäätkö!" (Uskon Herran tarkoittavan: "Ymmärrätkö sen!")

 

 

1563. Näky - Raymond Aguilera 4. Joulukuuta 2000.

Iltarukouksen aikana Herra antoi minulle näyn Etelä-Amerikasta, jossa maa-alue oli laatikon sisällä. (loppu)

 

 

 

1562. Profetia ja Uni - Raymond Aguilera 22. Marraskuuta 2000 klo 8:30.

Herra antoi minulle neljä erillistä unta ja profetian. Ensimmäinen uni alkoi kolmikerroksisen rakennuksen ylimmässä kerroksessa. Voin nähdä näiden kolmen sotilaan katsovan ulos ylimmästä kerroksesta. Luulen, että he olivat jonkinlaisessa sodassa, sillä he olivat jollakin tavalla sotavalmiudessa. Sitten kuva muuttui ja voin nähdä ainoastaan yhden sotilaan ylimmän kerroksen huoneessa, mutta tällä kertaa yksi sotilaista oli kiedottuna harmaalla ilmastointiteipillä niin kuin muumio. Sitten näin toisen sotilaan (päällään samantyyppinen univormu) hiipimässä sisään ja ryömimässä mahallaan toisesta huoneesta veitsi kädessään. Se näytti siltä kuin hän aikoisi puukottaa toista sotilasta, joka oli kiedottuna kuin muumio. Mutta ennen kuin hän pystyi puukottamaan tätä sotilasta, toiset sotilaat tulivat sisään ja pysäyttivät hänet. Sitten ensimmäinen uni loppui.

Toinen Uni:

Sitten Toinen Uni alkoi samojen sotilaiden kanssa samassa yläkerran huoneessa. Tällä kertaa toiset sotilaat pyysivät samaa sotilasta (ensimmäisestä unesta) menevän makaamaan maahan niin, että he voisivat teipata hänet ilmastointiteipillä – ja hänet kiedottiin ja teipattiin. Hänet aiottiin puukottaa, mutta hän ei tiennyt sitä, koska muut sotilaat sanoivat hänelle, että tämä tulisi olemaan jonkinlainen harjoitus. Mutta ennen kuin tappajasotilas alkoi ryömimään mahallaan kohti sidottua sotilasta, sidotun sotilaan vaimo käveli sisään huoneeseen ja hän meni aviomiehensä pään luokse. Kun hän oli lohduttamassa aviomiestänsä, hän näki silmäkulmastaan tappajasotilaan ryömivän heitä kohti mahallaan. Tappaja pysähtyi ja uni loppui.

Kolmas Uni:

Voin nähdä saman sotilaan uudestaan, mutta tällä kertaa hän oli keittiössä toisten sotilaiden kanssa, ja he yrittivät ylipuhua häntä antamaan sitoa itsensä ilmastointiteipillä. Hän ei halunnut tehdä sitä, mutta myöhemmin hän suostui ja hän lähti kävelemään kohti olohuonetta. Kun hän käveli kohti olohuonetta, huomasin että hänen oikea kätensä vuosi verta ja häneltä puuttui kolme sormea. Hän nosti vasemman kätensä ja avasi sen ja huomasi pitävänsä kolmea puuttuvaa sormea vasemman kätensä kämmenellä. Sitten uni loppui.

Neljäs Uni:

Neljännessä unessa, näin tämän saman sotilaan jälleen kiedottuna ilmastointiteipillä olohuoneen lattialla, tämän kolmikerroksisen rakennuksen ylimmässä kerroksessa. Kun katsoin, voin nähdä videokameran kiinnitettynä huoneen ylänurkkaan ja se nauhoitti tätä kaikkea. Sitten uudestaan, voin nähdä tämän tappaja sotilaan ryömivän mahallaan kohti sidottua sotilasta, mutta tällä kertaa hän puukotti tämän sidotun sotilaan kuoliaaksi. Ja videokamera nauhoitti koko jutun.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Al Gore yrittää tappaa armeijan äänet (vote)!" (loppu)

 

 

1561. Tapahtuma - Raymond Aguilera 7. Marraskuuta 2000.

Minun kommenttini Yhdysvaltojen Presidentin Vaaleista:

Olin katsomassa Yhdysvaltojen äänestyksen tuloksia televisiosta ja ihmettelin kuka tulisi voittamaan. Olin tehnyt päätöksen mielessäni ETTEN kysyisi Herralta, kuka tulisi voittamaan, mutta kun ilta vain jatkui ja jatkui – en jaksanut odottaa enempää, joten kysyin Herralta. Ensiksi Herra ei sanonut mitään, mutta kun ilta jatkui, videokuva George W. Bushista tuli television näytölle. En tiedä kuinka selittää sitä, mutta jollakin tavalla minä tiesin sisällä hengessäni, että hän tulisi voittamaan Presidentinvaalin. Herra vastasi rukoukseeni, mutta ei sanoilla.

Joskus tunnen ettei ole hyvä rukoilla kaikkea mitä haluat – ellet ole valmis kuulemaan vastausta. Sillä joskus se tarkoittaa, että sinua voidaan tulla pitämään vastuullisena jostakin. No minun tapauksessani Presidentinvaalien rukouspyynnön kanssa, Herra asetti minulle tämän ylitse käyvän taakan lopettaa kaikki, ja katsoa tämän vaalin tuloksia. Kun tunnit muuttuivat päiviksi ja sitten viikoiksi, minä tulin niin väsyneeksi katsomaan tätä, että tunsin olevani tulossa hulluksi. Tänä aikana minä rupesin toivomaan, etten olisi ikinä kysynyt Herralta mitään tästä Presidentinvaalista.

No, tänä aikana minun ystäväni Doug tuli käymään Floridasta. Tämä oli silloin, kun George W. Bushin tapaus oli Yhdysvaltojen Korkeimman Oikeuden edessä ensimmäistä kertaa. Juuri pari tuntia ennen kuin Doug tuli vierailulle, minä olin rukoillut uudestaan ja kysynyt Herralta, tulisiko Yhdysvaltojen Korkein Oikeus tekemään päätöksen tässä vaalissa ja mikä tulisi olemaan Yhdysvaltojen Korkeimman Oikeuden päätös.

Herra sanoi, "George W. Bush tulee voittamaan äänin 7 - 2."

No, tämä sai minut voimaan vähän paremmin, sillä nyt voin lopettaa tämän tuntikausien televisiouutisten katsomisen. Joten kun Doug ja minä aloimme puhumaan Yhdysvaltojen Korkeimmasta Oikeudesta, Doug sanoi ajattelevansa, että George W. Bush tulisi voittamaan tietyllä äänijaolla. Koska Herra oli juuri kertonut minulle tuloksen olevan 7 - 2. Minä sanoin Dougille, että minä uskoin Bushin voittavan selvin numeroin 7 - 2. Sitten myöhemmin, kun päätös tuli ja Oikeus päätti äänin 9 - 0, George W. Bushin hyväksi, ja se heitettiin takaisin Floridan Korkeimpaan Oikeuteen. Tämän jälkeen olin täysin hukassa! Sillä minulla ei ollut aavistustakaan, että juttu tulisi vielä takaisin Yhdysvaltojen Korkeimpaan Oikeuteen, ja että he tulisivat antamaan heidän lopullisen päätöksensä äänin 7 – 2 George W. Bush hyväksi.

No, minä olen tyytyväinen, että se on kaikki ohi nyt, sillä olen palanut loppuun televisio uutisiin. Joten muistakaa, kun te rukoilette – tarkoittakaa sitä, koska Herra saattaa pitää teitä vastuullisena tekemään jotakin tuon rukouksen tähden. Rukous toimii, mutta joskus se ei toimi sillä tavalla kuin me haluaisimme.

1560. Tapahtuma ja Näky - Raymond Aguilera 29. Lokakuuta 2000 klo 1.

Makasin vuoteella yrittäen saada unta ja tuijotin tummaa kattoa ajatellen rahavarojemme puutetta ja elämää/Jumalaa, ja tällaisia asioita, kun aloin tuntea Herran Läsnäolon makuuhuoneessani. Jostain syystä, aloin estämään Häntä pois. Ehkä siksi koska olen väsynyt päivittäisiin taisteluihin tässä Kristityn vaelluksessani. Nämä puutteet koskien ruokaa, varusteita, tietoa, ja jopa aika tehdä ne asiat jotka kuuluvat tähän palvelutyöhön. Sitten jälleen kerran, Herra oli etsimässä minun hengellisiä korviani.

Tunsin Herran sanovan, "Puhun sinulle vain – ja ainoastaan jos haluat kuunnella Minua!"

Joten sanoin, "Kyllä!" Herralle hengessä, puhuen tekemättä kuultavaa ääntä, mutta henkeni oli oikeasti sanomassa, "Kyllä, tehdään se!"

Sitten Herra antoi minulle tarpeen avata Raamattu, sillä Herra aikoi puhua minulle käyttämällä Raamatunpaikkaa. Luulen, että olisin itse voinut ottaa ja avata Raamatun, mutta ollakseni varma, että se oli Jumala puhumassa minulle, ja etten itse kontrolloisi tätä tilannetta, pyysin Evaa ottamaan Raamatun, ja sanoin hänelle, että avaisi sen, nähdäksemme mitä Herra aikoisi sanoa. Joten hän otti Raamatun ja avasi sen katsomatta paikkaa, ja hän avasi sen Danielin kirjan kohdasta 12:5, ja luki sen aina Danielin kirjan loppuun 12:13.

Dan. 12:5 Ja minä, Daniel, näin, ja katso, siellä seisoi kaksi muuta, toinen virran tällä rannalla, toinen virran tuolla rannalla.

Dan. 12:6 Ja toinen sanoi pellavapukuiselle miehelle, joka oli virran vetten yläpuolella: "Kuinka kauan on vielä näitten ihmeellisten asiain loppuun?"

Dan. 12:7 Ja minä kuuntelin pellavapukuista miestä, joka oli virran vetten yläpuolella, ja hän nosti oikean ja vasemman kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää iankaikkisesti: "Siihen on vielä aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa. Ja kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut, silloin nämä kaikki täyttyvät."

Dan. 12:8 Ja minä kuulin, mutta en ymmärtänyt, ja minä sanoin: "Herrani, mikä on oleva näitten päätös?"

Dan. 12:9 Niin hän sanoi: "Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti.

Dan. 12:10 Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät.

Dan. 12:11 Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää.

Dan. 12:12 Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

Dan. 12:13 Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja nouse osaasi päivien lopussa."

 

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyn jonkinlaisesta pedosta, ja sen suu oli täysin auki. Pedon suussa oli useita satoja teräviä hampaita. Mikä minusta näytti epätavalliselta, olivat suun koko ja sen suunta mihinkä suu osoitti. Pedon suu osoitti suoraan ylös ja se oli täysin auki. Sivusta päin katsottuna, se näytti kuin suurelta "V"-kirjaimelta. Sitten näin tämän kauniin naisen alkavan kävellä kohti täysin auki olevaa suuta, mikä oli samalla tasolla kuin hänen askelmansa. Katsellessani voin nähdä, että pedon suu oli korkeampi tai suurempi kuin nainen, mutta jollakin tavalla hän vain käveli keskelle auki olevaa (mutta paikalleen jäätynyttä) suuta, jossa olivat kaikki nuo hampaat hänen joka puolellaan. Huomasin, ettei hän hidastanut ollenkaan, ja käveli yli pedon kielen ja tuli pedon suun toiselta puolelta ulos vahingoittumattomana.

Kommentit:

Jollakin tavalla hengessä tunsin, että tuo nainen oli Kristuksen Morsian.

Näky:

Sitten näin lentokoneen lentävän taivaalla, sitten kaksi sotalaivaa tai taistelulaivaa liikkumassa nopeasti merellä.

 

 

1559. Näky - Raymond Aguilera 26. Lokakuuta 2000 klo 1.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle kauniin pienen alueen kahden kaltevan mäen välissä ja joitain korkeita puita oli takapuolella. Sitten yhtäkkiä maa alkoi heilua ja maa jakautui eri suuntiin, jättäen jälkeensä suuren raon maahan. Sitten näin tämän raon liikkuvan mutkaisen puron tai virran alle. (loppu)

 

 

1558. Raymond Aguilera - Profetia 25. Lokakuuta 2000.

Moukari lyö alasinta kolmelta ja tarkatkaa Minun Sanojani. Moukari lyö alasinta kolmelta. Paina sitä nappia, he tulevat sanomaan, ” Paina sitä nappia, he tulevat sanomaan. Nyt on aika painaa nappia. Kosto on minun! Kosto on minun! Kosto on minun! Paina sitä nappia. Paina sitä nappia.

Kaikki tulee alas. Kaikki tule olemaan raunioina. ”Paina sitä nappia! Paina sitä nappia!” Näin se tulee olemaan kun Pariisi kukistuu. ”Paina sitä nappia!” Pariisi ja sen ihmiset tulevat tuhoutumaan, sillä hullulla on täysi kontrolli nappiin. Sanokaa minun sanoneen, laittakaa se kalentereihinne – päivä, jona nappia painetaan, tulee aloittamaan lopun alun. Se tulee olemaan valituksen päivä, pahuuden päivä, juhlan päivä, lopun päivä. Sillä se mitä Minä olen ilmoittanut tulee olemaan, tasan kello kolme. Sillä hetki ja päivä tulee manifestoimaan lopun alun, myrskyn päivänä, jolloin salama iskee, jolloin tuuli puhaltaa, jolloin sormi painaa nappia. Muistakaa Minun sanojani, nappi on siellä, sormi on siellä, paha on siellä. Loppu on siellä. Näin sanoo Jehova Minun Sanani Voimalla. Päivä on tullut.

 

 

1557. Profetia - Raymond Aguilera 22. Lokakuuta 2000.

Minä tulen iskemään Kenneth Copelandin maahan hänen omilla sanoillaan. Hän on kietonut oman kielensä oman kaulansa ympäri. Maasta hän tuli ja maahan hän tulee palaamaan. Mikä häpeä! Mikä häpeä! Joten sanoin sen, Jehova.

Näky:

Sitten minä näin liskolta näyttävän eläimen nielevän miehen pää edellä.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Älä pelkää lähettää ulos tätä profetiaa, Reymundo. Sillä Minä olen sinun kilpesi nyt ja iankaikkisesti."

 

 

1556. Profetia - Raymond Aguilera 17. Lokakuuta 2000 klo 2:15 Espanjaksi.

Kuinka voit Minun poikani? Kuinka voit? Minä en ole puhunut sinun kanssasi pitkään aikaan. Kyllä, Minä olen näyttänyt sinulle asioita hengessä, mutta me emme ole puhuneet niin kuin Meillä oli tapana puhua. Minä tiedän, että sinulla on ollut paljon töitä. Minä tiedän, että sinä olet väsynyt ja Minä tiedän, että sinä olet odottamassa Minua. Kyllä, Reymundo, Meillä on monia asioita tehtävänä, hengessä ja ruumiissa (lihassa).

Aika on nyt saapunut, josta kerroin sinulle monia vuosia sitten. Päivä, joka oli tulossa – nälän Päivä. Kyllä, täältä tulee nälän Päivä. Maailman ihmiset eivät tule uskomaan sinua, mutta he tulevat olemaan peloissaan. Sinä tiedät ja Minä tiedän – että kaikki tulee menemään niin kuin Minä olen sen suunnitellut. Kyllä, kaikki tulee menemään tarkasti ja yksityiskohtaisesti.

Minä kerron sinulle nämä asiat koska siellä on niitä veljiä ja sisaria, jotka ovat etsimässä sinua Jumalan kuumeella. He haluavat puhua sinun kanssasi, mutta asia on Minun poikani – Minun täytyy sanoa Jumalan Sana Jumalan tavalla, ja the Jumalan Sanaa Jumalan tavalla – ihmiset eivät usko. He haluavat kysyä sinulta, ihmisten asioita. He haluavat tietää ihmisten asioita, mutta heidän sydämensä eivät etsi Isän tavalla, Pojan tavalla, ja Pyhän Hengen tavalla. Koska kaikki pastorit ovat näyttäneet heille, ihmisille ja Minun lampailleni, ihmisen tavan etsiä. Mikä häpeä! Sillä he eivät tiedä, kuinka etsiä Isää, Poikaa ja Pyhää Henkeä. Mikä häpeä!

Se mies, josta kerroin sinulle aiemmin, vuosia sitten, joka haluaa syödä maailman, hän on valmiina nyt. Kyllä, Minun poikani, hän on valmis! Hänellä on paholaisen kuume. Hän haluaa syödä kaiken, mikä on hyvää. Hän etsii ja pitää naisista. Hän pitää rahasta. Hän pitää paholaisen asioista. Hän tulee pelästyttämään Minun Poikani Ruumiin, mutta he ovat niin sokeita ja kuuroja. He eivät tuntisi Minua, jos Minä kävelisin sisälle heidän kirkkoihinsa. He heittäisivät myös kiviä Minua kohti. Tällä tavalla ihmisten asiat ovat. He ovat saastaisia, mutta Minä tulen korjaamaan kaikki Minun poikani kautta, Minun Sanallani, ja Pyhällä Hengellä.

Kyllä. Kaikki ne Sanat, jotka sinä olet kirjoittanut suullasi, kädelläsi ovat tulossa kohti, asian ytimeen. Monet ihmiset tulevat sanomaan "Hei! Ne eivät ole selkeitä! Ne eivät ole suoria Jumalan tavalla". He tulevat tekemään sitä ja tätä – sen tähden koska he ovat etsimässä ihmisen sanaa. Tämä on kaikki mitä he tietävät! He eivät tunnistaisi Jumalan Sanaa, jos se iskisi heitä heidän päänsä päälle. Mutta tämä on toinen asia ja paholaisen toinen asia. Hän ei halua ihmisten etsivän Minua.

Sinä Minun poikani, Minä tiedän, että sinä olet hyvin väsynyt. Minä tiedän, että sinun ruumiiseesi koskee, sinun silmiisi, ja käsiisi. Minä tulen korjaamaan kaiken. Minä tulen lähettämään sinulle rahan, jonka sinä tulet tarvitsemaan. Minä tulen lähettämään sinulle voimaa, sillä Minä tiedän, mitä tulee tapahtumaan. Täältä tulee aika, jolloin he tulevat etsimään sinua, niin kuin Minä mainitsin sinulle aiemmin. Jotkut tulevat itkemään, toiset tulevat olemaan vihaisia, toiset haluavat suudella ja halata sinua. Muistakaa, siellä on Minun Enkelini sinun kanssasi, Minä en halua sinun avaavan suutasi. Minä en halua sinun sanovan mitään, kun kirkkojen ihmiset etsivät sinut esille. Sillä ongelmat ovat Minun, ei sinun! Sinä et voi korjata mitään, mutta Minä – Minä voin korjata kaiken asian ytimeen. Kuulitko sinä Minua, Minun poikani? Minä - Isä, Pojan kanssa ja Pyhän Hengen kanssa, Me voimme korjata kaiken.

Minun kiitokseni, kaiken tämän työn tähdenja kaikki ne asiat, jotka Minä olen luvannut, Minä tulen antamaan sinulle. Minä olen kuullut sinun kyyneleesi ja Minä tiedän, että sinä olet hikoillut siinä työssä, mitä olet tehnyt Minulle. Tämän tähden Minä rakastan sinua, Minun poikani, sydämen tähden, hikoilemisen tähden, rakkauden tähden, Jumalan liekin tähden. Tule nyt, nuku ja lepää. Minä tulen kertomaan sinulle, mitä sinun pitää tehdä huomenna asian ytimeen. (loppu)

 

 

1555. Näky - Raymond Aguilera 16. Lokakuuta 2000.

Minä näin sukellusveneen kulkemassa veden pinnalla ympärillään jotain joka näytti vaaleanpunaiselta pilveltä tai sumulta. Toisessa ajan hetkessä näin saman sukellusveneen menevän sillan ali.

 

 

1554. Profetia - Raymond Aguilera 7. Lokakuuta 2000 klo17:20.

Kuuntele Reymundo, maailma tulee kumartumaan maahan Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle, ja Pyhälle Hengelle, sillä kaikki mitä näette, tulee pysähtymään tarkasti. Ole varuillasi, sillä Minun Poikani Ruumis tulee sinun perääsi kostolla. Mutta älä huolehdi, sillä sinä olet Minun Käsissäni. Sillä Minä olen universumin korjaaja, hajottaja.

Sillä voimat tällä planeetalla ovat muodostumassa ja liikkumassa pakoilleensa voimalla ja vallalla. Tulee olemaan tulipalo tietyssä kaupungissa, mikä tulee olemaan merkki sinulle Minun pokani, että se mitä olen sanonut on kaikki totta. Ole varovainen, sillä Minun Poikani Ruumis yrittää saada sinut ansaan. Joten haluan sinun olevan sanomatta mitään, sillä se on Minun Taisteluni, ei sinun. Minä tulen korjaamaan sen Minun Voimallisella Kädelläni. He ovat uppiniskainen ja kovapäinen kansa. Mutta niin kuin sanoin, "Ei ole väliä mitä he sanovat – sinä pysyt hiljaa".

Kiitos sinulle kaikesta hyvästä työstä ja Me tulemme puhumaan uudestaan. Sinun Rakastava Isä Jehova, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen kanssa on kertomassa sinulle Taivaan viisautta.

 

 

1553. Näky - Raymond Aguilera 3. Lokakuuta 2000.

Herra antoi minulle näyn säteilyn symbolista.

 

 

1552. Profetia - Raymond Aguilera 1. Lokakuuta 2000.

Rukouksen aikana Herra sanoi, "Joonan kala on tulossa!"

Tämä sai minut ihmettelemään, tulisinko minä Joonan kalan syömäksi, joten kysyin Herralta.

Sitten Herra sanoi, "Et! Joonan kala tulee syömään Jumalan kirkon."

Näky: 2. Lokakuuta 2000

Herra näytti minulle näyn Etelä-Amerikan mantereesta.

 

 

1551. Profetia - Raymond Aguilera 29. Syyskuuta 2000 klo 1:27.

Rukouksen aikana Herra sanoi, "Kiitoksia hyvät ja uskolliset palvelijat."

Näky:

Sitten Herra näytti minulle teleskoopin katsomassa tähtiä.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Katsokaa taivaalle, katsokaa taivaalle sillä te tulette näkemään tähden tulevan hyvin pian." (loppu)