Raymond Aguileran profetiat - Peto

Raymond Aguileran profetiat – Peto

Tämä sivu pdf-muodossa.

54. Raymond Aguilera - Näky 17. Toukokuuta 1992.

Näky:

Ydinräjähdys

Herra sanoi:

"Kissa ja hiiri tulevat elämään yhdessä. Peto Venäjä."

Näky:

Pallo sinkoutuu ilmaan. Sitten se räjähtää.

 

 

64. Raymond Aguileralle annettu profetia 26 Toukokuuta 1992.

Kettu on tulossa ulos kolostaan, hän alkanut saamaan rohkeutta toteuttaa suunnitelmansa. Ensin Kettu tulee kuljeksimaan erämaata hitaasti ja varovaisesti. Mutta hän tulee saavuttamaan tarvittavan itseluottamuksen asettaakseen organisaationsa voimaan. Sillä Kettu on yksi lopun ajan käsikirjoituksen näyttelijöistä. Kettu tulee auttamaan Petoa alussa, sitten Peto tulee tuhoamaan Ketun. Kettu tulee kartuttamaan varallisuutta ja viisautta joiden avulla voidaan manipuloida tiettyjen maiden Johtajia. Ja Peto tulee käyttämään sitä tietoa manipuloidakseen, eristääkseen ja tuhotakseen näiden maiden Johtajat.

Siitä tiedosta tulee tärkeä väline Pedolle. Mutta sinä hetkenä ja aikana, Kettua ei enää tarvita, hänet tuhotaan. Hänet teloitetaan. Hänet tuomitaan. Hänestä tulee yksi Pedon astinlaudoista. Varokaa siis Petoa ja astinlautoja. (kieliä?)

Minä rakastan teitä Kansani. Minä toivon, Minä tosiaan toivon että te pehmitätte korvanne. Avatkaa korvanne, ja silmänne, ja tehkää muille niin kuin toivoisitte teille tehtävän. Sillä Peto aikoo yrittää teurastaa Minun Lampaani, hän tulee käyttämään kaikki keinonsa saavuttaakseen päämääränsä. Ja hän tulee halveksimaan sydämensä ytimestä Minun Lampaitani, Minun Karitsoitani, Minun Laumaani.

...

 

 

74. Raymond Aguileralle annettu Profetia perjantaina 5 Kesäkuuta 1992.

Terve! Mitä teille kuuluu, Lampaani, Karitsani? Minä tulen ohjaamaan teitä, koska se tulee olemaan välttämätöntä, sillä Tähden saapuminen ilmaantuu yhtäkkiä, kuin tyhjästä, mutta hetki ja aika ovat käsillä, sillä veitsi on Maailman kurkulla. Peto aikoo yrittää säikyttää Kristuksen Ruumiin. Hänellä tulee olemaan valmis Suunnitelma Kristuksen Ruumiin Eliminointia varten. Pedon kumppanit tulevat kerääntymään Väärän Profeetan ympärille. Sillä Väärä Profeetta kehittää Juonen jossa Kristillisyyden Uskottavuutta ja Paikkansapitävyyttä Vähätellään. Ja tämä Suunnitelma, tai Määräys joka pannaan toimeen, panee liikkeelle Pedon perimmäisen päämäärän, absoluuttisesta Vallasta, ilman miltään taholta tapahtuvaa estämistä.

Sillä Peto ja Sika tekevät salaliitossa huolellisen Suunnitelman Läntisen Maailman Valloittamiseksi. Sillä Rahan kehitys, Maailman Taloudelliset Suhdanteet lankeavat Pedon eteen, joka päättää kuka selviytyy Rahajärjestelmän taloudellisista romahduksista. Sillä Varallisuuden Valta, Sotilas Valta, Poliittisten Liikkeiden Valta osuvat kaikki kohdalleen Rahajärjestelmän romahduksen myötä, mikä tulee tuomaan Pedon ja tämän seuraajat Valtaan.

Sillä Pedon kontrolli tulee itseltään Saatanalta Väärän Profeetan kautta, joka neuvoo ja ohjaa Hullua Miestä. Minä vien päätökseen sen mitä Raamatussa ilmoitin määrätyllä hetkellä, sillä Rahajärjestelmän romahdus tulee tapahtumaan. Sillä maailman ensimmäinen tuleminen on toteutunut kun Öljy ja Kaupankäynti Kontrolloivat Maailmaa, (kielet?) Taivaallinen Isäntä tulee ohjaamaan Sotaa joka tulee muuttumaan voimakkaaksi kun Yhteiskunnan rakenne sortuu. (kielet?)

Minä rakastan teitä, Lapseni, Minä rakastan teitä, kuunnelkaa Profeettaa, kuunnelkaa Profetioita, sillä Kone joka saapuu ja laskeutuu lentokentän päähän tulee olemaan katastrofin polttopisteessä Kaupungin Sydämessä. Kukinnat jotka sattuvat kun Auringonpaisteen Säteet osuvat maahan Keskikesällä. Koneen katastrofi tapahtuu kun Peto syyttää Kansleria (Chancellor) siitä ettei tämä noudata hänen lakiaan. Sillä Kansleri tulee vastustamaan Petoa, mutta lopputuloksella ei tule olemaan vaikutusta Petoon ja Pedon Seurueeseen. Sillä Peto toimi taitavammin kuin Kansleri, maanalaisen vakoojien ja vastavakoojien verkoston kautta.

Pommin kehitys, joka päästäisi kaasun hiukkasia ilmaan, tuhoaa vastustuksen Sotavoimat nopeasti ja suoraan. Joten varokaa Politiikkaa, Varokaa Sotavoimia, varokaa kaikkea ja mitä hyvänsä joka ei ole Jeesus Kristus Nasaretilaisesta. Sillä Kirkon vaino tapahtuu Uuden Kuun saapuessa kun Rauhan Sopimus Pedon kanssa on allekirjoitettu. Kuunteletteko Lapseni? Sillä teidän täytyy lukea Raamattua ja Opiskella ja totella teidän Taivaallista Isäänne, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä. Sillä tuho joka tapahtuu tulee järkyttämään teidät epäuskoon. (kieliä?)

Joten Lampaani, Karitsani varokaa Käsiänne, varokaa noita Järjestäytymisiä, varokaa Itseänne ettette muuttuisi Pedon kaltaisiksi. Minä olen Jehova. Minä olen Jehova. (kieliä?)Minä Rakastan teitä. Minä Rakastan teitä. Minä Rakastan teitä, Lapseni. Jehova on Ensimmäinen ja Viimeinen. Rakkauden Jumala, kaiken Jumala.

 

 

79. Raymond Aguilera - Profetia sunnuntaina 7. Kesäkuuta 1992.

Minä rakastan teitä. Kun Käsi Lyö kaksi laaksossa. Laaksossa, jossa Jousimiesten Jouset ovat jännitetty tiukoiksi, tulee olemaan Taistelukenttä, täällä Peto ja… (kielet)

Kun koira palaa oksennukselleen, se on merkki siitä missä sen sydän on, se on saastassa, jätteessä joka kontrolloi sen henkeä. Sen takia Peto palaa laaksoon. Kohtalonsa laaksoon, joka sulkee ansan hänen kohtalokseen. Se määrättiin aikanaan, monia vuosia sitten.

Kun teidän kenkänne ja jalkanne tulevat yhteen, ja auttavat teitä liikkumaan nopeasti tutkimattomassa Maassa; Maahan jota ette koskaan voisi Maallisissa Ruumiissanne käsittää; Taivaallisen Isäntänne Maahan, missä Järjestys, Rauha ja Levollisuus ovat. Paikkaan jossa kaikki Jehovan Pyhät elävät Sopusoinnussa ikuisesti.

Siis Kuunnelkaa, olkaa tarkkana, sillä merkit joita teille annetaan ei ole syytä sivuuttaa kevyesti, ne ovat merkkejä tapahtumista jotka tulevat toteutumaan. Kun laakson Taistelu lähestyy, sillä Hyvän ja Pahan sotavoimat tulevat kohtaamaan. Sillä teidän Taivaallinen Isänne mainitsi siitä monia vuosia ennen kuin se tapahtui, aika, päivä, Jeesuksen Kristuksen hetki.

Kun näette Hevosen, jonka päällä on Ratsastaja, Jousi ja Nuoli jännitettyinä ja osoittaen vasemmalle, se tulee olemaan aika, antikristuksen tuhon hetki. Sillä hän Pilkkaa Isää ja kaikkea sitä mikä on Pyhää. Eikä Isä tulee sallimaan tämän kaltaisen Synnin tapahtumista ilman että kaikki osalliset Tuomitaan.

Joten varokaa Pedon Merkkiä, sillä Pedon Merkki tulee olemaan teidän luhistumisenne jos te sen vastaanotatte. Näin sanoo Jehova, sillä Voima, Mahti, Herruus on Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen, Kerta Kaikkiaan.

...

 

 

90. Raymond Aguilera - Profetia 12. Kesäkuuta 1992.

Minä rakastan sinua Ray. Kun et kerran pysty nukkumaan, niin puhutaan. Anna kun kerron hiukan Sodasta, tulevaisuuden Sodasta. Sapelihammastiikeri tullaan kukistamaan mutta Peto ja Karju (Boar) tulevat käyttämään useita vakoojia ja vastavakoojia manipuloidakseen Hallituksia. Sellaisella tavalla että näiden Poliittisten Virkamiesten jotka niitä Hallituksia johti, heidän pöytiensä alla tapahtuu enemmän korruptiota kuin ikinä olisitte voineet käsittää. Kun hän saa valvontaansa öljyn ja raha-asiat hän alkaa hyödyntämään tätä vaikutusvaltaa ja kiristystä. Hän tulee hyödyntämään mitä tahansa mitä voi, saadakseen tahtonsa läpi ja hän tulee saamaan tahtonsa läpi.

Mutta Minä olen valmistamassa paikkaa häntä varten. Hän luulee että hän tulee pitämään Maailmaa käsissään mutta ainoa mitä hän tulee löytämään on Kuilun. Antikristus tulee olemaan yksi kaikkein kauhistuttavimpia, pelottavimpia tyranneja mitä Maailmaa on ikinä kohdannut. Teille ne ovat pelkkiä sanoja joilla ei ole todellista merkitystä; ne ovat vain sanoja. Te ette ole kokeneet sellaista kauhun tyranniaa mutta sillä tavalla loppu tulee tulemaan.

Suurissa Pääkaupungeissa, Suurkaupungeissa, kaikkialla Maailmassa tulee olemaan räjähdyksiä. Tulee olemaan Poliisivoima jolla ei tule olemaan mitään lakia. Ainoastaan Antikristuksen laki, joka on Saatanan laki. Hän tulee muodostamaan Valtakunnan, Vallan lähteen jonka kautta hän pystyy valvomaan mitä ihmiset ostavat, myyvät, kuka heidän kodissaan asuu, ketkä ja missä heidän perheenjäsenensä ovat, mitä he tekevät elääkseen, missä he käyvät kirkossa, ja missä he eivät saa käydä kirkossa. Sellainen valta hänellä tulee olemaan.

Sitten hän tulee panemaan toimeen Sinetin (merkin) joka asetetaan hänen nukkejensa otsaan; joita Hän tulee kontrolloimaan ja manipuloimaan niin että he tekevät hänen tahtonsa. Jos Hengellinen Elämänne on teille kallis älkää ottako Pedon Sinettiä. Sillä Sinetti tulee merkitsemään teidän loppujenne loppua. Joten varokaa Sinettiä joka asetetaan käteen tai otsaan. Sillä ei ole merkitystä mihin, jos te vastaanotatte sen, te ette koskaan tule näkemään Jumalan Valtakuntaa, Jehovaa, Taivasta, tai sitä Huonetta jonka olen teitä varten valmistanut. Sillä Minun Poikani kuoli teidän vuoksenne syystä, tuodakseen Lauman kotiin Taivaaseen. Mutta valinta on teidän.

ÄLKÄÄ OTTAKO PEDON MERKKIÄ. Tämä on Jehova. Tämä on Jehova, Maailmankaikkeuden Luoja, Tekijä. Sillä Minä olen viemässä päätökseen saastuneen Maapallon joka on käynyt happamaksi, josta eliminoidaan kaikki mikä ei ole Puhdasta, Vanhurskasta, ja Yhdenmukaista Minun, Jehovan, Sanan kanssa.

...

 

 

100. Raymond Aguilera - profetia 19. Kesäkuuta 1992.

Espanjaksi:

Hullu. Hän on Hullu. Se Mies. Hän on Hullu sillä hän uskoo voivansa voittaa Jumalan. Hän uskoo voivansa tappaa Jumalan jos hän tappaa ne jotka uskovat Jumalaan. Hän on Hullu. Hän on Hullu. Se mies on vihainen Jumalalle koska paholainen sanoi hänelle että kaikki paha mikä hänelle lapsena tapahtui oli Jumalan syytä. Nyt hän tahtoo tappaa jokaisen joka rakastaa Jumalaa, Maailman ja Taivaiden Jumalaa, ja kaiken sen Jumalaa mitä on ja ei ole.

Sellaista tulee olemaan tulevina päivinä. Sinun täytyy kirjoittaa ja käskeä Pyhiä panemaan korvansa maahan. Kuullakseen Hullun miehen askeleet. Sillä hän tulee tahtomaan tappaa kaikki jotka uskovat Kristukseen, Pyhään Henkeen ja Isään.

Hänellä tulee olemaan paljon sotilaita jotka auttavat häntä etsimään niitä jotka uskovat Kristukseen, ja jos he eivät lakkaa rukoilemasta ja lukemasta Raamattua, hän tulee tappamaan Kristittyjä kuin eläimiä, sillä hän tuntee paljon, paljon vihaa Jumalaa kohtaan koska paholainen sanoo hänelle asioita. Miten sääli, mitä täytyykään tapahtua tulevina päivinä.

Englanniksi:

Minä aion antaa teille muutamia rakkaudellisia neuvoja. Nämä neuvot tulevat teidän Taivaallisen Isänne, Jehovan, Huulilta. Sillä Jehova on kaiken alku. Tämä neuvo on niille Kristityille jotka joutuvat kärsimään joitakin tragedioita tulevaisuudessa kun heitä vainotaan. Tämä neuvo on periaatteessa yksinkertainen: Pysykää keskittyneinä Jeesukseen Kristukseen, Pelastajaanne Pyhän Hengen Voiman kautta. Te Pelastutte jos pidätte itsenne Puhtaina ja Keskitytte Jeesukseen Kristukseen.

Sillä kun Pallo tulee tunnetuksi, Pallo aloittaa luopumisen Sinetistä Pahassa Ristissä joka on Pallon päällä, ja ruumiista, ja Kristuksen Ruumiista. Sillä pahan ristin sinetti tullaan ottamaan käyttöön sopivana ajankohtana. Sillä paholaisella tulee olemaan merkkinsä, sillä sinetti tulee merkitsemään ikuista Kärsimystä Gehennassa.

Joten varokaa sinettiä. Varokaa Petoa. sillä lopun saapuminen on käsillä, ja tulee olemaan päällänne ennen kuin huomaatte. Taivas varjelkoon ettei kukaan ota sinettiä, sillä se merkki sinetöi kohtalonne Gehennassa. Olkaa valppaita, pysykää tarkkana Maailmassa. Lukekaa Raamattua. Keskittykää Jeesukseen Kristukseen. Pyhä Henki tulee opastamaan teitä. Tämä on teidän Isänne, Maailmankaikkeuden Luoja, Jehova.

 

 

101. Raymond Aguileralle annettu profetia 19 Kesäkuuta 1992.

...

Meidän täytyy aloittaa välittömästi. Meidän täytyy käännyttää naapurimme. Meidän täytyy käännyttää Veljemme, Siskomme, ja kenet hyvänsä joka kuuntelee. Tämä on Jehova, teidän Isänne, Taivaan ja Maan Luoja. Peto kartuttaa Varallisuutta ja Informaatiota parasta aikaa, sillä Peto ei odota hiukkaakaan saadakseen suoritetuksi sen minkä hän tahtoo suorittaa. Hän panee paljon aikaa Työlleen tällä hetkellä.

Joten, Kristuksen Ruumis, kuunnelkaa Profetioita ja katsokaa, oppikaa, sillä te tulette yllättymään siitä millä tavalla asiat kehittyvät, sillä Lain ja Järjestyksen lakkaaminen on Käsillä, sillä teidän Oikeuksienne lakkaaminen on Käsillä, sillä Rauhan ja Levollisuuden lakkaaminen on käsillä, sillä Saatanan kukistuminen on Käsillä. Muistakaa, kaikki te joilla on Puhdas Sydän, Puhdas Mieli, ja Puhdas Sielu, pitäkää silmänne kiinnittyneinä Jeesukseen.

...

 

 

102. Maanantaiaamuna klo 12.51 Kesäkuun 22. 1992 Englanniksi annettu profetia, sekä tapahtuma, Lauantaina 20. kesäkuuta 1992 klo 2:12.

Tapahtuma:

Minut herätettiin konekiväärin kovaan nopeaan ääneen joka kuulosti hyvin todelliselta. Se herätti minut. Voin vieläkin kuulla sen päässäni. En tiedä oliko se uni vai jotain tulevaisuudesta, Herralta. Tiedän vain että se pelästytti minut, sillä se kuulosti niin todelliselta.

Englanniksi:

Hei Ray, no, läpäisit ensimmäisen testin, jos tahdot kutsua sitä testiksi. Minä kutsun sitä tottelevaisuudeksi. Vaikka sinä oletkin tehnyt paljon muita asioita tottelevaisuudessa. Tiedän että tämä oli sinulle vaikeaa, jatka vain edelleen tehden sitä mitä Minä käsken sinun tehdä. Sinä olet suojeluksessa, Minun täytyy hokea sitä sinulle uudestaan ja uudestaan sillä sinulla on vaikeuksia käsittää ja tuntea se, ja tuntea olosi turvalliseksi. Kun tulee toden paikka sinä tulet tietämään. Jehova ei unohda Profeettojaan, Apostolejaan, Pyhiään, kuten aiemmin sanoin, en koskaan ole unohtanut enkä koskaan tule unohtamaan. Siitä sinulla on Minun Sanani.

Sinä tulet saamaan haukkumisia ihmisiltä jotka luulevat tietävänsä kaiken. Anna sen parhaimman kykysi mukaan mennä yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos, sillä se ei ole sinun ongelmasi. Sinä olet vain Minun Sanansaattajani. Tee itsesi vahvaksi ja lähetä viestit sinne minne Minä käsken, ja katso ja näe kuinka Jehovan, Jumalasi Voima ja Kunnia kasvaa. Sillä Me olemme vasta aloittamassa. Joten, luota Minuun Ray, sinulla on enemmän luottamusta kuin mistä otat itsellesi kunnian.

Se oli demoni joka soitti sinulle puhelimella. Ne olivat vihaisia koska sinä annoit Profetiat pastorillesi, mutta ne eivät voi tehdä mitään, eivät yhtään mitään. Sinä olet Minun käsissäni. Se mitä sinun pastorisi tekee, sillä ei ole mitään merkitystä sinulle. Sillä se mitä hän tekee, se on hänen ja Minun välinen asia, olipa hän sitten tottelevainen tai ei. Hän on nyt tilivelvollinen Minulle koska Minä annoin hänelle Sanani, ja jos hän sulkee silmänsä ja korvansa, sitten Minä otan hänet käsiteltäväksi. Se ei ole sinun ongelmasi. Se on Minun ongelmani ja minulla ei ole ongelmia.Minä huolehdin kaikesta oikeaan aikaan. Tämä on Jehova, Maailmankaikkeuden Luoja, kaiken sen Luoja mitä on, ja mitä tulee olemaan.

Ray, tiettyjen asioiden tässä Maailmassa on tapahduttava, kuten sanoin, tietyllä tavalla, tiettyyn tyyliin. Sinun ei tarvitse muuta kuin totella Sanaani, Luottaa Minuun, Rukoilla Minulle, Koko Sydämelläsi ja Sielullasi, ja sinulla ei ole mitään Hätää. Ei yksikään nuolista, ei yksikään kivistä, tule osumaan sinuun. Kaikki minkä Minä lupaan tulee tapahtumaan, aika ja hetki on määrätty ja asetettu. Sama koskee Tähteä joka tulee tulemaan. Sama koskee Petoa, Pedon Merkkiä, Sotia, ja Verta.

...

 

 

103. Raymond Aguileralle annettu Profetia maanantaina 22 Kesäkuuta 1992.

Minä rakastan sinua Ray. Pöllö tulee puuhunsa Marraskuun keskivaiheilla. Pöllö kaatuu ensimmäisenä. Pöllö kohtaa Herhiläisen. Herhiläinen tulee teloittamaan Pöllön sillä Peto haluaa ainoastaan ne jotka ovat tottelevaisia häntä kohtaan. Sillä paholaisen valtakunta on Kuolema. Sillä Pedon valtakunta on käsillä. Sillä Pedon valtakunta tulee sortumaan niin kuin Raamatussa kerrottiin. Viitekohdat löytyvät Joelista, Makkabealaisten kirjasta, Johanneksesta (evankeliumi tai kirjeet?), Ilmestyskirjan kuudennesta luvusta.

Teurastus joka tapahtuu tulee pelästyttämään koko Maailman, sillä he tulevat tuntemaan avuttomuutta. He tulevat tuntemaan itsensä hylätyiksi sillä Jumalan Viha tulee puhdistamaanMaapallon kaikista pahoista tavoista kerta kaikkiaan. Sillä he eivät etsineet Minua. He eivät Katsoneet Minun puoleeni. He rakastivat tavaroitaan, omaisuuttaan, äitiään, isäänsä, vaimojaan ja poikiaan ja tyttäriään enemmän kuin Jumalaansa. Sillä he eivät koskaan seuranneet Jehovan teitä. Heidät siitettiin pahuuteen. Joten he Kuolevat pahuuteen, näin sanoo Jehova.

...

 

 

104. Raymond Aguileralle annettu Profetia 22 Kesäkuuta 1992.

...

Ne kärsimykset ja koettelemukset, jotka ihmiset tulevat läpikäymään, tulevat todella erottamaan hyvät pahoista. Ei ole mitään mikä voisi muuttaa sitä minkä Minä olen aloittanut. Todellisuus siitä mitä tulee tapahtumaan tulee järkyttämään koko maailman, johtajat, johtajien seuraajat, ihmiset jotka luulevat tietävänsä kaiken.

Peto tulee tuhoamaan kaiken mitä koskettaa, ilman syytä, ainoastaan siksi että hän haluaa. Veri, silvotut ruumiit kaduilla, kujilla, tulevat olemaan tavanomainen asia. Sillä hänellä tulee olemaan ehdoton valta. Te syntiset, te ihmiset jotka ette seuraa Jehovaa, Poikaa, ja Pyhää Henkeä, tulette oivaltamaan mitä se todella merkitsee kun seuraa Saatanaa, teidän arkkivihollistanne. Sillä te tulette seuraamaan häntä Kuiluun, ja elämään sellaisella tavalla, tyylillä, kuin hänen sielunsa haluaa, mutta Helvetin kärsimystä ei voi verrata siihen mitä Maapallolla pian tapahtuu. Sillä Helvetti on itkun ja hammasten puremisen paikka, täydellisen, ikuisen kärsimyksen paikka.

Kuulostaa kaamealta, kuulostaa pahalta, mutta teidän Jumalanne, Jehova, Pyhä Henki, Poikani, Herrojen Herra, Kuninkaiden Kuningas, Me tulemme puhdistamaan kaiken mikä on Taivaissa, mikä on Maan päällä, ilman kahta kysymystäkään, ilman pienintäkään epäröintiä, kaikki, mikä tahansa, mikä on pahaa tullaan heittämään alas Helvettiin. Kaikki mikä on Puhdasta ja Tahratonta tullaan Puhdistamaan Taivasta varten. Sillä Minun Puhuttu Sanani loi Taivaat ja Maan, Hyväksi, Vanhurskaaksi, Puhtaaksi.

Kapina Taivaassa alkoi koska Lucifer ei pitäytynyt siinä asemassa ja vallassa ja velvollisuuksissa jotka hänelle annettiin. Hän lähti vastustamaan Kaikkivaltiaan Jumalan Valtaa. Mutta Jehova, Jehova Jumala ei koskaan häviä, ei koskaan ole hävinnyt eikä koskaan tule häviämään. Joten Kapina on saapumassa päätökseen, ja kaikki minkä Lucifer ja hänen seuraajansa saastutti, puhdistetaan kerta kaikkiaan. Jotkut teistä eivät ehkä pidä Helvetin ajatuksesta, siitä että Helvetti on luotu, ja siitä ajatuksesta että pahat ihmiset laitetaan Helvettiin, mutta teidän täytyy muistaa että Minä olen Jumala Jehova, yhdessä Poikani, ja Pyhän Hengen kanssa.

Minun Poikani on Minun Lakini Toimeenpanija ja Toteuttaja. Hän on Oikeudenmukainen, ja Hän on Oikeassa. Muistakaa sana"Oikeudenmukainen". Se on hyvin tärkeää. Niistä ihmisistä jotka menevät Kapinan johtajien kanssa Kuiluun, se kuulostaa pahalta, kaamealta, mutta se on Oikeudenmukaista. Henkimaailmassa se on Oikeudenmukaista, ja koska te ette pysty käsittämään henkimaailmaa, ja henkimaailman todellisuutta, te ette voi käsittää paikkaa nimeltään Helvetti, Gehenna. Sillä te ajattelette Maallisin käsittein. Sillä herjausta Minun Nimeäni, Poikaani ja Pyhää Henkeä kohtaan ei tulla sallimaan. Sillä Me olemme Maailmankaikkeuden Luojia. Me Loimme kaiken Puhutun Sanani kautta, ja se mikä ei ole Oikeudenmukaista, mikä ei ole Oikein, siihen puututaan;Oikeudenmukaisesti ja Oikein.

 

 

108. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 24 Kesäkuuta 1992.

Näky:

Näin Leijonan pään jolla oli vihreä harja. Nyt näen härän pään.

Profetia: klo 1:44 am, Espanjaksi.

Siinä se on nenäsi edessä poikani. Se mitä sinulle kerroin vaimostasi. Siinä hän on. Voit koskettaa häntä, voit suudella häntä. Sillä hän on valmis.

Mutta katso, Ristin aika on saapunut, Vääntyneen (Crooked) Ristin aika. Se on saapunut. Sillä se mitä Minä puhun on totta. Sinun täytyy tarkkailla Vääntynyttä Ristiä. Tähti tulee tulemaan, ja se tulee iskemään maailmaa niin kuin Vasara, ja Tähti tulee olemaan, sillä sika, ja koirat, tulevat juoksemaan kaiken perässä mitä on, ja mitä he tässä maailmassa haluavat. Nyt saapuu Tähti Vasaran kanssa. Sillä se mitä Minä sanon, teidän Jumalanne; Isä ei Valehtele. Kaikki mikä on Rehellistä, ja Puhdasta, on teidän Isänne.(kieliä?)

Niin Ray, hetki tulee kun monarkki salamurhataan Lontoon kaduilla. Päivänä joka merkitsee hänen Kruunajaisensa. Sillä Peto on suunnitellut, ja toimeenpannut tämän salamurhan alusta saakka. Sillä hänen valtakuntansa perustuksen kehitys tulee leviämään maasta maahan kunnes hän tulee hallitsemaan maailmaa, rautaisella kädellä.

Joten varokaa Petoa. Varokaa Tähteä joka iskee käteenne, ja otsaanne ilman armoa. Sillä kun teillä kerran on tämä Tähti, te ette koskaan tule näkemään Taivaan Valtakuntaa yhdessä Poikani, ja Pyhän Hengen kanssa. Tähti tulee olemaan kivuton. Se ei satu. Se asetetaan välineellä joka Iskee sen paikoilleen. Joten varokaa Vasaraa ja Tähteä.

Tämä on teidän Jumalanne Jehova. Lopun alku tulee olemaan niin kuin Vanhan Testamentin Viidennessä Mooseksen kirjassa sanottiin. Kuolleiden ruumiiden pinot kohoavat korkealle, kuin puutukit kuumana kesäpäivänä. Kärpäset tulevat olemaan sankkoina ja painavina ihmisruumiiden jäänteiden päällä kuumana kesäpäivänä. Se mitä jotkut ihmiset kutsuvat Harmageddoniksi, sen alku saatetaan päätökseen niin kuin Raamatussa on kirjoitettu. Joten lukekaa Raamattua ja oppikaa Jumalan Vihasta niitä kohtaan jotka pilkkaavat Jehovan, Pojan, ja Pyhän Hengen Nimeä.

Joten varokaa Petoa. Varokaa Sinettiä. Tehkää itsenne vahvoiksi. Rakastakaa lähimmäistänne, suojelkaa perhettänne. Rukoilkaa yhdessä, rukoilkaa yhdessä, sillä teidän Taivaallinen Isänne ja Jeesus Kristus tulevat suojelemaan teitä, mutta teidän täytyy tehdä se omasta halustanne. Sillä Me rakastamme teitä, ja Me tahdomme teidät Puhtaiksi ja Tahrattomiksi. Niin että voitte tulla Taivaaseen yhdessä Jumalanne Jehovan, Pojan, ja Pyhän Hengen kanssa. Tämä varoitus on lausuttu Rakkaudella, mutta opiskelkaa Raamattua, ja oppikaa, ja hankkikaa se viisaus jota tarvitsette selviytyäksenne vaivan ajoista. Sillä teitä on varoitettu rakkaudella ja hellyydellä. Jääkää hyvästi aina seuraavaan kertaan.

 

 

110. Raymond Aguilera - profetia 25 Kesäkuuta 1992.

...

Tähti tulee saapumaan sopivalla hetkellä, sillä Tähti on matkalla. Sen saapuminen tulee hämmästyttämään ja yllättämään koko maailman. Sillä Taivaallinen Isäntä tulee ilmaantumaan kun Maailman Kaupankäynti ja Öljyvarat ovat huipussaan. Torven ääni tulee kuulumaan Taivaissa ja Maan päällä. Sillä paholaisen ansaan sulkeminen tulee olemaan saavutettu päätökseen. Pyhät jotka pysyvät Lujina ja Puhtaina ja Vanhurskaina tulevat kohtaamaan Poikani Pilvessä.

Hetki on Käsillä. Se päivä tulee olemaan ihmeellinen ja juhlallinen päätös Poikani pitkään ja odotettuun paluuseen. Enkelit jotka ovat taistelleet Taivaan Sodassa ovat innoissaan ja odottavat kärsimättöminä uusia saapuvaisia. Joten varokaa Väärää Profeettaa, Antikristusta sekä Pedon Palvomista.

...

 

 

119. Raymond Aguileralle annettu Profetia 27. Kesäkuuta 1992.

Minä rakastan teitä Lapseni. Kristittyni, Lampaani, Karitsani, Minä ihailen teitä. Älkää seuratko Saatanan teitä. Älkää tehkö niin kuin Peto tekee. Älkää tehkö niin kuin Paholainen tekee sillä hetki lähestyy jolloin teidän Taivaallinen Isänne vie tämän Maapallon päätökseen.

 

 

124. Raymond Aguilera - profetia 30. Kesäkuuta 1992.

Lapseni, aukaiskaa silmänne, aukaiskaa korvanne, sillä helvetti tulee pääsemään valloilleen Maa Planeetalla. Paholainen ja Peto sekä Antikristus valmistelevat Strategiaansa tällä hetkellä. USKOKAA SANAANI! Pohjatyötä laaditaan juuri tällä sekunnilla. Teidän täytyy vetää Kristuksen Ruumis yhteen välittömästi! Mitä vahvempia te olette Kristuksen Ruumiissa, sitä vaikeampaa pedolle ja hänen seuraajilleen tulee olemaan hävittää teitä, sillä Pedon päivä on käsillä. (kielet?)

Minä rakastan teitä Lapseni Koko Sydämelläni, mutta se mitä Raamatussa sanotaan, sen täytyy tapahtua. Jumalan Varustukset täytyy pukea Kristuksen Ruumiin ylle, Ruumiin puolustamiseksi. Varustakaa itsenne Jumalan Sanalla.

Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki tulee olemaan teidän keskellänne kaiken aikaa. Sillä se mikä on pahaa tulee hallitsemaan sitä mikä on Vanhurskasta. Loppu on Käsillä ja Jehova Jumala tulee vuodattamaan Vihansa kaiken pahan päälle kertakaikkisesti. Jehova on ja tulee aina olemaan se joka hallitsee Maailmankaikkeutta. Tämän maapallon loppu on Käsillä, näin sanoo Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki. (kielet?)

 

 

144. Raymond Aguilera - Profetia 7. Heinäkuuta 1992.

...

Joten olkaa vahvoja, olkaa rohkeita, ja Soittakaa Vapauden Kelloa. Kertokaa veljillenne, lähimmäisillenne, ystävillenne. Kristus on tulossa. Sillä peto tullaan heittämään helvetin kuiluun yhdessä kaikkien seuraajiensa kanssa. Joten olkaa vahvoja, olkaa rohkeita, Soittakaa Kelloa. Soittakaa Vapauden Kelloa. Näin sanoo Jehova, yhdessä Pojan, Kuninkaiden Kuninkaan Herrojen Herran, ja Pyhän Hengen kanssa. Soittakaa Vapauden Kelloa. Soittakaa Vapauden Kelloa, sillä hetki on täällä. Lukekaa Raamattua, opiskelkaa ja oppikaa. Soittakaa Vapauden Kelloa. Soittakaa Vapauden Kelloa.

 

 

147. Raymond Aguileralle annettu näky 7 Heinäkuuta 1992.

Alligaattori pyydystämässä lintua, suurta lintua. Se näyttää Kotkalta. Se pyydystää sen leukoihinsa ja pureskelee sitä.

Näky:

Näen Kristuksen Ruumiin roikkumassa Ristillä ja jokin syö Hänen Aivojaan. Tuntuu kuin näky sanoisi että jokin tulee hyökkäämään Kristuksen Ruumiin mieltä vastaan. Peto kenties? En tiedä kuka laittoi sellaisen ajatuksen mieleeni, mutta siltä minusta tuntuu, ja sitä minä aistin, ja näen.

 

 

161. Raymond Aguileralle annettu Profetia 18 Heinäkuuta 1992.

...

Pyhäni, lukekaa Raamattua, opiskelkaa, puhukaa Veljillenne ja Siskoillenne. Opastakaa heitä Jeesus Kristus Nasaretilaisen, Kuninkaiden Kuninkaanne ja Herrojenne Herran teissä. Sillä Hän on Polku. Hän on Tie Taivaaseen, AINOA TIE Taivaaseen. Auttakaa Veljiänne ja Siskojanne Rakkaudella, Kärsivällisyydellä, ja opastakaa heitä. Pyhä Henki tulee auttamaan teitä.

Pysytelkää rukouksessa sillä Pedon aika on edessänne, se tulee olemaan edessänne hyvin pian. Vetäkää Kristuksen Ruumis yhteen. Tehkää itsenne vahvoiksi, sillä päivä tulee päällenne huomaamatta. Joten olkaa viisaita, olkaa vahvoja, olkaa rohkeita, sillä Pyhän Hengen Voima tulee olemaan teidän kanssanne.

Siis, Lampaani, Karitsani, opiskelkaa, ja oppikaa, sillä teidän Isänne tulee opastamaan teitä Profeettojen kautta, Puhutun Sanani kautta, tulevina päivinä, viikkoina, ja kuukausina. Teille tullaan osoittamaan pedon tiet ja tavat.

...

 

 

166. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 23. heinäkuuta 1992.

...

Sillä piiloutumisen aika alkaa kun karhu ja pöllö lähtevät Egyptiin sotimaan. Valmistautukaa, kertokaa veljellenne ja kertokaa siskollenne, että hetki tulee kun karhu ja pöllö lähtevät Egyptiin sotimaan. Suojelkaa Lapsianne, suojelkaa vaimojanne, suojelkaa perheitänne, rukoilkaa Jumalallenne Jehovalle koko sydämellänne, koko mielellänne, koko sielullanne. Sillä se päivä tulee päällenne kuin varas yöllä.

...

Kuunnelkaa Minua Lapseni. Kuunnelkaa Minua, Lapseni, sillä päivä saapuu varoittamatta. Minä tulen kertomaan teille miten te voitte kommunikoida veljienne ja siskojenne kanssa sopivalla hetkellä, mutta teidän täytyy etsiä paikkaa minne piiloutua NYT! Kun vielä on turvallista etsiä. Tämä on Jehova, Maailmankaikkeuden Jumala, kaiken sen Jumala mitä on ja tulee olemaan, yhdessä Poikani Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen kanssa. Rukoilkaa ja rukoilkaa ja rukoilkaa ja Minä tulen lähettämään teille Profeettoja kertomaan miten selviytyä noista vaivan ajoista. Tämä on teidän Jumalanne, kyyneleet Silmissäni, Rakkaus Sydämessäni. Valmistautukaa pedon päivää varten.

...

 

 

182. Raymond Aguileralle annettu Profetia 6 Elokuuta 1992.

...

Sillä tilinteon päivä, Jumalan tahdon loppuunsaattamisen päivä on käsillä. Arkki on paikoillaan. Arkki tulee olemaan uuden elämän alku Jehovan Pyhille. Sillä Minun Poikani, Kuninkaiden Kuningas, Herrojen Herra, Jeesus Kristus Nasaretilainen tulee noutamaan Arkin määrättynä aikana. Sillä kun pilvi lähestyy Maapalloanne silloin tapahtuu ihmeellinen. Puhtaat, vanhurskaat, puhdassydämiset otetaan silmänräpäyksessä Arkkiin. LOPUT tulevat läpikäymään KÄRSIMYKSET, ja KOETTELEMUKSET jotka ovat RUUMIIN LOPULLINEN PUHDISTUS MAAPALLOLLA.

Sillä Jehova haluaa ainoastaan sitä mikä on puhdasta, ainoastaan sitä mikä on tahratonta, ainoastaan sitä mikä on vanhurskasta. Saatana tullaan sitomaan ja lähettämään Gehennaan yhdessä enkeleidensä, pyhiensä kanssa. Sillä Saatanan päivä tulee saamaan loppunsa taistelukentillä joilla oikea ja väärä kohtaavat; hyvä ja paha. Teurastus, ruumiiden veri tulee olemaan levitettynä kautta koko Maapallon. Sillä Jehova tulee osoittamaan Maapallolle Jumalan Vihan, kaikkea sitä kohtaan mikä on pahaa se tullaan oikaisemaan kerta kaikkiaan, sillä hetki on tullut. Hetki on täällä jolloin Saatana tullaan päästämään irti.

Villi koira, hullu koira tulee juoksemaan kaikkiin maailman neljään kulmaan terävine hampaineen, kuraisen kuolaavan kielensä kanssa odottaen että voisi ahmia kaikkea mikä liikkuu Saatanan voimalla ja vallalla. Hän tulee tappamaan. Hän tulee silpomaan. Hän tulee tuhoamaan kaiken mikä häntä huvittaa. Saatanan ylpeys ja ego ovat menneet niin hyvin Saatanan sisään, sellaisella voimalla, että hän on yhtä itse paholaisen kanssa.

Jotta tämä puhdistaminen tulisi täydelliseksi, täytyy niiden Tahrattomien ja Vanhurskaiden jotka ovat jäljellä tulla koetelluiksi uskossaan, rakkaudessaan Jumalaa kohtaan. Heidän tottelevaisuuttaan tullaan koettelemaan maksimaalisesti. Joten Kristuksen Ruumiin täytyy liittyä yhteen, heidän täytyy tehdä itsensä vahvoiksi. Heidän täytyy tehdä itsensä rohkeiksi. Sillä Pedon hetki, Saatanan hetki, kaiken pahan hetki tulee kohtaamaan tätä Maapalloa.

Joten Kristuksen Ruumiin täytyy YHDISTYÄ VAHVAKSI VOIMAKSI. Teidän täytyy niellä Ylpeytenne. Teidän täytyy niellä Egonne. Teidän täytyy etsiä veljiänne ja siskojanne missä ikinä he ovatkaan. Sillä hullu koira on vapaana ja se on nälkäinen. Se himoitsee Minun Lampaitani, Karitsoitani. Teidän täytyy tehdä Kristuksen Ruumis vahvaksi. Pyhän Hengen Voima on paikalla. Pyhä Henki tulee auttamaan teitä, mutta teidän täytyy niellä ylpeys, ego. Kaikki mikä kuuluu Saatanalle täytyy heittää pois. Sillä tulevat ajat, tulevat olemaan koettelevia ja loppu Saatanalle, Luciferille kuilussa, Gehennassa. (kielet?)

 

 

198. Raymond Aguilera - Profetia 1. Syyskuuta 1992.

...

Pyhäni, Karitsani, Siemeneni, Poikani on saanut Käskynsä. Aika, paikka on edessänne. Lukekaa Raamattua, opiskelkaa, oppikaa Kuninkaiden Kuninkaastanne, Herrojenne Herrasta. Sillä Jeesus Kristus Nasaretilaisen kautta te pelastutte. Muistakaa, tapahtuipa mitä hyvänsä, niin Taivaassa oleva Isänne, yhdessä Pojan, ja Pyhän Hengen kanssa, ei koskaan tule hylkäämään teitä. Sillä Pedon päivä on käsillä, päivät, kärsimykset ja koettelemukset.

Minä aion ravistaa tätä Planeettaa. Aion helisyttää sitä. Aion Puhdistaa sen. Joten Kristittyni, Siemeneni, kootkaa voimanne. Perehtykää Rukoukseen. Perehtykää Raamattuun. Etsikää veljiänne ja siskojanne. Niin kuin ei koskaan aikaisemmin. Sillä nämä eivät ole turhia Sanoja. "Minä aion ravistaa tätä Planeettaa!" "Aion pelästyttää joka ainoan ihmisen tällä Planeetalla!" He tulevat tuntemaan Jehova Jumalan, tavalla jota eivät koskaan aikaisemmin tunteneet.

Sillä paholainen on turmellut koko Planeetan sellaisella laajuudella että Minun täytyy tehdä se mitä Minun täytyy tehdä. Sota Taivaissa raivoaa ilkeänä. Mutta aika on nyt täällä jolloin Maapalloa tullaan ravisuttamaan. SILLÄ LUCIFER JUOKSEE HENKENSÄ EDESTÄ. SILLÄ HÄN TIETÄÄ ETTÄ HÄNEN PÄIVÄNSÄ OVAT LUETUT. Hän haluaa ottaa teidät mukaansa. Kaiken mihin hän koskee hän pilaa, sillä Luciferin päivä on melkein ohi. Kristittyni, Karitsani, Lampaani. Hän haluaa teidät. Hän haluaa teidät illalliseksi hulluille koirilleen. Hän haluaa teidät illalliseksi. Hän haluaa viedä teidät Gehennaan.

Olkaa Vahvoja. Olkaa rohkeita. Sillä Jehova Jumala, Maailmankaikkeuden Luoja, Tähtien, Taivaiden, yhdessä Poikani Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen kanssa tulemme suojelemaan teitä, mutta teidän täytyy kuunnella Sanojani. Teidän täytyy olla tottelevaisia. Etsikää veljiänne ja siskojanne TÄNÄÄN, NYT! Älkää odottako huomiseen. Sillä pedon päivä on päällänne.

Muistakaa Sanani, "Pedon päivä on päällänne." Etsikää veljiänne. Etsikää siskojanne. Minun Enkelini ovat paikalla. Pyhä Henki tulee opastamaan teitä. Teidän täytyy hypätä Arkkiin. Se on valmis! Aukaiskaa korvanne. Avatkaa silmänne. Tämä on teidän Isänne Jehova. Maailmankaikkeuden Luoja yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa.

 

 

204. Raymond Aguileralle annetut Profetia, Uni ja Tapahtuma 5 Syyskuuta 1992.

Uni:

Näin unen rakennuksesta joka sijaitsi rappeutuneella alueella Richmondissa, Kaliforniassa. Siskoni sekä eräs toinen nainen olivat seurassani. Me menimme sisään yhteen vanhaan murjuun jossa oli kaksi pientä huonetta. Toinen huone oli noin kymmenen jalkaa kertaa kymmenen jalkaa, ja toinen oli noin puolet siitä. Siellä oli vanhoja puisia arkistokaappeja, jotka olivat joko kuluneita tai haljenneita, mutta niiden sisällä ei ollut mitään. Rakennus vaikutti tyhjältä, mutta jotenkin minä aistin ettei se ollut sitä. Oli kuin me olisimme menneet ajassa taaksepäin. Sisällä oli hämärää. Seinät oli paljaasta puusta, ja lattia oli tehty puisista laudoista. Siellä oli kaikki järjestyksessä eikä mikään ollut rikkinäistä, mutta arkistokaapit olivat tyhjät.

Näytti siltä kuin joku olisi työskennellyt siellä, mutta ketään ei näkynyt. Lähtöä tehdessämme siskoni ja se toinen nainen tuhlasivat aikaa juttelemiseen. Oli myöhäinen ilta, mutta ei ollut pimeää, ikään kuin olisi ollut kesäaika. Kello oli noin kahdeksan. Oli kuitenkin myöhä ja yö läheni, mutta päivänvaloa oli silti vielä runsaasti.

Sitten jostain tyhjästä saapui Poliisi, tai jonkinlainen Vartija (Ranger), ja alkoi esittää meille kysymyksiä. Jostain syystä me menimme pienen rakennuksen sisään. Nainen, siskoni, konstaapeli, ja minä järkytyimme kaikki, sillä suuremmassa huoneessa oli seinien vieressä ja keskellä huonetta baarituoleja, eivätkä ne olleet siellä aikaisemmin. Jotenkin me emme enää olleetkaan Kalifornian Richmondissa. Luullakseni me olimme tuhatkuusisataaluvun Englannissa. Se oli eräänlainen työpaja jossa oli joukko tuoleja, joiden päällä istui nuoria Lapsia työskentelemässä. Heidän pöytänsä olivat järjestyksessä ja he pitivät ääntä, naputelleen ja tavaroita yhteen kooten.

Sitten me katsahdimme huoneen nurkkaan ja näimme siellä vanhemman pojan. Hän oli noin neljätoistavuotias. Hänellä oli yllään shortsit, muttei kenkiä, ja hänellä oli vanha risainen paita päällään. Hän piteli sellaista suurta sientä ja pari pikkupoikaa oli seinää vasten. Yksi pikkupojista oli peloissaan. Tämä vanhempi poika pesi heitä sienellä. Hänellä oli käytössään pieni kulma huoneesta, jossa jotkut Lapsista jonottivat seinän vieressä, ja hän pesi heitä, yksi kerrallaan.

Minusta näytti siltä kuin hän olisi pitänyt heistä huolta. Lapsia oli varmaan viisitoista tai kaksikymmentä. He näyttivät olevan iältään noin neljästä kymmeneen vuoteen. Ne jotka tekivät työtä olivat pukeutuneet ryysyisiin vanhoihin vaatteisiin joita näkee kirjoissa jotka kertovat tuhatkuusisataaluvun Englannista. Kai niitä kutsutaan lapsityöpajoiksi, mutta tämä ei ollut sellainen.

Se oli kuin orpokoti, muttei kuitenkaan orpokoti. Oli kuin tämä poika olisi ottanut vastuulleen pestä ja huolehtia näistä pienistä Lapsista. Sillä he tekivät työtä, mutta kuten sanoin, vanhempi Poika oli itsekin lapsi. Muistan että me kyselimme häneltä kysymyksiä mutta hän ei osannut vastata meille. Veimme hänet toiseen huoneeseen, ja Hän kertoi meille tekevänsä työtä. Hän halusi tietää keitä me olimme.

Me kysyimme häneltä miten pitkään hän oli ollut siellä, sillä näytti siltä kuin he olivat vain löytäneet tyhjän rakennuksen ja perustaneet sinne pajan. Hän katsoi meihin ja sanoi olleensa siellä niin ja niin kauan tai jotain. Siinä ei ollut järkeä. Kysyin häneltä uudestaan, minä vuonna hän oli sinne tullut. Hän sanoi jonkun vuoden jossa ei ollut mitään järkeä. Hän näytti välttelevän kysymystä, mutta vaikutti siltä kuin hän olisi puhunut totta, että hän tosiaan tuli sinä vuonna. Hän käyttäytyi kuin ei olisi ollut kovin oppinut. Sitten, seuraavaksi huomaan Hänen kävelleen ulos. Menin hänen jälkeensä koska hän oli alkanut itkemään. Vartija alkoi etsimään häntä.

Tapahtuma:

Jotain epätavallista tapahtuu ruumiilleni minun puhuessani kasettinauhuriini. Tunnen Herran Läsnäolon.

Uni:

Mieleeni tuli että he olisivat olleet lukittuina ajassa. He tekivät työtä ja tämä nuori poika piti heistä huolta. Minä kysyin, "Mikä on yhtiösi, liikkeesi nimi?" Hän sanoi, "Tämä on Tobyn Talo (the Toby House)," ilmeellä joka tuntui sanovan, missä sinä olet ollut. Hän sanoi, "Kaikki tietävät että tämä on Tobyn Talo," Minulle tuli sellainen olo että he jostain syystä katoaisivat, mutta niin ei käynyt. Todella outo uni. Hyvin Outo.

Tunsin pojan tuntevan näin: "En ole tehnyt mitään väärää, pidän vain huolta veljistäni ja siskoistani, kodittomista, niistä joilla ei ole ketään." "Mitä olen tehnyt väärin?" Tällaisen vaikutelman minä hänestä sain, hänen silmistään, pelosta, jota hänen ruumiinsa viesti. He olivat kaikki peloissaan. Sen pystyi näkemään heidän silmistään, heidän kasvonsa sanoivat, mitä oikein on tekeillä, sillä he huomasivat että me olimme oudosti pukeutuneita.

Näytti siltä että he paikkasivat ja naputtelivat pikku esineitään. He olivat likaisia, mutta siistejä. Kuusi per jono, ja jonoja oli noin neljä. Yhdessä kulmassa oli pieni poika joka ei halunnut tulla pestyksi, ja tämä nuori Poika otti asiakseen pestä hänet. Hänellä oli suuri sieni, aivan kuin hän olisi sanonut pienelle pojalle, valmistaudu, sillä nyt se tulee. Pieni poika peitti kasvonsa ja silmänsä. Ja sitten nuori poika alkoi pestä häntä.

Hän tunsi vilpitöntä rakkautta veljiään kohtaan, vaikka he eivät olleet hänen veljiään. Näytti siltä kuin he olisivat olleet katulapsia, ja he tulivat juuri ja juuri toimeen, yrittäen selviytyä. Uskon etteivät he olleet ollenkaan Richmondin Kaliforniassa. He olivat jossain päin Englantia. Jossain paikassa jonka nimi oli Tobyn Talo. Tämä oli yksi niistä todella todentuntuisista ja epätavallisista unista jotka jättävät jälkensä mieleesi. Kai hän piti huolta Katulapsista ja hän oli itsekin kadulla asuva henkilö. Hän teki päättäväisesti sen mitä pystyi, vaikka oli itsekin vain lapsi.

Tapahtuma:

En tiedä unen merkitystä, mutta luulen että Profetoin. Sillä ruumiini on kauttaaltaan kananlihalla.

Profetia:

Herra sanoi, " Ruokkikaa Karitsoitani, pikkuisiani, niitä joilla ei ole ketään. He ovat lapsia, pikkuiset, lapset, jonkun täytyy pitää heistä huolta."

Tapahtuma:

En ymmärrä tätä, mutta minä itken enkä pysty lopettamaan. En ymmärrä! Mitä on tekeillä? En pysty lopettamaan itkemistä. Herran Läsnäolo on äärimmäisen VOIMAKAS.

Profetia:

Reymundo! Tämä on Jehova, Herrojen Herra, Kuninkaiden Kuningas, Pyhä Henki. "Muista Uni!" Juurruta se mieleesi. " Muista heidän kasvonsa." Sillä päivä tulee jolloin suurkaupunkien ihmiset, Lapset, tulevat elämään niin kuin sinä unessasi näet. Se ei ollut Englanti. Se tulee tapahtumaan tulevaisuudessa, suurkaupungeissa, kaupungeissa joissa Peto tulee ahmimaan Ruumista. Lapsiryhmät tulevat liittymään yhteen yrittäen selviytyä, sillä edessä olevat ajat tulevat olemaan ankaria Kristuksen Ruumiille, maailmalle. Kuunnelkaa Sanojani, Harmagedonin päivä lähestyy nopeasti ja vääjäämättömästi tätä Planeettaa. Paholaisen, Saatanan kosto tulee yrittämään tuhota kaiken mikä on hyvää, kaiken mikä on oikeamielistä. Tallenna tämä Uni, Profetia, Tapahtuma. "Muistakaa uni." "Muistakaa tapaus." (kielet)

Tämä on Jehova, Maailmankaikkeuden Luoja. Tähtien Luoja, Taivaan, Maailman, Maailmankaikkeuden. Taivaalliset Enkelini tulevat suojelemaan teitä, opastamaan teitä läpi pimeiden päivien, läpi kuoleman laakson. Rukoilkaa ja Rukoilkaa ja Rukoilkaa sillä teidän Herranne ei koskaan tule hylkäämään teitä. Jehova Jumalan Sana ei Valehtele.

Kääntykää Jeesus Kristus Nasaretilaisen puoleen. Katukaa Syntejänne. Katsokaa Poikani Jeesus Kristus Nasaretilaisen puoleen koko sydämellänne, mielellänne, ja sielullanne. Hän on teidän suojanne, Pyhän Hengen kautta te löydätte Minut, Jehovan. Kyyneleet Silmissäni, kuunnelkaa Profetioita. Kuunnelkaa Unia. Kuunnelkaa Tapahtumia ja RUKOILKAA JA RUKOILKAA JA RUKOILKAA JA RUKOILKAA!

 

 

207. Raymond Aguileralle annetut Profetia ja Näky 11. Syyskuuta 1992.

Näky:

Näin näyn siitä että öljyä imeytyi maahan.

Sitten Herra sanoi: " Lopun alku alkaa kun öljy loppuu." Päivän hetki on päällänne kun Peto hallitsee maailman taloutta voimallisella kädellä, raskaalla kädellä. Hän tulee hallitsemaan maapalloa ilman voimalla.

Näky:

Näen Ristin, paitsi että ristin huipussa on suppilo. On kuin jotain valutettaisiin Ristin suppilo-osaan, täyttämään Ristiä.

 

 

210. Raymond Aguileralle annettu Profetia 16 Syyskuuta 1992.

...

Kuunnelkaa Sanojani Lapseni, teidän Taivaallinen Isänne, Maailmankaikkeuden Luoja, Taivaan, hetki on päällänne jolloin teillä on tilaisuus hypätä Arkkiin ja kohdata Poikani tai teillä on tilaisuus piilottaa päänne hiekkaan. Muistakaa, Lampaani, Karitsani, tapahtuipa mitä hyvänsä, Minä rakastan teitä loppuun saakka. Tämä on Jehova, teidän Taivaallinen Isänne, rakastavan viestin kanssa Karitsoilleni, Lampailleni, avoimin Käsivarsin Minä toivotan teidät tervetulleiksi Koko Sydämelläni ja Sielullani.

Sillä tekin olette Minun Pikkuisiani. En halua että mitään vahinkoa sattuisi teille. Lakatkaa seuraamasta Saatanaa. Sillä jos haluatte hänet jumalaksi, te tulette elämään hänen kanssaan kaikkina päivinä kuin päiviä on. Sillä päätöksen hetki tulee olemaan edessänne huomaamatta. Pedon päivä on edessänne. Pedon Merkki on edessänne.

Viikunapuun Lehdet ovat tulossa nupulle. Puun juuret ovat Kasvaneet, ja ne ovat Syvällä. Pedon tarkoituksena on iskeä Viikunapuun Runkoon sellaisella voimalla, sellaisella taidolla että se tulee pelottamaan teitä, mutta Juuret ovat Syvällä ja Runko on vahva. Sillä Jumalan Voima on Viikunapuun taustalla eikä Taivaassa ja Maailmassa ole mitään mikä voisi tuhota Minun Puuni.

Kuunnelkaa Sanojani. Istuttakaa itsenne Minun Puuhuni. Arkkiin ja te tulette pelastumaan. Sillä Saatanan voima ei ole mitään verrattuna Jehova Jumalan Voimaan. Muistakaa Puuta; Viikunapuuta ja sitä kun Viikunapuun lehdet muuttuvat. Muistakaa poikani Sanat: " Kun Viikunapuun lehdet muuttuvat, se on merkki." Rakkaudella ja Rauhalla, teidän Taivaallinen Isänne antaa tämän rakkaudellisen viestin Pyhän Hengen Voiman kautta yhdessä Poikani Jeesus Kristus Nasaretilaisen kanssa. Muistakaa Puu. Muistakaa Viikunapuu.

 

 

211. Raymond Aguilera - Profetia 17 Syyskuuta 1992.

Kuunnelkaa, "Se mitä Minä sanon tulee toteutumaan siten kuin Jumalan Puhuttu Sana sen sanoo." Arkki tulee tulemaan määrättynä aikana. Jeesus Kristus Nasaretilainen tulee tulemaan määrättynä aikana. Hirmumyrskyt, maanjäristykset, peto, tähdet, väärä profeetta, kaikki tulee menemään Jehova Jumalan Sanan mukaan, yhdessä Jeesus Kristus Nasaretilaisen ja Pyhän Hengen kanssa. Ei yksikään Minun Tahtoni Sana, ei ainutkaan Kirjain tule menemään ohi ilman että se toteutuisi. Sillä Minun Puhuttu Sanani ei mene vasemmalle eikä oikealle. Se on Välitön. Se on Vanhurskas. Se on Totuus.

Teidän Taivaallinen Isänne haluaa varoittaa teitä, ohjata teitä, rakastaa teitä kiihkeästi, sellaisella rakkaudella joka tulee Taivaasta, Jehova Jumalan Sydämestä, Jeesus Kristus Nasaretilaisen Sydämestä, Pyhän Hengen Sydämestä.

Olkaa vahvoja. Olkaa rohkeita. Sillä Arkki on paikallaan. Sota raivoaa kiihkeänä teidän ympärillänne ja Taivaassa, sillä se mikä on pahaa, mikä ei ole Jumalasta, se tullaan hoitelemaan ja lähettämään asianmukaiseen paikkaan sopivana hetkenä, näin sanoo Jehova. Avatkaa korvanne, avatkaa silmänne, sillä tilinteon päivä on edessänne.

...

 

 

220. Raymond Aguilera - Profetia 2. Lokakuuta 1992.

...

Liitonarkki tullaan asettamaan Pyhäkköön. "Kun Viikunapuun Lehdet muuttuvat." Liitonarkki tullaan asettamaan paikalleen. " Kun Viikunapuun Lehdet muuttuvat." Sillä antikristus ja väärä profeetta tulevat pilkkaamaan Isä Jehovaa. Herjaukset tulevat olemaan anteeksiantamattomia. " Kun Viikunapuun Lehdet muuttuvat." Liitonarkki tullaan asettamaan Pyhäkköön.

Näyttelijöillä on osansa. Näyttämö on asetettu tämän Planeetan loppua varten. Sillä se mitä Raamatussa sanottiin tulee toteutumaan. Ei Yksikään Kirjain, ei Yksikään Sana tule menemään ohi ilman että se täyttyisi. Te ei-kristityt, joilla on Ylpeys, Ego, tulette kuulemaan, tulette näkemään, tulette tuntemaan Jehovan Voiman, kun Jehovan Viha kohtaa teitä Pyhän Hengen Voimalla.

...

Muistakaa etten koskaan tule hylkäämään teitä. En koskaan jätä teitä kärsimysten ja koetusten keskelle. Sillä minä rakastan teitä. Älkää koskaan unohtako että "Minä rakastan teitä." Tehkää itsenne vahvoiksi. Tehkää itsenne viisaiksi. Sillä pedon Päivä on täällä, väärän profeetan Päivä, Tuomion Päivä, Uuden Maailman Synnytystuskat, Uuden Alun. "Minä rakastan teitä. Poikani rakastaa teitä. Pyhä Henki rakastaa teitä."

...

 

 

230. Raymond Aguilera -Näky 8. Marraskuuta 1992.

Näky:

Näin suuren Hollantilaisen tuulimyllyn.

Profetia:

Herra sanoi, "Hollanti tulee olemaan Pedolle ensimmäinen."

 

 

231. Raymond Aguilera - Näky ja Profetia 11. Marraskuuta 1992.

Näin cowboy Hatun.

Profetia:

Herra sanoi, "Texas tulee olemaan toinen Pedolle."

 

 

258. Raymond Aguilera Profetia 29. Joulukuuta 1992.

Minä rakastan teitä, pysykää rauhallisina. Olkaa kärsivällisiä. Olkaa viisaita. Jumalan asiat ovat Taivaan asioita, ne ovat Puhtaita, Vanhurskaita ja Tahrattomia. Sillä Harmageddonin päivä on edessänne. Älkää pelätkö. Sillä Jehova Jumala, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki on teidän kanssanne, vieressänne, joka askeleella. Tämän maailman asiat tullaan eliminoimaan kertakaikkisesti. Minä Rakastan teitä kaikkia, Lapseni, ilman poikkeusta, mutta haluan teidät Tahrattomiksi. Haluan teidät Puhtaiksi. Peskää itsenne. Puhdistakaa itsenne Saatanasta ja kaikista hänen teistään. Sillä Harmageddonin päivä on edessänne.

Sota Taivaissa voimistuu. Sota Maapallolla alkaa lisääntymään kun pöllö lentää itään. Sillä pöllöllä on kaava Petoa varten. Peto on asemassaan. Pedolla on roolinsa. Pedolla on nälkä Karitsoihini, Lampaisiini. Yhdistäkää Kristuksen Ruumis. Lakatkaa tappelemasta. Sillä loppu on edessänne. Rukoilkaa, Rukoilkaa ja Rukoilkaa. Yhdistäkää perheenne, veljenne ja siskonne Kristuksen Ruumiissa.

Sillä se mikä on edessänne on jotain mitä maailma ei koskaan aikaisemmin ole kokenut. Pahan voimakkuus; - se tulee lisääntymään päivä päivältä, tunti tunnilta, hetki hetkeltä. Sitten se saapuu pisteeseen jolloin loppu tulee. Me, Jehova Jumala, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki, tulemme tietämään mikä kuuluu Saatanalle ja mikä Jehova Jumalalle. Tämä tulella Puhdistaminen tulee erottamaan Lampaat vuohista, Hyvän pahasta, Valon pimeydestä, ja sitten Me aloitamme alusta. Ne jotka Rakastavat Jehova Jumalaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä menevät Taivaaseen. Ne jotka rakastavat Luciferia joutuvat elämään Luciferin kanssa. Näin sanoo Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki.

...

 

 

269. Raymond Aguilera Profetia 23 Tammikuuta 1993.

Niin Ray, hetki, joka teille aikaisemmissa Profetioissa paljastettiin, pedon hetki, se tullaan asettamaan asemaansa. Kokous johon peto vastikään osallistui oli täydellinen menestys. Kaikki kovakuoriaiset jotka kokoukseen osallistuivat, olivat hyvin iloisia, he riemuitsevat. Sillä ruoka jota he söivät oli paholaisesta. Tällä hetkellä he ovat tyytyväisiä syömäänsä ateriaan. Tämän maailman Madot tulevat enenemään, lisääntymään, julkitulo maailmalle tulee kohdistumaan kun peto (?).

Se mitä tapahtuu on että peto paljastaa suuren suunnitelman. Tämän oman älykkyytensä julistuksen, joka varsinaisesti muodosti liiton hänen ja paholaisen välille. Lentokoneet tulevat lentämään, kovakuoriaiset tulevat rakentamaan, taivaalla tulee satamaan, ja maailman huomio tulee kohdistumaan väärään suuntaan. Sillä peto tulee manipuloimaan tiedotusvälineitä sellaiseen suuntaan joka on vastakkainen Jumalan Sanalle. Se mikä tulee olemaan oikein, on itse asiassa väärin, ja se mikä tulee olemaan väärin, on itse asiassa oikein.

Maailman tiedonvälitys tulee olemaan puolueellista, tulee olemaan pedosta, ja peto on Saatanan kontrolloima. Joten älkää olko nopeita tuomitsemaan. Sillä se mikä on valkoista tulee olemaan mustaa, ja se mikä on mustaa tulee olemaan valkoista. Olkaa hyvin varovaisia Lapseni, Karitsani, Lampaani. Sillä monet tulevat tulemaan petetyiksi, ja moni tulee lankeamaan. Sillä pedon toiminta on kaiken pahan toimintaa.

Lukekaa Raamattua, opiskelkaa, pysykää keskittyneinä, pysykää vireinä. Sillä jotkut teidän NIIN KUTSUTUISTA SUURMIEHISTÄNNE työskentelevät vihollisen hyväksi. Älkää antako pettää itseänne. Keskittykää Jeesus Kristus Nasaretilaiseen, Isäänne Jehovaan, ja Pyhä Henki tulee opastamaan teitä, ja ohjaamaan teitä. Muistakaa Sanani, se mikä kuulostaa kauniilta, mikä kuulostaa oikealta, saattaa olla väärin.

Sillä tämän maailman, tämän planeetan tiedonvälitys tulee vahvistamaan Saatanan sanan, pedon kautta, tämän järjestön kautta. Väärä profeetta tulee aloittamaan kampanjansa joukkotiedotusvälineiden kanssa. Hän tulee aloittamaan planeetan arvojärjestelmän muuttamisen, ja kohdistamaan sen Antikristuksen suuntaan.

Kuunnelkaa tarkkaan, hyvin, hyvin tarkkaan mitä tiedotusvälineissä sanotaan. Sillä he tulevat käyttämään hyväkseen tiedotusvälineitä tuhotakseen vanhurskaat, tuhotakseen Jumalan Sanan. Keskittykää Raamattuun, Roomalaiskirjeeseen, Aikakirjoihin, Efesolaiskirjeeseen, Ilmestyskirjaan, Heprealaiskirjeeseen, ja viimeistelkää se Evankeliumeilla, Jumalan Sanalla, Poikani Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen, yhdessä Pyhän Hengen, ja Isän, Jehova Jumalan, kanssa. Olkaa varovaisia Lampaani. Olkaa varovaisia Siemeneni. Sillä se mitä kuulette, se mitä luette, sillä se mitä tämän maailman tiedonvälityksessä näette, tulee olemaan korruptoitunutta. Väärä profeetta on paikalla.

...

 

 

288. Raymond Aguilera - Profetia 6. Helmikuuta 1993.

Soittakaa Huiluja, lyökää Tamburiineihin, olkaa Iloisia ja Hilpeitä, sillä loppu on edessänne. Puhaltakaa torviin, pitäkää kaikenlaista ääntä. Heilauttakaa kätenne ilmaan, hyppikää ja pyörähtäkää, pudotkaa alas jaloillenne, olkaa Onnellisia, olkaa Iloisia sillä Vapahtajanne on tulossa. Arkki on paikoillaan, Enkelit ovat paikoillaan. Varokaa Pedon Merkkiä.

Kivi asetetaan reikään joka on seinän kivetyksessä, itäisellä puolella. Kivi istutetaan kiviseinän itäiselle puolelle. Siihen mistä kärryjen oli tapana ajaa ohi. Puhaltakaa trumpetteihin.

Portti tullaan avaamaan, kun pedon maha on täynnä Ruumiin Verta paholaisen kostolla. Varokaa Merkkiä. Paholaisella on ehtymätön nälkä Poikani Verta kohtaan.

Kun itäisellä puolella oleva reikä on täytetty. Etsikää kiveä. (kieliä) Itäinen seinämä (muuri) mistä portti avataan.

Tulkaa todistamaan tapahtumaa, Israelilaiseni. Tulkaa Kotiin! Sillä teidän Isänne odottaa. Tulkaa Kotiin pohjoisesta, idästä, lännestä, etelästä. Tulkaa Kotiin, Abrahamin Lapset, Tulkaa Kotiin! Sillä päivä on lähellä. Muistakaa Lupaukseni. Tulkaa Kotiin, Lapseni, sillä loppu on lähellä. Kun Viikunapuun Lehdet Muuttuvat. Kun Viikunapuun Lehdet Muuttuvat.

 

 

305. Raymond Aguilera - Profetia 9 Maaliskuuta 1993.

Kyllä Ray, Bolivian Provinssi tulee muuttumaan asumattomaksi maaksi, sillä pedon käsi, pedon enkelit, tulevat tuhoamaan ja hävittämään Bolivian Provinssin voimakkaalla kädellä. Hän tulee siirtymään pohjoisesta etelään, idästä länteen. Paholaisen voimat ovat vahvoja Boliviassa. Joten Lapseni, Lapseni, te jotka asutte Boliviassa, olkaa vahvoja, olkaa rohkeita, olkaa valppaita, seiskää Kallion päällä. Katukaa syntejänne, etsikää veljiänne ja siskojanne. Sitten varautukaa pitkää taistelua varten Boliviassa, missä vihollisen armeija on vahva, voimakas, ja päättäväinen halussaan hävittää kaikki jotka ovat hyviä, kaikki jotka ovat Kristuksesta Bolivian Provinssissa.

...

 

 

346. Raymond Aguilera - Näky 9 Syyskuuta 1993, klo 19:30 illalla.

Rukouksen aikana Kirkossa näin näyn giljotiinista ja Herra sanoi, " Peto tulee palauttamaan giljotiinin käytön." Sitten näin näyn kirjahyllystä joka meni kokonaisen huoneen poikki, seinästä seinään. Se oli täynnä ihmisten pääkalloja, ylhäältä alas.

 

Näky:

Näky San Franciscon-lahdesta taustallaan Golden Geta-silta, sitten taas yksi ydinpommi räjähti. Se oli valtava. Ensin oli kirkas välähdys, sitten räjähdyksen keskelle ilmaantui sellainen valtava pallonmuotoinen pilvi. Se oli uskomaton!

 

 

 

371. Raymond Aguilera - Profetia 1. Lokakuuta 1993.

Espanjaksi:

Tiedän poikani. Tiedän.

Englanniksi:

Onnettomuus tulee iskemään tähtiä kun peto tunnustaa Arkin Jumalan epäjumalankuvaksi ( as the idol of God ). Paholaisen viha ja raivo…, tarkkailkaa tähtien onnettomuutta, peto tulee kaatumaan kovaa ja suoraan, näin sanoo Isä, Poika, ja Pyhä Henki. Olkaa varovaisia ettette kaadu yhdessä pedon kanssa, sillä jos kaadutte, ja olette pedon seuraajia, teille ei jää muuta paikkaa minne mennä paitsi Kuilu.

Katsokaa, tarkkailkaa ja kuunnelkaa. Merkit ovat paikalla, onnettomuus on paikalla, Arkki tulee tulemaan määrättynä hetkenä, näin sanoo Jehova.

Kaikki Rauha, Kunnia, ja Kirkkaus Isälle. Kaikki Rauha, Kunnia, ja Kirkkaus Isälle. Kaikki Rauha, Kirkkaus, ja Kunnia Isälle. Minä Palvon sinua Isä. Minä Kunnioitan sinua. Kaikki Rauha, ja Kirkkaus Isälle. Kaikki Rauha, Kunnia, ja Kirkkaus Isälle.

Isä, peto tulee kaatumaan miekalla, kantapää pannaan hänen päänsä päälle ja murskataan kunnes hänen käärmeenvartalonsa lepattaa puolelta toiselle, ja kiemurtelee. Tulen naulaamaan hänen päänsä hänen ruumiinsa väristessä Taivaan Voimalla, Taivaan iskulla, Taivaan Käsivarrella. Kantapää tullaan asettamaan pään päälle, murskaten, ilman armoa.

Kiitos Isä. Kiitos Isä. Enkelit ovat asemissaan, kaikki tulee menemään sinun Sanasi mukaan. Tulkaa Oi te uskollinen kansa, Tulkaa! Sillä hetki on Käsillä jolloin Isäni, ja Minä, Jeesus Kristus Nasaretilainen, ja Pyhä Henki, tulemme sulkemaan tämän Maapallon. Tulkaa Oi te Uskollinen kansa, sillä pelastus on Käsillä. Sillä Arkki on paikoillaan. Sillä Taivaalliset Enkelit ovat asemissaan. Sillä peto on asemassaan.

 

 

542. Raymond Aguilera - Profetia, Näky ja Tapahtuma 3. Syyskuuta 1994.

Tapahtuma ja Näky:

Sain kutsun Oaklandin Full Gospel Business Men's Fellowship International breakfast (kirkko) Paikallisosastolle, Kalifornian Emeryvillen Holiday Inn:iin (hotelli). Aamiaisen jälkeen alkoi ylistys ja palvonta. Pystyin aistimaan voimakkaan Herran Läsnäolon seistessäni ylistämässä ja katselemassa punaisen kankaan peittämällä lavalla seisovia puhujia. Yhtäkkiä ilman varoitusta, löysin itseni seisomasta hengessä lavan edustalla aamupala huoneessa, jossa oli ollut noin 200 ihmistä. Tunsin itseni niin yksinäiseksi seistessäni siinä ja katsellessani ympärilleni tyhjässä huoneessa. Lava oli edelleen paikoillaan, punainen kangas peitteenään, ja kaikki pöydät ja tuolit olivat yhä siellä, mutta kaikki ihmiset olivat kadonneet.

543. Profetia – 3. Syyskuuta1994.

Sitten Herra sanoi, "Se mitä nyt näet, on minkälaista tulevaisuudessa tulee olemaan. Sillä tämä huone ei tule majoittamaan Full Gospel Business Fellowshipiä, sillä heidät tullaan kaikki hajaannuttamaan. Peto tulee hajaannuttamaan Karitsani, eikä tämänkaltaisia Kokoontumisia enää pidetä.

Sitten näky päättyi ja minä palasin takaisin huoneeseen ja tyhjä tunne katosi. Aloin katselemaan kaikkia eri luokkiin ja rotuihin kuuluvia ihmisiä ja mietin minne he kaikki menisivät ja minne piiloutuisivat, sitten kun peto tulisi valtaan? Hyvin omituinen Profetia, Näky ja Tapahtuma. (loppu)

 

 

669. Tapahtuma, Profetia ja Näky 7 Tammikuuta 1995.

Full Gospel Business Men's Fellowship International breakfast-jumalanpalveluksen aikana, näin näyn valkoisesta pallosta. Pallo näytti kukoistavalta ja näin kuuden ihmisen palvovan, kumartavan ja ylistävän sitä ja antavan sille kunniaa. Seuraavaksi näin tämän pallon kulhossa tai jonkinlaisessa pidikkeessä. Se oli ristitty neljään osaan kahdella rivillä kultalehtiä jotka kulkivat toistensa yli kärjestä pohjaan. Kaksi riviä kultalehtiä menevät ristikkäin 90 asteen kulmassa pallon keskustasta, jakaen pallon neljään eri alueeseen. Pallossa päällimmäisenä oli jonkinlainen pyöreä osa.

 

 

 

Katsellessani, kuinka nämä kuusi ihmistä palvoivat palloa, Herra asetti mieleeni, että tämä on pedon kuva tai epäjumalankuva, jota kaikki tulevat palvomaan.

Seuraava kuva, jonka Herra minulle näytti, oli Näky #54, jossa pallo sinkoutuu ilmaan ja räjähtää.

Selitys pallolle, joka sinkoutuu ilmaan:

Herra sanoi, että Hän tekisi saman pallolle, jota peto haluaa ihmisten palvovan ja jumaloivan. Hän sanoi ottavansa sen ja sinkoavansa sen ilmaan, ja sitten se räjähtäisi.

54. Raymond Aguileralle annettu Näky Sunnuntaina 17 Toukokuuta 1992.

Näky:

Ydinräjähdys.

Herra sanoo:

"Kissa ja hiiri tulevat elämään yhdessä. Peto Venäjä.

Näky:

Pallo sinkoutuu ilmaan. Sitten se räjähtää.

Profetia:

Tämän jälkeen otin kynän ja piirsin kuvan siitä, mitä olin nähnyt.

Sitten Herra antoi minulle tämän Profetian:

"Tuomas (Thomas), Tuomas, Tuomas, Tuomas, sinun täytyy uskoa että aika on tullut!!"

Kommentti:

Tämä oli hyvin voimakas ja vaikuttava näky ja profetia. Se ravisutti minua. Sen todentuntuisuus oli niin voimakasta, niin elävää, että tiesin sen olevan Herralta. Minua pelotti se tosiasia, että tosiaan näin pedon kuvan tai epäjumalankuvan. Ja juuri nyt kun nauhoitan tätä ääninauhalle, näen hengessä kuvan siivekkäästä lohikäärmeestä. Siinä oli varmaankin kaikki. (loppu)

 

 

702. Raymond Aguileralle annettu Profetia 16 Maaliskuuta 1995.

Haluan sinun tekevän huomenna sen mitä Minä sanon. Sillä huomenna tulee tulemaan Poikani Ruumiin johtajiston tuomio. Sillä karju ja peto tulevat tulemaan yhteen.

 

 

1066. Profetia - Raymond Aguilera 23. Kesäkuuta 1997.

Minä olen, Reymundo! Minä olen mitä sinä näet; mitä sinä kosketat. Kaikki mitä on; mitä oli; mitä tulee olemaan. Arkki tullaan vahvistamaan uudestaan. Niin kuin kerroin sinulle aiemmin toisessa Profetiassa, mutta muistakaa peto. Antikristus tullaan vahvistamaan, niin kuin kerroin sinulle aiemmin toisessa Profetiassa myös.

 

 

1560. TapahtumajaNäky - Raymond Aguilera 29. Lokakuuta 2000.

...

Sitten Herra antoi minulle tämän tarpeen avata Raamattu, sillä Herra aikoi puhua minulle käyttämällä Raamatunpaikkaa. Luulen, että olisin itse voinut ottaa ja avata Raamatun, mutta ollakseni varma, että se oli Jumala puhumassa minulle, ja etten itse kontrolloisi tätä tilannetta, pyysin Evaa ottamaan Raamatun, ja sanoin hänelle, että avaisi sen, nähdäksemme mitä Herra aikoisi sanoa. Joten hän otti Raamatun ja avasi sen katsomatta paikkaa, ja hän avasi sen Danielin kirjan kohdasta 12:5, ja luki sen aina Danielin kirjan loppuun 12:13.

Dan. 12:5 Ja minä, Daniel, näin, ja katso, siellä seisoi kaksi muuta, toinen virran tällä rannalla, toinen virran tuolla rannalla.

Dan. 12:6 Ja toinen sanoi pellavapukuiselle miehelle, joka oli virran vetten yläpuolella: "Kuinka kauan on vielä näitten ihmeellisten asiain loppuun?"

Dan. 12:7 Ja minä kuuntelin pellavapukuista miestä, joka oli virran vetten yläpuolella, ja hän nosti oikean ja vasemman kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää iankaikkisesti: "Siihen on vielä aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa. Ja kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut, silloin nämä kaikki täyttyvät."

Dan. 12:8 Ja minä kuulin, mutta en ymmärtänyt, ja minä sanoin: "Herrani, mikä on oleva näitten päätös?"

Dan. 12:9 Niin hän sanoi: "Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti.

Dan. 12:10 Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät.

Dan. 12:11 Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää.

Dan. 12:12 Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

Dan. 12:13 Mutta sinä, mene, siksi kunnes loppu tulee; ja lepää, ja nouse osaasi päivien lopussa."

 

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyn jonkinlaisesta pedosta, ja sen suu oli täysin auki. Pedon suussa oli useita satoja teräviä hampaita. Mikä minusta näytti epätavalliselta, olivat suun koko ja sen suunta mihinkä suu osoitti. Pedon suu osoitti suoraan ylös ja se oli täysin auki. Sivusta päin katsottuna, se näytti kuin suurelta "V"-kirjaimelta. Sitten näin tämän kauniin naisen alkavan kävellä kohti täysin auki olevaa suuta, mikä oli samalla tasolla kuin hänen askelmansa. Katsellessani voin nähdä, että pedon suu oli korkeampi tai suurempi kuin nainen, mutta jollakin tavalla hän vain käveli keskelle auki olevaa (mutta paikalleen jäätynyttä) suuta, jossa olivat kaikki nuo hampaat hänen joka puolellaan. Huomasin, ettei hän hidastanut ollenkaan, ja käveli yli pedon kielen ja tuli pedon suun toiselta puolelta ulos vahingoittumattomana.

Kommentit:

Jollakin tavalla hengessä tunsin, että tuo nainen oli Kristuksen Morsian.

Näky:

Sitten näin lentokoneen lentävän taivaalla, sitten kaksi sotalaivaa tai taistelulaivaa liikkumassa nopeasti merellä.

 

 

1571. ProfetiajaNäky - Raymond Aguilera 6. Tammikuuta 2001.

Varokaa Minun Lapseni, siellä tulee vielä päivä, jolloin te ette voi enää ostaa Raamattuja tai Profetia Kirjoja. Sillä loppu tulee nopeasti. Peto on valmiina. Minun Enkelini ovat valmiina. Muistakaa päivät ja numerot. Jotka olen kertonut teille Reymundon kautta, nyt jo melkein 12 vuoden ajan, ja monet ovat alkaneet nähdä Jehovan kaavan. Tämä on oikein ja totta. Minun Siemeneni tulee leviämään, mutta paholaisen siemen on suurempi lukumäärältään. Mutta Voima ja Rakkaus lepää Jehovassa. Tämä on se, mitä haluan teidän tekevän! Haluan teidän ostavan itsellenne raamatun, jos teillä ei vielä ole sitä, ja luette sitä kunnes tunnette sen hyvin. Ladatkaa myös kaikki profetiat Reymundon kotisivuilta. Hän antaa teille ohjeet, mistä voitte tämän tehdä tai ostakaaprofetia kirjoja. Teillä on vielä aikaa, mutta kaikki tämä informaatio tulee pysähtymään tiettynä ajan hetkenä, ja teidän täytyy mennä piiloutumaan muiden kanssa. Tämä ei ole mikään peli tai vitsi. Sillä Antikristus tulee tuhoamaan paikat, missä he valmistavat Raamattuja ja Kristillistä kirjallisuutta. Hän aikoo myös yrittää polttaa kaiken muun materiaalin, jonka hän voi löytää. Muistakaa MinunSanani, tämä tulee tapahtumaan suurella voimalla. Minun Rauhani Minä annan teille, mutta siellä on tietyt asiat, jotka täytyy tapahtua ensin. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

1617. Profetia - Raymond Aguilera 4. Toukokuuta 2001.

Kettu tulee juoksemaan ja piiloutumaan, mutta hänet saadaan kiinni, ja häntä tullaan kohtelemaan pedon suunnitelmien mukaan. Muistakaa Minun Sanani, "Mikä menee ylös, tulee alas!" Kaikki nämä asiat jotka Minä olen sanonut tulevat tosiasioiksi. Kettu tulee kiemurtelemaan. Kettu tulee kuolemaan! Kettu tulee tuntemaan Jumalan Voiman, kun Jumalan Peukalo murskaa hänen päänsä. Kukaan ei pysty pettämään Herraa Jeesusta Kristusta. Kenelläkään ei ole Voimaa. Kenelläkään ei ole aivoja. Muistakaa, "Kieli, joka nuoli maljan tulee murskaamaan kielen!" Muistakaa tulitikku joka poltti papit, samaa tulitikkua tullaan käyttämään uudestaan. Jumalan Voima on ikuinen! Ihmisen voima ei ole mitään. Paholaisen voima ei ole mitään. Molemmat pahat tullaan heittämään kuiluun ja polttamaan. Muistakaa Minun Sanani, "Mikä menee ylös, tulee alas!" Kaikki on asian ytimeen. Muistakaa asian ydin! Asian ydin on täällä! (loppu)

 

 

1643. Profetia - Raymond Aguilera 23. Heinäkuuta 2001.

...

Siellä tulee olemaan jännittyneitä hetkiä ihmisen kirkon ja Minun Kirkkoni välillä. Tämä on selkeää. Tämä on suoraa, Tämä on asian ytimeen – ihmisen kirkko tulee häviämään! Heidät tullaan hävittämään. Peto tulee tuhoamaan heidät. He seuraavat petoa – he menevät pedon kanssa! Joidenkin näiden kirkkojen teologiat saavat Minut ihmettelemään… saavat Minut ihmettelemään kuinka he mitenkään voisivat uskoa vanhurskauteen, Totuuteen. Vaikka he käyttävät samaa Raamattua, heidän syntiset tiensä, heidän pahuuden tiensä vääntävät Jumalan Sanan heidän omien tarkoitusperiensä mukaan. Mikä häpeä! Mikä häpeä tälle kirjalle – sillä Raamattu oli luotu pelastamaan vanhurskaat, mutta ihmiset voivat tehdä mitä he haluavat sillä mitä heillä on. He voivat joko totella Minua tai totella itseään, ihmistä, paholaista. Tämä lista on niin pitkä, etten viitsi käydä sitä läpi.

...