Suomeksi / In Finnish

Thomas S. Gibsonin profetioita suomeksi

http://thewordofthelord.ca/thomasgibson/propheticword.html

 

Thomas S. Gibson – 1997 02 15.1

Tämä on voimakas sana Herralta. Varokaa näitä siunaa minua - liikkeitä, joita näette. Minä olen käskenyt teidän etsimään Minua, ja Minä tulen palkitsemaan teidät. Mistä te näette sen, että teidän pitäisi etsiä Jumalan siunausta? Mistä? Minä sanoin, etsikää Minua, ja Minun työtäni, ja Minun palkkani tulee seuraamaan!

 

 

Thomas S. Gibson – Väärä Herätys - 1997 07 04.1

Näin sanoo Herra Jumala, siellä on tulossa maailmanlaajuinen herätys; paljon suurempi kuin olette ennen nähneet.

Ja moneen tarkoitukseen, se tulee näyttämään Pyhän Hengen sanan lähettämältä herätykseltä.

KUITENKIN, näin sanoo Herra, se EI tule olemaan Minusta. Se on ihmisille, jotka etsivät Sanaa, mutta ainoastaan itsekkäällä tavalla. Se ei tule olemaan niin kuin Toronton Siunaus. Siinä tulee olemaan eri virheet. Se ei tule olemaan sama asia, mutta se tulee ja se tulee valtaamaan suurimman osan maailmaa niin kuin te sen tunnette. Ihmiset tulevat muuttumaan ja etsimään tätä uutta herätystä.

Mutta sen sijaan, että tavoittelisitte outoja sanoja ja manifestaatioita — etsikää rauhaa ja etsikää Minua, sillä Minä tulen paljastamaan totuuden ja rehellisyyden ja pyhyyden Minun ihmisilleni, jotka eivät tule petetyiksi, sanoo Herra.

 

 

Thomas S. Gibson – Herätys - 2001 02 07.2

 

Seuraavat asiat tulevat tapahtumaan niiden vuosien aikana, jotka tullaan tuntemaan ”sotavuosina”

Näin sanoo Herra, tulossa on Venäjän maahantunkeutuminen kaikkialle Kanadaan ja suurimpaan osaan Yhdysvalloista. Te tulette näkemään vieraiden valtojen huomattavan maahantunkeutumisen. Tänä aikana Yhdysvallat tullaan viemään alas polvilleen.

Se on tämän ajan jälkeen, kun te tulette näkemään suuren vainon Minun kansaani vastaan, ja Minun seurakuntaani vastaan. Mutta se on myös tämän ajan jälkeen, kun te tulette näkemään kaikkien aikojen suurimman herätyksen tulevan, nousevan esille. Ennen tuota aikaa, te tulette näkemään herätyksen. Ja te sanotte sen olevan suuri! Ja todella, se tulee olemaan suuri. Mutta se herätys, joka on tulossa myöhemmin, on oleva paljon voimakkaampi, ja paljon vahvistetumpi, sanoo Herra

 

 

Thomas S. Gibson – 2003 09 28.1

Näin sanoo Herra. Minä olen sanoo kaikille, jotka kuuluvat Minulle, siemenen kylväminen –– todistaminen –– on teidän kutsumuksenne. Se on jokaisen kutsumus.

Minä olen ymmälläni siitä juorujen määrästä koskien Minun näkijöitäni. He kaikki juoruavat toinen toisestaan ja melkein kaikki juoruavat heistä. Kuka on oikeassa? Ketä me uskoisimme? Kuka tekee mitä salassa?

Te kaikki olette huolissane siitä, että väärä profeetta johdattaisi teitä harhaan. Mutta Minä sanon, Minä olen sanoo, että jos te viettäisitte sen ajan minkä käytätte huolehtimaan petoksesta, ja ajan jonka käytätte juoruamaan Minun profeetoistani, rukouksessa ja paastosssa, Minä olisin näyttänyt teille, kuka on puhumassa totuutta!! Viettäkää aikaa Minun edessäni lukemalla Sanaa, paastossa ja rukouksessa, ja Henki tulee johdattamaan teitä ja Minun Voimani tulee suojelemaan teidät. Näin sanoo Herra.