Raymond Aguileran profetiat

Roomalaiskatolinen Kirkko

 

Raymond Aguileran profetiat – Roomalaiskatolinen Kirkko

Tämä sivu pdf-muodossa.

26. Profetia ja Näky Joulukuun 29, 1990, keskipäivällä.

Näky Roomalaisen sotilaan kypärästä. Lausuessani sanan, "Roomalainen", seuraava sana joka minusta tuli ulos oli "Katolilainen". Sitten ääni joka sanoi olevansa Isä, sanoi että Roomalais-Katolinen Kirkko tulee muuttumaan. Että Roomalais-Katolinen Kirkko tulee muuttumaan avoimemmaksi. He tulevat muuttumaan karismaattisemmiksi, ja että kirkko tulee olemaan yksinkertaisempi. Että Katolinen Kirkko tulisi tekemään enemmän asioita toisten kirkkokuntien kanssa, ja että Katolinen Kirkko tulisi muuttumaan radikaalisti. Isä sanoi että Pyhä Henki on jo alkanut muuttamaan asioita Katolilaisessa Kirkossa. Hän sanoi että Kirkko tulisi edelleen olemaan hengellinen, mutta että se tulisi olemaan lähempänä ihmisiä. Hän sanoi että Pyhä Henki oli jo aloittanut, ja että kaikki Kirkot tulisivat muuttumaan yhtenäisemmiksi.

 

 

 

593. Raymond Aguileralle annettu Profetia 28 Syyskuuta 1994, klo 17:15, Espanjaksi.

Kyllä! Katsokaa Messukirjaa (Missal) (Room. katolinen messukirja). Lukekaa Jumalan Sanaa. Lokakuun Kuukauden Messukirjaa. Lukekaa Katolisen Kirkon teidän Jumalanne Sanaa. Lukekaa sitä! Lokakuun Kuukautena. Lukekaa Jumalan Sanaa.

 

 

774. Raymond Aguilera - Profetia 13 Heinäkuuta 1995, klo 19:47 illalla.

Varokaa Kristittyni, sillä on olemassa väärennetty Maria. Varokaa Kristittyni. Kuunnelkaa Minun Sanojani ja ainoastaan Minun Sanojani. Sillä paholaisella on väärennös (/jäljitelmä). Kuunnelkaa Jehova Jumalan Sanoja, koska Hän puhuu TOTTA!(loppu)

 

 

793. Raymond Aguileralle sattunut Tapahtuma 12 Elokuuta 1995, klo 9:50 aamulla.

Katolisen Kirkon jumalanpalveluksen lopussa, kun kaikki pitivät toisiaan kädestä ja rukoilivat Herran Rukouksen, näin valon tai valkoisen usvan, joka SYÖKSYI koko kirkon sisäpuolelta ilmaan. Sillä se mitä Herra minulle näytti, olivat ihmisten ylistykset, jotka lähtivät Taivaaseen valkoisen pilven tai valon muodossa ja se teki minuun valtavan vaikutuksen ja minä aloin itkemään. (loppu)

 

 

 

1518. Profetia - Raymond Aguilera 29. Kesäkuuta 2000 klo20:45.

Yhtenä iltana Carl ja minä menimme ulos kävelylle ja etsimään ruokailupaikkaa. Me aloimme kävellä pitkin rantaa kunnes me tulimme rannan loppuun. Ranta tuli loppuun ja alkoi uudestaan tämän kaupallisen alueen toisella puolella. Kun me jatkoimme matkaa tämän kaupallisen alueen läpi etsien ravintolaa, me aloimme kuulla äänekästä kristillistä musiikkia. Ensiksi me pysähdyimme tämän kirkon edessä, mistä musiikki oli tulossa, sitten me jatkoimme kävelemistä poispäin, mutta jostain syystä, me pysähdyimme ja me palasimme ja menimme sisälle tähän kirkkoon. Tämä suuri kirkko oli hyvin täynnä ja me löysimme kaksi paikkaa kirkon perältä. Pystyin todella tuntemaan Pyhän Hengen voiman kun hengen täyttämä musiikki täytti tämän kirkon. Ensin en pystynyt määrittämään tämän kirkon kirkkokuntaa, mutta aistin sen olevan Katolinen Kirkko, mutta en voinut nähdä yhtään niistä tavallisista risteistä ja patsaista, joita yleensä voi nähdä Katolisessa Kirkossa.

Näky:
Sitten kun silmäni tulivat vedetyksi kovalla äänellä ylistävien ihmisten ylle, aloin tuntea hyvin voimakkaan Pyhän Hengen Läsnäolon. Kun Pyhä Henki alkoi tuntumaan voimakkaammalta, näin Valkoisen Pilven täyttävän koko Kirkon.

Profetia:
Sitten Herra sanoi, Minä toin sinut tähän kirkkoon näyttääkseni sinulle ne ihmiset, jotka tulevat pelastumaan, sinun Voitelu Missiomatkasi kautta. Raha, joka on annettu sinulle, on tarkoitettu pelastamaan ihmiset tässä huoneessa (ts.. kristityt tällä alueella)."

Tämä oli sen kaltainen viesti, jonka tarvitsin kuulla Herralta. Sillä kun joku vaeltaa uskossa, hän ei yleensä tiedä koko kuvaa tulevista tapahtumista. Minun henkeni alkoi saamaan tämän rauhan, sellaisen rauhan jonka joku saa, kun hän tietää olevansa oikeassa paikassa ja oikeassa ajoituksessa Herrassa. Ylistys Herralle!

Profetia:
Myöhemmin tuona iltana, kun me palasimme hotelliimme, me otimme ehtoollista ja minä katsoin ulos ikkunastani ja näin monia prostituoituja alapuolellamme ulkona kadulla. En tiedä onko prostituutio laillista Rio de Janeirossa, mutta siellä oli monia poliiseja tällä alueella ja heihin ei tuntunut tekevän vaikutusta, että prostituoidut olivat kaikkien hotellien edessä.

Sitten Herra sanoi, Rukoile katujen prostituoiden puolesta”.

Näyt, jotka sain rukoillessani katu prostituoiden puolesta:
Herra näytti minulle suuren käärmeen luurangon (kaikki sen luut olivat kiinnittyneinä), sitten näyn dinosauruksen luurangasta.

Siten minulle annettiin näky Astronautista kantamassa suurta fluoresenssia oranssinväristä laukkua. Tässä suuressa laukussa näytti olevan nainen sisällä, mutta en ole varma. Hän oli kävelemässä ylös pengertä tämä suuri oranssi laukku oikean olkapäänsä päällä ja suuri kala hänen vasemman käsivartensa alla.

Joten Carl ja minä rukoilimme, että prostituoidut saisivat muuta työtä kuin prostituution ja Herra antoi minulle näyssä tummia kotitaloussikoja, joilla oli suuret syöksyhampaat. Ne näyttivät kuin ne voisivat painaa 600-700 paunaa. Sitten siat muuttuivat suuremmiksi eläimiksi. Ne näyttivät melkein kuin virtahevoilta tai sarvikuonoilta, sitten ne muuttuivat elefanteista, mutta ne olivat yhä luuria ja tumman näköisiä.

Nyt, minä näen mustan alligaattorin, ja alligaattori käveli keskelle elefanttilaumaa, ja näen alligaattorin syövän jotakin. En ymmärrä näitä näkyjä ollenkaan!

Sitten me rukoilimme Kristus Vapahtaja - patsaan Voitelemisen puolesta, ja Herra sanoi, ”Menkää”.

Näky:
Sitten Herra antoi minulle näyn sytytetystä sinisestä kynttilästä.

 

 

 

1568. Näky - Raymond Aguilera 21. Joulukuuta 2000 klo 5.

Herra antoi minulle näyssä suolasirottimen, sirottelemassa suolaa jollekin joka näytti pizzalta.

Sitten muovinen musta kampa ilmestyi ja rupesi hankaamaan tai kampaamaan suolasirottimen metallista kantta kun suolasirotin oli ilmassa.

 

Kommentit:

Uskon, että tällä näyllä on jotain tekemistä Katolisen Kirkon, Rooman tai Italian kanssa.

 

 

 

1575. Profetia - Raymond Aguilera 14. Tammikuuta 2001 klo 13:45.

KommentitjaNäky:

Herra aloitti tämän profetian näyttämällä minulle uutisartikkelin, jonka olin nähnyt eilen viidestä El Salvadorin Kansalliskaartin sotilaasta, jotka tappoivat neljä Katolista nunnaa 1980-luvulla. Nämä ovat niiden neljän naisen nimet, jotka tapettiin - Maryknoll Sisarien Ita Ford ja Maura Clarke; Usruline Sisar Dorothy Kazel; ja maallikko lähetyssaarnaaja Jean Donovan. Heidät kidnapattiin, raiskattiin ja ammuttiin kuoliaaksi Joulukuun 2, 1980. (Huomatkaa päivämäärä, kymmenen vuotta ennen kuin minä menin ylös Mt. Diablo vuorelle Joulukuun 2, 1990)

Viisi El Salvadorin Kansalliskaartin sotilasta tuomittiin rikoksista 1984. Myöhemmin, kolme sotilaista vapautettiin sen jälkeen kun olivat istuneet vain osan heidän 30-vuoden tuomioistaan. El Salvadorin viranomaiset eivät nostaneet syytteitä armeijan johtajia vastaan. Armeijan johtajat olivat entinen Kenraali Jose Guillermo Garcia (El Salvadorin puolustusministeri) ja hänen kanssaan syytteessä oleva, entinen Kenraali Carlos Eugenio Vides Casanova (El Salvadorin Kansalliskaartin johtaja), jotka molemmat elävät nyt Floridassa.

Tapaus oli Yhdysvaltojen liittovaltion oikeusistuimessa, missä nämä kaksi miestä olivat eläneet eläkkeellä noin 10 vuotta. Valamiehistö siviilituomioistuimessa päätti marraskuun 3, että kenraalit eivät olleet vastuussa näistä surmista. Heitä syytettiin vuoden 1992 Kidutuksen Uhrien Suojelemisen lain mukaan (Torture Victim Protection act). Joulukuun 28, 2000 liittovaltion tuomari hylkäsi mahdollisuuden uuteen oikeudenkäyntiin näiden kahden entisen El Salvadorin kenraalin tapauksessa.

Sen jälkeen kun minua oli muistutettu tästä uutisartikkelista, Herra alkoi antamaan minulle alla olevaa profetiaa.

Profetia:

Kosto on Minun, sanoo Herra! Minä näen kaiken! Kosto on Minun! Ihmiset uskovat, että he voivat tehdä mitä he haluavat; mennä mihinkä he haluavat, ja tehdä mitä he haluavat. Nämä asiat on sallittu tiettyyn pisteeseen asti, mutta kun nämä ihmiset hyökkäävät, tappavat ja murhaavat Jumalan asioita, Jumalan Sanaa – Kosto on Minun Asian ytimeen! Minä sanon sinulle, että jokainen asia mitä on tehty paholaisen voimalla – mitä on tehty Kristuksen Ruumiille, ja Minä olen puhumassa TODELLISESTA Kristuksen Ruumiista, en ihmisen kirkosta – tulee Herran kostamaksi. Sillä Minä katson Minun Todellisen Ruumiini, Minun Todellisen Kirkkoni perään.

(Huom: Suoraan sanoen minäpelkään muuttaa yllä olevan tekstin Sanoja <tekstiä>, vaikka sen jälkeen kun olin tarkistanut nauhoittamani nauhan, minulle selvisi että olin jättänyt muutamia sanoja pois. Mitä Herra on sanomassa tässä on, Hän tulee kostamaan niille ihmisille, jotka ovat käyttämässä tai toimimassa paholaisen voimalla Hänen TODELLISTA Kristuksen Ruumista vastaan. Mutta Hän ei tule suojelemaan ihmisen Kirkkoa paholaisen voimilta. Hän tulee suojelemaan vain sen, mikä on Hänen.)

Minä en välitä niistä ihmisistä, jotka väittävät olevansa Kristittyjä, jotka tietävät sanat (Jumalan), ja tietävät ihmisten tavat, ja väittävät olevansa Kristittyjä. He ovat yhtä kuolleita kuin muut ei-Kristityt ja Saatanan seuraajat. Sillä Minä tunnen sen mikä kuuluu Minulle ja Minä suojelen sen, mikä on Minun. Nämä Nunnat ja kaikki Lähetyssaarnaajat, jotka tulivat uhratuiksi kun he olivat tekemässä Jumalan Työtä, tullaan kostamaan.

Ihminen ajattelee aikataulujensa ja tapojensa termeillä. Hän näkee asiat ja millä tavalla hän näkee asiat, mutta "Jumalan Asiat" ovat peruuttamattomia. Jos te tapatte, jos te murhaatte, jos te kidutatte, jos te pidätte nälässä yhtä Minun Lampaistani, yhtä Minun Karitsoistani, te tulette näkemään ja kuulemaan Minulta tiettynä ajan hetkenä. Olitte te sitten ruumiissanne tai ruumiinne ulkopuolella – te tulette tuntemaan, että kosto kuuluu Jumalalle. Ja Hän korjaa asiat, ja ne asiat jotka te olette tehneet, tullaan tekemään teille – silmä silmästä, hammas hampaasta.

Jumalan asiat ovat Arvokkaita! Ne ovat Pyhiä! Ne kuuluvat Minun Pojalleni, Jeesukselle Kristukselle Nasaretilaiselle. Siellä on ollut sotia, sotien jälkeen, sotien jälkeen, sotien jälkeen. Ihminen on yrittänyt tehdä poliittisen asian, oikean asian Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimessä. Vuosien aikana paavit, papit, papisto, pastorit ovat tehneet pahoja asioita Minun Poikani Nimessä. Kaikki on merkittynä ylös Minun Kirjaani – kaikki tulee korjatuksi pienintä yksityiskohtaa myöten.

Muistakaa Minun Sanani, "Äärimmäinen Voima lepää Jehovassa, Jeesuksessa Kristuksessa ja Pyhässä Hengessä, ja mitä Minä sanon tapahtuu!" Näettekö te sen sitten teidän elinaikananne vai näettekö te sen Hengessä vai näettekö te sen tuomiopäivänä, se tulee tapahtumaan! Muistakaa Minun Sanani – te ihmiset, jotka olette etsimässä vaikutusvaltaa! Te ihmiset, joilla on ylpeyttä! Te ihmiset, joilla on paholaisen mentaliteetti ja olette johtamassa Minun Kirkkojani. Minä näen KAIKEN mitä te teette, selkeästi, yli kaiken ihmisen viisauden. Minä tunnen teidän sydämenne. Minä tunnen teidän motiivinne ja se on kaikki aivan turhaa, koska teille tullaan maksamaan takaisin teidän pahuutenne.

Tämä on Jehova – Tämä on Jeesus Kristus – Tämä on Pyhä Henki kertomassa teille täydellistä TOTUUTTA! Minun Silmäni ovat teidän yllänne päivän jokainen sekunti. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! Me tulemme näkemään toinen toisemme Silmästä silmään, Nenästä nenään tiettynä hetkenä siinä mitä te kutsutte ajaksi, mutta todellisuudessa EI ole! (loppu)

Tapahtuma:

Noin 10 sekuntia sen jälkeen kun olin saanut yllä olevan profetian, Herra ja Minä olimme yhä kommunikoimassa, kun Eva käveli sisään makuuhuoneeseen.

Minä sanoin Herralle jotenkin näin, "Sinun ajoituksesi on täydellinen. Eva ei todella ymmärrä minun vaellustani."

Herra sanoi, "Minä tiedän!"

Minä sanoin, "Miksi?"

Herra sanoi, "Koska hän ajattelee niin kuin maailma, ja sinä olet pyhitetty minulle."

Minulle jäi suuri pala kurkkuunija päätin olla kertomatta kenellekään tästä. Muttaminä ajattelin tätä jatkuvasti koko päivän ajan seuraavaan päivään asti. Sitten päätin kertoa Evalle ja Carlille, mutta olin jo päättänyt pitää suuni kiinni tästä, koskien jokaista muuta. Sitten, sen jälkeen kun olin saanut valmiiksi tämän datan kirjoittamisen, ja se oli jo valmiina ladattavaksi. Minälausuin lyhyen rukouksen Herralle koskien sitä, pitäisikö minun postittaa se, mitä Hän oli sanonut minulle. Vaikka olin jo tehnyt päätöksen mielessäni, olla postittamatta sitä. Ja Herra antoi minulle näyn, mitä minä en tule selittämään, mutta Hän muutti minunmieleni tässä asiassa, ja minä lisäsin sen yllä olevaan dataan.

 

 

 

2291. Profetia - Raymond Aguilera 30. Kesäkuuta 2015.

Rukouksen aikana Herra sanoi, “Punainen Rooma, Punainen Rooma, Punainen Rooma

 

 

 

2294. ProfetiaSanomia Herralta.

2294. Profetia- Raymond Aguilera 6. Heinäkuuta 2015.

Rukouksessa tänä aamuna, 7. kesäkuuta 2015 7:30 AM, Herra ohjeisti minua postittamaan muutamia Sanoja, jotka Hän oli antanut minulle edellisenä päivänä.

Ensimmäinen Sana: ”Punaisen virran lammas.”

Toinen Sana: ”Rooman Haara (tai oksa).”

 

 

 

2302. Profetia – Jerusalemin Missiomatka 2015

2302. Profetia – Jerusalemin Missiomatka 30. Heinäkuuta 2015.

...

Profetia: 30/7/2015 klo 10:35

Se olen Minä Minun poikani, joten lepää, sillä Minä tiedän kaiken – linja on suora, joten seuratkaa sitä. Katsokaa ylös ja kaikkialle ympärillenne sillä Minä olen siellä. Tuoksu on kaikkialla ympärillänne. Minä olen sanonut (ohjeistanut) Katoliselle Kirkolle, mutta he eivät kuuntele minua.

 

 

 

2342. ProfetiaJumalan lähde on Jerusalemissa

2342. Profetia - Raymond Aguilera 26. Toukokuuta 2016 klo 8:16

Pelastuksen Sarvi on teidän ulottuvillanne. Etsikää sitä ja te tulette löytämään sen.

Jeesus Kristus on Kallio. Hän on rikkoutumaton. Tämä on se Kallio, jota joku voi lyödä yhä uudestaan ja uudestaan, ja se ei tule ikinä rikkoutumaan. Pahuus on pahuus, Saatanan perustus. Joku voi etsiä pahuutta ja helposti löytää sitä. Tämän päivän poliitikot ovat eri värisiä vanhoja käärmeitä, mutta he ovat silti käärmeitä.

Jumalan lähde on Jerusalemissa. Kojootti on siellä odottamassa hypätäkseen kenenkä tahansa päälle, jolla on Herran jano. Haluan sinun menevän Jerusalemiin, sitten Tukholmaan, Ruotsiin, ja sitten RoomalaiseenOksaan (Branch=haara, oksa) (Katolinen Kirkko Vatikaanissa, Roomassa). Varat alkavat tulla, ja Minä tulen antamaan sinulle myöhemmin lähtöpäivän.

RoomalainenOksa on väärässä ja Roomalaisen Oksan vihaajat ovat väärässä. Jaettu Kristuksen Ruumis ei pysy pystyssä. Kristuksen Ruumiin pitää tulla yhteen. Jakajat tulevat kaatumaan muiden tämän maailman pahojen kanssa. Saat enemmän tietoa kun lähtöpäivä lähenee. Muista, Minä suojelen sen, mikä on Minun. Kiitos, että perustit nämä uudet verkkotunnukset. Tämä on tärkeää tulevia vuosia varten. Pysy tarkkaavaisena ja rukoile, sillä nämä missiomatkat ovat kaikki osa Minun Suunnitelmaani loppua varten. Kojootti on Jerusalemissa, mutta älä huolehdi,olen laittanut kuonokopan hänen(his) suunsa päälle. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

 

2343. Profetia – Rooma ja Tukholma

2343. Profetia - Raymond Aguilera 29. Toukokuuta 2016 klo 8:40

Rooman Joki tulee virtaamaan. Haluan sinun ajavan vaarnan maahan Vatikaanissa. Haluan sinun menevän Heinäkuussa. Rooman johtajien pitää muistaa Jeesus Kristus.

Keihäs tulee iskemään Tukholmaan. Haluan sinun Voitelevan Tukholman.

Portto on ulkona ja etsii uhreja.

Roomalainen haara (branch=oksa, haara).

Roomalainen haara.

Roomalainen haara.

Roomalainen haara.

Roomalainen haara,

Roomalainen haara.

Ovi on sulkeutumassa tälle maailmalle. Minun Ruumiini täytyy saada asiat valmiiksi. Jumalan Kukka on valmiina.

Sihteerit ovat tulleet ja menneet, mutta sinä olet pysynyt minun kanssani Reymundo.

ky: Näen rikkoutuneen ruukun.

Aromi, Aromi, Aromi.

30. Toukokuuta 2016 klo 11:54:

Italian veljet ovat etsimässä Jumalaa. Olen kääntämässä tulevaisuuden sivua. Vesi tulee olemaan kuumaa.

 

 

 

2347. ProfetiaMinä tulen karsimaan Roomalaisen oksan.

2347. Profetia - Raymond Aguilera 16. Kesäkuuta 2016 klo 20:34

Reymundo, Minä tulen karsimaan Roomalaisen oksan. Minä aion ravistella sen ylös ja alas. Minä en ainoastaan etsi kuuliaisuutta, Minä vaadin sitä Kirkko ruumiin toimihenkilöiltä. Näen kaiken, mitä on menossa tässä maailmassa. Aion korjata sen, mikä korjaamista tarvitsee. Aion järkyttää, ravistella ja jyrätä Kristuksen Roomalaisen Ruumiin. Aion piestä ne Minun Toimitsijani, jotka etsivät henkilökohtaista vaikutusvaltaa Minun Ruumiissani. He eivät tule uskomaan, että olen sanonut tämän, mutta kun Minun Sanani kolhii heidät mustelmille luihin asti, he tulevat tietämään ja ymmärtämään, että se olen Minä, Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki, puhumassa Totuutta.

Lyö vaarna maaperään Vatikaanissa ja osoita heille, että Minun Viestini on Oikea ja Tarkka. Minulla ei ole suosikkeja; Rakastan kaikkia Minun Karitsoitani. Ojennus on tulossa VatikaaniinJehova, JeesuksenKristuksen, ja Pyhän HengenVoimalla. Reymundo, lyö vaarna merkkinä, että Jumalan Voima on tulossa Vatikaaniin. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

 

2348. ProfetiaVasara tulee iskemään Vatikaaniin.

2348. Profetia - Raymond Aguilera 7. Heinäkuuta 2016 klo 9:20

Näky:
Herra antoi minulle näyssä vanhan mustan Kalifornian rekisterikilven keltaisin kirjaimin ja rekisterikilvessä luki, ”Loppu”.

Sitten, minä näin jotain kuin ruusuja täynnä olevaa kärryä vedettiin kadulla.

Sitten Herra näytti minulle suuren miekan, joka oli kiinni maassa kädensija ylöspäin.

Profetia klo 12:20:

Vasara tulee iskemään Vatikaaniin. Mene Reymundo, ja Voitele ja iske Vaarna Vatikaaniin, sillä puhdistus on tulossa. Minä tulen antamaan sinulle varat kaikkiin näitä Missiomaita varten. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

 

2360. Profetiat ja Näyt - Raymond Aguilera 26. Joulukuuta 2016 klo14:22 PM

2017 Missiomatka Roomaan – Vatikaanin muuri

2017 Missiomatkan Sanat ennen Roomaan lähtöä

Sain näyn tulivuoresta. Voin nähdä tulivuoren sisäpuolen ylhäältä päin. Katsoessani näin hopeisen miekan menevän keskeltä alas.

Näky: Näin viemäriputken, johon meni saastetta sisään ja puhdasta materiaalia tuli ulos.

Näky: Näin kolikon pystyssä reunansa varassa.

Näky: Näin miekan, jossa oli verta, ja kangaspala pyyhki tätä verta.

Näky: Näin ison kirjaimen Y.

Espanjaksi:

Profetia: La Roma, La Roma, La Roma;

oksa, oksa, oksa (the branch=oksa, haara).

Hetki on tullut – oksa. Kolmen viikon kuluttua mene takaisin Vatikaaniin. Voitele sen muurit vastapäivään. La Roma, La Roma, La Roma. Minä varoitin heitä. Minä varoitin heitä. Minä varoitin heitä. La Roma, La Roma, La Roma.

Siinä kaikki tällä erää.

 

Näky klo 8 AM.

Näin vesilahden. Tämän lahdelman reunoilla rannalla näin satoja, ehkä tuhansia Enkeleitä, jotka kaikki pitivät käsissään suurta jousta, ja jousissa oli kiinni nuoli. Näin kaikkien Enkeleitten vapauttavan jousenjänteen ja Nuoli ampaisi taivaalle.

Sitten näin satelliitin ulkoavaruudessa.

 

27. Joulukuuta 2016:

Kysyin Herralta pitäisikö Ronin tulla tälle missiomatkalle mukaan. Herra sanoi, ”Kyllä”.

Kysyin Herralta kuuluisiko Carlin tulla tälle missiomatkalle mukaan. Herra sanoi, ”Kiekuuko kukko aamulla?”

 

12/29/16 klo 8:37 am

Sitten, Herra sanoi, ”Pylväs on asetettu. Nyt sen täytyy pyöräyttää toiseen suuntaan. Kortit on pelattu; Loppu on täällä. Kaikki tulee kuumaksi ja tarkasti osoitetuksi. Karjut ja siat tulevat syömään valitsemiaan murusia loppuun asti.

Itke Reymundo, loppu on maailman edessä. Ruuan hinta tulee nousemaan pilviin”.

12/30/16 klo 7:50 am

Kysyin Herralta, ”Pitääkö minun asettaa vaarnoja ja Voidella öljyllä Vatikaanin muuri?”

Herra sanoi, ”Ei vaarnoja, ainoastaan Voitele öljyllä”

 

2017 Missiomatkan Muistiinpanot

18. Tammikuuta 2017 klo 22:46 (Kalifornian aikaa)

Herra sanoi, ”Kävele Vatikaanin muurin ympäri.” Lähde 3 viikon kuluttua 7 päiväksi, ota yksi päivä lepoa varten”.

Näky: Sitten näin pitkäjalkaisen linnun katsomassa pyöreää vesilätäkköä.

 

18. Tammikuuta 2017 (Rooman aikaa):

Herra sanoi, ”Mene ja Voitele muuri ympäri kiertäen se kolme kertaa vastapäivään; joko muurilla tai jalkakäytävällä, valinta on sinun”.

1 . Voideltiin muuri 19. Tammikuuta 2017. Aloitettiin 9:50 AM, lopetettiin 10:50 AM.

2 . Voideltiin toisen kerran muuri ympäri. Aloitettiin 13:10 PM, lopetettiin 13:20 PM.

3 . Voideltiin kolmannen kerran Vatikaanin muuri ympäri. Aloitettiin 20. Tammikuuta 2017 klo 9:45 AM, ja lopetettiin klo 11:40 AM.

 

Sunnuntai 22. Tammikuuta 2017 klo 4:17 AM

Profetia:

Kysyin Herralta, olimmeko me suorittaneet loppuun Missiomatkan Voitelemiset.

Herra sanoi, ”Kyllä, hevonen ja muuli ovat suorittaneet Missiomatkan”.

Kysyin Herralta, ”Mitä muuta meidän pitäisi tehdä?”

Herra sanoi, ”Pysykää paikoillanne, ja älkää ottako mitään turhia riskejä”.

Kysyin Herralta, ”Kuka on muuli?”

Herra sanoi, ”Ronald, kaikki tulee menemään hyvin jos tottelet Minun Sanaani. Pidä asiat yksinkertaisena.”

 

Sunnuntai 22. Tammikuuta 2017 klo 7:12 AM

Profetia:

Hyvää huomenta Reymundo. Kiitos, että suoritit missiomatkasi. Minä valitsin tämän ajan missiomatkallesi koska Presidentti Trumpin virkaanastujaiset Yhdysvaltojen presidentiksi ovat samaan aikaan. Ihmiset etsivät toivoa, mutta ei ole mitään toivoa Presidentti Trumpissa. Hän on vain tavallinen syntinen, jolla on suuri ego, ylpeys ja itsekeskeinen henki.

Mitä sinun missiomatkaasi takaisin Vatikaaniin tulee, Se on siksi koska Jumalan Voimat tulevat tekemään tyhjäksi Vatikaanin ihmistekoiset säännöt ja tiet. Tämä on kävelemisen ja Voitelemisten merkitys; vastapäivään Vatikaanin muureja pitkin. Ihmiset katsovat Vatikaaniin pelastuakseen, mutta siellä Vatikaanissa ei ole pelastusta, ainoastaan Jehovassa, Jeesuksessa Kristuksessa, ja Pyhässä Hengessä on pelastus.

Ihmiset etsivät pelastajaa Donald Trumpista, mutta hän ei ole mitään Herran Silmissä, vain tavallinen syntinen, joka etsii valtaa.

Ihmisten täytyy etsiä ainoastaan Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä – Tässä se Valta on. Ihminen ei ole muuta kuin syntikone. Ihmiset tulevat etsimään korvasyyhyynsä asioita ja he tulevat asettamaan toivonsa ihmiseen loppuun asti.

Minä tulen lähettämään sinulle loput varoista, jotka tarvitset tähän missiomatkaan.

 

29. Tammikuuta 2017 klo 11:20 AM

Huom:

(Herra ohjeisti minua asettamaan tämän sananpaikan tähän yllä olevan lauseen alle useita päiviä sen jälkeen kun olin päättänyt Missiomatkan.)

1. Samuel 15:22 (33/38)

22 Silloin Samuel sanoi:

"Haluaako Herra polttouhreja ja teurasuhreja yhtä hyvin kuin kuuliaisuutta Herran äänelle? Katso, kuuliaisuus on parempi kuin uhri ja tottelevaisuus parempi kuin oinasten rasva.

 

Sunnuntaina 22. Tammikuuta 2017 klo 7:12 AM

Profetia:

Loppu on ihmisen edessä, ja he tulevat etsimään ihmistä loppuun asti. Oikeat uskovat eivät etsi Pastoreita, sillä Pastorit eivät voi pelastaa mitään, ainoastaan Jeesus Kristus, Pyhä Henki, ja Minä, Jehova voimme pelastaa teidät.

Sokeat johdattavat sokeita kuoppaan; jopa valitut tulevat petetyiksi. Tämän maailman ihmisiä on varoitettu.

 

Maanantaina 23. Tammikuuta 2017

Profetia:

Herra näytti minulle Metallin Leikkauskoneen. Voin nähdä tämän leikkauskoneen tuottavan leikkaamalla metalliosia.

Herra sanoi, ”Nämä metalliset pikkuleivät tulevat olemaan hyvin vaikeita ihmisten niellä. Nämä metalliset pikkuleivät saavat Yhdysvaltojen ihmiset yökkäämään.

Tämä metallin leikkauskone tulee tuottamaan metallipikkuleipiä kunnes ensimmäinen ”6” numerosta 666 on luotu, Sitten, kun viimeinen ”6” on luotu; loppu on ovienne edessä.

Minä sanon maailmalle, että lukisivat raamattua, mutta kukaan ei halua kuulla. He uskovat, että ihminen voi ratkaista ihmisen ongelmat.

Minä sanon teille selvästi, suoraa, ja asianmukaisesti; useimmat tämän maailman ihmiset eivät tule selviytymään Taivaaseen. Useimmat tulevat ottamaan leveän tien, joka vie kuolemaan ja kuiluun. Hengellisesti viisaat tulevat ymmärtämään. Sokeat Johtajat ja heidän seuraajansa eivät tule uskomaan tai ymmärtämään, sillä he ovat tästä maailmasta ja he tulevat kaatumaan tämän maailman kanssa. Tämä on Totuus, ja koko Totuus, ja asianmukaisesti.

Ihmiset avatkaa silmänne, korvanne,j a sydämenne ja etsikää Jeesusta Kristusta Nasaretilaista ja lukekaa päivittäin raamattujanne. Tämä on se, missä Voima on. Muistakaa – ikuisuus on pitkä aika.

Rauha olkoon teidän kanssanne Minun Lapseni, olkaa älykkäitä, olkaa viisaita. Olkaa varmoja, että teillä on tarpeeksi öljyä lampuissanne”.

 

 

2353. Missiomatkan muistiinpanot 2016

Profetia - Raymond Aguilera 8. Elokuuta 2016 klo 17:35

...

10. Elokuuta 2016 klo 5:55 AM

Kyllä, Minun poikani, kirjoita kaikki mitä kerron sinulle. Ilo on tulossa Minun Ruumiilleni, sillä loppu on kulman takana. Monet ihmiset ovat etsineet Herran lähdettä(=fountain) ja sen merkitystä. Se on sekä todellinen paikka että Hengellinen sijainti. Fyysinen paikka on Jerusalemissa, toinen paikka on uskovan Hengellisessä Sydämessä. Rooman kukistuminen (fyysinen maailma) on lähellä.

Saatana ja Jeesus Kristus tulevat kohtaamaan kasvokkain ja Saatana tulee menettämään kaiken maailmastaan, johtajistaan ja seuraajistaan. Useimmille ihmisille ei ole olemassa Jumalaa ja he opettavat lapsilleen saman. Heidän vanhempansa itse asiassa opettavat heille kuinka kuolla iankaikkisesti. Tämä on todella Saatanan rakkautta ihmiskuntaa kohtaa. He nimeävät sen ja vaativat sen! Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

...

10. Elokuuta 2016 klo 9:38 AM

Näky:

Näin mustan sytytetyn kynttilän nousevan lattiatasossa olevasta reiästä.

Näky:

Näin sekstantit, jolla tarkkaillaan tähtiä.

Sana:

Roomalainen oksa – rikottu astia, täältä tulee Jumalan Voima koston kanssa.

...

12. Elokuuta 2016 klo 19:40 PM

Näky:

Herra näytti minulle kaksi hautakiveä, joiden väliin oli ammuttu nuoli.

Rukoillessani minulle annettiin Sana, ”Jorge”, tarkoittaa ”George” englanniksi.

Profetia: 12. Elokuuta 2016 klo 6:55 AM

Minä olen mitä oli, ja mitä tulee olemaan. Simon, Simon sinun talosi on kaaoksessa. Monet papit ovat luopuneet uskosta. Valta ja enemmän valtaa on se mikä motivoi heitä. He eivät tee Kristuksen kaltaisia tekoja. Tuomio on hyvin lähellä. Simon Minun Tuomioni tulee olemaan nopea ja tarkka. Johtajiston erimielisyys tuo sortumisen kirkon sisäpuolelle. Muistakaa, että Minä näen kaiken. Mikään ei ole Minulta salassa. Valta ja voima tulee Jehovalta, Jeesukselta Kristukselta, ja Pyhältä Hengeltä, ei teidän lihasta tai viisaudestanne. Kun kanat tulevat orrelle, silloin Me näemme teidän tulevaisuutenne. Minun Reymundoni on tulossa teidän taloonne ja asettaa paikalleen Minun Vaarnani ja öljyni Herran Vihaa varten. Tämä ei ole peli, jossa katsottaisiin kuka voittaa. Tässä katsotaan missä te ja teidän seuraajanne viettävät kaiken ajan mitä aikaa on.

Reymundo mene Roomaan ja tee mitä Minä käskin, sillä Minä olen sinun kanssasi Rakkaani. Merkkaa se sinun Jumalallesi, Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle ja Pyhälle Hengelle. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

...

18. Elokuuta 2016 klo 8:37 AM

Mene nyt ja voitele Vatikaani. Pidä ikkunasi suljettuina. Hoida öljyllä voitelu ensin ja Minä tulen kertomaan koska käyttää vaarnat. Herran sateet tulevat puhdistamaan tämän paikan. Voimien Voima on puhunut. Pahuus on se mitä pahat tekevät nuorimmasta vanhimpaan. Pahuuden pilvi on peittänyt tämän paikan. He tarvitsevat puhdistavan kylmän suihkun korkeimmasta alhaisimpaan asti. Kun heidän jalkansa on puhtaat, loput tulevat perässä. Sokeat tulevat näkemään ja kuurot kuulemaan kuolemanlaaksossa. Heidän pelastajansa puhdistaa kaiken mikä puhdistamista tarvitsee, kostolla sanoo Herra tänään, huomenna ja iankaikkisesti. Mitä pahuudella on Jehovan, Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen kanssa? Katolinen kirkko täytyy imettää takaisin Herran asioihin. Vatikaaniin on tulossa maanjäristys. Jeesuksen voima tulee herättämään tämän paikan, sillä loppu on Käsillä.

Sano Jorgelle, (Espanjan sana tarkoittaen George englannissa), että Herra on tulossa Vatikaanin kaupunkiin. Happamet rypäleet ovat kitkeriä. Syökää makeita ja maukkaita rypäleitä, sillä ne ovat Herralta. Kalastajat tulevat Vatikaaniin saalistamaan Herralle. Reymundo, lähde ja aloita työsi, mutta ensin ota toinen suihku ja sitten lähde.

...

 

 

2361 ProfetiaKerro Minun Oksalleni Roomassa.

2361. Profetia - Raymond Aguilera 18. Maaliskuuta 2017 klo 18.

Minun Sihteerini Reymundo, kirjoita ylös mitä kerron sinulle. Kerro Minun Oksalleni Roomassa, että Minä tulen iskemään seipään heidän vasempaan käsivarteensa, koska he eivät ole pitäneet Minun Vaatteitani Puhtaina ja Valkoisina.

Minun karhuni, Minun karhuni, Minun karhuni.

Näin on Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä HenkiPuhuneet Sanat Taivaasta.


 

Raymond Aguilera – Roman Catholic Church 

26. Prophecy and Vision December 29, 1990, noon.

A vision of a Roman soldier's helmet. When I said the Word, "Roman" the next word that came out of me was "Catholic."

Then a voice stating it was the Father said that there was going to be a change in the Roman Catholic Church. That the Roman Catholic Church was going to be more open. That they were going to become more charismatic, and that the church was going to become more simple. That the Catholic Church was going to do more things with other denominations, that the Catholic Church was going to racially change.

The Father stated that the Holy Spirit has already started to change things in the Catholic Church. That the Church was still going to be spiritual, but it was going to be more in touch with its people. He said that the Holy Spirit had already started, and that all Churches were going to become more united.

 

 

 

593. Prophecy given to Raymond Aguilera on 28 September 1994 at 5:15 PM.

Yes! Look at the Missal. Read the Word of God. The Missal of the Month of October. Read the Word of your God of the Catholic Church. Read it!, in the Month of October. Read the Word of God.

 

 

 

793. Occurrence given to Raymond Aguilera on 12 August 1995 at 9:50 AM

During the end of the Church service in the Catholic Church where everyone is holding hands and praying together the Lord's Prayer, I saw a light or a white fog that RUSHED from the inside of the whole church into the air. For what the Lord was showing me were the praises of the people going to Heaven in the form of a white cloud or light and it startled and overwhelm me and I began to cry. (over)

 

 

 

1518. Prophecy given to Raymond Aguilera on 29 June 2000 at 8:45 PM.

One night Carl and I went out for a walk and to search for a place to eat. We started walking along the beach until we ran out of beach. The beach came to an end and started again on the other side of this commercial area. As we proceeded through this commercial district in search for a restaurant, we began to hear loud Christian music. At first we stopped in front of this church, where the music was coming from, then we proceeded to walk away, but for some reason, we stopped and we returned and went into this church. This large church was very packed and we found two seats in the back of the church. I could really sense the power of the Holy Spirit as the spirit-filled music, filled the church. At first I could not tell the denomination of the church, but I sensed it was like a Catholic Church, but I could not see any of the usual crosses and statues that one sees in a Catholic Church.

Vision:
Then as my eyes were drawn above the loud worshiping people, I began to sense a very strong Presence of the Holy Spirit. As the Holy Spirit began to get stronger I saw a White Cloud filled the whole Church.

Prophecy:
Then the Lord said, “I brought you into this church to show you the people, who will be saved, through your Anointing Mission trip. The money that was given to you was to save the people in this room (i.e. the Christians in this area)."

This was the kind of message I needed to hear from the Lord. For when one walks out in faith, one generally does not know the whole picture of the upcoming events. My spirit began to get this peace, the kind of peace ones gets, when one knows, they are at the right place and at the right time in the Lord. Praise the Lord!

Prophecy:
Later that night, when we returned to our hotel, we had Communion and I looked outside of my window and saw many prostitutes out in the street below us. I do not know if prostitution is legal in Rio de Janeiro, but there were many police in the area and they did not seem to be affected by the prostitutes being in front of all the hotels.

Then the Lord said, “Pray for the prostitutes in the street”.

Visions while praying for street prostitutes:
The Lord showed me a skeleton of a large serpent (the bones were all attached), then a vision of a dinosaur skeleton.

Then I was given a vision of an Astronaut carrying a large florescent orange bag.  The large bag looked like it had a woman inside, but I am not sure. He was walking up an embankment with the large orange bag over his right shoulder and a big fish under his left arm.

So Carl and I prayed for the prostitutes to get jobs other than prostituting and the Lord gave me vision of dark domestic pigs with large tusks. They looked like they could of weighed 600-700 1bs. Then the pigs transformed into larger animals. They looked sort of like a hippopotamus or rhinoceros, then they changed into elephants, but they were still large and dark looking.

Now, I see a black alligator, and the alligator walked into the center of the herd of elephants, and I see the alligator eating something. I do not understand these visions at all!

Then we prayed for the Anointing Holy Redeemer Christ Statue, and the Lord said, ”Go”.

Vision:
Then the Lord gave me a vision of a lit blue candle.

 

 

 

1568. Vision given to Raymond Aguilera on 21 December 2000 at 5 AM.

The Lord gave me a vision of a salt shaker, shaking salt on something that looked like a pizza.

Then a plastic black hair comb appeared and began to rub or comb against the metal top of the salt shaker as the salt shaker was in the air.

 

Comments:

I believe this vision had something to do with the Catholic Church, Rome or Italy.

 

 

 

1575. Prophecy given to Raymond Aguilera on 14 January 2001 at 1:45 PM.

Comments and Vision:

The Lord began this prophecy by showing me a news article I had seen yesterday of five Salvadoran National Guardsmen killing four Catholic Nuns back in 1980. These are the names of the four women that were killed - Maryknoll Sisters Ita Ford and Maura Clarke; Usruline Sister Dorothy Kazel; and lay missionary Jean Donovan. They were abducted, raped and shot to death on Dec. 2, 1980. (Note the date, ten years before I went up Mt. Diablo on Dec 2, 1990)

Five Salvadoran National Guardsmen were convicted of the crime in 1984. Later, three of the guardsmen were released after only serving part of their 30-year sentences. The Salvadoran authorities did not press charges against the military's leaders. The military leaders are Former Gen. Jose Guillermo Garcia (the Salvadoran defense minister) and his co-defendant, former Gen. Carlos Eugenio Vides Casanova (the director of El Salvador's National Guard) who both now live in Florida.

The case was in the United States federal court, where the two men have lived in retirement for about 10 years. A jury in civil court on November 3, found that the generals were not responsible for the slayings. They were tried under the 1992 Torture Victim Protection act. In December 28, 2000 a federal judge refused to grant a new trial in the case of two former Salvadoran generals.

After being reminded of the news article the Lord began giving me the prophecy below.

Prophecy:

Vengeance is Mine, saith the Lord! I see everything! Vengeance is Mine! People believe they can do what they want; go where they want, and do what they want. Those things are allowed to a point, but when these people attack, kill and murder the things of God, the Words of God - Vengeance is Mine to the Point! I tell you, not one thing that is done with the power of the devil - that has been done to the Body of Christ and I am speaking to (about) the TRUE Body of Christ, not man's church - will be avenged by the Lord. For I lookout for My True Body, My True Church.

(Note: Frankly I am afraid to change the Wording <text> of the above text, though after rechecking my recording tape, I did find I had left out a few words. What the Lord is saying here is, He will have vengeance on the people, who are using or working with the power of the devil against His TRUE Body of Christ. But He will not protect man's Church from the devil's powers. He will just protect what is His.)

I do not care for people, who claim they are Christians, who know the words (of God), and know the manners of man, and claim to be Christians. They are dead just like the other non-Christians and followers of Satan. For I know what belongs to Me and I protect what belongs to Me. Those Nuns and all the Missionaries that have been sacrificed while doing the Work of God will be avenged.

Man thinks in terms of his timetables and his ways. The things he sees and in the manner he sees things, but the "Things of God" are irrevocable. If you kill, if you murder, if you torture, if you starve one of My Sheep, one of My Lambs, you will be seeing and hearing Me at a certain point in time. Whether you are in your body or out of your body - you will know that vengeance's belongs to God. And He corrects things, and the things you have done will be done to you - eye for an eye, a tooth for a tooth.

The things of God are Sacred! They are Holy! They belong to My Son, Jesus Christ of Nazareth. There have been wars, upon wars, upon wars, upon wars. Man is trying to do the political thing, the correct thing in the Name of Jesus Christ of Nazareth. Through the years popes, priests, clergy, pastors have done evil things in the Name of My Son. Everything is marked down in My Book - everything will be corrected to the point.

Remember My Words, "The ultimate Power rest in Jehovah, Jesus Christ and the Holy Spirit, and what I say happens!" Whether you see it in your lifetime or whether you see it in the Spirit or whether you see it at judgment day, it will happen! Remember My Words - you people who are looking for power! You people, who have pride! You people, who have the mentally of the devil and are running My Churches. I see EVERYTHING you do, with clarity, beyond human wisdom. I know your heart. I know your motives and it is all for nothing because you will be paid back for your evil.

This is Jehovah - This is Jesus Christ - This is the Holy Spirit telling you the absolute TRUTH! My Eyes are upon you every second of the day. So be it! So be it! So be it! We will be seeing each other Eye to eye, Nose to nose in a certain point, that you call time, but really is NOT! (over)

Occurrence:

About 10 seconds after receiving the above prophecy the Lord and I were still communicating, when Eva walked into the bedroom.

I said to the Lord something like, "Your timing is perfect. Eva really does not understand my walk."

The Lord said, "I know!"

I said, "Why?"

The Lord said, "Because she sees like the world, and you are sacred to me."

I was left with a big ball in my throat and decided not to tell a soul about this. But I kept thinking about this for the whole day into the next day. Then I decided to tell Eva and Carl, but I had already decided to keep my mouth closed about this to anyone else. Then after I had completed the typing of this data, and it was ready to be uploaded. I said a short prayer to the Lord about whether I should post what He had said to me. Even though I had already made my mind up not to post it. And the Lord gave me a vision, which I will not explain, but He changed my mind to the point, and I add it to the above data.

 

 

 

2291. Prophecy given to Raymond Aguilera on 30 June 2015 at 10:15 AM

During prayer the Lord said, “Red Rome, Red Rome, Red Rome.

 

 

 

2294. Prophecy – Words from the Lord

2294. Prophecy given to Raymond Aguilera on 6 July 2015 at 11:AM

During prayer this morning, 7 July 2015 at 7:30 AM, the Lord instructed me to post a few Words; He had given me the day before.

The first Word: “The Red River Lamb.”

The second Word“The Roman Branch.”

 

 

 

2302. Prophecy – Jerusalem Mission trip 2015

2302. Prophecy – Jerusalem Mission trip 30 July 2015

...

Prophecy: 7/30/2015 at 10:35 AM

It is I My son, so rest for I know all – the line is straight so follow it. Look up and all around for I am there. The fragrance is all around you. I have told (instructed) the Catholic Church, but they do not listen to me.

...

 

 

 

2342. Prophecy – The Fountain of God is in Jerusalem

2342. Prophecy given to Raymond Aguilera on 26 May 2016 at 8:16 AM

The Horn of Salvation is within your reach. Seek it and you will find it.

Jesus Christ is the Rock. He is unbreakable. This is the Rock, one can hit over and over, and it will never break. Evil is evil, the foundation of Satan. One can seek evil and easily find it. The politicians of today are old snakes of different colors, but they are still snakes.

The Fountain of God is in Jerusalem. The coyote is there waiting to jump on anyone who has a thirst for the Lord. I want you to go to Jerusalem, then to Stockholm, Sweden, and to the Roman Branch (The Catholic Church at Vatican City, Rome). The funds will begin to come, and I will give you the date to leave later.

The Roman Branch is wrong and the Roman Branch haters are wrong. A divided Body of Christ cannot stand. The Body of Christ has to come together. The dividers will fall with the rest of the evil in this world. You will be informed more as you get closer to the leaving date. Remember, I protect what is Mine. Thank you for setting up the new domains. This is important for the coming years. Stay focused and pray, for these mission trips are all part of My Plan for the end. The coyote is in Jerusalem, but do not worry, I have a muzzle over his mouth. So be it! So be it! So be it!

 

 

 

2343. Prophecy – Rome and Stockholm

2343. Prophecy given to Raymond Aguilera on 29 May 2016 at 8:40 AM

The Roman River will flow. I want you to drive a stake at the Vatican. I want you to go in the month of July. The leaders of Rome need to remember Jesus Christ.

A spear will strike Stockholm. I want you to Anoint Stockholm.

The whore is out and searching for victims.

Roman branch.

Roman branch.

Roman branch.

Roman branch.

Roman branch,

Roman branch.

The Door is going to shut on this world. My Body needs to get things ready. The Flower of God is ready.

Secretaries have come and gone, but you have stayed with me Reymundo.

Vision: I see a cracked pot.

Aroma, Aroma, Aroma.

30 May 2016 at 11:54 AM:

The Italian brothers are seeking God. I am turning the page of the future. The water will be hot.

 

 

 

2347. Prophecy – I’m going to prune the Roman branch.

2347. Prophecy given to Raymond Aguilera on 16 June 2016 at 8:34 PM

Reymundo, I’m going to prune the Roman branch. I am going to shake it up-and-down. I do not only seek obedience, I demand it from Church body officials. I see all that is going on in this world. I’m going to correct what needs to be corrected. I’m going to shake-rattle-and roll the Roman Body of Christ. I am going to beat My Officials that are seeking personal power in My Body. They will not believe I have said this, but when My Word bruises them down to their bones, they will know and understand it is I, Jehovah, Jesus Christ, and the Holy Spirit, speaking the Truth.

Drive the stake into the ground at the Vatican to show them My Message is True and to the Point. I have no favorites; I Love all of My Lambs. Correction is coming to the Vatican with the Power of Jehovah, Jesus Christ, and the Holy Spirit. Drive the stake Reymundo as the sign of the Power of God is coming to the Vatican. So be it! So be it! So be it!

 

 

2348. Prophecy - The Hammer will strike the Vatican

2348. Prophecy given to Raymond Aguilera on 7 July 2016 at 9:20 AM

Vision:
The Lord gave me a vision of an old black California license plate with yellow letters and on the license plate it read, “The End”.

Then, I saw what looked like a wagon filled with roses being pulled on the street.

Then the Lord showed me a large sword stuck in the ground with the handle up.

Prophecy 12:20 PM:

The Hammer will strike the Vatican. Go Reymundo, and Anoint and strike a Stake in the Vatican, for cleansing is coming. I will give you the funds for all of these Mission countries. So be it! So be it! So be it!

 

 

 

 

2360. Prophecies and Visions given to Raymond Aguilera 26 December 2016 14:22

2017 Mission trip Words before leaving for Rome

 

I had a vision of a volcano. I could see the volcano inside from the top. As I watched, I saw a silver sword going down the middle.

Vision: I saw a sewer pipe with filth going in and clean material coming out.

Vision: I saw a coin standing on its edge.

Vision: I saw a sword with blood on it, and a cloth wiping the blood.

Vision: I saw a capital Y.

In Spanish:

Prophecy: La Roma, La Roma, La Roma;

the branch, the branch, the branch.

The hour has come – the branch. In three weeks go back to the Vatican. Anoint the walls counter clockwise. La Roma, La Roma, La Roma. I warned them. I warned them. I warned them. La Roma, La Roma, La Roma.

That is all for now.

Vision at 8 AM.

I saw a bay of water. Along the edge of the bay on the beach, I saw hundreds; maybe thousands of Angels, all holding a large bow with a arrow attach to the bow. I saw all the Angels release the bowstring and the Arrow shot into the sky.

Then, I saw a satellite in outer space.

27 December 2016:

I asked the Lord if Ron was to go on this mission trip. The Lord said, “Yes”.

I asked the Lord if Carl was supposed to go on the mission trip. The Lord said, “Does a rooster crow in the morning?”

12/29/16 at 8:37 AM

Then, Lord said, “The Post has been placed. Now it has to be spun in the other direction. The cards have been played; the End is here. Everything will become hot and pointed. The hogs and pigs will eat their choice morsels until the end.

Cry Reymundo, the end is before the world. The price of food will skyrocket”.

12/30/16 at 7:50AM

I asked the Lord, “Should I place stakes and Anointing oil on the Vatican wall?”

The Lord said, “No stakes, only Anoint with oil”

 

2017 Mission Trip Notes

18 Jan 2017 at 10:46 pm (California time)

The Lord said, “Walk around the Vatican wall.” Leave in 3 weeks for 7 days; take one day off for rest”.

Vision: Then I saw a long legged bird looking into a round puddle of water.

18 Jan 2017 (Rome time):

The Lord said, “Go and Anoint around the wall three times counter clockwise, on the wall or on the sidewalk the choice is yours”.

1 . Anointed wall 19 Jan 2017. Started 9:50 AM, finished 10:50 AM.

2 . Anointed second round of wall. Started at 1:10 PM, finished 1:20 PM.

3 . Anointed third time around Vatican wall. Started 20 Jan 2017 at 9:45 AM, and finished at 11:40 AM.

 

Sunday 22 January 2017 at 4:17 AM

Prophecy:

I asked the Lord if we were finished with the Anointing Mission trip.

The Lord said, “Yes, the horse and the mule have completed the Mission Trip”.

I asked the Lord, “What else should we do?”

The Lord said, “Stay put, and do not take any unnecessary chances”.

I asked the Lord, “Who is the mule?”

The Lord said, “Ronald, all will go well if you obey My Word. Keep it simple”.

 

Sunday 22 January 2017 at 7:12 AM

Prophecy:

Good morning Reymundo. Thank you for finishing your mission trip. I chose this time for your mission trip because of the United States Inaugural of President Trump. People are looking for hope, but there is no hope in President Trump. He is only another sinner with a big ego, pride and a self centered spirit.

As for your mission trip back to the Vatican, it’s because the Forces of God are going to undo the Vatican’s man made rules and ways. That is the meaning of walking and Anointing, counter clockwise, the Vatican’s walls. People are looking to the Vatican for salvation, but there is no salvation in the Vatican; only in Jehovah, Jesus Christ, and Holy Spirit is there Salvation.

People are seeking a savior in Donald Trump, but he is nothing in the Lord’s Eyes, just another sinner seeking power.

People need to seek only Jehovah, Jesus Christ, and the Holy Spirit – That is where the Power is. Man is nothing but a sinning machine. People will seek to have their ears tickled and they will place their hopes in man until the end.

I will send you the rest of the funds you need for this Mission trip.

 

29 January 2017 at 11:20 AM

Note:

(The Lord instructed me to place this scripture here below the above sentence days after the completed Mission Trip.)

1 Samuel 15:22 (NIV)

22 But Samuel replied:

Does the Lord delight in burnt offerings and sacrifices as much as in obeying the Lord?
To obey is better than sacrifice, and to heed is better than the fat of rams.

 

Sunday 22 January 2017 at 7:12 AM

Prophecy:

The End is before man, and they will seek man until the end. The true believers will not seek Pastors, for Pastors cannot save anything; only Jesus Christ, the Holy Spirit, and I, Jehovah can save you.

The blind will lead the blind to the pit; even the elect are going to be fooled. The people of this world have been warned.

 

Monday 23 Jan 2017

Prophecy:

The Lord showed me a Steel Stamping machine. I could see this stamping machine, stamping out steel parts.

The Lord said, “These steel cookies are going to be very difficult for people to eat. These steel cookies will make the people of the United States gag.

This steel stamping machine will produce steel cookies until the first number “6” of the 666 is established. Then, when the final “6” is established; the end will be at your doorstep.

I tell the world to read the bible, but no one wants to hear. They believe man can solve man’s problems.

I tell you clearly, directly, and to the point, most people of this world will not make it to Heaven. Most will take the wide road that leads to death and the pit. The Spiritual wise will understand. The Blind Leaders and their followers will not believe or understand, for they are of this world and they will fall with this world. This is the Truth, and the whole Truth, and to the point.

People open your eyes, ears, and hearts and seek Jesus Christ of Nazareth and read your bible daily. That is where the Power is. Remember – forever is a long time.

Peace be with you My Children, be wise, be smart. Be sure you have enough oil for your lamp”.

 

 

 

2361 Prophecy – Tell My Branch in Rome

2361. Prophecy given to Raymond Aguilera on 18 March 2017 at 6 PM

My Secretary Reymundo, write down, what I tell you. Tell My Branch in Rome, that I am going to drive a stake into their left arm for not keeping My Clothes Clean and White.

My bear, My bear, My bear.

So has Jehovah, Jesus Christ and the Holy Spirit Spoken the Words from Heaven.