Alkuperäinen englanninkielinen teksti : http://thewordofthelord.ca/thomasgibson/duduman.html

 

Dumitru Dudumanin Profetiat ja Näyt

Seuraava on kopioitu Veli Dumitru Dudumanin kirjallisella luvalla. Tämä lupa annettiin minulle kesäkuussa 1996. Tämän jälkeen olen lisännyt siihen ne uudet ilmestykset, mitkä hän sai ennen kuolemaansa toukokuussa 1997.

Minä suositan VOIMAKKAASTI kirjaa: Through the Fire Without Burning. Se on Veli Dudumanin todistus, ja sen saa "Hand of Help,"-järjestöltä (palvelutyö, jonka Veli Duduman perusti), jonka kotisivujen osoite on:http://www.handofhelp.com

Jumalan siunatkoon sinua, kun luet mitä Hän on paljastanut veli Dudumanille.

Thomas S. Gibson http://thewordofthelord.ca/thomasgibson/propheticword.html

 

 

AMERIKKA PALAA

- Syyskuu 1984 -

Myöhään eräänä iltana en pystynyt nukkumaan. Lapset nukkuivat matkalaukkujen päällä. Vaimoni ja tyttäreni itkivät. Lähdin ulos ja kävelin ympäriinsä. En halunnut, että he näkevät minun itkevän. Kävelin rakennuksen ympäri itkien ja sanoen: "Jumala! Miksi rankaiset minua? Miksi toit minut tähän maahan? En ymmärrä ketään. Jos yritän kysyä joltain jotain, kuulen vain: "En minä tiedä."

Pysähdyin asunnon eteen ja istuin isolle kivelle. Yhtäkkiä kirkas valo tuli minua kohti. Hyppäsin pystyyn, koska se näytti autolta, joka oli tulossa suoraan minua päin ja ajavan ylitseni! Ajattelin, että Romanian Salainen Poliisi oli jäljittänyt minua Amerikkaan ja nyt he aikoivat tappaa minut. Mutta se ei ollut auto laisinkaan. Kun valo saavutti minut, se ympäröi minut. Valosta kuulin saman äänen, jonka olin kuullut useita kertoja vankilassa.

Hän sanoi: "Dumitru, miksi olet niin epätoivoinen?" Vastasin: "Miksi rankaiset minua? Miksi toit minut tähän maahan?

Minulla ei ole mitään mihin laskea pääni. En kykene ymmärtämään ketään." Hän sanoi: "Dumitru, enkö sanonut sinulle, että olen kanssasi? Toin sinut tähän maahan, koska tämä maa tulee palamaan." Vastasin: "Miksi sitten toit minut tänne palamaan? Miksi et sallinut minun kuolla omassa maassani? Olisit antanut minun kuolla sellissä Romaniassa!" Hän sanoi: "Dumitru, ole kärsivällinen niin kerron sinulle. Tule tähän." Menin johonkin hänen vierellään. En tiedä mikä se oli. Tiedän myös, etten nukkunut. Se ei ollut unta. Se ei ollut näky. Olin hereillä kuten nyt olen.

Hän näytti minulle Kalifornian ja sanoi: "Tämä on Sodoma ja Gomorra! Kaikki tämä palaa yhtenä päivänä! Sen synti on tavoittanut Pyhän." Sitten hän vei minut Las Vegasiin. "Tämä on Sodoma ja Gomorra. Yhtenä päivänä se palaa." Sitten hän näytti minulle New Yorkin osavaltion. "Tiedätkö mikä tämä on?" hän kysyi. "En." Hän sanoi: "Tämä on New York. Tämä on Sodoma ja Gomorra! Yhtenä päivänä se palaa." Sitten hän näytti minulle koko Floridan. "Tämä on Florida", hän sanoi. "Tämä on Sodoma ja Gomorra! Yhtenä päivänä se palaa."

Sitten hän vei minut takaisin kotiin ja kivelle, josta olimme lähteneet. "YHTENÄ PÄIVÄNÄ SE PALAA! Kaikki tämä mitä olen näyttänyt sinulle." Kysyin: "Miten se palaa?" Hän vastasi: "Muista mitä kerron sinulle, koska tulet menemään televisioon, radioon ja seurakuntiin. Sinun täytyy huutaa kovalla äänellä. Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi." Sanoin: "Miten minä voisin mennä? Kuka tuntee minut täällä Amerikassa? En tunne ketään täällä." Hän vastasi: "Älä murehdi itsestäsi. Minä kuljen edelläsi. Minä tulen eheyttämään Amerikan seurakuntia ja avaan ovia sinulle. Mutta älä sano mitään muuta kuin sen mitä annan sinulle sanottavaksi. Tämä maa tulee palamaan!"

Kysyin: "Mitä tulet tekemään seurakunnalle?" Hän sanoi: "Haluan pelastaa seurakunnan, mutta seurakunnat ovat hylänneet minut." Kysyin: "Miten he ovat hyljänneet sinut?" Hän sanoi: "Ihmiset ylistävät itseään. Kunnioitus, jota ihmisten tulisi antaa Jeesukselle Kristukselle, sen he ottavat itselleen. Seurakunnissa on avioeroja. Siellä on aviorikosta. Seurakunnissa on homoseksuaalisuutta. Seurakunnissa tehdään abortteja ja kaikkia muita mahdollisia syntejä.

Kaikkien syntien tähden olen jättänyt jotkut seurakunnat. Sinun täytyy huutaa kovalla äänellä, että heidän täytyy lopettaa synnin tekeminen. Heidän täytyy kääntyä Herraa kohden. Herra ei koskaan väsy antamaan anteeksi. Heidän täytyy vetää itsensä lähelle Herraa ja elää puhdasta elämää. Jos he ovat tehneet syntiä tähän asti, heidän täytyy lopettaa se ja alkaa elää uutta elämää Raamatun ohjeen mukaan."

Kysyin: "Miten Amerikka tulee palamaan? Amerikka on voimakkain maa maailmassa. Miksi toit meidät tänne palamaan? Miksi et yksinkertaisesti antanut meidän kuolla siellä missä KAIKKI Dudumanit ovat kuolleet?"

Hän sanoi: "Muista tämä, Dumitru. Venäjän agentit ovat saaneet selville, missä ydinvarastot ovat Amerikassa. Kun amerikkalaiset ajattelevat, että on rauha ja turva - keskeltä maata jotkut ihmiset alkavat taistella hallitusta vastaan. Hallituksella on täysi työ sisäisten ongelmien kanssa. Sitten mereltä, Kuubasta, Nicaraguasta, Meksikosta..." (Hän sanoi minulle kaksi muutakin maata, mutta en muistanut niitä.) "...he pommittavat ydinvarastoja. Kun ne räjähtävät, Amerikka palaa!"

"Mitä teet Herran Seurakunnan kanssa? Miten tulet pelastamaan ne, jotka kääntyvät puoleesi?" kysyin. Hän vastasi: "Kerro heille tämä: samalla tavoin kuin pelastin kolme nuorukaista tulisesta pätsistä, ja samalla tavoin kuin pelastin Danielin leijonien luolasta, niin tulen pelastamaan heidät."

Herran enkeli sanoi minulle myös: "Olen siunannut tätä maata juutalaisten tähden, jotka ovat tässä maassa. Minulla on seitsemän miljoonaa juutalaista tässä maassa, mutta he eivät halua tunnustaa Herraa. He eivät halunneet kiittää Jumalaa siunauksista, joita ovat saaneet tässä maassa. Israel ei tahdo tunnustaa Jeesusta Kristusta. He laittavat uskonsa juutalaisiin Amerikassa. Mutta, kun Amerikka palaa, Herra nostaa Kiinan, Japanin ja muut maat Venäjää vastaan. He tulevat lyömään Venäjän ja työntämään heidät koko matkan Pariisin porteille.

Siellä he tekevät sopimuksen ja nimittävät venäläiset johtajikseen. Sitten he yhdistyvät Israelia vastaan. Kun Israel tajuaa, ettei sillä ole Amerikan voimaa takanaan, se pelästyy. Tämä on se, milloin Israel kääntyy Messiaan puoleen saadakseen pelastuksen. Tällöin Messias tulee. Silloin seurakunta kohtaa Jeesuksen ilmoissa ja Hän tuo heidät takaisin kanssaan Öljyvuorelle. Tällöin Harmageddonin taistelu on taisteltu."

Kun kuulin tämän kaiken, sanoin, "jos todella olet Herran enkeli ja kaikki mitä olet kertonut on totta, silloin kaikki mitä sanoit täytyy olla kirjoitettuna Raamattuun." Hän vastasi: "Sano jokaiselle, että lukee Jeremian 51:8-15, Ilmestyskirjan luvun 18 ja Sakarjan kirjan luvun 14, missä Kristus taistelee niitä vastaan, jotka omistavat maan. Hänen voittonsa jälkeen", enkeli sanoi, "tulee olemaan yksi lauma ja yksi Paimen. Ei enää tarvita valoa. Jumalan Karitsa on Valo. Ei ole enää sairautta, ei kyyneleitä eikä kuolemaa. On vain iankaikkinen ilo ja Jumala on hallitsija. On vain yksi kieli. Yksi laulu. Eikä tarvita ketään tulkiksi! ... Ja, Dumitru," hän jatkoi, "varoituksen sana. Jos pidätät jotain Amerikan kansalta siitä, mitä sinulle on kerrottu, Minä tulen rankaisemaan sinua erikseen." "Miten tiedän, että tämä on todellista - että se todella tapahtuu?" kysyin. "Merkkinä siitä, että olen puhunut sinulle, huomenna ennen kuin heräät, lähetän jonkun tuomaan sinulle sängyn, ja puolilta päivin lähetän sinulle auton ja ison astian hunajaa. Tämän jälkeen lähetän jonkun maksamaan vuokrasi."

Sitten enkeli lähti.

 

 

 

Miksi Jumala nimesi Amerikan BABYLONIAN SALAISUUDEKSI?

- 1984 -

"Kerro heille, että sen tähden koska kaikista maailman valtioista tultiin siirtolaisiksi Amerikkaan heidän jumaliensa kanssa ja koska niitä ei pysäytetty. Täällä olevan vapauden rohkaisemana, pahuus alkoi lisääntyä. Myöhemmin, vaikka Amerikka oli perustettu Kristittynä valtiona, Amerikan ihmiset alkoivat seurata näitä outoja jumalia, joita siirtolaiset olivat tuoneet sisään, ja he myös käänsivät selkänsä sille Jumalalle, joka oli rakentanut ja antanut menestyksen tälle maalle."

 

 

ENKELI PUNAISELLA HEVOSELLA

- Helmikuun 19, 1989 -

Olin unessa iltapäivällä, kun heräsin hevosen hirnahdukseen ja piiskan läjähdykseen! Kun avasin silmäni, näin miehen istuvan punaisen hevosen selässä. "Nouse ylös Dumitru", mies sanoi.

Kun nousin ylös, hänen voimansa iski minut välittömästi lattialle. "Nouse ylös", mies sanoi uudelleen. Nousin ylös, mutta kaaduin toistamiseen. Nousin ylös kolmannen kerran, mutta minut iskettiin taas lattialle.

Kysyin miksi hän teki minulle niin. "Näyttääkseni sinulle voimani", hän sanoi.

Mies oli valmis sotaan. Hänellä oli kypärä, aseet ja veitset vyötäröllä ja konekivääri roikkui hänen niskassaan ja hänen kädessään oli miekka. Hän sanoi: "Olen enkeli. Gabriel on lähettänyt minut maan päälle."

"Miksi sydämesi on niin surullinen, kun monet ihmiset eivät hyväksy sanomaa? Ihmiset ovat iloisia, kun on rauha, mutta pienen ajan kuluttua rauha vaihtuu sodaksi! Minut on lähetetty ottamaan rauha pois maasta." Ilm. 6:3-4. Enkeli jatkoi: "Muutamissa paikoissa sodat alkavat. Ihmiset nostavat miekkansa toisiaan vastaan."

Hän jatkoi: "Älä ole huolissasi, mutta ole onnellinen. Miksi sinä olet huolissasi rahasta? Ihmisten itkut, rukoukset ja paastot Romaniassa (Dudumanin kotimaa) ovat saavuttaneet Jumalan. Älä ole huolissasi. Kulta, hopea ja omaisuus kuuluu Jumalalle. Voit luottaa Häneen."

Enkeli sanoi: "Tiedäthän, että jotkut ihmiset eivät halua uskoa totuutta eivätkä sitä mitä tulee tapahtumaan. VAIN NE JOIDEN NIMET ON KIRJOITETTU ELÄMÄNKIRJAAN, KUUNTELEVAT JA TEKEVÄT PARANNUKSEN."

"Taistele lujaa, koska taistelu käy kovemmaksi tulevaisuudessa. Se on oleva kovempaa kuin on ollut koskaan aikaisemmin. Päivät ovat määrätyt ja se, mitä olen sinulle ilmoittanut, tulee tapahtumaan", enkeli sanoi.

Ukkosen ääni jylisi ja kirkas valo välähti, kun hän kaatoi minut vielä kerran maahan ja hävisi.

 

 

NÄKY VUORESTA

- Kesäkuu 1989 -

Kun olin Wisconsinissa erään pastorin kotona viettämässä aikaa rukouksessa ja paastossa, silloin suru tulvi minun ylitseni. Menin huoneeseeni ja aloin rukoilla kielillä. Yhtäkkiä, suuri vuori ilmestyi eteeni. Puolet vuoresta kukoisti vihreine puineen, ja toinen puoli oli karu ja autio. Siten minä kuulin suuren räjähdyksen, ja voimakas ääni sanoi, "Kalifornia palaa! Kalifornia palaa! Kiivetkää vuoren huipulle! Siellä te tulette olemaan turvassa!"

Oli epätoivoinen, sillä perheeni ei ollut minun kanssani, he olivat Kaliforniassa. Joten aloin soittamaan heille. Näin liekkien valtaavan Kalifornian. Aloin kiivetä vuorta ylös, ja kun katsoin taaksepäin, näin vaimoni raahaavan käsistä pitäen kolmea lastenlastani mukanaan. "Tulkaa nopeasti tänne ylös, jotta ette pala!" Minä huusin. Sitten näin tyttäreni auttavan miestänsä eteenpäin, koska tämä pelkäsi putoavansa. "Sano heille, etteivät katso taaksepäin," ääni vaati. Minä huusin hänen ohjeensa heille, ja pyysin heitä kiirehtimään, jotta he eivät syttyisi tuleen.

Lopulta me kaikki olimme vuoren huipulla. "Katsokaa alas." ääni sanoi. Katsoessani alas, minä näin tulen purkautuvan ulos maaperästä, samalla kun puut ja talot hajosivat silmieni edessä. Ihmiset kirkuivat tuskassa ja kivussa. Minä näin joiden heistä yrittävän kiivetä ylös vuorta pitkin, mutta useimmat eivät pystyneet siihen. Sitten kaksi miestä valkoisiin pukeutuneina ilmestyi. Toinen heistä sanoi kuuluvalla äänellä, "Näetkö kuinka Kalifornia palaa? Tällä tavalla se tulee tapahtumaan."

Pelosta täristen, minä ilmestyin uudelleen pastorin takapihalle. Liekkejä oli purkautumassa ulos maaperästä, joten minä aloin huutamaan, "Tulkaa ulos talosta ja kiivetkää ylös vuorelle, jotta ette palaisi! Amerikka on palamassa!" Juostessaan ulos talosta, he huusivat, "Pelasta meidät, Jeesus!" Hämmentyneenä, minä näin noiden kahden valkoisiin pukeutuneiden miesten ilmestyvän uudelleen. Toinen heistä sanoi, "Näetkö sen mitä minä olen näyttänyt sinulle? Tällä tavalla se tulee tapahtumaan. Vuori, jonka näet edessäsi, on Jeesus Kristus. Ne, jotka elävät pyhää elämää, tullaan pelastamaan. Kun hyökkäys tulee ja valtio palaa, ainoastaan ne, joiden nimet on kirjoitettu Elämän Kirjaan, tullaan pelastamaan. Muista kertoa jokaiselle se, mitä minä olen näyttänyt sinulle."

Kun näky oli loppunut, minä kerroin pastorille mitä oli tapahtunut ja soitin välittömästi perheelleni. "Onko siellä tulipalo? Onko mitään tapahtunut?" Minä kysyin. Kuultuani, ettei mitään ollut tapahtunut, olin enemmän kuin iloinen.

Seisomalla tällä vuorella, te tulette pelastumaan.

 

 

VALLANKUMOUS ROMANIASSA

- Kesäkuu 1989 -

Me jatkoimme rukoilemista, kysyen Herralta koska nämä asiat tulisivat tapahtumaan Amerikassa. Minä sain tällaisen sanoman Jumalalta, "Älkää peljätkö. Ensiksi, siellä tulee olemaan vallankumous Romaniassa, ja sitten vaikeudet tulevat Amerikan päälle. Kuitenkin, olot tulevat paremmiksi Romaniassa ennen kuin mitään tapahtuu tässä maassa."

 

 

TÄHTI

- Joulukuun 5, 1989 -

Olin juuri palanut kotiin Wisconsinista. Joka kerta kun rukoilin, hyvin suuri tähti ilmestyi eteeni. Tämä tapahtui noin kuusitoista kertaa muutaman päivän aikana. Joka kerta kun tämä tähti ilmestyi, se teki suuren äänen ja se tärisi aina. Muutaman sekunnin ajan se oli paikallaan ja sitten, se putosi suurella nopeudella maahan! Minä rukoilin perheeni kanssa vastausta.

Vastaus tuli 16 kerran jälkeen. Minä kuulin äänen sanovan, "Näetkö tämän tähden? Se edustaa Amerikkaa. Näin nopeaa Amerikan kaatuminen tulee olemaan! Niin nopeaa kuin tämä tähti putosi!"

Sitten ääni sanoi, "Minä rakastan Kristittyjä tässä maassa kaikkien niiden hyvien tekojen tähden, mitä he ovat tehneet, ja kaiken sen avun tähden, mitä he ovat tarvitseville antaneet. Minä siunasin tätä maata, jotta toiset ihmiset tulisivat ravituiksi sen kautta."

Ääni sanoi myös, "Siellä tulee olemaan valmistautumisen aika ihmisiä varten. Heidän, joiden tulisi tehdä parannus, tulisi tehdä se nyt, ennen kuin on liian myöhäistä. Aika ilman vaikeuksia tulee kestämään siihen asti, kunnes valittujen täysi luku on täytetty." (Obadja 1:4)

Minun rukoukseni on, että Jumala olisi armollinen tätä maata kohtaan.

 

 

PALUU ROMANIAAN

- Tammikuu 1990 -

Minä olin hyväksynyt omalle kohdalleni sen, etten pystyisi koskaan enää palaamaan Romaniaan.

Kun olin istumassa vuoteellani motellihuoneessani Michiganissa, valopylväs ilmestyi minun eteeni. Valo oli hyvin voimakas. Tämän valon sisällä minä näin kasvot. Ääni sanoi, "Sinä tulet menemään Romaniaan, mutta älä pelkää, sillä Minä tulen olemaan sinun kanssasi ja mitään ei tule tapahtumaan sinulle. Sinä palaat kotiisi rauhassa."

Sitten Hän sanoi minulle, "Älä lakkaa kehottamasta minun kansaani tekemään parannusta, sillä kun vielä vähän aikaa on kulunut, sitten Minä alan tuomitsemaan niitä, jotka nyt eivät kunnioita ja tottele minua." Sitten valo katosi.

Ilolla ja rohkeus sydämessäni minä sanoin, "Jos Jumala on minun kanssani, kuka voi olla minua vastaan?"

 

 

LINTU LENTOKONEESSA

- Huhtikuu 1990 -

Ollessani tulossa takaisin Romaniasta, minulle annettiin tämä näky: Kun olin istumassa paikallani, valkoinen lintu, jolla oli kultainen ja loistava nokka, ilmestyi. Sillä oli nokassaan kirje, jonka se avasi jalallaan ja ääni sanoi, "Lue."

Ja kirje sanoi, "Minä olin sinun kanssasi Romaniassa ja Minä olen sinun kanssasi nyt kun olet palaamassa. Koska sinä et ollut puolueellinen ja annoit jokaiselle .... koska sinä tottelit ja teit niin kuin Minä käskin sinua tekemään ... minun siunaukseni tulevat olemaan sinun ylläsi vielä enemmän kuin ne ovat aiemmin olleet. Tee kaikki mitä Minä olen laittanut sinun sydämeesi tehtäväksi, ja Minä, Herra, tulen auttamaan sinua. Minä tulen avaamaan ovia, jotka eivät olleet avautuneet ennen kuin nyt, ja Minä tulen siunaamaan sinua, jotta sinä voit tehdä työtä Minulle. Minä olen sinun kanssasi." Sitten lintu sulki kirjeen, ja katosi heiluttaen hyvästiksi siivellään.

 

 

JUMALAN LEIRI

- Kesäkuun 6, 1990 -

Kesäkuun 6:n päivä yönä en pystynyt saamaan unta, mutta hankalien ajatusten kanssa aika kului tarpeeksi nopeasti. Kun katsoin kelloa, se oli jo keskiyö. Menin polvilleni ja vietin jonkin aikaa rukoillen, sen jälkeen menin vuoteeseen. Uni, jonka sain tuona yönä, sai minut vapisemaan kaikkialta. Se kauhistutti minua.

Minun eteeni ilmestyi mies, jolla oli komeat kasvot, mutta hän oli hyvin suuri. Seisoessaan hän pystyi ylettymään päällään taivaaseen, mutta hänen jalkansa eivät olleet minkään kiinteän päällä. Ukkonen oli tulossa ulos hänen suustaan. Hän otti tähdet, kuun ja auringon ja laittoi ne telttaan. Sitten en enää nähnyt maata tai ihmisiä, vaan ainoastaan taivaat, jotka olivat kuin vettä. Minä tulin pelokkaaksi ja kysyin, "Mitä täällä on tapahtumassa? Missä ovat kaikki ihmiset?"

Sitten Hän näytti minulle hyvin suuren teltan. Sen oven halkeaman läpi minä näin hyvin kirkkaan valon. Se oli niin voimakas, etten voinut katsoa suoraan sitä kohti. Salaman läpi minä kuulin äänen, joka sanoi, "Katso, tämä on Jumalan leiri, jossa istuvat valitut."

Kun katsoin teltan valon läpi, näin Kristuksen. Sitten kuulin äänen sanovan, "Nämä ovat kaikki minun maassa olevat lunastettuni, joilla on puhdas elämä ja jotka ovat peseytyneet minun veressäni."

Tämän jälkeen kuulin voimakkaan ukkosen paukauksen. Sitten minä heräsin. Menin ja kerroin perheelleni ja nyt haluan jakaa tämän teidän kanssanne.

Ilmestyskirja 21:3, "Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa."

 

 

MILLOIN SE TAPAHTUU?

- 1991 -

Hyvin monet ihmiset ovat kysyneet, "Milloin se tapahtuu? Koska Amerikka palaa?" Minä rukoilin ja kysyin Jumalalta, "Mitä minä sanon ihmisille, kun he kysyvät minulta, milloin se tulee tapahtumaan?" Tuona yönä enkeli tuli ja kosketti minua käteen ja sanoi, "Dumitru, nouse ylös ja Istuudu! Ota Raamattusi ja lue Hoosea 4:6-9 ja Hoosea 6:1-3."

"Kerro Amerikan ihmisille, että yksi päivä Herran luona on kuin tuhat vuotta, ja tuhat vuotta kuin yksi päivä. Jos he tekevät parannuksen ja kääntyvät takaisin Jumalan luo, he tulevat pääsemään toisen päivän läpi kolmanteen päivään. Jos he eivät tee niin, he eivät tule pääsemään sinne."

2. Pietarin kirje 3:8, "Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä."

 

 

PELJÄTKÄÄ MINUA & TULKAA LÄHELLE

- Maaliskuu 1991 -

Roomalaiskirje 1:18, "Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,."

Jumalan enkeli vieraili luonani kaksi kertaa yhden viikon aikana. Ensimmäinen vierailu oli maaliskuun yhdeksäs päivä noin kello 5 iltapäivällä. Yhtäkkiä tunsin suuren heikkouden käyvän minun ylitseni. Menin makaamaan sänkyyn ajatellen, että olin vain poikki ja tarvitsin lepoa. Yhtäkkiä olento ilmestyi minun eteeni. Hän oli pukeutunut valkoiseen, ja hänen kasvonsa loistivat niin kirkkaana, etten voinut nähdä hänen piirteitään. Hän ravisti minua ja sanoi, "Herää, sillä minun täytyy kertoa sinulle jotakin." Kun avasin silmäni, näin että Jumalan enkelillä oli paperinpala, johon oli kirjoitettu hepreaksi. Hän sanoi, "Lue". Kun aloin katsomaan kirjaimia, ne muuttuivat roomalaisiksi. Käärössä luki: "Älä lakkaa kertomasta ihmisille, että heidän pitää pelätä minua ja tulla lähemmäksi minua ..." Tämä oli kaikki mitä minun oli mahdollista lukea, koska yksi minun lapsenlapsistani hyppäsi jalkojeni päälle, ja kaikki katosi.

Olin hyvin surullinen, joten aloin rukoilemaan hartaasti, että enkeli palaisi sanoman lopun kanssa. Vietin pari seuraavaa päivää suurimman osan aikaa rukouksessa. Sitten mies valkoiseen pukeutuneena ilmestyi. Hän näytti minusta hyvin oudolta, koska hän näytti hyvin tavallisen näköiseltä mieheltä. Ajattelin kysyä häneltä, kuka hän oli, mutta enne kuin sain mahdollisuuden sanoa sanaakaan, hän alkoi puhumaan minulle. "Kaikki se mitä Minä olen näyttänyt ja kertonut sinulle, ovat asioita jotka ovat tapahtuneet, ovat tapahtumassa, ja tulevat tapahtumaan. Älä unohda kertoa kaikille palvomaan Jumalaa koko heidän sydämellään." Hän jatkoi rohkaisulla, ja joillakin henkilökohtaisilla ohjeilla minulle, ja minun perheelleni. Kun hän oli lopettanut, minä kysyin, "Kuka sinä olet?"

"Minä olen se joka on, ja oli, ja tulee aina olemaan sinun kanssasi," hän sanoi. Kun hän oli lopettanut tämän lauseen, hänen ympärilleen tuli yhtäkkiä voimakas valonvälähdys, ja hän katosi.

 

 

VALONVÄLKE

- Toukokuu 1991 -

Minun unessa aurinko ja kuu loistivat taivaalla voimakkaammalla intensiteetillä, kuin olin niitä koskaan aiemmin nähnyt. Yhtäkkiä kaksi miestä tulivat ulos valosta; toinen tuli auringosta, ja toinen tuli kuusta. Auringossa oleva alkoi puhumaan. "Minä olen Vanhurskauden Poika, ja minä olen tulossa pian tuomitsemaan maailman! Nouse ylös ja tee työtä NYT, kun vielä on päivä, sillä yö on pian tulossa, jolloin et voi enää työtä tehdä. Haluan vahvistaa sinua, sillä Minulla on vielä työtä sinulle tehtäväksi. Katso sinusta vasemmalle."

Kun katsoin minusta päin vasemmalle, näin mustan pilven, joka lähestyi raivoisasti salamien ja ukkosten tullessa ulos siitä! Se peitti horisontin, ja pian peitti auringon ja kuun. Voimakas haju täytti paikan missä minä seisoin, tehden hengittämisen vaikeaksi. "Mitä tämä kammottava löyhkä voi olla?," minä kysyin.

"Tämä on se, miltä ydinräjähdyksen laskeuma haisee," Hän vastasi.

Sitten yhtäkkiä tämän pilven pimeydessä, kaukana siitä paikasta missä minä seisoin, oli pieni valon välke. Ääni auringosta sanoi, "Kävele valoa kohti."

Kun aloin seuraamaan valon välkettä, koko minun perheeni oli yhtäkkiä minun kanssani. Me jatkoimme kävelemistä hyvin kapealla polulla, ja hyvin pitkän ja väsyttävän matkan jälkeen me saavuimme suuren vesimassan rannalle. Jälleen Ääni alkoi puhua, "Teidän täytyy mennä veden ylitse!" Minä aloin huolestua, koska siellä ei ollut mitään mahdollisuutta, että me voisimme mennä ylitse. Sitten yhtäkkiä jotakin hiihtohissin kaltaista ilmestyi eteemme. Ääni alkoi jälleen puhua, "Nouskaa kyytiin." Ennen kuin meillä oli edes aikaa ajatella, me saavuimme vesimassan toiselle puolelle. Sitten ääni sanoi minulle, "Älä ole vaiti. Sano ihmisille, että aika on hyvin lyhyt, ja vaiva TULEE maan päälle. Minä tulen vielä antamaan aikaa niiden sielujen tähden, jotka haluan pelastaa. Kerro ihmisille, että Minä olen mustasukkainen Jumala, ja Minä haluan heidät kaikki itselleni. Sano heille, että rukoilisivat enemmän ja palvoisivat minua koko heidän sydämillään pyhyydessä, ja puhtaudessa."

Sitten minä heräsin......

 

 

RAUHALLINEN SYDÄN

- Kesäkuu 4, 1991 -

Heinäkuun 4:n päivän aamuna 1991, minä olin Pyhän Hengen neuvottelussa, ja Hän sanoi minulle tämän: "Se mitä Minä pyydän ihmisiltäni on, että he pitäisivät rauhan sydämissään. Minä kyllä sallin koetusten tulla heidän yllensä. Sen takia että he pysyisivät nöyrinä. Älkää aikailko, vaan yrittäkää tulla lähemmäksi Jumalaa. Sillä pahat päivät ovat käsillä silloin kun voimallinen pimeys tulee asettumaan tämän maan ylle. Pahuus ja synti ovat saavuttaneet niiden loppunsa, ja Hän joka on Kaikkivaltias ja Vanhurskas tulee kostamaan synnille. Olkaa pyhiä, ja pyrkikää lähelle Herraa elämässä ja puhtaalla sydämellä – rukouksen ja paaston kanssa – jotta Minä voin varjella teitä pahoina päivinä. Pyhän Jumalan kauhean vihan päivä on tulossa lähemmäksi, ja jokainen tulee saamaan oikeudenmukaisen palkan; sillä Jumala on oikeudenmukainen tuomari. Älkää olko laiskoja, vaan tulkaa yhä useammin polvillanne minun eteeni."

Jälkeenpäin Jumalan Henki rohkaisi minua, kehoittaen minua olemaan vahvempi, koska minun taisteluni tulee vielä kovenemaan, mutta Jumala tulee olemaan enemmän kuin voittaja kaikessa.

 

 

TAIVAALLISIA VIERAILIJOITA

- Elokuu 1991 -

Minun oli vaikea saada unta viime yönä. Rukoilin paljon. Kun sitten lopulta nukahdin, näin unen.

Olin laaksossa, jota ympäröivät vuoret. Joku huusi minulle, "Juokse ja piiloudu! Sade on tulossa!" Minä ajattelin, "en minä pelkää sadetta." Katselin ympärilleni ja enkä voinut nähdä ketään. Sitten kuulin ukkosen kuminaa! Voimakas salaman isku meni ohi aivan minun vierestäni! Siitä tuli ulos kaksi olentoa!

He kysyivät minulta, olinko peloissani. Minä sanoin, "Kyllä." He kysyivät, että tiesinkö keitä he olivat. Minä sanoin "En tiedä."

He sanoivat, "Me olemme taivaallisia olentoja." Heidän vaatteensa olivat lumenvalkoiset. Heidän silmiensä katse oli läpitunkeva. Heissä oli niin kirkas valo, etten melkein edes pystynyt katsomaan heitä. Heidän hiuksensa olivat villanvalkoiset, ja ne olivat pitkät, alas selkään asti. Toisella heistä oli kirja ja toisella oli mustepullo kiinnitettynä vyöhönsä, ja suuri kynä hänen kädessään. Kynässä oli pyyhekumi toisessa päässä.

Hän, jolla oli kynä, sanoi, "Minut on lähetetty tekemään Pakanoiden kirja valmiiksi. Haluatko nähdä teidän nimenne?" Minä katsoin ja näin, että koko minun perheeni nimet oli kirjoitettu siihen, ja ne oli ympyröity. Kysyin miksi ne oli ympyröity. Hän sanoi, "Paholainen ei pidä siitä mitä sinä teet ja taistelee voimakkaasti kaikkea sitä vastaan. Minä olen ympyröinyt teidän nimenne, jotta voisin antaa teille ylimääräistä suojelua."

Hän avasi kirjan takakannen ja laski lopussa vielä jäljellä olevat neljä tyhjää sivua. "Kun nämä on täytetty," hän sanoi, "Pakanoiden kirja tulee valmiiksi. Sitten Minä palaan minun kansani luo. Jotkut niistä nimistä, jotka on listattu tähän, tullaan pyyhkimään pois. Minä tulen pyyhkimään pois niiden nimet, jotka ovat pilkanneet Jumalaa ja koetelleet Armon Henkeä. Minä korvaan heidät toisilla nimillä."

Minä aioin kysyä, mitä nämä 4 sivua tarkoittivat, mutta ennen kuin pystyin kysymään merkitystä, hän sysäsi kynän mustepulloon, niin kuin miekka sysätään huotraan. Kun hän teki tämän, tuli niin valtava ukkonen ja salamointi, että minä kaaduin pitkälleni. Sitten minä heräsin.

 

 

PILVET TAIVAALLA

- 1991 -

Sen jälkeen kun oli rukoillut, menin nukkumaan. Kun olin nukkumassa, uneksin kuinka joku sanoi minulle, että, "Sade on tulossa!"

Katsoin ympärilleni, mutta en nähnyt ketään. Mutta yhtäkkiä siellä oli ukkosta ja salamointia, ja punainen pilvi ilmestyi. Sen keskellä oli Kommunismin sirppi ja vasara. Toisella puolella oli toinen pilvi, mutta siinä ei ollut mitään erikoisia värejä. Yhtäkkiä, erittäin kirkas tähti tuli ulos tästä pilvestä. Sitten punainen pilvi alkoi piirittämään pilveä jossa oli tähti, ja yritti saada sen valtaansa. Välittömästi valkoinen pilvi ilmestyi, purkautuen esille suurella ukkosella ja salamoinnilla. Kun se ilmestyi, punainen pilvi pirstoutui kappaleiksi. Sitten kaksi miestä ilmestyi ulos valkoisesta pilvestä. Heistä toisen kasvot olivat kuin aurinko. Se oli niin kirkas, etten voinut katsoa sitä. Toisella oli nöyrät kasvot, ja hänellä oli kirja kädessään. Hän avasi kirjan, ja sanoi, "Katso." Hän alkoi laskemaan kirjan tyhjiä sivuja. Siellä oli ainoastaan kolme täyttä ja yksi neljäsosa sivua tyhjänä! Sitten hän sanoi. "Se ei tule kestämään kauan. Olkaa valmiina. Kun nämä sivut tulevat täyteen, Armo tulee jättämään pakanat. Tulkaa lähemmäksi minua nyt, enemmän kuin koskaan – ja olkaa pyhiä, koska kovat ajat ovat tulossa." Sitten mies kirjan kanssa sanoi, "Katso oikealle." Kun katsoin oikealle, näin kauniin puutarhan, joka oli täynnä kaikenlaisia kukkia. Mutta en ollut koskaan aiemmin nähnyt YHTÄKÄÄN näistä lajeista.

Sitten minä heräsin.

 

 

AMERIKKA, PUTOAVA TÄHTI

- Tammikuun 23, 1992 -

Oli myöhä. Rukouksen jälkeen menin nukkumaan. Unessani kuulin voimakkaan metelin. Aloin katselemaan ympärilleni. Kun katsoin ylös, näin taivaalla suuren tähden, mutta tähden sakaroiden kärjet olivat taipuneet. Yhtäkkiä minä kuulin hevosten kavioiden äänen, jotka olivat tulossa lähemmäksi ja lähemmäksi. Kun katsoin mistä tämä ääni oli tulossa, minä näin neljä hevosta vetämässä vanhanaikaista vaunua. Vaunussa oli neljä miestä. He olivat aseistautuneet raskaalla tykistöllä ja he alkoivat ampua tähteä. Tähti syttyi palamaan. Sitten se putosi taivaalta. Minä heräsin ja kerroin Mikelle unelle. Hän kysyi minulta, mitä se mahtoi tarkoittaa. Kun sanoin hänelle etten tiennyt, hän kehotti minua rukoilemaan, ja jos se oli Jumalasta, Hän antaisi minun nähdä se uudestaan. Rukoilin ja yritin nukahtaa uudestaan. Olin torkkumassa, kun uudestaan kuulin äänen ja näin tähden, jonka sakarat olivat vääntyneet. Jälleen kuulin kavioiden kopinan. Mutta kun tällä kertaa katsoin ylöspäin, näin että siellä oli kuusi hevosta; ja vaunuissa oli kuusi miestä. Kaikilla heillä oli naamarit kasvoilla ja he olivat aseistautuneet. Jälleen he alkoivat ampua tähteä. Ja jälleen tähti syttyi palamaan ja putosi. Pelästyneenä minä heräsin. Huolestuneena aloin rukoilla uudestaan ja kysyin Jumalalta selitystä. En pystynyt saamaan unta pariin tuntiin, mutta kun nukahdin, sama uni tuli uudestaan. Tällä kertaa meteli oli suurempi. Jälleen tähti ilmestyi, samojen vääntyneiden sakaroiden kanssa. Jälleen kuulin hevosten äänen. Mutta tällä kertaa tosin siellä ei ollut neljää tai kuutta hevosta. Siinä oli kahdeksan hevosta; ja kahdeksan miestä oli vaunuissa. Jälleen he ampuivat tähteä, ja se putosi. Tällä kertaa, kun se iskeytyi maahan, se räjähti. Samaan paikkaan missä tähti oli aiemmin ollut ilmestyi mies, joka oli pukeutunut valkeisiin vaatteisiin. Hän sanoi, "Tämä tähti edustaa Amerikkaa. Syy miksi sakarat ovat vääntyneet, on koska Amerikka on luopunut Totuudesta, ja Jumalan Tiestä. Kahdeksan hevosta ja miehet vaunuissa edustavat kahdeksaa kuningasta, jotka tulevat nousemaan Amerikkaa vastaan, ja tulevat voittamaan hänet." Sitten uni loppui.

Tuona samana aamuna rukouksen aikana, näin punaisen lipun, jossa oli vaaleansinistä ja valkoista vasemmassa kulmassa. Se vuosi verta. Pitäköön Jumala meidät hereillä ja valmiina.

 

 

MIES, JOKA PITI KUUTA KÄDESSÄÄN

- Kesäkuun 3, 1992 -

Näin unessa, että olin joen rannalla. Kun katsoin veteen, näin sen olevan hyvin likaista. Halusin kalastaa, mutta en voinut, koska vedet olivat niin mutaisia. Kysyin itseltäni, "Kuinka voisin saada kalaa tästä joesta? Täällä ei ole yhtään puhdasta vettä missään, jotta ne voitaisiin puhdistaa jälkeenpäin."

Kun katsoin jokea ylöspäin, näin suuren puhtaan veden virran osan olevan tulossa. Kun se meni minun ohitseni, tarkistin puhtaan veden kädelläni nähdäkseni oliko se kylmää. Kun tunsin veden, voimallinen valonsäde tuli alas ympäröiden minut. Valo antoi minulle kyvyn nähdä monia kaloja. Yllätyin siitä kuinka paljon kaloja oli siellä.

Kun katsoin ylöspäin, näin että valo oli tulossa kuusta. Kun katsoin lähemmin, näin miehen kuussa. Hänen kasvonsa olivat niin kirkkaat, etten voinut katsoa niitä kauan. Katsoin takaisin veteen. Ääni sanoi minulle, "Aloita kalastaminen nyt, sillä aika on hyvin lyhyt. Pian siellä ei enää tule olemaan mahdollisuutta kalastaa." Ääni kuulosti tulevan niin läheltä, että se pelotti minua. Mies näytti olevan hyvin kaukana, mutta ääni oli lähellä. Minä katsoin ylös. Sitten kuulin äänen uudestaan. Mies sanoi, "Valon säde, jonka sinä näet, on minun ääneni."

Sitten hän sanoi, "Katso kuinka monta kalaa on sinun edessäsi." Kun katsoin alas, näin paljon enemmän kaloja kuin aikaisemmin. Mies sanoi toisen kerran, "Nappaa ne kiinni nyt. Kalasta nyt. Kalasta vielä kun voit. Sillä vähän ajan päästä kalastaminen tulee loppumaan." Kun katsoin takaisin kohti kuuta, se oli muuttunut punaiseksi kaareksi, niin kuin sateenkaareksi. Mies piti sitä kädessään sen kulmasta. Hän sanoi minulle, "Näetkö tämän kuun? Pian sen valo tulee sammumaan." Minä kysyin, "Missä minä olen?" Silloin minä heräsin.

Ilm. 8:12, "Ja neljäs enkeli puhalsi pasuunaan; niin kolmas osa auringosta ja kolmas osa kuusta ja kolmas osa tähdistä lyötiin vitsauksella, niin että kolmas osa niistä pimeni ja päivä kolmannelta osaltaan oli valoton, ja niin myös yö."

Jes. 13:10, "Sillä taivaan tähdet ja Kalevanmiekat eivät loista valollansa, aurinko on pimeä noustessansa, kuu ei kirkkaana kumota."

Jes. 24:21, "Sinä päivänä Herra kostaa korkeuden sotajoukolle korkeudessa ja maan kuninkaille maan päällä."

 

 

VALLANKUMOUS

- Marraskuun 8, 1992 -

(profetia) "Pimeät päivät, ja surun päivät ovat pian tulossa," sanoo Herra. "Ei tule kestämään kauan ennen kuin Hän, joka on tulossa, tulee ja Hän ei viivyttele. Päivät ovat tulossa, jolloin maan kuninkaat tulevat valittamaan äänekkäästi. Se pahuus jonka näet olevan sallitun Romaniassa, on siellä sen tähden, koska ihmiset ovat ahneudessaan korruptoituneet. He ovat alkaneet harjoittaa pahuutta, ja he ovat ylpeitä. Jopa jotkut Minun ihmiseni, jotka olen valinnut, ovat antautuneet synnillisille asioille uskoen, että he ovat taistelemassa vain itsensä puolesta. Tämän takia Minä, Herra olen sallinut ja sallin vaikeuksien tulla. Älä hämmästy siitä mitä näet, sillä köyhyys ja nälkä tulevat kasvamaan. Vaikeudet tulevat olemaan vielä suurempia. Mutta niiden ei anneta olla kauan aikaa, koska nälkäisten lasten rukoukset ovat tavoittaneet Minut."

"Kaikki on valmistettu tappamista, taisteluita ja rikoksia varten. Ryöstelyt ja vaikeudet ovat lähellä, ja tulevat toteutumaan lyhyen ajan kuluttua. Kaiken tämän jälkeen asiat tulevat muuttumaan tavalla, minkä sinä et edes usko olevan mahdollista. Ne, jotka ovat korskeita, Minä Herra tulen nöyryyttämään. Te tulette saamaan samalla mitalla, millä te annatte – olitte sitten köyhä tai kuningas. Jumala ei katso henkilöön. Sen jälkeen kun kaikki nämä asiat ovat tapahtuneet Romaniassa, pahuus tulee kääntymään kohti sitä maata, missä sinä asut nyt." (USA)

"Kerrominunkansalleniolemaanvalmiinajaolemaanvarovaisia," sanoo Herra, "silläkaikkimitä Minä olenpäättänyt, tuleetapahtumaan.Älkää sanokosydämissänne, että Herra on sanonut monia asioita, jotka eivät ole vielä tapahtuneet, koska kaikki asiat tapahtuvat Minun päätökselläni ja kaikella on oma määrätty aikansa. Tulkaa lähemmäksi Herraa teidän jumalaanne, ja lakatkaa tekemästä pahoja asioita, jotta Minä voisin antaa teille voiton. Minä, Herra tulen työskentelemään tavoilla, joita te ette voi edes kuvitella, mutta olkaa pyhiä."

"Suuren porton synti on levinnyt yli koko maailman. Hänen syntinsä lemu on saavuttanut minut ja ei tule kestämään kauan ennen kuin Minä nostan koko Arabimaailman, Venäjän ja muita maita häntä vastaan, jotta he tuhoaisivat hänet."

 

 

MUSTA LINTU

- Joulukuun 12, 1992 -

Unessani se vaikutti siltä, että minä olin sen kerrostalon edessä, jossa asuin. Kun siinä seisoessani katselin yläpuolellani olevia pilviä, niin yhtäkkiä ilmestyi valtavan kokoinen musta lintu. Se oli tulossa maata kohti suurella nopeudella. Kun se lähestyi, se levitti siipensä. Katsoessani näin sillä olevan jotakin kirjoitettuna siipiinsä. Siinä sanottiin, "Minulle on annettu voima, jotta voisin käydä Kristittyjä vastaa lyhyen aikaa."

Linnun nokkaan oli kirjoitettu, "Minä haluan käydä sotaa todellisia Kristittyjä vastaan – niitä, jotka palvelevat Jumalaa sydämellään, elämällään, ja teoillaan, eikä ainoastaan nimellisesti. Tulemme näkemään, pystyvätkö he seisomaan minua vastaan ... Me tulemme näkemään ... Minä olen taistelija. Minä taistelen Kristusta vastaan."

Tämä kuvaamattoman kokoinen lintu ei ollut koskaan rauhassa. Se liiteli ylös ja alas. Katsoessani pystyin näkemään kuinka kauhistuttavalta ja ilkeältä se näytti. Yhtäkkiä se pudotti nauhan, jossa sanottiin, "Ei kestä kauan, kunnes minä tulen julistamaan sodan Kristittyjä vastaan. Minä itse taistelen koko minun voimallani." Jälleen se alkoi liitämään ylöspäin. Sitten, yhtäkkiä ilmestyivät sadepilvi, ukkonen ja salamointia! Salama iski lintua ja se putosi maahan. Minusta se vaikutti kuolleelta. Tuntien suurta iloa siitä, että se oli kuollut, menin tutkimaan sitä lähemmin. Katsoessani sitä, se nosti päänsä ja sanoi, "Luuletko todellakin, että minä olen kuollut? Minä vain leikin kuollutta, koska en halua Kristuksen olevan vihainen minulle. Kuitenkin vähän ajan kuluttua, minun sallitaan taistella Kristittyjä vastaan tässä maassa." Sitten se ampaisi ylös ilmaan kuin nuoli, ja rupesi uudestaan kiertelemään. Se pudotti kirjeen, joka oli kirjoitettu englanninkielellä. Annoin kirjeen tyttärelleni luettavaksi. Siinä sanottiin, "Minulle annettiin voima maan päällä taistella kaikkia niitä vastaan, jotka palvelevat ja tekevät Jumalan työtä. Minä olen onnistunut tuhoamaan joitakin, ja toisia olen ottanut vangiksi. Lyhyen ajan kuluttua minun annetaan taistella sinua vastaan, ja muita sinun kaltaisiasi vastaan. -Lucifer." Kauhistuneena ja huolestuneena unestani, minä heräsin ja kerroin sen perheelleni. Nyt minä kerron sen myös teille.

 

 

KOSKA KRISTUS TULEE TAKAISIN

- Tammikuu 1993 -

Ollessani motellin huoneessa Floridassa, minä sain parhaimman unen, mitä olen koskaan nähnyt. Näin unta, että heräsin ja olin katsomassa kohti kauempana olevaa seinää. Katsoessani tätä seinää, näin Jeesuksen Kristuksen ilmestyvän monien kruunujen kanssa. Enkelien legioonat olivat Hänen ympärillään. Unessa minä varmaan ajattelin, että tämä meidän Herramme paluu, koska aloin itkien huutamaan, "Kiitos Herra, että olet tullut minun tähteni! Herra, minä kiitän sinua, koska olet tullut ottamaan minut kotiin!" Minä huusin niin kovaa, että minä heräsin unesta omiin huutoihini. Silloin minä tajusin, että kun tuo hetki koittaa, minulla ei tule olemaan yhtään aikaa ajatella mitään muuta. Minä tulen vain olemaan niin suuren ilon vallassa, koska Kristus on tullut ottamaan minut kotiin.

 

 

KÄSI, JOKA KIRJOITTI TAIVAALLE

- Maaliskuun 5, 1993 -

Unessani oli kuin perheeni ja minä olisimme olleet puutarhassa ja me halusimme poimia kukkia. Me katsoimme kaikkialle ympärillemme yrittäen nähdä, mitkä kukat olivat kaikkein kauneimpia. Minä katsoin taivasta kohti. Katsoessani taivasta, näin miehen pään ja käden. Jatkaessani katsomista, näin käden alkavan kirjoittaa: "Kerro ihmisille, etteivät uskoisi, että ne asiat mitä Minä olen sanonut olisivat satuja ja valheita. Kauhun päivä on nopeasti lähestymässä: se on lähellä. Minä en anna yhdenkään sanomani sanan jäädä toteutumatta."

Kun olin lukemassa sitä mitä käsi oli kirjoittanut, silloin yhtäkkiä kaksi valkeisiin pukeutunutta miestä ilmestyi. He asettivat itsensä molemmin puolin päätä ja kättä. Toinen miehistä alkoi puhua. "Kehota ihmisiä olemaan valmiina, koska kauhun päivä tulee pian olemaan heidän päällänsä. Minä annan armoni niille, jotka tänään tottelevat minua: niille, jotka erottautuvat synnistä ja tulevat lähemmäksi minua. Minä tulen antamaan voiton niille, jotka tottelevat tänään." Toinen miehistä puhui sanoen samat sanat. Sitten kaikki katosi, ja minä olin jälleen tietoinen ympäristöstäni. Olin puutarhassa katsomassa kaikkein kauneimpia kukkia, mitä olen ikinä nähnyt. Niiden kauneus oli yli kaikkien sanojen tai kuvausten. Kaikki alkoi kadota ja minä heräsin.

 

 

MUSTA ARMEIJA

- Toukokuun 7, 1993 -

Yhtenä yönä, kun olin Oregonissa, näin unessa kuinka taivas oli tulossa pimeäksi. Sitten yhtäkkiä se muuttui täysin sysimustaksi! Se oli kuin koko maailma olisi mennyt pimeyteen tuona hetkenä! Kaikki ihmiset olivat kiihkossa! He menettivät suuntavaistonsa, ja jotkut jopa kirkuivat. Jonkin ajan kuluttua, me kuulimme lähestyvän armeijan äänen. Pian me näimme niiden tulevan ulos mustasta sumusta. He olivat kaikki pukeutuneet mustaan, paitsi yksi. Tämä vaikutti olevan heidän johtajansa. Hän oli pukeutunut punaiseen kaapuun, ja hänen vyötäröllään oli paksu musta vyö. Päässään hänellä oli merkki (=sign). Katsoessani näin, että kädessään hän piti samanlaista terävää keihästä kuin jokainen muu hänen armeijassaan.

"Minä olen Lucifer!" hän selitti. "Minä olen tämän maailman kuningas! Minä olen tullut käymään sotaa Kristittyjä vastaan!"

Se näytti kuin kaikki Kristityt olisi kerätty yhteen ja samaan paikkaan yhtenä suurena ryhmänä. Jotkut alkoivat itkemään kun he kuulivat tämän. Toiset alkoivat vapisemaan, ja samaan aikaan jotkut vain seisoivat sanomatta mitään. Lucifer jatkoi puhumista. "Kaikki ne, jotka haluavat taistella minun armeijaani vastaan ja ajattelevat voivansa olla voitollisia; menkää oikealle. Ne, jotka pelkäävät minua; menkää vasemmalle."

Vain noin neljäsosa ryhmästä astui oikealle. Kaikki muut menivät vasemmalle. Sitten Lucifer antoi määräyksen armeijalleen, "Tuhotkaa ne, jotka ovat oikealla!"

Armeija alkoi edetä, ja se nopeasti saarsi oikealla olevat Kristityt. Kun he alkoivat lähestyä meitä, voimakas valo ilmestyi ja ympäröi meidät. Sitten Herran enkeli puhui. "Ottakaa miekkanne esille ja taistelkaa. Puolustakaa itseänne ja olkaa voitolliset vihollisen yli."

"Mitkä miekat?" Ryhmässä oleva mies kysyi.

"Herran Sana on teidän miekkanne," enkeli vastasi. Kun me ymmärsimme mitä enkeli tarkoitti, me aloimme siteerata sananpaikkoja Raamatusta. Sitten yhtäkkiä me aloimme laulamaan laulua, ikään kuin me olisimme olleet yksi ääni. Meidän äänemme jylisi niin voimakkaasti, että Pimeyden armeija alkoi vetäytyä pelokkaana. Heillä ei ollut rohkeutta tulla meitä vastaan enää.

Silloin Lucifer täyttyi raivolla, ja kääntyi vasemmalla olevia päin. "Te, jotka koko elämänne olette yrittäneet miellyttää kahta herraa, koska te ette pystyneet seisoneet minua vastaan; sen tähden minulla on valta tuhota teidät."

Sitten hän määräsi armeijansa hyökkäämään. Se oli täydellinen verilöyly. Vasemmalla olleet eivät pystyneet puolustamaan itseään. Yksi toisensa jälkeen he kaatuivat. Tämä tappaminen vaikutti kestävän pitkän aikaa. Jonkun ajan kuluttua me pystyimme itse asiassa haistamaan kuolleiden lemun.

"Miksi heitä ei voitu suojella myös?" joku kysyi.

Enkeli vastasi: "Koska koko heidän elämänsä ajan, he ovat olleet haaleita. Heidän tekopyhyytensä tähden todellinen seurakunta on joutunut herjauksen kohteeksi. He ovat saaneet aikaan halveksuntaa Jumalan sanaa kohtaan. He eivät olleet puhtaita."

Kun me jatkoimme katsomista, me näimme auringon tulevan esille horisontin takaa. Mustat pilvet alkoivat hajota. Sitten ne katosivat. Ainoastaan yksi jäi jäljelle – se millä Lucifer ja hänen armeijansa seisoivat. Lucifer katsoi minua heiluttaen nyrkkiään ja sanoi, "Minä tulen tuhoamaan sinut, vaikka minun pitäisi heittää keihääni sinuun täältä!" Sitten tuo pilvi hävisi myös.

Kun katsoin ympärilleni, aloin näkemään kasvoja, jotka tunnistanut ryhmämme joukosta. Näin pastorin Bellflowerista - toisen Indianasta - yhden Michiganista – kuin myös monia Amerikkalaisia ystäviäni. Tämä vahvisti minua suuresti. Sitten minä heräsin. Ensimmäinen ajatus, mikä tuli mieleeni herätessäni, oli että tämä olisi ollut paholaisen viimeinen taistelu seurakuntaa vastaan. Jos me pysymme uskollisina, me tulemme olemaan voitokkaita.

 

 

AAMUNKOITON AURINKO

- Kesäkuun 19, 1993 -

Näin unessa olevani niityllä, ja vieressäni oli joitakin kirsikka- ja mansikkakoreja. Minun piti mennä niiden kanssa jonnekin. Yhtäkkiä valtava aurinko ilmestyi taivaisiin. Se oli noin kolme kertaa suurempi kuin normaali aurinko. Se tuli niin kuumaksi, että minä vain vaivoin pystyin hengittämään. Hyvin suuri joukko enkeleitä oli laulamassa auringon ympärillä. Siellä oli hyvin kapea valon säie tulossa auringosta aina alas maahan asti.

Kaikki enkelit alkoivat laulamaan pasuunoittensa kanssa. Kun he alkoivat laulaa suullaan, laulun sanat olivat nämä:

"Minun kansani, herätkää! Älkää viivytelkö! Älkää odotelko! Aika on hyvin lyhyt! Tähän asti monet ovat vaeltaneet leveällä tiellä, mutta nyt teidän täytyy vaeltaa kapealla tiellä, jotta te voisitte pelastua. Tämä on paholaisen viimeinen taistelu. Herätkää! Herätkää! Nyt vihollinen on käymässä sotaan kaikkia Jumalan lapsia vastaan! Se on viimeinen taistelu! Monet on otettu vangiksi, mutta teidän täytyy olla vahvoja."

Jälleen pasuunat alkoivat soimaan. Jumalan enkelin lähtivät kulkemaan ylös ja alas kapeaa valonsäiettä pitkin samalla puhaltaen pasuunoihinsa. Yksi enkeleistä katsoi minua kohti ja sanoi, "Miksi olet lannistunut ja surullinen? Älä menetä uskoasi. Minä tulen maksamaan sinulle takaisin kaikki sinun työsi ja kärsimyksesi. Monien silmät katsovat vaimoasi kohti, nähdäkseen tuleeko hän parantumaan. Lyhyen ajan kuluttua hän paranee."

"Missä ovat loput minun perheestäni?" Minä kysyin.

"Katso. He ovat tulossa," enkeli vastasi.

Kun katsoin taakseni, en ainoastaan nähnyt perhettäni, vaan myös paljona muita ihmisiä. Kaikki he olivat pukeutuneet valkoisiin asuihin, ja he olivat kävelemässä minua kohti kapealla valonsäikeellä. "Tämä on tie kohti pelastusta," enkeli vastasi. "Aurinko, jonka näet, on Kristus, Aamunkoiton aurinko, joka tulee säteilemään niin kirkkaasti, että koko maailma tulee näkemään Hänet." Sitten minä heräsin.

 

 

KUTSU SOTAAN

- Syyskuu 1993 -

(profetia) "Lakatkaa menemästä siihen suuntaan mihin olette menossa, ja kääntykää minua kohti," sanoo Herra. "Lucifer, joka on aseistautunut hevosellaan sotaa varten, on tulossa voimallinen armeija mukanaan kostamaan Jumalan lapsille. Päivä on lähellä: terrorin päivä, jolloin Lucifer yrittää tuhota kaikki ne, jotka elävät puhdasta elämää! Tuskan ja terrorin päivä on lähellä."

"Jos vain voisitte nähdä kaiken sen mitä ollaan valmistamassa, ja mitä tulee tapahtumaan, niin te varmasti lakkaisitte tekemästä kaikkea sitä, minkä sydämessänne tiedätte olevan väärin, ja te etsisitte rauhaa enemmän kuin koskaan. Valmistautukaa, olkaa pyhät, ja älkääkä antako perään vihollisen kiusauksille ja vaikutuksille. Etsikää Herraa teidän Jumalaanne koko sydämellänne. Ne, jotka tulevat olemaan puhtaita, jotka tulevat olemaan pyhiä, Minä en tule unohtamaan heitä. Minä pelastan heidät," sanoo Herra. "Paholaisen armeijat ovat tulossa suurella vihalla kaikkia niitä vastaan, jotka palvovat Minua, ja todellisesti etsivät Minua. Rukoilkaa että Minä voisin antaa teille voimaa, niin että ennen kuin myrsky tulee, Minä voisin pelastaa teidät ja antaa teille ilon."

"Ne, jotka elävät saastassa, jotka mietiskelevät pahoja asioita, heillä ei tule olemaan pakopaikkaa. Heillä ei ole Minun suojelustani. Minä tulen tuhoamaan Babylonin," sanoo Herra, "tämän maan pahuuden ja jumalapilkan tähden. Ei ainoastaan täällä, vaan kaikkialla siellä missä on syntiä, Minä tulen rankaisemaan sen ankarasti. Ainoastaan vanhurskaat Minä tulen pelastamaan; jotkut jopa tulen keskeltä."

"Jälleen minä sanon sen teille, tumma pilvi on kokoontumassa. Lucifer, joka seisoo mustalla hevosellaan, on valmiina sotaan. Paholaisen pasuunat soittavat päivät ja yöt kaikille syvyyden demoneille valmistautumaan käymään sotaa kaikkia niitä vastaan, jotka todella elävät elämäänsä Jumalalle. Siellä tulee olemaan niin suuri sekasorto, että vain muutamat pystyvät pakenemaan. Ne, jotka tänään vain kantavat ”uskovan” nimeä, tulevat taistelemaan raivolla niitä vastaan, jotka palvovat Minua puhtaalla sydämellä. Tämän takia Minä olen paljastanut tämän teille. Koska päivät ovat käymässä vähiin."

"Minä paljastan teille, Minä puhun teille, Minä näytän teille," sanoo Herra, "mutta monet eivät halua muistaa, sanoen itsellensä, 'Onko se todella Herra puhumassa tätä?' Toiset tulevat pelokkaiksi hetkeksi, mutta sitten he unohtavat ja eivätkä koskaan tule puhtaiksi. Monet niistä, jotka kantavat ’Kristityn’ nimeä, ovat tulleet ahneuden, haureuden, juoppouden, ja suuren rikkauden etsimisen voittamiksi. Siellä ei ole aikaa hukattavana. Tuhon ja terrorin päivä on tulossa pian. Paholainen on ärsytetty, ja suurta petosta ollaan valmistamassa. Mutta minä sanon teille, älkää pelätkö. Minulla on voima suojella ne, jotka tottelevat minua. Teidän täytyy muistaa Jumalan sana, sillä jos te ette tottele, terrorin päivä tulee ja te tulette kärsimään yhdessä pahantekijöiden ja saastaisten kanssa. Minä tulen rankaisemaan kaikkea tämän maailman pahuutta, ja tämän paikan kaikkea syntiä. Olkaa hereillä ja odottakaa, koska jos te ette tee niin, teitä tullaan rankaisemaan niin kuin pahantekijöinä, ja te myös menetätte pelastuksenne tottelemattomuutenne tähden. Tottelemattomuutta rangaistaan enemmän kuin mitään muuta," sanoo Pyhä Henki. "Rukoilkaa lastenne puolesta, ja estäkää heitä tekemästä maailmallisia asioita. Kertokaa heille, että Jumalan viha on tulossa, ja että heidän täytyy valmistautua tuota päivää varten. Sanokaa heille, että lukevat Raamattua ja rukoilevat, jotta Minä voisin myös pelastaa heidät."

"Tuo suuri päivä, terrorin päivä, kärsimyksen ja tuskan päivä; Babylonin rangaistuksen päivä, joka on profetoitu Raamatussa, on pian tulossa, ja Minä tulen säästämään vain vanhurskaat," sanoo Herra. "Minä annan anteeksi kelle haluan, Minä teen pyhäksi kenet haluan, ja Minä valmistan sen kenet haluan. Älkää tuomitko ketään, koska tuomio on Minun," sanoo Herra. "Jokainen teistä tuomitkoon itsenne. Rukoilkaa ja tulkaa lähelle minua, ja jos te tottelette, Minä tulen teidän avuksenne. Minä lähetän pelastuksen vaunut ja otan jokaisen pois hänen määrättynä hetkenään."

 

 

PAKANOIDEN KIRJA

- Marraskuun 7, 1993 -

Marraskuun 6:na minä näin unen ja sitten, niin kuin yleensä, rukoilin ja sanoin, "Jos tämä uni oli Herra Sinulta, anna minun nähdä se vielä yhden kerran." Sitten, 7:n päivän yönä, Jumala antoi minulle tuon unen uudestaan.

Unessani kuulin suuren hälinän, ja kun katsoin, näin mustan pilven olevan tulossa. Ja tästä suuresta pimeydessä oli mies ratsastamassa lohikäärmeen selässä. Tämä mies oli Lucifer. Hän oli huutamassa niin kovaa kuin pystyi, "Me olemme tulossa käymään sotaa pyhää vastaan! Me tulemme voittamaan pyhän. Me kukistamme pyhän! Voitto on meidän!"

Sitten näin miesten, naisten ja lasten – huutamassa kauhuissaan – ja juoksemassa!

Näin toisia, joiden tiesin olevan Kristittyjä, menevä polvilleen rukoillen, "Herra, pelasta meidät! Herra, anna meille voitto! Lähetä sinun voittosi! Pelasta meidän elämämme Herra! Älä hylkää meitä! Tämä on viimeinen taistelumme, nyt kun paholainen haluaa kukistaa meidät!"

Kun jokainen oli polvillaan ja rukoilemassa, niin minä yhtäkkiä kuulin paholaisen huutavan, "Napatkaa hänet!" Sitten minä tajusin hänen tarkoittavan minua. Yritin juosta, mutta en voinut, koska jalkani olivat kipeät. Joten aloin vain kävellä. Mutta takaani kuulin äänen jatkuvasti huutavan, "Napatkaa hänet! Napatkaa hänet, ja sitokaamme hänet kahleisiin, koska hän on aiheuttanut minulle paljon tuhoa!"

Kun ajattelin, että he pystyisivät nappaamaan minut, kaikki Jumalan ihmiset, vaikka ollen pelokkaita, alkoivat itkien huutamaan, "Jeesus! Jeesus!"

Yhtäkkiä näin mustan pilven katoavan. Sitten ilmestyi kaksi säihkyviin vaatteisiin pukeutunutta miestä. He olivat valtavan kokoisia, koska muistan etten pystynyt näkemään heidän päitään kovin hyvin. He molemmat puhuivat jylisevällä äänellä; "Älä pelkää. Kristus on Voittaja." Heillä molemmilla oli kirja kädessään. Kirjat, jotka molemmat olivat pöydän kokoiset, oli peitetty kultaisella langalla. Sitten nämä kaksi miestä laittoivat kirjat alas suurelle pöydälle ja puhuivat minulle sanoen, "Avaa, ja lue!"

Avasin ensimmäisen kirjan ja minulle kerrottiin, "Tämä on Elämän Kirja." Minun vasemmalla puolellani oleva mies sanoi, "Kuka tahansa, joka löytää nimensä tästä kirjasta, tulee pelastumaan!" Sitten Hän sanoi, "Avaa toinen kirja!" Sanat "Pakanoiden Kirja" oli raapustettu siihen. Avasin sen ja aloin kääntämään sivuja toisensa jälkeen, joihin näin olevan kirjoitettu kaikkia erilaisia nimiä. Kun pääsin kirjan loppuun, huomasin siellä yhden ja kolme neljäsosaa sivua olevan tyhjänä - kirjoittamatta. Sitten toinen miehistä sanoi minulle, "Kun pakanoiden täysi määrä on tullut täyteen, tämän kirjan kirjoittaminen tulee loppumaan. Tuohon aikaan tulee toteutumaan se, mitä Minä olen näyttänyt sinulle: Se on silloin, kun peto yrittää taistella Pyhää vastaan. Muistakaa mitä Minä olen sanonut teille - valmistautukaa, eläkää pyhää elämää, ja älkääkä ajatelko että teillä on paljon aikaa jäljellä elämiseen täällä maan päällä! Jeesus on pian tulossa!"

Sitten kuulin kuin kuoro oli laulamassa, "Jeesus on tulossa takaisin! Jeesus on tulossa takaisin! Valmistautukaa, ja olkaa pyhiä. Olkaa valmiina, sillä voitto tulee olemaan Hänen!" Kun katsoin, näin siellä olevan enkelten kuoro. Heidän äänensä kaikuivat vahvempana, ja vahvempana, "Jeesus on tulossa takaisin!"

Kun he olivat laulamassa, se pöytä jolla kirjat olivat, kohosi ylös ja nuo kaksi miestä puhuivat: "Toinen meistä on Pakanoitten enkeli, ja toinen meistä on Israelin kansan enkeli. Älkää pelätkö. Etsikää Herraa nyt. Aika on hyvin lyhyt, ja niin kuin näit Saatanan armeijoitten etenevän, sillä tavalla se tulee tapahtumaan." Sitten nämä kaksi miestä nostettiin ylös. Katselin ympärilleni nähdäkseni mitä oli tapahtumassa. Kaikki olivat itkemässä. Mutta ne olivat olin kyyneleitä. Voitto oli meidän. Sitten ilmestyi toinen enkelikuoro, joka alkoi laulamaan, "Jeesus Pelastaja, haluaa pelastaa ihmiset, mutta ei niitä jotka pilkanneet, ja kironneet Häntä. Vaan ainoastaan ne, jotka ovat eläneet puhtaan elämän, ja ovat taistelleet Jeesuksen puolesta, pitämättä kiinni tästä elämästä, vaan ovat antaneet sen kaiken Kristukselle."

Jälleen kerran enkelit alkoivat laulamaan kaikenlaisilla soittimilla. He lauloivat niin kauniisti! Kun enkelkuoro lauloi, siihen ilmestyi sanoinkuvaamattoman kaunis puutarha. Se oli hyvin suuri, ja siinä oli kaikenlaisia kukkia, jotka antoivat ihanaa tuoksua. Kukkien tuoksu oli niin voimakas, että minua melkein rupesi huimaamaan. Puutarhan jokaisessa kulmassa oli enkeli leimuavan miekan kanssa, jota he heiluttivat ympäriinsä. Yritin mennä sisälle ja nähdä mitä puutarhassa oli. Kun pääsin sinne, minut pysäytettiin ja sanottiin, "Ei yhdenkään maallisen ihmisen jalan ole sallittu astua sisälle tänne. Ainoastaan pyhät tulevat sisälle. Ei ole sinun aikasi tulla nyt. Kun sinut kutsutaan, se on silloin kun sinä tulet sisälle. Nyt, mene takaisin." Enkeli pyöräytti miekkaa edessäni, ja tämä pelotti minua.

Sitten ilmestyi toinen enkelikuoro, mutta nämä enkelit olivat lasten kokoisia. Pitäen toisiaan kädestä kiinni he alkoivat laulamaan, "Jeesus on tulossa takaisin! Herätkää, ihmiset; olkaa pyhiä, sillä teidän pelastuksenne on Jeesus. Hän on voittaja!"

Heidän äänensä – heidän laulunsa – kaikuivat mahtavalla ylevyydellä, ja kun he jatkoivat laulamista, minä kuulin voimakkaan äänen. Kaikki katosi, ja minä heräsin.

 

 

TUTKIKAA SYDÄMENNE

- Joulukuun 9, 1993 -

(profetia) "Monet ovat ne, jotka istuvat piittaamattomina rakastaen maailmaa ja maailman asioita. Monet etsivät maan elämää, mutta he eivät valmista itseään tapaamaan Pyhää Jumalaa. Jeesus on tulossa! Älkää olko laiskoja! Kauhu ja suuri tuska on tulossa maan päälle. Paholainen tulee ottamaan itselleen vallan, ja hän yrittää käydä sotaa pyhän kanssa. Mutta Kristus, se voitokas, tulee ja pelastaa Hänen ihmisensä. Ylpeät miehet; kaikki ne jotka teeskentelevät olevansa opettajia, mutta eivät kuitenkaan koskaan elä elämässä; kaikki ne jotka sanovat palvovansa Minua, mutta silti heidän sydämensä on kaukana Minusta," sanoo Herra, "Minä tulen laittamaan heidät saamaan osansa kärsimyksestä, tuskasta, ja kauhusta niin että he tulevat huutamaan Minun puoleeni. Mutta Minä en tule vastaamaan. Ne, jotka tänään nöyryyttävät itsensä ja etsivät Minua puhtaalla sydämellä, tulevat tuona päivänä, kovana päivänä, olemaan iloisia ja riemullisia.. Paholaisen valta tulee kasvamaan suuresti tässä maassa, ja monet kristityt lankeavat hänen kahleisiinsa, koska he eivät kunnioittaneet Minua elämässään – ylpeinä, röyhkeinä ja turhamaisina; he ajattelevat olevansa pyhiä ja palvovansa minua, mutta silti he EIVÄT KOSKAAN TODELLISESTI palvo Minua."

"Ne tuulet ja myrskyt, jotka alkavat tulemaan kristittyjä vastaan tässä maassa, saavat monet mukaansa. Niitä, jotka pysyvät seisomassa, tulee olemaan hyvin vähän. Nöyryyttäkää itsenne. Olkaa pyhiä. Etsikää Minua enemmän kuin koskaan, polvistuen edessäni usein, jotta kovina päivinä Minä voisin pelastaa teidät," sanoo Herra.

 

 

MINÄ TULEN PUHUMAAN HEILLE

- Tammikuu 1994 -

Yhtenä yönä, ollessani käymässä Texasissa, olin niin huonovointinen etten pystynyt nukkumaan. Turhautuneen aloin itkien rukoilla Jumalalle, "Herra, jos sinä haluat minun jatkavan tätä työtä, ja matkustaa sinne mihinkä sinä lähetät minut, niin minä rukoilen että antaisit minulle terveyttä. Anna minulle voimaa, koska tunnen etten voi tehdä tätä enää."

Jatkoin rukoilemista kiihkeästi koko minun sydämelläni. Yhtäkkiä, valkohiuksinen mies, jolla oli nöyrä olemus, ilmestyi vuoteeni viereen. Minä rupesin jännittämään, mutta hän katsoi minua armollisesti. Hän laittoi kätensä pääni päälle ja alkoi hieroa otsaani sanoen minulle, "Tämä on kovaa sinulle. Tiedän, että sinä kärsit! Mutta ei kestä kovinkaan kauan enää, kun sinä tulet lähtemään näistä paikoista, koska se on ainoa tapa jolla minä voin suojella sinut!"

Yllättyneenä siitä mitä olin kuullut, minä kysyin, "Herra! Mutta siellä on niin monia tässä valtiossa, jotka rakastavat sinua – jotka ovat antaneet elämänsä sinun palvomiseen – mitä sinä tulet tekemään heidän kanssaan?"

"Määrättynä hetkenä," hän sanoi, "Minä tulen puhumaan heille, niin kuin minä puhun sinun kanssasi, siitä mitä heidän täytyy tehdä."

Ilman että ajattelin sitä yhtään, minä nostin käteni ja laitoin sen otsalleni hänen kätensä päälle. Tunsin hänen vetävän kätensä pois minun käteni alta. Sitten kaikki katosi.

 

 

TULI TAIVAISSA

- Tammikuun 3, 1994 -

Kello oli yli puolenyön. En pystynyt nukkumaan. Nousin, menin polvilleni ja aloin rukoilemaan. En tiedä kuinka kauan rukoilin, mutta yhtäkkiä aloin näkemään suuren tulen taivaissa. Se oli niin voimakas, että minusta vaikutti kuin taivas olisi ollut palamassa. Sitten mies puettuna säihkyviin vaatteisiin astui ulos tuosta tulesta. Hänellä oli päässään kypärä. Oikeassa kädessään hänellä oli miekka, mistä jatkuvasti purkautui tulen liekkejä. Vasemmassa kädessään Hänellä oli pasuuna, johon Hän alkoi puhaltamaan. Äänet, joita tuo pasuuna teki, olivat itse asiassa sanoja, joita tuotiin julki useilla eri kielillä. En ymmärtänyt, mitä ne olivat sanomassa, mutta huomasin joitakin hepreankielen sanoja ja myös joitakin englanninkielisiä sanoja. Kun yritin kovasti ymmärtää ja ollessani huolissani sen tähden mitä ääni oli sanonut, minä kuulin sen puhuvan romaniankielellä. "Tämä on viimeinen varoitus," pasuuna puhalsi, "Jumalan koston päivä on tulossa maan päälle ja tämän paikan päälle! Olkaa valmiina ja olkaa pyhiä, Minun kansani, jotta Minä voisin pelastaa teidät!"

Näiden sanojen jälkeen, tulinuolet alkoivat tanssimaan taivaalla. Ne olivat niin voimakkaita, että minua alkoi pelottamaan. Alkaessani uudestaan rukoilla, näin saman asian kokonaan uudestaan. Sitten, kun yhä vielä rukoilin, sama asia näytettiin minulle kolmannen kerran.

 

 

 

PELASTAJA PALAA TUOMARINA

- Tammikuun 24, 1994 -

Kello oli seitsemän aamulla, kun heräsin. Olin vielä vähän väsynyt, joten pysyin sängyssä pidempää levätäkseni. Sitten vaivuin uneen ja näin unta, että olin Amerikkalaisen kirkon jumalanpalveluksessa, ja heidän rakennuksensa alkoi tärisemään väkivaltaisesti. Koska he eivät tietäneet mitä oli tapahtumassa, niin sisällä olevat ihmiset joutuivat paniikin valtaan ja alkoivat nopeasti juoksemaan ulos. Minä myös onnistuin kävelemään ulos, mutta jokaisella askeleella jonka yritin ottaa, niin vaikutti siltä kuin olisin vajoamassa maaperään. Aloin katsomaan ympärilleni löytääkseni jotakin josta voisin tukea itseäni, että pystyisin kävelemään. Minä kuulin äänen joka sanoi, "Katso ylös, ja näe taivaat!"

Katsoin ylös. Koko taivas oli verenpunainen niin pitkälle kuin silmä pystyi näkemään. Minä sanoin, "Herra! Mitä tämä tarkoittaa? Miksi taivas on punainen?" Sitten muistin isäni kertoneen, että ennen suurta sotaa taivas muuttui verenpunaiseksi.

Kun seisoin katsomassa taivasta kohti, niin yhtäkkiä ilmestyi pilvi. Kolme miestä tuli ulos tästä pilvestä. Heistä keskimmäinen oli pukeutunut loistaviin vaatteisiin ja hänellä oli hyvin merkittävän miehen olemus. Hän loisti niin kirkkaasti, etten pystynyt katsomaan häntä. Kaksi muuta, toinen hänen oikealla puolellaan, ja toinen vasemmalla, olivat valmistautumassa sotaan. Heillä oli käsissään aseita, jotka olivat osoittamassa maan asukkaita kohti. Vavisten minä kysyin, "Herra, mitä minä olen näkemässä? Mitä tämä kaikki tarkoittaa?"

Kun hän, joka oli keskellä, puhui ukkosenjylinän äänellä, niin silloin kaikki minun ympärilläni olevat pystyivät näkemään hänet: "Minä olen Jeesus Kristus, joka annoin elämäni teidän puolestanne. Monet niistä joiden puolesta annoin elämäni, häväisevät minua tänä päivänä elämällä synnissä ja asioissa, jotka ovat väärin. Minulle ei anneta sitä kunnioitusta ja ylistystä, jonka Minä ansaitsen. Tätä kohtaan Minulla ei ole mitään armoa, vaan Minä tulen pian takaisin kunniassa ja kirkkaudessa tuomarina tuomitsemaan kaikki maan asukkaat. Mutta ensiksi Minä tulen tuomitsemaan ne, jotka kantavat Kristityn nimeä, mutta silti ovat yrittäneet pettää Minua. Heidän tähtensä Minun nimeni on ollut, ja on tänään häväisty ja pilkattu niiden edessä, jotka eivät tunne Minua".

"Ja sinua koskien", Hän sanoi minulle, "ole hereillä! Pysy vartiossa enemmän kuin koskaan ennen, koska sinun täytyy mennä monien koetusten läpi. Nyt taistelu alkaa koventumaan. Paholainen on valmiina aloittamaan sodan Kristittyjä vastaan, ja Minä olen sallinut tämän."

Sitten hänen vierellään olevat kaksi miestä alkoivat ampumaan aseillaan. Tulinen yhteislaukaus valaisi taivaan, ja se alkoi palamaan. Hän, joka loisti kirkkaasti, seisoi liekkien keskellä, ja huusi kovalla äänellä, "Älä pelkää! Kaikki ne, jotka ovat palvoneet Minua ja eläneet puhdasta elämää – ne jotka ovat kärsineet täällä maan päällä – he tulevat saamaan ilon. Sillä Minä olen se, joka tulen tuomitsemaan kaikki maan kansakunnat. Minä en tule säästämään ketään, ja Minulla ei tule olemaan armoa tai suosiota ketään kohtaan. Se päivä, jolloin Minä tulen rankaisemaan ja tuomitsemaan, on tulossa. Minä kerron nämä asiat, jotta jokainen kuulisi ne. Kovat kärsimyksen päivät ovat tulossa tähän paikkaan, ja koko maailman ylle. Vaikeudet tulevat olemaan niin suuret, että ihmisten mielet eivät tule pystymään käsittämään sitä. Se tulee olemaan niin kovaa, että ihmiset tulevat tappamaan itsensä. Minä tulen tuomitsemaan tuskan, kivun ja kärsimyksen kautta, ja tulen kostamaan suurella kovuudella kaiken synnin. Isä on antanut minulle luvan kostaa vuodatetun vereni."

Nuo kaksi miestä alkoivat jälleen ampumaan aseillaan, mutta tällä kertaa aseista lähti sininen liekki. Minä kaaduin naama edellä maahan. Hän, joka oli keskellä, huusi, "Nouse ylös! Haluan näyttää sinulle ihmisten ja syntisten tuomion. Mutta kovimman tuomion tulee saamaan seurakunta, koska he tunsivat Minun sanani ja Minun voimani, mutta monet heistä häpäisivät Minua, antautuen saastaisuuteen, haureuteen, pahuuteen, ja he häpäisivät Minun nimeni niiden edessä, jotka eivät tunteneet Minua. Tämän takia Minä olen täynnä raivoa, ja Minulle on annettu auktoriteetti kostaa maan asukkaille – niille, jotka ovat häpäisseet Minua."

Ne kaksi, jotka seisoivat molemmin puolin Häntä, aloittivat jälleen ampua. Taivaallinen kuoro ilmestyi ja he alkoivat laulamaan laulua kaikkein kauneimmalla loistolla: "Jeesus elää. Jeesus elää. Jeesus elää. Jeesus hallitsee. Jeesus on tulossa kirkkaudessa. Jeesus ei ole enää Pelastaja, vaan tulee takaisin Tuomarina." Minä aloin itkemään. Minä itkin ilon kyyneliä. Minä olin valtavan kauniissa olotilassa.

Kuoro jatkoi laulamista kun samalla nuo kaksi miestä aseitten kanssa esittelivät itsensä. Oikealla puolella oleva sanoi, "Minä olen Herran armeijoitten päällikkö, Gabriel". Vasemmalla oleva sanoi, "Minä olen Miikael, Herran armeijoitten johtaja. Me olemme Karitsan käskyvallan alla, ja mihinkä Karitsa menee, me menemme Hänen kanssaan." Kuoro jatkoi laulamista ja kaikki alkoi häviämään. Minä heräsin näihin sanoihin, "Jeesus ei ole enää tulossa Pelastajana, vaan tuomarina".

 

 

 

KIRJEET SEURAKUNNILLE

- Maaliskuu 1994 -

Olin mennyt sänkyyn aikaisin – noin kello 8 illalla. Heräsin puolenyön ja kello yhden välillä. Nousin ylös ja rukoilin, sitten menin takaisin sänkyyn. Näin unessa, että ulkona oli paljon kaaosta, ja kuulin jonkun huutavan jatkuvasti, "Jeesus on tulossa! Jeesus on tulossa!" Katsoin ulos, ja näin hyvin suuren punaisen pilven. Kun katsoin sitä, niin sen ulkoreunoja ei pystynyt näkemään. Kun jatkoin katsomista, näin pitkän miehen tulevan ulos pilvestä. Hän oli niin pitkä, että vaikka hänen jalkansa koskettivat maata, minä en pystynyt näkemään hänen päätään. Valonsäteitä alkoi räjähdellä miehestä ulospäin. Kun yksi niistä meni ohitseni, minä kaaduin maahan. En pystynyt katsomaan häntä silmilläni, koska hän oli liian kirkas. Sitten hän alkoi ojentamaan minulle kirjeitä. Ne oli osoitettu tietyille seurakunnille. Minä tiesin, että näitten täytyi olla Amerikkalaisia seurakuntia, koska Romanialaisena en tunnistanut niitten nimiä. Ensimmäinen kirje sanoi, "Minun myrskyjen lannistama ja murjoma kansani, joista moni on antanut vihollisen voittaa itsensä, nouskaa ylös! Huutakaa Jumalan puoleen, että Hän pelastaisi teidät!"

Mies tuli yhä uudestaan ja antoi minulle lisää kirjeitä, joissa oli eri kirkkokuntien ja myös itsenäisten seurakuntien nimiä. Hän antoi minulle hyvin monta paperia. Sitten hän sanoi minulle, "Kun olet saanut kaikki nämä paperit toimitetuksi sinne, mihinkä sinun pitää ne toimittaa, sitten sinä tulet näkemään jotakin jota et ole koskaan aiemmin nähnyt."

Siellä jylisi ukkonen ja ääni puhui uudestaan: "Kerro minun ihmisilleni, että rukoilisivat ja tekisivät parannuksen. Päivät on lyhennetty kaikkien vääryyksien tähden. Minun kansani, tehkää parannus, koska päivät ovat käymässä vähiin."

Aloin näkemään päivien kulumisen, mutta koska tahansa kun valonsäde meni ohitseni, niin minä kaaduin. Päivät olivat kulumassa niin nopeasti, etten minä pystynyt laskemaan niitä.

Ääni puhui uudestaan, "Kerro Minun kansalleni, että Minä yritin herättää heitä voimakkaitten myrskyjen, tulipalojen, tulvien ja maanjäristysten kautta, mutta silloinkaan he eivät heränneet. Tämän takia Minä tulen vuodattamaan vihani silloin kun he sitä vähiten odottavat."

Enkeli antoiminullesananpaikan: Joel 2:12-13, "Mutta vielä nytkin, sanoo Herra, kääntykää minun tyköni kaikesta sydämestänne, paastoten, itkien ja valittaen. Reväiskää rikki sydämenne, älkää vaatteitanne, ja kääntykää Herran, teidän Jumalanne, tykö; sillä hän on armahtavainen ja laupias, pitkämielinen ja armosta rikas, ja hän katuu pahaa."

Näitten asioitten jälkeen, pilvi ja enkeli alkoivat hiipua pois. Kun heräsin, olin märkänä hiestä...

 

 

KOLME KIRJAKÄÄRÖÄ

- Heinäkuun 1, 1994 -

Kello oli yli puolenyön. En voinut nukkua, koska tunsin sisimmässäni, että Jumala aikoisi puhua minulle, joten aloin rukoilemaan. Sen jälkeen kun oli rukoillut, menin vuoteeseen ja nukahdin. Näin unta, jossa aloin kuulemaan ukkosta ja näkemään salamointia. Maa rupesi liikkumaan ja heilumaan väkivaltaisesti. Minä huusin perheelleni, "Herätkää, koska jotakin on tapahtumassa ulkona!" Kun pääsin ulos, niin siellä oli niin kova pimeys, etten pystynyt näkemään mitään. Ja silti tässä suuressa pimeydessä minä pystyin kuulemaan lasten ääniä, ja naisten ja miesten kirkumista. Sanoin perheelleni, että olisivat varovaisia koskien missä ja mitenkä kulkevat.

Minä kuulin voimakkaan äänen puhuvan niiden pilvien sisältä, jotka vapauttivat tämän pimeyden maan päälle, "Minä kostan synnin. Minä kostan, jotta he näkisivät minun voimani. Niin paljon kuin Minä olen siunannut heitä, niin yhtä paljon minä tulen lähettämään tuhoa. Minä tulen lähettämään myrskyjä, voimakkaita sateita, tulvia, maanjäristyksiä, hurrikaaneja ja tornadoja, koska Minä haluan heidän näkevän minun voimani, ja tietävän, että ilman Minua he eivät voi tehdä mitään. He luottivat itseensä ja heidän omaan voimaansa. Tämän takia Minä tulen rankaisemaan tätä paikkaa."

Maaperä liikkui niin kuin se olisi ollut vettä. Ihmiset elivät täyden kauhun vallassa; jokainen oli huutamassa kovempaa kuin toinen – ja eivätkä pystyneet ymmärtämään mitään. Maa heilui niin rajusti, etten pystynyt kävelemään. Yhtäkkiä kaiken tämän kaaoksen keskelle ilmestyi valo – joka oli voimakkaampi kuin mitä olen koskaan nähnyt! Tässä loistavassa valossa oli kaksi miestä. Toinen heistä sanoi minulle, "Minä tulin puhumaan sinulle. Minä tulen lähettämään suuria vitsauksia Amerikan ylle, ja haluan sinun olevan tietoinen tästä. Minä olen hän, joka puhui sinun kanssasi aikaisemmin ja minä puhun sinulle nyt. Minä kerroin sinulle mitä tulee tapahtumaan tässä paikalle. Ole varuillasi, sillä tämä aika on tulossa lähelle!"

Sanottuaan nämä sanat, hän otti esille kirjakäärön, mikä alkoi avautumaan hyvin nopeasti. Se oli niin pitkä, etten pystynyt näkemään sen loppua. Tälle ensimmäiselle paperikäärölle oli kirjoitettu kaikenlaisia nimiä. Jokaisen nimen vierelle oli kirjattu joko "rangaistus," sairauden tyyppi, (kaikenlaisia oli listattu tähän), "testi," tai "kärsimys." Näiden nimettyjen piti käydä läpi se mitä heidän nimiensä viereen oli kirjattu, jotta he puhdistuisivat ja pysyisivät pystyssä.

Sitten tämä kirjakäärö käärittiin kokoon ja sinetöitiin, ja toinen tuotiin esille. Siihen oli kirjoitettu, "Rauhaa, iloa Pyhässä Hengessä, pelastus tai voitto niille jotka rakastivat Minua, ja tekivät työtä Minulle ja pitivät elämänsä puhtaina – ei niille, jotka ovat tekopyhiä, ylpeitä, kerskailevia, vihaa kantavia..." (... tai muille tämänkaltaisille, joita en pysty muistamaan.) Kirjakäärö jatkoi hitaasti avautumistaan silmieni edessä, kunnes se tuli loppuun.

Sitten avattiin kolmas kirjakäärö, johon myös oli kirjoitettu nimiä. Mutta tässä oli jotakin kirjoitettu vain yläosassa olevien nimien viereen. Puolivälissä olevasta merkistä alaspäin, jokaisen nimen vieressä säihkyvä tähti. Kysyin mitä tämä tarkoitti. Toinen miehistä sanoi minulle, "Nämä ovat ne, joiden luvulla määrä tulee täyttymään. Jumalan siemen on saavuttanut heidän sydämensä, ja on jopa nyt tekemässä työtä parannusta kohti. Kun täysi lukumäärä tulee valmiiksi, niin silloin alkaa kaiken hävitys. Siihen asti Minä tulen lähettämään suuria vitsauksia Amerikan ylle, jotta he heräisivät pois siitä unesta johonka ovat nukahtaneet, ja lakkaisivat turvautumasta itseensä; niin että he pystyisivät näkemään oman ylpeytensä ja kerskaamisensa."

Sitten alkoi satamaan jäätä ja rakeita. Ihmiset olivat hajaantuneet kaikkialle tietämättä mihinkä suuntaan mennä. Näihin terrorin huutoihin minä heräsin.

Tämä uni oli niin todellinen minulle, että minä menin suoraan ulos katsomaan, oliko se jo tällä hetkellä toteutumassa.

 

 

RAJALLISET PÄIVÄT

- Marraskuun 21, 1994 -

(profetia) "Herätkää minun kansani", sanoo Herran ääni. "Älkää enää olko passiivisia. Tulkaa lähemmäksi tänä päivänä enemmän kuin koskaan, sillä minun kostoni päivä on valmiina alkamaan. Minä tulen järkyttämään maan sen perustuksia myöten, ja Minä tulen vaatimaan rangaistuksen kaikille niille, jotka sanovat tekevänsä minun tahtoni, mutta silti se mitä he tekevät pilkkaa minun nimeäni. Minä tulen rankaisemaan profeettoja, saarnaajia, laulajia, ja kaikkia niitä jotka tekevät työtä, mutta he tekevät sitä oman kunniansa tähden. Minä tulen tuomitsemaan, ja rankaisemaan koko maailman. Ainoastaan ne, jotka tänään istuvat minun jalkojeni juuressa nöyryydessä, itkien, ja palvoen minua, kysyen minun apuani, tulevat iloitsemaan Herran käden suojeluksesta tuona päivänä."

"Hyljätkää jokainen paha ajatus, kaikki tyhjät sanat, kaikki ahneus, ylpeys ja tekopyhyys, koska missä tahansa teitä käytetään, se ette ole te sitä tekemässä, vaan Minä Herra. Missä ovat minun puhtaat lahjani, jotka olen vuodattanut teidän keskellenne; kielillä puhuminen, profetia, ja muut lahjat jotka on annettu teille? Missä on minun voimani?" sanoo Herra.

"Muuttakaa sydämenne tänään, minun kansani, sillä päivät ovat käymässä vähiin, ennen kuin minä aloitan kostamisen. Minun silmäni näkevät valossa, ja myös pimeydessä, minun kansani. Ei ole olemassa paikkaa, johon voisitte piiloutua Jumalan silmiltä. Valehtelijat, huijarit, ne jotka ovat ahneita, ja kaikki ne joilla on Jumalisuuden ulkokuori, mutta kieltävät Jumalan voiman, Minä tulen tuomitsemaan heidät, ja sitten minä tuomitsen koko maailman. Minä tulen järkyttämään sen perustuksiltansa. Monissa paikoissa tulee tapahtumaan verilöylyjä. Vain ne, jotka tänään palvovat minua uskollisina, tullaan suojelemaan tuona päivänä. Torvi on valmiina soittamaan taistelun alkamisen merkiksi. Päivät ovat rajatut, kunnes te tulette kuulemaan tuon äänen, jolloin taivaan armeijat aloittavat taistelun maan asukkaita vastaan. Mikään maan armeija ei pysty vastustamaan taivaan armeijaa, ja helvetin armeija ei pysty nostamaan päätään Herran armeijaa vastaan. Silti, ne jotka palvoivat minua hengessä ja totuudessa, Minä tulen suojelemaan heidät, sillä Minä olen Jumala. Kaikki se mitä te näette ympärillänne, sitä ei tule enää olemaan. Kaikki tulee tuhoutumaan ja palamaan tulessa. Älkää olko passiivisia. Tulkaa lähemmäksi minua, sillä Minä tulen kostamaan, ja toteuttamaan kaiken sen mitä on sanottu aiemmin," sanoo Herra.

 

 

 

PETO ISKEE

- Tammikuun 21, 1995 -

(Veli Duduman oli Romaniassa tämän tapahtuessa)

Vaivuin uneen joskus keskiyön aikaan. Noin kello 2:00 aamulla kuulin voimakkaan äänen sanovan minulle "Dumitru! Herää! Minun täytyy näyttää sinulle jotakin!" Vaikka olin sairas, minä hyppäsin jaloilleni, tajuamatta että olisin ollut edes hereillä. Sitten huomasin etten edes ollut Romaniassa. Minä näin itseni Amerikassa.

Voimakas ääni puhui minulle tiukasti, "Miksi olet tullut masentuneeksi? Miksi yrität kyseenalaistaa Jumalaa, ajatellen sydämessäsi, että Minä olen hylännyt sinut? Miksi pidät niin paljon surua sydämessäsi, ja niin suurta suremista sen tähden kun Minä otin sinun vaimosi? Miksi olet sallinut itsesi tulla niin lannistuneeksi, ettet pysty tekemään työtä minulle niin kuin olet tehnyt tähän asti? Tämän takia Minä olen tullut sinun luoksesi, näyttääkseni sinulle ilmestyksen, joka sinun pitää kertoa Amerikan ihmisille."

Ääni jyrisi minulle, käskien minua katsomaan minusta päin oikealle. Olin hereillä – en nukkumassa. Olin seisomassa, ja minä käänsin päätäni niin kuin oli käsketty. Kun katsoin, näin että siellä oli suuri parvi mustia lintuja, joilla oli hyvin terävät ja suuret nokat. Näistä nokista lähti sokaiseva valo, jota et melkein pystynyt katsomaan. Niiden pyrstöistä minä näin tulen liekkien ampuvan ulos. Minua alkoi todella pelottaa. Hieraisin silmiäni, koska ajattelin olevani nukkumassa ja näkemässä unta. Mutta en ollut nukkumassa tai unta näkemässä.

Yhtäkkiä lintuparvet muuttuivat lentokoneiksi, jotka eivät päästäneet minkäänlaista ääntä. Amerikkalaiset lentokoneet menivät ylös, yrittäen hyökätä. Mutta kun ne pääsivät lähelle, niin silloin ne putosivat maahan tuliroihuna.

Jälleen kerran minä kuulin äänen, mutta en voinut nähdä häntä, joka puhui minulle. Ääni sanoi, "Katso mustia lentokoneita korkeammalle." Kun katsoin lentokoneita korkeammalle, niin minä näin helikopterin, mikä leijui niiden yläpuolelle. Helikopterin kyljessä oli lankku, niin kuin laivassa, jossa sotilaat olivat rivissä, pukeutuneina mustiin, ja kaikilla oli samanlaiset aseistukset, ja he olivat suurin piirtein samankokoisia. Helikopterin keskustasta alkoi nousta koroke. Se nousi helikopteria itseään korkeammalle.

Tällä korokkeella oli valtaistuin. Paavi oli tällä istuimella, huutamassa kovalla äänellä, "Minulle on annettu valta hallita maan päällä ja taistella protestantteja vastaan, jotta minä voisin hallita heitä."

Kun katsoin häntä kauhun ja pelon vallassa – koska häntä ympäröi voimallinen voima, mikä muodostui lentokoneista ja henkilöstöstä – niin yhtäkkiä valkoinen pilvi ilmestyi ja peitti heidät, joten en voinut nähdä enää mitään. Tämän valkoisen pilven keskeltä tuli mies pukeutuneena säihkyviin vaatteisiin, ja hänellä oli kruunu päässään. Hän puhui minulle. Hänen äänensä kuulosti ukkosenjylinältä. Kun kuulin hänen äänensä, niin minä kaaduin maahan.

Hän sanoi, "Muista kaikki mitä olet kuullut, kaikki mitä olet nähnyt, ja kaikki mitä tulet kuulemaan. Kerro minun kansalleni, koska jälleen kerran minä haluan tehdä työtä sinun kanssani enemmän kuin olen tähän mennessä. Ja ne armeijat ja lentokoneet jotka sinä näit, ja Peto joka istui helikopterin päällä – nämä ovat katolisia voimia, jotka tulevat voittamaan pyhän, jotta Ilmestyskirjassa profetoidut sanat tulisivat toteutumaan. Suurin osa minun kansastani tulee voitetuksi ja jalkoihin tallatuiksi, koska heidän elämänsä ei ole puhdasta heidän Herransa edessä. Kerro tämä sanoma heille! Älä ole vaiti! Sillä jos sinä olet vaiti, niin Minä tulen rankaisemaan sinua! Seurakunnat ovat tekopyhiä (väärennöksiä, jäljitelmiä). He elävät elämäänsä heidän sydämensä halun mukaan, kädet vereen tahrattuina - haureudessa, sodomiassa, ja he palvovat vieraita ja outoja jumalia. Koska he ovat unohtaneet todellisen Jumalan, on Hän sallinut heidän kulkea niin kuin heidän sydämensä haluaa. Kerro heille nyt! Huuda kovalla äänellä! Sano heille, että lopettavat sillä polulla kulkemisen, mitä heidän sydämensä haluaa – ja tekemään parannuksen koko sydämellään, jotta Pedon vihan päivänä Minä voisin pelastaa heidät, niin etteivät he kieltäisi minua. Aika on hyvin lyhyt, ja heidän pelastuksensa armeijaa ollaan jo valmistamassa."

Jälleen Hän puhui minulle, "Katso oikealle puolellesi." Kun katsoin, näin niin valtavan armeijan, ettei minun silmäni pystyneet sisällyttämään sitä. "Tämä on se armeija, jonka Minä olen valmistanut pelastamaan kansani Pedon otteesta. Älä unohda kertoa heille niitä sanoja, jotka Minä olen sanonut sinulle. Minä tulen antamaan sinulle muistamisen hengen." Ääni jatkoi puhuen minulle, "Ja Minä vielä tulen ja tuon sinulle enemmän ilmestyksiä lopun ajoista."

Sitten jälleen kerran minä kuulin ukkosen äänen. Sitten valkoinen pilvi ja sillä olija katosivat. Minä olin niin kauhuissani, etten pystynyt nukkumaan loppuyönä.

 

 

 

PROFETIA - VELI DUDUMAN

- Marraskuun 22, 1995 -

Se oli kuin minä olisin ollut Israelissa. Pitkä mies tuli ja otti minua kädestä kiinni, ja sanoi, "Tule, anna minun näyttää sinulle Pyhä Kaupunki." Kun me saavuimme Pyhän Kaupungin luo, niin se oli kokonaan peitetty ylhäältä alas asti mustalla verkolla. Kaupungin päällä, sen huipulla, oli musta lippu.

Nähtyäni nämä asiat, minä kysyin mieheltä joka oli kanssani, "Mitä tämä tarkoittaa? "

"Katso ylös, ja sinä tulet näkemään sen merkityksen," hän sanoi. Kun katsoin ylös, näin mustan embleemin (tunnuksen), jossa oli kullanväristä kirjoitusta. Siinä sanottiin, "Israel! Sinä häpäiset Minua ja sinä pilkkaat Minua. Sinä luotat ihmisten voimaan. Koska sinä et palaa Minun luokseni, on Minulla tämä sinua vastaan, ja Minä tulen rankaisemaan sinua suurella vihalla. Tämä on myös joidenkin niiden puhdistamiseksi, jotka haluavat kutsua minua puhtaalla sydämellä. Häpeä ja pilkka, jonka he ovat aiheuttaneet, on saavuttanut taivaan."

Sen jälkeen kun olin lukenut nämä asiat, vierelläni seisova mies sanoi, "Lähtekäämme tästä paikasta, tai me jäämme vihan alle." Vaikutti kuin olisin yhtäkkiä ollut Amerikkalaisessa lentokoneessa, mikä oli laskeutumassa minun kanssani Kaliforniaan. Kun olin aikeissa astua lentokoneesta, niin minä kuulin sireenien huutavan voimakkaasti, ja monien lentokonemoottorien suuri ääni oli kuultavissa. Kanssani oleva mies sanoi, "Rangaistus on tulossa lähemmäksi. Katso tarkasti ja lue."

Kun katsoin ylös, näin silmieni eteen ilmestyvän käärön, johon oli kirjoitettu. Kirjoitus oli romaniaksi. Siinä sanottiin, "Amerikan ihmiset; ne teistä, jotka olette häväisseet ja pilkanneet minua; te olette tuoneet vihaa ja pilkkaa Minun nimeäni kohtaan läpi koko maailman; näiden asioiden tähden Minun koston kiivauteni on tulossa lähemmäksi. Mitä tulee Minun lapsiini, niihin jotka ovat palvoneet Minua kokosydämisesti, Minä tulen taistelemaan heidän puolestaan ja antamaan heille voiton ja turvan. Tulen erottamaan ne, jotka ovat palvoneet Minua niistä jotka eivät ole, niin kuin erotin Goosenin ja Egyptin." Minä yritin lukea sen vielä yhden kerran, mutta en pystynyt. Kirjoitus oli kääriytynyt kirjakäärön sisälle.

Noiden moottorien ääni kasvoi jopa vielä kovemmaksi. Vieressäni oleva mies kääntyi minun puoleeni ja sanoi, "Näihin lentokoneisiin on lastattu atomipommeja, eikä kukaan, eikä mikään ei pysty pysäyttämään niitä." Sitten yhtäkkiä, suuri määrä mustia lentokoneita kohosi maasta ylös niin kuin lintuparvi. Minä tiesin, että lentokoneet olivat Amerikkalaisia, mutta minulla ei ollut mitään tietoa siitä, mikä niiden tarkoitus oli tai mitä niiden piti tehdä. Sitten kirjoitettu käärö heitettiin minun eteeni. Astuin lähemmäksi nostaakseni sen ylös, mutta kun tulin lähelle, minä näin sen palavan sinisellä liekillä. Liekki alkoi nousemaan taivaaseen. Kun olin katsomassa liekkiä, niin minä kuulin äänen tulevan siitä sanoen, "Minun Sanani on vanhurskas. Minä olen Kristus, joka olen tuonut tämän uutisen sinulle. Älä ole vaiti. Kerro Amerikan ihmisille kaikki se, mitä Minä olen puhunut sinulle, ja kaikki se mitä Minä olen paljastanut sinulle etukäteen; sillä Minä en salli sen tuhon, joka on tulossa heidän yllensä, tulevan ilman ilmoitusta. Rangaistus on jo aivan ovella."

Vierelläni oleva mies puhui uudestaan, "Katso ylös." Kun katsoin, niin en pystynyt näkemään taivasta, koska siellä oli niin paljon lentokoneita. Sitten mies sanoi minulle. "Kiitä Herraa sitä, mitä Hän on näyttänyt sinulle." Sitten minä aloin rukoilemaan ja kiittämään Herraa.

Kun olin rukoilemassa, minä kuulin profetian itselleni. "Valmistaudu, ja pyhitä itsesi, itsesi ja sen mikä on sinun, jotta sinä ja sinun omasi eivät olisi osallisia niistä koetuksista, jotka ovat edessäpäin. Tämän takia Minä olen näyttänyt sinulle nämä asiat. Minä olen näyttänyt sinulle sen, mitä on tulossa lyhyen ajan kuluttua. Kaikki mitä olet nähnyt on ovella, koska synti ja pahuus on saavuttanut Jumalan armoistuimen." Sitten siellä oli suurta salamointia ja ukkosta. Minä kaaduin maahan ja heräsin unestani.

 

 

YKSI SIVU JÄLJELLÄ

- Tammikuu 1996 -

Kun olin ajamassa autolla Kansasista kohti Nebraskaa, minä näin suuren tähden ilmestyvä eteeni. Tämä tähti ilmestyi, ja katosi minun silmieni edessä 4 kertaa. Kerroin lapsenlapselleni mitä olin nähnyt, ja hän sanoi, "rukoile, ja katso mitä Jumala näyttää sinulle."

Seuraavana ilta kun olin rukoilemassa, minä näin tuon tähden uudestaan. Se sädehti sellaisella voimalla, että se sai minun näkökykyni katoamaan. Kaksi miestä käveli ulos tästä tähdestä pukeutuneina kirkkaisiin asuihin. Toinen heistä puhui minulle: "Dumitru, kuuntele ja muista. Sinun paluusi Amerikkaan oli minun suunnitelmani, ja minun päätökseni. Minulla on vielä nimiä lisättävänä täyteen määrään ennen kuin kaikki ne asiat, jotka olen näyttänyt sinulle, tulevat toteutumaan."

He avasivat suuren kirjan ja sanoivat, "Muistatko kuinka monta sivua oli jäljellä täytettäväksi, kun minä viime kerralla näytin tämän sinulle? Nyt, siellä on vain yksi sivu jäljellä. Kun se on tullut täyteen, se mitä Minä olen kertonut sinulle, tulee tapahtumaan Amerikalle." Mies jatkoi kertomalla minulle, että se aika mikä kuluisi tämän sivun täyteen tulemiseen, ei tulisi olemaan pidempi, vaan lyhyempi. Hän sulki kirjan, ja ukkosen äänet kaikuivat. Pelästyneenä siitä mitä olin nähnyt, minä jatkoin rukoilemista.

 

 

Dumitru Dudumanin ilmestysnäky 22.4.1996

KIINA JA VENÄJÄ ISKEVÄT

Rukoiltuani menin nukkumaan. Olin yhä hereillä, kun kuulin yhtäkkiä torven soivan. Ääni huusi minulle: "Nouse seisomaan!"

Olin näyssäni Amerikassa. Kävelin kodistani ulos ja aloin etsiä henkilöä, joka oli puhunut minulle. Kun katselin ympärilleni, näin kolme samalla tavalla pukeutunutta miestä. Kahdella heistä oli aseet. Yksi aseistetuista miehistä tuli luokseni. "Minä herätin sinut näyttääkseni sinulle, mitä on tulossa", hän sanoi. "Tule kanssani."

En tiennyt, mihin minua vietiin. Mutta kun saavuimme erääseen paikkaan, hän sanoi: "Pysähdy tähän!"

Minulle ojennettiin kiikarit ja minun käskettiin katsoa niiden läpi.

"Seiso siinä, älä liiku, ja katso", hän jatkoi. "Tulet näkemään, mitä he sanovat ja mitä he valmistelevat Amerikkaa varten."

Kun katsoin näin suuren valon. Sen yläpuolelle ilmestyi tumma pilvi. Näin Venäjän presidentin, lyhyen ja pyöreähkön miehen, joka sanoi olevansa Kiinan presidentti, ja kaksi muuta. Nuo kaksi muuta sanoivat myös, mistä he olivat kotoisin, mutta minä en ymmärtänyt. Joka tapauksessa tajusin, että he olivat joltain Venäjän hallitsemalta alueelta. Miehet astuivat ulos pilvestä.

Venäjän presidentti alkoi puhua kiinalaiselle miehelle. "Minä annan sinulle maan kaikkine ihmisineen, mutta ensin sinun tulee vapauttaa Taiwan amerikkalaisista. Älä pelkää, me hyökkäämme heidän kimppuunsa takaa päin."

Ääni sanoi minulle: "Katso mistä kohtaa venäläiset tunkeutuvat Amerikkaan."

Näin miten nämä sanat kirjoitettiin: Alaska, Minnesota ja Florida.

Sitten mies puhui jälleen: "Kun Amerikka alkaa sodan Kiinan kanssa, venäläiset iskevät ilman varoitusta."

Kaksi muuta presidenttiä sanoivat: "Myös me tulemme taistelemaan sinun kanssasi." Kummallakin oli jo suunniteltuna paikka, mistä hyökkäys alkaisi.

Kaikki puristivat käsiä ja halasivat. Sitten he kaikki allekirjoittivat sopimuksen. Yksi heistä sanoi: "Olemme varmoja, että myös Korea ja Kuuba ovat meidän puolellamme. Ei ole epäilystäkään siitä, ettemme voisi yhdessä tuhota Amerikkaa."

Venäjän presidentti alkoi puhua painokkaasti: "Miksi antaisimme amerikkalaisten johtaa meitä? Miksi emme hallitsisi itse maailmaa? Amerikkalaiset tulee potkaista ulos myös Euroopasta! Silloin voisin tehdä Euroopalle mitä minä haluan!"

Vieressäni seisova mies sanoi: "Mitä sinä näit merkitsee seuraavaa: venäläiset ovat olevinaan ystäviä ja he sanovat kunnioittavansa yhteisiä sopimuksia. Mutta kaikki mitä minä olen näyttänyt sinulle, tuo esille sen, miten kaikki tulee TODELLISUUDESSA tapahtumaan. Sinun tulee kertoa amerikkalaisille, mitä Amerikkaa vastaan suunnitellaan. Kun kaikki sitten toteutuu, ihmiset tulevat muistamaan Herran puhumat sanat.

"Kuka sinä olet?" kysyin.

"Minä olen Amerikan suojelija. Amerikan synnit ovat nousseet Jumalan eteen. Jumala sallii tämän tuhon tapahtua, sillä hän ei voi enää sietää niin suurta pahuutta. Jumalalla on kuitenkin edelleen oma kansansa, joka palvoo häntä puhtaalla sydämellä tehdessään hänen työtään. Jumala on valmistanut taivaallisen sotajoukon pelastamaan nämä ihmiset.

Siinä katsoessani suuri sotajoukko, joka oli hyvin aseistautunut ja valkoisin pukeutunut, ilmestyi eteeni.

"Näetkö tuota?" mies kysyi. "Tämä sotajoukko käy taisteluun pelastaakseen minun valittuni. Silloin Jumalaa pelkäävän ja jumalattoman ero tulee olemaan ilmeinen."

 

 

ISRAELIN TULEVAISUUS

Uni, jonka Veli Dumitru Duduman sai Kesäkuun 17, 1996

Jerusalem, Israel

Tämän Unen Veli Dumitru Duduman sai Kesäkuun 17. ja 18. päivä vuonna 1996 Tiberiaksessa, Israelissa. Uni saatiin ensin 17. päivänä ja sitten uudestaan 18. päivänä. Kaksi päivää tämän jälkeen Dumitru oli fyysisesti sairas aina kun hän yritti kertoa tätä unta, jotta se voitaisiin nauhoittaa.

Sen jälkeen kun olimme matkanneet kahdeksan päivää läpi Israelin, minä kysyin itseltäni: "Miksi minä olen tullut tänne? Kaikki mitä näen, on että maa ja ihmiset ovat syntisiä. Miksi minä tulin tänne? Sen jälkeen kun olin ajatellut tätä, minä rukoilin ja vaivuin uneen.

Tässä unessa meitä oli viisi; minä itse, kaksi lastenlastani ja pariskunta, jonka me olimme majoituimme Israelissa. Ja me olimme Galilean järvellä Israelissa ja me katselimme ympärillemme. Huomasimme kuinka mukavaa ja lämmintä siellä oli. Hieno paikka lomaa varten. Äkillisesti kuulin äänen puhuvan vasemmalta puoleltani. Se sanoi: "Sinä et tullut tänne vain tätä varten. Katso minuun." Minä katsoin ja näin miehen, joka oli pukeutunut valkeisiin, säihkyviin vaatteisiin. Hän oli itkemässä ja kyyneleet valuivat alas pitkin hänen poskiaan.

"Kuka sinä olet, ja miksi sinä itket?" Minä kysyin.

"Minä olen Jeesus Kristus, ja minä huolehdin verisukulaisistani ja minun kansastani, joiden puolesta annoin elämäni. Heidän syntinsä ovat pystyttäneet muurin Jumalan ja heidän välilleen. Jumala on päättänyt tuoda takaisin kaikki kansoihin hajotetut ihmiset. Sen sijaan, että olisivat kiitollisia Jumalalle hänen huolenpidostaan, ja siitä että hän on antanut turvatun maahantulon, he ovat tulleet vielä enemmän syntisiksi kuin he olivat niissä kansoissa mistä he lähtivät. Minä itken sen ahdistuksen tähden, joka on tulossa heidän päälleen. He sanovat pitävänsä Sapatin, mutta eivät he pidä sitä. He sanovat pitävänsä kiinni minun laistani, mutta eivät he tee sitä. Kaikkien maailman kansojen silmät katsovat tähän paikkaan, ja he ajattelevat tämän paikan olevan pyhä. He tulevat tänne etsimään pyhyyttä, ja esimerkkiä tästä paikasta. Tämä paikka ei ole pyhä, vaan on tullut saastaiseksi. Tämän tähden, Jumala on päättänyt ottaa rauhan pois tästä maasta. He eivät luota siihen rauhaan, jonka Jumala tuo, vaan etsivät omaa rauhaansa. Jumala ei enää kärsi heidän syntejänsä. Katso ja näe kuinka rangaistus tulee Israelin päälle heidän pahuutensa tähden."

Sitten minä näin lentokoneiden pilven, muodostelmassa tulossa vasemmalta (Golanin kukkuloilta*) ja suuren armeijan olevan tulossa kulmasta (Jarmukin joen laaksosta*) kaikenlaisten aseitten kanssa. Heillä oli hevosia, vaunuja, autoja, tankkeja, ja jalkasotilaita. Aloin kuulemaan kirkumista oikealta puoleltani, ja kysyin: "Voitko sinä pysäyttää tämän?"

"Elleivät he käy vaikeitten aikojen läpi, he eivät tule tunnistamaan minua Jumalana, ja eivätkä tule kutsumaan minua avuksi." Hän vastasi. "Sinä tulet olemaan surullinen, ja murheellinen kun lähdet tästä paikasta," Jeesus sanoi, "mutta jonkin ajan jälkeen sinun sydämesi tulee olemaan täynnä iloa. Kerro niille, jotka rakastavat minua, että Minä rakastin heitä ensin. He tulevat pelastumaan. Minä olen se Iankaikkinen. Minä en muutu. Kaikki mitä minä olen kertonut sinulle, tulee toteutumaan."

"Sinä menet rauhassa" Jeesus sanoi. Sitten siellä oli voimakas ukkosen jylinä, ja me etsimme paikkaa, johonka voisimme piiloutua, koska me ajattelimme sodan alkaneen. Salama tuli alas meidän eteemme, mutta Jeesus sanoi: "Älä pelkää, sinä tulet jättämään tämän paikan rauhassa. Kerro ihmisille, mitä olet nähnyt."

_____________

*Me olimme käymässä Galileassa, ja minä osoitin siihen suuntaan, mistä lentokoneet ja armeija tulivat, ja ne ihmiset joiden luona olin, tunnistivat nämä paikat.

 

 

 

KARHU LEOPARDIN NAHASSA

- 1996 -

Sen jälkeen kun olin matkannut kolme ja puoli viikkoa Amerikan läpi, pääsin viimein takaisin kotiin. Kaikki oli niin kuin ennenkin, olin vain vähän väsynyt. Minulle ja myös perheelleni yllätyksenä, Pyhäinmiestenpäivänä (Halloween) ollessamme ostoksilla lähimarketissa, minä en pystynyt hengittämään enää. Lapset huolestuivat, ja he veivät minut ensiapuklinikalle. Vähän ajan kuluttua olin sairaalan sängyssä. Sen mukaan, mitä lääkärit sanoivat, minä olin melkein kuollut, ja he tekivät diagnoosin toisensa perään vahvistaen epäilyksiään. Tajuan nyt, että jos Jumala ei olisi puuttunut asiaan, minä en eläisi enää. Syy miksi vielä olen kanssanne, on se että jumala kuuli monien veljien rukoukset kaikkialta, ja että jumala vielä tarvitsee minua. Saatanan suunnitelma oli lopettaa minun elämäni. Tämä näytettiin minulle monta kertaa, kun olin sairaalassa. Ja vaikka kuinka huonoksi tunsin itseni ruumiissani, minä olin aina tietoinen kaikesta mitä tapahtui ympärilläni. Kun olin puhumassa erään lapsenlapseni kanssa, joka oli jäänyt olemaan kanssani, minä yhtäkkiä näin suuren pedon ilmestyvän huoneeni Se hyppäsi minua kohti, kita auki, valmiina repimään minut kappaleiksi. Se näytti karhulta, joka oli peitettynä leopardin nahkaan. Se näytti tarpeeksi suurelta, jotta minä olisin voinut seisoa täysin pystyssä sisällä sen kidassa. Silloin minun oikealta puoleltani ilmestyi valkoiseen pukeutunut mies miekka kädessään. Hän iski miekkansa petoon, sanoen:

"Jo riittää, sinun ei ole lupa satuttaa häntä."

Tämä näytettiin minulle kolme kertaa, ja se kauhistutti minua. Kuitenkin minä tiesin, että joku oli siellä suojelemassa minua, Tänään kun kirjoitan tätä kirjettä, olen kotona ja kiitän jumalaa ja kaikkia niitä, jotka ovat pitäneet minut rukouksissaan. Antakoon Pelastaja teille iloa, ja terveyttä ja olkoon teille siunattu Kiitospäivä (Thanksgiving).

 

 

EHKÄ KOLME VUOTTA

- Näky, saatu Marraskuun 29, 1996 -

Kun oli sairaalassa vuoteessani makaamassa ja katsoessani siinä olevien perheenjäsenteni kasvoja, kolme miestä ilmestyi minun viereeni. Yhdellä heistä oli maapallo kädessään ja hän alkoi pyörittää sitä ja osoitti tiettyjä valtioita sanoen: ”Nämä ovat ne paikat mistä tuho on tulossa." En muista kaikkia niitä paikkoja mitä hän osoitti, muistan nähneeni Meksikon, Kuuban, ja Alaskan rajan. Sitten yksi näistä miehistä puhui minulle; "Me taistelimme kuolemaa vastaan sinun puolestasi. Se oli kova taistelu. Älä pelkää, sinä et tule vielä lähtemään. Sinulla on vielä työtä tehtävänä."

Yhtäkkiä, 3 tähteä ilmestyi heidän taakseen. Yksi heistä kysyi; "Tiedätkö mitä tämä tarkoittaa?"

"En" Minä vastasin.

"Me emme sano tarkasti, mutta luultavasti se tarkoittaa, että toisen 3 vuoden kuluessa (in another 3 years) suuri verilöyly tulee tapahtumaan." Sitten tähti muuttui vereksi, ja kaikki katosi.

 

 

UNI

- Saatu Maaliskuun 29, 1997 -

Olin kalastamassa kahden lapsenlapseni, Sergiun ja Danielin, kanssa. Me olimme paikassa, joka oli nimeltään Hot Springs. Yhtäkkiä kuu ilmestyi, ja säkenöi erittäin kirkkaana. Kuusi pienempää kuuta tuli ulos tästä suuremmasta kuusta. Ja aina kun kuu ilmestyi, se lähetti tuulia, myrskyjä ja tornadoja liikkeelle. Ihmiset vaikuttivat hyvin levottomilta; he juoksivat paikasta toiseen. Sitten minä sanoin lapsenlapsilleni, "Meillä ei ole paikkaa mihinkä juosta. Täällä on vuoria kaikkialla meidän ympärillämme ja myrskyt ovat tulossa pahemmiksi." Puita lenteli ympäriinsä, kodit olivat tuhoutumassa ja vaikka tuuli oli puhaltamassa tällaisella kovuudella, me emme tunteneet sitä. Daniel oli hyvin peloissaan. Mies ilmestyi kuun reunalla pitäen pienempää kuuta kädessään. "Nämä tulevat olemaan vain joitakin niistä rangaistuksista, mitä tämä maa tulee kokemaan" hän sanoi. "Tuulten, myrskyjen, tornadojen ja onnettomuuksien kautta minä tulen heikentämään heidän voimaansa." Sitten minä heräsin.

 

 

 

NÄKY – SAATU HUHTIKUUN 12, 1997

Minä olin suurella tasangolla, joka tuntui jatkuvan äärettömyyteen. En pystynyt näkemään sen reunoja, mutta tiesin olevani jossakin hyvin korkealla. Pilvet näyttivät olevan niin lähellä sitä paikkaa, missä minä seisoin, että jos olisin ojentanut käteni, minä voisin koskettaa niitä. Aloin katsomaan ympärille tarkkaavasti, mutta kaikki mitä voin nähdä on tämä tasanko, joka oli peitetty joka paikasta saman korkuisella ruoholla. Taivas oli rauhallinen ja kaunis ja siellä oli rauhan tunne tässä paikassa.

Siellä ei ollut rakennuksia, puita, kukkia, vain maa ja taivas. Kun jatkoin katsomista ympärilleni, minä näin muutoksen taivaalla, pilvet alkoivat liikkua reunoille, ja minä näin kaupungin tulevan alas pilvistä. Se jatkoi laskeutumista, kunnes se saavutti maaperän, missä minä seisoin. Minä olin hämmästynyt siitä mitä näin, ja aloin tutkia sitä tarkasti. Minä olen matkustanut tässä maailmassa paljon, mutta en ollut koskaan nähnyt mitään sellaista, mitä nyt olin näkemässä.

Koko rakennus oli niin kaunis, että se sai sinun henkesi salpaamaan. Se oli kokonaan valkoinen ja se säihkyi niin kirkkaana, että sitä melkein ei pystynyt katsomaan. Se oli niin suuri, että jos seisoin sen yhdellä kulmalla, katsoin nähdäkseni toisen pään, niin minä en pystynyt näkemään sitä. Yrittäessäni löytää sisäänkäyntiä tähän paikkaan, minä tutkin sen muureja, ja enkä pystynyt päättelemään, mistä ne oli tehty. Se vaikutti siltä, että se oli rakennettu yhtenä kokonaisuutena, kaikki yhdestä valtavasta massasta. Siinä ei ollut tillejä, siinä ei ollut mitään rakoja muurissa, siinä ei ollut laastia.

Vasemmalla puolella siitä missä minä seisoin, oli hyvin korkea rakennus, ja pienemmät rakennukset jatkuivat muuria pitkin. Vaikutti siltä, että koko kaupunki oli yhden ja saman katon alla. Vaikka rakennukset olivat erilaisia, ne olivat yhteydessä toisiinsa.

Kun jatkoin katsomista, näin portaat, jotka johtivat sisäänkäynnille, ja ne säihkyivät kirkkaampana kuin mitään mitä olen koskaan nähnyt. Ne olivat valtavat, niin kuin oli muuri, joka ympäröi kaupunkia. Kukaan ei pystyisi väkisin tulemaan tähän paikkaan. En tiedä minkälaisesta materiaalista se oli rakennettu, mutta sain sen vaikutelman, että ne jotka olivat sisällä, pystyivät näkemään ulos. Haluten saada selville mitä odotti sisällä, minä aloin kiipeämään portaita. En päässyt kovinkaan pitkälle, koska kuulin voimakkaan äänen, mikä peitti alleen kaiken muun. "Pysähdy!" Vaikka olisin halunnut jatkaa kävelemistä, en olisi pystynyt. Se oli kuin olisin ollut halvaantunut. "Kerro minun kansalleni, että heidän palvontansa Minua kohtaan ei pidä lähteä pelosta, vaan rakkaudesta. Mitä hyötyä heille on siitä, jos Minä kertoisin heille, milloin viimeinen hetki koittaa? Se mitä heidän täytyy tehdä, on kokosydäminen palvominen. Minä olen jo lähettänyt heille oppaan. Heillä on minun sanani. Minun sanassani se on jo paljastettu, että Minä tulen niin kuin varas yöllä. Kerro heille, että huomisesta murehtimista ei pitäisi löytyä heistä. Heidän täytyy olla uskollisia, ja taistella hyvä taistelu. Rakastaen minua niin kuin Minä olen rakastanut heitä, eläen rakkaudessa. Sillä katso, tuho on nopeasti lähestymässä, mutta Minä en viivyttele suojellakseni valittujani. Ne, jotka kylvävät armoa, tulevat saamaan armon Minulta. Kerro minun kansalleni, etteivät huolehtisi aikakausista, vaan mietiskelisivät sitä kuinka he pystyisivät seisomaan Minun edessäni. Kannusta heitä valmistautumaan siihen päivään, jolloin, minä tulen näyttämään voimani. Katso!"

Kun käännyin, näin pienen lapsen, joka yritti kiivetä portaita. Hän yritti, mutta koska hän oli liian pieni, hän ei koskaan pystynyt pääsemään seuraavalle askelmalle. Kuitenkin hänen naurunsa kaikusi kaikkialla niin kuin kello. Vaikka hän jatkuvasti epäonnistui, hän ei näyttänyt vähääkään surulliselta, vaan jatkoi yrittämistä uudestaan. "Enkö jättänyt teille tätä vertausta esimerkkinä?" Sitten kaikki katosi.

 

 

UNI – SAATU HUHTIKUUSSA 1997

[Herra on antanut minulle tulkinnan tähän näkyyn, ja se löytyy minun kotisivuiltani: www.telusplanet.net/public/tsgibson/propheticword.html Thomas S. Gibson]

Minä polvistuin sänkyni viereen, niin kuin teen joka ilta ennen kuin menen nukkumaan. Lopetettuani rukoilemisen, minä avasin silmän, mutta en ollut enää huoneessani. Sen sijaan löysin itseni metsästä.

Katsoin ympärilleni ja näin oikealla puolellani miehen, joka oli pukeutunut valkoisiin. Hän osoitti sormellaan ja sanoi, "Katso ja muista."

Minulta kesti vähän aikaa löytää se, mitä hän oli osoittamassa. Se oli pieni karhu, joka vaikutti puolikuolleelta maatessaan maassa. Kun jatkoin tämän karhun katsomista, se alkoi hengittämään syvemmin. Jokaisella kuluvalla minuutilla, se vaikutti elvyttävän itseänsä, ja kun katsoin, se tuli myös koko ajan vihaisemmaksi.

Sitten se alkoi kasvamaan. Pian se oli suurempi kuin metsän pohja, ja kun se kasvoi suoremmaksi, se tuli myös koko ajan vihaisemmaksi. Sitten se alkoi kuopimaan maata siten, että kun sen käpälä raapaisi maata, maaperä tärähteli.

Karhu jatkoi kaiken sen tuhoamista, mikä oli sen tiellä kunnes se tuli joidenkin miesten luo, jotka yrittivät hätistellä sitä pois keppien kanssa. Tähän mennessä karhu oli kasvanut niin suureksi, että se yksinkertaisesti murskasi nämä miehet jalkojensa alla ja jatkoi raivoamistaan.

Olin pökertynyt siitä mitä näin ja kysyin vieressäni seisovalta mieheltä, "Mitä tämä tarkoittaa?"

"Ensiksi he luulivat, että suuri karhu oli kuollut," mies sanoi, "Kun se sitten alkaa jälleen kerran liikkumaan, he pitävät sitä harmittomana. Yhtäkkiä se tulee sitten kasvamaan jälleen kerran voimakkaaksi määrätietoisena ja väkivaltaisena. Jumala tulee sokaisemaan niiden silmät, jotka jatkuvasti polkevat jalkoihinsa Kristuksen veriuhrin, kunnes koittaa päivä jolloin karhu iskee nopeasti. Tämä päivä yllättää heidät valmistautumattomina, ja se tulee olemaan juuri niin kuin sinä näit."

Mies sanoi, "Kerro Minun kansalleni, että päivät ovat rajatut ja tuomio on julistettu. Jos he etsivät Minun kasvojani ja vaeltavat Minun edessäni vanhurskaudessa, niin Minä tulen avaamaan heidän silmänsä, jotta he voisivat nähdä vaaran lähestyvän. Jos he ainoastaan tarkkaavat lähestyvää vaaraa, he myös tulevat yllätetyiksi ja heidät tallataan jalkoihin. Ainoastaan vanhurskaudessa he tulevat löytämään turvan."

Yhtäkkiä olin jälleen kerran yksin huoneessani polvillani, hien peittäessä kasvojani.

 

 

PROFETIA - DUMITRU DUDUMAN, SAATU 1997

Olen puhunut sinulle niin kuin isä puhuu omille lapsillensa. Olen näyttänyt sinulle mitä tulee olemaan, jotta sinä voisit valmistaa sydämesi ja vahvistaa henkesi taistelun päivää varten. Pimeät päivät ovat pian tulossa maan päälle. Valituksen ja suuren surun päivät. Minä odotutan sitä niiden tähden, jotka etsivät minua puhtaalla sydämellä. Minä annan voimaa heille, jotka etsivät minua jatkuvasti. Sitä laitonta ollaan valmistamassa, ja hän on valmiina paljastamaan itsensä. Hän odottaa vapaaksi pääsemistään. Hän tulee valheellisella kielellä ja petollisilla sanoilla. Minä tulen suojelemaan Minun omani, ja tulen vapauttamaan heidät jopa vihollisen kynsistä. Ne, jotka ovat vahvoja loppuun asti ja jotka on kutsuttu olemaan eläviä todistuksia minun nimeni tähden, tulevat samaan elämän kruunun. Antakaa vanhurskauden olla teidän lippunne, ja Minun Sanani olla teidän oppaanne. Olkaa juurtuneina totuuteen. Niin kuin aamunkoitto tulee ajamaan pimeyden pois, niin myös pimeys tulee hallitsemaan vain sille myönnetyn ajan. Olkaa vahvoja siinä tiedossa, että Minä tulen suojelemaan ja vartioimaan kaikki ne, jotka ovat Minun. Amen.

 

 

SUURI KARHU

Kaksi päivää ennen kuin vein isäni sairaalaan, minä kuulin hänen äänensä varhaisina aamun tunteina. "Minä näin jotakin." Niin kuin yleensä, otin nauhurini esille ja menin hänen vuoteensa viereen. Hän ei antanut minun nauhoittaa sitä. En muista kaikkea mitä hän sanoi, mutta haluan jakaa teille sen minkä muistan. Minun isäni ilmoitti, "Herra näytti minulle hyvin suuren karhun. Se oli rakennuksen kokoinen, ja se alkoi taistelemaan aseettoman miehen kanssa." "Näetkö mitä Minä olen näyttänyt sinulle" ääni sanoi, "Tällä tavalla se tulee olemaan kun vaikeudet tulevat Amerikan ylle. Kukaan ei pysty puolustamaan häntä. Ainoastaan ne, jotka luottavat Minuun, tulevat varjeltumaan. Kaikki tulee alkamaan niin kuin voimakas sade aurinkoisena päivänä. Hetkellä jolloin sitä vähiten odotatte." Siellä oli enemmänkin, mutta en muista loppuja.

Virginia Boldea (Dumitru Dudumanin tytär)

 

____________________________________________________________________

 

Dumitru Dudumanin Uni huhtikuussa 1997 ja tulkinta, jonka Jumala on antanut minulle, Thomas S. Gibsonille

Seuraavan unen Dumitru Duduman sai noin kuukausi ennen kuolemaansa:

UNI – SAATU HUHTIKUUSSA 1997

Minä polvistuin sänkyni viereen, niin kuin teen joka ilta ennen kuin menen nukkumaan. Lopetettuani rukoilemisen, minä avasin silmän, mutta en ollut enää huoneessani. Sen sijaan löysin itseni metsästä.

Katsoin ympärilleni ja näin oikealla puolellani miehen, joka oli pukeutunut valkoisiin. Hän osoitti sormellaan ja sanoi, "Katso ja muista."

Minulta kesti vähän aikaa löytää se, mitä hän oli osoittamassa. Se oli pieni karhu, joka vaikutti puolikuolleelta maatessaan maassa. Kun jatkoin tämän karhun katsomista, se alkoi hengittämään syvemmin. Jokaisella kuluvalla minuutilla, se vaikutti elvyttävän itseänsä, ja kun katsoin, se tuli myös koko ajan vihaisemmaksi.

Sitten se alkoi kasvamaan. Pian se oli suurempi kuin metsän pohja, ja kun se kasvoi suoremmaksi, se tuli myös koko ajan vihaisemmaksi. Sitten se alkoi kuopimaan maata siten, että kun sen käpälä raapaisi maata, maaperä tärähteli.

Karhu jatkoi kaiken sen tuhoamista, mikä oli sen tiellä kunnes se tuli joidenkin miesten luo, jotka yrittivät hätistellä sitä pois keppien kanssa. Tähän mennessä karhu oli kasvanut niin suureksi, että se yksinkertaisesti murskasi nämä miehet jalkojensa alla ja jatkoi raivoamistaan.

Olin pökertynyt siitä mitä näin ja kysyin vieressäni seisovalta mieheltä, "Mitä tämä tarkoittaa?"

"Ensiksi he luulivat, että suuri karhu oli kuollut," mies sanoi, "Kun se sitten alkaa jälleen kerran liikkumaan, he pitävät sitä harmittomana. Yhtäkkiä se tulee sitten kasvamaan jälleen kerran voimakkaaksi määrätietoisena ja väkivaltaisena. Jumala tulee sokaisemaan niiden silmät, jotka jatkuvasti polkevat jalkoihinsa Kristuksen veriuhrin, kunnes koittaa päivä jolloin karhu iskee nopeasti. Tämä päivä yllättää heidät valmistautumattomina, ja se tulee olemaan juuri niin kuin sinä näit."

Mies sanoi, "Kerro Minun kansalleni, että päivät ovat rajatut ja tuomio on julistettu. Jos he etsivät Minun kasvojani ja vaeltavat Minun edessäni vanhurskaudessa, niin Minä tulen avaamaan heidän silmänsä, jotta he voisivat nähdä vaaran lähestyvän. Jos he ainoastaan tarkkaavat lähestyvää vaaraa, he myös tulevat yllätetyiksi ja heidät tallataan jalkoihin. Ainoastaan vanhurskaudessa he tulevat löytämään turvan."

Yhtäkkiä olin jälleen kerran yksin huoneessani polvillani, hien peittäessä kasvojani.

 

Tulkinta, jonka Jumala on antanut minulle:

Ensimmäinen osatulkinnasta, jonkaJumalaantoiminulle, on seettäkarhu on Venäjä. (KatsotähänliittyväartikkeliProfeetallinenvertailu Daniel 7 Pedoista, Sakarja 6 Hevosista, ja Ilmestyskirjan 6 Hevosistatältäsivulta: http://www.mikkojokitalo.fi/435786644 )

Karhu näyttää kuolleelta ja vaarattomalta, mutta tulee nousemaan uudestaan!

Miehet keppien kanssa, jotka yrittivät torjua karhua, ovat Yhdysvallat ja sen liittolaiset. Herra tässä korosti minulle ”ja sen liittolaiset.”

Viimeisessä osassa me näemme, että Jumala tulee sokaisemaan niiden ihmisten ja kansojen silmät, jotka ovat hylänneet Jumalan tiet. He eivät tule olemaan valmiina, kun Venäjä nousee uudestaan vallassa, ja uudistetussa voimassaan. Kun Venäjä sitten iskee, tulee se heille täytenä yllätyksenä.

Ainoastaan parannuksessa ja vanhurskaudessa me voimme löytää suojan ja turvan Venäjän uudistuvaa voimaa vastaan. Silti me huomaamme sen, että Yhdysvallat on löysännyt omaa puolustustaan Venäjää vastaan. Se on päättänyt, että karhu on kuollut, tai ainakin niin voimaton, ettei siitä ole vaaraa.

Tämä virhe tulee johtamaan sen kukistumiseen joskus tulevaisuudessa. Kunka pian, sitä minä en tiedä. Herra ei ole paljastanut tätä minulle vielä. Mutta se tulee, jos siellä ei tehdä vakavaa parannusta ja käännytä vanhurskauteen.

 

 

Suomennokset Jouko Piho ja Mikko Jokitalo