R. Aguileran Profetiat Suomeksi 1000-801

Tämä sivu Pdf-muodossa. (kuvat mukana)

1000. Profetia - Raymond Aguilera 23. Joulukuuta 1996 klo 6:47.

Minä olen Aabrahamin Jumala. Minä olen Jaakobin Jumala. Minä olen Iisakin Jumala. Kuunnelkaa Profetioita – tutkikaa niitä; kunnes tunnette ne edestä ja takaa. Sillä olette hyvin lähellä loppua. Avatkaa silmänne. Avatkaa korvanne. Sillä se tulee tapahtumaan ilman varoitusta. Ne teistä, jotka voivat tehdä säilöjä – laittakaa ruokaa säilöön – säilökää vettä ja ruokaa - perustarpeita. Ne teistä, jotka eivät voi - rukoilkaa, ja rukoilkaa; tuokaa Ruumis yhteen, jotta voitte auttaa toinen toistanne. Minä annan teille tietoa; ja ohjaan teitä; ja suojelen teidät. Mutta teidän täytyy lukea Raamattua alusta loppuun, ja tutkia Profetioita.

Teidän täytyy olla vahvoja, ja rohkeita. Sillä antikristus yrittää teurastaa teidät, ja tuhota teidät; viimeiseen uskovaan asti. Tehkää itsenne vahvoiksi. Rukoilkaa, rukoilkaa, ja rukoilkaa. Nauttikaa Ehtoollista päivittäin. Pyhä Henki liikkuu keskellänne; nostaen teitä; rohkaisten teitä; ohjaten teitä.

Tämä on Aabrahamin Isä. Tämä on Iisakin Isä. Tämä on Jaakobin Isä. Tämä on teidän Isänne - Jehova, Yahweh, Minä olen, Minä olen, Minä olenMinä olen, Pojan, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen ja Pyhän Hengen kanssa. Rauha ja Taivaan Rakkaus tulee varjostamaan teidät; jos otatte ja seuraatte minun ohjeitani KIRJAIMELLEEN! Olkoon niin. Olkoon niin. (loppu)

 

 

999. Profetia - Raymond Aguilera 22. Joulukuuta 1996 klo17:28.

Valkoinen Talo! Kyllä, Valkoinen Talo tulee kaatumaan rauhalla. Valkoinen Talo tulee kaatumaan. Sillä se on kävelemässä rinta pystyssä paholaisen liekillä. Rauha tulee loppumaan. Se säteilee paholaisen silmillä, paholaisen sydämellä, sillä Valkoisen Talon sydän on paholaisen sydän.

Valvokaa! Nähkää ja kuulkaa Jumalan asiat. Lukekaa Raamattua tarkasti. Sillä se on saapunut, päivä, hetki, minuutti, jolloin Valkoinen Talo tulee kaatumaan tarkasti. He voivat puhua valheita kaikille ihmisille, mutta he eivät voi valehdella Jumalalle. Sillä Jumala tuntee kaikkien ihmisten sydämet. Presidentistä, joka johtaa Valkoista Taloa, ja kaikkea sen saastaisuutta; mieheen, joka puhdistaa vessoja. Minä olen kertomassa teille totuuden! Minä olen kertomassa teille KAIKEN tarkasti! Se on saapunut; kaikki mitä olen kertonut teille Raamatussa. Sillä Valkoisen Talon rintakehä on paholaisen rintakehä. Sillä samoista syistä paholainen lankesi. Sillä he uskovat olevansa niin mahtavia. He (Valkoinen Talo) uskovat enemmän ihmistä kuin Jumalaa.

Kyllä, nämä ovat sinun Jumalasi Sanoja, Isän kanssa, Pojan kanssa, ja Pyhän Hengen kanssa. Jumala, joka kertoo teille asiat suoraan ja asian ytimeen. Sillä ne ovat Jumalan asioita, ja se on totuus. Tämä on sinun Isäsi Sana, kyynelten kanssa Minä kerron teille totuuden. Valmistautukaa! Asettakaa silmänne Isäänne, Poikaan, ja Pyhään Henkeen ja kaikki tulee menemään hyvin. Mutta älkää sanoko, etten olisi kertonut sitä teille. Kyllä! Kyllä! Kyllä! Loppu on saapunut. (loppu)

 

 

998. Näky - Raymond Aguilera 19. Joulukuuta 1996.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle tulivuoren poikkileikkauksen sen liikkuvan laavan kanssa. Näin tämän tapahtuvan yöllä ja kaikenlaisia värejä tuli liekeistä kun tulivalli liikkui maiseman poikki. Värit olivat ne jotka hämmästyttivät minua eniten, ja nähdä tämä yöllä. (loppu)

 

 

997. Tapahtuma, Näky, Profetia - Raymond Aguilera 18. Joulukuuta 1996 klo 15:17.

Tapahtuma klo 10:30:

Olin ajamassa autollani ajatellen rahaongelmia, joita tällä palvelutyöllä oli; tällöin Voimakas Herran Läsnäolo täytti minut rauhalla. Minä tunsin kuin MIKÄÄN tässä maailmassa EI pystyisi pysäyttämään niitä Hänen Sanojaan, jotka olivat tulleet minun kauttani – Oli tällä palvelutyöllä rahaa tai ei. Herran Läsnäolo vain valloitti minut sillä todellisuudella, että maailman loppu oli täällä; ja mikään ei voisi pysäyttää sitä.

Näky 15:17:

Näin Valkoisen Valon, joka muistutti minua täydestä kuusta, mutta jollakin tavalla se näytti, tai minä tunsin ettei se ollut kuu, vaan Herra. Sitten tämä Valkoinen Valo ilmestyi uudestaan ja sen ympärillä oli Orjantappura Kruunu. Tämä oli hengästyttävä kokemus. Joten päätin kirjoittaa sen ylös. Sitten muutamaa minuuttia myöhemmin Herra puhui.

Profetia:

Minä olen, Minä olen, Minä olen. Minä olen, mitä te näette; Minä olen, mitä te kosketatte; Minä olen, mitä te haluatte olla. Nämä asiat kuuluvat Jumalalle. Nämä ovat Jumalan. Profetioiden kautta te voitte nähdä, ja te voitte ymmärtää Jehovan tavat ja tiet. Mutta siellä on ainoastaan YKSI Jehova. Te voitte toivoa kaikkea mitä haluatte; te voitte pelata kaikkia niitä pelejä mitä haluatte, mutta siellä on ainoastaan YKSI Jehova, YKSI Jeesus Kristus, YKSI Pyhä Henki: YKSI JUMALA. Ihmisen tiet ovat pahoja. Ihmisen tiet ovat saastaisia. Minä en välitä jos te kutsutte itseänne saarnaajaksi. Minä en välitä jos te kutsutte itseänne Yhdysvaltojen Presidentiksi. Ihmisen asiat ovat pahoja, ovat ilkeitä, ja ovat likaisia.

Jos te haluatte tulla lähemmäksi Jumalaa, Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä; teidän täytyy lukea Raamattua. Teidän täytyy ottaa Ehtoollista. Teidän täytyy rakastaa toinen toistanne, Kristuksen Rakkaudella, Pyhän Hengen Rakkaudella, Jehovan Rakkaudella.

Tämän planeetan asiat ovat tulossa hyvin koviksi vuosina, sellaisilla tavoilla joita te ette edes usko olevan mahdollista. Mutta koska te ette ole menneet sisälle Raamattuun, ja lukeneet sitä, ja tutkineet sitä, ja tulleet tuntemaan teidän Isäänne Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä. Te tulette yllättymään. Sillä paholaisen voima tulee katumaan teidän päällenne nopeasti - vauhdilla – asian ytimeen. Niin, että te tulette toivomaan, että ette olisi ikinä syntyneetkään. Te tulette toivomaan, ettette koskaan olisi halunnut olla Jumala. Sillä tämä on se syy miksi paholainen lankesi, koska hän halusi olla Jumala.

Mutta Jumalan asiat kuuluvat Jumalalle, Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle, ja Pyhälle Hengelle. Te tulette näkemään, ja te tulette kuulemaan, ja te tulette piiloutumaan. Sillä Jumalan Voima tulee kaatumaan tämän planeetan päälle Jumalan koston kiivaudella. Mutta te tulette sanomaan itseksenne: Jumalan koston kiivaus – mutta Jumala on Rakkaus, Rakkaus, Rakkaus, Rakkaus. Katsokaa kolikon toista puolta, lukekaa Vanhaa Testamenttia. Sillä Jumala tulee nuhtelemaan sitä, mikä on saastaista, mikä on pahuutta, mikä ei ole Hänestä. Ymmärsittekö sen mitä Minä juuri sanoin? Jos ette – teidän on parasta mennä Raamattuun. Sillä paholainen on valmiina, antikristus on valmiina, paholaisen voima on valmiina. Sillä tämän planeetan puhdistamisen aika on tullut hetkeen, jolloin Minä tulen päästämään voimat irti puhdistamaan sen, mikä on saastaista. Nuhtelemaan sen, mikä nuhtelemista tarvitsee. Pelastamaan sen, mikä pelastamista tarvitsee.

Minä tiedän lopullisen lopputuloksen. Minä tiedän Jumalan asiat, koska Minä olen Jumala. Katsokaa ja nähkää asiat ympärillänne. Katsokaa ja nähkää, kuinka Jumala on korjannut asiat menneisyydessä, ja katsokaa ja nähkää kuinka Jumala tulee korjaamaan asiat tulevaisuudessa. Lukekaa Ilmestyskirjaa. Lukekaa Jumalan Sanoja. Pyhän Hengen Ohjauksenkautta, Voiman kautta; te tulette näkemään ja ymmärtämään, että mitä Minä olen sanomassa, on totta.

Tämän planeetan arvojärjestelmä on pudonnut siihen pisteeseen – että siellä ei ole mitään arvojärjestelmää. Ihmiset ovat menemässä, ja tekemässä sitä mitä he haluavat, koska he haluavat. He eivät etsi Minua. He etsivät idoleita, heidän omaisuuksiaan, heidän halujaan; he etsivät jopa omia pelkojaan. Mutta kaikki tämä on tulossa loppuun. Sillä Minä olen asettanut päivän ja ajan, ja te olette jo astuneet sisälle ensimmäisiin vaiheisiin lopun alusta. Muistatteko te tuon päivän: Joulukuun 2, 1990. Muistatteko, että Minä käskin tatuoida sen silmienne luomiin. Tämä oli alun alku, lopun alun alku. Jatkakaa ilkeiden pahojen asioidenne tekemistä, synnillisten asioidenne tekemistä, ja Me tulemme puhumaan pian Jehovan Voiman pudotessa tämän teidän pienen planeettanne päälle. Sillä paholaisen asiat ovat kuilun asioita.

Muistakaa, jos te haluatte pelastaa itsennerukoilkaa ja rukoilkaa, ottakaa Ehtoollista, tehkää parannus, etsikää veljiänne ja sisarianne Pyhän Hengen Rakkaudella ja Voimalla. Tässä on kaikki, mitä aion kertoa teille tänä päivänä, tällä hetkellä. Sillä Minun Käteni tulee putoamaan tämän planeetan päälleilman armoa, ilman sääliä. Sillä paholaisen asiat ovat tulossa loppuun. Näin sanoo Jehova. Näin sanoo Pyhä Henki. Näin sanoo Jeesus Kristus Nasaretilainen. (loppu)

 

 

996. Näky - Raymond Aguilera 16. Joulukuuta 1996.

Näky: Banaanin muotoinen kuu, ja se oli punainen. (loppu)

 

 

995. Näky - Raymond Aguilera 12. Joulukuuta 1996 klo 19:15.

Ylistyksen ja palvonnan aikana Herra näytti minulle huoneen, jossa ihmiset ylistivät ja palvoivat Herraa. Heidän ylistyksensä aikana ulko-ovi potkaistiin sisään; poliisit päällään kypärät ja mellakkavarusteet ympäröivät ylistäjät. Sitten näky loppui. (loppu)

Näky:

Sitten sain näyn rumasta oliosta, joka piti kalaa suussaan yrittäen pureskella sitä. (loppu)

Näky:

Näyssä kaksi keittiön vesihanaa tekivät ristin veden tulessa ulos.

Näky:

Rukouksen aikana veli voiteli minut ja rukoili puolestani.Herra antoi minulle näyn itsestäni syvän kuilun yllä ja vesiputous oli alla. Näin myös tämän kapean lankun, joka ylitti kuilun molemmilta puolilta. Mikä ihmetytti minua eniten, minä olin kävelemässä yli tällä lankulla. (loppu)

 

 

994. Profetia - Raymond Aguilera 9. Joulukuuta 1996 klo20:45.

Maanantai-iltana Raamattupiirissä, ylistyksen ja palvonnan aikana, Herra ilmoitti, että jotain dramaattista, tai jotain suurta oli parhaillaan tapahtumassa Profetiakirjojen kohdalla jossakin päin maailmaa juuri sillä hetkellä. Mutta Hän ei sanonut mitä. Sitten, kun seuraava laulu alkoi Herra sanoi, "Minä olen kertomassa sinulle totuuden." (loppu)

Kommentit:

Raamattupiirin jälkeen, löysin autoni takarenkaan tyhjänä. Seuraavana aamuna minun tyttäreni vei autonrenkaan korjattavaksi, ja renkaankorjaaja sanoi, että rengas oli viilletty kyljestä puukolla. (loppu)

 

 

993. Näky - Raymond Aguilera 8. Joulukuuta 1996 klo23:00.

Jumalanpalveluksen aikana Herra näytti minulle laihan ihmisen, jolla oli vain iho ja luut käsinä ja käsivarsina ja kurottautumassa taivaaseen. Ja nämä kädet olivat sidottu yhteen ranteista jonkinlaisella köydellä, ja käsissä oli Ehtoollis Öylätti. Ja kun Ehtoollis Öylätti tuotiin alas syötäväksi, se muuttui Valkoiseksi Sytytetyksi Kynttiläksi. Herra jätti minulle vaikutelman, että laiha ja luinen henkilö oli Kristuksen Ruumis, ja että se oli aliravittu ja kahleissa. (loppu)

 

 

992. Näky - Raymond Aguilera 7. Joulukuuta 1996 klo23:30.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle maaplaneetan kaukaa ulkoavaruudesta katsoen. Katsellessani minä näin kaikenlaisten suurten matojen tulevan ulos planeetan sisäpuolelta.

Näky:

Näin myös maa-alueen, jonka näytti olevan Japani, ja veden lähellä näin pyöreitä veden liikkeitä. Sellaisia jotka muistuttavat sitä kun pikkukivi iskeytyy tyyneen lampeen ja luo pyöreitä aaltoja. Se muistutti minua myös niistä pyöreistä valoista jotka menevät ympäri tutkan näytöllä, mutta tämä tuli vedestä.Uskon sen olevan hurrikaani.

 

 

991. Näky - Raymond Aguilera 7. Joulukuuta 1996.

Näyssä hiekkatiimalasi ja hiekka oli melkein kokonaan loppu. (loppu)

990. Näky - Raymond Aguilera 5. Joulukuuta 1996.

Näen jatkuvasti näyssä venytetyn kangaspalan tai ohuen kumipeiton kiinnitettynä kahteen pitkään paaluun pystysuorassa asennossa, ja siinä tämä pyöreä musta pallo, joka näyttää keilapallolta, jatkuvasti iskee tähän peiton aineeseen. Ja tämä peiton aine lähettää yhä uudestaan pallon takaisin mistä se tuli. (loppu)

 

 

989. Näky - Raymond Aguilera 2. Joulukuuta 1996.

Herra näytti tumman tinapurkin tahrattuna mustaksi ja savuista nokea täynnä, ja se muuttui tiimalasiksi. Ja sitten näin Herran pitävän sitä Hänen Kätensä kämmenellään.

 

 

988. Näky - Raymond Aguilera 1. Joulukuuta 1996 klo20:00.

Näin jonkinlaisen tutkan antennikiekon, ja sen keskelle iskeytyi voimakas valonsäde.

Näky:

Näin tämän kasvin tai rikkaruohon. Luulen, että sen nimi on voikukka. Sen varren päässä oli pyöreä pallo valkoista nöyhtää tai nukkaa. Lapsena näin usein lasten puhaltavan tätä nöyhtää ilmaan. No niin, minä näin jonkun puhaltavan tähän voikukannöyhtään, ja se meni ilmaan. Ja tämä nöyhtä muuttui pieniksi tähdiksi, ja nämä tähdet lipuivat ilmassa niin kauas kuin silmä pystyi näkemään. Sitten niiden alapuolella minä näin haiden eväitä liikkumassa jotenkin. Sitten näin kuinka nämä pienet tähdet ympäröivät tämän sytytetyn soihdun, jossa oli kirkas liekki. Katsoessani kuinka nämä pienet tähdet ympäröivät tämän soihdun, minä näin tämän valtavan Valon kuin auringon ilmestyvän taustalle. Sitten näky loppui. (loppu)

 

 

987. Näkyja Profetia - Raymond Aguilera 4. Joulukuuta 1996.

Ylistyksen ja rukouksen aikana Herra näytti minulle Valkoisen Kynttilän keskellä ihmisten kehää, jotka kumarsivat kohti tätä Valkoista Kynttilää.

Näky:

Sitten näin mustan linnun joka näytti varikselta ja se oli halaamassa trooppista lintua; sellaista jonka löytäisit Etelä-Amerikasta tai Afrikasta. (loppu)

Näky:

Sitten sain kuvan sammakosta istumassa kivellä. Sitten sammakko hyppäsi veteen ja ui pois, kunnes sitä ei voinut enää nähdä. Sitten yhtäkkiä toinen sammakko hyppäsi veteen aivan ensimmäisen sammakon perässä.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Jopa sammakoilla on aivot mennä piiloon kun he ovat vaarassa.". (loppu)

 

 

986. Näky - Raymond Aguilera 29. Marraskuuta 1996.

Näky:

Näyssä SUURI kihlasormus pystyssä asennossa ja sytytetty kynttilä oli asetettu sen sisään (kultaiselle metalliosalle), ja se kuumensi sormuksen kiveä, joka oli kynttilän yläpuolella. (Sytytetty kynttilä oli sormuksen renkaan sisässä.)

 

 

985. Näky - Raymond Aguilera 29. Lokakuuta 1996.

Herra näytti minulle omega symbolin, ja näytti minulle kaksi miestä istumassa vieri vieressä tämän ruokapöydän ääressä, ja heidän solmionsa olivat riippumassa ja laitettuna pöydän päälle. Sitten näin suuren teräväpäisen veitsen tulevan alas ja katkaisevan molempien solmioiden päät, samaan aikaan pöydän päällä.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Teidän ylpeytenne tähden Minä tulen katkaisemaan teidän kielenne samalla tavalla." (loppu)

Näky:

Sitten näin yhden noista laitteista joissa on pienet kupit, jotka pyörivät ympäri ja joilla mitataan tuulen nopeutta, mutta tämä instrumentti liikkui takaperin. Tuuli oli puhaltamassa sitä kohti takaapäin ja se liikkui takaperin väärään suuntaan. (loppu)

 

 

984. Tapahtumaja Profetia - Raymond Aguilera 29. Lokakuuta 1996 klo 9:06.

Tapahtuma:

Maatessani vuoteessa tänä aamuna, rukouksen jälkeen, katsoin kummassakin ranteessani tiukasti olevia rannetukia ja ihmettelin, - koska Herra tulee parantamaan minun ranteeni? Tämän aikana, muistin kuinka Herra oli siirtänyt oven kädensijan reikää, jonka olin porannut väärään paikkaan ovessa, muutama vuosi sitten – näyttääkseen minulle Hänen Voimansa. Katsoin uudestaan ranteitani ja sanoin itselleni, "Jos Herra voi siirtää väärään kohtaan poratun reiän ovessa, Hän voi varmasti parantaa minun käteni. Välittömästi sen jälkeen kun olin sanonut tämän, Herra antoi minulle tämän seuraavan profetian. (sekunneissa.)

Profetia:

Hän pyyhki. Hän pyyhki pois menneisyyden. George. George on mies, joka pyyhki pois menneisyyden. Kyllä, Reymundo - George. Hän pitää luodista. Georgella on hyvin paha henki Etelä-Amerikassa. Teidän täytyy asettaa silmänne ja korvanne mieheen nimeltä George, sillä hän on hyvin paha mies. Kyllä, katsokaa häntä. Katsokaa häntä, sillä täältä tulee George paholaisen sormen kanssa. Hän tulee etsimään kaikkea, mikä on Jumalasta - pistoolilla - puukolla – paholaisen hampailla. Täältä tulee George Etelä-Amerikkaan. Kyllä, se on saapunut – Georgen päivä Etelä-Amerikassa. (over)

Tapahtuma:

Välittömästi sen jälkeen kun tämä profetia annettiin - ehkä 30 sekuntia myöhemmin, nousin sängystä ylös ja kävelin kylpyhuoneeseen. En ollut kävellyt 12 jalan matkaa vuoteeltani kun huomasin, että oikean käteni rannetuki oli HÄVINNYT! Ja voin lisätä – tämä todella yllätti minut - sillä 30 sekuntia sitten, se oli tukevasti kiinnitettynä oikeaan ranteeseeni. Palasin nopeasti vuoteelleni ja revin vuoteeni hajalle, ja sitä ei ollut missään löydettävissä. Yhä hämilläni, menin takaisin kylpyhuoneeseen ja sitten palasin täysin sekaisin olevan vuoteeni luo, ja sitten löysin oikean rannetukeni tyynyni alta. Mitenkä se päätyi sinne, sitä en todellakaan tiedä! (loppu)

 

 

983. Profetia - Raymond Aguilera 24. Lokakuuta 1996 klo15:34. Espanjaksi.

Costa Rica, Costa Rica, Costa Rican asiat tulevat kuumemmiksi tulevina kuukausina ja vuosina sen takia mitä on tulossa. Kohdistakaa silmänne kohti Costa Ricaa, sillä siemen on jo istutettu paholaisen ruumiiseen. Kuuletteko te minua? Kohdistakaa silmänne kohti Costa Ricaa, sillä paholaisen tuli tulee iskemään sinne – sillä hän tulee istuttamaan siemenen paholaisen tavalla.

Nämä ovat teidän Jumalanne Sanoja, Hänen joka teki maailman, tähdet, kaiken mitä näette, kaiken mitä kosketatte. Kertokaa Costa Rican ihmisille varustaa itsensä Jumalan Sanalla, sillä täältä tulee paholaisen liekki tarkalleen. Kyynelin Minä kerron teille Totuuden. Se on saapunut, - Costa Rican ihmisten kuollut ruumis. Se on saapunut. Se on saapunut. (loppu)

 

 

982. Profetia - Raymond Aguilera 23. Lokakuuta 1996 klo 9.

Hei taas kaikille, tästä näyttää tulevan päivittäinen juttu.

Viime yönä ja aikaisin tänä aamuna Herra antoi minulle nämä sananpaikat. Sitten Herra sanoi tänä aamuna, "Tämä on sitä, mitä Minun Enkelini tekivät entisaikaan. Ettekö usko, että pimeyden enkeleillä olisi voimaa. Teidän on parasta lukea koko Raamattu, rukoilla, tehdä parannus, ja ottaa ehtoollista päivittäin. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

Luulen, että tämä on jälkisanat (PS) edelliseen e-mailiin.

Teidän pieni veljenne, ray

33/38:

2. Sam. 24:15 Niin Herra antoi ruton tulla Israeliin, aamusta alkaen määrättyyn aikaan asti; ja kansaa kuoli Daanista Beersebaan asti seitsemänkymmentä tuhatta miestä.

2. Sam. 24:16 Mutta kun enkeli ojensi kätensä Jerusalemia kohti tuhotaksensa sen, katui Herra sitä pahaa ja sanoi enkelille, joka kansaa tuhosi: "Jo riittää; laske kätesi alas". Ja Herran enkeli oli silloin jebusilaisen Araunan puimatantereen luona.

2. Sam. 24:17 Mutta nähdessään enkelin surmaavan kansaa sanoi Daavid Herralle: "Katso, minä olen tehnyt syntiä, minä olen tehnyt väärin; mutta nämä minun lampaani, mitä he ovat tehneet? Sattukoon sinun kätesi minuun ja minun isäni perheeseen."

 

2. Kun. 19:34 Sillä minä varjelen tämän kaupungin ja pelastan sen itseni tähden ja palvelijani Daavidin tähden."

2. Kun. 19:35 Ja sinä yönä Herran enkeli lähti ja löi Assurin leirissä sata kahdeksankymmentä viisi tuhatta miestä, ja kun noustiin aamulla varhain, niin katso, ne olivat kaikki kuolleina ruumiina.

 

 

981. Tapahtuma Lokakuussa 1996.

Hei taas veljet ja sisaret,

Haluan tässä kohdassa kiittää kaikkia teitä, jotka kirjoititte ja olette olleet huolissanne minun puolestani. Eilisen jälkeen, olen yrittänyt ymmärtää, mitä "TODELLA" on tapahtumassa minun ympärilläni viime aikoina, kun palovaroittimet hälyttävät, minun koirani haukkuu suljetuille oville ja tyhjille käytäville. Ja tässä, nyt kun on tarkasti 24 tuntia myöhemmin, ja minä olen alkanut ymmärtämään vähän enemmän, mutta minä en ymmärrä koko kuvaa vielä.

Mutta antakaa minun yrittää selittää, mitä minä en tiedä (eikö kuulosta oudolta):

Muistatteko okaan Paavalin kyljessä (2. Kor. 12:7-9, SAATANAN SANANSAATTAJA.), ja Ilmestyskirjasta 9:3-11. Lukekaa ja ajatelkaa Ilm. 9:11 (Ja niillä oli kuninkaana SYVYYDEN ENKELINI, jonka nimi oli Hepreaksi Abaddon, ja Kreikaksi, Apollyon.).

Ensimmäinen sananpaikka tapahtui Paavalille melkein kaksi tuhatta vuotta sitten, ja toisen on tarkoitus tapahtua lopun aikojen aikana (ainoastaan niille ihmisille, joilla ei ollut Jumalan sinettiä otsissaan). Minä olen ollut masentunut ennenkin, mutta nämä hyökkäykset olivat yliluonnollisia luonteeltaan. Kaikkia meitä vastaan on hyökätty tavalla tai toisella aiemminkin. En ole varma, mutta Herra vaikuttaa näyttävän minulle, että tällaiset tapahtumat eivät ainoastaan tapahtuneet Paavalille, mutta kun me lähestymme loppua, tällaiset tapahtumat tulevat olemaan yleisempiä. Rukoilkaa tätä, älkää vain ottako minun sanaani siitä. Nämä eivät ole jokapäiväisiä asioita, joista jotkut teistä olette puhumassa. Nämä asiat ovat jollakin tavalla vahvistettuna hengessä ja lihassa. Paavali sanat soivat jatkuvasti mielessäni, kun kirjoitan tätä. (Hänen kipunsa!)

Sinä itse asiassa tunnet kuin olisit todellisessa sodassa näiden pimeyden henkien kanssa. Missä sinun pitää joskus juosta ja hypätä piiloon hengelliseen ketunkoloosi tai sinä menetät pääsi. Tämä on todellista, ja minä toivoin, että minulla olisi sanoja selittää se mitä minä yritän sanoa. Luulen, että me ihmiset uskomme keksineemme kaikki nämä taistelusuunnitelmat, ja sodat ilman Saatanan apua. Tai ehkä Saatana, sodan opettaja hänen demoneittensa kanssa, näyttää joillekin ihmisille henkilökohtaisesti. Voi, minä en pidä siitä – mitä minä olen kirjoittamassa tänään. Jumalan siunausta teille kaikille.

Teidän Kristuksessa, teidän pieni veljenne, ray

33/38:

2. Kor. 12:7 Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi.

2. Kor. 12:8 Tämän tähden olen kolmesti rukoillut Herraa, että se erkanisi minusta.

2. Kor. 12:9 Ja hän sanoi minulle: "Minun armossani on sinulle kyllin; sillä minun voimani tulee täydelliseksi heikkoudessa". Sen tähden minä mieluimmin kerskaan heikkoudestani, että Kristuksen voima asettuisi minuun asumaan.

 

Ilm. 9:3 Ja savusta lähti heinäsirkkoja maan päälle, ja niille annettiin valta, niin kuin maan skorpioneilla on valta;

Ilm. 9:4 ja niille sanottiin, etteivät ne saa vahingoittaa maan ruohoa eikä mitään vihantaa eikä yhtään puuta, vaan ainoastaan niitä ihmisiä, joilla ei ole Jumalan sinettiä otsassaan.

Ilm. 9:5 Ja niille annettiin valta vaivata heitä viisi kuukautta, vaan ei tappaa heitä; ja ne vaivasivat, niin kuin vaivaa skorpioni, kun se ihmistä pistää.

Ilm. 9:6 Ja niinä päivinä ihmiset etsivät kuolemaa, eivätkä sitä löydä; he haluavat kuolla, mutta kuolema pakenee heitä.

Ilm. 9:7 Ja heinäsirkat olivat sotaan varustettujen hevosten kaltaiset, ja niillä oli päässään ikään kuin seppeleet, kullan näköiset, ja niiden kasvot olivat ikään kuin ihmisten kasvot;

Ilm. 9:8 ja niillä oli hiukset niin kuin naisten hiukset, ja niiden hampaat olivat niin kuin leijonain hampaat.

Ilm. 9:9 Ja niillä oli haarniskat ikään kuin rautahaarniskat, ja niiden siipien kohina oli kuin sotavaunujen ryske monien hevosten kiitäessä taisteluun.

Ilm. 9:10 Ja niillä oli pyrstöt niin kuin skorpioneilla ja pistimet, ja pyrstöissänsä niillä oli voima vahingoittaa ihmisiä viisi kuukautta.

Ilm. 9:11 Niillä oli kuninkaanaan syvyyden enkeli, jonka nimi hepreaksi on Abaddon ja kreikaksi Apollyon.

980. Tapahtuma Lokakuussa 1996.

Hei Veljet ja Sisaret,

Tarvitsen vähän enemmän rukoussuojaa. En tiedä mitä henkimaailmassa on tällä hetkellä tapahtumassa, mutta olin vihollisen suuren hyökkäyksen alla tänään. Hyökkäys tuli vain kovemmaksi ja kovemmaksi kun kello kävi. Se on 22 PM (PST) juuri nyt. Se tuli niin pahaksi, että minun piti pyytää anteeksi ja lähteä pois Portugalialaisesta Raamattupiiristä. Tunsin, että paholainen aikoo ottaa minut pelistä pois. Rukoilin koko matkan kotiin asti, mutta kun pääsin sisälle talooni, hengellinen hyökkäys loppui välittömästi. Voin silti edelleen tuntea pahuuden voimat taloni ulkopuolella, mutta jostain syystä olen turvassa taloni sisällä. Hyvin outo tapahtuma. Tämä palvelutyön täytyy tehdä jotain oikein, jotta niin VOIMAKAS VOIMA iskisi. Voin tuntea taistelun ulkopuolella ja kuinka hengelliset pommit putoavat joka paikkaan, mutta sisällä talossani tunnen olevani suojassa. Hyvin, hyvin outoa.

Ylistäkää Herraanne, ja KIITOS SINULLE, sillä tiedän, että olisin kaatunut tänä iltana jos et olisi tullut pelastamaan minua, mutta älä jätä sitä näin tiukalle seuraavalla kerralla. Kiitos sinulle uudestaan, ja älä unohda raha-asioita täällä, en halua jatkuvasti kysyä sinulta, mutta paholainen voi silti saada tämän palvelutyön pois pelistä; jos et toimita apua hyvin pian. Ja toinen asia, voisitko ottaa vähän pois tätä painetta minulta. Sillä minä olen jälleen fyysisen ja hengellisen jaksamiseni LOPUSSA. Minun ruumiini kertoo minulle, että SE ON KUOLEMASSA paineen alla. Ja tämä Miekka on niin raskas! Minä kerroin sinulle; Sinun olisi pitänyt valita vahvempi henkilö. Muistatko sinä kun sanoin etten ole vahva henkilö? Tunnen itseni alapainetuksi, mutta en kuitenkaan toimintakyvyttömäksi. Ja miksi sinun täytyy puskea minua niin kovasti? Unohditko sen, että olen vain sinun sihteerisi? Minä todella RAKASTAN SINUA, ja anna minulle anteeksi minun negatiiviset ajatukseni; sillä Minä olen – niin väsynyt. Amen.

 

 

979. Näky - Raymond Aguilera 17. Lokakuuta 1996 klo 19:15.

Ylistyksen ja palvonnan aikana kodittomien lähetyksellä, Herra antoi minulle näyssä kiväärin, jonka liipaisinta joku painoi. Sitten näyssä käsiase, jolla joku oli osoittamassa. Sitten Herra antoi ymmärtää hengessäni, että joku tunnettu henkilö tultaisiin ampumaan.

Näky:

Sitten näky vaihtui nopeasti, ja minä näin suuren purjeveneen tai jahdin merellä.

Näky:

Sitten seuraavassa näyssä, Herra näytti minulle neljä demonia, jotka pitivät ihmisruumista päittensä yläpuolella. Tämä ruumis oli kiedottu valkoiseen ja oli asetettu jonkinlaiselle korkealle alttarille. (loppu)

 

 

978. Profetia ja Näky - Raymond Aguilera 17. Lokakuuta 1996 klo 22.

Rukouksen aikana, Herra näytti minulle suuren pyöreän valon tulevan maasta ja ihmisiä oli kaikkialla sen ympärillä, olkapäät toisiaan vasten, heidän kätensä ylhäällä rukoilemassa ja ylistämässä, kun valo tuli yhä kirkkaammaksi ja kirkkaammaksi. Jatkaessani tämän ihmisympyrän katsomista, huomasin että jotain nousi tämän 10 jalkaa halkaisijaltaan olevan valon keskeltä. Odottaessani kärsivällisesti nähdäkseni mitä se oli; ihmiset rukoilivat lisää ja lisää. Sitten tämä hopeisenkultainen Joulupuu alkoi kohoamaan hitaasti tämän valkoisen valon keskeltä. Voin nähdä että Joulupuussa oli hopeisia ja kultaisia ristejä sen huipussa. Sitten tämä risti vaihtui ristiksi, joka oli ohut ja tumma.

Sitten Herra antoi minulle tämän Sanan:

Koska te rukoilette, palvotte, ja ylistätte tätä Joulupuuta; niin te tulette kuolemaan tämän saman puun kautta. (loppu)

 

 

977. Näky - Raymond Aguilera 10. Lokakuuta 1996.

Näyssä valkoinen talo mäen päällä, ja talo katosi mäeltä. (loppu)

 

 

976. Profetia - Raymond Aguilera 10. Lokakuuta 1996 klo 12.

Oi karhu. Siellä on karhu terävin hampainensa, etsimässä jotakin syötäväksi. Muistakaa että olen käskenyt teitä lukemaan Raamattua. Miksi ette ole nostaneet sitä ylös? Ja miksi ette ole lukeneet sitä? Minä kerron teille karhusta, jolla on terävät hampaat, joka tulee olemaan siellä teidän kasvoillanne. Ja Minä käsken teidän lukea Raamattua, ja te vain teette asiat niin kuin haluatte, ja ette kuuntele Minua. Nuo hampaat tulevat syömään teidät. Sillä te ette tehneet sitä, mitä Minä käskin teidän tehdä, Jumalan tavalla.

Kuinka monta kertaa Minun täytyy käskeä teitä rukoilemaan? Kuinka monta kertaa Minä olen käskenyt teidän etsiä veljiänne ja sisarianne kaduilla? Kuinka monta kertaa Minä olen käskenyt teidän tehdä parannuksen synneistänne? Kuinka monta kertaa? Kuinka monta kertaa Minun täytyy kertoa teille? Karhu tulee syömään teidät, koska teillä on sormenne korvissanne. Ja päivä on tulossa, jolloin te tulette itkemään, ja te tulette etsimän Minua. Silloin Minä saan teidän huomionne. Mutta Minä en tule kuulemaan teitä. Minä tulen tekemään saman asian, minkä te olette tekemässä nyt. Minä tulen asettamaan Minun sormeni Minun korviini.

Te uskotte näiden Sanojen olevan kovia. Te uskotte, että Minä olen pelaamassa PELIÄ! Tämä on teidän JUMALANNE, Hän on antamassa teille näitä Sanoja. Minä sanon teille RAKKAUDELLA, ja Minä tulen korjaamaan teidät RAKKAUDELLA, mutta mitä Minä sanon, tulee tapahtumaan. Ja jos te silti ette nosta tuota Raamattua ylös ja etsi Jumalan tapoja, te tulette löytämään Jumalan tavan, kun karhu puhdistaa teidän kasvonne kielellään, ennen kuin hän puraisee teitä. Tiedän, että olen saanut teidän huomionne nyt.

Minä kerron teille nämä asiat, jotta te avaisitte silmänne, ja heräisitte hengessänne. Jos te vain näkisitte ne kaikki pimeyden henget ympärillänne – te etsisitte Minua kiireesti ja te ette odottaisi. Mutta Minä voin nähdä ne. Mutta kuinka te voisitte nähdä? Te ette edes usko pimeyden henkiin, sillä te olette kävelemässä niiden kanssa käsi kädessä. Ne ovat teidän ystäviänne. Ja ne, jotka menevät kirkkoon, he uskovat olevansa niin suuria! Siellä he kävelevät kirkkoon, käsi kädessä pimeyden henkien kanssa. Minä tiedän, että he myöskään eivät tule pitämään tästä Sanasta, sillä he uskovat olevansa niin suuriat. He eivät usko, että he voisivat tehdä mitään väärää. He tykkäävät katsoa ihmisiä alaspäin silmillään; niin kuin he olisivat jumalia. He ovat istumassa paholaisten keskellä. Oi - Oi - Oi!

Teidän täytyy lukea Raamattua Jumalan tavalla. Uskotteko te, että niillä veljillä ja sisarilla (opetuslapsilla), jotka löysivät Kristuksen, oli juhlia ja juhlia, sen jälkeen kun Minä otin Hänet ylös. Uskotteko te, että he etsivät rahaa? Uskotteko te, että he olivat pelaamassa pelejä? He tappoivat heitä (opetuslapsia) Leijonien avulla; ja he eivät syöneet, koska he olivat rukoilemassa kunnes kyyneleet tulivat ulos heidän silmistään. Ja kun he kokoontuivat, he rukoilivat Jumalan SYDÄMELLÄ. He eivät etsineet mitään – AINOASTAAN Isää, Poikaa ja Pyhää Henkeä. He eivät olleet täydellisiä, mutta he tunsivat Minut.

No, Minä olen pahoillani teidän puolestanne. Ne, jotka tuntevat Minut, etsivät Jumalaa ihmisen tavalla, ja ne jotka eivät tunne Minua – he eivät välitä Jumalan asioista. Minä tiedän koska Minä luen heidän sydämensä. Teidän täytyy lakata leikkimästä kirkkoa. Ja rukoilkaa, ja tehkää parannusta. Syökää Ehtoollista. Kuulitteko Minua? Tämä on sinun Isäsi, Pojan kanssa, Pyhän Hengen kanssa kertomassa teille Jumalan tavan. (loppu)

 

 

975. Näky - Raymond Aguilera 9. Lokakuuta 1996 klo 20:00.

Ylistyksen ja palvonnan aikana Herra antoi minulle näyn autosta, jota paholainen oli repimässä kahteen osaan. Autoa revittiin pituussuunnassa ikään kuin se olisi vain paperia.

Näky:

Sitten näin kaksi pyöreää sahanterää pyörimässä vierekkäin. Ne olivat yhtä suuria kuin auto oli, ja ne liikkuivat kohti auton sivuovia. Kun ne pääsivät autolle asti, ne leikkasivat sen kahteen osaan.

Näky:

Sitten oli kuva jonkinlaisesta pommista.

Näky:

Sitten Herra näytti minulle kirjaimet GM.

Näky:

Sitten Herra näytti minulle suihkunsuuttimen, josta tuli vettä. Sitten vesi loppui.

Profetia:

Herra sanoi, "Ihmiset tulevat kärsimään suihkun puutteesta."

Näky:

Sitten Herra näytti minulle ihmisen kielen ulkona roikkumassa. Sitten Herra näytti minulle jonkun nielun sisäpuolen. (loppu)

Näky:

Sitten Herra antoi minulle näyn itsestäni iskemässä miekalla tämän kukkulan huipulla. En tiedä mitä kohti minä olin sitä iskemässä, mutta olin hengellisessä sodassa. Nämä jotkut tulivat jatkuvasti minua kohti ja minä vain iskin, ja minä vain iskin, ja minä vain iskin.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, "Tiedän, että olet väsynyt, mutta seiso Kalliolla ja jatka iskemistä. Minä olen voimasi. Sinä olet Minun taistelijani, älä vain laita laskea miekkaa." (loppu)

 

 

974. Profetia - Raymond Aguilera 7. Lokakuuta 1996.

Portugalinkielisen Raamattupiirin aikana Herra antoi minulle 2. Timoteuksen kirjeen Luvun 3, ja käski laittaa se Profetia Kirjaan.

2. Tim.3:1 Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.

2. Tim.3:2 Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita,

2. Tim.3:3 rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä,

2. Tim.3:4 pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia;

2. Tim.3:5 heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Sen kaltaisia karta.

2. Tim.3:6 Sillä niitä ovat ne, jotka tungettelevat taloihin ja pauloihinsa kietovat syntien rasittamia ja monenlaisten himojen heiteltäviä naisparkoja,

2. Tim.3:7 jotka aina ovat opetusta ottamassa, eivätkä koskaan voi päästä totuuden tuntemiseen.

2. Tim.3:8 Ja niinkin Jannes ja Jambres vastustivat Moosesta, niin nuokin vastustavat totuutta, nuo mieleltään turmeltuneet ihmiset, jotka eivät uskonkoetuksissa kestä.

2. Tim.3:9 Mutta he eivät pitemmälle edisty, sillä heidän mielettömyytensä on käyvä ilmeiseksi kaikille, niinkin noidenkin mielettömyys kävi ilmi.

2. Tim.3:10 Mutta sinä olet seurannut minun opetustani, vaellustani, aivoitustani, uskoani, pitkämielisyyttäni, rakkauttani, kärsivällisyyttäni,

2. Tim.3:11 vainoissa ja kärsimyksissä, samanlaisissa kuin minun osakseni tuli Antiokiassa, Ikonionissa ja Lystrassa. Mimmoisia vainoja olenkaan kärsinyt, ja kaikista Herra on minut pelastanut!

2. Tim.3:12 Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi.

2. Tim.3:13 Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen.

2. Tim.3:14 Mutta pysy sinä siinä, minkä olet oppinut ja mistä olet varma, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut,

2. Tim.3:15 ja koska jo lapsuudestasi saakka tunnet pyhät kirjoitukset, jotka voivat tehdä sinut viisaaksi, niin että pelastut uskon kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.

2. Tim.3:16 Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa,

2. Tim.3:17 että Jumalan ihminen olisi täydellinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmistunut.

 

 

 

973. Profetia - Raymond Aguilera 4. Lokakuuta 1996.

Herra antoi minulle sananpaikat Luukkaan Evankeliumista 18:10-14, ja sanoi:

Fariseusten ylpeys, mikä on paholaisen ylpeyttä, on monien kirkon jäsenien yllä ja kirkon johtajien yllä, omavanhurskaiden, koppavien, Saatanan rakastajien. (loppu)

Lk. 18:10 "Kaksi miestä meni ylös pyhäkköön rukoilemaan, toinen fariseus ja toinen publikaani.

Lk. 18:11 Fariseus seisoi ja rukoili itsekseen näin: 'Jumala, minä kiitän sinua, etten minä ole niin kuin muut ihmiset, riistäjät, väärämieliset, huorintekijät, enkä myöskään niin kuin tuo publikaani.

Lk. 18:12 Minä paastoan kahdesti viikossa; minä annan kymmenykset kaikista tuloistani.'

Lk. 18:13 Mutta publikaani seisoi taaempana eikä edes tahtonut nostaa silmiään taivasta kohti, vaan löi rintaansa ja sanoi: 'Jumala, ole minulle syntiselle armollinen'.

Lk. 18:14 Minä sanon teille: tämä meni kotiinsa vanhurskaampana kuin se toinen; sillä jokainen, joka itsensä ylentää, alennetaan, mutta joka itsensä alentaa, se ylennetään."

 

 

 

972. Profetia - Raymond Aguilera 1. Lokakuuta 1996 klo 8:40 Espanjaksi.

Ulostus. Ulostus. Hän ulosti koko maailman päälle paholaisen sanalla. Kyllä, Reymundo, hän ulosti koko maailman päälle.

He eivät tahdo tehdä parannusta. He haluavat etsiä jumalaansa. Tämän takia Minun Käteni tulee iskemään koko maailmaa. Hän (Jeesus) tulee puhdistamaan. Sillä kaikki mikä on saastaista, on menossa kuiluun, ja kaikki mikä on puhdasta, on menossa Taivaaseen. Tämä on Minun SANANI, tarkasti ja yksityiskohtaisesti. Se on yksinkertaista. Kaikki mikä on saastaista, tulee menemään kuiluun. Kaikki mikä on puhdasta, tulee menemään Taivaaseen.

Te uskotte, että Minä olen leikkimässä, mutta päivä on tulossa, jolloin te tulette tajuamaan, että se mitä Minä olen sanonut, juuri tällä minuutilla, tänä tuntina, tänä päivänä, tänä vuonna, on TOTUUS ja ASIAN YTIMEEN!

Muistakaa, teidän täytyy tehdä parannus. Teidän täytyy syödä Ehtoollista. Teidän täytyy etsiä veljiänne ja sisarianne kaduilla. Teidän täytyy auttaa vanhoja ihmisiä. Teidän täytyy auttaa sairaita. Teidän täytyy rukoilla kyynelten kanssa Jumalaanne, kertoen hänelle, että tahdotte tehdä parannuksen. Teidän täytyy auttaa jokaista perheessänne rahalla, rukouksilla, kaikella mitä voitte. Ja tällä tavalla te tulette puhdistamaan itsenne kaikesta, mikä on saastaista ruumiissanne, elämässänne. Ja tällä tavalla te tulette löytämään Minut.

Täältä tulee päivä, jolloin Minun Poikani tulee, ja Hän tulee nostamaan ylös ne, jotka ovat puhtaat. Kuulitteko Minua? PUHTAAT! Siellä on monia, jotka tulevat itkemään koska he eivät ole tulossa. Mutta Minä kerroin heille, ja kerroin heille, ja kerroin heille, ja he eivät kuunnelleet Minua, sillä heillä oli asioita tehtävänä maailman kanssa, paholaisen kanssa, ystäviensä kanssa, ja heillä ei ollut aikaa Jumalalleen.

He ovat leikkimässä kirkkoa. Tämä on TOTUUS: kirkon leikkiminen ei ole Jumalan tapa. Minä kerron teille TOTUUDEN! Minä kerron teille Tarkasti! Minä kerron teille Asian ytimeen! Se ei ole tärkeää Minulle, jos te olette pastori, tai jos te olette henkilö, joka puhdistaa kirkon kylpyhuoneita. Jos te olette leikkimässä kirkkoa; te ette tunne Minua ja Minä en tunne teitä. Teidän täytyy lukea Raamattua ensimmäiseltä sivulta kunnes tulette viimeiselle sivulleSEN KAIKEN - Täydellisesti! Kuinka monta kertaa Minun täytyy kertoa teille Jumalan tapa? Teidän täytyy ottaa Ristinne, ja vaeltaa etsien Kristusta, teidän Kuninkaitten Kuningasta. Kiirehtikäänouskaa ylös. Tehkää se mitä Minä olen sanonut teille, jos haluatte pelastaa itsenne Jumalan tavalla. Rakkaudella Minä kerron teille TOTUUDEN. (loppu)

 

 

971. Tapahtuma - Raymond Aguilera 30. Syyskuuta 1996 klo 23:30.

Huom: Sähköposti, joka on lähetetty ihmisille sähköpostilistalla.

Hei veljet ja sisaret,

Veli soitti minulle myöhään eilen illalla. Meillä oli rukoushetki ja ehtoollinen puhelimen välityksellä. Tämän rukouksen aikana Herra käski kertoa veljille ja sisarille e-maili listalla, että lataisivat Profetioita mihinkä tahansa he pystyvät, ja antaa tulosteita kirkkojensa johtajille, ihmisille kaduilla, ja viimein sukulaisilleen ja ystävilleen. Käske heidän olemaan voimakkaita, rohkeita ja urheita – rukoilemaan päivittäin ja kaikki tulee menemään hyvin." (loppu)

Jumalan siunausta teille kaikille.

Teidän Kristuksessa, Ray.